Petak, 31.08.2018.

19:55

Boaći se vratio u Zvezdu!

Ričmond Boaći, napadač iz Gane, vratio se u Crvenu zvezdu nakon što je prethodnih šest meseci proveo u Đangsuu.

Izvor: PT

Boaæi se vratio u Zvezdu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

ultrasrbin

pre 5 godina

Dare, 31. avgust 2018 20:53

Da je po parametrima koje si naveo Zvezda bi dozivela sudbinu Rendzersa,a Partizan bio na nivou PSG-a za vas.

xxx-ov tata

pre 5 godina

Trazio ga Konte u celzi,prodat kinezima za 4 mil i vracen od istih kineza posle 6 meseci za 1.5 mil,zar stvarno mislite da smo svi bez mozga?
(Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!, 31. avgust 2018 23:50)
Ne mislimo da smo svi, samo ti...

Milos

pre 5 godina

Podgoricanin, Bocko nije dosao na pozajmicu, vec ga je Zvezda kupila i potpisala ugovor sa njim na 2.5 godine uz mogucnost produzenja na jos jednu. Bocko je 100% Zvezdin igrac i placen je 1.5 miliona eur.

Stef

pre 5 godina

Terza, Terza.... a sta radi Mrkela??? Pa sinovi, ko je sportski direktor? Mrkela car! Od kada se on vratio dodje Miloje i ostvarise se nasi snovi!

Podgoricanin

pre 5 godina

Terza magija. Covjek je dosao na pozajmicu za 1.5m nije kupljen. Nije nista cudno da se igrac vrati bivsem klubu na pozajmicu, cak se desava i da igrac kad se proda ostane jos u klubu na pozajmicu.

nex

pre 5 godina

Ljudi,stoper nam treba. Degenek jeste srcan,ali je treca klasa. Mnogo losu procenu ima,postavljanje i tajming su mu ocajni. Tehnika na nivou super lige nase ili druge lige.
Za LŠ.... Rupa. Pa zamislite sta ce da mu rade Nejmar i Mbape samo.

johnny b

pre 5 godina

Da li je napadač svetske klase, ne znam, ali znam da je za Ožegovića, Nikolića i Đurđevića, Gerd Miler lično. I još nešto, navijači Penaltizana nipodaštavju Boaćija i njegove golgeterske sposobnosti. U 48 utaklmica Boaći je dao 39 golova. Od tih 39, 8 golova je dao iz penala, 6 u domaćim i 2 u UEFA takmičenjima. Dakle, to je skoro svaki peti, tako da jugolovenske laži o njegovim penalima ponovo padaju u vodu. Prijatna noć, narikače.
(Sofronije, 31. avgust 2018 22:17)

Za Ozegovica i Nikolica se slazem ali ne blamiraj se sa Djurdjevicem. Pre svega, Boaci je u Zvezdi dao 27 a ne 37 golova sto je isti broj golova koje je dao Djurdjevic u Partizanu. A to dalje implicira da mu je gotovo svaki treci gol bio iz penala, zar ne? Ja se, za razliku od tebe, bavim cinjenicama a ne izmisljotinama kako bih od necega napravio nesto sto nije.

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Trazio ga Konte u celzi,prodat kinezima za 4 mil i vracen od istih kineza posle 6 meseci za 1.5 mil,zar stvarno mislite da smo svi bez mozga?

Milos

pre 5 godina

Utin, ne razumes. Nama upravu cine Zvezdasi do koske. Dzaja, Toza, Mrkela i Terza. Ako uzmu nesto sa strane neka uzmu i neka im. Zasluzili su svakako. Ali, oni ce vecinu para uloziti u tim. To i rade zadnjih par godina. Shvatili su i sami da samo ako uloze pare mogu i da ih zarade. Tako da mogu da uloze dva miliona eur za igraca, ako ce na nekom drugom da zarade. Evo recimo veceras, prodali su Radonjica za 7 miliona eur (toliko ostalo Zvezdi) a doveli Bocka za 1.5, Causica za 1 i Marina za 2. To je ukupno 4.5. E sad ako se uprava nesto i ugradila neka je. Ali nasa uprava su Bogovi licno za razne Vucele, Vazure, Djure frizure i druge.

Aleks

pre 5 godina

Negde sam procitao da nije pozajmica nego je kupljen za 1.5m na 3.5 godina. Ako je to istina, onda... Kakav Koperfild, Hudini, Big Lale, samo Terza baki, to ti je madjija.

dejan petrovic

pre 5 godina

kad je partizan igrao LS... vratili pola tima, T. Vest, Drulovic, Mateus-iživljavali ste se od para a mi? Silovali ste ceo srpski fudbal da bi imali isto titula. Prodali ste igraca i graca od Jovetica, i da ne nabraj ali... kralo se a vi niste marili za to dok nije doslo na naplatu-najbolje bi bilo da se mi ugasimo a da postojite samo vi. Vama sve pripada a mi kao bivsi osvajaci Evrope i sveta da se ugasimo. Svaka cast-gledajte sebe jer smo se mi iste bede otarasili uz mnogo muke

Sofronije

pre 5 godina

Nema sta, napadac svetske klase, dao 2 gola Partizanu u dve razlicite utakmice. Vidimo i u Kini je pokazao svoju klasu, pa vam ga iz tog razloga vracaju posle 6 meseci.
(asdf, 31. avgust 2018 21:24) # Link komentara

Da li je napadač svetske klase, ne znam, ali znam da je za Ožegovića, Nikolića i Đurđevića, Gerd Miler lično. I još nešto, navijači Penaltizana nipodaštavju Boaćija i njegove golgeterske sposobnosti. U 48 utaklmica Boaći je dao 39 golova. Od tih 39, 8 golova je dao iz penala, 6 u domaćim i 2 u UEFA takmičenjima. Dakle, to je skoro svaki peti, tako da jugolovenske laži o njegovim penalima ponovo padaju u vodu. Prijatna noć, narikače.

my way

pre 5 godina

Ту је и Чаушић. Са опорављеним Ебисилијом, Кафуом доведеним у форму и евентуално Марином то ће бити препорођена средина терена, поготово ћемо бити опаснији у офанзиви јер ћемо имати играче који знају да задрже лопту и проиграју, а дефанзива неће патити. Када Милоје то укомпонује бићемо још много бољи него сада. Лепо је бити звездаш у овим тренуцима!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

Ovi ako ne zahvale, makar i u tudje ime, kriziraju.
(Toto-ko-tunjo-i-laktaski-krek, 31. avgust 2018 21:40)

Auuuu, pa ovo je ZAKOPAVANJE GODINE !

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Kada "šef" ode sa vlasti , Terza ide opet na skolovanje u inostranstvo a FkCz ostaje na -70 miliona evra duga....zapamtite ovo....

Ovo ne radi ni Psz ni Siti...dug od 42 mil evra , preskupi igraci na pozajmicama, po tri igraca na svakoj poziciji , premije ,raskidi ugovora posle mesec dana...kao pijani milioneri...
(Hahah, 31. avgust 2018 21:32)

Da li je to tebi krivo ili mi se samo čini ?! hehehehehhe...tebra pa ti bas patis, ali ono pod, dno, do kraja...

Utin

pre 5 godina

Par stvari za komsije koji se sada raduju. Partizan je igrao tu ligu dva puta, I dosta puta ligu evrope. To je ogroman novac plus prodaja igraca. Na kraju godine kao I partizan u zvezdi ce neko reci na nuli smo... tako da uz sve cestitke, nemojte da se nadate previse, jer kao I partizan sledece godine umesto nekog velikog pojacanja vraticete vaseg lolu smiljanica, iako ste zaradili milione.

Još ćemo morati i da dometemo kad potroše i naprave posle još i dug...

pre 5 godina

1,46 milijardi i Boaći za udeo od 63% u Borskom basenu...

Je Kinezima onako junački, jer im deda ostavio u amanet, srbki džet-set politički izabacio na astal ponudu!

I od tog ugovora će narod da vidi koliko i od para od Lige Šampiona Zvezdi...

doktor

pre 5 godina

Neko pita gde su otisle tolike pare od transfera CZ i Partizana ? A,ja vas pitam,a gde je otisao niski aerodrom? Zar vi mislite da ce "Tatko" dopustiti da CZ i Par. barataju sa 60 mil.evra? Pa,kad budu blizu bankrota ,opet ce ih on ciklicno spasavati i tako u krug

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

(ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC), 31. avgust 2018 21:17)
Druze,pored Zvezde sam navijac Junajteda,valjda ti je jasno zasto zelim da im ga brat Bocko da
(KingJames, 31. avgust 2018 21:55)

E,vidis,zato sam ja hteo u grupu sa Juventusom i MUFC-om. ;-P

Dobro,slazemo se da navijamo za Zvezdu. :-)

Makarije

pre 5 godina

Kažete Zvezdi država sipa pare? A vi prodali Leonarda, Đurđevića i Tavambu. Doveli Sumu za 1,65 miliona evra. Ejjj koliko se tu ugradila vaša vrhuška! Umesto da tražite krivce u vasoj kući vi pričate o Zvezdi. Vasa uprava radi isto što i naša bivša sa Vladanom Lukićem i Goranom Vesićem. Otreznite se dok ne bude kasno. Uništiće vam klub, zadužiti, opljačkati i na kraju punih džepova se kao povući. Reagujete dok nije kasno!

asdf

pre 5 godina

Dobijes igraca za dzabe,donese ti titulu,prodas ga i zaradis pet miliona,vratis ga za dzabe i opet ce ti doneti titulu. Terza magija.
(groBari Split, 31. avgust 2018 20:01)

A ako ti kojim slucajem ne donese titulu onda ces vredjati tu istu upravu sto mali Joveljic ne dobija sansu i sto ce otici iz Zvezde bez ukazane prilike da pokaze kakav je talenat... What goes around goes around.

Milan

pre 5 godina

Penalci se vratio,lelelele koliko penala ce tek sad da sviraju za petokraku! Cudi me da nije uspeo u cuvenoj i jakoj kineskoj ligi,sta tamo nema penala ili?
(Pojedinci nemaju blama, 31. avgust 2018 

On je Savicevic iz najboljih dana za ceo vas Partizanski kolektiv sa petokrakom u centru grba, danas ste nakacili jos tri u KK, nije te sramota.
Vama je na oprostajnoj utakmici na derbiju na JNA (kako to partizanski zvuci) metnuo iz igre u 85 minutu ako se ne varam. Koga briga za kinesku ligu i njihov stil igre? Ovaj momak se pokazao i DOKAZAO u Zvezdi kroz sve evropske utakmice racunajuci i sve kvalifikacije, nadavao se golova iz igre. Seti se evro gola protiv Kelna, pod pritiskom primiti dubinsku loptu na 25m od gola, izdrzati duel, okrenuti se, odloziti loptu za sut i bomba sa 25m za najlepsi gol te nedelje u evropi. Ti se divi Ozegovicu kako kako daje 3 gola za godinu dana nekim Surdulicama i Macvama.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

No Tadić, no party !

Kukas na ovu vlast za cije vreme ste "osvojli" 3 titule, Zvezda 2 ?!

Kukas na ovu vlast koja plaća da igrate u Evropi u fudbalu, a u košarci skida BAT-ove (evo i danas imas info o tome)

Kukas na ovu vlas za cije ste vladavine KUPILI NASJSKUPLJEG IGRACA IKADA - SUMA 2 MILIONA

Naviklo to da krade, otima, da samo njima, njima....Nema to obraza, nema to morala jos od `45.
Čim nisu prvi, odmah je zavera protiv njih.

EUFORIJA

pre 5 godina

Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31.

Ko je bio predsednik Srbije dok je bio Djuric u partizanu?

Walldorf

pre 5 godina

Odlican posao. Bocko je klasa. Sada treba osnaziti sredinu terena. Dva igraca, tipa Donald&Kanga. Sa njima dvojicom smo prosle sezone imali ozbiljnu i sigurnu pas igru. Pod hitno srediti taj segment igre. Ako to sredimo, bice veselja u LS. Napred ZVEZDA!!!

Гиле

pre 5 godina

Boaći je Mesi za siromašne.
(Guide, 31. avgust 2018 20:14)
Да си рекао Дрогба за сиромашне, разумео бих. Овако нема везе са везом.

Hahah

pre 5 godina

Kada "šef" ode sa vlasti , Terza ide opet na skolovanje u inostranstvo a FkCz ostaje na -70 miliona evra duga....zapamtite ovo....

