Četvrtak, 06.12.2018.

08:12

Dabl-dabl Jokića protiv Vučevića – Denver posle produžetka do sedme u nizu

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na gostovanju Orlando Medžik rezultatom 124:118.

Izvor: PT

Dabl-dabl Jokiæa protiv Vuèeviæa – Denver posle produžetka do sedme u nizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

lignjoslav

pre 5 godina

@booki
nisam mislio na poslednji napad (ako si uopste replicirao meni) vec na propustenih 5 razlike 2 minuta pre kraja, i barem 3,4 napada na +3 koje je prva postava nije realizovala (mada je Orlando odigrao sjajnu odbranu) i tako resila utakmicu ranije. Defanzivna 5orka je usla 9 sekundi pre kraja i igrala 3 sekunde i primila trojku iz mora se reci dobro osmisljene akcije. Ponovo prva petorka ima priliku da resi, ali opet Murray promašuje ne toliko tezak sut.

Za Murraya se ne slazem. Odigrao je sasvim solidno u skladu sa svojim mogucnostima (on jednostavno je limitiran i u glavi i u šutu). Nije bio bas ni sebičan...gomila povratnih Jokiću koje do sada nismo toliko gledali (na kraju i on solidnih 8 asistencija) . On jednostavno ne moze bolje. Haris mi je igrač koji je talentovaniji (u oba smera iako je pre povrede imao uzasnih trenutaka, recimo protiv Milvokija na kraju, ali on je celu utakmicu lose odigrao, pa je kraj bio logičan). U jednom trenutku, sam pomislio da je Lajls čovek koji ce pre dati odlucujuce poene (dao je jako bitnu trojku pred kraj 3/4, kada je Orlando imao +6 i pretio da se odvoji i prelomi na njihovu stranu), ali Lajls na svake jako bitne poene, napravi jos vise gluposti...šutne 3ojku preko ruke bez ikakvog razloga, i onda skapiraš zašto ce uvek biti zamena. Murray recimo retko šutira trojku preko ruke, i njegova mana je prodor i zabijanje u 3 igraca, tj nemogucnost procene kada mu je otvoren put, a kada jednostavno fizicki nije moguce da prođe. Na ovoj utakmici je cini mi se bilo toga dosta manje (iako je imao jedu takvu glupost, upravo u ta poslednja 2 min kada su mogli da reše utakmicu.
Sto se tiče Jokićevih asistencija gde "samo" predaje loptu beku do sebe u sutu za 3, on upravo pravi blok i cini da taj šut bude bukvalno bez odbrane, tako da svakako taj vid asistencije je nesto sto se mora tako i racunati.
Bilo je tu i nategnutih par gde dodaje igracu, koji pravi dribling i daje koš, ali i tu su igrači uglavnom u punom trku (prodoru) i cak i da mu ne racunaju to kao asistenciju, on ima veliki uticaj na taj pogodak.
Svakako je Jokić ubedljivo najracionalniji igrač od svih "fransiznih" igraca i nikad ga nisam video da siluje bez potrebe, i cini mi se da je jedino on u mogucnosti da izvuce ono najbolje iz svojih igrača, pa i ne čudi manjak njegovih poena a (u prkos tome)visak pobeda i +- rejting medu najboljim u ligi.

Darko04

pre 5 godina

Jokaroo brat, ja nisam ni znao da postoje zapad i istok kao neke strane sveta,i to sad naucim kroz nba,eto nesto korisno danas,hvala vam
i da idu naredne 2 tekme pobede Nagetsa,samo napred do prvaka istoka

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

svaka cast.lepo.ali sarlot i atlanta ce biti pokazatelj dal je to denver od prosle sezone ili su se podigli na visi nivo.imaju sad lep raspored, ove dve u gostima i onda dve kuci.ako to uspeju dobiti lepo grabe ka sto boljoj poziciji pred play off.
(miki, 6. decembar 2018 08:11)

Druze, nepotpune informacije, da dopunim malo:

- nakon jos 2 gostovanja, ne da slede dve kuci, nego 4 utakmice.
- svima je slican raspored, nije Denveru posebno lep, pogodan.
- od te 4 kuci, da li su to laki protivnici, Memfis, Oklahoma, Toronto, Dalas?
- nece (tek) naredne dve biti pokazatelj da ovo nije Denver od prosle sezone, odavno su mnoge utakmice bile pokazatelj, dobili naredne dve ili ne.
- Denver grabi ka Play Off-u, ali ostali nisu daleko, nista nije gotovo, koju god utakmicu da izgube, bice jos dosta borbe, mada verujem da ide sve kako treba.

Bookie

pre 5 godina

Prvo nekolicini iz komentara da odgovorim tj repliciram na njihova pisanja :

-Za produzetke nije kriva startna petorka vec Bizli (#25) koji se pogubio kada je Kreg ostao u Vucevicevom bloku i nije posao na Rosa , vec ostao i on blizu Vucevica masuci rukama zbunjen gdje je i koga cuva , a 3 razlike i samo sut za 3 treba da paze!

-Jokic "dodavac"?!!Da on nije dodavac ovaj tim bi imao ukupno 5 asistencija , a Marej 20 izgubljenih lopti i 40+ suteva po mecu.Decko igra pleja , a ne zna sta je pik igra , da prepozna mis mec , a i ako ga prepozna nakon pola sata nije u stanju sa metar dodati loptu igracu visem pola metra od tog cuvara u "misu".Bezglava muva sa kosarkaskom inteligencijom J.R.Smita :D

-Vucevic je slicnu partiju , sa slicnim procentima imao protiv Emida , a i u seriji je izuzetnih brojki gdje je bilo koketiranja sa tripl dablovima , jedan i napravio!

Jokic igra bez silovanja i racionalno.Ko je gledao zavrsnicu regularnog meca i produzetak , mogao je vidjeti da je dodavao lopte na igraca koji su pobjegli cuvarima ili su na njima ostajali igraci koji ih ne mogu cuvati , a samo jedan pas je poslao u publiku kod nesporazuma sa Hernangomesom koji se ukopao , a Nikola je ocekivao da nastavi kretnju.Kada budu kompletni , bice vise igraca sa poenima u rukama , koji se nece kriti i plasiti lopte kada se mec lomi i sve ce to izgledati mnogo bolje i lakse ce se ovakvi mecevi ranije prelomiti , tacnije Mareja ce moci preskakati , jer im kosarka 1 na 3 nije potrebna.

Alija Sirotanović

pre 5 godina

@Gatsby Hvala na informaciji. Sada sam uplatio VPN, pa mogu da biram odakle pristupam internetu, virtuelno. Evo, prvi put sam video SE diviziju, jer sam namestio pristup iz Novog Zelanda. Hvala još jednom.

big

pre 5 godina

Desiće se nekada da Nikola ne igra utakmicu, pa će se videti koliko će faliti.Elem, 12 asistencija je oko 25 poena + Nikolini poeni, skokovi, malo izgubljenih + odlični pasovi do saigrača gde posle toga saigrač napravi još jedan za otvoreni šut...realno zaslužan je svaku utakmicu bar za trećinu poena svoje ekipe. Verovatno je jedan od najboljih timskih igrača u NBA, uz savršen pregled igre. Mnogi bi voleli da cepa 30+ svako veče, iako je ovo što radi tipičan primer naše košarke...

Imam logično objašnjenje

pre 5 godina

Ljudi, znam šta se dešava! Jokara brat odlučio da se malo igra i da ima triple-double u proseku pa ni ne gleda koš već samo kako da skupi što više asistencija. Sad mora po 14-15 ali će za koju utakmicu da stigne do 10 u proseku i onda će da krene više da šutira. Tad će i procente da popravi, sad je malo van forme jer i na treningu samo asistira.

milos

pre 5 godina

Ne kapiram ovo sa kolonom "+-"?
Dakle, ja svoje minute odigram odlicno i napred i nazad, trpam poene, skacem, asistiram, dobro cuvam svog igraca u odbrani, kradem lopte i sl., ali dvojica/trojica ostalih indijanaca u ekipi igraju lose i u napadu i u odbrani dok sam ja na terenu i mi smo kao ekipa zbog toga u minusu dok ja igram - ja cu zbog toga imati los +-?!?
Moze, naravno, da bude i obrnuto.
Boze, koliko je ovo glupo??!!?? :-)

buha

pre 5 godina

Znaci igrac utakmice je lik koji je 25 puta sutnuo loptu i pogodio 10? :)

Meni je kolona +/- postala glavni pokazatelj tvoje igre. Nema vise lazi.

Marej, igrac utakmice: +2.

Jokic: +10, ubedljivo najvise od svih igraca na terenu.

Vucicevic: -9, ubedljivo najmanje od svih na terenu.

