Četvrtak, 29.07.2004.

23:03

Mogući rival Zvezde - PSV Ajndhoven

Izvor: B92

Moguæi rival Zvezde - PSV Ajndhoven IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

djosha

pre 19 godina

znate sta ljudi, dosta mi je vise tog straha od protivnika i tih jadikovanja "mogli smo da dobijemo lakseg protivnika..."!!
Sto se mene tice mogli smo i real da dobijemo, nije vazno, vazno je da se momci bore!!
zato zvezdo u napad, pa ako prodjemo, prodjemo, ako ne, bar smo se dobro borili!!

Velimir

pre 19 godina

Kao neutralan posmatrac mogu da kazem da je Zvezda dobila jakog protivnika,ne iz evropske prve klase,ali sigurno iz Prve B.PSV jeste oslabljen,i u tome,kao i u velikoj zelji i pozrtvovanosti,lezi Zvezdina sansa,koju cenim na 50%
Naravno,prvo treba proci YB i time nasoj zemlji i fudbalu obezbediti jos jedno mesto u Ligi UEFA(ako se ne uspe protiv PSV) i poboljsanje koeficijenta na rang listi.

goran

pre 19 godina

Nikako mi nisu jasni ovi cigani. Pa 90% vas se smrzlo u 75 minutu utakmice sa YB, i verovatno psovalo do boga zvezdine igrace, a sada razmisljate da imate tim za LS. Smesni ste majke mi.

dovla_bg

pre 19 godina

Napred SRBI... Napred mladi momci... Nikad za Francuze i Holandjane... NIKAD, jes' cuo "rodoljube" nas iz Pariza! Napred Zvezdo, ajde da ih otkinemo!

Delija iz Hamburga

pre 19 godina

Uff, stvarno smo mogli barem jedan put da dobijemo lakseg protivnika. Ali kad su lesinari prosle godine savladali engleze onda i mozemo da pobedimo holandzane, jer, i ako nisu laki, ipak su sve ostalo nek nepobedljivi.

Drow-Ap

pre 19 godina

uopste mi nije jasno,sta pricaju ovi sto kazu "ako prodjete YB" ???
paa,vec smo ih prosli,posto nema teoretske sanse da nas dobiju na marakani...posto nije mogao ni Leverkusen,ni barcelona,ni mnogi drugi...sta ce ovi cokoladni da urade?sta?

MARKO

pre 19 godina

DOSLO JE I NASIH PET MINUTA.AKO PRODJEMO PSV SIGURAN SAM DA MI U GRUPI NECEMO BITI POSLEDNJI JER ZVEZDA TO NIKAD U NIJEDNOM TAKMICENJU NIJE BILA NITI CE IKAD BITI.
ZNACI AKO PRODJEMO HOLANDJANE CEKAMO PROLECE U EVROPI.

cetnik

pre 19 godina

Neverovatno koliko su ovi grobarcici lljubomorni.
Ne znam kako oni misle da ce proci ove Rumune kad ne mogu da pobede jednog petoligasa.Ne zna se ko je smesniji oni ili njihovi "navijaci".

miki

pre 19 godina

nesto o PSV-u. Zivim 15 godina u Holandiji pa cu se usuditi da napisem nesto o mogucem protivniku Zvezde.PSV igra najdosadniji fudbal od holandska tri top kluba. Pokusavaju da drze loptu sto je moguce duze u svom posedu i cekaju na eventualne greske protivnika. U direktnim susretima sa Fejnordom i Ajaksom u zadnje vreme gube mnogo bodova, ali tu razliku nadoknadjuju u utakmicama sa ekipama iz donjeg dela tabele koje redovno dobijaju i na strani i kuci. Za Zvezdu bi bilo dobro da u timu ostane Van Bomel koji je, to se pokazalo, precenjen igrac. Gubi dosta lopti na sredini terena, a ideje u napadu su mu providne tako da eventualno oduzimanje lopti predstavlja sansu za protivnicke ekipe. Novajlije su, osim Kokua nedokazani igraci, a prevelika konkurencija bi kod njih, narocito u prvim utakmicama, mogla da izazove nervozu. A i sam Koku je u PSV dosao zato sto nije imao gde, tako da ce se i kod njega primetiti nezaintersovanost.Sasvim sigurno je da je najbolji igrac Bauma i on ce najverovatnije cuvati Zigica. Ukoliko Zvezda bude vrsila konstantan pritisak na zadnju liniju odbrane PSV-a, sasvim je sigurno da ce imati velike izglede i nekoliko slobodnih udaraca iz izglednih pozicija. Naime, odbrana PSV-a, u nedostatku kvaliteta cesto pravi nepotrebne faulove. To im u Holandiji ne sviraju, ali im se zato u Evropi to lupa od glavu.

boris

pre 19 godina

Analiticaru, sve Ti je vec receno od prethodnika, nemam sta da dodam, a za Ognjena: da te podsetim na niz petardi koji jos nije zavrsen 1. Croatia, 2.Rapid, 3. Slavija, jedino pitanje je ko je sledeci?

Aki

pre 19 godina

Mozda Zvezdina odbrana i nije jos najbolje uigrana, ali bice, a vi grobarcici ne mozete da date gol ni Osjeku, jedva jedan dadoste nekom nemackom petoloigasu a na celim pripremama kao mi na jednoj pripremnoj utakmici.

PSV je rival po meri. Nisu slabi, ali moze se sa njima...

Sto se Otetula tice... 0-0 ovde, i 1-1 tamo (samo ko li ce od groblja uspeti da da gol ako vukcevic bude na OI?) i svi zadovoljni... Srecom igra i Zeleznik ovaj kup UEFA pa ce neko od nash i da pocisti Rumune.

NY

pre 19 godina

Steta sto je Celavi prodao Vidica. Mislim da bi okrsaj sa PSV-om bio bez problema (a i ono blamiranje sa Svajcarcima) da je Vidic komandovao odbranom. Ovako, bice kao sa Partizanom prosle godine protiv Njukastle-a, kad zamalo nisam dobio srcku.

milos

pre 19 godina

I mene je zbunilo ovo Bern (pomislih opet neka kazna!), ali verovatno misle na to da ako Young Boys pobede igralo bi se u Svajcarskoj tj. u Bernu.

Balansero

pre 19 godina

Polako bre cigancici, prvo treba izvuci 0:0 ili 1:1 sa mladim momcima iz Berna. Inace sa onakvom odbranom filipsovci bi vam dali jedno 4-5 komada, za zagrevanje.

marko

pre 19 godina

pa veca sanse ja bila protiv dinama iz kijeva, ali zvezda ponovo ima srece samo sto kako je igrala protiv jang bojsa tesko ce je iskoristi..

sreca da nema rozenborga

Marko

pre 19 godina

dobili smo najlakseg moguceg rivala. oni su i sa kezmanom, robenom, romedalom redovno gubili u ls, i tada su bili jadni, a sada samo znam onog kineza i trenera!
ovo je talentovanija generacija zvezde od '91, predvodjena milovanovicem, bastom, jankovicea i perovicem, sve zvezdina deca! oni su vec uigrani, samo im treba malo vremena da se oslobode. pa jel ste videli prodore baste? decko pretrci pola igralista bez problema. jel ste videli loptu jankovica kod prvog gola? jos samo deki i perovic da prorade i nema nam zime!

Dennis

pre 19 godina

Ima BOGA,ima BOGA,uvek sam to govorio.Pogledala nas je sreca,ko je gledao zreb moze samo da zamisli kako je bilo predstavnicima WISLE,kad su videli da su ostali jos samo oni i REAL MADRID.Cekali smo priliku i docekali je.Ako sad ne udjemo u LIGU nikad necemo.Samo se bojim da Dzaja nije "vec"odredio cene za Bastu,Zigica,..,i ostale.Sta da kazem,svim srcem cu biti uz ove nase fudbalere,pa kako bude nek bude.Pozdrav svim ljudima kojima je crveno-bela boja u srcu. RED-STAR-FOREWER Dennis-NBGD

baksuz

pre 19 godina

Grobari izvukli neke Rumune (Otelul), Zaleznik dobio Steauu, a Banatski Rizling igra protiv Maribora. Mozda sva tri prodju, a mozda i sva tri ispadnu - bolje da bude ovo prvo! I malo manje lozenja, kolege navijaci Zvezde, PSV jeste po meri, ali prvo treba doci do njega, a onda odigrati najbolje u Evropi u zadnjih 13 godina ne bi li otisli dalje.

