Nedelja, 14.10.2018.

12:00

Odbojkašice Srbije se osvetile Japankama u borbi za polufinale SP!

Odbojkašice Srbije pobedile su Japan sa maksimalnih 3-0, 25:19, 25:18, 25:23 u meču grupe G Svetskog prvenstva u Japanu.

Izvor: LN, MLJ

Odbojkašice Srbije se osvetile Japankama u borbi za polufinale SP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

White Power

pre 5 godina

Nije problem u mečevima gde je ekipa Srbije višestruko jača od protivnika, kao u današnjem meču.
Problem nastaje kada se meč lomi, kada je u egalu i kada do izražaja dolazi svo Terzićevo neznanje i nesposobnost da u ključnim trenucima smiri devojke i pruži im podršku.
Čovek je jednostavno klasama ispod kvaliteta ekipe koju predvodi.
I sve medalje u narednih još 17 sezona da osvoji, ostaje činjenica da je ekipa koju je vodio za gotovo dve decenije njegovih igrarija sa nacionalnim timom morala uzeti više od jedne svetske bronze i jednog olimpijskog srebra.

Milan

pre 5 godina

@miki maus
Slažem se da srbija tako igra, ali zbog toga i prijem mnogo trpi, a nije moguće uvek ni pokriti toliki prostor, deo prijema je stizao do brankice. Danas japanke nisu ni pokušale pronaći brankicu već pomerati bušu po terenu i nije im baš uspelo.

xxcx

pre 5 godina

@neko
Ajde bre pali sa taj fudbal, vi ste imali nevidjenu srecu i sad kao ste neka sila. Eto odmah vas Španija vratila u normalu, tj u blato..

Milica

pre 5 godina

Nedelja 14.10.2018 | 12:00
@ (Milica, 14. oktobar 2018 18:05)->->->. Милице, лакше мало са том осорношћу, па види се да човек не живи у Србији. Ако му српски није перфектан, не значи да не сме да каже шта мисли.
(А. Петров, 14. oktobar 2018 18:45)
Gospodin ne kaže šta misli, već piše šta misli. Ne znam zašto mislite da ne živi u Srbiji. Pismenost je minimum sveopšte kulture.

Milica

pre 5 godina

Neznam šta si očekivao jer Brazil bolji, jer Amerika bila bolje jer Poljska. Mani se komentarisanja i ono najgore moralisanja.
(Nemus, 14. oktobar 2018 17:34)
Pod hitno gramatiku i pravopis srpskog jezika u ruke i prioni na rad, pusti komentarisanje ženske odbojke.

А. Петров

pre 5 godina

@ (Milica, 14. oktobar 2018 18:05)->->->. Милице, лакше мало са том осорношћу, па види се да човек не живи у Србији. Ако му српски није перфектан, не значи да не сме да каже шта мисли.

Zlatko

pre 5 godina

Preponosan na devojke, svaka cast na pobedi, sa ovom pobedom smo skoro i obezbedili polufinale, imamo obe reprezentacije, i musku i zenska u odbojci u top4 na svetu, to mogu da sanjaju mnogo druge drzave i zato treba odati veliko priznanje nasim odbojkasima i odbojkasicama. Zato treba ovaj sport jos vecu paznju kod nas
(Marko, 14. oktobar 2018 14:17)

Vezano to za druge države... Neka me neko ispravi ako sam nešto pogrešno video. Samo su dva saveza učestvovala na svim F6 ove godine (2 SP i 2 LN): naš i američki. Ako Amerikanke uzmu medalju, oni će biti jedini savez sa sve 4 medalje. Ako prođu naše (kao što si rekao) i Amerikanke, biće to jedina dva saveza koja su imala ekipu među 4 najbolje na svetu na oba SP. To je uspeh jer to nemaju npr Kina, Rusija, Brazil, Francuska. Za sportiste četvrto mesto je neuspeh, ali mi navijači nemamo pravo da budemo nezadovoljni četvrtim mestom na svetskom prvenstvu.

miki maus

pre 5 godina

Slažem se da ženska reprezentacija ima mnogo veći igracki kvalitet nego muska. Pri tome je i konkurencija nešto slabija. Da se Milenkovic nije povredila bili bi prvi favorit za zlato, ovako biće problem sa snalaženjem Buše u polufinalu i finalu. Sa druge strane ideja protivnika da gađaju bušu može i da nam pomogne, Brankica je naš najslabiji primač a potpuno je rasterećena i oslobađena za napad. Potreban nam je mnogo bolji prvi tempo, tu smo uz amerikanke najbolji na svetu.
(Milan, 14. oktobar 2018 16:19)
Brankica je u najvecem broju slucajeva pokrivena od strane druga dva primaca Busa/Milenkovic/Malesevic i libera. Taj sistem igre sa prakticno dva korektora Srbija igra uspevno vec godinama.
Naravno da bi sve ekipe servirale na Brankicu da mogu.

Nemus

pre 5 godina

Srbijanac, 14. oktobar 2018 15:32)

Pazi molim te ovaj bi pored Kine, Amerike, Italije još i Brazil. Da čovek bude zadovolja. Ako je Brazil toliko dobar što izgubi od Japana. Ajde ja tebi u ranac stavim jedno 4 kamenčina pa da vidimo hoćeš li moći iz brdo da se popneš. Što se tiče muškaraca kalkulisali ili ne Poljska je zasluženo razbila tim od kojeg smo mi glat izgubili. Neznam šta si očekivao jer Brazil bolji, jer Amerika bila bolje jer Poljska. Mani se komentarisanja i ono najgore moralisanja.

BODIBOND

pre 5 godina

Тијана Бошковић сама узела сет бокте хаахаха
(Владек, 14. oktobar 2018 14:39)

Pa kad Jovana Brakocevic nije dobila poziv u repku.

Мики

pre 5 godina

Без Тијане Тиће Бошковић из Билеће, Србија би била другоразредна европска одбојкашка репрезентација!!!

Dachazvezda

pre 5 godina

Ne daj Boze da se Boskovicki zameri decko!!!! Da mu ljuljne JEDAN samar,mislim da bi 3 kruga napravio oko sebe!!!!! :))) Garant moze da otrezni bilo koju pijanduru za 3 sekunde :))) DOKTORKA hahah :)))

Milan

pre 5 godina

Slažem se da ženska reprezentacija ima mnogo veći igracki kvalitet nego muska. Pri tome je i konkurencija nešto slabija. Da se Milenkovic nije povredila bili bi prvi favorit za zlato, ovako biće problem sa snalaženjem Buše u polufinalu i finalu.
Sa druge strane ideja protivnika da gađaju bušu može i da nam pomogne, Brankica je naš najslabiji primač a potpuno je rasterećena i oslobađena za napad. Potreban nam je mnogo bolji prvi tempo, tu smo uz amerikanke najbolji na svetu.

