Četvrtak, 02.08.2018.

17:55

Partizan u petak menja trenera – Đukić odlazi, stiže Mirković

Posle višemesečnih spekulacija Miroslav Đukić će u petak i zvanično da napusti klupu Partizana.

Izvor: B92

Partizan u petak menja trenera – Ðukiæ odlazi, stiže Mirkoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

Ovo je smešno

pre 5 godina

Dovesti 3-5 ozbiljnih igrača koji prave razliku. Ko je Kleo u ovom timu? Imamo li igrače poput Dijare, Moreire, Oumarua, Živkovića, Evertona, Žuke. Ništa. Kakav je ovo tim? Zašto su Ožegović i Suma i dalje tu? Zašto je Iliev koji ih je doveo i dalje tu? Zašto je uprava kluba koji igra proleće u Evropi a ne isplaćuje redovno plate igračima i dalje tu? Da li nam je u interesu titula?

analiza

pre 5 godina

"Samo da Vučelić ostane. Bilo bi pogubno da takvo oličenje časti, poštenja, doslednosti, istine i političke čistote napusti klub."
(Iks)
Nego,to se ne radja dva puta.Na srecu.
Mada je Vucela tu doveden,bas kao i buckasti pravnik ,da laju na komsiluk i novinare,po potrebi i da brane gazdu.
Iliev,samoproklamovani bombas,posebna je prica(pogodio za Lea i Djurdjevica i sve ostalo uprskao-mrzi me da proveravam da li ih je on doveo ili ne).Tomic je doveo najbolje strance u Par-Mo,Dijara,Zuka.Ta trojica su ucinila da Djukic zalici na trenera.
Djukicev problem je isti kao sa Sumom-on mozda i nesto zna,ali ne ume da pokaze,zainatio se i nece da se trudi.Obojica su i bezobrazni(komunikacija Djukica sa navijacima u Surdulici).Suma je uz to i neinteligentan i sebican-bar je takav na terenu.
I sa ovakvim likovima u Upravi,sa takvim trenerom,sa takvim najskupljim igracem-dobro je da jos postoji Par.Ej,na zadnjoj utakmici je najbolji igrac,covek koji je spasao klub bruke-Miletic!!!Covek koji pre 10 god ne bi smeo ni da prodje pored stadiona zbog netalentovanosti-takav covek nas odvede kolo dalje.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Da bi Partizan igrao bolje, mnoge stvari treba promeniti. Prvo je potrebno da ode ON sa vlasti, pa zatim uprava kluba, pa zatim trener, pa onda i pojedini igraci.
(navijac, 03. avgust 2018 10:48)

Cim ode ON oticice i uprava, klasican domino efekat.

Bacoom

pre 5 godina

Ne valja Đukić smenjuje se još od zimske pauze i sada kada konačno jeste , ne valja naslednik.Pa koga bi vi??? Gvardiolu, Murinja, Klopa? Ajde malo realnosti ako uopšte znate šta je to. Odbili su nas zvučniji kandidati( Stanojević, Ivić...Nikolić otišao zbog bolje ponude), a zakoni tržišta su takvi kakvi su pa trenutno je i ovo ok opcija. Dajte malo podrške a ne samo kao strine da zamerate.Možda ovo bude i šok terapija pa se malo trgnu i bolje zaigraju. U svakom slučaju dok je god ova Napredna uprava na čelu i glavni i odgovorni na čelu države ne očekujte previše.

Samo čovek

pre 5 godina

Trener je problem i to je fakat. Bila je uprava ista kad je bio Nikolic pa znamo kako se to zavrsilo. Trener je kljuc, najbolji pokazatelj imamo kod Zvezde, uprava na celu sa Terzicem ne treba da se komentarise, ali zato Milojevic radi vrhunski posao.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Odlicno resenje, taman da napise i drugu knjigu o "postenju" Partizana.
(Cubaka, 03. avgust 2018 11:31)

Ovog puta je odlucio da pise o "postenju" Zvezde. Bice to pravi esej.

navijac

pre 5 godina

Da bi Partizan igrao bolje, mnoge stvari treba promeniti. Prvo je potrebno da ode ON sa vlasti, pa zatim uprava kluba, pa zatim trener, pa onda i pojedini igraci.

Mihajlovic

pre 5 godina

Zar ne bi trebali Ivicu da smenite? Pitam samo jer je on taj koji je doveo ove drugoligaske igrace. Veliku gresku ste napravili. Partizan nema igrace. Svi pricaju kao, nov trener i jos 3,4 pojacanja i bice ok, pa ljudi da je dobio ta pojacanja i Djukic bi imao bolje rezultate. Suma je najveci promasaj u istoriji srpskog fudbala i njegovo dovodjenje rezultat je ko zna kakvih dilova. Idu vam teska vremena ne zbog Zvezde nego zbog Ivice i ekipe koji ce vas rasturiti.

Djole

pre 5 godina

", u Humskoj su videli da je potrebno nešto da se promeni, a to će biti trener."...konstantna greska godinama...uprava, upravu treba smeniti a ne trenere na svaku sezonu ili pola.

runner

pre 5 godina

Хтео бих да ове силне поштоваоце лика и дела Мирослава Ђукића приупитам пар ствари. Наиме, коју је то велику партију Партизан пружио у његовом једногодишњем мандату? Је л'можда оно полувреме против Динама из Кијева у ком смо водили 2:0 а у наставку фијаско? Је л' можда добио и један од 3 дербија са Звездом? Јесу ли његови пулени у тим утакмицама постигли и један гол из игре? Да ли су у последњем дербију, сем шута са беле тачке, упутили и један ударац у оквир гола? Ко од 8 тимова из тзв. play-off-а није узео бодове Партизану? Колико је у прошлом првенству Партизан просуо бодова на властитом терену? Које је он то играче створио и колико је Партизан њиховом продајом зарадио? Како игра ФК Партизан у последњих месец дана? Да ли та игра обећава опстанак нашег тима у ЛЕ и, бар, play-off у СЛС? И на крају, да ли стварно верујете да ће се његовим останком нешто изменити на боље? Искрено вам кажем, било ко да дође на његово место Партизану не може и неће бити горе.

majstor

pre 5 godina

Greska. Nije Djukic kriv nego igraci. Jednostavno numeju. Pustite coveka na miru. Batica je legenda ali neiskusan do koske i nista on tu nece promeniti.

BJ

pre 5 godina

Djukic treba i mora da bude smenejn ali ne samo on.Sta je sa sportsim direktorom, sta je sa upravom na celu sa Vucelicem.Od kada oni vode Partizan samo neuspeh do nespeha.Ona titula od prosle godine je samo splet srecnih okolnosti a ne rezultat rada i njihovog znanja.

Sale

pre 5 godina

Ne vredi da dovedu i Murinja. Koga bi on stavio da igra? Umesto da forsiraju talente iz omladinske škole oni dovode strane islužene trećerazredne igrače. Najbolji igrač Francuza je junoša Mbape a kod nas u reprezentaciji igraju trećepozivci. Naravno, ako forsiraju klince onda nema ugradnje od angažovanja stranaca. Zato više i ne gledam te gurače lopti.

Pfc

pre 5 godina

Uprava napolje,nije dovoljno da samo Djukic ode,svi ste podjednako krivi sto ste nas lagali da je kao sve ok,a svima je bilo jasno da nije.

Vuk

pre 5 godina

Pravda za Djukelu, vidi se kako tim raste i da ce to biti sve bolje. A bitno je da Partizan ide po protivnika a ne obrnuto sem ako uleti nezgodni Radnik iz Surdulice :)

Imam rešeniiiiiije

pre 5 godina

Lepo se videlo kako je Partizan živnuo kad je sudija izbacio Sumu. Mogao je i Đukić da ga izbaci ali bi uveo Ožegovića i napravio još gore.

cartmanx

pre 5 godina

Bata sjajan kao i igrac,ali ne znam koliko je spreman shodno iskustvu da bude trener PFC,da ne bude kao sa Tomićem. Trebalo je po završetku sezone traziti iskusnog, npr.A.S.,Stolica,Ivića ..tako da je obrni okreni kriva uprava,nemamo neke igrače,ali činjenica je da su mnogi pod Djukom postepeno "zaboravljali"fudbal kao što je i on "zaboravio" kako se vodi klub,zaista ne znam šta se desilo s čovekom.Inače,apsolutno saglasan da je za ovo stanje kriva uprava, da nam trebaju pojačanja na nekoliko pozicija.

miško

pre 5 godina

Partizan prati savremena kretanja u FSS, tamo su njegovi kadrovi i oni utiču na politiku koju vodi klub.Pošto je iskustvo pokazalo se bivši igrač, bez iskustva je najbolje rešenje.Opozicija sa skupštine kluba počela da deluje.

miško

pre 5 godina

Zvezdini treneri do svetske titule.Branko Stanković temelj igre,Vasović iskustvo osvajanja evropskih trofeja,Šekularac šarm i lepota u igri,Ljupko rad na terenu,Popović iznudjeno rešenje .Miljanić sve osmislio kao projekt evropske Zvezde.Uporedite i eto odgovora.Džaja i Cvele kao šlag na peharu svetskog i evropskog prvaka.

Dag Kristi

pre 5 godina

A gde je Golac u kombinaciji za trenera. A kakav smo fudbal igrali sa njim. Svaki iskreni navijač Partizana pamti utakmice protiv Seltika i Groningena. E takav Partizan i takvog trenera želim.
(peca, 02. avgust 2018 21:54)

Sa ovako selektiranom ekipom,ni Klop ne bi imao igru, a kamoli Golac.

Dag Kristi

pre 5 godina

Prošle sezone je Partizan imao kriminalnu igru sa Đukićem. Uprava mu je tvrdoglavo pružala podršku. Na kraju sezone su odlučili da nastave sa njim saradnju, i nakon manje od mesec dana na početku nove, uprava ga menja. Ovakav scenario mi kao navijaču Zvezde itekako odgovara, jer novi trener nasleđuje kriminalno selektiranu ekipu, koja nije nadigrala u dve utakmice ni poluamatere iz Litvanije, koji su zaostajali 20+ bodova iza ekipe koju je Zvezda demolirala sa 40% snage, ali kao zaljubljeniku u fudbal mi je nejasno zašto Partizan već na početku sezone žrtvuje istu?

SchOne

pre 5 godina

Uprava da je užas to stoji ali je imala i onaj ubod sa Markom Nikolićem kada su razbijali sa fudbal. E sad tu je bio i Leonardo . Iliev je ovde sa Sumom ozbiljno pogrešio.

Nenad

pre 5 godina

Neka dodje Radomir Antić da promeni ceo strucni stab, igracki I upravu ako je moguće. Pa da se možemo nadati ligi šampiona sledece godine. Napred Partizan!!
Sportski pozdrav

Miskec

pre 5 godina

"MIRKOVIC BATA,JEDAN JE MIRKOVIC BATA! Gradsko dete,smeker,veliki Grobar,mislim da je pravo resenje..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 2. avgust 2018 23:52)"
I to je tebi preporuka za trenera, gradsko dete, smeker? Zvezdo ne brini, jos jedna titula na vidiku! Vo imja oca i sina i svjatago duha!!!!

