Subota, 06.10.2018.

20:17

Kovaču se ozbiljno drma stolica – novi poraz Bajerna!

Fudbaleri Bajerna iz Minhena poraženi su pred domaćom publikom od Borusije iz Menhengladbaha sa 3:0, u sedmom kolu Bundeslige.

Izvor: PT

Kovaèu se ozbiljno drma stolica – novi poraz Bajerna! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

M. Radosavljevic

pre 5 godina

Ja sam isto rodjen u Salzburgu pa nisam Austrijanac. Mozes da budes ono sto su ti roditelji a Jupu i Otmaru rositelji nisu nemci vec holandjani i svajcarci. vidi meni je svejedno odakle su oni cisto ovako sam postavio komentar.sportski pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neleknelevienna, 6. oktobar 2018 21:58) # Link komentara

O cemu ti pricas? Jup Hajnkes je cistokrvni Nemac, rodjen u Menhengladbahu i od roditelja Nemaca. Ne znam sta si ti, ali Jup je Nemac.

ggdrttt

pre 5 godina

Kovač je trener dobre kakvoće. Vodio je CRO jednu od najboljih rpz. Sinoć je Bajern bio dominantan u II pol. ali nisu još uigrani pod novim trenerom.

Srećko

pre 5 godina

Bayern je bio najdominantniji u Evropi, onda kad je imao konkurenciju u ligi. Jaku konkurenciju u vidu Klopovog Dortmunda. Tad su i osvojili LŠ. Slabljenje konkurencije i insistiranje na igračima kojima je zent prošao pre dve sezone, glavni su razlozi ovakavog Bajerna. Gvardiola je to na vremen shvatio.

jedan stonoteniser

pre 5 godina

neka i tereba.Kad su ga pitali kao selektora hr reprezentacije sta misli o Simunicevom urlanju ustaskog poklica,rekao je zasto bi ja trebao nesta o tome reci.Pametnjakovic ustogljeni

BODIBOND

pre 5 godina

Sad kad angazuje Bajern Milojevica kao kosarkaski klub Deju Radonjica hahaha. Salu na stranu, Bajernu treba novi trener, ne znam zasto su angazovali tog Kovaca, cak bi i Van Bujten bolje rezultate pravio jer zna kako klub dise. Gde je onaj trener Ralf Rangnik? Neka njega angazuju.

extremesportist

pre 5 godina

Ovaj isti Bajern je pre 5-6 meseci mleo sve redom i igrao polufinale LŠ gde su bili podjenako dobri, ako ne i bolji, od budućeš šampiona Reala, tako da manite se te priče da su igrači stari. Jeste većini vrhunac karijere prošao, ali nisu svi mogli ostariti i doživeti tako drastičan pad forme za manje od pola godine...

Tako da, ili bojkotuju Kovača ili njegova taktika i ono što traži od igrača jednostavno ne funkcionišu.

Nadam se nekom solidnom transferu na zimu, pre svega na pozicijama levog beka (Alaba nema zamenu), krila (Koman je dobar, ali Gnabri katastrofa) i potencijalno centralnog veznog i naravno treneru koji će sve to da poveže u kompaktnu celinu...

веверица

pre 5 godina

како то ковач био добар тренер прошле године, а сад постао лош тренер. неће бити. пре је проблем негде другде. овај тим бајерна је у највећој мери истрошен и засићен. левандовски индолентан, милер већ пар сезона у паду, рибери и робен пензионери. остали никад нису ни били неки играчи.

Mane

pre 5 godina

Ovaj nista nije pokupio od klopa nisu veliki timovi za njega real ako ne promeni trenera bice kao manutd pravice zidana od blata.
Barca se isto muci ako nastave ovako Atletiko ima sansu da osvoji ligu.

croata

pre 5 godina

Kovaceva trenerska mantra, samo top fizicka sprema i zeljezna disciplina u cijeloj momcadi pa dokle dogura.
Za eintracht mozda dovoljno, a za bayern i hrvatsku reprezentaciju ne. Ne zna balansirati, osjetiti igrace, nema taj cip u glavi. Takav je bio kao i igrac, ide glavom gdje mnogi ne bi ni kopackom, al vic u igri strani pojam. Ko da nema balkanske gene. Doduse u specificnom klubu kakav je bayern trener nije glavna karika, rumenige i bekenbauer vuku sve konce i njima je ustvari savrseno drzat na klupi nekog poput kovaca. Npr s guardiolom je bilo puno teze jer je ovaj pokusavao nametnut sebe kao glavnog, u njemackom stroju to ne prolazi. Oni traze wehrmachtovog vojnika za trenera, a tu je kovac idealan. Zato mislim da ostaje bez obzira na ove lose rezultate.

BOSS

pre 5 godina

Malo ima pravih i dobrih trenera kao prije,a puno ekipa koje imaju velike pare i onda ne mogu svi timovi imat dobre trenere. Pogledat Valverdea,ovog Loto... u Real,Kovac u Bajern M pa.oni prije 10 - 15 godina ne bi mogli Hetafe trenirat.

