Utorak, 18.12.2018.

21:31

"Kruševački scenario' im pao u vodu, videlo se ko je žrtva nasilja"

Trener fudbalskog kluba Radnički Nenad Lalatović izjavio je da je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje posle utakmice sa Napretkom.

Izvor: B92

"Kruševaèki scenario' im pao u vodu, videlo se ko je žrtva nasilja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

kontraš

pre 5 godina

Napretka,koja je pri tome žena).Lalatović se čini kao čovjek koji nije čuo šta je to biti džentlmen.Pokazuje silu i nekulturu bez presedana.Čini se kao puna puška koja samo čeka kada će da opali.Ne može se tako steći poštovanje kolega,fudbalera i javnosti.
(Mladen, 18. decembar 2018 21:52) “Koja je pri tome žena” šta ti ovo znači? Ako je Ÿena može da radi šta hoće? Ja sam naučen da poštujem čoveka, karakterna osobina, ne pol! Ako si bezobrazan, nema ppštovanja bio muško ili žensko, tako da se ostavi tog “koja je pri tome žena”.

kontraš

pre 5 godina

Lazni moralisti citaj licemeri, da vama neko vredja dete vi bi ste mozda cutali.U stvari mozda bi i cutali. Napredak igra lep fudbal, ali zasto im trebaju ovakve primitivne gluposti.
(Goran, 18. decembar 2018 22:47) Verovatno su cave tako da bi prećutali.

iseedeadpeople

pre 5 godina

Prava zrtva je ovaj narod i gledaoci koji nadajuci se da ce gledati i bilo kakav fudbal u stvari gledaju cirkus i nasilje prema zenama..SRAMOTA!!!
(evropljanin, 19. decembar 2018 12:40) Radnicki igra trenutno najbolji fudbal,ono nema veze sa nasiljem nad zenama,ako mislis na gospodju iz krusevca,a ako ipak mislis na lalatovicevu zenu onda da,podrska Lalatovicu tako se brani porodica!!!

evropljanin

pre 5 godina

Prava zrtva je ovaj narod i gledaoci koji nadajuci se da ce gledati i bilo kakav fudbal u stvari gledaju cirkus i nasilje prema zenama..SRAMOTA!!!

Папи

pre 5 godina

Лалатовић једноставно није за тренерски посао. Ово је већ ко зна који пут да се овако понаша. Пре неку годину је исто изводио у Нишу. Нека човек оде у задругу или парове, тамо ће бити свој на своме.
Лига га треба добро казнити због овог.

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 5 godina

Ajd da pitam ove Nemus, MarcoPolo, nik sloter i te koji su na toj liniji: sta bi vi radili da vam neko onako lepo prica o deci? I kako je ono bio isprovociran davitelj, da li je i on pedagog posto ste ga zdusno branili i jedva cekate da ga vidite medju partizankama opet? Kad su meni pomenuli cerku u tom kontekstu kao Lalatovicu ja sam adekvatno odgovorio. Bilo je to oko 23h. U pola jedan je dosla policija kuci, izvinjavaju se ljudi sto moraju da rade svoj posao jer znaju da bi i oni isto tako. Ali za to vi nemate ogledalo, brijete se na slepo pa mozete da podrzavate davitelja za bijenje sudija, davljenje igraca i da osudjujete Lalatovica sto verbalno brani porodicu. A da, u,alo da zaboravim i onu strasnu stvar koju je uradio i za koju zasluzuje bar 2 godine robije: srednji prst. To se naravno ne odnosi na Stanojevica, ili ne daj Boze na onog napadaca vam sto pokaza sa obe ruke navijacima Vojvodine. I za to bese placen 750k eurica.

Avangarda

pre 5 godina

Pa ovaj tralalatovic je glavni Vucicev pomazanik, naravno da nema opravdanja za onog "novinara" koji je uleteo kao i za onu PR, ali tako se ne ponasa trener...a da on je trener samo kad ne treba da bude, a kad treba onda se prehladi i ne dodje na utakmicu...

maksa

pre 5 godina

Pocetak kraja naseg fudbala,i potpuno preuzimanje istoga od strane SNS je simbolicno krenuo kada je selektor koji je odveo u21 reprezentaciju na EP naprasno otisao,Lalatovic postavljen a nicim izazvan na spisku za prvenstvo se nasao Radonjic u tom trenutku rezerva u Cukarickom.I bukvalno se isto ponovilo sa A selekcijom,smenjen Muslin.postavljan Krstajic a opet nicim izazvan se na spisku nasao Radonjic,rezerva u Zvezdi.A sta je zajednicko Lalatovicu,Krstajicu i Radonjicu ne moram ni objasnjavati.A kljucnu stvar rade botovi,uglavnom regrutovani sa RSB foruma,dakle navijaci vodjinog omiljenog kluba,koji podrzavaju jednog Kokezu,brane Krstajica od igraca Gacinovica(iako je decko direktno izvisio za Mundijal zbog menadzerskog Radonje,a bio jedan od najzasluznijih za plansman na Mundijal),cak brane Krstajica i od svog Milivojevica,zato i ne cudi sto podrzavaju Lalatovicev primitivizam,to je ta ista matrica.A najgore od svega sto svi cute na celu ovu situaciju u fudbalu,gledam juce Karasija,poznat kao bez dlake na jeziku koji je uvek bio kriticar svakome i svemu,na koktelu FSS hvali Kokezu i Terzu,i sta dalje da pricamo.A da ne govorim o zastrasenim novinarima koji o svemu cute,veci tabu je fudbalska sadasnjica od slucaja Savamala.Inace steta za Lalatovica,ima potencijala ali temperament koji se,otkada ima zaledjinu ,pretvorila u bahatost,mu nikada nece dozvoliti da napravi karijeru,u inostranstvu bi ga izbacili naglavacke na ovakvo ponasanje,a ocigledno ne ume da se kontrolise.

BoeserWolf

pre 5 godina

Jedina zrtva ovakvog stanja je fudbal i ljubitelji istog.
Dok se likovi poput doticnog "gospodina" ne izbace odatle, nema sanse za napredak.

Dušan

pre 5 godina

Lalatoviću imam sto stvari da zamerim, ali za ovo u Kruševcu je najmanje on kriv. Dođe PR i provocira ga, šta da je njoj taj "novinar" lokalnog portala opsovao decu? A da, nasilje nad ženama.

Djalma

pre 5 godina

Onaj nesretni Dragan Antic Recko, trener Dinama iz Vranja je za izgovorenu rec dobio kaznu od godinu dana zabrene rada a da vidimo sta ce se desiti sa ovim Vucicevim.

Imay

pre 5 godina

Ovaj, kao reprezentativni primerak vođinog sledbenika, viđen za sportsku rubriku Informera! Pa da se i tu malo povede računa o udarima i zaverama!

sportista

pre 5 godina

ne znam da li neko zna genezu doticnog trenera. 20 god ga gura rodjak 5-10 god ga gura "ozbiljan rodjak" i sad ga gura gospodin predsednik. sto se tice trenerskog zanata to je nesto i radio do zadnjih godinu dve.....tako da msm da je na zalasku karijere i ne treba trositi reci....

sinisa

pre 5 godina

Slika i prilika primitivne Srbije. Model ponasanja iz rijalitija se polako seli u sve druge pore drustva, pa tako i u fudbal. Lalat kao Miljana ili Zerina. Nije ni cudo sto pola sveta misli da smo zaostali divljaci.

lal

pre 5 godina

@vlada bgd: meni je nemoguce da zamislim konferenciju za stampu u kojoj bi nabrojani uopste dosli u tu situaciju... lalatovic je ovde posledica, a ne uzrok...

No name

pre 5 godina

Ne znam kakav je trener, ali sigurno je za lečenje. Čovek osim bahatog ulicarskog primitivizma, za šta pomoći nema, ima definitivno problem sa kontrolom besa, a tu bi vec moglo da se nešto uradi.

Posmatrac

pre 5 godina

Nije samo Lalatovic kriv u ovoj situaciji ali ipak je morao da reaguje drugacije. Mislim da ce se ovo jednostavno zavrsiti, moze Lalat opet da pohvali "najboljeg medju nama" i ide na jos bolju funkciju...

