Petak, 16.07.2004.

20:35

Zvezda prejaka za Briž

Izvor: B92

Zvezda prejaka za Briž IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

TERZA

pre 19 godina

Zvezda mora uci u ligu sampiona ili nas fudbal ce se definitivno ugasiti !
Reprezentativce treba biti sramota za poraz protiv JAPANA...

Stojan

pre 19 godina

Ipak ce sa Ljupkom biti evropska Zvezda, a da je ostao onaj slijepac Muslin opet bi igrali samo sa nekim balkanskim ekipama kao sto je recimo jsd partizan i slicni.
Zvezda Srbija, nikad jugoslavija.

aleksandar

pre 19 godina

bravo zvezdo!!!!jako kvalitezno odigrana utakmica!!!mislim da zvezda ima vece sanse da udje u ligu sampiona nego sto je imao partizan prosle sezone!!!!zato dzajicu reci piksiju stop!!!mislim da nasa reprezentacija nema sanse na olimpijadi.zasto bi zvezda dala svoih 7 prvotimaca??!!

MarcoRS

pre 19 godina

Cvaka cast momcima stvarno su odradili stvar na evropskom nivou i demonstrirali kako se igra moderan fudbal. Ostaje zal sto nema Vidica jer jedino on nedostaje ovom mladom timu. Jedva cekam danas da vidim duel Zigica i Klosea nadam se da ce nas div da pobjedi. Pozdrav svim delijama iz Rep. Srpske.

BOBA DELIJA

pre 19 godina

Ovakvim radom i zalaganjem na terenu CRVENA ZVEZDA bi mogla udje u sasvim dobru formu pred dvo-mec sa YB. Sve pohvale za MLADE momke koji srcem igraju za klub koji im je u srcu od malena. Sve cestitke mladom Basti.
POZDRAV SVIM DELIJAMA!

pinokio

pre 19 godina

Ovo sam tvrdio cele prosle godine!!!!!Zvezda sa onim prevarantom i nije mogla bolje jer je dosao da trguje igracima i sad se neko cudi kako igraju Jankovic,Basta,Milovanovic i drustvo!Ovo je prava Zvezda sa igrom,borbenoscu i pre svega tehnickim znanjem!Bravo momci samo tako nastavite vratice se publika vrlo brzo!

POLAKO BEZ EUFORIJE DRUGARI

pre 19 godina

BRAVO ZVEZDO, TAKO SE IGRA….SAMO NEKI JOS NE KAPIRAJU DA SE NA PRIPREMNIM TEKMAMA PROBAJU NEKE VARIJANTE I CUVAJU KARTE A I TIMOVI SE MENJAJU IZ SEZONE U SEZONU, PA KADA SE TRENER PROMENI TO JE VEC DRUGI TIM…TAKO BEZ EUFORIJE I PROSLE GODINE SMO TUKLI SVE U PRIJATELJSKIM A OPET PUKLI U EVROPI OD ROZENBORGA U TKMIOCARSKOJ…STA LI CE BITI AKO NAM DODJE MANCESTER, BAJERN ILI INTER, DEPORTIVO...VALJDA CEMO IMATI SRECE KAO I DO SADA UVEK U FUDBALU, PA IH IZBECI , INACE MAJKO MOJA GOTOVI SMO…

Delija RSBGD

pre 19 godina

Nikad goru utakmicu u zivotu nisam gledao! Zvezda je preslaba za Ligu Sampiona, te im je bolje da se spremaju za UEFA Kup. Da je ovo bila takmicarska utakmica, Zvezda bi glatko pukla koliko je ocajna u odbrani! A tek sto ce je neiskustvo igraca kostati u Evro kupovima bolje i da ne pominjem. Zvezda bi mogla tek za dve-tri godine mogla nesto vise da uradi u Evropi ako im ostane kostur ekipe na okupu.

Puki Delija

pre 19 godina

Bravo Cigani!!
Prenos finala ima na nemackom programu MDR !!!!

I da mi ponude milione milione, neboj se ti zvezdo ostacu kraj tebe.

Sale

pre 19 godina

Moram da priznam da sam bio skeptik kada je u pitanju komponovanje tima od strane Ljupka Petrovica.Ali dosadasnjim rezultatima,i sto je jos vaznije igrom,Ljupko me potpuno razuverio.Od na papiru slabijeg tima nego prosle sezone napravio je mnogo jacu i funkcionalniju ekipu,sto otvara drugo pitanje:Zasto do sada nije pruzana prava sansa Basti,Jankovicu,Milovanovicu,pa i Vitakicu,koji su sada nosioci igre Zvezde sa jos par mladih igraca-nije valjda da su za mesec dana naucili da igraju ovakav moderan fudbal!?S jedne strane,hvala Muslinu na duploj kruni,a sa druge strane sa takvim pristupom bi igra Zvezde bila jos dekadentnija svake naredne sezone,pa mislim da je ipak Ljupko dosao u pravi cas!Naravno,samo da ovako nastave i sa malo srece u daljem zrebu,mislim da Zvezda moze do LS.Uostalom,videli smo svi Grke-niko nije nepobediv uz dobru taktiku i borbenost po principu:Svi za jednog-jedan za sve!Jedino mislim da fali Nenad Kovacevic,koji koliko znam od 1.septembra treba da pocne sa utakmicama.Zato,igrajte za Nenada,a on ce vam se oduziti kasnije.Zvezdo,samo napred,MILIONI FANOVA SU UZ TEBE!USPECES!!!!!

Danckann

pre 19 godina

Kakvi su to stavovi.Dzaja trazi da reprezentativci predstavljaju zemlju ako igraju u Zvezdi a ako idu u Atinu(zao mi je sto to gleda ceo svet)to ne predstavlja zemlju u EVROPI.Ko je stariji reprezentacija ili zvezda.Ko ce da zivi duze Dzaja ili Srbija

Ilija

pre 19 godina

MA KAKAV WERDER BREMEN IMAMO SUTRA DA IM OCITAMO LEKCIJU KO STO SMO KAJZERSLAUTERNU PRE OSAM GODINA! CRVENA ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE! C. ZVEZDA SRBIJA NIKAD ZAPAMTITE NIKAD JUGOSLAVIJA!!!!!!!!

