Utorak, 14.08.2018.

21:15

Nemanja Radonjiiiiiić VIDEO

Nemanja Radonjić, fudbaler Crvene zvezde, postigao je pogodak za vođstvo Zvezde u Trnavi protiv Spartaka trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Nemanja Radonjiiiiiiæ VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

STEVO

pre 5 godina

@za jednu noć
Mislim na utakmicu na Marakani, revanš nisam gledao.
Da se razumijemo, svi mladi fudbaleri imaju kod mene kredit, ali nisam nešto siguran u njegovu budućnost.
Kao što sam napisao, lijeva noga baš problem. U ovom rangu takmičenja to još prolazi ali na većoj razini gdje ti je bek ili štoper stalno na ledjima zna biti hendikep.
Dribling je predviljiv pošto obično ide udesno. Ali ajde, valjda će poraditi na tim nedostacima.

slaviša šmigič

pre 5 godina

gledam i čitam ove komentare grobara i nemogu,da verujem koliko jim samo krivo što je zvezda prošla pa šalju komentare a nikad nisu imali nekog specijalno dobrog igraca ako izuzmemo mijatovica.krivo jim pa oni nemaju ni blizu nekog igraca koji rešava utakmice kad je najteze a radonjic je trenutno vrh najbolji igrac u srbiji.partizanov najbolji je suma pa vi vidite.pa partizan ni u nasoj ligi nemoze pogledam i čitam ove komentare grobara i nemogu,da verujem koliko jim samo krivo što je zvezda prošla pa šalju komentare a nikad nisu imali nekog specijalno dobrog igraca ako izuzmemo mijatovica.krivo jim pa oni nemaju ni blizu nekog igrača koji rešava utakmice kad je najteze a radonjic je trenutno vrh najbolji igrac u srbiji.partizanov najbolji je suma pa vi vidite.partizan nemoze ni u nasoj ligi,da dobije počteno meč kamoli kad igraju sa konobarima.brzo su zaboravili kako su osramotili srbiju kad su primili petardu u zagrebu od dinama pa se hvale nekim pobedama.

SrbEUin

pre 5 godina

Ови што подцењују Радоњу не схватају најважнију ствар у фудбалу: тркача, градитеља и кваритеља игре има колико хоћеш и где хоћеш. Правих талената који једним потезом решавају меч има врло мало, и зато су најтраженији. Озбиљне екипе могу да истрпе да Радоња солира и греши 80 минута да би онда са два потеза решио меч. То види Милоје и зато му је дао ту слободу, а то знају и сви саиграчи, и зато га кљукају лоптама. Плус, радоња игра и дефанзивно.
Герет Бејл 2.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@Ica zver
Zbog Radonjica i Rodica smenjen? E sada sam sve cuo... A Radonja kako igra samo pokazuje da je apsolutno zasluzio poziv i vecu minutazu. O njemu niko nije pricao sto ne igra, samo o SMS-u

One night in May

pre 5 godina

Do gola ubjedljivo najgori igrač. Momak osim brzine nema apsolutno ništa a to se vidjelo u utakmici sa drugim timom Arsenala gdje ga iole brži bekovi drže u džepu. Lijeva noga mu služi za oslonac. Ne pretjerujmo.
(STEVO, 15. avgust 2018 00:19)


Nisi gledao nijednu utakmicu protiv Arsenala, jer su njihovi bekovi uvek surovo ostavljani 10-ak metara iza u svakom njegovom prodoru, na stranu sto im neka kicmena oboljenja iza 30. godine zivota ne ginu...
Radonja je vec sad evropski fudbaler B klase, sa realnom sansom da avanzuje u klasu vise.

Jedina ocigledna mana njegove igre je sto slabo procenjuje for koji daje sam sebi, tj. precenjuje svoju brzinu, pa mu je for cesto predug...sve ostalo je na evropskom A nivou - otkrivanje, prijem lopte, brzina, dribling, sut...

A Arsenalove bekove je nagrdio do neprepoznavanja - bar 5-6 zicera smo stvorili posle njegovih akcija.

Rep. Srpska

pre 5 godina

Sve je to super, ali niko da spomene cinjenicu da mu je prilikom slavlja dodeljen drugi zuti karton i nece moci da pomogne protiv Salzubrga...osim ako mu ono skidanje dresa nije bilo oprastanje od Zvezde, onda mu oprastam i zelim svu srecu nastavku karijere.

Realno

pre 5 godina

Ljudi,nije Kafu doveden tek tako slučajno,nego da zameni Radonjića.Njemu je ovo bila jedna od poslednjih utakmica u Zvezdi.Daj bože da ostane i protiv Salzburga ali teško.

perakojot

pre 5 godina

Au kolko se ovaj igrac dize u nebesa...al dobro mora da se proda :) a posle kao i druge nase mlade zvezde, zaradjuju sedeci na klupu za rezerve...dobro je poznato da se fudbaler ne postaje tako sto nonstop pisu o tebi,ali dobro ovo je Srbija.

