Nedelja, 14.10.2018.

10:05

Đokovićev čas tenisa Ćoriću za četvrtu titulu u Šangaju!

Novak Đoković, najbolji srpski sportista, savladao je Hrvata Bornu Ćorića sa 2-0 u setovima u finalu Mastersa u Šangaju.

Izvor: LN

Ðokoviæev èas tenisa Æoriæu za èetvrtu titulu u Šangaju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

414 Komentari

Sortiraj po:

CATAPA

pre 5 godina

Koliko vidim niko ne negoduje na to što se Novak Đoković bezrezervno naziva najvećim srpskim sportistom. On to i jeste, ali takvo nešto je teže postići nego biti najbolji teniser svih vremena.
čak i oni koji mu osporavaju da je najbolji svetski teniser, izgleda više ne mogu da ospore da je najbolji i najuspešniji naš sportista svih vremena i svih sportova.

Вељко Marinković

pre 5 godina

@Nemanja >>

Bravo za komentar!
Pročitao sam još par sličnih.
Novak ih "ubije"u pojam,tako što sve loptice vrati i to kako.
Ko nije igrao tenis,ne zna koliko je to frustrirajuće!
Na kraju to izgleda kao da Novak nije igrao ništa specijalno.
Zapravo,igra kao kompjuter u šahu.
Koji god dobar potez odigrate i mislite da ste bolji,on nađe još bolji odgovor.Fascinatno

retro poreznik

pre 5 godina

@Partizan 1917
Pravo ime i komentar partizanske secikese. Otimam a ništa ne dajem. Koliko je država uložila u njega toliko joj i vraća. Nula za nulu.

Ma u Galaxiji

pre 5 godina

Кад је здрав и у пуној форми, бољег нема на кугли земаљској... Браво НОЛЕ СРБИНЕ!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Небојша, 14. oktobar 2018 14:33)
Ma u Galaxiji mala je kugla zemaljska,kakav je No1E šampion.

Šta su mu SVE radili da ga zaustave, uh kad se samo setim.
Oboriće on još MNOGE MNOGE rekorde. Mogao je on i krompirić u 2. setu ali ne htede da uništi karijeru detetu.

Nebi

pre 5 godina

@cosmoss. Statistika meča kaže da je Djoković osvojio 72 poena, a Ćorić 52. Ne želim da se raspravljam sa ostrašćenim navijačima, ali da li je zaista moguće da tvrdite da je meč bio ravnopravan iako je jedan protivnik osvojio skoro 40% više poena od drugog.

kontras

pre 5 godina

Roger je npr 18 GS uzeo sa 35 ipo godina. Novak ce toliko godina imati na US Openu 2022-e. Do tog US Opena u medjuvremenu ima da se odigra jos citavih 15 GS. Uzimajuci u obzirNovakov talenat, fizicku spremu i nedoraslu konkurenciju, cudo bi trebalo da se desi pa da Novak do kraja 2022 na svom kontu nema najmanje 20 GS.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (f, 14. oktobar 2018 19:46) # Link komentara

Podrzavam tvoj rezon i ima smisla. Ali treba uzeti sa rezervom jer nije lako osvajati grend slemove. Pre svega ne mozemo zaboraviti da je Novak dve pune godine propustio a Federer i Nadal su to maksimalno iskoristili. Novak je u punoj snazi pao na listi zbog povrede, pa ne moze se ocekivati realno da ce uvek igrati ovako kao poslednjih cetiri meseca. Treba sacekati, bice vazno da Novak dodje do prvog mesta a onda da osvoji Australiju, samo da bude zdrav i ni motovacija nece biti problem.

Armadajj

pre 5 godina

Bravo Novace! Srecan sam zbog nove titule a jos srecniji sto nema "Jumka" i "Batka pamcenja mu kratka"...ja sam mislio da su oni botovi, izgleda da ladno nisu

pop

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te! 
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30) 

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje. 
Komentar poslat iz B92 Android™ m, 14. oktobar 2018 17:33)

I rakija te čini srećnim na potpuno isti način, pa ti ni malo nije neki ponos.

ferdinand

pre 5 godina

Vidi se da Borna nikada neće biti veliki šampion Nema taj kvalitet da spoji nekoliko mečeva na najvišem nivou. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 14. oktobar 2018 12:38) # Link komentara 

Coric je igrao odlicno ceo turnir, ukljucujuci i finale. Nije se obrukao, bice Borna jednom prvi igrac sveta, za par godina ce biti prvi igrac zapamti. Momak je veoma vredan i bori se, okupio je dobre ljude oko sebe i nema sumnje bice u vrhu tenisa. Sto se Novaka tice, borba za prvo mesto se nastavlja, nema stajanja, prvo Pariz pa London. Nadal nece tako lako prepustiti tron, borice se taj do zadnje lopte.
(dragutin kenigsmark, 14. oktobar 2018 17:26)

Sve si lepo napisao, ali nisi razumeo moj komentar. Jedno je kad kažem neće biti veliki šampion, kao što je velika trojka, a ovo tvoje bi važilo da sam rekao da neće nikad osvojiti ništa itd...Velika, velika razlika u onome što sam ja napisao i tvog odgovora.

Partizan 1917

pre 5 godina

Novak je zasluzio da pocnemo da mu dizemo spomenike.
(objektivno, 14. oktobar 2018 17:52)

Pa koliko je poreza uplatio imaće nula spomenika.

Stanko

pre 5 godina

A sta da se prica o teniseru koji je osvojio SVE GS i SVE Masterse i kad igra sa 90% svojih mogucnosti ne moze niko ni set da mu uzme ?? Nije sto je nas ali je stvarno sportista kakvog mi nikada vise necemo ni blizu imati.....

f

pre 5 godina

Roger je npr 18 GS uzeo sa 35 ipo godina. Novak ce toliko godina imati na US Openu 2022-e. Do tog US Opena u medjuvremenu ima da se odigra jos citavih 15 GS. Uzimajuci u obzirNovakov talenat, fizicku spremu i nedoraslu konkurenciju, cudo bi trebalo da se desi pa da Novak do kraja 2022 na svom kontu nema najmanje 20 GS.

fantom

pre 5 godina

Ovaj Ćorna Borić, ili kako se već zove, simpatičan dečko. To je nivo Krajinovića i sl. Verovatno će dostići Marejeve rezultate.
(Gipsani, 14. oktobar 2018 18:16)

Taj Ćorna Borić kako ga već zoveš je vrhunski igrač, 13 na svetu, pobedio Nadala i Federera, uzeo novce, igraće finale Dejvis kupa... Nije loše dostići Mareja 3 GS, 14 mastersa i 1 završni masters, dve zlatne olimpijske medalje...

antiDebil

pre 5 godina

Kad vidim ove Kineze da drze srpsku zastavu, Novakovu sliku i bodre igraca kakvog, ruku na srce, nikad vise imati necemo, dok na drugoj strani magovi sledbenici podrzani snagama iz susedstva pisu o Monaku, krmetini, Nolu... Sta reci nego tuzan smo narod.
(Toto-ko-tunjo, 14. oktobar 2018 13:11)

Ko to pise o Monaku, krmetini, Nolu itd ? Koji mag, kakvi sledbenici, jesi li dobro sine ?

SIMEON

pre 5 godina

Ljudi, ne komentarišite ga više. Samo uživajte. Novak je sve ono što mi obični srpski plebs nikada nećemo biti. On je čovek koji je uzeo sve titutle i sve novce koje nisu bile njemu namenjene. On je toliko uradio za nas da nam je produžio postojanje i opstanak na zemaljskoj kugli. Zato, ne filozofirajte više o tome šta jede i sa kim se druži već budite ponosni i uživajte. Ako to ne možete, onda utulite svoje komplekse i svoje zlo koje nemate gde da istovarite. Oplakujte sami sebe na nekom drugom mestu.

Marsovac

pre 5 godina

"Ljudi, ne komentarišite ga više. Samo uživajte. Novak je sve ono što mi obični srpski plebs nikada nećemo biti. On je čovek koji je uzeo sve titutle i sve novce koje nisu bile njemu namenjene. On je toliko uradio za nas da nam je produžio postojanje i opstanak na zemaljskoj kugli. Zato, ne filozofirajte više o tome šta jede i sa kim se druži već budite ponosni i uživajte. Ako to ne možete, onda utulite svoje komplekse i svoje zlo koje nemate gde da istovarite. Oplakujte sami sebe na nekom drugom mestu.
(SIMEON, 14. oktobar 2018 19:01)"
duvan cvarci su tajna uspeha...

zoran ivkovic

pre 5 godina

čestitke Djokoviću na još jednom osvoojenom turniru . Djoković do nove godine može na 1 mesto ako ne do tada onda posle Australije iduće godine . Ono što mene impresionira danas dodela nagrada i zastave tu su Italije ,Francuske ,Španije,Američka ,2 Kineske ali ja ne znam čija je zastava crvenobela Poljska nije jer je njihova belocrvena i ima orla

pera zdera

pre 5 godina

@samo pitam
ne postoji ofanzivniji return od Novakovog u istoriji tenisa. njegov return se em brzo vrati em je dubok. milion puta je to receno od strane mnogih igraca i komentatora. server, koji bi trebalo da ima upravo tu prednoat, nema vremena da se namesti za udarac i gubi odmah kontrolu poena.

Neumoljive činjenice

pre 5 godina

@Neumoljive Činjenice, šta si ti u stvari rekao???
(Фрфљави, 14. oktobar 2018 16:14)

Da bi razumeo, dovoljno je da pažljivo pročitaš i da razmišljaš dok čitaš, nije potrebna naročita škola, ni inteligencija. Vidim da je, nažalost, jednog i drugog premalo ma portalu i nije čudo što vas ispodprosečni trolovi zavitlavaju godinama. Meni ne bi bilo uživanje (postoji komparacija internet rasprave s jednim takmičenjem), ali ako njima jeste, činite ih srećnim!

Pera Zver

pre 5 godina

@Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Ne zanosi se,, momce. Da li ti zaista mislis da je bitno ko.je sa druge strane Novaka i u kakvoj je formi, ako Novak igra u svom ritmu i formi.

Najdominantniji ikada.

Sa pola snage je ovog momka pocistio.

Gipsani

pre 5 godina

Ovaj Ćorna Borić, ili kako se već zove, simpatičan dečko. To je nivo Krajinovića i sl. Verovatno će dostići Marejeve rezultate.

street boy

pre 5 godina

АНКЕТА:Шта мислите да ли је Рођа јуче побегао са мегдана:
за да ставите + зане ставите -.
(Рајко Четник

Da si pitao da li ce Nole igrati na AO 2019 skupio bi vise +

Kosta

pre 5 godina

Pre nekih 2 godine postavio sam komentar u kojem sam rekao da Gofan , Tim i jos neki mladi teniseri koje mnogi vide kao buduce No1 nemaju sansu dok god je Sveta Trojka na sceni . Dobio sam gomilu minusa pa i neuljudne odgovore . Sada svi oni gaze 25-26 godinu i jos uvek neki govore o njim kao perspektivnim a mrsavi rezultati govore sami za sebe. Danas tvrdim da Borna iako vrlo solidan teniser nece se naosvajati titula iako ima 21 eventualni vrhunski rezultati sa 25-26 nemaju tu potrebnu tezinu za velikuuu karijeru i da buduce velike sampione treba traziti u generacijama rodjenim posle 2003-2005 .

Goran

pre 5 godina

Kada igra Novak treba ukinuti kategoriju "neiznudjena greska". Kada se igra protiv Novaka skoro svaka greska je iznudjena. Da li moze da se kaze neiznudjena greska ako Borna krajnjim naporom vrati 10 lopti koje su pale pored same linije pa onda pogresi kod 11-te. To je itekako iznudjeno.

dragutin kenigsmark

pre 5 godina

Vidi se da Borna nikada neće biti veliki šampion Nema taj kvalitet da spoji nekoliko mečeva na najvišem nivou.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 14. oktobar 2018 12:38) # Link komentara

Coric je igrao odlicno ceo turnir, ukljucujuci i finale. Nije se obrukao, bice Borna jednom prvi igrac sveta, za par godina ce biti prvi igrac zapamti. Momak je veoma vredan i bori se, okupio je dobre ljude oko sebe i nema sumnje bice u vrhu tenisa. Sto se Novaka tice, borba za prvo mesto se nastavlja, nema stajanja, prvo Pariz pa London. Nadal nece tako lako prepustiti tron, borice se taj do zadnje lopte.

Hi hihi

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te!
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30)

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pop, 14. oktobar 2018 16:50)

Hvala mu sto je tebe iznervirao. Nas je ponos zato sto nas cini srecnima. Volimo ga jer nas opet cini srecnima. Jel dovoljno????

Sasa

pre 5 godina

Zapamtite jedno,Pepe nije vise sa Novakom.Do pre pola godine bio je svaki turnir u boxu,sad ga nema.To sto ga Nole poseti dva puta godisnje ne znaci nista.Tu zabludu da nije bilo do Pepa zaboravite.Covek je bio stetocina za Noletove rezultate.Drugo,veganska ishrana.Novak je ima 73kg pre godinu ipo dana,sad ima 78kg.Nek neko krene da jede brokoli,kupus i buraniju i ugoji se pet kg.Nek mi se odmah javi.To je druga zabluda.I bez Pepea i bez veganske ishrane Novak je morao pasti,zbog delimicnog zasicenja.Ali nikad ne bi pao ovoliko da mu se ove dve stvari nisu desile. Veliki pozdrav Velikom Srbinu i coveku Novaku Djokovicu.
(Skole, 14. oktobar 2018 16:46)

Lazes sam sebe. Pepe je i dalje tu i veganska ishrana je tu. Il ti bolje znas od Novaka. Novak je vec pricao na tu temu. Sa Pepeom saradjuje od 2010 , tako da to sto ti pricas nema veze sa zivotom. Sto se tice veganske ishrane i tu ne govoris istinu . Niti je imao 73 kg, niti ponovo jede meso. Ovako samo lazes sebe

Parni Valjak

pre 5 godina

@(KoleCZ)

Naglasio sam da sam grobar zato sto 10 godina ovde citam komentare nekih nazovi grobara koji botuju i troluju protiv Novaka pa ispada da ga samo cigani vole.
Isto tako ovde godinama citam komentare cigana koji u prvi plan stavljaju to sto Novak navija za CZ.
Pa uz to nakace komentar kako su Bari i Novakove pobede najveci uspesi srpskog sporta sto je samo delimicno tacno jer postoje i uspesi drugih srpskih timova i selekcija koji su u istom rangu.
Evo opet naglasavajuci da sam veliki grobar reci cu da je Bari najveci uspeh jugoslovenskog i srpskog fudbala. Ali Bari=Istanbul=Atina=Indianapolis.
Kad tako svi zajedno prihvatimo stvari ozdravicemo kao drustvo.
Jos jednom sve cestitke i sve najbolje na dalje Novaku Djokovicu!!!
Nadam se da ce nas obradovati svojim pobedama jos mnogo puta.
Ziveli!!!

bruder

pre 5 godina

Posle ovog danas jasno je da je Federer pustio juche mech Coricu. Pa Novak ga je dobio sa 60% snage u 2 seta. Decko je talenat i odlican igrac ali definitivno Federer nije imao nameru da dobije mech. Djokovic ga je izludio sa riternima koje Federer nije ni pokusavao da vrati. Sramota Rodjo, sramota.

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Nole je juče pokazao Zverevu gde se trenutno mladost nalazi.
Danas nije hteo unakaziti Bornu jer je ipak ono kao naše gore list.
Tako kad pogledaš rezultat misliš tesno a u stvari lakši trening.
Noleminator

dare slovenac

pre 5 godina

Novak Djokovic je najbolji teniser svih vremena...Messi nije sa argentinom osvojijo ništa i opet je najbolji svih vremena... Ko razume shvatiće...

Zoran

pre 5 godina

Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas, dok je Novakov % servisa s 72 u meču s Zverevim, pao na 62. Razlika su neforsirane greške Ćorića i činjenica da je puno manje besplatnih poena dobivao servisom jer je Novakov retern daleko bolji od Rogerovog. Da bi se ovakav Novak sredio, servis ti mora biti na razini onog Karlovića ili Isnera
(CroFed, 14. oktobar 2018 15:03)

Apsolutno realan komentar!
Da bi uzeo Novaku poen moraš odigravati ekstremno agresivne udarce, počevši od servisa(sve ispod 200 na sat je za njega manje-više "boranija"). Ukoliko nisi 100% precizan(a nema ništa 100%) onda i praviš tzv. neiznuđene greške. Pogotovo što Novak, najveći deo za nijansu manje agresivnih udaraca, izuzetno precizno vraća.

Nema tu filozofije.Mislim da se ne varam da je Nikola Pilić(ako iko zna šta je tenis, onda zna taj čiča od skoro 80 leta) izjavio da je trenutno igrati protiv Novaka isto kao i lupati teniskom lopticom u zid...

Borni Ćoriću sve čestitke na najvećem uspehu u karijeri i moja iskrena želja da za par godina(i pre, što da ne) stane rame uz rame s'Novakom da ih opet gledamo u nekom finalu. I GS, što da ne? Izuzetan borac i, barem mi se čini, zaista dobar lik...

Ruski Krstur

pre 5 godina

Hahahahahaha, onakav smec na mec lopti sa ramom donjeg dela reketa se retko vidja kod ovakvih "najtalentovanijih tenisera ikada"!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 14. oktobar 2018 12:15)
U redu imao je loš smeč, ali tvoje zlobno komentarisanje je bez presedana.
Čime li vas hrane u Ruskom Krsturu da mi je znati ?

pop

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te!
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30)

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje.

duki 1964

pre 5 godina

licnosti poput ovog"Bodibond",stvarno neznam kakvi su ljudi,pa ti ni rodjenog oca ne vole.Cak mislim kad se probude pa vide sebe u ogledalu,mrze tog koga vide.Ma mozes mrziti koga hoces,al kvalitet prepoznaje cijeli svijet.Najgore je biti sitna dusa,mrzitelj svega dobrog,nikad ti u zivotu nece biti lijepo.Zalim te.

Djordje

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Juce je igrao Borna bolje i pobedio a danas lose i izgubio? Znaci Borna koji igra prvo veliko finale se pita a Novak koji je 10 godina u vrhu i preko 50 finala se nista ne pita. Znaci Djokovic je pobedio jer je njegov protivnik lose igrao? Moj iskreni savet je sa prestanes da pratis tenis.

Terry

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Decko pojma ti sa zivotom nemas, kad utuvis da sve od Djokovica zavisi i da je nebitno kako drugi igraju ako je Novak na svom nivou tad ce ti biti lakse. Djokovic je najdominantniji teniser koji je ikada igrao tenis, a tebi ostaje samo da kukas i da se tesis svojim cinjenicama.

Neumoljive činjenice

pre 5 godina

Borna juče i danas:
Ubačen prvi servis: 78% - 78%
Osvojeni poeni na prvi servis: 84% - 61%
Osvojeni poeni na drugi servis: 73% - 56%
Neko će reći da je juče bolje igrao, jer su neki procenti veći, a neko da su danas niži procenti zbog drugog protivnika, naročito jer je prvi servis jednako ubacivao. Tumačite kako želite, ali se ne može osporiti realnost: juče je igrao bolje i pobedio, danas je igrao lošije i izgubio. Ima još jedna sitnica. Bolje od Federera, a lošije od Đokovića. Kada bi se uveo ELO koeficijent, možda bismo lakše uporedili Ćorićevu jučerašnju i današnju igru, ali bi se opet svako držao svojih argumenata, stvarnih ili izmišljenih. Nemoguće je jednu grupu komentatora ubediti da Đoković nije najbolji teniser (trenutno ili svih vremena, u svojoj ulici ili u Univerzumu), a drugu da jeste. Poražavajuće je što i jednih i drugih ima mnogo manje, nego što nadimci pokazuju. Da ne ispadnem licemer, ni ja ne koristim isti nadimak, ali retko pišem i ne navijam. Zapravo, navijam, ali umereno i, nadam se, preko 30 godina objektivno pratim zbivanja u tenisu.

Peto koleno

pre 5 godina

Ne vidim od kakvog je znacaja nacionalna pripadnost kada govorimo o tenisu. Borna je izvrsno igrao i danas, Nole bio na svom nivou, i eto nove titule.
Sjajan tenis, sve najbolje obojici.

Vucko

pre 5 godina

Svaka cast Noletu, ponovo je najbolji teniser na svetu, samo da to i zvanicno potvrdi do kraja godine ili pocetka naredne. Nego nesto su se smanjili i ucutali hejteri, nemaju vise cime da se "hrane". A za komsije poruka, drzite se vi fudbala i rukometa, nije ovo za vas.

Nikola

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

BODIBOND jel mi verujes da je Borna imao te 3 stavke po 100% opet bi izgubio, Djokovic je trenutno 10 nivoa iznad Federera i da je Corica pobedio sa 50% snage, veruj mi da je tako koliko god to bilo bolno po tebe.

Skole

pre 5 godina

Zapamtite jedno,Pepe nije vise sa Novakom.Do pre pola godine bio je svaki turnir u boxu,sad ga nema.To sto ga Nole poseti dva puta godisnje ne znaci nista.Tu zabludu da nije bilo do Pepa zaboravite.Covek je bio stetocina za Noletove rezultate.Drugo,veganska ishrana.Novak je ima 73kg pre godinu ipo dana,sad ima 78kg.Nek neko krene da jede brokoli,kupus i buraniju i ugoji se pet kg.Nek mi se odmah javi.To je druga zabluda.I bez Pepea i bez veganske ishrane Novak je morao pasti,zbog delimicnog zasicenja.Ali nikad ne bi pao ovoliko da mu se ove dve stvari nisu desile. Veliki pozdrav Velikom Srbinu i coveku Novaku Djokovicu.

Sergio Bonelli

pre 5 godina

Borna je bio još bolji nego protiv Fedexa, to znači da su za Noleta svi oni boranija - u kompletu! Ima samo Velika jedinica Nole! kakva trojka i četvorka...

CroFed

pre 5 godina

@croata Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas, dok je Novakov % servisa s 72 u meču s Zverevim, pao na 62. Razlika su neforsirane greške Ćorića i činjenica da je puno manje besplatnih poena dobivao servisom jer je Novakov retern daleko bolji od Rogerovog. Da bi se ovakav Novak sredio, servis ti mora biti na razini onog Karlovića ili Isnera

BODIBOND

pre 5 godina

bakajoko) 
Pogledaj na Net-u meč Safin - Sampras, četvrtfinale AO 2002., pa će ti valjda biti jasno o čemu govorim. A tenis ne gledam na televizoru, nego na fotelji.
(novica, 14. oktobar 2018 15:24)

Ne gledas ni na fotelji nego iz fotelje.

Born to be... Borna, hehe

pre 5 godina

Čestitke Borni za osvojeno drugo mesto, koje mene nije iznenadilo, jer se pre izvesnog vremena videlo da Borna ima mnogo kvaliteta u tenisu i rezultat je došao, rekla bih, sam po sebi.

Novak je ipak stariji i iskusniji, takodje (hvala Bogu) u dobroj formi i nije strašna stvar izgubiti od njega.

Pozdrav obojici o sve najbolje.

VUK

pre 5 godina

I Borna bi po Croatama mogao da se takmiči sa Novakom?!? To je smejurija. Ne bi nikada pobedio ni Federera da ovaj nije pobegao od izvesnog poraza od Đokovića. E sad kreću komentari iz perioda 2011-2016...ovo nije dobro za tenis...dosadan tenis..defanziva. Jedno je sigurno... će da potraje!

novica

pre 5 godina

(bakajoko)
Pogledaj na Net-u meč Safin - Sampras, četvrtfinale AO 2002., pa će ti valjda biti jasno o čemu govorim. A tenis ne gledam na televizoru, nego na fotelji.

croata

pre 5 godina

@croata Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas
(CroFed, 14. oktobar 2018 15:03)

To je istina.
A da je coric danas imao 81%, a jucer 68% prvog servisa je laz.

pop

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca.
(Red, 14. oktobar 2018 14:31)

Djokovic je nekada igrao ofanzivnije. Sada je otkrio da mu ovi današnji igrači ništa ne mogu kada on uključi brze noge i duboko vraćanje. Nova taktika. Svi brzo odustanu i predaju se jer nisu spremni za takav tenis. Dogod Djokovića služe noge, on će tako da igra.
Loše za tenis, ali ... tako je.

Nole fan

pre 5 godina

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% . 
(Nole fan, 14. oktobar 2018 14:21) 

Ni jedan parametar coric nije imao bolji nego jucer, a i ovo za prvi servis, lazes.
(croata, 14. oktobar 2018 14:

Valjda znas da izuglas.Statistic

Stiven k.

pre 5 godina

Bravo Nole i hvala ti što nas činiš tako srećnim i ponosim
Neka ti Bog da mnogo zdravlja i tvojoj porodici sreću i posebno tvojoj majci koja te rodila da uživamo uz tebe

Samo pitam

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca. 
(Red, 14. oktobar 2018 14:31) 

Djokovic je nekada igrao ofanzivnije. Sada je otkrio da mu ovi današnji igrači ništa ne mogu kada on uključi brze noge i duboko vraćanje. Nova taktika. Svi brzo odustanu i predaju se jer nisu spremni za takav tenis. Dogod Djokovića služe noge, on će tako da igra. 
Loše za tenis, ali ... tako je.

Novak nikada nije bio ofanzivni igrac. Nikada nije trcao na mrezu i nije bio igrac na mrez.Pokusavao kroz dublove da to uradi i idustao.Novak je igrac koji ima najbolji ritern a to se radi iz defanzive

croata

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.

Небојша

pre 5 godina

Кад је здрав и у пуној форми, бољег нема на кугли земаљској... Браво НОЛЕ СРБИНЕ!