FiveWho

pre 19 godina

Uuuuu covece??? Dobili ste Briz!!! Kao da ste dobili Arsenal??
Sta se palite ima Verder da vas sravni sa zemljom...Vi ste bre ocaj!

Раичко

pre 19 godina

Докле са прозивањем гробара због наше победе. Кад смо их год прозивали само смо им створили услове да нас исмевају после првог пораза. Не дозволимо да се спуштамо на њихов примитиви ниво, него гледајмо у своје двориште, радујмо се нашим победама и најмање што желим је да у тренутцима наших успеха читам поруке упућене њима. Браво момци, само тако наставите.

robi

pre 19 godina

lepo je pobediti takve dve ekipe u pripremama ali treba biti pazljiv protiv svajcaraca mada sam ubedjen da ih prolazimo,i onda daj boze malo srece i idemo u ligu sampiona , nas najveci protivnik moze da bude samo nas mentalitet .

Zoran RS

pre 19 godina

Sorry UEFA, We will be back! Zvezda je Zvezda, bio sam u Kaiserlautern, Barcelona, Germinal ekeren, cak Montpelier (15 Delije radi sankcia), Leicester City,Bayer Leverkussen ali 2004/2005 izgleda je nasa godina!
Pamet u glavu i samo dalje. THIS TRAIN WO'NT STOP ANYMORE!

sasajoe paracinac

pre 19 godina

Delija sa severa drugi red iza gola, u sred Ciriha viju se zastave srpskih delija ZVEZDA NAPRED je zvezdin zivot razbusicemo ih ko svajcarski sir pozdrav od Paracinca.

Drow-Ap

pre 19 godina

CEKAJ,JEL TO ONAJ KLUB BRIZ STO DOBIO AC MILAN U SRED MILANA U LIGI SAMPIONA?
maaaa,nije ucinilo mi se verovatno...
I AKO SU I KOSARKASKA I ODBOJKASKA REPREZENTACIJA IZGUBILE DANAS,JA SAM PONOSAN
NA MOJU ZVEZDU U KOJU NISAM POSUMNJAO NI KADA SU ODLAZILI NAJBITNIJI IGRACI.
KO STO ZORAN RECE MAJSTORSKI : WE ARE BACK IN BUSSINESS ! RED STAR BELGRADE!

Bubreg

pre 19 godina

Ljudi jel' neko provaljuje da su pobede Nase Zvezde nad velikim evropskim klubovima u medijima propracene maltene nezapazeno!Pa i na ovom sajtu je "boom" vest bila: "Patlidzan je u finalu turnira u Zenici..." A oni jedva dobili rijeku na penale koju bi Radnicki iz Nisa pobedio 4:0!!A sada vidi:"Zvezda prejaka za Briz" i to tamo neka 7. vest...Ali neka bude,kad udjemo u LS valjda ce biti prva vest osim ako neki nas talentovani kuglas ili bacac kamena sa ramena ne postavi drzavni rekord!!!!

Vlada

pre 19 godina

OK, vidim nekontrolisane izlive radosti. I ja sam srecan, hvala Bogu, al jos su ovo pripreme. Solidno igraju, ali mora jos mnogo da se sljaka, da bi ovo funkcionisalo. Ideja postoji, materijal postoji...e sad da se radi.
A to sto ne prate Zvezdu...Ma i kad udje u Ligu sampiona, nije to neka vest...to je nesto sasvim normalno i ocekivano...Mi taj trofej vec imamo u vitrinama...
A sto se tice Bjekovicevih pulena samo mi dve asocijacije padaju na pamet: dom penzionera i zooloski vrt...

ozzy

pre 19 godina

Eh, nikad necete nauciti da razlikujete prijateljske od pravih tekmi..... pobedite par prijateljskih, a onda..... zivi bili pa videli

Kika

pre 19 godina

Ne treba da se pamilimo unapred, pa da ne prodjemo kao odbojkasi protiv Italijana. Ipak su ovo samo prijateljske utakmice na kojima se uigravaju timovi. Moram da priznam da veoma imponuje ozbiljan pristup utakmici svih Zvezdinih igraca. Nema vise ono - skrstim ruke pozadi pa setam pored aut linije. Svi trce k'o veverice i ginu za svaku loptu i tako do kraja, sto je neobicno za nase igrace koji obicno isplaze jezik vec na pocetku drugog poluvremena. Ma, fudbal je prosta igra - sve se svodi na trcanje, trcanje i opet trcanje. Onaj mali Basta je cudo od igraca i ja odavno nisam imao priliku da vidim igraca koji je svuda na terenu. Sjajan je decko i ako se ne uobrazi dobicemo jedno veliko pojacanje, a Markovic ima da grize da bi ponovo usao u tim.

Zach Randolph

pre 19 godina

Gdje je prije bio ovaj Ljupko Petrovic???Bogami groblje ovo vec postaje opasno Galatasaraj,Briz ko je sledeci...mozda Verder budemo li ovako igrali protiv "mladih momaka" a i posle njih LS nam ne gine!!!Danas citam:CRVENA ZVEZDA IMA 9 MLADIH REPREZENTATIVACA:Disljenkovic,Basta,Miladinovic,Djordjevic,Bisevac,Stancic,Milovanovic,Perovic,Jankovic!!!E sad sta je bolje imati ove mladice ili "dom staraca" kao neki to presudite sami.Napred Zvezdo...

gpopovic

pre 19 godina

odlicno to sto smo dobili. ali kao veliki delija ne mogu da shvatim zasto se odma hvatate partizana. pratite i bodrite nas tim umesto da se tu pokazujete kao idioti. kakve oni imaju veze sa nama. napred zvezdo

vaskeke

pre 19 godina

Frka grobari,jel' da?! I treba da bude frka,jer ovaj dom staraca kojim ste "podmladili" tim ne moze ni da potrci !!!
Cemu li se nadate ??? Zaboravili ste na jednu veliku investiciju,obavezno da nabavite ambulantna kola sa setom za reanimaciju.E, a sutra sve da vas vidim u 16.30 ispred TV-a da uzivate!!!!

