Ponedeljak, 10.12.2018.

14:40

Francuski novinar provocirao Milojevića, pa ljut napustio konferenciju

Na konferenciji za štampu pred meč Crvene zvezde i Pari Sen Žermena došao je jedan francuski novinar kojeg nije zanimao pomenuti duel.

Izvor: B92

Francuski novinar provocirao Milojeviæa, pa ljut napustio konferenciju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

анђео Земун

pre 5 godina

ОВАЈ БОТ БИВШЕ ВЛАСТИ (јер само они користе те термине и показују своје неваспитање) НАЗВА ПОТПАРОЛКУ ФКЦЗ "Д О П И Ч Н И Ц А"! ИЗВИНИ ТИ, ЗБОГОМ ПАМЕТИ, А ШТА СУ ТВОЈА МАЈКА, ЕВЕНТУАЛНО ЖЕНА (са таквим ставом тешко да је и имаш), СЕСТРА, ЋЕРКА? ИЛИ СУ ОНЕ НАВИЈАЧИЦЕ ФКП (не гробарке јер би и то била увреда) ПА СУ ОНЕ ВОЉЕНЕ И ФИНЕ А ОВА ЈЕ ДОПИЧНИЦА! ЈА САМ НЕЗАПОСЛЕНИ РАТНИ ВОЈНИ ИНВАЛИД И НИ ЈЕДНА ВЛАСТ МИ НИЈЕ, НИТИ ЋЕ ВАЉАТИ АЛИ ОВИ БИВШИ ТОТАЛНО ГУБЕ КОМПАС! ЗНАМ ДА ОВО НЕЋЕТЕ ПУСТИТИ ПА ЋУ НАСТАВИТИ! ЖЕНСКА СТВОРЕЊА САМ УВЕК ПОШТОВАО И ПОШТОВАЋУ! ЕВО И НА ОВУ ВЕСТ БОТОВИ БИВШИХ СПОМИЊУ БАРБАРУ КАО ДА СУ ЈОЈ МАЛО ДОСАД РУЖНОГ УЧИНИЛИ! И ТАКО ЋЕ БИТИ СВЕ ДОК ДРЖАВА НЕ ПОЧНЕ ДА ЖЕСТОКО КАЖЊАВА ТАКВЕ ПРЕИСТОРИЈСКЕ ЉУДЕ ПА ДА СЕ ОПАМЕТЕ! ШТА У ОВОЈ ВЕСТИ НИЈЕ ЈАСНО? ЖЕНА ЈЕ ОРГАНИЗАТОР КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА ШТАМПУ КОЈА ЈЕ ПОСВЕЋЕНА СУТРАШЊОЈ УТАКМИЦИ!!! ТО ШТО ЈЕДАН МУТАНТ НОВИНАР ЧИЈА ЗЕМЉА ГОРИ ДОЛАЗИ ДА ОВДЕ ПРАЗНИ СВОЈЕ ФРУСТРАЦИЈЕ И МУТИ ВОДУ, ЈЕ ЊЕГОВ ПРОБЛЕМ! НИЈЕ ГА ТРЕБАЛО ПУСТИТИ ДА САМ ОДЕ (доказ да није дошао због спорта) ВЕЋ ГА ЈЕ ТРЕБАЛО ИЗБАЦИТИ НАПОЉЕ! ЗАМИСЛИТЕ ДА ЈЕ ТО ПОКУШАО НАШ НОВИНАР НА ИСТОЈ ОВАКВОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ФРАНЦУСКОЈ, У ОВОМ ТРЕНУТКУ, БИО БИ ДЕПОРТОВАН ЗА СРБИЈУ ИСТОГ МОМЕНТА! АМИН!

banjaluka

pre 5 godina

Novinar ima pravo da pita šta hoće bez obzira šta je tema presa!!! Koliko je to nekome logično ili ne druga tema. 
(banjaluka, 10. decembar 2018 16:36) 

Davno nisam procitao gluplji komentar. Znaci ti u Banjaluci organizujes konferenciju za stampu u vezi npr. neke humanitarne akcije koju si napravio i dodje novinar i pita te da li si krao kokoske kao dete i tebi bi to bilo logicno i normalno. Razmisli malo pre pisanja svakojakih gluposti.
(Papilon, 10. decembar 2018 17:50)

Da. Ima pravo jer tema konferencije ne ograničava novinare da pitaju ono što njih zanima. I ne pišem zbog ovog slučaja već inače. Najbolje da taj tvoj novinar čeka kada će tema presa biti kradja kokoški pa da tek onda pita. Dobro mi i živimo kako neki razmišljaju.

Južni bataljon

pre 5 godina

Ove gane ne mogu ništa normalno da istrpe. Naučili na mutne vode, pa kad neko konkretno priupita počne znojenje, migolje se, izbegavaju, nervoza, napad mrštenja i slično...panterska posla. Svaka čast gospodine novinare.

NoName

pre 5 godina

Franc, 17,47) Franc, prijatelju, sve si pogodio osim cilja. Imam 62 godine, od 1975. sam sledećih 4-5 godina studirao u Beogradu. Zvezdaš sam od rodjenja a siguran i pre toga. Gledao sam i treninge zvezdinih šahista, utakmice gledao sa pok. Kapicom, Burekom, Kragujevcem. Poslednji put sam zvezdu gledao na proslavi titule neke devedesete godine kad je Arkan ušao na zapadnu tribinu i iznad glave nosio tablu, saobraćajni znak - Senjski Antunovac a dočekan je ovacijama. Pljunuo sam i rekao, sad i nikad više. Medjutim, zvezdaš sam ostao i ove godine ponovo mi se deličimično vraća ono davno umrlo osećanje. To, medjutim, nema nikakve veze sa konferencijom za štampu na kojoj je Milojević vrlo fino, kulturno, evropski mogao da odgovori: Ja se u ovom klubu bavim sportskim stvarima a sa bilo čime nesportskim ni ja ni klub nemamo veze. Nije bilo mesta nikakvoj cenzuri ni zabrani pitanja. Kad si čist i ispravan odgovorićeš na svako pitanje i to je suština mog komentara. A to, da sam grobar, pošalji mi adresu i zbog naše Zvezde moram da te tužim za tešku uvredu, a na sudu se naravno mirimo. Pozdrav, do pobede sutra!
(joe, 10. decembar 2018 18:50)

Lepo je to što si napisao, ali bi morao da znaš da je konferencija za štampu bila povodom sutrašnje utakmice, shodno tome i pitanja bi trebalo da budu takva. Novinar bi npr mogao da pita i o situaciji na Kosovu, o taksama, žutim prslucima, ali to nije tema konferencije. Ako novinara zanima Milojevo mišljenje o tome, kao i o utakmici u Parizu, onda nek zakaže poseban intervju. Na konferenciji za novinare povodom sutrašnje utakmice je logično da se priča o stvarima vezanim za sutrašnji meč. I još nešto, istraga je OBUSTAVLJENA.

milos

pre 5 godina

borac,
postoji istraga francuskih organa,ako nadju dokaze prosledjuju ih uefa o onda uefa donosi odluku.Kad vec ostavljas komentar bar nauci nesto

+41

pre 5 godina

Lažni Klark Kent navikao da mu pitanja postavljaju neki poput Barbare.
(Pedja, 10. decembar 2018 17:55)

Legendo, prešao si igricu. ???

Chicha

pre 5 godina

Ja gledam Vesnik, gledao sam i Andjusa, meni je to komedija kao kad gledam Ducija, Miroljuba Petrovica i onog o vanzemaljcima na Balkan infu...
(Chalgar, 10. decembar 2018 15:40)
Zaboravio si i Sportsku galaksiju Milojka Pantica.

borac

pre 5 godina

Blizi se kraj istrage francuskih istraznih organa.Insajderi iz Francuske kazu da su velike sanse za izbacivanje FKCZ iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina(ime, 10. decembar 2018 17:36)Već se zna i kazna? Moram da vas razočaram, jer iz Uefe je potvrđeno da ne postoji nikakva istraga u vezi sa pisanjem Ekipa.

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 5 godina

Ja sam partizanovc, moj klub za sva vremena, ali navijam za Srbiju i za Zvezdu. Molim vas i preklinjem porazite Francuze, dajte sve od sebe kao protiv Engleza, pokazite sta znate. Zivjela C.Zvezda, zivio Partizan,zivjela Srbijb i Rep. Srpska

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

@MOE
pre svega i iznad svega, zato što to nije pitanje za trenera.
Gospodo zluradi i željni poraza CRVRNE ZVEZDE,zašto lepo ne kupite karte za Jug , i sutra zajedno sa Parižanima ,(podrazumeva se sa obeležjima svog kluba) iz sve snage i sveg grla navijate zajedno sa njima i date punu pomoć u meču protiv Zvezde. Umeće oni to da cene i pamtiće Vam to sigurno bar dva sata posle utakmice.
...a sad 'ajmo polako sikter odavde, .... imajte malo uviđavnosti i sklonite se sa ove stranice...ovo mesto ipak pripada ovogodišnjim učesnicima Lige Šampiona.

pedja,cacak

pre 5 godina

Ja sam Grobar od rodjenja i bicu do kraja zivota!!!
Velika podrska,gospodinu Milojevicu, koji svoju kulturu,dostojanstvo i vaspitanje, pokazuje na svakom koraku!!!
A goveda francuskih,kao i mnogih drugih, uvek je bilo i bice...
I kod nas ih ima,koliko hocete...
Srecno sutra vece,sta god da uradite, dostojanstveno ste nas predstavljali i naterali velikane evropskog fudbala, da shvate,da nedolaze na vasar i sl.

