Sreda, 12.09.2018.

13:25

Šaćiri: Ne plašim se dolaska u Beograd

Švajcarski reprezentativac poreklom sa Kosova Džerdan Šaćiri izjavio je da se ne plaši dolaska u glavni grad Srbije.

Izvor: B92

Šaæiri: Ne plašim se dolaska u Beograd IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

qwertyy

pre 5 godina

Totalni nebitan lik u bilo kojoj varijanti ukljucujuci i fudbal.
(Slobodni Klikeri, 12. septembar 2018 16:08)

Da, jako nebitan lik, kad vec nekoliko meseci nasi mediji ne prestaju da pisu o njemu.

Vanja Petrović

pre 5 godina

(Неша Србин, 12. septembar 2018 14:42)

Роде, а од кога су Немањићи украли знак двоглавог орлa, ако је до икакве крађе? Српски двоглави орао Немањића је у вексилологији и хералдици фигура повезана са концептом царства. Порекло му је недовољно познато, али јавља се још у хетитској иконографији у другом миленијуму пре нове ере. Током 10. или 11. века, посебно је коришћен у Византијском царству, али у 11. и 12. веку познати су прикази из исламске Иберије, Француске и Бугарске, а од 13. века па надаље постаје широко распрострањен, јавља се у Светом римском царству, Србији и Русији у хришћанској сфери, али и у селџучком Римском султанату, Мамелучком султанату у исламској сфери.

Значи, могло би се рећи да Срби (не Србија) не поседује ексклузивно право на двоглавог орла. Људи, немојмо се заносити и придавати себи (Србима) величине које не поседујемо.

Што се тиче овог лика, крајње ми је несимпатичан, осион и дрзак, омањег коефицијента интелигенције; он ће све урадити само да испровоцира навијаче који могу својим непримереним понашањем да нашкоде Црвеној Звезди.

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad."
(Scorpio, 12. septembar 2018 13:41)

Tako je. Tu se muzejski eksponati let lampama sijeku usred muzeja i odnose u nepoznatom smjeru. Šta ove prethodno navedene prćije znaju što je civilizacija ;-)

Peđa

pre 5 godina

Da li bi nekome smetalo da Šaćiri postigne gol i pokaže orla a da Zvezda pobedi 2:1? Verujem da niko o tome onda ne bi ni reč rekao.

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

Komentari su na nivou !
Najviše pluseva dosad pobrao komentar o njegovom izgledu ,slično situaciji kada je srbija igrala protiv švajcarske!
O dok smo se mi bavili njihovim poreklom i izgledom oni nam uvališe DVA komada !

Milan

pre 5 godina

Kao prvo treba da se izboriš da udješ medju putnike za Beograd, što u from slučaju neće biti nimalo lako
Drugo, mi smo civilizovan narod, šta ima da se plašiš, ni smo mi kao neki juče sišli s grane, ne znamo za koga navijamo, a za koga igramo.

Елим

pre 5 godina

Шаћири !ја верујем да ти је већ неколико пута срце стало и напунио гаће ,ви сте појединачно слаби а уз нечију помоћ мислите да сте јаки.

SrbEUin

pre 5 godina

On je srbin,ako je rođen na Kosovu-albanske narodnosti! iveo srbine!(Misliša, 12. septembar 2018 15:56)


Nikako ne može biti Srbin, jer čovek nije Srbin po nacionalnosti, već bi, ako je rođen u državi Srbiji i ima državljanstvo republike Srbije, mogao da bude samo Srbijanac.

Piksel

pre 5 godina

Saciri svakako moze da izadje kao pobjednik iz Beograda, jer smo mi takav narod... On ako zeli moze par sekundi da isprovocira nase `nazovi navijace`, oni ce da ulete u teren, da naprave lom, da pocnu da divljaju i laku noc ligo sampiona ... Jer nasi navijaci ne shvataju da ne smiju da padaju na ove sitne provokacije ...Igramo Ligu Sampiona, nasi ce da pruze maksimum na teren, navijaci treba da pruze maksimum sa tribina, navijajuci za Zvezdu, a ne siriti politiku, mrznju i tako te stavove, vec iskljucivo KLUB zbog kojeg si dosao i to je to ... Kakav crni Saciri....Koliko nam je nasih ljudi svasta napravilo pa nikom nista, a ovamo je Saciri i nekakvi orlovi problem, pff....

Stivi_G

pre 5 godina

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..? 
(Zoran, 12. septembar 2018 15:57) 

Uefa, Zvezda je kažnjena sa zabranom gostovanja.
(Adriano_Galliani, 12. septembar 2018 16:09)

Zabranila je organizovano navijanje, niko coveku ne brani da ode sam, kupi kartu i navija.

tonik

pre 5 godina

nema vise orlova ili tri prsta. radi se o proslosti i necemu sto se moralo dogoditi. UEFA/FIFA no tolerise vise to, kao sto i ne tolerise politicke parole navijaca a to vi veoma dobro znate. Ako igra, navijacu da daje gol a ako ne igra, necu ni pratiti mec. Idemo dalje.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Da je Liverpool pametan, ne bi ga ni vodio u Beograd. Iako je bolji od vecine nasih igraca (mozda cak i svih, ako se mozda izuzmu Tadic i Matic, a i to je pitanje), on nije njihov kljucni igrac i nije se naigrao do sad. Jednostavno, mislim da im se ne isplati potencijalni rizik pokazivanja simbola orla u slucaju njegovog gola.
(PimPong, 12. septembar 2018 15:48)

Pa da, bolje Salah da igra, daće više golova haha

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..?
(Zoran, 12. septembar 2018 15:57)

Uefa, Zvezda je kažnjena sa zabranom gostovanja.

#12

pre 5 godina

@it’s my life Među 22 neće biti sve i kada bi hteo. Među 18 možda. Mogli bi ste prvo da proučite propozicije takmičenja ako već imate neodoljivu želju da nešto prokomentarišete.

Vojvoda

pre 5 godina

@Marko

Odgovoricu ti samo za deo o 3 prsta. Ne da nije hriscanski, nego spojena 3 prsta predstavljaju slogu i zajednistvo, a razdvojena - mozes da pretpostavis. I kada se krstis, krstis se sa spojena 3 prsta.
Jos nesto, "bog" se pise velikim slovom(stavio sam navode jer sam citirao tebe) Srbine!

PimPong

pre 5 godina

Da je Liverpool pametan, ne bi ga ni vodio u Beograd. Iako je bolji od vecine nasih igraca (mozda cak i svih, ako se mozda izuzmu Tadic i Matic, a i to je pitanje), on nije njihov kljucni igrac i nije se naigrao do sad. Jednostavno, mislim da im se ne isplati potencijalni rizik pokazivanja simbola orla u slucaju njegovog gola.

Radoje Domanović je bio Tito

pre 5 godina

Navijači ne treba da propuste priliku da verbalno i anti-šiptarskim transparentima "pozdrave" Šaćirija jer kada bude prazan stadion to neće biti moguće. Treba iskoristiti već utakmicu sa Napolijem.

Miki

pre 5 godina

@Милош ..jesi ti ozbiljan, da li skandiranje ovom provokatoru bitnije od uspeha zvezde, ako bude nacionalističkih ispada naše publike zvezda će sigurno biti kažnjena?! i onda?

sarajevo.ba

pre 5 godina

0

наравно да се плашиш , кад ће те чувати кордон полиције 
да се разумемо, нисам ја боже сачувај за неки линч, или слично, али чему овакви коментари "не плашим се да дођем у Београд" на фудбалску утакмице???
(зуке, 12. septembar 2018 14:23)

Pa dobro je rekao, sta ce se plasiti dolazi covjek igrati fudbal.
A ti bi volio da se on plasi pa ti sad krivo?

Rajko

pre 5 godina

Ovog pikavca trener nece ni ubacivati u igru tako da dzaba se lozi,a i ako udje nece se sa loptom sastaviti,i dalje ne mogu da shvatim Tosica da ga je pustio umjesto da mu u stomak uleti klizeci!

веверица

pre 5 godina

постао је битан само због наших таблоида (што каже, продаје се на трафици, али нису новине) којима је сваки спин око косова хлеб насушни, јер је то сада део сценографије коју поставља "власт" у контексту интензивних "преговора" око косова. значи шаћири је битан само ради испирања мозга народу, па ко жели да му се испира мозак, нека се бави шаћиријем. свакоме са коефицијентом интелигенције преко 95 овај лик је апсолутно небитан са било ког аспекта, осим што је добар фудбалер.
једино што мене плаши и зашто је овај чланак битан, то је чињеница да сви заједно на северној трибини у збиру немају потребан коефицијент интелигенције да би адекватно реаговали на појаву шаћирија. уз то, мозак им је интензивно испиран и на трибини и ван ње, тако да бог зна какав израз "пркоса" и "патриотизма" они могу да сматрају за адекватан суочени лице у лице са косовским албанским националистом.

Zoran

pre 5 godina

Vas 55.000 je kupilo paket karata za ove tri utakmice, mi ostali namamo dakle mogućnost da gledamo Zvezdu na marakani u Ligi šampiona, gostovanja u Parizu i Liverpulu, koji je inače moj omiljeni strani klub zadnjih 30 godina, su zabranjena, ostalo nam je jedino gostovanje u Napulju i ja tu planiram da idem sa sinom od 18 godina, tako da bi iskoristio priliku da zamolim vas 55,000 koji ste imali privilegiju da dođete do paketa karata za utakmice na Marakani da budete toliko uviđavni da nam nekim nepromišljenim gestom "neotmate" i tu poslednju mogućnost sa gledamo našu Zvezdu, mogli bi sa tim u vezi da pogledate prilog na jutjubu pod nazivom "Champions League Anthem outside San Paolo" o praksi navijača Napolija pred utakmice Lige šampiona, ja lično bi budem tamo i vidim taj performans uživo zajedno sa svojim sinom, koji uz to voli da se bavi fotografijom i želeo bi da slika sam grad Napoli, kao i Vezuv i Pompeju.

Unapred hvala !!!
(народни херој друг Пера Катаи-Писар, 12. septembar 2018 15:06)

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..?

warlock

pre 5 godina

Nema potrebe da se plašiš. Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad. Koji prima sve ljude u sebe. Zato je Beograd jedina metropola u regionu, a sve ostalo prćije.
(Scorpio, 12. septembar 2018 13:41)


Auuuuuuu

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Vas 55.000 je kupilo paket karata za ove tri utakmice, mi ostali namamo dakle mogućnost da gledamo Zvezdu na marakani u Ligi šampiona, gostovanja u Parizu i Liverpulu, koji je inače moj omiljeni strani klub zadnjih 30 godina, su zabranjena, ostalo nam je jedino gostovanje u Napulju i ja tu planiram da idem sa sinom od 18 godina, tako da bi iskoristio priliku da zamolim vas 55,000 koji ste imali privilegiju da dođete do paketa karata za utakmice na Marakani da budete toliko uviđavni da nam nekim nepromišljenim gestom "neotmate" i tu poslednju mogućnost sa gledamo našu Zvezdu, mogli bi sa tim u vezi da pogledate prilog na jutjubu pod nazivom "Champions League Anthem outside San Paolo" o praksi navijača Napolija pred utakmice Lige šampiona, ja lično bi budem tamo i vidim taj performans uživo zajedno sa svojim sinom, koji uz to voli da se bavi fotografijom i želeo bi da slika sam grad Napoli, kao i Vezuv i Pompeju.

