1. Čuj ovog - pokazali karakter!?

  Zvezdaš i karakter... To ne ide jedno sa drugim.
  (PFC 1970, 11. oktobar 2018 20:33)

  # Link komentara

 2. Da imas imalo karaktera nebi zauzimao mesto nekom dobrom pleju.
   (laz je da nije zlato sve sto sija, 11. oktobar 2018 20:28)

  # Link komentara

 3. Svaka cast Filipu, ali on je za treceg pleja. Razlika uvek opada tada.(Goran, 11. oktobar 2018 19:45)

  Neko će pomisliti da sam Dr NČ i da branim svog sina, ali jednostavno pokušavam da svet, pa naravno i sport sagledam objektivno, kroz činjenice.
  Apsolutno je tačno da je razlika od - 4 do + 11 nastala sa Filipom na terenu, jer je Regland bio u totalnom minusu (verovatno zbog virusa od subote) sve do 35 minuta. Deo meča je otišao u minus sa Reglandom i ilipom, ali to nije samo njegova krivica, jer su svi bili u autu. Završnicu je odigrao vrlo dobro.
  Takođe u PG je bio odličan i održavao je stalno vođstvo dok je Regland bio na klupi.
  Voleo bih da je tu Jović, ali je Filip ipak bolji od na pr. Rebića. Za sada solidno vrši posao, a čekaju se Nenadić, Radanov ili Davidovac. Ukoliko bude potrebe, (za finiš sezone) Tomić će pronaći drugog playa od januara. Sa solidnom 4 (čeka se Boriša) roster bi bio savršen. Kešelj je misterija.
  (SrbEUin, 11. oktobar 2018 20:16)

  # Link komentara

 4. Svaka cast Filipu, ali on je za treceg pleja. Razlika uvek opada tada. A vi sto pisete 2 plus 1 kljucni....jeste svaka cast...a onaj prodor gde je bio sam kod duh na sredini obruca, lopta jedva dotakla prvi obruc? I mnogo dugo traje napad sa njim, cesto se mora pucati bez veze. Mora ozbiljniji plej za drugu fazu EK.
   (Goran, 11. oktobar 2018 19:45)

  # Link komentara

 5. Gledao sam i druge utakmice Zvezde i Covic definitivno nije igrac za Zvezdu. On je kosarkas koji ce povremeno da bljesne, nekad ce da da puno koseva kada ga krene, medjutim u vecini utakmica igrace nikako, bezidejno. Svaki put kad on udje u igru, protivnik se priblizi, promasuje dosta suteva, a ne libi se da sutne. U organizaciji igre je bezidejan. Regland recimo odigra lose celu utakmicu i onda pogodi na kraju kada je trebalo. Covic to nece moci nikad.
  (Pedja, 11. oktobar 2018 17:08)

  Da, npr. ni juce nije dao onih kljucnih 2+1, posto ne radi to nikad. Decka toliko svi hejtuju (ajd da iskompleksirane zebrice i da razumem, ali zvezdasi!) da je to strasno stvarno. Jeste, ima kondiciju ko ja (a ja radim 8 sati dnevno za kompom i teretana me nije videla godinama) i nema pojma covek da igra odbranu (povezane su te dve stvari, naravno) ali nije uopste tako los u napadu i cesto ima neke super-lucidne asistencije. Cinjenica, nije bas neki suter, ali mislim da je to pre stvar grca upravo zbog toga sto svi jedva cekaju da nesto uk... nego sto zapravo ne ume covek. Malo vere u lika, ne bi skodilo...
  (Sabre, 11. oktobar 2018 19:35)

  # Link komentara

 6. 32 asistencije Zvezde u EC:

  Čović 7
  Regland 6
  Baron 4
  Faye 4
  Perperoglu 3
  Dobrić 2
  Ojo 2
  Zirbes 1

  Glavni posao playa Filip obavlja solidno. Kada se opusti i uzme više šuteva biće ofanzivno još bolji.
  Sada pišite da je slab u odbrani. Posle toga ću pogledati izgubljene/osvojene lopte.
  (SrbEUin, 11. oktobar 2018 19:08)

  # Link komentara

 7. sinoc fica i nije bio los
  izneo je na kraju za 2+1
  mozda i.prelomni.momenat
   (kalcokera, 11. oktobar 2018 17:37)

  # Link komentara

 8. Gledao sam i druge utakmice Zvezde i Covic definitivno nije igrac za Zvezdu. On je kosarkas koji ce povremeno da bljesne, nekad ce da da puno koseva kada ga krene, medjutim u vecini utakmica igrace nikako, bezidejno. Svaki put kad on udje u igru, protivnik se priblizi, promasuje dosta suteva, a ne libi se da sutne. U organizaciji igre je bezidejan. Regland recimo odigra lose celu utakmicu i onda pogodi na kraju kada je trebalo. Covic to nece moci nikad.
  (Pedja, 11. oktobar 2018 17:08)

  # Link komentara

 9. Odavno vec sumnjam da problemi sa zapisnickim stolom nisu slucajnost.Pitajte Turke za takve probleme (polednja utakmica izmedju Zvezde i Efesa).Nas je sinoc to definitivno izbacilo iz ritma.Zato se zalazem da se klubovi novcano kaznjavaju zbog problema sa zapisnickim stolom.I,da,pokazali smo karater.Ako su se oni vratili posle -11,mozemo i mi.Idemo dalje...
  (Ime,prezime,itd,itd., 11. oktobar 2018 16:48)

  # Link komentara

 10. Sem ružne igre imali su i skandalozan zapisnički sto, haos!
   (zliZo, 11. oktobar 2018 16:27)

  # Link komentara

 11. Covic je inače pokazao najveći karakter.Da ne bi njega,ne bi bilo ni neizvesnosti.
  (kalkuta, 11. oktobar 2018 14:26)

  # Link komentara