Dragan

pre 5 godina

Upravo procitah komentar da je Bajern otisao korak nazad dolaskom Guardiole ? Ahahahah ee stvarno nekim ljudima treba zabraniti pristup internetu. Lik koji god tim da je vodio dominirao je a neki i dalje misle da je prevara ali tako je to svako danas prati fudbal.

zemlja rijalitija i botova

pre 5 godina

Ne treba kriviti Kovaca previse. Bajern je zreo za smenu generacije jos od lani al posto to nisu odradili tu su di su.
Ne bi bilo iznenadjenje da ne osvoje ligu ove godine.
Sace oni polako da skautiraju najbolje iz drugih timova bundeslige i eto dominacije opet narednih par godina.
Nekad sam ih mnogo postovao sad su mi odvratni upravo iz razloga sto direktno oslabljuju protivnike.

Daa

pre 5 godina

I sad ce Zidan da ode u Bajern i Junajted ce opet da izvisi kao za Guardiolu, Ancelotija, Klopa itd. Kad ne ide ne ide valjda ce se do 2030 taj klub oporaviti.

neutralni felsh

pre 5 godina

(Nemanja, 06. oktobar 2018 20:52) 

hajnkes je holandjanin a hicvild je svajcarac
(neleknelevienna, 06. oktobar 2018 21:06)


ne, hajnkes je englez, murinjo je rus, anceloti je norvezanin...

Negativni

pre 5 godina

Bajern ima dosta isluženih igrača, a dok ne naprave neku novu generaciju doveli su smehotresnog trenera jer nema svrhe kupovati nekog skupog i vrhunskog, dok Roben, Riberi i ekipa ne završe karijere.

h

pre 5 godina

negdje sam ja grdno pogrijesio, ozbiljno pratim fudbal bas dugo vremena i klasicno sam do prije 5 minuta bio ubijedjen da je Hajkens Holandjanin. Izvinjavam se covjeku kog' sam ispravio, i ja veceras nesto naucih.

neleknelevienna

pre 5 godina

Kriticar, 06. oktobar 2018 21:34)

Ja sam isto rodjen u Salzburgu pa nisam Austrijanac. Mozes da budes ono sto su ti roditelji a Jupu i Otmaru rositelji nisu nemci vec holandjani i svajcarci. vidi meni je svejedno odakle su oni cisto ovako sam postavio komentar.sportski pozdrav

Kriticar

pre 5 godina

(Nemanja, 06. oktobar 2018 20:52)hajnkes je holandjanin a hicvild je svajcarac
(neleknelevienna, 06. oktobar 2018 21:06) Hajnkes rodjen u Gladbahu i ima 39 nastupa za nemacku reprezentaciju. Hicfeld rodjen u Lörrach blizu svajcarske granice, ali ipak je Nemac.

Ivan

pre 5 godina

Sve je ovo normalno! Napisao sam i prošle sedmice nakon debakla od Herte p potom i nakon one mlake nikakve igre protiv Ajaksa da Kovač jednostavno nije kalibar trenera za veliki moćni Bajern i da će se debakli nastaviti. I evo, nastavljaju se i sve su veći i veći, sve teži i teži, ovaj težak debakl od Borusije Menhengladbah u sred Minhena je krajnja opomena upravi bavarskog giganta da reaguje što pre jer Kovač svojim neiskustvom ozbiljno zakiva eksere u srce bavarskog giganta i pravi od njega prosečan klub.

Mia san Mia

pre 5 godina

Dosta je problema u Minhenu.Prvi i najveci uprava,pre svega lopov Henes,ljudi evro nisu dali na pojacanja,otisao Bernat sad ce im Bekenbauer igrati beka,mozda se i Salihamidzic vrati.Insistiranje na Robenu i Riberiju i minhenskom Vejnu Runiju-Mileru(Vrhunac u ranim dvadesetim i onda nizbrdo u kasnim,moj omiljeni igrac zao mi je na sta je spao).Kovac nije kalibar Bajerna,ali naravno nije glavni krivac.Jednostavno mnogo potrosenih igraca,ovo samo pokazuje kakav je majstor Jup Hajnkes,bez pola tima izdominirao Real u oba meca prosle godine,ali naravno amateri Ulrajh i Rafinja i nezainteresovani Miler i Levandovski sve pokvarili.Ja se nadam kao navijac Bajerna da Borusija ili bilo koji drugi tim uzme Bundesligu ove sezone i da bude interesantno i konkurentno kao ranije,pa ce i samim tim Bajern ojacati i biti spremniji za zavrsnicu LS.

BODIBOND

pre 5 godina

Pa kazem ja lepo da ne mogu treneri koji dolaze iz Znj ekipa da treniraju klubove Bajernovog renomea. Bolje da Uli Henes smeni Niku Kovaca dok djavo nije odneo salu. Martin Jol, Antonio Konte, Feliks Magat su bez angazmana.