Plikuscht

pre 19 godina

Au kako vas je kaknulo!!!

Ako sad ne udjete u LS - nikad necete i ne trebate! Gledajuci koga ste mogli da izvucete super ste prosli. Prosecna liga, prosecan tim - dodatno oslabljen u prelaznom roku.

Ako smo mi mogli Newcastle prosle godine, ne vidim zasto vi ne bi ste mogli da prodjete PSV. Samo lagano & mudro!

Miki

pre 19 godina

Partizan izvukao Otetul iz Rumunije. I ja htedoh da pitam šta znači ovo da prvo utakmica može da se igra u Bernu. Biće da je neko omanuo kod copy&pastea.

goxy

pre 19 godina

Vidim da holandska stampa,apostrofira
da su cigani "laki"za psv.
Igraci su istog misljenja.
Pa sada vidite kako cete cigancici.....

Александар Велики

pre 19 godina

Партиѕан игра против неког Отелула (Румунија!?), Железник против Стеауе, а Банатски Двор против Марибора...

Матеја Кежман, један је Матеја Кежман...

Nikola

pre 19 godina

Dobro smo prosli, PSV i ni je tako jak ove godine. Samo da prodjemo ove Svajcarce!!
Ziga je carr!!! Idemo u L.S.
Da pokazemo Grobarima kako se igra i osvaja Evropa! A oni neka cekaju jake protivnike u kupu UEFA! (Zeljeznicar, Partizani...) HA HA
Delija

MIRKO

pre 19 godina

OVO VEC POSTAJE SMESNO,KAO DA ZVEZDA IMA BOG ZNA KAKAV TIM PA JE VEC U LIGI SAMPIONA,PA LJUDI NEMOJTE PREVISE SANJATI,OTREZNITE SE NA VREME,PRESTANITE DA UPOREDJUJETE PRIJATELJSKE I ZVANICNE UTAKMICE,ZVEZDA NIKADA LOSIJA NIJE BILA,A TAMO NEMA DOMACIH SUDIJA NI VELIKIH PRIVILEGIJA KAO U DOMACEM PRVENSTVU.

nikoko

pre 19 godina

uh protivnik po meri, ajmo zvezdo da se i mi malo radujemo i gledamo LS na marakani. bice tesko, ali sto se nas tice mislim da nije moglo bolje nikoko

Kika

pre 19 godina

Ama ljudi, sta vam je? Jes' da smo mogli i gore da prodjemo, ali ni PSV nije macji kasalj. A sto je najvaznije treba da prodjemo one "mladice" iz Berna. Ma setite se samo kako smo se radovali unapred da cemo lako sa Rozenborgom, a ono ispade corak. Spustite, bre, loptu na zemlju i zbog onih nasih klinaca da i oni ne pomisle da je unapred sve gotovo. Sa odbranom kroz koju duva promaja tesko cemo i sa YB, a kamoli sa PSV. Neka se klinci bore kao i do sada, pa sta bude. NAPRED ZVEZDA!!!

stefan

pre 19 godina

ZVEZDA ce uci u Ligu sampiona partizan ce biti prvi ili drugi u grupi zeleznik prvi ili drugi i buducnost prvi drugi ili treci u cup uefa.

Mladja FCRS

pre 19 godina

Samo da se ouzbiljimo protiv ovih "mladih" (Sapujza i ostali) momaka na Marakani a onda imamo lepu sansu za LS! NAPRED MOMCI

dovla_bg

pre 19 godina

TOOOO, PSV BATO, LIGA SAMPIONA!!! NAPRED ZVEZDO! Mozemo bre ladno da prodjemo, sada su slabiji od Briza!!! Bice opet ono "NEBO SE OTVORILO"!!! :)

Aca

pre 19 godina

Ne zavaravajte se mnogo. Upravo sam bio na sajtu PSV, i pogledao spisak igraca za ovu godinu. To je i dalje veoma jaka ekipa, a svake godine dovedu ponekog mladog istaknutog igraca kojeg posle prodaju za velike pare. Tu i dalje ima dosta holandskih reprezentativaca. Po sastavu PSV je favorit.

Zach Randolph

pre 19 godina

PSV smo izvukli.Idemo daljeeeeeee,Liga Sampiona ooooooooooooooooooooo hvala Bogu da nema Kezmana i Robena bez njih su duplo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Napred Zvezdo

Dennis

pre 19 godina

Sta da kazem sto svi mi vec ne znamo.Uz boziju pomoc,eto nas u "Ligi".Nadam se Paok-u,ali kako to uvek biva,Zvezda uvek dobija gotovo najteze rivale.Vrlo lako moze da se desi da nam padne Kijevski Dinamo,2 put su nas izbacili,ali treci put Bog pomaze.Ljudi verujte da je INTER ocajan kao i uvek,a nasi bi imali ogroman motiv,...,ne znam ni sam ko bi od ovih protivnika bio najidealniji,ali jos jednom ponavljam u 12h,uz BOZIJU POMOC,eto nas na vratima "Champions League".Puno pozdrava velikoj Armiji Crveno Belih navijaca.RED-STAR-forewer. Dennis

Petar

pre 19 godina

Evo još malo preciznije:

Southern-Mediterranean - Group 1
Seeded:
Gençlerbirligi SK (TUR)
PFC Levski Sofia (BUL)
FC Steaua Bucuresti (ROM)
NK Maribor (SLO)
Hapoel Bnei Sakhnin FC (ISR)

Unseeded:
HNK Rijeka (CRO)
FK Buducnost Banatski Dvor (SCG)
FK Železnik (SCG)
FK Modrica (BHZ)
FK Partizani (ALB)

Southern-Mediterranean - Group 2
Seeded:
NK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SCG)
PFC CSKA Sofia (BUL)
PFC Litex Lovech (BUL)
Maccabi Petach-Tikva FC (ISR)

Unseeded:
FC Otelul Galati (ROM)
NK Željeznicar (BHZ)
NK Primorje (SLO)
AEK Larnaca FC (CYP)
AC Omonia (CYP)

Dakle, ništa od partizanskog duela. Neka, odigraće oni nekad prijateljsku...

Marjan

pre 19 godina

PARTIZAN na naslovnoj strani www.uefa.com

UEFA Cup hopefuls await draw
FK Partizan and FC Steaua Bucuresti will be among the 64 teams in the hat for the second qualifying round of the UEFA Cup at 14.00CET.

Bio sam u pravu da Zeleznik nije nosioc. Jedino su u medjuvremenu "juznu grupu" podelili u 2 podgrupe.

Moguci protivnici PARTIZANA:(oficijalno)
Otelul Galati Rom 4.880
Zeljeznicar Sarajevo Bos 3.814
NK Primorje Slo 3.024
AEK Larnaca Cyp 2.969
Omonia Nicosia Cyp 2.969

Moguci protivnici Zeleznika i B.Dvora

Genclerbirligi Tur 23.656
Levski Sofia Bul 21.599
Steaua Bucuresti Rom 17.880
NK Maribor Slo 7.024
Bnei Sakhnin Isr 7.012

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Dajte nam Rozenborg da padne osveta za proslu godinu...
A ti Zagore, prestani vise da mracis i vredjas. Idi malo igraj skolice sa debelim Chikom, a ne da nam "otkrivas" istinu da je Man U jaci tim od Zvezde. Da se fudbal tako igra, prosle godine se LS ne bi ni odrzala, vec bi Realu dali pehar na pocetku sezone da se ne smaraju svi bez veze.
Young Serbs, samo napred, borbeno i do koske, pa nek bude sta mora.