Pitaj druga Pajkovica

pre 5 godina

Upali ste u grupu EL i prosli je cak. Zatim sad prolazite u kvalifikacijama vec drugog protivnika i vama trener ne valja nego ga otpustate?!
Nisam Grobar al da vas pitam nesto, jeste li vi realni?

rasa

pre 5 godina

Prvo da kazem ja sam veliki Partizanovac. Moje pitanje glasi:Zar Bata i Petric nisu bili protiv ove uprave?? Drugo nema nama boljitka dok se ova uprava ne otera!!

ccc?

pre 5 godina

Rukovodstvo kluba, dovede trenera, postavi sportskog direktora. A onda nema rezultata i krivi su oni ali rukovodstvo nije? Ono ostaje i njih niko ne smenjuje? Gospodo , Vi koji vodite Partizan, lose radide, bolje receno NEMATE POJMA! Ne oslusujete sta kazu navijaci a oni vise od pola godine, NAJMANJE, stalno pricaju da trener nema pojma? Vi mu dajete podrsku, pa vam je tek sada doslo da Djukic trebe da se smeni?

poznavalac

pre 5 godina

Jos jedan cije ime ce potrositi dok ne nadju nekoga iza cijeg imena ce se sakriti kao sto su se sakrili iza Djukica. Pozdrav od navijaca Crvene Zvezde.

nesa80

pre 5 godina

djukic je vrhunski strucnjak samo se mnogo NE uzbudjava...nek prica ko sta hoce ali ja bi danas izveo sumu posle 20minuta,nebih ga vise stavio ni lopte da skuplja koliko je to prevara od igraca a on ga nevadi na poluvremenu i dobija crveni karton.samo po ovom potezu se vidi koliki je to trenerski mag.ekipa mu ocajna on im aplaudira,toliko je bezvoljan,bez energije...on i iliev su vukli nase preduzece i dovukli ga dovde,kazem ja vrhunski strucnjak

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Djukic ima 9 zivota, odnosno preziveo je nekoliko "ostavki" tako da ne bi me cudilo da i sutra nakon sastanka nastavi da vodi ekipu. A i bolje da on ostane nego Mirkovic neiskusni da bude trener.
Odgovor za onog sto mi nabrojao za koje je klubove igrao Bata i koliko ima godina, druze prvi i poslednji klub koji je Bata trenirao je SINDJELIC iz druge lige, jel ti hoces da opet igramo jadno kao pod komandom Ivana Tomica, jel hoces da opet igramo 0:0 protiv Backe, jel hoces da nas opet izbaci neko Zaglebje iz LE, odnosno Nordsjeland? U redu, neka Bata bude novi trener ali znaj da se nista pozitivno nece postici, nikakav boljitak se nece osetiti ako on odmeni Djukica. Za buduceg trenera Partizana podrzavam samo Paunovica, Zahovica, Milanica, Vanju Radinovica i Dejana Vukicevica. Ali s obzirom kako uprava radi i kakve poteze povlaci ocekujte braco da neko od ovih likova: Stolica, Dzimi Maric, Vanic, Vlado Capljic, Slavenko Kuzeljevic, Izet Ljajic bude novi trener Partizana umesto Djukica. Gde je i sta radi Milan Rastavac? On bi sastavio ovaj rasrafljeni Partizan i doneo sjajne rezultate.

Objektivno

pre 5 godina

Pustite coveka da zavrsi sezonu,ako je vec selektirao ekipu.Ovako ce pljunete 600 000e za njegov preostali ugovor i jos dovodite neiskusnog trenera.

Srdjan

pre 5 godina

Ako su bili nezadovoljni radom trenera, trebalo je da ga smene krajem prosle sezone kada je bilo jasno da je CZV prvak. Menjati trenera posle nekoliko utakmica je ludost, pri tom kriza rezultata i ne postoji. Igra jeste losa ali sa kadrom koji ima tesko da ce neko bolje da igra. Po meni, treba promeniti sportskog direktora a trenera ostaviti bar do polu-sezone. Tada, ako su rezultati losi treba uzeti novog trenera da sprema tim za sledecu sezonu. Ali nema ovde pre svega pameti, planira se najduze do mesec dana unapred, nema vizije, nema strategije...

milanns

pre 5 godina

Mladena Krstajica za novog trenera! On je proveren strucnjak, kad ja na football manageru mogu istovremeno da vodim i tim i reprezentaciju, sto i on ne bi mogao na javi :)

Zoran Živančević

pre 5 godina

Mi Partizanovci od našeg voljenog kluba tražimo vrhuske rezultate.Volimo
kada nas oduševe lepom igrom i postignutim golovima,jer svrha ove igre
je dati gol više od rivala.Mi znamo kada igraju i stvaraju šanse za gol
ali lopta nekada neće u mrežu.Ali najviše ne volimo apatičnost u igri,
kada igraju da bi samo odradili neku utakmicu.

emina jevtic

pre 5 godina

Zasto DJUKIC ?

Pa ovo je najolosiji Partizanov sastav od postojanja kluba
nemam komentara.

Posle dugo godina odgledao sam 3 mecha liga evrope Nasih presdavnika
pojedini igraci sa ovakvom tehnikom ne mogu ni u 5 Englesku ligu
kad cujem komentar RTS voditelja covek pao sa marsa
prosao je SPARTAK I PARTIZAN ali ovo je jad i beda od fudbala!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Samo Katanec, Slaven Bilic ili Milanic. Bata neka ide da trenira Sopot, Tsk iz Backe Topole ili jos bolje neka asistira tamo Roganu. Ee daj taj Predrag Rogan je takodje perspektivan trener.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није ми јасно зашто га смењују? Резултати у квалификацијама за ЛЕ су солидни, само један кикс у првенству.
Па да бар доводе неког тренера, него Бату Мирковића који никад ниједан тим није водио као тренер.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

A ko tebe šta pita da se ti žestoko protiviš?
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:57)

Sine ovo je portal gde u komentarima "komentatori" iskazuju svoja misljenja ,to si do sada trebao da shvatis. A moje misljenje je da je Bata pogresno resenje i zato se protivim tome.

Sergio

pre 5 godina

Đukić mora da ode, ali to više nije dovoljno. Mora da ode Ilijev, Vazura, Pantić i svi oni koji su tvrdoglavo insistirali na njegovom ostanku i kada je i najvećem laiku bilo jasno da čovek nema pojma.
Svi napolje!

Zemo

pre 5 godina

Lotar Mateus ili nista.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 2. avgust 2018 23:02)

Samo on može da podigne ovu ekipu ..

ZaPartizanovce

pre 5 godina

Samo da napomenem da je Djukic zapoceo dominaciju Partizana od 5 osvojenih titula,igrali su strasan fudbal u vreme Moreire,Zuke i Dijare. Ostavio Partizan na prvom mestu Jokanovicu. Sa mladom reprezentacijom igrao finale Evropskog prvenstva za mlade. Nije Djukic kriv,nego uprava,sa Ilijevim koji dovodi Sumu i ostale bofl igrace. Ali njih niko ne tera, amateri vode velikog rivala.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Vermezovic, Milinkovic, Nikolic, Drulovic, Djukic, Mirkovic... sve trenerske velicine.
Mirkovic je mozda i najveca. ?
Srecno!

Rajko

pre 5 godina

Sramota ako se smeni djuka. Da li se ceni da nam je on I igraci iz prosle godine prezimili u evropi. Da li i jedna uprava nema veze koji je klub da omoguci trenerima par godina na klupi da se oforme jaki klubovi i da napredujemo iz godine u godini u evropu. Nije smak sveta biti u vrhu na tabeli da plasman bude medju prva tri iz godine u godini. Naravno da treba truditi se da bude partizan sampion u domacoj ligi ako vec nekad ne moze bar neka bude medju prve 3 na tabeli da bi se mogla igrati evropa. Pa ljudi moji sta je partizan uradio u evropi od 90tih godina pa ovamo jesmo bili par puta ucesnici lige sampiona a da li smo prezimili koji god da je trener vodio partizan NIJE. Jedino je vermezovic i djuka uradili nesto u evropi. I sta sad ako dodje bata i recimo vrati titulu u domacoj ligi da li nam on garantuju plasman iduce godine u ligu sampiona i da prezimimo. Ovi potezi nasih uprava su stvarno smesni. Daj radite posao kako treba da se radi sa strpjlenjem i nikakvog uplitanja sa strane da konacno nam fudbal procveta. Ako hocemo da budemo svetski poznati u fudbalu moramo da iz godine u godini imamo veliku ulogu u evropi.

не лупај

pre 5 godina

Igor Duljaj pomocnik u Sahtjoru koji gaji napadacki stil bi bio odlicno resenje za nas al pitanje dal bi covek doso u ovo rasulo od kluba i drzave
(Marko, 02. avgust 2018 21:52)

Можда ниси обавештен да је Украјина много веће расуло од државе?

Bivši košarkaš

pre 5 godina

Nama sve jedno i jedan i drugi su vrsni i dokazani stručnjaci! Ostao ili otišao a umesto njega dodje Batica, pa divno! Raspadate se, možda bi najbolje bilo da poverenje ukažete našem proslavljenom fudbaleru i selektoru Krstaji. To bi bio pun pogodak za jedan takav "gigant" kao što je partizan.

Slobodan Mihajlović Bob

pre 5 godina

Soumah sumarum, posle dvomeča sa Trakajem čini mi se da ove sezone, i pored smene trenera, Partizanu predstoji samo još jedan dvomeč u Evropi.

Crna mamba

pre 5 godina

Kad je Ivan Tomic poceo sezonu kao trener smenjen je posle par kola...
Saopstenje uprave je bilo da su u dogovru sa navijacima odlucili sa smene trenera
Ej ....u dogovoru sa navijacima...kao u velikim klubovima poput Bajerna,Juventusa,Ajaksa...navijaci smenjuju trenera!!!!
Cini mi se da ce i ove godine...sto znaci samo jedno da klub vode navijaci...
Djuka uz tebe smo!!!!!

lemi

pre 5 godina

Mozda Djuka nije poslozio sve kockice ali mene stvarno zanima kakvo to trenersko iskustvo ima Bata Mirkovic. Da se razumemo jako ga cenim kao igraca i kao coveka ali ljudi da li smo mi normalni. A da nismo.

Rondo

pre 5 godina

Vermezovic, Milinkovic, Nikolic, Drulovic, Djukic, Mirkovic... sve trenerske velicine.
Mirkovic je mozda i najveca. ?
Srecno!
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 2. avgust 2018 22:37)

Ja bi vratio Mateusa ako je to ikako moguće.

BBRS

pre 5 godina

Puna podrška Đukiću !
Čekaj, zar vi mislite da će Partizan igrati bolje ako ovaj pomoćnik trenera silne CG reprezentacije, preuzme kormilo FKP ?
Ne budite smešni. Sve dok se ne krene sa smenama od ekonoma pa naviše uspeha nema.
I sad je Mirković trenerčina jel da, ili je ipak on jedini pristao da upravlja već do pola potopljenim brodom i to baš u trenutku dok tone velikom brzinom ?!
Nedajte se zavarati, ovo je samo pokušaj da se skrene pažnja sa većih, glavnih problema, a to je kompletna uprava kluba.
Ipak je najlakše sve svaliti na Đuku a svoju fotelju sačuvati i nastaviti po starom.
Đuka, iako sam Ciganin, svestan sam da je tvoja krivica možda i najmanja od svih foteljaša u FKP, a ovo mislim ozbiljno, nije provokacija.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

Niko nije bio cuo ni za Stanojevica pre 8 godina, pa smo igrali ko Barsa... Mirkovic nece biti gori od Djukica, to je sigurno, nemoguce je imati goru igru od ove...

Kontraš

pre 5 godina

Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)ako se racunaju vekovi i milenijumi, onda sigurno da..koliko je Ljupko bio na klupi dok nije dosao do finala KES-a? 5-6 utakmica jel tako, od pocetka ciklusa. I sta je posle toga uradio, jel ima neki trag?! Nije ga bilo nigde. Pa vise je Piksi napravio u kontinuitetu nego ova dvojica koja vise ne postoje nigde.
(..., 02. avgust 2018 22:02)Vi pamtite Tumbu, a mi Ljupka i Vladicu. Toliko o Vama i nama.

...

pre 5 godina

Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)

ako se racunaju vekovi i milenijumi, onda sigurno da..koliko je Ljupko bio na klupi dok nije dosao do finala KES-a? 5-6 utakmica jel tako, od pocetka ciklusa. I sta je posle toga uradio, jel ima neki trag?! Nije ga bilo nigde. Pa vise je Piksi napravio u kontinuitetu nego ova dvojica koja vise ne postoje nigde.

Walter

pre 5 godina

Puna podrška Đukiću !Čekaj, zar vi mislite da će Partizan igrati bolje ako ovaj pomoćnik trenera silne CG reprezentacije, preuzme kormilo FKP ?Ne budite smešni. Sve dok se ne krene sa smenama od ekonoma pa naviše uspeha nema.I sad je Mirković trenerčina jel da, ili je ipak on jedini pristao da upravlja već do pola potopljenim brodom i to baš u trenutku dok tone velikom brzinom ?!Nedajte se zavarati, ovo je samo pokušaj da se skrene pažnja sa većih, glavnih problema, a to je kompletna uprava kluba.Ipak je najlakše sve svaliti na Đuku a svoju fotelju sačuvati i nastaviti po starom.Đuka, iako sam Ciganin, svestan sam da je tvoja krivica možda i najmanja od svih foteljaša u FKP, a ovo mislim ozbiljno, nije provokacija.
(BBRS, 02. avgust 2018 22:12)
Ovo je dovoljno svakom postenom grobaru da vidi u kome je bio problem

BBRS

pre 5 godina

reprezentaciju 60 nastupa.Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?O autoritetu da ne pricamo. 
(Dete partizana, 02. avgust 2018 21:07) Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)

Ako ću da biram između najuspešnijeg i najboljeg, biram ovo drugo, a to je, neprikosloveni Vladan Milojević.
Da Murinja dovedete, opet bi Zvezda imala boljeg trenera, ne uspešnijeg, nego boljeg !