Münchner aus Serbien

pre 5 godina

Ne treba kriviti Kovaca previse. Bajern je zreo za smenu generacije jos od lani al posto to nisu odradili tu su di su.
Ne bi bilo iznenadjenje da ne osvoje ligu ove godine.
Sace oni polako da skautiraju najbolje iz drugih timova bundeslige i eto dominacije opet narednih par godina.
Nekad sam ih mnogo postovao sad su mi odvratni upravo iz razloga sto direktno oslabljuju protivnike.
(zemlja rijalitija i botova, 6. oktobar 2018 21:08)

A meni Bajern odvratan oduvek, iako vec skoro 30 godina zivimu Minhenu. Uvek navijam protiv njih, sve jedno ko im je protivnik. Volim ekipe kao sto su Borusija Dortmund, Salke, Bremen, Hofenhajm...Sto se Kovaca tice, on sigurno nije los trener, ali igraci ga zbog necega ne trpe. "Igrace" toliko dugo protiv njega dok sam ne da ostavku, ili bude otpusten. Hoce oni verovatno po 100-ti put Hicfelda ili Hajnkesa, iako su obojica zbog starosti (Hajnkes) okacili kopacke o klin. Posto para busi 'de burgija nece, nista nije nemoguce.

Gdin '77

pre 5 godina

Nije problem u igracima. Bayernu treba trener koga ce igraci da respektuju kao na primer Hajkens. Kovac je dobar trener , ali nema iskustva pogotovo sa ovakvi gigantom kakav je Bayern.

Bavarac

pre 5 godina

Dace Bog da Borusija osvoji titulu,Bajern je smorio
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan Duks, 6. oktobar 2018 20:38)

Ako cemo tako onda je vise smorila i Barsa i Real i PSZ i Chelzi i City i Juve...

Grobar-Srbija

pre 5 godina

Nije Kovač loš trener nego su to sve same „zvezde“, kao što neko reče na ovom portalu i slazem se u tome, Bajern moze samo neki nemac da trenira.

aaaaa

pre 5 godina

Ovde su ocigledno igraci prestali da igraju za njega.Strasno na sta je fudbal spao da igraci svojim egom odredjuju kako ce klub igrati.Ne tako davno igraci koliko god veliki da su bili postovali su odluke trenera.Kao navijac celzija setim se da se drogba koliko god veliki bio a bio je legenda nikada nije zalio na nacin igre koji je murinjo forsirao tj. one njegove autobuse I ona njegova izivljavanja da posle poraza treba sutradan da su u 6 ujutro na treningu.Sve u svemu danas su redji fudbaleri od starleta na terenu

nepismeni

pre 5 godina

Ok,Junajted je očajan,ali ovaj Kovač je ipak obrnuto igricu!0:3 na Alians Areni?!?!ovo se nije dešavalo ovako lagano,bez datog gola ni protiv onog Klopovog Dortmunda,ni protiv Zamerovog Dortmunda.

lorenzo

pre 5 godina

ne branim Kovača sad...ali pogledajte reakcije igrača Bajerna kod 2. i 3. gola...smiješno...a vrhunac mi je bio kada na 0:2 ljudi se opušteno dodaju i čuvaju loptu...takođe mislim da je Bajern poprilično otišao korak nazad sa Gvardiolom...tokom njegovog mandata i sve posle, to više nije ona mašinerija iz 2013.

impeRAtor

pre 5 godina

Ako on i nesposobni Lopategi momentalno ne dobiju otkaz, jasno je da nisu dovedeni zbog rezultata nego zbog podobnosti. Mozda je red da Bajern izgubi titulu, a Real ispadne iz LS pre finala... U suprotnom uprave Reala i Bajerna bi trebalo da se penzionisu. Dva anonimusa na klupama ekipa koje su igrale polufinale LS. Sramota.

Nemanja

pre 5 godina

Bajern je bio prvak Evrope samo kad je trener bio Nemac. Bilo je dobrih stranih trenera ali LS je osvajao samo Nemac odnosno Hejnkes i Hicvild.

aaaaa

pre 5 godina

Ovde su ocigledno igraci prestali da igraju za njega.Strasno na sta je fudbal spao da igraci svojim egom odredjuju kako ce klub igrati.Ne tako davno igraci koliko god veliki da su bili postovali su odluke trenera.Kao navijac celzija setim se da se drogba koliko god veliki bio a bio je legenda nikada nije zalio na nacin igre koji je murinjo forsirao tj. one njegove autobuse I ona njegova izivljavanja da posle poraza treba sutradan da su u 6 ujutro na treningu.Sve u svemu danas su redji fudbaleri od starleta na terenu

nepismeni

pre 5 godina

Ok,Junajted je očajan,ali ovaj Kovač je ipak obrnuto igricu!0:3 na Alians Areni?!?!ovo se nije dešavalo ovako lagano,bez datog gola ni protiv onog Klopovog Dortmunda,ni protiv Zamerovog Dortmunda.

impeRAtor

pre 5 godina

Ako on i nesposobni Lopategi momentalno ne dobiju otkaz, jasno je da nisu dovedeni zbog rezultata nego zbog podobnosti. Mozda je red da Bajern izgubi titulu, a Real ispadne iz LS pre finala... U suprotnom uprave Reala i Bajerna bi trebalo da se penzionisu. Dva anonimusa na klupama ekipa koje su igrale polufinale LS. Sramota.