Billy Brag

pre 19 godina

Nada postoji,kvalitet takodje,nedostaje iskustvo.Od Jang Bojsa smo definitivno bolji,pa jednim okom mozemo gledati izvlacenje.Ako nas Bog pogleda ovog kisnog julskog dana i da nam nekog manje kvalitetnog protivnika (paznja,svi zele u ligu sampiona)nada postoji.Zato, SRCE NA TEREN, ZVEZDA - SRBIJA.

Marjan

pre 19 godina

Moram da vas ispravim.

Partizan je nosioc.
Zeleznik i B.Dvor nisu.

Southern-Mediterranean region:
Seeded teams coef.
------------------------ --- -------
Dinamo Zagreb Cro 25.734
Genзlerbirligi Tur 23.656
Partizan Belgrade Srb 18.654
Steaua Bucuresti Rom 17.880
NK Maribor Slo 7.024
Bnei Sakhnin Isr 7.012
Maccabi Petah-Tikva Isr 7.012
NK Rijeka Cro 6.734

--------------------------------------


Unseeded teams coef.
------------------------ --- -------
Zeleznik Belgrade Srb 6.654
Buducnost Banatski Dvor Srb 6.654
Zeljeznicar Sarajevo Bos 3.814
NK Primorje Slo 3.024
Omonia Nicosia Cyp 2.969
AEK Larnaca Cyp 2.969
FK Modrica Bos 1.814
Partizani Tirana Alb 0.604

Pedja

pre 19 godina

CITIRAM - Mislim da osim Reala, Juventusa i Intera ostali timovi i nisu neki bauk. - Nego sta su ?!?! Jesi li video ostale klubove??? Mislis da ce Manchester da se odrekne lige sampiona i novca?!?! He he

Drow-Ap

pre 19 godina

pa voleo bi ti...voleli bi i mi jos vise!!!
kakav bre PAOK,sta pricas,gde je taj PAOK sad..."njihove blede face"...od cega da budu blede?...blage ti veze nemas...

dovla_bg

pre 19 godina

Mozes "si samo zamislit njihove blede face..", cigane a??? HAHAHA, u Solunu!!!! Pa dobro, video bih Grke u Beogradu, pred punim stadionom. Pa mi ti bre pravimo spektakl na svakoj utakmici, i svi se deremo iz sveg glasa, dok ne promuknemo! NAPRED ZVEZDA!!!

zagor

pre 19 godina

stalno imamo strucnjake koji procenjuju koga nasi mogu da prodju , evo sad ovaj sto planira da Zvezda prodje Mancester , bar da mu se uslisi zelja i vidi kako prolaze paceri kad dodju na Old Traford .Nas sjajni predstavnik bi sa svim porazima ispod 8:0 ukupno bio presrecan .

Thessaloniki

pre 19 godina

E kako bi voleo da ova "talentovana generacija" cigancica dobije PAOK, kao lak protivnik, ovo, ono...a mogu si samo zamislit njihove blede face kad istrce na stadion u Solunu...

v.s.

pre 19 godina

bilo bi lepo videti u kvakifikacijama za kup uefa duel imenjaka :
partizan - partizani tirana

dobro je da je fljamuntari diskvalifikovan...:)

Negativni

pre 19 godina

Mislim da osim Reala, Juventusa i Intera ostali timovi i nisu neki bauk. Tacno je da je nas fudbal katastrofa, ali ovi Zvezdini klinci dosta obecavaju. Pogotovo sto ne pljuju i ne psuju protivnicke igrace i sudiju kad primaju golove i crvene kartone, sto je za svaku pohvalu. Ljupko je jos jednom pokazao da je pravi trener, iako su ga prozivali oni koji su vecite nesmenjive neznalice naseg fudbala. Ako Zvezda uspe da zadrzi ovu generaciju bar cetiri godine, sigurno ce igrati cetvrtfinale LS. Nisam siguran da ce ove godine uci u LS, mada ne vidim zasto je to tako tesko. Problem nije u jakim protivnicima nego u nasim slabostima. Danas su svi igraci vrhunskog kvaliteta u Realu, Barsi, Milanu, Juventusu... Ostali timovi moraju da se pouzdaju u timski rad i dobre trenere i organizaciju da bi uspeli. Kao sto smo imali prilike da vidimo Portu i Grcima je to uspelo. Ali oni nemaju Djorice i Petkovice. Mi smo apsolutni svetski prvaci u rezultatima s obzirom ko su nam bili selektori i prvotimci. U normalnim zemljama vecina igraca nase reprezentacije (u zadnjih trideset godina) ne bi igrala ni u drugoj ligi a kamoli u A timu. Ali, to je nas specijalitet. Sve u svemu, ipak dajem vise sanse Zvezdi nego Partizanu, jer je uvek bila ozbiljniji tim u svakom pogledu.

Sasa R.S.

pre 19 godina

Ne znam sta da kazem,osim da ce biti mnogo MNOGO tesko proci recimo........REAL(realno mnogo jaci sa Samjuelom i Morijentesom) ili Mancester......Inter....Juve....Ali,mozda ce sreca ovog puta biti na nasoj strani pa izvucemo Paok sto bi bilo nesto najbolje.Ili Rozenborg,Briz....Zvezdini klinci jesu super talentovani, ali ipak mnogo fali iskustva.Uprava bi konacno trebala da podje,jer nema svrhe vise.I svake godine nas loze,kao LS 100%,nema prodaje,...Bla,bla.Pa znate vec svi.Ali nadam se Bozjoj pomoci.ZAMISLITE:10.8.2004.:1.tekma 3.kola za LS:Paok(Solun)-CRVENA ZVEZDA(BEOGRAD)>Pozdrav Svim DELIJAMA!!!!!!!!!NEgotin ceo je crveno BEO!

Sasa R.S.

pre 19 godina

Ne znam sta da kazem,osim da ce biti mnogo MNOGO tesko proci recimo........REAL(realno mnogo jaci sa Samjuelom i Morijentesom) ili Mancester......Inter....Juve....Ali,mozda ce sreca ovog puta biti na nasoj strani pa izvucemo Paok sto bi bilo nesto najbolje.Ili Rozenborg,Briz....Zvezdini klinci jesu super talentovani, ali ipak mnogo fali iskustva.Uprava bi konacno trebala da podje,jer nema svrhe vise.I svake godine nas loze,kao LS 100%,nema prodaje,...Bla,bla.Pa znate vec svi.Ali nadam se Bozjoj pomoci.ZAMISLITE:10.8.2004.:1.tekma 3.kola za LS:Paok(Solun)-CRVENA ZVEZDA(BEOGRAD)>Pozdrav Svim DELIJAMA!!!!!!!!!NEgotin ceo je crveno BEO!

Negativni

pre 19 godina

Mislim da osim Reala, Juventusa i Intera ostali timovi i nisu neki bauk. Tacno je da je nas fudbal katastrofa, ali ovi Zvezdini klinci dosta obecavaju. Pogotovo sto ne pljuju i ne psuju protivnicke igrace i sudiju kad primaju golove i crvene kartone, sto je za svaku pohvalu. Ljupko je jos jednom pokazao da je pravi trener, iako su ga prozivali oni koji su vecite nesmenjive neznalice naseg fudbala. Ako Zvezda uspe da zadrzi ovu generaciju bar cetiri godine, sigurno ce igrati cetvrtfinale LS. Nisam siguran da ce ove godine uci u LS, mada ne vidim zasto je to tako tesko. Problem nije u jakim protivnicima nego u nasim slabostima. Danas su svi igraci vrhunskog kvaliteta u Realu, Barsi, Milanu, Juventusu... Ostali timovi moraju da se pouzdaju u timski rad i dobre trenere i organizaciju da bi uspeli. Kao sto smo imali prilike da vidimo Portu i Grcima je to uspelo. Ali oni nemaju Djorice i Petkovice. Mi smo apsolutni svetski prvaci u rezultatima s obzirom ko su nam bili selektori i prvotimci. U normalnim zemljama vecina igraca nase reprezentacije (u zadnjih trideset godina) ne bi igrala ni u drugoj ligi a kamoli u A timu. Ali, to je nas specijalitet. Sve u svemu, ipak dajem vise sanse Zvezdi nego Partizanu, jer je uvek bila ozbiljniji tim u svakom pogledu.

v.s.

pre 19 godina

bilo bi lepo videti u kvakifikacijama za kup uefa duel imenjaka :
partizan - partizani tirana

dobro je da je fljamuntari diskvalifikovan...:)

Thessaloniki

pre 19 godina

E kako bi voleo da ova "talentovana generacija" cigancica dobije PAOK, kao lak protivnik, ovo, ono...a mogu si samo zamislit njihove blede face kad istrce na stadion u Solunu...

zagor

pre 19 godina

stalno imamo strucnjake koji procenjuju koga nasi mogu da prodju , evo sad ovaj sto planira da Zvezda prodje Mancester , bar da mu se uslisi zelja i vidi kako prolaze paceri kad dodju na Old Traford .Nas sjajni predstavnik bi sa svim porazima ispod 8:0 ukupno bio presrecan .

dovla_bg

pre 19 godina

Mozes "si samo zamislit njihove blede face..", cigane a??? HAHAHA, u Solunu!!!! Pa dobro, video bih Grke u Beogradu, pred punim stadionom. Pa mi ti bre pravimo spektakl na svakoj utakmici, i svi se deremo iz sveg glasa, dok ne promuknemo! NAPRED ZVEZDA!!!