Srbijanac

pre 5 godina

Ista prica kao sa muskom repkom, preslikano. Kalkulisali i izbacili Francusku, a zene izbacile Brazil. Ponizili Italijane sa 3:0 u njihovoj odvorani, a zene Japanke istim rezultatom. Sa takvim mentalitetom smo tu gde jesmo. Na kraju ce devojke zauzeti istu poziciju kao muski, 4-tu.

realno

pre 5 godina

@Kris Tijana je van svake konkurencije. Reci da je medju tri najbolje na svojoj poziciji je malo, ovakav talenat se radja jednom u sto godina. Nevjerovatna je

Dag Kristi

pre 5 godina

Lik menja nik, i proziva Bušu, al odaje ga nepismenost, i to što počinje rečenicu malim slovom. Bravo naše, polufinale na vidiku.

Admiral

pre 5 godina

@ Pa jest sad je odbojka bitna kad vam je fudbal amaterski.:)
(neko, 14. oktobar 2018 14:22)

A sta je pa vama bitno sem fudbala?? Amateri ste u svakom drugom sportu,pa i u fudbalu jeste osvojili nesto?! U odbojci i kosarci vas nema,vatepolo ste uvek iza nas,rukomet ste poceli da padate,prosla vam ona mocna generacija i ti nekog prozivas za sport?!

MlS

pre 5 godina

Ajde bre manite me više sa Hercegovinom, primili ste se previše.
(Bođ, 14. oktobar 2018 13:18)

Najbolje od Srba što je ostalo, veruj mi.
Fino se radovati uspesima koji nam između ostalih donose Bodiroga, Grbići, Danilovići, Gurović, Tijana, pola vaterpolo reprezentacije itd, zar ne?!
Mi Srbi kao narod mozemo funkcionisati samo kao celina, a kada smo rasparčani tada smo velika nula.
Zato smo (samo) u sportu uspešni.
Idemo do zlata devojke.

PosmatraC

pre 5 godina

Bravo za celu ekipu zajedno sa trenerima koji su odlicno pripremili utakmicu. Jos jedna velika stvar dobili smo Busu , mislim da joj je ovo najbolja utakmica racunajuci i Vizuru. Sad smo opet u situaciji da biramo protivnika. Za pohvale ili pljuvanje po Terzicu ima jos tri utakmice, videcemo samo polako.

обс

pre 5 godina

Одлична игра. Одличне играчице у екипи која има "живот у терену". Без љутње, то је оно што недостаје мушкој репрезентацији. Тај недостатак је хендикеп и зато су мушкарци четврти. То је посао тренера. Девојкама желим највећи могући домет, не само медаљу него пехар. Сад ил' никад. Срећно!

marija

pre 5 godina

Devojke standardno dobre, ono kad mi je toplo oko srca gledajuci ih kako se bore. Volela bih da pohvalim Busu, jer se povratila i uspela da izdrzi veliki pritisak.

gajop

pre 5 godina

Lepa utakmica, pogotovo treći set. Boškovićka je naravno bila dosta dobra, a nekako nisu uspeli da blokiraju ni Mihajlovićevu kao prošli put.

Interesantno što japanke nisu igrale Nagaoku i Ishii od drugog seta. One su nam pre bile najveći problem.

Suza

pre 5 godina

Bravo devojke! Ovom pobedom su praktično obezbedile polufinale, pošto je jako nerealno da Japan pobedi Italiju. Verujem da će sledeći meč odigrati mirno i rasterećeno.

Cccccc

pre 5 godina

Ja mislim da je Bjanka odigrala sasvim korektno, devojka je imala preko 50 prijema i na kraju imala dobar napad i blok. Tijana, Maja i Brankica standardno dobre jos da Milena i Stefana zaigraju bolje i sve ce biti super

my way

pre 5 godina

(обс, 14. oktobar 2018 14:16)

Момци имају хемију, енергију, сјајног селектора, у врху су. Оно што им недостаје да не би били 4. него да буду најбољи јесте просто и једноставно играчки квалитет (и квантитет) за тако нешто. Има репрезентација које су јаче и то не би требао бити проблем признати. Девојке када треба могу да побеђују и без нестварне Тијане Бошковић, или Бранкице Михајловић, без повређене Бојане Миленковић... У последње 2 утакмице 2. фазе у којима су победе само тежи пут могле да донесу то није било потребно и требало је чувати здравље и енергију као играчица које су остале на клупи тако и оних које су биле на терену. Што су се неки нашли да у коментарима на основу та 2 меча процењују квалитете и критикују играчице, врхунске одбојкашице попут Ане Бјелице и Бјанке Буше то је друга прича, али то везе са стварношћу нема. Никола Грбић нема ни близу то што има Терзић, држи наше одбојкаше у врху и на томе му свака част! Већи проблем је оно што долази после у мушкој одбојци, јер младих талената нема од генерације Атанасијевића, Ковачевића и Јововића. Срећом, ова екипа није стара и има још година заједничког играња. А девојке, колико долазећих бисера на примачкој позицији само - Катарина Лазовић, Сара Лозо, Јована Миросављевић... милина!

Gde ja živim

pre 5 godina

Maja doktorski za kraj. Bravo devojke, dobar meč, malo sitnog opuštanja i greščica s vremena na vreme, ali sasvim dobro i uspešno odrađeno. Idemo dalje.

kamon

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli Jerkovucu strucnom konsultantu. Jedan od najvecih poznavalaca odbojke u Srbiji. Nadam se da ce iednog dana biti selektor Srbije. Jerkovic ima oko 40 godina a preko 20 godina je u odbojci. Verujem da je mozda i najbolji trener sto se tice taktike u Srbiji. Divota ga je slusati. Svaka cast devojkama.