Grobar-Srbija

pre 5 godina

Nije Kovač loš trener nego su to sve same „zvezde“, kao što neko reče na ovom portalu i slazem se u tome, Bajern moze samo neki nemac da trenira.

Nemanja

pre 5 godina

Bajern je bio prvak Evrope samo kad je trener bio Nemac. Bilo je dobrih stranih trenera ali LS je osvajao samo Nemac odnosno Hejnkes i Hicvild.

neutralni felsh

pre 5 godina

(Nemanja, 06. oktobar 2018 20:52) 

hajnkes je holandjanin a hicvild je svajcarac
(neleknelevienna, 06. oktobar 2018 21:06)


ne, hajnkes je englez, murinjo je rus, anceloti je norvezanin...

lorenzo

pre 5 godina

ne branim Kovača sad...ali pogledajte reakcije igrača Bajerna kod 2. i 3. gola...smiješno...a vrhunac mi je bio kada na 0:2 ljudi se opušteno dodaju i čuvaju loptu...takođe mislim da je Bajern poprilično otišao korak nazad sa Gvardiolom...tokom njegovog mandata i sve posle, to više nije ona mašinerija iz 2013.

croata

pre 5 godina

Kovaceva trenerska mantra, samo top fizicka sprema i zeljezna disciplina u cijeloj momcadi pa dokle dogura.
Za eintracht mozda dovoljno, a za bayern i hrvatsku reprezentaciju ne. Ne zna balansirati, osjetiti igrace, nema taj cip u glavi. Takav je bio kao i igrac, ide glavom gdje mnogi ne bi ni kopackom, al vic u igri strani pojam. Ko da nema balkanske gene. Doduse u specificnom klubu kakav je bayern trener nije glavna karika, rumenige i bekenbauer vuku sve konce i njima je ustvari savrseno drzat na klupi nekog poput kovaca. Npr s guardiolom je bilo puno teze jer je ovaj pokusavao nametnut sebe kao glavnog, u njemackom stroju to ne prolazi. Oni traze wehrmachtovog vojnika za trenera, a tu je kovac idealan. Zato mislim da ostaje bez obzira na ove lose rezultate.

Münchner aus Serbien

pre 5 godina

Ne treba kriviti Kovaca previse. Bajern je zreo za smenu generacije jos od lani al posto to nisu odradili tu su di su.
Ne bi bilo iznenadjenje da ne osvoje ligu ove godine.
Sace oni polako da skautiraju najbolje iz drugih timova bundeslige i eto dominacije opet narednih par godina.
Nekad sam ih mnogo postovao sad su mi odvratni upravo iz razloga sto direktno oslabljuju protivnike.
(zemlja rijalitija i botova, 6. oktobar 2018 21:08)

A meni Bajern odvratan oduvek, iako vec skoro 30 godina zivimu Minhenu. Uvek navijam protiv njih, sve jedno ko im je protivnik. Volim ekipe kao sto su Borusija Dortmund, Salke, Bremen, Hofenhajm...Sto se Kovaca tice, on sigurno nije los trener, ali igraci ga zbog necega ne trpe. "Igrace" toliko dugo protiv njega dok sam ne da ostavku, ili bude otpusten. Hoce oni verovatno po 100-ti put Hicfelda ili Hajnkesa, iako su obojica zbog starosti (Hajnkes) okacili kopacke o klin. Posto para busi 'de burgija nece, nista nije nemoguce.

zemlja rijalitija i botova

pre 5 godina

Ne treba kriviti Kovaca previse. Bajern je zreo za smenu generacije jos od lani al posto to nisu odradili tu su di su.
Ne bi bilo iznenadjenje da ne osvoje ligu ove godine.
Sace oni polako da skautiraju najbolje iz drugih timova bundeslige i eto dominacije opet narednih par godina.
Nekad sam ih mnogo postovao sad su mi odvratni upravo iz razloga sto direktno oslabljuju protivnike.

Gdin '77

pre 5 godina

Nije problem u igracima. Bayernu treba trener koga ce igraci da respektuju kao na primer Hajkens. Kovac je dobar trener , ali nema iskustva pogotovo sa ovakvi gigantom kakav je Bayern.

BOSS

pre 5 godina

Malo ima pravih i dobrih trenera kao prije,a puno ekipa koje imaju velike pare i onda ne mogu svi timovi imat dobre trenere. Pogledat Valverdea,ovog Loto... u Real,Kovac u Bajern M pa.oni prije 10 - 15 godina ne bi mogli Hetafe trenirat.