Pedja

pre 19 godina

CITIRAM - Mislim da osim Reala, Juventusa i Intera ostali timovi i nisu neki bauk. - Nego sta su ?!?! Jesi li video ostale klubove??? Mislis da ce Manchester da se odrekne lige sampiona i novca?!?! He he

Drow-Ap

pre 19 godina

pa voleo bi ti...voleli bi i mi jos vise!!!
kakav bre PAOK,sta pricas,gde je taj PAOK sad..."njihove blede face"...od cega da budu blede?...blage ti veze nemas...

Marjan

pre 19 godina

Moram da vas ispravim.

Partizan je nosioc.
Zeleznik i B.Dvor nisu.

Southern-Mediterranean region:
Seeded teams coef.
------------------------ --- -------
Dinamo Zagreb Cro 25.734
Genзlerbirligi Tur 23.656
Partizan Belgrade Srb 18.654
Steaua Bucuresti Rom 17.880
NK Maribor Slo 7.024
Bnei Sakhnin Isr 7.012
Maccabi Petah-Tikva Isr 7.012
NK Rijeka Cro 6.734

--------------------------------------


Unseeded teams coef.
------------------------ --- -------
Zeleznik Belgrade Srb 6.654
Buducnost Banatski Dvor Srb 6.654
Zeljeznicar Sarajevo Bos 3.814
NK Primorje Slo 3.024
Omonia Nicosia Cyp 2.969
AEK Larnaca Cyp 2.969
FK Modrica Bos 1.814
Partizani Tirana Alb 0.604

Billy Brag

pre 19 godina

Nada postoji,kvalitet takodje,nedostaje iskustvo.Od Jang Bojsa smo definitivno bolji,pa jednim okom mozemo gledati izvlacenje.Ako nas Bog pogleda ovog kisnog julskog dana i da nam nekog manje kvalitetnog protivnika (paznja,svi zele u ligu sampiona)nada postoji.Zato, SRCE NA TEREN, ZVEZDA - SRBIJA.

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Dajte nam Rozenborg da padne osveta za proslu godinu...
A ti Zagore, prestani vise da mracis i vredjas. Idi malo igraj skolice sa debelim Chikom, a ne da nam "otkrivas" istinu da je Man U jaci tim od Zvezde. Da se fudbal tako igra, prosle godine se LS ne bi ni odrzala, vec bi Realu dali pehar na pocetku sezone da se ne smaraju svi bez veze.
Young Serbs, samo napred, borbeno i do koske, pa nek bude sta mora.

Dennis

pre 19 godina

Sta da kazem sto svi mi vec ne znamo.Uz boziju pomoc,eto nas u "Ligi".Nadam se Paok-u,ali kako to uvek biva,Zvezda uvek dobija gotovo najteze rivale.Vrlo lako moze da se desi da nam padne Kijevski Dinamo,2 put su nas izbacili,ali treci put Bog pomaze.Ljudi verujte da je INTER ocajan kao i uvek,a nasi bi imali ogroman motiv,...,ne znam ni sam ko bi od ovih protivnika bio najidealniji,ali jos jednom ponavljam u 12h,uz BOZIJU POMOC,eto nas na vratima "Champions League".Puno pozdrava velikoj Armiji Crveno Belih navijaca.RED-STAR-forewer. Dennis

Petar

pre 19 godina

Evo još malo preciznije:

Southern-Mediterranean - Group 1
Seeded:
Gençlerbirligi SK (TUR)
PFC Levski Sofia (BUL)
FC Steaua Bucuresti (ROM)
NK Maribor (SLO)
Hapoel Bnei Sakhnin FC (ISR)

Unseeded:
HNK Rijeka (CRO)
FK Buducnost Banatski Dvor (SCG)
FK Železnik (SCG)
FK Modrica (BHZ)
FK Partizani (ALB)

Southern-Mediterranean - Group 2
Seeded:
NK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SCG)
PFC CSKA Sofia (BUL)
PFC Litex Lovech (BUL)
Maccabi Petach-Tikva FC (ISR)

Unseeded:
FC Otelul Galati (ROM)
NK Željeznicar (BHZ)
NK Primorje (SLO)
AEK Larnaca FC (CYP)
AC Omonia (CYP)

Dakle, ništa od partizanskog duela. Neka, odigraće oni nekad prijateljsku...

Marjan

pre 19 godina

PARTIZAN na naslovnoj strani www.uefa.com

UEFA Cup hopefuls await draw
FK Partizan and FC Steaua Bucuresti will be among the 64 teams in the hat for the second qualifying round of the UEFA Cup at 14.00CET.

Bio sam u pravu da Zeleznik nije nosioc. Jedino su u medjuvremenu "juznu grupu" podelili u 2 podgrupe.

Moguci protivnici PARTIZANA:(oficijalno)
Otelul Galati Rom 4.880
Zeljeznicar Sarajevo Bos 3.814
NK Primorje Slo 3.024
AEK Larnaca Cyp 2.969
Omonia Nicosia Cyp 2.969

Moguci protivnici Zeleznika i B.Dvora

Genclerbirligi Tur 23.656
Levski Sofia Bul 21.599
Steaua Bucuresti Rom 17.880
NK Maribor Slo 7.024
Bnei Sakhnin Isr 7.012

Zach Randolph

pre 19 godina

PSV smo izvukli.Idemo daljeeeeeee,Liga Sampiona ooooooooooooooooooooo hvala Bogu da nema Kezmana i Robena bez njih su duplo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Napred Zvezdo

dovla_bg

pre 19 godina

TOOOO, PSV BATO, LIGA SAMPIONA!!! NAPRED ZVEZDO! Mozemo bre ladno da prodjemo, sada su slabiji od Briza!!! Bice opet ono "NEBO SE OTVORILO"!!! :)

Aca

pre 19 godina

Ne zavaravajte se mnogo. Upravo sam bio na sajtu PSV, i pogledao spisak igraca za ovu godinu. To je i dalje veoma jaka ekipa, a svake godine dovedu ponekog mladog istaknutog igraca kojeg posle prodaju za velike pare. Tu i dalje ima dosta holandskih reprezentativaca. Po sastavu PSV je favorit.