Shone

pre 5 godina

Реално, сам је крив. Вређали га током утакмице, он узвратио (мада можда је и то непотребно ако је професионалац) и то је то. И уместо да се на томе заврши он на незгодно питање креће са агресијом, овај из масе једва дочекао па почео да га псује, а после је ескалирало. Могао је само да искулира, а ако има неких нерашчишћених рачуна да то реши на другом месту. Овако је испао једнако јадан као и они који су га вређали.

А ту на конференцији за штампу и Косановић. Како се нпр њему никад није десило да тако плане пред новинарима. И њега су сигурно вређали милион пута на утакмицама, и масу других тренера су вређали па нико никад није упао у овакву ситуацију.

Banja Luka

pre 5 godina

Замислите како би требао да реагује Човић,његов син,колико су му пута спомињали женну,мајку,ћерку,сестру,како би требао да реагује Вујошевић на сваком дербију ,Мачван,Гуровић и хиљаде њих да их сад не набрајам.Да се разумјемо не оравдавам ни је вид хулиганства и таквим треба да се стане у крај али ти си тренер и мораш да будеш психолог. Неко је у претходном коментару набројао све испаде Лалатовића,то довољно говори о њему,у сваком нормалном свијет одузети лиценцу па се ти уклапај са својим ставом,ријечником и хистерисањем тамо гдје припадаш а то је улица.

Istina

pre 5 godina

Cela SRB je imala priliku da vidi neklturno ponasanje coveka koji radi kao pedagog u sportu.Nije se proslavla ni druga strana ali ono sto je ovaj trener u pokusaju izgovorio je previse.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BgHQ, 18. decembar 2018 22:10)

Trenera u pokusaju? Sine,bice da si ti covek ili dete u pokusaju.Covek je vec citavu deceniju kao trener u nasem fudbalu.Vodio je Zvezdu,Cukaricki,Vojvodinu,Borac i taj Napredak i svi su bili u vrhu ili pri vrhu tabele na celu sa njim,sto znaci da nije trener u pokusaju,vec kvalitetan i dokazan trener,koji zna znanje i kako da neki klub preporodi i vodi ka vrhu.Ti si grobar i to te muci,zato ga i mrzis,kao i svi koji ga napadaju jer se ne libi da kaze ono sto misli i oseca,covek je iskren i emotivac a to boli mnoge koji nisu takvi.Kakve veze ima sto se izjasnio da postuje Vucica i sto bi mu to bio minus.To je njegova stvar i ima pravo politickog izbora kao i svi mi.Zasto si ti u pravu ili bilo ko drugi,koji postuju nekog drugog politicara a ne on? Ja ne podnosim nijednog iz politike i bas me briga ko koga voli,svako ima pravo izbora,sto ne znaci da drugoga treba da ljaga zbog drugacijeg izbora.

stefan011

pre 5 godina

Zamislite da Gvardiola,Klop ili Antić ovako primitivno odreaguju. Nemoguće je i zamisliti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada Bgd, 18. decembar 2018 23:16)
Video sam snimke Gvardiole kako se ponasa sa igracima, a mislio sam isto kao ti da je gospodin. Izgleda pitomo, a u stvari je nije bas prijatno da ga iznerviras.

Ivan

pre 5 godina

I sad recimo covek koji ne zivi ovde ode na gugl i ukuca Lalaovbic incidenti i krene da izlazi slucaj za slucajem."Lalatovic vredjao trenera Nikolica pa iskljucen sa meca.Trener Vojvodine Lalatovic u verbalnom sukobu sa trenerom Dodicem,reagovali redari.Lalatovic trener Borca najgorim uvredama ispsovao predstavnike Radnickog na konferenciji za novinare.Trener Lalatovic psuje u kameru televizije Arena."I sad neki novinar da ode u FSS i da pita koliko je novcano i koliko zabrana vodjenja utakmica ima ovaj nazovi pedagog i trener.

aco.rs

pre 5 godina

Zamislite Vladana Milojevica,ili Batu Mirkovica u ovakoj situaciji,sigurno ne bi odreagovali na ovaj nacin.Lalatovic mora da bude primjer i da na uvrede zna da odreaguje drugacije.

MIlan

pre 5 godina

A sad samo polako, bez strasti. Bez obzira na sve provokacije, Lalatović nije smeo onako da reaguje, da psuje, divlja, skače ko oparen. Može sve da se kaže drugačijim tonom, a on bi to kao profesionalni trener morao da zna!
Pod dva, potparolka Napredka, očito provocira, tzv.novinar,tzv. lokalnog lista psuje i preti, domaćinaska armosfera u Kruševcu nema šta. Ako je tačno da su mu napadali i ženu i ćerku onda to ne samo da je za svaku osudu, nego da se utvrdi ko je pa krivični postupak, a prema FK Napredak, disciplinski prema praviliniku FSS.

Dakle niko ne treba da prodje nekažnjeno, ni Lalatović, za svoj ispad ni FK Napredak, ni pojedinci, da postoji pravna država i da FSS radi ozbiljno svi bi bili kažnjeni.

Bob

pre 5 godina

Pa niko i ne prica da je to bilo nasilje nad zenama, ali da je u pitanju grubo vredjanje, drsko i nepristojno ponasanje, pa cak i nasilnicko ponasanje, doduse verbalno, zasta bi svako u ovoj zemlji morao da odgovara shodno odredbama ZoJRM-u ili KZ

Ostatak sveta

pre 5 godina

Vecina ljudi koja napada Lalatovica zbog ponasanja na konferenciji za stampu i dan danas brani Dula Vujosevica zbog psovki upucenim igracima, udaranja i davljenja igraca.
Lalatoviceva reakcija je nasilje, a Dulove reakcije su casovi ljubavi.
Bruka.

ccc?

pre 5 godina

Jasno je da je Lalatovic isprovociran i to namerno. Nelogicno je da srednji prst bude upucen rukovodstvu kluba ciji je on trener? Cista provokacija zene koju odlicno poznaje i on i njegova bivsa supruga sa kojom je pila kafu u cijem su se dvoristu igrala njegova deca. On je to rekao. Uleteo je tip koji mu je opsovao decu a ovome je kratak fitilj i sve smo videli. Sada ga svi pljujemo zbog ponasanja a niko nece da prizna kako bi se mi koji imamo decu ponasali? E sada sama konferencija za stampu govori kakvo je stanje u nasem fudbalu, dno. Tu se ne zna ko sta radi ili svako radi sta mu padne napamet. Jos je gore ako je taj lik, neki novinar nekog lista u Krusevcu ili portala , sta da je. Ako je imao akreditaciju i jos se tako ponasa? Ako nije jos gore. Kakva je to organizacije konferencije, koja je u stvari produzetak meca ali za javnost. Sve u svemu, nije bitno ko je kriv vec sta se sve desava i ko zna sta ce tek da se desava u ovom nasem propalom fudbalu. Kada svako moze da radi sta hoce, da kaze, da se ponasa kako hoce, da se ne postuju propisi onda je to samo imitacija lige. Kakav fudbal, kakva liga. Imitacija , dno dna.

Wwww

pre 5 godina

Zaista ne podnosim ovog coveka, ,ali pricati o nekom nasilju nad zenama u ovoj situaciji je smesno i ponizavajuce za svakog coveka (i zenu i muskarca).

čika Boki

pre 5 godina

Pitanje je samo jesi li ti pokazivao srednji prst na utakmici ili ne? Ako jesi, treba te kazniti da zapamti svako da se to ne radi.
Psujete, vređate, pretite. Niko ne sme ni reč da vam kaže. Možda i grešite u svojim razmišljanjima...

