Sreda, 11.08.2004.

21:08

Zvezda - PSV 3-2 !

Izvor: B92

Zvezda - PSV 3-2 ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

dovla_bg

pre 19 godina

E VLADO S...DE JEDAN HOLANDSKI!!! NE MOGU DA VERUJEM DA NE NAVIJATE ZA KLUB IZ SVOJE ZEMLJE, EEEEEEEEEEEJ! JA SAM KAO VATRENI DELIJA NAVIJAO ZA PARTIZAN IZ SVEG SRCA PROSLE GODINE!!! SRAM VAS BILO PI*KE!!! IZDAJICE!!! BRAVO ZVEZDO, SAMO TAKO!!! IDEMO U L.S!!! DOBRO ZNAJ, DA UVEK TU SAM JA...

dusan

pre 19 godina

NIJE MI JASNO ZASTO SE TO STALNO POTENCIRA MLADI IGRACI C.ZVEZDE KADA JE JASNO KAO DAN DA NIJEDAN OD NJIH NECE OSTAVITI NIKAKAV TRAG SVOGA IGRANJA JER IAKO IMALO VREDI, IMA DZAJA SPRETNO DA GA UTOPI. PROTIVNIK PSV JE KLUB DA NISMO MOGLI DOBITI SLABIJE. DA LI SE SAMO NAS PRESEDNIK YAPITAO KOLIKO BI MU SADA ZNACIO VIDIC U ZADNJOJ LINIJI ILI MLADENOVIC NA SREDINI TERENA. TO JE SRAMOTA I PITAM SE IMA LI KRAJA TO TOLERANCIJI PREMA SPOMENUTOM COVEKU. PA NIJE MU OTAC NAPRAVIO ZVEZDU

Red Devil

pre 19 godina

Kume Ruzvelte, svaka cast !!! Odmereno, precizno, tacno. I ja navijam za sve nase timove u Evropi a fan sam kluba - vech ti moje ime govori kojeg. Elem, slazem se da Zvezda nikako neche mochi dalje sa 0:0, cak ni 1:1, znaci mora da postigne bar dva gola sto opet znaci da mora da igra na pobedu i u zemlji kofi-shopova. Samo da Ljupko ne pocne sa onim nasim "momci, samo polako, mudro strpljivo, bez zaletanja, u gostima smo, igramo sacekusu na nasoj polovini pa da ih izvatamo kad pogrese..." jer to se obicno zavrsava sa 0:3. Treba da izadju, da ih napadnu, uz podrsku nasih gastosha i delegacije sa severa kojih ce u Filips areni biti bar koliko i domachih, pa sta bude...U pravu si i za klupsku politiku, to je vec dobrih deceniju i po "magicna formula" i Zvezde i Partizana. Pogledaj koga su sve Zeka i Bjeka utopili za ciglo ssest meseci - Delibasic, Lazovic, Duljaj, Ivic, Vukic...Kad bi samo imao ko da najuri ovu bagru boljshevicku iz naseg fudbala i kada bi postojale zamene za ove likove koji pripadaju muzeju vostanih figura...Ali nema, jedan je bio Velibor Vasovic i otisao je na onaj svet ne docekavski svetlo na kraju tunela...A u tom tunelu, usred najguscheg mraka, i dalje sija samo petokraka.

Petar Petrovic

pre 19 godina

Sram da bude onom delu navijaca Crvene Zvezde koji je juce amerikancu DaMarcus-u Beasley-u RASISTICKE povike dovikivao!! CISTA DISKRIMINACIJA!! Pravi navijaci Crvene Zvezdi - ogradite se takvih navijaca koji nisu za Marakanu nego dzunglu!! Ne dozvolite im da nas UEFA eliminise zbog takvog ponasanja!!

ILKE

pre 19 godina

Grobarcici moji ja neznam zasto toliko pljujete na ZVEZDU pa uporedite nasu gol razliku u kvalifikacijama i vasu u celoj ligi sampiona pa cete da vidite da smo samo u tri utakmice dali vise golova nego vi u celom serijalu lige sampiona. A u Holandiji cemo da ih napunimo samo za vas pa da umrete od muke. JEDAN JE ZIGIC!

Miki

pre 19 godina

...Nije da je i Ljupko majka od trenera, ali je Muslin uništio Zvezdinu igru prošle godine. U finalu Kupa igra bunker 60 minuta pri vodjstvu 1:0 protiv tima koji je već ispao iz lige i ima igrača manje. Pri tome su mu Janković i Basta na Ubu, čak im ne dozvoljava da treniraju na Marakani dok su u Beogradu. Isti Basta i Janković koje sada hvalite.
A svako može da kaže da treba sačuvati tim za sledeću sezonu pa da bude vizionar. Pa to i mala deca znaju. Setite se samo da su Džaja i Cvele prodali Piksija, pa smo ipak sledeće godine osvojili Kup Šampiona.

C

pre 19 godina

Nikad nece uci u LIGU SAMPIONA kad svojim navijacima ne omoguce prenos. Veliki sam navijac, ali ovo sinoc je bilo sramota. Zvezda ima mnogo vise navijaca nego sto je kapacitet stadiona. Ako npr. nece RTS da plati ili nesto slicno sto lepo ne objave pa da znamo ko je kriv.

DelijaNS_SEVER

pre 19 godina

Ej ljudi,pa zar nije svima jasno da grobarcici nisu Srbi nego Jugosloveniiiii!!!
HA HA HA HA
ZVEZDA SRBIJA,NIKAD JUGOSLAVIJA !!!
P.S. Momci samo hrabro u Holandiji !!!
SAMO ZA TEBE,UVEK UZ TEBE A NJIH KO J... !!!

Maja

pre 19 godina

Ne sumnjam da ce Zvezda uci u Ligu Sampiona. Njen mladi tim to DEFINITIVNO ZASLUZUJE!!!
NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mitar

pre 19 godina

Ja sam Partizanovac, ali pre svega Srbin. Ne delite se Srbi i ne pljujte jedni na druge, nego stanite na jednu stranu na medjunarodnoj sceni.
Pozdrav svima i srecno..

mladen

pre 19 godina

Zvijezda nikada nece u LS.Dzaba Vam bilo i Mateusa da dovedete.Vas dere borac iz Cacka.
Partizan zimuje u Evropi.Vrijeme je!!!!!!!!!!!

marica

pre 19 godina

Bravo za Ivicu, ok je navijanje i sve to ali kada bi se i placalo uf, a ovako to je samo gubljenje vremena, sve je ovo otislo predaleko, propast...

SA ZVEZDOM DO GROBA!!!

pre 19 godina

Šteta što Kežman nije igrao!
Tada bi Ljupko mogao da uvede Rajka Mitića!
A šta znači kada Grobarima pomenete Fljamurtari i Kroaciju? Je li to dobro ili lose za njih?
Molim vas neka mi neko objasni!

Momo

pre 19 godina

Bravo Zvezdo!!!!!!!!!!!!!!!!
Iako smo primili 2 u Beogradu ima nade, nije ni taj PSV bauk. Ako ne prodjemo u LS, Dzaja bi trebao da podnese ostavku jer da nije prodao Vidica i Mladenovica, danas bi isli pjevajuci u Holandiju a ne da strepimo. Dzajine vizije Zvezdine buducnosti su zastarjele i ne mozemo mi u LS sa djecacima koji se jos nisu poceli ni brijati. Igraju oni lijepo, ima tu talenata ali za LS treba iskustvo. Puno srece Zvezdi, ali i Partizanu, Zelezniku pa i onim Dvoranima.
Kakva nam je drzava i fudbal u njoj jos dobro i prolazimo.

Philipsov pokvareni aparat

pre 19 godina

Od ovolikih komentara 1% vredi procitati. Nista konstruktivno, evo napokon Nemanja je napisao nesto sto vredi procitati (bez zadnje recenice). Meni stvarno nije jasno koliko je to trebala Zvezda da pobedi da bi neki bili zadovoljni. Pobediti PSV je velika stvar, ako mozemo da ih pobedimo kod kuce znaci mogu da se pobede i na bilo kojem terenu. Zna ovaj Hiddink vrlo dobro sta je Zvezda zato je i molio boga samo da ne izgube (njegova izjava pre utakmice). Izgovori tipa doslo nam je deset novih internacionalaca, te nismo jos uigrani, te nisu naucili holandski... to su gluposti za malu decu.
Znali su oni vrlo dobro kada sezona pocinje, sto se nisu uigrali? Za sta su im sluzili mecevi sa Man.Utd i Boca Juniors?
PSV je gigant u fudbalskom svetu, sa svetski priznatim trenerom, sa desetak internacionalaca, podrskom Philpsa, ogromnim prihodima, super stadionom, uslovima... E dragi moji, kada se pobedi jedan takav klub to je za svaku pohvalu, bravo Zvezdo.
Po imenima PSV je jaci ali mesta optimizmu ima i te kako, ako je nasa odbrana slabija njihova je jos slabija. Da smo mi primili onakve golove svi bi psovali do septembra. U napadu nisu nista posebno. Marko na tebi je da zavrsis posao posto ce 2-3 da se okace Zigicu na ledja, eto ti sanse.
Uz dosta truda bude i dosta srece, idemo dalje. Srecno i Partizanu i Zelezniku veceras.

Srbin

pre 19 godina

Mozda mi zivimo u 91' ali vi nemate gde!
Neki grobar rece da smo pandurski klub. O.K. Ajde sad jedna mala anketa i za nas i za grobare. Neka svako vidi da li je u porodici imao vojno lice, prvoborca (po mogucstvu narodnog heroja), clana SKJ, SPS ili JUL, nekog jugoslovena (a ne Srbina) itd. u tom smislu. Pa nek se zapita zasto navija za Partizan - zbog fudbala - nema sanse!!!!

NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED!!!!!!!!!

aqualung

pre 19 godina

Odlicno!! Bravo majstori!!
Sto bi rekao moj mladji brat :"U PSV-u cemo da ih oderemo":)!
Samo hrabro, odigrajte kao juce i pobeda je nasa!!
A onda...Evropo cuvaj se!

Ivica

pre 19 godina

Nije ni cudo sto je zemlja u takvom sr...Pogledajte kolko zgubidana se prepucava na ovom sajtu. Radite nesto ljudi! Nema leba od zvezde i partizana.

Vlada fanatik

pre 19 godina

Nismo bez sanse!
OK, nije senzacionalno otkrice da je PSV i dalje favorit za ulazak u LS, ali postoje vazne stvari koje su se desile juce.
Prvo: psihologija nikad bolja. Od 0:1(gol u gostima na startu) tinejdzeri se oporavise do 3:1. Drugo: Holandjani ne mogu revans da cekaju mirno kao da je bilo nereseno. Kuci donose minus, mali, ali minus. Ako hoce u LS morace da POBEDE Crvenu zvezdu.
Trece, oni u Ajdnhovenu nece imati prednost domaceg terena. Njihov jadni stadion prima jedva 35 000(sto je zaista sramota za bivseg evro sampiona i osvajaca Kupa UEFA, ne i za neke manje klubove), bar pola gledalaca navijace za Zvezdu.
Ono sto je svakako lose je sto, budimo posteni, PSV ima bolji tim. I to nije od juce. Tehnicki su odlicni, kondicija im je dobra, trce, o taktici i Gusu Hidinku da ne pricamo.
Mislim da bi trebalo od pocetka revansa da pokusamo da im pariramo, pa da se branimo tek ako ne uspemo.
Ne bi se trebalo odmah povuci, trebalo bi naterati PSV da se isprsi, pa ako mogu u otvorenoj utakmici da nas dobiju(sa koliko im treba) nek' idu u LS.
Mislim da protiv tima kao sto je PSV ne mozes da odes i branis 0:0. Tesko je verovati da za 90' tamo necemo primiti bas nijedan gol. Vise sam za ideju da pokusamo da igramo za gol vise.

Nemanja

pre 19 godina

Mislim da rezultat nije uopste losh. Mozda je i bolje ovako jer, znajuci nas mentalitet, da smo u Eindhoven otisli sa 3:1, pukli bi 100%. Ovako, mora se igrati ultra ozbiljno, ne previse zatvoreno (sto bi svakako bio slucaj da je ostalo 3:1).

Sad par reci za sve “fudbalske znalce” koji se usudjuju da pljuju po Zvezdi i njenoj igri a da pritom potcenjuju PSV. Dakle, od silnih prica o igracima koji su prosle godine otisli iz PSVa i skoro 10 novih igraca koji su dosli nema nista bas kao ni o prici o naovdnoj neuigranosti ekipe na koju se “naivni” Hidink pozivao pre meca. U timu sa kojim je Zvezda sinoc igrala egal su bila samo TRI nova igraca u odnosu na proslu sezonu (golman, onaj crnac Biesley i defanzivac Alex). Svi ostali su manje ili vise igrali prosle sezone. S` druge strane, Zvezda je sinoc u timu imala 2 igraca koji su dosli pre mesec i po dana (Bisevac, Stancic), tri igraca koji su prosle sezone igrali sve zajedno ne vise od 5 utakmica u prvom timu a oslate u drugoj ligi(!) (Basta, Jankovic, Lukovic) kao i jednog igraca koji je prosle sezeone grejao klupu Vidicu (Miladinovica). S`toga, sve price o tome kako je Zvzda dobila laganog protivnika koji je “neuigran” jer ima veliki broj novih igraca, prosto ne pije vodu. Zvezda je ta koja je sinoc igrala sa 6 igraca kojih prosle sezone nije bilo ni u idejnom planu.

PSV je jako uigrana ekipa jer za razliku od nas, koji stihijski popunjavamo rupe koje nastaju prodajom igraca zbog popunjavanja budzeta (sto klupskog sto kucnog, pojedinih funkcionera), oni kupuju igrace koje prethodno skauti prate po 2-3 godine. Pritom, te igrace ne bacaju u vatru istog momenta kao mi, koji smo primorani na to, vec ih u igru uvode postepeno tokom prve a ponekad tek sledece sezone. Ljudi, zvezdini klinci su sinoc odigrali zaista hrabro. Da je malo vise iskustva u njihovim nogama, a opet odakle im kada je prosek godina tima koji je sinoc igrao 22, i da se imalo vise vremena za uigravanje linija tima kako pojedinci ne bi lutali po terenu, Zvezda bi sinoc ubila ove nadobudne. Ej, 22 godine prosek godina, najstariji(!) Pantelic, to nijedan tim nema. Ima onih koji su svoj tzv. vrtic zamenili starackim domom ali imaju rumuni lek za to :) Pozdrav svima.

marko ns

pre 19 godina

Kad bi ta Zvezda i Partizan malo vise razmishljali.. moraju izboriti bolji status za nas fudbal, da igramo direkt trece kolo kvalifikacija, preslisavamo tu Goricu i slicne velikane, a ne da se grcimo hoce li na uleteti Mancester i Juventus. Posle balmaze B.Dvora i OFK-a, moguce je da i Zvezda, Partizan, Zeleznik nista ne urade... ali bar da ih bodrimo sve, nasi su! Za pocetak svi da navijate za Zvezdu, to bi bio najveci plus nasem fudbalu da Srbija opet ima tim u LS. Uzdravlje braco Srbi!

Cika Praja

pre 19 godina

Oterali ste najboljeg i najkulturnijeg trenera u nasoj ligi u zadnjih 10 godina i prodali najboljeg odbrambenog igraca u zadnjih 5. Odbrana je suplja da sve pishti. Gde vi zivite? U '91? Koja liga sampiona, kakvi bakraci? Izbusice vas kao sito!!!

PSV

pre 19 godina

sta je bre cigancici sada vam smeta kada grobari navijaju protiv vas a ako se setite prosle godine i kada je ovaj forum bio preplavljen navijacima reala, olimpika, porta i ostalih koji su igrali sa partizanom, tada se ni jedan posteni cigancic nije javio i rekao dosta. tada ste prizeljkivali petarde, prizivali pomoc boga da partizan izgubi sa sto vecom razlikom .... a sada placete ko p.... i treba da izgubite uopste mi vas nije zao pogotovo sa takvim rukovodstvom (kosarka posebno) bili ste i ostali pandurski klub i samo placete i cekate da vam neko titra j...

PG_man

pre 19 godina

Zvezda je sinoć , kao i uvjek u Evropi igrala na pobjedu i to je ono što je čini našim najvećim klubom.
Igrali su hrabro, pokazali da se fudbal igra za golove.
Ono vam je odgovor zašto je Zvezdi protiv Jang bojsa bilo 30000 navijača, a Partizan ne može da rasproda svoj stadiončić za LŠ.
Ako da bog i uđemo(a biće teško) u LŠ igraćemo kod kuće na pobjede, a nećemo se braniti svu utakmicu i igrati onaj fudbal koji je Partizan igrao prošle godine, koji ti se smuči kad moraš da ga gledaš.
Nemam tačan podatak ali mislim da onom Realu u prošloj sezonijedini Partizan nije dao gol.
Bolje je poći na jednu ovakvu utakmicu nego na deset onih Partuzanovih.
Nije naravno ono neka strašna igra, ali barem kad dođeš na utakmicu ne gledaš okolo.
Ima šanse, samo hrabro i na pobjedu i u Holandiji jer to je za Zvezdu obaveza.

marko

pre 19 godina

Steta da je ostalo 3-1 mozda bi Zvezda imala neke sanse, velika je rupa u odbrani koju ni odlican napad ne moze da nadoknadi u Ajdhovenu. Dace Zvezda gol tamo ali ce primiti bar 2 i to prvi u prvih 15.min. Tek se sad vidi koliko fali Vidic. Djaja voli pare zato ce Zvezda da ispadne, steta PSV je slab i mogao bi da se prodje ali bez odbrane nikako.

kalimero

pre 19 godina

prosto je neverovatno koliko je zvezda u evropi bolja, srecnija, hrabrija (ili sve to zajedno) od nas... mi smo toliko sansi ispromasivali protiv reala, porta, i narocito olimpika, dok cigani iz jedne sanse juce daju tri gola. to nije slucajnost, oni su majstori za to. odbrana je bila suplja, ali ovi iz psv-a kao da su ponikli u partizanu, ne umeju da daju gol pa to ti je :-)

srecno u revansu komsije, ali ne sme da vam se ponovi drugo poluvreme od juce.

pozdrav svim grobarima, valjda se necemo obrukati protiv onih jadnika danas.

marko ns

pre 19 godina

I jos nesto, nemojmo govoriti o tome kako je PSV raskupusan, svi mu otisli itd.. PSV je sinoc igrao sa 7 igraca u polju koji vec godinama igraju u PSV-u, dakle 3 nova igraca u polju i novi golmani. Ajmo sad na Zvezdu-obrnuta situacija-4 stara igraca i 6 novih u polju uz Disljenkovica. Pa pogledajte odbranu-samo Dudic od starih, igru kreiraju prvi put Basta Jankovic.., dakle jasno je koji je tim vise oslabljen. U PSV-u nisu igrali Fogel(repr.Svajcarske, godinama igrac PSV-a), Koku, Madjar Feher itd..sve iskusni igraci..za ovako oslabljenu Zvezdu bio bi podvig da udje u LS.

Kum Ruzvelt

pre 19 godina

Dobro je da je Zvezda dobila i da ima sanse za LS. Setite se Partizana i njegovih 0:1 u Beogradu protiv Njukastla. Niko im nije davao sanse, ali eto ispalo je dobro. Mozda tako bude i za dve nedelje u Ajndhovenu. Nadam se danas da ce nasi klubovi (Part i Zel) uspeti da stignu bar do jedne pobede i jednog remija kako bi dobili neke puntice na listi Uefa. I ko samo pusti Banat.Dvor u Evropu. Pa njihovo selo nema vise od 5000 stanovnika. Kakva Evropa, pokvarice nam prosek i izgubicemo bodove. Treba malo i nas savez da bude stroziji u kriterijumima.

Dalje, slazem se da su igraci Zvezde izuzetno talentovani i da bi za nekoliko godina bili strasan tim. Gledajuci na taj nacin Partizan se zeznuo sa povratkom veterana. Medjutim (na zalost svih koji vole fudbal) drugacije ce biti u praksi. Zvezdin tim ce biti rasprodan u narednih par godina (jedan do dva igraca godisnje) - to je Dzajina politika. Videcete, na kraju ove sezone ce prodati Zigica i Pantelica, pa onda Dudica, Markovica i Disljenkovica, trece Perovica, Jankovica, Lukovica, Bastu,...Zivi bili pa videli. Sa druge strane od grobara veterana tesko da ce neko opet u Evropu, a cinjenica (potvrdio je i Mateus prosle sezone) da se u LS (i za nju)mora igrati na mali, tesan rezultat. Setite se Vesta i njegove igre. Svi su govorili da je mator, polovnjak ali on je drzao odbranu Partizana. Ne verujem (a voleo bih da gresim) da CZ moze da igra na rezultat tipa 0:0 ili 1:0. Kada klinci to budu naucili bice kasno, Djaja ce ih vec negde utopiti. Ljudi pod hitno smenjujmo uprave (Bjeku, Zeku, Dzaju, Maju i ostalu raju). Nisu oni dobili koncesije od 20 godina za vodjenje vecitih.
E da inace navijam za Partizan, ali ne mrzim nikoga iz SCG (ni klubove ni navijace).

dragana, brcko

pre 19 godina

ZVEZDA-PSV 3-2! najjaci smo nema sta!!!
mogu grobari da pricaju sta hoce, to je samo jedna velika grupa isfrustriranih malih grobarskih mozgova... zvezdo ne daj se, uz tebe su svi...

