Utorak, 11.09.2018.

20:00

Perfektni "Orlići" pobedili Rusiju i obezbedili Evropsko prvenstvo

Mladi fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo, pošto su pobedili Rusiju sa 2:1 i tako obezbedila prvo mesto u Grupi 7 kvalifikacija.

Izvor: MLJ

Perfektni "Orliæi" pobedili Rusiju i obezbedili Evropsko prvenstvo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 5 godina

Nisu još obezbedili. Imaju 6 bodova više od Austrije, a imaju još po dve utakmice i jedni i drugi, a pritom i igraju međusobno. SporCki pozdrav!

Najjači sastav

pre 5 godina

U21 EP se ne poklapa s mečevima A reprezentacije, tako da se tamo može i treba otići u najjačem mogućem sastavu, a ne kao prošli put.

Znači: Radunović, Bogosavac, Šehović, Babić, Jovanović, Stevanović, Milenković, Gajić, Grujić, Lukić, Pantić, Radonjić, Živković, Pantović, Jović, Šaponjić, Vlahović... To se može osvojiti.

Videćemo koliko je Savez sposoban.

Гиле

pre 5 godina

Младене проблем настаје кад они оду у сениоре. С друге стране Немцима овај ниво такмичења незначи, а као сениори узимају титуле. Свака част момцима, али мора да се нађе начин да они постану јаки сениори. Морају да играју, а не да се одмах продају, па на клупу.

kole

pre 5 godina

Losa igra i ne vidim razlog za neku euforiju. Odavde samo Jovic je za prvi tim. Mozda i od Markovica bude nesto al polako on je 3,4 godine mladji, tek ce se videti za njega. Najvise sam zbog Gajica i Bogosavca pogledao, nazalost, mrka kapa od njih u A reprezentaciji u skorije vreme.

E da, zaboravih golmana, dobar je bio.

Mladen cg

pre 5 godina

Ovo je izuzetno vrijedan rezultat naše mlade reprezentacije! Imaju stoprocentan učinak, u sasvim ujednačenoj grupi ( npr. Makedonija je igrala prethodno EP za mlade, a u ovoj grupi je pretposlednja, Rusija i Austrija imaju ,itekako, veću bazu fudbalera...). Zaista bi trebali da više vrednujemo ovo dostignuće. Sve čestitke!

DS

pre 5 godina

Jovic i Adzic medju najboljima uff...Zvezdina uprava dobro radi ima rezultate,ali pravi velike greske sa mladima ne dajuci im sansu ova dvojica bi trebali biti prvotimci sada a otisli su iz smesnih razloga.Isto se trenutno desava sa Joveljicem ,mali je talenat jedan u sto hiljada a ne dobija sansu ni u SL (iako je sigurno bolji od Stoiljkovica/Pavkova vec)

Predo

pre 5 godina

Žao mi je, nisam gledao utakmicu, ali znam da imamo talentovane fudbalere. Dva su problema. Odlaze mladi u velike klubove i sjede na klupi za velike novce, a drugi ste videli ovih dana. Naši selektori (nije samo Krstajić, svi osim Antića i Muslina u ovom veku, su takvi stručnjaci da bi ispali iz Primere sa Barselonom ili Realom, kada bi im neka budala dala da vode te timove.

Ev

pre 5 godina

Bravo 👏 momci,samo što dalje od Mladen i kliker bi pokvario a ne mladog igrača. Igrajte u mladoj dok je god doktor 😷 Mladen tu gde jeste.....

MJ11

pre 5 godina

Jovic i Adzic medju najboljima uff...Zvezdina uprava dobro radi ima rezultate,ali pravi velike greske sa mladima ne dajuci im sansu ova dvojica bi trebali biti prvotimci sada a otisli su iz smesnih razloga.Isto se trenutno desava sa Joveljicem ,mali je talenat jedan u sto hiljada a ne dobija sansu ni u SL (iako je sigurno bolji od Stoiljkovica/Pavkova vec)
@(DS, 11. septembar 2018 22:14)
Da imalo pratiš Zvezdu znao bi zašto njih dvojica nisu u Zvezdi, pogotovo Adžić, sad bi verovatno igrao prvu postavu, stasao u Ligi Šampiona i bio spreman za godinu-dve da igra u najjačim ligama evrope ali on je izabrao da sedi na klupi u Anderlehtu, ili je neko drugi to izabrao umesto njega.

milke

pre 5 godina

Sta su ti navijaci, ovde gde se nizu pobede niko da spomene selektora Djorovica. U prvom timu pak sa pravom se najvise spominje Krstajic. Kladim se da saKrstajicem ovi ne bi imali vise od 4 pobede.

A sve ide po zasluzi!

pre 5 godina

(navijac, 11. septembar 2018 20:36)

U mlađim kategorijama još uvek je nevinija duša, pa je upućenija na ljubav ka svome bratu i tako odnosu ka svojoj zemlji!

Čim stasaju ovde sevne otrov novca i nekog prestiža, pa postaje bitniji ugovor od reprezentacije, a i kad se ostvari dobar ugovor opet se u reprezantaciji raznorazni duhovi ne mogu umiriti.

Ne jer momci ne valjaju, nego jer i "vojskovođe" ne valjaju!

Dva dobra u poslednje vreme, Antić i Muslin, su OTERANI kao da su najgroi neprijatelj!?

I ko da igra srcem i ljubavlju za savez koji prvi voli više pare nego svoju zemlju i svoju sabraću!

Ko da ostavlja srce onima ili uz one kojima Antić i Muslin ne valjaju?

E sad, nažalost momci i sami ne mogu to da srcem prebrode i unesu promene bez obzira na te kojima podležu i koje se kriju iza saveza... jer to i jeste cilj.