Unapred hvala !!!

Р

pre 5 godina

Храбар дечко, нема шта. Понеси " кикирики, семенке " у случају ако не будеш играо.

xyz

pre 5 godina

Ипак је он српски држављанин. Можда заигра за српску репрезентацију, никад се не зна. Кад пукне тиква одаваће се међусобно као Тачи(Давидовић) и Курти(Куртовић) могуће да њега открије Џака(Џаковић) како се презивао пре 200-300 година.

Dušan Silni

pre 5 godina

Imaćeš lep doček na aerodromu skraćeni, ponesi orla možda ti bude trebao da odletis brze nego sto si sleteo. švajcarska mu dala sve a on im vraća tako.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Torrente
bravo za komentar, a sve prave zvezdaše i ja molim da potpuno ignorišu ovog tipa.
Njegov najveći problem je što ima ogromnu mržnju prema svemu što ima veze sa Srbijom, i što na najprimitivniji način to pokazuje. Slavnom klubu kao što je Liverpul takav ne priliči.
Na kraju, najiskrenije i najdublje verujem da na Rajku ne može niko da nas pobedi do kraja godine, niko budite sigurni u to. Samo da mi budemo dostojanstveni...

sarajevo.ba

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23)

Bio je orao, dron, leti leti..

Nidza

pre 5 godina

Ignor je resenje. I to najbolje. Kada medije ne bi pisali toliko o njemu i kad vi i ja ne bi komentarisali ovo, kada cela reprezentacija ne bi bila docekana od strane novinara, kada bi ga osobolje u Srbiji ispostovalo samo minimalno koliko treba, kada bi mi kao nacija znali da putem totalnog ignora da pokazujemo njima da nisu dobrodosli.... e tad bi njih to zabolelo najvise. Ovako nista...

alban

pre 5 godina

A sta se vi srbi palite sto je Xherdan slavio sa svojim dvoglavim orlom. Izgleda da ste skroz izgubili razum. To je isto kao kada bi se albanci ljutili na nekog srbsko fudbalera sto slavi svojom zastavom pobedu. Koje su to besmislice? A sto se Xherdana tice, on je albanac, on se ne plasi hiljada ludih nacionalista, koji su hrabri samo kad su u coporu pred svojom publikom, inace znam kakve junacine su te bitange.

Mate

pre 5 godina

Al se zato Delije plaše tebe, Šaćiri, hehehe
Odličan igrač, tipa naš Rebić..
U današnjem nogometu, svaki tim mora imati jednog ovakvog brzog pit bula, izrazite brzine i agresivnosti..
Oni i ne moraju dati gol, ali će ga morati duplirati, što daje prostor drugom igraču, ili će na njemu neko zaraditi crveni ili žuti karton, itd..
Zvijer.

Lazar

pre 5 godina

Ne plasi se zvala zato sto ima ledja UEFE i saveza i silnog obezbedjenja koje donosi ta utakmica. Ne plasi se jer cemo mi placati penala za bilo kakvu njegovu provokaciju.

Paysmen

pre 5 godina

Nema potrebe da se plasi, dolazi da igra fudbal... a cinjenica je da nikome od gostujucih nece biti prijatna huka sa tribina, ne znaju oni sta je Rajko... a gosn' "orao" nek se fino pokloni Nemanjickom orlu, ako ga navijaci rasire i to je to... :)

КоДи

pre 5 godina

Чему уопште толика фрка око симбола двоглавог орла, па наш национални симбол је двоглави орао, тако да то требамо прихватати и окренути на нашу воденицу. Можда овај лик само поздравља неке своје претке који су нашега порекла 😎😉

Неша Србин

pre 5 godina

Али двоглави орао је симбол Немањићке Србије, који су они украли и ставили у своју заставу. Тако да, не узбуђујте се. Они величају уствари Србију, а да то, мукице, и не знају.

Marko

pre 5 godina

Veoma mi je antipatican ovaj lik, ali realno pre te famozne utakmice mi smo realno njih prozivli i pisali o njima nonstop, kao da su bitni. Na kraju su oni odigrali odličan fudbal, dali nam dva vrhunska gola, kao po nekoj kazni, za njih sigurno božijoj a za nas djavoljoj. Proslavili su sa simbolom sa njihove zastave bas zato sto smo ih toliko jahali pre utakmice. Da nisu trebali da podignu tri prsta, sad već popularno sastavljena, nikako ne valja raširena, nije, boga ti, hrišćanski?!?! Manimo se gluposti!

Mamer N'goj

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju
(Sale Zvezdaš, 12. septembar 2018 13:25

Ova vest nema nikakvu vezu sa Švajcarskom.

Mile na čamcu

pre 5 godina

Nebitan pajac.
Poješće ga Marinin i Duletov SIN.
Neće se taj naigrati u Beogradu.
Na nos će mu izaći PRIZREN i celo Kosivo i Metohija.

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Неће он смети да писне код Клопа. Више мене брине Север. Нема појма да ми изгурамо целу јесен без казни. Биће празне трибине већ после Наполија.

Torrente

pre 5 godina

Poruka za navijače: jednostavno izignorišite gnoma.

Zaista nema smisla kada je već klub napunio kasu da te pare šaljemo UEFI za kazne.

znalac...

pre 5 godina

...idealna scena da da gol, proslavi uz orla, ulete sa severa, urnisu, zvezdu diskvalifikuju, sledi raspad sistema i ako bude srece sezona ili dve da je gledamo u Prvoj ligi Srbije... al' od svega ovog samo ce im dati gol i provocirari!

Fljamurtari

pre 5 godina

A zasto bi se plasio, realno? Ako mu zvezdasi budu pogrdno skandirali njihov mali klub ce (opet) biti kaznjen, doduse nekom smesnom kaznom ali svakako ce biti sankcionisan.
(BODIBOND, 12. septembar 2018 13:26)

Ako mu zagusti, uvek može da nađe utočište u jednom obližnjem ogromnom klubu jugoslovenske orijentacije. Njegovi zemljaci su tu ostavili dubok trag.

Milan

pre 5 godina

Zvizdanje, vredjanje i pominjanje porodice,naravno bez rasizma, nacionalizma i politike nije zabranjeno. Tako je u Spaniji, Italiji, Nemackoj Francuskoj,Danskoj Svajcarskoj, tako je bilo i onomad na US Openu..to je utakmica a ne pozorisna predstava i to nije kaznjivo.

Jovan

pre 5 godina

Trebali bi da pokazemo gostoprimstvo!
Na provokacije da odgovorimo lepim docekom,da pokazemo da nismo divlji narid i da postujemo sve ostale ljude!
Ja sam ponosan sto sam Srbin,jer su Srbi jedan mozda mali narod,ali ponosan i prkosan,borci za slobodu i pravih vrednosti!
Verovatno ce biti prozivanje Sacirija,jer je to neko od politicara da trazi od navijaca!
Ponavljam da bi najbolje bilo da ga docekamo aplauzom i na taj nacin pokazemo kakav smo narod,da nismo ko oni!

Lazar

pre 5 godina

Ne plasi se zvala zato sto ima ledja UEFE i saveza i silnog obezbedjenja koje donosi ta utakmica. Ne plasi se jer cemo mi placati penala za bilo kakvu njegovu provokaciju.

.....

pre 5 godina

Pa sto bi se plasio? Lik dolazi da igra fudbal. Mada da se malo vratimo unazad. Smenimo iskusnog selektora, koji bi izasao iz grupe na SP sigurno, posle prvog poluvremena kada je Brih opteretio vezni red kartonima, Krstajic nije imao da uvede nikoga, nije bio Fejsa da zameni Matica, nije bio Gudelj da zamemi Milivojevica, znaci skroz omasio u pozivu igraca. Muslin da je bio na klupi igrali bi isto posle prvog gola, ne bilo supljina na desnoj strani kod prvog gola, ne bi pukla kontra u 90. min ili bi dali jos jedan ili bi 1-0 bio kraj. Zasto ovo pisem, zato sto smo mi licno dozvolili da ovaj lik dobija toliko paznje, dobar igrac ali daleko od svetske klase. Dozvolili smo da nas onako ponize u 90 min. Za sve je to kriv nas selektor Krstajic, apsolutno nije kriv Saciri, a mediji jedva cekaju da pisu. Onda gledam juce komentare Spanija zgazila Hrvate. Jeste pa sta? Odnosno sta nas briga za to. Opet kazem da smo izasli iz grupe, a bilo je realno danas bi pricali o velikom rezultatu koji smo napravili u Rusiji. Pa i nama se poklopio zreb, drugi u grupi, onda 1/8 Svedska, 1/4 Englezi. Bitno da se gleda tudje dvoriste i da se sladimo sa debaklom Hrvata, a to sto Krstajic Kokeza i ostala ekipa unistava NAŠU reprenzetaciju to nas ne interesuje. Bitno da Hrvati gube, nije bitno da mi krenemo da pobedjujemo.

HanSolo

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23)

Šta bi se desilo? Suporteri bi bacali dinarćiće i opet bi zvezda platila kaznu, i opet bi nas napravio glupim narodom.. To oni očedu I to im je cilj.. Ali nikad mi da se naučimo.. Oni samo treba da se ignorišu.. Ništa drugo..

Милош

pre 5 godina

@Miki, еси ти бре озбиљан!??? како да не скандираш негативно овом па хаххаахха...па нисам бот!

MRR

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju
(Sale Zvezdaš, 12. septembar 2018 13:25)

Ili za KOSOVSKU ?

зуке

pre 5 godina

наравно да се плашиш , кад ће те чувати кордон полиције
да се разумемо, нисам ја боже сачувај за неки линч, или слично, али чему овакви коментари "не плашим се да дођем у Београд" на фудбалску утакмице???

sasa

pre 5 godina

a gluposti...atmosfera u halama moze da poremeti koncentraciju igraca al na fudbalu tesko...mozda u Engleskoj,navijaci te uzmu na zub i onda je tesko se nositi sa tim pritiskom...to moze da prodje protiv neke slabije ekipe koja nema nekakav kvalitet al kod vrhunskih igraca vrlo vrlo tesko...pogotovo sto Zvezdini navijaci pevaju neke pesme a ostali deo tribina su malo ukljucune u navijanje sem kad se peva Kada Zvezdo igras ti i sl..

Jax

pre 5 godina

Dobro nam dosao Djerdane srbine... Posto si drzavljanin Srbije, sa drzavljanstvom izdatim u Kraljevu. Ti si samo smesan mali necovek, ne zanimas nas apsolutno.

Marko

pre 5 godina

Vidjeli smo na derbiju Zvezda Partizan kad ste palili navijace kakva ste metropola, ni u kamenom dobu se tako ljudi nisu ponasali. O ubistvu navijaca necu ni da pricam, metropola u kojoj obezbjedjenje redovno zakaze kao na mecu protiv Albanije.

Kokki

pre 5 godina

Aj ne ložite se pojedinci.. Taman da dodje i opet pokaže orla, šta će da bude? Što bi se plašio?