Uhojko

pre 5 godina

Ne može Srbija u Evropu sa ovakvom svešću navijača. Oni kažu da je Partizan igrao u normalnim uslovima iako jer bilo snežno nevreme, oni ne vide da je ovaj CZ kadar prvi napao ovu ženu, iako ga je pitala učtivo kome je pokazao "srednji prst". A i taj "srednji prst" u zemlji u kojoj se laže, krade, namešta, psuje i bije, postao je najveća uvreda. Šta vam znači taj "srednjak", kakva je to uvreda?

ja

pre 5 godina

@ (Gaga, 18. decembar 2018 21:39)

Znaš sta, Gago? Ja ne mogu da smislim iritantniju pojavu od ovog Lalatovića (iako sam navijač Zvezde), ali sam gledao spornu konferenciju i apsolutno ga podržavam! Da meni neko tako pomene decu bilo bi me baš briga i za kamere i za sve ostale prisutne! Koliko god Lalatović sporne izjave imao, NIKADA nije prešao crvene linije - decu, porodicu, veru,... A to što su ovaj "novinar" i ova "portparolka" uradili mi je gore i prizemnije od bilo kakvog Lalatovićevog ponašanja i izjave, uključujući tu i ovu konferenciju...

kimiko

pre 5 godina

Ovde uopste nije bitno ko je u pravu. Ovde su bitni maniri, vaspitanje i jedna ruzna slika koja se ponavlja godinama. Postala je deo "koda", pa cak i ceo algoritam koji se prenosi narocito mladim ljudima.
Aman,bre ljudi...pa imate li bar neki osecaj odgovornosti i znate li vi sta ovakav nacin ponasanja znaci !?

Little Djokica

pre 5 godina

Taman da je genijalni strateg fudbalske igre, da je veći od ser Fergusona i Vengera, nikada više ne bi vodio ni jedan klub. Nigde. Ni u jednoj pristojnoj sredini.

Na njivu, motiku u ruke. Nisi za ljudsko okruženje

Goran

pre 5 godina

Lazni moralisti citaj licemeri, da vama neko vredja dete vi bi ste mozda cutali.
U stvari mozda bi i cutali.
Napredak igra lep fudbal, ali zasto im trebaju ovakve primitivne gluposti.

MarcoPolo

pre 5 godina

Pa ok bi to bilo, da ti nisi vršio nasilje na konferenciji... Upravo si ti tamo vršio nasilje i to ne samo nad onom ženom, već i nad ostalima koji su tu bili ne, računajući onog koji te je onako počastio. Nisi ti oštećena strana, oštećena strana smo mi koji smo morali da slušamo tvoj predivan rečnik, više nego sramni monolog... Toliko si operisan od kulture da nisi mogao da ispoštuješ Kosanovića, koji je mnogo veće ime od tebe, ako ne zbog toga bar iz razloga jer je stariji. Dokle god su ovakvi u našem fudbalu, nema nam pomoći.

Nemus

pre 5 godina

(Шомика_ЦЗВ, 18. decembar 2018 21:41)

Svako ko se bavi javnim poslom mora da bude prvo i osnovno profesionalac kada su u pitanju mediji. Drugo tebi je normalno da gari pokazuje sredni prst. Da te podesetim cela priča se vrti oko toga kome je pokazao srednji prst. Alo jesi li ti svestan da on kao profesionalac to ne sme da radi. Tako da to "svako" okači mački o rep. Žena mu nije vređela familiju i nema potrebe da se dere na istu. Ništa on tu nije manje kriv i treba da dobije sankciju.

BgHQ

pre 5 godina

Cela SRB je imala priliku da vidi neklturno ponasanje coveka koji radi kao pedagog u sportu.Nije se proslavla ni druga strana ali ono sto je ovaj trener u pokusaju izgovorio je previse.

box

pre 5 godina

Nasilje nad zenama?! Svasta. Moze mozda biti nasilje nad gradjaninom odnosno gradjankom ali ne i nad zenama u ovom slucaju posto pol nema nikakve veze nisacime ovde. Ako je ovo nasilje nad zenama onda zene nisu ravnopravne i zakon ih kao takve prepoznaje i direktno vrsi diskriminaciju. A za ovu kvazi novinarku i portparolku nemam reci. Umesto da se pokrije usima i da cuti posle onakvog nastupa ona se jos izdaje za zrtvu. Lalatovic treba da odgovara za svoj nastup ali je sustinski u pravu. Treba da popije disciplinsku kaznu i da razmisli o svom nevaspitanju a gospodja treba da podnese ostavku.

Mladen

pre 5 godina

Nisam navijač Radničkog niti Napretka.Potpuno je jasno da je psovka od strane novinara nedopustiva i krajnje jadna.Ja čak prvu reakciju Lalatovića mogu da shvatim,jer je donekle ljudska.Medjutim sve nakon toga što je rekao je nedopustivo.Ti čovječe ne znaš da se kontrolišeš niti da sumiraš utisak.Vrtiš pet rečenica 5 minuta,svaka gora od gore.Pri tome pokazuješ zube onima koji to nisu zasluzili(PR Napretka,koja je pri tome žena).Lalatović se čini kao čovjek koji nije čuo šta je to biti džentlmen.Pokazuje silu i nekulturu bez presedana.Čini se kao puna puška koja samo čeka kada će da opali.Ne može se tako steći poštovanje kolega,fudbalera i javnosti.

спортски уметник

pre 5 godina

Уопште није битан тај лик са конференције за кога се сви хватате...Лалатовић је почео да бесни, вилени и да се понаша према оној јадној жени када га је питала коме је био упућен средњи прст? Упадица тог лика је била тек након тога, како би заштитио жену од овог

Gaga

pre 5 godina

Ne sporim da si za sve u pravu, ali onakav recnik jednog trenera, to su i deca gledala koja sada misle da je to ok. Samo je trebalo da kazes : "zbacite doticnog iz prostorije inace necu nastaviti konferenciju, ne zelim da se spustam na njegov nivo." Tako bi ispao gospodin, a ovako...

Thanks

pre 5 godina

A sto botovi u svakom clanku brane Tralalatovica ?

Da mu se ne smesi neka funkcija ?

Zena postavila pitanje, mirno I stalozeno.

Mogao je da odgovori normalno, ovako zamalo zena da dobije
batine. O uvredama da ne govorim.

Gaga

pre 5 godina

Ne sporim da si za sve u pravu, ali onakav recnik jednog trenera, to su i deca gledala koja sada misle da je to ok. Samo je trebalo da kazes : "zbacite doticnog iz prostorije inace necu nastaviti konferenciju, ne zelim da se spustam na njegov nivo." Tako bi ispao gospodin, a ovako...

Thanks

pre 5 godina

A sto botovi u svakom clanku brane Tralalatovica ?

Da mu se ne smesi neka funkcija ?

Zena postavila pitanje, mirno I stalozeno.

Mogao je da odgovori normalno, ovako zamalo zena da dobije
batine. O uvredama da ne govorim.

Mladen

pre 5 godina

Nisam navijač Radničkog niti Napretka.Potpuno je jasno da je psovka od strane novinara nedopustiva i krajnje jadna.Ja čak prvu reakciju Lalatovića mogu da shvatim,jer je donekle ljudska.Medjutim sve nakon toga što je rekao je nedopustivo.Ti čovječe ne znaš da se kontrolišeš niti da sumiraš utisak.Vrtiš pet rečenica 5 minuta,svaka gora od gore.Pri tome pokazuješ zube onima koji to nisu zasluzili(PR Napretka,koja je pri tome žena).Lalatović se čini kao čovjek koji nije čuo šta je to biti džentlmen.Pokazuje silu i nekulturu bez presedana.Čini se kao puna puška koja samo čeka kada će da opali.Ne može se tako steći poštovanje kolega,fudbalera i javnosti.

Wwww

pre 5 godina

Zaista ne podnosim ovog coveka, ,ali pricati o nekom nasilju nad zenama u ovoj situaciji je smesno i ponizavajuce za svakog coveka (i zenu i muskarca).

Banja Luka

pre 5 godina

Замислите како би требао да реагује Човић,његов син,колико су му пута спомињали женну,мајку,ћерку,сестру,како би требао да реагује Вујошевић на сваком дербију ,Мачван,Гуровић и хиљаде њих да их сад не набрајам.Да се разумјемо не оравдавам ни је вид хулиганства и таквим треба да се стане у крај али ти си тренер и мораш да будеш психолог. Неко је у претходном коментару набројао све испаде Лалатовића,то довољно говори о њему,у сваком нормалном свијет одузети лиценцу па се ти уклапај са својим ставом,ријечником и хистерисањем тамо гдје припадаш а то је улица.