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ovo vec izgleda jako dobro! jedva cekam da stignem u Beograd i konacno uzivo gledam ovaj mladi tim... Inace, simptomaticno je da je posle svake sledece pobede Zvezde sve manje i manje Grobara koji to komentarisu. izgleda da je i najneobjektivnijim od njih postalo jasno da je ova mlada ZVEZDA FOR REAL!!!

ZVEZDAS OD SRCA

pre 19 godina

STA JE GROBARI BOLI AAA E TEK CE DA BOLI VOLIM ZVEZDU KAO OCI SVOJE
NAPRED CIGANIIIIIIIIIIIIII
JAOOO KOLKO SMO JACIIIIIIIIIIIIIIII
ZVEZDA JE IME SAMPIONA IMA NAS DVESTA MILIONA ...
ZVEZDO SAMO NAPRED UVEK SMO UZ TEBE VOLIMO TE I CUVAMO TE JER TI SI NAJACA I NAJVECA
pune tribine ludih navijaca i baklje svetle ceo sever gori
CRVENO BELI MI SMO SA VAMA I KADA JE RADOST I KADA JE TUGA
Z V E Z D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

djomla

pre 19 godina

Bravo za Zvezdu. Dobra igra! Jos samo malo vise samopouzdanja i mislim da Jang Bojs nema sta da trazi u kvalifikacijama. Ljupko je izgleda dobro poslozio kockice. Cestitke i za igru Dusana Baste, decko je bio fenomenalan.

Nole

pre 19 godina

Mislim da je ovo vrlo dobra utakmica bila i da imamo sanse da udjemo u LS, samo ako nastavimo ovakvim trudom. Ne bih voleo da Zvezda pusti sve mlade igrace da igraju za repku, jer onda bi prakticno falilo 7. njih i onda nebi imali prakticno sanse za LS. Briz je po mom mnogo jaci nego YB i ako se ne varam isto igrali u Ligu Sampiona, tako da je ovaj uspeh isto sladak kao protiv Turaka, ako jos sutra dobijemo Werder, onda su nam pripreme stvarno super. Nadam se da ce i grobari po koju utakmicu da dobiju,a ne da se vise sramote protiv Rijeke, Osijeka i slicnih.

Brane

pre 19 godina

Pobediti jaki Briz sa deset igraca i to utrpati tri komada moze samo jak i vrlo dobar tim, a to je sada nasa Zvezda.To je realnost i cinjenica ma koliko drugi( patlidzani) to osporavali i lecili njihove komplekse saljuci glupe komentare .Njihov staracki klub FC Penzioner sastavljen od "iskusnih internacionalaca " moze samo da gleda i da se uci kako se igra moderan fudbal.Doslo je vreme da se to demonstrira i na nasim terenima i u evropi a ko bi drugi nego nasa Zvezda .Igraj Zvezdo ,igraj i pobedi.
Krv tece moja crveno-belih boja!!!!!!!

M1XY

pre 19 godina

Sta je sad bilo partizanovci? Koji jos klub treba da dobijemo,Milan,Real,Bayern,aaa.Koliko jos da bi videli da je nasa zvezda toliko velika da joj niko nista ne moze na putu ka evropskog trona.Napred Zvezdo,samo napred ZVEZDO.

Срки од Футога

pre 19 godina

Само полако браћо Делије. Галатасарај и Бриж ипак нису клубови реномеа једне Зенице, Ријеке или Осјека. Тако се игра за дрес клуба нам најмилијег. Па ако и изгубимо сутра од Вердера, уз мушку игру није нам жао.

Срки од Футога

pre 19 godina

Само полако браћо Делије. Галатасарај и Бриж ипак нису клубови реномеа једне Зенице, Ријеке или Осјека. Тако се игра за дрес клуба нам најмилијег. Па ако и изгубимо сутра од Вердера, уз мушку игру није нам жао.

djomla

pre 19 godina

Bravo za Zvezdu. Dobra igra! Jos samo malo vise samopouzdanja i mislim da Jang Bojs nema sta da trazi u kvalifikacijama. Ljupko je izgleda dobro poslozio kockice. Cestitke i za igru Dusana Baste, decko je bio fenomenalan.

Brane

pre 19 godina

Pobediti jaki Briz sa deset igraca i to utrpati tri komada moze samo jak i vrlo dobar tim, a to je sada nasa Zvezda.To je realnost i cinjenica ma koliko drugi( patlidzani) to osporavali i lecili njihove komplekse saljuci glupe komentare .Njihov staracki klub FC Penzioner sastavljen od "iskusnih internacionalaca " moze samo da gleda i da se uci kako se igra moderan fudbal.Doslo je vreme da se to demonstrira i na nasim terenima i u evropi a ko bi drugi nego nasa Zvezda .Igraj Zvezdo ,igraj i pobedi.
Krv tece moja crveno-belih boja!!!!!!!

M1XY

pre 19 godina

Sta je sad bilo partizanovci? Koji jos klub treba da dobijemo,Milan,Real,Bayern,aaa.Koliko jos da bi videli da je nasa zvezda toliko velika da joj niko nista ne moze na putu ka evropskog trona.Napred Zvezdo,samo napred ZVEZDO.