Ako nikogovići vode i kradu i briga ih za sve, ne moraju i momci na terenu tu energiju da za sebe vežu!
Imaju navijače, imaju na koncu porodicu svoju!

I niko ne traži rezultate, traži se FUDBAL, IGRA!

Pa nek pobedi ko pobedi, ali igraj!

Ono juče sa rumunima, zbog zadnjih 20ak minuta, zbog tog mučenja da smo i 5:0 pobedili opet Rumune pa čemu?

Kako?

U svakom sportu nam kidaju živce, dok samo ne sevne nešto veliko. I u svakom sportu je 80% uživanje gledati i pamtiti bez obzira na rezultat.

Fudbal i rukomet, ne znam kakav je tu duh ušao, ali mnogo je zao!

mire

pre 5 godina

Matematicki nije obezbedjeno prvo mesto. U igri su jos 6 bodova kolika ce razlika biti posle ovog kola izmedju nas i Austrije. Tako da ako nas Austrija ubedljivo pobedi (sa 3 ili vise razlike)i pobedi jos jednu utakmicu a mi sve izgumimo mozemo biti drugi.

a taj film necemo gledati uskoro

pre 5 godina

svi vi koji pisete da ove klince treba ubaciti u A tim to bi bilo DZABA zasto? dok su tu kokeza, menadzeri, krstajic... nasem A timu ne pomaze ni 5 mesija i 5 ronalda dok se SAVEZ NE PROMENI IZ KORENA

devlinjo

pre 5 godina

Gajić, Pantić i Jović u A selekciju prvi tim.

Rajković, Gajić, Milenković, Babić, Kolarov, Matić, Sergej, Tadić, Pantić, Jović, Radonjić.

Ivan

pre 5 godina

Za ovog sto kaze da je zvezda pogresila za adzica. Sta je tu zvezda kriva majke ti? Bio je na rotaciji kod Milojevica, igrao je dosta utakmica. Adzic je odbio novi ugovor koji mu je ponudjen i pobegao je iz zvezde.

Vlada

pre 5 godina

@ Nikola
Da si se ikada bavio sportom znao bi kolika je razlika izmedju juniora i seniora, u bilo kom timskom sportu. Nebo i zemlja. I manite se tih gluposti "Sve bih ja u A selekciju". Ako nekoliko igrača naprave uspešnu karijeru i naravno da igraju za A selekciju biće uspeh. Sve preko toga je vrhunski. Ali za sve treba vremena. A svaka čast klincima. Samo neka nastave.

niznji novgorod

pre 5 godina

bio sam na utakmici, cestitam nasim momcima na pobedi. igra blizu ocaja, tako da ne znam odakle se i na osnovu cega pojavio ovakav naslov.

Percula

pre 5 godina

Gledao sam celu utakmicu,,,naravno na internetu,jer to nas javni servis ,a ni ostale televizije sda nacinalnom frekvencijom ne zanima.....pun stadion,30000 ljudi i rusi povedu,a ovi momci preokrenu....iako sam zvezdas,mali Pantić je zreo za a tim.....mda napomenem,nedostaju ovoj ekipi,aigraće na evropskom prvenstvu sigurno...Živković,Radonjić,Saša Lukić,Milenkovic,.....strasna ekipa

kamikaza

pre 5 godina

Ja bih iz ovog mladog tima u A reprezentaciju odmah prekomandovao mladog Rukavinu, ako moze. Mnogo bi znacio jak centarsut i stabilna odbrana po toj strani...

danguba

pre 5 godina

Cinjenica je da vec godinama ili decenijama unazad, imamo nepresusni izvor talenata u umladjim kategorijama, koji kontinuirano rade vrhunske rezultate. Medjutim, nikako ne uspjevamo kapitalizirati taj talenat u senirskoj kategoriji, prvenstveno zahvaljujuci savezu, politici i menadzersko-ortackim vezama.

ipak se okreće

pre 5 godina

Najgluplji komentar je kada neko napise da ih sve treba prekomandovati u A tim. Al to je baš glupo, ta rečenica (A tim)može čak da bude i mera za glupost!
Te orliće bi pobedjivao verovatno i San Marino, jel vi to razumete? Pa niko nikada nije tako nešto uradio. Čitam takve komentare duže od 10 godina!
Mlada reprezentacija se i zove mlada baš zbog toga što je čine mladi još neafirmisani igrači.
I da, jako je bitno ne ložiti se!

zemunski kej

pre 5 godina

Gledao sam poslednjih 30 minuta ,nasi momci odlicni,Nisam znao da je Luka Jovic toliko napredovao,Izgleda da je Zvezda pogresila sa Adzicem ,namestio drugi gol.Bogosavac isto potcenjen igrac a odlican.

krajisnik

pre 5 godina

Jović bi mogao biti napadač kakav nam je nedostajao.
Brz, spretan, naš Aguero.
Adžić otišao u Anderleht i sad sjedi na klupi.
Tendencija razvoja kao Živković zbog toga, a može biti izuzetan igrač.

navijac

pre 5 godina

Ajde bre ne palite, kakva buducnost srpskog fudbala!? Pa mlada reprezentacija nam je uvek odlicna, I za svaku generacija pricamo kako je to buducnost srpskog fudbala a ta buducnost nikako da dodje!

my way

pre 5 godina

Kompletno raspustiti A tim sem Mitrovića i Ljajića i dati ovim momcima mesto u A timu. Oni ginu za srpski dres i igraju srcem.
(Шомика_ЦЗВ, 11. septembar 2018 20:20)

Gde Ljajica nadje, zivota ti?