Vlada

pre 19 godina

Još na kraju prošle sezone sam se zarekao da ako Muslin ode i ako Džaja proda nekog od boljih igrača neću više nikad doći na stadion CZ dok god je on u upravi. Pošto se to dogodilo moraću izgleda da čekam neko vreme ali ću ipak slaviti kad ode sa čela crvene zvezde. Znači čovek prodaje Vidića i praktično ostaje bez odbrane, prodaje Mladenovića i ostaje bez sredine(gde kao fingira da nešto radi pa dovodi Stančića koji objektivno nije dovoljno dobar, cenim). Ne može tim gde najstariji igrač ima 25 godina da uradi bilo šta ozbiljno. Neophodno je da imate sve igrače od 25, 26 godina i da ubacite ponekog (ne više od dva) mlađa igrača da bi to bio iole ozbiljan tim. Ovako se prima gol i kada golman odbrani izuzetno tešku loptu a odbrana ne može da je izbaci iz dva pokušaja (isto se desilo i protiv Jang Bojsa). Sve u svemu bilo bi fenomenalno kad bi zvezda prošla u CL ali mi se čini da bi i tad Džaja najbolje prošao a ne zvezda. Dakle, Džajo odlazi, odlazi i odlazi bre,

Roy Jones Jr.

pre 19 godina

Posle ovakve utakmice tesko je poceti pisati komentar. Fudbal sam ozbiljno poceo da pratim na svetskom prvenstvu u Spaniji 1982. godine a na Marakanu odlazim od 1986. i mislim da sam donekle kompetentan da kazem rec dve o sinocnoj utakmici. Crvena Zvezda NEMA trenera jos od Sekularca, Ljupko Petrovic je osrednji klupski trener sa malim t a bogami i sa malim m(****ma) sto je u ovakvim utakmicama neophodno. Ja sam naravno i sinoc bio na utakmici i blago receno sam odlepio na gospodinovo vodjenje utakmice, izmene i sto je najbitnije sastav. Pitam se kakav problem imaju sa malim Milovanovicem koji je biser naseg fudbala i potencijalni Dejan Stankovic, iz kog se razloga Milovanovic gura u drugi plan i zbog cega je poslan na olimpijadu. Bisevac i posebno Stancic su sinoc odigrali tako da ih se pod hitno mora poslati u cetvrtu ligu jer je to njihov nivo, ok malo preterujem , mozda nekad nesto i bude od njih ali se vec u Cirihu videlo da Stancic igra pod velikim pritiskom i trebace mu dosta vremena da se uklopi i da pokaze sta zna, sinoc za njega nije bilo mesta u timu i tacka, isto vazi za Bisevca. Izmena Pantelica je samo pokazala sta nas dragi trener zna i moze. Jednom recju SRAMOTA, ja sam zgrozen politikom kluba kog Dzajic vodi vec godinama u ambis, to se sinoc lepo videlo po tome da stadion nije bio pun iako su navodno sve karte pukle a tapkarosa je bilo vise nego navijaca. Po meni su prelazne ocene zasluzili fenomenalni Basta, Pantelic i naravno navijaci koji su bodrili svoj klub i kada je gubio. Nisam optimistican za drugu utakmicu, nazalost dalje ce verovatno PSV ali ne svojom krivicom.

Nebojsa

pre 19 godina

Da li Zvezdin stadion ima ime? Marakana - to je valjda samo nadimak, kao u smislu da imamo veliki stadion koji je za nas ono sto je Marakana u Riju za Brazil. Pravo ime je Stadion Crvene Zvezde, zar ne?

Cukur Boy

pre 19 godina

Gatacca je dao (dala) odlican predlog o fuziji Zvezde i Partizana, na bazi grobarske odbrane i ciganskog napada. Predlozio bih da ime novog kentaur tima bude "ParIZda", "ZveZan" ili "P i Zda", kad mogu da nam slicno krste drzavu, sad i himnu, sto ne bi i najpopularnije klubove.

boki

pre 19 godina

Ja stvarno ne znam sta hoce ovi Grobari? Pobediti PSV nije mala stvar!!! Bolje bi im bilo da se posvete svom protivniku, iskreno receno dobili su protivnika po meri. Pitanje je dal' ce i njega da pobede. NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!

Dusan

pre 19 godina

Ocekujem u revansu od Ljupka Petrovica primenu modela "0:0" po kome je ovaj stručnjak poznat. To je model sa kojim je zagorcao zivot mnogo jacim ekipama protiv kojih je igrao sa slabijim timovima npr.Marsej - C.Zvezda 0:0, C.Zvezda - Vojvodina 0:0 i jos mnoge druge..

nenad

pre 19 godina

Marko ne treba valjda Zvezda sad da vraca matore igrace koje niko u Evropi vise nece. Pa zar ti mislis da bi Ciric, Tomic, Nadj, Ilic, Mirkovic dosli u Partizan da im je bilo koji klub iz inostranstva ponudio ugovor. Oces da kazes da bi bolje igrali Sakic, Jovicic, Ognjenovic... Ovo je najperspektivniji tim koji je neki nas klub imao od 91. i bila bi tragedija ako ne ostanu na okupu jos nekih 5-6 godina. A sto se tice PSV oni ce tamo morati da se otvore i da igraju ofanzivno, a Zvezda bi to lako mogla da iskoristi. Optimista sam i verujem u prolaz u Ligu Sampiona

nenad

pre 19 godina

Dakle,
u lS su svojevremeno igrali i timovi poput Maribora, Kosica, Viljema II itd pa sto ne bi i CZ sa nekoliko limitiranih igraca i tankom klupom. U revansu nam treba pojacana desna strana, vise samopouzdanja u odbrani (a ne duvanje lopte na tribine u kriticnim situacijama), i naravno, malo srece

marko ns

pre 19 godina

Ljudi prestanite prepucavanja, ne znam kakve veze ima ova utakmica sa rivalstvom Zvezde i Partizana. Pa ja sam Zvezdas od rodjenja, strastveni, ali to me ne sprecava da iskreno navijam za Partizan i sve nase klubove u Evropi, pa za koga da navijam, Maribor, Steaua, Atl.Madrid...sutra ce grobari(ili delije, svejedno) navijati za Gencerlebirligi, za Turke protiv Srba, pa dokle to braco Srbi?! Ok je komentarisati da nesto valja ili ne valja sa Zvezdininom igrom, ali zasto zlonamerno? Pa ja sam se nervirao zbog vaseg Ilica i njegovih promasaja prosle godine ne znam koliko puta..pa setite se promasaja iz peterca protiv Reala( usao u top 5 promasaja lige sampiona, mada je mozda i prvi!), pa nisam i necu prozivati zbog toga.

Srbin

pre 19 godina

Ne znam sta hoce ovi iz tzv. "Jugoslovenskog sportsog drustva Partizan". Tudjman je umro, Sloba je u Hagu, JNA i SFRJ ne postoje, a i komunisticka ideologija je blizu da umre (mada jos uvek postoji u njihovim glavama - setite se njihovih izjava za vreme demonstracija - "Partizan je nasa partija". Vasa partija je SKOJ, KPJ, SKJ, SUBNOR, AFZ, Tito, SPS, JUL...). Izgleda da im je najveci uspeh UCESCE u PRVOM kolu lige sampiona sa SVETSKI POZNATIM TRENEROM koji sada trenira jos poznatiju reprezentaciju. 91-va BRE!!! ALO!!! PRVACI SVETA, ALO!!!
NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baca

pre 19 godina

Tek sad mi je jasno koliko je to bolno navijati za Partizan! Svi njegovi navijaci kao da se hrane neizmernom mrznjom prema nasem najvecem, najtrofejnijem, u svetu najslavnijem, najpopularnijem i sta sve jos klubu. I kad umiru oni mrze. Jadnici!

Marko

pre 19 godina

Teško da Zvezda ima ikakve šanse da uđe u ligu šampiona sve dok Džajić ne ode. Šta taj čovek radi od kluba, to je sramota. Svake godine rasproda tim, a onda priča kako zvezdine navijače zanima samo Evropa. Zanima ih, ali ih zanima i domaće prvenstvo.
Partizan vrati iskusne igrače, što je veoma značajno u ovakvoj ligi kao što je naša. A šta radi Džajić?
Džajiću odlazi, ne živi se od stare slave!

Ilija

pre 19 godina

BICE TESKO ALI NIJE NEMOGUCE! IMAMO MINIMALNU PREDNOST KOJA U REVANSU MOZE I TE KAKO BUDE VELIKA. JEDNA DOBRA KONTRA NA POCETKU MECA ZA VODSTVO OD 1-0, A POSLE TOGA KAKO BOG BUDE HTEO!

Partizan4Ever

pre 19 godina

3:2... sta da se kaze. Sasvim pristojan rezultat, bolje nego poraz u svakom slucaju. Ako CZ da gol u Holandiji, otvara se put u Chamions League. E sad da vidimo sta ce ovaj moj baksuz Partizan da uradi...... POMOZI BOZE!

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Izvini imenjace, ali sta ima lose u tome sto postizemo golove iz prekida? Da li se to mozda racuna kao pola gola? Ne razumem tvoj komentar, kao da ga je dala moja baba koja ne zna nista o fudbalu. I izgleda mi kao da nemas narocitih objektivnih primedbi na Zvezdinu igru, pa tek onako da nadjes manu.

Aleksandar

pre 19 godina

Nikada sa Narakane nisam izasao ovako ljut!
Ne znam sta je trebalo da se dogodi pa da Ljupko Petrovic izvrsi izmenu u Zvezdi u kojoj ocigledno, a pogotovu na levoj strani (odbrane), nije islo kako treba ustvari nije islo nikako. Kada se za izmenu napokon odlucio izvodi igraca (Pantu) koji je drzao kakvu takvu ravnotezu da nas PSV ne napadne sa svih 11 igraca. Strasno. Da li ste videli Pantinu facu kod izmene? Covek nije mogao da veruje.
Opet pacerski jeftini golovi i ono sto je najtuznije je da ne moze napad da postigne golova koliko odbrana moze da ih primi. Bolje da ne idemo u LS sa ovakvom odbranom.
Navijanje do jaja, Kolina odlican (sve vidi), Pantelic, Zigic (vise defanzivnih nego ofanzivnih zadataka),Basta, Jankovic odlicni, ostali bolje da nisu ni dosli na utakmicu.
Vidicu!! Gde si sad? Vrati se molim te!

Amadeus

pre 19 godina

Pobeda je pobeda! Em zbog bodova, em zbog porasta samopouzdanja kod ovih mladih igraca.
Zvezda je u fudbalu bila i ostala ime koje svi prepoznaju i postuju. Nastojacu biti objektivan sa mojim vidjenjem utakmice.
PSV je iskoristio Zvezdinu pocetnu zbunjenost i sve slabosti koje nasa odbrana pokazuje i dosao do prednosti. Opet je ovaj tim pri rezultatskom minusu pokazao osobine nesvojstvene nasim fudbalerima: nisu gubili glavu, nisu se predavali i bili su strpljivi.
Cinjenica je da Zvezda prilicno bazira igru na prekidima, ali jedna od poenti svakog takmicenja je da pokusas da exploatises kvalitete koje imas i prikrijes anomalije. Ljupko je sa stavljanjem sjajnog Baste u sredinu i Bisevcem na boku prilicno zrtvovao tu stranu u ofanzivi samo da bi sto vise sputao odlicnog Bizlija. U prvom poluvremenu je to prilicno uspevalo, u nastavku bas i nije. Stancic je zaista najslabiji igrac u ovom timu, ali smo takve "kvarise" protivnicke igre cesto gledali i u drugim timovima(pada mi napamet Bakero iz Barselone), ali Stancic ipak nema potreban kvalitet. Disljenkovic sve manje uliva samopouzdanje, Perovic definitivno nema kontinuitet. Dudic i Miladinovic su dobri, ali kako samo nedostaje Vidic (Dzajicu,Dzajicu). Pali smo u nastavku i manevar je morao ranije biti osvezen, ali i nemamo neke zamene, tu bi Milovanovic dobro dosao. Nedostaje ponekad i inventivnost u veznom redu, kakvo bi Maric suvo zlato bio necu ni da zamisljam(Dzajicu,Dzajicu). Jankovic, Basta, Zigic, Lukovic pa i Pantelic zasluzuju sve pohvale. Tako se igra i bori za neki klub, to je srce. Generalno, bez obzira na navedene mane, igraci za zelju zaista zasluzuju pohvale, a ne mogu snositi odgovornost za to sto objektivno na nekim pozicijama fale igraci(Dzajicu,Dzajicu). Velicanstvena atmosfera, ove disonantne komentare ne vredi citati, a kamoli nesto vise.
O revansu o tom potom, ali bice Boga i nasih kontri. Samo ХРАБРО!

Antioksidant

pre 19 godina

kada gledam grobare na nekoj tekmi, na kojoj je bilo 5 golova, svih 5 su oni primili. Sada je bilo 5 golova ali je Zvezda dala 3.
U tome je razlika izmedju nas i vas

dovla-sever

pre 19 godina

Nije sramota, moglo je i gore. Sever je goreo i bila je odlicna atmosfera. Ono sto je kod rezultata dobro jeste to da sada nema bunkera i mora se napred u napad, sa Zigarom i Pantelicem. Da je ostalo 3:1, moguce je da bi u Ajndhovenu prosli ko mladi olimpijci. Iako ne volim Ljupka to je covek koji zna da igra na rezultat i to je pokazao vise puta. Ovaj put ce biti sve ok. Zvezda ide u Champions League. Sever rules!

Bogdan

pre 19 godina

Lako smo izgubili vodjstvo od 3-1.Rezultat nije dobar ali sta da se radi. Sanse su 70-30. Prognoziram da ce CRVENA ZVEZDA u Ajdhovenu dobiti sa 2-1.

delija

pre 19 godina

Poruka sledi izvesnom Mateji koji kaze da smo im ukrali titulu. Cuj jednu stvar: ko vam je kriv kad ste se prosle godine zalepili za ligu sampiona pa ste propustili domacu krunu. Neki ljudi stvarno nemaju respekta prema drugima. Prosle godine sa svim srcem navijao za Partizan u LS iako Zvezdu volim vise od iceg na svetu. Pa red bi bio da vi nas malo postujete ove godine. Pozdrav svim Delijama, Svaka cast Zvezdo, samo napred.

Darko USA

pre 19 godina

Kako su cigani i neki kvazi-grobari glupi.
Ovi u parlamentu ne mogu da se dogovore oko himne a pravi Grobari treba da navijaju za zvezdu. Kada se sve krive Drine isprave na svetu e mozda cemo da razmislimo da ne navijamo za cigane. He he he. Hoce i ganci Real, Porto, Newcastle fali im samo Mateus.
Uzivam kad pomislim koliko su bili zavisni prosle godine, sve Elitni klubovi i Partizan zajedno a trener jedan od najboljih fudbalera Evrope svih vremena, he he he he.
Toliko je njihov mec bio "vazan" da ni rezultat nije mogao da se prati na UEFA.com.
Partizan i crno belo je simbol naseg povratka u Evropu, pa bili smo bre ciganijo i na Americkoj nacinalnoj televiziji dva puta sa Realom, cutite bre cigani. cigani gde vam je Vlade u svlacionici. Divac car!!!
Razbice vas PSV!!! GO Lakers, Partizan u Holywood, kikiriki semenke TISINA!!!

Liga Sampiona

pre 19 godina

Bolje je ipak da su napravili parking od stadiona, za one koji igraju Ligu Sampiona, nego da igraju fudbal na njemu.
Da nam Bog pozivi Divca i Danilovica!!!!

Kezman

pre 19 godina

Ovo je sport i navijamo samo za reprezentaciju, a sve ostalo je stvar licnog odnosa prma rivalitetu Partizana i Zvezde. Kad igras ovako traljavo, kao Zvezda , i uz to pobedis , onda stvarno nemam komentar. Novine pisu svasta , ali na terenu nisu pokazali nikavo znanje. Postojala je borbenost i puno srece. Sve u svemu jedna suplja ekipa (mislim na Zvezdu), ali fenomenalna publika.Publika dekoncentrise protivnika a nosi naviknutu na to ekipu. S tim u vezi svaka cast cigani. Navijate za desetku. I ovaj sudija, mislim prvi put od kad ga gledam, podlegao je ovom huku sa tribina i napravio greske na racun gostiju, sto on inace ne cini. Kad bi imali na terenu majstore tipa Ilica, Cire.....ma svih dvadeset iz komsiluka, odvela bi ih ova publika do finala lige sampiona, ali ovako mislim da je kraj vec u sredu.Nemate dovoljno majstora za Evropu. Naravno u medjuvremenu gubite prvenstvenu utakmicu.

slim_shady

pre 19 godina

Idemo dalje, ovi holandjani su pukli.

Sledece sezone Partizan ce nam se moci zahvaljivati zato sto ce kao drugi u nasoj ligi igrati kvalifikacije za ligu sampiona, a Zvezda kao prvak ide direktno.

Pozdrav svim DELIJAMA iz Virdzinije.

zderonja

pre 19 godina

koliko se secam dzajicu produzen mandat na jos 5 godina. valjda zbog odlicnih rezultata. u svakom slucaju zvezdi mnogo srece u revansu. 3:2 i nije tako lose.
partizanovac

edy

pre 19 godina

holandjani igraju ofanzivan fudbal svi koji igraju sporsku prognozu znaju o cemu pricam tako da u revansu ne dajem velike sanse CZV (bolje bi bilo da je 0-0 ) zvezda sa ovim rezutatom ide da se brani u NL (bicu tamo) dok holandjani pored ofanzivnog fubdbala moraju da napadaju. da je bilo 0-0 onda bi i zvezda morala da se malo potrudi a ovako..tesko

Deyo USA

pre 19 godina

NE DAJ SE ZVEZDO!!!!!!!Moze Zvezda da dobije PSV i u Holandiji a to ce i da pokaze za 14 dana.
P.S. Stvarno mi nije jasno sto se ovi grobari javljaju ovde. Zar njih ne ceka susret sa "renomiranim" protivnikom koji spada u sam vrh evropskog fudbala. Ja im od srca zelim da prodju kao s Fljamurtarijem ili bar s "peticom" jer su "misevi" navikli da im se ljubimci vracaju pune mreze sa svakog izleta po Evropi.

delija iz hamburga

pre 19 godina

samo sa odlicnom odbranom dobijaju se titule! taj zakon treba da bude poznat i djajicu! posto nam je prodata dobra odbrana, nema nista od liga sampiona, jer ce nas ajndhoven kod kuce napumpati sa jedno 2,3 komada, a grobari ce imati pravi razlog da nam se smeju. dok djajic i ostali komunjarski menadzeri budu ostali na vlasti, a vizionerski treneri kao muslin budu smenjivani, dotle ce i zvezda ostati rupa. a kad vidim kako nam je pocelo prvenstvo ...

Gattaca

pre 19 godina

Posto je do juce bila aktualna fuzija nekih nasih kosarkaskih klubova, predlazem da se Zvezda i Partizan ujedine. Da se na Partizanovu odbrano nakalemi Zvezdin napad, i stvori tim za Evropu. A ime moze da bude Zve-tizan.......Sveti San.......St. San

Djeneral

pre 19 godina

Žalosno je videti kako se prepucavate... Vidi onaj s Kosova vređa nas grobare, a sutra će nas zvati da branimo srpsko. Voleo bih da Zvezda prodje u LŠ i Patrizan u tu UEFA ligu, ali kakve imaju navijače, možda je i bolje da igraju kojekakve jadranske lige. I sve selektori. Ako neko zna da sastavi tim onda je to LJupko. Mada ne znam od čega će. Sve što valja otišlo je i iz Zvezde i iz Partizana.
Nemojmo da se sramotimo pred svetom. Budimo složni iako smo Srbi. Glupi su grobari koji navijaju za PSV, a još gluplje delije ako navijaju za Otelul. Hajmo malo pameti u te usijane glave. I da, ima Hrvata koji se predstavljaju kao grobari ili delije. Obratite malo pažnju i na to... Ne grizite koske koje vam se bace...

Boba Fett

pre 19 godina

Kako vas bre nije sramota? Pa ko na 3 utakmice u evropi slucajno da 8 golova??? Koliko ste vi dali za celu proslu sezonu u evropi (kvalifikacije + LS)? Digitrone u ruke pa racunajte, mada mozete i na prste, nije tesko. Sutra lepo "misterioznim" rumunima pa gledajte ono sto su vam vasi fudbaleri "izborili" prosle sezone!

Nale

pre 19 godina

Ja sam za to da se Stancic posalje u Jedinstvo sa Uba, mada mu ni tamo ne treba dozvoliti da igra, ali ima tamo poslica za njega kao sto su pranje dresova, odrzavanje trave... *n*

Kiza

pre 19 godina

...neka grmi stadion, nek se trese stadion za slavu nase Crvene zvezde, koja je svetski sampion! Pozdrav od srpskih kontraktora iz Alzira. Srbija do Tokija, again!

djoko

pre 19 godina

dobar rezultat i nije ali najbitnije je da je zvijezda dobila.samo pitam kako vise ovoga dzajica nije sram.uzeo je nocas pola miliona od ulaznica prosle srijede 300000 a 7000000 u prelaznom roku a nije potrosio ni pola miliona na pojacanja.pa ovoga stancica platio bi cojek da ne gleda.i ovo im je najbolje pojacanje.no kako kaze narod 'kad stisnes ti stisne i bog'i misli da ce mu bog dat ligu sampiona a on nista nikom neda.e zeznuo se.

Alex

pre 19 godina

Sebe racunam u norrmale navijace partizana i tipovao sam keca na Zvezdu i dobio sam pare!
U Holandiji cu tipovati keca na PSV jer je Zvezda ipak (nazalost) preslab tim za njih!
Sreca je Zvezdina sto su izvukli neuigrani i prilicno komfuzni PSV tako da se nece obrukati u Evropi kao Partizan protiv Dinama!
Sve u svemu svaka cast i za ovoliko, s` obzirom odakle ste i ko vas vodi!!!

Djordje

pre 19 godina

Ja stvarno neznam sta ovi grobari komentarisu nasu pobedu(verovatno ne mogu svoje)


NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED
Da se i ja radujem kao moj tata '91

Hellsing

pre 19 godina

Alo bre partizani !!! Pa jeste l' vi bre normalni...bolje gledajte s kim vi igrate, ima da vas raskupusaju rumuni ko svinja torbu. Vi ste ispromasivali svoje prazne golove u LS i sad se pokrijte usima.

Ziga majstor zabija dva komada u sredu, pa da vidite kako se igra u Ligi Sampiona (a ne SampiJona, partizani).

Piksi

pre 19 godina

Da ne bi bilo zabune navijam za Partizan, ali veceras sam bio na stadionu i navijao svim srcem za Zvezdu. Odlicna utakmica ali mala zamerka Ljupku Petrovicu sto nije odreagovao kada je onaj mali crnac poceo da busi odbranu po desnoj strani u drugom poluvrenemu. Mislim da su sve akcije isle od njega a sve sanse posle njegovih prodora.Bisevac ipak nije bek i nije se najbolje snasao u odbrani. Da je zdrav Markovic Zvezda bi sigurno pobedila sa 4-1. U revansu samo hrabro i nikako se ne braniti previse jer se ipak veceras pokazalo da mladi igraci zbog iskustva ne mogu najbolje da odigraju kada ih neko stisne u odbrani. PSV se spremio za Zigica pa se to moze iskoristtiti u revansu jer ce opet ostaviti prostora po bokovima posto se njihovi centralni bekovi isuvise skupljaju oko Zigica koji bi trebao da bude mamac a neko drugi da ih upeca.

Dragan

pre 19 godina

Bravo momci,kako je pocelo dobro se zavrsilo.A sto mi stalno degradiramo sebe,zasto malo pesimizam ne zamenimo optimizmom?Verujte dragi moji prijatelji da ce ZVEZDA da pobedi ove ''NADUVANE PAPKE''usred Holandije.Ali ako ce da udje u ligu sampiona da bi sluzila za SPRDNJU,kao ''OVI''prosle godine,bolje da ne ulazi.ZVEZDA ima svoje IME,IME koje nesto znaci u svetu fudbala.