Murinjo

pre 5 godina

Za stanje u Partizanu najodgovorniji je Ilijev. Zato što je sa Đukićem zaključio po klub nepovoljan ugovor po kojem trener nema nikakvu odgovornost za kvalitet igre i rezultate, zato što je skupo platio Sumu koji više smeta u igri nego što koristi, a i ostala "pojačanja" su ispod prvoligaškog proseka. Umesto Ilijeva ja bih na poziciji sportskog direktora rado video Petrića ili Tomića koji su u vreme kada su vodili klub doveli Moreiru, Diaru i Žuku sa kojima je Partizan igrao lep fudbal i imao dobre rezultate.

Grobar iz Grčke

pre 5 godina

Sve treneri s velikim iskustvom i rezultatima! Jedan samo bio pomoćnik, drugi vodio Bežaniju 3 utakmice, Rad 4 i Čuku 5! Dosta dovođenja drugara! Navijači traže pravog trenera! A drugari neka se uče negde drugde, pa ako se dokažu neka dođu u veliki klub!

Никола

pre 5 godina

Ни свети Петар не може помоћи оваквом Партизану ! Ништа не може спречити доминацију Звезде у наредних 10 година.

Vujo

pre 5 godina

Partizan je prosao cilj je ostvaren. Cestitke treneru i igracima. Sigurno da nam nedostaje kvalitetan stoper, poslovoda i dobar dobar centarfor.

uefamafia

pre 5 godina

Partiza će nekako da se "dovuče" do LE,evo videćete...
Prelazni rok je do 31.Avgusta zar ne?!

Dovedite igrače bre!

Leonardo nema klub,vi ćutite !!

Kontraš

pre 5 godina

reprezentaciju 60 nastupa.Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?O autoritetu da ne pricamo.
(Dete partizana, 02. avgust 2018 21:07) Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.

peca

pre 5 godina

A gde je Golac u kombinaciji za trenera. A kakav smo fudbal igrali sa njim. Svaki iskreni navijač Partizana pamti utakmice protiv Seltika i Groningena. E takav Partizan i takvog trenera želim.

балфуд нам је брука

pre 5 godina

Једино приватизација може да спаси Партизан. Све остало је испирање шупљег у празно и пуњење џепова.

Partizanovac

pre 5 godina

Batu Mirkovića izuzetno cenim kao igrača. Kakav je trener ne znam, ali bih mu poručio, iz najbolje namere, da ne dolazi u ovakav partizan sa nesposobnom upravom i šesnaest grupacija grobara, da ne pominjem veliku armiju internet stručnjaka, koja posebno vodi računa o bogatstvu jezika fudbalskog trenera.

Realno

pre 5 godina

Dovedite igrače bre!

Leonardo nema klub,vi ćutite !!
-------------------------------------------------------------
Leonardo nema klub, Partizan očigledno nema pare...
Dok je jakih naprednjaka, nema jakog Partizana. Nema potrebe više kidati živce. Stvari su i više nego očigledne. Možda će da učite neku kompezaciju u vidu uzdizanja košarkaškog kluba jer su široke narodne mase vezane za fudbal. Tu se sva priča o FK Partizan završava...

Kajser

pre 5 godina

Nikada oni nebi smenili Djuku, da nije pocelo skandiranje "Uprava napolje". I sad ce da dovedu Batu, pa da ga smene posle 10 kola kao Tomica,Drulovica... Svaka cast Bati, ali Partizanu ne treba trener pocetnik u ovom trenutku. Mada, ko zna, mozda i ispadne dobro.

stoler

pre 5 godina

Bata Mirkovic mi je apsolutno najomiljeniji igrac Partizana svih vremena. Ali potpuno pogresan momenat za njega da dodje,sa ovakvom upravom i rukovodiocima,sa presmenim timom gde nista apsolutno ne valja,nije dobro za njega. Zaista bih voleo da nam on bude trener ili sportski direktor umesto ovih nesretnika,ali nikako sa ovakvim saradnicima.

Kontraš

pre 5 godina

Ovaj levi na slici ce biti novi trener Partizana iako se zestoko protivim tome. Bato Mirkovicu sto dalje od Partizana.
(Batko pamcenje mu kratko, 02. avgust 2018 20:51) A ko tebe šta pita da se ti žestoko protiviš?

Marko

pre 5 godina

Igor Duljaj pomocnik u Sahtjoru koji gaji napadacki stil bi bio odlicno resenje za nas al pitanje dal bi covek doso u ovo rasulo od kluba i drzave

Pedja

pre 5 godina

Ne razumem kad citam ovo kako bi eticki Djukic trebalo da podnese ostavku. Zasto bi? Ima dobar ugovor, dobro je placen i ako Partizan hoce da ga se resi, treba da ga isplate do kraja ugovora. E Partizan se stiso za pare, a nisu zalili 2 miliona za Sumu. Covek radi za pare, nema pojma, ali verujem da ce tuziti Partizan ako mu ne plate i poslednji dinar.

Kiza

pre 5 godina

Svi znamo kako je Tumbakovic vodio Partizan, nije mogao da odigra evropsku utakmicu a da nije primio 5 golova. Ako je tako ucio i Mirkovica, tesko nama. Ovaj Ilijev stvarno ne zna gde udara.

Marko

pre 5 godina

Ova uprava nema neki kodeks casti sto niste dali coveku otkaz posle kraja prosle sezone seli za sto i rekli djuka brate sta da ti kazemo izgubio si titulu i derbi nego ovako ko nekog psa isterujete.Bata Mirkovic je navijacima jedan od najomiljenih plasim se da ce mu se sroza ugled u ocima navijaca jer objektivno ovaj tim nema kvalitet za titulu i evropu.DJUKA HVALA I SRECNO

Dete partizana

pre 5 godina

Alo bre kakav Bata Mirkovic, kakvo on iskustvo ima?
@Batko pamcenje mu kratko.

Kakvo iskustvo?
Ima 46 g.
Igrao za Partizan, Atalantu, Juve, Fener.
Za reprezentaciju 60 nastupa.
Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.
Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?
O autoritetu da ne pricamo.

karlito

pre 5 godina

Sa Djukom ili bez njega, vi ne igrate evropu ove jeseni
Djukic jeste los ,ali ne vidim sta bi se promenilo i sa boljim trenerom...jednostavno,nema Partizan kvalitet i to je cinjenica.

naravno

pre 5 godina

Jest da je taktika..iskreno nisam video nikakvu taktiku...Djukic ke loš to stoji,alo nije on na terenu.Pogledajte igrace..to ne zna na koju stranu sutiraju..ima dosta i u igracima..Jednostavno,loši su...nema tu boljitka ko god da dodje...nažalost.

cane...

pre 5 godina

obozavao sam Baticu kao igraca nadam se da me kao trener nece razovarati... samo da dovede princeze u red... a imace posla sa Ozegovicem, Lolom, bekom Mileticem... srecno Batice moj !!!


:)))

capo do tutti capi

pre 5 godina

Већ видим сценарио пролажења квалификација за ЛЕ некако, онда узимање 3,4 бода тамо у групи... Док нас цигани слажу у нашој лиги и имају 33 бода више од нас, а Илијев спрема бомбе из седме лиге Босне за сл сезону и наравно Ђукара ништа не замера играчима и хвала Богу узима кинту. Хвала Богу па постоји кошарка, каква год да је у предходних пар година код нас.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ovaj levi na slici ce biti novi trener Partizana iako se zestoko protivim tome. Bato Mirkovicu sto dalje od Partizana.

Paranoid Android

pre 5 godina

Igra katastrofa.... Sumu forsiraju a on bleda senka na tetenu
(Mizuno, 2. avgust 2018 20:48)

Ne mozes biti bleda senka necega sto nije ostavilo nikakav trag!

Iskreno, mislim da ce Partizan uci u sledece kolo sa prednoscu ..

Partizanovac

pre 5 godina

Batu Mirkovića izuzetno cenim kao igrača. Kakav je trener ne znam, ali bih mu poručio, iz najbolje namere, da ne dolazi u ovakav partizan sa nesposobnom upravom i šesnaest grupacija grobara, da ne pominjem veliku armiju internet stručnjaka, koja posebno vodi računa o bogatstvu jezika fudbalskog trenera.

capo do tutti capi

pre 5 godina

Већ видим сценарио пролажења квалификација за ЛЕ некако, онда узимање 3,4 бода тамо у групи... Док нас цигани слажу у нашој лиги и имају 33 бода више од нас, а Илијев спрема бомбе из седме лиге Босне за сл сезону и наравно Ђукара ништа не замера играчима и хвала Богу узима кинту. Хвала Богу па постоји кошарка, каква год да је у предходних пар година код нас.

Grobar iz Grčke

pre 5 godina

Sve treneri s velikim iskustvom i rezultatima! Jedan samo bio pomoćnik, drugi vodio Bežaniju 3 utakmice, Rad 4 i Čuku 5! Dosta dovođenja drugara! Navijači traže pravog trenera! A drugari neka se uče negde drugde, pa ako se dokažu neka dođu u veliki klub!

karlito

pre 5 godina

Sa Djukom ili bez njega, vi ne igrate evropu ove jeseni
Djukic jeste los ,ali ne vidim sta bi se promenilo i sa boljim trenerom...jednostavno,nema Partizan kvalitet i to je cinjenica.

milanns

pre 5 godina

Mladena Krstajica za novog trenera! On je proveren strucnjak, kad ja na football manageru mogu istovremeno da vodim i tim i reprezentaciju, sto i on ne bi mogao na javi :)

Kiza

pre 5 godina

Svi znamo kako je Tumbakovic vodio Partizan, nije mogao da odigra evropsku utakmicu a da nije primio 5 golova. Ako je tako ucio i Mirkovica, tesko nama. Ovaj Ilijev stvarno ne zna gde udara.

lemi

pre 5 godina

Mozda Djuka nije poslozio sve kockice ali mene stvarno zanima kakvo to trenersko iskustvo ima Bata Mirkovic. Da se razumemo jako ga cenim kao igraca i kao coveka ali ljudi da li smo mi normalni. A da nismo.

peca

pre 5 godina

A gde je Golac u kombinaciji za trenera. A kakav smo fudbal igrali sa njim. Svaki iskreni navijač Partizana pamti utakmice protiv Seltika i Groningena. E takav Partizan i takvog trenera želim.

ZaPartizanovce

pre 5 godina

Samo da napomenem da je Djukic zapoceo dominaciju Partizana od 5 osvojenih titula,igrali su strasan fudbal u vreme Moreire,Zuke i Dijare. Ostavio Partizan na prvom mestu Jokanovicu. Sa mladom reprezentacijom igrao finale Evropskog prvenstva za mlade. Nije Djukic kriv,nego uprava,sa Ilijevim koji dovodi Sumu i ostale bofl igrace. Ali njih niko ne tera, amateri vode velikog rivala.

Murinjo

pre 5 godina

Za stanje u Partizanu najodgovorniji je Ilijev. Zato što je sa Đukićem zaključio po klub nepovoljan ugovor po kojem trener nema nikakvu odgovornost za kvalitet igre i rezultate, zato što je skupo platio Sumu koji više smeta u igri nego što koristi, a i ostala "pojačanja" su ispod prvoligaškog proseka. Umesto Ilijeva ja bih na poziciji sportskog direktora rado video Petrića ili Tomića koji su u vreme kada su vodili klub doveli Moreiru, Diaru i Žuku sa kojima je Partizan igrao lep fudbal i imao dobre rezultate.

emina jevtic

pre 5 godina

Zasto DJUKIC ?

Pa ovo je najolosiji Partizanov sastav od postojanja kluba
nemam komentara.

Posle dugo godina odgledao sam 3 mecha liga evrope Nasih presdavnika
pojedini igraci sa ovakvom tehnikom ne mogu ni u 5 Englesku ligu
kad cujem komentar RTS voditelja covek pao sa marsa
prosao je SPARTAK I PARTIZAN ali ovo je jad i beda od fudbala!