aha

pre 5 godina

Jović je "mali Mitrović" ili je Mitrović "veliki Jović", nije bitno, bitno je da imamo dva vrhunska špica i sa ove ciketanske taktike, pod odmah se moramo prebaciti na igru sa dva špica.

wolwerine

pre 5 godina

svaka njima cast ali mislim da od nase buducnosti u fudbalu nema nista.mi stalno imamo dobru mladu reprezentaciju al kasnije kad treba u seniorima da se napravi neki iskorak,nista

ja

pre 5 godina

@Gde Ljajica nadje, zivota ti? 
(my way, 11. septembar 2018 20:28) 

Eh kad bi imali jos dva, tri igrača koji imaju petlju kao Ljajic. Tj da pojasnim, nekoga ko se ne boji imati loptu u posjedu, nekoga ko se kad primi loptu ne uspanici kao da prvi put igra fudbal, nekoga ko zna da udje u duel, da se ne boji proigrati i predriblati. E sad, nazalost Ljajiceve sposobnosti nikad nismo dovoljno iskoristili, uvjek je ta njegova lucidnost daleko od gola bila, pa rezultatski nikad nije puno doprineo. Da imamo vise igrača koji se ne boje "igrati fudbala" bi bili mnogo uspjesniji. Momak ima petlju, onu fudbalsku, nije vanserijski talenat, ali za nasu ekipu vise nego dobar. E sad, mozda si me shvatio, mozda ne :)

Nikola

pre 5 godina

Bravo momci, tako se bori za Srbiju.
Ja bih ove odmah u A tim, tamo bih zadržao Milenkovića, Mitrovića i Tadića.
Inače mala ispravka, matematički još nismo obezbedili plasman, jer u ovom trenutku Austrija igra protiv Gibraltara,verovatno će pobediti i imaće 6 boda manje 2 kola pred kraj, igramo protiv njih narednu kod nas,tako da ako bi nas ubedljivo pobedili i mi da izgubimo od Jermenije onda se ne bi plasirali.
Ali to je samo teorija, ovi momci tako nešto sebi neće dozvoliti, deluju mi da imaju Nemački mentalitet.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Gde Ljajica nadje, zivota ti?
(my way, 11. septembar 2018 20:28)

Pa dobro, jesam malo preterao. Ljajić ne gine za dres, ali uvek odigra korektno, a često i više od toga, a i mnogo mi je simpatičan igrač.

JPR24

pre 5 godina

Ajde bre ne palite, kakva buducnost srpskog fudbala!? Pa mlada reprezentacija nam je uvek odlicna, I za svaku generacija pricamo kako je to buducnost srpskog fudbala a ta buducnost nikako da dodje!
(navijac, 11. septembar 2018 20:36)

Problem je u struci, i viziji na duge staze... Kod nas vec gledaju kako da ih prodaju, umesto da razmisljaju kao Belgija na primer koja je gradila ekipu godinama, iako nisu "Prvaci" ali su u samom vrhu svetskog fudbala. Mi smo u C ligi. Toliko.

Dragan

pre 5 godina

U19 prvaci Evrope U20 prvaci sveta. Nešto ne štima sa strukom i trenerima. Očigledno da ima potencijala kada u mlađim kategorijama stojimo dobro a kasnije tonemo. Da li nam isuviše mladi odu pa se ne snađu u klubovima ili nešto drugo. Nikako taj kvalitet iz mlađih kategorija da prebacimo na seniore. Samo ostaje da se nadamo da ćemo dosta od ovih momaka za koju godinu gledati u jakim klubovima Evrope pa će biti nešto i od reprezentacije, valjda.

Никола

pre 5 godina

Gledao sam poslednjih 30 minuta ,nasi momci odlicni,Nisam znao da je Luka Jovic toliko napredovao,Izgleda da je Zvezda pogresila sa Adzicem ,namestio drugi gol.Bogosavac isto potcenjen igrac a odlican.

Лука Јовић је, већ сад, играчина, док Звезда није погријешила са Аџићем, једноставно није имала избора.

navijac

pre 5 godina

Ajde bre ne palite, kakva buducnost srpskog fudbala!? Pa mlada reprezentacija nam je uvek odlicna, I za svaku generacija pricamo kako je to buducnost srpskog fudbala a ta buducnost nikako da dodje!

my way

pre 5 godina

Kompletno raspustiti A tim sem Mitrovića i Ljajića i dati ovim momcima mesto u A timu. Oni ginu za srpski dres i igraju srcem.
(Шомика_ЦЗВ, 11. septembar 2018 20:20)

Gde Ljajica nadje, zivota ti?

Ivan

pre 5 godina

Za ovog sto kaze da je zvezda pogresila za adzica. Sta je tu zvezda kriva majke ti? Bio je na rotaciji kod Milojevica, igrao je dosta utakmica. Adzic je odbio novi ugovor koji mu je ponudjen i pobegao je iz zvezde.

Percula

pre 5 godina

Gledao sam celu utakmicu,,,naravno na internetu,jer to nas javni servis ,a ni ostale televizije sda nacinalnom frekvencijom ne zanima.....pun stadion,30000 ljudi i rusi povedu,a ovi momci preokrenu....iako sam zvezdas,mali Pantić je zreo za a tim.....mda napomenem,nedostaju ovoj ekipi,aigraće na evropskom prvenstvu sigurno...Živković,Radonjić,Saša Lukić,Milenkovic,.....strasna ekipa

zemunski kej

pre 5 godina

Gledao sam poslednjih 30 minuta ,nasi momci odlicni,Nisam znao da je Luka Jovic toliko napredovao,Izgleda da je Zvezda pogresila sa Adzicem ,namestio drugi gol.Bogosavac isto potcenjen igrac a odlican.