Kolona oznacava, sta se desava sa rezultatom dok si ti na terenu.
Da li tvoj tim gubi ili pobedjuje to sto te ima?

zemunski kej

pre 5 godina

Ne znam kako su sinoc pobedili u gostima,Ipak dva vazna poentera im nedostaju, Jokic je sinoc odigrao kao vrhunski KVOTERBEK,To je vrhunac dodavanja, ima i urucenja ali ima i pasova u prostor za Milsapa ili o patos za Mareja, Izgleda da su jako povezani i da nema lose krvi u ekipi,niko se ne mangupira, tako da nekako pobedjuju, Pitanje je koliko mogu Marej koji je premoren i Jokic koji se jos drzi, Sutra gostuju Charlotu. Igraju dobru odbranu i pokidaju se tako da su sinoc i jedni i drugi masili slobodna,Jokic je bio sam izgreban.Kada se bijes sa masivnim igracima pos kosem nema tu preciznog suta,

Đole

pre 5 godina

Pre neki dan napišem da Divac treba da dovede Nikolu Vučevića (na leto mu ističe ugovor)umesto smotanog Koste Kufosa i nađu se pametnjakovići da mi popuju kako je spor i ne odgovara brzoj igri Kingsa. Vučević je od Koli-Stajna bolji šuter i mnogo bolji defanzivac, ali je sporiji od njega i ne trči tako dobro kontre. Za brzu igru Kingsa mnogo više odgovara Deandre Džordan, ali on je nemoguća misija! Poenta je da sledeće godine Kingsi odigraju bolju odbranu (kao što su Nagetsi uradili ove sezone) i eto njih u prvih šest na Zapadu. Baglija planiraju za krilo i najviše rade na njegovom (bezveznom) šutu. Neće valjda da im plej of igra klinac sa manjkom mišićne mase kao što je Gajls?!?! Njemu treba još dve godine da "poraste". Nemaju vremena da čekaju Kingsi, čak 12 godina nisu igrali plej of i to im je sledeće godine imperativ ili lete Divac i Stojaković. A to sa ovim sastavom i 60 miliona dolara na leto u seleri kapu lako mogu da ostvare samo ako pametno trejduju ili kupuju!!!

rooney_utd

pre 5 godina

(Gatsby, 6. decembar 2018 08:33) 

Izgleda da u Irskoj ispari spisao za humor.
(likvidator, 06. decembar 2018 08:44)

Mozda sPisao ispari, ali smisao nikada!

petarczv

pre 5 godina

Za igrača sa maksimalnim ugovorom od 150 miliona dolara, označenog kao nositelja franšize 12 poena uz loš šut 5/13 i generalno Nikola je 58. strelac lige sa 16 i po poena po utakmici.... sve te asistencije u redu, ali većina se odnosi na uručenje nakon kojeg se postigne trojka.... lično mislim da treba bolje ali tim pobeđuje, zasad....
(A smejali ste se Divcu, 06. decembar 2018 08:50)

Hahahaha igrac cija je ekipa prva na nikad jacem zapadu, lik koji je vlasnik najbrzeg tripl dabla u istoriji nba, lik koji je najpametniji centar u nba i lik koji je bolji asistent od polovine plejeva u nba je za tebe los

petarczv

pre 5 godina

12 poena? lik je postao dodavac lopti suigracima, koji onda iz driblinga sutaju. Vucevic je za njega doktor kosarke postao.
(Mr_Melbourne, 06. decembar 2018 08:14)

Druze idi gledaj svoje zizica i bogdanovica jokic ima vise asistencija u proseku nego oni poena..

petarczv

pre 5 godina

Vucevic sjajan ali utisak je da je Julius Rendl strasan igrac i da su Lejkersi mogli da puste bilo koga samo ne njega nije mi jasno kako to nisu videli jer je imao neke sjajne utakmice u LA
(NBA Live, 06. decembar 2018 08:18)

To sam i ja pomislio vec duze vreme igra kao u transu mnogo je napredovao i po mom misljenju uz siakama iz toronta glavni kandidat za MIP...

petarczv

pre 5 godina

@Gatsby 
Je l' se ti to salis? 
Kakve hemisfere, kakve Irske, Greenich i sl.??? 
Iznad tabele imas "tabove" za obje konferencije i sve divizije, pa analiziraj do mile volje.
(Ivan NK, 06. decembar 2018 08:57)

I imamo pobednika hahahahahahahah sta je sa ljudima?!

JPR24

pre 5 godina

Treba samo istaći da je u 4/4 i produžetku Jokić odlično čuvao Vučevića koji ne znam da li je išta pogodio u tom periodu. Nikola više nije rupa u odbrani definitivno. Još jedna zanimljivost je da je u poslednja dva meča zabeležio 28 asistencija i svega 3 greške, što je fenomenalno.
(Milan, 06. decembar 2018 08:23)
Rupa nije u odbrani kad odluci da je igra. Kao i dosta igraca u NBA.

Nisam Englez

pre 5 godina

Problem je sa lokacijom servera! Pod hitno prebaciti tu skalameriju u Ameriku ili makar zapadnu Evropu, pa da vidis kad krene da firca tabela Zapadne Konferencije, bajo moj....

Dzhoni

pre 5 godina

12 poena? lik je postao dodavac lopti suigracima, koji onda iz driblinga sutaju. Vucevic je za njega doktor kosarke postao.
(Mr_Melbourne, 06. decembar 2018 08:14)


Idi prati klikere, molim te...

matori

pre 5 godina

@dobar je ovaj vucevic, redovno mu gledajte +/- kolonicu pa ga onda poredite sa Jokicem. kao i vazda, i tu je jokic sinoc bio bolji. 
jokic je doktor
(bobinator, 06. decembar 2018 08:49)

Jokić je trenutno 4. u ligi, a ni Vučević nije loš. mislim da je u prvih 20.
pogledajte na ESPN.
a što se tiče tabele, mislim da sada već većina zeza i skontala je kako se otvara zapadna konferencija. inače ovaj vid tabele postoji na index.hr već xy godina. prvi put kada sam je video ovde, rekoh - konačno!

Phoenix

pre 5 godina

Denver ima 4 nepotrebna poraza...
(dare slovenac, 06. decembar 2018 09:31)

I verovatno isto toliko pobeda koje su mogle da ispadnu porazi...

Napredan mladic

pre 5 godina

Trebali ste da naglasite da je Denver prvi i u severozapadnoj diviziji. To je mnogo bitniji podatak od plasmana po konferencijama, barem za nas koji smo pravi poznavaoci NBA.

Trol western

pre 5 godina

Ljudi koji to pisu da nema tabele zapada vas loze. Trolovanje se to zove. Da li je moguce da konstantno nasedate? Kulirajte ih jer mi je mucno da citam ta vasa objasnjenja i njihove fore. Zelim da uzivam u analizama meca u komentarima

WH

pre 5 godina

Ne znam sta je sa tabelom problem ali meni je uvek ispod teksta o bilo kojoj vesti iz NBA.

Za ove sto pljukaju i ismevaju sa dodavac i slicno ,Nikola je u prvih 10 asistenata lige kao CENTAR !!! Sledeci centar je AD koji i nije centar ali se broji kao centar.

Sa njegovih 13 asistencija on je ladno sto da sto kreirao trecinu koseva svoje ekipe.Ne treba zanemariti i dodavanja posle kojih slede slobodna bacanja.Tako da je on isitinski playmaker kao centar to se nikad nije desilo.Ali NIKAD.

bajchilo

pre 5 godina

Ovaj Meloun... Ne razumem coveka... Marej 46 minuta, ispucava se do besvesti. Ali kad uvede Plamlija poslednjih par sekundi zbog odbrane to je po pravilu siguran kos za protivnika. ?

cvele

pre 5 godina

Prestanite se loziti ljudi. Prvi dan je neko ispao glup kad verovatno stvarno nije znao kako se menja tabela. Sve posle toga vi dozvoljavate da vas dezurni lozaci isprovociraju tim istim pitanjem. Kao da od juce visite po internetu, pa ih nikada niste primetila. U mojim ocima vi koji im odgovarate ispadate gluplji od onog prvog koji stvarno nije znao gde je tabela zapada. Uostalom ne mora ni da je vidi sto se mene tice....

Bojan

pre 5 godina

Ja već danima šaljem komentar sa molbom da neko napravi detaljan tutorijal, po mogućstvu sa crtežom, kako doći do tabele Zapada, ali mi ne objavljuju ovi iz administracije.
Međutim, gospodin Gatsby mi je dao sjajnu ideju. Preselim se lepo u London, uzmem stan negde u blizini Griniča, i kad hoću da gledam tabelu Istoka, samo pređem istočno od Griniča. Kad hoću tabelu Zapada, pređem zapadno. A ne da se ovako zlopadim celog života.

Pseudoharms

pre 5 godina

Jokic uzeo jako malo suteva, ali zato asistencije i igra u odbrani fenomenalni. A ovi sto pricaju da Jokicevih 28 asiatencija u dve utakmice, nemaju neku vaznost, "jer su to urucenja, igrac napravi 2-3 driblinga pa da kos", nek pogleda koji su to igraci, tj.koji su to plejevi, ove sezone, imali utakmicu sa 13+ asistencija i koliko je ukupno, takvih utakmica bilo.

KanidjaPG

pre 5 godina

Poceo brat sada flert sa sezonskim tripl dablom 16,5p ,9,6s ,7,8a za sada.
Kako gubi protivnicke igrace sa asistencijama iz meca u mec ,nevjerovatna glava.Svaka cast majstore.