Posetilac

pre 5 godina

Kad igraju dva mlatača - prebacivača teniskih loptica, onda pobeđuje uvek onaj koji manje napada. No, šta ćeš i to se zove tenis.
(novica, 14. oktobar 2018 13:51)

A jel znaš onu:

Um caruje, snaga klade valja.

momcilo

pre 5 godina

Borna je bio odlican, ali sa ovakvim Noletom niko nema sansi. Federer da zahvali Borni, bio bi patosiran, tako da je bolje da se nije brukao danas. Ovakvom Noletu samo je nebo granica. Napred Nole!!!!!!

Nole fan

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica. 
(croata, 14. okto

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% .

Dino

pre 5 godina

Pojedinci jednostavno ne shvataju da igrati protiv Đokovića i Federera je u činjenici da protiv Đokovića imate zid ispred sebe.Jel vam sad jasno zašto je broj jedan?

BarbaDjole

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.
(croata, 14. oktobar 2018 14:02)

Ima nešto i do protivnika protiv koga igra. Protiv Djokovića se drugi ne pitaju mnogo.

Smilica

pre 5 godina

Bravo No1E SOKOLE!
BRAVO NOVAČE JUNAČE!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA!

POBEĐUJEŠ SVE U NIZU
PRVO MESTO ČEKA TE U PARIZU.

ŽIV I ZDRAV NAM No1E BIO
I JOŠ MNOGO, MNOGO MASTERSA I GS OSVOJIO.

Red

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca.

Štirlic

pre 5 godina

@
6 hrvata u top 20 ATPa
Single: Nole, Marin, Borna
Double: Pavic, Mektic, Dodig
(Pero i sin d.o.o., 14. oktobar 2018 13:46)

Jel znaš onu: Jedan ali vredan!

bakajoko

pre 5 godina

Da li si ti normalan, pa Federer je juče igrao sa 60%,a Novak danas 60%.Jel kapiraš ti da Borna bolje od ovoga nemože... Samo što Novakovih 60% nije isto ko i Federerovih.,jer vidiš šta se desi sa Novakovih 60%...pusti te Croacija komplekse...!

croata

pre 5 godina

Vide se da nisi ljubitelj tenisa i da se ne razumes. Razlika izmedju juce i danas je neprimetna u igri Corica, ali razlika u protivnicima je ogromna. Protiv Noleta to nije dovoljno, niti mu je dozvolio da igra kao sto je juce igrao. Borna se tu nije pitao, igralo se kako je Novak hteo. Cao zdravo.
(Cika Kure, 14. oktobar 2018 14:07)

Ma da, djokovic ubija sa svojim poznatim defanzivnim tenisom. Pogledaj samo broj coricevih neforsiranih gresaka danas i jucer i sve ce to biti jasno.

Šojić

pre 5 godina

Ćorić je ovaj meč izgubio još juče kad je Đoković pobedio Zvereva i kad je odigrao svoje "finale" sa Fedexom. Mislim da je to slučaj sa svim igračima osim Nadala Federera, Delpa, Vavrinke i mozda onog blesavog Kirijosa.
A Đoković igra bolje nego 2015 i 2016 ili 2011, rutinska vrhunska igra, bez gresaka sa tek ponekim vrhunskim potezom kad zatreba. Manji utrosak energije, velika energija...U svakom slucaju je sad stvarno u svakom mecu Novak favorit.

артиљерац

pre 5 godina

@ croata Семафор све казује.Борна није имао ни промил шансе,одрао га је Ноле
ко Муса зеца.Има још да учи.Мада,уопште није лош.Дапаче,врло добар,али не и одличан.

ferdinand

pre 5 godina

@ferdinand Veliki si znalac....
(Boki, 14. oktobar 2018 12:53)

Ne moraš da budeš veliki znalac, ali se ti ipak praviš pametan. Pogledaj u prošlost i videćeš Novaka, Rafu, Federera, Mareja kako osvajaju turnire tako što spojeno igraju dan za danom pobeđujući se međusobno. I to je svaki dan drugačiji tenis, još teži protivnik i tako od turnira do turnira, iz meseca u mesec I tako preko 10 godina. I to sve u Borninim godinama... A vidimo čitavu plejadu mladih igrača koji ne da ne mogu da spoje kvalitetna 2-3 meča, nego 2-3 meseca na visokom nivou. Ovo su sve činjenice i ne treba da budeš znalac, već da imaš mozak, pratiš tenis i izvlačiš zaključke. Zar je Berdih loš teniser? Nije. Ume on i bekhend i forhend, i paralelu i dijagonalu, i servis i ritern, ali ne ume to da radi u kontinuitetu i na najvišem nivou kao gore pomenuti. Zato je tu gde jeste...

Cika Kure

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.
(croata, 14. oktobar 2018 14:02)

Vide se da nisi ljubitelj tenisa i da se ne razumes. Razlika izmedju juce i danas je neprimetna u igri Corica, ali razlika u protivnicima je ogromna. Protiv Noleta to nije dovoljno, niti mu je dozvolio da igra kao sto je juce igrao. Borna se tu nije pitao, igralo se kako je Novak hteo. Cao zdravo.

vazduhoplov

pre 5 godina

Ćorićevo vreme dolazi, mali je talentovan. Ali Nole je posebna priča, najjači svih vremena, poseban u svakom pogledu i kao teniser i kao čovek. Budimo srećni što ga imamo.

croata

pre 5 godina

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% .
(Nole fan, 14. oktobar 2018 14:21)

Ni jedan parametar coric nije imao bolji nego jucer, a i ovo za prvi servis, lazes.

@202

pre 5 godina

Strašan potencijal je ovaj mali Borna.
Nisam ga gledao pre meča sa Federerom.
Može vrlo brzo početi osvajati turnire.
Ipak, deluje mi kao da ima 5-6kg viška.

Nikada nije postojao niti postoji teniser koji može dobiti Noleta kada on igra svoj najbolji tenis.
Ovo je brutalno tačno.

marija

pre 5 godina

Čestitke Novak!!!!!!!!!!!
Opet nas navikavaš na sreću.

Od ovog mladog momka biće veliki teniser.
Čestitam Ćoriću,
veliki uspeh koga još nije svestan.

nisam čitao tekst

pre 5 godina

6 hrvata u top 20 ATPa 
Single: Nole, Marin, Borna 
Double: Pavic, Mektic, Dodig
(Pero i sin d.o.o., 14. oktobar 2018 13:46)

Hehe, Pero stari vraže..

statisticar

pre 5 godina

Koliko je Coric lose odigrao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan na moru, 14. oktobar 2018 12:46)

Koliko je lose igrao uporedi statistiku meca sa Rodzerom i ovu danasnjui videces da su svi parametri bolji nego juce

nolefan

pre 5 godina

Gde ste čuveni poznavaoci tenisa da pljujete najboljeg srpskog sportistu svih vremena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar21, 14. oktobar 2018 12:41

Izvinjavam se ako gresim ali mozda si ga i ti pljuvao kada nije islo.Mozda sipisao da jede meso,da se okane Pepea,da treba da se udeblja, i da treba da ode u penziju.Svi ovi koji pisu danas Kralj se vratio,Bravo Nolesu tog Novaka pljuvali.Takvi smo mi Srbi.Neuspeh se ne prasta

milutin

pre 5 godina

(prpa, 14. oktobar 2018)
Nije jasno prpi zašto kažem: HVALA ŠAMPIONE.
Nije zbog "kladže", kako se on primitivno izrazi. Ne bavim se time, imam para. A ti?
Svakako, HVALA NOVAKU, učinio mi dan ljepšim!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Kad vidim ove Kineze da drze srpsku zastavu, Novakovu sliku i bodre igraca kakvog, ruku na srce, nikad vise imati necemo, dok na drugoj strani magovi sledbenici podrzani snagama iz susedstva pisu o Monaku, krmetini, Nolu... Sta reci nego tuzan smo narod.

Minjon Kocka

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric, Mandzukic i Rakitic u ovom finalu? Hahaha. 
(BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:30) 

Ne vidim smisao pitanja? Navijace za svog Hrvata, zato sto on igra. Da igra Djokovic protiv nekog ko nije Hrvat, sigirna sam da bi navijali za Djokovica. 
Kao sto Djoksa navija za prvensteveno za Srbe, kada igraju, a ako ne, navija za Hrvate. 
Ne znam sta ti nije jasno? Aaaa, sve ti je jasno, ali moras da budes zavidan... Ok, jasno mi je...
(duki, 14. oktobar 2018 10:38)


Navijali bi oni protiv Djokovica samo to tebi nije jasno...

f

pre 5 godina

Kad Roger osvoji Australian Open 2017, 18 i Wimbldon 2017 onda je on suvi genije, Bog tenisa, bla bla bla... Al zato kad izgubi od Milmana i Corica, onda je on ipak prestar. Samo jedno - dvostruki arsini kada je u pitanju Roger. Pa jel vi stvarno ozbiljno mislite da bi Roger izgubio od Corica da je znao da ga u finalu nece cekati Djokovic.? Isto to vazi kad je izgubio i od Milmana. Veoma nisko je to sa Rogerove strane.

lal

pre 5 godina

borna uopste nije bio los... tesko je pricati o konstantnosti kada naidjes na ovakvog novaka... da je preko puta bio npr zverev, mislim da bi ga borna pojeo sa danasnjom igrom...

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+9)Ne preporučujem (0)
Da bude jasno. Više su Noleta Hrvati voljeli i bodrili kad ga nije išlo nego Srbi. Sad je odjednom opet dobar, nema više Nole jedi meso, idi grli drveće i sl..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (burgos, 14. oktobar 2018 13:37)

Ne izmišljaju molim te. Ipak većina vas ne može da preče preko toga da je dečko Srbin.

Boske

pre 5 godina

Koji sretnik je Federer da polufinale igra protiv solidnog Corica, a zna da mora izgubiti, jer ga u finalu ceka Nole. Kakva blamaza bi to bila da je umjesto Corica igrao Karlovic?!

Petar

pre 5 godina

Šta ti je ljudska psiha, dok je redovno gubio mečeve, sve nas je nerviralo to Noletovo bacanje srca publici. Sad kada ponovo sve pobeđuje, bacanje srca niko ne spominje. Ma, dok pobeđuje, može da radi šta hoće nikoga ne interesuje.

Mikii

pre 5 godina

Uzimajuci u obzir sve, pravi tenis se ocekuje tek sledece godine, narocito u sezoni sljake. Nadal je jedini teniser koji Djokovicu sme da izadje na crtu kad god i gde god treba. Federer me je jos jednom zestoko razocarao, jer je postalo i vise nego ocigledno da namerno gubi meceve da izbegne Noloa. Gubiti od Milmana i Corica koji su treca liga tenisera je zaista ponizavajuce za takvu velicinu.

antiDebil

pre 5 godina

Bari i Novak su najveći uspesi srpskog sporta, to se više nikada neće ponoviti dok zemlja postoji.
(Delije Čikago, 14. oktobar 2018 12:49)

Kakve veze ima Bari sa srpskim sportom, mislio sam da je to uspeh srBskog sporta a da ne kazem neku tezu rec !!
Najveci uspeh srpskog ekipnog sporta je Atina 1995.godine i nista se sa tim ne moze meriti. Djokovic nije uspeh srpskog sporta, Djokovic je najbolji srpski sportista svih vremena a i generalno jedan od najboljih svetskih sportista ikada !!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Tenis nepamti ovakvog srecnika.. svaki turnir mu se put cisti i sve igra sa lijevima 
(Sandzak, 14. oktobar 2018 12:41) 

On srecnik, ti nesrecnik. Tako ste u mogucnosti.

nolefan

pre 5 godina

Gde ste čuveni poznavaoci tenisa da pljujete najboljeg srpskog sportistu svih vremena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar21, 14. oktobar 2018 12:41

Izvinjavam se ako gresim ali mozda si ga i ti pljuvao kada nije islo.Mozda sipisao da jede meso,da se okane Pepea,da treba da se udeblja, i da treba da ode u penziju.Svi ovi koji pisu danas Kralj se vratio,Bravo Nolesu tog Novaka pljuvali.Takvi smo mi Srbi.Neuspeh se ne prasta

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pitam se odakle više srpskih zastava u Kini nego u Srbiji 
....kasnije se setio....tamo se i proizvode....
(peki, 14. oktobar 2018 12:38)

Lepa misao. A Kinezima svaka cast.

Dejan CZ

pre 5 godina

Sa ovakvom formom u kojoj se nalazi ne postoji igrac koji moze da ga dobije...od finaliste je jaci za klasu a do finala stize sa po gasa...Mogao bi uci u istoriju sa nestvarnim i nezabelezenim podatkom da u godini nece moci da osvoji nijedan poen jer ce biti prinudjen sve da brani...

Kovalski

pre 5 godina

@Dejan C.Zvezda,druze sreca pa ne brani u prvoj polovini 2019 skoro nista bodova(ili nesto malo)...Ali njemu to ne smeta,kada je u fokusu cisti sve!

igor sulic

pre 5 godina

Je li Nole bolji-jest naravno!Je li ga pobijedio-naravno!Jel mu odrzao "cas tenisa"-nije!Je li ga "vratio na tvornicke postavke"-nije!Je li mali slucajno dobio Feda-nije, kladio bi se na njega ako opet bude igrao s Fedom!Nole je fantastican i ovo je maximum koji neki tenisac moze pruziti protiv njega trenutno, zvao ga se on Fed, Nadal, ili bilo kako!Borna je juniorski prvak svijeta i njegovo vrijeme tek dolazi!

Stefan

pre 5 godina

Kakav mec Novaka i kakav generalno turnir za njega.Svaki mec je odigrao na jako visokom nivou.Zaista briljantna nedelja za Noleta.Mislim da najzadovoljniji moze biti sa svojim servisom koji je tokom citavog turnira funkcionisao gotovo pa perfektno.U prilog tome ide da se Novak u 5 meceva suocavao sa samo 4 brejk lopte,i svaku je spasao(treba reci i da je pored solidnog broja as udaraca bilo i dosta servisa koje protivnici nisu uspeli da vrate u Novakovo polje).Raduje i podatak da je Novak generalno pravi zaista mali broj neiznudjenih gresaka.
Rezime bi bio:odlicnih 5 meceva ,5 pobeda i to bez izgubljenog seta.
GOOD JOB CHAMPION!

burgos

pre 5 godina

Da bude jasno. Više su Noleta Hrvati voljeli i bodrili kad ga nije išlo nego Srbi. Sad je odjednom opet dobar, nema više Nole jedi meso, idi grli drveće i sl..

Kovalski

pre 5 godina

Kao sto napisah u najavi meca,Borni maksimalno 7-8 gemova...Jednostavno ne moze niko protiv ovakvog Novaka! Igra covek koliko mu treba,jednostavna on je klasu, dve iznad svih na ATP turu..

Nole fan

pre 5 godina

hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina 
(kakav kompleksas, 14. oktobar 2018 12:09) 

hahahah...pa da prebacivala loptice preko mreže, Nikola ga svemu važnom naučio...što je najbolje navijam za Novaka osim kada igra protiv Hr tenisača, a ono sa našim nogometašima mi u HR mu nikada nećemo zaboraviti...volimo te Nole jer znaš tko su pravi šampioni ;-)
(istina u sredini, 

Naucio ga Marjan Vajda.Od juniora do seniora dug put. Koliko je samo treniralo u kampovima Bolitijerija, Muratoglua bili najbolji juniori sveta a kasnije nista
Primeri Gulbis, Tipsarevic.....

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Mali mu je napravio nekoliko brejkova, osvojio 7 gemova i spasio 3 meč lopte, a klinac tek ima 21 godinu!
(Belgijanac, 14. oktobar 2018 12:28)

Šta li si ti mukice gledao ???
Kakvi crni brejkovi. Pa ceo turnir niko mu nije uzeo gem...?!!
Joooj tugo moja...eto šta se desi kada je neko kompleksaš pa vidi i ono što se nijw desilo

sidji do reke

pre 5 godina

kapa dole kinezima za navijanje! ajde da se zapitamo koji strani sportista bi nekog našeg čoveka naterao da kupi zastavu tudje zemlje i od srca maše i navija? nemam reči, jednostavno

dragan

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.

srle

pre 5 godina

Bravo Nole, posebno je vazno sto je titulu osvojio bez pretrpljenog brejka. To pokazuje kolika je dominacija srpskog igraca, svaka cast i srecno u borbi za prvo mesto.

cale

pre 5 godina

DJokovic je igrao sa nekih 70 posto a Coric onoliko koliko mu je Novak dozvolio. Posle ovakve igre se samo nadam da Coric ne izjavi nesto kao Dimitrov a to je da mu je blizu.
Igrao je Novak onoliko koliko mu treba za ovaj mec i to je to idemo dalje i sto je najvaznije vidi se da je njegova igra sve vise postaje rutinska sto me raduje i mislim da se nece smiriti dok ne pretekne Federera put jest da je dugacak i u celoj prici je samo vazno da ostane zdrav i sa zeljom za osvajanje turnira znaci samo opusteno.

Luka

pre 5 godina

Svaka cast Nole, ako cemo iskreno,gledao sam ovaj mec opusteno, jer koji god da pobjedi drago mi je. Navijam za Djokovica kad god igra osim ako ne igra protiv Hrvata haha. Odlican mec, a Borna, njegovo vrijeme tek dolazi. I samo finale Masters turnira je uspjeh a i ranking karijere. Buduci broj 1. Lp iz Splita

kakav kompleksas

pre 5 godina

@istina u sredini hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina

Ivan Veljković

pre 5 godina

Bravo Nole majstore! Ova Noletova dominacija u Šangaju je ona situacija kada posle jednog Mastersa 1000 moraš da konstatuješ da ga je jedan igrač osvojio sasvim rutinski lagano veoma ubedljivim partijama! Zaista, ovaj Masters u Šangaju 2018. godine je bio jedan klasičan Noletov teniski bukvar od početka do kraja turnira. Pisao je Nole na terenu teniske lekcije svim rivalima sa kojima se susretao. Ne samo da je osvojio ovaj Masters bez izgubljenog seta nego niti jedan jedini brejk nije pretrpeo što zaista potvrđuje jednu veliku dominaciju. Kada je Nole u punoj fizičkoj formi i kada je željan titula to je onda jedna sasvim druga dimenzija tenisa, na svemirskom nivou, to se moglo videti upravo i u Šangaju sada. Njegovi protivnici nisu bili nimalo loši, naprotiv, odlično su igrali ali ubedljive pobede Noleta protiv svih njih su isključivo odraz Noletove velemajstorske igre i nadahnuća. Danas u finalu, odlično je parirao Borna zaista, i sve pohvale za njega na izvrsnoj igri i odličnom turniru, najboljem u njegovoj karijeri, zaslužio je da igra finale Mastersa, danas u finalu imao je mnogo mnogo dobrih poena Borna ali jednostavno za ovoliko sjajnog Noleta i to je bilo premalo.

Na kraju, suma sumarum, velike čestitke našem velikom šampionu Noletu na još jednoj velikoj tituli, 32. Masters 1000 mu je već u vitrinama, nastavlja žetvu punom parom, samo nek nastavi u tom smeru, bravo Nole majstore!

hihihihihhih

pre 5 godina

@istina u sredini svi zimski sportovi, pa vas nigdje nema od Kostelica i to samo je bilo skijanje ,borilacki ?????? pa tu vas tek deremo, stolni tenis ????? hahahahah pa ti majstore NEMAS POJMA o sportu, pa vi osim Perkovic i Sinkovica nemate nikoga, aj sad malo o fudbalu kompleksasu

ernesto che

pre 5 godina

Kao sto rekoh juce, Borna je dobar igrac i sjajan momak jednog dana ce sigurno biti broj 1, ali to onda kada ne bude trojice najvecih, prosto, pobedjivace on s vremena na vreme najbolje ali da bi bio br.1, moras to raditi u kontinuitetu, on prosto nije kalibar za to. Ima veliki potencijal, sjajan igrac, veliki profesionalac, sjajan decko, ali prosto i nema malo srece da u najboljim danima ima trojicu od petorice najboljih svih vremena za protivnike.

istina u sredini

pre 5 godina

hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina
(kakav kompleksas, 14. oktobar 2018 12:09)

hahahah...pa da prebacivala loptice preko mreže, Nikola ga svemu važnom naučio...što je najbolje navijam za Novaka osim kada igra protiv Hr tenisača, a ono sa našim nogometašima mi u HR mu nikada nećemo zaboraviti...volimo te Nole jer znaš tko su pravi šampioni ;-)

Milos

pre 5 godina

Sad svaki Noletov hejter kaze,ma on je nikakav igrac,nego ga hoce zreb ,Hahahahahahahahahahaha!!!!!!!Decko objasnio ko je KRALJ TENISA I TACKA!!!!!!

gremlin

pre 5 godina

Dakle ovaj Djokovic propusti 3 meč lopte i ništa sledeci gem ga sravni sa zemljom!!!p.s.Bicu iskren i reći NISAM VEROVAO DA ZELI DA IGRA TENIS KAD JE SVE BILO STA JE BILO,POGREŠIO SAM...IZVINI NOLE!!!

Џони

pre 5 godina

@Dag Kristi

Навијаш ли да сад Ћорић развали Новака, као што си првог јуна навијао за Агута? И хоћеш ли му након победе опет желети да крене у "освајање Калемегдана и Авале"?
Да, има овде и нас које не успеваш да фолираш.

Bane

pre 5 godina

(King Roger, 14. oktobar 2018)

Drugar moraš da razlikuješ sreću od konstantnosti. Da bi bio vrhuski igrač igrač na najvišem nivou nema ono da sam igrao ko juče sigurno bi pobedio. To je i komentarisao čak i komentator. Gde kaže da mladi igrači teško da mogu da ponove onaj nivou igre protiv dva top igrača u dva dana. Naročito kad ta tvojica ne igraju slično. Tako da ti je komentar onako baš klinački.

jazz

pre 5 godina

Strašan momak Borna. Fenomenalan. Da li i vi po licu čoveka samo nekad mislite da je neko dobar čovek.?
Još jednom svi smo mi samo dobri ili loši ljudi. Mislite o tome koliko god možete i biće nam svima bolje.
Za kraj, ne vidim ko će i kako zaustaviti Novaka u narednih 3-4 godine.

nisam čitao tekst

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio

Ćirić igra onoliko koliko mu protivnik dozvoljava. I danas i juče.

to je ipak vas nivo

pre 5 godina

@istina u sredini kme kme kme kme, hahahah malo sutra ga je Pilic sve naucio ,vatas se za najtanu slamku ahahahah, i Novak zna ko su prvai sampioni ,ipak je on to sam , vidis da ne gubi u finalu

Valter

pre 5 godina

Ovakvog Đokovića u ovom momentu,nemoguće je pobijediti.Čorić je prvi set bio impresioniran,u drugom puno bolji.Falilo je možda i malo sreće koja je sastavni dio sporta.Nije se obrukao,naprotiv!Odličan meč!Za godinu,dve ili najviše tri,bit će kako bude.Jeste li vidjeli onaj spontani,prijateljski zagrljaj na kraju?Takav šaljem i ja svim ljudima dobre volje na ovom sajtu!Znate li koji je najbolji odmor za čovjeka?Spavati na ležaju mirne duše!Pozdrav iz sunčane Istre!

mali perica

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.
(dragan, 14. oktobar 2018 12:18)

ajde sad otvori tenisku akademiju.

Winner

pre 5 godina

Novak drzi pehar i prica one klasicne stvari a ja nesto kontam koliko je ovo postalo nenormalno uobicajeno i normalno da osvaja trofeje. 32 mastersaa eej, koliko si ti VELIKI Novače!!!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.
(dragan, 14. oktobar 2018 12:18)

Hahaha, vidim kako je juce napadao...Napadao pa spakovao kofrčiće za povratak kući

Saša

pre 5 godina

Čestitke Đokoviću i Ćoriću i još puno ić-a u finalima. Ovim što se trse čij je veći ,a nikad ništa pametno u životu nisu napravili i tuđi uspjesi su kao njihovi, nek se malo zamisle kad kritiziraju tuđe da li su oni ti koji mogu kritizirati nekoga.

Parni Valjak

pre 5 godina

U eri Rodzera Federera i Rafaela Nadala covek uradi sve ovo.
Mi nikad necemo do kraja biti svesni kakvog smo sampiona imali i imamo!
Zelim mu svu srecu i zdravlje, i da nas bar jos 5-6 godina uveseljava svojim pobedama!
Ovo pisem kao veliki grobar od 40 leta.
Samo napred Novace Djokovicu!!! Da ispises jos mnogo stranica teniske istorije i oboris mnoge rekorde!!!
Ziveli!!!

mile

pre 5 godina

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. oktobar 2018 11:41) 

opušten do mile volje, kada se sjetim da vam je nogomet sport broj 1 :-))))
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:54)

Pa ne deluješ nešto opušteno. Za takvu sportsku velesilu imaš potrebu da se mnogo dokazuješ. Hm.

KoleCZ

pre 5 godina

U eri Rodzera Federera i Rafaela Nadala covek uradi sve ovo. 
Mi nikad necemo do kraja biti svesni kakvog smo sampiona imali i imamo! 
Zelim mu svu srecu i zdravlje, i da nas bar jos 5-6 godina uveseljava svojim pobedama! 
Ovo pisem kao veliki grobar od 40 leta. 
Samo napred Novace Djokovicu!!! Da ispises jos mnogo stranica teniske istorije i oboris mnoge rekorde!!! 
Ziveli!!!
(Parni Valjak, 14. oktobar 2018 12:35)

Sve si dobro napisao sem ovo sto naglašavas da si veliki grobar. Jel grobari treba da budu protiv Novaka?

Nata

pre 5 godina

Tako je Nole, svaka cast! Sasvim zasluzeno. Takodje ne bih rekla da je ovo bio cas tenisa. Borna je igrao dobro pogotovo u prvom setu pa mali pad koncetracije, ali dobro i ovo je uspeh za njega. Cini mi se da je sasvim dobar momak i nadam se da ce kada se velika trojka povuce biti top igrac jer realno mislim da je bolji od Zvereva.


Predpostavljam sa ovom turnirom Novak nece ici u Bec ili Bazel osim ako ne bude hteo neko zagrevanje pred Pariz.