GGG

pre 19 godina

Ja bi se stidio da navijam za klub kakav je Zvezda.Igraju ruzan fudbal,nemaju pas igru,cekaju da kojim slucajem iz prekida daju gol,neznam u cemu je sustina navijati za takav klub,zbog fudbala sigurno nije,jednom rijecju tuga,cim nalete na neki ozbiljni tim bice kanonada,PSV je rascupan tim,otislo im 5 -6 glavnih igraca,nelici na sebe.FORZA MILAN!!!!!!

roman abramovic

pre 19 godina

zvezda nije zasluzila da igra ligu sampiona iz jednostavnog razloga jer je dzajicu i cvetkovicu bilo vaznije da napune svoje dzepove prodajom najboljih igraca. umesto da misle kako da se pojacaju iskusnim i kvalitetnim fudbalerima oni su doveli ovu boraniju koja je koliko juce trckarala nekom sumadijskom livadom. to je patent njihovog komsije zeke jos iz osamdesetih godina proslog veka koji daje rezultate iskljucivo na privatnom finansijskom planu...
zakon o sportu POD HITNO !!! vreme je da uprave klubova koje su tu jos od copavog odu tamo gde im je mesto.

low

pre 19 godina

Zvezda nema igru,niti igraca na sredini,samo pukom srecom su dali golove,a PSV se ispromasivao,kad sad nema igru nece je nikad ni imati.Nemoze se uvijek oslanjati na slucajne pogotke,i da kojim slucajem udju u LS, bice topovska hrana,a i ako udju Partizan nebi imao vecih problema oko titule.

Short snake

pre 19 godina

Ipak mi je srce na mestu. Poznajuci nas mentalitet i istoriju srpskog fudbala, bolje 3:2 nego 3:1 ili 4:2. I molim Vas ne dozvolite da se hrvati predstavljaju kao grobari. Njihov prvak je pokazao sta zna!

Ivan M

pre 19 godina

Anti-CZ Grobari (ovo se ne odnosi na one koji su navijali za nas veceras): kad ste prosle godine dobili Njukasla skakao sam od srece. Sada kad vam procitam komentare stvarno mi je muka. Nas fudbal je trenutno na NULI. Ako mi prodjemo dalje, postoji sansa da imamo dva zastupnika u LS iduce godine. S obzirom na nase "prvenstvo", i mi i vi bi dakle imali priliku u kvalifikacijama. No, cak ni taj licni interes vas ne nagoni na to da navijate za zemljake. Umesto, vi ste za neki tamo PSV ili za bilo koga ko iga protiv nas! Ja cu UVEK navijati za SVE nase klubove u Evropi, ukljucujuci i FK Franjo Tudjman. Za neke koji su poslali komentar na sajt je "Samo Sloga..." ocigledno samo slogan. Sram da vas bude.

Mateja

pre 19 godina

3:2 pa dobro ste i prosli cigani. Nisam gledao tekmu, ali cuo sam da su vas opasno pritisli. Vase zelje da se dokopate LC ostace ipak samo pusti snovi. Vratice vam se za ukradenu titulu!

milos

pre 19 godina

dobro je bice bolje u revansu za psv. Imali smo cigane, ali Gomez je lose branio i nismo imali srece. Na filipsu zvezdu ceka pakao i dobro je sto imamo samo gol zaostatka. Kad zaigra Koku, kao ume i kada za dve nedelje udjemo un formu bice lagano 3:0. Mladim ciganima vise srece sledece sezone, kad nalete na nekog slabijeg rivala u kvalifikacijama za KUP UEFA, posto je LIGA SAMPIONA REZERVISANA ZA NAS NAJBOLJI KLUB- PARTIZAN!!!!napred PSV, napred PSV!!!!POzdrav Grobarima iz Holandije!!!

alex london

pre 19 godina

Zvezda-PSV 3:2. Kao sto sam i pretpostavljao i naglasavao u svojim komentarima odbrana je najveci problem jer je suplja kao sir.Pa Dzajicu smradu jedan pa zar nisi mogao naci bilo koja dva iskusnija odbranbena igraca u zamjenu za Vidica i Vitakica.Kako si mogao ovog vezalja Stancica da kupis i ako si dao pare za njega to je kriminal.Ja stvarno nevidim sa ovom odbranom a i golmanom kako Zvezda da ostvari dobar rezultat tamo.Koliko god Zigic i kompanija daju golova toliko i vise ce odbrana da ih primi. Na kraju je Zigic morao da izigrava centarhalfa i izbacuje lopte iz sesnesterca.Uzas.. Na kraju samo komentar za ove Partizanovce sto se javljaju i kazu napred PSV. U ovakvoj krizi kvaliteta naseg fudbala vi navijate za PSV.Pa to je stvarno bolesno ja to ne mogu de shvatim.

Dzelal Fejza

pre 19 godina

Ma ovi grobari su stvarno ludi.Ozbiljno.Idemo u ligu sampiona.Rekao sam 3:1,ali dobro je i ovako.ZIVELA ZVEZDAAAAA,ZIVELA SRBIJAAAAA.Dole grobari.Pozdrav iz Gore,sa Kosova

Branko,UK

pre 19 godina

Rece neko na ovom sajtu (komentar):"Za sve klubove se navija, a Partizan se voli". Po komentarima izgleda da se za Partizan navija iskljucivo da bi se mrzela Zvezda.

Dzambo.KV.

pre 19 godina

ZVEZDA-PSV3:2.Pobeda sobzirom na igru odbrane kao kuca.Najbolji igrac je bio Nikola Zigic koji je odigrao u odbrani za cistu 10.Trener Ljupko Petrovic mora da do revansa pothitno konsoliduje odbranu,inace lose nam se pise.odbrana igra lose,nezainteresovanoislabo je organizovana,puno nedostaju Vidic i Vitakic.Srecno u revansu

Pajic

pre 19 godina

Citam ove komentare gde je ispoljeno mnogo netrpeljivosti izmedju partizanovih i zvezdinih navijaca i dolazim do zakljucka da su isti. Sada se zvezdasi bune sto su partizanovci za PSV a ti isti ljudi su prosle godine bili protiv svojih komsija i sta se moze drugacije onda ocekivati. Niko nije osudio izjavu Djordjica (Srbina -Svedjanina)sto je protiv Partizana ili direktora Dzajica.
Tuzna je ova zemlja Srbija, nije dzabe receno nedaj boze da se Srbi sloze. Za mnoge Srbe su bolji hrvati, muslimani ili siptari od Srba. Zasto je to tako niko na ovom svetu nema odgovor. Mi smo cudan narod.

Deki

pre 19 godina

Zvezda je uspela da na citavoj utakmici stvori bar jednu kakvu takvu priliku a dala je 3 gola, pa samim tim mora biti prezadovoljna. a steta je sto im je odbrana nevidjeno losa, pa su dva gola primili kao pravi seoski klub. voleo bih da opet jedan nas klub igra u ligi sampiona, al cini mi se da zvezda nema ni igru, ni igrace a ni trenera za najvece klupsko takmicenje! disljenkovic u ocajnoj formi, a ne znam zbog cega je petrovic menjao pantelica, koji je jedini pravio probleme protivnickoj odbrani. posle njegovog izlaska zvezda nije prisla sesnaestercu.

kezman!

pre 19 godina

Eh zvezdo.....Sad ce da bude u Holandiji povuci-potegni...Nema nista...OSECAM...zao mi je ....A voleo bih da prodju pa da gledamo manchester,real,arsenal,chelsea...

Degenije

pre 19 godina

Steta sto je Kezman prodat. Bas bi smetao. Bilo bi laganih 3;0, mozda i vise. Ovako, ajmo u revans sa velikim motivom, sa Markovicem plus i sa nekim rezultatom tipa 2:2. Veceras je Zigic omanuo, u Ajndhovenu daje maakr jedan gol. Napred Zvezda, umrite tudjmanovi kompleksasi

nebojsa

pre 19 godina

zvezda srbija nikad yugoslavija,ili bolje zvezda srbija nikad scg
Klinci samo hrabro ako ne sad vidimo se opet u tokiju za koju godinu.cile delija iz dominikane

Stamatovic Svetlana

pre 19 godina

Naravno , Zvezda ce da ide dalje jer je proevropska. Ne igra seljacki fudbal poput Parizana, mislim ono, grlom u jagode. U Ajndhovenu, iz kontranapada , dace im dva gola tj bice 2:1 za Zvezdu , videcete!

dragance

pre 19 godina

Koliki kompleksi Otelulaca i raznih fljamurtarija... Zvezda je dala 3 gola i sve sto treba da se uradi je ojacati odbranu i uneti malo logike na sredini i sve ce biti bolje. Treba samo dati gol u holandiji i LS je nasa. Molim jadne grobare da se prisete svog ucinka u Evropi - kako u prosloj sezoni, tako i u celoj istoriji kluba - sa nama i da ne pomesaju ko je sta.
Napred Zvezdo, vreme je da nas klub po drugi put udje u LS (prvi put 1992, prvo izdanje LS sa Sampdoriom, Anderlehtom...) - sad ili nikad.

Boris

pre 19 godina

Momci, dobro je! Bice mnogo bolje u Holandiji, razbicemo ih na kontre! Zvezda je uvek znala kako da igra u Evropi!Mi smo klub sa tradicijom! Puno pozdrava iz Beca!

hamsun

pre 19 godina

2:3 je veoma interesantan rezultat za Holandjane. Bice vise motivisani u Eindhovenu nego na primer sa 0:0.
A Zvezda? Pa sledece godine mozda vise srece.

Drow-AP

pre 19 godina

@Za Realno : mislis ko sto ste se vi obrukali prosle godine i shatro ste se ''nosili'' sa realom,portom i olimpikom?
pa ko uvek bruka srbiju?!
steta sto kezman nije igrao ne bi dali ni ovaj 2. gol. kezman bi cekao da to sazvace sve iskusna sredina,pa da mu lopta padne na tacnu i da je samo gurne u gol. J... takvog strelca...mnogo ste smesni vi iz Zigiceve 2.
Peglamo sve redom !

GROBAR-DO-SMRTI

pre 19 godina

JEDVA CEKAM DA zvezda ODE U AJDHOVEN,TANANA MILENA U AJDHOVEN DA ODE.PA DA PRIMI JOS 3 KOMADA,TANANA MILENA JOJ 3 KOMADA.PA DA SE USUTI MALO OVA CIGANIJA,DA IM SE DOKAZE DA NEMOGU U LIGU SAMPIJONA JOS ZA 20 GOD.NAPREDDD PARTIZANEEEEEE!!!!FORZA_P.F.C

delija20

pre 19 godina

svaka cast nasim mladim fudbalerima zelimo im da istraju do kraja i da u drugom mecu makar ne izgube mada mi vise volimo pobedu.ocemo u ligu sampiona imamo povoljan rezultat,dosta smo cekali mislim da je ovo pravi trenutak za uspeh.zvezda je zivot ostalo su sitnice

Srđan

pre 19 godina

Šteta zbog drugog gola ali šta da se radi,svaka pobjeda je slatka a nadam se da će i ovaj rezultat biti na kraju dovoljan za konačan trijumf.Puno sreće u revanšu!!!

Zach Randolph

pre 19 godina

Nije lose ali da je ostalo 3:1 sigurno bi usli u LS ovako...bice tesko u revansu ali treba se nadati ja verujem u ove momke.Imam osecaj da su se prepali vodjstva od 3:1 i tako primili taj drugi gol klasicno neiskustvo!Ali dobro je konacno je proradio i Pantelic,Jankovic je igracina sto je veceras i potvrdio,Basta je ostavio srce na terenu(koliko je samo taj momak pretrcao veceras),Dudic je pokazao da je opasan u skoku,Bisevac sjajan,a od Zigica tek ocekujem u revansu.Zna li neko hoce li u revansu igrati Bisevac i Milovanovic ako nasi ispadnu posle grupa(sto se i ocekuje posle one blamaze protiv gaucosa) i ima li sanse da u revansu zaigra Markovic?Gde su sad oni grobari sto su pre utakmice govorili da ce PSV da nas razvali!?Ako bi zbog nekog voleo da se Zvezda plasira u LS onda bi to bilo zbog njih.
NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDO...

pfc

pre 19 godina

Ima nade, ali... Dosta im je jedna boca i gotovi ste. Iskreno, voleo bih da potonete, no pricekacu sredu za pivce!
Ma nemate nikakve sanse.Niste vi Partizan!

Ciga

pre 19 godina

Mi smo cigani najjaci smo majjaci...
Bolje da idemo dalje i da pokazemo evropi da znamo da igramo a ne ko klinci iz atine.
NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

Dejan

pre 19 godina

Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana, ali mi se gade navijaci Partizana zbog navijanja za PSV. Kakvi bolesni umovi koji ne mogu da razdvoje nesto sto treba da bude ponos nase drzave (pa ma kako se ona zvala) od klubskih interesa. Valjda kakavi klubovi takvi i navijaci!

kezman

pre 19 godina

daj Boze i treci gol pa da bude 3-3. zasto nema prenosa samo u srbiji??? e zato nek ispadnu budale kad nece da mi gledamo....j... ih snimak

Branislav Zekic Zeka

pre 19 godina

Zvezdina odbrana je suplja kao svajcarski sir jer vise nema Vidica. Krivac je Dragan Dzajic koji se iskljucivo bavi prodajom igraca i rasprodajom klupskih interesa uoci kvalifikacionih utakmica za ucesve u evropskim kupovima. Gori je i od Miljana Miljanica.
Zaboravite na Ligu sampiona!

Novak

pre 19 godina

Momci svaka cast na borbenosti i na hrabrosti, idemo dalje sigurno!
Jedva cekam snimak!
Ljupko sad se malo uozbiljite u domacem prvenstvu pa onda u Holandiju da vide oni sta mi mislimo o legalizaciji!!!Ima da ih posmrcemo sa terena.

mal-lak-amk

pre 19 godina

Los rezultat,primljena dva gola...tesko cemo dalje.POMOZI BOZE...
Odbrana je suplja,prvi gol PSV je smesan ko crtani film kao i taj zuti malisan koji nam je zagorcao zivot na samom pocetku.

Realno

pre 19 godina

Bolje Zvezda da odmah ispadne protiv PSV-a ... jer ako se provuce obrukace nas kao mladi u Atini. Garantovano... sta kao igraci koji su prosle godine igrali na Ubu ce se nositi sa jednim realom, Interom ili bilo kojom ozbiljnijom ekipom

ZoMBi-NS

pre 19 godina

I napred zvezdo tebe volim ja... samo da se neopuste i neprepuste inicijativu PSV-u, ako nastave u istom ritmu neginu jos dva gola najlosijem golmanu kojeg je psv ikada imao. Basta mora da da bar jedan. Pozdrav svim delijama i Ostalim ljudima koji su veceras uz ZVEZDU kao i za 2 nedelje

Miki

pre 19 godina

Zasto nema izvjestaja sa utakmice SCG-Argentina 0:6 (0:4), sa olimpijskih igara? Rezultat sam nasao na oficijelnom sajtu olimpijade. Nadam se da se sad nece naci milion "pametnih" da pljuju po jadnim momcima, fudbalskom savezu i sta ja znam cemu jos. Valjda ce nam klubovi malo popraviti raspolozenje. Zvezda je na najboljem putu.

dovla_bg

pre 19 godina

E VLADO S...DE JEDAN HOLANDSKI!!! NE MOGU DA VERUJEM DA NE NAVIJATE ZA KLUB IZ SVOJE ZEMLJE, EEEEEEEEEEEJ! JA SAM KAO VATRENI DELIJA NAVIJAO ZA PARTIZAN IZ SVEG SRCA PROSLE GODINE!!! SRAM VAS BILO PI*KE!!! IZDAJICE!!! BRAVO ZVEZDO, SAMO TAKO!!! IDEMO U L.S!!! DOBRO ZNAJ, DA UVEK TU SAM JA...

Stamatovic Svetlana

pre 19 godina

Naravno , Zvezda ce da ide dalje jer je proevropska. Ne igra seljacki fudbal poput Parizana, mislim ono, grlom u jagode. U Ajndhovenu, iz kontranapada , dace im dva gola tj bice 2:1 za Zvezdu , videcete!

Ivica

pre 19 godina

Nije ni cudo sto je zemlja u takvom sr...Pogledajte kolko zgubidana se prepucava na ovom sajtu. Radite nesto ljudi! Nema leba od zvezde i partizana.

mitar

pre 19 godina

Ja sam Partizanovac, ali pre svega Srbin. Ne delite se Srbi i ne pljujte jedni na druge, nego stanite na jednu stranu na medjunarodnoj sceni.
Pozdrav svima i srecno..

Miki

pre 19 godina

...Nije da je i Ljupko majka od trenera, ali je Muslin uništio Zvezdinu igru prošle godine. U finalu Kupa igra bunker 60 minuta pri vodjstvu 1:0 protiv tima koji je već ispao iz lige i ima igrača manje. Pri tome su mu Janković i Basta na Ubu, čak im ne dozvoljava da treniraju na Marakani dok su u Beogradu. Isti Basta i Janković koje sada hvalite.
A svako može da kaže da treba sačuvati tim za sledeću sezonu pa da bude vizionar. Pa to i mala deca znaju. Setite se samo da su Džaja i Cvele prodali Piksija, pa smo ipak sledeće godine osvojili Kup Šampiona.

dusan

pre 19 godina

NIJE MI JASNO ZASTO SE TO STALNO POTENCIRA MLADI IGRACI C.ZVEZDE KADA JE JASNO KAO DAN DA NIJEDAN OD NJIH NECE OSTAVITI NIKAKAV TRAG SVOGA IGRANJA JER IAKO IMALO VREDI, IMA DZAJA SPRETNO DA GA UTOPI. PROTIVNIK PSV JE KLUB DA NISMO MOGLI DOBITI SLABIJE. DA LI SE SAMO NAS PRESEDNIK YAPITAO KOLIKO BI MU SADA ZNACIO VIDIC U ZADNJOJ LINIJI ILI MLADENOVIC NA SREDINI TERENA. TO JE SRAMOTA I PITAM SE IMA LI KRAJA TO TOLERANCIJI PREMA SPOMENUTOM COVEKU. PA NIJE MU OTAC NAPRAVIO ZVEZDU

ZoMBi-NS

pre 19 godina

I napred zvezdo tebe volim ja... samo da se neopuste i neprepuste inicijativu PSV-u, ako nastave u istom ritmu neginu jos dva gola najlosijem golmanu kojeg je psv ikada imao. Basta mora da da bar jedan. Pozdrav svim delijama i Ostalim ljudima koji su veceras uz ZVEZDU kao i za 2 nedelje

Miki

pre 19 godina

Zasto nema izvjestaja sa utakmice SCG-Argentina 0:6 (0:4), sa olimpijskih igara? Rezultat sam nasao na oficijelnom sajtu olimpijade. Nadam se da se sad nece naci milion "pametnih" da pljuju po jadnim momcima, fudbalskom savezu i sta ja znam cemu jos. Valjda ce nam klubovi malo popraviti raspolozenje. Zvezda je na najboljem putu.

Realno

pre 19 godina

Bolje Zvezda da odmah ispadne protiv PSV-a ... jer ako se provuce obrukace nas kao mladi u Atini. Garantovano... sta kao igraci koji su prosle godine igrali na Ubu ce se nositi sa jednim realom, Interom ili bilo kojom ozbiljnijom ekipom

kezman

pre 19 godina

daj Boze i treci gol pa da bude 3-3. zasto nema prenosa samo u srbiji??? e zato nek ispadnu budale kad nece da mi gledamo....j... ih snimak

Ciga

pre 19 godina

Mi smo cigani najjaci smo majjaci...
Bolje da idemo dalje i da pokazemo evropi da znamo da igramo a ne ko klinci iz atine.
NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

Novak

pre 19 godina

Momci svaka cast na borbenosti i na hrabrosti, idemo dalje sigurno!
Jedva cekam snimak!
Ljupko sad se malo uozbiljite u domacem prvenstvu pa onda u Holandiju da vide oni sta mi mislimo o legalizaciji!!!Ima da ih posmrcemo sa terena.

mal-lak-amk

pre 19 godina

Los rezultat,primljena dva gola...tesko cemo dalje.POMOZI BOZE...
Odbrana je suplja,prvi gol PSV je smesan ko crtani film kao i taj zuti malisan koji nam je zagorcao zivot na samom pocetku.

Dejan

pre 19 godina

Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana, ali mi se gade navijaci Partizana zbog navijanja za PSV. Kakvi bolesni umovi koji ne mogu da razdvoje nesto sto treba da bude ponos nase drzave (pa ma kako se ona zvala) od klubskih interesa. Valjda kakavi klubovi takvi i navijaci!

Branislav Zekic Zeka

pre 19 godina

Zvezdina odbrana je suplja kao svajcarski sir jer vise nema Vidica. Krivac je Dragan Dzajic koji se iskljucivo bavi prodajom igraca i rasprodajom klupskih interesa uoci kvalifikacionih utakmica za ucesve u evropskim kupovima. Gori je i od Miljana Miljanica.
Zaboravite na Ligu sampiona!

pfc

pre 19 godina

Ima nade, ali... Dosta im je jedna boca i gotovi ste. Iskreno, voleo bih da potonete, no pricekacu sredu za pivce!
Ma nemate nikakve sanse.Niste vi Partizan!

GROBAR-DO-SMRTI

pre 19 godina

JEDVA CEKAM DA zvezda ODE U AJDHOVEN,TANANA MILENA U AJDHOVEN DA ODE.PA DA PRIMI JOS 3 KOMADA,TANANA MILENA JOJ 3 KOMADA.PA DA SE USUTI MALO OVA CIGANIJA,DA IM SE DOKAZE DA NEMOGU U LIGU SAMPIJONA JOS ZA 20 GOD.NAPREDDD PARTIZANEEEEEE!!!!FORZA_P.F.C

Srđan

pre 19 godina

Šteta zbog drugog gola ali šta da se radi,svaka pobjeda je slatka a nadam se da će i ovaj rezultat biti na kraju dovoljan za konačan trijumf.Puno sreće u revanšu!!!

delija20

pre 19 godina

svaka cast nasim mladim fudbalerima zelimo im da istraju do kraja i da u drugom mecu makar ne izgube mada mi vise volimo pobedu.ocemo u ligu sampiona imamo povoljan rezultat,dosta smo cekali mislim da je ovo pravi trenutak za uspeh.zvezda je zivot ostalo su sitnice

nebojsa

pre 19 godina

zvezda srbija nikad yugoslavija,ili bolje zvezda srbija nikad scg
Klinci samo hrabro ako ne sad vidimo se opet u tokiju za koju godinu.cile delija iz dominikane

Drow-AP

pre 19 godina

@Za Realno : mislis ko sto ste se vi obrukali prosle godine i shatro ste se ''nosili'' sa realom,portom i olimpikom?
pa ko uvek bruka srbiju?!
steta sto kezman nije igrao ne bi dali ni ovaj 2. gol. kezman bi cekao da to sazvace sve iskusna sredina,pa da mu lopta padne na tacnu i da je samo gurne u gol. J... takvog strelca...mnogo ste smesni vi iz Zigiceve 2.
Peglamo sve redom !