Toliko

pre 5 godina

Koliko vidim i primećujem,niko ne pominje fantastičan centaršut iz prve u trepavicu za Bena od strane Stojiljkovića. Ne sećam se da je neki srpski igrač uputio bolji centaršut u poslednjih 5 godina,minimum.

Wllaxy

pre 5 godina

Bio je i Grof na pocetku pa je posle bio Grofe odlazi, Grofe odlazi. Sto taj tvoj Miloje gromada nije vodio neke jace klubove od Zvezde, Cuke i Pantrakikosa, nego je, sa druge strane dozvolio da ga, dok je vodio Cuku Zvezda pobedi sa 7:2.
(Batko pamcenje mu kratko, 14. avgust 2018 23:32)

probaj da se bar jednom ne blamiraš - Miloje nije tada bio trener Čukaričkog već je to bio Popović...

STEVO

pre 5 godina

Do gola ubjedljivo najgori igrač. Momak osim brzine nema apsolutno ništa a to se vidjelo u utakmici sa drugim timom Arsenala gdje ga iole brži bekovi drže u džepu. Lijeva noga mu služi za oslonac. Ne pretjerujmo.

Jah

pre 5 godina

Odvratna ekipa , ali baš odvratna. Ti da udaraš dok se neko ne onesvesti, strašno. Sudija kriminalan i jako loš po nas.
Svaka čast igračima na ovoj rovovskoj borbi

Jack Sparrow

pre 5 godina

Radonju ne prodavati ovo leto nikako!!! Prvo mozemo da prodjemo grupu u LE sa ovakvom igrom,a mozemo i u ligi sampiona lako do treceg mesta ali takvpg igraca cemo tesko nadohnaditi i nadam se da Terza i ostali iz uprave nece zuriti za parama i prodavati ga. Neka ga bar do zime ili celu sezonu pa cemo videti posle sta i kako. Meni je fascinantno da su i on i Simic najtalentovaniji nasi igraci iz mladjih kategorija reprezentacije u zvezdi,za to upravi svaka cast.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Pogledaj ti to slavlje koliko prepotentan moras da budes!!
(Grobar, 14. avgust 2018 23:12)

Pati, pati...pusti i suzu bice ti lakse

Srbija

pre 5 godina

Sudija pokazao kolko sam shvatio na kraju 12 zutih kartona nepostojeci penal i ne pokazan cist crveni za igraca Spartaka al dzaba Zvezda ide na Salzburg.

Ivan

pre 5 godina

Tako je breeee, tako jeeeee, bravo Radonjiću kraljino, bravo majstore, idemo dalje Radonjiću majstore, bravo!!!! Koja golčina Radonjića ljudi, ubitačan napad Zvezde i ubitačna realizacija našeg Radonje na tipičan klasični centarforski način, u maniru najslavnijih centarfora u istoriji fudbala!!! Braavo Radonja majstore, slavimo svi mi, celi crveno-beli deo Srbije!!!

slaviša šmigič

pre 5 godina

kako samo igra radonjič več 2.sezone strašan igrač koji nije imao mesta u sastavu reprezentacije gde znamo,da se selektor nije pitao več lacio njihovi menadjeri u navezi sa našim fudbalskom mafijom i savezu.sudjenje uzasno slabo ali vazno,da smo prošli iako nece biti navijaca verujem u ove momke protiv salzburga.milojevič trner šta reci sem bravo majstore atmosfera u timu baš kako treba.vladan milojevič nas mozda vodi gde nismo dugo igrali.

ica zver ponos stubova

pre 5 godina

@Ivan
Hahaha,pa Krstajic je i postavljen za selektora da bi ovoga gurnuo u reprezentaciju,naustrb igraca na krilnim pozicijama kojim imaju 10 puta uspesniju karijeru(Gacinovic,Sulejmani,Markovic,KAtai,Zoran Tosic,Darko Lazovic...),svaka vam cast zvezdasi uspeli ste,reprezentacija vise ne postoji,zapocetom sa Djenovom,nastavljeno sa dronom,zavrseno sa smenom Muslina,ali nema veze,vazno je da ce se Radonjic i Rodic prodati,sutra i Gobeljic i Savic,vraticete dugove i veliki vodja ce biti srecan.

zemunski kej

pre 5 godina

Jeste zvrkast kao licnost ali cini mi se da su svi igraci koji prave razliku takvi, U srpskom fudbalu nema takvog brzog igraca ,Markovic Lazar je upropastio karijeru a isto bio brz igrac, Radonja jos nije za prodaju on ce za 3 godine biti ime u svetu,Ben je bio najbolji i najkorisniji,

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjič majstorski leva strana radonjič,rodič strasna drugi gol skok pavkova iako nije pogodijo loptu napravijo mesta sjajan pas bena i gol radonjiča prava majstorija kroz takvu brzinu,da ustopuje onako loptu i pogodi jedino gde je mogao.svaka čast radonjič je 2.sezone daleko iznad srbske lige pa nečudi toliko zanimanje za radonju.stojilkoviču samo hvala za pas benu koji je expresno vratijo zvezdu u igru.inače stojilkovc slab.