Mia san Mia

pre 5 godina

Dosta je problema u Minhenu.Prvi i najveci uprava,pre svega lopov Henes,ljudi evro nisu dali na pojacanja,otisao Bernat sad ce im Bekenbauer igrati beka,mozda se i Salihamidzic vrati.Insistiranje na Robenu i Riberiju i minhenskom Vejnu Runiju-Mileru(Vrhunac u ranim dvadesetim i onda nizbrdo u kasnim,moj omiljeni igrac zao mi je na sta je spao).Kovac nije kalibar Bajerna,ali naravno nije glavni krivac.Jednostavno mnogo potrosenih igraca,ovo samo pokazuje kakav je majstor Jup Hajnkes,bez pola tima izdominirao Real u oba meca prosle godine,ali naravno amateri Ulrajh i Rafinja i nezainteresovani Miler i Levandovski sve pokvarili.Ja se nadam kao navijac Bajerna da Borusija ili bilo koji drugi tim uzme Bundesligu ove sezone i da bude interesantno i konkurentno kao ranije,pa ce i samim tim Bajern ojacati i biti spremniji za zavrsnicu LS.

neleknelevienna

pre 5 godina

Kriticar, 06. oktobar 2018 21:34)

Ja sam isto rodjen u Salzburgu pa nisam Austrijanac. Mozes da budes ono sto su ti roditelji a Jupu i Otmaru rositelji nisu nemci vec holandjani i svajcarci. vidi meni je svejedno odakle su oni cisto ovako sam postavio komentar.sportski pozdrav

Kriticar

pre 5 godina

(Nemanja, 06. oktobar 2018 20:52)hajnkes je holandjanin a hicvild je svajcarac
(neleknelevienna, 06. oktobar 2018 21:06) Hajnkes rodjen u Gladbahu i ima 39 nastupa za nemacku reprezentaciju. Hicfeld rodjen u Lörrach blizu svajcarske granice, ali ipak je Nemac.

h

pre 5 godina

negdje sam ja grdno pogrijesio, ozbiljno pratim fudbal bas dugo vremena i klasicno sam do prije 5 minuta bio ubijedjen da je Hajkens Holandjanin. Izvinjavam se covjeku kog' sam ispravio, i ja veceras nesto naucih.

Ivan

pre 5 godina

Sve je ovo normalno! Napisao sam i prošle sedmice nakon debakla od Herte p potom i nakon one mlake nikakve igre protiv Ajaksa da Kovač jednostavno nije kalibar trenera za veliki moćni Bajern i da će se debakli nastaviti. I evo, nastavljaju se i sve su veći i veći, sve teži i teži, ovaj težak debakl od Borusije Menhengladbah u sred Minhena je krajnja opomena upravi bavarskog giganta da reaguje što pre jer Kovač svojim neiskustvom ozbiljno zakiva eksere u srce bavarskog giganta i pravi od njega prosečan klub.

Mane

pre 5 godina

Ovaj nista nije pokupio od klopa nisu veliki timovi za njega real ako ne promeni trenera bice kao manutd pravice zidana od blata.
Barca se isto muci ako nastave ovako Atletiko ima sansu da osvoji ligu.

Negativni

pre 5 godina

Bajern ima dosta isluženih igrača, a dok ne naprave neku novu generaciju doveli su smehotresnog trenera jer nema svrhe kupovati nekog skupog i vrhunskog, dok Roben, Riberi i ekipa ne završe karijere.

Dragan

pre 5 godina

Upravo procitah komentar da je Bajern otisao korak nazad dolaskom Guardiole ? Ahahahah ee stvarno nekim ljudima treba zabraniti pristup internetu. Lik koji god tim da je vodio dominirao je a neki i dalje misle da je prevara ali tako je to svako danas prati fudbal.

Daa

pre 5 godina

I sad ce Zidan da ode u Bajern i Junajted ce opet da izvisi kao za Guardiolu, Ancelotija, Klopa itd. Kad ne ide ne ide valjda ce se do 2030 taj klub oporaviti.

Srećko

pre 5 godina

Bayern je bio najdominantniji u Evropi, onda kad je imao konkurenciju u ligi. Jaku konkurenciju u vidu Klopovog Dortmunda. Tad su i osvojili LŠ. Slabljenje konkurencije i insistiranje na igračima kojima je zent prošao pre dve sezone, glavni su razlozi ovakavog Bajerna. Gvardiola je to na vremen shvatio.

Bavarac

pre 5 godina

Dace Bog da Borusija osvoji titulu,Bajern je smorio
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan Duks, 6. oktobar 2018 20:38)

Ako cemo tako onda je vise smorila i Barsa i Real i PSZ i Chelzi i City i Juve...

jedan stonoteniser

pre 5 godina

neka i tereba.Kad su ga pitali kao selektora hr reprezentacije sta misli o Simunicevom urlanju ustaskog poklica,rekao je zasto bi ja trebao nesta o tome reci.Pametnjakovic ustogljeni

BODIBOND

pre 5 godina

Pa kazem ja lepo da ne mogu treneri koji dolaze iz Znj ekipa da treniraju klubove Bajernovog renomea. Bolje da Uli Henes smeni Niku Kovaca dok djavo nije odneo salu. Martin Jol, Antonio Konte, Feliks Magat su bez angazmana.

extremesportist

pre 5 godina

Ovaj isti Bajern je pre 5-6 meseci mleo sve redom i igrao polufinale LŠ gde su bili podjenako dobri, ako ne i bolji, od budućeš šampiona Reala, tako da manite se te priče da su igrači stari. Jeste većini vrhunac karijere prošao, ali nisu svi mogli ostariti i doživeti tako drastičan pad forme za manje od pola godine...

Tako da, ili bojkotuju Kovača ili njegova taktika i ono što traži od igrača jednostavno ne funkcionišu.