Boris

pre 19 godina

Momci, dobro je! Bice mnogo bolje u Holandiji, razbicemo ih na kontre! Zvezda je uvek znala kako da igra u Evropi!Mi smo klub sa tradicijom! Puno pozdrava iz Beca!

hamsun

pre 19 godina

2:3 je veoma interesantan rezultat za Holandjane. Bice vise motivisani u Eindhovenu nego na primer sa 0:0.
A Zvezda? Pa sledece godine mozda vise srece.

Zach Randolph

pre 19 godina

Nije lose ali da je ostalo 3:1 sigurno bi usli u LS ovako...bice tesko u revansu ali treba se nadati ja verujem u ove momke.Imam osecaj da su se prepali vodjstva od 3:1 i tako primili taj drugi gol klasicno neiskustvo!Ali dobro je konacno je proradio i Pantelic,Jankovic je igracina sto je veceras i potvrdio,Basta je ostavio srce na terenu(koliko je samo taj momak pretrcao veceras),Dudic je pokazao da je opasan u skoku,Bisevac sjajan,a od Zigica tek ocekujem u revansu.Zna li neko hoce li u revansu igrati Bisevac i Milovanovic ako nasi ispadnu posle grupa(sto se i ocekuje posle one blamaze protiv gaucosa) i ima li sanse da u revansu zaigra Markovic?Gde su sad oni grobari sto su pre utakmice govorili da ce PSV da nas razvali!?Ako bi zbog nekog voleo da se Zvezda plasira u LS onda bi to bilo zbog njih.
NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDO...

dragance

pre 19 godina

Koliki kompleksi Otelulaca i raznih fljamurtarija... Zvezda je dala 3 gola i sve sto treba da se uradi je ojacati odbranu i uneti malo logike na sredini i sve ce biti bolje. Treba samo dati gol u holandiji i LS je nasa. Molim jadne grobare da se prisete svog ucinka u Evropi - kako u prosloj sezoni, tako i u celoj istoriji kluba - sa nama i da ne pomesaju ko je sta.
Napred Zvezdo, vreme je da nas klub po drugi put udje u LS (prvi put 1992, prvo izdanje LS sa Sampdoriom, Anderlehtom...) - sad ili nikad.

Deki

pre 19 godina

Zvezda je uspela da na citavoj utakmici stvori bar jednu kakvu takvu priliku a dala je 3 gola, pa samim tim mora biti prezadovoljna. a steta je sto im je odbrana nevidjeno losa, pa su dva gola primili kao pravi seoski klub. voleo bih da opet jedan nas klub igra u ligi sampiona, al cini mi se da zvezda nema ni igru, ni igrace a ni trenera za najvece klupsko takmicenje! disljenkovic u ocajnoj formi, a ne znam zbog cega je petrovic menjao pantelica, koji je jedini pravio probleme protivnickoj odbrani. posle njegovog izlaska zvezda nije prisla sesnaestercu.

milos

pre 19 godina

dobro je bice bolje u revansu za psv. Imali smo cigane, ali Gomez je lose branio i nismo imali srece. Na filipsu zvezdu ceka pakao i dobro je sto imamo samo gol zaostatka. Kad zaigra Koku, kao ume i kada za dve nedelje udjemo un formu bice lagano 3:0. Mladim ciganima vise srece sledece sezone, kad nalete na nekog slabijeg rivala u kvalifikacijama za KUP UEFA, posto je LIGA SAMPIONA REZERVISANA ZA NAS NAJBOLJI KLUB- PARTIZAN!!!!napred PSV, napred PSV!!!!POzdrav Grobarima iz Holandije!!!

Dzelal Fejza

pre 19 godina

Ma ovi grobari su stvarno ludi.Ozbiljno.Idemo u ligu sampiona.Rekao sam 3:1,ali dobro je i ovako.ZIVELA ZVEZDAAAAA,ZIVELA SRBIJAAAAA.Dole grobari.Pozdrav iz Gore,sa Kosova

roman abramovic

pre 19 godina

zvezda nije zasluzila da igra ligu sampiona iz jednostavnog razloga jer je dzajicu i cvetkovicu bilo vaznije da napune svoje dzepove prodajom najboljih igraca. umesto da misle kako da se pojacaju iskusnim i kvalitetnim fudbalerima oni su doveli ovu boraniju koja je koliko juce trckarala nekom sumadijskom livadom. to je patent njihovog komsije zeke jos iz osamdesetih godina proslog veka koji daje rezultate iskljucivo na privatnom finansijskom planu...
zakon o sportu POD HITNO !!! vreme je da uprave klubova koje su tu jos od copavog odu tamo gde im je mesto.

kezman!

pre 19 godina

Eh zvezdo.....Sad ce da bude u Holandiji povuci-potegni...Nema nista...OSECAM...zao mi je ....A voleo bih da prodju pa da gledamo manchester,real,arsenal,chelsea...

alex london

pre 19 godina

Zvezda-PSV 3:2. Kao sto sam i pretpostavljao i naglasavao u svojim komentarima odbrana je najveci problem jer je suplja kao sir.Pa Dzajicu smradu jedan pa zar nisi mogao naci bilo koja dva iskusnija odbranbena igraca u zamjenu za Vidica i Vitakica.Kako si mogao ovog vezalja Stancica da kupis i ako si dao pare za njega to je kriminal.Ja stvarno nevidim sa ovom odbranom a i golmanom kako Zvezda da ostvari dobar rezultat tamo.Koliko god Zigic i kompanija daju golova toliko i vise ce odbrana da ih primi. Na kraju je Zigic morao da izigrava centarhalfa i izbacuje lopte iz sesnesterca.Uzas.. Na kraju samo komentar za ove Partizanovce sto se javljaju i kazu napred PSV. U ovakvoj krizi kvaliteta naseg fudbala vi navijate za PSV.Pa to je stvarno bolesno ja to ne mogu de shvatim.

Ivan M

pre 19 godina

Anti-CZ Grobari (ovo se ne odnosi na one koji su navijali za nas veceras): kad ste prosle godine dobili Njukasla skakao sam od srece. Sada kad vam procitam komentare stvarno mi je muka. Nas fudbal je trenutno na NULI. Ako mi prodjemo dalje, postoji sansa da imamo dva zastupnika u LS iduce godine. S obzirom na nase "prvenstvo", i mi i vi bi dakle imali priliku u kvalifikacijama. No, cak ni taj licni interes vas ne nagoni na to da navijate za zemljake. Umesto, vi ste za neki tamo PSV ili za bilo koga ko iga protiv nas! Ja cu UVEK navijati za SVE nase klubove u Evropi, ukljucujuci i FK Franjo Tudjman. Za neke koji su poslali komentar na sajt je "Samo Sloga..." ocigledno samo slogan. Sram da vas bude.

Short snake

pre 19 godina

Ipak mi je srce na mestu. Poznajuci nas mentalitet i istoriju srpskog fudbala, bolje 3:2 nego 3:1 ili 4:2. I molim Vas ne dozvolite da se hrvati predstavljaju kao grobari. Njihov prvak je pokazao sta zna!

Degenije

pre 19 godina

Steta sto je Kezman prodat. Bas bi smetao. Bilo bi laganih 3;0, mozda i vise. Ovako, ajmo u revans sa velikim motivom, sa Markovicem plus i sa nekim rezultatom tipa 2:2. Veceras je Zigic omanuo, u Ajndhovenu daje maakr jedan gol. Napred Zvezda, umrite tudjmanovi kompleksasi

low

pre 19 godina

Zvezda nema igru,niti igraca na sredini,samo pukom srecom su dali golove,a PSV se ispromasivao,kad sad nema igru nece je nikad ni imati.Nemoze se uvijek oslanjati na slucajne pogotke,i da kojim slucajem udju u LS, bice topovska hrana,a i ako udju Partizan nebi imao vecih problema oko titule.

GGG

pre 19 godina

Ja bi se stidio da navijam za klub kakav je Zvezda.Igraju ruzan fudbal,nemaju pas igru,cekaju da kojim slucajem iz prekida daju gol,neznam u cemu je sustina navijati za takav klub,zbog fudbala sigurno nije,jednom rijecju tuga,cim nalete na neki ozbiljni tim bice kanonada,PSV je rascupan tim,otislo im 5 -6 glavnih igraca,nelici na sebe.FORZA MILAN!!!!!!

Dzambo.KV.

pre 19 godina

ZVEZDA-PSV3:2.Pobeda sobzirom na igru odbrane kao kuca.Najbolji igrac je bio Nikola Zigic koji je odigrao u odbrani za cistu 10.Trener Ljupko Petrovic mora da do revansa pothitno konsoliduje odbranu,inace lose nam se pise.odbrana igra lose,nezainteresovanoislabo je organizovana,puno nedostaju Vidic i Vitakic.Srecno u revansu

Pajic

pre 19 godina

Citam ove komentare gde je ispoljeno mnogo netrpeljivosti izmedju partizanovih i zvezdinih navijaca i dolazim do zakljucka da su isti. Sada se zvezdasi bune sto su partizanovci za PSV a ti isti ljudi su prosle godine bili protiv svojih komsija i sta se moze drugacije onda ocekivati. Niko nije osudio izjavu Djordjica (Srbina -Svedjanina)sto je protiv Partizana ili direktora Dzajica.
Tuzna je ova zemlja Srbija, nije dzabe receno nedaj boze da se Srbi sloze. Za mnoge Srbe su bolji hrvati, muslimani ili siptari od Srba. Zasto je to tako niko na ovom svetu nema odgovor. Mi smo cudan narod.

Branko,UK

pre 19 godina

Rece neko na ovom sajtu (komentar):"Za sve klubove se navija, a Partizan se voli". Po komentarima izgleda da se za Partizan navija iskljucivo da bi se mrzela Zvezda.

Mateja

pre 19 godina

3:2 pa dobro ste i prosli cigani. Nisam gledao tekmu, ali cuo sam da su vas opasno pritisli. Vase zelje da se dokopate LC ostace ipak samo pusti snovi. Vratice vam se za ukradenu titulu!

Dragan

pre 19 godina

Bravo momci,kako je pocelo dobro se zavrsilo.A sto mi stalno degradiramo sebe,zasto malo pesimizam ne zamenimo optimizmom?Verujte dragi moji prijatelji da ce ZVEZDA da pobedi ove ''NADUVANE PAPKE''usred Holandije.Ali ako ce da udje u ligu sampiona da bi sluzila za SPRDNJU,kao ''OVI''prosle godine,bolje da ne ulazi.ZVEZDA ima svoje IME,IME koje nesto znaci u svetu fudbala.

Hellsing

pre 19 godina

Alo bre partizani !!! Pa jeste l' vi bre normalni...bolje gledajte s kim vi igrate, ima da vas raskupusaju rumuni ko svinja torbu. Vi ste ispromasivali svoje prazne golove u LS i sad se pokrijte usima.

Ziga majstor zabija dva komada u sredu, pa da vidite kako se igra u Ligi Sampiona (a ne SampiJona, partizani).

Kiza

pre 19 godina

...neka grmi stadion, nek se trese stadion za slavu nase Crvene zvezde, koja je svetski sampion! Pozdrav od srpskih kontraktora iz Alzira. Srbija do Tokija, again!

Alex

pre 19 godina

Sebe racunam u norrmale navijace partizana i tipovao sam keca na Zvezdu i dobio sam pare!
U Holandiji cu tipovati keca na PSV jer je Zvezda ipak (nazalost) preslab tim za njih!
Sreca je Zvezdina sto su izvukli neuigrani i prilicno komfuzni PSV tako da se nece obrukati u Evropi kao Partizan protiv Dinama!
Sve u svemu svaka cast i za ovoliko, s` obzirom odakle ste i ko vas vodi!!!

Piksi

pre 19 godina

Da ne bi bilo zabune navijam za Partizan, ali veceras sam bio na stadionu i navijao svim srcem za Zvezdu. Odlicna utakmica ali mala zamerka Ljupku Petrovicu sto nije odreagovao kada je onaj mali crnac poceo da busi odbranu po desnoj strani u drugom poluvrenemu. Mislim da su sve akcije isle od njega a sve sanse posle njegovih prodora.Bisevac ipak nije bek i nije se najbolje snasao u odbrani. Da je zdrav Markovic Zvezda bi sigurno pobedila sa 4-1. U revansu samo hrabro i nikako se ne braniti previse jer se ipak veceras pokazalo da mladi igraci zbog iskustva ne mogu najbolje da odigraju kada ih neko stisne u odbrani. PSV se spremio za Zigica pa se to moze iskoristtiti u revansu jer ce opet ostaviti prostora po bokovima posto se njihovi centralni bekovi isuvise skupljaju oko Zigica koji bi trebao da bude mamac a neko drugi da ih upeca.

djoko

pre 19 godina

dobar rezultat i nije ali najbitnije je da je zvijezda dobila.samo pitam kako vise ovoga dzajica nije sram.uzeo je nocas pola miliona od ulaznica prosle srijede 300000 a 7000000 u prelaznom roku a nije potrosio ni pola miliona na pojacanja.pa ovoga stancica platio bi cojek da ne gleda.i ovo im je najbolje pojacanje.no kako kaze narod 'kad stisnes ti stisne i bog'i misli da ce mu bog dat ligu sampiona a on nista nikom neda.e zeznuo se.

Djordje

pre 19 godina

Ja stvarno neznam sta ovi grobari komentarisu nasu pobedu(verovatno ne mogu svoje)


NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED
Da se i ja radujem kao moj tata '91

Nale

pre 19 godina

Ja sam za to da se Stancic posalje u Jedinstvo sa Uba, mada mu ni tamo ne treba dozvoliti da igra, ali ima tamo poslica za njega kao sto su pranje dresova, odrzavanje trave... *n*

Boba Fett

pre 19 godina

Kako vas bre nije sramota? Pa ko na 3 utakmice u evropi slucajno da 8 golova??? Koliko ste vi dali za celu proslu sezonu u evropi (kvalifikacije + LS)? Digitrone u ruke pa racunajte, mada mozete i na prste, nije tesko. Sutra lepo "misterioznim" rumunima pa gledajte ono sto su vam vasi fudbaleri "izborili" prosle sezone!

Djeneral

pre 19 godina

Žalosno je videti kako se prepucavate... Vidi onaj s Kosova vređa nas grobare, a sutra će nas zvati da branimo srpsko. Voleo bih da Zvezda prodje u LŠ i Patrizan u tu UEFA ligu, ali kakve imaju navijače, možda je i bolje da igraju kojekakve jadranske lige. I sve selektori. Ako neko zna da sastavi tim onda je to LJupko. Mada ne znam od čega će. Sve što valja otišlo je i iz Zvezde i iz Partizana.
Nemojmo da se sramotimo pred svetom. Budimo složni iako smo Srbi. Glupi su grobari koji navijaju za PSV, a još gluplje delije ako navijaju za Otelul. Hajmo malo pameti u te usijane glave. I da, ima Hrvata koji se predstavljaju kao grobari ili delije. Obratite malo pažnju i na to... Ne grizite koske koje vam se bace...

delija iz hamburga

pre 19 godina

samo sa odlicnom odbranom dobijaju se titule! taj zakon treba da bude poznat i djajicu! posto nam je prodata dobra odbrana, nema nista od liga sampiona, jer ce nas ajndhoven kod kuce napumpati sa jedno 2,3 komada, a grobari ce imati pravi razlog da nam se smeju. dok djajic i ostali komunjarski menadzeri budu ostali na vlasti, a vizionerski treneri kao muslin budu smenjivani, dotle ce i zvezda ostati rupa. a kad vidim kako nam je pocelo prvenstvo ...

Gattaca

pre 19 godina

Posto je do juce bila aktualna fuzija nekih nasih kosarkaskih klubova, predlazem da se Zvezda i Partizan ujedine. Da se na Partizanovu odbrano nakalemi Zvezdin napad, i stvori tim za Evropu. A ime moze da bude Zve-tizan.......Sveti San.......St. San

edy

pre 19 godina

holandjani igraju ofanzivan fudbal svi koji igraju sporsku prognozu znaju o cemu pricam tako da u revansu ne dajem velike sanse CZV (bolje bi bilo da je 0-0 ) zvezda sa ovim rezutatom ide da se brani u NL (bicu tamo) dok holandjani pored ofanzivnog fubdbala moraju da napadaju. da je bilo 0-0 onda bi i zvezda morala da se malo potrudi a ovako..tesko

Deyo USA

pre 19 godina

NE DAJ SE ZVEZDO!!!!!!!Moze Zvezda da dobije PSV i u Holandiji a to ce i da pokaze za 14 dana.
P.S. Stvarno mi nije jasno sto se ovi grobari javljaju ovde. Zar njih ne ceka susret sa "renomiranim" protivnikom koji spada u sam vrh evropskog fudbala. Ja im od srca zelim da prodju kao s Fljamurtarijem ili bar s "peticom" jer su "misevi" navikli da im se ljubimci vracaju pune mreze sa svakog izleta po Evropi.

Kezman

pre 19 godina

Ovo je sport i navijamo samo za reprezentaciju, a sve ostalo je stvar licnog odnosa prma rivalitetu Partizana i Zvezde. Kad igras ovako traljavo, kao Zvezda , i uz to pobedis , onda stvarno nemam komentar. Novine pisu svasta , ali na terenu nisu pokazali nikavo znanje. Postojala je borbenost i puno srece. Sve u svemu jedna suplja ekipa (mislim na Zvezdu), ali fenomenalna publika.Publika dekoncentrise protivnika a nosi naviknutu na to ekipu. S tim u vezi svaka cast cigani. Navijate za desetku. I ovaj sudija, mislim prvi put od kad ga gledam, podlegao je ovom huku sa tribina i napravio greske na racun gostiju, sto on inace ne cini. Kad bi imali na terenu majstore tipa Ilica, Cire.....ma svih dvadeset iz komsiluka, odvela bi ih ova publika do finala lige sampiona, ali ovako mislim da je kraj vec u sredu.Nemate dovoljno majstora za Evropu. Naravno u medjuvremenu gubite prvenstvenu utakmicu.

slim_shady

pre 19 godina

Idemo dalje, ovi holandjani su pukli.

Sledece sezone Partizan ce nam se moci zahvaljivati zato sto ce kao drugi u nasoj ligi igrati kvalifikacije za ligu sampiona, a Zvezda kao prvak ide direktno.

Pozdrav svim DELIJAMA iz Virdzinije.

zderonja

pre 19 godina

koliko se secam dzajicu produzen mandat na jos 5 godina. valjda zbog odlicnih rezultata. u svakom slucaju zvezdi mnogo srece u revansu. 3:2 i nije tako lose.
partizanovac

Darko USA

pre 19 godina

Kako su cigani i neki kvazi-grobari glupi.
Ovi u parlamentu ne mogu da se dogovore oko himne a pravi Grobari treba da navijaju za zvezdu. Kada se sve krive Drine isprave na svetu e mozda cemo da razmislimo da ne navijamo za cigane. He he he. Hoce i ganci Real, Porto, Newcastle fali im samo Mateus.
Uzivam kad pomislim koliko su bili zavisni prosle godine, sve Elitni klubovi i Partizan zajedno a trener jedan od najboljih fudbalera Evrope svih vremena, he he he he.
Toliko je njihov mec bio "vazan" da ni rezultat nije mogao da se prati na UEFA.com.
Partizan i crno belo je simbol naseg povratka u Evropu, pa bili smo bre ciganijo i na Americkoj nacinalnoj televiziji dva puta sa Realom, cutite bre cigani. cigani gde vam je Vlade u svlacionici. Divac car!!!
Razbice vas PSV!!! GO Lakers, Partizan u Holywood, kikiriki semenke TISINA!!!

Liga Sampiona

pre 19 godina

Bolje je ipak da su napravili parking od stadiona, za one koji igraju Ligu Sampiona, nego da igraju fudbal na njemu.
Da nam Bog pozivi Divca i Danilovica!!!!

delija

pre 19 godina

Poruka sledi izvesnom Mateji koji kaze da smo im ukrali titulu. Cuj jednu stvar: ko vam je kriv kad ste se prosle godine zalepili za ligu sampiona pa ste propustili domacu krunu. Neki ljudi stvarno nemaju respekta prema drugima. Prosle godine sa svim srcem navijao za Partizan u LS iako Zvezdu volim vise od iceg na svetu. Pa red bi bio da vi nas malo postujete ove godine. Pozdrav svim Delijama, Svaka cast Zvezdo, samo napred.

Marko

pre 19 godina

Teško da Zvezda ima ikakve šanse da uđe u ligu šampiona sve dok Džajić ne ode. Šta taj čovek radi od kluba, to je sramota. Svake godine rasproda tim, a onda priča kako zvezdine navijače zanima samo Evropa. Zanima ih, ali ih zanima i domaće prvenstvo.
Partizan vrati iskusne igrače, što je veoma značajno u ovakvoj ligi kao što je naša. A šta radi Džajić?
Džajiću odlazi, ne živi se od stare slave!

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Izvini imenjace, ali sta ima lose u tome sto postizemo golove iz prekida? Da li se to mozda racuna kao pola gola? Ne razumem tvoj komentar, kao da ga je dala moja baba koja ne zna nista o fudbalu. I izgleda mi kao da nemas narocitih objektivnih primedbi na Zvezdinu igru, pa tek onako da nadjes manu.

Aleksandar

pre 19 godina

Nikada sa Narakane nisam izasao ovako ljut!
Ne znam sta je trebalo da se dogodi pa da Ljupko Petrovic izvrsi izmenu u Zvezdi u kojoj ocigledno, a pogotovu na levoj strani (odbrane), nije islo kako treba ustvari nije islo nikako. Kada se za izmenu napokon odlucio izvodi igraca (Pantu) koji je drzao kakvu takvu ravnotezu da nas PSV ne napadne sa svih 11 igraca. Strasno. Da li ste videli Pantinu facu kod izmene? Covek nije mogao da veruje.
Opet pacerski jeftini golovi i ono sto je najtuznije je da ne moze napad da postigne golova koliko odbrana moze da ih primi. Bolje da ne idemo u LS sa ovakvom odbranom.
Navijanje do jaja, Kolina odlican (sve vidi), Pantelic, Zigic (vise defanzivnih nego ofanzivnih zadataka),Basta, Jankovic odlicni, ostali bolje da nisu ni dosli na utakmicu.
Vidicu!! Gde si sad? Vrati se molim te!