Ovo ne radi ni Psz ni Siti...dug od 42 mil evra , preskupi igraci na pozajmicama, po tri igraca na svakoj poziciji , premije ,raskidi ugovora posle mesec dana...kao pijani milioneri...

Dejan CZ

pre 5 godina

Ako se od suza mrsavi grobari ce se svi uskoro gimnastikom baviti...Dobro nam se vratio golgeteru...Krece crveno bela masinerija u pohod.

Cika Djura

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina. 
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57) 


Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Decko batali glupe komentare u ponedeljak ti pocinje skola. Dosta ste se nahvatali devedesetih za vreme Mirka Marjanovica.Umislili ste da cete da harate narednih sto godina., Ali svemu dodje kraj

Vlad the Great

pre 5 godina

Zvezda je u Ligi Sampiona.
Kinta je zaradjena.
Otvaraju se putevi dodatne zarade uz dobru igru. Ako Boaci zabije gol i donese bar jedan bod Zvezdi, on se isplatio jer UEFA lepo nagradjuje bodove. On je ubedljivo najbolji centarfor koji je igrao na ovim prostorima u poslednjih 5-6 godina.
Pametna stvar Terzica i drustva. Ne moze se slaviti uspeh ulaska u Ligu Sampiona i igrati protiv 3 mnogo jaka tima sa ekipom kao sto tenutno ima Zvezda.

asdf

pre 5 godina

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.
(Sofronije, 31. avgust 2018 20:25)

Nema sta, napadac svetske klase, dao 2 gola Partizanu u dve razlicite utakmice. Vidimo i u Kini je pokazao svoju klasu, pa vam ga iz tog razloga vracaju posle 6 meseci.

Vladimir

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Dečko, vi ste pokušavali naš klub da uništite 25 godina, ali niste uspeli. I sada ćete da patite narednih 50 godina, miševi bedni.

slobinator

pre 5 godina

za ove grobare što kukaju da država gura zvezdu.to bi možda pilo vodu da zvezda nije ušla u ligu šampiona,a tamo može da te pogura samo kvalitet,a on je najviše u vidu trenera milojevića.drugo od kada je sns na vlasti uzeli ste titulu 2012,2013,2015 i poklonjena vam je u dogovoru sa ljudima iz zvezde i ona 2017 kad smo vam je predali na krovu protiv voždovca i plus je partizan igrao kvalifikacije umesto zvezde 2014,a da ne govorim kako ste uzeli i 3 uzastopna kupa.kako onda to leba vam država gura zvezdu?guranje je bilo između 2008 i 2014 kad je tole žario i palio,a tadić šenlučio na tribinama

Vračarac

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

ili si trol ili botina... štagod da si, dalje i ti i tvoj gospodin od naše Zvezde!!

Viktori

pre 5 godina

Čitam ove komentare navijača Partizana (frustriranih) svaka čast ovim realnijim...koji samo ponavljaju "državni bankomat...SNS...Bučić...drzavni projekat...Gazprom...da pogledaju malo u svoje dvorište navešću primer:

Ben koji nas je uveo u LŠ je doveden za 500 hiljada €....Kafu (koji je brutalan igrač) za 700 hiljada € za sezonu sa mogućnošću odkupa na kraju sezone...i sada vraćen Boaći za odprilike 500 hiljada € po sezoni...ako dovede i Marina mislim da će biti 800 hiljada € za sezonu..sto ukupno ovu četvoricu iznosi 2.5 miliona € ...složićemo se svi da su dobri igrači koji umeju da prave razliku...elem...Partizan je platio najskuplje obeštećenje u istoriji Srpskog fudbalq..1.6 miliona € za Sumu + godisnja plata koju niko ne zna kolika je osim (Bombe Ilieva) ali evo neka bude 500 hiljada € za sezonu mada mislim da je više...što mu dodje 2.1 miliona € samo za njega...i sad mi recite ko je kriv...država???? Narodna Banka??? Ili sposobni Bomba Iliev??? Plus niko ne zna za koliko para je dovrden Šćekić...nikad čuo za njega..i koliki je Smiljanićev ugovor(mije ispod 100 hiljada € po sezoni)...zato Vas molim bez frustracije i nesposobne i loše tražite u svom dvorištu...a za Terzića mogu da kažem...BRAVO DOKTORE...i BRAVO DOKTORE MRKELA

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Enfild Roude dole gace
(KingJames, 31. avgust 2018 20:50)

Zvezda i Liverpul su srodni klubovi.To zna svaki Zvezdas...

Skorpion

pre 5 godina

Pa vi grobari nema sta da brinete, za vas imamo spreman B tim ;)
(Milenko, 31. avgust 2018 20:54)

Malo si ih precenio, dovoljan ce biti C tim.

ej bre

pre 5 godina

Neka se spreme sudije. Ovom trebaju bar dva penala po mecu da postigne gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 31. avgust 2018 20:15) # Link komentara

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.
(Sofronije, 31. avgust 2018 20:25)

Ne zovu ga dzaba Padaci. Da ga on nekad i iz ofsajda ali generalno preferira penale. Oterali ga iz Kine, verovatno tamo sudije imaju i oci.

nele

pre 5 godina

"Drzava sipa u Zvezdu". 7.5mil Radonja, 4.5mil Pesic, 2mil Racic, 750k Adzic, Frimpong (1.2mil). 16.5mil UEFA, 4.5mil Gazprom, ocekivano 6-8 mil od karata I TV prava. Ukupno 44-45mil za ovu sezonu sa 0 od drzave. Prosle sezone Boace, Kanga, Ristic, Ilici Samo oni 15mil, pre njih Grujic, Rajkovic, Katai..

mr.wolf

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina. 
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57) 


Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Lepo, secas se Dragana Djurica, tada nije drzava "sipala" drzavne pare. Nije bilo filijala (Hajduk, Smederevo, Banat, Metalac, Bsk....). Nisu bili postavljeni poltroni (Vladan Likic) koji je sustinski, najvise unistio Zvezdu. Zvezda tada na rubu propasti dok je Partizan "dominirao"...Sve posteno, jel tako?

Toto-ko-tunjo-i-laktaski-krek

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

Ovi ako ne zahvale, makar i u tudje ime, kriziraju.

DS

pre 5 godina

Odlicno,pravo pojacanje trebao nam je napadac pod hitno!Stojiljkovic nema kvalitet ,Pavkov veliki borac ali ipak nije se proslavio golovima u kvalifikacijama.Boaci glavni,a u Super ligi treba gurati mladog Joveljica veliki talenat koji bi trebao da vodi spic u narednim godinama opet su ga gurnuli u drugi plan posle odlicnih partija na pocetku SL ,desice nam se isto kao sa Adzicem ako ne dobija sansu koju zasluzuje...

Rale

pre 5 godina

Žao mi grobara stvarno. Sirotinja su teška, ništa im ne polazi za rukom, primiće po pet komada na svakom od derbija...gre'ota braćo. Kakvi god da su (a to je sačuvaj Bože), ipak su nam nekakvi ortaci, komšije, kolege...
Budimo bar malo obzirniji prema njima, prolaze kroz težak period a kako stoje stvari još godinama će se mučiti.

KingJames

pre 5 godina

(ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC), 31. avgust 2018 21:17)
Druze,pored Zvezde sam navijac Junajteda,valjda ti je jasno zasto zelim da im ga brat Bocko da

Destrukcija

pre 5 godina

А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Da, inače, za vreme Djurića je sve bilo pošteno, 100% legalno i javno u vezi poslovanja Partizana?! Užasno me nerviraju paljevine koje selektivno posmatraju na stvari. Takodje, od vremena Mirka Marjanovića pa naovamo sve je cvetalo od poštenja i jednakosti u našem fudbalu. Je l tako prijatelju? Ajde ćuti i ne blamiraj se plitkim komentarisanjem stvari oko kojih si previše subjektivan.

Zlatko

pre 5 godina

Mnogi će reći "Pa sad bar imamo para, što niste doveli nekog boljeg?". Po meni, trenutno boljeg od Boaćija nema. Dobar napadač koji se već dokazao u Zvezdi i što je najbolje već poznaje sistem. Praktično je već uigran, jer većinu igrača već poznaje u dušu što bi se reklo. Ono što nam je neophodno je centralni vezni, neko ko će da poveže igru na sredini terena. To je ranije bio Kanga, e sad malo je nerealno i njega vratiti, plus što smo se uverili da je u evropskim utakmicama pomalo sebičan i igra više za sebe.
Sve u svemu, dobro došao nazad Boćko!
(Lord_Sarma, 31. avgust 2018 20:06)

Evo da malo okrenem na šalu. Vratiti Kangu i posejati kukuruz na atletskoj stazi. Jeste da ima samo 18 dana da naraste, ali... :) Kanga neka šutne svaku na početku, pa ako uđe kao protiv Krasnodara, ispucavati loptu u onaj kukuruz. :) A mogao je Boaći da povede i Piksija. Pošto već ima godina, reći mu da samo stoji u onom krugu na centru i da odatle deli lopte. Kad je pre par godina dao onaj volej iz auta, možda i on da neki s pola terena. :) I dovesti jednog maratonca koji će igrati presing, 90 minuta uz igrača, na pola metra od njega. :) 6 pozadi, Piksi, Kanga, Boaći i maratonac. Čim počne kukuruz taktika, Boaći napolje i još jedan pozadi. :) Na strani bi malo bilo problema zbog nedostatka kukuruza, ali bi i tribine mogle da posluže. :)

Turista Nudista

pre 5 godina

Nekom pojačanje Boaći, a nekom Lola Smiljanić
(cyborg, 31. avgust 2018 20:19)

------

druze,ja kao neki neutralni mogu da kazem da oba ta pojacanja nisu bas za spominjatii...

groBari Split

pre 5 godina

Mi smo drzavni projekat koji je za godinu dana morao da proda Kangu,Boacija,Radonjica,Donalda,Letaleka,Pesica,Racica,Adzica da bi klub mogao da funkcionise i da u najbitniju utakmicu sezone krene sa sastavom sa Milicem u spicu i Simicem na krilu (odigrao u Bazelu dve utakmice za pet godina)
Ajmo malo realnosti. Drzavni projekat bi sacuvao sve svoje najbolje igrace i doveo vrhunske strance a mi igrali sa jednim strancem.

shahahaha

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25

Eto sta ti pises i ne verujes sam sebi. Nabrajas igrace popout Scekica i ostalih i kazes kako drzava neda pare partizanu. Znaci ako nabrojim Zdjelara , Sumu, Gomesa.... videcemo da "drzava" sipa kao luda u crno belu rupu. A situacija ista i u kosarci? Pa jeste , nijednog sponzora nemate sem drzavnog. Jel treba da pricamo i o pojacanjima za ovu sezonu????? Mozda bi i trebalo jer ti ocigledno partizan i ne pratis

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Ovako isto smo mi vratili Boju pred Ligu Sampiona 2010.
(Stockton, 31. avgust 2018 20:20)

Sezona je 2018/2019.

Get use to it! ;-P

Dare

pre 5 godina

Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Da li i sam verujes u ovo sto si nalupetao??Iznesi jedan dokaz da drzava daje pare Zvezdi, i onda mozemo da pricamo.Imate sve drzavne sponzore, u kosarci nemate nikakve rezultate, a pare sipate na pojacanja, odakle??
Zvezda u fudbalu zaradjuje od ptodaje igraca, pogledaj zadnjih par godina koliko je prodala i zaradila, pavprosle godine i ligu Evripe, ove sad ligu sampiona, i opet ce neki od vas da kaze sutra, odakle.vam pare.

Mirko

pre 5 godina

Ne shvatam grobari koji spominju državni bankomat a imaju najskuplje igrača u srpskom fudbalu. Lagano istresli par miliona na obeštećenje i plate.