Dejan

pre 5 godina

Svaka čast, neosporan talenat, to stoji, ali je previše umišljen. Previše. Da se spusti na zemlju, više rada i truda i biće još bolji. Inače, taj gol koji je dao, je rutinska završnica svakog kvalitetnog igrača.

my way

pre 5 godina

Браво, маестро! Браво, краљеви! Још само један корак, идемо!!! Бен и Радоња играчине, а и Стојковићу и осталим момцима капа доле!

Ivan

pre 5 godina

Gledaj gledaj Krstajiću moj dragi, gledaj i stidi se što nisi na Mundijalu ubacio u prvu postavu repke ovog zlatnog Zvezdinog dečka, ubitačnog napadača, izuzetno talentovanog! Bravo Radonijiću majstore!

NebaCar

pre 5 godina

Kakav potencijal ima ovaj momak, ali "luda" glava... Nadam se da nece jos da ide iz Zvezde, to je bolje i za njega i za klub
(mat, 14. avgust 2018 22:55)

Igrac tipa Lazar Markovic, dakle Anderleht.
Kad bi se posvetio i spustio na zemlju onda mozda Lazio il Everton , realno
Naravno zelim mu, kao i svakom nasem igracu i vise od toga

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

veliki uspeh..milojevic trenerska gromada
(Armadajj, 14. avgust 2018 23:09)

Bio je i Grof na pocetku pa je posle bio Grofe odlazi, Grofe odlazi. Sto taj tvoj Miloje gromada nije vodio neke jace klubove od Zvezde, Cuke i Pantrakikosa, nego je, sa druge strane dozvolio da ga, dok je vodio Cuku Zvezda pobedi sa 7:2.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zvezda otplatila dug
(dejan, 14. avgust 2018 23:15)

Nije valjda da Radonja vredi 54 miliona evra? Neki bot ovde rece da Radonja vredi 10 miliona, dogovorite se kroasani.

severnjača

pre 5 godina

Bravo momčino, jesi malo "lud" ali si zbog te prgavosti i klasa! Nemojte slučajno da prodajete Radonju, gospodo iz uprave, ne sad kad imamo sigurnu LE (u prevodu i pare) a nikad bliže smo LŠ! Ako ga sad prodate, izdali ste sve Zvezdaše!

Piksel

pre 5 godina

Dakle svi navijaci Zvezde, ali normalni, ne racunam one kriminalce sto su poslom na tribinu i sto nam zatvaraju stadion, vec ljudi koji VOLE ZVEZDU, lijepo sjutra svi da izradimo i uramimo sliku Milojevica i da je okacimo na zid ! Ja jos ne mogu sebi da dodjem, sta nam covjek napravi u ove dvije sezone (ova tek pocinje al vec je napravio dovoljno) znaci MILOJEEEE HVALAAA !!!!

aia

pre 5 godina

15m imamo u dzep
(Janko, 14. avgust 2018 23:03)

Kojih 15 miliona je u dzepu? To ce biti u dzepu ako se prodje Salcburg.
Za sad je sigurno zaradjeno 280 000 (prvo kolo), 380 000 (drugo kolo), 480 000 (trece kolo), overena Liga Evrope 2 920 000. Ukupno 4 060 000

the shining

pre 5 godina

Dečko ga “zabi” majstorski.Ne razumem sto ga Zvezdini navijači stalno napadaju?Dečko trci kao “navijen”.Daje 100% sebe.Bez obzira na ovaj gol.Isto bi prokomentarisao i da ga nije dao,..

Jah

pre 5 godina

Odvratna ekipa , ali baš odvratna. Ti da udaraš dok se neko ne onesvesti, strašno. Sudija kriminalan i jako loš po nas.
Svaka čast igračima na ovoj rovovskoj borbi

the shining

pre 5 godina

Dečko ga “zabi” majstorski.Ne razumem sto ga Zvezdini navijači stalno napadaju?Dečko trci kao “navijen”.Daje 100% sebe.Bez obzira na ovaj gol.Isto bi prokomentarisao i da ga nije dao,..

zemunski kej

pre 5 godina

Jeste zvrkast kao licnost ali cini mi se da su svi igraci koji prave razliku takvi, U srpskom fudbalu nema takvog brzog igraca ,Markovic Lazar je upropastio karijeru a isto bio brz igrac, Radonja jos nije za prodaju on ce za 3 godine biti ime u svetu,Ben je bio najbolji i najkorisniji,

Srbija

pre 5 godina

Sudija pokazao kolko sam shvatio na kraju 12 zutih kartona nepostojeci penal i ne pokazan cist crveni za igraca Spartaka al dzaba Zvezda ide na Salzburg.