Nadam se nekom solidnom transferu na zimu, pre svega na pozicijama levog beka (Alaba nema zamenu), krila (Koman je dobar, ali Gnabri katastrofa) i potencijalno centralnog veznog i naravno treneru koji će sve to da poveže u kompaktnu celinu...

веверица

pre 5 godina

како то ковач био добар тренер прошле године, а сад постао лош тренер. неће бити. пре је проблем негде другде. овај тим бајерна је у највећој мери истрошен и засићен. левандовски индолентан, милер већ пар сезона у паду, рибери и робен пензионери. остали никад нису ни били неки играчи.

BODIBOND

pre 5 godina

Sad kad angazuje Bajern Milojevica kao kosarkaski klub Deju Radonjica hahaha. Salu na stranu, Bajernu treba novi trener, ne znam zasto su angazovali tog Kovaca, cak bi i Van Bujten bolje rezultate pravio jer zna kako klub dise. Gde je onaj trener Ralf Rangnik? Neka njega angazuju.

M. Radosavljevic

pre 5 godina

Ja sam isto rodjen u Salzburgu pa nisam Austrijanac. Mozes da budes ono sto su ti roditelji a Jupu i Otmaru rositelji nisu nemci vec holandjani i svajcarci. vidi meni je svejedno odakle su oni cisto ovako sam postavio komentar.sportski pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neleknelevienna, 6. oktobar 2018 21:58) # Link komentara

O cemu ti pricas? Jup Hajnkes je cistokrvni Nemac, rodjen u Menhengladbahu i od roditelja Nemaca. Ne znam sta si ti, ali Jup je Nemac.

ggdrttt

pre 5 godina

Kovač je trener dobre kakvoće. Vodio je CRO jednu od najboljih rpz. Sinoć je Bajern bio dominantan u II pol. ali nisu još uigrani pod novim trenerom.

Dragan

pre 5 godina

Upravo procitah komentar da je Bajern otisao korak nazad dolaskom Guardiole ? Ahahahah ee stvarno nekim ljudima treba zabraniti pristup internetu. Lik koji god tim da je vodio dominirao je a neki i dalje misle da je prevara ali tako je to svako danas prati fudbal.

ggdrttt

pre 5 godina

Kovač je trener dobre kakvoće. Vodio je CRO jednu od najboljih rpz. Sinoć je Bajern bio dominantan u II pol. ali nisu još uigrani pod novim trenerom.

lorenzo

pre 5 godina

ne branim Kovača sad...ali pogledajte reakcije igrača Bajerna kod 2. i 3. gola...smiješno...a vrhunac mi je bio kada na 0:2 ljudi se opušteno dodaju i čuvaju loptu...takođe mislim da je Bajern poprilično otišao korak nazad sa Gvardiolom...tokom njegovog mandata i sve posle, to više nije ona mašinerija iz 2013.

Nemanja

pre 5 godina

Bajern je bio prvak Evrope samo kad je trener bio Nemac. Bilo je dobrih stranih trenera ali LS je osvajao samo Nemac odnosno Hejnkes i Hicvild.

BODIBOND

pre 5 godina

Pa kazem ja lepo da ne mogu treneri koji dolaze iz Znj ekipa da treniraju klubove Bajernovog renomea. Bolje da Uli Henes smeni Niku Kovaca dok djavo nije odneo salu. Martin Jol, Antonio Konte, Feliks Magat su bez angazmana.

Bavarac

pre 5 godina

Dace Bog da Borusija osvoji titulu,Bajern je smorio
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dušan Duks, 6. oktobar 2018 20:38)

Ako cemo tako onda je vise smorila i Barsa i Real i PSZ i Chelzi i City i Juve...

croata

pre 5 godina

Kovaceva trenerska mantra, samo top fizicka sprema i zeljezna disciplina u cijeloj momcadi pa dokle dogura.
Za eintracht mozda dovoljno, a za bayern i hrvatsku reprezentaciju ne. Ne zna balansirati, osjetiti igrace, nema taj cip u glavi. Takav je bio kao i igrac, ide glavom gdje mnogi ne bi ni kopackom, al vic u igri strani pojam. Ko da nema balkanske gene. Doduse u specificnom klubu kakav je bayern trener nije glavna karika, rumenige i bekenbauer vuku sve konce i njima je ustvari savrseno drzat na klupi nekog poput kovaca. Npr s guardiolom je bilo puno teze jer je ovaj pokusavao nametnut sebe kao glavnog, u njemackom stroju to ne prolazi. Oni traze wehrmachtovog vojnika za trenera, a tu je kovac idealan. Zato mislim da ostaje bez obzira na ove lose rezultate.

zemlja rijalitija i botova

pre 5 godina

Ne treba kriviti Kovaca previse. Bajern je zreo za smenu generacije jos od lani al posto to nisu odradili tu su di su.
Ne bi bilo iznenadjenje da ne osvoje ligu ove godine.
Sace oni polako da skautiraju najbolje iz drugih timova bundeslige i eto dominacije opet narednih par godina.
Nekad sam ih mnogo postovao sad su mi odvratni upravo iz razloga sto direktno oslabljuju protivnike.