Pedja

pre 5 godina

Ne razumem kad citam ovo kako bi eticki Djukic trebalo da podnese ostavku. Zasto bi? Ima dobar ugovor, dobro je placen i ako Partizan hoce da ga se resi, treba da ga isplate do kraja ugovora. E Partizan se stiso za pare, a nisu zalili 2 miliona za Sumu. Covek radi za pare, nema pojma, ali verujem da ce tuziti Partizan ako mu ne plate i poslednji dinar.

BBRS

pre 5 godina

Puna podrška Đukiću !
Čekaj, zar vi mislite da će Partizan igrati bolje ako ovaj pomoćnik trenera silne CG reprezentacije, preuzme kormilo FKP ?
Ne budite smešni. Sve dok se ne krene sa smenama od ekonoma pa naviše uspeha nema.
I sad je Mirković trenerčina jel da, ili je ipak on jedini pristao da upravlja već do pola potopljenim brodom i to baš u trenutku dok tone velikom brzinom ?!
Nedajte se zavarati, ovo je samo pokušaj da se skrene pažnja sa većih, glavnih problema, a to je kompletna uprava kluba.
Ipak je najlakše sve svaliti na Đuku a svoju fotelju sačuvati i nastaviti po starom.
Đuka, iako sam Ciganin, svestan sam da je tvoja krivica možda i najmanja od svih foteljaša u FKP, a ovo mislim ozbiljno, nije provokacija.

Sergio

pre 5 godina

Đukić mora da ode, ali to više nije dovoljno. Mora da ode Ilijev, Vazura, Pantić i svi oni koji su tvrdoglavo insistirali na njegovom ostanku i kada je i najvećem laiku bilo jasno da čovek nema pojma.
Svi napolje!

Marko

pre 5 godina

Ova uprava nema neki kodeks casti sto niste dali coveku otkaz posle kraja prosle sezone seli za sto i rekli djuka brate sta da ti kazemo izgubio si titulu i derbi nego ovako ko nekog psa isterujete.Bata Mirkovic je navijacima jedan od najomiljenih plasim se da ce mu se sroza ugled u ocima navijaca jer objektivno ovaj tim nema kvalitet za titulu i evropu.DJUKA HVALA I SRECNO

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

A ko tebe šta pita da se ti žestoko protiviš?
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:57)

Sine ovo je portal gde u komentarima "komentatori" iskazuju svoja misljenja ,to si do sada trebao da shvatis. A moje misljenje je da je Bata pogresno resenje i zato se protivim tome.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није ми јасно зашто га смењују? Резултати у квалификацијама за ЛЕ су солидни, само један кикс у првенству.
Па да бар доводе неког тренера, него Бату Мирковића који никад ниједан тим није водио као тренер.

Kajser

pre 5 godina

Nikada oni nebi smenili Djuku, da nije pocelo skandiranje "Uprava napolje". I sad ce da dovedu Batu, pa da ga smene posle 10 kola kao Tomica,Drulovica... Svaka cast Bati, ali Partizanu ne treba trener pocetnik u ovom trenutku. Mada, ko zna, mozda i ispadne dobro.

Walter

pre 5 godina

Puna podrška Đukiću !Čekaj, zar vi mislite da će Partizan igrati bolje ako ovaj pomoćnik trenera silne CG reprezentacije, preuzme kormilo FKP ?Ne budite smešni. Sve dok se ne krene sa smenama od ekonoma pa naviše uspeha nema.I sad je Mirković trenerčina jel da, ili je ipak on jedini pristao da upravlja već do pola potopljenim brodom i to baš u trenutku dok tone velikom brzinom ?!Nedajte se zavarati, ovo je samo pokušaj da se skrene pažnja sa većih, glavnih problema, a to je kompletna uprava kluba.Ipak je najlakše sve svaliti na Đuku a svoju fotelju sačuvati i nastaviti po starom.Đuka, iako sam Ciganin, svestan sam da je tvoja krivica možda i najmanja od svih foteljaša u FKP, a ovo mislim ozbiljno, nije provokacija.
(BBRS, 02. avgust 2018 22:12)
Ovo je dovoljno svakom postenom grobaru da vidi u kome je bio problem

Objektivno

pre 5 godina

Pustite coveka da zavrsi sezonu,ako je vec selektirao ekipu.Ovako ce pljunete 600 000e za njegov preostali ugovor i jos dovodite neiskusnog trenera.

Realno

pre 5 godina

Dovedite igrače bre!

Leonardo nema klub,vi ćutite !!
-------------------------------------------------------------
Leonardo nema klub, Partizan očigledno nema pare...
Dok je jakih naprednjaka, nema jakog Partizana. Nema potrebe više kidati živce. Stvari su i više nego očigledne. Možda će da učite neku kompezaciju u vidu uzdizanja košarkaškog kluba jer su široke narodne mase vezane za fudbal. Tu se sva priča o FK Partizan završava...

не лупај

pre 5 godina

Igor Duljaj pomocnik u Sahtjoru koji gaji napadacki stil bi bio odlicno resenje za nas al pitanje dal bi covek doso u ovo rasulo od kluba i drzave
(Marko, 02. avgust 2018 21:52)

Можда ниси обавештен да је Украјина много веће расуло од државе?

Crna mamba

pre 5 godina

Kad je Ivan Tomic poceo sezonu kao trener smenjen je posle par kola...
Saopstenje uprave je bilo da su u dogovru sa navijacima odlucili sa smene trenera
Ej ....u dogovoru sa navijacima...kao u velikim klubovima poput Bajerna,Juventusa,Ajaksa...navijaci smenjuju trenera!!!!
Cini mi se da ce i ove godine...sto znaci samo jedno da klub vode navijaci...
Djuka uz tebe smo!!!!!

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

Niko nije bio cuo ni za Stanojevica pre 8 godina, pa smo igrali ko Barsa... Mirkovic nece biti gori od Djukica, to je sigurno, nemoguce je imati goru igru od ove...

Srdjan

pre 5 godina

Ako su bili nezadovoljni radom trenera, trebalo je da ga smene krajem prosle sezone kada je bilo jasno da je CZV prvak. Menjati trenera posle nekoliko utakmica je ludost, pri tom kriza rezultata i ne postoji. Igra jeste losa ali sa kadrom koji ima tesko da ce neko bolje da igra. Po meni, treba promeniti sportskog direktora a trenera ostaviti bar do polu-sezone. Tada, ako su rezultati losi treba uzeti novog trenera da sprema tim za sledecu sezonu. Ali nema ovde pre svega pameti, planira se najduze do mesec dana unapred, nema vizije, nema strategije...

Slobodan Mihajlović Bob

pre 5 godina

Soumah sumarum, posle dvomeča sa Trakajem čini mi se da ove sezone, i pored smene trenera, Partizanu predstoji samo još jedan dvomeč u Evropi.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Djukic ima 9 zivota, odnosno preziveo je nekoliko "ostavki" tako da ne bi me cudilo da i sutra nakon sastanka nastavi da vodi ekipu. A i bolje da on ostane nego Mirkovic neiskusni da bude trener.
Odgovor za onog sto mi nabrojao za koje je klubove igrao Bata i koliko ima godina, druze prvi i poslednji klub koji je Bata trenirao je SINDJELIC iz druge lige, jel ti hoces da opet igramo jadno kao pod komandom Ivana Tomica, jel hoces da opet igramo 0:0 protiv Backe, jel hoces da nas opet izbaci neko Zaglebje iz LE, odnosno Nordsjeland? U redu, neka Bata bude novi trener ali znaj da se nista pozitivno nece postici, nikakav boljitak se nece osetiti ako on odmeni Djukica. Za buduceg trenera Partizana podrzavam samo Paunovica, Zahovica, Milanica, Vanju Radinovica i Dejana Vukicevica. Ali s obzirom kako uprava radi i kakve poteze povlaci ocekujte braco da neko od ovih likova: Stolica, Dzimi Maric, Vanic, Vlado Capljic, Slavenko Kuzeljevic, Izet Ljajic bude novi trener Partizana umesto Djukica. Gde je i sta radi Milan Rastavac? On bi sastavio ovaj rasrafljeni Partizan i doneo sjajne rezultate.

балфуд нам је брука

pre 5 godina

Једино приватизација може да спаси Партизан. Све остало је испирање шупљег у празно и пуњење џепова.

Kontraš

pre 5 godina

reprezentaciju 60 nastupa.Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?O autoritetu da ne pricamo.
(Dete partizana, 02. avgust 2018 21:07) Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.

naravno

pre 5 godina

Jest da je taktika..iskreno nisam video nikakvu taktiku...Djukic ke loš to stoji,alo nije on na terenu.Pogledajte igrace..to ne zna na koju stranu sutiraju..ima dosta i u igracima..Jednostavno,loši su...nema tu boljitka ko god da dodje...nažalost.

Никола

pre 5 godina

Ни свети Петар не може помоћи оваквом Партизану ! Ништа не може спречити доминацију Звезде у наредних 10 година.

Paranoid Android

pre 5 godina

Igra katastrofa.... Sumu forsiraju a on bleda senka na tetenu
(Mizuno, 2. avgust 2018 20:48)

Ne mozes biti bleda senka necega sto nije ostavilo nikakav trag!

Iskreno, mislim da ce Partizan uci u sledece kolo sa prednoscu ..

nesa80

pre 5 godina

djukic je vrhunski strucnjak samo se mnogo NE uzbudjava...nek prica ko sta hoce ali ja bi danas izveo sumu posle 20minuta,nebih ga vise stavio ni lopte da skuplja koliko je to prevara od igraca a on ga nevadi na poluvremenu i dobija crveni karton.samo po ovom potezu se vidi koliki je to trenerski mag.ekipa mu ocajna on im aplaudira,toliko je bezvoljan,bez energije...on i iliev su vukli nase preduzece i dovukli ga dovde,kazem ja vrhunski strucnjak

Marko

pre 5 godina

Igor Duljaj pomocnik u Sahtjoru koji gaji napadacki stil bi bio odlicno resenje za nas al pitanje dal bi covek doso u ovo rasulo od kluba i drzave

Bivši košarkaš

pre 5 godina

Nama sve jedno i jedan i drugi su vrsni i dokazani stručnjaci! Ostao ili otišao a umesto njega dodje Batica, pa divno! Raspadate se, možda bi najbolje bilo da poverenje ukažete našem proslavljenom fudbaleru i selektoru Krstaji. To bi bio pun pogodak za jedan takav "gigant" kao što je partizan.

Kontraš

pre 5 godina

Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)ako se racunaju vekovi i milenijumi, onda sigurno da..koliko je Ljupko bio na klupi dok nije dosao do finala KES-a? 5-6 utakmica jel tako, od pocetka ciklusa. I sta je posle toga uradio, jel ima neki trag?! Nije ga bilo nigde. Pa vise je Piksi napravio u kontinuitetu nego ova dvojica koja vise ne postoje nigde.
(..., 02. avgust 2018 22:02)Vi pamtite Tumbu, a mi Ljupka i Vladicu. Toliko o Vama i nama.

Zoran Živančević

pre 5 godina

Mi Partizanovci od našeg voljenog kluba tražimo vrhuske rezultate.Volimo
kada nas oduševe lepom igrom i postignutim golovima,jer svrha ove igre
je dati gol više od rivala.Mi znamo kada igraju i stvaraju šanse za gol
ali lopta nekada neće u mrežu.Ali najviše ne volimo apatičnost u igri,
kada igraju da bi samo odradili neku utakmicu.

stoler

pre 5 godina

Bata Mirkovic mi je apsolutno najomiljeniji igrac Partizana svih vremena. Ali potpuno pogresan momenat za njega da dodje,sa ovakvom upravom i rukovodiocima,sa presmenim timom gde nista apsolutno ne valja,nije dobro za njega. Zaista bih voleo da nam on bude trener ili sportski direktor umesto ovih nesretnika,ali nikako sa ovakvim saradnicima.

uefamafia

pre 5 godina

Partiza će nekako da se "dovuče" do LE,evo videćete...
Prelazni rok je do 31.Avgusta zar ne?!

Dovedite igrače bre!

Leonardo nema klub,vi ćutite !!