Nikola

pre 5 godina

Bravo momci, tako se bori za Srbiju.
Ja bih ove odmah u A tim, tamo bih zadržao Milenkovića, Mitrovića i Tadića.
Inače mala ispravka, matematički još nismo obezbedili plasman, jer u ovom trenutku Austrija igra protiv Gibraltara,verovatno će pobediti i imaće 6 boda manje 2 kola pred kraj, igramo protiv njih narednu kod nas,tako da ako bi nas ubedljivo pobedili i mi da izgubimo od Jermenije onda se ne bi plasirali.
Ali to je samo teorija, ovi momci tako nešto sebi neće dozvoliti, deluju mi da imaju Nemački mentalitet.

JPR24

pre 5 godina

Ajde bre ne palite, kakva buducnost srpskog fudbala!? Pa mlada reprezentacija nam je uvek odlicna, I za svaku generacija pricamo kako je to buducnost srpskog fudbala a ta buducnost nikako da dodje!
(navijac, 11. septembar 2018 20:36)

Problem je u struci, i viziji na duge staze... Kod nas vec gledaju kako da ih prodaju, umesto da razmisljaju kao Belgija na primer koja je gradila ekipu godinama, iako nisu "Prvaci" ali su u samom vrhu svetskog fudbala. Mi smo u C ligi. Toliko.

aha

pre 5 godina

Jović je "mali Mitrović" ili je Mitrović "veliki Jović", nije bitno, bitno je da imamo dva vrhunska špica i sa ove ciketanske taktike, pod odmah se moramo prebaciti na igru sa dva špica.

MJ11

pre 5 godina

Jovic i Adzic medju najboljima uff...Zvezdina uprava dobro radi ima rezultate,ali pravi velike greske sa mladima ne dajuci im sansu ova dvojica bi trebali biti prvotimci sada a otisli su iz smesnih razloga.Isto se trenutno desava sa Joveljicem ,mali je talenat jedan u sto hiljada a ne dobija sansu ni u SL (iako je sigurno bolji od Stoiljkovica/Pavkova vec)
@(DS, 11. septembar 2018 22:14)
Da imalo pratiš Zvezdu znao bi zašto njih dvojica nisu u Zvezdi, pogotovo Adžić, sad bi verovatno igrao prvu postavu, stasao u Ligi Šampiona i bio spreman za godinu-dve da igra u najjačim ligama evrope ali on je izabrao da sedi na klupi u Anderlehtu, ili je neko drugi to izabrao umesto njega.

Mladen cg

pre 5 godina

Ovo je izuzetno vrijedan rezultat naše mlade reprezentacije! Imaju stoprocentan učinak, u sasvim ujednačenoj grupi ( npr. Makedonija je igrala prethodno EP za mlade, a u ovoj grupi je pretposlednja, Rusija i Austrija imaju ,itekako, veću bazu fudbalera...). Zaista bi trebali da više vrednujemo ovo dostignuće. Sve čestitke!

Никола

pre 5 godina

Gledao sam poslednjih 30 minuta ,nasi momci odlicni,Nisam znao da je Luka Jovic toliko napredovao,Izgleda da je Zvezda pogresila sa Adzicem ,namestio drugi gol.Bogosavac isto potcenjen igrac a odlican.

Лука Јовић је, већ сад, играчина, док Звезда није погријешила са Аџићем, једноставно није имала избора.

Vlada

pre 5 godina

@ Nikola
Da si se ikada bavio sportom znao bi kolika je razlika izmedju juniora i seniora, u bilo kom timskom sportu. Nebo i zemlja. I manite se tih gluposti "Sve bih ja u A selekciju". Ako nekoliko igrača naprave uspešnu karijeru i naravno da igraju za A selekciju biće uspeh. Sve preko toga je vrhunski. Ali za sve treba vremena. A svaka čast klincima. Samo neka nastave.

krajisnik

pre 5 godina

Jović bi mogao biti napadač kakav nam je nedostajao.
Brz, spretan, naš Aguero.
Adžić otišao u Anderleht i sad sjedi na klupi.
Tendencija razvoja kao Živković zbog toga, a može biti izuzetan igrač.

ipak se okreće

pre 5 godina

Najgluplji komentar je kada neko napise da ih sve treba prekomandovati u A tim. Al to je baš glupo, ta rečenica (A tim)može čak da bude i mera za glupost!
Te orliće bi pobedjivao verovatno i San Marino, jel vi to razumete? Pa niko nikada nije tako nešto uradio. Čitam takve komentare duže od 10 godina!
Mlada reprezentacija se i zove mlada baš zbog toga što je čine mladi još neafirmisani igrači.
I da, jako je bitno ne ložiti se!

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Gde Ljajica nadje, zivota ti?
(my way, 11. septembar 2018 20:28)

Pa dobro, jesam malo preterao. Ljajić ne gine za dres, ali uvek odigra korektno, a često i više od toga, a i mnogo mi je simpatičan igrač.

kamikaza

pre 5 godina

Ja bih iz ovog mladog tima u A reprezentaciju odmah prekomandovao mladog Rukavinu, ako moze. Mnogo bi znacio jak centarsut i stabilna odbrana po toj strani...

Dragan

pre 5 godina

U19 prvaci Evrope U20 prvaci sveta. Nešto ne štima sa strukom i trenerima. Očigledno da ima potencijala kada u mlađim kategorijama stojimo dobro a kasnije tonemo. Da li nam isuviše mladi odu pa se ne snađu u klubovima ili nešto drugo. Nikako taj kvalitet iz mlađih kategorija da prebacimo na seniore. Samo ostaje da se nadamo da ćemo dosta od ovih momaka za koju godinu gledati u jakim klubovima Evrope pa će biti nešto i od reprezentacije, valjda.