Marko

pre 5 godina

Preponosan na devojke, svaka cast na pobedi, sa ovom pobedom smo skoro i obezbedili polufinale, imamo obe reprezentacije, i musku i zenska u odbojci u top4 na svetu, to mogu da sanjaju mnogo druge drzave i zato treba odati veliko priznanje nasim odbojkasima i odbojkasicama. Zato treba ovaj sport jos vecu paznju kod nas

zlato u najavi

pre 5 godina

Ako i Italija dobije Japan, protiv Italije bolje da opet pošaljemo kombinovani sastav, pa u polufinalu bolje odmorne na Kinu nego umorne na USA. Naše kalkulacije u grupi protiv Japanki su dale rezultat, pa smo danas imali laganicu protiv JPN umesto da se preznojavamo protiv Brazila. Kina je isto to mogla da uradi sa Ruskinjama, ali nije, pa su se zato danas rvali 5 setova sa USA. Što se tiče slabe tačke Bjanke Buše, svaka čast toj mladoj devojci, igra na granici svojih mogućnosti, i ne treba je kritikovati, jer posle povrede Milenković bolju opciju nemamo. Malešević je kao primač servisa sličnih kvaliteta i iskusnija, ali Buša je zbog visine bolja u bloku pa i na servisu. Buša bi takođe mogla biti naše dugoročno rešenje za tu poziciju ako bude bila još napredovala, tako da je potez Terzića da se na nju osloni i iznuđen i ispravan, zato usporite malo sa kritikama na njen račun, sada kada joj treba najveća podrška. Očigledno je da sada svi protivnici nju gađaju servisom, i pritisak na nju je ogroman.

Blue Moon 1157

pre 5 godina

Bjanka Buša devojci svaka cast non stop serviraju na nju pod ogromnim je pritiskom na prijemu i normalno je da nekad pogresi, u finisu set blok-aut, pa onda blok Bjanke. Bravo za devojke idemo do zlata!!!!

pravnik

pre 5 godina

Primetio sam da se pljuje Terzic i duzina njegovog staza. Ako smo u necemu dobri i ako smo imali uspeha u necemu to je onda zenska odbojka. Za ovo vreme osvojeno je X medalja, mozda smo mogli koje mesto vise ali Boze moj, mnogo faktora moze da utice. Tvrdoglav je i ima svoje bubice, ali ocigledno da poznaje devojke u dusu a i one njega i sto je bitno veruju jedni drugima. Zamislite da takav niz imamo u fudbalu i da nismo za 12 godina u fudbalu promenili 10 selektora. U reprezentativnom sportu bitan je neki niz, kontinutiet, u kosarci dva selektora od 2006. u vaterpolu 2, odbojci zenskoj 1, muskoj 2(cini mi se) a gde su tu fudbal i rukomet? Nema ih, jer ne postoji taj niz, vec se selektori menjaju kao na traci

vidim sve

pre 5 godina

Svi nesto pametuju, pa sto ne bih i ja. Ovo je kolektivni sport i protivnici koriste taktiku tako sto idu tamo gde je protivnik slab. Nazalost Bjanka je tu najvise opterecena, iako ja nemam nikakvu zamerku na njenu igru. Mene vise zanima taj napad u kome igra samo Boskoviceva, ostalih " prakticki " nigde nema sto ce protiv Italijanki biti problem, ako ne igramo raznovrsnije.
Sto se tice Terzica...16 godina je selektor. Velemajstor!!!

my way

pre 5 godina

Sta gledaju ovi, ili pre ovaj koji pljuje Busu, a devojka briljira na utakmici? Prijem i odbrana fantazija, nadmasila Japanke u tome. Uz Boskovic najbolja danas. Elem, sada se vidi koliko su bespredmetne bile kritike nakon 2 poraza u nevaznim mecevima. Devojke su odmorile, sacuvale energiju i one koje su pauzirale (pogotovo Tijana) i one koje su bile na terenu i sada su maksimalno spremne da nastave gde su stale do proslog meca sa Japanom.

Срб

pre 5 godina

Хвала Херцеговини на одбојкашким даровима које деценијама даје нашој репрезентацији. Браво Тијана, браво цуре! Може злато.

Steph

pre 5 godina

Solidno odigran prvi set! Mislim da imamo sjajnu ekipu, samo je potreban kontinuitet, ali igra za sada raduje! Sto se tice negativnih komentara na racun Bianke Buse, ljudi shvatite da je na njoj ogroman pritisak sada, jer je opterecena na prijemu! Povreda Bojane Milenkovic je ogroman peh, mnogo veci nego sto sto se mislilo. Ali Bianka je odigrala sjajno za njene standarde prvu polovinu seta, par gresaka pri kraju nije strasno! I Tijana ih je napravila! Bitno je da se najbitniji poeni dobijaju, i nece biti problema! Napred lavice!

Ebab

pre 5 godina

Kako imamo fudbalskih i kosarkaskih trenera koliko i stanovnika, posle 5 utakmica odgledanih raste broj i zenskih odbojkaskih trenera koji samo cekaju da izgubimo...Ali na njihovu zalost, na ovom sp to nece docekati

pravnik

pre 5 godina

Primetio sam da se pljuje Terzic i duzina njegovog staza. Ako smo u necemu dobri i ako smo imali uspeha u necemu to je onda zenska odbojka. Za ovo vreme osvojeno je X medalja, mozda smo mogli koje mesto vise ali Boze moj, mnogo faktora moze da utice. Tvrdoglav je i ima svoje bubice, ali ocigledno da poznaje devojke u dusu a i one njega i sto je bitno veruju jedni drugima. Zamislite da takav niz imamo u fudbalu i da nismo za 12 godina u fudbalu promenili 10 selektora. U reprezentativnom sportu bitan je neki niz, kontinutiet, u kosarci dva selektora od 2006. u vaterpolu 2, odbojci zenskoj 1, muskoj 2(cini mi se) a gde su tu fudbal i rukomet? Nema ih, jer ne postoji taj niz, vec se selektori menjaju kao na traci

Ebab

pre 5 godina

Kako imamo fudbalskih i kosarkaskih trenera koliko i stanovnika, posle 5 utakmica odgledanih raste broj i zenskih odbojkaskih trenera koji samo cekaju da izgubimo...Ali na njihovu zalost, na ovom sp to nece docekati

Blue Moon 1157

pre 5 godina

Bjanka Buša devojci svaka cast non stop serviraju na nju pod ogromnim je pritiskom na prijemu i normalno je da nekad pogresi, u finisu set blok-aut, pa onda blok Bjanke. Bravo za devojke idemo do zlata!!!!

MlS

pre 5 godina

Ajde bre manite me više sa Hercegovinom, primili ste se previše.
(Bođ, 14. oktobar 2018 13:18)

Najbolje od Srba što je ostalo, veruj mi.
Fino se radovati uspesima koji nam između ostalih donose Bodiroga, Grbići, Danilovići, Gurović, Tijana, pola vaterpolo reprezentacije itd, zar ne?!
Mi Srbi kao narod mozemo funkcionisati samo kao celina, a kada smo rasparčani tada smo velika nula.
Zato smo (samo) u sportu uspešni.
Idemo do zlata devojke.