Piksel

pre 5 godina

Dakle svi navijaci Zvezde, ali normalni, ne racunam one kriminalce sto su poslom na tribinu i sto nam zatvaraju stadion, vec ljudi koji VOLE ZVEZDU, lijepo sjutra svi da izradimo i uramimo sliku Milojevica i da je okacimo na zid ! Ja jos ne mogu sebi da dodjem, sta nam covjek napravi u ove dvije sezone (ova tek pocinje al vec je napravio dovoljno) znaci MILOJEEEE HVALAAA !!!!

my way

pre 5 godina

Браво, маестро! Браво, краљеви! Још само један корак, идемо!!! Бен и Радоња играчине, а и Стојковићу и осталим момцима капа доле!

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Pogledaj ti to slavlje koliko prepotentan moras da budes!!
(Grobar, 14. avgust 2018 23:12)

Pati, pati...pusti i suzu bice ti lakse

Ivan

pre 5 godina

Gledaj gledaj Krstajiću moj dragi, gledaj i stidi se što nisi na Mundijalu ubacio u prvu postavu repke ovog zlatnog Zvezdinog dečka, ubitačnog napadača, izuzetno talentovanog! Bravo Radonijiću majstore!

Jack Sparrow

pre 5 godina

Radonju ne prodavati ovo leto nikako!!! Prvo mozemo da prodjemo grupu u LE sa ovakvom igrom,a mozemo i u ligi sampiona lako do treceg mesta ali takvpg igraca cemo tesko nadohnaditi i nadam se da Terza i ostali iz uprave nece zuriti za parama i prodavati ga. Neka ga bar do zime ili celu sezonu pa cemo videti posle sta i kako. Meni je fascinantno da su i on i Simic najtalentovaniji nasi igraci iz mladjih kategorija reprezentacije u zvezdi,za to upravi svaka cast.

severnjača

pre 5 godina

Bravo momčino, jesi malo "lud" ali si zbog te prgavosti i klasa! Nemojte slučajno da prodajete Radonju, gospodo iz uprave, ne sad kad imamo sigurnu LE (u prevodu i pare) a nikad bliže smo LŠ! Ako ga sad prodate, izdali ste sve Zvezdaše!

Dejan

pre 5 godina

Svaka čast, neosporan talenat, to stoji, ali je previše umišljen. Previše. Da se spusti na zemlju, više rada i truda i biće još bolji. Inače, taj gol koji je dao, je rutinska završnica svakog kvalitetnog igrača.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kako samo igra radonjič več 2.sezone strašan igrač koji nije imao mesta u sastavu reprezentacije gde znamo,da se selektor nije pitao več lacio njihovi menadjeri u navezi sa našim fudbalskom mafijom i savezu.sudjenje uzasno slabo ali vazno,da smo prošli iako nece biti navijaca verujem u ove momke protiv salzburga.milojevič trner šta reci sem bravo majstore atmosfera u timu baš kako treba.vladan milojevič nas mozda vodi gde nismo dugo igrali.

NebaCar

pre 5 godina

Kakav potencijal ima ovaj momak, ali "luda" glava... Nadam se da nece jos da ide iz Zvezde, to je bolje i za njega i za klub
(mat, 14. avgust 2018 22:55)

Igrac tipa Lazar Markovic, dakle Anderleht.
Kad bi se posvetio i spustio na zemlju onda mozda Lazio il Everton , realno
Naravno zelim mu, kao i svakom nasem igracu i vise od toga

Ivan

pre 5 godina

Tako je breeee, tako jeeeee, bravo Radonjiću kraljino, bravo majstore, idemo dalje Radonjiću majstore, bravo!!!! Koja golčina Radonjića ljudi, ubitačan napad Zvezde i ubitačna realizacija našeg Radonje na tipičan klasični centarforski način, u maniru najslavnijih centarfora u istoriji fudbala!!! Braavo Radonja majstore, slavimo svi mi, celi crveno-beli deo Srbije!!!

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjič majstorski leva strana radonjič,rodič strasna drugi gol skok pavkova iako nije pogodijo loptu napravijo mesta sjajan pas bena i gol radonjiča prava majstorija kroz takvu brzinu,da ustopuje onako loptu i pogodi jedino gde je mogao.svaka čast radonjič je 2.sezone daleko iznad srbske lige pa nečudi toliko zanimanje za radonju.stojilkoviču samo hvala za pas benu koji je expresno vratijo zvezdu u igru.inače stojilkovc slab.

aia

pre 5 godina

15m imamo u dzep
(Janko, 14. avgust 2018 23:03)

Kojih 15 miliona je u dzepu? To ce biti u dzepu ako se prodje Salcburg.
Za sad je sigurno zaradjeno 280 000 (prvo kolo), 380 000 (drugo kolo), 480 000 (trece kolo), overena Liga Evrope 2 920 000. Ukupno 4 060 000

ica zver ponos stubova

pre 5 godina

@Ivan
Hahaha,pa Krstajic je i postavljen za selektora da bi ovoga gurnuo u reprezentaciju,naustrb igraca na krilnim pozicijama kojim imaju 10 puta uspesniju karijeru(Gacinovic,Sulejmani,Markovic,KAtai,Zoran Tosic,Darko Lazovic...),svaka vam cast zvezdasi uspeli ste,reprezentacija vise ne postoji,zapocetom sa Djenovom,nastavljeno sa dronom,zavrseno sa smenom Muslina,ali nema veze,vazno je da ce se Radonjic i Rodic prodati,sutra i Gobeljic i Savic,vraticete dugove i veliki vodja ce biti srecan.