MIRKO

pre 19 godina

OVO VEC POSTAJE SMESNO,KAO DA ZVEZDA IMA BOG ZNA KAKAV TIM PA JE VEC U LIGI SAMPIONA,PA LJUDI NEMOJTE PREVISE SANJATI,OTREZNITE SE NA VREME,PRESTANITE DA UPOREDJUJETE PRIJATELJSKE I ZVANICNE UTAKMICE,ZVEZDA NIKADA LOSIJA NIJE BILA,A TAMO NEMA DOMACIH SUDIJA NI VELIKIH PRIVILEGIJA KAO U DOMACEM PRVENSTVU.

nikoko

pre 19 godina

uh protivnik po meri, ajmo zvezdo da se i mi malo radujemo i gledamo LS na marakani. bice tesko, ali sto se nas tice mislim da nije moglo bolje nikoko

Mladja FCRS

pre 19 godina

Samo da se ouzbiljimo protiv ovih "mladih" (Sapujza i ostali) momaka na Marakani a onda imamo lepu sansu za LS! NAPRED MOMCI

Kika

pre 19 godina

Ama ljudi, sta vam je? Jes' da smo mogli i gore da prodjemo, ali ni PSV nije macji kasalj. A sto je najvaznije treba da prodjemo one "mladice" iz Berna. Ma setite se samo kako smo se radovali unapred da cemo lako sa Rozenborgom, a ono ispade corak. Spustite, bre, loptu na zemlju i zbog onih nasih klinaca da i oni ne pomisle da je unapred sve gotovo. Sa odbranom kroz koju duva promaja tesko cemo i sa YB, a kamoli sa PSV. Neka se klinci bore kao i do sada, pa sta bude. NAPRED ZVEZDA!!!

stefan

pre 19 godina

ZVEZDA ce uci u Ligu sampiona partizan ce biti prvi ili drugi u grupi zeleznik prvi ili drugi i buducnost prvi drugi ili treci u cup uefa.

Nikola

pre 19 godina

Dobro smo prosli, PSV i ni je tako jak ove godine. Samo da prodjemo ove Svajcarce!!
Ziga je carr!!! Idemo u L.S.
Da pokazemo Grobarima kako se igra i osvaja Evropa! A oni neka cekaju jake protivnike u kupu UEFA! (Zeljeznicar, Partizani...) HA HA
Delija

Miki

pre 19 godina

Partizan izvukao Otetul iz Rumunije. I ja htedoh da pitam šta znači ovo da prvo utakmica može da se igra u Bernu. Biće da je neko omanuo kod copy&pastea.

baksuz

pre 19 godina

Grobari izvukli neke Rumune (Otelul), Zaleznik dobio Steauu, a Banatski Rizling igra protiv Maribora. Mozda sva tri prodju, a mozda i sva tri ispadnu - bolje da bude ovo prvo! I malo manje lozenja, kolege navijaci Zvezde, PSV jeste po meri, ali prvo treba doci do njega, a onda odigrati najbolje u Evropi u zadnjih 13 godina ne bi li otisli dalje.

Александар Велики

pre 19 godina

Партиѕан игра против неког Отелула (Румунија!?), Железник против Стеауе, а Банатски Двор против Марибора...

Матеја Кежман, један је Матеја Кежман...

Dennis

pre 19 godina

Ima BOGA,ima BOGA,uvek sam to govorio.Pogledala nas je sreca,ko je gledao zreb moze samo da zamisli kako je bilo predstavnicima WISLE,kad su videli da su ostali jos samo oni i REAL MADRID.Cekali smo priliku i docekali je.Ako sad ne udjemo u LIGU nikad necemo.Samo se bojim da Dzaja nije "vec"odredio cene za Bastu,Zigica,..,i ostale.Sta da kazem,svim srcem cu biti uz ove nase fudbalere,pa kako bude nek bude.Pozdrav svim ljudima kojima je crveno-bela boja u srcu. RED-STAR-FOREWER Dennis-NBGD

Plikuscht

pre 19 godina

Au kako vas je kaknulo!!!

Ako sad ne udjete u LS - nikad necete i ne trebate! Gledajuci koga ste mogli da izvucete super ste prosli. Prosecna liga, prosecan tim - dodatno oslabljen u prelaznom roku.

Ako smo mi mogli Newcastle prosle godine, ne vidim zasto vi ne bi ste mogli da prodjete PSV. Samo lagano & mudro!

goxy

pre 19 godina

Vidim da holandska stampa,apostrofira
da su cigani "laki"za psv.
Igraci su istog misljenja.
Pa sada vidite kako cete cigancici.....

Marko

pre 19 godina

dobili smo najlakseg moguceg rivala. oni su i sa kezmanom, robenom, romedalom redovno gubili u ls, i tada su bili jadni, a sada samo znam onog kineza i trenera!
ovo je talentovanija generacija zvezde od '91, predvodjena milovanovicem, bastom, jankovicea i perovicem, sve zvezdina deca! oni su vec uigrani, samo im treba malo vremena da se oslobode. pa jel ste videli prodore baste? decko pretrci pola igralista bez problema. jel ste videli loptu jankovica kod prvog gola? jos samo deki i perovic da prorade i nema nam zime!

NY

pre 19 godina

Steta sto je Celavi prodao Vidica. Mislim da bi okrsaj sa PSV-om bio bez problema (a i ono blamiranje sa Svajcarcima) da je Vidic komandovao odbranom. Ovako, bice kao sa Partizanom prosle godine protiv Njukastle-a, kad zamalo nisam dobio srcku.

Balansero

pre 19 godina

Polako bre cigancici, prvo treba izvuci 0:0 ili 1:1 sa mladim momcima iz Berna. Inace sa onakvom odbranom filipsovci bi vam dali jedno 4-5 komada, za zagrevanje.

milos

pre 19 godina

I mene je zbunilo ovo Bern (pomislih opet neka kazna!), ali verovatno misle na to da ako Young Boys pobede igralo bi se u Svajcarskoj tj. u Bernu.

marko

pre 19 godina

pa veca sanse ja bila protiv dinama iz kijeva, ali zvezda ponovo ima srece samo sto kako je igrala protiv jang bojsa tesko ce je iskoristi..

sreca da nema rozenborga

boris

pre 19 godina

Analiticaru, sve Ti je vec receno od prethodnika, nemam sta da dodam, a za Ognjena: da te podsetim na niz petardi koji jos nije zavrsen 1. Croatia, 2.Rapid, 3. Slavija, jedino pitanje je ko je sledeci?

Aki

pre 19 godina

Mozda Zvezdina odbrana i nije jos najbolje uigrana, ali bice, a vi grobarcici ne mozete da date gol ni Osjeku, jedva jedan dadoste nekom nemackom petoloigasu a na celim pripremama kao mi na jednoj pripremnoj utakmici.

PSV je rival po meri. Nisu slabi, ali moze se sa njima...

Sto se Otetula tice... 0-0 ovde, i 1-1 tamo (samo ko li ce od groblja uspeti da da gol ako vukcevic bude na OI?) i svi zadovoljni... Srecom igra i Zeleznik ovaj kup UEFA pa ce neko od nash i da pocisti Rumune.

cetnik

pre 19 godina

Neverovatno koliko su ovi grobarcici lljubomorni.
Ne znam kako oni misle da ce proci ove Rumune kad ne mogu da pobede jednog petoligasa.Ne zna se ko je smesniji oni ili njihovi "navijaci".

miki

pre 19 godina

nesto o PSV-u. Zivim 15 godina u Holandiji pa cu se usuditi da napisem nesto o mogucem protivniku Zvezde.PSV igra najdosadniji fudbal od holandska tri top kluba. Pokusavaju da drze loptu sto je moguce duze u svom posedu i cekaju na eventualne greske protivnika. U direktnim susretima sa Fejnordom i Ajaksom u zadnje vreme gube mnogo bodova, ali tu razliku nadoknadjuju u utakmicama sa ekipama iz donjeg dela tabele koje redovno dobijaju i na strani i kuci. Za Zvezdu bi bilo dobro da u timu ostane Van Bomel koji je, to se pokazalo, precenjen igrac. Gubi dosta lopti na sredini terena, a ideje u napadu su mu providne tako da eventualno oduzimanje lopti predstavlja sansu za protivnicke ekipe. Novajlije su, osim Kokua nedokazani igraci, a prevelika konkurencija bi kod njih, narocito u prvim utakmicama, mogla da izazove nervozu. A i sam Koku je u PSV dosao zato sto nije imao gde, tako da ce se i kod njega primetiti nezaintersovanost.Sasvim sigurno je da je najbolji igrac Bauma i on ce najverovatnije cuvati Zigica. Ukoliko Zvezda bude vrsila konstantan pritisak na zadnju liniju odbrane PSV-a, sasvim je sigurno da ce imati velike izglede i nekoliko slobodnih udaraca iz izglednih pozicija. Naime, odbrana PSV-a, u nedostatku kvaliteta cesto pravi nepotrebne faulove. To im u Holandiji ne sviraju, ali im se zato u Evropi to lupa od glavu.