Dag Kristi

pre 5 godina

Lik menja nik, i proziva Bušu, al odaje ga nepismenost, i to što počinje rečenicu malim slovom. Bravo naše, polufinale na vidiku.

Dachazvezda

pre 5 godina

Ne daj Boze da se Boskovicki zameri decko!!!! Da mu ljuljne JEDAN samar,mislim da bi 3 kruga napravio oko sebe!!!!! :))) Garant moze da otrezni bilo koju pijanduru za 3 sekunde :))) DOKTORKA hahah :)))

my way

pre 5 godina

Sta gledaju ovi, ili pre ovaj koji pljuje Busu, a devojka briljira na utakmici? Prijem i odbrana fantazija, nadmasila Japanke u tome. Uz Boskovic najbolja danas. Elem, sada se vidi koliko su bespredmetne bile kritike nakon 2 poraza u nevaznim mecevima. Devojke su odmorile, sacuvale energiju i one koje su pauzirale (pogotovo Tijana) i one koje su bile na terenu i sada su maksimalno spremne da nastave gde su stale do proslog meca sa Japanom.

my way

pre 5 godina

(обс, 14. oktobar 2018 14:16)

Момци имају хемију, енергију, сјајног селектора, у врху су. Оно што им недостаје да не би били 4. него да буду најбољи јесте просто и једноставно играчки квалитет (и квантитет) за тако нешто. Има репрезентација које су јаче и то не би требао бити проблем признати. Девојке када треба могу да побеђују и без нестварне Тијане Бошковић, или Бранкице Михајловић, без повређене Бојане Миленковић... У последње 2 утакмице 2. фазе у којима су победе само тежи пут могле да донесу то није било потребно и требало је чувати здравље и енергију као играчица које су остале на клупи тако и оних које су биле на терену. Што су се неки нашли да у коментарима на основу та 2 меча процењују квалитете и критикују играчице, врхунске одбојкашице попут Ане Бјелице и Бјанке Буше то је друга прича, али то везе са стварношћу нема. Никола Грбић нема ни близу то што има Терзић, држи наше одбојкаше у врху и на томе му свака част! Већи проблем је оно што долази после у мушкој одбојци, јер младих талената нема од генерације Атанасијевића, Ковачевића и Јововића. Срећом, ова екипа није стара и има још година заједничког играња. А девојке, колико долазећих бисера на примачкој позицији само - Катарина Лазовић, Сара Лозо, Јована Миросављевић... милина!

Cccccc

pre 5 godina

Ja mislim da je Bjanka odigrala sasvim korektno, devojka je imala preko 50 prijema i na kraju imala dobar napad i blok. Tijana, Maja i Brankica standardno dobre jos da Milena i Stefana zaigraju bolje i sve ce biti super

Marko

pre 5 godina

Preponosan na devojke, svaka cast na pobedi, sa ovom pobedom smo skoro i obezbedili polufinale, imamo obe reprezentacije, i musku i zenska u odbojci u top4 na svetu, to mogu da sanjaju mnogo druge drzave i zato treba odati veliko priznanje nasim odbojkasima i odbojkasicama. Zato treba ovaj sport jos vecu paznju kod nas

zlato u najavi

pre 5 godina

Ako i Italija dobije Japan, protiv Italije bolje da opet pošaljemo kombinovani sastav, pa u polufinalu bolje odmorne na Kinu nego umorne na USA. Naše kalkulacije u grupi protiv Japanki su dale rezultat, pa smo danas imali laganicu protiv JPN umesto da se preznojavamo protiv Brazila. Kina je isto to mogla da uradi sa Ruskinjama, ali nije, pa su se zato danas rvali 5 setova sa USA. Što se tiče slabe tačke Bjanke Buše, svaka čast toj mladoj devojci, igra na granici svojih mogućnosti, i ne treba je kritikovati, jer posle povrede Milenković bolju opciju nemamo. Malešević je kao primač servisa sličnih kvaliteta i iskusnija, ali Buša je zbog visine bolja u bloku pa i na servisu. Buša bi takođe mogla biti naše dugoročno rešenje za tu poziciju ako bude bila još napredovala, tako da je potez Terzića da se na nju osloni i iznuđen i ispravan, zato usporite malo sa kritikama na njen račun, sada kada joj treba najveća podrška. Očigledno je da sada svi protivnici nju gađaju servisom, i pritisak na nju je ogroman.

Срб

pre 5 godina

Хвала Херцеговини на одбојкашким даровима које деценијама даје нашој репрезентацији. Браво Тијана, браво цуре! Може злато.

realno

pre 5 godina

@Kris Tijana je van svake konkurencije. Reci da je medju tri najbolje na svojoj poziciji je malo, ovakav talenat se radja jednom u sto godina. Nevjerovatna je

Admiral

pre 5 godina

@ Pa jest sad je odbojka bitna kad vam je fudbal amaterski.:)
(neko, 14. oktobar 2018 14:22)

A sta je pa vama bitno sem fudbala?? Amateri ste u svakom drugom sportu,pa i u fudbalu jeste osvojili nesto?! U odbojci i kosarci vas nema,vatepolo ste uvek iza nas,rukomet ste poceli da padate,prosla vam ona mocna generacija i ti nekog prozivas za sport?!

vidim sve

pre 5 godina

Svi nesto pametuju, pa sto ne bih i ja. Ovo je kolektivni sport i protivnici koriste taktiku tako sto idu tamo gde je protivnik slab. Nazalost Bjanka je tu najvise opterecena, iako ja nemam nikakvu zamerku na njenu igru. Mene vise zanima taj napad u kome igra samo Boskoviceva, ostalih " prakticki " nigde nema sto ce protiv Italijanki biti problem, ako ne igramo raznovrsnije.
Sto se tice Terzica...16 godina je selektor. Velemajstor!!!

PosmatraC

pre 5 godina

Bravo za celu ekipu zajedno sa trenerima koji su odlicno pripremili utakmicu. Jos jedna velika stvar dobili smo Busu , mislim da joj je ovo najbolja utakmica racunajuci i Vizuru. Sad smo opet u situaciji da biramo protivnika. Za pohvale ili pljuvanje po Terzicu ima jos tri utakmice, videcemo samo polako.

kamon

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli Jerkovucu strucnom konsultantu. Jedan od najvecih poznavalaca odbojke u Srbiji. Nadam se da ce iednog dana biti selektor Srbije. Jerkovic ima oko 40 godina a preko 20 godina je u odbojci. Verujem da je mozda i najbolji trener sto se tice taktike u Srbiji. Divota ga je slusati. Svaka cast devojkama.