Ilija

pre 19 godina

BICE TESKO ALI NIJE NEMOGUCE! IMAMO MINIMALNU PREDNOST KOJA U REVANSU MOZE I TE KAKO BUDE VELIKA. JEDNA DOBRA KONTRA NA POCETKU MECA ZA VODSTVO OD 1-0, A POSLE TOGA KAKO BOG BUDE HTEO!

dovla-sever

pre 19 godina

Nije sramota, moglo je i gore. Sever je goreo i bila je odlicna atmosfera. Ono sto je kod rezultata dobro jeste to da sada nema bunkera i mora se napred u napad, sa Zigarom i Pantelicem. Da je ostalo 3:1, moguce je da bi u Ajndhovenu prosli ko mladi olimpijci. Iako ne volim Ljupka to je covek koji zna da igra na rezultat i to je pokazao vise puta. Ovaj put ce biti sve ok. Zvezda ide u Champions League. Sever rules!

Amadeus

pre 19 godina

Pobeda je pobeda! Em zbog bodova, em zbog porasta samopouzdanja kod ovih mladih igraca.
Zvezda je u fudbalu bila i ostala ime koje svi prepoznaju i postuju. Nastojacu biti objektivan sa mojim vidjenjem utakmice.
PSV je iskoristio Zvezdinu pocetnu zbunjenost i sve slabosti koje nasa odbrana pokazuje i dosao do prednosti. Opet je ovaj tim pri rezultatskom minusu pokazao osobine nesvojstvene nasim fudbalerima: nisu gubili glavu, nisu se predavali i bili su strpljivi.
Cinjenica je da Zvezda prilicno bazira igru na prekidima, ali jedna od poenti svakog takmicenja je da pokusas da exploatises kvalitete koje imas i prikrijes anomalije. Ljupko je sa stavljanjem sjajnog Baste u sredinu i Bisevcem na boku prilicno zrtvovao tu stranu u ofanzivi samo da bi sto vise sputao odlicnog Bizlija. U prvom poluvremenu je to prilicno uspevalo, u nastavku bas i nije. Stancic je zaista najslabiji igrac u ovom timu, ali smo takve "kvarise" protivnicke igre cesto gledali i u drugim timovima(pada mi napamet Bakero iz Barselone), ali Stancic ipak nema potreban kvalitet. Disljenkovic sve manje uliva samopouzdanje, Perovic definitivno nema kontinuitet. Dudic i Miladinovic su dobri, ali kako samo nedostaje Vidic (Dzajicu,Dzajicu). Pali smo u nastavku i manevar je morao ranije biti osvezen, ali i nemamo neke zamene, tu bi Milovanovic dobro dosao. Nedostaje ponekad i inventivnost u veznom redu, kakvo bi Maric suvo zlato bio necu ni da zamisljam(Dzajicu,Dzajicu). Jankovic, Basta, Zigic, Lukovic pa i Pantelic zasluzuju sve pohvale. Tako se igra i bori za neki klub, to je srce. Generalno, bez obzira na navedene mane, igraci za zelju zaista zasluzuju pohvale, a ne mogu snositi odgovornost za to sto objektivno na nekim pozicijama fale igraci(Dzajicu,Dzajicu). Velicanstvena atmosfera, ove disonantne komentare ne vredi citati, a kamoli nesto vise.
O revansu o tom potom, ali bice Boga i nasih kontri. Samo ХРАБРО!

Bogdan

pre 19 godina

Lako smo izgubili vodjstvo od 3-1.Rezultat nije dobar ali sta da se radi. Sanse su 70-30. Prognoziram da ce CRVENA ZVEZDA u Ajdhovenu dobiti sa 2-1.

Antioksidant

pre 19 godina

kada gledam grobare na nekoj tekmi, na kojoj je bilo 5 golova, svih 5 su oni primili. Sada je bilo 5 golova ali je Zvezda dala 3.
U tome je razlika izmedju nas i vas

Partizan4Ever

pre 19 godina

3:2... sta da se kaze. Sasvim pristojan rezultat, bolje nego poraz u svakom slucaju. Ako CZ da gol u Holandiji, otvara se put u Chamions League. E sad da vidimo sta ce ovaj moj baksuz Partizan da uradi...... POMOZI BOZE!

nenad

pre 19 godina

Dakle,
u lS su svojevremeno igrali i timovi poput Maribora, Kosica, Viljema II itd pa sto ne bi i CZ sa nekoliko limitiranih igraca i tankom klupom. U revansu nam treba pojacana desna strana, vise samopouzdanja u odbrani (a ne duvanje lopte na tribine u kriticnim situacijama), i naravno, malo srece

Baca

pre 19 godina

Tek sad mi je jasno koliko je to bolno navijati za Partizan! Svi njegovi navijaci kao da se hrane neizmernom mrznjom prema nasem najvecem, najtrofejnijem, u svetu najslavnijem, najpopularnijem i sta sve jos klubu. I kad umiru oni mrze. Jadnici!

nenad

pre 19 godina

Marko ne treba valjda Zvezda sad da vraca matore igrace koje niko u Evropi vise nece. Pa zar ti mislis da bi Ciric, Tomic, Nadj, Ilic, Mirkovic dosli u Partizan da im je bilo koji klub iz inostranstva ponudio ugovor. Oces da kazes da bi bolje igrali Sakic, Jovicic, Ognjenovic... Ovo je najperspektivniji tim koji je neki nas klub imao od 91. i bila bi tragedija ako ne ostanu na okupu jos nekih 5-6 godina. A sto se tice PSV oni ce tamo morati da se otvore i da igraju ofanzivno, a Zvezda bi to lako mogla da iskoristi. Optimista sam i verujem u prolaz u Ligu Sampiona

Vlada

pre 19 godina

Još na kraju prošle sezone sam se zarekao da ako Muslin ode i ako Džaja proda nekog od boljih igrača neću više nikad doći na stadion CZ dok god je on u upravi. Pošto se to dogodilo moraću izgleda da čekam neko vreme ali ću ipak slaviti kad ode sa čela crvene zvezde. Znači čovek prodaje Vidića i praktično ostaje bez odbrane, prodaje Mladenovića i ostaje bez sredine(gde kao fingira da nešto radi pa dovodi Stančića koji objektivno nije dovoljno dobar, cenim). Ne može tim gde najstariji igrač ima 25 godina da uradi bilo šta ozbiljno. Neophodno je da imate sve igrače od 25, 26 godina i da ubacite ponekog (ne više od dva) mlađa igrača da bi to bio iole ozbiljan tim. Ovako se prima gol i kada golman odbrani izuzetno tešku loptu a odbrana ne može da je izbaci iz dva pokušaja (isto se desilo i protiv Jang Bojsa). Sve u svemu bilo bi fenomenalno kad bi zvezda prošla u CL ali mi se čini da bi i tad Džaja najbolje prošao a ne zvezda. Dakle, Džajo odlazi, odlazi i odlazi bre,

Srbin

pre 19 godina

Ne znam sta hoce ovi iz tzv. "Jugoslovenskog sportsog drustva Partizan". Tudjman je umro, Sloba je u Hagu, JNA i SFRJ ne postoje, a i komunisticka ideologija je blizu da umre (mada jos uvek postoji u njihovim glavama - setite se njihovih izjava za vreme demonstracija - "Partizan je nasa partija". Vasa partija je SKOJ, KPJ, SKJ, SUBNOR, AFZ, Tito, SPS, JUL...). Izgleda da im je najveci uspeh UCESCE u PRVOM kolu lige sampiona sa SVETSKI POZNATIM TRENEROM koji sada trenira jos poznatiju reprezentaciju. 91-va BRE!!! ALO!!! PRVACI SVETA, ALO!!!
NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boki

pre 19 godina

Ja stvarno ne znam sta hoce ovi Grobari? Pobediti PSV nije mala stvar!!! Bolje bi im bilo da se posvete svom protivniku, iskreno receno dobili su protivnika po meri. Pitanje je dal' ce i njega da pobede. NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!

Roy Jones Jr.

pre 19 godina

Posle ovakve utakmice tesko je poceti pisati komentar. Fudbal sam ozbiljno poceo da pratim na svetskom prvenstvu u Spaniji 1982. godine a na Marakanu odlazim od 1986. i mislim da sam donekle kompetentan da kazem rec dve o sinocnoj utakmici. Crvena Zvezda NEMA trenera jos od Sekularca, Ljupko Petrovic je osrednji klupski trener sa malim t a bogami i sa malim m(****ma) sto je u ovakvim utakmicama neophodno. Ja sam naravno i sinoc bio na utakmici i blago receno sam odlepio na gospodinovo vodjenje utakmice, izmene i sto je najbitnije sastav. Pitam se kakav problem imaju sa malim Milovanovicem koji je biser naseg fudbala i potencijalni Dejan Stankovic, iz kog se razloga Milovanovic gura u drugi plan i zbog cega je poslan na olimpijadu. Bisevac i posebno Stancic su sinoc odigrali tako da ih se pod hitno mora poslati u cetvrtu ligu jer je to njihov nivo, ok malo preterujem , mozda nekad nesto i bude od njih ali se vec u Cirihu videlo da Stancic igra pod velikim pritiskom i trebace mu dosta vremena da se uklopi i da pokaze sta zna, sinoc za njega nije bilo mesta u timu i tacka, isto vazi za Bisevca. Izmena Pantelica je samo pokazala sta nas dragi trener zna i moze. Jednom recju SRAMOTA, ja sam zgrozen politikom kluba kog Dzajic vodi vec godinama u ambis, to se sinoc lepo videlo po tome da stadion nije bio pun iako su navodno sve karte pukle a tapkarosa je bilo vise nego navijaca. Po meni su prelazne ocene zasluzili fenomenalni Basta, Pantelic i naravno navijaci koji su bodrili svoj klub i kada je gubio. Nisam optimistican za drugu utakmicu, nazalost dalje ce verovatno PSV ali ne svojom krivicom.

Nebojsa

pre 19 godina

Da li Zvezdin stadion ima ime? Marakana - to je valjda samo nadimak, kao u smislu da imamo veliki stadion koji je za nas ono sto je Marakana u Riju za Brazil. Pravo ime je Stadion Crvene Zvezde, zar ne?

Cukur Boy

pre 19 godina

Gatacca je dao (dala) odlican predlog o fuziji Zvezde i Partizana, na bazi grobarske odbrane i ciganskog napada. Predlozio bih da ime novog kentaur tima bude "ParIZda", "ZveZan" ili "P i Zda", kad mogu da nam slicno krste drzavu, sad i himnu, sto ne bi i najpopularnije klubove.

Dusan

pre 19 godina

Ocekujem u revansu od Ljupka Petrovica primenu modela "0:0" po kome je ovaj stručnjak poznat. To je model sa kojim je zagorcao zivot mnogo jacim ekipama protiv kojih je igrao sa slabijim timovima npr.Marsej - C.Zvezda 0:0, C.Zvezda - Vojvodina 0:0 i jos mnoge druge..

marko ns

pre 19 godina

Ljudi prestanite prepucavanja, ne znam kakve veze ima ova utakmica sa rivalstvom Zvezde i Partizana. Pa ja sam Zvezdas od rodjenja, strastveni, ali to me ne sprecava da iskreno navijam za Partizan i sve nase klubove u Evropi, pa za koga da navijam, Maribor, Steaua, Atl.Madrid...sutra ce grobari(ili delije, svejedno) navijati za Gencerlebirligi, za Turke protiv Srba, pa dokle to braco Srbi?! Ok je komentarisati da nesto valja ili ne valja sa Zvezdininom igrom, ali zasto zlonamerno? Pa ja sam se nervirao zbog vaseg Ilica i njegovih promasaja prosle godine ne znam koliko puta..pa setite se promasaja iz peterca protiv Reala( usao u top 5 promasaja lige sampiona, mada je mozda i prvi!), pa nisam i necu prozivati zbog toga.

Vlada fanatik

pre 19 godina

Nismo bez sanse!
OK, nije senzacionalno otkrice da je PSV i dalje favorit za ulazak u LS, ali postoje vazne stvari koje su se desile juce.
Prvo: psihologija nikad bolja. Od 0:1(gol u gostima na startu) tinejdzeri se oporavise do 3:1. Drugo: Holandjani ne mogu revans da cekaju mirno kao da je bilo nereseno. Kuci donose minus, mali, ali minus. Ako hoce u LS morace da POBEDE Crvenu zvezdu.
Trece, oni u Ajdnhovenu nece imati prednost domaceg terena. Njihov jadni stadion prima jedva 35 000(sto je zaista sramota za bivseg evro sampiona i osvajaca Kupa UEFA, ne i za neke manje klubove), bar pola gledalaca navijace za Zvezdu.
Ono sto je svakako lose je sto, budimo posteni, PSV ima bolji tim. I to nije od juce. Tehnicki su odlicni, kondicija im je dobra, trce, o taktici i Gusu Hidinku da ne pricamo.
Mislim da bi trebalo od pocetka revansa da pokusamo da im pariramo, pa da se branimo tek ako ne uspemo.
Ne bi se trebalo odmah povuci, trebalo bi naterati PSV da se isprsi, pa ako mogu u otvorenoj utakmici da nas dobiju(sa koliko im treba) nek' idu u LS.
Mislim da protiv tima kao sto je PSV ne mozes da odes i branis 0:0. Tesko je verovati da za 90' tamo necemo primiti bas nijedan gol. Vise sam za ideju da pokusamo da igramo za gol vise.

kalimero

pre 19 godina

prosto je neverovatno koliko je zvezda u evropi bolja, srecnija, hrabrija (ili sve to zajedno) od nas... mi smo toliko sansi ispromasivali protiv reala, porta, i narocito olimpika, dok cigani iz jedne sanse juce daju tri gola. to nije slucajnost, oni su majstori za to. odbrana je bila suplja, ali ovi iz psv-a kao da su ponikli u partizanu, ne umeju da daju gol pa to ti je :-)

srecno u revansu komsije, ali ne sme da vam se ponovi drugo poluvreme od juce.

pozdrav svim grobarima, valjda se necemo obrukati protiv onih jadnika danas.

marko ns

pre 19 godina

I jos nesto, nemojmo govoriti o tome kako je PSV raskupusan, svi mu otisli itd.. PSV je sinoc igrao sa 7 igraca u polju koji vec godinama igraju u PSV-u, dakle 3 nova igraca u polju i novi golmani. Ajmo sad na Zvezdu-obrnuta situacija-4 stara igraca i 6 novih u polju uz Disljenkovica. Pa pogledajte odbranu-samo Dudic od starih, igru kreiraju prvi put Basta Jankovic.., dakle jasno je koji je tim vise oslabljen. U PSV-u nisu igrali Fogel(repr.Svajcarske, godinama igrac PSV-a), Koku, Madjar Feher itd..sve iskusni igraci..za ovako oslabljenu Zvezdu bio bi podvig da udje u LS.

PG_man

pre 19 godina

Zvezda je sinoć , kao i uvjek u Evropi igrala na pobjedu i to je ono što je čini našim najvećim klubom.
Igrali su hrabro, pokazali da se fudbal igra za golove.
Ono vam je odgovor zašto je Zvezdi protiv Jang bojsa bilo 30000 navijača, a Partizan ne može da rasproda svoj stadiončić za LŠ.
Ako da bog i uđemo(a biće teško) u LŠ igraćemo kod kuće na pobjede, a nećemo se braniti svu utakmicu i igrati onaj fudbal koji je Partizan igrao prošle godine, koji ti se smuči kad moraš da ga gledaš.
Nemam tačan podatak ali mislim da onom Realu u prošloj sezonijedini Partizan nije dao gol.
Bolje je poći na jednu ovakvu utakmicu nego na deset onih Partuzanovih.
Nije naravno ono neka strašna igra, ali barem kad dođeš na utakmicu ne gledaš okolo.
Ima šanse, samo hrabro i na pobjedu i u Holandiji jer to je za Zvezdu obaveza.

marko ns

pre 19 godina

Kad bi ta Zvezda i Partizan malo vise razmishljali.. moraju izboriti bolji status za nas fudbal, da igramo direkt trece kolo kvalifikacija, preslisavamo tu Goricu i slicne velikane, a ne da se grcimo hoce li na uleteti Mancester i Juventus. Posle balmaze B.Dvora i OFK-a, moguce je da i Zvezda, Partizan, Zeleznik nista ne urade... ali bar da ih bodrimo sve, nasi su! Za pocetak svi da navijate za Zvezdu, to bi bio najveci plus nasem fudbalu da Srbija opet ima tim u LS. Uzdravlje braco Srbi!

marko

pre 19 godina

Steta da je ostalo 3-1 mozda bi Zvezda imala neke sanse, velika je rupa u odbrani koju ni odlican napad ne moze da nadoknadi u Ajdhovenu. Dace Zvezda gol tamo ali ce primiti bar 2 i to prvi u prvih 15.min. Tek se sad vidi koliko fali Vidic. Djaja voli pare zato ce Zvezda da ispadne, steta PSV je slab i mogao bi da se prodje ali bez odbrane nikako.

Kum Ruzvelt

pre 19 godina

Dobro je da je Zvezda dobila i da ima sanse za LS. Setite se Partizana i njegovih 0:1 u Beogradu protiv Njukastla. Niko im nije davao sanse, ali eto ispalo je dobro. Mozda tako bude i za dve nedelje u Ajndhovenu. Nadam se danas da ce nasi klubovi (Part i Zel) uspeti da stignu bar do jedne pobede i jednog remija kako bi dobili neke puntice na listi Uefa. I ko samo pusti Banat.Dvor u Evropu. Pa njihovo selo nema vise od 5000 stanovnika. Kakva Evropa, pokvarice nam prosek i izgubicemo bodove. Treba malo i nas savez da bude stroziji u kriterijumima.

Dalje, slazem se da su igraci Zvezde izuzetno talentovani i da bi za nekoliko godina bili strasan tim. Gledajuci na taj nacin Partizan se zeznuo sa povratkom veterana. Medjutim (na zalost svih koji vole fudbal) drugacije ce biti u praksi. Zvezdin tim ce biti rasprodan u narednih par godina (jedan do dva igraca godisnje) - to je Dzajina politika. Videcete, na kraju ove sezone ce prodati Zigica i Pantelica, pa onda Dudica, Markovica i Disljenkovica, trece Perovica, Jankovica, Lukovica, Bastu,...Zivi bili pa videli. Sa druge strane od grobara veterana tesko da ce neko opet u Evropu, a cinjenica (potvrdio je i Mateus prosle sezone) da se u LS (i za nju)mora igrati na mali, tesan rezultat. Setite se Vesta i njegove igre. Svi su govorili da je mator, polovnjak ali on je drzao odbranu Partizana. Ne verujem (a voleo bih da gresim) da CZ moze da igra na rezultat tipa 0:0 ili 1:0. Kada klinci to budu naucili bice kasno, Djaja ce ih vec negde utopiti. Ljudi pod hitno smenjujmo uprave (Bjeku, Zeku, Dzaju, Maju i ostalu raju). Nisu oni dobili koncesije od 20 godina za vodjenje vecitih.
E da inace navijam za Partizan, ali ne mrzim nikoga iz SCG (ni klubove ni navijace).

Cika Praja

pre 19 godina

Oterali ste najboljeg i najkulturnijeg trenera u nasoj ligi u zadnjih 10 godina i prodali najboljeg odbrambenog igraca u zadnjih 5. Odbrana je suplja da sve pishti. Gde vi zivite? U '91? Koja liga sampiona, kakvi bakraci? Izbusice vas kao sito!!!

dragana, brcko

pre 19 godina

ZVEZDA-PSV 3-2! najjaci smo nema sta!!!
mogu grobari da pricaju sta hoce, to je samo jedna velika grupa isfrustriranih malih grobarskih mozgova... zvezdo ne daj se, uz tebe su svi...

Nemanja

pre 19 godina

Mislim da rezultat nije uopste losh. Mozda je i bolje ovako jer, znajuci nas mentalitet, da smo u Eindhoven otisli sa 3:1, pukli bi 100%. Ovako, mora se igrati ultra ozbiljno, ne previse zatvoreno (sto bi svakako bio slucaj da je ostalo 3:1).

Sad par reci za sve “fudbalske znalce” koji se usudjuju da pljuju po Zvezdi i njenoj igri a da pritom potcenjuju PSV. Dakle, od silnih prica o igracima koji su prosle godine otisli iz PSVa i skoro 10 novih igraca koji su dosli nema nista bas kao ni o prici o naovdnoj neuigranosti ekipe na koju se “naivni” Hidink pozivao pre meca. U timu sa kojim je Zvezda sinoc igrala egal su bila samo TRI nova igraca u odnosu na proslu sezonu (golman, onaj crnac Biesley i defanzivac Alex). Svi ostali su manje ili vise igrali prosle sezone. S` druge strane, Zvezda je sinoc u timu imala 2 igraca koji su dosli pre mesec i po dana (Bisevac, Stancic), tri igraca koji su prosle sezone igrali sve zajedno ne vise od 5 utakmica u prvom timu a oslate u drugoj ligi(!) (Basta, Jankovic, Lukovic) kao i jednog igraca koji je prosle sezeone grejao klupu Vidicu (Miladinovica). S`toga, sve price o tome kako je Zvzda dobila laganog protivnika koji je “neuigran” jer ima veliki broj novih igraca, prosto ne pije vodu. Zvezda je ta koja je sinoc igrala sa 6 igraca kojih prosle sezone nije bilo ni u idejnom planu.

PSV je jako uigrana ekipa jer za razliku od nas, koji stihijski popunjavamo rupe koje nastaju prodajom igraca zbog popunjavanja budzeta (sto klupskog sto kucnog, pojedinih funkcionera), oni kupuju igrace koje prethodno skauti prate po 2-3 godine. Pritom, te igrace ne bacaju u vatru istog momenta kao mi, koji smo primorani na to, vec ih u igru uvode postepeno tokom prve a ponekad tek sledece sezone. Ljudi, zvezdini klinci su sinoc odigrali zaista hrabro. Da je malo vise iskustva u njihovim nogama, a opet odakle im kada je prosek godina tima koji je sinoc igrao 22, i da se imalo vise vremena za uigravanje linija tima kako pojedinci ne bi lutali po terenu, Zvezda bi sinoc ubila ove nadobudne. Ej, 22 godine prosek godina, najstariji(!) Pantelic, to nijedan tim nema. Ima onih koji su svoj tzv. vrtic zamenili starackim domom ali imaju rumuni lek za to :) Pozdrav svima.