RS-BL

pre 5 godina

Otkada su izvučeni parovi u grupama LŠ postavlja se pitanje da li Zvezda može uzeti barem bod. Mislim da može, ali uz prava pojačanja, a Boaći je svakako jedno od njih. Možda nije najkvalitetniji centarfor koga Zvezda može da dovede, ali s njim definitivno neće postojati problem adaptacije što je često i presudno za kvalitet igara novog igrača u timu. Zbog čega kažem da Zvezda može do boda. Navešću samo dva primjera koja mi padaju na pamet (bez da guglam) u LE relativno skoro Hapoel Ber Ševa (ili kako se već zove) dobila je Inter, u LŠ prošle godine Hapoel Tel Aviv (čini mi se) otkidao je bodove Dortmundu. Tako da uvijek postoji mogućnost, pogotovo što više faktora o tome odlučuje (da li je neko obezbijedio prolaz, pa neće igrati s prvim timom i čuvaće se, može se desiti isključenje igrača na samom startu što otvara priliku itd.) Odgovor na pitanje da li se pojačati je svakako. Samo remi u LŠ donosi skoro milion, tako da samo jedan jedini remi otplacuje igrača kao što je sada slučaj s Boaćijem. Naravno ima i onih koji kažu razigravati mlade. Slažem se, ali zajedno sa iskusnim, jer realno ukoliko se ne pruži pristojan otpor koji klub će kupiti igrača iz tima koji prima po pet komada, plus šta će ti igrači i biti u stanju pokazati u izgubljenoj utakmici. Sportski pozdrav

Само кажем

pre 5 godina

zvezdi nedostaje kreator igre odnosno kanga, boaci nece nista da promeni
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (iggy, 31. avgust 2018 20:11
Ебисилио?!!!

mich

pre 5 godina

Vracarac

Koji bre Donald iLe Talek ne lalite se na te mentole, kao nrkada grobari na kosarkase koje je bas bilo briga za Partizan, satro ljubav, a ovi stranci samo prave rezervnu varijantu kad propadnu da imaju koga da klepe za pare, kao sada nas Boaci...koji bre Boaci iKanga ljudi treba gledati unapred i iunaprediti se a ne vracati na staro i osrednhe resenje.

некле

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina.
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57)


Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.

zvezdaš

pre 5 godina

Ne moze da igra u nekoj Kineskoj ekipi,a moze u ligi sampiona, najjacem takmicenju na svetu?
(Zvezdan, 31. avgust 2018 20:06)

Možda igraju drugačije ili imaju drugačije ciljeve u igri (da, postoje razlike)?
Uglavnom ,kao što su već neki rekli, većinu igrača zna, trenera i njegov sistem zna, stadion poznaje, publiku takođe... Rock'n'roll!!!

floro flores

pre 5 godina

Dovedite Marina i skidam kapu! Ovo je sve bacanje prasine u oci!Ko ce da kreira sanse? Uzecete oko 30 mil.ove godine..Gde teba da idu pare?

Aleks

pre 5 godina

Nakon vise od 10 godina ponovo znam napamet prvi tim Zvezde. Malo je reci da sam plakao kao malo dete kada je ovaj decko otisao, a od jula guglam kad ce da se vrati. 91-e sam bio tinejdzer i imao ogromnu radost, sada ponovo osecam deo toga.
Ricmonde, zelim ti da zakucas dva komada na Enfildu.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ricmond Boaće, your defanse is skida gaće, Ricmond Boaće, nanananananan nanannana. (na melodiju Will Grigs on fire). Hahahaha... ajmo jos Marin !

kris

pre 5 godina

Nije stigao Suarez, pa da kazemo bomba, ali Boaci je solidan igrac, koji je npr. za Pesica bio doktor, a cini se da ni Stoiljkovic nije nista bolji od Pesica.Bas nam je falio spic,mada imamo jos rupa, ali da nemamo, bili bi Real.

aco

pre 5 godina

Значиће нам пуно у ЛШ, јер је у стању да задржи лопту и под страховитим притиском, чак и кад се ради о штоперима озбиљног квалитета. Бациш лопту Боћку и она је сигурна, а при том је и борбен и има осећај за го.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Prijatelju,mi smo samo od pocetka ove sezone zaradili 30-40M evra.A,to sto si ti napisao,verovatno govoris iz iskustva.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Nakon vise od 10 godina ponovo znam napamet prvi tim Zvezde. Malo je reci da sam plakao kao malo dete kada je ovaj decko otisao, a od jula guglam kad ce da se vrati. 91-e sam bio tinejdzer i imao ogromnu radost, sada ponovo osecam deo toga.
Ricmonde, zelim ti da zakucas dva komada na Enfildu.
(Aleks, 31. avgust 2018 20:12)

Prijatelju,delim tvoja osecanja! 👍🏻

očigledno

pre 5 godina

Ako imamo i mogucnos otkupa za nekih 3-4 miliona i to bi bilo odlicno, mozemo da ga preprodamo i jos zaradimo. A definitivno je veliko pojacanje, ipak poznaje vecinu igraca, zna sta je Zvezda i ima iskustva u evrposkim mecevima...

mich

pre 5 godina

Uzas od toliko mogucnosti mi vracamo ovog smaraca, ali verovatno dugujemo njegovom menadzeru pa moramo opet da ga prodamo ovoga puta iz LS...sve je jasno kao dan.
Samo zamisljam da je Zvezda odavno privatizovana kako bi tek pravi vlasnik ulozio u sledecu sezonu, ovako ce klub videti bukvalno 2-3 mil maksimum.

Goxy

pre 5 godina

Da li se neko razume ovde u fudbal uopšte? U očajnoj ligi davao golove i jedan očajnom Kelnu. Druga je stvar što nije doveden ozbiljan špic pa se uzima šta je preostalo. Boaći ne može da igra ni u jednoj od prvih 10 liga u Evropi.

Sofronije

pre 5 godina

Neka se spreme sudije. Ovom trebaju bar dva penala po mecu da postigne gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 31. avgust 2018 20:15) # Link komentara

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.

kikiriki semenke partizan fljarmutari

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina.
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57)
zar postoje grobari perlez???

Lord_Sarma

pre 5 godina

Mnogi će reći "Pa sad bar imamo para, što niste doveli nekog boljeg?". Po meni, trenutno boljeg od Boaćija nema. Dobar napadač koji se već dokazao u Zvezdi i što je najbolje već poznaje sistem. Praktično je već uigran, jer većinu igrača već poznaje u dušu što bi se reklo. Ono što nam je neophodno je centralni vezni, neko ko će da poveže igru na sredini terena. To je ranije bio Kanga, e sad malo je nerealno i njega vratiti, plus što smo se uverili da je u evropskim utakmicama pomalo sebičan i igra više za sebe.
Sve u svemu, dobro došao nazad Boćko!

Vračarac

pre 5 godina

(Vračarac, 31. avgust 2018 20:08) 
Nije u redu da ne pomenes Huga Vieiru :D 
Ali, slazem se sa tobom svakako
(magnuz, 31. avgust 2018 20:35)

A i Cirbesa koji je slavio sa bakljom na trgu :D

SrbijaBrale

pre 5 godina

Gledao sam uzivo Boacija, kad je Zvezda igrala protiv Vojvodine, aprila 2017e na Rajku.. Nije se video na terenu. I sad on treba da bude pojacanje? Inace, vecina love od LS ce otici u privatne dzepove. Tako i Partizan radi, i zato nam je i fudbal i drzava na dnu.

stane

pre 5 godina

bravo za zvezdu tako se odrađuje prelazni rok,odrešiš kesu ali ti se vrati a ne kao partizan,stegle se đimrije,doveli neki krš i hoće titulu-malo morgen sve ih treba najuriti sem golmana i par igrača

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Penalci se vratio,lelelele koliko penala ce tek sad da sviraju za petokraku! Cudi me da nije uspeo u cuvenoj i jakoj kineskoj ligi,sta tamo nema penala ili?

Vračarac

pre 5 godina

Bacite pogled na instagram profile bivših igrača, posebno stranaca poput La Teleka, kapitena Donalda koji su zdušno pratili Zvezdine rezultate i naravno čestitali ulazak u LŠ. Ako to nije odraz jednog zdravog odnosa u klubu i veličine, onda ne znam šta je. Ponos!

Dragan

pre 5 godina

Došao Boaći, ali nema Kange. U toj kombinaciji on je i značio nešto. Ubrzo stiže razočarenje slično kao kod kineza koji su ga kupili. Živi bili pa videli.

anica

pre 5 godina

Odlican fudbaler, bilo je prica da je mnogo sansi procerdao ali je bitno da ima sanse, i to govori o njemu kao fudbaleru...bilo mi je zao kada je otisao...ostali su tada Donald i Le Talek i bila je bolja opcija, sad nam je mnogo potreban spic kao on...hvala Rile za onaj gol u Kelnu.
Dobrodosao!

Vračarac

pre 5 godina

Bacite pogled na instagram profile bivših igrača, posebno stranaca poput La Teleka, kapitena Donalda koji su zdušno pratili Zvezdine rezultate i naravno čestitali ulazak u LŠ. Ako to nije odraz jednog zdravog odnosa u klubu i veličine, onda ne znam šta je. Ponos!

anica

pre 5 godina

Odlican fudbaler, bilo je prica da je mnogo sansi procerdao ali je bitno da ima sanse, i to govori o njemu kao fudbaleru...bilo mi je zao kada je otisao...ostali su tada Donald i Le Talek i bila je bolja opcija, sad nam je mnogo potreban spic kao on...hvala Rile za onaj gol u Kelnu.
Dobrodosao!

kris

pre 5 godina

Nije stigao Suarez, pa da kazemo bomba, ali Boaci je solidan igrac, koji je npr. za Pesica bio doktor, a cini se da ni Stoiljkovic nije nista bolji od Pesica.Bas nam je falio spic,mada imamo jos rupa, ali da nemamo, bili bi Real.

Aleks

pre 5 godina

Nakon vise od 10 godina ponovo znam napamet prvi tim Zvezde. Malo je reci da sam plakao kao malo dete kada je ovaj decko otisao, a od jula guglam kad ce da se vrati. 91-e sam bio tinejdzer i imao ogromnu radost, sada ponovo osecam deo toga.
Ricmonde, zelim ti da zakucas dva komada na Enfildu.

Lord_Sarma

pre 5 godina

Mnogi će reći "Pa sad bar imamo para, što niste doveli nekog boljeg?". Po meni, trenutno boljeg od Boaćija nema. Dobar napadač koji se već dokazao u Zvezdi i što je najbolje već poznaje sistem. Praktično je već uigran, jer većinu igrača već poznaje u dušu što bi se reklo. Ono što nam je neophodno je centralni vezni, neko ko će da poveže igru na sredini terena. To je ranije bio Kanga, e sad malo je nerealno i njega vratiti, plus što smo se uverili da je u evropskim utakmicama pomalo sebičan i igra više za sebe.
Sve u svemu, dobro došao nazad Boćko!

aco

pre 5 godina

Значиће нам пуно у ЛШ, јер је у стању да задржи лопту и под страховитим притиском, чак и кад се ради о штоперима озбиљног квалитета. Бациш лопту Боћку и она је сигурна, а при том је и борбен и има осећај за го.

slobinator

pre 5 godina

za ove grobare što kukaju da država gura zvezdu.to bi možda pilo vodu da zvezda nije ušla u ligu šampiona,a tamo može da te pogura samo kvalitet,a on je najviše u vidu trenera milojevića.drugo od kada je sns na vlasti uzeli ste titulu 2012,2013,2015 i poklonjena vam je u dogovoru sa ljudima iz zvezde i ona 2017 kad smo vam je predali na krovu protiv voždovca i plus je partizan igrao kvalifikacije umesto zvezde 2014,a da ne govorim kako ste uzeli i 3 uzastopna kupa.kako onda to leba vam država gura zvezdu?guranje je bilo između 2008 i 2014 kad je tole žario i palio,a tadić šenlučio na tribinama

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

No Tadić, no party !

Kukas na ovu vlast za cije vreme ste "osvojli" 3 titule, Zvezda 2 ?!

Kukas na ovu vlast koja plaća da igrate u Evropi u fudbalu, a u košarci skida BAT-ove (evo i danas imas info o tome)

Kukas na ovu vlas za cije ste vladavine KUPILI NASJSKUPLJEG IGRACA IKADA - SUMA 2 MILIONA

Naviklo to da krade, otima, da samo njima, njima....Nema to obraza, nema to morala jos od `45.
Čim nisu prvi, odmah je zavera protiv njih.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Nakon vise od 10 godina ponovo znam napamet prvi tim Zvezde. Malo je reci da sam plakao kao malo dete kada je ovaj decko otisao, a od jula guglam kad ce da se vrati. 91-e sam bio tinejdzer i imao ogromnu radost, sada ponovo osecam deo toga.
Ricmonde, zelim ti da zakucas dva komada na Enfildu.
(Aleks, 31. avgust 2018 20:12)

Prijatelju,delim tvoja osecanja! 👍🏻

Sofronije

pre 5 godina

Neka se spreme sudije. Ovom trebaju bar dva penala po mecu da postigne gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 31. avgust 2018 20:15) # Link komentara

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.