NBA Live

pre 5 godina

Vucevic sjajan ali utisak je da je Julius Rendl strasan igrac i da su Lejkersi mogli da puste bilo koga samo ne njega nije mi jasno kako to nisu videli jer je imao neke sjajne utakmice u LA

bobinator

pre 5 godina

dobar je ovaj vucevic, redovno mu gledajte +/- kolonicu pa ga onda poredite sa Jokicem. kao i vazda, i tu je jokic sinoc bio bolji.
jokic je doktor

vosjcbks

pre 5 godina

Nalazimo se u istočnoj Evropi kulturološki i geografski gledano te stoga nam prikazuje tabelu istoka..
Prošle nedelje kad sam bio u Nemačkoj nešto privatno i ušao na NBA vesti bila je tabela zapada

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Costanza, 06. decembar 2018 08:16)

0


probaj da iznad tabele klilnes na Western Conference mozda ti I otvori ono sto te interesuje

miki

pre 5 godina

svaka cast.lepo.ali sarlot i atlanta ce biti pokazatelj dal je to denver od prosle sezone ili su se podigli na visi nivo.imaju sad lep raspored, ove dve u gostima i onda dve kuci.ako to uspeju dobiti lepo grabe ka sto boljoj poziciji pred play off.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Za igrača sa maksimalnim ugovorom od 150 miliona dolara, označenog kao nositelja franšize 12 poena uz loš šut 5/13 i generalno Nikola je 58. strelac lige sa 16 i po poena po utakmici.... sve te asistencije u redu, ali većina se odnosi na uručenje nakon kojeg se postigne trojka.... lično mislim da treba bolje ali tim pobeđuje, zasad....

lignjoslav

pre 5 godina

gledao sinoc...malo se Jokari nije ni igralo i to je onakva utakmica gde mu se bas i nije guralo u reket, pa čak i šut je bio preko one stvari. Celu utakmicu je asistirao. ja mislim 2x Milsap, 2 x Huančo i ostalih 9x Murray. Mozda zato i drzanje na klupi veci deo 4/4 jer nisam stekao utisak da se takav pristup bas i svideo Melounu (mozda i sa pravom) Jeste on sutnuo vise puta, ali nije tu bilo zara, niti cimanja i guranja pod kos (ne znam da li ima veze sa tim sto je Vucevic igrao sa druge strane, a videlo se da su drugari) . Mislim cimao se u odbrani (bas se rastrcao) ali ni jednom nisu faulirali jedan drugog iako su se međusobno cuvali. Klupa povukla dobro, pogotovo kada je Murraya bas stalo veci deo 2 poluvremena,pa je ova druga postava i okrenula utakmicu sa +5 za Orlando, na +5 za Denver. Uspeli su (opet starteri) da prospi na kraju i da odu u produzezak, ali cini mi se da su se bas podigli (morali su, ja mislim da bi ih Meloun pobio) i oni dobili taj produzetak. Tu se vec i Nikola i Murray bas potrudili, a Murray uglavnom siguran sa sl. bacanja, ut taj Nikolin kos iz igre (gde su otisli na +7 u produzetku) prelomili utakmicu.
Slapirao sam da su se istrošili emotivno protiv Toronta, i skapirso sam da i pored Nikolinog konstantnog forsiranja Murraya (izhleda da njega najviše gotivi) da je Heris ipak igrac koji nedostaje za ovakve zavrsnice (Murray promasio ne toliko tezak sut za pobedu u regularnom, dok sam uveren da bi Heris dao)
Na kraju Murray odlican (ali ipak promasuje kad je odluka), pa i Jokic prvo bas dobar, drugo ispodprosečan, Murray se ipak podigao na kraju

Zuba

pre 5 godina

(Gatsby, 6. decembar 2018 08:33)

A sta da rade oni sto su ispod ekvatora, koju oni konferenciju gledaju?
Mozda rezultate ekipa koje su na jugu u obe konferencije.

:) :) :)

Milan

pre 5 godina

Treba samo istaći da je u 4/4 i produžetku Jokić odlično čuvao Vučevića koji ne znam da li je išta pogodio u tom periodu. Nikola više nije rupa u odbrani definitivno. Još jedna zanimljivost je da je u poslednja dva meča zabeležio 28 asistencija i svega 3 greške, što je fenomenalno.

Gatsby

pre 5 godina

Ljudi Denver je na čelu Zapadne konferencije. Znam da u Srbiji nemate mogućnost da otvorite ovu tabelu, pa da vas obavestim iz Irske.
I ja sam do skoro, dok sam bio u Srbiji, imao taj problem, nikako nisam mogao da nađem tabelu Zapada. Nervirao sam se jer nisam znao kako stoje timovi gde igraju naši Jokić, Bjelica, Bogdanović. Prošle godine čekam da vidim sa kim će igrati Denver u plej-ofu kad oni nisu ni prošli.
E sad kako obitavam na Zapadnoj hemisferi naše planete, odmah mi izlazi tabela Zapadne konferencije, i ne mogu vam reći koliko sam srećan, što mogu da imam uvid u stanje, i ne mogu vam opisati koliko su izjednačene ekipe, i kako dobro stoje ekipe gde naši igraju.
E sad pomalo me nervira što nemam tabelu Istoka, tako da nemam pojma kakvo je stanje tamo, i kako stoje Pejsersi za koje navijam, čini mi se da bi trebali da budu u plej-of zoni. Takođe sa komšijama Ircima diskutujemo na ovu temu, i oni su razočarani jer ne mogu da vide kako stoje Seltiksi za koje svi navijaju, i ubeđeni su da su ubedljivo prvi na Istoku, mada sam ja primetio da imaju dosta poraza, i da ne stoje baš najbolje. Šteta što ne možemo da otvorimo tabelu Istoka i rešimo tu dilemu.
E sad voleo bih da se nekako reši ovaj problem sa tabelama, da svaka hemisfera vidi obe Konferencije, ali izgleda da je to neki zakon fizike, koji pravim ljubiteljima NBA pravi veliki problem. Kakvi su srećni stanovnici Londona, koji žive oko Griniča, koji mogu da vide obe tabele istovremeno.

Ivan NK

pre 5 godina

@Gatsby
Je l' se ti to salis?
Kakve hemisfere, kakve Irske, Greenich i sl.???
Iznad tabele imas "tabove" za obje konferencije i sve divizije, pa analiziraj do mile volje.

Gatsby

pre 5 godina

Ljudi Denver je na čelu Zapadne konferencije. Znam da u Srbiji nemate mogućnost da otvorite ovu tabelu, pa da vas obavestim iz Irske.
I ja sam do skoro, dok sam bio u Srbiji, imao taj problem, nikako nisam mogao da nađem tabelu Zapada. Nervirao sam se jer nisam znao kako stoje timovi gde igraju naši Jokić, Bjelica, Bogdanović. Prošle godine čekam da vidim sa kim će igrati Denver u plej-ofu kad oni nisu ni prošli.
E sad kako obitavam na Zapadnoj hemisferi naše planete, odmah mi izlazi tabela Zapadne konferencije, i ne mogu vam reći koliko sam srećan, što mogu da imam uvid u stanje, i ne mogu vam opisati koliko su izjednačene ekipe, i kako dobro stoje ekipe gde naši igraju.
E sad pomalo me nervira što nemam tabelu Istoka, tako da nemam pojma kakvo je stanje tamo, i kako stoje Pejsersi za koje navijam, čini mi se da bi trebali da budu u plej-of zoni. Takođe sa komšijama Ircima diskutujemo na ovu temu, i oni su razočarani jer ne mogu da vide kako stoje Seltiksi za koje svi navijaju, i ubeđeni su da su ubedljivo prvi na Istoku, mada sam ja primetio da imaju dosta poraza, i da ne stoje baš najbolje. Šteta što ne možemo da otvorimo tabelu Istoka i rešimo tu dilemu.
E sad voleo bih da se nekako reši ovaj problem sa tabelama, da svaka hemisfera vidi obe Konferencije, ali izgleda da je to neki zakon fizike, koji pravim ljubiteljima NBA pravi veliki problem. Kakvi su srećni stanovnici Londona, koji žive oko Griniča, koji mogu da vide obe tabele istovremeno.

Milan

pre 5 godina

Treba samo istaći da je u 4/4 i produžetku Jokić odlično čuvao Vučevića koji ne znam da li je išta pogodio u tom periodu. Nikola više nije rupa u odbrani definitivno. Još jedna zanimljivost je da je u poslednja dva meča zabeležio 28 asistencija i svega 3 greške, što je fenomenalno.

miki

pre 5 godina

svaka cast.lepo.ali sarlot i atlanta ce biti pokazatelj dal je to denver od prosle sezone ili su se podigli na visi nivo.imaju sad lep raspored, ove dve u gostima i onda dve kuci.ako to uspeju dobiti lepo grabe ka sto boljoj poziciji pred play off.

NBA Live

pre 5 godina

Vucevic sjajan ali utisak je da je Julius Rendl strasan igrac i da su Lejkersi mogli da puste bilo koga samo ne njega nije mi jasno kako to nisu videli jer je imao neke sjajne utakmice u LA

Dzhoni

pre 5 godina

12 poena? lik je postao dodavac lopti suigracima, koji onda iz driblinga sutaju. Vucevic je za njega doktor kosarke postao.
(Mr_Melbourne, 06. decembar 2018 08:14)


Idi prati klikere, molim te...