Rondo

pre 5 godina

Vermezovic, Milinkovic, Nikolic, Drulovic, Djukic, Mirkovic... sve trenerske velicine.
Mirkovic je mozda i najveca. ?
Srecno!
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 2. avgust 2018 22:37)

Ja bi vratio Mateusa ako je to ikako moguće.

BBRS

pre 5 godina

reprezentaciju 60 nastupa.Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?O autoritetu da ne pricamo. 
(Dete partizana, 02. avgust 2018 21:07) Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)

Ako ću da biram između najuspešnijeg i najboljeg, biram ovo drugo, a to je, neprikosloveni Vladan Milojević.
Da Murinja dovedete, opet bi Zvezda imala boljeg trenera, ne uspešnijeg, nego boljeg !

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Samo Katanec, Slaven Bilic ili Milanic. Bata neka ide da trenira Sopot, Tsk iz Backe Topole ili jos bolje neka asistira tamo Roganu. Ee daj taj Predrag Rogan je takodje perspektivan trener.

Rajko

pre 5 godina

Sramota ako se smeni djuka. Da li se ceni da nam je on I igraci iz prosle godine prezimili u evropi. Da li i jedna uprava nema veze koji je klub da omoguci trenerima par godina na klupi da se oforme jaki klubovi i da napredujemo iz godine u godini u evropu. Nije smak sveta biti u vrhu na tabeli da plasman bude medju prva tri iz godine u godini. Naravno da treba truditi se da bude partizan sampion u domacoj ligi ako vec nekad ne moze bar neka bude medju prve 3 na tabeli da bi se mogla igrati evropa. Pa ljudi moji sta je partizan uradio u evropi od 90tih godina pa ovamo jesmo bili par puta ucesnici lige sampiona a da li smo prezimili koji god da je trener vodio partizan NIJE. Jedino je vermezovic i djuka uradili nesto u evropi. I sta sad ako dodje bata i recimo vrati titulu u domacoj ligi da li nam on garantuju plasman iduce godine u ligu sampiona i da prezimimo. Ovi potezi nasih uprava su stvarno smesni. Daj radite posao kako treba da se radi sa strpjlenjem i nikakvog uplitanja sa strane da konacno nam fudbal procveta. Ako hocemo da budemo svetski poznati u fudbalu moramo da iz godine u godini imamo veliku ulogu u evropi.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Vermezovic, Milinkovic, Nikolic, Drulovic, Djukic, Mirkovic... sve trenerske velicine.
Mirkovic je mozda i najveca. ?
Srecno!

Kontraš

pre 5 godina

Ovaj levi na slici ce biti novi trener Partizana iako se zestoko protivim tome. Bato Mirkovicu sto dalje od Partizana.
(Batko pamcenje mu kratko, 02. avgust 2018 20:51) A ko tebe šta pita da se ti žestoko protiviš?

Zemo

pre 5 godina

Lotar Mateus ili nista.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 2. avgust 2018 23:02)

Samo on može da podigne ovu ekipu ..

...

pre 5 godina

Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)

ako se racunaju vekovi i milenijumi, onda sigurno da..koliko je Ljupko bio na klupi dok nije dosao do finala KES-a? 5-6 utakmica jel tako, od pocetka ciklusa. I sta je posle toga uradio, jel ima neki trag?! Nije ga bilo nigde. Pa vise je Piksi napravio u kontinuitetu nego ova dvojica koja vise ne postoje nigde.

Pfc

pre 5 godina

Uprava napolje,nije dovoljno da samo Djukic ode,svi ste podjednako krivi sto ste nas lagali da je kao sve ok,a svima je bilo jasno da nije.

cane...

pre 5 godina

obozavao sam Baticu kao igraca nadam se da me kao trener nece razovarati... samo da dovede princeze u red... a imace posla sa Ozegovicem, Lolom, bekom Mileticem... srecno Batice moj !!!


:)))

BJ

pre 5 godina

Djukic treba i mora da bude smenejn ali ne samo on.Sta je sa sportsim direktorom, sta je sa upravom na celu sa Vucelicem.Od kada oni vode Partizan samo neuspeh do nespeha.Ona titula od prosle godine je samo splet srecnih okolnosti a ne rezultat rada i njihovog znanja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ovaj levi na slici ce biti novi trener Partizana iako se zestoko protivim tome. Bato Mirkovicu sto dalje od Partizana.

Dete partizana

pre 5 godina

Alo bre kakav Bata Mirkovic, kakvo on iskustvo ima?
@Batko pamcenje mu kratko.

Kakvo iskustvo?
Ima 46 g.
Igrao za Partizan, Atalantu, Juve, Fener.
Za reprezentaciju 60 nastupa.
Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.
Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?
O autoritetu da ne pricamo.

Imam rešeniiiiiije

pre 5 godina

Lepo se videlo kako je Partizan živnuo kad je sudija izbacio Sumu. Mogao je i Đukić da ga izbaci ali bi uveo Ožegovića i napravio još gore.

Vujo

pre 5 godina

Partizan je prosao cilj je ostvaren. Cestitke treneru i igracima. Sigurno da nam nedostaje kvalitetan stoper, poslovoda i dobar dobar centarfor.

cartmanx

pre 5 godina

Bata sjajan kao i igrac,ali ne znam koliko je spreman shodno iskustvu da bude trener PFC,da ne bude kao sa Tomićem. Trebalo je po završetku sezone traziti iskusnog, npr.A.S.,Stolica,Ivića ..tako da je obrni okreni kriva uprava,nemamo neke igrače,ali činjenica je da su mnogi pod Djukom postepeno "zaboravljali"fudbal kao što je i on "zaboravio" kako se vodi klub,zaista ne znam šta se desilo s čovekom.Inače,apsolutno saglasan da je za ovo stanje kriva uprava, da nam trebaju pojačanja na nekoliko pozicija.

runner

pre 5 godina

Хтео бих да ове силне поштоваоце лика и дела Мирослава Ђукића приупитам пар ствари. Наиме, коју је то велику партију Партизан пружио у његовом једногодишњем мандату? Је л'можда оно полувреме против Динама из Кијева у ком смо водили 2:0 а у наставку фијаско? Је л' можда добио и један од 3 дербија са Звездом? Јесу ли његови пулени у тим утакмицама постигли и један гол из игре? Да ли су у последњем дербију, сем шута са беле тачке, упутили и један ударац у оквир гола? Ко од 8 тимова из тзв. play-off-а није узео бодове Партизану? Колико је у прошлом првенству Партизан просуо бодова на властитом терену? Које је он то играче створио и колико је Партизан њиховом продајом зарадио? Како игра ФК Партизан у последњих месец дана? Да ли та игра обећава опстанак нашег тима у ЛЕ и, бар, play-off у СЛС? И на крају, да ли стварно верујете да ће се његовим останком нешто изменити на боље? Искрено вам кажем, било ко да дође на његово место Партизану не може и неће бити горе.

Dag Kristi

pre 5 godina

Prošle sezone je Partizan imao kriminalnu igru sa Đukićem. Uprava mu je tvrdoglavo pružala podršku. Na kraju sezone su odlučili da nastave sa njim saradnju, i nakon manje od mesec dana na početku nove, uprava ga menja. Ovakav scenario mi kao navijaču Zvezde itekako odgovara, jer novi trener nasleđuje kriminalno selektiranu ekipu, koja nije nadigrala u dve utakmice ni poluamatere iz Litvanije, koji su zaostajali 20+ bodova iza ekipe koju je Zvezda demolirala sa 40% snage, ali kao zaljubljeniku u fudbal mi je nejasno zašto Partizan već na početku sezone žrtvuje istu?

Sale

pre 5 godina

Ne vredi da dovedu i Murinja. Koga bi on stavio da igra? Umesto da forsiraju talente iz omladinske škole oni dovode strane islužene trećerazredne igrače. Najbolji igrač Francuza je junoša Mbape a kod nas u reprezentaciji igraju trećepozivci. Naravno, ako forsiraju klince onda nema ugradnje od angažovanja stranaca. Zato više i ne gledam te gurače lopti.

Miskec

pre 5 godina

"MIRKOVIC BATA,JEDAN JE MIRKOVIC BATA! Gradsko dete,smeker,veliki Grobar,mislim da je pravo resenje..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 2. avgust 2018 23:52)"
I to je tebi preporuka za trenera, gradsko dete, smeker? Zvezdo ne brini, jos jedna titula na vidiku! Vo imja oca i sina i svjatago duha!!!!

Dag Kristi

pre 5 godina

A gde je Golac u kombinaciji za trenera. A kakav smo fudbal igrali sa njim. Svaki iskreni navijač Partizana pamti utakmice protiv Seltika i Groningena. E takav Partizan i takvog trenera želim.
(peca, 02. avgust 2018 21:54)

Sa ovako selektiranom ekipom,ni Klop ne bi imao igru, a kamoli Golac.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Da bi Partizan igrao bolje, mnoge stvari treba promeniti. Prvo je potrebno da ode ON sa vlasti, pa zatim uprava kluba, pa zatim trener, pa onda i pojedini igraci.
(navijac, 03. avgust 2018 10:48)

Cim ode ON oticice i uprava, klasican domino efekat.

Djole

pre 5 godina

", u Humskoj su videli da je potrebno nešto da se promeni, a to će biti trener."...konstantna greska godinama...uprava, upravu treba smeniti a ne trenere na svaku sezonu ili pola.

rasa

pre 5 godina

Prvo da kazem ja sam veliki Partizanovac. Moje pitanje glasi:Zar Bata i Petric nisu bili protiv ove uprave?? Drugo nema nama boljitka dok se ova uprava ne otera!!

poznavalac

pre 5 godina

Jos jedan cije ime ce potrositi dok ne nadju nekoga iza cijeg imena ce se sakriti kao sto su se sakrili iza Djukica. Pozdrav od navijaca Crvene Zvezde.

Mihajlovic

pre 5 godina

Zar ne bi trebali Ivicu da smenite? Pitam samo jer je on taj koji je doveo ove drugoligaske igrace. Veliku gresku ste napravili. Partizan nema igrace. Svi pricaju kao, nov trener i jos 3,4 pojacanja i bice ok, pa ljudi da je dobio ta pojacanja i Djukic bi imao bolje rezultate. Suma je najveci promasaj u istoriji srpskog fudbala i njegovo dovodjenje rezultat je ko zna kakvih dilova. Idu vam teska vremena ne zbog Zvezde nego zbog Ivice i ekipe koji ce vas rasturiti.

Nenad

pre 5 godina

Neka dodje Radomir Antić da promeni ceo strucni stab, igracki I upravu ako je moguće. Pa da se možemo nadati ligi šampiona sledece godine. Napred Partizan!!
Sportski pozdrav

navijac

pre 5 godina

Da bi Partizan igrao bolje, mnoge stvari treba promeniti. Prvo je potrebno da ode ON sa vlasti, pa zatim uprava kluba, pa zatim trener, pa onda i pojedini igraci.

Samo čovek

pre 5 godina

Trener je problem i to je fakat. Bila je uprava ista kad je bio Nikolic pa znamo kako se to zavrsilo. Trener je kljuc, najbolji pokazatelj imamo kod Zvezde, uprava na celu sa Terzicem ne treba da se komentarise, ali zato Milojevic radi vrhunski posao.

Bacoom

pre 5 godina

Ne valja Đukić smenjuje se još od zimske pauze i sada kada konačno jeste , ne valja naslednik.Pa koga bi vi??? Gvardiolu, Murinja, Klopa? Ajde malo realnosti ako uopšte znate šta je to. Odbili su nas zvučniji kandidati( Stanojević, Ivić...Nikolić otišao zbog bolje ponude), a zakoni tržišta su takvi kakvi su pa trenutno je i ovo ok opcija. Dajte malo podrške a ne samo kao strine da zamerate.Možda ovo bude i šok terapija pa se malo trgnu i bolje zaigraju. U svakom slučaju dok je god ova Napredna uprava na čelu i glavni i odgovorni na čelu države ne očekujte previše.

majstor

pre 5 godina

Greska. Nije Djukic kriv nego igraci. Jednostavno numeju. Pustite coveka na miru. Batica je legenda ali neiskusan do koske i nista on tu nece promeniti.

ccc?

pre 5 godina

Rukovodstvo kluba, dovede trenera, postavi sportskog direktora. A onda nema rezultata i krivi su oni ali rukovodstvo nije? Ono ostaje i njih niko ne smenjuje? Gospodo , Vi koji vodite Partizan, lose radide, bolje receno NEMATE POJMA! Ne oslusujete sta kazu navijaci a oni vise od pola godine, NAJMANJE, stalno pricaju da trener nema pojma? Vi mu dajete podrsku, pa vam je tek sada doslo da Djukic trebe da se smeni?