Gde ja živim

pre 5 godina

Maja doktorski za kraj. Bravo devojke, dobar meč, malo sitnog opuštanja i greščica s vremena na vreme, ali sasvim dobro i uspešno odrađeno. Idemo dalje.

Steph

pre 5 godina

Solidno odigran prvi set! Mislim da imamo sjajnu ekipu, samo je potreban kontinuitet, ali igra za sada raduje! Sto se tice negativnih komentara na racun Bianke Buse, ljudi shvatite da je na njoj ogroman pritisak sada, jer je opterecena na prijemu! Povreda Bojane Milenkovic je ogroman peh, mnogo veci nego sto sto se mislilo. Ali Bianka je odigrala sjajno za njene standarde prvu polovinu seta, par gresaka pri kraju nije strasno! I Tijana ih je napravila! Bitno je da se najbitniji poeni dobijaju, i nece biti problema! Napred lavice!

marija

pre 5 godina

Devojke standardno dobre, ono kad mi je toplo oko srca gledajuci ih kako se bore. Volela bih da pohvalim Busu, jer se povratila i uspela da izdrzi veliki pritisak.

Suza

pre 5 godina

Bravo devojke! Ovom pobedom su praktično obezbedile polufinale, pošto je jako nerealno da Japan pobedi Italiju. Verujem da će sledeći meč odigrati mirno i rasterećeno.

обс

pre 5 godina

Одлична игра. Одличне играчице у екипи која има "живот у терену". Без љутње, то је оно што недостаје мушкој репрезентацији. Тај недостатак је хендикеп и зато су мушкарци четврти. То је посао тренера. Девојкама желим највећи могући домет, не само медаљу него пехар. Сад ил' никад. Срећно!

Zlatko

pre 5 godina

Preponosan na devojke, svaka cast na pobedi, sa ovom pobedom smo skoro i obezbedili polufinale, imamo obe reprezentacije, i musku i zenska u odbojci u top4 na svetu, to mogu da sanjaju mnogo druge drzave i zato treba odati veliko priznanje nasim odbojkasima i odbojkasicama. Zato treba ovaj sport jos vecu paznju kod nas
(Marko, 14. oktobar 2018 14:17)

Vezano to za druge države... Neka me neko ispravi ako sam nešto pogrešno video. Samo su dva saveza učestvovala na svim F6 ove godine (2 SP i 2 LN): naš i američki. Ako Amerikanke uzmu medalju, oni će biti jedini savez sa sve 4 medalje. Ako prođu naše (kao što si rekao) i Amerikanke, biće to jedina dva saveza koja su imala ekipu među 4 najbolje na svetu na oba SP. To je uspeh jer to nemaju npr Kina, Rusija, Brazil, Francuska. Za sportiste četvrto mesto je neuspeh, ali mi navijači nemamo pravo da budemo nezadovoljni četvrtim mestom na svetskom prvenstvu.

White Power

pre 5 godina

Nije problem u mečevima gde je ekipa Srbije višestruko jača od protivnika, kao u današnjem meču.
Problem nastaje kada se meč lomi, kada je u egalu i kada do izražaja dolazi svo Terzićevo neznanje i nesposobnost da u ključnim trenucima smiri devojke i pruži im podršku.
Čovek je jednostavno klasama ispod kvaliteta ekipe koju predvodi.
I sve medalje u narednih još 17 sezona da osvoji, ostaje činjenica da je ekipa koju je vodio za gotovo dve decenije njegovih igrarija sa nacionalnim timom morala uzeti više od jedne svetske bronze i jednog olimpijskog srebra.

gajop

pre 5 godina

Lepa utakmica, pogotovo treći set. Boškovićka je naravno bila dosta dobra, a nekako nisu uspeli da blokiraju ni Mihajlovićevu kao prošli put.

Interesantno što japanke nisu igrale Nagaoku i Ishii od drugog seta. One su nam pre bile najveći problem.

miki maus

pre 5 godina

Slažem se da ženska reprezentacija ima mnogo veći igracki kvalitet nego muska. Pri tome je i konkurencija nešto slabija. Da se Milenkovic nije povredila bili bi prvi favorit za zlato, ovako biće problem sa snalaženjem Buše u polufinalu i finalu. Sa druge strane ideja protivnika da gađaju bušu može i da nam pomogne, Brankica je naš najslabiji primač a potpuno je rasterećena i oslobađena za napad. Potreban nam je mnogo bolji prvi tempo, tu smo uz amerikanke najbolji na svetu.
(Milan, 14. oktobar 2018 16:19)
Brankica je u najvecem broju slucajeva pokrivena od strane druga dva primaca Busa/Milenkovic/Malesevic i libera. Taj sistem igre sa prakticno dva korektora Srbija igra uspevno vec godinama.
Naravno da bi sve ekipe servirale na Brankicu da mogu.

Milan

pre 5 godina

Slažem se da ženska reprezentacija ima mnogo veći igracki kvalitet nego muska. Pri tome je i konkurencija nešto slabija. Da se Milenkovic nije povredila bili bi prvi favorit za zlato, ovako biće problem sa snalaženjem Buše u polufinalu i finalu.
Sa druge strane ideja protivnika da gađaju bušu može i da nam pomogne, Brankica je naš najslabiji primač a potpuno je rasterećena i oslobađena za napad. Potreban nam je mnogo bolji prvi tempo, tu smo uz amerikanke najbolji na svetu.

xxcx

pre 5 godina

@neko
Ajde bre pali sa taj fudbal, vi ste imali nevidjenu srecu i sad kao ste neka sila. Eto odmah vas Španija vratila u normalu, tj u blato..

Milica

pre 5 godina

Neznam šta si očekivao jer Brazil bolji, jer Amerika bila bolje jer Poljska. Mani se komentarisanja i ono najgore moralisanja.
(Nemus, 14. oktobar 2018 17:34)
Pod hitno gramatiku i pravopis srpskog jezika u ruke i prioni na rad, pusti komentarisanje ženske odbojke.