Brooklyn boy

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška 
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31) 

Тврдња ти не стоји...атлетика, борилачки спортови (теквондо, џудо, рвање, карате), веслање, редовно нам доносе медаље...
Не знам зашто се јављаш, када те нико ништа није питао...

pati luzeru

pre 5 godina

@istina u sredini Pilic ga sve naucio hahahah, Gencic kazes nista kao i Moniku Seles ocito hahah, nego nabroji mi koji su to svi zimski sportovi?

Autolakirer

pre 5 godina

250 bodova od Nadala. Već u Parizu, povratak kralja. 
(Stefan Vujošević, 14. oktobar 2018 12:28

Pred Final Masters u Londonu svim proslogodisnjim ucesnicima se brisu bodovi

Belgijanac

pre 5 godina

Eh sad, baš da mu je održao "čas", nije ga tako jednostavno pobijedio.
Mali mu je napravio nekoliko brejkova, osvojio 7 gemova i spasio 3 meč lopte, a klinac tek ima 21 godinu!

CroFed

pre 5 godina

Ide Novak zasluženo prema tronu ljestvice, a mladi lav Borna ako dobije konstantu ubojitog servisa i preciznog forhenda biti će jako dugo vladar tenisa. S vremenom nadajmo se i to će doći uz već izgrađen odličan bekhend i borbenost

...

pre 5 godina

Zivi bili pa videli Borna ako ovako ostane miran i stalozen buduci broj 1 i Novakov naslednik.A o Noletu ne treba trositi reci.Kralj se vratio.

mile

pre 5 godina

Tenis nepamti ovakvog srecnika.. svaki turnir mu se put cisti i sve igra sa lijevima
(Sandzak, 14. oktobar 2018 12:41)

Pa ti levi su prethodno izbacili najbolje igrače u ovoj igri, tako da i nisu toliko levi.
I Federeru je zapao isti taj "levi".

Marko

pre 5 godina

Cestitam Đokoviću na pobjedi.Velikome sportasu, tenisacu i covjeku.Opet cu reci ono sta sam rekao milijun puta a to je da mi je iznimno drago zbog njega i da je vratio neizvjesnot u svijetu tenisa i u borbu za prvo mjesto.Naravno bilo bi mi draze da je Coric dobio ali to ne umanjuje vise nego zasluzenu pobjedu Noleta.Iako sam navijac Nadala cini mi se da ce se Nivak vratiti na broj 1 sta je sasvim zasluzeno po dosada prikazanoj igri,formi itd...

ili primite novu sesticu

pre 5 godina

@istina u sredini hahahahha a sto mislis da ga Jelena Gencic nije nista naucila, inace za tvoju informaciju to je trenerica koja je stvorila i Moniku Seles, tako da si jos jednom potvrdio da nemas pojma, ajde jos malo o fudbalu samo to i znate, mozda i osvojite neku ligu sampiona

PanSlavic empire

pre 5 godina

Odličan tenis. Bravo Nole, najbolji si ikad. A Borni želim da ga, kad se njegov današnji rival jednog dana povuče i siđe sa trona, upravo on nasledi na tom mestu.

Sasa

pre 5 godina

Djole ....... obožavam da te gledam.... bez tebe ... tenis nije tenis.... za mene si broj jedan svih vremena... samo nastavi tako rodjeni moj....

Рајко Четник

pre 5 godina

АНКЕТА:Шта мислите да ли је Рођа јуче побегао са мегдана:
за да ставите + зане ставите -.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Kinezi,vise Srpskih zastava nego u Beogradskoj areni kad se igra DK.
(mix, 14. oktobar 2018 10:36)

To je više njihov problem nego naš. Da li bi ti vijorio kinesku zastavu u Srbiji?

Jeremija

pre 5 godina

Naslov teksta je odličan.
Borna će za neku godinu biti među najboljima na turu. Kao i Zverev i drugi naslednici velike trojke.
Napredovaće onoliko koliko budu učili iz poraza od Novaka, Nadala, Federera. Iz poraza se, ipak, najbolje uči. O Novaku i njegovoj igri neću da napišem ništa, sem: sve je jasno i sve je rečeno. To je Novak.

DRAGAN

pre 5 godina

Kako ovo sve prezivljavaju
hejteri koji mrze Novaka.
Stvarno mi nije jasno.
Novak je danas igrao na
visokom nivou, a ceo tirnir
niko mu nije uzeo brejk,
a kamoli set.Da li vam je
jasno, da se zver vratila i
da ce ubrzo preuzeto celo
ATP, gdje mu je mjesto.Hrvat je igrao vise
nego dobro, ali danas nije
bio sdruge strane Fedex,
vego Novak, majstor belog
sporta.Sve cestitke Novaku
na osvajanju 32 mastersa
1000. Sada napad na Pariz
i preuzimanje celne pozicije.
IDEMO NOLE, samo cepaj
sve redom.
Za mene si legenda za
sva vremena, a oni neka
pisu sta god zele.Svaka
cast majstore.

skol

pre 5 godina

Pa kada neki igrac izgleda da igra lose to je zato sto mu drugi ne dozvoljava da igra dobro. Ko igra tenis zna to a ko nikada nije uzeo reket u ruke filozovira.

citadela

pre 5 godina

Posteno receno Coric bi i danas pobedio bilo koga da preko puta nije bio Djokovic. Bio je odlican ali ne dovoljno dobar za ovakvog Djokovica. U svakom slucaju mislim da je daleko bolji od Zvereva i ostalih za koje kazu da su buducnost tenisa.

Kaligula

pre 5 godina

@istina u sredini svi zimski sportovi, pa vas nigdje nema od Kostelica i to samo je bilo skijanje ,borilacki ?????? pa tu vas tek deremo, stolni tenis ????? hahahahah pa ti majstore NEMAS POJMA o sportu, pa vi osim Perkovic i Sinkovica nemate nikoga, aj sad malo o fudbalu kompleksasu
(hihihihihhih, 14. oktobar 2018 12:13)

Ti nikog u ničemu ne dereš, ni ti, niti taj kojem odgovaraš, niko od vas, vi tu samo bezveze kucate hvalisave komentare a niste ničim doprinijeli uspjesima ni Đokovića, ni Ćorića, ni Kostelića, niti bilo kog od njih, zato stvarno nemaš razloga da se tu hvališ, ni ti ni tvoj prekodunavski kolega!

Bane

pre 5 godina

(Belgijanac, 14. oktobar 2018 12:28)

Drugar znaš li ti šta znači brejk. Kako je Ćorić napravio nekoliko brejkova ako je Nole napravio svega dva. Sad postoji dve stvari ili si trol ili jednostavno u tenis se ne razumeš ama uopšte.

BBRS

pre 5 godina

Као што сам на почетку меча рекао, ово ће бити лагано као да је прво коло а не финале !
Надам се да они дрекавци што навијају за сваког осим за Новака успешно лече фрустрације.

Nemanja

pre 5 godina

@King Roger.

Druze bavis li se ti nekim sportom?

Onda ne bi rekao "Kad bi Borna igrao kao juce pobedio bi Novaka".
Trebao bi da znas da izgleda da igra slabo jer se namerio na mnogo boljeg protivnika nego sto je igrao juce. Protivnika koji mu ne dozvoljava da igra kao sto bi on voleo.
Ispada da svi koji igraju protiv Novaka imaju slab dan pa samo grese.
A istinu mozes lako da vidis, Novak ih razbije da ne mogu da se sastave, pa kad ne mogu da mu nadju slabu tacku onda im zivci popustaju i naveliko grese. Vidi samo jucerasnju frustraciju Zvereva kad je shvatio da nema resenja za Novakov "zid".

Rep.Srpska

pre 5 godina

Kako rece Viskovic, rece jedan Nadalov navijac, Novak je resio da se vrati na prvo mesto i mi tu vise nista ne mozemo da ucinimo...brutalno istinito. IDEMO NOLE

vamos tamos

pre 5 godina

Napeto, baš napeto...
zeeeev

Novak kad je u svom elementu tenis postaje najdosadniji sport na svetu, možda ga zato mnogi ne podnose. Ponekad imam utisak da igra mašina a ne čovek, koncentrisan, precizan, na svakoj lopti

mladennn

pre 5 godina

ovaj Borna pocepao dva puta i Federera i Nadala i Marija,,a Noleta nece nikad izgleda ,Nole se igra sa njim,lako je sa Federerom matorim bilo,ajde sad malii :)

da

pre 5 godina

Nestvarna igra Novaka,u ovom trenutku osvojeni poeni na prvi servis 20 od 21,bolje od masine,ovo je teze nego pogoditi 20/21 trojke u kosarci,niko u svetu sporta trenutno nema bolji fokus

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Bornin volej u prvom gemu drugog seta na brejk loptu pokazuje kvalitet igraca. Loptuca je otisla tri metra u aut iako je bio na mrezi. Ne znam sta treba da uradi da bi se vratio u mec I preokrenuo ga...
Novak je klasa za sebe I trenutno mu nema ravnog...
Ajde Novace do jos jedne titule....

mile

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni.

istina u sredini

pre 5 godina

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. oktobar 2018 11:41)

opušten do mile volje, kada se sjetim da vam je nogomet sport broj 1 :-))))

Dag Kristi

pre 5 godina

Svaka cast Noletu na svemu sto radi u ovom sportu, ali ja ovakav defanzivni tenis ne volim da gledam.
(Slobo, 14. oktobar 2018 11:15)

Jel te neko tera?

istina u sredini

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška

BBRS

pre 5 godina

Већ брејк за Новака ?!
Ово ће бити лако као да је прво коло а не финале !
Баш ми је драго а поготово због појединих, не знам како би их назвао, што тренутно лупају сами себи шамаре од муке !

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@Bitno je da Coric sto pre uzme brejk. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:43) 
Tuzno je sto onaj za koga ti 'navijas', a navijas za svakog ko igra protiv Novaka na kraju izgubi, cenim da ce i danasnji tvoj favorit izgubiti. E sad ne znam da li si mazohista ali u tvojim komentarima se to pomalo 'nazire'...

običan čovek

pre 5 godina

Neki sebi daju za pravo da sa nikakvim poznavanjem tenisa komentarišu kako Novak igra defanzivno. Novak itekako zna da igra ofanzivno,samo zavisi od taktike. Dokaz za to su 4 osvojena Vimbldona gde travanata podloga ne dozvoljava toliku defanzivu kao šljaka ili beton. Pošto igra protiv Borne koji nije ofanzivan igrač,a sklon je greškama,naravno da će taktika biti defanzivna u veći deo meča.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)
Cuj vi i stoni tenis, borilacki sportovi, veslanje,atletika.... Pa nista uspesniji u tim sportovima niste od nas. Veslace imamo i bolje, Spanovicka je barabar sa uypesima sa onom vasom bodibilderkom sto baca ono cudo. Jos kad bi vas negde bilo u kosarci, odbojci, basketu, streljastvu, tekvondou, tenisu, rvanju, i vaterpolu gde bi vam bio kraj. A cek u vaterpolu vas ima,uvek ste iza nas.

we are the champions

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric,Mandzukic i Rakitic u ovom finalu?Hahaha
(BODIBOND,14.oktobar 2018 10:30)
A da budemo malo ljudi,za promenu,..A šta misliš?

BBRS

pre 5 godina

Bitno je da Coric sto pre uzme brejk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:43)

И ја би волео, таман да изнервира Ђоковића и да га Ноле поломи ко маче мушкатлу !

Charles Bukowski

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio Djokovic zna samo da vraca loptu nema igru.
(King Roger, 14. oktobar 2018 

BODIBOND promenio si ime ali stil pisanja ostao isti. Ti si "strucnjak " za sve sportove

djosa

pre 5 godina

"...Đoković je u prethodna dva okršaja osvojio sva četiri seta, ali neće imati lak zadatak pogotovo gledajući to da je Ćorić u polufinalu razbio Rodžera Federera...."
aha :)
federer uporno gubi meceve da se ne bi sastao sa Novakom, i to vec neko vreme - i to je sad itekako vidljivo, a vi pisete "Borna razbio".. hahaha

NebaCar

pre 5 godina

Svaka cast Noletu na svemu sto radi u ovom sportu, ali ja ovakav defanzivni tenis ne volim da gledam.
(Slobo, 14. oktobar 2018 11:15)

Gledaj onda Andersona, Raonica i ostale..

Panac

pre 5 godina

Možete reći bilo što,ali mali Borna polako izrasta u pravog igrača!
Ne može on još često ponavljati igru iz polufinala,ali s vremenom će steći samopouzdanje! Onakve zicere se ne smije promašivati.

King Roger

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio Djokovic zna samo da vraca loptu nema igru.

Ima li koga (normalnog)™

pre 5 godina

@Bornov identitet. 
(Nishwille, 14. oktobar 2018 10:43)
Новакова надмоћ.
(Туп туп, 14. oktobar 2018 11:20)

Bravo majstore!

Nikola

pre 5 godina

Sadasnjost i buducnost svetskog tenisa. Buducnost ce jos malo morati da jede pasulja dok postane broj 1, a sadasnjost ce to postati za 3 nedelje.

kaligula

pre 5 godina

@king roger
Ti dečko baš uživaš da se blamiraš. Pa ovaj tvoj džemperko juče kontrolisano izgubio a ti si jedan od retkih paćenika koji to ne vidi. Oće to tako kad si zaslepljen mržnjom...

InspektorKluzo

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)
Ne mogu da se ne slozim sa tobom u nekim djelovima, ali samo da ti napomenem. Novak je najbolji, podrsku je uvijek imao od svojih pravih navijaca, a vi mozete biti u vrhu svjetskog tenisa dugo vremena i bili ste, ali NAJBOLJEG nikad niste imali i necete. Toliko. Idemo Noleeee brate

Poluistina

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Kad bi vaše komšije pored košarke, odbojke, VATERPOLA, tenisa i još ponekih bili i približno jaki vama bi tu bio kraj. Ovako sasvim solidni.

Boris_

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Iako je očigledno da je ovo provokacija i neću da dajem odgovor, šta mi sve imamo, znaj da biste vi sve to menjali da imate jednog jedinog, neponovljivog Novaka Djokovića.?

duki

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric, Mandzukic i Rakitic u ovom finalu? Hahaha.
(BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:30)

Ne vidim smisao pitanja? Navijace za svog Hrvata, zato sto on igra. Da igra Djokovic protiv nekog ko nije Hrvat, sigirna sam da bi navijali za Djokovica.
Kao sto Djoksa navija za prvensteveno za Srbe, kada igraju, a ako ne, navija za Hrvate.
Ne znam sta ti nije jasno? Aaaa, sve ti je jasno, ali moras da budes zavidan... Ok, jasno mi je...

sasa jokic

pre 5 godina

Problem kad igras protiv Noleta je sto i kada izgradis poen vrhunski, i udaris “poslednji” viner, loptica se nekako vrati.
To ubija u pojam.

we are the champions

pre 5 godina

Ajmo Novače još tako malo do povratka na tron.Ponovo da budeš KRALJ.Neka se titule vezu,mi koji te podržavamo da se sa njima radujemo.Oni sto te ne podržavaju neka im se patnja produži na još par godina.Sta da im radimo.Ipak si ti najveći sportista u istoriji naše zemlje.Najveci koji je ikad rodjen,sa radnom etikom koju ni jedan pre tebe nije imao.Srecno pa da ovi sti te ne podržavaju broje dane i da tuguju zbog tvojih podviga bar još 3-4 godine!!!

Kit Karson

pre 5 godina

Samo da se uzme taj 21. GS i da se zatvori priča o GOAT zauvek. Posle neka izvlače neke gluposti kao merodavne tipa - teniser sa najviše titula a sa inicijalima RF je najbolji ikada...

Ima pozitivan skor sa RG i RF, dakle u međusobnim duelima je BOLJI. Sa mastersima se igra. Osporavaju mu samo GS titule u eri RF, RF i EM. Posle Australije faliće još 5 da se izjednači sa prepotentnim kul likom, ali ubrzo će i to preći sa ovakvim tenisom.

Idemo Nole!!!

Rozenkranc

pre 5 godina

Samo ću reći, super su ovi Kinezi... Koja bi još nacija ovako sa sa zastavama navijala za nas... Zato Novak i igra dobro tamo, oseća energiju...

MM*

pre 5 godina

Borna je sjajan, možda nema Masters još uvijek, možda se teže probija, ali već sada ima veliki broj pobjeda nad najvećima - 2× Nadala, 2× Federera, Mareja, Wawrinku, Del Potra... Ali sledeće godine realno je da atakuje top 10. Ipak, na Đokovićem nivou trenutno nije niko. Ponovi li partiju barem približno kao protiv Zvereva, 2:0 ide ko iz šale.

Rep.Srpska

pre 5 godina

Kako rece Viskovic, rece jedan Nadalov navijac, Novak je resio da se vrati na prvo mesto i mi tu vise nista ne mozemo da ucinimo...brutalno istinito. IDEMO NOLE

Rozenkranc

pre 5 godina

Samo ću reći, super su ovi Kinezi... Koja bi još nacija ovako sa sa zastavama navijala za nas... Zato Novak i igra dobro tamo, oseća energiju...

duki

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric, Mandzukic i Rakitic u ovom finalu? Hahaha.
(BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:30)

Ne vidim smisao pitanja? Navijace za svog Hrvata, zato sto on igra. Da igra Djokovic protiv nekog ko nije Hrvat, sigirna sam da bi navijali za Djokovica.
Kao sto Djoksa navija za prvensteveno za Srbe, kada igraju, a ako ne, navija za Hrvate.
Ne znam sta ti nije jasno? Aaaa, sve ti je jasno, ali moras da budes zavidan... Ok, jasno mi je...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Tenis nepamti ovakvog srecnika.. svaki turnir mu se put cisti i sve igra sa lijevima 
(Sandzak, 14. oktobar 2018 12:41) 

On srecnik, ti nesrecnik. Tako ste u mogucnosti.

we are the champions

pre 5 godina

Ajmo Novače još tako malo do povratka na tron.Ponovo da budeš KRALJ.Neka se titule vezu,mi koji te podržavamo da se sa njima radujemo.Oni sto te ne podržavaju neka im se patnja produži na još par godina.Sta da im radimo.Ipak si ti najveći sportista u istoriji naše zemlje.Najveci koji je ikad rodjen,sa radnom etikom koju ni jedan pre tebe nije imao.Srecno pa da ovi sti te ne podržavaju broje dane i da tuguju zbog tvojih podviga bar još 3-4 godine!!!

Dag Kristi

pre 5 godina

Svaka cast Noletu na svemu sto radi u ovom sportu, ali ja ovakav defanzivni tenis ne volim da gledam.
(Slobo, 14. oktobar 2018 11:15)

Jel te neko tera?

we are the champions

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric,Mandzukic i Rakitic u ovom finalu?Hahaha
(BODIBOND,14.oktobar 2018 10:30)
A da budemo malo ljudi,za promenu,..A šta misliš?

mali perica

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.
(dragan, 14. oktobar 2018 12:18)

ajde sad otvori tenisku akademiju.

Valter

pre 5 godina

Ovakvog Đokovića u ovom momentu,nemoguće je pobijediti.Čorić je prvi set bio impresioniran,u drugom puno bolji.Falilo je možda i malo sreće koja je sastavni dio sporta.Nije se obrukao,naprotiv!Odličan meč!Za godinu,dve ili najviše tri,bit će kako bude.Jeste li vidjeli onaj spontani,prijateljski zagrljaj na kraju?Takav šaljem i ja svim ljudima dobre volje na ovom sajtu!Znate li koji je najbolji odmor za čovjeka?Spavati na ležaju mirne duše!Pozdrav iz sunčane Istre!

Kit Karson

pre 5 godina

Samo da se uzme taj 21. GS i da se zatvori priča o GOAT zauvek. Posle neka izvlače neke gluposti kao merodavne tipa - teniser sa najviše titula a sa inicijalima RF je najbolji ikada...

Ima pozitivan skor sa RG i RF, dakle u međusobnim duelima je BOLJI. Sa mastersima se igra. Osporavaju mu samo GS titule u eri RF, RF i EM. Posle Australije faliće još 5 da se izjednači sa prepotentnim kul likom, ali ubrzo će i to preći sa ovakvim tenisom.

Idemo Nole!!!

sasa jokic

pre 5 godina

Problem kad igras protiv Noleta je sto i kada izgradis poen vrhunski, i udaris “poslednji” viner, loptica se nekako vrati.
To ubija u pojam.

Boris_

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Iako je očigledno da je ovo provokacija i neću da dajem odgovor, šta mi sve imamo, znaj da biste vi sve to menjali da imate jednog jedinog, neponovljivog Novaka Djokovića.?

Winner

pre 5 godina

Novak drzi pehar i prica one klasicne stvari a ja nesto kontam koliko je ovo postalo nenormalno uobicajeno i normalno da osvaja trofeje. 32 mastersaa eej, koliko si ti VELIKI Novače!!!

Marko

pre 5 godina

Cestitam Đokoviću na pobjedi.Velikome sportasu, tenisacu i covjeku.Opet cu reci ono sta sam rekao milijun puta a to je da mi je iznimno drago zbog njega i da je vratio neizvjesnot u svijetu tenisa i u borbu za prvo mjesto.Naravno bilo bi mi draze da je Coric dobio ali to ne umanjuje vise nego zasluzenu pobjedu Noleta.Iako sam navijac Nadala cini mi se da ce se Nivak vratiti na broj 1 sta je sasvim zasluzeno po dosada prikazanoj igri,formi itd...

mile

pre 5 godina

Tenis nepamti ovakvog srecnika.. svaki turnir mu se put cisti i sve igra sa lijevima
(Sandzak, 14. oktobar 2018 12:41)

Pa ti levi su prethodno izbacili najbolje igrače u ovoj igri, tako da i nisu toliko levi.
I Federeru je zapao isti taj "levi".

Рајко Четник

pre 5 godina

АНКЕТА:Шта мислите да ли је Рођа јуче побегао са мегдана:
за да ставите + зане ставите -.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Mali mu je napravio nekoliko brejkova, osvojio 7 gemova i spasio 3 meč lopte, a klinac tek ima 21 godinu!
(Belgijanac, 14. oktobar 2018 12:28)

Šta li si ti mukice gledao ???
Kakvi crni brejkovi. Pa ceo turnir niko mu nije uzeo gem...?!!
Joooj tugo moja...eto šta se desi kada je neko kompleksaš pa vidi i ono što se nijw desilo

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pitam se odakle više srpskih zastava u Kini nego u Srbiji 
....kasnije se setio....tamo se i proizvode....
(peki, 14. oktobar 2018 12:38)

Lepa misao. A Kinezima svaka cast.

NebaCar

pre 5 godina

Svaka cast Noletu na svemu sto radi u ovom sportu, ali ja ovakav defanzivni tenis ne volim da gledam.
(Slobo, 14. oktobar 2018 11:15)

Gledaj onda Andersona, Raonica i ostale..

gremlin

pre 5 godina

Dakle ovaj Djokovic propusti 3 meč lopte i ništa sledeci gem ga sravni sa zemljom!!!p.s.Bicu iskren i reći NISAM VEROVAO DA ZELI DA IGRA TENIS KAD JE SVE BILO STA JE BILO,POGREŠIO SAM...IZVINI NOLE!!!

BBRS

pre 5 godina

Bitno je da Coric sto pre uzme brejk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:43)

И ја би волео, таман да изнервира Ђоковића и да га Ноле поломи ко маче мушкатлу !

nisam čitao tekst

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio

Ćirić igra onoliko koliko mu protivnik dozvoljava. I danas i juče.

Petar

pre 5 godina

Šta ti je ljudska psiha, dok je redovno gubio mečeve, sve nas je nerviralo to Noletovo bacanje srca publici. Sad kada ponovo sve pobeđuje, bacanje srca niko ne spominje. Ma, dok pobeđuje, može da radi šta hoće nikoga ne interesuje.

Jeremija

pre 5 godina

Naslov teksta je odličan.
Borna će za neku godinu biti među najboljima na turu. Kao i Zverev i drugi naslednici velike trojke.
Napredovaće onoliko koliko budu učili iz poraza od Novaka, Nadala, Federera. Iz poraza se, ipak, najbolje uči. O Novaku i njegovoj igri neću da napišem ništa, sem: sve je jasno i sve je rečeno. To je Novak.

MM*

pre 5 godina

Borna je sjajan, možda nema Masters još uvijek, možda se teže probija, ali već sada ima veliki broj pobjeda nad najvećima - 2× Nadala, 2× Federera, Mareja, Wawrinku, Del Potra... Ali sledeće godine realno je da atakuje top 10. Ipak, na Đokovićem nivou trenutno nije niko. Ponovi li partiju barem približno kao protiv Zvereva, 2:0 ide ko iz šale.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Bravo Nole majstore! Ova Noletova dominacija u Šangaju je ona situacija kada posle jednog Mastersa 1000 moraš da konstatuješ da ga je jedan igrač osvojio sasvim rutinski lagano veoma ubedljivim partijama! Zaista, ovaj Masters u Šangaju 2018. godine je bio jedan klasičan Noletov teniski bukvar od početka do kraja turnira. Pisao je Nole na terenu teniske lekcije svim rivalima sa kojima se susretao. Ne samo da je osvojio ovaj Masters bez izgubljenog seta nego niti jedan jedini brejk nije pretrpeo što zaista potvrđuje jednu veliku dominaciju. Kada je Nole u punoj fizičkoj formi i kada je željan titula to je onda jedna sasvim druga dimenzija tenisa, na svemirskom nivou, to se moglo videti upravo i u Šangaju sada. Njegovi protivnici nisu bili nimalo loši, naprotiv, odlično su igrali ali ubedljive pobede Noleta protiv svih njih su isključivo odraz Noletove velemajstorske igre i nadahnuća. Danas u finalu, odlično je parirao Borna zaista, i sve pohvale za njega na izvrsnoj igri i odličnom turniru, najboljem u njegovoj karijeri, zaslužio je da igra finale Mastersa, danas u finalu imao je mnogo mnogo dobrih poena Borna ali jednostavno za ovoliko sjajnog Noleta i to je bilo premalo.