PSV

pre 19 godina

sta je bre cigancici sada vam smeta kada grobari navijaju protiv vas a ako se setite prosle godine i kada je ovaj forum bio preplavljen navijacima reala, olimpika, porta i ostalih koji su igrali sa partizanom, tada se ni jedan posteni cigancic nije javio i rekao dosta. tada ste prizeljkivali petarde, prizivali pomoc boga da partizan izgubi sa sto vecom razlikom .... a sada placete ko p.... i treba da izgubite uopste mi vas nije zao pogotovo sa takvim rukovodstvom (kosarka posebno) bili ste i ostali pandurski klub i samo placete i cekate da vam neko titra j...

SA ZVEZDOM DO GROBA!!!

pre 19 godina

Šteta što Kežman nije igrao!
Tada bi Ljupko mogao da uvede Rajka Mitića!
A šta znači kada Grobarima pomenete Fljamurtari i Kroaciju? Je li to dobro ili lose za njih?
Molim vas neka mi neko objasni!

Momo

pre 19 godina

Bravo Zvezdo!!!!!!!!!!!!!!!!
Iako smo primili 2 u Beogradu ima nade, nije ni taj PSV bauk. Ako ne prodjemo u LS, Dzaja bi trebao da podnese ostavku jer da nije prodao Vidica i Mladenovica, danas bi isli pjevajuci u Holandiju a ne da strepimo. Dzajine vizije Zvezdine buducnosti su zastarjele i ne mozemo mi u LS sa djecacima koji se jos nisu poceli ni brijati. Igraju oni lijepo, ima tu talenata ali za LS treba iskustvo. Puno srece Zvezdi, ali i Partizanu, Zelezniku pa i onim Dvoranima.
Kakva nam je drzava i fudbal u njoj jos dobro i prolazimo.

Srbin

pre 19 godina

Mozda mi zivimo u 91' ali vi nemate gde!
Neki grobar rece da smo pandurski klub. O.K. Ajde sad jedna mala anketa i za nas i za grobare. Neka svako vidi da li je u porodici imao vojno lice, prvoborca (po mogucstvu narodnog heroja), clana SKJ, SPS ili JUL, nekog jugoslovena (a ne Srbina) itd. u tom smislu. Pa nek se zapita zasto navija za Partizan - zbog fudbala - nema sanse!!!!

NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED!!!!!!!!!

Philipsov pokvareni aparat

pre 19 godina

Od ovolikih komentara 1% vredi procitati. Nista konstruktivno, evo napokon Nemanja je napisao nesto sto vredi procitati (bez zadnje recenice). Meni stvarno nije jasno koliko je to trebala Zvezda da pobedi da bi neki bili zadovoljni. Pobediti PSV je velika stvar, ako mozemo da ih pobedimo kod kuce znaci mogu da se pobede i na bilo kojem terenu. Zna ovaj Hiddink vrlo dobro sta je Zvezda zato je i molio boga samo da ne izgube (njegova izjava pre utakmice). Izgovori tipa doslo nam je deset novih internacionalaca, te nismo jos uigrani, te nisu naucili holandski... to su gluposti za malu decu.
Znali su oni vrlo dobro kada sezona pocinje, sto se nisu uigrali? Za sta su im sluzili mecevi sa Man.Utd i Boca Juniors?
PSV je gigant u fudbalskom svetu, sa svetski priznatim trenerom, sa desetak internacionalaca, podrskom Philpsa, ogromnim prihodima, super stadionom, uslovima... E dragi moji, kada se pobedi jedan takav klub to je za svaku pohvalu, bravo Zvezdo.
Po imenima PSV je jaci ali mesta optimizmu ima i te kako, ako je nasa odbrana slabija njihova je jos slabija. Da smo mi primili onakve golove svi bi psovali do septembra. U napadu nisu nista posebno. Marko na tebi je da zavrsis posao posto ce 2-3 da se okace Zigicu na ledja, eto ti sanse.
Uz dosta truda bude i dosta srece, idemo dalje. Srecno i Partizanu i Zelezniku veceras.

aqualung

pre 19 godina

Odlicno!! Bravo majstori!!
Sto bi rekao moj mladji brat :"U PSV-u cemo da ih oderemo":)!
Samo hrabro, odigrajte kao juce i pobeda je nasa!!
A onda...Evropo cuvaj se!

marica

pre 19 godina

Bravo za Ivicu, ok je navijanje i sve to ali kada bi se i placalo uf, a ovako to je samo gubljenje vremena, sve je ovo otislo predaleko, propast...

mladen

pre 19 godina

Zvijezda nikada nece u LS.Dzaba Vam bilo i Mateusa da dovedete.Vas dere borac iz Cacka.
Partizan zimuje u Evropi.Vrijeme je!!!!!!!!!!!

DelijaNS_SEVER

pre 19 godina

Ej ljudi,pa zar nije svima jasno da grobarcici nisu Srbi nego Jugosloveniiiii!!!
HA HA HA HA
ZVEZDA SRBIJA,NIKAD JUGOSLAVIJA !!!
P.S. Momci samo hrabro u Holandiji !!!
SAMO ZA TEBE,UVEK UZ TEBE A NJIH KO J... !!!

Maja

pre 19 godina

Ne sumnjam da ce Zvezda uci u Ligu Sampiona. Njen mladi tim to DEFINITIVNO ZASLUZUJE!!!
NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ILKE

pre 19 godina

Grobarcici moji ja neznam zasto toliko pljujete na ZVEZDU pa uporedite nasu gol razliku u kvalifikacijama i vasu u celoj ligi sampiona pa cete da vidite da smo samo u tri utakmice dali vise golova nego vi u celom serijalu lige sampiona. A u Holandiji cemo da ih napunimo samo za vas pa da umrete od muke. JEDAN JE ZIGIC!

C

pre 19 godina

Nikad nece uci u LIGU SAMPIONA kad svojim navijacima ne omoguce prenos. Veliki sam navijac, ali ovo sinoc je bilo sramota. Zvezda ima mnogo vise navijaca nego sto je kapacitet stadiona. Ako npr. nece RTS da plati ili nesto slicno sto lepo ne objave pa da znamo ko je kriv.

Petar Petrovic

pre 19 godina

Sram da bude onom delu navijaca Crvene Zvezde koji je juce amerikancu DaMarcus-u Beasley-u RASISTICKE povike dovikivao!! CISTA DISKRIMINACIJA!! Pravi navijaci Crvene Zvezdi - ogradite se takvih navijaca koji nisu za Marakanu nego dzunglu!! Ne dozvolite im da nas UEFA eliminise zbog takvog ponasanja!!

Red Devil

pre 19 godina

Kume Ruzvelte, svaka cast !!! Odmereno, precizno, tacno. I ja navijam za sve nase timove u Evropi a fan sam kluba - vech ti moje ime govori kojeg. Elem, slazem se da Zvezda nikako neche mochi dalje sa 0:0, cak ni 1:1, znaci mora da postigne bar dva gola sto opet znaci da mora da igra na pobedu i u zemlji kofi-shopova. Samo da Ljupko ne pocne sa onim nasim "momci, samo polako, mudro strpljivo, bez zaletanja, u gostima smo, igramo sacekusu na nasoj polovini pa da ih izvatamo kad pogrese..." jer to se obicno zavrsava sa 0:3. Treba da izadju, da ih napadnu, uz podrsku nasih gastosha i delegacije sa severa kojih ce u Filips areni biti bar koliko i domachih, pa sta bude...U pravu si i za klupsku politiku, to je vec dobrih deceniju i po "magicna formula" i Zvezde i Partizana. Pogledaj koga su sve Zeka i Bjeka utopili za ciglo ssest meseci - Delibasic, Lazovic, Duljaj, Ivic, Vukic...Kad bi samo imao ko da najuri ovu bagru boljshevicku iz naseg fudbala i kada bi postojale zamene za ove likove koji pripadaju muzeju vostanih figura...Ali nema, jedan je bio Velibor Vasovic i otisao je na onaj svet ne docekavski svetlo na kraju tunela...A u tom tunelu, usred najguscheg mraka, i dalje sija samo petokraka.

dusan

pre 19 godina

NIJE MI JASNO ZASTO SE TO STALNO POTENCIRA MLADI IGRACI C.ZVEZDE KADA JE JASNO KAO DAN DA NIJEDAN OD NJIH NECE OSTAVITI NIKAKAV TRAG SVOGA IGRANJA JER IAKO IMALO VREDI, IMA DZAJA SPRETNO DA GA UTOPI. PROTIVNIK PSV JE KLUB DA NISMO MOGLI DOBITI SLABIJE. DA LI SE SAMO NAS PRESEDNIK YAPITAO KOLIKO BI MU SADA ZNACIO VIDIC U ZADNJOJ LINIJI ILI MLADENOVIC NA SREDINI TERENA. TO JE SRAMOTA I PITAM SE IMA LI KRAJA TO TOLERANCIJI PREMA SPOMENUTOM COVEKU. PA NIJE MU OTAC NAPRAVIO ZVEZDU

aqualung

pre 19 godina

Odlicno!! Bravo majstori!!
Sto bi rekao moj mladji brat :"U PSV-u cemo da ih oderemo":)!
Samo hrabro, odigrajte kao juce i pobeda je nasa!!
A onda...Evropo cuvaj se!

Petar Petrovic

pre 19 godina

Sram da bude onom delu navijaca Crvene Zvezde koji je juce amerikancu DaMarcus-u Beasley-u RASISTICKE povike dovikivao!! CISTA DISKRIMINACIJA!! Pravi navijaci Crvene Zvezdi - ogradite se takvih navijaca koji nisu za Marakanu nego dzunglu!! Ne dozvolite im da nas UEFA eliminise zbog takvog ponasanja!!

Red Devil

pre 19 godina

Kume Ruzvelte, svaka cast !!! Odmereno, precizno, tacno. I ja navijam za sve nase timove u Evropi a fan sam kluba - vech ti moje ime govori kojeg. Elem, slazem se da Zvezda nikako neche mochi dalje sa 0:0, cak ni 1:1, znaci mora da postigne bar dva gola sto opet znaci da mora da igra na pobedu i u zemlji kofi-shopova. Samo da Ljupko ne pocne sa onim nasim "momci, samo polako, mudro strpljivo, bez zaletanja, u gostima smo, igramo sacekusu na nasoj polovini pa da ih izvatamo kad pogrese..." jer to se obicno zavrsava sa 0:3. Treba da izadju, da ih napadnu, uz podrsku nasih gastosha i delegacije sa severa kojih ce u Filips areni biti bar koliko i domachih, pa sta bude...U pravu si i za klupsku politiku, to je vec dobrih deceniju i po "magicna formula" i Zvezde i Partizana. Pogledaj koga su sve Zeka i Bjeka utopili za ciglo ssest meseci - Delibasic, Lazovic, Duljaj, Ivic, Vukic...Kad bi samo imao ko da najuri ovu bagru boljshevicku iz naseg fudbala i kada bi postojale zamene za ove likove koji pripadaju muzeju vostanih figura...Ali nema, jedan je bio Velibor Vasovic i otisao je na onaj svet ne docekavski svetlo na kraju tunela...A u tom tunelu, usred najguscheg mraka, i dalje sija samo petokraka.

dovla_bg

pre 19 godina

E VLADO S...DE JEDAN HOLANDSKI!!! NE MOGU DA VERUJEM DA NE NAVIJATE ZA KLUB IZ SVOJE ZEMLJE, EEEEEEEEEEEJ! JA SAM KAO VATRENI DELIJA NAVIJAO ZA PARTIZAN IZ SVEG SRCA PROSLE GODINE!!! SRAM VAS BILO PI*KE!!! IZDAJICE!!! BRAVO ZVEZDO, SAMO TAKO!!! IDEMO U L.S!!! DOBRO ZNAJ, DA UVEK TU SAM JA...

ZoMBi-NS

pre 19 godina

I napred zvezdo tebe volim ja... samo da se neopuste i neprepuste inicijativu PSV-u, ako nastave u istom ritmu neginu jos dva gola najlosijem golmanu kojeg je psv ikada imao. Basta mora da da bar jedan. Pozdrav svim delijama i Ostalim ljudima koji su veceras uz ZVEZDU kao i za 2 nedelje

Miki

pre 19 godina

Zasto nema izvjestaja sa utakmice SCG-Argentina 0:6 (0:4), sa olimpijskih igara? Rezultat sam nasao na oficijelnom sajtu olimpijade. Nadam se da se sad nece naci milion "pametnih" da pljuju po jadnim momcima, fudbalskom savezu i sta ja znam cemu jos. Valjda ce nam klubovi malo popraviti raspolozenje. Zvezda je na najboljem putu.

Realno

pre 19 godina

Bolje Zvezda da odmah ispadne protiv PSV-a ... jer ako se provuce obrukace nas kao mladi u Atini. Garantovano... sta kao igraci koji su prosle godine igrali na Ubu ce se nositi sa jednim realom, Interom ili bilo kojom ozbiljnijom ekipom

kezman

pre 19 godina

daj Boze i treci gol pa da bude 3-3. zasto nema prenosa samo u srbiji??? e zato nek ispadnu budale kad nece da mi gledamo....j... ih snimak

Ciga

pre 19 godina

Mi smo cigani najjaci smo majjaci...
Bolje da idemo dalje i da pokazemo evropi da znamo da igramo a ne ko klinci iz atine.
NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

Novak

pre 19 godina

Momci svaka cast na borbenosti i na hrabrosti, idemo dalje sigurno!
Jedva cekam snimak!
Ljupko sad se malo uozbiljite u domacem prvenstvu pa onda u Holandiju da vide oni sta mi mislimo o legalizaciji!!!Ima da ih posmrcemo sa terena.

mal-lak-amk

pre 19 godina

Los rezultat,primljena dva gola...tesko cemo dalje.POMOZI BOZE...
Odbrana je suplja,prvi gol PSV je smesan ko crtani film kao i taj zuti malisan koji nam je zagorcao zivot na samom pocetku.

Dejan

pre 19 godina

Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana, ali mi se gade navijaci Partizana zbog navijanja za PSV. Kakvi bolesni umovi koji ne mogu da razdvoje nesto sto treba da bude ponos nase drzave (pa ma kako se ona zvala) od klubskih interesa. Valjda kakavi klubovi takvi i navijaci!

Branislav Zekic Zeka

pre 19 godina

Zvezdina odbrana je suplja kao svajcarski sir jer vise nema Vidica. Krivac je Dragan Dzajic koji se iskljucivo bavi prodajom igraca i rasprodajom klupskih interesa uoci kvalifikacionih utakmica za ucesve u evropskim kupovima. Gori je i od Miljana Miljanica.
Zaboravite na Ligu sampiona!

pfc

pre 19 godina

Ima nade, ali... Dosta im je jedna boca i gotovi ste. Iskreno, voleo bih da potonete, no pricekacu sredu za pivce!
Ma nemate nikakve sanse.Niste vi Partizan!

GROBAR-DO-SMRTI

pre 19 godina

JEDVA CEKAM DA zvezda ODE U AJDHOVEN,TANANA MILENA U AJDHOVEN DA ODE.PA DA PRIMI JOS 3 KOMADA,TANANA MILENA JOJ 3 KOMADA.PA DA SE USUTI MALO OVA CIGANIJA,DA IM SE DOKAZE DA NEMOGU U LIGU SAMPIJONA JOS ZA 20 GOD.NAPREDDD PARTIZANEEEEEE!!!!FORZA_P.F.C

Srđan

pre 19 godina

Šteta zbog drugog gola ali šta da se radi,svaka pobjeda je slatka a nadam se da će i ovaj rezultat biti na kraju dovoljan za konačan trijumf.Puno sreće u revanšu!!!

delija20

pre 19 godina

svaka cast nasim mladim fudbalerima zelimo im da istraju do kraja i da u drugom mecu makar ne izgube mada mi vise volimo pobedu.ocemo u ligu sampiona imamo povoljan rezultat,dosta smo cekali mislim da je ovo pravi trenutak za uspeh.zvezda je zivot ostalo su sitnice

nebojsa

pre 19 godina

zvezda srbija nikad yugoslavija,ili bolje zvezda srbija nikad scg
Klinci samo hrabro ako ne sad vidimo se opet u tokiju za koju godinu.cile delija iz dominikane

Drow-AP

pre 19 godina

@Za Realno : mislis ko sto ste se vi obrukali prosle godine i shatro ste se ''nosili'' sa realom,portom i olimpikom?
pa ko uvek bruka srbiju?!
steta sto kezman nije igrao ne bi dali ni ovaj 2. gol. kezman bi cekao da to sazvace sve iskusna sredina,pa da mu lopta padne na tacnu i da je samo gurne u gol. J... takvog strelca...mnogo ste smesni vi iz Zigiceve 2.
Peglamo sve redom !

Boris

pre 19 godina

Momci, dobro je! Bice mnogo bolje u Holandiji, razbicemo ih na kontre! Zvezda je uvek znala kako da igra u Evropi!Mi smo klub sa tradicijom! Puno pozdrava iz Beca!

hamsun

pre 19 godina

2:3 je veoma interesantan rezultat za Holandjane. Bice vise motivisani u Eindhovenu nego na primer sa 0:0.
A Zvezda? Pa sledece godine mozda vise srece.

Zach Randolph

pre 19 godina

Nije lose ali da je ostalo 3:1 sigurno bi usli u LS ovako...bice tesko u revansu ali treba se nadati ja verujem u ove momke.Imam osecaj da su se prepali vodjstva od 3:1 i tako primili taj drugi gol klasicno neiskustvo!Ali dobro je konacno je proradio i Pantelic,Jankovic je igracina sto je veceras i potvrdio,Basta je ostavio srce na terenu(koliko je samo taj momak pretrcao veceras),Dudic je pokazao da je opasan u skoku,Bisevac sjajan,a od Zigica tek ocekujem u revansu.Zna li neko hoce li u revansu igrati Bisevac i Milovanovic ako nasi ispadnu posle grupa(sto se i ocekuje posle one blamaze protiv gaucosa) i ima li sanse da u revansu zaigra Markovic?Gde su sad oni grobari sto su pre utakmice govorili da ce PSV da nas razvali!?Ako bi zbog nekog voleo da se Zvezda plasira u LS onda bi to bilo zbog njih.
NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDO...

Stamatovic Svetlana

pre 19 godina

Naravno , Zvezda ce da ide dalje jer je proevropska. Ne igra seljacki fudbal poput Parizana, mislim ono, grlom u jagode. U Ajndhovenu, iz kontranapada , dace im dva gola tj bice 2:1 za Zvezdu , videcete!

dragance

pre 19 godina

Koliki kompleksi Otelulaca i raznih fljamurtarija... Zvezda je dala 3 gola i sve sto treba da se uradi je ojacati odbranu i uneti malo logike na sredini i sve ce biti bolje. Treba samo dati gol u holandiji i LS je nasa. Molim jadne grobare da se prisete svog ucinka u Evropi - kako u prosloj sezoni, tako i u celoj istoriji kluba - sa nama i da ne pomesaju ko je sta.
Napred Zvezdo, vreme je da nas klub po drugi put udje u LS (prvi put 1992, prvo izdanje LS sa Sampdoriom, Anderlehtom...) - sad ili nikad.

Deki

pre 19 godina

Zvezda je uspela da na citavoj utakmici stvori bar jednu kakvu takvu priliku a dala je 3 gola, pa samim tim mora biti prezadovoljna. a steta je sto im je odbrana nevidjeno losa, pa su dva gola primili kao pravi seoski klub. voleo bih da opet jedan nas klub igra u ligi sampiona, al cini mi se da zvezda nema ni igru, ni igrace a ni trenera za najvece klupsko takmicenje! disljenkovic u ocajnoj formi, a ne znam zbog cega je petrovic menjao pantelica, koji je jedini pravio probleme protivnickoj odbrani. posle njegovog izlaska zvezda nije prisla sesnaestercu.

milos

pre 19 godina

dobro je bice bolje u revansu za psv. Imali smo cigane, ali Gomez je lose branio i nismo imali srece. Na filipsu zvezdu ceka pakao i dobro je sto imamo samo gol zaostatka. Kad zaigra Koku, kao ume i kada za dve nedelje udjemo un formu bice lagano 3:0. Mladim ciganima vise srece sledece sezone, kad nalete na nekog slabijeg rivala u kvalifikacijama za KUP UEFA, posto je LIGA SAMPIONA REZERVISANA ZA NAS NAJBOLJI KLUB- PARTIZAN!!!!napred PSV, napred PSV!!!!POzdrav Grobarima iz Holandije!!!

Dzelal Fejza

pre 19 godina

Ma ovi grobari su stvarno ludi.Ozbiljno.Idemo u ligu sampiona.Rekao sam 3:1,ali dobro je i ovako.ZIVELA ZVEZDAAAAA,ZIVELA SRBIJAAAAA.Dole grobari.Pozdrav iz Gore,sa Kosova

roman abramovic

pre 19 godina

zvezda nije zasluzila da igra ligu sampiona iz jednostavnog razloga jer je dzajicu i cvetkovicu bilo vaznije da napune svoje dzepove prodajom najboljih igraca. umesto da misle kako da se pojacaju iskusnim i kvalitetnim fudbalerima oni su doveli ovu boraniju koja je koliko juce trckarala nekom sumadijskom livadom. to je patent njihovog komsije zeke jos iz osamdesetih godina proslog veka koji daje rezultate iskljucivo na privatnom finansijskom planu...
zakon o sportu POD HITNO !!! vreme je da uprave klubova koje su tu jos od copavog odu tamo gde im je mesto.

kezman!

pre 19 godina

Eh zvezdo.....Sad ce da bude u Holandiji povuci-potegni...Nema nista...OSECAM...zao mi je ....A voleo bih da prodju pa da gledamo manchester,real,arsenal,chelsea...

alex london

pre 19 godina

Zvezda-PSV 3:2. Kao sto sam i pretpostavljao i naglasavao u svojim komentarima odbrana je najveci problem jer je suplja kao sir.Pa Dzajicu smradu jedan pa zar nisi mogao naci bilo koja dva iskusnija odbranbena igraca u zamjenu za Vidica i Vitakica.Kako si mogao ovog vezalja Stancica da kupis i ako si dao pare za njega to je kriminal.Ja stvarno nevidim sa ovom odbranom a i golmanom kako Zvezda da ostvari dobar rezultat tamo.Koliko god Zigic i kompanija daju golova toliko i vise ce odbrana da ih primi. Na kraju je Zigic morao da izigrava centarhalfa i izbacuje lopte iz sesnesterca.Uzas.. Na kraju samo komentar za ove Partizanovce sto se javljaju i kazu napred PSV. U ovakvoj krizi kvaliteta naseg fudbala vi navijate za PSV.Pa to je stvarno bolesno ja to ne mogu de shvatim.