Toliko

pre 5 godina

Koliko vidim i primećujem,niko ne pominje fantastičan centaršut iz prve u trepavicu za Bena od strane Stojiljkovića. Ne sećam se da je neki srpski igrač uputio bolji centaršut u poslednjih 5 godina,minimum.

One night in May

pre 5 godina

Do gola ubjedljivo najgori igrač. Momak osim brzine nema apsolutno ništa a to se vidjelo u utakmici sa drugim timom Arsenala gdje ga iole brži bekovi drže u džepu. Lijeva noga mu služi za oslonac. Ne pretjerujmo.
(STEVO, 15. avgust 2018 00:19)


Nisi gledao nijednu utakmicu protiv Arsenala, jer su njihovi bekovi uvek surovo ostavljani 10-ak metara iza u svakom njegovom prodoru, na stranu sto im neka kicmena oboljenja iza 30. godine zivota ne ginu...
Radonja je vec sad evropski fudbaler B klase, sa realnom sansom da avanzuje u klasu vise.

Jedina ocigledna mana njegove igre je sto slabo procenjuje for koji daje sam sebi, tj. precenjuje svoju brzinu, pa mu je for cesto predug...sve ostalo je na evropskom A nivou - otkrivanje, prijem lopte, brzina, dribling, sut...

A Arsenalove bekove je nagrdio do neprepoznavanja - bar 5-6 zicera smo stvorili posle njegovih akcija.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zvezda otplatila dug
(dejan, 14. avgust 2018 23:15)

Nije valjda da Radonja vredi 54 miliona evra? Neki bot ovde rece da Radonja vredi 10 miliona, dogovorite se kroasani.

SrbEUin

pre 5 godina

Ови што подцењују Радоњу не схватају најважнију ствар у фудбалу: тркача, градитеља и кваритеља игре има колико хоћеш и где хоћеш. Правих талената који једним потезом решавају меч има врло мало, и зато су најтраженији. Озбиљне екипе могу да истрпе да Радоња солира и греши 80 минута да би онда са два потеза решио меч. То види Милоје и зато му је дао ту слободу, а то знају и сви саиграчи, и зато га кљукају лоптама. Плус, радоња игра и дефанзивно.
Герет Бејл 2.

Wllaxy

pre 5 godina

Bio je i Grof na pocetku pa je posle bio Grofe odlazi, Grofe odlazi. Sto taj tvoj Miloje gromada nije vodio neke jace klubove od Zvezde, Cuke i Pantrakikosa, nego je, sa druge strane dozvolio da ga, dok je vodio Cuku Zvezda pobedi sa 7:2.
(Batko pamcenje mu kratko, 14. avgust 2018 23:32)

probaj da se bar jednom ne blamiraš - Miloje nije tada bio trener Čukaričkog već je to bio Popović...

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@Ica zver
Zbog Radonjica i Rodica smenjen? E sada sam sve cuo... A Radonja kako igra samo pokazuje da je apsolutno zasluzio poziv i vecu minutazu. O njemu niko nije pricao sto ne igra, samo o SMS-u

Rep. Srpska

pre 5 godina

Sve je to super, ali niko da spomene cinjenicu da mu je prilikom slavlja dodeljen drugi zuti karton i nece moci da pomogne protiv Salzubrga...osim ako mu ono skidanje dresa nije bilo oprastanje od Zvezde, onda mu oprastam i zelim svu srecu nastavku karijere.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

veliki uspeh..milojevic trenerska gromada
(Armadajj, 14. avgust 2018 23:09)

Bio je i Grof na pocetku pa je posle bio Grofe odlazi, Grofe odlazi. Sto taj tvoj Miloje gromada nije vodio neke jace klubove od Zvezde, Cuke i Pantrakikosa, nego je, sa druge strane dozvolio da ga, dok je vodio Cuku Zvezda pobedi sa 7:2.

Realno

pre 5 godina

Ljudi,nije Kafu doveden tek tako slučajno,nego da zameni Radonjića.Njemu je ovo bila jedna od poslednjih utakmica u Zvezdi.Daj bože da ostane i protiv Salzburga ali teško.