Na kraju, suma sumarum, velike čestitke našem velikom šampionu Noletu na još jednoj velikoj tituli, 32. Masters 1000 mu je već u vitrinama, nastavlja žetvu punom parom, samo nek nastavi u tom smeru, bravo Nole majstore!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Kad vidim ove Kineze da drze srpsku zastavu, Novakovu sliku i bodre igraca kakvog, ruku na srce, nikad vise imati necemo, dok na drugoj strani magovi sledbenici podrzani snagama iz susedstva pisu o Monaku, krmetini, Nolu... Sta reci nego tuzan smo narod.

momcilo

pre 5 godina

Borna je bio odlican, ali sa ovakvim Noletom niko nema sansi. Federer da zahvali Borni, bio bi patosiran, tako da je bolje da se nije brukao danas. Ovakvom Noletu samo je nebo granica. Napred Nole!!!!!!

vazduhoplov

pre 5 godina

Ćorićevo vreme dolazi, mali je talentovan. Ali Nole je posebna priča, najjači svih vremena, poseban u svakom pogledu i kao teniser i kao čovek. Budimo srećni što ga imamo.

Stefan

pre 5 godina

Kakav mec Novaka i kakav generalno turnir za njega.Svaki mec je odigrao na jako visokom nivou.Zaista briljantna nedelja za Noleta.Mislim da najzadovoljniji moze biti sa svojim servisom koji je tokom citavog turnira funkcionisao gotovo pa perfektno.U prilog tome ide da se Novak u 5 meceva suocavao sa samo 4 brejk lopte,i svaku je spasao(treba reci i da je pored solidnog broja as udaraca bilo i dosta servisa koje protivnici nisu uspeli da vrate u Novakovo polje).Raduje i podatak da je Novak generalno pravi zaista mali broj neiznudjenih gresaka.
Rezime bi bio:odlicnih 5 meceva ,5 pobeda i to bez izgubljenog seta.
GOOD JOB CHAMPION!

vamos tamos

pre 5 godina

Napeto, baš napeto...
zeeeev

Novak kad je u svom elementu tenis postaje najdosadniji sport na svetu, možda ga zato mnogi ne podnose. Ponekad imam utisak da igra mašina a ne čovek, koncentrisan, precizan, na svakoj lopti

bakajoko

pre 5 godina

Da li si ti normalan, pa Federer je juče igrao sa 60%,a Novak danas 60%.Jel kapiraš ti da Borna bolje od ovoga nemože... Samo što Novakovih 60% nije isto ko i Federerovih.,jer vidiš šta se desi sa Novakovih 60%...pusti te Croacija komplekse...!

DRAGAN

pre 5 godina

Kako ovo sve prezivljavaju
hejteri koji mrze Novaka.
Stvarno mi nije jasno.
Novak je danas igrao na
visokom nivou, a ceo tirnir
niko mu nije uzeo brejk,
a kamoli set.Da li vam je
jasno, da se zver vratila i
da ce ubrzo preuzeto celo
ATP, gdje mu je mjesto.Hrvat je igrao vise
nego dobro, ali danas nije
bio sdruge strane Fedex,
vego Novak, majstor belog
sporta.Sve cestitke Novaku
na osvajanju 32 mastersa
1000. Sada napad na Pariz
i preuzimanje celne pozicije.
IDEMO NOLE, samo cepaj
sve redom.
Za mene si legenda za
sva vremena, a oni neka
pisu sta god zele.Svaka
cast majstore.

Charles Bukowski

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio Djokovic zna samo da vraca loptu nema igru.
(King Roger, 14. oktobar 2018 

BODIBOND promenio si ime ali stil pisanja ostao isti. Ti si "strucnjak " za sve sportove

Parni Valjak

pre 5 godina

U eri Rodzera Federera i Rafaela Nadala covek uradi sve ovo.
Mi nikad necemo do kraja biti svesni kakvog smo sampiona imali i imamo!
Zelim mu svu srecu i zdravlje, i da nas bar jos 5-6 godina uveseljava svojim pobedama!
Ovo pisem kao veliki grobar od 40 leta.
Samo napred Novace Djokovicu!!! Da ispises jos mnogo stranica teniske istorije i oboris mnoge rekorde!!!
Ziveli!!!

@202

pre 5 godina

Strašan potencijal je ovaj mali Borna.
Nisam ga gledao pre meča sa Federerom.
Može vrlo brzo početi osvajati turnire.
Ipak, deluje mi kao da ima 5-6kg viška.

Nikada nije postojao niti postoji teniser koji može dobiti Noleta kada on igra svoj najbolji tenis.
Ovo je brutalno tačno.

sidji do reke

pre 5 godina

kapa dole kinezima za navijanje! ajde da se zapitamo koji strani sportista bi nekog našeg čoveka naterao da kupi zastavu tudje zemlje i od srca maše i navija? nemam reči, jednostavno

citadela

pre 5 godina

Posteno receno Coric bi i danas pobedio bilo koga da preko puta nije bio Djokovic. Bio je odlican ali ne dovoljno dobar za ovakvog Djokovica. U svakom slucaju mislim da je daleko bolji od Zvereva i ostalih za koje kazu da su buducnost tenisa.

Небојша

pre 5 godina

Кад је здрав и у пуној форми, бољег нема на кугли земаљској... Браво НОЛЕ СРБИНЕ!

ferdinand

pre 5 godina

@ferdinand Veliki si znalac....
(Boki, 14. oktobar 2018 12:53)

Ne moraš da budeš veliki znalac, ali se ti ipak praviš pametan. Pogledaj u prošlost i videćeš Novaka, Rafu, Federera, Mareja kako osvajaju turnire tako što spojeno igraju dan za danom pobeđujući se međusobno. I to je svaki dan drugačiji tenis, još teži protivnik i tako od turnira do turnira, iz meseca u mesec I tako preko 10 godina. I to sve u Borninim godinama... A vidimo čitavu plejadu mladih igrača koji ne da ne mogu da spoje kvalitetna 2-3 meča, nego 2-3 meseca na visokom nivou. Ovo su sve činjenice i ne treba da budeš znalac, već da imaš mozak, pratiš tenis i izvlačiš zaključke. Zar je Berdih loš teniser? Nije. Ume on i bekhend i forhend, i paralelu i dijagonalu, i servis i ritern, ali ne ume to da radi u kontinuitetu i na najvišem nivou kao gore pomenuti. Zato je tu gde jeste...

Posetilac

pre 5 godina

Kad igraju dva mlatača - prebacivača teniskih loptica, onda pobeđuje uvek onaj koji manje napada. No, šta ćeš i to se zove tenis.
(novica, 14. oktobar 2018 13:51)

A jel znaš onu:

Um caruje, snaga klade valja.

marija

pre 5 godina

Čestitke Novak!!!!!!!!!!!
Opet nas navikavaš na sreću.

Od ovog mladog momka biće veliki teniser.
Čestitam Ćoriću,
veliki uspeh koga još nije svestan.

cale

pre 5 godina

DJokovic je igrao sa nekih 70 posto a Coric onoliko koliko mu je Novak dozvolio. Posle ovakve igre se samo nadam da Coric ne izjavi nesto kao Dimitrov a to je da mu je blizu.
Igrao je Novak onoliko koliko mu treba za ovaj mec i to je to idemo dalje i sto je najvaznije vidi se da je njegova igra sve vise postaje rutinska sto me raduje i mislim da se nece smiriti dok ne pretekne Federera put jest da je dugacak i u celoj prici je samo vazno da ostane zdrav i sa zeljom za osvajanje turnira znaci samo opusteno.

igor sulic

pre 5 godina

Je li Nole bolji-jest naravno!Je li ga pobijedio-naravno!Jel mu odrzao "cas tenisa"-nije!Je li ga "vratio na tvornicke postavke"-nije!Je li mali slucajno dobio Feda-nije, kladio bi se na njega ako opet bude igrao s Fedom!Nole je fantastican i ovo je maximum koji neki tenisac moze pruziti protiv njega trenutno, zvao ga se on Fed, Nadal, ili bilo kako!Borna je juniorski prvak svijeta i njegovo vrijeme tek dolazi!

da

pre 5 godina

Nestvarna igra Novaka,u ovom trenutku osvojeni poeni na prvi servis 20 od 21,bolje od masine,ovo je teze nego pogoditi 20/21 trojke u kosarci,niko u svetu sporta trenutno nema bolji fokus

KoleCZ

pre 5 godina

U eri Rodzera Federera i Rafaela Nadala covek uradi sve ovo. 
Mi nikad necemo do kraja biti svesni kakvog smo sampiona imali i imamo! 
Zelim mu svu srecu i zdravlje, i da nas bar jos 5-6 godina uveseljava svojim pobedama! 
Ovo pisem kao veliki grobar od 40 leta. 
Samo napred Novace Djokovicu!!! Da ispises jos mnogo stranica teniske istorije i oboris mnoge rekorde!!! 
Ziveli!!!
(Parni Valjak, 14. oktobar 2018 12:35)

Sve si dobro napisao sem ovo sto naglašavas da si veliki grobar. Jel grobari treba da budu protiv Novaka?

Mikii

pre 5 godina

Uzimajuci u obzir sve, pravi tenis se ocekuje tek sledece godine, narocito u sezoni sljake. Nadal je jedini teniser koji Djokovicu sme da izadje na crtu kad god i gde god treba. Federer me je jos jednom zestoko razocarao, jer je postalo i vise nego ocigledno da namerno gubi meceve da izbegne Noloa. Gubiti od Milmana i Corica koji su treca liga tenisera je zaista ponizavajuce za takvu velicinu.

...

pre 5 godina

Zivi bili pa videli Borna ako ovako ostane miran i stalozen buduci broj 1 i Novakov naslednik.A o Noletu ne treba trositi reci.Kralj se vratio.

lal

pre 5 godina

borna uopste nije bio los... tesko je pricati o konstantnosti kada naidjes na ovakvog novaka... da je preko puta bio npr zverev, mislim da bi ga borna pojeo sa danasnjom igrom...

Šojić

pre 5 godina

Ćorić je ovaj meč izgubio još juče kad je Đoković pobedio Zvereva i kad je odigrao svoje "finale" sa Fedexom. Mislim da je to slučaj sa svim igračima osim Nadala Federera, Delpa, Vavrinke i mozda onog blesavog Kirijosa.
A Đoković igra bolje nego 2015 i 2016 ili 2011, rutinska vrhunska igra, bez gresaka sa tek ponekim vrhunskim potezom kad zatreba. Manji utrosak energije, velika energija...U svakom slucaju je sad stvarno u svakom mecu Novak favorit.

PanSlavic empire

pre 5 godina

Odličan tenis. Bravo Nole, najbolji si ikad. A Borni želim da ga, kad se njegov današnji rival jednog dana povuče i siđe sa trona, upravo on nasledi na tom mestu.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)
Cuj vi i stoni tenis, borilacki sportovi, veslanje,atletika.... Pa nista uspesniji u tim sportovima niste od nas. Veslace imamo i bolje, Spanovicka je barabar sa uypesima sa onom vasom bodibilderkom sto baca ono cudo. Jos kad bi vas negde bilo u kosarci, odbojci, basketu, streljastvu, tekvondou, tenisu, rvanju, i vaterpolu gde bi vam bio kraj. A cek u vaterpolu vas ima,uvek ste iza nas.

mile

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni.

InspektorKluzo

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)
Ne mogu da se ne slozim sa tobom u nekim djelovima, ali samo da ti napomenem. Novak je najbolji, podrsku je uvijek imao od svojih pravih navijaca, a vi mozete biti u vrhu svjetskog tenisa dugo vremena i bili ste, ali NAJBOLJEG nikad niste imali i necete. Toliko. Idemo Noleeee brate

Luka

pre 5 godina

Svaka cast Nole, ako cemo iskreno,gledao sam ovaj mec opusteno, jer koji god da pobjedi drago mi je. Navijam za Djokovica kad god igra osim ako ne igra protiv Hrvata haha. Odlican mec, a Borna, njegovo vrijeme tek dolazi. I samo finale Masters turnira je uspjeh a i ranking karijere. Buduci broj 1. Lp iz Splita

BarbaDjole

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.
(croata, 14. oktobar 2018 14:02)

Ima nešto i do protivnika protiv koga igra. Protiv Djokovića se drugi ne pitaju mnogo.

statisticar

pre 5 godina

Koliko je Coric lose odigrao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan na moru, 14. oktobar 2018 12:46)

Koliko je lose igrao uporedi statistiku meca sa Rodzerom i ovu danasnjui videces da su svi parametri bolji nego juce

Cika Kure

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.
(croata, 14. oktobar 2018 14:02)

Vide se da nisi ljubitelj tenisa i da se ne razumes. Razlika izmedju juce i danas je neprimetna u igri Corica, ali razlika u protivnicima je ogromna. Protiv Noleta to nije dovoljno, niti mu je dozvolio da igra kao sto je juce igrao. Borna se tu nije pitao, igralo se kako je Novak hteo. Cao zdravo.

antiDebil

pre 5 godina

Bari i Novak su najveći uspesi srpskog sporta, to se više nikada neće ponoviti dok zemlja postoji.
(Delije Čikago, 14. oktobar 2018 12:49)

Kakve veze ima Bari sa srpskim sportom, mislio sam da je to uspeh srBskog sporta a da ne kazem neku tezu rec !!
Najveci uspeh srpskog ekipnog sporta je Atina 1995.godine i nista se sa tim ne moze meriti. Djokovic nije uspeh srpskog sporta, Djokovic je najbolji srpski sportista svih vremena a i generalno jedan od najboljih svetskih sportista ikada !!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.
(dragan, 14. oktobar 2018 12:18)

Hahaha, vidim kako je juce napadao...Napadao pa spakovao kofrčiće za povratak kući

Dino

pre 5 godina

Pojedinci jednostavno ne shvataju da igrati protiv Đokovića i Federera je u činjenici da protiv Đokovića imate zid ispred sebe.Jel vam sad jasno zašto je broj jedan?

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@Bitno je da Coric sto pre uzme brejk. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:43) 
Tuzno je sto onaj za koga ti 'navijas', a navijas za svakog ko igra protiv Novaka na kraju izgubi, cenim da ce i danasnji tvoj favorit izgubiti. E sad ne znam da li si mazohista ali u tvojim komentarima se to pomalo 'nazire'...

Nemanja

pre 5 godina

@King Roger.

Druze bavis li se ti nekim sportom?

Onda ne bi rekao "Kad bi Borna igrao kao juce pobedio bi Novaka".
Trebao bi da znas da izgleda da igra slabo jer se namerio na mnogo boljeg protivnika nego sto je igrao juce. Protivnika koji mu ne dozvoljava da igra kao sto bi on voleo.
Ispada da svi koji igraju protiv Novaka imaju slab dan pa samo grese.
A istinu mozes lako da vidis, Novak ih razbije da ne mogu da se sastave, pa kad ne mogu da mu nadju slabu tacku onda im zivci popustaju i naveliko grese. Vidi samo jucerasnju frustraciju Zvereva kad je shvatio da nema resenja za Novakov "zid".

Djordje

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Juce je igrao Borna bolje i pobedio a danas lose i izgubio? Znaci Borna koji igra prvo veliko finale se pita a Novak koji je 10 godina u vrhu i preko 50 finala se nista ne pita. Znaci Djokovic je pobedio jer je njegov protivnik lose igrao? Moj iskreni savet je sa prestanes da pratis tenis.

Dejan CZ

pre 5 godina

Sa ovakvom formom u kojoj se nalazi ne postoji igrac koji moze da ga dobije...od finaliste je jaci za klasu a do finala stize sa po gasa...Mogao bi uci u istoriju sa nestvarnim i nezabelezenim podatkom da u godini nece moci da osvoji nijedan poen jer ce biti prinudjen sve da brani...

Kovalski

pre 5 godina

Kao sto napisah u najavi meca,Borni maksimalno 7-8 gemova...Jednostavno ne moze niko protiv ovakvog Novaka! Igra covek koliko mu treba,jednostavna on je klasu, dve iznad svih na ATP turu..

Brooklyn boy

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška 
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31) 

Тврдња ти не стоји...атлетика, борилачки спортови (теквондо, џудо, рвање, карате), веслање, редовно нам доносе медаље...
Не знам зашто се јављаш, када те нико ништа није питао...

f

pre 5 godina

Kad Roger osvoji Australian Open 2017, 18 i Wimbldon 2017 onda je on suvi genije, Bog tenisa, bla bla bla... Al zato kad izgubi od Milmana i Corica, onda je on ipak prestar. Samo jedno - dvostruki arsini kada je u pitanju Roger. Pa jel vi stvarno ozbiljno mislite da bi Roger izgubio od Corica da je znao da ga u finalu nece cekati Djokovic.? Isto to vazi kad je izgubio i od Milmana. Veoma nisko je to sa Rogerove strane.

jazz

pre 5 godina

Strašan momak Borna. Fenomenalan. Da li i vi po licu čoveka samo nekad mislite da je neko dobar čovek.?
Još jednom svi smo mi samo dobri ili loši ljudi. Mislite o tome koliko god možete i biće nam svima bolje.
Za kraj, ne vidim ko će i kako zaustaviti Novaka u narednih 3-4 godine.

Stanko

pre 5 godina

A sta da se prica o teniseru koji je osvojio SVE GS i SVE Masterse i kad igra sa 90% svojih mogucnosti ne moze niko ni set da mu uzme ?? Nije sto je nas ali je stvarno sportista kakvog mi nikada vise necemo ni blizu imati.....

Bane

pre 5 godina

(King Roger, 14. oktobar 2018)

Drugar moraš da razlikuješ sreću od konstantnosti. Da bi bio vrhuski igrač igrač na najvišem nivou nema ono da sam igrao ko juče sigurno bi pobedio. To je i komentarisao čak i komentator. Gde kaže da mladi igrači teško da mogu da ponove onaj nivou igre protiv dva top igrača u dva dana. Naročito kad ta tvojica ne igraju slično. Tako da ti je komentar onako baš klinački.

Nikola

pre 5 godina

Sadasnjost i buducnost svetskog tenisa. Buducnost ce jos malo morati da jede pasulja dok postane broj 1, a sadasnjost ce to postati za 3 nedelje.

Ima li koga (normalnog)™

pre 5 godina

@Bornov identitet. 
(Nishwille, 14. oktobar 2018 10:43)
Новакова надмоћ.
(Туп туп, 14. oktobar 2018 11:20)

Bravo majstore!

običan čovek

pre 5 godina

Neki sebi daju za pravo da sa nikakvim poznavanjem tenisa komentarišu kako Novak igra defanzivno. Novak itekako zna da igra ofanzivno,samo zavisi od taktike. Dokaz za to su 4 osvojena Vimbldona gde travanata podloga ne dozvoljava toliku defanzivu kao šljaka ili beton. Pošto igra protiv Borne koji nije ofanzivan igrač,a sklon je greškama,naravno da će taktika biti defanzivna u veći deo meča.

BBRS

pre 5 godina

Као што сам на почетку меча рекао, ово ће бити лагано као да је прво коло а не финале !
Надам се да они дрекавци што навијају за сваког осим за Новака успешно лече фрустрације.

Sergio Bonelli

pre 5 godina

Borna je bio još bolji nego protiv Fedexa, to znači da su za Noleta svi oni boranija - u kompletu! Ima samo Velika jedinica Nole! kakva trojka i četvorka...

Nole fan

pre 5 godina

hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina 
(kakav kompleksas, 14. oktobar 2018 12:09) 

hahahah...pa da prebacivala loptice preko mreže, Nikola ga svemu važnom naučio...što je najbolje navijam za Novaka osim kada igra protiv Hr tenisača, a ono sa našim nogometašima mi u HR mu nikada nećemo zaboraviti...volimo te Nole jer znaš tko su pravi šampioni ;-)
(istina u sredini, 

Naucio ga Marjan Vajda.Od juniora do seniora dug put. Koliko je samo treniralo u kampovima Bolitijerija, Muratoglua bili najbolji juniori sveta a kasnije nista
Primeri Gulbis, Tipsarevic.....

Smilica

pre 5 godina

Bravo No1E SOKOLE!
BRAVO NOVAČE JUNAČE!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA!

POBEĐUJEŠ SVE U NIZU
PRVO MESTO ČEKA TE U PARIZU.

ŽIV I ZDRAV NAM No1E BIO
I JOŠ MNOGO, MNOGO MASTERSA I GS OSVOJIO.

ernesto che

pre 5 godina

Kao sto rekoh juce, Borna je dobar igrac i sjajan momak jednog dana ce sigurno biti broj 1, ali to onda kada ne bude trojice najvecih, prosto, pobedjivace on s vremena na vreme najbolje ali da bi bio br.1, moras to raditi u kontinuitetu, on prosto nije kalibar za to. Ima veliki potencijal, sjajan igrac, veliki profesionalac, sjajan decko, ali prosto i nema malo srece da u najboljim danima ima trojicu od petorice najboljih svih vremena za protivnike.

Boske

pre 5 godina

Koji sretnik je Federer da polufinale igra protiv solidnog Corica, a zna da mora izgubiti, jer ga u finalu ceka Nole. Kakva blamaza bi to bila da je umjesto Corica igrao Karlovic?!

nisam čitao tekst

pre 5 godina

6 hrvata u top 20 ATPa 
Single: Nole, Marin, Borna 
Double: Pavic, Mektic, Dodig
(Pero i sin d.o.o., 14. oktobar 2018 13:46)

Hehe, Pero stari vraže..

Saša

pre 5 godina

Čestitke Đokoviću i Ćoriću i još puno ić-a u finalima. Ovim što se trse čij je veći ,a nikad ništa pametno u životu nisu napravili i tuđi uspjesi su kao njihovi, nek se malo zamisle kad kritiziraju tuđe da li su oni ti koji mogu kritizirati nekoga.

Zoran

pre 5 godina

Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas, dok je Novakov % servisa s 72 u meču s Zverevim, pao na 62. Razlika su neforsirane greške Ćorića i činjenica da je puno manje besplatnih poena dobivao servisom jer je Novakov retern daleko bolji od Rogerovog. Da bi se ovakav Novak sredio, servis ti mora biti na razini onog Karlovića ili Isnera
(CroFed, 14. oktobar 2018 15:03)

Apsolutno realan komentar!
Da bi uzeo Novaku poen moraš odigravati ekstremno agresivne udarce, počevši od servisa(sve ispod 200 na sat je za njega manje-više "boranija"). Ukoliko nisi 100% precizan(a nema ništa 100%) onda i praviš tzv. neiznuđene greške. Pogotovo što Novak, najveći deo za nijansu manje agresivnih udaraca, izuzetno precizno vraća.

Nema tu filozofije.Mislim da se ne varam da je Nikola Pilić(ako iko zna šta je tenis, onda zna taj čiča od skoro 80 leta) izjavio da je trenutno igrati protiv Novaka isto kao i lupati teniskom lopticom u zid...

Borni Ćoriću sve čestitke na najvećem uspehu u karijeri i moja iskrena želja da za par godina(i pre, što da ne) stane rame uz rame s'Novakom da ih opet gledamo u nekom finalu. I GS, što da ne? Izuzetan borac i, barem mi se čini, zaista dobar lik...

Born to be... Borna, hehe

pre 5 godina

Čestitke Borni za osvojeno drugo mesto, koje mene nije iznenadilo, jer se pre izvesnog vremena videlo da Borna ima mnogo kvaliteta u tenisu i rezultat je došao, rekla bih, sam po sebi.

Novak je ipak stariji i iskusniji, takodje (hvala Bogu) u dobroj formi i nije strašna stvar izgubiti od njega.

Pozdrav obojici o sve najbolje.

Milos

pre 5 godina

Sad svaki Noletov hejter kaze,ma on je nikakav igrac,nego ga hoce zreb ,Hahahahahahahahahahaha!!!!!!!Decko objasnio ko je KRALJ TENISA I TACKA!!!!!!

Bane

pre 5 godina

(Belgijanac, 14. oktobar 2018 12:28)

Drugar znaš li ti šta znači brejk. Kako je Ćorić napravio nekoliko brejkova ako je Nole napravio svega dva. Sad postoji dve stvari ili si trol ili jednostavno u tenis se ne razumeš ama uopšte.

Џони

pre 5 godina

@Dag Kristi

Навијаш ли да сад Ћорић развали Новака, као што си првог јуна навијао за Агута? И хоћеш ли му након победе опет желети да крене у "освајање Калемегдана и Авале"?
Да, има овде и нас које не успеваш да фолираш.

Hi hihi

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te!
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30)

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pop, 14. oktobar 2018 16:50)

Hvala mu sto je tebe iznervirao. Nas je ponos zato sto nas cini srecnima. Volimo ga jer nas opet cini srecnima. Jel dovoljno????

артиљерац

pre 5 godina

@ croata Семафор све казује.Борна није имао ни промил шансе,одрао га је Ноле
ко Муса зеца.Има још да учи.Мада,уопште није лош.Дапаче,врло добар,али не и одличан.

djosa

pre 5 godina

"...Đoković je u prethodna dva okršaja osvojio sva četiri seta, ali neće imati lak zadatak pogotovo gledajući to da je Ćorić u polufinalu razbio Rodžera Federera...."
aha :)
federer uporno gubi meceve da se ne bi sastao sa Novakom, i to vec neko vreme - i to je sad itekako vidljivo, a vi pisete "Borna razbio".. hahaha

skol

pre 5 godina

Pa kada neki igrac izgleda da igra lose to je zato sto mu drugi ne dozvoljava da igra dobro. Ko igra tenis zna to a ko nikada nije uzeo reket u ruke filozovira.

Nole fan

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica. 
(croata, 14. okto

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% .