Nole

pre 19 godina

Mislim da je ovo vrlo dobra utakmica bila i da imamo sanse da udjemo u LS, samo ako nastavimo ovakvim trudom. Ne bih voleo da Zvezda pusti sve mlade igrace da igraju za repku, jer onda bi prakticno falilo 7. njih i onda nebi imali prakticno sanse za LS. Briz je po mom mnogo jaci nego YB i ako se ne varam isto igrali u Ligu Sampiona, tako da je ovaj uspeh isto sladak kao protiv Turaka, ako jos sutra dobijemo Werder, onda su nam pripreme stvarno super. Nadam se da ce i grobari po koju utakmicu da dobiju,a ne da se vise sramote protiv Rijeke, Osijeka i slicnih.

ozzy

pre 19 godina

Eh, nikad necete nauciti da razlikujete prijateljske od pravih tekmi..... pobedite par prijateljskih, a onda..... zivi bili pa videli

gpopovic

pre 19 godina

odlicno to sto smo dobili. ali kao veliki delija ne mogu da shvatim zasto se odma hvatate partizana. pratite i bodrite nas tim umesto da se tu pokazujete kao idioti. kakve oni imaju veze sa nama. napred zvezdo

vaskeke

pre 19 godina

Frka grobari,jel' da?! I treba da bude frka,jer ovaj dom staraca kojim ste "podmladili" tim ne moze ni da potrci !!!
Cemu li se nadate ??? Zaboravili ste na jednu veliku investiciju,obavezno da nabavite ambulantna kola sa setom za reanimaciju.E, a sutra sve da vas vidim u 16.30 ispred TV-a da uzivate!!!!

Kika

pre 19 godina

Ne treba da se pamilimo unapred, pa da ne prodjemo kao odbojkasi protiv Italijana. Ipak su ovo samo prijateljske utakmice na kojima se uigravaju timovi. Moram da priznam da veoma imponuje ozbiljan pristup utakmici svih Zvezdinih igraca. Nema vise ono - skrstim ruke pozadi pa setam pored aut linije. Svi trce k'o veverice i ginu za svaku loptu i tako do kraja, sto je neobicno za nase igrace koji obicno isplaze jezik vec na pocetku drugog poluvremena. Ma, fudbal je prosta igra - sve se svodi na trcanje, trcanje i opet trcanje. Onaj mali Basta je cudo od igraca i ja odavno nisam imao priliku da vidim igraca koji je svuda na terenu. Sjajan je decko i ako se ne uobrazi dobicemo jedno veliko pojacanje, a Markovic ima da grize da bi ponovo usao u tim.

Zach Randolph

pre 19 godina

Gdje je prije bio ovaj Ljupko Petrovic???Bogami groblje ovo vec postaje opasno Galatasaraj,Briz ko je sledeci...mozda Verder budemo li ovako igrali protiv "mladih momaka" a i posle njih LS nam ne gine!!!Danas citam:CRVENA ZVEZDA IMA 9 MLADIH REPREZENTATIVACA:Disljenkovic,Basta,Miladinovic,Djordjevic,Bisevac,Stancic,Milovanovic,Perovic,Jankovic!!!E sad sta je bolje imati ove mladice ili "dom staraca" kao neki to presudite sami.Napred Zvezdo...

ZVEZDAS OD SRCA

pre 19 godina

STA JE GROBARI BOLI AAA E TEK CE DA BOLI VOLIM ZVEZDU KAO OCI SVOJE
NAPRED CIGANIIIIIIIIIIIIII
JAOOO KOLKO SMO JACIIIIIIIIIIIIIIII
ZVEZDA JE IME SAMPIONA IMA NAS DVESTA MILIONA ...
ZVEZDO SAMO NAPRED UVEK SMO UZ TEBE VOLIMO TE I CUVAMO TE JER TI SI NAJACA I NAJVECA
pune tribine ludih navijaca i baklje svetle ceo sever gori
CRVENO BELI MI SMO SA VAMA I KADA JE RADOST I KADA JE TUGA
Z V E Z D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ovo vec izgleda jako dobro! jedva cekam da stignem u Beograd i konacno uzivo gledam ovaj mladi tim... Inace, simptomaticno je da je posle svake sledece pobede Zvezde sve manje i manje Grobara koji to komentarisu. izgleda da je i najneobjektivnijim od njih postalo jasno da je ova mlada ZVEZDA FOR REAL!!!

Bubreg

pre 19 godina

Ljudi jel' neko provaljuje da su pobede Nase Zvezde nad velikim evropskim klubovima u medijima propracene maltene nezapazeno!Pa i na ovom sajtu je "boom" vest bila: "Patlidzan je u finalu turnira u Zenici..." A oni jedva dobili rijeku na penale koju bi Radnicki iz Nisa pobedio 4:0!!A sada vidi:"Zvezda prejaka za Briz" i to tamo neka 7. vest...Ali neka bude,kad udjemo u LS valjda ce biti prva vest osim ako neki nas talentovani kuglas ili bacac kamena sa ramena ne postavi drzavni rekord!!!!

Drow-Ap

pre 19 godina

CEKAJ,JEL TO ONAJ KLUB BRIZ STO DOBIO AC MILAN U SRED MILANA U LIGI SAMPIONA?
maaaa,nije ucinilo mi se verovatno...
I AKO SU I KOSARKASKA I ODBOJKASKA REPREZENTACIJA IZGUBILE DANAS,JA SAM PONOSAN
NA MOJU ZVEZDU U KOJU NISAM POSUMNJAO NI KADA SU ODLAZILI NAJBITNIJI IGRACI.
KO STO ZORAN RECE MAJSTORSKI : WE ARE BACK IN BUSSINESS ! RED STAR BELGRADE!