Само кажем

pre 5 godina

zvezdi nedostaje kreator igre odnosno kanga, boaci nece nista da promeni
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (iggy, 31. avgust 2018 20:11
Ебисилио?!!!

Sofronije

pre 5 godina

Nema sta, napadac svetske klase, dao 2 gola Partizanu u dve razlicite utakmice. Vidimo i u Kini je pokazao svoju klasu, pa vam ga iz tog razloga vracaju posle 6 meseci.
(asdf, 31. avgust 2018 21:24) # Link komentara

Da li je napadač svetske klase, ne znam, ali znam da je za Ožegovića, Nikolića i Đurđevića, Gerd Miler lično. I još nešto, navijači Penaltizana nipodaštavju Boaćija i njegove golgeterske sposobnosti. U 48 utaklmica Boaći je dao 39 golova. Od tih 39, 8 golova je dao iz penala, 6 u domaćim i 2 u UEFA takmičenjima. Dakle, to je skoro svaki peti, tako da jugolovenske laži o njegovim penalima ponovo padaju u vodu. Prijatna noć, narikače.

Skorpion

pre 5 godina

Pa vi grobari nema sta da brinete, za vas imamo spreman B tim ;)
(Milenko, 31. avgust 2018 20:54)

Malo si ih precenio, dovoljan ce biti C tim.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ricmond Boaće, your defanse is skida gaće, Ricmond Boaće, nanananananan nanannana. (na melodiju Will Grigs on fire). Hahahaha... ajmo jos Marin !

Aleks

pre 5 godina

Negde sam procitao da nije pozajmica nego je kupljen za 1.5m na 3.5 godina. Ako je to istina, onda... Kakav Koperfild, Hudini, Big Lale, samo Terza baki, to ti je madjija.

RS-BL

pre 5 godina

Otkada su izvučeni parovi u grupama LŠ postavlja se pitanje da li Zvezda može uzeti barem bod. Mislim da može, ali uz prava pojačanja, a Boaći je svakako jedno od njih. Možda nije najkvalitetniji centarfor koga Zvezda može da dovede, ali s njim definitivno neće postojati problem adaptacije što je često i presudno za kvalitet igara novog igrača u timu. Zbog čega kažem da Zvezda može do boda. Navešću samo dva primjera koja mi padaju na pamet (bez da guglam) u LE relativno skoro Hapoel Ber Ševa (ili kako se već zove) dobila je Inter, u LŠ prošle godine Hapoel Tel Aviv (čini mi se) otkidao je bodove Dortmundu. Tako da uvijek postoji mogućnost, pogotovo što više faktora o tome odlučuje (da li je neko obezbijedio prolaz, pa neće igrati s prvim timom i čuvaće se, može se desiti isključenje igrača na samom startu što otvara priliku itd.) Odgovor na pitanje da li se pojačati je svakako. Samo remi u LŠ donosi skoro milion, tako da samo jedan jedini remi otplacuje igrača kao što je sada slučaj s Boaćijem. Naravno ima i onih koji kažu razigravati mlade. Slažem se, ali zajedno sa iskusnim, jer realno ukoliko se ne pruži pristojan otpor koji klub će kupiti igrača iz tima koji prima po pet komada, plus šta će ti igrači i biti u stanju pokazati u izgubljenoj utakmici. Sportski pozdrav

Makarije

pre 5 godina

Kažete Zvezdi država sipa pare? A vi prodali Leonarda, Đurđevića i Tavambu. Doveli Sumu za 1,65 miliona evra. Ejjj koliko se tu ugradila vaša vrhuška! Umesto da tražite krivce u vasoj kući vi pričate o Zvezdi. Vasa uprava radi isto što i naša bivša sa Vladanom Lukićem i Goranom Vesićem. Otreznite se dok ne bude kasno. Uništiće vam klub, zadužiti, opljačkati i na kraju punih džepova se kao povući. Reagujete dok nije kasno!

my way

pre 5 godina

Ту је и Чаушић. Са опорављеним Ебисилијом, Кафуом доведеним у форму и евентуално Марином то ће бити препорођена средина терена, поготово ћемо бити опаснији у офанзиви јер ћемо имати играче који знају да задрже лопту и проиграју, а дефанзива неће патити. Када Милоје то укомпонује бићемо још много бољи него сада. Лепо је бити звездаш у овим тренуцима!

kikiriki semenke partizan fljarmutari

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina.
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57)
zar postoje grobari perlez???

očigledno

pre 5 godina

Ako imamo i mogucnos otkupa za nekih 3-4 miliona i to bi bilo odlicno, mozemo da ga preprodamo i jos zaradimo. A definitivno je veliko pojacanje, ipak poznaje vecinu igraca, zna sta je Zvezda i ima iskustva u evrposkim mecevima...

zvezdaš

pre 5 godina

Ne moze da igra u nekoj Kineskoj ekipi,a moze u ligi sampiona, najjacem takmicenju na svetu?
(Zvezdan, 31. avgust 2018 20:06)

Možda igraju drugačije ili imaju drugačije ciljeve u igri (da, postoje razlike)?
Uglavnom ,kao što su već neki rekli, većinu igrača zna, trenera i njegov sistem zna, stadion poznaje, publiku takođe... Rock'n'roll!!!

nele

pre 5 godina

"Drzava sipa u Zvezdu". 7.5mil Radonja, 4.5mil Pesic, 2mil Racic, 750k Adzic, Frimpong (1.2mil). 16.5mil UEFA, 4.5mil Gazprom, ocekivano 6-8 mil od karata I TV prava. Ukupno 44-45mil za ovu sezonu sa 0 od drzave. Prosle sezone Boace, Kanga, Ristic, Ilici Samo oni 15mil, pre njih Grujic, Rajkovic, Katai..

dejan petrovic

pre 5 godina

kad je partizan igrao LS... vratili pola tima, T. Vest, Drulovic, Mateus-iživljavali ste se od para a mi? Silovali ste ceo srpski fudbal da bi imali isto titula. Prodali ste igraca i graca od Jovetica, i da ne nabraj ali... kralo se a vi niste marili za to dok nije doslo na naplatu-najbolje bi bilo da se mi ugasimo a da postojite samo vi. Vama sve pripada a mi kao bivsi osvajaci Evrope i sveta da se ugasimo. Svaka cast-gledajte sebe jer smo se mi iste bede otarasili uz mnogo muke

Vračarac

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

ili si trol ili botina... štagod da si, dalje i ti i tvoj gospodin od naše Zvezde!!

groBari Split

pre 5 godina

Mi smo drzavni projekat koji je za godinu dana morao da proda Kangu,Boacija,Radonjica,Donalda,Letaleka,Pesica,Racica,Adzica da bi klub mogao da funkcionise i da u najbitniju utakmicu sezone krene sa sastavom sa Milicem u spicu i Simicem na krilu (odigrao u Bazelu dve utakmice za pet godina)
Ajmo malo realnosti. Drzavni projekat bi sacuvao sve svoje najbolje igrace i doveo vrhunske strance a mi igrali sa jednim strancem.

Vlad the Great

pre 5 godina

Zvezda je u Ligi Sampiona.
Kinta je zaradjena.
Otvaraju se putevi dodatne zarade uz dobru igru. Ako Boaci zabije gol i donese bar jedan bod Zvezdi, on se isplatio jer UEFA lepo nagradjuje bodove. On je ubedljivo najbolji centarfor koji je igrao na ovim prostorima u poslednjih 5-6 godina.
Pametna stvar Terzica i drustva. Ne moze se slaviti uspeh ulaska u Ligu Sampiona i igrati protiv 3 mnogo jaka tima sa ekipom kao sto tenutno ima Zvezda.

Milos

pre 5 godina

Utin, ne razumes. Nama upravu cine Zvezdasi do koske. Dzaja, Toza, Mrkela i Terza. Ako uzmu nesto sa strane neka uzmu i neka im. Zasluzili su svakako. Ali, oni ce vecinu para uloziti u tim. To i rade zadnjih par godina. Shvatili su i sami da samo ako uloze pare mogu i da ih zarade. Tako da mogu da uloze dva miliona eur za igraca, ako ce na nekom drugom da zarade. Evo recimo veceras, prodali su Radonjica za 7 miliona eur (toliko ostalo Zvezdi) a doveli Bocka za 1.5, Causica za 1 i Marina za 2. To je ukupno 4.5. E sad ako se uprava nesto i ugradila neka je. Ali nasa uprava su Bogovi licno za razne Vucele, Vazure, Djure frizure i druge.

Rale

pre 5 godina

Žao mi grobara stvarno. Sirotinja su teška, ništa im ne polazi za rukom, primiće po pet komada na svakom od derbija...gre'ota braćo. Kakvi god da su (a to je sačuvaj Bože), ipak su nam nekakvi ortaci, komšije, kolege...
Budimo bar malo obzirniji prema njima, prolaze kroz težak period a kako stoje stvari još godinama će se mučiti.

Dare

pre 5 godina

Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Da li i sam verujes u ovo sto si nalupetao??Iznesi jedan dokaz da drzava daje pare Zvezdi, i onda mozemo da pricamo.Imate sve drzavne sponzore, u kosarci nemate nikakve rezultate, a pare sipate na pojacanja, odakle??
Zvezda u fudbalu zaradjuje od ptodaje igraca, pogledaj zadnjih par godina koliko je prodala i zaradila, pavprosle godine i ligu Evripe, ove sad ligu sampiona, i opet ce neki od vas da kaze sutra, odakle.vam pare.

floro flores

pre 5 godina

Dovedite Marina i skidam kapu! Ovo je sve bacanje prasine u oci!Ko ce da kreira sanse? Uzecete oko 30 mil.ove godine..Gde teba da idu pare?

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

Ovi ako ne zahvale, makar i u tudje ime, kriziraju.
(Toto-ko-tunjo-i-laktaski-krek, 31. avgust 2018 21:40)

Auuuu, pa ovo je ZAKOPAVANJE GODINE !

shahahaha

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25

Eto sta ti pises i ne verujes sam sebi. Nabrajas igrace popout Scekica i ostalih i kazes kako drzava neda pare partizanu. Znaci ako nabrojim Zdjelara , Sumu, Gomesa.... videcemo da "drzava" sipa kao luda u crno belu rupu. A situacija ista i u kosarci? Pa jeste , nijednog sponzora nemate sem drzavnog. Jel treba da pricamo i o pojacanjima za ovu sezonu????? Mozda bi i trebalo jer ti ocigledno partizan i ne pratis

doktor

pre 5 godina

Neko pita gde su otisle tolike pare od transfera CZ i Partizana ? A,ja vas pitam,a gde je otisao niski aerodrom? Zar vi mislite da ce "Tatko" dopustiti da CZ i Par. barataju sa 60 mil.evra? Pa,kad budu blizu bankrota ,opet ce ih on ciklicno spasavati i tako u krug

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Kada "šef" ode sa vlasti , Terza ide opet na skolovanje u inostranstvo a FkCz ostaje na -70 miliona evra duga....zapamtite ovo....

Ovo ne radi ni Psz ni Siti...dug od 42 mil evra , preskupi igraci na pozajmicama, po tri igraca na svakoj poziciji , premije ,raskidi ugovora posle mesec dana...kao pijani milioneri...
(Hahah, 31. avgust 2018 21:32)

Da li je to tebi krivo ili mi se samo čini ?! hehehehehhe...tebra pa ti bas patis, ali ono pod, dno, do kraja...

mr.wolf

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina. 
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57) 


Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Lepo, secas se Dragana Djurica, tada nije drzava "sipala" drzavne pare. Nije bilo filijala (Hajduk, Smederevo, Banat, Metalac, Bsk....). Nisu bili postavljeni poltroni (Vladan Likic) koji je sustinski, najvise unistio Zvezdu. Zvezda tada na rubu propasti dok je Partizan "dominirao"...Sve posteno, jel tako?

Stef

pre 5 godina

Terza, Terza.... a sta radi Mrkela??? Pa sinovi, ko je sportski direktor? Mrkela car! Od kada se on vratio dodje Miloje i ostvarise se nasi snovi!