impeRAtor

pre 5 godina

Ako on i nesposobni Lopategi momentalno ne dobiju otkaz, jasno je da nisu dovedeni zbog rezultata nego zbog podobnosti. Mozda je red da Bajern izgubi titulu, a Real ispadne iz LS pre finala... U suprotnom uprave Reala i Bajerna bi trebalo da se penzionisu. Dva anonimusa na klupama ekipa koje su igrale polufinale LS. Sramota.

neleknelevienna

pre 5 godina

Kriticar, 06. oktobar 2018 21:34)

Ja sam isto rodjen u Salzburgu pa nisam Austrijanac. Mozes da budes ono sto su ti roditelji a Jupu i Otmaru rositelji nisu nemci vec holandjani i svajcarci. vidi meni je svejedno odakle su oni cisto ovako sam postavio komentar.sportski pozdrav

neutralni felsh

pre 5 godina

(Nemanja, 06. oktobar 2018 20:52) 

hajnkes je holandjanin a hicvild je svajcarac
(neleknelevienna, 06. oktobar 2018 21:06)


ne, hajnkes je englez, murinjo je rus, anceloti je norvezanin...

Ivan

pre 5 godina

Sve je ovo normalno! Napisao sam i prošle sedmice nakon debakla od Herte p potom i nakon one mlake nikakve igre protiv Ajaksa da Kovač jednostavno nije kalibar trenera za veliki moćni Bajern i da će se debakli nastaviti. I evo, nastavljaju se i sve su veći i veći, sve teži i teži, ovaj težak debakl od Borusije Menhengladbah u sred Minhena je krajnja opomena upravi bavarskog giganta da reaguje što pre jer Kovač svojim neiskustvom ozbiljno zakiva eksere u srce bavarskog giganta i pravi od njega prosečan klub.

Kriticar

pre 5 godina

(Nemanja, 06. oktobar 2018 20:52)hajnkes je holandjanin a hicvild je svajcarac
(neleknelevienna, 06. oktobar 2018 21:06) Hajnkes rodjen u Gladbahu i ima 39 nastupa za nemacku reprezentaciju. Hicfeld rodjen u Lörrach blizu svajcarske granice, ali ipak je Nemac.

Daa

pre 5 godina

I sad ce Zidan da ode u Bajern i Junajted ce opet da izvisi kao za Guardiolu, Ancelotija, Klopa itd. Kad ne ide ne ide valjda ce se do 2030 taj klub oporaviti.

aaaaa

pre 5 godina

Ovde su ocigledno igraci prestali da igraju za njega.Strasno na sta je fudbal spao da igraci svojim egom odredjuju kako ce klub igrati.Ne tako davno igraci koliko god veliki da su bili postovali su odluke trenera.Kao navijac celzija setim se da se drogba koliko god veliki bio a bio je legenda nikada nije zalio na nacin igre koji je murinjo forsirao tj. one njegove autobuse I ona njegova izivljavanja da posle poraza treba sutradan da su u 6 ujutro na treningu.Sve u svemu danas su redji fudbaleri od starleta na terenu

Grobar-Srbija

pre 5 godina

Nije Kovač loš trener nego su to sve same „zvezde“, kao što neko reče na ovom portalu i slazem se u tome, Bajern moze samo neki nemac da trenira.

nepismeni

pre 5 godina

Ok,Junajted je očajan,ali ovaj Kovač je ipak obrnuto igricu!0:3 na Alians Areni?!?!ovo se nije dešavalo ovako lagano,bez datog gola ni protiv onog Klopovog Dortmunda,ni protiv Zamerovog Dortmunda.

h

pre 5 godina

negdje sam ja grdno pogrijesio, ozbiljno pratim fudbal bas dugo vremena i klasicno sam do prije 5 minuta bio ubijedjen da je Hajkens Holandjanin. Izvinjavam se covjeku kog' sam ispravio, i ja veceras nesto naucih.

BOSS

pre 5 godina

Malo ima pravih i dobrih trenera kao prije,a puno ekipa koje imaju velike pare i onda ne mogu svi timovi imat dobre trenere. Pogledat Valverdea,ovog Loto... u Real,Kovac u Bajern M pa.oni prije 10 - 15 godina ne bi mogli Hetafe trenirat.

BODIBOND

pre 5 godina

Sad kad angazuje Bajern Milojevica kao kosarkaski klub Deju Radonjica hahaha. Salu na stranu, Bajernu treba novi trener, ne znam zasto su angazovali tog Kovaca, cak bi i Van Bujten bolje rezultate pravio jer zna kako klub dise. Gde je onaj trener Ralf Rangnik? Neka njega angazuju.