Da neće možda da udje rulja na teren da ga "veša"? Biće obezbedjenje naoružano oko terena. A ne daj Bože neko da i uleti na teren ili ga slučajno pipne, to bi bio kraj fudbala ovde zauvek a da ga neko od rulje povredi, verovatno i večno zabetoniranje Srbije u srednji vek uz svu moguću izolaciju.

Zabole ga uvo realno. Jedino što može da mu se desi je da ispadne džiber i da ga kazni UEFA.

21 vek

pre 5 godina

A ka je ovaj lik?Nikad cuo? Cuo sam za Mesija, Mesija, Asensija, Modrica.... Jel ovaj pastir sa Sare ili Prokletija?/Bas mi treba jedan cobanin pa da ga angazujem.

HanSolo

pre 5 godina

A uz fudbal malo uključiš i bavljenje politikom.
(U švajcarskom maniru, 12. septembar 2018 13:35)

A mi nasedamo.. Kad ništa ne razumemo.. Stalno jedan isti potez.. Dižu tenziju pre.. I onda mi gutamo udicu kao glupi somovi.
Jer ga je neko pitao ili nešto? Nije.. A on ovakve izjave.. Zna kakvi smo i naučili da nas zafrkavaju na lak način..

Zigzag

pre 5 godina

što bi se plašio. pa nismo mi divljaci kao vi! mada će te huk sa severa malo pomeriti :)
(мерак, 12. septembar 2018 13:31)jok niste,mislim na ove sa “sjevera”..

nemanja

pre 5 godina

Ne vidim zašto bi Šaćiri bio problem nekome kome nije problem da mu klubom upravlja najveći izdajnik koji će da prizna Kosovo kao državu zarad novih pet godina na vlasti.

boban

pre 5 godina

umesto da se brukamo i ga bijemo bilo bu mu mnogo vise gore kad bi ga docekali i pokazali da ga postujemo ili volimo. to bi ga vise bolelo od batine. a koja tek vest bi bila u novinama

miloš popović radnik gradskog stambenog.I.

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23

A što da ne pokuša? Šta ćeš ti možda nešto da uradiš šmekeru? Ili neko od kukavica sa tribine koji su jaki samo u masi i kad ih štiti policija?

tender

pre 5 godina

Malo da se revolucionari probude iz sna sa par komentara.
Slušam pre neki dan lika priča kako se Šaćiri uplašio i kako treba da ga gađaju i kako je život karma - vratilo mu se za provokacije dolaskom u Beograd. Haha kakav mozak. A taj isti lik promenio 3 stranke u mom gradu.

HanSolo

pre 5 godina

Rokni im ga na sred Rajka molim te! PFC!
(warlock, 12. septembar 2018 13:38)

Evo zašto nas svi našu naciju zafrkavaju.. Nema sloge.. Nismo mi složni i zato će mo da umremo kao narod..

A tebi i tvojih sličnih bi voleo da riknete.. Licemeru jadni..

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Budimo ljudi ako je moguce, pokazimo da nas orao ne dotice, navijajmo sportski. Bez gadjanja igraca a Sacirija cemo pozdraviti zvizducima i odgovarajucim pogrdnim stihovima..

HARIS

pre 5 godina

Po komentarima bi se reklo da na stadionima Zvezde i Partizana dolazi samo prava gospoda, ali kada cujes navijanje i vidis transparente, onda ti sve bude jasno. Kako li se samo osjecao Alen Omic nakon one prve utakmice, da li se ikada zapitate? Svako ima svog 'Darka Milicica' ;)

jsx

pre 5 godina

Galijani, za koga ces navijati - "Luzerpul" ili Zvezdu (koja takodje igra takmicenje, za razliku od Milana ili Partizana). Jos da je "Uefalona" bila u grupi skroz bi se prespojio.
A Saciri ne treba da se plasi, civilozovaniji smo mi od njega (necu reci njih jer covek ni sam ne zna kome pripada- Svajcarskoj, Kosovu*, Albaniji zato i jeste frustriran).

adriano_galliani

pre 5 godina

Даће Звезди барем 2-3 гола ако навијачи не прекину утакмицу. А ту ће бити и орлова, лептира, цела Европа сада тако слави голове, па се то чак неће ни третирати као провокација.

Ајде да вас видим навијачи, улетите у терен тада ако смете.

GrgaPitic

pre 5 godina

Treba ignorisati ovog lika, ne treba se paliti i krenuti sa vredjanjem jer nista dobro to nece doneti. Ionako je potpuno nebitan lik, i dokazano priglup, a takve treba zaobici u sirokom luku.

mohikanac

pre 5 godina

Razumem novine, portale i ostale ali CZ bi me razočarala kada bi ovome pridavala značaj. Lepo je upozoren da se ne majmuniše a ako ume neka da koliko može golova. Potpuno sam ubeđen da će biti manji od makovog zrna na Mari i da nikakve gluposti neće smeti da pravi.
CZ nije reprezentacija, Miloje nije Krstajić zna se ko šta radi tako da očekujem kao i što rezultati na terenu pokazuju mnogo mudriji pristup samom meču i potencijalnom problemu.

Pa kakva "hrabrost" takve su vam i zadužbine i domeni...

pre 5 godina

Ni hrvati, vaša braća se ne plaše... objasnio vas Dučić, sve vas tisućljetnje kulture.

Miki

pre 5 godina

ako se neki navijač napali ukoliko bude provokacija, i odluči da skandira protiv šiptara zvezda će biti kažnjena...pamet u glavu, bitnija je zvezda od ovog

Pedja J7

pre 5 godina

Jaooo, totalno sam zaboravio da ovaj hobit igra za Liverpul?!
Pa eto nama opet, kazne, jos ako provocira, Sever ce da oplete Kosovski repertoar, mozda i u.i', za.olji... i ode mast u propast...
Daj Boze da ne bude u timu, inace ce inteligentni mladici sa Severa, da zapostave Zvezdu, i usmere energiju na hobita...

grandiozo

pre 5 godina

Pa verovatno zato ßto je pametan a i jak sav je u mišičima,ne može mu niko ništa,on će ako da gol u Beogradu isto tako sa orlom da poleti navijači mogu da ga dignu u nebesa i tako da mu pomognu da ostvari svoj san o letenju

Sale Zvezdaš

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju

Direktor

pre 5 godina

Pa sta ima da se plasi, osim zvizduka ne moze biti nista a to ce ga samo jos vise naloziti. Mene samo zanima sta ce biti ako nam uvali golcinu ili dve jer da se ne lazemo decko ima kvalitet u levici strasan

Scorpio

pre 5 godina

Nema potrebe da se plašiš. Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad. Koji prima sve ljude u sebe. Zato je Beograd jedina metropola u regionu, a sve ostalo prćije.

it’s my life

pre 5 godina

Pa ti nećeš biti verovatno ni u 22 tako da nema nekog naboja.Ne sikiraj se.Mada normalni ljudi po Srbiji i ne obraćaju pažnju šta ti radis na utakmici.Mozda “botovi”,...

panco

pre 5 godina

Pvu bud.. samo treba ignorisati. Ja da se pitam sve jednog ograca Liverpoola bi pozdravio aplauzom onako gromoglasno a njega hm. samo tisina. Muk. To boli.

BODIBOND

pre 5 godina

A zasto bi se plasio, realno? Ako mu zvezdasi budu pogrdno skandirali njihov mali klub ce (opet) biti kaznjen, doduse nekom smesnom kaznom ali svakako ce biti sankcionisan.

Scorpio

pre 5 godina

Nema potrebe da se plašiš. Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad. Koji prima sve ljude u sebe. Zato je Beograd jedina metropola u regionu, a sve ostalo prćije.

it’s my life

pre 5 godina

Pa ti nećeš biti verovatno ni u 22 tako da nema nekog naboja.Ne sikiraj se.Mada normalni ljudi po Srbiji i ne obraćaju pažnju šta ti radis na utakmici.Mozda “botovi”,...

GrgaPitic

pre 5 godina

Treba ignorisati ovog lika, ne treba se paliti i krenuti sa vredjanjem jer nista dobro to nece doneti. Ionako je potpuno nebitan lik, i dokazano priglup, a takve treba zaobici u sirokom luku.

Miki

pre 5 godina

ako se neki navijač napali ukoliko bude provokacija, i odluči da skandira protiv šiptara zvezda će biti kažnjena...pamet u glavu, bitnija je zvezda od ovog

Pedja J7

pre 5 godina

Jaooo, totalno sam zaboravio da ovaj hobit igra za Liverpul?!
Pa eto nama opet, kazne, jos ako provocira, Sever ce da oplete Kosovski repertoar, mozda i u.i', za.olji... i ode mast u propast...
Daj Boze da ne bude u timu, inace ce inteligentni mladici sa Severa, da zapostave Zvezdu, i usmere energiju na hobita...

Direktor

pre 5 godina

Pa sta ima da se plasi, osim zvizduka ne moze biti nista a to ce ga samo jos vise naloziti. Mene samo zanima sta ce biti ako nam uvali golcinu ili dve jer da se ne lazemo decko ima kvalitet u levici strasan

Sale Zvezdaš

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju

jsx

pre 5 godina

Galijani, za koga ces navijati - "Luzerpul" ili Zvezdu (koja takodje igra takmicenje, za razliku od Milana ili Partizana). Jos da je "Uefalona" bila u grupi skroz bi se prespojio.
A Saciri ne treba da se plasi, civilozovaniji smo mi od njega (necu reci njih jer covek ni sam ne zna kome pripada- Svajcarskoj, Kosovu*, Albaniji zato i jeste frustriran).

panco

pre 5 godina

Pvu bud.. samo treba ignorisati. Ja da se pitam sve jednog ograca Liverpoola bi pozdravio aplauzom onako gromoglasno a njega hm. samo tisina. Muk. To boli.

Piksel

pre 5 godina

Saciri svakako moze da izadje kao pobjednik iz Beograda, jer smo mi takav narod... On ako zeli moze par sekundi da isprovocira nase `nazovi navijace`, oni ce da ulete u teren, da naprave lom, da pocnu da divljaju i laku noc ligo sampiona ... Jer nasi navijaci ne shvataju da ne smiju da padaju na ove sitne provokacije ...Igramo Ligu Sampiona, nasi ce da pruze maksimum na teren, navijaci treba da pruze maksimum sa tribina, navijajuci za Zvezdu, a ne siriti politiku, mrznju i tako te stavove, vec iskljucivo KLUB zbog kojeg si dosao i to je to ... Kakav crni Saciri....Koliko nam je nasih ljudi svasta napravilo pa nikom nista, a ovamo je Saciri i nekakvi orlovi problem, pff....

adriano_galliani

pre 5 godina

Даће Звезди барем 2-3 гола ако навијачи не прекину утакмицу. А ту ће бити и орлова, лептира, цела Европа сада тако слави голове, па се то чак неће ни третирати као провокација.

