Del Potro predao meč Borni Ćoriću

Borna Ćorić, hrvatski teniser, plasirao se u četvrtfinale Šangaja, pošto mu je meč predao u drugom setu Huan Martin del Potro.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. nije mi jasno da je uopšte igrao turnir.
  i prošle nedelje kada je izgubio, imao je temperaturu.
   (matori, 11. oktobar 2018 19:01)

  # Link komentara

 2. Juče ga je propisno izlomatao Gaske. Šetkao ga je iz ćoška u ćošak. Nije mu poslao dve loptice u istu stranu. Delpo je težak , nije elastičan, ne kreće se lako a ti njegovi široki, ubitačni forhendi opterećuju celu skeletnu strukturu. Zato je i sklon povredama .
   (Čiča Miloje®, 11. oktobar 2018 17:14)

  # Link komentara

 3. Njegov najveci problem je sto jos nije naucio da trci ili se jedva vuce po terenu ili pada.
  (seki, 11. oktobar 2018 16:53)

  # Link komentara

 4. ..da će biti ovakvi komentari. Del Potro je tip igrača, i kada je ozljeđen je opasan, nešto u stilu "ranjeni lav je najopasniji". kao pa ozljedio se, pa zato je izgubio, di bi se dao kredit malom Borni, koji ga je držao u egalu cijeli set, da bi ga na mreži onom savršeno zarezanom loptom doveo do povrede. nakon čega je bilo jasno, da će Borna to kapitalizirat, jasno je da Del Potro nije na sto posto, ali on je i na 60-70 posto svojih mogućnosti opasan, pogledajte kako je kasnije penetrirao winere iako je bio ozljeđen, Borna je tražio chalange i Del PO je obrisao crtu ko da ju je snajperom ciljao. želim reći, da je omalovažvanje Borne koje i mnogi u hrvatskoj prakticiraju stvarno sramotno. a opet omalovažavanjem njega, se omalovažava pomalo i Del Potro, jer ispada da je on igrao protiv nekog luzera, a ne top 20 igrača, koji potencijalno može postat top 15 ako prođe Ebdena u QF. s ovim novim timom je počeo igrat jako dobro, i ostavio je vidni napredak ne samo na rankingu već i u igri. na koncu, do te ozljede ne bi ni došlo da nije Borna izdržao držati egal i kod 5-4 poravnati na 5-5 koliko mulaca bi se ukenja... i popu... servu protiv Del Potra u tom momentu, ali nije i on, recimo Zverev je u polufinalu Acapulca 2017 pu... servu baš u takvim momentima. i sigurno da se to dogodilo, Del Potro ne bi predao, da je kojim slučajem dobio prvi set, u to budite sigurni. Zverev je bolji server od Borne, ali Del Potro nije uzeo servu Borni, a je Zverevu, dakle pitalo se i Bornu ovdje.
  (a nije da nije predvidljivo.., 11. oktobar 2018 16:47)

  # Link komentara

 5. Malerozno falični delPo. Inače da je osvojio turnir imao bi rank 2.
  Federer Nadal Novak i Mari su jedini igrači na prve dve pozicije; zadnji koji je van njih to bio na mestu 2. je Lejton Hjuit, pre više od 13 godina. Neverovatno.
  (znanje-imanje, 11. oktobar 2018 16:09)

  # Link komentara

 6. jedino je tako mogao da ga dobije
   (wolwerine, 11. oktobar 2018 16:02)

  # Link komentara