Nemus

pre 5 godina

Srbijanac, 14. oktobar 2018 15:32)

Pazi molim te ovaj bi pored Kine, Amerike, Italije još i Brazil. Da čovek bude zadovolja. Ako je Brazil toliko dobar što izgubi od Japana. Ajde ja tebi u ranac stavim jedno 4 kamenčina pa da vidimo hoćeš li moći iz brdo da se popneš. Što se tiče muškaraca kalkulisali ili ne Poljska je zasluženo razbila tim od kojeg smo mi glat izgubili. Neznam šta si očekivao jer Brazil bolji, jer Amerika bila bolje jer Poljska. Mani se komentarisanja i ono najgore moralisanja.

Srbijanac

pre 5 godina

Ista prica kao sa muskom repkom, preslikano. Kalkulisali i izbacili Francusku, a zene izbacile Brazil. Ponizili Italijane sa 3:0 u njihovoj odvorani, a zene Japanke istim rezultatom. Sa takvim mentalitetom smo tu gde jesmo. Na kraju ce devojke zauzeti istu poziciju kao muski, 4-tu.

Мики

pre 5 godina

Без Тијане Тиће Бошковић из Билеће, Србија би била другоразредна европска одбојкашка репрезентација!!!

BODIBOND

pre 5 godina

Тијана Бошковић сама узела сет бокте хаахаха
(Владек, 14. oktobar 2018 14:39)

Pa kad Jovana Brakocevic nije dobila poziv u repku.

Milan

pre 5 godina

@miki maus
Slažem se da srbija tako igra, ali zbog toga i prijem mnogo trpi, a nije moguće uvek ni pokriti toliki prostor, deo prijema je stizao do brankice. Danas japanke nisu ni pokušale pronaći brankicu već pomerati bušu po terenu i nije im baš uspelo.

Milica

pre 5 godina

Nedelja 14.10.2018 | 12:00
@ (Milica, 14. oktobar 2018 18:05)->->->. Милице, лакше мало са том осорношћу, па види се да човек не живи у Србији. Ако му српски није перфектан, не значи да не сме да каже шта мисли.
(А. Петров, 14. oktobar 2018 18:45)
Gospodin ne kaže šta misli, već piše šta misli. Ne znam zašto mislite da ne živi u Srbiji. Pismenost je minimum sveopšte kulture.

А. Петров

pre 5 godina

@ (Milica, 14. oktobar 2018 18:05)->->->. Милице, лакше мало са том осорношћу, па види се да човек не живи у Србији. Ако му српски није перфектан, не значи да не сме да каже шта мисли.

Srbijanac

pre 5 godina

Ista prica kao sa muskom repkom, preslikano. Kalkulisali i izbacili Francusku, a zene izbacile Brazil. Ponizili Italijane sa 3:0 u njihovoj odvorani, a zene Japanke istim rezultatom. Sa takvim mentalitetom smo tu gde jesmo. Na kraju ce devojke zauzeti istu poziciju kao muski, 4-tu.

Мики

pre 5 godina

Без Тијане Тиће Бошковић из Билеће, Србија би била другоразредна европска одбојкашка репрезентација!!!

BODIBOND

pre 5 godina

Тијана Бошковић сама узела сет бокте хаахаха
(Владек, 14. oktobar 2018 14:39)

Pa kad Jovana Brakocevic nije dobila poziv u repku.

Срб

pre 5 godina

Хвала Херцеговини на одбојкашким даровима које деценијама даје нашој репрезентацији. Браво Тијана, браво цуре! Може злато.

pravnik

pre 5 godina

Primetio sam da se pljuje Terzic i duzina njegovog staza. Ako smo u necemu dobri i ako smo imali uspeha u necemu to je onda zenska odbojka. Za ovo vreme osvojeno je X medalja, mozda smo mogli koje mesto vise ali Boze moj, mnogo faktora moze da utice. Tvrdoglav je i ima svoje bubice, ali ocigledno da poznaje devojke u dusu a i one njega i sto je bitno veruju jedni drugima. Zamislite da takav niz imamo u fudbalu i da nismo za 12 godina u fudbalu promenili 10 selektora. U reprezentativnom sportu bitan je neki niz, kontinutiet, u kosarci dva selektora od 2006. u vaterpolu 2, odbojci zenskoj 1, muskoj 2(cini mi se) a gde su tu fudbal i rukomet? Nema ih, jer ne postoji taj niz, vec se selektori menjaju kao na traci

White Power

pre 5 godina

Nije problem u mečevima gde je ekipa Srbije višestruko jača od protivnika, kao u današnjem meču.
Problem nastaje kada se meč lomi, kada je u egalu i kada do izražaja dolazi svo Terzićevo neznanje i nesposobnost da u ključnim trenucima smiri devojke i pruži im podršku.
Čovek je jednostavno klasama ispod kvaliteta ekipe koju predvodi.
I sve medalje u narednih još 17 sezona da osvoji, ostaje činjenica da je ekipa koju je vodio za gotovo dve decenije njegovih igrarija sa nacionalnim timom morala uzeti više od jedne svetske bronze i jednog olimpijskog srebra.

Milica

pre 5 godina

Nedelja 14.10.2018 | 12:00
@ (Milica, 14. oktobar 2018 18:05)->->->. Милице, лакше мало са том осорношћу, па види се да човек не живи у Србији. Ако му српски није перфектан, не значи да не сме да каже шта мисли.
(А. Петров, 14. oktobar 2018 18:45)
Gospodin ne kaže šta misli, već piše šta misli. Ne znam zašto mislite da ne živi u Srbiji. Pismenost je minimum sveopšte kulture.

vidim sve

pre 5 godina

Svi nesto pametuju, pa sto ne bih i ja. Ovo je kolektivni sport i protivnici koriste taktiku tako sto idu tamo gde je protivnik slab. Nazalost Bjanka je tu najvise opterecena, iako ja nemam nikakvu zamerku na njenu igru. Mene vise zanima taj napad u kome igra samo Boskoviceva, ostalih " prakticki " nigde nema sto ce protiv Italijanki biti problem, ako ne igramo raznovrsnije.
Sto se tice Terzica...16 godina je selektor. Velemajstor!!!

А. Петров

pre 5 godina

@ (Milica, 14. oktobar 2018 18:05)->->->. Милице, лакше мало са том осорношћу, па види се да човек не живи у Србији. Ако му српски није перфектан, не значи да не сме да каже шта мисли.

MlS

pre 5 godina

Ajde bre manite me više sa Hercegovinom, primili ste se previše.
(Bođ, 14. oktobar 2018 13:18)

Najbolje od Srba što je ostalo, veruj mi.
Fino se radovati uspesima koji nam između ostalih donose Bodiroga, Grbići, Danilovići, Gurović, Tijana, pola vaterpolo reprezentacije itd, zar ne?!
Mi Srbi kao narod mozemo funkcionisati samo kao celina, a kada smo rasparčani tada smo velika nula.
Zato smo (samo) u sportu uspešni.
Idemo do zlata devojke.