Ајде да вас видим навијачи, улетите у терен тада ако смете.

alban

pre 5 godina

A sta se vi srbi palite sto je Xherdan slavio sa svojim dvoglavim orlom. Izgleda da ste skroz izgubili razum. To je isto kao kada bi se albanci ljutili na nekog srbsko fudbalera sto slavi svojom zastavom pobedu. Koje su to besmislice? A sto se Xherdana tice, on je albanac, on se ne plasi hiljada ludih nacionalista, koji su hrabri samo kad su u coporu pred svojom publikom, inace znam kakve junacine su te bitange.

Stivi_G

pre 5 godina

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..? 
(Zoran, 12. septembar 2018 15:57) 

Uefa, Zvezda je kažnjena sa zabranom gostovanja.
(Adriano_Galliani, 12. septembar 2018 16:09)

Zabranila je organizovano navijanje, niko coveku ne brani da ode sam, kupi kartu i navija.

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Budimo ljudi ako je moguce, pokazimo da nas orao ne dotice, navijajmo sportski. Bez gadjanja igraca a Sacirija cemo pozdraviti zvizducima i odgovarajucim pogrdnim stihovima..

Nidza

pre 5 godina

Ignor je resenje. I to najbolje. Kada medije ne bi pisali toliko o njemu i kad vi i ja ne bi komentarisali ovo, kada cela reprezentacija ne bi bila docekana od strane novinara, kada bi ga osobolje u Srbiji ispostovalo samo minimalno koliko treba, kada bi mi kao nacija znali da putem totalnog ignora da pokazujemo njima da nisu dobrodosli.... e tad bi njih to zabolelo najvise. Ovako nista...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Da je Liverpool pametan, ne bi ga ni vodio u Beograd. Iako je bolji od vecine nasih igraca (mozda cak i svih, ako se mozda izuzmu Tadic i Matic, a i to je pitanje), on nije njihov kljucni igrac i nije se naigrao do sad. Jednostavno, mislim da im se ne isplati potencijalni rizik pokazivanja simbola orla u slucaju njegovog gola.
(PimPong, 12. septembar 2018 15:48)

Pa da, bolje Salah da igra, daće više golova haha

веверица

pre 5 godina

постао је битан само због наших таблоида (што каже, продаје се на трафици, али нису новине) којима је сваки спин око косова хлеб насушни, јер је то сада део сценографије коју поставља "власт" у контексту интензивних "преговора" око косова. значи шаћири је битан само ради испирања мозга народу, па ко жели да му се испира мозак, нека се бави шаћиријем. свакоме са коефицијентом интелигенције преко 95 овај лик је апсолутно небитан са било ког аспекта, осим што је добар фудбалер.
једино што мене плаши и зашто је овај чланак битан, то је чињеница да сви заједно на северној трибини у збиру немају потребан коефицијент интелигенције да би адекватно реаговали на појаву шаћирија. уз то, мозак им је интензивно испиран и на трибини и ван ње, тако да бог зна какав израз "пркоса" и "патриотизма" они могу да сматрају за адекватан суочени лице у лице са косовским албанским националистом.

MRR

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju
(Sale Zvezdaš, 12. septembar 2018 13:25)

Ili za KOSOVSKU ?

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad."
(Scorpio, 12. septembar 2018 13:41)

Tako je. Tu se muzejski eksponati let lampama sijeku usred muzeja i odnose u nepoznatom smjeru. Šta ove prethodno navedene prćije znaju što je civilizacija ;-)

sarajevo.ba

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23)

Bio je orao, dron, leti leti..

warlock

pre 5 godina

Nema potrebe da se plašiš. Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad. Koji prima sve ljude u sebe. Zato je Beograd jedina metropola u regionu, a sve ostalo prćije.
(Scorpio, 12. septembar 2018 13:41)


Auuuuuuu

КоДи

pre 5 godina

Чему уопште толика фрка око симбола двоглавог орла, па наш национални симбол је двоглави орао, тако да то требамо прихватати и окренути на нашу воденицу. Можда овај лик само поздравља неке своје претке који су нашега порекла 😎😉

Zoran

pre 5 godina

Vas 55.000 je kupilo paket karata za ove tri utakmice, mi ostali namamo dakle mogućnost da gledamo Zvezdu na marakani u Ligi šampiona, gostovanja u Parizu i Liverpulu, koji je inače moj omiljeni strani klub zadnjih 30 godina, su zabranjena, ostalo nam je jedino gostovanje u Napulju i ja tu planiram da idem sa sinom od 18 godina, tako da bi iskoristio priliku da zamolim vas 55,000 koji ste imali privilegiju da dođete do paketa karata za utakmice na Marakani da budete toliko uviđavni da nam nekim nepromišljenim gestom "neotmate" i tu poslednju mogućnost sa gledamo našu Zvezdu, mogli bi sa tim u vezi da pogledate prilog na jutjubu pod nazivom "Champions League Anthem outside San Paolo" o praksi navijača Napolija pred utakmice Lige šampiona, ja lično bi budem tamo i vidim taj performans uživo zajedno sa svojim sinom, koji uz to voli da se bavi fotografijom i želeo bi da slika sam grad Napoli, kao i Vezuv i Pompeju.

Unapred hvala !!!
(народни херој друг Пера Катаи-Писар, 12. septembar 2018 15:06)

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..?

tonik

pre 5 godina

nema vise orlova ili tri prsta. radi se o proslosti i necemu sto se moralo dogoditi. UEFA/FIFA no tolerise vise to, kao sto i ne tolerise politicke parole navijaca a to vi veoma dobro znate. Ako igra, navijacu da daje gol a ako ne igra, necu ni pratiti mec. Idemo dalje.

BODIBOND

pre 5 godina

A zasto bi se plasio, realno? Ako mu zvezdasi budu pogrdno skandirali njihov mali klub ce (opet) biti kaznjen, doduse nekom smesnom kaznom ali svakako ce biti sankcionisan.

зуке

pre 5 godina

наравно да се плашиш , кад ће те чувати кордон полиције
да се разумемо, нисам ја боже сачувај за неки линч, или слично, али чему овакви коментари "не плашим се да дођем у Београд" на фудбалску утакмице???

SrbEUin

pre 5 godina

On je srbin,ako je rođen na Kosovu-albanske narodnosti! iveo srbine!(Misliša, 12. septembar 2018 15:56)


Nikako ne može biti Srbin, jer čovek nije Srbin po nacionalnosti, već bi, ako je rođen u državi Srbiji i ima državljanstvo republike Srbije, mogao da bude samo Srbijanac.

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

Komentari su na nivou !
Najviše pluseva dosad pobrao komentar o njegovom izgledu ,slično situaciji kada je srbija igrala protiv švajcarske!
O dok smo se mi bavili njihovim poreklom i izgledom oni nam uvališe DVA komada !

Marko

pre 5 godina

Veoma mi je antipatican ovaj lik, ali realno pre te famozne utakmice mi smo realno njih prozivli i pisali o njima nonstop, kao da su bitni. Na kraju su oni odigrali odličan fudbal, dali nam dva vrhunska gola, kao po nekoj kazni, za njih sigurno božijoj a za nas djavoljoj. Proslavili su sa simbolom sa njihove zastave bas zato sto smo ih toliko jahali pre utakmice. Da nisu trebali da podignu tri prsta, sad već popularno sastavljena, nikako ne valja raširena, nije, boga ti, hrišćanski?!?! Manimo se gluposti!

Jax

pre 5 godina

Dobro nam dosao Djerdane srbine... Posto si drzavljanin Srbije, sa drzavljanstvom izdatim u Kraljevu. Ti si samo smesan mali necovek, ne zanimas nas apsolutno.

Vanja Petrović

pre 5 godina

(Неша Србин, 12. septembar 2018 14:42)

Роде, а од кога су Немањићи украли знак двоглавог орлa, ако је до икакве крађе? Српски двоглави орао Немањића је у вексилологији и хералдици фигура повезана са концептом царства. Порекло му је недовољно познато, али јавља се још у хетитској иконографији у другом миленијуму пре нове ере. Током 10. или 11. века, посебно је коришћен у Византијском царству, али у 11. и 12. веку познати су прикази из исламске Иберије, Француске и Бугарске, а од 13. века па надаље постаје широко распрострањен, јавља се у Светом римском царству, Србији и Русији у хришћанској сфери, али и у селџучком Римском султанату, Мамелучком султанату у исламској сфери.

Значи, могло би се рећи да Срби (не Србија) не поседује ексклузивно право на двоглавог орла. Људи, немојмо се заносити и придавати себи (Србима) величине које не поседујемо.

Што се тиче овог лика, крајње ми је несимпатичан, осион и дрзак, омањег коефицијента интелигенције; он ће све урадити само да испровоцира навијаче који могу својим непримереним понашањем да нашкоде Црвеној Звезди.

.....

pre 5 godina

Pa sto bi se plasio? Lik dolazi da igra fudbal. Mada da se malo vratimo unazad. Smenimo iskusnog selektora, koji bi izasao iz grupe na SP sigurno, posle prvog poluvremena kada je Brih opteretio vezni red kartonima, Krstajic nije imao da uvede nikoga, nije bio Fejsa da zameni Matica, nije bio Gudelj da zamemi Milivojevica, znaci skroz omasio u pozivu igraca. Muslin da je bio na klupi igrali bi isto posle prvog gola, ne bilo supljina na desnoj strani kod prvog gola, ne bi pukla kontra u 90. min ili bi dali jos jedan ili bi 1-0 bio kraj. Zasto ovo pisem, zato sto smo mi licno dozvolili da ovaj lik dobija toliko paznje, dobar igrac ali daleko od svetske klase. Dozvolili smo da nas onako ponize u 90 min. Za sve je to kriv nas selektor Krstajic, apsolutno nije kriv Saciri, a mediji jedva cekaju da pisu. Onda gledam juce komentare Spanija zgazila Hrvate. Jeste pa sta? Odnosno sta nas briga za to. Opet kazem da smo izasli iz grupe, a bilo je realno danas bi pricali o velikom rezultatu koji smo napravili u Rusiji. Pa i nama se poklopio zreb, drugi u grupi, onda 1/8 Svedska, 1/4 Englezi. Bitno da se gleda tudje dvoriste i da se sladimo sa debaklom Hrvata, a to sto Krstajic Kokeza i ostala ekipa unistava NAŠU reprenzetaciju to nas ne interesuje. Bitno da Hrvati gube, nije bitno da mi krenemo da pobedjujemo.

Torrente

pre 5 godina

Poruka za navijače: jednostavno izignorišite gnoma.

Zaista nema smisla kada je već klub napunio kasu da te pare šaljemo UEFI za kazne.

21 vek

pre 5 godina

A ka je ovaj lik?Nikad cuo? Cuo sam za Mesija, Mesija, Asensija, Modrica.... Jel ovaj pastir sa Sare ili Prokletija?/Bas mi treba jedan cobanin pa da ga angazujem.

Marko

pre 5 godina

Vidjeli smo na derbiju Zvezda Partizan kad ste palili navijace kakva ste metropola, ni u kamenom dobu se tako ljudi nisu ponasali. O ubistvu navijaca necu ni da pricam, metropola u kojoj obezbjedjenje redovno zakaze kao na mecu protiv Albanije.