Predo

pre 5 godina

Žao mi je, nisam gledao utakmicu, ali znam da imamo talentovane fudbalere. Dva su problema. Odlaze mladi u velike klubove i sjede na klupi za velike novce, a drugi ste videli ovih dana. Naši selektori (nije samo Krstajić, svi osim Antića i Muslina u ovom veku, su takvi stručnjaci da bi ispali iz Primere sa Barselonom ili Realom, kada bi im neka budala dala da vode te timove.

a taj film necemo gledati uskoro

pre 5 godina

svi vi koji pisete da ove klince treba ubaciti u A tim to bi bilo DZABA zasto? dok su tu kokeza, menadzeri, krstajic... nasem A timu ne pomaze ni 5 mesija i 5 ronalda dok se SAVEZ NE PROMENI IZ KORENA

wolwerine

pre 5 godina

svaka njima cast ali mislim da od nase buducnosti u fudbalu nema nista.mi stalno imamo dobru mladu reprezentaciju al kasnije kad treba u seniorima da se napravi neki iskorak,nista

kole

pre 5 godina

Losa igra i ne vidim razlog za neku euforiju. Odavde samo Jovic je za prvi tim. Mozda i od Markovica bude nesto al polako on je 3,4 godine mladji, tek ce se videti za njega. Najvise sam zbog Gajica i Bogosavca pogledao, nazalost, mrka kapa od njih u A reprezentaciji u skorije vreme.

E da, zaboravih golmana, dobar je bio.

Ev

pre 5 godina

Bravo 👏 momci,samo što dalje od Mladen i kliker bi pokvario a ne mladog igrača. Igrajte u mladoj dok je god doktor 😷 Mladen tu gde jeste.....

danguba

pre 5 godina

Cinjenica je da vec godinama ili decenijama unazad, imamo nepresusni izvor talenata u umladjim kategorijama, koji kontinuirano rade vrhunske rezultate. Medjutim, nikako ne uspjevamo kapitalizirati taj talenat u senirskoj kategoriji, prvenstveno zahvaljujuci savezu, politici i menadzersko-ortackim vezama.

ja

pre 5 godina

@Gde Ljajica nadje, zivota ti? 
(my way, 11. septembar 2018 20:28) 

Eh kad bi imali jos dva, tri igrača koji imaju petlju kao Ljajic. Tj da pojasnim, nekoga ko se ne boji imati loptu u posjedu, nekoga ko se kad primi loptu ne uspanici kao da prvi put igra fudbal, nekoga ko zna da udje u duel, da se ne boji proigrati i predriblati. E sad, nazalost Ljajiceve sposobnosti nikad nismo dovoljno iskoristili, uvjek je ta njegova lucidnost daleko od gola bila, pa rezultatski nikad nije puno doprineo. Da imamo vise igrača koji se ne boje "igrati fudbala" bi bili mnogo uspjesniji. Momak ima petlju, onu fudbalsku, nije vanserijski talenat, ali za nasu ekipu vise nego dobar. E sad, mozda si me shvatio, mozda ne :)

niznji novgorod

pre 5 godina

bio sam na utakmici, cestitam nasim momcima na pobedi. igra blizu ocaja, tako da ne znam odakle se i na osnovu cega pojavio ovakav naslov.

A sve ide po zasluzi!

pre 5 godina

(navijac, 11. septembar 2018 20:36)

U mlađim kategorijama još uvek je nevinija duša, pa je upućenija na ljubav ka svome bratu i tako odnosu ka svojoj zemlji!

Čim stasaju ovde sevne otrov novca i nekog prestiža, pa postaje bitniji ugovor od reprezentacije, a i kad se ostvari dobar ugovor opet se u reprezantaciji raznorazni duhovi ne mogu umiriti.

Ne jer momci ne valjaju, nego jer i "vojskovođe" ne valjaju!

Dva dobra u poslednje vreme, Antić i Muslin, su OTERANI kao da su najgroi neprijatelj!?

I ko da igra srcem i ljubavlju za savez koji prvi voli više pare nego svoju zemlju i svoju sabraću!

Ko da ostavlja srce onima ili uz one kojima Antić i Muslin ne valjaju?

E sad, nažalost momci i sami ne mogu to da srcem prebrode i unesu promene bez obzira na te kojima podležu i koje se kriju iza saveza... jer to i jeste cilj.

Ako nikogovići vode i kradu i briga ih za sve, ne moraju i momci na terenu tu energiju da za sebe vežu!
Imaju navijače, imaju na koncu porodicu svoju!

I niko ne traži rezultate, traži se FUDBAL, IGRA!

Pa nek pobedi ko pobedi, ali igraj!

Ono juče sa rumunima, zbog zadnjih 20ak minuta, zbog tog mučenja da smo i 5:0 pobedili opet Rumune pa čemu?

Kako?

U svakom sportu nam kidaju živce, dok samo ne sevne nešto veliko. I u svakom sportu je 80% uživanje gledati i pamtiti bez obzira na rezultat.

Fudbal i rukomet, ne znam kakav je tu duh ušao, ali mnogo je zao!

milke

pre 5 godina

Sta su ti navijaci, ovde gde se nizu pobede niko da spomene selektora Djorovica. U prvom timu pak sa pravom se najvise spominje Krstajic. Kladim se da saKrstajicem ovi ne bi imali vise od 4 pobede.

devlinjo

pre 5 godina

Gajić, Pantić i Jović u A selekciju prvi tim.

