1. Čuj osrednja igračica Muguruza 2 GS titule i bivši broj 1 i to sve prošle godine ne tako davno, ona je vrhunska igračica koja nije konstantna kao Ana Ivanovic npr. Dok potapovoj prognoziram da se u najboljem slučaju vrti oko 20tog mesta jer nema ni jedan specijalno dobar udarac nego je sve podjednako dobro sto ipak nije dovoljno za vrh.
  (Marko, 30. septembar 2018 17:48)

  # Link komentara

 2. Čestitke za pobedu u dublu, ni to nije mala stvar, i jeste u pravu kada kaže da su pobedile dosta iskusnije protivnice. Obe Rumunke su odlične u dublu, i vrlo često zajedno nastupaju. Olga bez dileme ima odličan potencijal što se tiče dubla, što može da znači i njoj za singl, mnogi igrači tako unaprede igru, a i reprezentaciji ako ima dve dobre dubl igračice. To je uvek bila kritična tačka.

  Što se tiče finala, bilo je baš kako sam predvideo. Potapova koja slovi za nepresušan talenat je pukla u finalu. Gledao sam njenu igru i polufinala i finala. Najbolje je da je opišem kao Šarapovu za siromašne. Svojim stenjanjem me podsećala na nju, ali što se dostignuća tiče, biće ona daleko od Šarapove. Nadam se da grešim, ali po onome što sam video, i kad zanemarim mladost i neiskustvo, Potapova može da dominira nad osrednjim igračicama, dok će u sudaru sa bilo kojom iskusnijom igračicom da doživi debakl. A kad sazri biće neka toplo-hladno igračica, tipa Muguruza. Možda me najviše podseća na Bušar koja je kidala dok je radilo samopouzdanje i arogancija. A onda je usled toga krenuo pad, i tu je gde se nalazi.
  (Geopolitika, 30. septembar 2018 15:38)

  # Link komentara

 3. Verovatno Linc, Luksemburg i jedan turnir iz serije 125.
  (George, 30. septembar 2018 13:35)

  # Link komentara

 4. Koje turnire igra do kraja godine?
  (garnet, 30. septembar 2018 11:41)

  # Link komentara

 5. Šteta za poraz od Potapove, po rezultatu ubedljivo.
  Nisam siguran da dubl sad nešto znači u seniorskoj konkurenciji.
   (Milan, 30. septembar 2018 11:17)

  # Link komentara