Ivan

pre 5 godina

I sad recimo covek koji ne zivi ovde ode na gugl i ukuca Lalaovbic incidenti i krene da izlazi slucaj za slucajem."Lalatovic vredjao trenera Nikolica pa iskljucen sa meca.Trener Vojvodine Lalatovic u verbalnom sukobu sa trenerom Dodicem,reagovali redari.Lalatovic trener Borca najgorim uvredama ispsovao predstavnike Radnickog na konferenciji za novinare.Trener Lalatovic psuje u kameru televizije Arena."I sad neki novinar da ode u FSS i da pita koliko je novcano i koliko zabrana vodjenja utakmica ima ovaj nazovi pedagog i trener.

Posmatrac

pre 5 godina

Nije samo Lalatovic kriv u ovoj situaciji ali ipak je morao da reaguje drugacije. Mislim da ce se ovo jednostavno zavrsiti, moze Lalat opet da pohvali "najboljeg medju nama" i ide na jos bolju funkciju...

box

pre 5 godina

Nasilje nad zenama?! Svasta. Moze mozda biti nasilje nad gradjaninom odnosno gradjankom ali ne i nad zenama u ovom slucaju posto pol nema nikakve veze nisacime ovde. Ako je ovo nasilje nad zenama onda zene nisu ravnopravne i zakon ih kao takve prepoznaje i direktno vrsi diskriminaciju. A za ovu kvazi novinarku i portparolku nemam reci. Umesto da se pokrije usima i da cuti posle onakvog nastupa ona se jos izdaje za zrtvu. Lalatovic treba da odgovara za svoj nastup ali je sustinski u pravu. Treba da popije disciplinsku kaznu i da razmisli o svom nevaspitanju a gospodja treba da podnese ostavku.

aco.rs

pre 5 godina

Zamislite Vladana Milojevica,ili Batu Mirkovica u ovakoj situaciji,sigurno ne bi odreagovali na ovaj nacin.Lalatovic mora da bude primjer i da na uvrede zna da odreaguje drugacije.

спортски уметник

pre 5 godina

Уопште није битан тај лик са конференције за кога се сви хватате...Лалатовић је почео да бесни, вилени и да се понаша према оној јадној жени када га је питала коме је био упућен средњи прст? Упадица тог лика је била тек након тога, како би заштитио жену од овог

Shone

pre 5 godina

Реално, сам је крив. Вређали га током утакмице, он узвратио (мада можда је и то непотребно ако је професионалац) и то је то. И уместо да се на томе заврши он на незгодно питање креће са агресијом, овај из масе једва дочекао па почео да га псује, а после је ескалирало. Могао је само да искулира, а ако има неких нерашчишћених рачуна да то реши на другом месту. Овако је испао једнако јадан као и они који су га вређали.

А ту на конференцији за штампу и Косановић. Како се нпр њему никад није десило да тако плане пред новинарима. И њега су сигурно вређали милион пута на утакмицама, и масу других тренера су вређали па нико никад није упао у овакву ситуацију.

BgHQ

pre 5 godina

Cela SRB je imala priliku da vidi neklturno ponasanje coveka koji radi kao pedagog u sportu.Nije se proslavla ni druga strana ali ono sto je ovaj trener u pokusaju izgovorio je previse.

Little Djokica

pre 5 godina

Taman da je genijalni strateg fudbalske igre, da je veći od ser Fergusona i Vengera, nikada više ne bi vodio ni jedan klub. Nigde. Ni u jednoj pristojnoj sredini.

Na njivu, motiku u ruke. Nisi za ljudsko okruženje

MIlan

pre 5 godina

A sad samo polako, bez strasti. Bez obzira na sve provokacije, Lalatović nije smeo onako da reaguje, da psuje, divlja, skače ko oparen. Može sve da se kaže drugačijim tonom, a on bi to kao profesionalni trener morao da zna!
Pod dva, potparolka Napredka, očito provocira, tzv.novinar,tzv. lokalnog lista psuje i preti, domaćinaska armosfera u Kruševcu nema šta. Ako je tačno da su mu napadali i ženu i ćerku onda to ne samo da je za svaku osudu, nego da se utvrdi ko je pa krivični postupak, a prema FK Napredak, disciplinski prema praviliniku FSS.

Dakle niko ne treba da prodje nekažnjeno, ni Lalatović, za svoj ispad ni FK Napredak, ni pojedinci, da postoji pravna država i da FSS radi ozbiljno svi bi bili kažnjeni.

stefan011

pre 5 godina

Zamislite da Gvardiola,Klop ili Antić ovako primitivno odreaguju. Nemoguće je i zamisliti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada Bgd, 18. decembar 2018 23:16)
Video sam snimke Gvardiole kako se ponasa sa igracima, a mislio sam isto kao ti da je gospodin. Izgleda pitomo, a u stvari je nije bas prijatno da ga iznerviras.

Istina

pre 5 godina

Cela SRB je imala priliku da vidi neklturno ponasanje coveka koji radi kao pedagog u sportu.Nije se proslavla ni druga strana ali ono sto je ovaj trener u pokusaju izgovorio je previse.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BgHQ, 18. decembar 2018 22:10)

Trenera u pokusaju? Sine,bice da si ti covek ili dete u pokusaju.Covek je vec citavu deceniju kao trener u nasem fudbalu.Vodio je Zvezdu,Cukaricki,Vojvodinu,Borac i taj Napredak i svi su bili u vrhu ili pri vrhu tabele na celu sa njim,sto znaci da nije trener u pokusaju,vec kvalitetan i dokazan trener,koji zna znanje i kako da neki klub preporodi i vodi ka vrhu.Ti si grobar i to te muci,zato ga i mrzis,kao i svi koji ga napadaju jer se ne libi da kaze ono sto misli i oseca,covek je iskren i emotivac a to boli mnoge koji nisu takvi.Kakve veze ima sto se izjasnio da postuje Vucica i sto bi mu to bio minus.To je njegova stvar i ima pravo politickog izbora kao i svi mi.Zasto si ti u pravu ili bilo ko drugi,koji postuju nekog drugog politicara a ne on? Ja ne podnosim nijednog iz politike i bas me briga ko koga voli,svako ima pravo izbora,sto ne znaci da drugoga treba da ljaga zbog drugacijeg izbora.

ja

pre 5 godina

@ (Gaga, 18. decembar 2018 21:39)

Znaš sta, Gago? Ja ne mogu da smislim iritantniju pojavu od ovog Lalatovića (iako sam navijač Zvezde), ali sam gledao spornu konferenciju i apsolutno ga podržavam! Da meni neko tako pomene decu bilo bi me baš briga i za kamere i za sve ostale prisutne! Koliko god Lalatović sporne izjave imao, NIKADA nije prešao crvene linije - decu, porodicu, veru,... A to što su ovaj "novinar" i ova "portparolka" uradili mi je gore i prizemnije od bilo kakvog Lalatovićevog ponašanja i izjave, uključujući tu i ovu konferenciju...

ccc?

pre 5 godina

Jasno je da je Lalatovic isprovociran i to namerno. Nelogicno je da srednji prst bude upucen rukovodstvu kluba ciji je on trener? Cista provokacija zene koju odlicno poznaje i on i njegova bivsa supruga sa kojom je pila kafu u cijem su se dvoristu igrala njegova deca. On je to rekao. Uleteo je tip koji mu je opsovao decu a ovome je kratak fitilj i sve smo videli. Sada ga svi pljujemo zbog ponasanja a niko nece da prizna kako bi se mi koji imamo decu ponasali? E sada sama konferencija za stampu govori kakvo je stanje u nasem fudbalu, dno. Tu se ne zna ko sta radi ili svako radi sta mu padne napamet. Jos je gore ako je taj lik, neki novinar nekog lista u Krusevcu ili portala , sta da je. Ako je imao akreditaciju i jos se tako ponasa? Ako nije jos gore. Kakva je to organizacije konferencije, koja je u stvari produzetak meca ali za javnost. Sve u svemu, nije bitno ko je kriv vec sta se sve desava i ko zna sta ce tek da se desava u ovom nasem propalom fudbalu. Kada svako moze da radi sta hoce, da kaze, da se ponasa kako hoce, da se ne postuju propisi onda je to samo imitacija lige. Kakav fudbal, kakva liga. Imitacija , dno dna.

kimiko

pre 5 godina

Ovde uopste nije bitno ko je u pravu. Ovde su bitni maniri, vaspitanje i jedna ruzna slika koja se ponavlja godinama. Postala je deo "koda", pa cak i ceo algoritam koji se prenosi narocito mladim ljudima.
Aman,bre ljudi...pa imate li bar neki osecaj odgovornosti i znate li vi sta ovakav nacin ponasanja znaci !?