Mate

pre 5 godina

Al se zato Delije plaše tebe, Šaćiri, hehehe
Odličan igrač, tipa naš Rebić..
U današnjem nogometu, svaki tim mora imati jednog ovakvog brzog pit bula, izrazite brzine i agresivnosti..
Oni i ne moraju dati gol, ali će ga morati duplirati, što daje prostor drugom igraču, ili će na njemu neko zaraditi crveni ili žuti karton, itd..
Zvijer.

Р

pre 5 godina

Храбар дечко, нема шта. Понеси " кикирики, семенке " у случају ако не будеш играо.

xyz

pre 5 godina

Ипак је он српски држављанин. Можда заигра за српску репрезентацију, никад се не зна. Кад пукне тиква одаваће се међусобно као Тачи(Давидовић) и Курти(Куртовић) могуће да њега открије Џака(Џаковић) како се презивао пре 200-300 година.

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Неће он смети да писне код Клопа. Више мене брине Север. Нема појма да ми изгурамо целу јесен без казни. Биће празне трибине већ после Наполија.

miloš popović radnik gradskog stambenog.I.

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23

A što da ne pokuša? Šta ćeš ti možda nešto da uradiš šmekeru? Ili neko od kukavica sa tribine koji su jaki samo u masi i kad ih štiti policija?

Rajko

pre 5 godina

Ovog pikavca trener nece ni ubacivati u igru tako da dzaba se lozi,a i ako udje nece se sa loptom sastaviti,i dalje ne mogu da shvatim Tosica da ga je pustio umjesto da mu u stomak uleti klizeci!

Pa kakva "hrabrost" takve su vam i zadužbine i domeni...

pre 5 godina

Ni hrvati, vaša braća se ne plaše... objasnio vas Dučić, sve vas tisućljetnje kulture.

Peđa

pre 5 godina

Da li bi nekome smetalo da Šaćiri postigne gol i pokaže orla a da Zvezda pobedi 2:1? Verujem da niko o tome onda ne bi ni reč rekao.

boban

pre 5 godina

umesto da se brukamo i ga bijemo bilo bu mu mnogo vise gore kad bi ga docekali i pokazali da ga postujemo ili volimo. to bi ga vise bolelo od batine. a koja tek vest bi bila u novinama

HanSolo

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23)

Šta bi se desilo? Suporteri bi bacali dinarćiće i opet bi zvezda platila kaznu, i opet bi nas napravio glupim narodom.. To oni očedu I to im je cilj.. Ali nikad mi da se naučimo.. Oni samo treba da se ignorišu.. Ništa drugo..

grandiozo

pre 5 godina

Pa verovatno zato ßto je pametan a i jak sav je u mišičima,ne može mu niko ništa,on će ako da gol u Beogradu isto tako sa orlom da poleti navijači mogu da ga dignu u nebesa i tako da mu pomognu da ostvari svoj san o letenju

sarajevo.ba

pre 5 godina

0

наравно да се плашиш , кад ће те чувати кордон полиције 
да се разумемо, нисам ја боже сачувај за неки линч, или слично, али чему овакви коментари "не плашим се да дођем у Београд" на фудбалску утакмице???
(зуке, 12. septembar 2018 14:23)

Pa dobro je rekao, sta ce se plasiti dolazi covjek igrati fudbal.
A ti bi volio da se on plasi pa ti sad krivo?

Paysmen

pre 5 godina

Nema potrebe da se plasi, dolazi da igra fudbal... a cinjenica je da nikome od gostujucih nece biti prijatna huka sa tribina, ne znaju oni sta je Rajko... a gosn' "orao" nek se fino pokloni Nemanjickom orlu, ako ga navijaci rasire i to je to... :)

Kokki

pre 5 godina

Aj ne ložite se pojedinci.. Taman da dodje i opet pokaže orla, šta će da bude? Što bi se plašio?

Da neće možda da udje rulja na teren da ga "veša"? Biće obezbedjenje naoružano oko terena. A ne daj Bože neko da i uleti na teren ili ga slučajno pipne, to bi bio kraj fudbala ovde zauvek a da ga neko od rulje povredi, verovatno i večno zabetoniranje Srbije u srednji vek uz svu moguću izolaciju.

Zabole ga uvo realno. Jedino što može da mu se desi je da ispadne džiber i da ga kazni UEFA.

Неша Србин

pre 5 godina

Али двоглави орао је симбол Немањићке Србије, који су они украли и ставили у своју заставу. Тако да, не узбуђујте се. Они величају уствари Србију, а да то, мукице, и не знају.

tender

pre 5 godina

Malo da se revolucionari probude iz sna sa par komentara.
Slušam pre neki dan lika priča kako se Šaćiri uplašio i kako treba da ga gađaju i kako je život karma - vratilo mu se za provokacije dolaskom u Beograd. Haha kakav mozak. A taj isti lik promenio 3 stranke u mom gradu.

Елим

pre 5 godina

Шаћири !ја верујем да ти је већ неколико пута срце стало и напунио гаће ,ви сте појединачно слаби а уз нечију помоћ мислите да сте јаки.

Mamer N'goj

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju
(Sale Zvezdaš, 12. septembar 2018 13:25

Ova vest nema nikakvu vezu sa Švajcarskom.

HanSolo

pre 5 godina

Rokni im ga na sred Rajka molim te! PFC!
(warlock, 12. septembar 2018 13:38)

Evo zašto nas svi našu naciju zafrkavaju.. Nema sloge.. Nismo mi složni i zato će mo da umremo kao narod..

A tebi i tvojih sličnih bi voleo da riknete.. Licemeru jadni..

Fljamurtari

pre 5 godina

A zasto bi se plasio, realno? Ako mu zvezdasi budu pogrdno skandirali njihov mali klub ce (opet) biti kaznjen, doduse nekom smesnom kaznom ali svakako ce biti sankcionisan.
(BODIBOND, 12. septembar 2018 13:26)

Ako mu zagusti, uvek može da nađe utočište u jednom obližnjem ogromnom klubu jugoslovenske orijentacije. Njegovi zemljaci su tu ostavili dubok trag.

Miki

pre 5 godina

@Милош ..jesi ti ozbiljan, da li skandiranje ovom provokatoru bitnije od uspeha zvezde, ako bude nacionalističkih ispada naše publike zvezda će sigurno biti kažnjena?! i onda?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..?
(Zoran, 12. septembar 2018 15:57)

Uefa, Zvezda je kažnjena sa zabranom gostovanja.

HARIS

pre 5 godina

Po komentarima bi se reklo da na stadionima Zvezde i Partizana dolazi samo prava gospoda, ali kada cujes navijanje i vidis transparente, onda ti sve bude jasno. Kako li se samo osjecao Alen Omic nakon one prve utakmice, da li se ikada zapitate? Svako ima svog 'Darka Milicica' ;)

Zigzag

pre 5 godina

što bi se plašio. pa nismo mi divljaci kao vi! mada će te huk sa severa malo pomeriti :)
(мерак, 12. septembar 2018 13:31)jok niste,mislim na ove sa “sjevera”..

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Torrente
bravo za komentar, a sve prave zvezdaše i ja molim da potpuno ignorišu ovog tipa.
Njegov najveći problem je što ima ogromnu mržnju prema svemu što ima veze sa Srbijom, i što na najprimitivniji način to pokazuje. Slavnom klubu kao što je Liverpul takav ne priliči.
Na kraju, najiskrenije i najdublje verujem da na Rajku ne može niko da nas pobedi do kraja godine, niko budite sigurni u to. Samo da mi budemo dostojanstveni...

mohikanac

pre 5 godina

Razumem novine, portale i ostale ali CZ bi me razočarala kada bi ovome pridavala značaj. Lepo je upozoren da se ne majmuniše a ako ume neka da koliko može golova. Potpuno sam ubeđen da će biti manji od makovog zrna na Mari i da nikakve gluposti neće smeti da pravi.
CZ nije reprezentacija, Miloje nije Krstajić zna se ko šta radi tako da očekujem kao i što rezultati na terenu pokazuju mnogo mudriji pristup samom meču i potencijalnom problemu.

Vojvoda

pre 5 godina

@Marko

Odgovoricu ti samo za deo o 3 prsta. Ne da nije hriscanski, nego spojena 3 prsta predstavljaju slogu i zajednistvo, a razdvojena - mozes da pretpostavis. I kada se krstis, krstis se sa spojena 3 prsta.
Jos nesto, "bog" se pise velikim slovom(stavio sam navode jer sam citirao tebe) Srbine!

PimPong

pre 5 godina

Da je Liverpool pametan, ne bi ga ni vodio u Beograd. Iako je bolji od vecine nasih igraca (mozda cak i svih, ako se mozda izuzmu Tadic i Matic, a i to je pitanje), on nije njihov kljucni igrac i nije se naigrao do sad. Jednostavno, mislim da im se ne isplati potencijalni rizik pokazivanja simbola orla u slucaju njegovog gola.

qwertyy

pre 5 godina

Totalni nebitan lik u bilo kojoj varijanti ukljucujuci i fudbal.
(Slobodni Klikeri, 12. septembar 2018 16:08)

Da, jako nebitan lik, kad vec nekoliko meseci nasi mediji ne prestaju da pisu o njemu.

Lazar

pre 5 godina

Ne plasi se zvala zato sto ima ledja UEFE i saveza i silnog obezbedjenja koje donosi ta utakmica. Ne plasi se jer cemo mi placati penala za bilo kakvu njegovu provokaciju.

Lazar

pre 5 godina

Ne plasi se zvala zato sto ima ledja UEFE i saveza i silnog obezbedjenja koje donosi ta utakmica. Ne plasi se jer cemo mi placati penala za bilo kakvu njegovu provokaciju.

Jovan

pre 5 godina

Trebali bi da pokazemo gostoprimstvo!
Na provokacije da odgovorimo lepim docekom,da pokazemo da nismo divlji narid i da postujemo sve ostale ljude!
Ja sam ponosan sto sam Srbin,jer su Srbi jedan mozda mali narod,ali ponosan i prkosan,borci za slobodu i pravih vrednosti!
Verovatno ce biti prozivanje Sacirija,jer je to neko od politicara da trazi od navijaca!
Ponavljam da bi najbolje bilo da ga docekamo aplauzom i na taj nacin pokazemo kakav smo narod,da nismo ko oni!

HanSolo

pre 5 godina

A uz fudbal malo uključiš i bavljenje politikom.
(U švajcarskom maniru, 12. septembar 2018 13:35)

A mi nasedamo.. Kad ništa ne razumemo.. Stalno jedan isti potez.. Dižu tenziju pre.. I onda mi gutamo udicu kao glupi somovi.
Jer ga je neko pitao ili nešto? Nije.. A on ovakve izjave.. Zna kakvi smo i naučili da nas zafrkavaju na lak način..

Dušan Silni

pre 5 godina

Imaćeš lep doček na aerodromu skraćeni, ponesi orla možda ti bude trebao da odletis brze nego sto si sleteo. švajcarska mu dala sve a on im vraća tako.

Milan

pre 5 godina

Kao prvo treba da se izboriš da udješ medju putnike za Beograd, što u from slučaju neće biti nimalo lako
Drugo, mi smo civilizovan narod, šta ima da se plašiš, ni smo mi kao neki juče sišli s grane, ne znamo za koga navijamo, a za koga igramo.

nemanja

pre 5 godina

Ne vidim zašto bi Šaćiri bio problem nekome kome nije problem da mu klubom upravlja najveći izdajnik koji će da prizna Kosovo kao državu zarad novih pet godina na vlasti.