MOE32

pre 5 godina

U komentarima vidim da zvezdasi pomno prate Partizanov vesnik pa se pitam u kom ja to svetu zivim kada je mene kao partizanovca sramota a zvezdasi samo o tome pricaju?!?!? A sto se pitanja novinara tice... ne razumem zasto je pitanje "da li pokretanje istrage o namestanju trener Zvezde dozivljava kao napad na njegov klub" provokacija??? Sta je tu provokativno? Ako je to tema o kojoj se prica mesec dana i ako je ovo jedini trenutak kada novinar iz Francuske moze da pita trenera Zvezde, ne vidim zasto je to problem. Zasto Milojevic nije imao nista da kaze? Zasto nije rekao da nema komentar na to? Zasto nije rekao da Zvezda nema veze sa time? Cim je to shvatio kao provokaciju znaci da zna nesto, ili mozda ne zna ali sumnja. Zasto biste se osetili isprovociranim normalnim pitanjem ako za nesto niste krivi? I vi njega nazivate gospodinom? Gospodin bi u ovakvoj situaciji imao odgovor i ako je isprovociran, odgovorio bi novinaru i spustio ga na zemlju, ne bi cutao.

sloga

pre 5 godina

Novinar je postavio legitimno pitanje i zaslužio je normalan odgovor, barem onaj diplomatski"Ne znam ništa o tome". Tako se to radi u normalnim demokratijama. A u našem pokušaju od demokrazije treneri teraju dopicnice kući da kuvaju ručak.(dankesn, 10. decembar 2018 16:44)Nije tačno. U demokratskim zemljama postoji kodeks ponašanja novinara. Francuskog novinara niko nije isterao, već nije udostojio odgovora zato što pitanje nema veze sa sutrašnjom utakmicom, a to je bila jedina tema konferencije za štampu. Može iskoristiti neku drugu priliku da postavi to pitanje, mada ne znam šta se očekuje, kada je sve već rečeno.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Због овога требамо и морамо сутра још јаче да грмимо са све четири стране наше Маракане! 🔴⚪💪💪💪😲😲😲

Pegone

pre 5 godina

@Sta je lose pitao covek?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kad ja tamo ono medjutim, 10. decembar 2018 15:11)
Jesi li nepismen ili samo lupas .Ako su na konferenciji rekli samo da se prica o sutrasnjoj utakmici sta ima da postavlja pitanja van toga !!!!!
Cak i ja kao grobar to odobravam

joe

pre 5 godina

(Franc, 17,47) Franc, prijatelju, sve si pogodio osim cilja. Imam 62 godine, od 1975. sam sledećih 4-5 godina studirao u Beogradu. Zvezdaš sam od rodjenja a siguran i pre toga. Gledao sam i treninge zvezdinih šahista, utakmice gledao sa pok. Kapicom, Burekom, Kragujevcem. Poslednji put sam zvezdu gledao na proslavi titule neke devedesete godine kad je Arkan ušao na zapadnu tribinu i iznad glave nosio tablu, saobraćajni znak - Senjski Antunovac a dočekan je ovacijama. Pljunuo sam i rekao, sad i nikad više. Medjutim, zvezdaš sam ostao i ove godine ponovo mi se deličimično vraća ono davno umrlo osećanje. To, medjutim, nema nikakve veze sa konferencijom za štampu na kojoj je Milojević vrlo fino, kulturno, evropski mogao da odgovori: Ja se u ovom klubu bavim sportskim stvarima a sa bilo čime nesportskim ni ja ni klub nemamo veze. Nije bilo mesta nikakvoj cenzuri ni zabrani pitanja. Kad si čist i ispravan odgovorićeš na svako pitanje i to je suština mog komentara. A to, da sam grobar, pošalji mi adresu i zbog naše Zvezde moram da te tužim za tešku uvredu, a na sudu se naravno mirimo. Pozdrav, do pobede sutra!

Franc

pre 5 godina

Jadni Francuz, prvi put se susreo sa cenzurom i sa dozvoljenim i nedozvoljenim pitanjima. Da je gledao bilo koju konferenciju za štampu našeg predsednika trebalo je da zna da se prvo pošalje molba i dobiju pitanja koja se na konferenciji postavljaju, ne može se u Srbiji kako je on mislio, postaviš šitanje - dobiješ odgovor! Eeeeeeee
(joe, 10. decembar 2018 15:54)


Pogledajte ljudi, ovo vam je tipican primer jednog grobara. On cak mozda i voli SNS ili Vucica ali ipak ne jer mu to rekao Pantic. Ali to nije toliko vazno koliko to sto je pitanje koje nema veze sa fudbalom postavljeno treneru a Zvezda nije ni optuzena uzgred. Niti se prikupljaju dokazi da je namestila utakmicu al opet grobarce staje na stranu francuza a zaboravlja kako je predsednik iste ove nase drzave omogucio ocajno sudjenje u korist grobara koji su ubili coveka, zamislte.Francuza.

cobi

pre 5 godina

fracuski novinari odnosno l Ekip optužuju PSŽ za namještanje utakmica i u otvorenom su mediskom ratu sa PSŽ-om. sada je najnovije aktuelno. U članku koji je objavljen u petak uveče, L'Ekip se drznuo da napiše da je PSŽ spreman da se odrekne Nejmara ili Mbapea kako bi izbegao sankcije UEFA. Pored toga što demantujemo ove informacije, koje su još jednom ugrozile odnos kluba i ovog medija, pitamo se koji je glavni cilj L'Ekipa i kakva je uređivačka politika kada je reč o PSŽ. Previše je primera ovakvih vesti koji narušavaju atmosferu oko kluba".Cijela ova priča nema veze sa Zvezdom jer je ovo problem između L Ekipa i PSŽ-a

Dusko

pre 5 godina

Mi za razliku od vas jos nemamo knjigu o postenju koju je napisao Lotar Mateus.
@skorpion

Hajde nam reci panteru sta je napisao Lotar o postenju Partizana u toj knjizi? Naravno, pod uslovom da znas da citas i da si procitao knjigu? Mada, cenim da nisi ni bukvar procitao.
Sto se tice postenja, o tome ne pise u knjigama nego u presudama. Strpi se, bice i toga samo da se zavrsi grupna faza LS.

MC HAMMER

pre 5 godina

Srbijo, uzivaj u fudbalu. Crvena Zvezda dovodi na Marakanu mozda najveci i najskuplji fudbalski cirkus na planeti. Nejmar, Kavani, Mbape, DiMarija i ostali... kuriozitet je za nasu zemlju i za nasu ligu da uopste mogu da igraju bilo kakav mec sa tim timom, a kamoli mec u BG koji jos ima takmicarski znacaj za obe te ekipe i to u poslednjem kolu (!) E to je ta grupa... i to je ta Crvena Zvezda. U poslednjem kolu Zvezda jos uvek jgra za prolece u Evropi, a nijedna od preostale 3 ekipe teoretski nisu obezbedile prolece u Evropi !!!

Bice ludnica :-)

A novinari oduvek tu da prave pompu, provociraju... sta ce drugo takav taupan da pita Milojevica? Za formaciju?! :-))


Crvena Zvezda je vec pobednik. Jedan od giganata iz grupe "smrti" sutra ispada iz LS, upravo i direktno i indirektno zbog Crvene Zvezde. Videcemo samo koji.... nadam se upravo ovaj PSG.


Napred, delije i na terenu i na tribinama !

Sportista

pre 5 godina

Kako se uspeo SNS i Vucic naci u skoro svim komentarima na ovu temu?!! :) ehehhe

Ne moze ni fudbal bez toga... koja tuga, koliko se pati.

Milojevic nije hteo da odgovori jer ne zeli da se uopste uplice u to a izmedju ostalog i ponizava sopstveni posao koji je uradio, da se ne lazemo... i to je to.

A da... a moze da ima i veze sa SNS-om, sa Australijom... nestasicom vode u Etiopiji i cenom bakra u Cileu. :) Kako se kome svidi tj. gde ga "svrbi" :)

marko

pre 5 godina

Pa malopre na prvoj onaj nabedjeni sportski novinar kaze da nije napustio konferenciju a ovde pise da je napustio, ko laze? Napredno nema sta

Milica

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje. 
(gnd, 10. decembar 2018 15:12) 

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.
(Skorpion, 10. decembar 2018 15:31)


Tako je, niti imamo navijace moje je stitila drzava i dala im podrsku i pokusala da zataska na neki nacin ubistvo upravo drzavljanina zemlje iz koje dolazi taj novinar. Bris Taton je napustio ovaj svet ali grobari smatraju da su oni zrtve.

ime

pre 5 godina

Blizi se kraj istrage francuskih istraznih organa.
Insajderi iz Francuske kazu da su velike sanse za izbacivanje FKCZ iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina.

Papilon

pre 5 godina

Novinar ima pravo da pita šta hoće bez obzira šta je tema presa!!! Koliko je to nekome logično ili ne druga tema.
(banjaluka, 10. decembar 2018 16:36)

Davno nisam procitao gluplji komentar. Znaci ti u Banjaluci organizujes konferenciju za stampu u vezi npr. neke humanitarne akcije koju si napravio i dodje novinar i pita te da li si krao kokoske kao dete i tebi bi to bilo logicno i normalno. Razmisli malo pre pisanja svakojakih gluposti.