Ostatak sveta

pre 5 godina

Vecina ljudi koja napada Lalatovica zbog ponasanja na konferenciji za stampu i dan danas brani Dula Vujosevica zbog psovki upucenim igracima, udaranja i davljenja igraca.
Lalatoviceva reakcija je nasilje, a Dulove reakcije su casovi ljubavi.
Bruka.

MarcoPolo

pre 5 godina

Pa ok bi to bilo, da ti nisi vršio nasilje na konferenciji... Upravo si ti tamo vršio nasilje i to ne samo nad onom ženom, već i nad ostalima koji su tu bili ne, računajući onog koji te je onako počastio. Nisi ti oštećena strana, oštećena strana smo mi koji smo morali da slušamo tvoj predivan rečnik, više nego sramni monolog... Toliko si operisan od kulture da nisi mogao da ispoštuješ Kosanovića, koji je mnogo veće ime od tebe, ako ne zbog toga bar iz razloga jer je stariji. Dokle god su ovakvi u našem fudbalu, nema nam pomoći.

Nemus

pre 5 godina

(Шомика_ЦЗВ, 18. decembar 2018 21:41)

Svako ko se bavi javnim poslom mora da bude prvo i osnovno profesionalac kada su u pitanju mediji. Drugo tebi je normalno da gari pokazuje sredni prst. Da te podesetim cela priča se vrti oko toga kome je pokazao srednji prst. Alo jesi li ti svestan da on kao profesionalac to ne sme da radi. Tako da to "svako" okači mački o rep. Žena mu nije vređela familiju i nema potrebe da se dere na istu. Ništa on tu nije manje kriv i treba da dobije sankciju.

Goran

pre 5 godina

Lazni moralisti citaj licemeri, da vama neko vredja dete vi bi ste mozda cutali.
U stvari mozda bi i cutali.
Napredak igra lep fudbal, ali zasto im trebaju ovakve primitivne gluposti.

čika Boki

pre 5 godina

Pitanje je samo jesi li ti pokazivao srednji prst na utakmici ili ne? Ako jesi, treba te kazniti da zapamti svako da se to ne radi.
Psujete, vređate, pretite. Niko ne sme ni reč da vam kaže. Možda i grešite u svojim razmišljanjima...

Uhojko

pre 5 godina

Ne može Srbija u Evropu sa ovakvom svešću navijača. Oni kažu da je Partizan igrao u normalnim uslovima iako jer bilo snežno nevreme, oni ne vide da je ovaj CZ kadar prvi napao ovu ženu, iako ga je pitala učtivo kome je pokazao "srednji prst". A i taj "srednji prst" u zemlji u kojoj se laže, krade, namešta, psuje i bije, postao je najveća uvreda. Šta vam znači taj "srednjak", kakva je to uvreda?

sinisa

pre 5 godina

Slika i prilika primitivne Srbije. Model ponasanja iz rijalitija se polako seli u sve druge pore drustva, pa tako i u fudbal. Lalat kao Miljana ili Zerina. Nije ni cudo sto pola sveta misli da smo zaostali divljaci.

Bob

pre 5 godina

Pa niko i ne prica da je to bilo nasilje nad zenama, ali da je u pitanju grubo vredjanje, drsko i nepristojno ponasanje, pa cak i nasilnicko ponasanje, doduse verbalno, zasta bi svako u ovoj zemlji morao da odgovara shodno odredbama ZoJRM-u ili KZ

No name

pre 5 godina

Ne znam kakav je trener, ali sigurno je za lečenje. Čovek osim bahatog ulicarskog primitivizma, za šta pomoći nema, ima definitivno problem sa kontrolom besa, a tu bi vec moglo da se nešto uradi.

Imay

pre 5 godina

Ovaj, kao reprezentativni primerak vođinog sledbenika, viđen za sportsku rubriku Informera! Pa da se i tu malo povede računa o udarima i zaverama!

Djalma

pre 5 godina

Onaj nesretni Dragan Antic Recko, trener Dinama iz Vranja je za izgovorenu rec dobio kaznu od godinu dana zabrene rada a da vidimo sta ce se desiti sa ovim Vucicevim.

lal

pre 5 godina

@vlada bgd: meni je nemoguce da zamislim konferenciju za stampu u kojoj bi nabrojani uopste dosli u tu situaciju... lalatovic je ovde posledica, a ne uzrok...

Dušan

pre 5 godina

Lalatoviću imam sto stvari da zamerim, ali za ovo u Kruševcu je najmanje on kriv. Dođe PR i provocira ga, šta da je njoj taj "novinar" lokalnog portala opsovao decu? A da, nasilje nad ženama.

sportista

pre 5 godina

ne znam da li neko zna genezu doticnog trenera. 20 god ga gura rodjak 5-10 god ga gura "ozbiljan rodjak" i sad ga gura gospodin predsednik. sto se tice trenerskog zanata to je nesto i radio do zadnjih godinu dve.....tako da msm da je na zalasku karijere i ne treba trositi reci....

maksa

pre 5 godina

Pocetak kraja naseg fudbala,i potpuno preuzimanje istoga od strane SNS je simbolicno krenuo kada je selektor koji je odveo u21 reprezentaciju na EP naprasno otisao,Lalatovic postavljen a nicim izazvan na spisku za prvenstvo se nasao Radonjic u tom trenutku rezerva u Cukarickom.I bukvalno se isto ponovilo sa A selekcijom,smenjen Muslin.postavljan Krstajic a opet nicim izazvan se na spisku nasao Radonjic,rezerva u Zvezdi.A sta je zajednicko Lalatovicu,Krstajicu i Radonjicu ne moram ni objasnjavati.A kljucnu stvar rade botovi,uglavnom regrutovani sa RSB foruma,dakle navijaci vodjinog omiljenog kluba,koji podrzavaju jednog Kokezu,brane Krstajica od igraca Gacinovica(iako je decko direktno izvisio za Mundijal zbog menadzerskog Radonje,a bio jedan od najzasluznijih za plansman na Mundijal),cak brane Krstajica i od svog Milivojevica,zato i ne cudi sto podrzavaju Lalatovicev primitivizam,to je ta ista matrica.A najgore od svega sto svi cute na celu ovu situaciju u fudbalu,gledam juce Karasija,poznat kao bez dlake na jeziku koji je uvek bio kriticar svakome i svemu,na koktelu FSS hvali Kokezu i Terzu,i sta dalje da pricamo.A da ne govorim o zastrasenim novinarima koji o svemu cute,veci tabu je fudbalska sadasnjica od slucaja Savamala.Inace steta za Lalatovica,ima potencijala ali temperament koji se,otkada ima zaledjinu ,pretvorila u bahatost,mu nikada nece dozvoliti da napravi karijeru,u inostranstvu bi ga izbacili naglavacke na ovakvo ponasanje,a ocigledno ne ume da se kontrolise.

Папи

pre 5 godina

Лалатовић једноставно није за тренерски посао. Ово је већ ко зна који пут да се овако понаша. Пре неку годину је исто изводио у Нишу. Нека човек оде у задругу или парове, тамо ће бити свој на своме.
Лига га треба добро казнити због овог.

BoeserWolf

pre 5 godina

Jedina zrtva ovakvog stanja je fudbal i ljubitelji istog.
Dok se likovi poput doticnog "gospodina" ne izbace odatle, nema sanse za napredak.

Avangarda

pre 5 godina

Pa ovaj tralalatovic je glavni Vucicev pomazanik, naravno da nema opravdanja za onog "novinara" koji je uleteo kao i za onu PR, ali tako se ne ponasa trener...a da on je trener samo kad ne treba da bude, a kad treba onda se prehladi i ne dodje na utakmicu...