Ebab

pre 5 godina

Kako imamo fudbalskih i kosarkaskih trenera koliko i stanovnika, posle 5 utakmica odgledanih raste broj i zenskih odbojkaskih trenera koji samo cekaju da izgubimo...Ali na njihovu zalost, na ovom sp to nece docekati

my way

pre 5 godina

(обс, 14. oktobar 2018 14:16)

Момци имају хемију, енергију, сјајног селектора, у врху су. Оно што им недостаје да не би били 4. него да буду најбољи јесте просто и једноставно играчки квалитет (и квантитет) за тако нешто. Има репрезентација које су јаче и то не би требао бити проблем признати. Девојке када треба могу да побеђују и без нестварне Тијане Бошковић, или Бранкице Михајловић, без повређене Бојане Миленковић... У последње 2 утакмице 2. фазе у којима су победе само тежи пут могле да донесу то није било потребно и требало је чувати здравље и енергију као играчица које су остале на клупи тако и оних које су биле на терену. Што су се неки нашли да у коментарима на основу та 2 меча процењују квалитете и критикују играчице, врхунске одбојкашице попут Ане Бјелице и Бјанке Буше то је друга прича, али то везе са стварношћу нема. Никола Грбић нема ни близу то што има Терзић, држи наше одбојкаше у врху и на томе му свака част! Већи проблем је оно што долази после у мушкој одбојци, јер младих талената нема од генерације Атанасијевића, Ковачевића и Јововића. Срећом, ова екипа није стара и има још година заједничког играња. А девојке, колико долазећих бисера на примачкој позицији само - Катарина Лазовић, Сара Лозо, Јована Миросављевић... милина!

Milica

pre 5 godina

Neznam šta si očekivao jer Brazil bolji, jer Amerika bila bolje jer Poljska. Mani se komentarisanja i ono najgore moralisanja.
(Nemus, 14. oktobar 2018 17:34)
Pod hitno gramatiku i pravopis srpskog jezika u ruke i prioni na rad, pusti komentarisanje ženske odbojke.

Steph

pre 5 godina

Solidno odigran prvi set! Mislim da imamo sjajnu ekipu, samo je potreban kontinuitet, ali igra za sada raduje! Sto se tice negativnih komentara na racun Bianke Buse, ljudi shvatite da je na njoj ogroman pritisak sada, jer je opterecena na prijemu! Povreda Bojane Milenkovic je ogroman peh, mnogo veci nego sto sto se mislilo. Ali Bianka je odigrala sjajno za njene standarde prvu polovinu seta, par gresaka pri kraju nije strasno! I Tijana ih je napravila! Bitno je da se najbitniji poeni dobijaju, i nece biti problema! Napred lavice!

Admiral

pre 5 godina

@ Pa jest sad je odbojka bitna kad vam je fudbal amaterski.:)
(neko, 14. oktobar 2018 14:22)

A sta je pa vama bitno sem fudbala?? Amateri ste u svakom drugom sportu,pa i u fudbalu jeste osvojili nesto?! U odbojci i kosarci vas nema,vatepolo ste uvek iza nas,rukomet ste poceli da padate,prosla vam ona mocna generacija i ti nekog prozivas za sport?!

Blue Moon 1157

pre 5 godina

Bjanka Buša devojci svaka cast non stop serviraju na nju pod ogromnim je pritiskom na prijemu i normalno je da nekad pogresi, u finisu set blok-aut, pa onda blok Bjanke. Bravo za devojke idemo do zlata!!!!

kamon

pre 5 godina

Svaka cast Nikoli Jerkovucu strucnom konsultantu. Jedan od najvecih poznavalaca odbojke u Srbiji. Nadam se da ce iednog dana biti selektor Srbije. Jerkovic ima oko 40 godina a preko 20 godina je u odbojci. Verujem da je mozda i najbolji trener sto se tice taktike u Srbiji. Divota ga je slusati. Svaka cast devojkama.

PosmatraC

pre 5 godina

Bravo za celu ekipu zajedno sa trenerima koji su odlicno pripremili utakmicu. Jos jedna velika stvar dobili smo Busu , mislim da joj je ovo najbolja utakmica racunajuci i Vizuru. Sad smo opet u situaciji da biramo protivnika. Za pohvale ili pljuvanje po Terzicu ima jos tri utakmice, videcemo samo polako.

обс

pre 5 godina

Одлична игра. Одличне играчице у екипи која има "живот у терену". Без љутње, то је оно што недостаје мушкој репрезентацији. Тај недостатак је хендикеп и зато су мушкарци четврти. То је посао тренера. Девојкама желим највећи могући домет, не само медаљу него пехар. Сад ил' никад. Срећно!

zlato u najavi

pre 5 godina

Ako i Italija dobije Japan, protiv Italije bolje da opet pošaljemo kombinovani sastav, pa u polufinalu bolje odmorne na Kinu nego umorne na USA. Naše kalkulacije u grupi protiv Japanki su dale rezultat, pa smo danas imali laganicu protiv JPN umesto da se preznojavamo protiv Brazila. Kina je isto to mogla da uradi sa Ruskinjama, ali nije, pa su se zato danas rvali 5 setova sa USA. Što se tiče slabe tačke Bjanke Buše, svaka čast toj mladoj devojci, igra na granici svojih mogućnosti, i ne treba je kritikovati, jer posle povrede Milenković bolju opciju nemamo. Malešević je kao primač servisa sličnih kvaliteta i iskusnija, ali Buša je zbog visine bolja u bloku pa i na servisu. Buša bi takođe mogla biti naše dugoročno rešenje za tu poziciju ako bude bila još napredovala, tako da je potez Terzića da se na nju osloni i iznuđen i ispravan, zato usporite malo sa kritikama na njen račun, sada kada joj treba najveća podrška. Očigledno je da sada svi protivnici nju gađaju servisom, i pritisak na nju je ogroman.

Nemus

pre 5 godina

Srbijanac, 14. oktobar 2018 15:32)

Pazi molim te ovaj bi pored Kine, Amerike, Italije još i Brazil. Da čovek bude zadovolja. Ako je Brazil toliko dobar što izgubi od Japana. Ajde ja tebi u ranac stavim jedno 4 kamenčina pa da vidimo hoćeš li moći iz brdo da se popneš. Što se tiče muškaraca kalkulisali ili ne Poljska je zasluženo razbila tim od kojeg smo mi glat izgubili. Neznam šta si očekivao jer Brazil bolji, jer Amerika bila bolje jer Poljska. Mani se komentarisanja i ono najgore moralisanja.