Viktori

pre 5 godina

Čitam ove komentare navijača Partizana (frustriranih) svaka čast ovim realnijim...koji samo ponavljaju "državni bankomat...SNS...Bučić...drzavni projekat...Gazprom...da pogledaju malo u svoje dvorište navešću primer:

Ben koji nas je uveo u LŠ je doveden za 500 hiljada €....Kafu (koji je brutalan igrač) za 700 hiljada € za sezonu sa mogućnošću odkupa na kraju sezone...i sada vraćen Boaći za odprilike 500 hiljada € po sezoni...ako dovede i Marina mislim da će biti 800 hiljada € za sezonu..sto ukupno ovu četvoricu iznosi 2.5 miliona € ...složićemo se svi da su dobri igrači koji umeju da prave razliku...elem...Partizan je platio najskuplje obeštećenje u istoriji Srpskog fudbalq..1.6 miliona € za Sumu + godisnja plata koju niko ne zna kolika je osim (Bombe Ilieva) ali evo neka bude 500 hiljada € za sezonu mada mislim da je više...što mu dodje 2.1 miliona € samo za njega...i sad mi recite ko je kriv...država???? Narodna Banka??? Ili sposobni Bomba Iliev??? Plus niko ne zna za koliko para je dovrden Šćekić...nikad čuo za njega..i koliki je Smiljanićev ugovor(mije ispod 100 hiljada € po sezoni)...zato Vas molim bez frustracije i nesposobne i loše tražite u svom dvorištu...a za Terzića mogu da kažem...BRAVO DOKTORE...i BRAVO DOKTORE MRKELA

Mirko

pre 5 godina

Ne shvatam grobari koji spominju državni bankomat a imaju najskuplje igrača u srpskom fudbalu. Lagano istresli par miliona na obeštećenje i plate.

Milan

pre 5 godina

Penalci se vratio,lelelele koliko penala ce tek sad da sviraju za petokraku! Cudi me da nije uspeo u cuvenoj i jakoj kineskoj ligi,sta tamo nema penala ili?
(Pojedinci nemaju blama, 31. avgust 2018 

On je Savicevic iz najboljih dana za ceo vas Partizanski kolektiv sa petokrakom u centru grba, danas ste nakacili jos tri u KK, nije te sramota.
Vama je na oprostajnoj utakmici na derbiju na JNA (kako to partizanski zvuci) metnuo iz igre u 85 minutu ako se ne varam. Koga briga za kinesku ligu i njihov stil igre? Ovaj momak se pokazao i DOKAZAO u Zvezdi kroz sve evropske utakmice racunajuci i sve kvalifikacije, nadavao se golova iz igre. Seti se evro gola protiv Kelna, pod pritiskom primiti dubinsku loptu na 25m od gola, izdrzati duel, okrenuti se, odloziti loptu za sut i bomba sa 25m za najlepsi gol te nedelje u evropi. Ti se divi Ozegovicu kako kako daje 3 gola za godinu dana nekim Surdulicama i Macvama.

Toto-ko-tunjo-i-laktaski-krek

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

Ovi ako ne zahvale, makar i u tudje ime, kriziraju.

Гиле

pre 5 godina

Boaći je Mesi za siromašne.
(Guide, 31. avgust 2018 20:14)
Да си рекао Дрогба за сиромашне, разумео бих. Овако нема везе са везом.

Vračarac

pre 5 godina

(Vračarac, 31. avgust 2018 20:08) 
Nije u redu da ne pomenes Huga Vieiru :D 
Ali, slazem se sa tobom svakako
(magnuz, 31. avgust 2018 20:35)

A i Cirbesa koji je slavio sa bakljom na trgu :D

DS

pre 5 godina

Odlicno,pravo pojacanje trebao nam je napadac pod hitno!Stojiljkovic nema kvalitet ,Pavkov veliki borac ali ipak nije se proslavio golovima u kvalifikacijama.Boaci glavni,a u Super ligi treba gurati mladog Joveljica veliki talenat koji bi trebao da vodi spic u narednim godinama opet su ga gurnuli u drugi plan posle odlicnih partija na pocetku SL ,desice nam se isto kao sa Adzicem ako ne dobija sansu koju zasluzuje...

Dejan CZ

pre 5 godina

Ako se od suza mrsavi grobari ce se svi uskoro gimnastikom baviti...Dobro nam se vratio golgeteru...Krece crveno bela masinerija u pohod.

Vladimir

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Dečko, vi ste pokušavali naš klub da uništite 25 godina, ali niste uspeli. I sada ćete da patite narednih 50 godina, miševi bedni.

Cika Djura

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina. 
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57) 


Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Decko batali glupe komentare u ponedeljak ti pocinje skola. Dosta ste se nahvatali devedesetih za vreme Mirka Marjanovica.Umislili ste da cete da harate narednih sto godina., Ali svemu dodje kraj

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Prijatelju,mi smo samo od pocetka ove sezone zaradili 30-40M evra.A,to sto si ti napisao,verovatno govoris iz iskustva.

xxx-ov tata

pre 5 godina

Trazio ga Konte u celzi,prodat kinezima za 4 mil i vracen od istih kineza posle 6 meseci za 1.5 mil,zar stvarno mislite da smo svi bez mozga?
(Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!, 31. avgust 2018 23:50)
Ne mislimo da smo svi, samo ti...

EUFORIJA

pre 5 godina

Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31.

Ko je bio predsednik Srbije dok je bio Djuric u partizanu?

Milos

pre 5 godina

Podgoricanin, Bocko nije dosao na pozajmicu, vec ga je Zvezda kupila i potpisala ugovor sa njim na 2.5 godine uz mogucnost produzenja na jos jednu. Bocko je 100% Zvezdin igrac i placen je 1.5 miliona eur.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

(ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC), 31. avgust 2018 21:17)
Druze,pored Zvezde sam navijac Junajteda,valjda ti je jasno zasto zelim da im ga brat Bocko da
(KingJames, 31. avgust 2018 21:55)

E,vidis,zato sam ja hteo u grupu sa Juventusom i MUFC-om. ;-P

Dobro,slazemo se da navijamo za Zvezdu. :-)

некле

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina.
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57)


Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.

stane

pre 5 godina

bravo za zvezdu tako se odrađuje prelazni rok,odrešiš kesu ali ti se vrati a ne kao partizan,stegle se đimrije,doveli neki krš i hoće titulu-malo morgen sve ih treba najuriti sem golmana i par igrača

KingJames

pre 5 godina

(ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC), 31. avgust 2018 21:17)
Druze,pored Zvezde sam navijac Junajteda,valjda ti je jasno zasto zelim da im ga brat Bocko da

Destrukcija

pre 5 godina

А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Da, inače, za vreme Djurića je sve bilo pošteno, 100% legalno i javno u vezi poslovanja Partizana?! Užasno me nerviraju paljevine koje selektivno posmatraju na stvari. Takodje, od vremena Mirka Marjanovića pa naovamo sve je cvetalo od poštenja i jednakosti u našem fudbalu. Je l tako prijatelju? Ajde ćuti i ne blamiraj se plitkim komentarisanjem stvari oko kojih si previše subjektivan.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Enfild Roude dole gace
(KingJames, 31. avgust 2018 20:50)

Zvezda i Liverpul su srodni klubovi.To zna svaki Zvezdas...

Hahah

pre 5 godina

Kada "šef" ode sa vlasti , Terza ide opet na skolovanje u inostranstvo a FkCz ostaje na -70 miliona evra duga....zapamtite ovo....

Ovo ne radi ni Psz ni Siti...dug od 42 mil evra , preskupi igraci na pozajmicama, po tri igraca na svakoj poziciji , premije ,raskidi ugovora posle mesec dana...kao pijani milioneri...

SrbijaBrale

pre 5 godina

Gledao sam uzivo Boacija, kad je Zvezda igrala protiv Vojvodine, aprila 2017e na Rajku.. Nije se video na terenu. I sad on treba da bude pojacanje? Inace, vecina love od LS ce otici u privatne dzepove. Tako i Partizan radi, i zato nam je i fudbal i drzava na dnu.

Walldorf

pre 5 godina

Odlican posao. Bocko je klasa. Sada treba osnaziti sredinu terena. Dva igraca, tipa Donald&Kanga. Sa njima dvojicom smo prosle sezone imali ozbiljnu i sigurnu pas igru. Pod hitno srediti taj segment igre. Ako to sredimo, bice veselja u LS. Napred ZVEZDA!!!

Još ćemo morati i da dometemo kad potroše i naprave posle još i dug...

pre 5 godina

1,46 milijardi i Boaći za udeo od 63% u Borskom basenu...

Je Kinezima onako junački, jer im deda ostavio u amanet, srbki džet-set politički izabacio na astal ponudu!

I od tog ugovora će narod da vidi koliko i od para od Lige Šampiona Zvezdi...

johnny b

pre 5 godina

Da li je napadač svetske klase, ne znam, ali znam da je za Ožegovića, Nikolića i Đurđevića, Gerd Miler lično. I još nešto, navijači Penaltizana nipodaštavju Boaćija i njegove golgeterske sposobnosti. U 48 utaklmica Boaći je dao 39 golova. Od tih 39, 8 golova je dao iz penala, 6 u domaćim i 2 u UEFA takmičenjima. Dakle, to je skoro svaki peti, tako da jugolovenske laži o njegovim penalima ponovo padaju u vodu. Prijatna noć, narikače.
(Sofronije, 31. avgust 2018 22:17)

Za Ozegovica i Nikolica se slazem ali ne blamiraj se sa Djurdjevicem. Pre svega, Boaci je u Zvezdi dao 27 a ne 37 golova sto je isti broj golova koje je dao Djurdjevic u Partizanu. A to dalje implicira da mu je gotovo svaki treci gol bio iz penala, zar ne? Ja se, za razliku od tebe, bavim cinjenicama a ne izmisljotinama kako bih od necega napravio nesto sto nije.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Ovako isto smo mi vratili Boju pred Ligu Sampiona 2010.
(Stockton, 31. avgust 2018 20:20)

Sezona je 2018/2019.

Get use to it! ;-P

mich

pre 5 godina

Uzas od toliko mogucnosti mi vracamo ovog smaraca, ali verovatno dugujemo njegovom menadzeru pa moramo opet da ga prodamo ovoga puta iz LS...sve je jasno kao dan.
Samo zamisljam da je Zvezda odavno privatizovana kako bi tek pravi vlasnik ulozio u sledecu sezonu, ovako ce klub videti bukvalno 2-3 mil maksimum.

mich

pre 5 godina

Vracarac

Koji bre Donald iLe Talek ne lalite se na te mentole, kao nrkada grobari na kosarkase koje je bas bilo briga za Partizan, satro ljubav, a ovi stranci samo prave rezervnu varijantu kad propadnu da imaju koga da klepe za pare, kao sada nas Boaci...koji bre Boaci iKanga ljudi treba gledati unapred i iunaprediti se a ne vracati na staro i osrednhe resenje.

ej bre

pre 5 godina

Neka se spreme sudije. Ovom trebaju bar dva penala po mecu da postigne gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 31. avgust 2018 20:15) # Link komentara

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.
(Sofronije, 31. avgust 2018 20:25)

Ne zovu ga dzaba Padaci. Da ga on nekad i iz ofsajda ali generalno preferira penale. Oterali ga iz Kine, verovatno tamo sudije imaju i oci.

Goxy

pre 5 godina

Da li se neko razume ovde u fudbal uopšte? U očajnoj ligi davao golove i jedan očajnom Kelnu. Druga je stvar što nije doveden ozbiljan špic pa se uzima šta je preostalo. Boaći ne može da igra ni u jednoj od prvih 10 liga u Evropi.

asdf

pre 5 godina

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.
(Sofronije, 31. avgust 2018 20:25)

Nema sta, napadac svetske klase, dao 2 gola Partizanu u dve razlicite utakmice. Vidimo i u Kini je pokazao svoju klasu, pa vam ga iz tog razloga vracaju posle 6 meseci.

Dragan

pre 5 godina

Došao Boaći, ali nema Kange. U toj kombinaciji on je i značio nešto. Ubrzo stiže razočarenje slično kao kod kineza koji su ga kupili. Živi bili pa videli.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Penalci se vratio,lelelele koliko penala ce tek sad da sviraju za petokraku! Cudi me da nije uspeo u cuvenoj i jakoj kineskoj ligi,sta tamo nema penala ili?

Turista Nudista

pre 5 godina

Nekom pojačanje Boaći, a nekom Lola Smiljanić
(cyborg, 31. avgust 2018 20:19)

------

druze,ja kao neki neutralni mogu da kazem da oba ta pojacanja nisu bas za spominjatii...