Münchner aus Serbien

pre 5 godina

Ne treba kriviti Kovaca previse. Bajern je zreo za smenu generacije jos od lani al posto to nisu odradili tu su di su.
Ne bi bilo iznenadjenje da ne osvoje ligu ove godine.
Sace oni polako da skautiraju najbolje iz drugih timova bundeslige i eto dominacije opet narednih par godina.
Nekad sam ih mnogo postovao sad su mi odvratni upravo iz razloga sto direktno oslabljuju protivnike.
(zemlja rijalitija i botova, 6. oktobar 2018 21:08)

A meni Bajern odvratan oduvek, iako vec skoro 30 godina zivimu Minhenu. Uvek navijam protiv njih, sve jedno ko im je protivnik. Volim ekipe kao sto su Borusija Dortmund, Salke, Bremen, Hofenhajm...Sto se Kovaca tice, on sigurno nije los trener, ali igraci ga zbog necega ne trpe. "Igrace" toliko dugo protiv njega dok sam ne da ostavku, ili bude otpusten. Hoce oni verovatno po 100-ti put Hicfelda ili Hajnkesa, iako su obojica zbog starosti (Hajnkes) okacili kopacke o klin. Posto para busi 'de burgija nece, nista nije nemoguce.

Mia san Mia

pre 5 godina

Dosta je problema u Minhenu.Prvi i najveci uprava,pre svega lopov Henes,ljudi evro nisu dali na pojacanja,otisao Bernat sad ce im Bekenbauer igrati beka,mozda se i Salihamidzic vrati.Insistiranje na Robenu i Riberiju i minhenskom Vejnu Runiju-Mileru(Vrhunac u ranim dvadesetim i onda nizbrdo u kasnim,moj omiljeni igrac zao mi je na sta je spao).Kovac nije kalibar Bajerna,ali naravno nije glavni krivac.Jednostavno mnogo potrosenih igraca,ovo samo pokazuje kakav je majstor Jup Hajnkes,bez pola tima izdominirao Real u oba meca prosle godine,ali naravno amateri Ulrajh i Rafinja i nezainteresovani Miler i Levandovski sve pokvarili.Ja se nadam kao navijac Bajerna da Borusija ili bilo koji drugi tim uzme Bundesligu ove sezone i da bude interesantno i konkurentno kao ranije,pa ce i samim tim Bajern ojacati i biti spremniji za zavrsnicu LS.

Mane

pre 5 godina

Ovaj nista nije pokupio od klopa nisu veliki timovi za njega real ako ne promeni trenera bice kao manutd pravice zidana od blata.
Barca se isto muci ako nastave ovako Atletiko ima sansu da osvoji ligu.

Gdin '77

pre 5 godina

Nije problem u igracima. Bayernu treba trener koga ce igraci da respektuju kao na primer Hajkens. Kovac je dobar trener , ali nema iskustva pogotovo sa ovakvi gigantom kakav je Bayern.

веверица

pre 5 godina

како то ковач био добар тренер прошле године, а сад постао лош тренер. неће бити. пре је проблем негде другде. овај тим бајерна је у највећој мери истрошен и засићен. левандовски индолентан, милер већ пар сезона у паду, рибери и робен пензионери. остали никад нису ни били неки играчи.

Negativni

pre 5 godina

Bajern ima dosta isluženih igrača, a dok ne naprave neku novu generaciju doveli su smehotresnog trenera jer nema svrhe kupovati nekog skupog i vrhunskog, dok Roben, Riberi i ekipa ne završe karijere.

jedan stonoteniser

pre 5 godina

neka i tereba.Kad su ga pitali kao selektora hr reprezentacije sta misli o Simunicevom urlanju ustaskog poklica,rekao je zasto bi ja trebao nesta o tome reci.Pametnjakovic ustogljeni

extremesportist

pre 5 godina

Ovaj isti Bajern je pre 5-6 meseci mleo sve redom i igrao polufinale LŠ gde su bili podjenako dobri, ako ne i bolji, od budućeš šampiona Reala, tako da manite se te priče da su igrači stari. Jeste većini vrhunac karijere prošao, ali nisu svi mogli ostariti i doživeti tako drastičan pad forme za manje od pola godine...

Tako da, ili bojkotuju Kovača ili njegova taktika i ono što traži od igrača jednostavno ne funkcionišu.

Nadam se nekom solidnom transferu na zimu, pre svega na pozicijama levog beka (Alaba nema zamenu), krila (Koman je dobar, ali Gnabri katastrofa) i potencijalno centralnog veznog i naravno treneru koji će sve to da poveže u kompaktnu celinu...

Srećko

pre 5 godina

Bayern je bio najdominantniji u Evropi, onda kad je imao konkurenciju u ligi. Jaku konkurenciju u vidu Klopovog Dortmunda. Tad su i osvojili LŠ. Slabljenje konkurencije i insistiranje na igračima kojima je zent prošao pre dve sezone, glavni su razlozi ovakavog Bajerna. Gvardiola je to na vremen shvatio.

M. Radosavljevic

pre 5 godina

Ja sam isto rodjen u Salzburgu pa nisam Austrijanac. Mozes da budes ono sto su ti roditelji a Jupu i Otmaru rositelji nisu nemci vec holandjani i svajcarci. vidi meni je svejedno odakle su oni cisto ovako sam postavio komentar.sportski pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neleknelevienna, 6. oktobar 2018 21:58) # Link komentara

O cemu ti pricas? Jup Hajnkes je cistokrvni Nemac, rodjen u Menhengladbahu i od roditelja Nemaca. Ne znam sta si ti, ali Jup je Nemac.