Ivan M

pre 19 godina

Anti-CZ Grobari (ovo se ne odnosi na one koji su navijali za nas veceras): kad ste prosle godine dobili Njukasla skakao sam od srece. Sada kad vam procitam komentare stvarno mi je muka. Nas fudbal je trenutno na NULI. Ako mi prodjemo dalje, postoji sansa da imamo dva zastupnika u LS iduce godine. S obzirom na nase "prvenstvo", i mi i vi bi dakle imali priliku u kvalifikacijama. No, cak ni taj licni interes vas ne nagoni na to da navijate za zemljake. Umesto, vi ste za neki tamo PSV ili za bilo koga ko iga protiv nas! Ja cu UVEK navijati za SVE nase klubove u Evropi, ukljucujuci i FK Franjo Tudjman. Za neke koji su poslali komentar na sajt je "Samo Sloga..." ocigledno samo slogan. Sram da vas bude.

Short snake

pre 19 godina

Ipak mi je srce na mestu. Poznajuci nas mentalitet i istoriju srpskog fudbala, bolje 3:2 nego 3:1 ili 4:2. I molim Vas ne dozvolite da se hrvati predstavljaju kao grobari. Njihov prvak je pokazao sta zna!

Degenije

pre 19 godina

Steta sto je Kezman prodat. Bas bi smetao. Bilo bi laganih 3;0, mozda i vise. Ovako, ajmo u revans sa velikim motivom, sa Markovicem plus i sa nekim rezultatom tipa 2:2. Veceras je Zigic omanuo, u Ajndhovenu daje maakr jedan gol. Napred Zvezda, umrite tudjmanovi kompleksasi

low

pre 19 godina

Zvezda nema igru,niti igraca na sredini,samo pukom srecom su dali golove,a PSV se ispromasivao,kad sad nema igru nece je nikad ni imati.Nemoze se uvijek oslanjati na slucajne pogotke,i da kojim slucajem udju u LS, bice topovska hrana,a i ako udju Partizan nebi imao vecih problema oko titule.

GGG

pre 19 godina

Ja bi se stidio da navijam za klub kakav je Zvezda.Igraju ruzan fudbal,nemaju pas igru,cekaju da kojim slucajem iz prekida daju gol,neznam u cemu je sustina navijati za takav klub,zbog fudbala sigurno nije,jednom rijecju tuga,cim nalete na neki ozbiljni tim bice kanonada,PSV je rascupan tim,otislo im 5 -6 glavnih igraca,nelici na sebe.FORZA MILAN!!!!!!

Dzambo.KV.

pre 19 godina

ZVEZDA-PSV3:2.Pobeda sobzirom na igru odbrane kao kuca.Najbolji igrac je bio Nikola Zigic koji je odigrao u odbrani za cistu 10.Trener Ljupko Petrovic mora da do revansa pothitno konsoliduje odbranu,inace lose nam se pise.odbrana igra lose,nezainteresovanoislabo je organizovana,puno nedostaju Vidic i Vitakic.Srecno u revansu

Pajic

pre 19 godina

Citam ove komentare gde je ispoljeno mnogo netrpeljivosti izmedju partizanovih i zvezdinih navijaca i dolazim do zakljucka da su isti. Sada se zvezdasi bune sto su partizanovci za PSV a ti isti ljudi su prosle godine bili protiv svojih komsija i sta se moze drugacije onda ocekivati. Niko nije osudio izjavu Djordjica (Srbina -Svedjanina)sto je protiv Partizana ili direktora Dzajica.
Tuzna je ova zemlja Srbija, nije dzabe receno nedaj boze da se Srbi sloze. Za mnoge Srbe su bolji hrvati, muslimani ili siptari od Srba. Zasto je to tako niko na ovom svetu nema odgovor. Mi smo cudan narod.

Branko,UK

pre 19 godina

Rece neko na ovom sajtu (komentar):"Za sve klubove se navija, a Partizan se voli". Po komentarima izgleda da se za Partizan navija iskljucivo da bi se mrzela Zvezda.

Mateja

pre 19 godina

3:2 pa dobro ste i prosli cigani. Nisam gledao tekmu, ali cuo sam da su vas opasno pritisli. Vase zelje da se dokopate LC ostace ipak samo pusti snovi. Vratice vam se za ukradenu titulu!

Dragan

pre 19 godina

Bravo momci,kako je pocelo dobro se zavrsilo.A sto mi stalno degradiramo sebe,zasto malo pesimizam ne zamenimo optimizmom?Verujte dragi moji prijatelji da ce ZVEZDA da pobedi ove ''NADUVANE PAPKE''usred Holandije.Ali ako ce da udje u ligu sampiona da bi sluzila za SPRDNJU,kao ''OVI''prosle godine,bolje da ne ulazi.ZVEZDA ima svoje IME,IME koje nesto znaci u svetu fudbala.

Hellsing

pre 19 godina

Alo bre partizani !!! Pa jeste l' vi bre normalni...bolje gledajte s kim vi igrate, ima da vas raskupusaju rumuni ko svinja torbu. Vi ste ispromasivali svoje prazne golove u LS i sad se pokrijte usima.

Ziga majstor zabija dva komada u sredu, pa da vidite kako se igra u Ligi Sampiona (a ne SampiJona, partizani).

Kiza

pre 19 godina

...neka grmi stadion, nek se trese stadion za slavu nase Crvene zvezde, koja je svetski sampion! Pozdrav od srpskih kontraktora iz Alzira. Srbija do Tokija, again!

Alex

pre 19 godina

Sebe racunam u norrmale navijace partizana i tipovao sam keca na Zvezdu i dobio sam pare!
U Holandiji cu tipovati keca na PSV jer je Zvezda ipak (nazalost) preslab tim za njih!
Sreca je Zvezdina sto su izvukli neuigrani i prilicno komfuzni PSV tako da se nece obrukati u Evropi kao Partizan protiv Dinama!
Sve u svemu svaka cast i za ovoliko, s` obzirom odakle ste i ko vas vodi!!!

Piksi

pre 19 godina

Da ne bi bilo zabune navijam za Partizan, ali veceras sam bio na stadionu i navijao svim srcem za Zvezdu. Odlicna utakmica ali mala zamerka Ljupku Petrovicu sto nije odreagovao kada je onaj mali crnac poceo da busi odbranu po desnoj strani u drugom poluvrenemu. Mislim da su sve akcije isle od njega a sve sanse posle njegovih prodora.Bisevac ipak nije bek i nije se najbolje snasao u odbrani. Da je zdrav Markovic Zvezda bi sigurno pobedila sa 4-1. U revansu samo hrabro i nikako se ne braniti previse jer se ipak veceras pokazalo da mladi igraci zbog iskustva ne mogu najbolje da odigraju kada ih neko stisne u odbrani. PSV se spremio za Zigica pa se to moze iskoristtiti u revansu jer ce opet ostaviti prostora po bokovima posto se njihovi centralni bekovi isuvise skupljaju oko Zigica koji bi trebao da bude mamac a neko drugi da ih upeca.

djoko

pre 19 godina

dobar rezultat i nije ali najbitnije je da je zvijezda dobila.samo pitam kako vise ovoga dzajica nije sram.uzeo je nocas pola miliona od ulaznica prosle srijede 300000 a 7000000 u prelaznom roku a nije potrosio ni pola miliona na pojacanja.pa ovoga stancica platio bi cojek da ne gleda.i ovo im je najbolje pojacanje.no kako kaze narod 'kad stisnes ti stisne i bog'i misli da ce mu bog dat ligu sampiona a on nista nikom neda.e zeznuo se.

Djordje

pre 19 godina

Ja stvarno neznam sta ovi grobari komentarisu nasu pobedu(verovatno ne mogu svoje)


NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED
Da se i ja radujem kao moj tata '91

Nale

pre 19 godina

Ja sam za to da se Stancic posalje u Jedinstvo sa Uba, mada mu ni tamo ne treba dozvoliti da igra, ali ima tamo poslica za njega kao sto su pranje dresova, odrzavanje trave... *n*

Boba Fett

pre 19 godina

Kako vas bre nije sramota? Pa ko na 3 utakmice u evropi slucajno da 8 golova??? Koliko ste vi dali za celu proslu sezonu u evropi (kvalifikacije + LS)? Digitrone u ruke pa racunajte, mada mozete i na prste, nije tesko. Sutra lepo "misterioznim" rumunima pa gledajte ono sto su vam vasi fudbaleri "izborili" prosle sezone!

Djeneral

pre 19 godina

Žalosno je videti kako se prepucavate... Vidi onaj s Kosova vređa nas grobare, a sutra će nas zvati da branimo srpsko. Voleo bih da Zvezda prodje u LŠ i Patrizan u tu UEFA ligu, ali kakve imaju navijače, možda je i bolje da igraju kojekakve jadranske lige. I sve selektori. Ako neko zna da sastavi tim onda je to LJupko. Mada ne znam od čega će. Sve što valja otišlo je i iz Zvezde i iz Partizana.
Nemojmo da se sramotimo pred svetom. Budimo složni iako smo Srbi. Glupi su grobari koji navijaju za PSV, a još gluplje delije ako navijaju za Otelul. Hajmo malo pameti u te usijane glave. I da, ima Hrvata koji se predstavljaju kao grobari ili delije. Obratite malo pažnju i na to... Ne grizite koske koje vam se bace...

delija iz hamburga

pre 19 godina

samo sa odlicnom odbranom dobijaju se titule! taj zakon treba da bude poznat i djajicu! posto nam je prodata dobra odbrana, nema nista od liga sampiona, jer ce nas ajndhoven kod kuce napumpati sa jedno 2,3 komada, a grobari ce imati pravi razlog da nam se smeju. dok djajic i ostali komunjarski menadzeri budu ostali na vlasti, a vizionerski treneri kao muslin budu smenjivani, dotle ce i zvezda ostati rupa. a kad vidim kako nam je pocelo prvenstvo ...

Gattaca

pre 19 godina

Posto je do juce bila aktualna fuzija nekih nasih kosarkaskih klubova, predlazem da se Zvezda i Partizan ujedine. Da se na Partizanovu odbrano nakalemi Zvezdin napad, i stvori tim za Evropu. A ime moze da bude Zve-tizan.......Sveti San.......St. San

edy

pre 19 godina

holandjani igraju ofanzivan fudbal svi koji igraju sporsku prognozu znaju o cemu pricam tako da u revansu ne dajem velike sanse CZV (bolje bi bilo da je 0-0 ) zvezda sa ovim rezutatom ide da se brani u NL (bicu tamo) dok holandjani pored ofanzivnog fubdbala moraju da napadaju. da je bilo 0-0 onda bi i zvezda morala da se malo potrudi a ovako..tesko

Deyo USA

pre 19 godina

NE DAJ SE ZVEZDO!!!!!!!Moze Zvezda da dobije PSV i u Holandiji a to ce i da pokaze za 14 dana.
P.S. Stvarno mi nije jasno sto se ovi grobari javljaju ovde. Zar njih ne ceka susret sa "renomiranim" protivnikom koji spada u sam vrh evropskog fudbala. Ja im od srca zelim da prodju kao s Fljamurtarijem ili bar s "peticom" jer su "misevi" navikli da im se ljubimci vracaju pune mreze sa svakog izleta po Evropi.

Kezman

pre 19 godina

Ovo je sport i navijamo samo za reprezentaciju, a sve ostalo je stvar licnog odnosa prma rivalitetu Partizana i Zvezde. Kad igras ovako traljavo, kao Zvezda , i uz to pobedis , onda stvarno nemam komentar. Novine pisu svasta , ali na terenu nisu pokazali nikavo znanje. Postojala je borbenost i puno srece. Sve u svemu jedna suplja ekipa (mislim na Zvezdu), ali fenomenalna publika.Publika dekoncentrise protivnika a nosi naviknutu na to ekipu. S tim u vezi svaka cast cigani. Navijate za desetku. I ovaj sudija, mislim prvi put od kad ga gledam, podlegao je ovom huku sa tribina i napravio greske na racun gostiju, sto on inace ne cini. Kad bi imali na terenu majstore tipa Ilica, Cire.....ma svih dvadeset iz komsiluka, odvela bi ih ova publika do finala lige sampiona, ali ovako mislim da je kraj vec u sredu.Nemate dovoljno majstora za Evropu. Naravno u medjuvremenu gubite prvenstvenu utakmicu.

slim_shady

pre 19 godina

Idemo dalje, ovi holandjani su pukli.

Sledece sezone Partizan ce nam se moci zahvaljivati zato sto ce kao drugi u nasoj ligi igrati kvalifikacije za ligu sampiona, a Zvezda kao prvak ide direktno.

Pozdrav svim DELIJAMA iz Virdzinije.

zderonja

pre 19 godina

koliko se secam dzajicu produzen mandat na jos 5 godina. valjda zbog odlicnih rezultata. u svakom slucaju zvezdi mnogo srece u revansu. 3:2 i nije tako lose.
partizanovac

Darko USA

pre 19 godina

Kako su cigani i neki kvazi-grobari glupi.
Ovi u parlamentu ne mogu da se dogovore oko himne a pravi Grobari treba da navijaju za zvezdu. Kada se sve krive Drine isprave na svetu e mozda cemo da razmislimo da ne navijamo za cigane. He he he. Hoce i ganci Real, Porto, Newcastle fali im samo Mateus.
Uzivam kad pomislim koliko su bili zavisni prosle godine, sve Elitni klubovi i Partizan zajedno a trener jedan od najboljih fudbalera Evrope svih vremena, he he he he.
Toliko je njihov mec bio "vazan" da ni rezultat nije mogao da se prati na UEFA.com.
Partizan i crno belo je simbol naseg povratka u Evropu, pa bili smo bre ciganijo i na Americkoj nacinalnoj televiziji dva puta sa Realom, cutite bre cigani. cigani gde vam je Vlade u svlacionici. Divac car!!!
Razbice vas PSV!!! GO Lakers, Partizan u Holywood, kikiriki semenke TISINA!!!

Liga Sampiona

pre 19 godina

Bolje je ipak da su napravili parking od stadiona, za one koji igraju Ligu Sampiona, nego da igraju fudbal na njemu.
Da nam Bog pozivi Divca i Danilovica!!!!

delija

pre 19 godina

Poruka sledi izvesnom Mateji koji kaze da smo im ukrali titulu. Cuj jednu stvar: ko vam je kriv kad ste se prosle godine zalepili za ligu sampiona pa ste propustili domacu krunu. Neki ljudi stvarno nemaju respekta prema drugima. Prosle godine sa svim srcem navijao za Partizan u LS iako Zvezdu volim vise od iceg na svetu. Pa red bi bio da vi nas malo postujete ove godine. Pozdrav svim Delijama, Svaka cast Zvezdo, samo napred.

Marko

pre 19 godina

Teško da Zvezda ima ikakve šanse da uđe u ligu šampiona sve dok Džajić ne ode. Šta taj čovek radi od kluba, to je sramota. Svake godine rasproda tim, a onda priča kako zvezdine navijače zanima samo Evropa. Zanima ih, ali ih zanima i domaće prvenstvo.
Partizan vrati iskusne igrače, što je veoma značajno u ovakvoj ligi kao što je naša. A šta radi Džajić?
Džajiću odlazi, ne živi se od stare slave!

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Izvini imenjace, ali sta ima lose u tome sto postizemo golove iz prekida? Da li se to mozda racuna kao pola gola? Ne razumem tvoj komentar, kao da ga je dala moja baba koja ne zna nista o fudbalu. I izgleda mi kao da nemas narocitih objektivnih primedbi na Zvezdinu igru, pa tek onako da nadjes manu.

Aleksandar

pre 19 godina

Nikada sa Narakane nisam izasao ovako ljut!
Ne znam sta je trebalo da se dogodi pa da Ljupko Petrovic izvrsi izmenu u Zvezdi u kojoj ocigledno, a pogotovu na levoj strani (odbrane), nije islo kako treba ustvari nije islo nikako. Kada se za izmenu napokon odlucio izvodi igraca (Pantu) koji je drzao kakvu takvu ravnotezu da nas PSV ne napadne sa svih 11 igraca. Strasno. Da li ste videli Pantinu facu kod izmene? Covek nije mogao da veruje.
Opet pacerski jeftini golovi i ono sto je najtuznije je da ne moze napad da postigne golova koliko odbrana moze da ih primi. Bolje da ne idemo u LS sa ovakvom odbranom.
Navijanje do jaja, Kolina odlican (sve vidi), Pantelic, Zigic (vise defanzivnih nego ofanzivnih zadataka),Basta, Jankovic odlicni, ostali bolje da nisu ni dosli na utakmicu.
Vidicu!! Gde si sad? Vrati se molim te!

Ilija

pre 19 godina

BICE TESKO ALI NIJE NEMOGUCE! IMAMO MINIMALNU PREDNOST KOJA U REVANSU MOZE I TE KAKO BUDE VELIKA. JEDNA DOBRA KONTRA NA POCETKU MECA ZA VODSTVO OD 1-0, A POSLE TOGA KAKO BOG BUDE HTEO!

dovla-sever

pre 19 godina

Nije sramota, moglo je i gore. Sever je goreo i bila je odlicna atmosfera. Ono sto je kod rezultata dobro jeste to da sada nema bunkera i mora se napred u napad, sa Zigarom i Pantelicem. Da je ostalo 3:1, moguce je da bi u Ajndhovenu prosli ko mladi olimpijci. Iako ne volim Ljupka to je covek koji zna da igra na rezultat i to je pokazao vise puta. Ovaj put ce biti sve ok. Zvezda ide u Champions League. Sever rules!

Amadeus

pre 19 godina

Pobeda je pobeda! Em zbog bodova, em zbog porasta samopouzdanja kod ovih mladih igraca.
Zvezda je u fudbalu bila i ostala ime koje svi prepoznaju i postuju. Nastojacu biti objektivan sa mojim vidjenjem utakmice.
PSV je iskoristio Zvezdinu pocetnu zbunjenost i sve slabosti koje nasa odbrana pokazuje i dosao do prednosti. Opet je ovaj tim pri rezultatskom minusu pokazao osobine nesvojstvene nasim fudbalerima: nisu gubili glavu, nisu se predavali i bili su strpljivi.
Cinjenica je da Zvezda prilicno bazira igru na prekidima, ali jedna od poenti svakog takmicenja je da pokusas da exploatises kvalitete koje imas i prikrijes anomalije. Ljupko je sa stavljanjem sjajnog Baste u sredinu i Bisevcem na boku prilicno zrtvovao tu stranu u ofanzivi samo da bi sto vise sputao odlicnog Bizlija. U prvom poluvremenu je to prilicno uspevalo, u nastavku bas i nije. Stancic je zaista najslabiji igrac u ovom timu, ali smo takve "kvarise" protivnicke igre cesto gledali i u drugim timovima(pada mi napamet Bakero iz Barselone), ali Stancic ipak nema potreban kvalitet. Disljenkovic sve manje uliva samopouzdanje, Perovic definitivno nema kontinuitet. Dudic i Miladinovic su dobri, ali kako samo nedostaje Vidic (Dzajicu,Dzajicu). Pali smo u nastavku i manevar je morao ranije biti osvezen, ali i nemamo neke zamene, tu bi Milovanovic dobro dosao. Nedostaje ponekad i inventivnost u veznom redu, kakvo bi Maric suvo zlato bio necu ni da zamisljam(Dzajicu,Dzajicu). Jankovic, Basta, Zigic, Lukovic pa i Pantelic zasluzuju sve pohvale. Tako se igra i bori za neki klub, to je srce. Generalno, bez obzira na navedene mane, igraci za zelju zaista zasluzuju pohvale, a ne mogu snositi odgovornost za to sto objektivno na nekim pozicijama fale igraci(Dzajicu,Dzajicu). Velicanstvena atmosfera, ove disonantne komentare ne vredi citati, a kamoli nesto vise.
O revansu o tom potom, ali bice Boga i nasih kontri. Samo ХРАБРО!

Bogdan

pre 19 godina

Lako smo izgubili vodjstvo od 3-1.Rezultat nije dobar ali sta da se radi. Sanse su 70-30. Prognoziram da ce CRVENA ZVEZDA u Ajdhovenu dobiti sa 2-1.

Antioksidant

pre 19 godina

kada gledam grobare na nekoj tekmi, na kojoj je bilo 5 golova, svih 5 su oni primili. Sada je bilo 5 golova ali je Zvezda dala 3.
U tome je razlika izmedju nas i vas

Partizan4Ever

pre 19 godina

3:2... sta da se kaze. Sasvim pristojan rezultat, bolje nego poraz u svakom slucaju. Ako CZ da gol u Holandiji, otvara se put u Chamions League. E sad da vidimo sta ce ovaj moj baksuz Partizan da uradi...... POMOZI BOZE!

nenad

pre 19 godina

Dakle,
u lS su svojevremeno igrali i timovi poput Maribora, Kosica, Viljema II itd pa sto ne bi i CZ sa nekoliko limitiranih igraca i tankom klupom. U revansu nam treba pojacana desna strana, vise samopouzdanja u odbrani (a ne duvanje lopte na tribine u kriticnim situacijama), i naravno, malo srece

Baca

pre 19 godina

Tek sad mi je jasno koliko je to bolno navijati za Partizan! Svi njegovi navijaci kao da se hrane neizmernom mrznjom prema nasem najvecem, najtrofejnijem, u svetu najslavnijem, najpopularnijem i sta sve jos klubu. I kad umiru oni mrze. Jadnici!

nenad

pre 19 godina

Marko ne treba valjda Zvezda sad da vraca matore igrace koje niko u Evropi vise nece. Pa zar ti mislis da bi Ciric, Tomic, Nadj, Ilic, Mirkovic dosli u Partizan da im je bilo koji klub iz inostranstva ponudio ugovor. Oces da kazes da bi bolje igrali Sakic, Jovicic, Ognjenovic... Ovo je najperspektivniji tim koji je neki nas klub imao od 91. i bila bi tragedija ako ne ostanu na okupu jos nekih 5-6 godina. A sto se tice PSV oni ce tamo morati da se otvore i da igraju ofanzivno, a Zvezda bi to lako mogla da iskoristi. Optimista sam i verujem u prolaz u Ligu Sampiona

Vlada

pre 19 godina

Još na kraju prošle sezone sam se zarekao da ako Muslin ode i ako Džaja proda nekog od boljih igrača neću više nikad doći na stadion CZ dok god je on u upravi. Pošto se to dogodilo moraću izgleda da čekam neko vreme ali ću ipak slaviti kad ode sa čela crvene zvezde. Znači čovek prodaje Vidića i praktično ostaje bez odbrane, prodaje Mladenovića i ostaje bez sredine(gde kao fingira da nešto radi pa dovodi Stančića koji objektivno nije dovoljno dobar, cenim). Ne može tim gde najstariji igrač ima 25 godina da uradi bilo šta ozbiljno. Neophodno je da imate sve igrače od 25, 26 godina i da ubacite ponekog (ne više od dva) mlađa igrača da bi to bio iole ozbiljan tim. Ovako se prima gol i kada golman odbrani izuzetno tešku loptu a odbrana ne može da je izbaci iz dva pokušaja (isto se desilo i protiv Jang Bojsa). Sve u svemu bilo bi fenomenalno kad bi zvezda prošla u CL ali mi se čini da bi i tad Džaja najbolje prošao a ne zvezda. Dakle, Džajo odlazi, odlazi i odlazi bre,

Srbin

pre 19 godina

Ne znam sta hoce ovi iz tzv. "Jugoslovenskog sportsog drustva Partizan". Tudjman je umro, Sloba je u Hagu, JNA i SFRJ ne postoje, a i komunisticka ideologija je blizu da umre (mada jos uvek postoji u njihovim glavama - setite se njihovih izjava za vreme demonstracija - "Partizan je nasa partija". Vasa partija je SKOJ, KPJ, SKJ, SUBNOR, AFZ, Tito, SPS, JUL...). Izgleda da im je najveci uspeh UCESCE u PRVOM kolu lige sampiona sa SVETSKI POZNATIM TRENEROM koji sada trenira jos poznatiju reprezentaciju. 91-va BRE!!! ALO!!! PRVACI SVETA, ALO!!!
NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boki

pre 19 godina

Ja stvarno ne znam sta hoce ovi Grobari? Pobediti PSV nije mala stvar!!! Bolje bi im bilo da se posvete svom protivniku, iskreno receno dobili su protivnika po meri. Pitanje je dal' ce i njega da pobede. NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!