SchOne

pre 5 godina

Uprava da je užas to stoji ali je imala i onaj ubod sa Markom Nikolićem kada su razbijali sa fudbal. E sad tu je bio i Leonardo . Iliev je ovde sa Sumom ozbiljno pogrešio.

Vuk

pre 5 godina

Pravda za Djukelu, vidi se kako tim raste i da ce to biti sve bolje. A bitno je da Partizan ide po protivnika a ne obrnuto sem ako uleti nezgodni Radnik iz Surdulice :)

Pitaj druga Pajkovica

pre 5 godina

Upali ste u grupu EL i prosli je cak. Zatim sad prolazite u kvalifikacijama vec drugog protivnika i vama trener ne valja nego ga otpustate?!
Nisam Grobar al da vas pitam nesto, jeste li vi realni?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Odlicno resenje, taman da napise i drugu knjigu o "postenju" Partizana.
(Cubaka, 03. avgust 2018 11:31)

Ovog puta je odlucio da pise o "postenju" Zvezde. Bice to pravi esej.

miško

pre 5 godina

Zvezdini treneri do svetske titule.Branko Stanković temelj igre,Vasović iskustvo osvajanja evropskih trofeja,Šekularac šarm i lepota u igri,Ljupko rad na terenu,Popović iznudjeno rešenje .Miljanić sve osmislio kao projekt evropske Zvezde.Uporedite i eto odgovora.Džaja i Cvele kao šlag na peharu svetskog i evropskog prvaka.

miško

pre 5 godina

Partizan prati savremena kretanja u FSS, tamo su njegovi kadrovi i oni utiču na politiku koju vodi klub.Pošto je iskustvo pokazalo se bivši igrač, bez iskustva je najbolje rešenje.Opozicija sa skupštine kluba počela da deluje.

Ovo je smešno

pre 5 godina

Dovesti 3-5 ozbiljnih igrača koji prave razliku. Ko je Kleo u ovom timu? Imamo li igrače poput Dijare, Moreire, Oumarua, Živkovića, Evertona, Žuke. Ništa. Kakav je ovo tim? Zašto su Ožegović i Suma i dalje tu? Zašto je Iliev koji ih je doveo i dalje tu? Zašto je uprava kluba koji igra proleće u Evropi a ne isplaćuje redovno plate igračima i dalje tu? Da li nam je u interesu titula?

analiza

pre 5 godina

"Samo da Vučelić ostane. Bilo bi pogubno da takvo oličenje časti, poštenja, doslednosti, istine i političke čistote napusti klub."
(Iks)
Nego,to se ne radja dva puta.Na srecu.
Mada je Vucela tu doveden,bas kao i buckasti pravnik ,da laju na komsiluk i novinare,po potrebi i da brane gazdu.
Iliev,samoproklamovani bombas,posebna je prica(pogodio za Lea i Djurdjevica i sve ostalo uprskao-mrzi me da proveravam da li ih je on doveo ili ne).Tomic je doveo najbolje strance u Par-Mo,Dijara,Zuka.Ta trojica su ucinila da Djukic zalici na trenera.
Djukicev problem je isti kao sa Sumom-on mozda i nesto zna,ali ne ume da pokaze,zainatio se i nece da se trudi.Obojica su i bezobrazni(komunikacija Djukica sa navijacima u Surdulici).Suma je uz to i neinteligentan i sebican-bar je takav na terenu.
I sa ovakvim likovima u Upravi,sa takvim trenerom,sa takvim najskupljim igracem-dobro je da jos postoji Par.Ej,na zadnjoj utakmici je najbolji igrac,covek koji je spasao klub bruke-Miletic!!!Covek koji pre 10 god ne bi smeo ni da prodje pored stadiona zbog netalentovanosti-takav covek nas odvede kolo dalje.

Dete partizana

pre 5 godina

Alo bre kakav Bata Mirkovic, kakvo on iskustvo ima?
@Batko pamcenje mu kratko.

Kakvo iskustvo?
Ima 46 g.
Igrao za Partizan, Atalantu, Juve, Fener.
Za reprezentaciju 60 nastupa.
Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.
Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?
O autoritetu da ne pricamo.

Никола

pre 5 godina

Ни свети Петар не може помоћи оваквом Партизану ! Ништа не може спречити доминацију Звезде у наредних 10 година.

BBRS

pre 5 godina

reprezentaciju 60 nastupa.Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?O autoritetu da ne pricamo. 
(Dete partizana, 02. avgust 2018 21:07) Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)

Ako ću da biram između najuspešnijeg i najboljeg, biram ovo drugo, a to je, neprikosloveni Vladan Milojević.
Da Murinja dovedete, opet bi Zvezda imala boljeg trenera, ne uspešnijeg, nego boljeg !

...

pre 5 godina

Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)

ako se racunaju vekovi i milenijumi, onda sigurno da..koliko je Ljupko bio na klupi dok nije dosao do finala KES-a? 5-6 utakmica jel tako, od pocetka ciklusa. I sta je posle toga uradio, jel ima neki trag?! Nije ga bilo nigde. Pa vise je Piksi napravio u kontinuitetu nego ova dvojica koja vise ne postoje nigde.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 5 godina

Niko nije bio cuo ni za Stanojevica pre 8 godina, pa smo igrali ko Barsa... Mirkovic nece biti gori od Djukica, to je sigurno, nemoguce je imati goru igru od ove...

Rajko

pre 5 godina

Sramota ako se smeni djuka. Da li se ceni da nam je on I igraci iz prosle godine prezimili u evropi. Da li i jedna uprava nema veze koji je klub da omoguci trenerima par godina na klupi da se oforme jaki klubovi i da napredujemo iz godine u godini u evropu. Nije smak sveta biti u vrhu na tabeli da plasman bude medju prva tri iz godine u godini. Naravno da treba truditi se da bude partizan sampion u domacoj ligi ako vec nekad ne moze bar neka bude medju prve 3 na tabeli da bi se mogla igrati evropa. Pa ljudi moji sta je partizan uradio u evropi od 90tih godina pa ovamo jesmo bili par puta ucesnici lige sampiona a da li smo prezimili koji god da je trener vodio partizan NIJE. Jedino je vermezovic i djuka uradili nesto u evropi. I sta sad ako dodje bata i recimo vrati titulu u domacoj ligi da li nam on garantuju plasman iduce godine u ligu sampiona i da prezimimo. Ovi potezi nasih uprava su stvarno smesni. Daj radite posao kako treba da se radi sa strpjlenjem i nikakvog uplitanja sa strane da konacno nam fudbal procveta. Ako hocemo da budemo svetski poznati u fudbalu moramo da iz godine u godini imamo veliku ulogu u evropi.

Kontraš

pre 5 godina

reprezentaciju 60 nastupa.Pomocnik najuspesnijem Srpskom treneru Tumbakovicu.Treba li jos vece iskustvo da bi bio bolji od ovog Djukica?O autoritetu da ne pricamo.
(Dete partizana, 02. avgust 2018 21:07) Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.

Kontraš

pre 5 godina

Najuspešniji Srpski treneri Ljupko Petrović i Vladica Popović, KEŠ i Tokio batice, Tumba nikad neće biti ni blizu ta dva trofeja.(Kontraš, 02. avgust 2018 21:55)ako se racunaju vekovi i milenijumi, onda sigurno da..koliko je Ljupko bio na klupi dok nije dosao do finala KES-a? 5-6 utakmica jel tako, od pocetka ciklusa. I sta je posle toga uradio, jel ima neki trag?! Nije ga bilo nigde. Pa vise je Piksi napravio u kontinuitetu nego ova dvojica koja vise ne postoje nigde.
(..., 02. avgust 2018 22:02)Vi pamtite Tumbu, a mi Ljupka i Vladicu. Toliko o Vama i nama.

Realno

pre 5 godina

Dovedite igrače bre!

Leonardo nema klub,vi ćutite !!
-------------------------------------------------------------
Leonardo nema klub, Partizan očigledno nema pare...
Dok je jakih naprednjaka, nema jakog Partizana. Nema potrebe više kidati živce. Stvari su i više nego očigledne. Možda će da učite neku kompezaciju u vidu uzdizanja košarkaškog kluba jer su široke narodne mase vezane za fudbal. Tu se sva priča o FK Partizan završava...

Crna mamba

pre 5 godina

Kad je Ivan Tomic poceo sezonu kao trener smenjen je posle par kola...
Saopstenje uprave je bilo da su u dogovru sa navijacima odlucili sa smene trenera
Ej ....u dogovoru sa navijacima...kao u velikim klubovima poput Bajerna,Juventusa,Ajaksa...navijaci smenjuju trenera!!!!
Cini mi se da ce i ove godine...sto znaci samo jedno da klub vode navijaci...
Djuka uz tebe smo!!!!!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ovaj levi na slici ce biti novi trener Partizana iako se zestoko protivim tome. Bato Mirkovicu sto dalje od Partizana.

karlito

pre 5 godina

Sa Djukom ili bez njega, vi ne igrate evropu ove jeseni
Djukic jeste los ,ali ne vidim sta bi se promenilo i sa boljim trenerom...jednostavno,nema Partizan kvalitet i to je cinjenica.

Bivši košarkaš

pre 5 godina

Nama sve jedno i jedan i drugi su vrsni i dokazani stručnjaci! Ostao ili otišao a umesto njega dodje Batica, pa divno! Raspadate se, možda bi najbolje bilo da poverenje ukažete našem proslavljenom fudbaleru i selektoru Krstaji. To bi bio pun pogodak za jedan takav "gigant" kao što je partizan.

capo do tutti capi

pre 5 godina

Већ видим сценарио пролажења квалификација за ЛЕ некако, онда узимање 3,4 бода тамо у групи... Док нас цигани слажу у нашој лиги и имају 33 бода више од нас, а Илијев спрема бомбе из седме лиге Босне за сл сезону и наравно Ђукара ништа не замера играчима и хвала Богу узима кинту. Хвала Богу па постоји кошарка, каква год да је у предходних пар година код нас.

Kiza

pre 5 godina

Svi znamo kako je Tumbakovic vodio Partizan, nije mogao da odigra evropsku utakmicu a da nije primio 5 golova. Ako je tako ucio i Mirkovica, tesko nama. Ovaj Ilijev stvarno ne zna gde udara.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Djukic ima 9 zivota, odnosno preziveo je nekoliko "ostavki" tako da ne bi me cudilo da i sutra nakon sastanka nastavi da vodi ekipu. A i bolje da on ostane nego Mirkovic neiskusni da bude trener.
Odgovor za onog sto mi nabrojao za koje je klubove igrao Bata i koliko ima godina, druze prvi i poslednji klub koji je Bata trenirao je SINDJELIC iz druge lige, jel ti hoces da opet igramo jadno kao pod komandom Ivana Tomica, jel hoces da opet igramo 0:0 protiv Backe, jel hoces da nas opet izbaci neko Zaglebje iz LE, odnosno Nordsjeland? U redu, neka Bata bude novi trener ali znaj da se nista pozitivno nece postici, nikakav boljitak se nece osetiti ako on odmeni Djukica. Za buduceg trenera Partizana podrzavam samo Paunovica, Zahovica, Milanica, Vanju Radinovica i Dejana Vukicevica. Ali s obzirom kako uprava radi i kakve poteze povlaci ocekujte braco da neko od ovih likova: Stolica, Dzimi Maric, Vanic, Vlado Capljic, Slavenko Kuzeljevic, Izet Ljajic bude novi trener Partizana umesto Djukica. Gde je i sta radi Milan Rastavac? On bi sastavio ovaj rasrafljeni Partizan i doneo sjajne rezultate.

Kontraš

pre 5 godina

Ovaj levi na slici ce biti novi trener Partizana iako se zestoko protivim tome. Bato Mirkovicu sto dalje od Partizana.
(Batko pamcenje mu kratko, 02. avgust 2018 20:51) A ko tebe šta pita da se ti žestoko protiviš?

miško

pre 5 godina

Zvezdini treneri do svetske titule.Branko Stanković temelj igre,Vasović iskustvo osvajanja evropskih trofeja,Šekularac šarm i lepota u igri,Ljupko rad na terenu,Popović iznudjeno rešenje .Miljanić sve osmislio kao projekt evropske Zvezde.Uporedite i eto odgovora.Džaja i Cvele kao šlag na peharu svetskog i evropskog prvaka.

peca

pre 5 godina

A gde je Golac u kombinaciji za trenera. A kakav smo fudbal igrali sa njim. Svaki iskreni navijač Partizana pamti utakmice protiv Seltika i Groningena. E takav Partizan i takvog trenera želim.