Dag Kristi

pre 5 godina

Lik menja nik, i proziva Bušu, al odaje ga nepismenost, i to što počinje rečenicu malim slovom. Bravo naše, polufinale na vidiku.

my way

pre 5 godina

Sta gledaju ovi, ili pre ovaj koji pljuje Busu, a devojka briljira na utakmici? Prijem i odbrana fantazija, nadmasila Japanke u tome. Uz Boskovic najbolja danas. Elem, sada se vidi koliko su bespredmetne bile kritike nakon 2 poraza u nevaznim mecevima. Devojke su odmorile, sacuvale energiju i one koje su pauzirale (pogotovo Tijana) i one koje su bile na terenu i sada su maksimalno spremne da nastave gde su stale do proslog meca sa Japanom.

Marko

pre 5 godina

Preponosan na devojke, svaka cast na pobedi, sa ovom pobedom smo skoro i obezbedili polufinale, imamo obe reprezentacije, i musku i zenska u odbojci u top4 na svetu, to mogu da sanjaju mnogo druge drzave i zato treba odati veliko priznanje nasim odbojkasima i odbojkasicama. Zato treba ovaj sport jos vecu paznju kod nas

realno

pre 5 godina

@Kris Tijana je van svake konkurencije. Reci da je medju tri najbolje na svojoj poziciji je malo, ovakav talenat se radja jednom u sto godina. Nevjerovatna je

Milan

pre 5 godina

Slažem se da ženska reprezentacija ima mnogo veći igracki kvalitet nego muska. Pri tome je i konkurencija nešto slabija. Da se Milenkovic nije povredila bili bi prvi favorit za zlato, ovako biće problem sa snalaženjem Buše u polufinalu i finalu.
Sa druge strane ideja protivnika da gađaju bušu može i da nam pomogne, Brankica je naš najslabiji primač a potpuno je rasterećena i oslobađena za napad. Potreban nam je mnogo bolji prvi tempo, tu smo uz amerikanke najbolji na svetu.

xxcx

pre 5 godina

@neko
Ajde bre pali sa taj fudbal, vi ste imali nevidjenu srecu i sad kao ste neka sila. Eto odmah vas Španija vratila u normalu, tj u blato..

marija

pre 5 godina

Devojke standardno dobre, ono kad mi je toplo oko srca gledajuci ih kako se bore. Volela bih da pohvalim Busu, jer se povratila i uspela da izdrzi veliki pritisak.

Cccccc

pre 5 godina

Ja mislim da je Bjanka odigrala sasvim korektno, devojka je imala preko 50 prijema i na kraju imala dobar napad i blok. Tijana, Maja i Brankica standardno dobre jos da Milena i Stefana zaigraju bolje i sve ce biti super

Suza

pre 5 godina

Bravo devojke! Ovom pobedom su praktično obezbedile polufinale, pošto je jako nerealno da Japan pobedi Italiju. Verujem da će sledeći meč odigrati mirno i rasterećeno.

miki maus

pre 5 godina

Slažem se da ženska reprezentacija ima mnogo veći igracki kvalitet nego muska. Pri tome je i konkurencija nešto slabija. Da se Milenkovic nije povredila bili bi prvi favorit za zlato, ovako biće problem sa snalaženjem Buše u polufinalu i finalu. Sa druge strane ideja protivnika da gađaju bušu može i da nam pomogne, Brankica je naš najslabiji primač a potpuno je rasterećena i oslobađena za napad. Potreban nam je mnogo bolji prvi tempo, tu smo uz amerikanke najbolji na svetu.
(Milan, 14. oktobar 2018 16:19)
Brankica je u najvecem broju slucajeva pokrivena od strane druga dva primaca Busa/Milenkovic/Malesevic i libera. Taj sistem igre sa prakticno dva korektora Srbija igra uspevno vec godinama.
Naravno da bi sve ekipe servirale na Brankicu da mogu.

gajop

pre 5 godina

Lepa utakmica, pogotovo treći set. Boškovićka je naravno bila dosta dobra, a nekako nisu uspeli da blokiraju ni Mihajlovićevu kao prošli put.

Interesantno što japanke nisu igrale Nagaoku i Ishii od drugog seta. One su nam pre bile najveći problem.

Dachazvezda

pre 5 godina

Ne daj Boze da se Boskovicki zameri decko!!!! Da mu ljuljne JEDAN samar,mislim da bi 3 kruga napravio oko sebe!!!!! :))) Garant moze da otrezni bilo koju pijanduru za 3 sekunde :))) DOKTORKA hahah :)))

Zlatko

pre 5 godina

Preponosan na devojke, svaka cast na pobedi, sa ovom pobedom smo skoro i obezbedili polufinale, imamo obe reprezentacije, i musku i zenska u odbojci u top4 na svetu, to mogu da sanjaju mnogo druge drzave i zato treba odati veliko priznanje nasim odbojkasima i odbojkasicama. Zato treba ovaj sport jos vecu paznju kod nas
(Marko, 14. oktobar 2018 14:17)

Vezano to za druge države... Neka me neko ispravi ako sam nešto pogrešno video. Samo su dva saveza učestvovala na svim F6 ove godine (2 SP i 2 LN): naš i američki. Ako Amerikanke uzmu medalju, oni će biti jedini savez sa sve 4 medalje. Ako prođu naše (kao što si rekao) i Amerikanke, biće to jedina dva saveza koja su imala ekipu među 4 najbolje na svetu na oba SP. To je uspeh jer to nemaju npr Kina, Rusija, Brazil, Francuska. Za sportiste četvrto mesto je neuspeh, ali mi navijači nemamo pravo da budemo nezadovoljni četvrtim mestom na svetskom prvenstvu.

Gde ja živim

pre 5 godina

Maja doktorski za kraj. Bravo devojke, dobar meč, malo sitnog opuštanja i greščica s vremena na vreme, ali sasvim dobro i uspešno odrađeno. Idemo dalje.

Milan

pre 5 godina

@miki maus
Slažem se da srbija tako igra, ali zbog toga i prijem mnogo trpi, a nije moguće uvek ni pokriti toliki prostor, deo prijema je stizao do brankice. Danas japanke nisu ni pokušale pronaći brankicu već pomerati bušu po terenu i nije im baš uspelo.