Bojan

pre 5 godina

Ja već danima šaljem komentar sa molbom da neko napravi detaljan tutorijal, po mogućstvu sa crtežom, kako doći do tabele Zapada, ali mi ne objavljuju ovi iz administracije.
Međutim, gospodin Gatsby mi je dao sjajnu ideju. Preselim se lepo u London, uzmem stan negde u blizini Griniča, i kad hoću da gledam tabelu Istoka, samo pređem istočno od Griniča. Kad hoću tabelu Zapada, pređem zapadno. A ne da se ovako zlopadim celog života.

vosjcbks

pre 5 godina

Nalazimo se u istočnoj Evropi kulturološki i geografski gledano te stoga nam prikazuje tabelu istoka..
Prošle nedelje kad sam bio u Nemačkoj nešto privatno i ušao na NBA vesti bila je tabela zapada

petarczv

pre 5 godina

Za igrača sa maksimalnim ugovorom od 150 miliona dolara, označenog kao nositelja franšize 12 poena uz loš šut 5/13 i generalno Nikola je 58. strelac lige sa 16 i po poena po utakmici.... sve te asistencije u redu, ali većina se odnosi na uručenje nakon kojeg se postigne trojka.... lično mislim da treba bolje ali tim pobeđuje, zasad....
(A smejali ste se Divcu, 06. decembar 2018 08:50)

Hahahaha igrac cija je ekipa prva na nikad jacem zapadu, lik koji je vlasnik najbrzeg tripl dabla u istoriji nba, lik koji je najpametniji centar u nba i lik koji je bolji asistent od polovine plejeva u nba je za tebe los

cvele

pre 5 godina

Prestanite se loziti ljudi. Prvi dan je neko ispao glup kad verovatno stvarno nije znao kako se menja tabela. Sve posle toga vi dozvoljavate da vas dezurni lozaci isprovociraju tim istim pitanjem. Kao da od juce visite po internetu, pa ih nikada niste primetila. U mojim ocima vi koji im odgovarate ispadate gluplji od onog prvog koji stvarno nije znao gde je tabela zapada. Uostalom ne mora ni da je vidi sto se mene tice....

Phoenix

pre 5 godina

Denver ima 4 nepotrebna poraza...
(dare slovenac, 06. decembar 2018 09:31)

I verovatno isto toliko pobeda koje su mogle da ispadnu porazi...

KanidjaPG

pre 5 godina

Poceo brat sada flert sa sezonskim tripl dablom 16,5p ,9,6s ,7,8a za sada.
Kako gubi protivnicke igrace sa asistencijama iz meca u mec ,nevjerovatna glava.Svaka cast majstore.

Zuba

pre 5 godina

(Gatsby, 6. decembar 2018 08:33)

A sta da rade oni sto su ispod ekvatora, koju oni konferenciju gledaju?
Mozda rezultate ekipa koje su na jugu u obe konferencije.

:) :) :)

JPR24

pre 5 godina

Treba samo istaći da je u 4/4 i produžetku Jokić odlično čuvao Vučevića koji ne znam da li je išta pogodio u tom periodu. Nikola više nije rupa u odbrani definitivno. Još jedna zanimljivost je da je u poslednja dva meča zabeležio 28 asistencija i svega 3 greške, što je fenomenalno.
(Milan, 06. decembar 2018 08:23)
Rupa nije u odbrani kad odluci da je igra. Kao i dosta igraca u NBA.

Pseudoharms

pre 5 godina

Jokic uzeo jako malo suteva, ali zato asistencije i igra u odbrani fenomenalni. A ovi sto pricaju da Jokicevih 28 asiatencija u dve utakmice, nemaju neku vaznost, "jer su to urucenja, igrac napravi 2-3 driblinga pa da kos", nek pogleda koji su to igraci, tj.koji su to plejevi, ove sezone, imali utakmicu sa 13+ asistencija i koliko je ukupno, takvih utakmica bilo.

petarczv

pre 5 godina

@Gatsby 
Je l' se ti to salis? 
Kakve hemisfere, kakve Irske, Greenich i sl.??? 
Iznad tabele imas "tabove" za obje konferencije i sve divizije, pa analiziraj do mile volje.
(Ivan NK, 06. decembar 2018 08:57)

I imamo pobednika hahahahahahahah sta je sa ljudima?!

WH

pre 5 godina

Ne znam sta je sa tabelom problem ali meni je uvek ispod teksta o bilo kojoj vesti iz NBA.

Za ove sto pljukaju i ismevaju sa dodavac i slicno ,Nikola je u prvih 10 asistenata lige kao CENTAR !!! Sledeci centar je AD koji i nije centar ali se broji kao centar.

Sa njegovih 13 asistencija on je ladno sto da sto kreirao trecinu koseva svoje ekipe.Ne treba zanemariti i dodavanja posle kojih slede slobodna bacanja.Tako da je on isitinski playmaker kao centar to se nikad nije desilo.Ali NIKAD.

petarczv

pre 5 godina

12 poena? lik je postao dodavac lopti suigracima, koji onda iz driblinga sutaju. Vucevic je za njega doktor kosarke postao.
(Mr_Melbourne, 06. decembar 2018 08:14)

Druze idi gledaj svoje zizica i bogdanovica jokic ima vise asistencija u proseku nego oni poena..

Trol western

pre 5 godina

Ljudi koji to pisu da nema tabele zapada vas loze. Trolovanje se to zove. Da li je moguce da konstantno nasedate? Kulirajte ih jer mi je mucno da citam ta vasa objasnjenja i njihove fore. Zelim da uzivam u analizama meca u komentarima

bobinator

pre 5 godina

dobar je ovaj vucevic, redovno mu gledajte +/- kolonicu pa ga onda poredite sa Jokicem. kao i vazda, i tu je jokic sinoc bio bolji.
jokic je doktor

Nisam Englez

pre 5 godina

Problem je sa lokacijom servera! Pod hitno prebaciti tu skalameriju u Ameriku ili makar zapadnu Evropu, pa da vidis kad krene da firca tabela Zapadne Konferencije, bajo moj....

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Costanza, 06. decembar 2018 08:16)

0


probaj da iznad tabele klilnes na Western Conference mozda ti I otvori ono sto te interesuje

zemunski kej

pre 5 godina

Ne znam kako su sinoc pobedili u gostima,Ipak dva vazna poentera im nedostaju, Jokic je sinoc odigrao kao vrhunski KVOTERBEK,To je vrhunac dodavanja, ima i urucenja ali ima i pasova u prostor za Milsapa ili o patos za Mareja, Izgleda da su jako povezani i da nema lose krvi u ekipi,niko se ne mangupira, tako da nekako pobedjuju, Pitanje je koliko mogu Marej koji je premoren i Jokic koji se jos drzi, Sutra gostuju Charlotu. Igraju dobru odbranu i pokidaju se tako da su sinoc i jedni i drugi masili slobodna,Jokic je bio sam izgreban.Kada se bijes sa masivnim igracima pos kosem nema tu preciznog suta,

matori

pre 5 godina

@dobar je ovaj vucevic, redovno mu gledajte +/- kolonicu pa ga onda poredite sa Jokicem. kao i vazda, i tu je jokic sinoc bio bolji. 
jokic je doktor
(bobinator, 06. decembar 2018 08:49)

Jokić je trenutno 4. u ligi, a ni Vučević nije loš. mislim da je u prvih 20.
pogledajte na ESPN.
a što se tiče tabele, mislim da sada već većina zeza i skontala je kako se otvara zapadna konferencija. inače ovaj vid tabele postoji na index.hr već xy godina. prvi put kada sam je video ovde, rekoh - konačno!

buha

pre 5 godina

Znaci igrac utakmice je lik koji je 25 puta sutnuo loptu i pogodio 10? :)

Meni je kolona +/- postala glavni pokazatelj tvoje igre. Nema vise lazi.

Marej, igrac utakmice: +2.

Jokic: +10, ubedljivo najvise od svih igraca na terenu.

Vucicevic: -9, ubedljivo najmanje od svih na terenu.