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Nole je juče pokazao Zverevu gde se trenutno mladost nalazi.
Danas nije hteo unakaziti Bornu jer je ipak ono kao naše gore list.
Tako kad pogledaš rezultat misliš tesno a u stvari lakši trening.
Noleminator

kaligula

pre 5 godina

@king roger
Ti dečko baš uživaš da se blamiraš. Pa ovaj tvoj džemperko juče kontrolisano izgubio a ti si jedan od retkih paćenika koji to ne vidi. Oće to tako kad si zaslepljen mržnjom...

Štirlic

pre 5 godina

@
6 hrvata u top 20 ATPa
Single: Nole, Marin, Borna
Double: Pavic, Mektic, Dodig
(Pero i sin d.o.o., 14. oktobar 2018 13:46)

Jel znaš onu: Jedan ali vredan!

Poluistina

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Kad bi vaše komšije pored košarke, odbojke, VATERPOLA, tenisa i još ponekih bili i približno jaki vama bi tu bio kraj. Ovako sasvim solidni.

Nikola

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

BODIBOND jel mi verujes da je Borna imao te 3 stavke po 100% opet bi izgubio, Djokovic je trenutno 10 nivoa iznad Federera i da je Corica pobedio sa 50% snage, veruj mi da je tako koliko god to bilo bolno po tebe.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+9)Ne preporučujem (0)
Da bude jasno. Više su Noleta Hrvati voljeli i bodrili kad ga nije išlo nego Srbi. Sad je odjednom opet dobar, nema više Nole jedi meso, idi grli drveće i sl..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (burgos, 14. oktobar 2018 13:37)

Ne izmišljaju molim te. Ipak većina vas ne može da preče preko toga da je dečko Srbin.

Terry

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Decko pojma ti sa zivotom nemas, kad utuvis da sve od Djokovica zavisi i da je nebitno kako drugi igraju ako je Novak na svom nivou tad ce ti biti lakse. Djokovic je najdominantniji teniser koji je ikada igrao tenis, a tebi ostaje samo da kukas i da se tesis svojim cinjenicama.

Peto koleno

pre 5 godina

Ne vidim od kakvog je znacaja nacionalna pripadnost kada govorimo o tenisu. Borna je izvrsno igrao i danas, Nole bio na svom nivou, i eto nove titule.
Sjajan tenis, sve najbolje obojici.

mladennn

pre 5 godina

ovaj Borna pocepao dva puta i Federera i Nadala i Marija,,a Noleta nece nikad izgleda ,Nole se igra sa njim,lako je sa Federerom matorim bilo,ajde sad malii :)

Kaligula

pre 5 godina

@istina u sredini svi zimski sportovi, pa vas nigdje nema od Kostelica i to samo je bilo skijanje ,borilacki ?????? pa tu vas tek deremo, stolni tenis ????? hahahahah pa ti majstore NEMAS POJMA o sportu, pa vi osim Perkovic i Sinkovica nemate nikoga, aj sad malo o fudbalu kompleksasu
(hihihihihhih, 14. oktobar 2018 12:13)

Ti nikog u ničemu ne dereš, ni ti, niti taj kojem odgovaraš, niko od vas, vi tu samo bezveze kucate hvalisave komentare a niste ničim doprinijeli uspjesima ni Đokovića, ni Ćorića, ni Kostelića, niti bilo kog od njih, zato stvarno nemaš razloga da se tu hvališ, ni ti ni tvoj prekodunavski kolega!

SIMEON

pre 5 godina

Ljudi, ne komentarišite ga više. Samo uživajte. Novak je sve ono što mi obični srpski plebs nikada nećemo biti. On je čovek koji je uzeo sve titutle i sve novce koje nisu bile njemu namenjene. On je toliko uradio za nas da nam je produžio postojanje i opstanak na zemaljskoj kugli. Zato, ne filozofirajte više o tome šta jede i sa kim se druži već budite ponosni i uživajte. Ako to ne možete, onda utulite svoje komplekse i svoje zlo koje nemate gde da istovarite. Oplakujte sami sebe na nekom drugom mestu.

srle

pre 5 godina

Bravo Nole, posebno je vazno sto je titulu osvojio bez pretrpljenog brejka. To pokazuje kolika je dominacija srpskog igraca, svaka cast i srecno u borbi za prvo mesto.

CroFed

pre 5 godina

@croata Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas, dok je Novakov % servisa s 72 u meču s Zverevim, pao na 62. Razlika su neforsirane greške Ćorića i činjenica da je puno manje besplatnih poena dobivao servisom jer je Novakov retern daleko bolji od Rogerovog. Da bi se ovakav Novak sredio, servis ti mora biti na razini onog Karlovića ili Isnera

Kovalski

pre 5 godina

@Dejan C.Zvezda,druze sreca pa ne brani u prvoj polovini 2019 skoro nista bodova(ili nesto malo)...Ali njemu to ne smeta,kada je u fokusu cisti sve!

Stiven k.

pre 5 godina

Bravo Nole i hvala ti što nas činiš tako srećnim i ponosim
Neka ti Bog da mnogo zdravlja i tvojoj porodici sreću i posebno tvojoj majci koja te rodila da uživamo uz tebe

Goran

pre 5 godina

Kada igra Novak treba ukinuti kategoriju "neiznudjena greska". Kada se igra protiv Novaka skoro svaka greska je iznudjena. Da li moze da se kaze neiznudjena greska ako Borna krajnjim naporom vrati 10 lopti koje su pale pored same linije pa onda pogresi kod 11-te. To je itekako iznudjeno.

pati luzeru

pre 5 godina

@istina u sredini Pilic ga sve naucio hahahah, Gencic kazes nista kao i Moniku Seles ocito hahah, nego nabroji mi koji su to svi zimski sportovi?

Sasa

pre 5 godina

Djole ....... obožavam da te gledam.... bez tebe ... tenis nije tenis.... za mene si broj jedan svih vremena... samo nastavi tako rodjeni moj....

Nata

pre 5 godina

Tako je Nole, svaka cast! Sasvim zasluzeno. Takodje ne bih rekla da je ovo bio cas tenisa. Borna je igrao dobro pogotovo u prvom setu pa mali pad koncetracije, ali dobro i ovo je uspeh za njega. Cini mi se da je sasvim dobar momak i nadam se da ce kada se velika trojka povuce biti top igrac jer realno mislim da je bolji od Zvereva.


Predpostavljam sa ovom turnirom Novak nece ici u Bec ili Bazel osim ako ne bude hteo neko zagrevanje pred Pariz.

nolefan

pre 5 godina

Gde ste čuveni poznavaoci tenisa da pljujete najboljeg srpskog sportistu svih vremena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar21, 14. oktobar 2018 12:41

Izvinjavam se ako gresim ali mozda si ga i ti pljuvao kada nije islo.Mozda sipisao da jede meso,da se okane Pepea,da treba da se udeblja, i da treba da ode u penziju.Svi ovi koji pisu danas Kralj se vratio,Bravo Nolesu tog Novaka pljuvali.Takvi smo mi Srbi.Neuspeh se ne prasta

fantom

pre 5 godina

Ovaj Ćorna Borić, ili kako se već zove, simpatičan dečko. To je nivo Krajinovića i sl. Verovatno će dostići Marejeve rezultate.
(Gipsani, 14. oktobar 2018 18:16)

Taj Ćorna Borić kako ga već zoveš je vrhunski igrač, 13 na svetu, pobedio Nadala i Federera, uzeo novce, igraće finale Dejvis kupa... Nije loše dostići Mareja 3 GS, 14 mastersa i 1 završni masters, dve zlatne olimpijske medalje...

BBRS

pre 5 godina

Већ брејк за Новака ?!
Ово ће бити лако као да је прво коло а не финале !
Баш ми је драго а поготово због појединих, не знам како би их назвао, што тренутно лупају сами себи шамаре од муке !

Pera Zver

pre 5 godina

@Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Ne zanosi se,, momce. Da li ti zaista mislis da je bitno ko.je sa druge strane Novaka i u kakvoj je formi, ako Novak igra u svom ritmu i formi.

Najdominantniji ikada.

Sa pola snage je ovog momka pocistio.

VUK

pre 5 godina

I Borna bi po Croatama mogao da se takmiči sa Novakom?!? To je smejurija. Ne bi nikada pobedio ni Federera da ovaj nije pobegao od izvesnog poraza od Đokovića. E sad kreću komentari iz perioda 2011-2016...ovo nije dobro za tenis...dosadan tenis..defanziva. Jedno je sigurno... će da potraje!

ili primite novu sesticu

pre 5 godina

@istina u sredini hahahahha a sto mislis da ga Jelena Gencic nije nista naucila, inace za tvoju informaciju to je trenerica koja je stvorila i Moniku Seles, tako da si jos jednom potvrdio da nemas pojma, ajde jos malo o fudbalu samo to i znate, mozda i osvojite neku ligu sampiona

milutin

pre 5 godina

(prpa, 14. oktobar 2018)
Nije jasno prpi zašto kažem: HVALA ŠAMPIONE.
Nije zbog "kladže", kako se on primitivno izrazi. Ne bavim se time, imam para. A ti?
Svakako, HVALA NOVAKU, učinio mi dan ljepšim!

Red

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca.

Nebi

pre 5 godina

@cosmoss. Statistika meča kaže da je Djoković osvojio 72 poena, a Ćorić 52. Ne želim da se raspravljam sa ostrašćenim navijačima, ali da li je zaista moguće da tvrdite da je meč bio ravnopravan iako je jedan protivnik osvojio skoro 40% više poena od drugog.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Bornin volej u prvom gemu drugog seta na brejk loptu pokazuje kvalitet igraca. Loptuca je otisla tri metra u aut iako je bio na mrezi. Ne znam sta treba da uradi da bi se vratio u mec I preokrenuo ga...
Novak je klasa za sebe I trenutno mu nema ravnog...
Ajde Novace do jos jedne titule....

Parni Valjak

pre 5 godina

@(KoleCZ)

Naglasio sam da sam grobar zato sto 10 godina ovde citam komentare nekih nazovi grobara koji botuju i troluju protiv Novaka pa ispada da ga samo cigani vole.
Isto tako ovde godinama citam komentare cigana koji u prvi plan stavljaju to sto Novak navija za CZ.
Pa uz to nakace komentar kako su Bari i Novakove pobede najveci uspesi srpskog sporta sto je samo delimicno tacno jer postoje i uspesi drugih srpskih timova i selekcija koji su u istom rangu.
Evo opet naglasavajuci da sam veliki grobar reci cu da je Bari najveci uspeh jugoslovenskog i srpskog fudbala. Ali Bari=Istanbul=Atina=Indianapolis.
Kad tako svi zajedno prihvatimo stvari ozdravicemo kao drustvo.
Jos jednom sve cestitke i sve najbolje na dalje Novaku Djokovicu!!!
Nadam se da ce nas obradovati svojim pobedama jos mnogo puta.
Ziveli!!!

burgos

pre 5 godina

Da bude jasno. Više su Noleta Hrvati voljeli i bodrili kad ga nije išlo nego Srbi. Sad je odjednom opet dobar, nema više Nole jedi meso, idi grli drveće i sl..

mile

pre 5 godina

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. oktobar 2018 11:41) 

opušten do mile volje, kada se sjetim da vam je nogomet sport broj 1 :-))))
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:54)

Pa ne deluješ nešto opušteno. Za takvu sportsku velesilu imaš potrebu da se mnogo dokazuješ. Hm.

Vucko

pre 5 godina

Svaka cast Noletu, ponovo je najbolji teniser na svetu, samo da to i zvanicno potvrdi do kraja godine ili pocetka naredne. Nego nesto su se smanjili i ucutali hejteri, nemaju vise cime da se "hrane". A za komsije poruka, drzite se vi fudbala i rukometa, nije ovo za vas.

Belgijanac

pre 5 godina

Eh sad, baš da mu je održao "čas", nije ga tako jednostavno pobijedio.
Mali mu je napravio nekoliko brejkova, osvojio 7 gemova i spasio 3 meč lopte, a klinac tek ima 21 godinu!

bruder

pre 5 godina

Posle ovog danas jasno je da je Federer pustio juche mech Coricu. Pa Novak ga je dobio sa 60% snage u 2 seta. Decko je talenat i odlican igrac ali definitivno Federer nije imao nameru da dobije mech. Djokovic ga je izludio sa riternima koje Federer nije ni pokusavao da vrati. Sramota Rodjo, sramota.

dare slovenac

pre 5 godina

Novak Djokovic je najbolji teniser svih vremena...Messi nije sa argentinom osvojijo ništa i opet je najbolji svih vremena... Ko razume shvatiće...

Minjon Kocka

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric, Mandzukic i Rakitic u ovom finalu? Hahaha. 
(BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:30) 

Ne vidim smisao pitanja? Navijace za svog Hrvata, zato sto on igra. Da igra Djokovic protiv nekog ko nije Hrvat, sigirna sam da bi navijali za Djokovica. 
Kao sto Djoksa navija za prvensteveno za Srbe, kada igraju, a ako ne, navija za Hrvate. 
Ne znam sta ti nije jasno? Aaaa, sve ti je jasno, ali moras da budes zavidan... Ok, jasno mi je...
(duki, 14. oktobar 2018 10:38)


Navijali bi oni protiv Djokovica samo to tebi nije jasno...

to je ipak vas nivo

pre 5 godina

@istina u sredini kme kme kme kme, hahahah malo sutra ga je Pilic sve naucio ,vatas se za najtanu slamku ahahahah, i Novak zna ko su prvai sampioni ,ipak je on to sam , vidis da ne gubi u finalu

Nole fan

pre 5 godina

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% . 
(Nole fan, 14. oktobar 2018 14:21) 

Ni jedan parametar coric nije imao bolji nego jucer, a i ovo za prvi servis, lazes.
(croata, 14. oktobar 2018 14:

Valjda znas da izuglas.Statistic

kakav kompleksas

pre 5 godina

@istina u sredini hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina

dragutin kenigsmark

pre 5 godina

Vidi se da Borna nikada neće biti veliki šampion Nema taj kvalitet da spoji nekoliko mečeva na najvišem nivou.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 14. oktobar 2018 12:38) # Link komentara

Coric je igrao odlicno ceo turnir, ukljucujuci i finale. Nije se obrukao, bice Borna jednom prvi igrac sveta, za par godina ce biti prvi igrac zapamti. Momak je veoma vredan i bori se, okupio je dobre ljude oko sebe i nema sumnje bice u vrhu tenisa. Sto se Novaka tice, borba za prvo mesto se nastavlja, nema stajanja, prvo Pariz pa London. Nadal nece tako lako prepustiti tron, borice se taj do zadnje lopte.

BODIBOND

pre 5 godina

bakajoko) 
Pogledaj na Net-u meč Safin - Sampras, četvrtfinale AO 2002., pa će ti valjda biti jasno o čemu govorim. A tenis ne gledam na televizoru, nego na fotelji.
(novica, 14. oktobar 2018 15:24)

Ne gledas ni na fotelji nego iz fotelje.

pera zdera

pre 5 godina

@samo pitam
ne postoji ofanzivniji return od Novakovog u istoriji tenisa. njegov return se em brzo vrati em je dubok. milion puta je to receno od strane mnogih igraca i komentatora. server, koji bi trebalo da ima upravo tu prednoat, nema vremena da se namesti za udarac i gubi odmah kontrolu poena.

Ma u Galaxiji

pre 5 godina

Кад је здрав и у пуној форми, бољег нема на кугли земаљској... Браво НОЛЕ СРБИНЕ!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Небојша, 14. oktobar 2018 14:33)
Ma u Galaxiji mala je kugla zemaljska,kakav je No1E šampion.

Šta su mu SVE radili da ga zaustave, uh kad se samo setim.
Oboriće on još MNOGE MNOGE rekorde. Mogao je on i krompirić u 2. setu ali ne htede da uništi karijeru detetu.

Ruski Krstur

pre 5 godina

Hahahahahaha, onakav smec na mec lopti sa ramom donjeg dela reketa se retko vidja kod ovakvih "najtalentovanijih tenisera ikada"!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 14. oktobar 2018 12:15)
U redu imao je loš smeč, ali tvoje zlobno komentarisanje je bez presedana.
Čime li vas hrane u Ruskom Krsturu da mi je znati ?

Kosta

pre 5 godina

Pre nekih 2 godine postavio sam komentar u kojem sam rekao da Gofan , Tim i jos neki mladi teniseri koje mnogi vide kao buduce No1 nemaju sansu dok god je Sveta Trojka na sceni . Dobio sam gomilu minusa pa i neuljudne odgovore . Sada svi oni gaze 25-26 godinu i jos uvek neki govore o njim kao perspektivnim a mrsavi rezultati govore sami za sebe. Danas tvrdim da Borna iako vrlo solidan teniser nece se naosvajati titula iako ima 21 eventualni vrhunski rezultati sa 25-26 nemaju tu potrebnu tezinu za velikuuu karijeru i da buduce velike sampione treba traziti u generacijama rodjenim posle 2003-2005 .

Armadajj

pre 5 godina

Bravo Novace! Srecan sam zbog nove titule a jos srecniji sto nema "Jumka" i "Batka pamcenja mu kratka"...ja sam mislio da su oni botovi, izgleda da ladno nisu

Panac

pre 5 godina

Možete reći bilo što,ali mali Borna polako izrasta u pravog igrača!
Ne može on još često ponavljati igru iz polufinala,ali s vremenom će steći samopouzdanje! Onakve zicere se ne smije promašivati.

kontras

pre 5 godina

Roger je npr 18 GS uzeo sa 35 ipo godina. Novak ce toliko godina imati na US Openu 2022-e. Do tog US Opena u medjuvremenu ima da se odigra jos citavih 15 GS. Uzimajuci u obzirNovakov talenat, fizicku spremu i nedoraslu konkurenciju, cudo bi trebalo da se desi pa da Novak do kraja 2022 na svom kontu nema najmanje 20 GS.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (f, 14. oktobar 2018 19:46) # Link komentara

Podrzavam tvoj rezon i ima smisla. Ali treba uzeti sa rezervom jer nije lako osvajati grend slemove. Pre svega ne mozemo zaboraviti da je Novak dve pune godine propustio a Federer i Nadal su to maksimalno iskoristili. Novak je u punoj snazi pao na listi zbog povrede, pa ne moze se ocekivati realno da ce uvek igrati ovako kao poslednjih cetiri meseca. Treba sacekati, bice vazno da Novak dodje do prvog mesta a onda da osvoji Australiju, samo da bude zdrav i ni motovacija nece biti problem.

Marsovac

pre 5 godina

"Ljudi, ne komentarišite ga više. Samo uživajte. Novak je sve ono što mi obični srpski plebs nikada nećemo biti. On je čovek koji je uzeo sve titutle i sve novce koje nisu bile njemu namenjene. On je toliko uradio za nas da nam je produžio postojanje i opstanak na zemaljskoj kugli. Zato, ne filozofirajte više o tome šta jede i sa kim se druži već budite ponosni i uživajte. Ako to ne možete, onda utulite svoje komplekse i svoje zlo koje nemate gde da istovarite. Oplakujte sami sebe na nekom drugom mestu.
(SIMEON, 14. oktobar 2018 19:01)"
duvan cvarci su tajna uspeha...

f

pre 5 godina

Roger je npr 18 GS uzeo sa 35 ipo godina. Novak ce toliko godina imati na US Openu 2022-e. Do tog US Opena u medjuvremenu ima da se odigra jos citavih 15 GS. Uzimajuci u obzirNovakov talenat, fizicku spremu i nedoraslu konkurenciju, cudo bi trebalo da se desi pa da Novak do kraja 2022 na svom kontu nema najmanje 20 GS.

duki 1964

pre 5 godina

licnosti poput ovog"Bodibond",stvarno neznam kakvi su ljudi,pa ti ni rodjenog oca ne vole.Cak mislim kad se probude pa vide sebe u ogledalu,mrze tog koga vide.Ma mozes mrziti koga hoces,al kvalitet prepoznaje cijeli svijet.Najgore je biti sitna dusa,mrzitelj svega dobrog,nikad ti u zivotu nece biti lijepo.Zalim te.

Skole

pre 5 godina

Zapamtite jedno,Pepe nije vise sa Novakom.Do pre pola godine bio je svaki turnir u boxu,sad ga nema.To sto ga Nole poseti dva puta godisnje ne znaci nista.Tu zabludu da nije bilo do Pepa zaboravite.Covek je bio stetocina za Noletove rezultate.Drugo,veganska ishrana.Novak je ima 73kg pre godinu ipo dana,sad ima 78kg.Nek neko krene da jede brokoli,kupus i buraniju i ugoji se pet kg.Nek mi se odmah javi.To je druga zabluda.I bez Pepea i bez veganske ishrane Novak je morao pasti,zbog delimicnog zasicenja.Ali nikad ne bi pao ovoliko da mu se ove dve stvari nisu desile. Veliki pozdrav Velikom Srbinu i coveku Novaku Djokovicu.

CroFed

pre 5 godina

Ide Novak zasluženo prema tronu ljestvice, a mladi lav Borna ako dobije konstantu ubojitog servisa i preciznog forhenda biti će jako dugo vladar tenisa. S vremenom nadajmo se i to će doći uz već izgrađen odličan bekhend i borbenost

retro poreznik

pre 5 godina

@Partizan 1917
Pravo ime i komentar partizanske secikese. Otimam a ništa ne dajem. Koliko je država uložila u njega toliko joj i vraća. Nula za nulu.

Вељко Marinković

pre 5 godina

@Nemanja >>

Bravo za komentar!
Pročitao sam još par sličnih.
Novak ih "ubije"u pojam,tako što sve loptice vrati i to kako.
Ko nije igrao tenis,ne zna koliko je to frustrirajuće!
Na kraju to izgleda kao da Novak nije igrao ništa specijalno.
Zapravo,igra kao kompjuter u šahu.
Koji god dobar potez odigrate i mislite da ste bolji,on nađe još bolji odgovor.Fascinatno

ferdinand

pre 5 godina

Vidi se da Borna nikada neće biti veliki šampion Nema taj kvalitet da spoji nekoliko mečeva na najvišem nivou. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 14. oktobar 2018 12:38) # Link komentara 

Coric je igrao odlicno ceo turnir, ukljucujuci i finale. Nije se obrukao, bice Borna jednom prvi igrac sveta, za par godina ce biti prvi igrac zapamti. Momak je veoma vredan i bori se, okupio je dobre ljude oko sebe i nema sumnje bice u vrhu tenisa. Sto se Novaka tice, borba za prvo mesto se nastavlja, nema stajanja, prvo Pariz pa London. Nadal nece tako lako prepustiti tron, borice se taj do zadnje lopte.
(dragutin kenigsmark, 14. oktobar 2018 17:26)

Sve si lepo napisao, ali nisi razumeo moj komentar. Jedno je kad kažem neće biti veliki šampion, kao što je velika trojka, a ovo tvoje bi važilo da sam rekao da neće nikad osvojiti ništa itd...Velika, velika razlika u onome što sam ja napisao i tvog odgovora.

CATAPA

pre 5 godina

Koliko vidim niko ne negoduje na to što se Novak Đoković bezrezervno naziva najvećim srpskim sportistom. On to i jeste, ali takvo nešto je teže postići nego biti najbolji teniser svih vremena.
čak i oni koji mu osporavaju da je najbolji svetski teniser, izgleda više ne mogu da ospore da je najbolji i najuspešniji naš sportista svih vremena i svih sportova.

hihihihihhih

pre 5 godina

@istina u sredini svi zimski sportovi, pa vas nigdje nema od Kostelica i to samo je bilo skijanje ,borilacki ?????? pa tu vas tek deremo, stolni tenis ????? hahahahah pa ti majstore NEMAS POJMA o sportu, pa vi osim Perkovic i Sinkovica nemate nikoga, aj sad malo o fudbalu kompleksasu

Gipsani

pre 5 godina

Ovaj Ćorna Borić, ili kako se već zove, simpatičan dečko. To je nivo Krajinovića i sl. Verovatno će dostići Marejeve rezultate.

istina u sredini

pre 5 godina

hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina
(kakav kompleksas, 14. oktobar 2018 12:09)

hahahah...pa da prebacivala loptice preko mreže, Nikola ga svemu važnom naučio...što je najbolje navijam za Novaka osim kada igra protiv Hr tenisača, a ono sa našim nogometašima mi u HR mu nikada nećemo zaboraviti...volimo te Nole jer znaš tko su pravi šampioni ;-)

Sasa

pre 5 godina

Zapamtite jedno,Pepe nije vise sa Novakom.Do pre pola godine bio je svaki turnir u boxu,sad ga nema.To sto ga Nole poseti dva puta godisnje ne znaci nista.Tu zabludu da nije bilo do Pepa zaboravite.Covek je bio stetocina za Noletove rezultate.Drugo,veganska ishrana.Novak je ima 73kg pre godinu ipo dana,sad ima 78kg.Nek neko krene da jede brokoli,kupus i buraniju i ugoji se pet kg.Nek mi se odmah javi.To je druga zabluda.I bez Pepea i bez veganske ishrane Novak je morao pasti,zbog delimicnog zasicenja.Ali nikad ne bi pao ovoliko da mu se ove dve stvari nisu desile. Veliki pozdrav Velikom Srbinu i coveku Novaku Djokovicu.
(Skole, 14. oktobar 2018 16:46)

Lazes sam sebe. Pepe je i dalje tu i veganska ishrana je tu. Il ti bolje znas od Novaka. Novak je vec pricao na tu temu. Sa Pepeom saradjuje od 2010 , tako da to sto ti pricas nema veze sa zivotom. Sto se tice veganske ishrane i tu ne govoris istinu . Niti je imao 73 kg, niti ponovo jede meso. Ovako samo lazes sebe

Ilija Dukić

pre 5 godina

Kinezi,vise Srpskih zastava nego u Beogradskoj areni kad se igra DK.
(mix, 14. oktobar 2018 10:36)

To je više njihov problem nego naš. Da li bi ti vijorio kinesku zastavu u Srbiji?