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 5 godina

Ajd da pitam ove Nemus, MarcoPolo, nik sloter i te koji su na toj liniji: sta bi vi radili da vam neko onako lepo prica o deci? I kako je ono bio isprovociran davitelj, da li je i on pedagog posto ste ga zdusno branili i jedva cekate da ga vidite medju partizankama opet? Kad su meni pomenuli cerku u tom kontekstu kao Lalatovicu ja sam adekvatno odgovorio. Bilo je to oko 23h. U pola jedan je dosla policija kuci, izvinjavaju se ljudi sto moraju da rade svoj posao jer znaju da bi i oni isto tako. Ali za to vi nemate ogledalo, brijete se na slepo pa mozete da podrzavate davitelja za bijenje sudija, davljenje igraca i da osudjujete Lalatovica sto verbalno brani porodicu. A da, u,alo da zaboravim i onu strasnu stvar koju je uradio i za koju zasluzuje bar 2 godine robije: srednji prst. To se naravno ne odnosi na Stanojevica, ili ne daj Boze na onog napadaca vam sto pokaza sa obe ruke navijacima Vojvodine. I za to bese placen 750k eurica.

iseedeadpeople

pre 5 godina

Prava zrtva je ovaj narod i gledaoci koji nadajuci se da ce gledati i bilo kakav fudbal u stvari gledaju cirkus i nasilje prema zenama..SRAMOTA!!!
(evropljanin, 19. decembar 2018 12:40) Radnicki igra trenutno najbolji fudbal,ono nema veze sa nasiljem nad zenama,ako mislis na gospodju iz krusevca,a ako ipak mislis na lalatovicevu zenu onda da,podrska Lalatovicu tako se brani porodica!!!

kontraš

pre 5 godina

Napretka,koja je pri tome žena).Lalatović se čini kao čovjek koji nije čuo šta je to biti džentlmen.Pokazuje silu i nekulturu bez presedana.Čini se kao puna puška koja samo čeka kada će da opali.Ne može se tako steći poštovanje kolega,fudbalera i javnosti.
(Mladen, 18. decembar 2018 21:52) “Koja je pri tome žena” šta ti ovo znači? Ako je Ÿena može da radi šta hoće? Ja sam naučen da poštujem čoveka, karakterna osobina, ne pol! Ako si bezobrazan, nema ppštovanja bio muško ili žensko, tako da se ostavi tog “koja je pri tome žena”.

evropljanin

pre 5 godina

Prava zrtva je ovaj narod i gledaoci koji nadajuci se da ce gledati i bilo kakav fudbal u stvari gledaju cirkus i nasilje prema zenama..SRAMOTA!!!

kontraš

pre 5 godina

Lazni moralisti citaj licemeri, da vama neko vredja dete vi bi ste mozda cutali.U stvari mozda bi i cutali. Napredak igra lep fudbal, ali zasto im trebaju ovakve primitivne gluposti.
(Goran, 18. decembar 2018 22:47) Verovatno su cave tako da bi prećutali.

Thanks

pre 5 godina

A sto botovi u svakom clanku brane Tralalatovica ?

Da mu se ne smesi neka funkcija ?

Zena postavila pitanje, mirno I stalozeno.

Mogao je da odgovori normalno, ovako zamalo zena da dobije
batine. O uvredama da ne govorim.

спортски уметник

pre 5 godina

Уопште није битан тај лик са конференције за кога се сви хватате...Лалатовић је почео да бесни, вилени и да се понаша према оној јадној жени када га је питала коме је био упућен средњи прст? Упадица тог лика је била тек након тога, како би заштитио жену од овог

Istina

pre 5 godina

Cela SRB je imala priliku da vidi neklturno ponasanje coveka koji radi kao pedagog u sportu.Nije se proslavla ni druga strana ali ono sto je ovaj trener u pokusaju izgovorio je previse.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BgHQ, 18. decembar 2018 22:10)

Trenera u pokusaju? Sine,bice da si ti covek ili dete u pokusaju.Covek je vec citavu deceniju kao trener u nasem fudbalu.Vodio je Zvezdu,Cukaricki,Vojvodinu,Borac i taj Napredak i svi su bili u vrhu ili pri vrhu tabele na celu sa njim,sto znaci da nije trener u pokusaju,vec kvalitetan i dokazan trener,koji zna znanje i kako da neki klub preporodi i vodi ka vrhu.Ti si grobar i to te muci,zato ga i mrzis,kao i svi koji ga napadaju jer se ne libi da kaze ono sto misli i oseca,covek je iskren i emotivac a to boli mnoge koji nisu takvi.Kakve veze ima sto se izjasnio da postuje Vucica i sto bi mu to bio minus.To je njegova stvar i ima pravo politickog izbora kao i svi mi.Zasto si ti u pravu ili bilo ko drugi,koji postuju nekog drugog politicara a ne on? Ja ne podnosim nijednog iz politike i bas me briga ko koga voli,svako ima pravo izbora,sto ne znaci da drugoga treba da ljaga zbog drugacijeg izbora.

Mladen

pre 5 godina

Nisam navijač Radničkog niti Napretka.Potpuno je jasno da je psovka od strane novinara nedopustiva i krajnje jadna.Ja čak prvu reakciju Lalatovića mogu da shvatim,jer je donekle ljudska.Medjutim sve nakon toga što je rekao je nedopustivo.Ti čovječe ne znaš da se kontrolišeš niti da sumiraš utisak.Vrtiš pet rečenica 5 minuta,svaka gora od gore.Pri tome pokazuješ zube onima koji to nisu zasluzili(PR Napretka,koja je pri tome žena).Lalatović se čini kao čovjek koji nije čuo šta je to biti džentlmen.Pokazuje silu i nekulturu bez presedana.Čini se kao puna puška koja samo čeka kada će da opali.Ne može se tako steći poštovanje kolega,fudbalera i javnosti.

Ostatak sveta

pre 5 godina

Vecina ljudi koja napada Lalatovica zbog ponasanja na konferenciji za stampu i dan danas brani Dula Vujosevica zbog psovki upucenim igracima, udaranja i davljenja igraca.
Lalatoviceva reakcija je nasilje, a Dulove reakcije su casovi ljubavi.
Bruka.

Gaga

pre 5 godina

Ne sporim da si za sve u pravu, ali onakav recnik jednog trenera, to su i deca gledala koja sada misle da je to ok. Samo je trebalo da kazes : "zbacite doticnog iz prostorije inace necu nastaviti konferenciju, ne zelim da se spustam na njegov nivo." Tako bi ispao gospodin, a ovako...

Goran

pre 5 godina

Lazni moralisti citaj licemeri, da vama neko vredja dete vi bi ste mozda cutali.
U stvari mozda bi i cutali.
Napredak igra lep fudbal, ali zasto im trebaju ovakve primitivne gluposti.

ja

pre 5 godina

@ (Gaga, 18. decembar 2018 21:39)

Znaš sta, Gago? Ja ne mogu da smislim iritantniju pojavu od ovog Lalatovića (iako sam navijač Zvezde), ali sam gledao spornu konferenciju i apsolutno ga podržavam! Da meni neko tako pomene decu bilo bi me baš briga i za kamere i za sve ostale prisutne! Koliko god Lalatović sporne izjave imao, NIKADA nije prešao crvene linije - decu, porodicu, veru,... A to što su ovaj "novinar" i ova "portparolka" uradili mi je gore i prizemnije od bilo kakvog Lalatovićevog ponašanja i izjave, uključujući tu i ovu konferenciju...

BgHQ

pre 5 godina

Cela SRB je imala priliku da vidi neklturno ponasanje coveka koji radi kao pedagog u sportu.Nije se proslavla ni druga strana ali ono sto je ovaj trener u pokusaju izgovorio je previse.

Little Djokica

pre 5 godina

Taman da je genijalni strateg fudbalske igre, da je veći od ser Fergusona i Vengera, nikada više ne bi vodio ni jedan klub. Nigde. Ni u jednoj pristojnoj sredini.

Na njivu, motiku u ruke. Nisi za ljudsko okruženje

Uhojko

pre 5 godina

Ne može Srbija u Evropu sa ovakvom svešću navijača. Oni kažu da je Partizan igrao u normalnim uslovima iako jer bilo snežno nevreme, oni ne vide da je ovaj CZ kadar prvi napao ovu ženu, iako ga je pitala učtivo kome je pokazao "srednji prst". A i taj "srednji prst" u zemlji u kojoj se laže, krade, namešta, psuje i bije, postao je najveća uvreda. Šta vam znači taj "srednjak", kakva je to uvreda?