Milan

pre 5 godina

Zvizdanje, vredjanje i pominjanje porodice,naravno bez rasizma, nacionalizma i politike nije zabranjeno. Tako je u Spaniji, Italiji, Nemackoj Francuskoj,Danskoj Svajcarskoj, tako je bilo i onomad na US Openu..to je utakmica a ne pozorisna predstava i to nije kaznjivo.

Милош

pre 5 godina

@Miki, еси ти бре озбиљан!??? како да не скандираш негативно овом па хаххаахха...па нисам бот!

Mile na čamcu

pre 5 godina

Nebitan pajac.
Poješće ga Marinin i Duletov SIN.
Neće se taj naigrati u Beogradu.
Na nos će mu izaći PRIZREN i celo Kosivo i Metohija.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Vas 55.000 je kupilo paket karata za ove tri utakmice, mi ostali namamo dakle mogućnost da gledamo Zvezdu na marakani u Ligi šampiona, gostovanja u Parizu i Liverpulu, koji je inače moj omiljeni strani klub zadnjih 30 godina, su zabranjena, ostalo nam je jedino gostovanje u Napulju i ja tu planiram da idem sa sinom od 18 godina, tako da bi iskoristio priliku da zamolim vas 55,000 koji ste imali privilegiju da dođete do paketa karata za utakmice na Marakani da budete toliko uviđavni da nam nekim nepromišljenim gestom "neotmate" i tu poslednju mogućnost sa gledamo našu Zvezdu, mogli bi sa tim u vezi da pogledate prilog na jutjubu pod nazivom "Champions League Anthem outside San Paolo" o praksi navijača Napolija pred utakmice Lige šampiona, ja lično bi budem tamo i vidim taj performans uživo zajedno sa svojim sinom, koji uz to voli da se bavi fotografijom i želeo bi da slika sam grad Napoli, kao i Vezuv i Pompeju.

Unapred hvala !!!

znalac...

pre 5 godina

...idealna scena da da gol, proslavi uz orla, ulete sa severa, urnisu, zvezdu diskvalifikuju, sledi raspad sistema i ako bude srece sezona ili dve da je gledamo u Prvoj ligi Srbije... al' od svega ovog samo ce im dati gol i provocirari!

Radoje Domanović je bio Tito

pre 5 godina

Navijači ne treba da propuste priliku da verbalno i anti-šiptarskim transparentima "pozdrave" Šaćirija jer kada bude prazan stadion to neće biti moguće. Treba iskoristiti već utakmicu sa Napolijem.

#12

pre 5 godina

@it’s my life Među 22 neće biti sve i kada bi hteo. Među 18 možda. Mogli bi ste prvo da proučite propozicije takmičenja ako već imate neodoljivu želju da nešto prokomentarišete.

sasa

pre 5 godina

a gluposti...atmosfera u halama moze da poremeti koncentraciju igraca al na fudbalu tesko...mozda u Engleskoj,navijaci te uzmu na zub i onda je tesko se nositi sa tim pritiskom...to moze da prodje protiv neke slabije ekipe koja nema nekakav kvalitet al kod vrhunskih igraca vrlo vrlo tesko...pogotovo sto Zvezdini navijaci pevaju neke pesme a ostali deo tribina su malo ukljucune u navijanje sem kad se peva Kada Zvezdo igras ti i sl..

Scorpio

pre 5 godina

Nema potrebe da se plašiš. Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad. Koji prima sve ljude u sebe. Zato je Beograd jedina metropola u regionu, a sve ostalo prćije.

adriano_galliani

pre 5 godina

Даће Звезди барем 2-3 гола ако навијачи не прекину утакмицу. А ту ће бити и орлова, лептира, цела Европа сада тако слави голове, па се то чак неће ни третирати као провокација.

Ајде да вас видим навијачи, улетите у терен тада ако смете.

BODIBOND

pre 5 godina

A zasto bi se plasio, realno? Ako mu zvezdasi budu pogrdno skandirali njihov mali klub ce (opet) biti kaznjen, doduse nekom smesnom kaznom ali svakako ce biti sankcionisan.

SrbEUin

pre 5 godina

On je srbin,ako je rođen na Kosovu-albanske narodnosti! iveo srbine!(Misliša, 12. septembar 2018 15:56)


Nikako ne može biti Srbin, jer čovek nije Srbin po nacionalnosti, već bi, ako je rođen u državi Srbiji i ima državljanstvo republike Srbije, mogao da bude samo Srbijanac.

Sale Zvezdaš

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju

alban

pre 5 godina

A sta se vi srbi palite sto je Xherdan slavio sa svojim dvoglavim orlom. Izgleda da ste skroz izgubili razum. To je isto kao kada bi se albanci ljutili na nekog srbsko fudbalera sto slavi svojom zastavom pobedu. Koje su to besmislice? A sto se Xherdana tice, on je albanac, on se ne plasi hiljada ludih nacionalista, koji su hrabri samo kad su u coporu pred svojom publikom, inace znam kakve junacine su te bitange.

tonik

pre 5 godina

nema vise orlova ili tri prsta. radi se o proslosti i necemu sto se moralo dogoditi. UEFA/FIFA no tolerise vise to, kao sto i ne tolerise politicke parole navijaca a to vi veoma dobro znate. Ako igra, navijacu da daje gol a ako ne igra, necu ni pratiti mec. Idemo dalje.

grandiozo

pre 5 godina

Pa verovatno zato ßto je pametan a i jak sav je u mišičima,ne može mu niko ništa,on će ako da gol u Beogradu isto tako sa orlom da poleti navijači mogu da ga dignu u nebesa i tako da mu pomognu da ostvari svoj san o letenju

it’s my life

pre 5 godina

Pa ti nećeš biti verovatno ni u 22 tako da nema nekog naboja.Ne sikiraj se.Mada normalni ljudi po Srbiji i ne obraćaju pažnju šta ti radis na utakmici.Mozda “botovi”,...

Miki

pre 5 godina

ako se neki navijač napali ukoliko bude provokacija, i odluči da skandira protiv šiptara zvezda će biti kažnjena...pamet u glavu, bitnija je zvezda od ovog

Direktor

pre 5 godina

Pa sta ima da se plasi, osim zvizduka ne moze biti nista a to ce ga samo jos vise naloziti. Mene samo zanima sta ce biti ako nam uvali golcinu ili dve jer da se ne lazemo decko ima kvalitet u levici strasan

jsx

pre 5 godina

Galijani, za koga ces navijati - "Luzerpul" ili Zvezdu (koja takodje igra takmicenje, za razliku od Milana ili Partizana). Jos da je "Uefalona" bila u grupi skroz bi se prespojio.
A Saciri ne treba da se plasi, civilozovaniji smo mi od njega (necu reci njih jer covek ni sam ne zna kome pripada- Svajcarskoj, Kosovu*, Albaniji zato i jeste frustriran).

GrgaPitic

pre 5 godina

Treba ignorisati ovog lika, ne treba se paliti i krenuti sa vredjanjem jer nista dobro to nece doneti. Ionako je potpuno nebitan lik, i dokazano priglup, a takve treba zaobici u sirokom luku.

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

Budimo ljudi ako je moguce, pokazimo da nas orao ne dotice, navijajmo sportski. Bez gadjanja igraca a Sacirija cemo pozdraviti zvizducima i odgovarajucim pogrdnim stihovima..

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..?
(Zoran, 12. septembar 2018 15:57)

Uefa, Zvezda je kažnjena sa zabranom gostovanja.

21 vek

pre 5 godina

A ka je ovaj lik?Nikad cuo? Cuo sam za Mesija, Mesija, Asensija, Modrica.... Jel ovaj pastir sa Sare ili Prokletija?/Bas mi treba jedan cobanin pa da ga angazujem.

Елим

pre 5 godina

Шаћири !ја верујем да ти је већ неколико пута срце стало и напунио гаће ,ви сте појединачно слаби а уз нечију помоћ мислите да сте јаки.

boban

pre 5 godina

umesto da se brukamo i ga bijemo bilo bu mu mnogo vise gore kad bi ga docekali i pokazali da ga postujemo ili volimo. to bi ga vise bolelo od batine. a koja tek vest bi bila u novinama

MRR

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju
(Sale Zvezdaš, 12. septembar 2018 13:25)

Ili za KOSOVSKU ?

Radoje Domanović je bio Tito

pre 5 godina

Navijači ne treba da propuste priliku da verbalno i anti-šiptarskim transparentima "pozdrave" Šaćirija jer kada bude prazan stadion to neće biti moguće. Treba iskoristiti već utakmicu sa Napolijem.

Pedja J7

pre 5 godina

Jaooo, totalno sam zaboravio da ovaj hobit igra za Liverpul?!
Pa eto nama opet, kazne, jos ako provocira, Sever ce da oplete Kosovski repertoar, mozda i u.i', za.olji... i ode mast u propast...
Daj Boze da ne bude u timu, inace ce inteligentni mladici sa Severa, da zapostave Zvezdu, i usmere energiju na hobita...

panco

pre 5 godina

Pvu bud.. samo treba ignorisati. Ja da se pitam sve jednog ograca Liverpoola bi pozdravio aplauzom onako gromoglasno a njega hm. samo tisina. Muk. To boli.

Mate

pre 5 godina

Al se zato Delije plaše tebe, Šaćiri, hehehe
Odličan igrač, tipa naš Rebić..
U današnjem nogometu, svaki tim mora imati jednog ovakvog brzog pit bula, izrazite brzine i agresivnosti..
Oni i ne moraju dati gol, ali će ga morati duplirati, što daje prostor drugom igraču, ili će na njemu neko zaraditi crveni ili žuti karton, itd..
Zvijer.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23)

Bio je orao, dron, leti leti..

Zoran

pre 5 godina

Vas 55.000 je kupilo paket karata za ove tri utakmice, mi ostali namamo dakle mogućnost da gledamo Zvezdu na marakani u Ligi šampiona, gostovanja u Parizu i Liverpulu, koji je inače moj omiljeni strani klub zadnjih 30 godina, su zabranjena, ostalo nam je jedino gostovanje u Napulju i ja tu planiram da idem sa sinom od 18 godina, tako da bi iskoristio priliku da zamolim vas 55,000 koji ste imali privilegiju da dođete do paketa karata za utakmice na Marakani da budete toliko uviđavni da nam nekim nepromišljenim gestom "neotmate" i tu poslednju mogućnost sa gledamo našu Zvezdu, mogli bi sa tim u vezi da pogledate prilog na jutjubu pod nazivom "Champions League Anthem outside San Paolo" o praksi navijača Napolija pred utakmice Lige šampiona, ja lično bi budem tamo i vidim taj performans uživo zajedno sa svojim sinom, koji uz to voli da se bavi fotografijom i želeo bi da slika sam grad Napoli, kao i Vezuv i Pompeju.

Unapred hvala !!!
(народни херој друг Пера Катаи-Писар, 12. septembar 2018 15:06)

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..?