Gordi

pre 5 godina

Lobotomirana horda nikako da shvati prostu stvar.Istragu ne vodi UEFA, istragu vodi francuska policija. Nije LEkip optužio nikoga već je preneo saznanja od policije. Kad obave šta imaju onda dostavljaju UEFI rezultat i tad tek slede konsekvence. Spinovi po Srbiji služe kao i uvek samo da se SNS kolera održi na pozicijama.

Walt

pre 5 godina

Psiho Pantic je uspeo u svojoj nameri iskoristivsi mrznju prema zvezdi sad vise niko ne tera upravu partizana za to je placen i zbog toga radi emisije , svi su krivi jedino partizan je posten i sudije kradu.
(York, 10. decembar 2018 15:16)
U drugom delu svog komentara si upravo opisao trenutno stanje u srpskok fudbalu.

auu

pre 5 godina

@York
A sta je poenta zabijanja glave u pesak i ponasanja kao da se nista ne desava?
Covek dolazi iz Francuske, drzave u kojoj svako mora da odgovara na pitanja novinara i objasni svoje tvrdnje. Za ovakav postupak Zvezde bi u francuskom klubu sada pljustale ostavke.
Dakle, covek postavio pitanje, ovi mnogo mocni i uzdignuti pa nece da odgovore! Ovo je drzava u kojoj predsednik u intervjuima ispituje novinare, u kojij mediji ne smeju kritiku da upute na racun vlasti, u kojoj celnici sportskih klubova javno naredjuju novinarima sta smeju a sta ne smeju da pitaju (seti se Ilieva), u kojoj niko ne sme da pita policiju, Vladu, drzavu ko je rusio objekte po noci i vezivai ljude. A Francuz na to nije navikao. On je navikao na drzavu i sistem u kojoj narod porusi pola zemlje ako gorivi poskupi nekoliko centi. Narod koji ima prosecnu platu od 2000+ eura. Narod koji zivi u sestoj ekonomiji sveta. Ne znaju oni gde su dosli.

York

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi.
(auu, 10. decembar 2018 15:48)

A sta je poenta pitanja??? jel si namestio , Nismo. Koja je poenta tog pitanja..Dok se ne zavrsi istraga nema o cemu da se prica.

Ivan

pre 5 godina

Pa ko voli da prica o losim stvarima koje je ucinio...
 (Tirion od Laniste, 10. decembar 2018 15:06)

Alo specijalac, dosao je covek na konferenciju za medije da smara i provaocira o nefudbalskim temama. Sta si ti ocekivao da se Milojevic spusta na nivo tog ?

optužnica nije podignuta

pre 5 godina

Zvezda uopšte nije "optužena za nečasne radnje", nego je neko iz Srbije dojavio UEFA kako je neko iz Zvezde uplatio 5 miliona € na određen kladioničarski događaj.

Ivan

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi.
(auu, 10. decembar 2018 15:48)

U svakom slucaju to nisu pitanja za fudbalskog trenera, I da se ja pitam svako ko pomisli to da pita Milojevica treba da bude odsttranjen iz sale. Neka pitaju upravu kada drzi konferenciju. Ovde tome nije mesto.

parodija

pre 5 godina

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.
(Skorpion, 10. decembar 2018 15:31)
A doktor kaže da je kod vas sve transparentno! Vidis da nije...:) Saznaces sve kad vas opet izbace iz evrope kao pre neku godinu...

dankesn

pre 5 godina

Novinar je postavio legitimno pitanje i zaslužio je normalan odgovor, barem onaj diplomatski"Ne znam ništa o tome". Tako se to radi u normalnim demokratijama. A u našem pokušaju od demokrazije treneri teraju dopicnice kući da kuvaju ručak.

parodija

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi. 
(auu, 10. decembar 2018 15:48) 

A sta je poenta pitanja??? jel si namestio , Nismo. Koja je poenta tog pitanja..Dok se ne zavrsi istraga nema o cemu da se prica.
(York, 10. decembar 2018 16:10)
Otkud sad istraga? Zar Terza nije rekao da nikakva istraga nije pokrenuta?

Danijel

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje. 
(gnd, 10. decembar 2018 15:12) 

ali pazi "necastive" lol u kom svetu vi zivite
(York, 10. decembar 2018 15:43)

Grobari vec decenijama zive u svetu lazi, mrznje i samoobmana.

Skorpion

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje.
(gnd, 10. decembar 2018 15:12)

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.

Chalgar

pre 5 godina

Ja gledam Vesnik, gledao sam i Andjusa, meni je to komedija kao kad gledam Ducija, Miroljuba Petrovica i onog o vanzemaljcima na Balkan infu...

joe

pre 5 godina

Jadni Francuz, prvi put se susreo sa cenzurom i sa dozvoljenim i nedozvoljenim pitanjima. Da je gledao bilo koju konferenciju za štampu našeg predsednika trebalo je da zna da se prvo pošalje molba i dobiju pitanja koja se na konferenciji postavljaju, ne može se u Srbiji kako je on mislio, postaviš šitanje - dobiješ odgovor! Eeeeeeee

Papilon

pre 5 godina

Vodis klub i kladis se na katastrofu svog kluba.
Neprocenjivo!
(Dusko, 10. decembar 2018 15:12)

Videcemo koliko ce ti biti "neprocenjivo" kada ispliva ko je hteo da se kladi, nemoj da se iznenadis kao onomad kad je Lotar napisao knjigu o "postenju" tvog malog propalog kluba.

York

pre 5 godina

Psiho Pantic je uspeo u svojoj nameri iskoristivsi mrznju prema zvezdi sad vise niko ne tera upravu partizana za to je placen i zbog toga radi emisije , svi su krivi jedino partizan je posten i sudije kradu.

York

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje.
(gnd, 10. decembar 2018 15:12)

ali pazi "necastive" lol u kom svetu vi zivite

Cubaka

pre 5 godina

... Alarmantno je da se vesnik time bavi vec 2 meseca!
(Jumko, 10. decembar 2018 15:03)

Zasto je tebi alarmantno to sto se jedan nebitni nazovi novinar u svojoj nebitnoj emisiji bavi tim stvarima, on se tako hrani mrznjom prema Zvezdi, treba ga ignorisati pa ce se sam udaviti u toj svojoj mrznji, ionako to gleda samo nekolicina malih "grobarcica" koji nemaju ni o cemu svoje misljenje.

Jumko

pre 5 godina

Pa dobro, ako izbacimo paranoicne misli i teze kako nas ceo svet ne voli, pitanje jednog novinara oko te teme i nije nesto alarmantno... Alarmantno je da se vesnik time bavi vec 2 meseca!

Jumko

pre 5 godina

Pa dobro, ako izbacimo paranoicne misli i teze kako nas ceo svet ne voli, pitanje jednog novinara oko te teme i nije nesto alarmantno... Alarmantno je da se vesnik time bavi vec 2 meseca!

York

pre 5 godina

Psiho Pantic je uspeo u svojoj nameri iskoristivsi mrznju prema zvezdi sad vise niko ne tera upravu partizana za to je placen i zbog toga radi emisije , svi su krivi jedino partizan je posten i sudije kradu.

Skorpion

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje.
(gnd, 10. decembar 2018 15:12)

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.

Papilon

pre 5 godina

Vodis klub i kladis se na katastrofu svog kluba.
Neprocenjivo!
(Dusko, 10. decembar 2018 15:12)

Videcemo koliko ce ti biti "neprocenjivo" kada ispliva ko je hteo da se kladi, nemoj da se iznenadis kao onomad kad je Lotar napisao knjigu o "postenju" tvog malog propalog kluba.

Cubaka

pre 5 godina

... Alarmantno je da se vesnik time bavi vec 2 meseca!
(Jumko, 10. decembar 2018 15:03)

Zasto je tebi alarmantno to sto se jedan nebitni nazovi novinar u svojoj nebitnoj emisiji bavi tim stvarima, on se tako hrani mrznjom prema Zvezdi, treba ga ignorisati pa ce se sam udaviti u toj svojoj mrznji, ionako to gleda samo nekolicina malih "grobarcica" koji nemaju ni o cemu svoje misljenje.

Chalgar

pre 5 godina

Ja gledam Vesnik, gledao sam i Andjusa, meni je to komedija kao kad gledam Ducija, Miroljuba Petrovica i onog o vanzemaljcima na Balkan infu...

York

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje.
(gnd, 10. decembar 2018 15:12)

ali pazi "necastive" lol u kom svetu vi zivite

joe

pre 5 godina

Jadni Francuz, prvi put se susreo sa cenzurom i sa dozvoljenim i nedozvoljenim pitanjima. Da je gledao bilo koju konferenciju za štampu našeg predsednika trebalo je da zna da se prvo pošalje molba i dobiju pitanja koja se na konferenciji postavljaju, ne može se u Srbiji kako je on mislio, postaviš šitanje - dobiješ odgovor! Eeeeeeee

MC HAMMER

pre 5 godina

Srbijo, uzivaj u fudbalu. Crvena Zvezda dovodi na Marakanu mozda najveci i najskuplji fudbalski cirkus na planeti. Nejmar, Kavani, Mbape, DiMarija i ostali... kuriozitet je za nasu zemlju i za nasu ligu da uopste mogu da igraju bilo kakav mec sa tim timom, a kamoli mec u BG koji jos ima takmicarski znacaj za obe te ekipe i to u poslednjem kolu (!) E to je ta grupa... i to je ta Crvena Zvezda. U poslednjem kolu Zvezda jos uvek jgra za prolece u Evropi, a nijedna od preostale 3 ekipe teoretski nisu obezbedile prolece u Evropi !!!