STEVO

pre 5 godina

Do gola ubjedljivo najgori igrač. Momak osim brzine nema apsolutno ništa a to se vidjelo u utakmici sa drugim timom Arsenala gdje ga iole brži bekovi drže u džepu. Lijeva noga mu služi za oslonac. Ne pretjerujmo.

perakojot

pre 5 godina

Au kolko se ovaj igrac dize u nebesa...al dobro mora da se proda :) a posle kao i druge nase mlade zvezde, zaradjuju sedeci na klupu za rezerve...dobro je poznato da se fudbaler ne postaje tako sto nonstop pisu o tebi,ali dobro ovo je Srbija.

slaviša šmigič

pre 5 godina

gledam i čitam ove komentare grobara i nemogu,da verujem koliko jim samo krivo što je zvezda prošla pa šalju komentare a nikad nisu imali nekog specijalno dobrog igraca ako izuzmemo mijatovica.krivo jim pa oni nemaju ni blizu nekog igraca koji rešava utakmice kad je najteze a radonjic je trenutno vrh najbolji igrac u srbiji.partizanov najbolji je suma pa vi vidite.pa partizan ni u nasoj ligi nemoze pogledam i čitam ove komentare grobara i nemogu,da verujem koliko jim samo krivo što je zvezda prošla pa šalju komentare a nikad nisu imali nekog specijalno dobrog igraca ako izuzmemo mijatovica.krivo jim pa oni nemaju ni blizu nekog igrača koji rešava utakmice kad je najteze a radonjic je trenutno vrh najbolji igrac u srbiji.partizanov najbolji je suma pa vi vidite.partizan nemoze ni u nasoj ligi,da dobije počteno meč kamoli kad igraju sa konobarima.brzo su zaboravili kako su osramotili srbiju kad su primili petardu u zagrebu od dinama pa se hvale nekim pobedama.

STEVO

pre 5 godina

@za jednu noć
Mislim na utakmicu na Marakani, revanš nisam gledao.
Da se razumijemo, svi mladi fudbaleri imaju kod mene kredit, ali nisam nešto siguran u njegovu budućnost.
Kao što sam napisao, lijeva noga baš problem. U ovom rangu takmičenja to još prolazi ali na većoj razini gdje ti je bek ili štoper stalno na ledjima zna biti hendikep.
Dribling je predviljiv pošto obično ide udesno. Ali ajde, valjda će poraditi na tim nedostacima.

ica zver ponos stubova

pre 5 godina

@Ivan
Hahaha,pa Krstajic je i postavljen za selektora da bi ovoga gurnuo u reprezentaciju,naustrb igraca na krilnim pozicijama kojim imaju 10 puta uspesniju karijeru(Gacinovic,Sulejmani,Markovic,KAtai,Zoran Tosic,Darko Lazovic...),svaka vam cast zvezdasi uspeli ste,reprezentacija vise ne postoji,zapocetom sa Djenovom,nastavljeno sa dronom,zavrseno sa smenom Muslina,ali nema veze,vazno je da ce se Radonjic i Rodic prodati,sutra i Gobeljic i Savic,vraticete dugove i veliki vodja ce biti srecan.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

veliki uspeh..milojevic trenerska gromada
(Armadajj, 14. avgust 2018 23:09)

Bio je i Grof na pocetku pa je posle bio Grofe odlazi, Grofe odlazi. Sto taj tvoj Miloje gromada nije vodio neke jace klubove od Zvezde, Cuke i Pantrakikosa, nego je, sa druge strane dozvolio da ga, dok je vodio Cuku Zvezda pobedi sa 7:2.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Zvezda otplatila dug
(dejan, 14. avgust 2018 23:15)

Nije valjda da Radonja vredi 54 miliona evra? Neki bot ovde rece da Radonja vredi 10 miliona, dogovorite se kroasani.

aia

pre 5 godina

15m imamo u dzep
(Janko, 14. avgust 2018 23:03)

Kojih 15 miliona je u dzepu? To ce biti u dzepu ako se prodje Salcburg.
Za sad je sigurno zaradjeno 280 000 (prvo kolo), 380 000 (drugo kolo), 480 000 (trece kolo), overena Liga Evrope 2 920 000. Ukupno 4 060 000

Ivan

pre 5 godina

Gledaj gledaj Krstajiću moj dragi, gledaj i stidi se što nisi na Mundijalu ubacio u prvu postavu repke ovog zlatnog Zvezdinog dečka, ubitačnog napadača, izuzetno talentovanog! Bravo Radonijiću majstore!

NebaCar

pre 5 godina

Kakav potencijal ima ovaj momak, ali "luda" glava... Nadam se da nece jos da ide iz Zvezde, to je bolje i za njega i za klub
(mat, 14. avgust 2018 22:55)

Igrac tipa Lazar Markovic, dakle Anderleht.
Kad bi se posvetio i spustio na zemlju onda mozda Lazio il Everton , realno
Naravno zelim mu, kao i svakom nasem igracu i vise od toga

Dejan

pre 5 godina

Svaka čast, neosporan talenat, to stoji, ali je previše umišljen. Previše. Da se spusti na zemlju, više rada i truda i biće još bolji. Inače, taj gol koji je dao, je rutinska završnica svakog kvalitetnog igrača.

the shining

pre 5 godina

Dečko ga “zabi” majstorski.Ne razumem sto ga Zvezdini navijači stalno napadaju?Dečko trci kao “navijen”.Daje 100% sebe.Bez obzira na ovaj gol.Isto bi prokomentarisao i da ga nije dao,..