не лупај

pre 5 godina

Igor Duljaj pomocnik u Sahtjoru koji gaji napadacki stil bi bio odlicno resenje za nas al pitanje dal bi covek doso u ovo rasulo od kluba i drzave
(Marko, 02. avgust 2018 21:52)

Можда ниси обавештен да је Украјина много веће расуло од државе?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

A ko tebe šta pita da se ti žestoko protiviš?
(Kontraš, 02. avgust 2018 21:57)

Sine ovo je portal gde u komentarima "komentatori" iskazuju svoja misljenja ,to si do sada trebao da shvatis. A moje misljenje je da je Bata pogresno resenje i zato se protivim tome.

uefamafia

pre 5 godina

Partiza će nekako da se "dovuče" do LE,evo videćete...
Prelazni rok je do 31.Avgusta zar ne?!

Dovedite igrače bre!

Leonardo nema klub,vi ćutite !!

Rondo

pre 5 godina

Vermezovic, Milinkovic, Nikolic, Drulovic, Djukic, Mirkovic... sve trenerske velicine.
Mirkovic je mozda i najveca. ?
Srecno!
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 2. avgust 2018 22:37)

Ja bi vratio Mateusa ako je to ikako moguće.

Srdjan

pre 5 godina

Ako su bili nezadovoljni radom trenera, trebalo je da ga smene krajem prosle sezone kada je bilo jasno da je CZV prvak. Menjati trenera posle nekoliko utakmica je ludost, pri tom kriza rezultata i ne postoji. Igra jeste losa ali sa kadrom koji ima tesko da ce neko bolje da igra. Po meni, treba promeniti sportskog direktora a trenera ostaviti bar do polu-sezone. Tada, ako su rezultati losi treba uzeti novog trenera da sprema tim za sledecu sezonu. Ali nema ovde pre svega pameti, planira se najduze do mesec dana unapred, nema vizije, nema strategije...

BBRS

pre 5 godina

Puna podrška Đukiću !
Čekaj, zar vi mislite da će Partizan igrati bolje ako ovaj pomoćnik trenera silne CG reprezentacije, preuzme kormilo FKP ?
Ne budite smešni. Sve dok se ne krene sa smenama od ekonoma pa naviše uspeha nema.
I sad je Mirković trenerčina jel da, ili je ipak on jedini pristao da upravlja već do pola potopljenim brodom i to baš u trenutku dok tone velikom brzinom ?!
Nedajte se zavarati, ovo je samo pokušaj da se skrene pažnja sa većih, glavnih problema, a to je kompletna uprava kluba.
Ipak je najlakše sve svaliti na Đuku a svoju fotelju sačuvati i nastaviti po starom.
Đuka, iako sam Ciganin, svestan sam da je tvoja krivica možda i najmanja od svih foteljaša u FKP, a ovo mislim ozbiljno, nije provokacija.

ZaPartizanovce

pre 5 godina

Samo da napomenem da je Djukic zapoceo dominaciju Partizana od 5 osvojenih titula,igrali su strasan fudbal u vreme Moreire,Zuke i Dijare. Ostavio Partizan na prvom mestu Jokanovicu. Sa mladom reprezentacijom igrao finale Evropskog prvenstva za mlade. Nije Djukic kriv,nego uprava,sa Ilijevim koji dovodi Sumu i ostale bofl igrace. Ali njih niko ne tera, amateri vode velikog rivala.

Лепи Цане

pre 5 godina

Није ми јасно зашто га смењују? Резултати у квалификацијама за ЛЕ су солидни, само један кикс у првенству.
Па да бар доводе неког тренера, него Бату Мирковића који никад ниједан тим није водио као тренер.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Vermezovic, Milinkovic, Nikolic, Drulovic, Djukic, Mirkovic... sve trenerske velicine.
Mirkovic je mozda i najveca. ?
Srecno!

Walter

pre 5 godina

Puna podrška Đukiću !Čekaj, zar vi mislite da će Partizan igrati bolje ako ovaj pomoćnik trenera silne CG reprezentacije, preuzme kormilo FKP ?Ne budite smešni. Sve dok se ne krene sa smenama od ekonoma pa naviše uspeha nema.I sad je Mirković trenerčina jel da, ili je ipak on jedini pristao da upravlja već do pola potopljenim brodom i to baš u trenutku dok tone velikom brzinom ?!Nedajte se zavarati, ovo je samo pokušaj da se skrene pažnja sa većih, glavnih problema, a to je kompletna uprava kluba.Ipak je najlakše sve svaliti na Đuku a svoju fotelju sačuvati i nastaviti po starom.Đuka, iako sam Ciganin, svestan sam da je tvoja krivica možda i najmanja od svih foteljaša u FKP, a ovo mislim ozbiljno, nije provokacija.
(BBRS, 02. avgust 2018 22:12)
Ovo je dovoljno svakom postenom grobaru da vidi u kome je bio problem

Sergio

pre 5 godina

Đukić mora da ode, ali to više nije dovoljno. Mora da ode Ilijev, Vazura, Pantić i svi oni koji su tvrdoglavo insistirali na njegovom ostanku i kada je i najvećem laiku bilo jasno da čovek nema pojma.
Svi napolje!

emina jevtic

pre 5 godina

Zasto DJUKIC ?

Pa ovo je najolosiji Partizanov sastav od postojanja kluba
nemam komentara.

Posle dugo godina odgledao sam 3 mecha liga evrope Nasih presdavnika
pojedini igraci sa ovakvom tehnikom ne mogu ni u 5 Englesku ligu
kad cujem komentar RTS voditelja covek pao sa marsa
prosao je SPARTAK I PARTIZAN ali ovo je jad i beda od fudbala!

Murinjo

pre 5 godina

Za stanje u Partizanu najodgovorniji je Ilijev. Zato što je sa Đukićem zaključio po klub nepovoljan ugovor po kojem trener nema nikakvu odgovornost za kvalitet igre i rezultate, zato što je skupo platio Sumu koji više smeta u igri nego što koristi, a i ostala "pojačanja" su ispod prvoligaškog proseka. Umesto Ilijeva ja bih na poziciji sportskog direktora rado video Petrića ili Tomića koji su u vreme kada su vodili klub doveli Moreiru, Diaru i Žuku sa kojima je Partizan igrao lep fudbal i imao dobre rezultate.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Samo Katanec, Slaven Bilic ili Milanic. Bata neka ide da trenira Sopot, Tsk iz Backe Topole ili jos bolje neka asistira tamo Roganu. Ee daj taj Predrag Rogan je takodje perspektivan trener.

milanns

pre 5 godina

Mladena Krstajica za novog trenera! On je proveren strucnjak, kad ja na football manageru mogu istovremeno da vodim i tim i reprezentaciju, sto i on ne bi mogao na javi :)

Grobar iz Grčke

pre 5 godina

Sve treneri s velikim iskustvom i rezultatima! Jedan samo bio pomoćnik, drugi vodio Bežaniju 3 utakmice, Rad 4 i Čuku 5! Dosta dovođenja drugara! Navijači traže pravog trenera! A drugari neka se uče negde drugde, pa ako se dokažu neka dođu u veliki klub!

Marko

pre 5 godina

Igor Duljaj pomocnik u Sahtjoru koji gaji napadacki stil bi bio odlicno resenje za nas al pitanje dal bi covek doso u ovo rasulo od kluba i drzave

stoler

pre 5 godina

Bata Mirkovic mi je apsolutno najomiljeniji igrac Partizana svih vremena. Ali potpuno pogresan momenat za njega da dodje,sa ovakvom upravom i rukovodiocima,sa presmenim timom gde nista apsolutno ne valja,nije dobro za njega. Zaista bih voleo da nam on bude trener ili sportski direktor umesto ovih nesretnika,ali nikako sa ovakvim saradnicima.

nesa80

pre 5 godina

djukic je vrhunski strucnjak samo se mnogo NE uzbudjava...nek prica ko sta hoce ali ja bi danas izveo sumu posle 20minuta,nebih ga vise stavio ni lopte da skuplja koliko je to prevara od igraca a on ga nevadi na poluvremenu i dobija crveni karton.samo po ovom potezu se vidi koliki je to trenerski mag.ekipa mu ocajna on im aplaudira,toliko je bezvoljan,bez energije...on i iliev su vukli nase preduzece i dovukli ga dovde,kazem ja vrhunski strucnjak

Objektivno

pre 5 godina

Pustite coveka da zavrsi sezonu,ako je vec selektirao ekipu.Ovako ce pljunete 600 000e za njegov preostali ugovor i jos dovodite neiskusnog trenera.

Pitaj druga Pajkovica

pre 5 godina

Upali ste u grupu EL i prosli je cak. Zatim sad prolazite u kvalifikacijama vec drugog protivnika i vama trener ne valja nego ga otpustate?!
Nisam Grobar al da vas pitam nesto, jeste li vi realni?

cane...

pre 5 godina

obozavao sam Baticu kao igraca nadam se da me kao trener nece razovarati... samo da dovede princeze u red... a imace posla sa Ozegovicem, Lolom, bekom Mileticem... srecno Batice moj !!!


:)))

Zemo

pre 5 godina

Lotar Mateus ili nista.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 2. avgust 2018 23:02)

Samo on može da podigne ovu ekipu ..

Zoran Živančević

pre 5 godina

Mi Partizanovci od našeg voljenog kluba tražimo vrhuske rezultate.Volimo
kada nas oduševe lepom igrom i postignutim golovima,jer svrha ove igre
je dati gol više od rivala.Mi znamo kada igraju i stvaraju šanse za gol
ali lopta nekada neće u mrežu.Ali najviše ne volimo apatičnost u igri,
kada igraju da bi samo odradili neku utakmicu.

naravno

pre 5 godina

Jest da je taktika..iskreno nisam video nikakvu taktiku...Djukic ke loš to stoji,alo nije on na terenu.Pogledajte igrace..to ne zna na koju stranu sutiraju..ima dosta i u igracima..Jednostavno,loši su...nema tu boljitka ko god da dodje...nažalost.

Partizanovac

pre 5 godina

Batu Mirkovića izuzetno cenim kao igrača. Kakav je trener ne znam, ali bih mu poručio, iz najbolje namere, da ne dolazi u ovakav partizan sa nesposobnom upravom i šesnaest grupacija grobara, da ne pominjem veliku armiju internet stručnjaka, koja posebno vodi računa o bogatstvu jezika fudbalskog trenera.

Vujo

pre 5 godina

Partizan je prosao cilj je ostvaren. Cestitke treneru i igracima. Sigurno da nam nedostaje kvalitetan stoper, poslovoda i dobar dobar centarfor.

балфуд нам је брука

pre 5 godina

Једино приватизација може да спаси Партизан. Све остало је испирање шупљег у празно и пуњење џепова.

Slobodan Mihajlović Bob

pre 5 godina

Soumah sumarum, posle dvomeča sa Trakajem čini mi se da ove sezone, i pored smene trenera, Partizanu predstoji samo još jedan dvomeč u Evropi.

majstor

pre 5 godina

Greska. Nije Djukic kriv nego igraci. Jednostavno numeju. Pustite coveka na miru. Batica je legenda ali neiskusan do koske i nista on tu nece promeniti.

Paranoid Android

pre 5 godina

Igra katastrofa.... Sumu forsiraju a on bleda senka na tetenu
(Mizuno, 2. avgust 2018 20:48)

Ne mozes biti bleda senka necega sto nije ostavilo nikakav trag!

Iskreno, mislim da ce Partizan uci u sledece kolo sa prednoscu ..

Pedja

pre 5 godina

Ne razumem kad citam ovo kako bi eticki Djukic trebalo da podnese ostavku. Zasto bi? Ima dobar ugovor, dobro je placen i ako Partizan hoce da ga se resi, treba da ga isplate do kraja ugovora. E Partizan se stiso za pare, a nisu zalili 2 miliona za Sumu. Covek radi za pare, nema pojma, ali verujem da ce tuziti Partizan ako mu ne plate i poslednji dinar.

lemi

pre 5 godina

Mozda Djuka nije poslozio sve kockice ali mene stvarno zanima kakvo to trenersko iskustvo ima Bata Mirkovic. Da se razumemo jako ga cenim kao igraca i kao coveka ali ljudi da li smo mi normalni. A da nismo.