Samo pitam

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca. 
(Red, 14. oktobar 2018 14:31) 

Djokovic je nekada igrao ofanzivnije. Sada je otkrio da mu ovi današnji igrači ništa ne mogu kada on uključi brze noge i duboko vraćanje. Nova taktika. Svi brzo odustanu i predaju se jer nisu spremni za takav tenis. Dogod Djokovića služe noge, on će tako da igra. 
Loše za tenis, ali ... tako je.

Novak nikada nije bio ofanzivni igrac. Nikada nije trcao na mrezu i nije bio igrac na mrez.Pokusavao kroz dublove da to uradi i idustao.Novak je igrac koji ima najbolji ritern a to se radi iz defanzive

croata

pre 5 godina

@croata Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas
(CroFed, 14. oktobar 2018 15:03)

To je istina.
A da je coric danas imao 81%, a jucer 68% prvog servisa je laz.

King Roger

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio Djokovic zna samo da vraca loptu nema igru.

pop

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca.
(Red, 14. oktobar 2018 14:31)

Djokovic je nekada igrao ofanzivnije. Sada je otkrio da mu ovi današnji igrači ništa ne mogu kada on uključi brze noge i duboko vraćanje. Nova taktika. Svi brzo odustanu i predaju se jer nisu spremni za takav tenis. Dogod Djokovića služe noge, on će tako da igra.
Loše za tenis, ali ... tako je.

istina u sredini

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška

dragan

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.

nolefan

pre 5 godina

Gde ste čuveni poznavaoci tenisa da pljujete najboljeg srpskog sportistu svih vremena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar21, 14. oktobar 2018 12:41

Izvinjavam se ako gresim ali mozda si ga i ti pljuvao kada nije islo.Mozda sipisao da jede meso,da se okane Pepea,da treba da se udeblja, i da treba da ode u penziju.Svi ovi koji pisu danas Kralj se vratio,Bravo Nolesu tog Novaka pljuvali.Takvi smo mi Srbi.Neuspeh se ne prasta

Autolakirer

pre 5 godina

250 bodova od Nadala. Već u Parizu, povratak kralja. 
(Stefan Vujošević, 14. oktobar 2018 12:28

Pred Final Masters u Londonu svim proslogodisnjim ucesnicima se brisu bodovi

Neumoljive činjenice

pre 5 godina

Borna juče i danas:
Ubačen prvi servis: 78% - 78%
Osvojeni poeni na prvi servis: 84% - 61%
Osvojeni poeni na drugi servis: 73% - 56%
Neko će reći da je juče bolje igrao, jer su neki procenti veći, a neko da su danas niži procenti zbog drugog protivnika, naročito jer je prvi servis jednako ubacivao. Tumačite kako želite, ali se ne može osporiti realnost: juče je igrao bolje i pobedio, danas je igrao lošije i izgubio. Ima još jedna sitnica. Bolje od Federera, a lošije od Đokovića. Kada bi se uveo ELO koeficijent, možda bismo lakše uporedili Ćorićevu jučerašnju i današnju igru, ali bi se opet svako držao svojih argumenata, stvarnih ili izmišljenih. Nemoguće je jednu grupu komentatora ubediti da Đoković nije najbolji teniser (trenutno ili svih vremena, u svojoj ulici ili u Univerzumu), a drugu da jeste. Poražavajuće je što i jednih i drugih ima mnogo manje, nego što nadimci pokazuju. Da ne ispadnem licemer, ni ja ne koristim isti nadimak, ali retko pišem i ne navijam. Zapravo, navijam, ali umereno i, nadam se, preko 30 godina objektivno pratim zbivanja u tenisu.

street boy

pre 5 godina

АНКЕТА:Шта мислите да ли је Рођа јуче побегао са мегдана:
за да ставите + зане ставите -.
(Рајко Четник

Da si pitao da li ce Nole igrati na AO 2019 skupio bi vise +

istina u sredini

pre 5 godina

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. oktobar 2018 11:41)

opušten do mile volje, kada se sjetim da vam je nogomet sport broj 1 :-))))

antiDebil

pre 5 godina

Kad vidim ove Kineze da drze srpsku zastavu, Novakovu sliku i bodre igraca kakvog, ruku na srce, nikad vise imati necemo, dok na drugoj strani magovi sledbenici podrzani snagama iz susedstva pisu o Monaku, krmetini, Nolu... Sta reci nego tuzan smo narod.
(Toto-ko-tunjo, 14. oktobar 2018 13:11)

Ko to pise o Monaku, krmetini, Nolu itd ? Koji mag, kakvi sledbenici, jesi li dobro sine ?

croata

pre 5 godina

Vide se da nisi ljubitelj tenisa i da se ne razumes. Razlika izmedju juce i danas je neprimetna u igri Corica, ali razlika u protivnicima je ogromna. Protiv Noleta to nije dovoljno, niti mu je dozvolio da igra kao sto je juce igrao. Borna se tu nije pitao, igralo se kako je Novak hteo. Cao zdravo.
(Cika Kure, 14. oktobar 2018 14:07)

Ma da, djokovic ubija sa svojim poznatim defanzivnim tenisom. Pogledaj samo broj coricevih neforsiranih gresaka danas i jucer i sve ce to biti jasno.

croata

pre 5 godina

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% .
(Nole fan, 14. oktobar 2018 14:21)

Ni jedan parametar coric nije imao bolji nego jucer, a i ovo za prvi servis, lazes.

croata

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.

pop

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te!
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30)

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje.

pop

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te! 
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30) 

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje. 
Komentar poslat iz B92 Android™ m, 14. oktobar 2018 17:33)

I rakija te čini srećnim na potpuno isti način, pa ti ni malo nije neki ponos.

Neumoljive činjenice

pre 5 godina

@Neumoljive Činjenice, šta si ti u stvari rekao???
(Фрфљави, 14. oktobar 2018 16:14)

Da bi razumeo, dovoljno je da pažljivo pročitaš i da razmišljaš dok čitaš, nije potrebna naročita škola, ni inteligencija. Vidim da je, nažalost, jednog i drugog premalo ma portalu i nije čudo što vas ispodprosečni trolovi zavitlavaju godinama. Meni ne bi bilo uživanje (postoji komparacija internet rasprave s jednim takmičenjem), ali ako njima jeste, činite ih srećnim!

Partizan 1917

pre 5 godina

Novak je zasluzio da pocnemo da mu dizemo spomenike.
(objektivno, 14. oktobar 2018 17:52)

Pa koliko je poreza uplatio imaće nula spomenika.

novica

pre 5 godina

(bakajoko)
Pogledaj na Net-u meč Safin - Sampras, četvrtfinale AO 2002., pa će ti valjda biti jasno o čemu govorim. A tenis ne gledam na televizoru, nego na fotelji.

zoran ivkovic

pre 5 godina

čestitke Djokoviću na još jednom osvoojenom turniru . Djoković do nove godine može na 1 mesto ako ne do tada onda posle Australije iduće godine . Ono što mene impresionira danas dodela nagrada i zastave tu su Italije ,Francuske ,Španije,Američka ,2 Kineske ali ja ne znam čija je zastava crvenobela Poljska nije jer je njihova belocrvena i ima orla

King Roger

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio Djokovic zna samo da vraca loptu nema igru.

Belgijanac

pre 5 godina

Eh sad, baš da mu je održao "čas", nije ga tako jednostavno pobijedio.
Mali mu je napravio nekoliko brejkova, osvojio 7 gemova i spasio 3 meč lopte, a klinac tek ima 21 godinu!

dragan

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.

istina u sredini

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška

croata

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.

croata

pre 5 godina

Vide se da nisi ljubitelj tenisa i da se ne razumes. Razlika izmedju juce i danas je neprimetna u igri Corica, ali razlika u protivnicima je ogromna. Protiv Noleta to nije dovoljno, niti mu je dozvolio da igra kao sto je juce igrao. Borna se tu nije pitao, igralo se kako je Novak hteo. Cao zdravo.
(Cika Kure, 14. oktobar 2018 14:07)

Ma da, djokovic ubija sa svojim poznatim defanzivnim tenisom. Pogledaj samo broj coricevih neforsiranih gresaka danas i jucer i sve ce to biti jasno.

Partizan 1917

pre 5 godina

Novak je zasluzio da pocnemo da mu dizemo spomenike.
(objektivno, 14. oktobar 2018 17:52)

Pa koliko je poreza uplatio imaće nula spomenika.

pop

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te!
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30)

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Kinezi,vise Srpskih zastava nego u Beogradskoj areni kad se igra DK.
(mix, 14. oktobar 2018 10:36)

To je više njihov problem nego naš. Da li bi ti vijorio kinesku zastavu u Srbiji?

istina u sredini

pre 5 godina

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. oktobar 2018 11:41)

opušten do mile volje, kada se sjetim da vam je nogomet sport broj 1 :-))))

Neumoljive činjenice

pre 5 godina

Borna juče i danas:
Ubačen prvi servis: 78% - 78%
Osvojeni poeni na prvi servis: 84% - 61%
Osvojeni poeni na drugi servis: 73% - 56%
Neko će reći da je juče bolje igrao, jer su neki procenti veći, a neko da su danas niži procenti zbog drugog protivnika, naročito jer je prvi servis jednako ubacivao. Tumačite kako želite, ali se ne može osporiti realnost: juče je igrao bolje i pobedio, danas je igrao lošije i izgubio. Ima još jedna sitnica. Bolje od Federera, a lošije od Đokovića. Kada bi se uveo ELO koeficijent, možda bismo lakše uporedili Ćorićevu jučerašnju i današnju igru, ali bi se opet svako držao svojih argumenata, stvarnih ili izmišljenih. Nemoguće je jednu grupu komentatora ubediti da Đoković nije najbolji teniser (trenutno ili svih vremena, u svojoj ulici ili u Univerzumu), a drugu da jeste. Poražavajuće je što i jednih i drugih ima mnogo manje, nego što nadimci pokazuju. Da ne ispadnem licemer, ni ja ne koristim isti nadimak, ali retko pišem i ne navijam. Zapravo, navijam, ali umereno i, nadam se, preko 30 godina objektivno pratim zbivanja u tenisu.

istina u sredini

pre 5 godina

hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina
(kakav kompleksas, 14. oktobar 2018 12:09)

hahahah...pa da prebacivala loptice preko mreže, Nikola ga svemu važnom naučio...što je najbolje navijam za Novaka osim kada igra protiv Hr tenisača, a ono sa našim nogometašima mi u HR mu nikada nećemo zaboraviti...volimo te Nole jer znaš tko su pravi šampioni ;-)

duki

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric, Mandzukic i Rakitic u ovom finalu? Hahaha.
(BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:30)

Ne vidim smisao pitanja? Navijace za svog Hrvata, zato sto on igra. Da igra Djokovic protiv nekog ko nije Hrvat, sigirna sam da bi navijali za Djokovica.
Kao sto Djoksa navija za prvensteveno za Srbe, kada igraju, a ako ne, navija za Hrvate.
Ne znam sta ti nije jasno? Aaaa, sve ti je jasno, ali moras da budes zavidan... Ok, jasno mi je...

pop

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca.
(Red, 14. oktobar 2018 14:31)

Djokovic je nekada igrao ofanzivnije. Sada je otkrio da mu ovi današnji igrači ništa ne mogu kada on uključi brze noge i duboko vraćanje. Nova taktika. Svi brzo odustanu i predaju se jer nisu spremni za takav tenis. Dogod Djokovića služe noge, on će tako da igra.
Loše za tenis, ali ... tako je.

croata

pre 5 godina

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% .
(Nole fan, 14. oktobar 2018 14:21)

Ni jedan parametar coric nije imao bolji nego jucer, a i ovo za prvi servis, lazes.

Minjon Kocka

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric, Mandzukic i Rakitic u ovom finalu? Hahaha. 
(BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:30) 

Ne vidim smisao pitanja? Navijace za svog Hrvata, zato sto on igra. Da igra Djokovic protiv nekog ko nije Hrvat, sigirna sam da bi navijali za Djokovica. 
Kao sto Djoksa navija za prvensteveno za Srbe, kada igraju, a ako ne, navija za Hrvate. 
Ne znam sta ti nije jasno? Aaaa, sve ti je jasno, ali moras da budes zavidan... Ok, jasno mi je...
(duki, 14. oktobar 2018 10:38)


Navijali bi oni protiv Djokovica samo to tebi nije jasno...

burgos

pre 5 godina

Da bude jasno. Više su Noleta Hrvati voljeli i bodrili kad ga nije išlo nego Srbi. Sad je odjednom opet dobar, nema više Nole jedi meso, idi grli drveće i sl..

Samo pitam

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca. 
(Red, 14. oktobar 2018 14:31) 

Djokovic je nekada igrao ofanzivnije. Sada je otkrio da mu ovi današnji igrači ništa ne mogu kada on uključi brze noge i duboko vraćanje. Nova taktika. Svi brzo odustanu i predaju se jer nisu spremni za takav tenis. Dogod Djokovića služe noge, on će tako da igra. 
Loše za tenis, ali ... tako je.

Novak nikada nije bio ofanzivni igrac. Nikada nije trcao na mrezu i nije bio igrac na mrez.Pokusavao kroz dublove da to uradi i idustao.Novak je igrac koji ima najbolji ritern a to se radi iz defanzive

Panac

pre 5 godina

Možete reći bilo što,ali mali Borna polako izrasta u pravog igrača!
Ne može on još često ponavljati igru iz polufinala,ali s vremenom će steći samopouzdanje! Onakve zicere se ne smije promašivati.

antiDebil

pre 5 godina

Kad vidim ove Kineze da drze srpsku zastavu, Novakovu sliku i bodre igraca kakvog, ruku na srce, nikad vise imati necemo, dok na drugoj strani magovi sledbenici podrzani snagama iz susedstva pisu o Monaku, krmetini, Nolu... Sta reci nego tuzan smo narod.
(Toto-ko-tunjo, 14. oktobar 2018 13:11)

Ko to pise o Monaku, krmetini, Nolu itd ? Koji mag, kakvi sledbenici, jesi li dobro sine ?

Gipsani

pre 5 godina

Ovaj Ćorna Borić, ili kako se već zove, simpatičan dečko. To je nivo Krajinovića i sl. Verovatno će dostići Marejeve rezultate.

Autolakirer

pre 5 godina

250 bodova od Nadala. Već u Parizu, povratak kralja. 
(Stefan Vujošević, 14. oktobar 2018 12:28

Pred Final Masters u Londonu svim proslogodisnjim ucesnicima se brisu bodovi

we are the champions

pre 5 godina

Za koga li ce navijati Modric,Mandzukic i Rakitic u ovom finalu?Hahaha
(BODIBOND,14.oktobar 2018 10:30)
A da budemo malo ljudi,za promenu,..A šta misliš?

novica

pre 5 godina

(bakajoko)
Pogledaj na Net-u meč Safin - Sampras, četvrtfinale AO 2002., pa će ti valjda biti jasno o čemu govorim. A tenis ne gledam na televizoru, nego na fotelji.

igor sulic

pre 5 godina

Je li Nole bolji-jest naravno!Je li ga pobijedio-naravno!Jel mu odrzao "cas tenisa"-nije!Je li ga "vratio na tvornicke postavke"-nije!Je li mali slucajno dobio Feda-nije, kladio bi se na njega ako opet bude igrao s Fedom!Nole je fantastican i ovo je maximum koji neki tenisac moze pruziti protiv njega trenutno, zvao ga se on Fed, Nadal, ili bilo kako!Borna je juniorski prvak svijeta i njegovo vrijeme tek dolazi!

Sasa

pre 5 godina

Zapamtite jedno,Pepe nije vise sa Novakom.Do pre pola godine bio je svaki turnir u boxu,sad ga nema.To sto ga Nole poseti dva puta godisnje ne znaci nista.Tu zabludu da nije bilo do Pepa zaboravite.Covek je bio stetocina za Noletove rezultate.Drugo,veganska ishrana.Novak je ima 73kg pre godinu ipo dana,sad ima 78kg.Nek neko krene da jede brokoli,kupus i buraniju i ugoji se pet kg.Nek mi se odmah javi.To je druga zabluda.I bez Pepea i bez veganske ishrane Novak je morao pasti,zbog delimicnog zasicenja.Ali nikad ne bi pao ovoliko da mu se ove dve stvari nisu desile. Veliki pozdrav Velikom Srbinu i coveku Novaku Djokovicu.
(Skole, 14. oktobar 2018 16:46)

Lazes sam sebe. Pepe je i dalje tu i veganska ishrana je tu. Il ti bolje znas od Novaka. Novak je vec pricao na tu temu. Sa Pepeom saradjuje od 2010 , tako da to sto ti pricas nema veze sa zivotom. Sto se tice veganske ishrane i tu ne govoris istinu . Niti je imao 73 kg, niti ponovo jede meso. Ovako samo lazes sebe

Рајко Четник

pre 5 godina

АНКЕТА:Шта мислите да ли је Рођа јуче побегао са мегдана:
за да ставите + зане ставите -.

CroFed

pre 5 godina

Ide Novak zasluženo prema tronu ljestvice, a mladi lav Borna ako dobije konstantu ubojitog servisa i preciznog forhenda biti će jako dugo vladar tenisa. S vremenom nadajmo se i to će doći uz već izgrađen odličan bekhend i borbenost

Kit Karson

pre 5 godina

Samo da se uzme taj 21. GS i da se zatvori priča o GOAT zauvek. Posle neka izvlače neke gluposti kao merodavne tipa - teniser sa najviše titula a sa inicijalima RF je najbolji ikada...

Ima pozitivan skor sa RG i RF, dakle u međusobnim duelima je BOLJI. Sa mastersima se igra. Osporavaju mu samo GS titule u eri RF, RF i EM. Posle Australije faliće još 5 da se izjednači sa prepotentnim kul likom, ali ubrzo će i to preći sa ovakvim tenisom.

Idemo Nole!!!

pop

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te! 
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30) 

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje. 
Komentar poslat iz B92 Android™ m, 14. oktobar 2018 17:33)

I rakija te čini srećnim na potpuno isti način, pa ti ni malo nije neki ponos.

we are the champions

pre 5 godina

Ajmo Novače još tako malo do povratka na tron.Ponovo da budeš KRALJ.Neka se titule vezu,mi koji te podržavamo da se sa njima radujemo.Oni sto te ne podržavaju neka im se patnja produži na još par godina.Sta da im radimo.Ipak si ti najveći sportista u istoriji naše zemlje.Najveci koji je ikad rodjen,sa radnom etikom koju ni jedan pre tebe nije imao.Srecno pa da ovi sti te ne podržavaju broje dane i da tuguju zbog tvojih podviga bar još 3-4 godine!!!

antiDebil

pre 5 godina

Bari i Novak su najveći uspesi srpskog sporta, to se više nikada neće ponoviti dok zemlja postoji.
(Delije Čikago, 14. oktobar 2018 12:49)

Kakve veze ima Bari sa srpskim sportom, mislio sam da je to uspeh srBskog sporta a da ne kazem neku tezu rec !!
Najveci uspeh srpskog ekipnog sporta je Atina 1995.godine i nista se sa tim ne moze meriti. Djokovic nije uspeh srpskog sporta, Djokovic je najbolji srpski sportista svih vremena a i generalno jedan od najboljih svetskih sportista ikada !!

Boris_

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Iako je očigledno da je ovo provokacija i neću da dajem odgovor, šta mi sve imamo, znaj da biste vi sve to menjali da imate jednog jedinog, neponovljivog Novaka Djokovića.?

nisam čitao tekst

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio

Ćirić igra onoliko koliko mu protivnik dozvoljava. I danas i juče.

zoran ivkovic

pre 5 godina

čestitke Djokoviću na još jednom osvoojenom turniru . Djoković do nove godine može na 1 mesto ako ne do tada onda posle Australije iduće godine . Ono što mene impresionira danas dodela nagrada i zastave tu su Italije ,Francuske ,Španije,Američka ,2 Kineske ali ja ne znam čija je zastava crvenobela Poljska nije jer je njihova belocrvena i ima orla

Mikii

pre 5 godina

Uzimajuci u obzir sve, pravi tenis se ocekuje tek sledece godine, narocito u sezoni sljake. Nadal je jedini teniser koji Djokovicu sme da izadje na crtu kad god i gde god treba. Federer me je jos jednom zestoko razocarao, jer je postalo i vise nego ocigledno da namerno gubi meceve da izbegne Noloa. Gubiti od Milmana i Corica koji su treca liga tenisera je zaista ponizavajuce za takvu velicinu.

PanSlavic empire

pre 5 godina

Odličan tenis. Bravo Nole, najbolji si ikad. A Borni želim da ga, kad se njegov današnji rival jednog dana povuče i siđe sa trona, upravo on nasledi na tom mestu.

Luka

pre 5 godina

Svaka cast Nole, ako cemo iskreno,gledao sam ovaj mec opusteno, jer koji god da pobjedi drago mi je. Navijam za Djokovica kad god igra osim ako ne igra protiv Hrvata haha. Odlican mec, a Borna, njegovo vrijeme tek dolazi. I samo finale Masters turnira je uspjeh a i ranking karijere. Buduci broj 1. Lp iz Splita

croata

pre 5 godina

@croata Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas
(CroFed, 14. oktobar 2018 15:03)

To je istina.
A da je coric danas imao 81%, a jucer 68% prvog servisa je laz.

Dag Kristi

pre 5 godina

Svaka cast Noletu na svemu sto radi u ovom sportu, ali ja ovakav defanzivni tenis ne volim da gledam.
(Slobo, 14. oktobar 2018 11:15)

Jel te neko tera?

Štirlic

pre 5 godina

@
6 hrvata u top 20 ATPa
Single: Nole, Marin, Borna
Double: Pavic, Mektic, Dodig
(Pero i sin d.o.o., 14. oktobar 2018 13:46)

Jel znaš onu: Jedan ali vredan!

bruder

pre 5 godina

Posle ovog danas jasno je da je Federer pustio juche mech Coricu. Pa Novak ga je dobio sa 60% snage u 2 seta. Decko je talenat i odlican igrac ali definitivno Federer nije imao nameru da dobije mech. Djokovic ga je izludio sa riternima koje Federer nije ni pokusavao da vrati. Sramota Rodjo, sramota.

nolefan

pre 5 godina

Gde ste čuveni poznavaoci tenisa da pljujete najboljeg srpskog sportistu svih vremena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar21, 14. oktobar 2018 12:41

Izvinjavam se ako gresim ali mozda si ga i ti pljuvao kada nije islo.Mozda sipisao da jede meso,da se okane Pepea,da treba da se udeblja, i da treba da ode u penziju.Svi ovi koji pisu danas Kralj se vratio,Bravo Nolesu tog Novaka pljuvali.Takvi smo mi Srbi.Neuspeh se ne prasta

Neumoljive činjenice

pre 5 godina

@Neumoljive Činjenice, šta si ti u stvari rekao???
(Фрфљави, 14. oktobar 2018 16:14)

Da bi razumeo, dovoljno je da pažljivo pročitaš i da razmišljaš dok čitaš, nije potrebna naročita škola, ni inteligencija. Vidim da je, nažalost, jednog i drugog premalo ma portalu i nije čudo što vas ispodprosečni trolovi zavitlavaju godinama. Meni ne bi bilo uživanje (postoji komparacija internet rasprave s jednim takmičenjem), ali ako njima jeste, činite ih srećnim!

hihihihihhih

pre 5 godina

@istina u sredini svi zimski sportovi, pa vas nigdje nema od Kostelica i to samo je bilo skijanje ,borilacki ?????? pa tu vas tek deremo, stolni tenis ????? hahahahah pa ti majstore NEMAS POJMA o sportu, pa vi osim Perkovic i Sinkovica nemate nikoga, aj sad malo o fudbalu kompleksasu

mali perica

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.
(dragan, 14. oktobar 2018 12:18)

ajde sad otvori tenisku akademiju.

street boy

pre 5 godina

АНКЕТА:Шта мислите да ли је Рођа јуче побегао са мегдана:
за да ставите + зане ставите -.
(Рајко Четник

Da si pitao da li ce Nole igrati na AO 2019 skupio bi vise +

Rep.Srpska

pre 5 godina

Kako rece Viskovic, rece jedan Nadalov navijac, Novak je resio da se vrati na prvo mesto i mi tu vise nista ne mozemo da ucinimo...brutalno istinito. IDEMO NOLE

Nikola

pre 5 godina

Sadasnjost i buducnost svetskog tenisa. Buducnost ce jos malo morati da jede pasulja dok postane broj 1, a sadasnjost ce to postati za 3 nedelje.

dragutin kenigsmark

pre 5 godina

Vidi se da Borna nikada neće biti veliki šampion Nema taj kvalitet da spoji nekoliko mečeva na najvišem nivou.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 14. oktobar 2018 12:38) # Link komentara

Coric je igrao odlicno ceo turnir, ukljucujuci i finale. Nije se obrukao, bice Borna jednom prvi igrac sveta, za par godina ce biti prvi igrac zapamti. Momak je veoma vredan i bori se, okupio je dobre ljude oko sebe i nema sumnje bice u vrhu tenisa. Sto se Novaka tice, borba za prvo mesto se nastavlja, nema stajanja, prvo Pariz pa London. Nadal nece tako lako prepustiti tron, borice se taj do zadnje lopte.

nolefan

pre 5 godina

Gde ste čuveni poznavaoci tenisa da pljujete najboljeg srpskog sportistu svih vremena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar21, 14. oktobar 2018 12:41

Izvinjavam se ako gresim ali mozda si ga i ti pljuvao kada nije islo.Mozda sipisao da jede meso,da se okane Pepea,da treba da se udeblja, i da treba da ode u penziju.Svi ovi koji pisu danas Kralj se vratio,Bravo Nolesu tog Novaka pljuvali.Takvi smo mi Srbi.Neuspeh se ne prasta

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Tenis nepamti ovakvog srecnika.. svaki turnir mu se put cisti i sve igra sa lijevima 
(Sandzak, 14. oktobar 2018 12:41) 

On srecnik, ti nesrecnik. Tako ste u mogucnosti.

djosa

pre 5 godina

"...Đoković je u prethodna dva okršaja osvojio sva četiri seta, ali neće imati lak zadatak pogotovo gledajući to da je Ćorić u polufinalu razbio Rodžera Federera...."
aha :)
federer uporno gubi meceve da se ne bi sastao sa Novakom, i to vec neko vreme - i to je sad itekako vidljivo, a vi pisete "Borna razbio".. hahaha

marija

pre 5 godina

Čestitke Novak!!!!!!!!!!!
Opet nas navikavaš na sreću.