slaviša šmigič

pre 5 godina

kako samo igra radonjič več 2.sezone strašan igrač koji nije imao mesta u sastavu reprezentacije gde znamo,da se selektor nije pitao več lacio njihovi menadjeri u navezi sa našim fudbalskom mafijom i savezu.sudjenje uzasno slabo ali vazno,da smo prošli iako nece biti navijaca verujem u ove momke protiv salzburga.milojevič trner šta reci sem bravo majstore atmosfera u timu baš kako treba.vladan milojevič nas mozda vodi gde nismo dugo igrali.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Pogledaj ti to slavlje koliko prepotentan moras da budes!!
(Grobar, 14. avgust 2018 23:12)

Pati, pati...pusti i suzu bice ti lakse

Ivan

pre 5 godina

Tako je breeee, tako jeeeee, bravo Radonjiću kraljino, bravo majstore, idemo dalje Radonjiću majstore, bravo!!!! Koja golčina Radonjića ljudi, ubitačan napad Zvezde i ubitačna realizacija našeg Radonje na tipičan klasični centarforski način, u maniru najslavnijih centarfora u istoriji fudbala!!! Braavo Radonja majstore, slavimo svi mi, celi crveno-beli deo Srbije!!!

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjič majstorski leva strana radonjič,rodič strasna drugi gol skok pavkova iako nije pogodijo loptu napravijo mesta sjajan pas bena i gol radonjiča prava majstorija kroz takvu brzinu,da ustopuje onako loptu i pogodi jedino gde je mogao.svaka čast radonjič je 2.sezone daleko iznad srbske lige pa nečudi toliko zanimanje za radonju.stojilkoviču samo hvala za pas benu koji je expresno vratijo zvezdu u igru.inače stojilkovc slab.

Srbija

pre 5 godina

Sudija pokazao kolko sam shvatio na kraju 12 zutih kartona nepostojeci penal i ne pokazan cist crveni za igraca Spartaka al dzaba Zvezda ide na Salzburg.

Jack Sparrow

pre 5 godina

Radonju ne prodavati ovo leto nikako!!! Prvo mozemo da prodjemo grupu u LE sa ovakvom igrom,a mozemo i u ligi sampiona lako do treceg mesta ali takvpg igraca cemo tesko nadohnaditi i nadam se da Terza i ostali iz uprave nece zuriti za parama i prodavati ga. Neka ga bar do zime ili celu sezonu pa cemo videti posle sta i kako. Meni je fascinantno da su i on i Simic najtalentovaniji nasi igraci iz mladjih kategorija reprezentacije u zvezdi,za to upravi svaka cast.

Piksel

pre 5 godina

Dakle svi navijaci Zvezde, ali normalni, ne racunam one kriminalce sto su poslom na tribinu i sto nam zatvaraju stadion, vec ljudi koji VOLE ZVEZDU, lijepo sjutra svi da izradimo i uramimo sliku Milojevica i da je okacimo na zid ! Ja jos ne mogu sebi da dodjem, sta nam covjek napravi u ove dvije sezone (ova tek pocinje al vec je napravio dovoljno) znaci MILOJEEEE HVALAAA !!!!

STEVO

pre 5 godina

Do gola ubjedljivo najgori igrač. Momak osim brzine nema apsolutno ništa a to se vidjelo u utakmici sa drugim timom Arsenala gdje ga iole brži bekovi drže u džepu. Lijeva noga mu služi za oslonac. Ne pretjerujmo.

perakojot

pre 5 godina

Au kolko se ovaj igrac dize u nebesa...al dobro mora da se proda :) a posle kao i druge nase mlade zvezde, zaradjuju sedeci na klupu za rezerve...dobro je poznato da se fudbaler ne postaje tako sto nonstop pisu o tebi,ali dobro ovo je Srbija.

zemunski kej

pre 5 godina

Jeste zvrkast kao licnost ali cini mi se da su svi igraci koji prave razliku takvi, U srpskom fudbalu nema takvog brzog igraca ,Markovic Lazar je upropastio karijeru a isto bio brz igrac, Radonja jos nije za prodaju on ce za 3 godine biti ime u svetu,Ben je bio najbolji i najkorisniji,

severnjača

pre 5 godina

Bravo momčino, jesi malo "lud" ali si zbog te prgavosti i klasa! Nemojte slučajno da prodajete Radonju, gospodo iz uprave, ne sad kad imamo sigurnu LE (u prevodu i pare) a nikad bliže smo LŠ! Ako ga sad prodate, izdali ste sve Zvezdaše!

Jah

pre 5 godina

Odvratna ekipa , ali baš odvratna. Ti da udaraš dok se neko ne onesvesti, strašno. Sudija kriminalan i jako loš po nas.
Svaka čast igračima na ovoj rovovskoj borbi

my way

pre 5 godina

Браво, маестро! Браво, краљеви! Још само један корак, идемо!!! Бен и Радоња играчине, а и Стојковићу и осталим момцима капа доле!