Ivan

pre 5 godina

I sad recimo covek koji ne zivi ovde ode na gugl i ukuca Lalaovbic incidenti i krene da izlazi slucaj za slucajem."Lalatovic vredjao trenera Nikolica pa iskljucen sa meca.Trener Vojvodine Lalatovic u verbalnom sukobu sa trenerom Dodicem,reagovali redari.Lalatovic trener Borca najgorim uvredama ispsovao predstavnike Radnickog na konferenciji za novinare.Trener Lalatovic psuje u kameru televizije Arena."I sad neki novinar da ode u FSS i da pita koliko je novcano i koliko zabrana vodjenja utakmica ima ovaj nazovi pedagog i trener.

stefan011

pre 5 godina

Zamislite da Gvardiola,Klop ili Antić ovako primitivno odreaguju. Nemoguće je i zamisliti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada Bgd, 18. decembar 2018 23:16)
Video sam snimke Gvardiole kako se ponasa sa igracima, a mislio sam isto kao ti da je gospodin. Izgleda pitomo, a u stvari je nije bas prijatno da ga iznerviras.

MarcoPolo

pre 5 godina

Pa ok bi to bilo, da ti nisi vršio nasilje na konferenciji... Upravo si ti tamo vršio nasilje i to ne samo nad onom ženom, već i nad ostalima koji su tu bili ne, računajući onog koji te je onako počastio. Nisi ti oštećena strana, oštećena strana smo mi koji smo morali da slušamo tvoj predivan rečnik, više nego sramni monolog... Toliko si operisan od kulture da nisi mogao da ispoštuješ Kosanovića, koji je mnogo veće ime od tebe, ako ne zbog toga bar iz razloga jer je stariji. Dokle god su ovakvi u našem fudbalu, nema nam pomoći.

Banja Luka

pre 5 godina

Замислите како би требао да реагује Човић,његов син,колико су му пута спомињали женну,мајку,ћерку,сестру,како би требао да реагује Вујошевић на сваком дербију ,Мачван,Гуровић и хиљаде њих да их сад не набрајам.Да се разумјемо не оравдавам ни је вид хулиганства и таквим треба да се стане у крај али ти си тренер и мораш да будеш психолог. Неко је у претходном коментару набројао све испаде Лалатовића,то довољно говори о њему,у сваком нормалном свијет одузети лиценцу па се ти уклапај са својим ставом,ријечником и хистерисањем тамо гдје припадаш а то је улица.

Wwww

pre 5 godina

Zaista ne podnosim ovog coveka, ,ali pricati o nekom nasilju nad zenama u ovoj situaciji je smesno i ponizavajuce za svakog coveka (i zenu i muskarca).

box

pre 5 godina

Nasilje nad zenama?! Svasta. Moze mozda biti nasilje nad gradjaninom odnosno gradjankom ali ne i nad zenama u ovom slucaju posto pol nema nikakve veze nisacime ovde. Ako je ovo nasilje nad zenama onda zene nisu ravnopravne i zakon ih kao takve prepoznaje i direktno vrsi diskriminaciju. A za ovu kvazi novinarku i portparolku nemam reci. Umesto da se pokrije usima i da cuti posle onakvog nastupa ona se jos izdaje za zrtvu. Lalatovic treba da odgovara za svoj nastup ali je sustinski u pravu. Treba da popije disciplinsku kaznu i da razmisli o svom nevaspitanju a gospodja treba da podnese ostavku.

ccc?

pre 5 godina

Jasno je da je Lalatovic isprovociran i to namerno. Nelogicno je da srednji prst bude upucen rukovodstvu kluba ciji je on trener? Cista provokacija zene koju odlicno poznaje i on i njegova bivsa supruga sa kojom je pila kafu u cijem su se dvoristu igrala njegova deca. On je to rekao. Uleteo je tip koji mu je opsovao decu a ovome je kratak fitilj i sve smo videli. Sada ga svi pljujemo zbog ponasanja a niko nece da prizna kako bi se mi koji imamo decu ponasali? E sada sama konferencija za stampu govori kakvo je stanje u nasem fudbalu, dno. Tu se ne zna ko sta radi ili svako radi sta mu padne napamet. Jos je gore ako je taj lik, neki novinar nekog lista u Krusevcu ili portala , sta da je. Ako je imao akreditaciju i jos se tako ponasa? Ako nije jos gore. Kakva je to organizacije konferencije, koja je u stvari produzetak meca ali za javnost. Sve u svemu, nije bitno ko je kriv vec sta se sve desava i ko zna sta ce tek da se desava u ovom nasem propalom fudbalu. Kada svako moze da radi sta hoce, da kaze, da se ponasa kako hoce, da se ne postuju propisi onda je to samo imitacija lige. Kakav fudbal, kakva liga. Imitacija , dno dna.

Shone

pre 5 godina

Реално, сам је крив. Вређали га током утакмице, он узвратио (мада можда је и то непотребно ако је професионалац) и то је то. И уместо да се на томе заврши он на незгодно питање креће са агресијом, овај из масе једва дочекао па почео да га псује, а после је ескалирало. Могао је само да искулира, а ако има неких нерашчишћених рачуна да то реши на другом месту. Овако је испао једнако јадан као и они који су га вређали.

А ту на конференцији за штампу и Косановић. Како се нпр њему никад није десило да тако плане пред новинарима. И њега су сигурно вређали милион пута на утакмицама, и масу других тренера су вређали па нико никад није упао у овакву ситуацију.

Nemus

pre 5 godina

(Шомика_ЦЗВ, 18. decembar 2018 21:41)

Svako ko se bavi javnim poslom mora da bude prvo i osnovno profesionalac kada su u pitanju mediji. Drugo tebi je normalno da gari pokazuje sredni prst. Da te podesetim cela priča se vrti oko toga kome je pokazao srednji prst. Alo jesi li ti svestan da on kao profesionalac to ne sme da radi. Tako da to "svako" okači mački o rep. Žena mu nije vređela familiju i nema potrebe da se dere na istu. Ništa on tu nije manje kriv i treba da dobije sankciju.

čika Boki

pre 5 godina

Pitanje je samo jesi li ti pokazivao srednji prst na utakmici ili ne? Ako jesi, treba te kazniti da zapamti svako da se to ne radi.
Psujete, vređate, pretite. Niko ne sme ni reč da vam kaže. Možda i grešite u svojim razmišljanjima...

Bob

pre 5 godina

Pa niko i ne prica da je to bilo nasilje nad zenama, ali da je u pitanju grubo vredjanje, drsko i nepristojno ponasanje, pa cak i nasilnicko ponasanje, doduse verbalno, zasta bi svako u ovoj zemlji morao da odgovara shodno odredbama ZoJRM-u ili KZ

Posmatrac

pre 5 godina

Nije samo Lalatovic kriv u ovoj situaciji ali ipak je morao da reaguje drugacije. Mislim da ce se ovo jednostavno zavrsiti, moze Lalat opet da pohvali "najboljeg medju nama" i ide na jos bolju funkciju...

aco.rs

pre 5 godina

Zamislite Vladana Milojevica,ili Batu Mirkovica u ovakoj situaciji,sigurno ne bi odreagovali na ovaj nacin.Lalatovic mora da bude primjer i da na uvrede zna da odreaguje drugacije.

Dušan

pre 5 godina

Lalatoviću imam sto stvari da zamerim, ali za ovo u Kruševcu je najmanje on kriv. Dođe PR i provocira ga, šta da je njoj taj "novinar" lokalnog portala opsovao decu? A da, nasilje nad ženama.