Drow-Ap

pre 19 godina

uopste mi nije jasno,sta pricaju ovi sto kazu "ako prodjete YB" ???
paa,vec smo ih prosli,posto nema teoretske sanse da nas dobiju na marakani...posto nije mogao ni Leverkusen,ni barcelona,ni mnogi drugi...sta ce ovi cokoladni da urade?sta?

MARKO

pre 19 godina

DOSLO JE I NASIH PET MINUTA.AKO PRODJEMO PSV SIGURAN SAM DA MI U GRUPI NECEMO BITI POSLEDNJI JER ZVEZDA TO NIKAD U NIJEDNOM TAKMICENJU NIJE BILA NITI CE IKAD BITI.
ZNACI AKO PRODJEMO HOLANDJANE CEKAMO PROLECE U EVROPI.

Delija iz Hamburga

pre 19 godina

Uff, stvarno smo mogli barem jedan put da dobijemo lakseg protivnika. Ali kad su lesinari prosle godine savladali engleze onda i mozemo da pobedimo holandzane, jer, i ako nisu laki, ipak su sve ostalo nek nepobedljivi.

dovla_bg

pre 19 godina

Napred SRBI... Napred mladi momci... Nikad za Francuze i Holandjane... NIKAD, jes' cuo "rodoljube" nas iz Pariza! Napred Zvezdo, ajde da ih otkinemo!

goran

pre 19 godina

Nikako mi nisu jasni ovi cigani. Pa 90% vas se smrzlo u 75 minutu utakmice sa YB, i verovatno psovalo do boga zvezdine igrace, a sada razmisljate da imate tim za LS. Smesni ste majke mi.

Velimir

pre 19 godina

Kao neutralan posmatrac mogu da kazem da je Zvezda dobila jakog protivnika,ne iz evropske prve klase,ali sigurno iz Prve B.PSV jeste oslabljen,i u tome,kao i u velikoj zelji i pozrtvovanosti,lezi Zvezdina sansa,koju cenim na 50%
Naravno,prvo treba proci YB i time nasoj zemlji i fudbalu obezbediti jos jedno mesto u Ligi UEFA(ako se ne uspe protiv PSV) i poboljsanje koeficijenta na rang listi.

djosha

pre 19 godina

znate sta ljudi, dosta mi je vise tog straha od protivnika i tih jadikovanja "mogli smo da dobijemo lakseg protivnika..."!!
Sto se mene tice mogli smo i real da dobijemo, nije vazno, vazno je da se momci bore!!
zato zvezdo u napad, pa ako prodjemo, prodjemo, ako ne, bar smo se dobro borili!!

Sasa R.S.

pre 19 godina

Ne znam sta da kazem,osim da ce biti mnogo MNOGO tesko proci recimo........REAL(realno mnogo jaci sa Samjuelom i Morijentesom) ili Mancester......Inter....Juve....Ali,mozda ce sreca ovog puta biti na nasoj strani pa izvucemo Paok sto bi bilo nesto najbolje.Ili Rozenborg,Briz....Zvezdini klinci jesu super talentovani, ali ipak mnogo fali iskustva.Uprava bi konacno trebala da podje,jer nema svrhe vise.I svake godine nas loze,kao LS 100%,nema prodaje,...Bla,bla.Pa znate vec svi.Ali nadam se Bozjoj pomoci.ZAMISLITE:10.8.2004.:1.tekma 3.kola za LS:Paok(Solun)-CRVENA ZVEZDA(BEOGRAD)>Pozdrav Svim DELIJAMA!!!!!!!!!NEgotin ceo je crveno BEO!

Negativni

pre 19 godina

Mislim da osim Reala, Juventusa i Intera ostali timovi i nisu neki bauk. Tacno je da je nas fudbal katastrofa, ali ovi Zvezdini klinci dosta obecavaju. Pogotovo sto ne pljuju i ne psuju protivnicke igrace i sudiju kad primaju golove i crvene kartone, sto je za svaku pohvalu. Ljupko je jos jednom pokazao da je pravi trener, iako su ga prozivali oni koji su vecite nesmenjive neznalice naseg fudbala. Ako Zvezda uspe da zadrzi ovu generaciju bar cetiri godine, sigurno ce igrati cetvrtfinale LS. Nisam siguran da ce ove godine uci u LS, mada ne vidim zasto je to tako tesko. Problem nije u jakim protivnicima nego u nasim slabostima. Danas su svi igraci vrhunskog kvaliteta u Realu, Barsi, Milanu, Juventusu... Ostali timovi moraju da se pouzdaju u timski rad i dobre trenere i organizaciju da bi uspeli. Kao sto smo imali prilike da vidimo Portu i Grcima je to uspelo. Ali oni nemaju Djorice i Petkovice. Mi smo apsolutni svetski prvaci u rezultatima s obzirom ko su nam bili selektori i prvotimci. U normalnim zemljama vecina igraca nase reprezentacije (u zadnjih trideset godina) ne bi igrala ni u drugoj ligi a kamoli u A timu. Ali, to je nas specijalitet. Sve u svemu, ipak dajem vise sanse Zvezdi nego Partizanu, jer je uvek bila ozbiljniji tim u svakom pogledu.

v.s.

pre 19 godina

bilo bi lepo videti u kvakifikacijama za kup uefa duel imenjaka :
partizan - partizani tirana

dobro je da je fljamuntari diskvalifikovan...:)

Thessaloniki

pre 19 godina

E kako bi voleo da ova "talentovana generacija" cigancica dobije PAOK, kao lak protivnik, ovo, ono...a mogu si samo zamislit njihove blede face kad istrce na stadion u Solunu...

zagor

pre 19 godina

stalno imamo strucnjake koji procenjuju koga nasi mogu da prodju , evo sad ovaj sto planira da Zvezda prodje Mancester , bar da mu se uslisi zelja i vidi kako prolaze paceri kad dodju na Old Traford .Nas sjajni predstavnik bi sa svim porazima ispod 8:0 ukupno bio presrecan .

dovla_bg

pre 19 godina

Mozes "si samo zamislit njihove blede face..", cigane a??? HAHAHA, u Solunu!!!! Pa dobro, video bih Grke u Beogradu, pred punim stadionom. Pa mi ti bre pravimo spektakl na svakoj utakmici, i svi se deremo iz sveg glasa, dok ne promuknemo! NAPRED ZVEZDA!!!

Pedja

pre 19 godina

CITIRAM - Mislim da osim Reala, Juventusa i Intera ostali timovi i nisu neki bauk. - Nego sta su ?!?! Jesi li video ostale klubove??? Mislis da ce Manchester da se odrekne lige sampiona i novca?!?! He he

Drow-Ap

pre 19 godina

pa voleo bi ti...voleli bi i mi jos vise!!!
kakav bre PAOK,sta pricas,gde je taj PAOK sad..."njihove blede face"...od cega da budu blede?...blage ti veze nemas...

Marjan

pre 19 godina

Moram da vas ispravim.

Partizan je nosioc.
Zeleznik i B.Dvor nisu.

Southern-Mediterranean region:
Seeded teams coef.
------------------------ --- -------
Dinamo Zagreb Cro 25.734
Genзlerbirligi Tur 23.656
Partizan Belgrade Srb 18.654
Steaua Bucuresti Rom 17.880
NK Maribor Slo 7.024
Bnei Sakhnin Isr 7.012
Maccabi Petah-Tikva Isr 7.012
NK Rijeka Cro 6.734

--------------------------------------


Unseeded teams coef.
------------------------ --- -------
Zeleznik Belgrade Srb 6.654
Buducnost Banatski Dvor Srb 6.654
Zeljeznicar Sarajevo Bos 3.814
NK Primorje Slo 3.024
Omonia Nicosia Cyp 2.969
AEK Larnaca Cyp 2.969
FK Modrica Bos 1.814
Partizani Tirana Alb 0.604

Billy Brag

pre 19 godina

Nada postoji,kvalitet takodje,nedostaje iskustvo.Od Jang Bojsa smo definitivno bolji,pa jednim okom mozemo gledati izvlacenje.Ako nas Bog pogleda ovog kisnog julskog dana i da nam nekog manje kvalitetnog protivnika (paznja,svi zele u ligu sampiona)nada postoji.Zato, SRCE NA TEREN, ZVEZDA - SRBIJA.