Kolona oznacava, sta se desava sa rezultatom dok si ti na terenu.
Da li tvoj tim gubi ili pobedjuje to sto te ima?

lignjoslav

pre 5 godina

gledao sinoc...malo se Jokari nije ni igralo i to je onakva utakmica gde mu se bas i nije guralo u reket, pa čak i šut je bio preko one stvari. Celu utakmicu je asistirao. ja mislim 2x Milsap, 2 x Huančo i ostalih 9x Murray. Mozda zato i drzanje na klupi veci deo 4/4 jer nisam stekao utisak da se takav pristup bas i svideo Melounu (mozda i sa pravom) Jeste on sutnuo vise puta, ali nije tu bilo zara, niti cimanja i guranja pod kos (ne znam da li ima veze sa tim sto je Vucevic igrao sa druge strane, a videlo se da su drugari) . Mislim cimao se u odbrani (bas se rastrcao) ali ni jednom nisu faulirali jedan drugog iako su se međusobno cuvali. Klupa povukla dobro, pogotovo kada je Murraya bas stalo veci deo 2 poluvremena,pa je ova druga postava i okrenula utakmicu sa +5 za Orlando, na +5 za Denver. Uspeli su (opet starteri) da prospi na kraju i da odu u produzezak, ali cini mi se da su se bas podigli (morali su, ja mislim da bi ih Meloun pobio) i oni dobili taj produzetak. Tu se vec i Nikola i Murray bas potrudili, a Murray uglavnom siguran sa sl. bacanja, ut taj Nikolin kos iz igre (gde su otisli na +7 u produzetku) prelomili utakmicu.
Slapirao sam da su se istrošili emotivno protiv Toronta, i skapirso sam da i pored Nikolinog konstantnog forsiranja Murraya (izhleda da njega najviše gotivi) da je Heris ipak igrac koji nedostaje za ovakve zavrsnice (Murray promasio ne toliko tezak sut za pobedu u regularnom, dok sam uveren da bi Heris dao)
Na kraju Murray odlican (ali ipak promasuje kad je odluka), pa i Jokic prvo bas dobar, drugo ispodprosečan, Murray se ipak podigao na kraju

bajchilo

pre 5 godina

Ovaj Meloun... Ne razumem coveka... Marej 46 minuta, ispucava se do besvesti. Ali kad uvede Plamlija poslednjih par sekundi zbog odbrane to je po pravilu siguran kos za protivnika. ?

Imam logično objašnjenje

pre 5 godina

Ljudi, znam šta se dešava! Jokara brat odlučio da se malo igra i da ima triple-double u proseku pa ni ne gleda koš već samo kako da skupi što više asistencija. Sad mora po 14-15 ali će za koju utakmicu da stigne do 10 u proseku i onda će da krene više da šutira. Tad će i procente da popravi, sad je malo van forme jer i na treningu samo asistira.

big

pre 5 godina

Desiće se nekada da Nikola ne igra utakmicu, pa će se videti koliko će faliti.Elem, 12 asistencija je oko 25 poena + Nikolini poeni, skokovi, malo izgubljenih + odlični pasovi do saigrača gde posle toga saigrač napravi još jedan za otvoreni šut...realno zaslužan je svaku utakmicu bar za trećinu poena svoje ekipe. Verovatno je jedan od najboljih timskih igrača u NBA, uz savršen pregled igre. Mnogi bi voleli da cepa 30+ svako veče, iako je ovo što radi tipičan primer naše košarke...

petarczv

pre 5 godina

Vucevic sjajan ali utisak je da je Julius Rendl strasan igrac i da su Lejkersi mogli da puste bilo koga samo ne njega nije mi jasno kako to nisu videli jer je imao neke sjajne utakmice u LA
(NBA Live, 06. decembar 2018 08:18)

To sam i ja pomislio vec duze vreme igra kao u transu mnogo je napredovao i po mom misljenju uz siakama iz toronta glavni kandidat za MIP...

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

svaka cast.lepo.ali sarlot i atlanta ce biti pokazatelj dal je to denver od prosle sezone ili su se podigli na visi nivo.imaju sad lep raspored, ove dve u gostima i onda dve kuci.ako to uspeju dobiti lepo grabe ka sto boljoj poziciji pred play off.
(miki, 6. decembar 2018 08:11)

Druze, nepotpune informacije, da dopunim malo:

- nakon jos 2 gostovanja, ne da slede dve kuci, nego 4 utakmice.
- svima je slican raspored, nije Denveru posebno lep, pogodan.
- od te 4 kuci, da li su to laki protivnici, Memfis, Oklahoma, Toronto, Dalas?
- nece (tek) naredne dve biti pokazatelj da ovo nije Denver od prosle sezone, odavno su mnoge utakmice bile pokazatelj, dobili naredne dve ili ne.
- Denver grabi ka Play Off-u, ali ostali nisu daleko, nista nije gotovo, koju god utakmicu da izgube, bice jos dosta borbe, mada verujem da ide sve kako treba.

Bookie

pre 5 godina

Prvo nekolicini iz komentara da odgovorim tj repliciram na njihova pisanja :

-Za produzetke nije kriva startna petorka vec Bizli (#25) koji se pogubio kada je Kreg ostao u Vucevicevom bloku i nije posao na Rosa , vec ostao i on blizu Vucevica masuci rukama zbunjen gdje je i koga cuva , a 3 razlike i samo sut za 3 treba da paze!

-Jokic "dodavac"?!!Da on nije dodavac ovaj tim bi imao ukupno 5 asistencija , a Marej 20 izgubljenih lopti i 40+ suteva po mecu.Decko igra pleja , a ne zna sta je pik igra , da prepozna mis mec , a i ako ga prepozna nakon pola sata nije u stanju sa metar dodati loptu igracu visem pola metra od tog cuvara u "misu".Bezglava muva sa kosarkaskom inteligencijom J.R.Smita :D

-Vucevic je slicnu partiju , sa slicnim procentima imao protiv Emida , a i u seriji je izuzetnih brojki gdje je bilo koketiranja sa tripl dablovima , jedan i napravio!

Jokic igra bez silovanja i racionalno.Ko je gledao zavrsnicu regularnog meca i produzetak , mogao je vidjeti da je dodavao lopte na igraca koji su pobjegli cuvarima ili su na njima ostajali igraci koji ih ne mogu cuvati , a samo jedan pas je poslao u publiku kod nesporazuma sa Hernangomesom koji se ukopao , a Nikola je ocekivao da nastavi kretnju.Kada budu kompletni , bice vise igraca sa poenima u rukama , koji se nece kriti i plasiti lopte kada se mec lomi i sve ce to izgledati mnogo bolje i lakse ce se ovakvi mecevi ranije prelomiti , tacnije Mareja ce moci preskakati , jer im kosarka 1 na 3 nije potrebna.

milos

pre 5 godina

Ne kapiram ovo sa kolonom "+-"?
Dakle, ja svoje minute odigram odlicno i napred i nazad, trpam poene, skacem, asistiram, dobro cuvam svog igraca u odbrani, kradem lopte i sl., ali dvojica/trojica ostalih indijanaca u ekipi igraju lose i u napadu i u odbrani dok sam ja na terenu i mi smo kao ekipa zbog toga u minusu dok ja igram - ja cu zbog toga imati los +-?!?
Moze, naravno, da bude i obrnuto.
Boze, koliko je ovo glupo??!!?? :-)

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Za igrača sa maksimalnim ugovorom od 150 miliona dolara, označenog kao nositelja franšize 12 poena uz loš šut 5/13 i generalno Nikola je 58. strelac lige sa 16 i po poena po utakmici.... sve te asistencije u redu, ali većina se odnosi na uručenje nakon kojeg se postigne trojka.... lično mislim da treba bolje ali tim pobeđuje, zasad....

Đole

pre 5 godina

Pre neki dan napišem da Divac treba da dovede Nikolu Vučevića (na leto mu ističe ugovor)umesto smotanog Koste Kufosa i nađu se pametnjakovići da mi popuju kako je spor i ne odgovara brzoj igri Kingsa. Vučević je od Koli-Stajna bolji šuter i mnogo bolji defanzivac, ali je sporiji od njega i ne trči tako dobro kontre. Za brzu igru Kingsa mnogo više odgovara Deandre Džordan, ali on je nemoguća misija! Poenta je da sledeće godine Kingsi odigraju bolju odbranu (kao što su Nagetsi uradili ove sezone) i eto njih u prvih šest na Zapadu. Baglija planiraju za krilo i najviše rade na njegovom (bezveznom) šutu. Neće valjda da im plej of igra klinac sa manjkom mišićne mase kao što je Gajls?!?! Njemu treba još dve godine da "poraste". Nemaju vremena da čekaju Kingsi, čak 12 godina nisu igrali plej of i to im je sledeće godine imperativ ili lete Divac i Stojaković. A to sa ovim sastavom i 60 miliona dolara na leto u seleri kapu lako mogu da ostvare samo ako pametno trejduju ili kupuju!!!

Napredan mladic

pre 5 godina

Trebali ste da naglasite da je Denver prvi i u severozapadnoj diviziji. To je mnogo bitniji podatak od plasmana po konferencijama, barem za nas koji smo pravi poznavaoci NBA.

Alija Sirotanović

pre 5 godina

@Gatsby Hvala na informaciji. Sada sam uplatio VPN, pa mogu da biram odakle pristupam internetu, virtuelno. Evo, prvi put sam video SE diviziju, jer sam namestio pristup iz Novog Zelanda. Hvala još jednom.

Darko04

pre 5 godina

Jokaroo brat, ja nisam ni znao da postoje zapad i istok kao neke strane sveta,i to sad naucim kroz nba,eto nesto korisno danas,hvala vam
i da idu naredne 2 tekme pobede Nagetsa,samo napred do prvaka istoka

rooney_utd

pre 5 godina

(Gatsby, 6. decembar 2018 08:33) 

Izgleda da u Irskoj ispari spisao za humor.
(likvidator, 06. decembar 2018 08:44)

Mozda sPisao ispari, ali smisao nikada!