Rajković, Gajić, Milenković, Babić, Kolarov, Matić, Sergej, Tadić, Pantić, Jović, Radonjić.

DS

pre 5 godina

Jovic i Adzic medju najboljima uff...Zvezdina uprava dobro radi ima rezultate,ali pravi velike greske sa mladima ne dajuci im sansu ova dvojica bi trebali biti prvotimci sada a otisli su iz smesnih razloga.Isto se trenutno desava sa Joveljicem ,mali je talenat jedan u sto hiljada a ne dobija sansu ni u SL (iako je sigurno bolji od Stoiljkovica/Pavkova vec)

Pera

pre 5 godina

Nisu još obezbedili. Imaju 6 bodova više od Austrije, a imaju još po dve utakmice i jedni i drugi, a pritom i igraju međusobno. SporCki pozdrav!

Najjači sastav

pre 5 godina

U21 EP se ne poklapa s mečevima A reprezentacije, tako da se tamo može i treba otići u najjačem mogućem sastavu, a ne kao prošli put.

Znači: Radunović, Bogosavac, Šehović, Babić, Jovanović, Stevanović, Milenković, Gajić, Grujić, Lukić, Pantić, Radonjić, Živković, Pantović, Jović, Šaponjić, Vlahović... To se može osvojiti.

Videćemo koliko je Savez sposoban.

Гиле

pre 5 godina

Младене проблем настаје кад они оду у сениоре. С друге стране Немцима овај ниво такмичења незначи, а као сениори узимају титуле. Свака част момцима, али мора да се нађе начин да они постану јаки сениори. Морају да играју, а не да се одмах продају, па на клупу.

mire

pre 5 godina

Matematicki nije obezbedjeno prvo mesto. U igri su jos 6 bodova kolika ce razlika biti posle ovog kola izmedju nas i Austrije. Tako da ako nas Austrija ubedljivo pobedi (sa 3 ili vise razlike)i pobedi jos jednu utakmicu a mi sve izgumimo mozemo biti drugi.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Gde Ljajica nadje, zivota ti?
(my way, 11. septembar 2018 20:28)

Pa dobro, jesam malo preterao. Ljajić ne gine za dres, ali uvek odigra korektno, a često i više od toga, a i mnogo mi je simpatičan igrač.

DS

pre 5 godina

Jovic i Adzic medju najboljima uff...Zvezdina uprava dobro radi ima rezultate,ali pravi velike greske sa mladima ne dajuci im sansu ova dvojica bi trebali biti prvotimci sada a otisli su iz smesnih razloga.Isto se trenutno desava sa Joveljicem ,mali je talenat jedan u sto hiljada a ne dobija sansu ni u SL (iako je sigurno bolji od Stoiljkovica/Pavkova vec)

my way

pre 5 godina

Kompletno raspustiti A tim sem Mitrovića i Ljajića i dati ovim momcima mesto u A timu. Oni ginu za srpski dres i igraju srcem.
(Шомика_ЦЗВ, 11. septembar 2018 20:20)

Gde Ljajica nadje, zivota ti?

devlinjo

pre 5 godina

Gajić, Pantić i Jović u A selekciju prvi tim.

Rajković, Gajić, Milenković, Babić, Kolarov, Matić, Sergej, Tadić, Pantić, Jović, Radonjić.

mire

pre 5 godina

Matematicki nije obezbedjeno prvo mesto. U igri su jos 6 bodova kolika ce razlika biti posle ovog kola izmedju nas i Austrije. Tako da ako nas Austrija ubedljivo pobedi (sa 3 ili vise razlike)i pobedi jos jednu utakmicu a mi sve izgumimo mozemo biti drugi.

ja

pre 5 godina

@Gde Ljajica nadje, zivota ti? 
(my way, 11. septembar 2018 20:28) 

Eh kad bi imali jos dva, tri igrača koji imaju petlju kao Ljajic. Tj da pojasnim, nekoga ko se ne boji imati loptu u posjedu, nekoga ko se kad primi loptu ne uspanici kao da prvi put igra fudbal, nekoga ko zna da udje u duel, da se ne boji proigrati i predriblati. E sad, nazalost Ljajiceve sposobnosti nikad nismo dovoljno iskoristili, uvjek je ta njegova lucidnost daleko od gola bila, pa rezultatski nikad nije puno doprineo. Da imamo vise igrača koji se ne boje "igrati fudbala" bi bili mnogo uspjesniji. Momak ima petlju, onu fudbalsku, nije vanserijski talenat, ali za nasu ekipu vise nego dobar. E sad, mozda si me shvatio, mozda ne :)

zemunski kej

pre 5 godina

Gledao sam poslednjih 30 minuta ,nasi momci odlicni,Nisam znao da je Luka Jovic toliko napredovao,Izgleda da je Zvezda pogresila sa Adzicem ,namestio drugi gol.Bogosavac isto potcenjen igrac a odlican.

kole

pre 5 godina

Losa igra i ne vidim razlog za neku euforiju. Odavde samo Jovic je za prvi tim. Mozda i od Markovica bude nesto al polako on je 3,4 godine mladji, tek ce se videti za njega. Najvise sam zbog Gajica i Bogosavca pogledao, nazalost, mrka kapa od njih u A reprezentaciji u skorije vreme.

E da, zaboravih golmana, dobar je bio.

navijac

pre 5 godina

Ajde bre ne palite, kakva buducnost srpskog fudbala!? Pa mlada reprezentacija nam je uvek odlicna, I za svaku generacija pricamo kako je to buducnost srpskog fudbala a ta buducnost nikako da dodje!