Od ovog mladog momka biće veliki teniser.
Čestitam Ćoriću,
veliki uspeh koga još nije svestan.

f

pre 5 godina

Kad Roger osvoji Australian Open 2017, 18 i Wimbldon 2017 onda je on suvi genije, Bog tenisa, bla bla bla... Al zato kad izgubi od Milmana i Corica, onda je on ipak prestar. Samo jedno - dvostruki arsini kada je u pitanju Roger. Pa jel vi stvarno ozbiljno mislite da bi Roger izgubio od Corica da je znao da ga u finalu nece cekati Djokovic.? Isto to vazi kad je izgubio i od Milmana. Veoma nisko je to sa Rogerove strane.

bakajoko

pre 5 godina

Da li si ti normalan, pa Federer je juče igrao sa 60%,a Novak danas 60%.Jel kapiraš ti da Borna bolje od ovoga nemože... Samo što Novakovih 60% nije isto ko i Federerovih.,jer vidiš šta se desi sa Novakovih 60%...pusti te Croacija komplekse...!

KoleCZ

pre 5 godina

U eri Rodzera Federera i Rafaela Nadala covek uradi sve ovo. 
Mi nikad necemo do kraja biti svesni kakvog smo sampiona imali i imamo! 
Zelim mu svu srecu i zdravlje, i da nas bar jos 5-6 godina uveseljava svojim pobedama! 
Ovo pisem kao veliki grobar od 40 leta. 
Samo napred Novace Djokovicu!!! Da ispises jos mnogo stranica teniske istorije i oboris mnoge rekorde!!! 
Ziveli!!!
(Parni Valjak, 14. oktobar 2018 12:35)

Sve si dobro napisao sem ovo sto naglašavas da si veliki grobar. Jel grobari treba da budu protiv Novaka?

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Kad vidim ove Kineze da drze srpsku zastavu, Novakovu sliku i bodre igraca kakvog, ruku na srce, nikad vise imati necemo, dok na drugoj strani magovi sledbenici podrzani snagama iz susedstva pisu o Monaku, krmetini, Nolu... Sta reci nego tuzan smo narod.

Rozenkranc

pre 5 godina

Samo ću reći, super su ovi Kinezi... Koja bi još nacija ovako sa sa zastavama navijala za nas... Zato Novak i igra dobro tamo, oseća energiju...

sasa jokic

pre 5 godina

Problem kad igras protiv Noleta je sto i kada izgradis poen vrhunski, i udaris “poslednji” viner, loptica se nekako vrati.
To ubija u pojam.

InspektorKluzo

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)
Ne mogu da se ne slozim sa tobom u nekim djelovima, ali samo da ti napomenem. Novak je najbolji, podrsku je uvijek imao od svojih pravih navijaca, a vi mozete biti u vrhu svjetskog tenisa dugo vremena i bili ste, ali NAJBOLJEG nikad niste imali i necete. Toliko. Idemo Noleeee brate

Valter

pre 5 godina

Ovakvog Đokovića u ovom momentu,nemoguće je pobijediti.Čorić je prvi set bio impresioniran,u drugom puno bolji.Falilo je možda i malo sreće koja je sastavni dio sporta.Nije se obrukao,naprotiv!Odličan meč!Za godinu,dve ili najviše tri,bit će kako bude.Jeste li vidjeli onaj spontani,prijateljski zagrljaj na kraju?Takav šaljem i ja svim ljudima dobre volje na ovom sajtu!Znate li koji je najbolji odmor za čovjeka?Spavati na ležaju mirne duše!Pozdrav iz sunčane Istre!

jazz

pre 5 godina

Strašan momak Borna. Fenomenalan. Da li i vi po licu čoveka samo nekad mislite da je neko dobar čovek.?
Još jednom svi smo mi samo dobri ili loši ljudi. Mislite o tome koliko god možete i biće nam svima bolje.
Za kraj, ne vidim ko će i kako zaustaviti Novaka u narednih 3-4 godine.

...

pre 5 godina

Zivi bili pa videli Borna ako ovako ostane miran i stalozen buduci broj 1 i Novakov naslednik.A o Noletu ne treba trositi reci.Kralj se vratio.

fantom

pre 5 godina

Ovaj Ćorna Borić, ili kako se već zove, simpatičan dečko. To je nivo Krajinovića i sl. Verovatno će dostići Marejeve rezultate.
(Gipsani, 14. oktobar 2018 18:16)

Taj Ćorna Borić kako ga već zoveš je vrhunski igrač, 13 na svetu, pobedio Nadala i Federera, uzeo novce, igraće finale Dejvis kupa... Nije loše dostići Mareja 3 GS, 14 mastersa i 1 završni masters, dve zlatne olimpijske medalje...

da

pre 5 godina

Nestvarna igra Novaka,u ovom trenutku osvojeni poeni na prvi servis 20 od 21,bolje od masine,ovo je teze nego pogoditi 20/21 trojke u kosarci,niko u svetu sporta trenutno nema bolji fokus

mile

pre 5 godina

Tenis nepamti ovakvog srecnika.. svaki turnir mu se put cisti i sve igra sa lijevima
(Sandzak, 14. oktobar 2018 12:41)

Pa ti levi su prethodno izbacili najbolje igrače u ovoj igri, tako da i nisu toliko levi.
I Federeru je zapao isti taj "levi".

analiticar_ amater

pre 5 godina

Preporučujem (+9)Ne preporučujem (0)
Da bude jasno. Više su Noleta Hrvati voljeli i bodrili kad ga nije išlo nego Srbi. Sad je odjednom opet dobar, nema više Nole jedi meso, idi grli drveće i sl..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (burgos, 14. oktobar 2018 13:37)

Ne izmišljaju molim te. Ipak većina vas ne može da preče preko toga da je dečko Srbin.

Небојша

pre 5 godina

Кад је здрав и у пуној форми, бољег нема на кугли земаљској... Браво НОЛЕ СРБИНЕ!

VUK

pre 5 godina

I Borna bi po Croatama mogao da se takmiči sa Novakom?!? To je smejurija. Ne bi nikada pobedio ni Federera da ovaj nije pobegao od izvesnog poraza od Đokovića. E sad kreću komentari iz perioda 2011-2016...ovo nije dobro za tenis...dosadan tenis..defanziva. Jedno je sigurno... će da potraje!

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

Nole je juče pokazao Zverevu gde se trenutno mladost nalazi.
Danas nije hteo unakaziti Bornu jer je ipak ono kao naše gore list.
Tako kad pogledaš rezultat misliš tesno a u stvari lakši trening.
Noleminator

NebaCar

pre 5 godina

Svaka cast Noletu na svemu sto radi u ovom sportu, ali ja ovakav defanzivni tenis ne volim da gledam.
(Slobo, 14. oktobar 2018 11:15)

Gledaj onda Andersona, Raonica i ostale..

vamos tamos

pre 5 godina

Napeto, baš napeto...
zeeeev

Novak kad je u svom elementu tenis postaje najdosadniji sport na svetu, možda ga zato mnogi ne podnose. Ponekad imam utisak da igra mašina a ne čovek, koncentrisan, precizan, na svakoj lopti

Bicu Slobodan

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)
Cuj vi i stoni tenis, borilacki sportovi, veslanje,atletika.... Pa nista uspesniji u tim sportovima niste od nas. Veslace imamo i bolje, Spanovicka je barabar sa uypesima sa onom vasom bodibilderkom sto baca ono cudo. Jos kad bi vas negde bilo u kosarci, odbojci, basketu, streljastvu, tekvondou, tenisu, rvanju, i vaterpolu gde bi vam bio kraj. A cek u vaterpolu vas ima,uvek ste iza nas.

kaligula

pre 5 godina

@king roger
Ti dečko baš uživaš da se blamiraš. Pa ovaj tvoj džemperko juče kontrolisano izgubio a ti si jedan od retkih paćenika koji to ne vidi. Oće to tako kad si zaslepljen mržnjom...

Smilica

pre 5 godina

Bravo No1E SOKOLE!
BRAVO NOVAČE JUNAČE!

No1E, TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA!

POBEĐUJEŠ SVE U NIZU
PRVO MESTO ČEKA TE U PARIZU.

ŽIV I ZDRAV NAM No1E BIO
I JOŠ MNOGO, MNOGO MASTERSA I GS OSVOJIO.

Sergio Bonelli

pre 5 godina

Borna je bio još bolji nego protiv Fedexa, to znači da su za Noleta svi oni boranija - u kompletu! Ima samo Velika jedinica Nole! kakva trojka i četvorka...

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Bornin volej u prvom gemu drugog seta na brejk loptu pokazuje kvalitet igraca. Loptuca je otisla tri metra u aut iako je bio na mrezi. Ne znam sta treba da uradi da bi se vratio u mec I preokrenuo ga...
Novak je klasa za sebe I trenutno mu nema ravnog...
Ajde Novace do jos jedne titule....

Poluistina

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Kad bi vaše komšije pored košarke, odbojke, VATERPOLA, tenisa i još ponekih bili i približno jaki vama bi tu bio kraj. Ovako sasvim solidni.

Parni Valjak

pre 5 godina

U eri Rodzera Federera i Rafaela Nadala covek uradi sve ovo.
Mi nikad necemo do kraja biti svesni kakvog smo sampiona imali i imamo!
Zelim mu svu srecu i zdravlje, i da nas bar jos 5-6 godina uveseljava svojim pobedama!
Ovo pisem kao veliki grobar od 40 leta.
Samo napred Novace Djokovicu!!! Da ispises jos mnogo stranica teniske istorije i oboris mnoge rekorde!!!
Ziveli!!!

Winner

pre 5 godina

Novak drzi pehar i prica one klasicne stvari a ja nesto kontam koliko je ovo postalo nenormalno uobicajeno i normalno da osvaja trofeje. 32 mastersaa eej, koliko si ti VELIKI Novače!!!

DRAGAN

pre 5 godina

Kako ovo sve prezivljavaju
hejteri koji mrze Novaka.
Stvarno mi nije jasno.
Novak je danas igrao na
visokom nivou, a ceo tirnir
niko mu nije uzeo brejk,
a kamoli set.Da li vam je
jasno, da se zver vratila i
da ce ubrzo preuzeto celo
ATP, gdje mu je mjesto.Hrvat je igrao vise
nego dobro, ali danas nije
bio sdruge strane Fedex,
vego Novak, majstor belog
sporta.Sve cestitke Novaku
na osvajanju 32 mastersa
1000. Sada napad na Pariz
i preuzimanje celne pozicije.
IDEMO NOLE, samo cepaj
sve redom.
Za mene si legenda za
sva vremena, a oni neka
pisu sta god zele.Svaka
cast majstore.

Petar

pre 5 godina

Šta ti je ljudska psiha, dok je redovno gubio mečeve, sve nas je nerviralo to Noletovo bacanje srca publici. Sad kada ponovo sve pobeđuje, bacanje srca niko ne spominje. Ma, dok pobeđuje, može da radi šta hoće nikoga ne interesuje.

Dino

pre 5 godina

Pojedinci jednostavno ne shvataju da igrati protiv Đokovića i Federera je u činjenici da protiv Đokovića imate zid ispred sebe.Jel vam sad jasno zašto je broj jedan?

Born to be... Borna, hehe

pre 5 godina

Čestitke Borni za osvojeno drugo mesto, koje mene nije iznenadilo, jer se pre izvesnog vremena videlo da Borna ima mnogo kvaliteta u tenisu i rezultat je došao, rekla bih, sam po sebi.

Novak je ipak stariji i iskusniji, takodje (hvala Bogu) u dobroj formi i nije strašna stvar izgubiti od njega.

Pozdrav obojici o sve najbolje.

Skole

pre 5 godina

Zapamtite jedno,Pepe nije vise sa Novakom.Do pre pola godine bio je svaki turnir u boxu,sad ga nema.To sto ga Nole poseti dva puta godisnje ne znaci nista.Tu zabludu da nije bilo do Pepa zaboravite.Covek je bio stetocina za Noletove rezultate.Drugo,veganska ishrana.Novak je ima 73kg pre godinu ipo dana,sad ima 78kg.Nek neko krene da jede brokoli,kupus i buraniju i ugoji se pet kg.Nek mi se odmah javi.To je druga zabluda.I bez Pepea i bez veganske ishrane Novak je morao pasti,zbog delimicnog zasicenja.Ali nikad ne bi pao ovoliko da mu se ove dve stvari nisu desile. Veliki pozdrav Velikom Srbinu i coveku Novaku Djokovicu.

citadela

pre 5 godina

Posteno receno Coric bi i danas pobedio bilo koga da preko puta nije bio Djokovic. Bio je odlican ali ne dovoljno dobar za ovakvog Djokovica. U svakom slucaju mislim da je daleko bolji od Zvereva i ostalih za koje kazu da su buducnost tenisa.

Dejan CZ

pre 5 godina

Sa ovakvom formom u kojoj se nalazi ne postoji igrac koji moze da ga dobije...od finaliste je jaci za klasu a do finala stize sa po gasa...Mogao bi uci u istoriju sa nestvarnim i nezabelezenim podatkom da u godini nece moci da osvoji nijedan poen jer ce biti prinudjen sve da brani...

Boske

pre 5 godina

Koji sretnik je Federer da polufinale igra protiv solidnog Corica, a zna da mora izgubiti, jer ga u finalu ceka Nole. Kakva blamaza bi to bila da je umjesto Corica igrao Karlovic?!

артиљерац

pre 5 godina

@ croata Семафор све казује.Борна није имао ни промил шансе,одрао га је Ноле
ко Муса зеца.Има још да учи.Мада,уопште није лош.Дапаче,врло добар,али не и одличан.

Ruski Krstur

pre 5 godina

Hahahahahaha, onakav smec na mec lopti sa ramom donjeg dela reketa se retko vidja kod ovakvih "najtalentovanijih tenisera ikada"!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 14. oktobar 2018 12:15)
U redu imao je loš smeč, ali tvoje zlobno komentarisanje je bez presedana.
Čime li vas hrane u Ruskom Krsturu da mi je znati ?

Kosta

pre 5 godina

Pre nekih 2 godine postavio sam komentar u kojem sam rekao da Gofan , Tim i jos neki mladi teniseri koje mnogi vide kao buduce No1 nemaju sansu dok god je Sveta Trojka na sceni . Dobio sam gomilu minusa pa i neuljudne odgovore . Sada svi oni gaze 25-26 godinu i jos uvek neki govore o njim kao perspektivnim a mrsavi rezultati govore sami za sebe. Danas tvrdim da Borna iako vrlo solidan teniser nece se naosvajati titula iako ima 21 eventualni vrhunski rezultati sa 25-26 nemaju tu potrebnu tezinu za velikuuu karijeru i da buduce velike sampione treba traziti u generacijama rodjenim posle 2003-2005 .

MM*

pre 5 godina

Borna je sjajan, možda nema Masters još uvijek, možda se teže probija, ali već sada ima veliki broj pobjeda nad najvećima - 2× Nadala, 2× Federera, Mareja, Wawrinku, Del Potra... Ali sledeće godine realno je da atakuje top 10. Ipak, na Đokovićem nivou trenutno nije niko. Ponovi li partiju barem približno kao protiv Zvereva, 2:0 ide ko iz šale.

BBRS

pre 5 godina

Bitno je da Coric sto pre uzme brejk.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:43)

И ја би волео, таман да изнервира Ђоковића и да га Ноле поломи ко маче мушкатлу !

Charles Bukowski

pre 5 godina

Koju srecu ima Djokovic.Pa Borna ne igra ni pola od jucerasnjeg meca.I posle ko ima najvecu srecu.Da igra kao juce pa lagano bi ga dobio Djokovic zna samo da vraca loptu nema igru.
(King Roger, 14. oktobar 2018 

BODIBOND promenio si ime ali stil pisanja ostao isti. Ti si "strucnjak " za sve sportove

pati luzeru

pre 5 godina

@istina u sredini Pilic ga sve naucio hahahah, Gencic kazes nista kao i Moniku Seles ocito hahah, nego nabroji mi koji su to svi zimski sportovi?

cale

pre 5 godina

DJokovic je igrao sa nekih 70 posto a Coric onoliko koliko mu je Novak dozvolio. Posle ovakve igre se samo nadam da Coric ne izjavi nesto kao Dimitrov a to je da mu je blizu.
Igrao je Novak onoliko koliko mu treba za ovaj mec i to je to idemo dalje i sto je najvaznije vidi se da je njegova igra sve vise postaje rutinska sto me raduje i mislim da se nece smiriti dok ne pretekne Federera put jest da je dugacak i u celoj prici je samo vazno da ostane zdrav i sa zeljom za osvajanje turnira znaci samo opusteno.

lal

pre 5 godina

borna uopste nije bio los... tesko je pricati o konstantnosti kada naidjes na ovakvog novaka... da je preko puta bio npr zverev, mislim da bi ga borna pojeo sa danasnjom igrom...

nisam čitao tekst

pre 5 godina

6 hrvata u top 20 ATPa 
Single: Nole, Marin, Borna 
Double: Pavic, Mektic, Dodig
(Pero i sin d.o.o., 14. oktobar 2018 13:46)

Hehe, Pero stari vraže..

Cika Kure

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.
(croata, 14. oktobar 2018 14:02)

Vide se da nisi ljubitelj tenisa i da se ne razumes. Razlika izmedju juce i danas je neprimetna u igri Corica, ali razlika u protivnicima je ogromna. Protiv Noleta to nije dovoljno, niti mu je dozvolio da igra kao sto je juce igrao. Borna se tu nije pitao, igralo se kako je Novak hteo. Cao zdravo.

vazduhoplov

pre 5 godina

Ćorićevo vreme dolazi, mali je talentovan. Ali Nole je posebna priča, najjači svih vremena, poseban u svakom pogledu i kao teniser i kao čovek. Budimo srećni što ga imamo.

Stiven k.

pre 5 godina

Bravo Nole i hvala ti što nas činiš tako srećnim i ponosim
Neka ti Bog da mnogo zdravlja i tvojoj porodici sreću i posebno tvojoj majci koja te rodila da uživamo uz tebe

BODIBOND

pre 5 godina

bakajoko) 
Pogledaj na Net-u meč Safin - Sampras, četvrtfinale AO 2002., pa će ti valjda biti jasno o čemu govorim. A tenis ne gledam na televizoru, nego na fotelji.
(novica, 14. oktobar 2018 15:24)

Ne gledas ni na fotelji nego iz fotelje.

Vucko

pre 5 godina

Svaka cast Noletu, ponovo je najbolji teniser na svetu, samo da to i zvanicno potvrdi do kraja godine ili pocetka naredne. Nego nesto su se smanjili i ucutali hejteri, nemaju vise cime da se "hrane". A za komsije poruka, drzite se vi fudbala i rukometa, nije ovo za vas.

Parni Valjak

pre 5 godina

@(KoleCZ)

Naglasio sam da sam grobar zato sto 10 godina ovde citam komentare nekih nazovi grobara koji botuju i troluju protiv Novaka pa ispada da ga samo cigani vole.
Isto tako ovde godinama citam komentare cigana koji u prvi plan stavljaju to sto Novak navija za CZ.
Pa uz to nakace komentar kako su Bari i Novakove pobede najveci uspesi srpskog sporta sto je samo delimicno tacno jer postoje i uspesi drugih srpskih timova i selekcija koji su u istom rangu.
Evo opet naglasavajuci da sam veliki grobar reci cu da je Bari najveci uspeh jugoslovenskog i srpskog fudbala. Ali Bari=Istanbul=Atina=Indianapolis.
Kad tako svi zajedno prihvatimo stvari ozdravicemo kao drustvo.
Jos jednom sve cestitke i sve najbolje na dalje Novaku Djokovicu!!!
Nadam se da ce nas obradovati svojim pobedama jos mnogo puta.
Ziveli!!!

dare slovenac

pre 5 godina

Novak Djokovic je najbolji teniser svih vremena...Messi nije sa argentinom osvojijo ništa i opet je najbolji svih vremena... Ko razume shvatiće...

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@Bitno je da Coric sto pre uzme brejk. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 14. oktobar 2018 10:43) 
Tuzno je sto onaj za koga ti 'navijas', a navijas za svakog ko igra protiv Novaka na kraju izgubi, cenim da ce i danasnji tvoj favorit izgubiti. E sad ne znam da li si mazohista ali u tvojim komentarima se to pomalo 'nazire'...

Ima li koga (normalnog)™

pre 5 godina

@Bornov identitet. 
(Nishwille, 14. oktobar 2018 10:43)
Новакова надмоћ.
(Туп туп, 14. oktobar 2018 11:20)

Bravo majstore!

mladennn

pre 5 godina

ovaj Borna pocepao dva puta i Federera i Nadala i Marija,,a Noleta nece nikad izgleda ,Nole se igra sa njim,lako je sa Federerom matorim bilo,ajde sad malii :)

mile

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31)

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni.

Marko

pre 5 godina

Cestitam Đokoviću na pobjedi.Velikome sportasu, tenisacu i covjeku.Opet cu reci ono sta sam rekao milijun puta a to je da mi je iznimno drago zbog njega i da je vratio neizvjesnot u svijetu tenisa i u borbu za prvo mjesto.Naravno bilo bi mi draze da je Coric dobio ali to ne umanjuje vise nego zasluzenu pobjedu Noleta.Iako sam navijac Nadala cini mi se da ce se Nivak vratiti na broj 1 sta je sasvim zasluzeno po dosada prikazanoj igri,formi itd...

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Mali mu je napravio nekoliko brejkova, osvojio 7 gemova i spasio 3 meč lopte, a klinac tek ima 21 godinu!
(Belgijanac, 14. oktobar 2018 12:28)

Šta li si ti mukice gledao ???
Kakvi crni brejkovi. Pa ceo turnir niko mu nije uzeo gem...?!!
Joooj tugo moja...eto šta se desi kada je neko kompleksaš pa vidi i ono što se nijw desilo

Kaligula

pre 5 godina

@istina u sredini svi zimski sportovi, pa vas nigdje nema od Kostelica i to samo je bilo skijanje ,borilacki ?????? pa tu vas tek deremo, stolni tenis ????? hahahahah pa ti majstore NEMAS POJMA o sportu, pa vi osim Perkovic i Sinkovica nemate nikoga, aj sad malo o fudbalu kompleksasu
(hihihihihhih, 14. oktobar 2018 12:13)

Ti nikog u ničemu ne dereš, ni ti, niti taj kojem odgovaraš, niko od vas, vi tu samo bezveze kucate hvalisave komentare a niste ničim doprinijeli uspjesima ni Đokovića, ni Ćorića, ni Kostelića, niti bilo kog od njih, zato stvarno nemaš razloga da se tu hvališ, ni ti ni tvoj prekodunavski kolega!

statisticar

pre 5 godina

Koliko je Coric lose odigrao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan na moru, 14. oktobar 2018 12:46)

Koliko je lose igrao uporedi statistiku meca sa Rodzerom i ovu danasnjui videces da su svi parametri bolji nego juce

Posetilac

pre 5 godina

Kad igraju dva mlatača - prebacivača teniskih loptica, onda pobeđuje uvek onaj koji manje napada. No, šta ćeš i to se zove tenis.
(novica, 14. oktobar 2018 13:51)

A jel znaš onu:

Um caruje, snaga klade valja.

Nole fan

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica. 
(croata, 14. okto

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% .

CroFed

pre 5 godina

@croata Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas, dok je Novakov % servisa s 72 u meču s Zverevim, pao na 62. Razlika su neforsirane greške Ćorića i činjenica da je puno manje besplatnih poena dobivao servisom jer je Novakov retern daleko bolji od Rogerovog. Da bi se ovakav Novak sredio, servis ti mora biti na razini onog Karlovića ili Isnera

Ma u Galaxiji

pre 5 godina

Кад је здрав и у пуној форми, бољег нема на кугли земаљској... Браво НОЛЕ СРБИНЕ!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Небојша, 14. oktobar 2018 14:33)
Ma u Galaxiji mala je kugla zemaljska,kakav je No1E šampion.

Šta su mu SVE radili da ga zaustave, uh kad se samo setim.
Oboriće on još MNOGE MNOGE rekorde. Mogao je on i krompirić u 2. setu ali ne htede da uništi karijeru detetu.

običan čovek

pre 5 godina

Neki sebi daju za pravo da sa nikakvim poznavanjem tenisa komentarišu kako Novak igra defanzivno. Novak itekako zna da igra ofanzivno,samo zavisi od taktike. Dokaz za to su 4 osvojena Vimbldona gde travanata podloga ne dozvoljava toliku defanzivu kao šljaka ili beton. Pošto igra protiv Borne koji nije ofanzivan igrač,a sklon je greškama,naravno da će taktika biti defanzivna u veći deo meča.

Nemanja

pre 5 godina

@King Roger.

Druze bavis li se ti nekim sportom?

Onda ne bi rekao "Kad bi Borna igrao kao juce pobedio bi Novaka".
Trebao bi da znas da izgleda da igra slabo jer se namerio na mnogo boljeg protivnika nego sto je igrao juce. Protivnika koji mu ne dozvoljava da igra kao sto bi on voleo.
Ispada da svi koji igraju protiv Novaka imaju slab dan pa samo grese.
A istinu mozes lako da vidis, Novak ih razbije da ne mogu da se sastave, pa kad ne mogu da mu nadju slabu tacku onda im zivci popustaju i naveliko grese. Vidi samo jucerasnju frustraciju Zvereva kad je shvatio da nema resenja za Novakov "zid".