Bice ludnica :-)

A novinari oduvek tu da prave pompu, provociraju... sta ce drugo takav taupan da pita Milojevica? Za formaciju?! :-))


Crvena Zvezda je vec pobednik. Jedan od giganata iz grupe "smrti" sutra ispada iz LS, upravo i direktno i indirektno zbog Crvene Zvezde. Videcemo samo koji.... nadam se upravo ovaj PSG.


Napred, delije i na terenu i na tribinama !

optužnica nije podignuta

pre 5 godina

Zvezda uopšte nije "optužena za nečasne radnje", nego je neko iz Srbije dojavio UEFA kako je neko iz Zvezde uplatio 5 miliona € na određen kladioničarski događaj.

pedja,cacak

pre 5 godina

Ja sam Grobar od rodjenja i bicu do kraja zivota!!!
Velika podrska,gospodinu Milojevicu, koji svoju kulturu,dostojanstvo i vaspitanje, pokazuje na svakom koraku!!!
A goveda francuskih,kao i mnogih drugih, uvek je bilo i bice...
I kod nas ih ima,koliko hocete...
Srecno sutra vece,sta god da uradite, dostojanstveno ste nas predstavljali i naterali velikane evropskog fudbala, da shvate,da nedolaze na vasar i sl.

Danijel

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje. 
(gnd, 10. decembar 2018 15:12) 

ali pazi "necastive" lol u kom svetu vi zivite
(York, 10. decembar 2018 15:43)

Grobari vec decenijama zive u svetu lazi, mrznje i samoobmana.

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 5 godina

Ja sam partizanovc, moj klub za sva vremena, ali navijam za Srbiju i za Zvezdu. Molim vas i preklinjem porazite Francuze, dajte sve od sebe kao protiv Engleza, pokazite sta znate. Zivjela C.Zvezda, zivio Partizan,zivjela Srbijb i Rep. Srpska

York

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi.
(auu, 10. decembar 2018 15:48)

A sta je poenta pitanja??? jel si namestio , Nismo. Koja je poenta tog pitanja..Dok se ne zavrsi istraga nema o cemu da se prica.

parodija

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi. 
(auu, 10. decembar 2018 15:48) 

A sta je poenta pitanja??? jel si namestio , Nismo. Koja je poenta tog pitanja..Dok se ne zavrsi istraga nema o cemu da se prica.
(York, 10. decembar 2018 16:10)
Otkud sad istraga? Zar Terza nije rekao da nikakva istraga nije pokrenuta?

parodija

pre 5 godina

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.
(Skorpion, 10. decembar 2018 15:31)
A doktor kaže da je kod vas sve transparentno! Vidis da nije...:) Saznaces sve kad vas opet izbace iz evrope kao pre neku godinu...

Ivan

pre 5 godina

Pa ko voli da prica o losim stvarima koje je ucinio...
 (Tirion od Laniste, 10. decembar 2018 15:06)

Alo specijalac, dosao je covek na konferenciju za medije da smara i provaocira o nefudbalskim temama. Sta si ti ocekivao da se Milojevic spusta na nivo tog ?

auu

pre 5 godina

@York
A sta je poenta zabijanja glave u pesak i ponasanja kao da se nista ne desava?
Covek dolazi iz Francuske, drzave u kojoj svako mora da odgovara na pitanja novinara i objasni svoje tvrdnje. Za ovakav postupak Zvezde bi u francuskom klubu sada pljustale ostavke.
Dakle, covek postavio pitanje, ovi mnogo mocni i uzdignuti pa nece da odgovore! Ovo je drzava u kojoj predsednik u intervjuima ispituje novinare, u kojij mediji ne smeju kritiku da upute na racun vlasti, u kojoj celnici sportskih klubova javno naredjuju novinarima sta smeju a sta ne smeju da pitaju (seti se Ilieva), u kojoj niko ne sme da pita policiju, Vladu, drzavu ko je rusio objekte po noci i vezivai ljude. A Francuz na to nije navikao. On je navikao na drzavu i sistem u kojoj narod porusi pola zemlje ako gorivi poskupi nekoliko centi. Narod koji ima prosecnu platu od 2000+ eura. Narod koji zivi u sestoj ekonomiji sveta. Ne znaju oni gde su dosli.

borac

pre 5 godina

Blizi se kraj istrage francuskih istraznih organa.Insajderi iz Francuske kazu da su velike sanse za izbacivanje FKCZ iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina(ime, 10. decembar 2018 17:36)Već se zna i kazna? Moram da vas razočaram, jer iz Uefe je potvrđeno da ne postoji nikakva istraga u vezi sa pisanjem Ekipa.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Због овога требамо и морамо сутра још јаче да грмимо са све четири стране наше Маракане! 🔴⚪💪💪💪😲😲😲

Papilon

pre 5 godina

Novinar ima pravo da pita šta hoće bez obzira šta je tema presa!!! Koliko je to nekome logično ili ne druga tema.
(banjaluka, 10. decembar 2018 16:36)

Davno nisam procitao gluplji komentar. Znaci ti u Banjaluci organizujes konferenciju za stampu u vezi npr. neke humanitarne akcije koju si napravio i dodje novinar i pita te da li si krao kokoske kao dete i tebi bi to bilo logicno i normalno. Razmisli malo pre pisanja svakojakih gluposti.

Gordi

pre 5 godina

Lobotomirana horda nikako da shvati prostu stvar.Istragu ne vodi UEFA, istragu vodi francuska policija. Nije LEkip optužio nikoga već je preneo saznanja od policije. Kad obave šta imaju onda dostavljaju UEFI rezultat i tad tek slede konsekvence. Spinovi po Srbiji služe kao i uvek samo da se SNS kolera održi na pozicijama.

Ivan

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi.
(auu, 10. decembar 2018 15:48)

U svakom slucaju to nisu pitanja za fudbalskog trenera, I da se ja pitam svako ko pomisli to da pita Milojevica treba da bude odsttranjen iz sale. Neka pitaju upravu kada drzi konferenciju. Ovde tome nije mesto.

marko

pre 5 godina

Pa malopre na prvoj onaj nabedjeni sportski novinar kaze da nije napustio konferenciju a ovde pise da je napustio, ko laze? Napredno nema sta

Walt

pre 5 godina

Psiho Pantic je uspeo u svojoj nameri iskoristivsi mrznju prema zvezdi sad vise niko ne tera upravu partizana za to je placen i zbog toga radi emisije , svi su krivi jedino partizan je posten i sudije kradu.
(York, 10. decembar 2018 15:16)
U drugom delu svog komentara si upravo opisao trenutno stanje u srpskok fudbalu.

dankesn

pre 5 godina

Novinar je postavio legitimno pitanje i zaslužio je normalan odgovor, barem onaj diplomatski"Ne znam ništa o tome". Tako se to radi u normalnim demokratijama. A u našem pokušaju od demokrazije treneri teraju dopicnice kući da kuvaju ručak.

Milica

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje. 
(gnd, 10. decembar 2018 15:12) 

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.
(Skorpion, 10. decembar 2018 15:31)


Tako je, niti imamo navijace moje je stitila drzava i dala im podrsku i pokusala da zataska na neki nacin ubistvo upravo drzavljanina zemlje iz koje dolazi taj novinar. Bris Taton je napustio ovaj svet ali grobari smatraju da su oni zrtve.

joe

pre 5 godina

(Franc, 17,47) Franc, prijatelju, sve si pogodio osim cilja. Imam 62 godine, od 1975. sam sledećih 4-5 godina studirao u Beogradu. Zvezdaš sam od rodjenja a siguran i pre toga. Gledao sam i treninge zvezdinih šahista, utakmice gledao sa pok. Kapicom, Burekom, Kragujevcem. Poslednji put sam zvezdu gledao na proslavi titule neke devedesete godine kad je Arkan ušao na zapadnu tribinu i iznad glave nosio tablu, saobraćajni znak - Senjski Antunovac a dočekan je ovacijama. Pljunuo sam i rekao, sad i nikad više. Medjutim, zvezdaš sam ostao i ove godine ponovo mi se deličimično vraća ono davno umrlo osećanje. To, medjutim, nema nikakve veze sa konferencijom za štampu na kojoj je Milojević vrlo fino, kulturno, evropski mogao da odgovori: Ja se u ovom klubu bavim sportskim stvarima a sa bilo čime nesportskim ni ja ni klub nemamo veze. Nije bilo mesta nikakvoj cenzuri ni zabrani pitanja. Kad si čist i ispravan odgovorićeš na svako pitanje i to je suština mog komentara. A to, da sam grobar, pošalji mi adresu i zbog naše Zvezde moram da te tužim za tešku uvredu, a na sudu se naravno mirimo. Pozdrav, do pobede sutra!

MOE32

pre 5 godina

U komentarima vidim da zvezdasi pomno prate Partizanov vesnik pa se pitam u kom ja to svetu zivim kada je mene kao partizanovca sramota a zvezdasi samo o tome pricaju?!?!? A sto se pitanja novinara tice... ne razumem zasto je pitanje "da li pokretanje istrage o namestanju trener Zvezde dozivljava kao napad na njegov klub" provokacija??? Sta je tu provokativno? Ako je to tema o kojoj se prica mesec dana i ako je ovo jedini trenutak kada novinar iz Francuske moze da pita trenera Zvezde, ne vidim zasto je to problem. Zasto Milojevic nije imao nista da kaze? Zasto nije rekao da nema komentar na to? Zasto nije rekao da Zvezda nema veze sa time? Cim je to shvatio kao provokaciju znaci da zna nesto, ili mozda ne zna ali sumnja. Zasto biste se osetili isprovociranim normalnim pitanjem ako za nesto niste krivi? I vi njega nazivate gospodinom? Gospodin bi u ovakvoj situaciji imao odgovor i ako je isprovociran, odgovorio bi novinaru i spustio ga na zemlju, ne bi cutao.