Zlatko

pre 5 godina

Mnogi će reći "Pa sad bar imamo para, što niste doveli nekog boljeg?". Po meni, trenutno boljeg od Boaćija nema. Dobar napadač koji se već dokazao u Zvezdi i što je najbolje već poznaje sistem. Praktično je već uigran, jer većinu igrača već poznaje u dušu što bi se reklo. Ono što nam je neophodno je centralni vezni, neko ko će da poveže igru na sredini terena. To je ranije bio Kanga, e sad malo je nerealno i njega vratiti, plus što smo se uverili da je u evropskim utakmicama pomalo sebičan i igra više za sebe.
Sve u svemu, dobro došao nazad Boćko!
(Lord_Sarma, 31. avgust 2018 20:06)

Evo da malo okrenem na šalu. Vratiti Kangu i posejati kukuruz na atletskoj stazi. Jeste da ima samo 18 dana da naraste, ali... :) Kanga neka šutne svaku na početku, pa ako uđe kao protiv Krasnodara, ispucavati loptu u onaj kukuruz. :) A mogao je Boaći da povede i Piksija. Pošto već ima godina, reći mu da samo stoji u onom krugu na centru i da odatle deli lopte. Kad je pre par godina dao onaj volej iz auta, možda i on da neki s pola terena. :) I dovesti jednog maratonca koji će igrati presing, 90 minuta uz igrača, na pola metra od njega. :) 6 pozadi, Piksi, Kanga, Boaći i maratonac. Čim počne kukuruz taktika, Boaći napolje i još jedan pozadi. :) Na strani bi malo bilo problema zbog nedostatka kukuruza, ali bi i tribine mogle da posluže. :)

Utin

pre 5 godina

Par stvari za komsije koji se sada raduju. Partizan je igrao tu ligu dva puta, I dosta puta ligu evrope. To je ogroman novac plus prodaja igraca. Na kraju godine kao I partizan u zvezdi ce neko reci na nuli smo... tako da uz sve cestitke, nemojte da se nadate previse, jer kao I partizan sledece godine umesto nekog velikog pojacanja vraticete vaseg lolu smiljanica, iako ste zaradili milione.

nex

pre 5 godina

Ljudi,stoper nam treba. Degenek jeste srcan,ali je treca klasa. Mnogo losu procenu ima,postavljanje i tajming su mu ocajni. Tehnika na nivou super lige nase ili druge lige.
Za LŠ.... Rupa. Pa zamislite sta ce da mu rade Nejmar i Mbape samo.

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Trazio ga Konte u celzi,prodat kinezima za 4 mil i vracen od istih kineza posle 6 meseci za 1.5 mil,zar stvarno mislite da smo svi bez mozga?

Podgoricanin

pre 5 godina

Terza magija. Covjek je dosao na pozajmicu za 1.5m nije kupljen. Nije nista cudno da se igrac vrati bivsem klubu na pozajmicu, cak se desava i da igrac kad se proda ostane jos u klubu na pozajmicu.

asdf

pre 5 godina

Dobijes igraca za dzabe,donese ti titulu,prodas ga i zaradis pet miliona,vratis ga za dzabe i opet ce ti doneti titulu. Terza magija.
(groBari Split, 31. avgust 2018 20:01)

A ako ti kojim slucajem ne donese titulu onda ces vredjati tu istu upravu sto mali Joveljic ne dobija sansu i sto ce otici iz Zvezde bez ukazane prilike da pokaze kakav je talenat... What goes around goes around.

ultrasrbin

pre 5 godina

Dare, 31. avgust 2018 20:53

Da je po parametrima koje si naveo Zvezda bi dozivela sudbinu Rendzersa,a Partizan bio na nivou PSG-a za vas.

некле

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina.
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57)


Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.

Hahah

pre 5 godina

Kada "šef" ode sa vlasti , Terza ide opet na skolovanje u inostranstvo a FkCz ostaje na -70 miliona evra duga....zapamtite ovo....

Ovo ne radi ni Psz ni Siti...dug od 42 mil evra , preskupi igraci na pozajmicama, po tri igraca na svakoj poziciji , premije ,raskidi ugovora posle mesec dana...kao pijani milioneri...

mich

pre 5 godina

Uzas od toliko mogucnosti mi vracamo ovog smaraca, ali verovatno dugujemo njegovom menadzeru pa moramo opet da ga prodamo ovoga puta iz LS...sve je jasno kao dan.
Samo zamisljam da je Zvezda odavno privatizovana kako bi tek pravi vlasnik ulozio u sledecu sezonu, ovako ce klub videti bukvalno 2-3 mil maksimum.

ej bre

pre 5 godina

Neka se spreme sudije. Ovom trebaju bar dva penala po mecu da postigne gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 31. avgust 2018 20:15) # Link komentara

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.
(Sofronije, 31. avgust 2018 20:25)

Ne zovu ga dzaba Padaci. Da ga on nekad i iz ofsajda ali generalno preferira penale. Oterali ga iz Kine, verovatno tamo sudije imaju i oci.

johnny b

pre 5 godina

Da li je napadač svetske klase, ne znam, ali znam da je za Ožegovića, Nikolića i Đurđevića, Gerd Miler lično. I još nešto, navijači Penaltizana nipodaštavju Boaćija i njegove golgeterske sposobnosti. U 48 utaklmica Boaći je dao 39 golova. Od tih 39, 8 golova je dao iz penala, 6 u domaćim i 2 u UEFA takmičenjima. Dakle, to je skoro svaki peti, tako da jugolovenske laži o njegovim penalima ponovo padaju u vodu. Prijatna noć, narikače.
(Sofronije, 31. avgust 2018 22:17)

Za Ozegovica i Nikolica se slazem ali ne blamiraj se sa Djurdjevicem. Pre svega, Boaci je u Zvezdi dao 27 a ne 37 golova sto je isti broj golova koje je dao Djurdjevic u Partizanu. A to dalje implicira da mu je gotovo svaki treci gol bio iz penala, zar ne? Ja se, za razliku od tebe, bavim cinjenicama a ne izmisljotinama kako bih od necega napravio nesto sto nije.

Još ćemo morati i da dometemo kad potroše i naprave posle još i dug...

pre 5 godina

1,46 milijardi i Boaći za udeo od 63% u Borskom basenu...

Je Kinezima onako junački, jer im deda ostavio u amanet, srbki džet-set politički izabacio na astal ponudu!

I od tog ugovora će narod da vidi koliko i od para od Lige Šampiona Zvezdi...

Dragan

pre 5 godina

Došao Boaći, ali nema Kange. U toj kombinaciji on je i značio nešto. Ubrzo stiže razočarenje slično kao kod kineza koji su ga kupili. Živi bili pa videli.

Goxy

pre 5 godina

Da li se neko razume ovde u fudbal uopšte? U očajnoj ligi davao golove i jedan očajnom Kelnu. Druga je stvar što nije doveden ozbiljan špic pa se uzima šta je preostalo. Boaći ne može da igra ni u jednoj od prvih 10 liga u Evropi.

asdf

pre 5 godina

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.
(Sofronije, 31. avgust 2018 20:25)

Nema sta, napadac svetske klase, dao 2 gola Partizanu u dve razlicite utakmice. Vidimo i u Kini je pokazao svoju klasu, pa vam ga iz tog razloga vracaju posle 6 meseci.

mich

pre 5 godina

Vracarac

Koji bre Donald iLe Talek ne lalite se na te mentole, kao nrkada grobari na kosarkase koje je bas bilo briga za Partizan, satro ljubav, a ovi stranci samo prave rezervnu varijantu kad propadnu da imaju koga da klepe za pare, kao sada nas Boaci...koji bre Boaci iKanga ljudi treba gledati unapred i iunaprediti se a ne vracati na staro i osrednhe resenje.

nex

pre 5 godina

Ljudi,stoper nam treba. Degenek jeste srcan,ali je treca klasa. Mnogo losu procenu ima,postavljanje i tajming su mu ocajni. Tehnika na nivou super lige nase ili druge lige.
Za LŠ.... Rupa. Pa zamislite sta ce da mu rade Nejmar i Mbape samo.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

Penalci se vratio,lelelele koliko penala ce tek sad da sviraju za petokraku! Cudi me da nije uspeo u cuvenoj i jakoj kineskoj ligi,sta tamo nema penala ili?

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Trazio ga Konte u celzi,prodat kinezima za 4 mil i vracen od istih kineza posle 6 meseci za 1.5 mil,zar stvarno mislite da smo svi bez mozga?

SrbijaBrale

pre 5 godina

Gledao sam uzivo Boacija, kad je Zvezda igrala protiv Vojvodine, aprila 2017e na Rajku.. Nije se video na terenu. I sad on treba da bude pojacanje? Inace, vecina love od LS ce otici u privatne dzepove. Tako i Partizan radi, i zato nam je i fudbal i drzava na dnu.

Utin

pre 5 godina

Par stvari za komsije koji se sada raduju. Partizan je igrao tu ligu dva puta, I dosta puta ligu evrope. To je ogroman novac plus prodaja igraca. Na kraju godine kao I partizan u zvezdi ce neko reci na nuli smo... tako da uz sve cestitke, nemojte da se nadate previse, jer kao I partizan sledece godine umesto nekog velikog pojacanja vraticete vaseg lolu smiljanica, iako ste zaradili milione.

Podgoricanin

pre 5 godina

Terza magija. Covjek je dosao na pozajmicu za 1.5m nije kupljen. Nije nista cudno da se igrac vrati bivsem klubu na pozajmicu, cak se desava i da igrac kad se proda ostane jos u klubu na pozajmicu.

Turista Nudista

pre 5 godina

Nekom pojačanje Boaći, a nekom Lola Smiljanić
(cyborg, 31. avgust 2018 20:19)

------

druze,ja kao neki neutralni mogu da kazem da oba ta pojacanja nisu bas za spominjatii...

asdf

pre 5 godina

Dobijes igraca za dzabe,donese ti titulu,prodas ga i zaradis pet miliona,vratis ga za dzabe i opet ce ti doneti titulu. Terza magija.
(groBari Split, 31. avgust 2018 20:01)

A ako ti kojim slucajem ne donese titulu onda ces vredjati tu istu upravu sto mali Joveljic ne dobija sansu i sto ce otici iz Zvezde bez ukazane prilike da pokaze kakav je talenat... What goes around goes around.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ricmond Boaće, your defanse is skida gaće, Ricmond Boaće, nanananananan nanannana. (na melodiju Will Grigs on fire). Hahahaha... ajmo jos Marin !

Vračarac

pre 5 godina

Bacite pogled na instagram profile bivših igrača, posebno stranaca poput La Teleka, kapitena Donalda koji su zdušno pratili Zvezdine rezultate i naravno čestitali ulazak u LŠ. Ako to nije odraz jednog zdravog odnosa u klubu i veličine, onda ne znam šta je. Ponos!

doktor

pre 5 godina

Neko pita gde su otisle tolike pare od transfera CZ i Partizana ? A,ja vas pitam,a gde je otisao niski aerodrom? Zar vi mislite da ce "Tatko" dopustiti da CZ i Par. barataju sa 60 mil.evra? Pa,kad budu blizu bankrota ,opet ce ih on ciklicno spasavati i tako u krug

Aleks

pre 5 godina

Nakon vise od 10 godina ponovo znam napamet prvi tim Zvezde. Malo je reci da sam plakao kao malo dete kada je ovaj decko otisao, a od jula guglam kad ce da se vrati. 91-e sam bio tinejdzer i imao ogromnu radost, sada ponovo osecam deo toga.
Ricmonde, zelim ti da zakucas dva komada na Enfildu.