Vlada

pre 19 godina

OK, vidim nekontrolisane izlive radosti. I ja sam srecan, hvala Bogu, al jos su ovo pripreme. Solidno igraju, ali mora jos mnogo da se sljaka, da bi ovo funkcionisalo. Ideja postoji, materijal postoji...e sad da se radi.
A to sto ne prate Zvezdu...Ma i kad udje u Ligu sampiona, nije to neka vest...to je nesto sasvim normalno i ocekivano...Mi taj trofej vec imamo u vitrinama...
A sto se tice Bjekovicevih pulena samo mi dve asocijacije padaju na pamet: dom penzionera i zooloski vrt...

robi

pre 19 godina

lepo je pobediti takve dve ekipe u pripremama ali treba biti pazljiv protiv svajcaraca mada sam ubedjen da ih prolazimo,i onda daj boze malo srece i idemo u ligu sampiona , nas najveci protivnik moze da bude samo nas mentalitet .

Раичко

pre 19 godina

Докле са прозивањем гробара због наше победе. Кад смо их год прозивали само смо им створили услове да нас исмевају после првог пораза. Не дозволимо да се спуштамо на њихов примитиви ниво, него гледајмо у своје двориште, радујмо се нашим победама и најмање што желим је да у тренутцима наших успеха читам поруке упућене њима. Браво момци, само тако наставите.

Zoran RS

pre 19 godina

Sorry UEFA, We will be back! Zvezda je Zvezda, bio sam u Kaiserlautern, Barcelona, Germinal ekeren, cak Montpelier (15 Delije radi sankcia), Leicester City,Bayer Leverkussen ali 2004/2005 izgleda je nasa godina!
Pamet u glavu i samo dalje. THIS TRAIN WO'NT STOP ANYMORE!

sasajoe paracinac

pre 19 godina

Delija sa severa drugi red iza gola, u sred Ciriha viju se zastave srpskih delija ZVEZDA NAPRED je zvezdin zivot razbusicemo ih ko svajcarski sir pozdrav od Paracinca.

FiveWho

pre 19 godina

Uuuuu covece??? Dobili ste Briz!!! Kao da ste dobili Arsenal??
Sta se palite ima Verder da vas sravni sa zemljom...Vi ste bre ocaj!

Ilija

pre 19 godina

MA KAKAV WERDER BREMEN IMAMO SUTRA DA IM OCITAMO LEKCIJU KO STO SMO KAJZERSLAUTERNU PRE OSAM GODINA! CRVENA ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE! C. ZVEZDA SRBIJA NIKAD ZAPAMTITE NIKAD JUGOSLAVIJA!!!!!!!!

Danckann

pre 19 godina

Kakvi su to stavovi.Dzaja trazi da reprezentativci predstavljaju zemlju ako igraju u Zvezdi a ako idu u Atinu(zao mi je sto to gleda ceo svet)to ne predstavlja zemlju u EVROPI.Ko je stariji reprezentacija ili zvezda.Ko ce da zivi duze Dzaja ili Srbija

Sale

pre 19 godina

Moram da priznam da sam bio skeptik kada je u pitanju komponovanje tima od strane Ljupka Petrovica.Ali dosadasnjim rezultatima,i sto je jos vaznije igrom,Ljupko me potpuno razuverio.Od na papiru slabijeg tima nego prosle sezone napravio je mnogo jacu i funkcionalniju ekipu,sto otvara drugo pitanje:Zasto do sada nije pruzana prava sansa Basti,Jankovicu,Milovanovicu,pa i Vitakicu,koji su sada nosioci igre Zvezde sa jos par mladih igraca-nije valjda da su za mesec dana naucili da igraju ovakav moderan fudbal!?S jedne strane,hvala Muslinu na duploj kruni,a sa druge strane sa takvim pristupom bi igra Zvezde bila jos dekadentnija svake naredne sezone,pa mislim da je ipak Ljupko dosao u pravi cas!Naravno,samo da ovako nastave i sa malo srece u daljem zrebu,mislim da Zvezda moze do LS.Uostalom,videli smo svi Grke-niko nije nepobediv uz dobru taktiku i borbenost po principu:Svi za jednog-jedan za sve!Jedino mislim da fali Nenad Kovacevic,koji koliko znam od 1.septembra treba da pocne sa utakmicama.Zato,igrajte za Nenada,a on ce vam se oduziti kasnije.Zvezdo,samo napred,MILIONI FANOVA SU UZ TEBE!USPECES!!!!!

Puki Delija

pre 19 godina

Bravo Cigani!!
Prenos finala ima na nemackom programu MDR !!!!

I da mi ponude milione milione, neboj se ti zvezdo ostacu kraj tebe.

POLAKO BEZ EUFORIJE DRUGARI

pre 19 godina

BRAVO ZVEZDO, TAKO SE IGRA….SAMO NEKI JOS NE KAPIRAJU DA SE NA PRIPREMNIM TEKMAMA PROBAJU NEKE VARIJANTE I CUVAJU KARTE A I TIMOVI SE MENJAJU IZ SEZONE U SEZONU, PA KADA SE TRENER PROMENI TO JE VEC DRUGI TIM…TAKO BEZ EUFORIJE I PROSLE GODINE SMO TUKLI SVE U PRIJATELJSKIM A OPET PUKLI U EVROPI OD ROZENBORGA U TKMIOCARSKOJ…STA LI CE BITI AKO NAM DODJE MANCESTER, BAJERN ILI INTER, DEPORTIVO...VALJDA CEMO IMATI SRECE KAO I DO SADA UVEK U FUDBALU, PA IH IZBECI , INACE MAJKO MOJA GOTOVI SMO…

Delija RSBGD

pre 19 godina

Nikad goru utakmicu u zivotu nisam gledao! Zvezda je preslaba za Ligu Sampiona, te im je bolje da se spremaju za UEFA Kup. Da je ovo bila takmicarska utakmica, Zvezda bi glatko pukla koliko je ocajna u odbrani! A tek sto ce je neiskustvo igraca kostati u Evro kupovima bolje i da ne pominjem. Zvezda bi mogla tek za dve-tri godine mogla nesto vise da uradi u Evropi ako im ostane kostur ekipe na okupu.