Chicha

pre 5 godina

Ja gledam Vesnik, gledao sam i Andjusa, meni je to komedija kao kad gledam Ducija, Miroljuba Petrovica i onog o vanzemaljcima na Balkan infu...
(Chalgar, 10. decembar 2018 15:40)
Zaboravio si i Sportsku galaksiju Milojka Pantica.

NoName

pre 5 godina

Franc, 17,47) Franc, prijatelju, sve si pogodio osim cilja. Imam 62 godine, od 1975. sam sledećih 4-5 godina studirao u Beogradu. Zvezdaš sam od rodjenja a siguran i pre toga. Gledao sam i treninge zvezdinih šahista, utakmice gledao sa pok. Kapicom, Burekom, Kragujevcem. Poslednji put sam zvezdu gledao na proslavi titule neke devedesete godine kad je Arkan ušao na zapadnu tribinu i iznad glave nosio tablu, saobraćajni znak - Senjski Antunovac a dočekan je ovacijama. Pljunuo sam i rekao, sad i nikad više. Medjutim, zvezdaš sam ostao i ove godine ponovo mi se deličimično vraća ono davno umrlo osećanje. To, medjutim, nema nikakve veze sa konferencijom za štampu na kojoj je Milojević vrlo fino, kulturno, evropski mogao da odgovori: Ja se u ovom klubu bavim sportskim stvarima a sa bilo čime nesportskim ni ja ni klub nemamo veze. Nije bilo mesta nikakvoj cenzuri ni zabrani pitanja. Kad si čist i ispravan odgovorićeš na svako pitanje i to je suština mog komentara. A to, da sam grobar, pošalji mi adresu i zbog naše Zvezde moram da te tužim za tešku uvredu, a na sudu se naravno mirimo. Pozdrav, do pobede sutra!
(joe, 10. decembar 2018 18:50)

Lepo je to što si napisao, ali bi morao da znaš da je konferencija za štampu bila povodom sutrašnje utakmice, shodno tome i pitanja bi trebalo da budu takva. Novinar bi npr mogao da pita i o situaciji na Kosovu, o taksama, žutim prslucima, ali to nije tema konferencije. Ako novinara zanima Milojevo mišljenje o tome, kao i o utakmici u Parizu, onda nek zakaže poseban intervju. Na konferenciji za novinare povodom sutrašnje utakmice je logično da se priča o stvarima vezanim za sutrašnji meč. I još nešto, istraga je OBUSTAVLJENA.

Franc

pre 5 godina

Jadni Francuz, prvi put se susreo sa cenzurom i sa dozvoljenim i nedozvoljenim pitanjima. Da je gledao bilo koju konferenciju za štampu našeg predsednika trebalo je da zna da se prvo pošalje molba i dobiju pitanja koja se na konferenciji postavljaju, ne može se u Srbiji kako je on mislio, postaviš šitanje - dobiješ odgovor! Eeeeeeee
(joe, 10. decembar 2018 15:54)


Pogledajte ljudi, ovo vam je tipican primer jednog grobara. On cak mozda i voli SNS ili Vucica ali ipak ne jer mu to rekao Pantic. Ali to nije toliko vazno koliko to sto je pitanje koje nema veze sa fudbalom postavljeno treneru a Zvezda nije ni optuzena uzgred. Niti se prikupljaju dokazi da je namestila utakmicu al opet grobarce staje na stranu francuza a zaboravlja kako je predsednik iste ove nase drzave omogucio ocajno sudjenje u korist grobara koji su ubili coveka, zamislte.Francuza.

cobi

pre 5 godina

fracuski novinari odnosno l Ekip optužuju PSŽ za namještanje utakmica i u otvorenom su mediskom ratu sa PSŽ-om. sada je najnovije aktuelno. U članku koji je objavljen u petak uveče, L'Ekip se drznuo da napiše da je PSŽ spreman da se odrekne Nejmara ili Mbapea kako bi izbegao sankcije UEFA. Pored toga što demantujemo ove informacije, koje su još jednom ugrozile odnos kluba i ovog medija, pitamo se koji je glavni cilj L'Ekipa i kakva je uređivačka politika kada je reč o PSŽ. Previše je primera ovakvih vesti koji narušavaju atmosferu oko kluba".Cijela ova priča nema veze sa Zvezdom jer je ovo problem između L Ekipa i PSŽ-a

Dusko

pre 5 godina

Mi za razliku od vas jos nemamo knjigu o postenju koju je napisao Lotar Mateus.
@skorpion

Hajde nam reci panteru sta je napisao Lotar o postenju Partizana u toj knjizi? Naravno, pod uslovom da znas da citas i da si procitao knjigu? Mada, cenim da nisi ni bukvar procitao.
Sto se tice postenja, o tome ne pise u knjigama nego u presudama. Strpi se, bice i toga samo da se zavrsi grupna faza LS.

ime

pre 5 godina

Blizi se kraj istrage francuskih istraznih organa.
Insajderi iz Francuske kazu da su velike sanse za izbacivanje FKCZ iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina.

+41

pre 5 godina

Lažni Klark Kent navikao da mu pitanja postavljaju neki poput Barbare.
(Pedja, 10. decembar 2018 17:55)

Legendo, prešao si igricu. ???

Sportista

pre 5 godina

Kako se uspeo SNS i Vucic naci u skoro svim komentarima na ovu temu?!! :) ehehhe

Ne moze ni fudbal bez toga... koja tuga, koliko se pati.

Milojevic nije hteo da odgovori jer ne zeli da se uopste uplice u to a izmedju ostalog i ponizava sopstveni posao koji je uradio, da se ne lazemo... i to je to.

A da... a moze da ima i veze sa SNS-om, sa Australijom... nestasicom vode u Etiopiji i cenom bakra u Cileu. :) Kako se kome svidi tj. gde ga "svrbi" :)

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

@MOE
pre svega i iznad svega, zato što to nije pitanje za trenera.
Gospodo zluradi i željni poraza CRVRNE ZVEZDE,zašto lepo ne kupite karte za Jug , i sutra zajedno sa Parižanima ,(podrazumeva se sa obeležjima svog kluba) iz sve snage i sveg grla navijate zajedno sa njima i date punu pomoć u meču protiv Zvezde. Umeće oni to da cene i pamtiće Vam to sigurno bar dva sata posle utakmice.
...a sad 'ajmo polako sikter odavde, .... imajte malo uviđavnosti i sklonite se sa ove stranice...ovo mesto ipak pripada ovogodišnjim učesnicima Lige Šampiona.

Pegone

pre 5 godina

@Sta je lose pitao covek?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kad ja tamo ono medjutim, 10. decembar 2018 15:11)
Jesi li nepismen ili samo lupas .Ako su na konferenciji rekli samo da se prica o sutrasnjoj utakmici sta ima da postavlja pitanja van toga !!!!!
Cak i ja kao grobar to odobravam

banjaluka

pre 5 godina

Novinar ima pravo da pita šta hoće bez obzira šta je tema presa!!! Koliko je to nekome logično ili ne druga tema. 
(banjaluka, 10. decembar 2018 16:36) 

Davno nisam procitao gluplji komentar. Znaci ti u Banjaluci organizujes konferenciju za stampu u vezi npr. neke humanitarne akcije koju si napravio i dodje novinar i pita te da li si krao kokoske kao dete i tebi bi to bilo logicno i normalno. Razmisli malo pre pisanja svakojakih gluposti.
(Papilon, 10. decembar 2018 17:50)

Da. Ima pravo jer tema konferencije ne ograničava novinare da pitaju ono što njih zanima. I ne pišem zbog ovog slučaja već inače. Najbolje da taj tvoj novinar čeka kada će tema presa biti kradja kokoški pa da tek onda pita. Dobro mi i živimo kako neki razmišljaju.

sloga

pre 5 godina

Novinar je postavio legitimno pitanje i zaslužio je normalan odgovor, barem onaj diplomatski"Ne znam ništa o tome". Tako se to radi u normalnim demokratijama. A u našem pokušaju od demokrazije treneri teraju dopicnice kući da kuvaju ručak.(dankesn, 10. decembar 2018 16:44)Nije tačno. U demokratskim zemljama postoji kodeks ponašanja novinara. Francuskog novinara niko nije isterao, već nije udostojio odgovora zato što pitanje nema veze sa sutrašnjom utakmicom, a to je bila jedina tema konferencije za štampu. Može iskoristiti neku drugu priliku da postavi to pitanje, mada ne znam šta se očekuje, kada je sve već rečeno.

milos

pre 5 godina

borac,
postoji istraga francuskih organa,ako nadju dokaze prosledjuju ih uefa o onda uefa donosi odluku.Kad vec ostavljas komentar bar nauci nesto

Južni bataljon

pre 5 godina

Ove gane ne mogu ništa normalno da istrpe. Naučili na mutne vode, pa kad neko konkretno priupita počne znojenje, migolje se, izbegavaju, nervoza, napad mrštenja i slično...panterska posla. Svaka čast gospodine novinare.