Jax

pre 5 godina

Dobro nam dosao Djerdane srbine... Posto si drzavljanin Srbije, sa drzavljanstvom izdatim u Kraljevu. Ti si samo smesan mali necovek, ne zanimas nas apsolutno.

xyz

pre 5 godina

Ипак је он српски држављанин. Можда заигра за српску репрезентацију, никад се не зна. Кад пукне тиква одаваће се међусобно као Тачи(Давидовић) и Курти(Куртовић) могуће да њега открије Џака(Џаковић) како се презивао пре 200-300 година.

PimPong

pre 5 godina

Da je Liverpool pametan, ne bi ga ni vodio u Beograd. Iako je bolji od vecine nasih igraca (mozda cak i svih, ako se mozda izuzmu Tadic i Matic, a i to je pitanje), on nije njihov kljucni igrac i nije se naigrao do sad. Jednostavno, mislim da im se ne isplati potencijalni rizik pokazivanja simbola orla u slucaju njegovog gola.

Р

pre 5 godina

Храбар дечко, нема шта. Понеси " кикирики, семенке " у случају ако не будеш играо.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Da je Liverpool pametan, ne bi ga ni vodio u Beograd. Iako je bolji od vecine nasih igraca (mozda cak i svih, ako se mozda izuzmu Tadic i Matic, a i to je pitanje), on nije njihov kljucni igrac i nije se naigrao do sad. Jednostavno, mislim da im se ne isplati potencijalni rizik pokazivanja simbola orla u slucaju njegovog gola.
(PimPong, 12. septembar 2018 15:48)

Pa da, bolje Salah da igra, daće više golova haha

Dušan Silni

pre 5 godina

Imaćeš lep doček na aerodromu skraćeni, ponesi orla možda ti bude trebao da odletis brze nego sto si sleteo. švajcarska mu dala sve a on im vraća tako.

Milan

pre 5 godina

Kao prvo treba da se izboriš da udješ medju putnike za Beograd, što u from slučaju neće biti nimalo lako
Drugo, mi smo civilizovan narod, šta ima da se plašiš, ni smo mi kao neki juče sišli s grane, ne znamo za koga navijamo, a za koga igramo.

sarajevo.ba

pre 5 godina

0

наравно да се плашиш , кад ће те чувати кордон полиције 
да се разумемо, нисам ја боже сачувај за неки линч, или слично, али чему овакви коментари "не плашим се да дођем у Београд" на фудбалску утакмице???
(зуке, 12. septembar 2018 14:23)

Pa dobro je rekao, sta ce se plasiti dolazi covjek igrati fudbal.
A ti bi volio da se on plasi pa ti sad krivo?

21st Century Digital Boy

pre 5 godina

"Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad."
(Scorpio, 12. septembar 2018 13:41)

Tako je. Tu se muzejski eksponati let lampama sijeku usred muzeja i odnose u nepoznatom smjeru. Šta ove prethodno navedene prćije znaju što je civilizacija ;-)

warlock

pre 5 godina

Nema potrebe da se plašiš. Nije ovo ni Tirana, ni Sarajevo, a ni Zagreb. Ovo je kosmopolitski i civilizovan grad. Koji prima sve ljude u sebe. Zato je Beograd jedina metropola u regionu, a sve ostalo prćije.
(Scorpio, 12. septembar 2018 13:41)


Auuuuuuu

зуке

pre 5 godina

наравно да се плашиш , кад ће те чувати кордон полиције
да се разумемо, нисам ја боже сачувај за неки линч, или слично, али чему овакви коментари "не плашим се да дођем у Београд" на фудбалску утакмице???

Mile na čamcu

pre 5 godina

Nebitan pajac.
Poješće ga Marinin i Duletov SIN.
Neće se taj naigrati u Beogradu.
Na nos će mu izaći PRIZREN i celo Kosivo i Metohija.

Pa kakva "hrabrost" takve su vam i zadužbine i domeni...

pre 5 godina

Ni hrvati, vaša braća se ne plaše... objasnio vas Dučić, sve vas tisućljetnje kulture.

HanSolo

pre 5 godina

Rokni im ga na sred Rajka molim te! PFC!
(warlock, 12. septembar 2018 13:38)

Evo zašto nas svi našu naciju zafrkavaju.. Nema sloge.. Nismo mi složni i zato će mo da umremo kao narod..

A tebi i tvojih sličnih bi voleo da riknete.. Licemeru jadni..

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Torrente
bravo za komentar, a sve prave zvezdaše i ja molim da potpuno ignorišu ovog tipa.
Njegov najveći problem je što ima ogromnu mržnju prema svemu što ima veze sa Srbijom, i što na najprimitivniji način to pokazuje. Slavnom klubu kao što je Liverpul takav ne priliči.
Na kraju, najiskrenije i najdublje verujem da na Rajku ne može niko da nas pobedi do kraja godine, niko budite sigurni u to. Samo da mi budemo dostojanstveni...

Неша Србин

pre 5 godina

Али двоглави орао је симбол Немањићке Србије, који су они украли и ставили у своју заставу. Тако да, не узбуђујте се. Они величају уствари Србију, а да то, мукице, и не знају.

Rajko

pre 5 godina

Ovog pikavca trener nece ni ubacivati u igru tako da dzaba se lozi,a i ako udje nece se sa loptom sastaviti,i dalje ne mogu da shvatim Tosica da ga je pustio umjesto da mu u stomak uleti klizeci!

Fljamurtari

pre 5 godina

A zasto bi se plasio, realno? Ako mu zvezdasi budu pogrdno skandirali njihov mali klub ce (opet) biti kaznjen, doduse nekom smesnom kaznom ali svakako ce biti sankcionisan.
(BODIBOND, 12. septembar 2018 13:26)

Ako mu zagusti, uvek može da nađe utočište u jednom obližnjem ogromnom klubu jugoslovenske orijentacije. Njegovi zemljaci su tu ostavili dubok trag.

Zigzag

pre 5 godina

što bi se plašio. pa nismo mi divljaci kao vi! mada će te huk sa severa malo pomeriti :)
(мерак, 12. septembar 2018 13:31)jok niste,mislim na ove sa “sjevera”..

КоДи

pre 5 godina

Чему уопште толика фрка око симбола двоглавог орла, па наш национални симбол је двоглави орао, тако да то требамо прихватати и окренути на нашу воденицу. Можда овај лик само поздравља неке своје претке који су нашега порекла 😎😉

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Vas 55.000 je kupilo paket karata za ove tri utakmice, mi ostali namamo dakle mogućnost da gledamo Zvezdu na marakani u Ligi šampiona, gostovanja u Parizu i Liverpulu, koji je inače moj omiljeni strani klub zadnjih 30 godina, su zabranjena, ostalo nam je jedino gostovanje u Napulju i ja tu planiram da idem sa sinom od 18 godina, tako da bi iskoristio priliku da zamolim vas 55,000 koji ste imali privilegiju da dođete do paketa karata za utakmice na Marakani da budete toliko uviđavni da nam nekim nepromišljenim gestom "neotmate" i tu poslednju mogućnost sa gledamo našu Zvezdu, mogli bi sa tim u vezi da pogledate prilog na jutjubu pod nazivom "Champions League Anthem outside San Paolo" o praksi navijača Napolija pred utakmice Lige šampiona, ja lično bi budem tamo i vidim taj performans uživo zajedno sa svojim sinom, koji uz to voli da se bavi fotografijom i želeo bi da slika sam grad Napoli, kao i Vezuv i Pompeju.

Unapred hvala !!!

Piksel

pre 5 godina

Saciri svakako moze da izadje kao pobjednik iz Beograda, jer smo mi takav narod... On ako zeli moze par sekundi da isprovocira nase `nazovi navijace`, oni ce da ulete u teren, da naprave lom, da pocnu da divljaju i laku noc ligo sampiona ... Jer nasi navijaci ne shvataju da ne smiju da padaju na ove sitne provokacije ...Igramo Ligu Sampiona, nasi ce da pruze maksimum na teren, navijaci treba da pruze maksimum sa tribina, navijajuci za Zvezdu, a ne siriti politiku, mrznju i tako te stavove, vec iskljucivo KLUB zbog kojeg si dosao i to je to ... Kakav crni Saciri....Koliko nam je nasih ljudi svasta napravilo pa nikom nista, a ovamo je Saciri i nekakvi orlovi problem, pff....

Vanja Petrović

pre 5 godina

(Неша Србин, 12. septembar 2018 14:42)

Роде, а од кога су Немањићи украли знак двоглавог орлa, ако је до икакве крађе? Српски двоглави орао Немањића је у вексилологији и хералдици фигура повезана са концептом царства. Порекло му је недовољно познато, али јавља се још у хетитској иконографији у другом миленијуму пре нове ере. Током 10. или 11. века, посебно је коришћен у Византијском царству, али у 11. и 12. веку познати су прикази из исламске Иберије, Француске и Бугарске, а од 13. века па надаље постаје широко распрострањен, јавља се у Светом римском царству, Србији и Русији у хришћанској сфери, али и у селџучком Римском султанату, Мамелучком султанату у исламској сфери.

Значи, могло би се рећи да Срби (не Србија) не поседује ексклузивно право на двоглавог орла. Људи, немојмо се заносити и придавати себи (Србима) величине које не поседујемо.

Што се тиче овог лика, крајње ми је несимпатичан, осион и дрзак, омањег коефицијента интелигенције; он ће све урадити само да испровоцира навијаче који могу својим непримереним понашањем да нашкоде Црвеној Звезди.

HARIS

pre 5 godina

Po komentarima bi se reklo da na stadionima Zvezde i Partizana dolazi samo prava gospoda, ali kada cujes navijanje i vidis transparente, onda ti sve bude jasno. Kako li se samo osjecao Alen Omic nakon one prve utakmice, da li se ikada zapitate? Svako ima svog 'Darka Milicica' ;)

Vojvoda

pre 5 godina

@Marko

Odgovoricu ti samo za deo o 3 prsta. Ne da nije hriscanski, nego spojena 3 prsta predstavljaju slogu i zajednistvo, a razdvojena - mozes da pretpostavis. I kada se krstis, krstis se sa spojena 3 prsta.
Jos nesto, "bog" se pise velikim slovom(stavio sam navode jer sam citirao tebe) Srbine!

Paysmen

pre 5 godina

Nema potrebe da se plasi, dolazi da igra fudbal... a cinjenica je da nikome od gostujucih nece biti prijatna huka sa tribina, ne znaju oni sta je Rajko... a gosn' "orao" nek se fino pokloni Nemanjickom orlu, ako ga navijaci rasire i to je to... :)

Torrente

pre 5 godina

Poruka za navijače: jednostavno izignorišite gnoma.

Zaista nema smisla kada je već klub napunio kasu da te pare šaljemo UEFI za kazne.

miloš popović radnik gradskog stambenog.I.

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23

A što da ne pokuša? Šta ćeš ti možda nešto da uradiš šmekeru? Ili neko od kukavica sa tribine koji su jaki samo u masi i kad ih štiti policija?

znalac...

pre 5 godina

...idealna scena da da gol, proslavi uz orla, ulete sa severa, urnisu, zvezdu diskvalifikuju, sledi raspad sistema i ako bude srece sezona ili dve da je gledamo u Prvoj ligi Srbije... al' od svega ovog samo ce im dati gol i provocirari!