BOBA DELIJA

pre 19 godina

Ovakvim radom i zalaganjem na terenu CRVENA ZVEZDA bi mogla udje u sasvim dobru formu pred dvo-mec sa YB. Sve pohvale za MLADE momke koji srcem igraju za klub koji im je u srcu od malena. Sve cestitke mladom Basti.
POZDRAV SVIM DELIJAMA!

MarcoRS

pre 19 godina

Cvaka cast momcima stvarno su odradili stvar na evropskom nivou i demonstrirali kako se igra moderan fudbal. Ostaje zal sto nema Vidica jer jedino on nedostaje ovom mladom timu. Jedva cekam danas da vidim duel Zigica i Klosea nadam se da ce nas div da pobjedi. Pozdrav svim delijama iz Rep. Srpske.

pinokio

pre 19 godina

Ovo sam tvrdio cele prosle godine!!!!!Zvezda sa onim prevarantom i nije mogla bolje jer je dosao da trguje igracima i sad se neko cudi kako igraju Jankovic,Basta,Milovanovic i drustvo!Ovo je prava Zvezda sa igrom,borbenoscu i pre svega tehnickim znanjem!Bravo momci samo tako nastavite vratice se publika vrlo brzo!

aleksandar

pre 19 godina

bravo zvezdo!!!!jako kvalitezno odigrana utakmica!!!mislim da zvezda ima vece sanse da udje u ligu sampiona nego sto je imao partizan prosle sezone!!!!zato dzajicu reci piksiju stop!!!mislim da nasa reprezentacija nema sanse na olimpijadi.zasto bi zvezda dala svoih 7 prvotimaca??!!

Stojan

pre 19 godina

Ipak ce sa Ljupkom biti evropska Zvezda, a da je ostao onaj slijepac Muslin opet bi igrali samo sa nekim balkanskim ekipama kao sto je recimo jsd partizan i slicni.
Zvezda Srbija, nikad jugoslavija.

TERZA

pre 19 godina

Zvezda mora uci u ligu sampiona ili nas fudbal ce se definitivno ugasiti !
Reprezentativce treba biti sramota za poraz protiv JAPANA...

Срки од Футога

pre 19 godina

Само полако браћо Делије. Галатасарај и Бриж ипак нису клубови реномеа једне Зенице, Ријеке или Осјека. Тако се игра за дрес клуба нам најмилијег. Па ако и изгубимо сутра од Вердера, уз мушку игру није нам жао.

djomla

pre 19 godina

Bravo za Zvezdu. Dobra igra! Jos samo malo vise samopouzdanja i mislim da Jang Bojs nema sta da trazi u kvalifikacijama. Ljupko je izgleda dobro poslozio kockice. Cestitke i za igru Dusana Baste, decko je bio fenomenalan.

Brane

pre 19 godina

Pobediti jaki Briz sa deset igraca i to utrpati tri komada moze samo jak i vrlo dobar tim, a to je sada nasa Zvezda.To je realnost i cinjenica ma koliko drugi( patlidzani) to osporavali i lecili njihove komplekse saljuci glupe komentare .Njihov staracki klub FC Penzioner sastavljen od "iskusnih internacionalaca " moze samo da gleda i da se uci kako se igra moderan fudbal.Doslo je vreme da se to demonstrira i na nasim terenima i u evropi a ko bi drugi nego nasa Zvezda .Igraj Zvezdo ,igraj i pobedi.
Krv tece moja crveno-belih boja!!!!!!!

M1XY

pre 19 godina

Sta je sad bilo partizanovci? Koji jos klub treba da dobijemo,Milan,Real,Bayern,aaa.Koliko jos da bi videli da je nasa zvezda toliko velika da joj niko nista ne moze na putu ka evropskog trona.Napred Zvezdo,samo napred ZVEZDO.

Nole

pre 19 godina

Mislim da je ovo vrlo dobra utakmica bila i da imamo sanse da udjemo u LS, samo ako nastavimo ovakvim trudom. Ne bih voleo da Zvezda pusti sve mlade igrace da igraju za repku, jer onda bi prakticno falilo 7. njih i onda nebi imali prakticno sanse za LS. Briz je po mom mnogo jaci nego YB i ako se ne varam isto igrali u Ligu Sampiona, tako da je ovaj uspeh isto sladak kao protiv Turaka, ako jos sutra dobijemo Werder, onda su nam pripreme stvarno super. Nadam se da ce i grobari po koju utakmicu da dobiju,a ne da se vise sramote protiv Rijeke, Osijeka i slicnih.

ozzy

pre 19 godina

Eh, nikad necete nauciti da razlikujete prijateljske od pravih tekmi..... pobedite par prijateljskih, a onda..... zivi bili pa videli

gpopovic

pre 19 godina

odlicno to sto smo dobili. ali kao veliki delija ne mogu da shvatim zasto se odma hvatate partizana. pratite i bodrite nas tim umesto da se tu pokazujete kao idioti. kakve oni imaju veze sa nama. napred zvezdo

vaskeke

pre 19 godina

Frka grobari,jel' da?! I treba da bude frka,jer ovaj dom staraca kojim ste "podmladili" tim ne moze ni da potrci !!!
Cemu li se nadate ??? Zaboravili ste na jednu veliku investiciju,obavezno da nabavite ambulantna kola sa setom za reanimaciju.E, a sutra sve da vas vidim u 16.30 ispred TV-a da uzivate!!!!

Kika

pre 19 godina

Ne treba da se pamilimo unapred, pa da ne prodjemo kao odbojkasi protiv Italijana. Ipak su ovo samo prijateljske utakmice na kojima se uigravaju timovi. Moram da priznam da veoma imponuje ozbiljan pristup utakmici svih Zvezdinih igraca. Nema vise ono - skrstim ruke pozadi pa setam pored aut linije. Svi trce k'o veverice i ginu za svaku loptu i tako do kraja, sto je neobicno za nase igrace koji obicno isplaze jezik vec na pocetku drugog poluvremena. Ma, fudbal je prosta igra - sve se svodi na trcanje, trcanje i opet trcanje. Onaj mali Basta je cudo od igraca i ja odavno nisam imao priliku da vidim igraca koji je svuda na terenu. Sjajan je decko i ako se ne uobrazi dobicemo jedno veliko pojacanje, a Markovic ima da grize da bi ponovo usao u tim.