анђео Земун

pre 5 godina

ОВАЈ БОТ БИВШЕ ВЛАСТИ (јер само они користе те термине и показују своје неваспитање) НАЗВА ПОТПАРОЛКУ ФКЦЗ "Д О П И Ч Н И Ц А"! ИЗВИНИ ТИ, ЗБОГОМ ПАМЕТИ, А ШТА СУ ТВОЈА МАЈКА, ЕВЕНТУАЛНО ЖЕНА (са таквим ставом тешко да је и имаш), СЕСТРА, ЋЕРКА? ИЛИ СУ ОНЕ НАВИЈАЧИЦЕ ФКП (не гробарке јер би и то била увреда) ПА СУ ОНЕ ВОЉЕНЕ И ФИНЕ А ОВА ЈЕ ДОПИЧНИЦА! ЈА САМ НЕЗАПОСЛЕНИ РАТНИ ВОЈНИ ИНВАЛИД И НИ ЈЕДНА ВЛАСТ МИ НИЈЕ, НИТИ ЋЕ ВАЉАТИ АЛИ ОВИ БИВШИ ТОТАЛНО ГУБЕ КОМПАС! ЗНАМ ДА ОВО НЕЋЕТЕ ПУСТИТИ ПА ЋУ НАСТАВИТИ! ЖЕНСКА СТВОРЕЊА САМ УВЕК ПОШТОВАО И ПОШТОВАЋУ! ЕВО И НА ОВУ ВЕСТ БОТОВИ БИВШИХ СПОМИЊУ БАРБАРУ КАО ДА СУ ЈОЈ МАЛО ДОСАД РУЖНОГ УЧИНИЛИ! И ТАКО ЋЕ БИТИ СВЕ ДОК ДРЖАВА НЕ ПОЧНЕ ДА ЖЕСТОКО КАЖЊАВА ТАКВЕ ПРЕИСТОРИЈСКЕ ЉУДЕ ПА ДА СЕ ОПАМЕТЕ! ШТА У ОВОЈ ВЕСТИ НИЈЕ ЈАСНО? ЖЕНА ЈЕ ОРГАНИЗАТОР КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА ШТАМПУ КОЈА ЈЕ ПОСВЕЋЕНА СУТРАШЊОЈ УТАКМИЦИ!!! ТО ШТО ЈЕДАН МУТАНТ НОВИНАР ЧИЈА ЗЕМЉА ГОРИ ДОЛАЗИ ДА ОВДЕ ПРАЗНИ СВОЈЕ ФРУСТРАЦИЈЕ И МУТИ ВОДУ, ЈЕ ЊЕГОВ ПРОБЛЕМ! НИЈЕ ГА ТРЕБАЛО ПУСТИТИ ДА САМ ОДЕ (доказ да није дошао због спорта) ВЕЋ ГА ЈЕ ТРЕБАЛО ИЗБАЦИТИ НАПОЉЕ! ЗАМИСЛИТЕ ДА ЈЕ ТО ПОКУШАО НАШ НОВИНАР НА ИСТОЈ ОВАКВОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ФРАНЦУСКОЈ, У ОВОМ ТРЕНУТКУ, БИО БИ ДЕПОРТОВАН ЗА СРБИЈУ ИСТОГ МОМЕНТА! АМИН!

York

pre 5 godina

Psiho Pantic je uspeo u svojoj nameri iskoristivsi mrznju prema zvezdi sad vise niko ne tera upravu partizana za to je placen i zbog toga radi emisije , svi su krivi jedino partizan je posten i sudije kradu.

Papilon

pre 5 godina

Vodis klub i kladis se na katastrofu svog kluba.
Neprocenjivo!
(Dusko, 10. decembar 2018 15:12)

Videcemo koliko ce ti biti "neprocenjivo" kada ispliva ko je hteo da se kladi, nemoj da se iznenadis kao onomad kad je Lotar napisao knjigu o "postenju" tvog malog propalog kluba.

joe

pre 5 godina

Jadni Francuz, prvi put se susreo sa cenzurom i sa dozvoljenim i nedozvoljenim pitanjima. Da je gledao bilo koju konferenciju za štampu našeg predsednika trebalo je da zna da se prvo pošalje molba i dobiju pitanja koja se na konferenciji postavljaju, ne može se u Srbiji kako je on mislio, postaviš šitanje - dobiješ odgovor! Eeeeeeee

Jumko

pre 5 godina

Pa dobro, ako izbacimo paranoicne misli i teze kako nas ceo svet ne voli, pitanje jednog novinara oko te teme i nije nesto alarmantno... Alarmantno je da se vesnik time bavi vec 2 meseca!

parodija

pre 5 godina

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.
(Skorpion, 10. decembar 2018 15:31)
A doktor kaže da je kod vas sve transparentno! Vidis da nije...:) Saznaces sve kad vas opet izbace iz evrope kao pre neku godinu...

Cubaka

pre 5 godina

... Alarmantno je da se vesnik time bavi vec 2 meseca!
(Jumko, 10. decembar 2018 15:03)

Zasto je tebi alarmantno to sto se jedan nebitni nazovi novinar u svojoj nebitnoj emisiji bavi tim stvarima, on se tako hrani mrznjom prema Zvezdi, treba ga ignorisati pa ce se sam udaviti u toj svojoj mrznji, ionako to gleda samo nekolicina malih "grobarcica" koji nemaju ni o cemu svoje misljenje.

Skorpion

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje.
(gnd, 10. decembar 2018 15:12)

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.

Walt

pre 5 godina

Psiho Pantic je uspeo u svojoj nameri iskoristivsi mrznju prema zvezdi sad vise niko ne tera upravu partizana za to je placen i zbog toga radi emisije , svi su krivi jedino partizan je posten i sudije kradu.
(York, 10. decembar 2018 15:16)
U drugom delu svog komentara si upravo opisao trenutno stanje u srpskok fudbalu.

Ivan

pre 5 godina

Pa ko voli da prica o losim stvarima koje je ucinio...
 (Tirion od Laniste, 10. decembar 2018 15:06)

Alo specijalac, dosao je covek na konferenciju za medije da smara i provaocira o nefudbalskim temama. Sta si ti ocekivao da se Milojevic spusta na nivo tog ?

auu

pre 5 godina

@York
A sta je poenta zabijanja glave u pesak i ponasanja kao da se nista ne desava?
Covek dolazi iz Francuske, drzave u kojoj svako mora da odgovara na pitanja novinara i objasni svoje tvrdnje. Za ovakav postupak Zvezde bi u francuskom klubu sada pljustale ostavke.
Dakle, covek postavio pitanje, ovi mnogo mocni i uzdignuti pa nece da odgovore! Ovo je drzava u kojoj predsednik u intervjuima ispituje novinare, u kojij mediji ne smeju kritiku da upute na racun vlasti, u kojoj celnici sportskih klubova javno naredjuju novinarima sta smeju a sta ne smeju da pitaju (seti se Ilieva), u kojoj niko ne sme da pita policiju, Vladu, drzavu ko je rusio objekte po noci i vezivai ljude. A Francuz na to nije navikao. On je navikao na drzavu i sistem u kojoj narod porusi pola zemlje ako gorivi poskupi nekoliko centi. Narod koji ima prosecnu platu od 2000+ eura. Narod koji zivi u sestoj ekonomiji sveta. Ne znaju oni gde su dosli.

parodija

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi. 
(auu, 10. decembar 2018 15:48) 

A sta je poenta pitanja??? jel si namestio , Nismo. Koja je poenta tog pitanja..Dok se ne zavrsi istraga nema o cemu da se prica.
(York, 10. decembar 2018 16:10)
Otkud sad istraga? Zar Terza nije rekao da nikakva istraga nije pokrenuta?

Danijel

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje. 
(gnd, 10. decembar 2018 15:12) 

ali pazi "necastive" lol u kom svetu vi zivite
(York, 10. decembar 2018 15:43)

Grobari vec decenijama zive u svetu lazi, mrznje i samoobmana.

York

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi.
(auu, 10. decembar 2018 15:48)

A sta je poenta pitanja??? jel si namestio , Nismo. Koja je poenta tog pitanja..Dok se ne zavrsi istraga nema o cemu da se prica.

dankesn

pre 5 godina

Novinar je postavio legitimno pitanje i zaslužio je normalan odgovor, barem onaj diplomatski"Ne znam ništa o tome". Tako se to radi u normalnim demokratijama. A u našem pokušaju od demokrazije treneri teraju dopicnice kući da kuvaju ručak.

optužnica nije podignuta

pre 5 godina

Zvezda uopšte nije "optužena za nečasne radnje", nego je neko iz Srbije dojavio UEFA kako je neko iz Zvezde uplatio 5 miliona € na određen kladioničarski događaj.

Južni bataljon

pre 5 godina

Ove gane ne mogu ništa normalno da istrpe. Naučili na mutne vode, pa kad neko konkretno priupita počne znojenje, migolje se, izbegavaju, nervoza, napad mrštenja i slično...panterska posla. Svaka čast gospodine novinare.

Dusko

pre 5 godina

Mi za razliku od vas jos nemamo knjigu o postenju koju je napisao Lotar Mateus.
@skorpion

Hajde nam reci panteru sta je napisao Lotar o postenju Partizana u toj knjizi? Naravno, pod uslovom da znas da citas i da si procitao knjigu? Mada, cenim da nisi ni bukvar procitao.
Sto se tice postenja, o tome ne pise u knjigama nego u presudama. Strpi se, bice i toga samo da se zavrsi grupna faza LS.