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Dajte nam Rozenborg da padne osveta za proslu godinu...
A ti Zagore, prestani vise da mracis i vredjas. Idi malo igraj skolice sa debelim Chikom, a ne da nam "otkrivas" istinu da je Man U jaci tim od Zvezde. Da se fudbal tako igra, prosle godine se LS ne bi ni odrzala, vec bi Realu dali pehar na pocetku sezone da se ne smaraju svi bez veze.
Young Serbs, samo napred, borbeno i do koske, pa nek bude sta mora.

Dennis

pre 19 godina

Sta da kazem sto svi mi vec ne znamo.Uz boziju pomoc,eto nas u "Ligi".Nadam se Paok-u,ali kako to uvek biva,Zvezda uvek dobija gotovo najteze rivale.Vrlo lako moze da se desi da nam padne Kijevski Dinamo,2 put su nas izbacili,ali treci put Bog pomaze.Ljudi verujte da je INTER ocajan kao i uvek,a nasi bi imali ogroman motiv,...,ne znam ni sam ko bi od ovih protivnika bio najidealniji,ali jos jednom ponavljam u 12h,uz BOZIJU POMOC,eto nas na vratima "Champions League".Puno pozdrava velikoj Armiji Crveno Belih navijaca.RED-STAR-forewer. Dennis

Petar

pre 19 godina

Evo još malo preciznije:

Southern-Mediterranean - Group 1
Seeded:
Gençlerbirligi SK (TUR)
PFC Levski Sofia (BUL)
FC Steaua Bucuresti (ROM)
NK Maribor (SLO)
Hapoel Bnei Sakhnin FC (ISR)

Unseeded:
HNK Rijeka (CRO)
FK Buducnost Banatski Dvor (SCG)
FK Železnik (SCG)
FK Modrica (BHZ)
FK Partizani (ALB)

Southern-Mediterranean - Group 2
Seeded:
NK Dinamo Zagreb (CRO)
FK Partizan (SCG)
PFC CSKA Sofia (BUL)
PFC Litex Lovech (BUL)
Maccabi Petach-Tikva FC (ISR)

Unseeded:
FC Otelul Galati (ROM)
NK Željeznicar (BHZ)
NK Primorje (SLO)
AEK Larnaca FC (CYP)
AC Omonia (CYP)

Dakle, ništa od partizanskog duela. Neka, odigraće oni nekad prijateljsku...

Marjan

pre 19 godina

PARTIZAN na naslovnoj strani www.uefa.com

UEFA Cup hopefuls await draw
FK Partizan and FC Steaua Bucuresti will be among the 64 teams in the hat for the second qualifying round of the UEFA Cup at 14.00CET.

Bio sam u pravu da Zeleznik nije nosioc. Jedino su u medjuvremenu "juznu grupu" podelili u 2 podgrupe.

Moguci protivnici PARTIZANA:(oficijalno)
Otelul Galati Rom 4.880
Zeljeznicar Sarajevo Bos 3.814
NK Primorje Slo 3.024
AEK Larnaca Cyp 2.969
Omonia Nicosia Cyp 2.969

Moguci protivnici Zeleznika i B.Dvora

Genclerbirligi Tur 23.656
Levski Sofia Bul 21.599
Steaua Bucuresti Rom 17.880
NK Maribor Slo 7.024
Bnei Sakhnin Isr 7.012

Zach Randolph

pre 19 godina

PSV smo izvukli.Idemo daljeeeeeee,Liga Sampiona ooooooooooooooooooooo hvala Bogu da nema Kezmana i Robena bez njih su duplo slabiji u odnosu na proslu sezonu.Napred Zvezdo

dovla_bg

pre 19 godina

TOOOO, PSV BATO, LIGA SAMPIONA!!! NAPRED ZVEZDO! Mozemo bre ladno da prodjemo, sada su slabiji od Briza!!! Bice opet ono "NEBO SE OTVORILO"!!! :)

Aca

pre 19 godina

Ne zavaravajte se mnogo. Upravo sam bio na sajtu PSV, i pogledao spisak igraca za ovu godinu. To je i dalje veoma jaka ekipa, a svake godine dovedu ponekog mladog istaknutog igraca kojeg posle prodaju za velike pare. Tu i dalje ima dosta holandskih reprezentativaca. Po sastavu PSV je favorit.

MIRKO

pre 19 godina

OVO VEC POSTAJE SMESNO,KAO DA ZVEZDA IMA BOG ZNA KAKAV TIM PA JE VEC U LIGI SAMPIONA,PA LJUDI NEMOJTE PREVISE SANJATI,OTREZNITE SE NA VREME,PRESTANITE DA UPOREDJUJETE PRIJATELJSKE I ZVANICNE UTAKMICE,ZVEZDA NIKADA LOSIJA NIJE BILA,A TAMO NEMA DOMACIH SUDIJA NI VELIKIH PRIVILEGIJA KAO U DOMACEM PRVENSTVU.

nikoko

pre 19 godina

uh protivnik po meri, ajmo zvezdo da se i mi malo radujemo i gledamo LS na marakani. bice tesko, ali sto se nas tice mislim da nije moglo bolje nikoko

Mladja FCRS

pre 19 godina

Samo da se ouzbiljimo protiv ovih "mladih" (Sapujza i ostali) momaka na Marakani a onda imamo lepu sansu za LS! NAPRED MOMCI

Kika

pre 19 godina

Ama ljudi, sta vam je? Jes' da smo mogli i gore da prodjemo, ali ni PSV nije macji kasalj. A sto je najvaznije treba da prodjemo one "mladice" iz Berna. Ma setite se samo kako smo se radovali unapred da cemo lako sa Rozenborgom, a ono ispade corak. Spustite, bre, loptu na zemlju i zbog onih nasih klinaca da i oni ne pomisle da je unapred sve gotovo. Sa odbranom kroz koju duva promaja tesko cemo i sa YB, a kamoli sa PSV. Neka se klinci bore kao i do sada, pa sta bude. NAPRED ZVEZDA!!!

stefan

pre 19 godina

ZVEZDA ce uci u Ligu sampiona partizan ce biti prvi ili drugi u grupi zeleznik prvi ili drugi i buducnost prvi drugi ili treci u cup uefa.

Nikola

pre 19 godina

Dobro smo prosli, PSV i ni je tako jak ove godine. Samo da prodjemo ove Svajcarce!!
Ziga je carr!!! Idemo u L.S.
Da pokazemo Grobarima kako se igra i osvaja Evropa! A oni neka cekaju jake protivnike u kupu UEFA! (Zeljeznicar, Partizani...) HA HA
Delija

Miki

pre 19 godina

Partizan izvukao Otetul iz Rumunije. I ja htedoh da pitam šta znači ovo da prvo utakmica može da se igra u Bernu. Biće da je neko omanuo kod copy&pastea.

baksuz

pre 19 godina

Grobari izvukli neke Rumune (Otelul), Zaleznik dobio Steauu, a Banatski Rizling igra protiv Maribora. Mozda sva tri prodju, a mozda i sva tri ispadnu - bolje da bude ovo prvo! I malo manje lozenja, kolege navijaci Zvezde, PSV jeste po meri, ali prvo treba doci do njega, a onda odigrati najbolje u Evropi u zadnjih 13 godina ne bi li otisli dalje.

Александар Велики

pre 19 godina

Партиѕан игра против неког Отелула (Румунија!?), Железник против Стеауе, а Банатски Двор против Марибора...

Матеја Кежман, један је Матеја Кежман...