Zach Randolph

pre 19 godina

Gdje je prije bio ovaj Ljupko Petrovic???Bogami groblje ovo vec postaje opasno Galatasaraj,Briz ko je sledeci...mozda Verder budemo li ovako igrali protiv "mladih momaka" a i posle njih LS nam ne gine!!!Danas citam:CRVENA ZVEZDA IMA 9 MLADIH REPREZENTATIVACA:Disljenkovic,Basta,Miladinovic,Djordjevic,Bisevac,Stancic,Milovanovic,Perovic,Jankovic!!!E sad sta je bolje imati ove mladice ili "dom staraca" kao neki to presudite sami.Napred Zvezdo...

ZVEZDAS OD SRCA

pre 19 godina

STA JE GROBARI BOLI AAA E TEK CE DA BOLI VOLIM ZVEZDU KAO OCI SVOJE
NAPRED CIGANIIIIIIIIIIIIII
JAOOO KOLKO SMO JACIIIIIIIIIIIIIIII
ZVEZDA JE IME SAMPIONA IMA NAS DVESTA MILIONA ...
ZVEZDO SAMO NAPRED UVEK SMO UZ TEBE VOLIMO TE I CUVAMO TE JER TI SI NAJACA I NAJVECA
pune tribine ludih navijaca i baklje svetle ceo sever gori
CRVENO BELI MI SMO SA VAMA I KADA JE RADOST I KADA JE TUGA
Z V E Z D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ovo vec izgleda jako dobro! jedva cekam da stignem u Beograd i konacno uzivo gledam ovaj mladi tim... Inace, simptomaticno je da je posle svake sledece pobede Zvezde sve manje i manje Grobara koji to komentarisu. izgleda da je i najneobjektivnijim od njih postalo jasno da je ova mlada ZVEZDA FOR REAL!!!

Bubreg

pre 19 godina

Ljudi jel' neko provaljuje da su pobede Nase Zvezde nad velikim evropskim klubovima u medijima propracene maltene nezapazeno!Pa i na ovom sajtu je "boom" vest bila: "Patlidzan je u finalu turnira u Zenici..." A oni jedva dobili rijeku na penale koju bi Radnicki iz Nisa pobedio 4:0!!A sada vidi:"Zvezda prejaka za Briz" i to tamo neka 7. vest...Ali neka bude,kad udjemo u LS valjda ce biti prva vest osim ako neki nas talentovani kuglas ili bacac kamena sa ramena ne postavi drzavni rekord!!!!

Drow-Ap

pre 19 godina

CEKAJ,JEL TO ONAJ KLUB BRIZ STO DOBIO AC MILAN U SRED MILANA U LIGI SAMPIONA?
maaaa,nije ucinilo mi se verovatno...
I AKO SU I KOSARKASKA I ODBOJKASKA REPREZENTACIJA IZGUBILE DANAS,JA SAM PONOSAN
NA MOJU ZVEZDU U KOJU NISAM POSUMNJAO NI KADA SU ODLAZILI NAJBITNIJI IGRACI.
KO STO ZORAN RECE MAJSTORSKI : WE ARE BACK IN BUSSINESS ! RED STAR BELGRADE!

Vlada

pre 19 godina

OK, vidim nekontrolisane izlive radosti. I ja sam srecan, hvala Bogu, al jos su ovo pripreme. Solidno igraju, ali mora jos mnogo da se sljaka, da bi ovo funkcionisalo. Ideja postoji, materijal postoji...e sad da se radi.
A to sto ne prate Zvezdu...Ma i kad udje u Ligu sampiona, nije to neka vest...to je nesto sasvim normalno i ocekivano...Mi taj trofej vec imamo u vitrinama...
A sto se tice Bjekovicevih pulena samo mi dve asocijacije padaju na pamet: dom penzionera i zooloski vrt...

robi

pre 19 godina

lepo je pobediti takve dve ekipe u pripremama ali treba biti pazljiv protiv svajcaraca mada sam ubedjen da ih prolazimo,i onda daj boze malo srece i idemo u ligu sampiona , nas najveci protivnik moze da bude samo nas mentalitet .

Раичко

pre 19 godina

Докле са прозивањем гробара због наше победе. Кад смо их год прозивали само смо им створили услове да нас исмевају после првог пораза. Не дозволимо да се спуштамо на њихов примитиви ниво, него гледајмо у своје двориште, радујмо се нашим победама и најмање што желим је да у тренутцима наших успеха читам поруке упућене њима. Браво момци, само тако наставите.

Zoran RS

pre 19 godina

Sorry UEFA, We will be back! Zvezda je Zvezda, bio sam u Kaiserlautern, Barcelona, Germinal ekeren, cak Montpelier (15 Delije radi sankcia), Leicester City,Bayer Leverkussen ali 2004/2005 izgleda je nasa godina!
Pamet u glavu i samo dalje. THIS TRAIN WO'NT STOP ANYMORE!

sasajoe paracinac

pre 19 godina

Delija sa severa drugi red iza gola, u sred Ciriha viju se zastave srpskih delija ZVEZDA NAPRED je zvezdin zivot razbusicemo ih ko svajcarski sir pozdrav od Paracinca.

FiveWho

pre 19 godina

Uuuuu covece??? Dobili ste Briz!!! Kao da ste dobili Arsenal??
Sta se palite ima Verder da vas sravni sa zemljom...Vi ste bre ocaj!