Ivan NK

pre 5 godina

@Gatsby
Je l' se ti to salis?
Kakve hemisfere, kakve Irske, Greenich i sl.???
Iznad tabele imas "tabove" za obje konferencije i sve divizije, pa analiziraj do mile volje.

lignjoslav

pre 5 godina

@booki
nisam mislio na poslednji napad (ako si uopste replicirao meni) vec na propustenih 5 razlike 2 minuta pre kraja, i barem 3,4 napada na +3 koje je prva postava nije realizovala (mada je Orlando odigrao sjajnu odbranu) i tako resila utakmicu ranije. Defanzivna 5orka je usla 9 sekundi pre kraja i igrala 3 sekunde i primila trojku iz mora se reci dobro osmisljene akcije. Ponovo prva petorka ima priliku da resi, ali opet Murray promašuje ne toliko tezak sut.

Za Murraya se ne slazem. Odigrao je sasvim solidno u skladu sa svojim mogucnostima (on jednostavno je limitiran i u glavi i u šutu). Nije bio bas ni sebičan...gomila povratnih Jokiću koje do sada nismo toliko gledali (na kraju i on solidnih 8 asistencija) . On jednostavno ne moze bolje. Haris mi je igrač koji je talentovaniji (u oba smera iako je pre povrede imao uzasnih trenutaka, recimo protiv Milvokija na kraju, ali on je celu utakmicu lose odigrao, pa je kraj bio logičan). U jednom trenutku, sam pomislio da je Lajls čovek koji ce pre dati odlucujuce poene (dao je jako bitnu trojku pred kraj 3/4, kada je Orlando imao +6 i pretio da se odvoji i prelomi na njihovu stranu), ali Lajls na svake jako bitne poene, napravi jos vise gluposti...šutne 3ojku preko ruke bez ikakvog razloga, i onda skapiraš zašto ce uvek biti zamena. Murray recimo retko šutira trojku preko ruke, i njegova mana je prodor i zabijanje u 3 igraca, tj nemogucnost procene kada mu je otvoren put, a kada jednostavno fizicki nije moguce da prođe. Na ovoj utakmici je cini mi se bilo toga dosta manje (iako je imao jedu takvu glupost, upravo u ta poslednja 2 min kada su mogli da reše utakmicu.
Sto se tiče Jokićevih asistencija gde "samo" predaje loptu beku do sebe u sutu za 3, on upravo pravi blok i cini da taj šut bude bukvalno bez odbrane, tako da svakako taj vid asistencije je nesto sto se mora tako i racunati.
Bilo je tu i nategnutih par gde dodaje igracu, koji pravi dribling i daje koš, ali i tu su igrači uglavnom u punom trku (prodoru) i cak i da mu ne racunaju to kao asistenciju, on ima veliki uticaj na taj pogodak.
Svakako je Jokić ubedljivo najracionalniji igrač od svih "fransiznih" igraca i nikad ga nisam video da siluje bez potrebe, i cini mi se da je jedino on u mogucnosti da izvuce ono najbolje iz svojih igrača, pa i ne čudi manjak njegovih poena a (u prkos tome)visak pobeda i +- rejting medu najboljim u ligi.

Ivan NK

pre 5 godina

@Gatsby
Je l' se ti to salis?
Kakve hemisfere, kakve Irske, Greenich i sl.???
Iznad tabele imas "tabove" za obje konferencije i sve divizije, pa analiziraj do mile volje.

Gatsby

pre 5 godina

Ljudi Denver je na čelu Zapadne konferencije. Znam da u Srbiji nemate mogućnost da otvorite ovu tabelu, pa da vas obavestim iz Irske.
I ja sam do skoro, dok sam bio u Srbiji, imao taj problem, nikako nisam mogao da nađem tabelu Zapada. Nervirao sam se jer nisam znao kako stoje timovi gde igraju naši Jokić, Bjelica, Bogdanović. Prošle godine čekam da vidim sa kim će igrati Denver u plej-ofu kad oni nisu ni prošli.
E sad kako obitavam na Zapadnoj hemisferi naše planete, odmah mi izlazi tabela Zapadne konferencije, i ne mogu vam reći koliko sam srećan, što mogu da imam uvid u stanje, i ne mogu vam opisati koliko su izjednačene ekipe, i kako dobro stoje ekipe gde naši igraju.
E sad pomalo me nervira što nemam tabelu Istoka, tako da nemam pojma kakvo je stanje tamo, i kako stoje Pejsersi za koje navijam, čini mi se da bi trebali da budu u plej-of zoni. Takođe sa komšijama Ircima diskutujemo na ovu temu, i oni su razočarani jer ne mogu da vide kako stoje Seltiksi za koje svi navijaju, i ubeđeni su da su ubedljivo prvi na Istoku, mada sam ja primetio da imaju dosta poraza, i da ne stoje baš najbolje. Šteta što ne možemo da otvorimo tabelu Istoka i rešimo tu dilemu.
E sad voleo bih da se nekako reši ovaj problem sa tabelama, da svaka hemisfera vidi obe Konferencije, ali izgleda da je to neki zakon fizike, koji pravim ljubiteljima NBA pravi veliki problem. Kakvi su srećni stanovnici Londona, koji žive oko Griniča, koji mogu da vide obe tabele istovremeno.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Za igrača sa maksimalnim ugovorom od 150 miliona dolara, označenog kao nositelja franšize 12 poena uz loš šut 5/13 i generalno Nikola je 58. strelac lige sa 16 i po poena po utakmici.... sve te asistencije u redu, ali većina se odnosi na uručenje nakon kojeg se postigne trojka.... lično mislim da treba bolje ali tim pobeđuje, zasad....

Napredan mladic

pre 5 godina

Trebali ste da naglasite da je Denver prvi i u severozapadnoj diviziji. To je mnogo bitniji podatak od plasmana po konferencijama, barem za nas koji smo pravi poznavaoci NBA.

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

Costanza, 06. decembar 2018 08:16)

0


probaj da iznad tabele klilnes na Western Conference mozda ti I otvori ono sto te interesuje

rooney_utd

pre 5 godina

(Gatsby, 6. decembar 2018 08:33) 

Izgleda da u Irskoj ispari spisao za humor.
(likvidator, 06. decembar 2018 08:44)

Mozda sPisao ispari, ali smisao nikada!

miki

pre 5 godina

svaka cast.lepo.ali sarlot i atlanta ce biti pokazatelj dal je to denver od prosle sezone ili su se podigli na visi nivo.imaju sad lep raspored, ove dve u gostima i onda dve kuci.ako to uspeju dobiti lepo grabe ka sto boljoj poziciji pred play off.

Bojan

pre 5 godina

Ja već danima šaljem komentar sa molbom da neko napravi detaljan tutorijal, po mogućstvu sa crtežom, kako doći do tabele Zapada, ali mi ne objavljuju ovi iz administracije.
Međutim, gospodin Gatsby mi je dao sjajnu ideju. Preselim se lepo u London, uzmem stan negde u blizini Griniča, i kad hoću da gledam tabelu Istoka, samo pređem istočno od Griniča. Kad hoću tabelu Zapada, pređem zapadno. A ne da se ovako zlopadim celog života.

vosjcbks

pre 5 godina

Nalazimo se u istočnoj Evropi kulturološki i geografski gledano te stoga nam prikazuje tabelu istoka..
Prošle nedelje kad sam bio u Nemačkoj nešto privatno i ušao na NBA vesti bila je tabela zapada

Đole

pre 5 godina

Pre neki dan napišem da Divac treba da dovede Nikolu Vučevića (na leto mu ističe ugovor)umesto smotanog Koste Kufosa i nađu se pametnjakovići da mi popuju kako je spor i ne odgovara brzoj igri Kingsa. Vučević je od Koli-Stajna bolji šuter i mnogo bolji defanzivac, ali je sporiji od njega i ne trči tako dobro kontre. Za brzu igru Kingsa mnogo više odgovara Deandre Džordan, ali on je nemoguća misija! Poenta je da sledeće godine Kingsi odigraju bolju odbranu (kao što su Nagetsi uradili ove sezone) i eto njih u prvih šest na Zapadu. Baglija planiraju za krilo i najviše rade na njegovom (bezveznom) šutu. Neće valjda da im plej of igra klinac sa manjkom mišićne mase kao što je Gajls?!?! Njemu treba još dve godine da "poraste". Nemaju vremena da čekaju Kingsi, čak 12 godina nisu igrali plej of i to im je sledeće godine imperativ ili lete Divac i Stojaković. A to sa ovim sastavom i 60 miliona dolara na leto u seleri kapu lako mogu da ostvare samo ako pametno trejduju ili kupuju!!!

Milan

pre 5 godina

Treba samo istaći da je u 4/4 i produžetku Jokić odlično čuvao Vučevića koji ne znam da li je išta pogodio u tom periodu. Nikola više nije rupa u odbrani definitivno. Još jedna zanimljivost je da je u poslednja dva meča zabeležio 28 asistencija i svega 3 greške, što je fenomenalno.

buha

pre 5 godina

Znaci igrac utakmice je lik koji je 25 puta sutnuo loptu i pogodio 10? :)

Meni je kolona +/- postala glavni pokazatelj tvoje igre. Nema vise lazi.