Dennis

pre 19 godina

Ima BOGA,ima BOGA,uvek sam to govorio.Pogledala nas je sreca,ko je gledao zreb moze samo da zamisli kako je bilo predstavnicima WISLE,kad su videli da su ostali jos samo oni i REAL MADRID.Cekali smo priliku i docekali je.Ako sad ne udjemo u LIGU nikad necemo.Samo se bojim da Dzaja nije "vec"odredio cene za Bastu,Zigica,..,i ostale.Sta da kazem,svim srcem cu biti uz ove nase fudbalere,pa kako bude nek bude.Pozdrav svim ljudima kojima je crveno-bela boja u srcu. RED-STAR-FOREWER Dennis-NBGD

Plikuscht

pre 19 godina

Au kako vas je kaknulo!!!

Ako sad ne udjete u LS - nikad necete i ne trebate! Gledajuci koga ste mogli da izvucete super ste prosli. Prosecna liga, prosecan tim - dodatno oslabljen u prelaznom roku.

Ako smo mi mogli Newcastle prosle godine, ne vidim zasto vi ne bi ste mogli da prodjete PSV. Samo lagano & mudro!

goxy

pre 19 godina

Vidim da holandska stampa,apostrofira
da su cigani "laki"za psv.
Igraci su istog misljenja.
Pa sada vidite kako cete cigancici.....

Marko

pre 19 godina

dobili smo najlakseg moguceg rivala. oni su i sa kezmanom, robenom, romedalom redovno gubili u ls, i tada su bili jadni, a sada samo znam onog kineza i trenera!
ovo je talentovanija generacija zvezde od '91, predvodjena milovanovicem, bastom, jankovicea i perovicem, sve zvezdina deca! oni su vec uigrani, samo im treba malo vremena da se oslobode. pa jel ste videli prodore baste? decko pretrci pola igralista bez problema. jel ste videli loptu jankovica kod prvog gola? jos samo deki i perovic da prorade i nema nam zime!

NY

pre 19 godina

Steta sto je Celavi prodao Vidica. Mislim da bi okrsaj sa PSV-om bio bez problema (a i ono blamiranje sa Svajcarcima) da je Vidic komandovao odbranom. Ovako, bice kao sa Partizanom prosle godine protiv Njukastle-a, kad zamalo nisam dobio srcku.

Balansero

pre 19 godina

Polako bre cigancici, prvo treba izvuci 0:0 ili 1:1 sa mladim momcima iz Berna. Inace sa onakvom odbranom filipsovci bi vam dali jedno 4-5 komada, za zagrevanje.

milos

pre 19 godina

I mene je zbunilo ovo Bern (pomislih opet neka kazna!), ali verovatno misle na to da ako Young Boys pobede igralo bi se u Svajcarskoj tj. u Bernu.

marko

pre 19 godina

pa veca sanse ja bila protiv dinama iz kijeva, ali zvezda ponovo ima srece samo sto kako je igrala protiv jang bojsa tesko ce je iskoristi..

sreca da nema rozenborga

boris

pre 19 godina

Analiticaru, sve Ti je vec receno od prethodnika, nemam sta da dodam, a za Ognjena: da te podsetim na niz petardi koji jos nije zavrsen 1. Croatia, 2.Rapid, 3. Slavija, jedino pitanje je ko je sledeci?

Aki

pre 19 godina

Mozda Zvezdina odbrana i nije jos najbolje uigrana, ali bice, a vi grobarcici ne mozete da date gol ni Osjeku, jedva jedan dadoste nekom nemackom petoloigasu a na celim pripremama kao mi na jednoj pripremnoj utakmici.

PSV je rival po meri. Nisu slabi, ali moze se sa njima...

Sto se Otetula tice... 0-0 ovde, i 1-1 tamo (samo ko li ce od groblja uspeti da da gol ako vukcevic bude na OI?) i svi zadovoljni... Srecom igra i Zeleznik ovaj kup UEFA pa ce neko od nash i da pocisti Rumune.

cetnik

pre 19 godina

Neverovatno koliko su ovi grobarcici lljubomorni.
Ne znam kako oni misle da ce proci ove Rumune kad ne mogu da pobede jednog petoligasa.Ne zna se ko je smesniji oni ili njihovi "navijaci".

miki

pre 19 godina

nesto o PSV-u. Zivim 15 godina u Holandiji pa cu se usuditi da napisem nesto o mogucem protivniku Zvezde.PSV igra najdosadniji fudbal od holandska tri top kluba. Pokusavaju da drze loptu sto je moguce duze u svom posedu i cekaju na eventualne greske protivnika. U direktnim susretima sa Fejnordom i Ajaksom u zadnje vreme gube mnogo bodova, ali tu razliku nadoknadjuju u utakmicama sa ekipama iz donjeg dela tabele koje redovno dobijaju i na strani i kuci. Za Zvezdu bi bilo dobro da u timu ostane Van Bomel koji je, to se pokazalo, precenjen igrac. Gubi dosta lopti na sredini terena, a ideje u napadu su mu providne tako da eventualno oduzimanje lopti predstavlja sansu za protivnicke ekipe. Novajlije su, osim Kokua nedokazani igraci, a prevelika konkurencija bi kod njih, narocito u prvim utakmicama, mogla da izazove nervozu. A i sam Koku je u PSV dosao zato sto nije imao gde, tako da ce se i kod njega primetiti nezaintersovanost.Sasvim sigurno je da je najbolji igrac Bauma i on ce najverovatnije cuvati Zigica. Ukoliko Zvezda bude vrsila konstantan pritisak na zadnju liniju odbrane PSV-a, sasvim je sigurno da ce imati velike izglede i nekoliko slobodnih udaraca iz izglednih pozicija. Naime, odbrana PSV-a, u nedostatku kvaliteta cesto pravi nepotrebne faulove. To im u Holandiji ne sviraju, ali im se zato u Evropi to lupa od glavu.

Drow-Ap

pre 19 godina

uopste mi nije jasno,sta pricaju ovi sto kazu "ako prodjete YB" ???
paa,vec smo ih prosli,posto nema teoretske sanse da nas dobiju na marakani...posto nije mogao ni Leverkusen,ni barcelona,ni mnogi drugi...sta ce ovi cokoladni da urade?sta?

MARKO

pre 19 godina

DOSLO JE I NASIH PET MINUTA.AKO PRODJEMO PSV SIGURAN SAM DA MI U GRUPI NECEMO BITI POSLEDNJI JER ZVEZDA TO NIKAD U NIJEDNOM TAKMICENJU NIJE BILA NITI CE IKAD BITI.
ZNACI AKO PRODJEMO HOLANDJANE CEKAMO PROLECE U EVROPI.

Delija iz Hamburga

pre 19 godina

Uff, stvarno smo mogli barem jedan put da dobijemo lakseg protivnika. Ali kad su lesinari prosle godine savladali engleze onda i mozemo da pobedimo holandzane, jer, i ako nisu laki, ipak su sve ostalo nek nepobedljivi.

dovla_bg

pre 19 godina

Napred SRBI... Napred mladi momci... Nikad za Francuze i Holandjane... NIKAD, jes' cuo "rodoljube" nas iz Pariza! Napred Zvezdo, ajde da ih otkinemo!

goran

pre 19 godina

Nikako mi nisu jasni ovi cigani. Pa 90% vas se smrzlo u 75 minutu utakmice sa YB, i verovatno psovalo do boga zvezdine igrace, a sada razmisljate da imate tim za LS. Smesni ste majke mi.

Velimir

pre 19 godina

Kao neutralan posmatrac mogu da kazem da je Zvezda dobila jakog protivnika,ne iz evropske prve klase,ali sigurno iz Prve B.PSV jeste oslabljen,i u tome,kao i u velikoj zelji i pozrtvovanosti,lezi Zvezdina sansa,koju cenim na 50%
Naravno,prvo treba proci YB i time nasoj zemlji i fudbalu obezbediti jos jedno mesto u Ligi UEFA(ako se ne uspe protiv PSV) i poboljsanje koeficijenta na rang listi.

djosha

pre 19 godina

znate sta ljudi, dosta mi je vise tog straha od protivnika i tih jadikovanja "mogli smo da dobijemo lakseg protivnika..."!!
Sto se mene tice mogli smo i real da dobijemo, nije vazno, vazno je da se momci bore!!
zato zvezdo u napad, pa ako prodjemo, prodjemo, ako ne, bar smo se dobro borili!!