Ilija

pre 19 godina

MA KAKAV WERDER BREMEN IMAMO SUTRA DA IM OCITAMO LEKCIJU KO STO SMO KAJZERSLAUTERNU PRE OSAM GODINA! CRVENA ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE! C. ZVEZDA SRBIJA NIKAD ZAPAMTITE NIKAD JUGOSLAVIJA!!!!!!!!

Danckann

pre 19 godina

Kakvi su to stavovi.Dzaja trazi da reprezentativci predstavljaju zemlju ako igraju u Zvezdi a ako idu u Atinu(zao mi je sto to gleda ceo svet)to ne predstavlja zemlju u EVROPI.Ko je stariji reprezentacija ili zvezda.Ko ce da zivi duze Dzaja ili Srbija

Sale

pre 19 godina

Moram da priznam da sam bio skeptik kada je u pitanju komponovanje tima od strane Ljupka Petrovica.Ali dosadasnjim rezultatima,i sto je jos vaznije igrom,Ljupko me potpuno razuverio.Od na papiru slabijeg tima nego prosle sezone napravio je mnogo jacu i funkcionalniju ekipu,sto otvara drugo pitanje:Zasto do sada nije pruzana prava sansa Basti,Jankovicu,Milovanovicu,pa i Vitakicu,koji su sada nosioci igre Zvezde sa jos par mladih igraca-nije valjda da su za mesec dana naucili da igraju ovakav moderan fudbal!?S jedne strane,hvala Muslinu na duploj kruni,a sa druge strane sa takvim pristupom bi igra Zvezde bila jos dekadentnija svake naredne sezone,pa mislim da je ipak Ljupko dosao u pravi cas!Naravno,samo da ovako nastave i sa malo srece u daljem zrebu,mislim da Zvezda moze do LS.Uostalom,videli smo svi Grke-niko nije nepobediv uz dobru taktiku i borbenost po principu:Svi za jednog-jedan za sve!Jedino mislim da fali Nenad Kovacevic,koji koliko znam od 1.septembra treba da pocne sa utakmicama.Zato,igrajte za Nenada,a on ce vam se oduziti kasnije.Zvezdo,samo napred,MILIONI FANOVA SU UZ TEBE!USPECES!!!!!

Puki Delija

pre 19 godina

Bravo Cigani!!
Prenos finala ima na nemackom programu MDR !!!!

I da mi ponude milione milione, neboj se ti zvezdo ostacu kraj tebe.

POLAKO BEZ EUFORIJE DRUGARI

pre 19 godina

BRAVO ZVEZDO, TAKO SE IGRA….SAMO NEKI JOS NE KAPIRAJU DA SE NA PRIPREMNIM TEKMAMA PROBAJU NEKE VARIJANTE I CUVAJU KARTE A I TIMOVI SE MENJAJU IZ SEZONE U SEZONU, PA KADA SE TRENER PROMENI TO JE VEC DRUGI TIM…TAKO BEZ EUFORIJE I PROSLE GODINE SMO TUKLI SVE U PRIJATELJSKIM A OPET PUKLI U EVROPI OD ROZENBORGA U TKMIOCARSKOJ…STA LI CE BITI AKO NAM DODJE MANCESTER, BAJERN ILI INTER, DEPORTIVO...VALJDA CEMO IMATI SRECE KAO I DO SADA UVEK U FUDBALU, PA IH IZBECI , INACE MAJKO MOJA GOTOVI SMO…

Delija RSBGD

pre 19 godina

Nikad goru utakmicu u zivotu nisam gledao! Zvezda je preslaba za Ligu Sampiona, te im je bolje da se spremaju za UEFA Kup. Da je ovo bila takmicarska utakmica, Zvezda bi glatko pukla koliko je ocajna u odbrani! A tek sto ce je neiskustvo igraca kostati u Evro kupovima bolje i da ne pominjem. Zvezda bi mogla tek za dve-tri godine mogla nesto vise da uradi u Evropi ako im ostane kostur ekipe na okupu.

BOBA DELIJA

pre 19 godina

Ovakvim radom i zalaganjem na terenu CRVENA ZVEZDA bi mogla udje u sasvim dobru formu pred dvo-mec sa YB. Sve pohvale za MLADE momke koji srcem igraju za klub koji im je u srcu od malena. Sve cestitke mladom Basti.
POZDRAV SVIM DELIJAMA!

MarcoRS

pre 19 godina

Cvaka cast momcima stvarno su odradili stvar na evropskom nivou i demonstrirali kako se igra moderan fudbal. Ostaje zal sto nema Vidica jer jedino on nedostaje ovom mladom timu. Jedva cekam danas da vidim duel Zigica i Klosea nadam se da ce nas div da pobjedi. Pozdrav svim delijama iz Rep. Srpske.

pinokio

pre 19 godina

Ovo sam tvrdio cele prosle godine!!!!!Zvezda sa onim prevarantom i nije mogla bolje jer je dosao da trguje igracima i sad se neko cudi kako igraju Jankovic,Basta,Milovanovic i drustvo!Ovo je prava Zvezda sa igrom,borbenoscu i pre svega tehnickim znanjem!Bravo momci samo tako nastavite vratice se publika vrlo brzo!

aleksandar

pre 19 godina

bravo zvezdo!!!!jako kvalitezno odigrana utakmica!!!mislim da zvezda ima vece sanse da udje u ligu sampiona nego sto je imao partizan prosle sezone!!!!zato dzajicu reci piksiju stop!!!mislim da nasa reprezentacija nema sanse na olimpijadi.zasto bi zvezda dala svoih 7 prvotimaca??!!

Stojan

pre 19 godina

Ipak ce sa Ljupkom biti evropska Zvezda, a da je ostao onaj slijepac Muslin opet bi igrali samo sa nekim balkanskim ekipama kao sto je recimo jsd partizan i slicni.
Zvezda Srbija, nikad jugoslavija.

TERZA

pre 19 godina

Zvezda mora uci u ligu sampiona ili nas fudbal ce se definitivno ugasiti !
Reprezentativce treba biti sramota za poraz protiv JAPANA...