Marej, igrac utakmice: +2.

Jokic: +10, ubedljivo najvise od svih igraca na terenu.

Vucicevic: -9, ubedljivo najmanje od svih na terenu.

Kolona oznacava, sta se desava sa rezultatom dok si ti na terenu.
Da li tvoj tim gubi ili pobedjuje to sto te ima?

bobinator

pre 5 godina

dobar je ovaj vucevic, redovno mu gledajte +/- kolonicu pa ga onda poredite sa Jokicem. kao i vazda, i tu je jokic sinoc bio bolji.
jokic je doktor

bajchilo

pre 5 godina

Ovaj Meloun... Ne razumem coveka... Marej 46 minuta, ispucava se do besvesti. Ali kad uvede Plamlija poslednjih par sekundi zbog odbrane to je po pravilu siguran kos za protivnika. ?

Imam logično objašnjenje

pre 5 godina

Ljudi, znam šta se dešava! Jokara brat odlučio da se malo igra i da ima triple-double u proseku pa ni ne gleda koš već samo kako da skupi što više asistencija. Sad mora po 14-15 ali će za koju utakmicu da stigne do 10 u proseku i onda će da krene više da šutira. Tad će i procente da popravi, sad je malo van forme jer i na treningu samo asistira.

cvele

pre 5 godina

Prestanite se loziti ljudi. Prvi dan je neko ispao glup kad verovatno stvarno nije znao kako se menja tabela. Sve posle toga vi dozvoljavate da vas dezurni lozaci isprovociraju tim istim pitanjem. Kao da od juce visite po internetu, pa ih nikada niste primetila. U mojim ocima vi koji im odgovarate ispadate gluplji od onog prvog koji stvarno nije znao gde je tabela zapada. Uostalom ne mora ni da je vidi sto se mene tice....

matori

pre 5 godina

@dobar je ovaj vucevic, redovno mu gledajte +/- kolonicu pa ga onda poredite sa Jokicem. kao i vazda, i tu je jokic sinoc bio bolji. 
jokic je doktor
(bobinator, 06. decembar 2018 08:49)

Jokić je trenutno 4. u ligi, a ni Vučević nije loš. mislim da je u prvih 20.
pogledajte na ESPN.
a što se tiče tabele, mislim da sada već većina zeza i skontala je kako se otvara zapadna konferencija. inače ovaj vid tabele postoji na index.hr već xy godina. prvi put kada sam je video ovde, rekoh - konačno!

lignjoslav

pre 5 godina

gledao sinoc...malo se Jokari nije ni igralo i to je onakva utakmica gde mu se bas i nije guralo u reket, pa čak i šut je bio preko one stvari. Celu utakmicu je asistirao. ja mislim 2x Milsap, 2 x Huančo i ostalih 9x Murray. Mozda zato i drzanje na klupi veci deo 4/4 jer nisam stekao utisak da se takav pristup bas i svideo Melounu (mozda i sa pravom) Jeste on sutnuo vise puta, ali nije tu bilo zara, niti cimanja i guranja pod kos (ne znam da li ima veze sa tim sto je Vucevic igrao sa druge strane, a videlo se da su drugari) . Mislim cimao se u odbrani (bas se rastrcao) ali ni jednom nisu faulirali jedan drugog iako su se međusobno cuvali. Klupa povukla dobro, pogotovo kada je Murraya bas stalo veci deo 2 poluvremena,pa je ova druga postava i okrenula utakmicu sa +5 za Orlando, na +5 za Denver. Uspeli su (opet starteri) da prospi na kraju i da odu u produzezak, ali cini mi se da su se bas podigli (morali su, ja mislim da bi ih Meloun pobio) i oni dobili taj produzetak. Tu se vec i Nikola i Murray bas potrudili, a Murray uglavnom siguran sa sl. bacanja, ut taj Nikolin kos iz igre (gde su otisli na +7 u produzetku) prelomili utakmicu.
Slapirao sam da su se istrošili emotivno protiv Toronta, i skapirso sam da i pored Nikolinog konstantnog forsiranja Murraya (izhleda da njega najviše gotivi) da je Heris ipak igrac koji nedostaje za ovakve zavrsnice (Murray promasio ne toliko tezak sut za pobedu u regularnom, dok sam uveren da bi Heris dao)
Na kraju Murray odlican (ali ipak promasuje kad je odluka), pa i Jokic prvo bas dobar, drugo ispodprosečan, Murray se ipak podigao na kraju

WH

pre 5 godina

Ne znam sta je sa tabelom problem ali meni je uvek ispod teksta o bilo kojoj vesti iz NBA.

Za ove sto pljukaju i ismevaju sa dodavac i slicno ,Nikola je u prvih 10 asistenata lige kao CENTAR !!! Sledeci centar je AD koji i nije centar ali se broji kao centar.

Sa njegovih 13 asistencija on je ladno sto da sto kreirao trecinu koseva svoje ekipe.Ne treba zanemariti i dodavanja posle kojih slede slobodna bacanja.Tako da je on isitinski playmaker kao centar to se nikad nije desilo.Ali NIKAD.

Nisam Englez

pre 5 godina

Problem je sa lokacijom servera! Pod hitno prebaciti tu skalameriju u Ameriku ili makar zapadnu Evropu, pa da vidis kad krene da firca tabela Zapadne Konferencije, bajo moj....

KanidjaPG

pre 5 godina

Poceo brat sada flert sa sezonskim tripl dablom 16,5p ,9,6s ,7,8a za sada.
Kako gubi protivnicke igrace sa asistencijama iz meca u mec ,nevjerovatna glava.Svaka cast majstore.

Dzhoni

pre 5 godina

12 poena? lik je postao dodavac lopti suigracima, koji onda iz driblinga sutaju. Vucevic je za njega doktor kosarke postao.
(Mr_Melbourne, 06. decembar 2018 08:14)


Idi prati klikere, molim te...

Trol western

pre 5 godina

Ljudi koji to pisu da nema tabele zapada vas loze. Trolovanje se to zove. Da li je moguce da konstantno nasedate? Kulirajte ih jer mi je mucno da citam ta vasa objasnjenja i njihove fore. Zelim da uzivam u analizama meca u komentarima

JPR24

pre 5 godina

Treba samo istaći da je u 4/4 i produžetku Jokić odlično čuvao Vučevića koji ne znam da li je išta pogodio u tom periodu. Nikola više nije rupa u odbrani definitivno. Još jedna zanimljivost je da je u poslednja dva meča zabeležio 28 asistencija i svega 3 greške, što je fenomenalno.
(Milan, 06. decembar 2018 08:23)
Rupa nije u odbrani kad odluci da je igra. Kao i dosta igraca u NBA.

petarczv

pre 5 godina

12 poena? lik je postao dodavac lopti suigracima, koji onda iz driblinga sutaju. Vucevic je za njega doktor kosarke postao.
(Mr_Melbourne, 06. decembar 2018 08:14)

Druze idi gledaj svoje zizica i bogdanovica jokic ima vise asistencija u proseku nego oni poena..

petarczv

pre 5 godina

Za igrača sa maksimalnim ugovorom od 150 miliona dolara, označenog kao nositelja franšize 12 poena uz loš šut 5/13 i generalno Nikola je 58. strelac lige sa 16 i po poena po utakmici.... sve te asistencije u redu, ali većina se odnosi na uručenje nakon kojeg se postigne trojka.... lično mislim da treba bolje ali tim pobeđuje, zasad....
(A smejali ste se Divcu, 06. decembar 2018 08:50)

Hahahaha igrac cija je ekipa prva na nikad jacem zapadu, lik koji je vlasnik najbrzeg tripl dabla u istoriji nba, lik koji je najpametniji centar u nba i lik koji je bolji asistent od polovine plejeva u nba je za tebe los

milos

pre 5 godina

Ne kapiram ovo sa kolonom "+-"?
Dakle, ja svoje minute odigram odlicno i napred i nazad, trpam poene, skacem, asistiram, dobro cuvam svog igraca u odbrani, kradem lopte i sl., ali dvojica/trojica ostalih indijanaca u ekipi igraju lose i u napadu i u odbrani dok sam ja na terenu i mi smo kao ekipa zbog toga u minusu dok ja igram - ja cu zbog toga imati los +-?!?
Moze, naravno, da bude i obrnuto.
Boze, koliko je ovo glupo??!!?? :-)

NBA Live

pre 5 godina

Vucevic sjajan ali utisak je da je Julius Rendl strasan igrac i da su Lejkersi mogli da puste bilo koga samo ne njega nije mi jasno kako to nisu videli jer je imao neke sjajne utakmice u LA

petarczv

pre 5 godina

@Gatsby 
Je l' se ti to salis? 
Kakve hemisfere, kakve Irske, Greenich i sl.??? 
Iznad tabele imas "tabove" za obje konferencije i sve divizije, pa analiziraj do mile volje.
(Ivan NK, 06. decembar 2018 08:57)

I imamo pobednika hahahahahahahah sta je sa ljudima?!