One night in May

pre 5 godina

Do gola ubjedljivo najgori igrač. Momak osim brzine nema apsolutno ništa a to se vidjelo u utakmici sa drugim timom Arsenala gdje ga iole brži bekovi drže u džepu. Lijeva noga mu služi za oslonac. Ne pretjerujmo.
(STEVO, 15. avgust 2018 00:19)


Nisi gledao nijednu utakmicu protiv Arsenala, jer su njihovi bekovi uvek surovo ostavljani 10-ak metara iza u svakom njegovom prodoru, na stranu sto im neka kicmena oboljenja iza 30. godine zivota ne ginu...
Radonja je vec sad evropski fudbaler B klase, sa realnom sansom da avanzuje u klasu vise.

Jedina ocigledna mana njegove igre je sto slabo procenjuje for koji daje sam sebi, tj. precenjuje svoju brzinu, pa mu je for cesto predug...sve ostalo je na evropskom A nivou - otkrivanje, prijem lopte, brzina, dribling, sut...

A Arsenalove bekove je nagrdio do neprepoznavanja - bar 5-6 zicera smo stvorili posle njegovih akcija.

Realno

pre 5 godina

Ljudi,nije Kafu doveden tek tako slučajno,nego da zameni Radonjića.Njemu je ovo bila jedna od poslednjih utakmica u Zvezdi.Daj bože da ostane i protiv Salzburga ali teško.

Rep. Srpska

pre 5 godina

Sve je to super, ali niko da spomene cinjenicu da mu je prilikom slavlja dodeljen drugi zuti karton i nece moci da pomogne protiv Salzubrga...osim ako mu ono skidanje dresa nije bilo oprastanje od Zvezde, onda mu oprastam i zelim svu srecu nastavku karijere.

SrbEUin

pre 5 godina

Ови што подцењују Радоњу не схватају најважнију ствар у фудбалу: тркача, градитеља и кваритеља игре има колико хоћеш и где хоћеш. Правих талената који једним потезом решавају меч има врло мало, и зато су најтраженији. Озбиљне екипе могу да истрпе да Радоња солира и греши 80 минута да би онда са два потеза решио меч. То види Милоје и зато му је дао ту слободу, а то знају и сви саиграчи, и зато га кљукају лоптама. Плус, радоња игра и дефанзивно.
Герет Бејл 2.

Wllaxy

pre 5 godina

Bio je i Grof na pocetku pa je posle bio Grofe odlazi, Grofe odlazi. Sto taj tvoj Miloje gromada nije vodio neke jace klubove od Zvezde, Cuke i Pantrakikosa, nego je, sa druge strane dozvolio da ga, dok je vodio Cuku Zvezda pobedi sa 7:2.
(Batko pamcenje mu kratko, 14. avgust 2018 23:32)

probaj da se bar jednom ne blamiraš - Miloje nije tada bio trener Čukaričkog već je to bio Popović...

Vetar u ledja...

pre 5 godina

@Ica zver
Zbog Radonjica i Rodica smenjen? E sada sam sve cuo... A Radonja kako igra samo pokazuje da je apsolutno zasluzio poziv i vecu minutazu. O njemu niko nije pricao sto ne igra, samo o SMS-u

slaviša šmigič

pre 5 godina

gledam i čitam ove komentare grobara i nemogu,da verujem koliko jim samo krivo što je zvezda prošla pa šalju komentare a nikad nisu imali nekog specijalno dobrog igraca ako izuzmemo mijatovica.krivo jim pa oni nemaju ni blizu nekog igraca koji rešava utakmice kad je najteze a radonjic je trenutno vrh najbolji igrac u srbiji.partizanov najbolji je suma pa vi vidite.pa partizan ni u nasoj ligi nemoze pogledam i čitam ove komentare grobara i nemogu,da verujem koliko jim samo krivo što je zvezda prošla pa šalju komentare a nikad nisu imali nekog specijalno dobrog igraca ako izuzmemo mijatovica.krivo jim pa oni nemaju ni blizu nekog igrača koji rešava utakmice kad je najteze a radonjic je trenutno vrh najbolji igrac u srbiji.partizanov najbolji je suma pa vi vidite.partizan nemoze ni u nasoj ligi,da dobije počteno meč kamoli kad igraju sa konobarima.brzo su zaboravili kako su osramotili srbiju kad su primili petardu u zagrebu od dinama pa se hvale nekim pobedama.

Toliko

pre 5 godina

Koliko vidim i primećujem,niko ne pominje fantastičan centaršut iz prve u trepavicu za Bena od strane Stojiljkovića. Ne sećam se da je neki srpski igrač uputio bolji centaršut u poslednjih 5 godina,minimum.

STEVO

pre 5 godina

@za jednu noć
Mislim na utakmicu na Marakani, revanš nisam gledao.
Da se razumijemo, svi mladi fudbaleri imaju kod mene kredit, ali nisam nešto siguran u njegovu budućnost.
Kao što sam napisao, lijeva noga baš problem. U ovom rangu takmičenja to još prolazi ali na većoj razini gdje ti je bek ili štoper stalno na ledjima zna biti hendikep.
Dribling je predviljiv pošto obično ide udesno. Ali ajde, valjda će poraditi na tim nedostacima.