MOE32

pre 5 godina

U komentarima vidim da zvezdasi pomno prate Partizanov vesnik pa se pitam u kom ja to svetu zivim kada je mene kao partizanovca sramota a zvezdasi samo o tome pricaju?!?!? A sto se pitanja novinara tice... ne razumem zasto je pitanje "da li pokretanje istrage o namestanju trener Zvezde dozivljava kao napad na njegov klub" provokacija??? Sta je tu provokativno? Ako je to tema o kojoj se prica mesec dana i ako je ovo jedini trenutak kada novinar iz Francuske moze da pita trenera Zvezde, ne vidim zasto je to problem. Zasto Milojevic nije imao nista da kaze? Zasto nije rekao da nema komentar na to? Zasto nije rekao da Zvezda nema veze sa time? Cim je to shvatio kao provokaciju znaci da zna nesto, ili mozda ne zna ali sumnja. Zasto biste se osetili isprovociranim normalnim pitanjem ako za nesto niste krivi? I vi njega nazivate gospodinom? Gospodin bi u ovakvoj situaciji imao odgovor i ako je isprovociran, odgovorio bi novinaru i spustio ga na zemlju, ne bi cutao.

Chalgar

pre 5 godina

Ja gledam Vesnik, gledao sam i Andjusa, meni je to komedija kao kad gledam Ducija, Miroljuba Petrovica i onog o vanzemaljcima na Balkan infu...

Ivan

pre 5 godina

Nije on provocirao nego postavio novinarsko pitanje koje NIKO od “novinara” u Srbiji ne sme da postavi.
(auu, 10. decembar 2018 15:48)

U svakom slucaju to nisu pitanja za fudbalskog trenera, I da se ja pitam svako ko pomisli to da pita Milojevica treba da bude odsttranjen iz sale. Neka pitaju upravu kada drzi konferenciju. Ovde tome nije mesto.

Gordi

pre 5 godina

Lobotomirana horda nikako da shvati prostu stvar.Istragu ne vodi UEFA, istragu vodi francuska policija. Nije LEkip optužio nikoga već je preneo saznanja od policije. Kad obave šta imaju onda dostavljaju UEFI rezultat i tad tek slede konsekvence. Spinovi po Srbiji služe kao i uvek samo da se SNS kolera održi na pozicijama.

pedja,cacak

pre 5 godina

Ja sam Grobar od rodjenja i bicu do kraja zivota!!!
Velika podrska,gospodinu Milojevicu, koji svoju kulturu,dostojanstvo i vaspitanje, pokazuje na svakom koraku!!!
A goveda francuskih,kao i mnogih drugih, uvek je bilo i bice...
I kod nas ih ima,koliko hocete...
Srecno sutra vece,sta god da uradite, dostojanstveno ste nas predstavljali i naterali velikane evropskog fudbala, da shvate,da nedolaze na vasar i sl.

York

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje.
(gnd, 10. decembar 2018 15:12)

ali pazi "necastive" lol u kom svetu vi zivite

MC HAMMER

pre 5 godina

Srbijo, uzivaj u fudbalu. Crvena Zvezda dovodi na Marakanu mozda najveci i najskuplji fudbalski cirkus na planeti. Nejmar, Kavani, Mbape, DiMarija i ostali... kuriozitet je za nasu zemlju i za nasu ligu da uopste mogu da igraju bilo kakav mec sa tim timom, a kamoli mec u BG koji jos ima takmicarski znacaj za obe te ekipe i to u poslednjem kolu (!) E to je ta grupa... i to je ta Crvena Zvezda. U poslednjem kolu Zvezda jos uvek jgra za prolece u Evropi, a nijedna od preostale 3 ekipe teoretski nisu obezbedile prolece u Evropi !!!

Bice ludnica :-)

A novinari oduvek tu da prave pompu, provociraju... sta ce drugo takav taupan da pita Milojevica? Za formaciju?! :-))


Crvena Zvezda je vec pobednik. Jedan od giganata iz grupe "smrti" sutra ispada iz LS, upravo i direktno i indirektno zbog Crvene Zvezde. Videcemo samo koji.... nadam se upravo ovaj PSG.


Napred, delije i na terenu i na tribinama !

ime

pre 5 godina

Blizi se kraj istrage francuskih istraznih organa.
Insajderi iz Francuske kazu da su velike sanse za izbacivanje FKCZ iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina.

Papilon

pre 5 godina

Novinar ima pravo da pita šta hoće bez obzira šta je tema presa!!! Koliko je to nekome logično ili ne druga tema.
(banjaluka, 10. decembar 2018 16:36)

Davno nisam procitao gluplji komentar. Znaci ti u Banjaluci organizujes konferenciju za stampu u vezi npr. neke humanitarne akcije koju si napravio i dodje novinar i pita te da li si krao kokoske kao dete i tebi bi to bilo logicno i normalno. Razmisli malo pre pisanja svakojakih gluposti.

Zoran, Trebinje, Rep.Srpska

pre 5 godina

Ja sam partizanovc, moj klub za sva vremena, ali navijam za Srbiju i za Zvezdu. Molim vas i preklinjem porazite Francuze, dajte sve od sebe kao protiv Engleza, pokazite sta znate. Zivjela C.Zvezda, zivio Partizan,zivjela Srbijb i Rep. Srpska

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Због овога требамо и морамо сутра још јаче да грмимо са све четири стране наше Маракане! 🔴⚪💪💪💪😲😲😲

Franc

pre 5 godina

Jadni Francuz, prvi put se susreo sa cenzurom i sa dozvoljenim i nedozvoljenim pitanjima. Da je gledao bilo koju konferenciju za štampu našeg predsednika trebalo je da zna da se prvo pošalje molba i dobiju pitanja koja se na konferenciji postavljaju, ne može se u Srbiji kako je on mislio, postaviš šitanje - dobiješ odgovor! Eeeeeeee
(joe, 10. decembar 2018 15:54)


Pogledajte ljudi, ovo vam je tipican primer jednog grobara. On cak mozda i voli SNS ili Vucica ali ipak ne jer mu to rekao Pantic. Ali to nije toliko vazno koliko to sto je pitanje koje nema veze sa fudbalom postavljeno treneru a Zvezda nije ni optuzena uzgred. Niti se prikupljaju dokazi da je namestila utakmicu al opet grobarce staje na stranu francuza a zaboravlja kako je predsednik iste ove nase drzave omogucio ocajno sudjenje u korist grobara koji su ubili coveka, zamislte.Francuza.

Milica

pre 5 godina

Normalno je da predstavnike nečastive pitaju novinari iz slobodnih zemalja za nečasne radnje. 
(gnd, 10. decembar 2018 15:12) 

Mi za razliku od nekih jos nemamo knjigu koja je napisana o "postenju" kluba. Jedan je Lotar Mateus.
(Skorpion, 10. decembar 2018 15:31)


Tako je, niti imamo navijace moje je stitila drzava i dala im podrsku i pokusala da zataska na neki nacin ubistvo upravo drzavljanina zemlje iz koje dolazi taj novinar. Bris Taton je napustio ovaj svet ali grobari smatraju da su oni zrtve.

marko

pre 5 godina

Pa malopre na prvoj onaj nabedjeni sportski novinar kaze da nije napustio konferenciju a ovde pise da je napustio, ko laze? Napredno nema sta

анђео Земун

pre 5 godina

ОВАЈ БОТ БИВШЕ ВЛАСТИ (јер само они користе те термине и показују своје неваспитање) НАЗВА ПОТПАРОЛКУ ФКЦЗ "Д О П И Ч Н И Ц А"! ИЗВИНИ ТИ, ЗБОГОМ ПАМЕТИ, А ШТА СУ ТВОЈА МАЈКА, ЕВЕНТУАЛНО ЖЕНА (са таквим ставом тешко да је и имаш), СЕСТРА, ЋЕРКА? ИЛИ СУ ОНЕ НАВИЈАЧИЦЕ ФКП (не гробарке јер би и то била увреда) ПА СУ ОНЕ ВОЉЕНЕ И ФИНЕ А ОВА ЈЕ ДОПИЧНИЦА! ЈА САМ НЕЗАПОСЛЕНИ РАТНИ ВОЈНИ ИНВАЛИД И НИ ЈЕДНА ВЛАСТ МИ НИЈЕ, НИТИ ЋЕ ВАЉАТИ АЛИ ОВИ БИВШИ ТОТАЛНО ГУБЕ КОМПАС! ЗНАМ ДА ОВО НЕЋЕТЕ ПУСТИТИ ПА ЋУ НАСТАВИТИ! ЖЕНСКА СТВОРЕЊА САМ УВЕК ПОШТОВАО И ПОШТОВАЋУ! ЕВО И НА ОВУ ВЕСТ БОТОВИ БИВШИХ СПОМИЊУ БАРБАРУ КАО ДА СУ ЈОЈ МАЛО ДОСАД РУЖНОГ УЧИНИЛИ! И ТАКО ЋЕ БИТИ СВЕ ДОК ДРЖАВА НЕ ПОЧНЕ ДА ЖЕСТОКО КАЖЊАВА ТАКВЕ ПРЕИСТОРИЈСКЕ ЉУДЕ ПА ДА СЕ ОПАМЕТЕ! ШТА У ОВОЈ ВЕСТИ НИЈЕ ЈАСНО? ЖЕНА ЈЕ ОРГАНИЗАТОР КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА ШТАМПУ КОЈА ЈЕ ПОСВЕЋЕНА СУТРАШЊОЈ УТАКМИЦИ!!! ТО ШТО ЈЕДАН МУТАНТ НОВИНАР ЧИЈА ЗЕМЉА ГОРИ ДОЛАЗИ ДА ОВДЕ ПРАЗНИ СВОЈЕ ФРУСТРАЦИЈЕ И МУТИ ВОДУ, ЈЕ ЊЕГОВ ПРОБЛЕМ! НИЈЕ ГА ТРЕБАЛО ПУСТИТИ ДА САМ ОДЕ (доказ да није дошао због спорта) ВЕЋ ГА ЈЕ ТРЕБАЛО ИЗБАЦИТИ НАПОЉЕ! ЗАМИСЛИТЕ ДА ЈЕ ТО ПОКУШАО НАШ НОВИНАР НА ИСТОЈ ОВАКВОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У ФРАНЦУСКОЈ, У ОВОМ ТРЕНУТКУ, БИО БИ ДЕПОРТОВАН ЗА СРБИЈУ ИСТОГ МОМЕНТА! АМИН!

borac

pre 5 godina

Blizi se kraj istrage francuskih istraznih organa.Insajderi iz Francuske kazu da su velike sanse za izbacivanje FKCZ iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina(ime, 10. decembar 2018 17:36)Već se zna i kazna? Moram da vas razočaram, jer iz Uefe je potvrđeno da ne postoji nikakva istraga u vezi sa pisanjem Ekipa.