Alija Sirotanović

pre 5 godina

@Gatsby Hvala na informaciji. Sada sam uplatio VPN, pa mogu da biram odakle pristupam internetu, virtuelno. Evo, prvi put sam video SE diviziju, jer sam namestio pristup iz Novog Zelanda. Hvala još jednom.

Zuba

pre 5 godina

(Gatsby, 6. decembar 2018 08:33)

A sta da rade oni sto su ispod ekvatora, koju oni konferenciju gledaju?
Mozda rezultate ekipa koje su na jugu u obe konferencije.

:) :) :)

Pseudoharms

pre 5 godina

Jokic uzeo jako malo suteva, ali zato asistencije i igra u odbrani fenomenalni. A ovi sto pricaju da Jokicevih 28 asiatencija u dve utakmice, nemaju neku vaznost, "jer su to urucenja, igrac napravi 2-3 driblinga pa da kos", nek pogleda koji su to igraci, tj.koji su to plejevi, ove sezone, imali utakmicu sa 13+ asistencija i koliko je ukupno, takvih utakmica bilo.

Phoenix

pre 5 godina

Denver ima 4 nepotrebna poraza...
(dare slovenac, 06. decembar 2018 09:31)

I verovatno isto toliko pobeda koje su mogle da ispadnu porazi...

zemunski kej

pre 5 godina

Ne znam kako su sinoc pobedili u gostima,Ipak dva vazna poentera im nedostaju, Jokic je sinoc odigrao kao vrhunski KVOTERBEK,To je vrhunac dodavanja, ima i urucenja ali ima i pasova u prostor za Milsapa ili o patos za Mareja, Izgleda da su jako povezani i da nema lose krvi u ekipi,niko se ne mangupira, tako da nekako pobedjuju, Pitanje je koliko mogu Marej koji je premoren i Jokic koji se jos drzi, Sutra gostuju Charlotu. Igraju dobru odbranu i pokidaju se tako da su sinoc i jedni i drugi masili slobodna,Jokic je bio sam izgreban.Kada se bijes sa masivnim igracima pos kosem nema tu preciznog suta,

Bookie

pre 5 godina

Prvo nekolicini iz komentara da odgovorim tj repliciram na njihova pisanja :

-Za produzetke nije kriva startna petorka vec Bizli (#25) koji se pogubio kada je Kreg ostao u Vucevicevom bloku i nije posao na Rosa , vec ostao i on blizu Vucevica masuci rukama zbunjen gdje je i koga cuva , a 3 razlike i samo sut za 3 treba da paze!

-Jokic "dodavac"?!!Da on nije dodavac ovaj tim bi imao ukupno 5 asistencija , a Marej 20 izgubljenih lopti i 40+ suteva po mecu.Decko igra pleja , a ne zna sta je pik igra , da prepozna mis mec , a i ako ga prepozna nakon pola sata nije u stanju sa metar dodati loptu igracu visem pola metra od tog cuvara u "misu".Bezglava muva sa kosarkaskom inteligencijom J.R.Smita :D

-Vucevic je slicnu partiju , sa slicnim procentima imao protiv Emida , a i u seriji je izuzetnih brojki gdje je bilo koketiranja sa tripl dablovima , jedan i napravio!

Jokic igra bez silovanja i racionalno.Ko je gledao zavrsnicu regularnog meca i produzetak , mogao je vidjeti da je dodavao lopte na igraca koji su pobjegli cuvarima ili su na njima ostajali igraci koji ih ne mogu cuvati , a samo jedan pas je poslao u publiku kod nesporazuma sa Hernangomesom koji se ukopao , a Nikola je ocekivao da nastavi kretnju.Kada budu kompletni , bice vise igraca sa poenima u rukama , koji se nece kriti i plasiti lopte kada se mec lomi i sve ce to izgledati mnogo bolje i lakse ce se ovakvi mecevi ranije prelomiti , tacnije Mareja ce moci preskakati , jer im kosarka 1 na 3 nije potrebna.

big

pre 5 godina

Desiće se nekada da Nikola ne igra utakmicu, pa će se videti koliko će faliti.Elem, 12 asistencija je oko 25 poena + Nikolini poeni, skokovi, malo izgubljenih + odlični pasovi do saigrača gde posle toga saigrač napravi još jedan za otvoreni šut...realno zaslužan je svaku utakmicu bar za trećinu poena svoje ekipe. Verovatno je jedan od najboljih timskih igrača u NBA, uz savršen pregled igre. Mnogi bi voleli da cepa 30+ svako veče, iako je ovo što radi tipičan primer naše košarke...

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

svaka cast.lepo.ali sarlot i atlanta ce biti pokazatelj dal je to denver od prosle sezone ili su se podigli na visi nivo.imaju sad lep raspored, ove dve u gostima i onda dve kuci.ako to uspeju dobiti lepo grabe ka sto boljoj poziciji pred play off.
(miki, 6. decembar 2018 08:11)

Druze, nepotpune informacije, da dopunim malo:

- nakon jos 2 gostovanja, ne da slede dve kuci, nego 4 utakmice.
- svima je slican raspored, nije Denveru posebno lep, pogodan.
- od te 4 kuci, da li su to laki protivnici, Memfis, Oklahoma, Toronto, Dalas?
- nece (tek) naredne dve biti pokazatelj da ovo nije Denver od prosle sezone, odavno su mnoge utakmice bile pokazatelj, dobili naredne dve ili ne.
- Denver grabi ka Play Off-u, ali ostali nisu daleko, nista nije gotovo, koju god utakmicu da izgube, bice jos dosta borbe, mada verujem da ide sve kako treba.

Darko04

pre 5 godina

Jokaroo brat, ja nisam ni znao da postoje zapad i istok kao neke strane sveta,i to sad naucim kroz nba,eto nesto korisno danas,hvala vam
i da idu naredne 2 tekme pobede Nagetsa,samo napred do prvaka istoka

petarczv

pre 5 godina

Vucevic sjajan ali utisak je da je Julius Rendl strasan igrac i da su Lejkersi mogli da puste bilo koga samo ne njega nije mi jasno kako to nisu videli jer je imao neke sjajne utakmice u LA
(NBA Live, 06. decembar 2018 08:18)

To sam i ja pomislio vec duze vreme igra kao u transu mnogo je napredovao i po mom misljenju uz siakama iz toronta glavni kandidat za MIP...

lignjoslav

pre 5 godina

@booki
nisam mislio na poslednji napad (ako si uopste replicirao meni) vec na propustenih 5 razlike 2 minuta pre kraja, i barem 3,4 napada na +3 koje je prva postava nije realizovala (mada je Orlando odigrao sjajnu odbranu) i tako resila utakmicu ranije. Defanzivna 5orka je usla 9 sekundi pre kraja i igrala 3 sekunde i primila trojku iz mora se reci dobro osmisljene akcije. Ponovo prva petorka ima priliku da resi, ali opet Murray promašuje ne toliko tezak sut.

Za Murraya se ne slazem. Odigrao je sasvim solidno u skladu sa svojim mogucnostima (on jednostavno je limitiran i u glavi i u šutu). Nije bio bas ni sebičan...gomila povratnih Jokiću koje do sada nismo toliko gledali (na kraju i on solidnih 8 asistencija) . On jednostavno ne moze bolje. Haris mi je igrač koji je talentovaniji (u oba smera iako je pre povrede imao uzasnih trenutaka, recimo protiv Milvokija na kraju, ali on je celu utakmicu lose odigrao, pa je kraj bio logičan). U jednom trenutku, sam pomislio da je Lajls čovek koji ce pre dati odlucujuce poene (dao je jako bitnu trojku pred kraj 3/4, kada je Orlando imao +6 i pretio da se odvoji i prelomi na njihovu stranu), ali Lajls na svake jako bitne poene, napravi jos vise gluposti...šutne 3ojku preko ruke bez ikakvog razloga, i onda skapiraš zašto ce uvek biti zamena. Murray recimo retko šutira trojku preko ruke, i njegova mana je prodor i zabijanje u 3 igraca, tj nemogucnost procene kada mu je otvoren put, a kada jednostavno fizicki nije moguce da prođe. Na ovoj utakmici je cini mi se bilo toga dosta manje (iako je imao jedu takvu glupost, upravo u ta poslednja 2 min kada su mogli da reše utakmicu.
Sto se tiče Jokićevih asistencija gde "samo" predaje loptu beku do sebe u sutu za 3, on upravo pravi blok i cini da taj šut bude bukvalno bez odbrane, tako da svakako taj vid asistencije je nesto sto se mora tako i racunati.
Bilo je tu i nategnutih par gde dodaje igracu, koji pravi dribling i daje koš, ali i tu su igrači uglavnom u punom trku (prodoru) i cak i da mu ne racunaju to kao asistenciju, on ima veliki uticaj na taj pogodak.
Svakako je Jokić ubedljivo najracionalniji igrač od svih "fransiznih" igraca i nikad ga nisam video da siluje bez potrebe, i cini mi se da je jedino on u mogucnosti da izvuce ono najbolje iz svojih igrača, pa i ne čudi manjak njegovih poena a (u prkos tome)visak pobeda i +- rejting medu najboljim u ligi.