Roy Jones Jr.

pre 19 godina

Posle ovakve utakmice tesko je poceti pisati komentar. Fudbal sam ozbiljno poceo da pratim na svetskom prvenstvu u Spaniji 1982. godine a na Marakanu odlazim od 1986. i mislim da sam donekle kompetentan da kazem rec dve o sinocnoj utakmici. Crvena Zvezda NEMA trenera jos od Sekularca, Ljupko Petrovic je osrednji klupski trener sa malim t a bogami i sa malim m(****ma) sto je u ovakvim utakmicama neophodno. Ja sam naravno i sinoc bio na utakmici i blago receno sam odlepio na gospodinovo vodjenje utakmice, izmene i sto je najbitnije sastav. Pitam se kakav problem imaju sa malim Milovanovicem koji je biser naseg fudbala i potencijalni Dejan Stankovic, iz kog se razloga Milovanovic gura u drugi plan i zbog cega je poslan na olimpijadu. Bisevac i posebno Stancic su sinoc odigrali tako da ih se pod hitno mora poslati u cetvrtu ligu jer je to njihov nivo, ok malo preterujem , mozda nekad nesto i bude od njih ali se vec u Cirihu videlo da Stancic igra pod velikim pritiskom i trebace mu dosta vremena da se uklopi i da pokaze sta zna, sinoc za njega nije bilo mesta u timu i tacka, isto vazi za Bisevca. Izmena Pantelica je samo pokazala sta nas dragi trener zna i moze. Jednom recju SRAMOTA, ja sam zgrozen politikom kluba kog Dzajic vodi vec godinama u ambis, to se sinoc lepo videlo po tome da stadion nije bio pun iako su navodno sve karte pukle a tapkarosa je bilo vise nego navijaca. Po meni su prelazne ocene zasluzili fenomenalni Basta, Pantelic i naravno navijaci koji su bodrili svoj klub i kada je gubio. Nisam optimistican za drugu utakmicu, nazalost dalje ce verovatno PSV ali ne svojom krivicom.

Nebojsa

pre 19 godina

Da li Zvezdin stadion ima ime? Marakana - to je valjda samo nadimak, kao u smislu da imamo veliki stadion koji je za nas ono sto je Marakana u Riju za Brazil. Pravo ime je Stadion Crvene Zvezde, zar ne?

Cukur Boy

pre 19 godina

Gatacca je dao (dala) odlican predlog o fuziji Zvezde i Partizana, na bazi grobarske odbrane i ciganskog napada. Predlozio bih da ime novog kentaur tima bude "ParIZda", "ZveZan" ili "P i Zda", kad mogu da nam slicno krste drzavu, sad i himnu, sto ne bi i najpopularnije klubove.

Dusan

pre 19 godina

Ocekujem u revansu od Ljupka Petrovica primenu modela "0:0" po kome je ovaj stručnjak poznat. To je model sa kojim je zagorcao zivot mnogo jacim ekipama protiv kojih je igrao sa slabijim timovima npr.Marsej - C.Zvezda 0:0, C.Zvezda - Vojvodina 0:0 i jos mnoge druge..

marko ns

pre 19 godina

Ljudi prestanite prepucavanja, ne znam kakve veze ima ova utakmica sa rivalstvom Zvezde i Partizana. Pa ja sam Zvezdas od rodjenja, strastveni, ali to me ne sprecava da iskreno navijam za Partizan i sve nase klubove u Evropi, pa za koga da navijam, Maribor, Steaua, Atl.Madrid...sutra ce grobari(ili delije, svejedno) navijati za Gencerlebirligi, za Turke protiv Srba, pa dokle to braco Srbi?! Ok je komentarisati da nesto valja ili ne valja sa Zvezdininom igrom, ali zasto zlonamerno? Pa ja sam se nervirao zbog vaseg Ilica i njegovih promasaja prosle godine ne znam koliko puta..pa setite se promasaja iz peterca protiv Reala( usao u top 5 promasaja lige sampiona, mada je mozda i prvi!), pa nisam i necu prozivati zbog toga.

Vlada fanatik

pre 19 godina

Nismo bez sanse!
OK, nije senzacionalno otkrice da je PSV i dalje favorit za ulazak u LS, ali postoje vazne stvari koje su se desile juce.
Prvo: psihologija nikad bolja. Od 0:1(gol u gostima na startu) tinejdzeri se oporavise do 3:1. Drugo: Holandjani ne mogu revans da cekaju mirno kao da je bilo nereseno. Kuci donose minus, mali, ali minus. Ako hoce u LS morace da POBEDE Crvenu zvezdu.
Trece, oni u Ajdnhovenu nece imati prednost domaceg terena. Njihov jadni stadion prima jedva 35 000(sto je zaista sramota za bivseg evro sampiona i osvajaca Kupa UEFA, ne i za neke manje klubove), bar pola gledalaca navijace za Zvezdu.
Ono sto je svakako lose je sto, budimo posteni, PSV ima bolji tim. I to nije od juce. Tehnicki su odlicni, kondicija im je dobra, trce, o taktici i Gusu Hidinku da ne pricamo.
Mislim da bi trebalo od pocetka revansa da pokusamo da im pariramo, pa da se branimo tek ako ne uspemo.
Ne bi se trebalo odmah povuci, trebalo bi naterati PSV da se isprsi, pa ako mogu u otvorenoj utakmici da nas dobiju(sa koliko im treba) nek' idu u LS.
Mislim da protiv tima kao sto je PSV ne mozes da odes i branis 0:0. Tesko je verovati da za 90' tamo necemo primiti bas nijedan gol. Vise sam za ideju da pokusamo da igramo za gol vise.

kalimero

pre 19 godina

prosto je neverovatno koliko je zvezda u evropi bolja, srecnija, hrabrija (ili sve to zajedno) od nas... mi smo toliko sansi ispromasivali protiv reala, porta, i narocito olimpika, dok cigani iz jedne sanse juce daju tri gola. to nije slucajnost, oni su majstori za to. odbrana je bila suplja, ali ovi iz psv-a kao da su ponikli u partizanu, ne umeju da daju gol pa to ti je :-)

srecno u revansu komsije, ali ne sme da vam se ponovi drugo poluvreme od juce.

pozdrav svim grobarima, valjda se necemo obrukati protiv onih jadnika danas.

marko ns

pre 19 godina

I jos nesto, nemojmo govoriti o tome kako je PSV raskupusan, svi mu otisli itd.. PSV je sinoc igrao sa 7 igraca u polju koji vec godinama igraju u PSV-u, dakle 3 nova igraca u polju i novi golmani. Ajmo sad na Zvezdu-obrnuta situacija-4 stara igraca i 6 novih u polju uz Disljenkovica. Pa pogledajte odbranu-samo Dudic od starih, igru kreiraju prvi put Basta Jankovic.., dakle jasno je koji je tim vise oslabljen. U PSV-u nisu igrali Fogel(repr.Svajcarske, godinama igrac PSV-a), Koku, Madjar Feher itd..sve iskusni igraci..za ovako oslabljenu Zvezdu bio bi podvig da udje u LS.

PG_man

pre 19 godina

Zvezda je sinoć , kao i uvjek u Evropi igrala na pobjedu i to je ono što je čini našim najvećim klubom.
Igrali su hrabro, pokazali da se fudbal igra za golove.
Ono vam je odgovor zašto je Zvezdi protiv Jang bojsa bilo 30000 navijača, a Partizan ne može da rasproda svoj stadiončić za LŠ.
Ako da bog i uđemo(a biće teško) u LŠ igraćemo kod kuće na pobjede, a nećemo se braniti svu utakmicu i igrati onaj fudbal koji je Partizan igrao prošle godine, koji ti se smuči kad moraš da ga gledaš.
Nemam tačan podatak ali mislim da onom Realu u prošloj sezonijedini Partizan nije dao gol.
Bolje je poći na jednu ovakvu utakmicu nego na deset onih Partuzanovih.
Nije naravno ono neka strašna igra, ali barem kad dođeš na utakmicu ne gledaš okolo.
Ima šanse, samo hrabro i na pobjedu i u Holandiji jer to je za Zvezdu obaveza.

marko ns

pre 19 godina

Kad bi ta Zvezda i Partizan malo vise razmishljali.. moraju izboriti bolji status za nas fudbal, da igramo direkt trece kolo kvalifikacija, preslisavamo tu Goricu i slicne velikane, a ne da se grcimo hoce li na uleteti Mancester i Juventus. Posle balmaze B.Dvora i OFK-a, moguce je da i Zvezda, Partizan, Zeleznik nista ne urade... ali bar da ih bodrimo sve, nasi su! Za pocetak svi da navijate za Zvezdu, to bi bio najveci plus nasem fudbalu da Srbija opet ima tim u LS. Uzdravlje braco Srbi!

marko

pre 19 godina

Steta da je ostalo 3-1 mozda bi Zvezda imala neke sanse, velika je rupa u odbrani koju ni odlican napad ne moze da nadoknadi u Ajdhovenu. Dace Zvezda gol tamo ali ce primiti bar 2 i to prvi u prvih 15.min. Tek se sad vidi koliko fali Vidic. Djaja voli pare zato ce Zvezda da ispadne, steta PSV je slab i mogao bi da se prodje ali bez odbrane nikako.

Kum Ruzvelt

pre 19 godina

Dobro je da je Zvezda dobila i da ima sanse za LS. Setite se Partizana i njegovih 0:1 u Beogradu protiv Njukastla. Niko im nije davao sanse, ali eto ispalo je dobro. Mozda tako bude i za dve nedelje u Ajndhovenu. Nadam se danas da ce nasi klubovi (Part i Zel) uspeti da stignu bar do jedne pobede i jednog remija kako bi dobili neke puntice na listi Uefa. I ko samo pusti Banat.Dvor u Evropu. Pa njihovo selo nema vise od 5000 stanovnika. Kakva Evropa, pokvarice nam prosek i izgubicemo bodove. Treba malo i nas savez da bude stroziji u kriterijumima.

Dalje, slazem se da su igraci Zvezde izuzetno talentovani i da bi za nekoliko godina bili strasan tim. Gledajuci na taj nacin Partizan se zeznuo sa povratkom veterana. Medjutim (na zalost svih koji vole fudbal) drugacije ce biti u praksi. Zvezdin tim ce biti rasprodan u narednih par godina (jedan do dva igraca godisnje) - to je Dzajina politika. Videcete, na kraju ove sezone ce prodati Zigica i Pantelica, pa onda Dudica, Markovica i Disljenkovica, trece Perovica, Jankovica, Lukovica, Bastu,...Zivi bili pa videli. Sa druge strane od grobara veterana tesko da ce neko opet u Evropu, a cinjenica (potvrdio je i Mateus prosle sezone) da se u LS (i za nju)mora igrati na mali, tesan rezultat. Setite se Vesta i njegove igre. Svi su govorili da je mator, polovnjak ali on je drzao odbranu Partizana. Ne verujem (a voleo bih da gresim) da CZ moze da igra na rezultat tipa 0:0 ili 1:0. Kada klinci to budu naucili bice kasno, Djaja ce ih vec negde utopiti. Ljudi pod hitno smenjujmo uprave (Bjeku, Zeku, Dzaju, Maju i ostalu raju). Nisu oni dobili koncesije od 20 godina za vodjenje vecitih.
E da inace navijam za Partizan, ali ne mrzim nikoga iz SCG (ni klubove ni navijace).

Cika Praja

pre 19 godina

Oterali ste najboljeg i najkulturnijeg trenera u nasoj ligi u zadnjih 10 godina i prodali najboljeg odbrambenog igraca u zadnjih 5. Odbrana je suplja da sve pishti. Gde vi zivite? U '91? Koja liga sampiona, kakvi bakraci? Izbusice vas kao sito!!!

dragana, brcko

pre 19 godina

ZVEZDA-PSV 3-2! najjaci smo nema sta!!!
mogu grobari da pricaju sta hoce, to je samo jedna velika grupa isfrustriranih malih grobarskih mozgova... zvezdo ne daj se, uz tebe su svi...

Nemanja

pre 19 godina

Mislim da rezultat nije uopste losh. Mozda je i bolje ovako jer, znajuci nas mentalitet, da smo u Eindhoven otisli sa 3:1, pukli bi 100%. Ovako, mora se igrati ultra ozbiljno, ne previse zatvoreno (sto bi svakako bio slucaj da je ostalo 3:1).

Sad par reci za sve “fudbalske znalce” koji se usudjuju da pljuju po Zvezdi i njenoj igri a da pritom potcenjuju PSV. Dakle, od silnih prica o igracima koji su prosle godine otisli iz PSVa i skoro 10 novih igraca koji su dosli nema nista bas kao ni o prici o naovdnoj neuigranosti ekipe na koju se “naivni” Hidink pozivao pre meca. U timu sa kojim je Zvezda sinoc igrala egal su bila samo TRI nova igraca u odnosu na proslu sezonu (golman, onaj crnac Biesley i defanzivac Alex). Svi ostali su manje ili vise igrali prosle sezone. S` druge strane, Zvezda je sinoc u timu imala 2 igraca koji su dosli pre mesec i po dana (Bisevac, Stancic), tri igraca koji su prosle sezone igrali sve zajedno ne vise od 5 utakmica u prvom timu a oslate u drugoj ligi(!) (Basta, Jankovic, Lukovic) kao i jednog igraca koji je prosle sezeone grejao klupu Vidicu (Miladinovica). S`toga, sve price o tome kako je Zvzda dobila laganog protivnika koji je “neuigran” jer ima veliki broj novih igraca, prosto ne pije vodu. Zvezda je ta koja je sinoc igrala sa 6 igraca kojih prosle sezone nije bilo ni u idejnom planu.

PSV je jako uigrana ekipa jer za razliku od nas, koji stihijski popunjavamo rupe koje nastaju prodajom igraca zbog popunjavanja budzeta (sto klupskog sto kucnog, pojedinih funkcionera), oni kupuju igrace koje prethodno skauti prate po 2-3 godine. Pritom, te igrace ne bacaju u vatru istog momenta kao mi, koji smo primorani na to, vec ih u igru uvode postepeno tokom prve a ponekad tek sledece sezone. Ljudi, zvezdini klinci su sinoc odigrali zaista hrabro. Da je malo vise iskustva u njihovim nogama, a opet odakle im kada je prosek godina tima koji je sinoc igrao 22, i da se imalo vise vremena za uigravanje linija tima kako pojedinci ne bi lutali po terenu, Zvezda bi sinoc ubila ove nadobudne. Ej, 22 godine prosek godina, najstariji(!) Pantelic, to nijedan tim nema. Ima onih koji su svoj tzv. vrtic zamenili starackim domom ali imaju rumuni lek za to :) Pozdrav svima.

PSV

pre 19 godina

sta je bre cigancici sada vam smeta kada grobari navijaju protiv vas a ako se setite prosle godine i kada je ovaj forum bio preplavljen navijacima reala, olimpika, porta i ostalih koji su igrali sa partizanom, tada se ni jedan posteni cigancic nije javio i rekao dosta. tada ste prizeljkivali petarde, prizivali pomoc boga da partizan izgubi sa sto vecom razlikom .... a sada placete ko p.... i treba da izgubite uopste mi vas nije zao pogotovo sa takvim rukovodstvom (kosarka posebno) bili ste i ostali pandurski klub i samo placete i cekate da vam neko titra j...

SA ZVEZDOM DO GROBA!!!

pre 19 godina

Šteta što Kežman nije igrao!
Tada bi Ljupko mogao da uvede Rajka Mitića!
A šta znači kada Grobarima pomenete Fljamurtari i Kroaciju? Je li to dobro ili lose za njih?
Molim vas neka mi neko objasni!

Momo

pre 19 godina

Bravo Zvezdo!!!!!!!!!!!!!!!!
Iako smo primili 2 u Beogradu ima nade, nije ni taj PSV bauk. Ako ne prodjemo u LS, Dzaja bi trebao da podnese ostavku jer da nije prodao Vidica i Mladenovica, danas bi isli pjevajuci u Holandiju a ne da strepimo. Dzajine vizije Zvezdine buducnosti su zastarjele i ne mozemo mi u LS sa djecacima koji se jos nisu poceli ni brijati. Igraju oni lijepo, ima tu talenata ali za LS treba iskustvo. Puno srece Zvezdi, ali i Partizanu, Zelezniku pa i onim Dvoranima.
Kakva nam je drzava i fudbal u njoj jos dobro i prolazimo.

Srbin

pre 19 godina

Mozda mi zivimo u 91' ali vi nemate gde!
Neki grobar rece da smo pandurski klub. O.K. Ajde sad jedna mala anketa i za nas i za grobare. Neka svako vidi da li je u porodici imao vojno lice, prvoborca (po mogucstvu narodnog heroja), clana SKJ, SPS ili JUL, nekog jugoslovena (a ne Srbina) itd. u tom smislu. Pa nek se zapita zasto navija za Partizan - zbog fudbala - nema sanse!!!!

NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED!!!!!!!!!

Philipsov pokvareni aparat

pre 19 godina

Od ovolikih komentara 1% vredi procitati. Nista konstruktivno, evo napokon Nemanja je napisao nesto sto vredi procitati (bez zadnje recenice). Meni stvarno nije jasno koliko je to trebala Zvezda da pobedi da bi neki bili zadovoljni. Pobediti PSV je velika stvar, ako mozemo da ih pobedimo kod kuce znaci mogu da se pobede i na bilo kojem terenu. Zna ovaj Hiddink vrlo dobro sta je Zvezda zato je i molio boga samo da ne izgube (njegova izjava pre utakmice). Izgovori tipa doslo nam je deset novih internacionalaca, te nismo jos uigrani, te nisu naucili holandski... to su gluposti za malu decu.
Znali su oni vrlo dobro kada sezona pocinje, sto se nisu uigrali? Za sta su im sluzili mecevi sa Man.Utd i Boca Juniors?
PSV je gigant u fudbalskom svetu, sa svetski priznatim trenerom, sa desetak internacionalaca, podrskom Philpsa, ogromnim prihodima, super stadionom, uslovima... E dragi moji, kada se pobedi jedan takav klub to je za svaku pohvalu, bravo Zvezdo.
Po imenima PSV je jaci ali mesta optimizmu ima i te kako, ako je nasa odbrana slabija njihova je jos slabija. Da smo mi primili onakve golove svi bi psovali do septembra. U napadu nisu nista posebno. Marko na tebi je da zavrsis posao posto ce 2-3 da se okace Zigicu na ledja, eto ti sanse.
Uz dosta truda bude i dosta srece, idemo dalje. Srecno i Partizanu i Zelezniku veceras.

Ivica

pre 19 godina

Nije ni cudo sto je zemlja u takvom sr...Pogledajte kolko zgubidana se prepucava na ovom sajtu. Radite nesto ljudi! Nema leba od zvezde i partizana.

mitar

pre 19 godina

Ja sam Partizanovac, ali pre svega Srbin. Ne delite se Srbi i ne pljujte jedni na druge, nego stanite na jednu stranu na medjunarodnoj sceni.
Pozdrav svima i srecno..

marica

pre 19 godina

Bravo za Ivicu, ok je navijanje i sve to ali kada bi se i placalo uf, a ovako to je samo gubljenje vremena, sve je ovo otislo predaleko, propast...

mladen

pre 19 godina

Zvijezda nikada nece u LS.Dzaba Vam bilo i Mateusa da dovedete.Vas dere borac iz Cacka.
Partizan zimuje u Evropi.Vrijeme je!!!!!!!!!!!

DelijaNS_SEVER

pre 19 godina

Ej ljudi,pa zar nije svima jasno da grobarcici nisu Srbi nego Jugosloveniiiii!!!
HA HA HA HA
ZVEZDA SRBIJA,NIKAD JUGOSLAVIJA !!!
P.S. Momci samo hrabro u Holandiji !!!
SAMO ZA TEBE,UVEK UZ TEBE A NJIH KO J... !!!

Maja

pre 19 godina

Ne sumnjam da ce Zvezda uci u Ligu Sampiona. Njen mladi tim to DEFINITIVNO ZASLUZUJE!!!
NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miki

pre 19 godina

...Nije da je i Ljupko majka od trenera, ali je Muslin uništio Zvezdinu igru prošle godine. U finalu Kupa igra bunker 60 minuta pri vodjstvu 1:0 protiv tima koji je već ispao iz lige i ima igrača manje. Pri tome su mu Janković i Basta na Ubu, čak im ne dozvoljava da treniraju na Marakani dok su u Beogradu. Isti Basta i Janković koje sada hvalite.
A svako može da kaže da treba sačuvati tim za sledeću sezonu pa da bude vizionar. Pa to i mala deca znaju. Setite se samo da su Džaja i Cvele prodali Piksija, pa smo ipak sledeće godine osvojili Kup Šampiona.

ILKE

pre 19 godina

Grobarcici moji ja neznam zasto toliko pljujete na ZVEZDU pa uporedite nasu gol razliku u kvalifikacijama i vasu u celoj ligi sampiona pa cete da vidite da smo samo u tri utakmice dali vise golova nego vi u celom serijalu lige sampiona. A u Holandiji cemo da ih napunimo samo za vas pa da umrete od muke. JEDAN JE ZIGIC!

C

pre 19 godina

Nikad nece uci u LIGU SAMPIONA kad svojim navijacima ne omoguce prenos. Veliki sam navijac, ali ovo sinoc je bilo sramota. Zvezda ima mnogo vise navijaca nego sto je kapacitet stadiona. Ako npr. nece RTS da plati ili nesto slicno sto lepo ne objave pa da znamo ko je kriv.