Zlatko

pre 5 godina

Mnogi će reći "Pa sad bar imamo para, što niste doveli nekog boljeg?". Po meni, trenutno boljeg od Boaćija nema. Dobar napadač koji se već dokazao u Zvezdi i što je najbolje već poznaje sistem. Praktično je već uigran, jer većinu igrača već poznaje u dušu što bi se reklo. Ono što nam je neophodno je centralni vezni, neko ko će da poveže igru na sredini terena. To je ranije bio Kanga, e sad malo je nerealno i njega vratiti, plus što smo se uverili da je u evropskim utakmicama pomalo sebičan i igra više za sebe.
Sve u svemu, dobro došao nazad Boćko!
(Lord_Sarma, 31. avgust 2018 20:06)

Evo da malo okrenem na šalu. Vratiti Kangu i posejati kukuruz na atletskoj stazi. Jeste da ima samo 18 dana da naraste, ali... :) Kanga neka šutne svaku na početku, pa ako uđe kao protiv Krasnodara, ispucavati loptu u onaj kukuruz. :) A mogao je Boaći da povede i Piksija. Pošto već ima godina, reći mu da samo stoji u onom krugu na centru i da odatle deli lopte. Kad je pre par godina dao onaj volej iz auta, možda i on da neki s pola terena. :) I dovesti jednog maratonca koji će igrati presing, 90 minuta uz igrača, na pola metra od njega. :) 6 pozadi, Piksi, Kanga, Boaći i maratonac. Čim počne kukuruz taktika, Boaći napolje i još jedan pozadi. :) Na strani bi malo bilo problema zbog nedostatka kukuruza, ali bi i tribine mogle da posluže. :)

floro flores

pre 5 godina

Dovedite Marina i skidam kapu! Ovo je sve bacanje prasine u oci!Ko ce da kreira sanse? Uzecete oko 30 mil.ove godine..Gde teba da idu pare?

slobinator

pre 5 godina

za ove grobare što kukaju da država gura zvezdu.to bi možda pilo vodu da zvezda nije ušla u ligu šampiona,a tamo može da te pogura samo kvalitet,a on je najviše u vidu trenera milojevića.drugo od kada je sns na vlasti uzeli ste titulu 2012,2013,2015 i poklonjena vam je u dogovoru sa ljudima iz zvezde i ona 2017 kad smo vam je predali na krovu protiv voždovca i plus je partizan igrao kvalifikacije umesto zvezde 2014,a da ne govorim kako ste uzeli i 3 uzastopna kupa.kako onda to leba vam država gura zvezdu?guranje je bilo između 2008 i 2014 kad je tole žario i palio,a tadić šenlučio na tribinama

kikiriki semenke partizan fljarmutari

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina.
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57)
zar postoje grobari perlez???

Dare

pre 5 godina

Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Da li i sam verujes u ovo sto si nalupetao??Iznesi jedan dokaz da drzava daje pare Zvezdi, i onda mozemo da pricamo.Imate sve drzavne sponzore, u kosarci nemate nikakve rezultate, a pare sipate na pojacanja, odakle??
Zvezda u fudbalu zaradjuje od ptodaje igraca, pogledaj zadnjih par godina koliko je prodala i zaradila, pavprosle godine i ligu Evripe, ove sad ligu sampiona, i opet ce neki od vas da kaze sutra, odakle.vam pare.

Sofronije

pre 5 godina

Neka se spreme sudije. Ovom trebaju bar dva penala po mecu da postigne gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 31. avgust 2018 20:15) # Link komentara

Bogami, Boćko je vama metao iz igre... a vi nama iz penala, jer drugačije nije bilo šanse.

anica

pre 5 godina

Odlican fudbaler, bilo je prica da je mnogo sansi procerdao ali je bitno da ima sanse, i to govori o njemu kao fudbaleru...bilo mi je zao kada je otisao...ostali su tada Donald i Le Talek i bila je bolja opcija, sad nam je mnogo potreban spic kao on...hvala Rile za onaj gol u Kelnu.
Dobrodosao!

očigledno

pre 5 godina

Ako imamo i mogucnos otkupa za nekih 3-4 miliona i to bi bilo odlicno, mozemo da ga preprodamo i jos zaradimo. A definitivno je veliko pojacanje, ipak poznaje vecinu igraca, zna sta je Zvezda i ima iskustva u evrposkim mecevima...

Lord_Sarma

pre 5 godina

Mnogi će reći "Pa sad bar imamo para, što niste doveli nekog boljeg?". Po meni, trenutno boljeg od Boaćija nema. Dobar napadač koji se već dokazao u Zvezdi i što je najbolje već poznaje sistem. Praktično je već uigran, jer većinu igrača već poznaje u dušu što bi se reklo. Ono što nam je neophodno je centralni vezni, neko ko će da poveže igru na sredini terena. To je ranije bio Kanga, e sad malo je nerealno i njega vratiti, plus što smo se uverili da je u evropskim utakmicama pomalo sebičan i igra više za sebe.
Sve u svemu, dobro došao nazad Boćko!

Mirko

pre 5 godina

Ne shvatam grobari koji spominju državni bankomat a imaju najskuplje igrača u srpskom fudbalu. Lagano istresli par miliona na obeštećenje i plate.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Nakon vise od 10 godina ponovo znam napamet prvi tim Zvezde. Malo je reci da sam plakao kao malo dete kada je ovaj decko otisao, a od jula guglam kad ce da se vrati. 91-e sam bio tinejdzer i imao ogromnu radost, sada ponovo osecam deo toga.
Ricmonde, zelim ti da zakucas dva komada na Enfildu.
(Aleks, 31. avgust 2018 20:12)

Prijatelju,delim tvoja osecanja! 👍🏻

shahahaha

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25

Eto sta ti pises i ne verujes sam sebi. Nabrajas igrace popout Scekica i ostalih i kazes kako drzava neda pare partizanu. Znaci ako nabrojim Zdjelara , Sumu, Gomesa.... videcemo da "drzava" sipa kao luda u crno belu rupu. A situacija ista i u kosarci? Pa jeste , nijednog sponzora nemate sem drzavnog. Jel treba da pricamo i o pojacanjima za ovu sezonu????? Mozda bi i trebalo jer ti ocigledno partizan i ne pratis

zvezdaš

pre 5 godina

Ne moze da igra u nekoj Kineskoj ekipi,a moze u ligi sampiona, najjacem takmicenju na svetu?
(Zvezdan, 31. avgust 2018 20:06)

Možda igraju drugačije ili imaju drugačije ciljeve u igri (da, postoje razlike)?
Uglavnom ,kao što su već neki rekli, većinu igrača zna, trenera i njegov sistem zna, stadion poznaje, publiku takođe... Rock'n'roll!!!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Kada "šef" ode sa vlasti , Terza ide opet na skolovanje u inostranstvo a FkCz ostaje na -70 miliona evra duga....zapamtite ovo....

Ovo ne radi ni Psz ni Siti...dug od 42 mil evra , preskupi igraci na pozajmicama, po tri igraca na svakoj poziciji , premije ,raskidi ugovora posle mesec dana...kao pijani milioneri...
(Hahah, 31. avgust 2018 21:32)

Da li je to tebi krivo ili mi se samo čini ?! hehehehehhe...tebra pa ti bas patis, ali ono pod, dno, do kraja...

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Prijatelju,mi smo samo od pocetka ove sezone zaradili 30-40M evra.A,to sto si ti napisao,verovatno govoris iz iskustva.

Vračarac

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

ili si trol ili botina... štagod da si, dalje i ti i tvoj gospodin od naše Zvezde!!

xxx-ov tata

pre 5 godina

Trazio ga Konte u celzi,prodat kinezima za 4 mil i vracen od istih kineza posle 6 meseci za 1.5 mil,zar stvarno mislite da smo svi bez mozga?
(Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!, 31. avgust 2018 23:50)
Ne mislimo da smo svi, samo ti...

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

No Tadić, no party !

Kukas na ovu vlast za cije vreme ste "osvojli" 3 titule, Zvezda 2 ?!

Kukas na ovu vlast koja plaća da igrate u Evropi u fudbalu, a u košarci skida BAT-ove (evo i danas imas info o tome)

Kukas na ovu vlas za cije ste vladavine KUPILI NASJSKUPLJEG IGRACA IKADA - SUMA 2 MILIONA

Naviklo to da krade, otima, da samo njima, njima....Nema to obraza, nema to morala jos od `45.
Čim nisu prvi, odmah je zavera protiv njih.

Skorpion

pre 5 godina

Pa vi grobari nema sta da brinete, za vas imamo spreman B tim ;)
(Milenko, 31. avgust 2018 20:54)

Malo si ih precenio, dovoljan ce biti C tim.

Само кажем

pre 5 godina

zvezdi nedostaje kreator igre odnosno kanga, boaci nece nista da promeni
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (iggy, 31. avgust 2018 20:11
Ебисилио?!!!

Sofronije

pre 5 godina

Nema sta, napadac svetske klase, dao 2 gola Partizanu u dve razlicite utakmice. Vidimo i u Kini je pokazao svoju klasu, pa vam ga iz tog razloga vracaju posle 6 meseci.
(asdf, 31. avgust 2018 21:24) # Link komentara

Da li je napadač svetske klase, ne znam, ali znam da je za Ožegovića, Nikolića i Đurđevića, Gerd Miler lično. I još nešto, navijači Penaltizana nipodaštavju Boaćija i njegove golgeterske sposobnosti. U 48 utaklmica Boaći je dao 39 golova. Od tih 39, 8 golova je dao iz penala, 6 u domaćim i 2 u UEFA takmičenjima. Dakle, to je skoro svaki peti, tako da jugolovenske laži o njegovim penalima ponovo padaju u vodu. Prijatna noć, narikače.

kris

pre 5 godina

Nije stigao Suarez, pa da kazemo bomba, ali Boaci je solidan igrac, koji je npr. za Pesica bio doktor, a cini se da ni Stoiljkovic nije nista bolji od Pesica.Bas nam je falio spic,mada imamo jos rupa, ali da nemamo, bili bi Real.

DS

pre 5 godina

Odlicno,pravo pojacanje trebao nam je napadac pod hitno!Stojiljkovic nema kvalitet ,Pavkov veliki borac ali ipak nije se proslavio golovima u kvalifikacijama.Boaci glavni,a u Super ligi treba gurati mladog Joveljica veliki talenat koji bi trebao da vodi spic u narednim godinama opet su ga gurnuli u drugi plan posle odlicnih partija na pocetku SL ,desice nam se isto kao sa Adzicem ako ne dobija sansu koju zasluzuje...

aco

pre 5 godina

Значиће нам пуно у ЛШ, јер је у стању да задржи лопту и под страховитим притиском, чак и кад се ради о штоперима озбиљног квалитета. Бациш лопту Боћку и она је сигурна, а при том је и борбен и има осећај за го.

RS-BL

pre 5 godina

Otkada su izvučeni parovi u grupama LŠ postavlja se pitanje da li Zvezda može uzeti barem bod. Mislim da može, ali uz prava pojačanja, a Boaći je svakako jedno od njih. Možda nije najkvalitetniji centarfor koga Zvezda može da dovede, ali s njim definitivno neće postojati problem adaptacije što je često i presudno za kvalitet igara novog igrača u timu. Zbog čega kažem da Zvezda može do boda. Navešću samo dva primjera koja mi padaju na pamet (bez da guglam) u LE relativno skoro Hapoel Ber Ševa (ili kako se već zove) dobila je Inter, u LŠ prošle godine Hapoel Tel Aviv (čini mi se) otkidao je bodove Dortmundu. Tako da uvijek postoji mogućnost, pogotovo što više faktora o tome odlučuje (da li je neko obezbijedio prolaz, pa neće igrati s prvim timom i čuvaće se, može se desiti isključenje igrača na samom startu što otvara priliku itd.) Odgovor na pitanje da li se pojačati je svakako. Samo remi u LŠ donosi skoro milion, tako da samo jedan jedini remi otplacuje igrača kao što je sada slučaj s Boaćijem. Naravno ima i onih koji kažu razigravati mlade. Slažem se, ali zajedno sa iskusnim, jer realno ukoliko se ne pruži pristojan otpor koji klub će kupiti igrača iz tima koji prima po pet komada, plus šta će ti igrači i biti u stanju pokazati u izgubljenoj utakmici. Sportski pozdrav

Cika Djura

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina. 
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57) 


Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Decko batali glupe komentare u ponedeljak ti pocinje skola. Dosta ste se nahvatali devedesetih za vreme Mirka Marjanovica.Umislili ste da cete da harate narednih sto godina., Ali svemu dodje kraj

mr.wolf

pre 5 godina

ne mogu da verujem kakav posao radi terza a ovi nasi paceri nista. Zvezda ce nas kantati narednih 10 godina. 
(grobari perlez, 31. avgust 2018 19:57) 


Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Lepo, secas se Dragana Djurica, tada nije drzava "sipala" drzavne pare. Nije bilo filijala (Hajduk, Smederevo, Banat, Metalac, Bsk....). Nisu bili postavljeni poltroni (Vladan Likic) koji je sustinski, najvise unistio Zvezdu. Zvezda tada na rubu propasti dok je Partizan "dominirao"...Sve posteno, jel tako?

KingJames

pre 5 godina

(ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC), 31. avgust 2018 21:17)
Druze,pored Zvezde sam navijac Junajteda,valjda ti je jasno zasto zelim da im ga brat Bocko da

Makarije

pre 5 godina

Kažete Zvezdi država sipa pare? A vi prodali Leonarda, Đurđevića i Tavambu. Doveli Sumu za 1,65 miliona evra. Ejjj koliko se tu ugradila vaša vrhuška! Umesto da tražite krivce u vasoj kući vi pričate o Zvezdi. Vasa uprava radi isto što i naša bivša sa Vladanom Lukićem i Goranom Vesićem. Otreznite se dok ne bude kasno. Uništiće vam klub, zadužiti, opljačkati i na kraju punih džepova se kao povući. Reagujete dok nije kasno!