Nikola

pre 5 godina

Bravo momci, tako se bori za Srbiju.
Ja bih ove odmah u A tim, tamo bih zadržao Milenkovića, Mitrovića i Tadića.
Inače mala ispravka, matematički još nismo obezbedili plasman, jer u ovom trenutku Austrija igra protiv Gibraltara,verovatno će pobediti i imaće 6 boda manje 2 kola pred kraj, igramo protiv njih narednu kod nas,tako da ako bi nas ubedljivo pobedili i mi da izgubimo od Jermenije onda se ne bi plasirali.
Ali to je samo teorija, ovi momci tako nešto sebi neće dozvoliti, deluju mi da imaju Nemački mentalitet.

Ivan

pre 5 godina

Za ovog sto kaze da je zvezda pogresila za adzica. Sta je tu zvezda kriva majke ti? Bio je na rotaciji kod Milojevica, igrao je dosta utakmica. Adzic je odbio novi ugovor koji mu je ponudjen i pobegao je iz zvezde.

kamikaza

pre 5 godina

Ja bih iz ovog mladog tima u A reprezentaciju odmah prekomandovao mladog Rukavinu, ako moze. Mnogo bi znacio jak centarsut i stabilna odbrana po toj strani...

milke

pre 5 godina

Sta su ti navijaci, ovde gde se nizu pobede niko da spomene selektora Djorovica. U prvom timu pak sa pravom se najvise spominje Krstajic. Kladim se da saKrstajicem ovi ne bi imali vise od 4 pobede.

niznji novgorod

pre 5 godina

bio sam na utakmici, cestitam nasim momcima na pobedi. igra blizu ocaja, tako da ne znam odakle se i na osnovu cega pojavio ovakav naslov.

A sve ide po zasluzi!

pre 5 godina

(navijac, 11. septembar 2018 20:36)

U mlađim kategorijama još uvek je nevinija duša, pa je upućenija na ljubav ka svome bratu i tako odnosu ka svojoj zemlji!

Čim stasaju ovde sevne otrov novca i nekog prestiža, pa postaje bitniji ugovor od reprezentacije, a i kad se ostvari dobar ugovor opet se u reprezantaciji raznorazni duhovi ne mogu umiriti.

Ne jer momci ne valjaju, nego jer i "vojskovođe" ne valjaju!

Dva dobra u poslednje vreme, Antić i Muslin, su OTERANI kao da su najgroi neprijatelj!?

I ko da igra srcem i ljubavlju za savez koji prvi voli više pare nego svoju zemlju i svoju sabraću!

Ko da ostavlja srce onima ili uz one kojima Antić i Muslin ne valjaju?

E sad, nažalost momci i sami ne mogu to da srcem prebrode i unesu promene bez obzira na te kojima podležu i koje se kriju iza saveza... jer to i jeste cilj.

Ako nikogovići vode i kradu i briga ih za sve, ne moraju i momci na terenu tu energiju da za sebe vežu!
Imaju navijače, imaju na koncu porodicu svoju!

I niko ne traži rezultate, traži se FUDBAL, IGRA!

Pa nek pobedi ko pobedi, ali igraj!

Ono juče sa rumunima, zbog zadnjih 20ak minuta, zbog tog mučenja da smo i 5:0 pobedili opet Rumune pa čemu?

Kako?

U svakom sportu nam kidaju živce, dok samo ne sevne nešto veliko. I u svakom sportu je 80% uživanje gledati i pamtiti bez obzira na rezultat.

Fudbal i rukomet, ne znam kakav je tu duh ušao, ali mnogo je zao!

a taj film necemo gledati uskoro

pre 5 godina

svi vi koji pisete da ove klince treba ubaciti u A tim to bi bilo DZABA zasto? dok su tu kokeza, menadzeri, krstajic... nasem A timu ne pomaze ni 5 mesija i 5 ronalda dok se SAVEZ NE PROMENI IZ KORENA

Ev

pre 5 godina

Bravo 👏 momci,samo što dalje od Mladen i kliker bi pokvario a ne mladog igrača. Igrajte u mladoj dok je god doktor 😷 Mladen tu gde jeste.....

MJ11

pre 5 godina

Jovic i Adzic medju najboljima uff...Zvezdina uprava dobro radi ima rezultate,ali pravi velike greske sa mladima ne dajuci im sansu ova dvojica bi trebali biti prvotimci sada a otisli su iz smesnih razloga.Isto se trenutno desava sa Joveljicem ,mali je talenat jedan u sto hiljada a ne dobija sansu ni u SL (iako je sigurno bolji od Stoiljkovica/Pavkova vec)
@(DS, 11. septembar 2018 22:14)
Da imalo pratiš Zvezdu znao bi zašto njih dvojica nisu u Zvezdi, pogotovo Adžić, sad bi verovatno igrao prvu postavu, stasao u Ligi Šampiona i bio spreman za godinu-dve da igra u najjačim ligama evrope ali on je izabrao da sedi na klupi u Anderlehtu, ili je neko drugi to izabrao umesto njega.

ipak se okreće

pre 5 godina

Najgluplji komentar je kada neko napise da ih sve treba prekomandovati u A tim. Al to je baš glupo, ta rečenica (A tim)može čak da bude i mera za glupost!
Te orliće bi pobedjivao verovatno i San Marino, jel vi to razumete? Pa niko nikada nije tako nešto uradio. Čitam takve komentare duže od 10 godina!
Mlada reprezentacija se i zove mlada baš zbog toga što je čine mladi još neafirmisani igrači.
I da, jako je bitno ne ložiti se!