Папи

pre 5 godina

Лалатовић једноставно није за тренерски посао. Ово је већ ко зна који пут да се овако понаша. Пре неку годину је исто изводио у Нишу. Нека човек оде у задругу или парове, тамо ће бити свој на своме.
Лига га треба добро казнити због овог.

kimiko

pre 5 godina

Ovde uopste nije bitno ko je u pravu. Ovde su bitni maniri, vaspitanje i jedna ruzna slika koja se ponavlja godinama. Postala je deo "koda", pa cak i ceo algoritam koji se prenosi narocito mladim ljudima.
Aman,bre ljudi...pa imate li bar neki osecaj odgovornosti i znate li vi sta ovakav nacin ponasanja znaci !?

sinisa

pre 5 godina

Slika i prilika primitivne Srbije. Model ponasanja iz rijalitija se polako seli u sve druge pore drustva, pa tako i u fudbal. Lalat kao Miljana ili Zerina. Nije ni cudo sto pola sveta misli da smo zaostali divljaci.

MIlan

pre 5 godina

A sad samo polako, bez strasti. Bez obzira na sve provokacije, Lalatović nije smeo onako da reaguje, da psuje, divlja, skače ko oparen. Može sve da se kaže drugačijim tonom, a on bi to kao profesionalni trener morao da zna!
Pod dva, potparolka Napredka, očito provocira, tzv.novinar,tzv. lokalnog lista psuje i preti, domaćinaska armosfera u Kruševcu nema šta. Ako je tačno da su mu napadali i ženu i ćerku onda to ne samo da je za svaku osudu, nego da se utvrdi ko je pa krivični postupak, a prema FK Napredak, disciplinski prema praviliniku FSS.

Dakle niko ne treba da prodje nekažnjeno, ni Lalatović, za svoj ispad ni FK Napredak, ni pojedinci, da postoji pravna država i da FSS radi ozbiljno svi bi bili kažnjeni.

sportista

pre 5 godina

ne znam da li neko zna genezu doticnog trenera. 20 god ga gura rodjak 5-10 god ga gura "ozbiljan rodjak" i sad ga gura gospodin predsednik. sto se tice trenerskog zanata to je nesto i radio do zadnjih godinu dve.....tako da msm da je na zalasku karijere i ne treba trositi reci....

Djalma

pre 5 godina

Onaj nesretni Dragan Antic Recko, trener Dinama iz Vranja je za izgovorenu rec dobio kaznu od godinu dana zabrene rada a da vidimo sta ce se desiti sa ovim Vucicevim.

No name

pre 5 godina

Ne znam kakav je trener, ali sigurno je za lečenje. Čovek osim bahatog ulicarskog primitivizma, za šta pomoći nema, ima definitivno problem sa kontrolom besa, a tu bi vec moglo da se nešto uradi.

Imay

pre 5 godina

Ovaj, kao reprezentativni primerak vođinog sledbenika, viđen za sportsku rubriku Informera! Pa da se i tu malo povede računa o udarima i zaverama!

Avangarda

pre 5 godina

Pa ovaj tralalatovic je glavni Vucicev pomazanik, naravno da nema opravdanja za onog "novinara" koji je uleteo kao i za onu PR, ali tako se ne ponasa trener...a da on je trener samo kad ne treba da bude, a kad treba onda se prehladi i ne dodje na utakmicu...

evropljanin

pre 5 godina

Prava zrtva je ovaj narod i gledaoci koji nadajuci se da ce gledati i bilo kakav fudbal u stvari gledaju cirkus i nasilje prema zenama..SRAMOTA!!!

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 5 godina

Ajd da pitam ove Nemus, MarcoPolo, nik sloter i te koji su na toj liniji: sta bi vi radili da vam neko onako lepo prica o deci? I kako je ono bio isprovociran davitelj, da li je i on pedagog posto ste ga zdusno branili i jedva cekate da ga vidite medju partizankama opet? Kad su meni pomenuli cerku u tom kontekstu kao Lalatovicu ja sam adekvatno odgovorio. Bilo je to oko 23h. U pola jedan je dosla policija kuci, izvinjavaju se ljudi sto moraju da rade svoj posao jer znaju da bi i oni isto tako. Ali za to vi nemate ogledalo, brijete se na slepo pa mozete da podrzavate davitelja za bijenje sudija, davljenje igraca i da osudjujete Lalatovica sto verbalno brani porodicu. A da, u,alo da zaboravim i onu strasnu stvar koju je uradio i za koju zasluzuje bar 2 godine robije: srednji prst. To se naravno ne odnosi na Stanojevica, ili ne daj Boze na onog napadaca vam sto pokaza sa obe ruke navijacima Vojvodine. I za to bese placen 750k eurica.

BoeserWolf

pre 5 godina

Jedina zrtva ovakvog stanja je fudbal i ljubitelji istog.
Dok se likovi poput doticnog "gospodina" ne izbace odatle, nema sanse za napredak.

maksa

pre 5 godina

Pocetak kraja naseg fudbala,i potpuno preuzimanje istoga od strane SNS je simbolicno krenuo kada je selektor koji je odveo u21 reprezentaciju na EP naprasno otisao,Lalatovic postavljen a nicim izazvan na spisku za prvenstvo se nasao Radonjic u tom trenutku rezerva u Cukarickom.I bukvalno se isto ponovilo sa A selekcijom,smenjen Muslin.postavljan Krstajic a opet nicim izazvan se na spisku nasao Radonjic,rezerva u Zvezdi.A sta je zajednicko Lalatovicu,Krstajicu i Radonjicu ne moram ni objasnjavati.A kljucnu stvar rade botovi,uglavnom regrutovani sa RSB foruma,dakle navijaci vodjinog omiljenog kluba,koji podrzavaju jednog Kokezu,brane Krstajica od igraca Gacinovica(iako je decko direktno izvisio za Mundijal zbog menadzerskog Radonje,a bio jedan od najzasluznijih za plansman na Mundijal),cak brane Krstajica i od svog Milivojevica,zato i ne cudi sto podrzavaju Lalatovicev primitivizam,to je ta ista matrica.A najgore od svega sto svi cute na celu ovu situaciju u fudbalu,gledam juce Karasija,poznat kao bez dlake na jeziku koji je uvek bio kriticar svakome i svemu,na koktelu FSS hvali Kokezu i Terzu,i sta dalje da pricamo.A da ne govorim o zastrasenim novinarima koji o svemu cute,veci tabu je fudbalska sadasnjica od slucaja Savamala.Inace steta za Lalatovica,ima potencijala ali temperament koji se,otkada ima zaledjinu ,pretvorila u bahatost,mu nikada nece dozvoliti da napravi karijeru,u inostranstvu bi ga izbacili naglavacke na ovakvo ponasanje,a ocigledno ne ume da se kontrolise.

iseedeadpeople

pre 5 godina

Prava zrtva je ovaj narod i gledaoci koji nadajuci se da ce gledati i bilo kakav fudbal u stvari gledaju cirkus i nasilje prema zenama..SRAMOTA!!!
(evropljanin, 19. decembar 2018 12:40) Radnicki igra trenutno najbolji fudbal,ono nema veze sa nasiljem nad zenama,ako mislis na gospodju iz krusevca,a ako ipak mislis na lalatovicevu zenu onda da,podrska Lalatovicu tako se brani porodica!!!

kontraš

pre 5 godina

Napretka,koja je pri tome žena).Lalatović se čini kao čovjek koji nije čuo šta je to biti džentlmen.Pokazuje silu i nekulturu bez presedana.Čini se kao puna puška koja samo čeka kada će da opali.Ne može se tako steći poštovanje kolega,fudbalera i javnosti.
(Mladen, 18. decembar 2018 21:52) “Koja je pri tome žena” šta ti ovo znači? Ako je Ÿena može da radi šta hoće? Ja sam naučen da poštujem čoveka, karakterna osobina, ne pol! Ako si bezobrazan, nema ppštovanja bio muško ili žensko, tako da se ostavi tog “koja je pri tome žena”.

lal

pre 5 godina

@vlada bgd: meni je nemoguce da zamislim konferenciju za stampu u kojoj bi nabrojani uopste dosli u tu situaciju... lalatovic je ovde posledica, a ne uzrok...

kontraš

pre 5 godina

Lazni moralisti citaj licemeri, da vama neko vredja dete vi bi ste mozda cutali.U stvari mozda bi i cutali. Napredak igra lep fudbal, ali zasto im trebaju ovakve primitivne gluposti.
(Goran, 18. decembar 2018 22:47) Verovatno su cave tako da bi prećutali.