+41

pre 5 godina

Lažni Klark Kent navikao da mu pitanja postavljaju neki poput Barbare.
(Pedja, 10. decembar 2018 17:55)

Legendo, prešao si igricu. ???

joe

pre 5 godina

(Franc, 17,47) Franc, prijatelju, sve si pogodio osim cilja. Imam 62 godine, od 1975. sam sledećih 4-5 godina studirao u Beogradu. Zvezdaš sam od rodjenja a siguran i pre toga. Gledao sam i treninge zvezdinih šahista, utakmice gledao sa pok. Kapicom, Burekom, Kragujevcem. Poslednji put sam zvezdu gledao na proslavi titule neke devedesete godine kad je Arkan ušao na zapadnu tribinu i iznad glave nosio tablu, saobraćajni znak - Senjski Antunovac a dočekan je ovacijama. Pljunuo sam i rekao, sad i nikad više. Medjutim, zvezdaš sam ostao i ove godine ponovo mi se deličimično vraća ono davno umrlo osećanje. To, medjutim, nema nikakve veze sa konferencijom za štampu na kojoj je Milojević vrlo fino, kulturno, evropski mogao da odgovori: Ja se u ovom klubu bavim sportskim stvarima a sa bilo čime nesportskim ni ja ni klub nemamo veze. Nije bilo mesta nikakvoj cenzuri ni zabrani pitanja. Kad si čist i ispravan odgovorićeš na svako pitanje i to je suština mog komentara. A to, da sam grobar, pošalji mi adresu i zbog naše Zvezde moram da te tužim za tešku uvredu, a na sudu se naravno mirimo. Pozdrav, do pobede sutra!

NoName

pre 5 godina

Franc, 17,47) Franc, prijatelju, sve si pogodio osim cilja. Imam 62 godine, od 1975. sam sledećih 4-5 godina studirao u Beogradu. Zvezdaš sam od rodjenja a siguran i pre toga. Gledao sam i treninge zvezdinih šahista, utakmice gledao sa pok. Kapicom, Burekom, Kragujevcem. Poslednji put sam zvezdu gledao na proslavi titule neke devedesete godine kad je Arkan ušao na zapadnu tribinu i iznad glave nosio tablu, saobraćajni znak - Senjski Antunovac a dočekan je ovacijama. Pljunuo sam i rekao, sad i nikad više. Medjutim, zvezdaš sam ostao i ove godine ponovo mi se deličimično vraća ono davno umrlo osećanje. To, medjutim, nema nikakve veze sa konferencijom za štampu na kojoj je Milojević vrlo fino, kulturno, evropski mogao da odgovori: Ja se u ovom klubu bavim sportskim stvarima a sa bilo čime nesportskim ni ja ni klub nemamo veze. Nije bilo mesta nikakvoj cenzuri ni zabrani pitanja. Kad si čist i ispravan odgovorićeš na svako pitanje i to je suština mog komentara. A to, da sam grobar, pošalji mi adresu i zbog naše Zvezde moram da te tužim za tešku uvredu, a na sudu se naravno mirimo. Pozdrav, do pobede sutra!
(joe, 10. decembar 2018 18:50)

Lepo je to što si napisao, ali bi morao da znaš da je konferencija za štampu bila povodom sutrašnje utakmice, shodno tome i pitanja bi trebalo da budu takva. Novinar bi npr mogao da pita i o situaciji na Kosovu, o taksama, žutim prslucima, ali to nije tema konferencije. Ako novinara zanima Milojevo mišljenje o tome, kao i o utakmici u Parizu, onda nek zakaže poseban intervju. Na konferenciji za novinare povodom sutrašnje utakmice je logično da se priča o stvarima vezanim za sutrašnji meč. I još nešto, istraga je OBUSTAVLJENA.

Sportista

pre 5 godina

Kako se uspeo SNS i Vucic naci u skoro svim komentarima na ovu temu?!! :) ehehhe

Ne moze ni fudbal bez toga... koja tuga, koliko se pati.

Milojevic nije hteo da odgovori jer ne zeli da se uopste uplice u to a izmedju ostalog i ponizava sopstveni posao koji je uradio, da se ne lazemo... i to je to.

A da... a moze da ima i veze sa SNS-om, sa Australijom... nestasicom vode u Etiopiji i cenom bakra u Cileu. :) Kako se kome svidi tj. gde ga "svrbi" :)

milos

pre 5 godina

borac,
postoji istraga francuskih organa,ako nadju dokaze prosledjuju ih uefa o onda uefa donosi odluku.Kad vec ostavljas komentar bar nauci nesto

Pegone

pre 5 godina

@Sta je lose pitao covek?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kad ja tamo ono medjutim, 10. decembar 2018 15:11)
Jesi li nepismen ili samo lupas .Ako su na konferenciji rekli samo da se prica o sutrasnjoj utakmici sta ima da postavlja pitanja van toga !!!!!
Cak i ja kao grobar to odobravam

sloga

pre 5 godina

Novinar je postavio legitimno pitanje i zaslužio je normalan odgovor, barem onaj diplomatski"Ne znam ništa o tome". Tako se to radi u normalnim demokratijama. A u našem pokušaju od demokrazije treneri teraju dopicnice kući da kuvaju ručak.(dankesn, 10. decembar 2018 16:44)Nije tačno. U demokratskim zemljama postoji kodeks ponašanja novinara. Francuskog novinara niko nije isterao, već nije udostojio odgovora zato što pitanje nema veze sa sutrašnjom utakmicom, a to je bila jedina tema konferencije za štampu. Može iskoristiti neku drugu priliku da postavi to pitanje, mada ne znam šta se očekuje, kada je sve već rečeno.

banjaluka

pre 5 godina

Novinar ima pravo da pita šta hoće bez obzira šta je tema presa!!! Koliko je to nekome logično ili ne druga tema. 
(banjaluka, 10. decembar 2018 16:36) 

Davno nisam procitao gluplji komentar. Znaci ti u Banjaluci organizujes konferenciju za stampu u vezi npr. neke humanitarne akcije koju si napravio i dodje novinar i pita te da li si krao kokoske kao dete i tebi bi to bilo logicno i normalno. Razmisli malo pre pisanja svakojakih gluposti.
(Papilon, 10. decembar 2018 17:50)

Da. Ima pravo jer tema konferencije ne ograničava novinare da pitaju ono što njih zanima. I ne pišem zbog ovog slučaja već inače. Najbolje da taj tvoj novinar čeka kada će tema presa biti kradja kokoški pa da tek onda pita. Dobro mi i živimo kako neki razmišljaju.

cobi

pre 5 godina

fracuski novinari odnosno l Ekip optužuju PSŽ za namještanje utakmica i u otvorenom su mediskom ratu sa PSŽ-om. sada je najnovije aktuelno. U članku koji je objavljen u petak uveče, L'Ekip se drznuo da napiše da je PSŽ spreman da se odrekne Nejmara ili Mbapea kako bi izbegao sankcije UEFA. Pored toga što demantujemo ove informacije, koje su još jednom ugrozile odnos kluba i ovog medija, pitamo se koji je glavni cilj L'Ekipa i kakva je uređivačka politika kada je reč o PSŽ. Previše je primera ovakvih vesti koji narušavaju atmosferu oko kluba".Cijela ova priča nema veze sa Zvezdom jer je ovo problem između L Ekipa i PSŽ-a

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

@MOE
pre svega i iznad svega, zato što to nije pitanje za trenera.
Gospodo zluradi i željni poraza CRVRNE ZVEZDE,zašto lepo ne kupite karte za Jug , i sutra zajedno sa Parižanima ,(podrazumeva se sa obeležjima svog kluba) iz sve snage i sveg grla navijate zajedno sa njima i date punu pomoć u meču protiv Zvezde. Umeće oni to da cene i pamtiće Vam to sigurno bar dva sata posle utakmice.
...a sad 'ajmo polako sikter odavde, .... imajte malo uviđavnosti i sklonite se sa ove stranice...ovo mesto ipak pripada ovogodišnjim učesnicima Lige Šampiona.

Chicha

pre 5 godina

Ja gledam Vesnik, gledao sam i Andjusa, meni je to komedija kao kad gledam Ducija, Miroljuba Petrovica i onog o vanzemaljcima na Balkan infu...
(Chalgar, 10. decembar 2018 15:40)
Zaboravio si i Sportsku galaksiju Milojka Pantica.