Никола

pre 5 godina

Gledao sam poslednjih 30 minuta ,nasi momci odlicni,Nisam znao da je Luka Jovic toliko napredovao,Izgleda da je Zvezda pogresila sa Adzicem ,namestio drugi gol.Bogosavac isto potcenjen igrac a odlican.

Лука Јовић је, већ сад, играчина, док Звезда није погријешила са Аџићем, једноставно није имала избора.

Percula

pre 5 godina

Gledao sam celu utakmicu,,,naravno na internetu,jer to nas javni servis ,a ni ostale televizije sda nacinalnom frekvencijom ne zanima.....pun stadion,30000 ljudi i rusi povedu,a ovi momci preokrenu....iako sam zvezdas,mali Pantić je zreo za a tim.....mda napomenem,nedostaju ovoj ekipi,aigraće na evropskom prvenstvu sigurno...Živković,Radonjić,Saša Lukić,Milenkovic,.....strasna ekipa

aha

pre 5 godina

Jović je "mali Mitrović" ili je Mitrović "veliki Jović", nije bitno, bitno je da imamo dva vrhunska špica i sa ove ciketanske taktike, pod odmah se moramo prebaciti na igru sa dva špica.

krajisnik

pre 5 godina

Jović bi mogao biti napadač kakav nam je nedostajao.
Brz, spretan, naš Aguero.
Adžić otišao u Anderleht i sad sjedi na klupi.
Tendencija razvoja kao Živković zbog toga, a može biti izuzetan igrač.

Vlada

pre 5 godina

@ Nikola
Da si se ikada bavio sportom znao bi kolika je razlika izmedju juniora i seniora, u bilo kom timskom sportu. Nebo i zemlja. I manite se tih gluposti "Sve bih ja u A selekciju". Ako nekoliko igrača naprave uspešnu karijeru i naravno da igraju za A selekciju biće uspeh. Sve preko toga je vrhunski. Ali za sve treba vremena. A svaka čast klincima. Samo neka nastave.

Predo

pre 5 godina

Žao mi je, nisam gledao utakmicu, ali znam da imamo talentovane fudbalere. Dva su problema. Odlaze mladi u velike klubove i sjede na klupi za velike novce, a drugi ste videli ovih dana. Naši selektori (nije samo Krstajić, svi osim Antića i Muslina u ovom veku, su takvi stručnjaci da bi ispali iz Primere sa Barselonom ili Realom, kada bi im neka budala dala da vode te timove.

danguba

pre 5 godina

Cinjenica je da vec godinama ili decenijama unazad, imamo nepresusni izvor talenata u umladjim kategorijama, koji kontinuirano rade vrhunske rezultate. Medjutim, nikako ne uspjevamo kapitalizirati taj talenat u senirskoj kategoriji, prvenstveno zahvaljujuci savezu, politici i menadzersko-ortackim vezama.

JPR24

pre 5 godina

Ajde bre ne palite, kakva buducnost srpskog fudbala!? Pa mlada reprezentacija nam je uvek odlicna, I za svaku generacija pricamo kako je to buducnost srpskog fudbala a ta buducnost nikako da dodje!
(navijac, 11. septembar 2018 20:36)

Problem je u struci, i viziji na duge staze... Kod nas vec gledaju kako da ih prodaju, umesto da razmisljaju kao Belgija na primer koja je gradila ekipu godinama, iako nisu "Prvaci" ali su u samom vrhu svetskog fudbala. Mi smo u C ligi. Toliko.

Pera

pre 5 godina

Nisu još obezbedili. Imaju 6 bodova više od Austrije, a imaju još po dve utakmice i jedni i drugi, a pritom i igraju međusobno. SporCki pozdrav!

Dragan

pre 5 godina

U19 prvaci Evrope U20 prvaci sveta. Nešto ne štima sa strukom i trenerima. Očigledno da ima potencijala kada u mlađim kategorijama stojimo dobro a kasnije tonemo. Da li nam isuviše mladi odu pa se ne snađu u klubovima ili nešto drugo. Nikako taj kvalitet iz mlađih kategorija da prebacimo na seniore. Samo ostaje da se nadamo da ćemo dosta od ovih momaka za koju godinu gledati u jakim klubovima Evrope pa će biti nešto i od reprezentacije, valjda.

wolwerine

pre 5 godina

svaka njima cast ali mislim da od nase buducnosti u fudbalu nema nista.mi stalno imamo dobru mladu reprezentaciju al kasnije kad treba u seniorima da se napravi neki iskorak,nista

Najjači sastav

pre 5 godina

U21 EP se ne poklapa s mečevima A reprezentacije, tako da se tamo može i treba otići u najjačem mogućem sastavu, a ne kao prošli put.

Znači: Radunović, Bogosavac, Šehović, Babić, Jovanović, Stevanović, Milenković, Gajić, Grujić, Lukić, Pantić, Radonjić, Živković, Pantović, Jović, Šaponjić, Vlahović... To se može osvojiti.

Videćemo koliko je Savez sposoban.

Mladen cg

pre 5 godina

Ovo je izuzetno vrijedan rezultat naše mlade reprezentacije! Imaju stoprocentan učinak, u sasvim ujednačenoj grupi ( npr. Makedonija je igrala prethodno EP za mlade, a u ovoj grupi je pretposlednja, Rusija i Austrija imaju ,itekako, veću bazu fudbalera...). Zaista bi trebali da više vrednujemo ovo dostignuće. Sve čestitke!

Гиле

pre 5 godina

Младене проблем настаје кад они оду у сениоре. С друге стране Немцима овај ниво такмичења незначи, а као сениори узимају титуле. Свака част момцима, али мора да се нађе начин да они постану јаки сениори. Морају да играју, а не да се одмах продају, па на клупу.