Brooklyn boy

pre 5 godina

sasvim solidno Borna, ...mi zadovoljni , u vrhu smo i tenisa ...kada bi komšije bili i približno jaki tako u rukometu, nogometu, atletici, gimnastici, veslanju, svim zimskim sportovima, svim borilačkim sportovima, stolnom tenisu, i hrpu drugih ...gdje bi im bio kraj 
I da nije bilo Hrvata Pilića nikada od Noleta ne bi bilo ovo što je...zajednički nazivnik je samo što igra pod zastavom RS...a to je pokazano kada je Nole bio u krizi i kada mu je trebala vaša podrška 
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:31) 

Тврдња ти не стоји...атлетика, борилачки спортови (теквондо, џудо, рвање, карате), веслање, редовно нам доносе медаље...
Не знам зашто се јављаш, када те нико ништа није питао...

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Covek ima 5:3 i 40:0 i CEKA.Ceka da mu protivnik da poen. Ceka. I tako uvek. Moze biti ektra sampion, ali je ziheras. Federer to nikada ne radi - on uvek napada. Zato i jeste to sto je.
(dragan, 14. oktobar 2018 12:18)

Hahaha, vidim kako je juce napadao...Napadao pa spakovao kofrčiće za povratak kući

Џони

pre 5 godina

@Dag Kristi

Навијаш ли да сад Ћорић развали Новака, као што си првог јуна навијао за Агута? И хоћеш ли му након победе опет желети да крене у "освајање Калемегдана и Авале"?
Да, има овде и нас које не успеваш да фолираш.

Bane

pre 5 godina

(Belgijanac, 14. oktobar 2018 12:28)

Drugar znaš li ti šta znači brejk. Kako je Ćorić napravio nekoliko brejkova ako je Nole napravio svega dva. Sad postoji dve stvari ili si trol ili jednostavno u tenis se ne razumeš ama uopšte.

Nata

pre 5 godina

Tako je Nole, svaka cast! Sasvim zasluzeno. Takodje ne bih rekla da je ovo bio cas tenisa. Borna je igrao dobro pogotovo u prvom setu pa mali pad koncetracije, ali dobro i ovo je uspeh za njega. Cini mi se da je sasvim dobar momak i nadam se da ce kada se velika trojka povuce biti top igrac jer realno mislim da je bolji od Zvereva.


Predpostavljam sa ovom turnirom Novak nece ici u Bec ili Bazel osim ako ne bude hteo neko zagrevanje pred Pariz.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Bravo Nole majstore! Ova Noletova dominacija u Šangaju je ona situacija kada posle jednog Mastersa 1000 moraš da konstatuješ da ga je jedan igrač osvojio sasvim rutinski lagano veoma ubedljivim partijama! Zaista, ovaj Masters u Šangaju 2018. godine je bio jedan klasičan Noletov teniski bukvar od početka do kraja turnira. Pisao je Nole na terenu teniske lekcije svim rivalima sa kojima se susretao. Ne samo da je osvojio ovaj Masters bez izgubljenog seta nego niti jedan jedini brejk nije pretrpeo što zaista potvrđuje jednu veliku dominaciju. Kada je Nole u punoj fizičkoj formi i kada je željan titula to je onda jedna sasvim druga dimenzija tenisa, na svemirskom nivou, to se moglo videti upravo i u Šangaju sada. Njegovi protivnici nisu bili nimalo loši, naprotiv, odlično su igrali ali ubedljive pobede Noleta protiv svih njih su isključivo odraz Noletove velemajstorske igre i nadahnuća. Danas u finalu, odlično je parirao Borna zaista, i sve pohvale za njega na izvrsnoj igri i odličnom turniru, najboljem u njegovoj karijeri, zaslužio je da igra finale Mastersa, danas u finalu imao je mnogo mnogo dobrih poena Borna ali jednostavno za ovoliko sjajnog Noleta i to je bilo premalo.

Na kraju, suma sumarum, velike čestitke našem velikom šampionu Noletu na još jednoj velikoj tituli, 32. Masters 1000 mu je već u vitrinama, nastavlja žetvu punom parom, samo nek nastavi u tom smeru, bravo Nole majstore!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pitam se odakle više srpskih zastava u Kini nego u Srbiji 
....kasnije se setio....tamo se i proizvode....
(peki, 14. oktobar 2018 12:38)

Lepa misao. A Kinezima svaka cast.

Kovalski

pre 5 godina

@Dejan C.Zvezda,druze sreca pa ne brani u prvoj polovini 2019 skoro nista bodova(ili nesto malo)...Ali njemu to ne smeta,kada je u fokusu cisti sve!

Red

pre 5 godina

Kad neko kaze defanzivni tenis,taj nikad nije igrao tenis.A sta je tenis?Neko kaze samo prebacivanje loptice,pa kako se tenis igra nego sa prebacivanjem loptice?Da se mozda ne baca u kos ili u gol?Pozdrav za novicu,partizanovca.

Nole fan

pre 5 godina

Nisi lju izelj tenisa ali si gledao i jos si konstatovao da je Borna bio slabiji danas. Moj savet ti je pre nego sto se uhvatis tastature da pogledas statistiku meca juce i danas.Danas je Borna imao bolje parametre nego juce a Novak nesto slabije nego proriv Zvereva.Danas je Borna imao prvi servis 81% a juce 68% .Novak juce prvi servis 71% danas 66% . 
(Nole fan, 14. oktobar 2018 14:21) 

Ni jedan parametar coric nije imao bolji nego jucer, a i ovo za prvi servis, lazes.
(croata, 14. oktobar 2018 14:

Valjda znas da izuglas.Statistic

duki 1964

pre 5 godina

licnosti poput ovog"Bodibond",stvarno neznam kakvi su ljudi,pa ti ni rodjenog oca ne vole.Cak mislim kad se probude pa vide sebe u ogledalu,mrze tog koga vide.Ma mozes mrziti koga hoces,al kvalitet prepoznaje cijeli svijet.Najgore je biti sitna dusa,mrzitelj svega dobrog,nikad ti u zivotu nece biti lijepo.Zalim te.

Terry

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Decko pojma ti sa zivotom nemas, kad utuvis da sve od Djokovica zavisi i da je nebitno kako drugi igraju ako je Novak na svom nivou tad ce ti biti lakse. Djokovic je najdominantniji teniser koji je ikada igrao tenis, a tebi ostaje samo da kukas i da se tesis svojim cinjenicama.

Nikola

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

BODIBOND jel mi verujes da je Borna imao te 3 stavke po 100% opet bi izgubio, Djokovic je trenutno 10 nivoa iznad Federera i da je Corica pobedio sa 50% snage, veruj mi da je tako koliko god to bilo bolno po tebe.

ferdinand

pre 5 godina

Vidi se da Borna nikada neće biti veliki šampion Nema taj kvalitet da spoji nekoliko mečeva na najvišem nivou. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 14. oktobar 2018 12:38) # Link komentara 

Coric je igrao odlicno ceo turnir, ukljucujuci i finale. Nije se obrukao, bice Borna jednom prvi igrac sveta, za par godina ce biti prvi igrac zapamti. Momak je veoma vredan i bori se, okupio je dobre ljude oko sebe i nema sumnje bice u vrhu tenisa. Sto se Novaka tice, borba za prvo mesto se nastavlja, nema stajanja, prvo Pariz pa London. Nadal nece tako lako prepustiti tron, borice se taj do zadnje lopte.
(dragutin kenigsmark, 14. oktobar 2018 17:26)

Sve si lepo napisao, ali nisi razumeo moj komentar. Jedno je kad kažem neće biti veliki šampion, kao što je velika trojka, a ovo tvoje bi važilo da sam rekao da neće nikad osvojiti ništa itd...Velika, velika razlika u onome što sam ja napisao i tvog odgovora.

Armadajj

pre 5 godina

Bravo Novace! Srecan sam zbog nove titule a jos srecniji sto nema "Jumka" i "Batka pamcenja mu kratka"...ja sam mislio da su oni botovi, izgleda da ladno nisu

BBRS

pre 5 godina

Већ брејк за Новака ?!
Ово ће бити лако као да је прво коло а не финале !
Баш ми је драго а поготово због појединих, не знам како би их назвао, што тренутно лупају сами себи шамаре од муке !

skol

pre 5 godina

Pa kada neki igrac izgleda da igra lose to je zato sto mu drugi ne dozvoljava da igra dobro. Ko igra tenis zna to a ko nikada nije uzeo reket u ruke filozovira.

Sasa

pre 5 godina

Djole ....... obožavam da te gledam.... bez tebe ... tenis nije tenis.... za mene si broj jedan svih vremena... samo nastavi tako rodjeni moj....

ili primite novu sesticu

pre 5 godina

@istina u sredini hahahahha a sto mislis da ga Jelena Gencic nije nista naucila, inace za tvoju informaciju to je trenerica koja je stvorila i Moniku Seles, tako da si jos jednom potvrdio da nemas pojma, ajde jos malo o fudbalu samo to i znate, mozda i osvojite neku ligu sampiona

Jeremija

pre 5 godina

Naslov teksta je odličan.
Borna će za neku godinu biti među najboljima na turu. Kao i Zverev i drugi naslednici velike trojke.
Napredovaće onoliko koliko budu učili iz poraza od Novaka, Nadala, Federera. Iz poraza se, ipak, najbolje uči. O Novaku i njegovoj igri neću da napišem ništa, sem: sve je jasno i sve je rečeno. To je Novak.

BarbaDjole

pre 5 godina

Nisam ljubitelj tenisa, al pogledao sam corica protiv federera i ovo sad protiv djokovica. Dva razlicita igraca, za tri klase je borna bio slabiji u finalu. Da je samo nijansu bio slabiji, odero bi srbina, ovako rutinska pobjeda djokovica. No vidi se da mali ima nesto, za razliku od onog cilica.
(croata, 14. oktobar 2018 14:02)

Ima nešto i do protivnika protiv koga igra. Protiv Djokovića se drugi ne pitaju mnogo.

Šojić

pre 5 godina

Ćorić je ovaj meč izgubio još juče kad je Đoković pobedio Zvereva i kad je odigrao svoje "finale" sa Fedexom. Mislim da je to slučaj sa svim igračima osim Nadala Federera, Delpa, Vavrinke i mozda onog blesavog Kirijosa.
A Đoković igra bolje nego 2015 i 2016 ili 2011, rutinska vrhunska igra, bez gresaka sa tek ponekim vrhunskim potezom kad zatreba. Manji utrosak energije, velika energija...U svakom slucaju je sad stvarno u svakom mecu Novak favorit.

@202

pre 5 godina

Strašan potencijal je ovaj mali Borna.
Nisam ga gledao pre meča sa Federerom.
Može vrlo brzo početi osvajati turnire.
Ipak, deluje mi kao da ima 5-6kg viška.

Nikada nije postojao niti postoji teniser koji može dobiti Noleta kada on igra svoj najbolji tenis.
Ovo je brutalno tačno.

ferdinand

pre 5 godina

@ferdinand Veliki si znalac....
(Boki, 14. oktobar 2018 12:53)

Ne moraš da budeš veliki znalac, ali se ti ipak praviš pametan. Pogledaj u prošlost i videćeš Novaka, Rafu, Federera, Mareja kako osvajaju turnire tako što spojeno igraju dan za danom pobeđujući se međusobno. I to je svaki dan drugačiji tenis, još teži protivnik i tako od turnira do turnira, iz meseca u mesec I tako preko 10 godina. I to sve u Borninim godinama... A vidimo čitavu plejadu mladih igrača koji ne da ne mogu da spoje kvalitetna 2-3 meča, nego 2-3 meseca na visokom nivou. Ovo su sve činjenice i ne treba da budeš znalac, već da imaš mozak, pratiš tenis i izvlačiš zaključke. Zar je Berdih loš teniser? Nije. Ume on i bekhend i forhend, i paralelu i dijagonalu, i servis i ritern, ali ne ume to da radi u kontinuitetu i na najvišem nivou kao gore pomenuti. Zato je tu gde jeste...

momcilo

pre 5 godina

Borna je bio odlican, ali sa ovakvim Noletom niko nema sansi. Federer da zahvali Borni, bio bi patosiran, tako da je bolje da se nije brukao danas. Ovakvom Noletu samo je nebo granica. Napred Nole!!!!!!

Zoran

pre 5 godina

Borna je imao identičan postotak servisa i jučer i danas, dok je Novakov % servisa s 72 u meču s Zverevim, pao na 62. Razlika su neforsirane greške Ćorića i činjenica da je puno manje besplatnih poena dobivao servisom jer je Novakov retern daleko bolji od Rogerovog. Da bi se ovakav Novak sredio, servis ti mora biti na razini onog Karlovića ili Isnera
(CroFed, 14. oktobar 2018 15:03)

Apsolutno realan komentar!
Da bi uzeo Novaku poen moraš odigravati ekstremno agresivne udarce, počevši od servisa(sve ispod 200 na sat je za njega manje-više "boranija"). Ukoliko nisi 100% precizan(a nema ništa 100%) onda i praviš tzv. neiznuđene greške. Pogotovo što Novak, najveći deo za nijansu manje agresivnih udaraca, izuzetno precizno vraća.

Nema tu filozofije.Mislim da se ne varam da je Nikola Pilić(ako iko zna šta je tenis, onda zna taj čiča od skoro 80 leta) izjavio da je trenutno igrati protiv Novaka isto kao i lupati teniskom lopticom u zid...

Borni Ćoriću sve čestitke na najvećem uspehu u karijeri i moja iskrena želja da za par godina(i pre, što da ne) stane rame uz rame s'Novakom da ih opet gledamo u nekom finalu. I GS, što da ne? Izuzetan borac i, barem mi se čini, zaista dobar lik...

Hi hihi

pre 5 godina

Care, hvala ti po ko zna koji put! Veliko ti hvala! Nas si ponos! Volimo te!
(Alex, 14. oktobar 2018 16:30)

A zašto??? Objasni, molim te, jedva čekam objašnjenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pop, 14. oktobar 2018 16:50)

Hvala mu sto je tebe iznervirao. Nas je ponos zato sto nas cini srecnima. Volimo ga jer nas opet cini srecnima. Jel dovoljno????

Pera Zver

pre 5 godina

@Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Ne zanosi se,, momce. Da li ti zaista mislis da je bitno ko.je sa druge strane Novaka i u kakvoj je formi, ako Novak igra u svom ritmu i formi.

Najdominantniji ikada.

Sa pola snage je ovog momka pocistio.

CATAPA

pre 5 godina

Koliko vidim niko ne negoduje na to što se Novak Đoković bezrezervno naziva najvećim srpskim sportistom. On to i jeste, ali takvo nešto je teže postići nego biti najbolji teniser svih vremena.
čak i oni koji mu osporavaju da je najbolji svetski teniser, izgleda više ne mogu da ospore da je najbolji i najuspešniji naš sportista svih vremena i svih sportova.

mile

pre 5 godina

Opusti se, bre, šta ti je. Sve je ok. Strava ste. Baš ste moćni. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mile, 14. oktobar 2018 11:41) 

opušten do mile volje, kada se sjetim da vam je nogomet sport broj 1 :-))))
(istina u sredini, 14. oktobar 2018 11:54)

Pa ne deluješ nešto opušteno. Za takvu sportsku velesilu imaš potrebu da se mnogo dokazuješ. Hm.

Kovalski

pre 5 godina

Kao sto napisah u najavi meca,Borni maksimalno 7-8 gemova...Jednostavno ne moze niko protiv ovakvog Novaka! Igra covek koliko mu treba,jednostavna on je klasu, dve iznad svih na ATP turu..

gremlin

pre 5 godina

Dakle ovaj Djokovic propusti 3 meč lopte i ništa sledeci gem ga sravni sa zemljom!!!p.s.Bicu iskren i reći NISAM VEROVAO DA ZELI DA IGRA TENIS KAD JE SVE BILO STA JE BILO,POGREŠIO SAM...IZVINI NOLE!!!

BBRS

pre 5 godina

Као што сам на почетку меча рекао, ово ће бити лагано као да је прво коло а не финале !
Надам се да они дрекавци што навијају за сваког осим за Новака успешно лече фрустрације.

to je ipak vas nivo

pre 5 godina

@istina u sredini kme kme kme kme, hahahah malo sutra ga je Pilic sve naucio ,vatas se za najtanu slamku ahahahah, i Novak zna ko su prvai sampioni ,ipak je on to sam , vidis da ne gubi u finalu

Nole fan

pre 5 godina

hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina 
(kakav kompleksas, 14. oktobar 2018 12:09) 

hahahah...pa da prebacivala loptice preko mreže, Nikola ga svemu važnom naučio...što je najbolje navijam za Novaka osim kada igra protiv Hr tenisača, a ono sa našim nogometašima mi u HR mu nikada nećemo zaboraviti...volimo te Nole jer znaš tko su pravi šampioni ;-)
(istina u sredini, 

Naucio ga Marjan Vajda.Od juniora do seniora dug put. Koliko je samo treniralo u kampovima Bolitijerija, Muratoglua bili najbolji juniori sveta a kasnije nista
Primeri Gulbis, Tipsarevic.....

milutin

pre 5 godina

(prpa, 14. oktobar 2018)
Nije jasno prpi zašto kažem: HVALA ŠAMPIONE.
Nije zbog "kladže", kako se on primitivno izrazi. Ne bavim se time, imam para. A ti?
Svakako, HVALA NOVAKU, učinio mi dan ljepšim!

Djordje

pre 5 godina

(Neumoljive činjenice, 14. oktobar 2018 16:02)

Juce je igrao Borna bolje i pobedio a danas lose i izgubio? Znaci Borna koji igra prvo veliko finale se pita a Novak koji je 10 godina u vrhu i preko 50 finala se nista ne pita. Znaci Djokovic je pobedio jer je njegov protivnik lose igrao? Moj iskreni savet je sa prestanes da pratis tenis.

pera zdera

pre 5 godina

@samo pitam
ne postoji ofanzivniji return od Novakovog u istoriji tenisa. njegov return se em brzo vrati em je dubok. milion puta je to receno od strane mnogih igraca i komentatora. server, koji bi trebalo da ima upravo tu prednoat, nema vremena da se namesti za udarac i gubi odmah kontrolu poena.

SIMEON

pre 5 godina

Ljudi, ne komentarišite ga više. Samo uživajte. Novak je sve ono što mi obični srpski plebs nikada nećemo biti. On je čovek koji je uzeo sve titutle i sve novce koje nisu bile njemu namenjene. On je toliko uradio za nas da nam je produžio postojanje i opstanak na zemaljskoj kugli. Zato, ne filozofirajte više o tome šta jede i sa kim se druži već budite ponosni i uživajte. Ako to ne možete, onda utulite svoje komplekse i svoje zlo koje nemate gde da istovarite. Oplakujte sami sebe na nekom drugom mestu.

Marsovac

pre 5 godina

"Ljudi, ne komentarišite ga više. Samo uživajte. Novak je sve ono što mi obični srpski plebs nikada nećemo biti. On je čovek koji je uzeo sve titutle i sve novce koje nisu bile njemu namenjene. On je toliko uradio za nas da nam je produžio postojanje i opstanak na zemaljskoj kugli. Zato, ne filozofirajte više o tome šta jede i sa kim se druži već budite ponosni i uživajte. Ako to ne možete, onda utulite svoje komplekse i svoje zlo koje nemate gde da istovarite. Oplakujte sami sebe na nekom drugom mestu.
(SIMEON, 14. oktobar 2018 19:01)"
duvan cvarci su tajna uspeha...

f

pre 5 godina

Roger je npr 18 GS uzeo sa 35 ipo godina. Novak ce toliko godina imati na US Openu 2022-e. Do tog US Opena u medjuvremenu ima da se odigra jos citavih 15 GS. Uzimajuci u obzirNovakov talenat, fizicku spremu i nedoraslu konkurenciju, cudo bi trebalo da se desi pa da Novak do kraja 2022 na svom kontu nema najmanje 20 GS.

kontras

pre 5 godina

Roger je npr 18 GS uzeo sa 35 ipo godina. Novak ce toliko godina imati na US Openu 2022-e. Do tog US Opena u medjuvremenu ima da se odigra jos citavih 15 GS. Uzimajuci u obzirNovakov talenat, fizicku spremu i nedoraslu konkurenciju, cudo bi trebalo da se desi pa da Novak do kraja 2022 na svom kontu nema najmanje 20 GS.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (f, 14. oktobar 2018 19:46) # Link komentara

Podrzavam tvoj rezon i ima smisla. Ali treba uzeti sa rezervom jer nije lako osvajati grend slemove. Pre svega ne mozemo zaboraviti da je Novak dve pune godine propustio a Federer i Nadal su to maksimalno iskoristili. Novak je u punoj snazi pao na listi zbog povrede, pa ne moze se ocekivati realno da ce uvek igrati ovako kao poslednjih cetiri meseca. Treba sacekati, bice vazno da Novak dodje do prvog mesta a onda da osvoji Australiju, samo da bude zdrav i ni motovacija nece biti problem.

retro poreznik

pre 5 godina

@Partizan 1917
Pravo ime i komentar partizanske secikese. Otimam a ništa ne dajem. Koliko je država uložila u njega toliko joj i vraća. Nula za nulu.

kakav kompleksas

pre 5 godina

@istina u sredini hahahah em sto je Novak Srbin ,rodjen u Srbiji, trenirala ga Jelena Gencic ,imas pravo nema veze s nama hahahah ajde zazmuri nece ovo dugo da traje, ionako ste se vec trebali da naviknete u zadnjih 25 godina

Saša

pre 5 godina

Čestitke Đokoviću i Ćoriću i još puno ić-a u finalima. Ovim što se trse čij je veći ,a nikad ništa pametno u životu nisu napravili i tuđi uspjesi su kao njihovi, nek se malo zamisle kad kritiziraju tuđe da li su oni ti koji mogu kritizirati nekoga.

ernesto che

pre 5 godina

Kao sto rekoh juce, Borna je dobar igrac i sjajan momak jednog dana ce sigurno biti broj 1, ali to onda kada ne bude trojice najvecih, prosto, pobedjivace on s vremena na vreme najbolje ali da bi bio br.1, moras to raditi u kontinuitetu, on prosto nije kalibar za to. Ima veliki potencijal, sjajan igrac, veliki profesionalac, sjajan decko, ali prosto i nema malo srece da u najboljim danima ima trojicu od petorice najboljih svih vremena za protivnike.

srle

pre 5 godina

Bravo Nole, posebno je vazno sto je titulu osvojio bez pretrpljenog brejka. To pokazuje kolika je dominacija srpskog igraca, svaka cast i srecno u borbi za prvo mesto.

Stefan

pre 5 godina

Kakav mec Novaka i kakav generalno turnir za njega.Svaki mec je odigrao na jako visokom nivou.Zaista briljantna nedelja za Noleta.Mislim da najzadovoljniji moze biti sa svojim servisom koji je tokom citavog turnira funkcionisao gotovo pa perfektno.U prilog tome ide da se Novak u 5 meceva suocavao sa samo 4 brejk lopte,i svaku je spasao(treba reci i da je pored solidnog broja as udaraca bilo i dosta servisa koje protivnici nisu uspeli da vrate u Novakovo polje).Raduje i podatak da je Novak generalno pravi zaista mali broj neiznudjenih gresaka.
Rezime bi bio:odlicnih 5 meceva ,5 pobeda i to bez izgubljenog seta.
GOOD JOB CHAMPION!

Peto koleno

pre 5 godina

Ne vidim od kakvog je znacaja nacionalna pripadnost kada govorimo o tenisu. Borna je izvrsno igrao i danas, Nole bio na svom nivou, i eto nove titule.
Sjajan tenis, sve najbolje obojici.

Stanko

pre 5 godina

A sta da se prica o teniseru koji je osvojio SVE GS i SVE Masterse i kad igra sa 90% svojih mogucnosti ne moze niko ni set da mu uzme ?? Nije sto je nas ali je stvarno sportista kakvog mi nikada vise necemo ni blizu imati.....

sidji do reke

pre 5 godina

kapa dole kinezima za navijanje! ajde da se zapitamo koji strani sportista bi nekog našeg čoveka naterao da kupi zastavu tudje zemlje i od srca maše i navija? nemam reči, jednostavno

Bane

pre 5 godina

(King Roger, 14. oktobar 2018)

Drugar moraš da razlikuješ sreću od konstantnosti. Da bi bio vrhuski igrač igrač na najvišem nivou nema ono da sam igrao ko juče sigurno bi pobedio. To je i komentarisao čak i komentator. Gde kaže da mladi igrači teško da mogu da ponove onaj nivou igre protiv dva top igrača u dva dana. Naročito kad ta tvojica ne igraju slično. Tako da ti je komentar onako baš klinački.

Goran

pre 5 godina

Kada igra Novak treba ukinuti kategoriju "neiznudjena greska". Kada se igra protiv Novaka skoro svaka greska je iznudjena. Da li moze da se kaze neiznudjena greska ako Borna krajnjim naporom vrati 10 lopti koje su pale pored same linije pa onda pogresi kod 11-te. To je itekako iznudjeno.

Nebi

pre 5 godina

@cosmoss. Statistika meča kaže da je Djoković osvojio 72 poena, a Ćorić 52. Ne želim da se raspravljam sa ostrašćenim navijačima, ali da li je zaista moguće da tvrdite da je meč bio ravnopravan iako je jedan protivnik osvojio skoro 40% više poena od drugog.

Вељко Marinković

pre 5 godina

@Nemanja >>

Bravo za komentar!
Pročitao sam još par sličnih.
Novak ih "ubije"u pojam,tako što sve loptice vrati i to kako.
Ko nije igrao tenis,ne zna koliko je to frustrirajuće!
Na kraju to izgleda kao da Novak nije igrao ništa specijalno.
Zapravo,igra kao kompjuter u šahu.
Koji god dobar potez odigrate i mislite da ste bolji,on nađe još bolji odgovor.Fascinatno

Milos

pre 5 godina

Sad svaki Noletov hejter kaze,ma on je nikakav igrac,nego ga hoce zreb ,Hahahahahahahahahahaha!!!!!!!Decko objasnio ko je KRALJ TENISA I TACKA!!!!!!