1. Šta je to "ruki"?!?
  (Vuk, 30. novembar 2018 12:43)

  # Link komentara

 2. Odlicno igra ali Menfis je izgubio?
  (ccc?, 30. novembar 2018 01:52)

  # Link komentara

 3. Ovaj mali je odlican igrac. Gledao sam ga protiv Denvera, decu im je pravio. Odem posle da ga upoznam na yt i bogami ima tu mesa da postane i bolji od Greena s kojim ga porede. Sve zavisi od ekipe kako se bude razvijala i da li ce se povredjivati. Mene licno podseca na Randle-a koji je ipak malo okretniji i cini mi se brzi.
   (leandro, 29. novembar 2018 23:21)

  # Link komentara

 4. Ja ga gledao poslednju protiv Toronta, prvi put, upravo pod utiskom tih 7 blokada što sam video u statistici. Utisak u vezi ovog momka jeste što je tokom meča čuvao od Deni Grina, preko Siakama, Ibake i Valančiunasa. Nije da se baš proslavio, ali nije prezao ni od koga od njih i nije ispadao nogama. Ja ne znam mnogo igrača u ligi osim Drejmonda i Milsapa što mi padaju na pamet na prvu koji čuvaju tako od 3-5 pozicije. Mana mu je što je zelen još, zaleće se sa strane pomoći na te blokade i njegovi igrači ostaju slobodni, a to je Toronto koristio. Verovatno su ga skautirali posle Niksa. Svi igraju presing, a on igra na ivici zone. Zato se i nije naigrao jer u toj želji delovalo kao da čekaju da on krene da pomaže pa da sledi pas ka njegovom igraču jer Memfis ne rotira skoro uopšte. Fali mu iskustva i jedno 5-10kg mišića i biće bombona.
  (Jim Beam, 29. novembar 2018 23:05)

  # Link komentara

 5. Memfis/Memphis (kako se vec potpisujes, izvini) je lepo pisao jos pre starta sezone o njemu, lik popio brdo minusa bez ikakve rasprave sa drugima. :D

  P.S. Lepo je opet videti Majka Konlija na parketu, falio je "dosadni" Memfis ovoj ligi. :D
   (Jaran, 29. novembar 2018 22:37)

  # Link komentara

 6. Momak je shvatio u cemu je stvar: tajming. Ne peca se na finte suta i krosovere nego pokriva prostor i sprovodi igrace na "svoju" poziciju, nema ranog skakanja kod njega. Samo ih ceka.

  Ispade jako, jako kvalitetna draft klasa.
   (Jaran, 29. novembar 2018 22:10)

  # Link komentara

 7. Svidja mi se mnogo kako igra, tiho i nenametljivo a prava zver pod obrucem.
  Moze dobar igrac da postane, ima dobrog mentora. ?
   (popaco, 29. novembar 2018 22:07)

  # Link komentara