Kajser

pre 5 godina

Nikada oni nebi smenili Djuku, da nije pocelo skandiranje "Uprava napolje". I sad ce da dovedu Batu, pa da ga smene posle 10 kola kao Tomica,Drulovica... Svaka cast Bati, ali Partizanu ne treba trener pocetnik u ovom trenutku. Mada, ko zna, mozda i ispadne dobro.

Nenad

pre 5 godina

Neka dodje Radomir Antić da promeni ceo strucni stab, igracki I upravu ako je moguće. Pa da se možemo nadati ligi šampiona sledece godine. Napred Partizan!!
Sportski pozdrav

Vuk

pre 5 godina

Pravda za Djukelu, vidi se kako tim raste i da ce to biti sve bolje. A bitno je da Partizan ide po protivnika a ne obrnuto sem ako uleti nezgodni Radnik iz Surdulice :)

Marko

pre 5 godina

Ova uprava nema neki kodeks casti sto niste dali coveku otkaz posle kraja prosle sezone seli za sto i rekli djuka brate sta da ti kazemo izgubio si titulu i derbi nego ovako ko nekog psa isterujete.Bata Mirkovic je navijacima jedan od najomiljenih plasim se da ce mu se sroza ugled u ocima navijaca jer objektivno ovaj tim nema kvalitet za titulu i evropu.DJUKA HVALA I SRECNO

Miskec

pre 5 godina

"MIRKOVIC BATA,JEDAN JE MIRKOVIC BATA! Gradsko dete,smeker,veliki Grobar,mislim da je pravo resenje..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci nemaju blama, 2. avgust 2018 23:52)"
I to je tebi preporuka za trenera, gradsko dete, smeker? Zvezdo ne brini, jos jedna titula na vidiku! Vo imja oca i sina i svjatago duha!!!!

navijac

pre 5 godina

Da bi Partizan igrao bolje, mnoge stvari treba promeniti. Prvo je potrebno da ode ON sa vlasti, pa zatim uprava kluba, pa zatim trener, pa onda i pojedini igraci.

Bacoom

pre 5 godina

Ne valja Đukić smenjuje se još od zimske pauze i sada kada konačno jeste , ne valja naslednik.Pa koga bi vi??? Gvardiolu, Murinja, Klopa? Ajde malo realnosti ako uopšte znate šta je to. Odbili su nas zvučniji kandidati( Stanojević, Ivić...Nikolić otišao zbog bolje ponude), a zakoni tržišta su takvi kakvi su pa trenutno je i ovo ok opcija. Dajte malo podrške a ne samo kao strine da zamerate.Možda ovo bude i šok terapija pa se malo trgnu i bolje zaigraju. U svakom slučaju dok je god ova Napredna uprava na čelu i glavni i odgovorni na čelu države ne očekujte previše.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Odlicno resenje, taman da napise i drugu knjigu o "postenju" Partizana.
(Cubaka, 03. avgust 2018 11:31)

Ovog puta je odlucio da pise o "postenju" Zvezde. Bice to pravi esej.

miško

pre 5 godina

Partizan prati savremena kretanja u FSS, tamo su njegovi kadrovi i oni utiču na politiku koju vodi klub.Pošto je iskustvo pokazalo se bivši igrač, bez iskustva je najbolje rešenje.Opozicija sa skupštine kluba počela da deluje.

Imam rešeniiiiiije

pre 5 godina

Lepo se videlo kako je Partizan živnuo kad je sudija izbacio Sumu. Mogao je i Đukić da ga izbaci ali bi uveo Ožegovića i napravio još gore.

Dag Kristi

pre 5 godina

Prošle sezone je Partizan imao kriminalnu igru sa Đukićem. Uprava mu je tvrdoglavo pružala podršku. Na kraju sezone su odlučili da nastave sa njim saradnju, i nakon manje od mesec dana na početku nove, uprava ga menja. Ovakav scenario mi kao navijaču Zvezde itekako odgovara, jer novi trener nasleđuje kriminalno selektiranu ekipu, koja nije nadigrala u dve utakmice ni poluamatere iz Litvanije, koji su zaostajali 20+ bodova iza ekipe koju je Zvezda demolirala sa 40% snage, ali kao zaljubljeniku u fudbal mi je nejasno zašto Partizan već na početku sezone žrtvuje istu?

rasa

pre 5 godina

Prvo da kazem ja sam veliki Partizanovac. Moje pitanje glasi:Zar Bata i Petric nisu bili protiv ove uprave?? Drugo nema nama boljitka dok se ova uprava ne otera!!

ccc?

pre 5 godina

Rukovodstvo kluba, dovede trenera, postavi sportskog direktora. A onda nema rezultata i krivi su oni ali rukovodstvo nije? Ono ostaje i njih niko ne smenjuje? Gospodo , Vi koji vodite Partizan, lose radide, bolje receno NEMATE POJMA! Ne oslusujete sta kazu navijaci a oni vise od pola godine, NAJMANJE, stalno pricaju da trener nema pojma? Vi mu dajete podrsku, pa vam je tek sada doslo da Djukic trebe da se smeni?

Dag Kristi

pre 5 godina

A gde je Golac u kombinaciji za trenera. A kakav smo fudbal igrali sa njim. Svaki iskreni navijač Partizana pamti utakmice protiv Seltika i Groningena. E takav Partizan i takvog trenera želim.
(peca, 02. avgust 2018 21:54)

Sa ovako selektiranom ekipom,ni Klop ne bi imao igru, a kamoli Golac.

Sale

pre 5 godina

Ne vredi da dovedu i Murinja. Koga bi on stavio da igra? Umesto da forsiraju talente iz omladinske škole oni dovode strane islužene trećerazredne igrače. Najbolji igrač Francuza je junoša Mbape a kod nas u reprezentaciji igraju trećepozivci. Naravno, ako forsiraju klince onda nema ugradnje od angažovanja stranaca. Zato više i ne gledam te gurače lopti.

BJ

pre 5 godina

Djukic treba i mora da bude smenejn ali ne samo on.Sta je sa sportsim direktorom, sta je sa upravom na celu sa Vucelicem.Od kada oni vode Partizan samo neuspeh do nespeha.Ona titula od prosle godine je samo splet srecnih okolnosti a ne rezultat rada i njihovog znanja.

SchOne

pre 5 godina

Uprava da je užas to stoji ali je imala i onaj ubod sa Markom Nikolićem kada su razbijali sa fudbal. E sad tu je bio i Leonardo . Iliev je ovde sa Sumom ozbiljno pogrešio.

Pfc

pre 5 godina

Uprava napolje,nije dovoljno da samo Djukic ode,svi ste podjednako krivi sto ste nas lagali da je kao sve ok,a svima je bilo jasno da nije.

Djole

pre 5 godina

", u Humskoj su videli da je potrebno nešto da se promeni, a to će biti trener."...konstantna greska godinama...uprava, upravu treba smeniti a ne trenere na svaku sezonu ili pola.

runner

pre 5 godina

Хтео бих да ове силне поштоваоце лика и дела Мирослава Ђукића приупитам пар ствари. Наиме, коју је то велику партију Партизан пружио у његовом једногодишњем мандату? Је л'можда оно полувреме против Динама из Кијева у ком смо водили 2:0 а у наставку фијаско? Је л' можда добио и један од 3 дербија са Звездом? Јесу ли његови пулени у тим утакмицама постигли и један гол из игре? Да ли су у последњем дербију, сем шута са беле тачке, упутили и један ударац у оквир гола? Ко од 8 тимова из тзв. play-off-а није узео бодове Партизану? Колико је у прошлом првенству Партизан просуо бодова на властитом терену? Које је он то играче створио и колико је Партизан њиховом продајом зарадио? Како игра ФК Партизан у последњих месец дана? Да ли та игра обећава опстанак нашег тима у ЛЕ и, бар, play-off у СЛС? И на крају, да ли стварно верујете да ће се његовим останком нешто изменити на боље? Искрено вам кажем, било ко да дође на његово место Партизану не може и неће бити горе.

Mihajlovic

pre 5 godina

Zar ne bi trebali Ivicu da smenite? Pitam samo jer je on taj koji je doveo ove drugoligaske igrace. Veliku gresku ste napravili. Partizan nema igrace. Svi pricaju kao, nov trener i jos 3,4 pojacanja i bice ok, pa ljudi da je dobio ta pojacanja i Djukic bi imao bolje rezultate. Suma je najveci promasaj u istoriji srpskog fudbala i njegovo dovodjenje rezultat je ko zna kakvih dilova. Idu vam teska vremena ne zbog Zvezde nego zbog Ivice i ekipe koji ce vas rasturiti.

poznavalac

pre 5 godina

Jos jedan cije ime ce potrositi dok ne nadju nekoga iza cijeg imena ce se sakriti kao sto su se sakrili iza Djukica. Pozdrav od navijaca Crvene Zvezde.

cartmanx

pre 5 godina

Bata sjajan kao i igrac,ali ne znam koliko je spreman shodno iskustvu da bude trener PFC,da ne bude kao sa Tomićem. Trebalo je po završetku sezone traziti iskusnog, npr.A.S.,Stolica,Ivića ..tako da je obrni okreni kriva uprava,nemamo neke igrače,ali činjenica je da su mnogi pod Djukom postepeno "zaboravljali"fudbal kao što je i on "zaboravio" kako se vodi klub,zaista ne znam šta se desilo s čovekom.Inače,apsolutno saglasan da je za ovo stanje kriva uprava, da nam trebaju pojačanja na nekoliko pozicija.

Samo čovek

pre 5 godina

Trener je problem i to je fakat. Bila je uprava ista kad je bio Nikolic pa znamo kako se to zavrsilo. Trener je kljuc, najbolji pokazatelj imamo kod Zvezde, uprava na celu sa Terzicem ne treba da se komentarise, ali zato Milojevic radi vrhunski posao.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Da bi Partizan igrao bolje, mnoge stvari treba promeniti. Prvo je potrebno da ode ON sa vlasti, pa zatim uprava kluba, pa zatim trener, pa onda i pojedini igraci.
(navijac, 03. avgust 2018 10:48)

Cim ode ON oticice i uprava, klasican domino efekat.

analiza

pre 5 godina

"Samo da Vučelić ostane. Bilo bi pogubno da takvo oličenje časti, poštenja, doslednosti, istine i političke čistote napusti klub."
(Iks)
Nego,to se ne radja dva puta.Na srecu.
Mada je Vucela tu doveden,bas kao i buckasti pravnik ,da laju na komsiluk i novinare,po potrebi i da brane gazdu.
Iliev,samoproklamovani bombas,posebna je prica(pogodio za Lea i Djurdjevica i sve ostalo uprskao-mrzi me da proveravam da li ih je on doveo ili ne).Tomic je doveo najbolje strance u Par-Mo,Dijara,Zuka.Ta trojica su ucinila da Djukic zalici na trenera.
Djukicev problem je isti kao sa Sumom-on mozda i nesto zna,ali ne ume da pokaze,zainatio se i nece da se trudi.Obojica su i bezobrazni(komunikacija Djukica sa navijacima u Surdulici).Suma je uz to i neinteligentan i sebican-bar je takav na terenu.
I sa ovakvim likovima u Upravi,sa takvim trenerom,sa takvim najskupljim igracem-dobro je da jos postoji Par.Ej,na zadnjoj utakmici je najbolji igrac,covek koji je spasao klub bruke-Miletic!!!Covek koji pre 10 god ne bi smeo ni da prodje pored stadiona zbog netalentovanosti-takav covek nas odvede kolo dalje.

Ovo je smešno

pre 5 godina

Dovesti 3-5 ozbiljnih igrača koji prave razliku. Ko je Kleo u ovom timu? Imamo li igrače poput Dijare, Moreire, Oumarua, Živkovića, Evertona, Žuke. Ništa. Kakav je ovo tim? Zašto su Ožegović i Suma i dalje tu? Zašto je Iliev koji ih je doveo i dalje tu? Zašto je uprava kluba koji igra proleće u Evropi a ne isplaćuje redovno plate igračima i dalje tu? Da li nam je u interesu titula?