Rale

pre 5 godina

Žao mi grobara stvarno. Sirotinja su teška, ništa im ne polazi za rukom, primiće po pet komada na svakom od derbija...gre'ota braćo. Kakvi god da su (a to je sačuvaj Bože), ipak su nam nekakvi ortaci, komšije, kolege...
Budimo bar malo obzirniji prema njima, prolaze kroz težak period a kako stoje stvari još godinama će se mučiti.

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

(ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC), 31. avgust 2018 21:17)
Druze,pored Zvezde sam navijac Junajteda,valjda ti je jasno zasto zelim da im ga brat Bocko da
(KingJames, 31. avgust 2018 21:55)

E,vidis,zato sam ja hteo u grupu sa Juventusom i MUFC-om. ;-P

Dobro,slazemo se da navijamo za Zvezdu. :-)

Milos

pre 5 godina

Utin, ne razumes. Nama upravu cine Zvezdasi do koske. Dzaja, Toza, Mrkela i Terza. Ako uzmu nesto sa strane neka uzmu i neka im. Zasluzili su svakako. Ali, oni ce vecinu para uloziti u tim. To i rade zadnjih par godina. Shvatili su i sami da samo ako uloze pare mogu i da ih zarade. Tako da mogu da uloze dva miliona eur za igraca, ako ce na nekom drugom da zarade. Evo recimo veceras, prodali su Radonjica za 7 miliona eur (toliko ostalo Zvezdi) a doveli Bocka za 1.5, Causica za 1 i Marina za 2. To je ukupno 4.5. E sad ako se uprava nesto i ugradila neka je. Ali nasa uprava su Bogovi licno za razne Vucele, Vazure, Djure frizure i druge.

Vladimir

pre 5 godina

Немој да си тако наиван.
Не ради посао терза него државни банкомат.
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба.
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће???
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем.
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они.
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Dečko, vi ste pokušavali naš klub da uništite 25 godina, ali niste uspeli. I sada ćete da patite narednih 50 godina, miševi bedni.

nele

pre 5 godina

"Drzava sipa u Zvezdu". 7.5mil Radonja, 4.5mil Pesic, 2mil Racic, 750k Adzic, Frimpong (1.2mil). 16.5mil UEFA, 4.5mil Gazprom, ocekivano 6-8 mil od karata I TV prava. Ukupno 44-45mil za ovu sezonu sa 0 od drzave. Prosle sezone Boace, Kanga, Ristic, Ilici Samo oni 15mil, pre njih Grujic, Rajkovic, Katai..

Dejan CZ

pre 5 godina

Ako se od suza mrsavi grobari ce se svi uskoro gimnastikom baviti...Dobro nam se vratio golgeteru...Krece crveno bela masinerija u pohod.

Vlad the Great

pre 5 godina

Zvezda je u Ligi Sampiona.
Kinta je zaradjena.
Otvaraju se putevi dodatne zarade uz dobru igru. Ako Boaci zabije gol i donese bar jedan bod Zvezdi, on se isplatio jer UEFA lepo nagradjuje bodove. On je ubedljivo najbolji centarfor koji je igrao na ovim prostorima u poslednjih 5-6 godina.
Pametna stvar Terzica i drustva. Ne moze se slaviti uspeh ulaska u Ligu Sampiona i igrati protiv 3 mnogo jaka tima sa ekipom kao sto tenutno ima Zvezda.

my way

pre 5 godina

Ту је и Чаушић. Са опорављеним Ебисилијом, Кафуом доведеним у форму и евентуално Марином то ће бити препорођена средина терена, поготово ћемо бити опаснији у офанзиви јер ћемо имати играче који знају да задрже лопту и проиграју, а дефанзива неће патити. Када Милоје то укомпонује бићемо још много бољи него сада. Лепо је бити звездаш у овим тренуцима!

Stef

pre 5 godina

Terza, Terza.... a sta radi Mrkela??? Pa sinovi, ko je sportski direktor? Mrkela car! Od kada se on vratio dodje Miloje i ostvarise se nasi snovi!

Milos

pre 5 godina

Podgoricanin, Bocko nije dosao na pozajmicu, vec ga je Zvezda kupila i potpisala ugovor sa njim na 2.5 godine uz mogucnost produzenja na jos jednu. Bocko je 100% Zvezdin igrac i placen je 1.5 miliona eur.

Viktori

pre 5 godina

Čitam ove komentare navijača Partizana (frustriranih) svaka čast ovim realnijim...koji samo ponavljaju "državni bankomat...SNS...Bučić...drzavni projekat...Gazprom...da pogledaju malo u svoje dvorište navešću primer:

Ben koji nas je uveo u LŠ je doveden za 500 hiljada €....Kafu (koji je brutalan igrač) za 700 hiljada € za sezonu sa mogućnošću odkupa na kraju sezone...i sada vraćen Boaći za odprilike 500 hiljada € po sezoni...ako dovede i Marina mislim da će biti 800 hiljada € za sezonu..sto ukupno ovu četvoricu iznosi 2.5 miliona € ...složićemo se svi da su dobri igrači koji umeju da prave razliku...elem...Partizan je platio najskuplje obeštećenje u istoriji Srpskog fudbalq..1.6 miliona € za Sumu + godisnja plata koju niko ne zna kolika je osim (Bombe Ilieva) ali evo neka bude 500 hiljada € za sezonu mada mislim da je više...što mu dodje 2.1 miliona € samo za njega...i sad mi recite ko je kriv...država???? Narodna Banka??? Ili sposobni Bomba Iliev??? Plus niko ne zna za koliko para je dovrden Šćekić...nikad čuo za njega..i koliki je Smiljanićev ugovor(mije ispod 100 hiljada € po sezoni)...zato Vas molim bez frustracije i nesposobne i loše tražite u svom dvorištu...a za Terzića mogu da kažem...BRAVO DOKTORE...i BRAVO DOKTORE MRKELA

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Enfild Roude dole gace
(KingJames, 31. avgust 2018 20:50)

Zvezda i Liverpul su srodni klubovi.To zna svaki Zvezdas...

groBari Split

pre 5 godina

Mi smo drzavni projekat koji je za godinu dana morao da proda Kangu,Boacija,Radonjica,Donalda,Letaleka,Pesica,Racica,Adzica da bi klub mogao da funkcionise i da u najbitniju utakmicu sezone krene sa sastavom sa Milicem u spicu i Simicem na krilu (odigrao u Bazelu dve utakmice za pet godina)
Ajmo malo realnosti. Drzavni projekat bi sacuvao sve svoje najbolje igrace i doveo vrhunske strance a mi igrali sa jednim strancem.

Toto-ko-tunjo-i-laktaski-krek

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

Ovi ako ne zahvale, makar i u tudje ime, kriziraju.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Hvala gospodinu Vucicu sto nam je vratio Zvezdu gdje joj je mesto. Zvezda=drzava!
(aco rs, 31. avgust 2018 21:33)

Ovi ako ne zahvale, makar i u tudje ime, kriziraju.
(Toto-ko-tunjo-i-laktaski-krek, 31. avgust 2018 21:40)

Auuuu, pa ovo je ZAKOPAVANJE GODINE !

dejan petrovic

pre 5 godina

kad je partizan igrao LS... vratili pola tima, T. Vest, Drulovic, Mateus-iživljavali ste se od para a mi? Silovali ste ceo srpski fudbal da bi imali isto titula. Prodali ste igraca i graca od Jovetica, i da ne nabraj ali... kralo se a vi niste marili za to dok nije doslo na naplatu-najbolje bi bilo da se mi ugasimo a da postojite samo vi. Vama sve pripada a mi kao bivsi osvajaci Evrope i sveta da se ugasimo. Svaka cast-gledajte sebe jer smo se mi iste bede otarasili uz mnogo muke

Aleks

pre 5 godina

Negde sam procitao da nije pozajmica nego je kupljen za 1.5m na 3.5 godina. Ako je to istina, onda... Kakav Koperfild, Hudini, Big Lale, samo Terza baki, to ti je madjija.

Destrukcija

pre 5 godina

А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана.
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу.
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно.
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31. avgust 2018 20:25)

Da, inače, za vreme Djurića je sve bilo pošteno, 100% legalno i javno u vezi poslovanja Partizana?! Užasno me nerviraju paljevine koje selektivno posmatraju na stvari. Takodje, od vremena Mirka Marjanovića pa naovamo sve je cvetalo od poštenja i jednakosti u našem fudbalu. Je l tako prijatelju? Ajde ćuti i ne blamiraj se plitkim komentarisanjem stvari oko kojih si previše subjektivan.

Walldorf

pre 5 godina

Odlican posao. Bocko je klasa. Sada treba osnaziti sredinu terena. Dva igraca, tipa Donald&Kanga. Sa njima dvojicom smo prosle sezone imali ozbiljnu i sigurnu pas igru. Pod hitno srediti taj segment igre. Ako to sredimo, bice veselja u LS. Napred ZVEZDA!!!

EUFORIJA

pre 5 godina

Немој да си тако наиван. 
Не ради посао терза него државни банкомат. 
Лако је правити супер тим кад ти држава сипа паре колко треба. 
Зар ти мислиш да би Партизан доводио Милетиће, Шћекиће, Ивановиће??? 
Па нико није луд, него не да држава нама као њима и ту је проблем. 
Али добро , дошло њихових 5 минута, проћиће и ово , чим им вучић сиђе са власти одоше они. 
А што је још важније и разне вучеле и вазуре из Партизана. 
Инсталирали их тамо у Партизану да шатро глуме неке ривале, а не смеју у вц да оду а да не питају им њиховог вођу. 
Уништили нам клуб скроз, погледај само тим за време Драгана Ђурића и ових и све је јасно. 
Иста ситуација и у кошарци.
(некле, 31.

Ko je bio predsednik Srbije dok je bio Djuric u partizanu?

ФК Црвена звезда (ex-Liverpool FC)

pre 5 godina

Ovako isto smo mi vratili Boju pred Ligu Sampiona 2010.
(Stockton, 31. avgust 2018 20:20)

Sezona je 2018/2019.

Get use to it! ;-P

Milan

pre 5 godina

Penalci se vratio,lelelele koliko penala ce tek sad da sviraju za petokraku! Cudi me da nije uspeo u cuvenoj i jakoj kineskoj ligi,sta tamo nema penala ili?
(Pojedinci nemaju blama, 31. avgust 2018 

On je Savicevic iz najboljih dana za ceo vas Partizanski kolektiv sa petokrakom u centru grba, danas ste nakacili jos tri u KK, nije te sramota.
Vama je na oprostajnoj utakmici na derbiju na JNA (kako to partizanski zvuci) metnuo iz igre u 85 minutu ako se ne varam. Koga briga za kinesku ligu i njihov stil igre? Ovaj momak se pokazao i DOKAZAO u Zvezdi kroz sve evropske utakmice racunajuci i sve kvalifikacije, nadavao se golova iz igre. Seti se evro gola protiv Kelna, pod pritiskom primiti dubinsku loptu na 25m od gola, izdrzati duel, okrenuti se, odloziti loptu za sut i bomba sa 25m za najlepsi gol te nedelje u evropi. Ti se divi Ozegovicu kako kako daje 3 gola za godinu dana nekim Surdulicama i Macvama.

ultrasrbin

pre 5 godina

Dare, 31. avgust 2018 20:53

Da je po parametrima koje si naveo Zvezda bi dozivela sudbinu Rendzersa,a Partizan bio na nivou PSG-a za vas.

stane

pre 5 godina

bravo za zvezdu tako se odrađuje prelazni rok,odrešiš kesu ali ti se vrati a ne kao partizan,stegle se đimrije,doveli neki krš i hoće titulu-malo morgen sve ih treba najuriti sem golmana i par igrača

Vračarac

pre 5 godina

(Vračarac, 31. avgust 2018 20:08) 
Nije u redu da ne pomenes Huga Vieiru :D 
Ali, slazem se sa tobom svakako
(magnuz, 31. avgust 2018 20:35)

A i Cirbesa koji je slavio sa bakljom na trgu :D

Гиле

pre 5 godina

Boaći je Mesi za siromašne.
(Guide, 31. avgust 2018 20:14)
Да си рекао Дрогба за сиромашне, разумео бих. Овако нема везе са везом.