Милош

pre 5 godina

@Miki, еси ти бре озбиљан!??? како да не скандираш негативно овом па хаххаахха...па нисам бот!

Mamer N'goj

pre 5 godina

Švajcarci bi trebali sve ove albance da izbace iz reprezentacije, kad se ne osećaju kao švajcarci nego kao albanci nek idu u albaniju i igraju za albansku reprezentaciju
(Sale Zvezdaš, 12. septembar 2018 13:25

Ova vest nema nikakvu vezu sa Švajcarskom.

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Неће он смети да писне код Клопа. Више мене брине Север. Нема појма да ми изгурамо целу јесен без казни. Биће празне трибине већ после Наполија.

веверица

pre 5 godina

постао је битан само због наших таблоида (што каже, продаје се на трафици, али нису новине) којима је сваки спин око косова хлеб насушни, јер је то сада део сценографије коју поставља "власт" у контексту интензивних "преговора" око косова. значи шаћири је битан само ради испирања мозга народу, па ко жели да му се испира мозак, нека се бави шаћиријем. свакоме са коефицијентом интелигенције преко 95 овај лик је апсолутно небитан са било ког аспекта, осим што је добар фудбалер.
једино што мене плаши и зашто је овај чланак битан, то је чињеница да сви заједно на северној трибини у збиру немају потребан коефицијент интелигенције да би адекватно реаговали на појаву шаћирија. уз то, мозак им је интензивно испиран и на трибини и ван ње, тако да бог зна какав израз "пркоса" и "патриотизма" они могу да сматрају за адекватан суочени лице у лице са косовским албанским националистом.

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

Komentari su na nivou !
Najviše pluseva dosad pobrao komentar o njegovom izgledu ,slično situaciji kada je srbija igrala protiv švajcarske!
O dok smo se mi bavili njihovim poreklom i izgledom oni nam uvališe DVA komada !

mohikanac

pre 5 godina

Razumem novine, portale i ostale ali CZ bi me razočarala kada bi ovome pridavala značaj. Lepo je upozoren da se ne majmuniše a ako ume neka da koliko može golova. Potpuno sam ubeđen da će biti manji od makovog zrna na Mari i da nikakve gluposti neće smeti da pravi.
CZ nije reprezentacija, Miloje nije Krstajić zna se ko šta radi tako da očekujem kao i što rezultati na terenu pokazuju mnogo mudriji pristup samom meču i potencijalnom problemu.

Milan

pre 5 godina

Zvizdanje, vredjanje i pominjanje porodice,naravno bez rasizma, nacionalizma i politike nije zabranjeno. Tako je u Spaniji, Italiji, Nemackoj Francuskoj,Danskoj Svajcarskoj, tako je bilo i onomad na US Openu..to je utakmica a ne pozorisna predstava i to nije kaznjivo.

Nidza

pre 5 godina

Ignor je resenje. I to najbolje. Kada medije ne bi pisali toliko o njemu i kad vi i ja ne bi komentarisali ovo, kada cela reprezentacija ne bi bila docekana od strane novinara, kada bi ga osobolje u Srbiji ispostovalo samo minimalno koliko treba, kada bi mi kao nacija znali da putem totalnog ignora da pokazujemo njima da nisu dobrodosli.... e tad bi njih to zabolelo najvise. Ovako nista...

Stivi_G

pre 5 godina

Ko ti brani da dodjes u Liverpul ili Pariz i odgledas utakmicu..? Jesi li pri sebi..? 
(Zoran, 12. septembar 2018 15:57) 

Uefa, Zvezda je kažnjena sa zabranom gostovanja.
(Adriano_Galliani, 12. septembar 2018 16:09)

Zabranila je organizovano navijanje, niko coveku ne brani da ode sam, kupi kartu i navija.

Peđa

pre 5 godina

Da li bi nekome smetalo da Šaćiri postigne gol i pokaže orla a da Zvezda pobedi 2:1? Verujem da niko o tome onda ne bi ni reč rekao.

Marko

pre 5 godina

Vidjeli smo na derbiju Zvezda Partizan kad ste palili navijace kakva ste metropola, ni u kamenom dobu se tako ljudi nisu ponasali. O ubistvu navijaca necu ni da pricam, metropola u kojoj obezbjedjenje redovno zakaze kao na mecu protiv Albanije.

Jovan

pre 5 godina

Trebali bi da pokazemo gostoprimstvo!
Na provokacije da odgovorimo lepim docekom,da pokazemo da nismo divlji narid i da postujemo sve ostale ljude!
Ja sam ponosan sto sam Srbin,jer su Srbi jedan mozda mali narod,ali ponosan i prkosan,borci za slobodu i pravih vrednosti!
Verovatno ce biti prozivanje Sacirija,jer je to neko od politicara da trazi od navijaca!
Ponavljam da bi najbolje bilo da ga docekamo aplauzom i na taj nacin pokazemo kakav smo narod,da nismo ko oni!

HanSolo

pre 5 godina

Neka pokuša u Beogradu da pokaže orla, čisto da dokaze to da se ne plaši nikoga.
(milkman, 12. septembar 2018 13:23)

Šta bi se desilo? Suporteri bi bacali dinarćiće i opet bi zvezda platila kaznu, i opet bi nas napravio glupim narodom.. To oni očedu I to im je cilj.. Ali nikad mi da se naučimo.. Oni samo treba da se ignorišu.. Ništa drugo..

Marko

pre 5 godina

Veoma mi je antipatican ovaj lik, ali realno pre te famozne utakmice mi smo realno njih prozivli i pisali o njima nonstop, kao da su bitni. Na kraju su oni odigrali odličan fudbal, dali nam dva vrhunska gola, kao po nekoj kazni, za njih sigurno božijoj a za nas djavoljoj. Proslavili su sa simbolom sa njihove zastave bas zato sto smo ih toliko jahali pre utakmice. Da nisu trebali da podignu tri prsta, sad već popularno sastavljena, nikako ne valja raširena, nije, boga ti, hrišćanski?!?! Manimo se gluposti!

nemanja

pre 5 godina

Ne vidim zašto bi Šaćiri bio problem nekome kome nije problem da mu klubom upravlja najveći izdajnik koji će da prizna Kosovo kao državu zarad novih pet godina na vlasti.

#12

pre 5 godina

@it’s my life Među 22 neće biti sve i kada bi hteo. Među 18 možda. Mogli bi ste prvo da proučite propozicije takmičenja ako već imate neodoljivu želju da nešto prokomentarišete.

Lazar

pre 5 godina

Ne plasi se zvala zato sto ima ledja UEFE i saveza i silnog obezbedjenja koje donosi ta utakmica. Ne plasi se jer cemo mi placati penala za bilo kakvu njegovu provokaciju.

sasa

pre 5 godina

a gluposti...atmosfera u halama moze da poremeti koncentraciju igraca al na fudbalu tesko...mozda u Engleskoj,navijaci te uzmu na zub i onda je tesko se nositi sa tim pritiskom...to moze da prodje protiv neke slabije ekipe koja nema nekakav kvalitet al kod vrhunskih igraca vrlo vrlo tesko...pogotovo sto Zvezdini navijaci pevaju neke pesme a ostali deo tribina su malo ukljucune u navijanje sem kad se peva Kada Zvezdo igras ti i sl..

HanSolo

pre 5 godina

A uz fudbal malo uključiš i bavljenje politikom.
(U švajcarskom maniru, 12. septembar 2018 13:35)

A mi nasedamo.. Kad ništa ne razumemo.. Stalno jedan isti potez.. Dižu tenziju pre.. I onda mi gutamo udicu kao glupi somovi.
Jer ga je neko pitao ili nešto? Nije.. A on ovakve izjave.. Zna kakvi smo i naučili da nas zafrkavaju na lak način..

Lazar

pre 5 godina

Ne plasi se zvala zato sto ima ledja UEFE i saveza i silnog obezbedjenja koje donosi ta utakmica. Ne plasi se jer cemo mi placati penala za bilo kakvu njegovu provokaciju.

.....

pre 5 godina

Pa sto bi se plasio? Lik dolazi da igra fudbal. Mada da se malo vratimo unazad. Smenimo iskusnog selektora, koji bi izasao iz grupe na SP sigurno, posle prvog poluvremena kada je Brih opteretio vezni red kartonima, Krstajic nije imao da uvede nikoga, nije bio Fejsa da zameni Matica, nije bio Gudelj da zamemi Milivojevica, znaci skroz omasio u pozivu igraca. Muslin da je bio na klupi igrali bi isto posle prvog gola, ne bilo supljina na desnoj strani kod prvog gola, ne bi pukla kontra u 90. min ili bi dali jos jedan ili bi 1-0 bio kraj. Zasto ovo pisem, zato sto smo mi licno dozvolili da ovaj lik dobija toliko paznje, dobar igrac ali daleko od svetske klase. Dozvolili smo da nas onako ponize u 90 min. Za sve je to kriv nas selektor Krstajic, apsolutno nije kriv Saciri, a mediji jedva cekaju da pisu. Onda gledam juce komentare Spanija zgazila Hrvate. Jeste pa sta? Odnosno sta nas briga za to. Opet kazem da smo izasli iz grupe, a bilo je realno danas bi pricali o velikom rezultatu koji smo napravili u Rusiji. Pa i nama se poklopio zreb, drugi u grupi, onda 1/8 Svedska, 1/4 Englezi. Bitno da se gleda tudje dvoriste i da se sladimo sa debaklom Hrvata, a to sto Krstajic Kokeza i ostala ekipa unistava NAŠU reprenzetaciju to nas ne interesuje. Bitno da Hrvati gube, nije bitno da mi krenemo da pobedjujemo.

Kokki

pre 5 godina

Aj ne ložite se pojedinci.. Taman da dodje i opet pokaže orla, šta će da bude? Što bi se plašio?

Da neće možda da udje rulja na teren da ga "veša"? Biće obezbedjenje naoružano oko terena. A ne daj Bože neko da i uleti na teren ili ga slučajno pipne, to bi bio kraj fudbala ovde zauvek a da ga neko od rulje povredi, verovatno i večno zabetoniranje Srbije u srednji vek uz svu moguću izolaciju.

Zabole ga uvo realno. Jedino što može da mu se desi je da ispadne džiber i da ga kazni UEFA.

Miki

pre 5 godina

@Милош ..jesi ti ozbiljan, da li skandiranje ovom provokatoru bitnije od uspeha zvezde, ako bude nacionalističkih ispada naše publike zvezda će sigurno biti kažnjena?! i onda?

qwertyy

pre 5 godina

Totalni nebitan lik u bilo kojoj varijanti ukljucujuci i fudbal.
(Slobodni Klikeri, 12. septembar 2018 16:08)

Da, jako nebitan lik, kad vec nekoliko meseci nasi mediji ne prestaju da pisu o njemu.

tender

pre 5 godina

Malo da se revolucionari probude iz sna sa par komentara.
Slušam pre neki dan lika priča kako se Šaćiri uplašio i kako treba da ga gađaju i kako je život karma - vratilo mu se za provokacije dolaskom u Beograd. Haha kakav mozak. A taj isti lik promenio 3 stranke u mom gradu.