Utorak, 31.07.2018.

09:23

Sada nije bilo gužve – Sergej stigao u Rim, tu je i nova ponuda

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić pojavio se u utorak u Rimu, pošto je zakasnio na zvanične lekarske preglede.

Izvor: B92

Sada nije bilo gužve – Sergej stigao u Rim, tu je i nova ponuda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Pera postar

pre 5 godina

Otkud pravo Inzagiju da se ljuti na SMS sto je zakasnio - on treba da se izvini sto je poceo pripreme pre nego je SMS dosao do sebe (od slave, uspeha u Rusiji)

mich

pre 5 godina

postar i meraklija

PA OVAKVO "GURANJE" ima samo u Srbiji u Evropi i svetu mlade zvezde cute i rade...ovog reklamiraju kao da je Leonardo Di Kaprio smorili su bre, a najvise takvi kao vi koji pljuju sve Srpsko, a sve "tudje" je bolje SMESNI STE.

Jovke

pre 5 godina

Da nece nazad u Belgiju...
(GM, 31. jul 2018 14:22)

Neće. Anderleht i Standard nisu zainteresovani, a Briž nema 5 miliona da plati.

Dexter

pre 5 godina

Sta pricate. Decko kida realno. Ima visinu i snagu a tehniku kao niski igraci. On je nesto tipa Pogba samo bolji cini mi se.
(rale, 31. jul 2018 18:34)

Pogba? Mene više podseća na Raću Petrovića.

Nenad

pre 5 godina

Mene ovde loži što Srbi znaju ko je Sergej Milinković-Savić.
E to mi je hit! Niko ne prati Seriju A, svi uz RTS i Sportklub ali oni znaju!
Videli na Svetskom prvenstvu i razočarao ih.
Umesto da je lepo uzeo loptu, sve sam završio, prešao njih sedmoricu i dao gol!
Mislim da bi Srbi najsrećniji bili kada bi Lotito njega dao za osam miliona, e to bi bilo potaman da se smejemo Sergeju! A to što su Boaći i Leonardo prodati za po 3-4 milke, ma igračine! Fudbalerčine!

samo 7.5-8 za takvu igracinu

pre 5 godina

Ne znam gdje ce i za kakve novce, al najbitnije da i dalje bude skroman momak ko kad se ocjenjivao poslije mundijala

m1k3

pre 5 godina

Da li Vi, "hejteri", mozete da shvatite, da je decko centralni vezni, a prosle godine dao 12 golova za Lazio? Bio je 8 strelac lige, a jedini veznjak u prvih 15 strelaca. Ima strahovit osecaj za prostor i sut. Nije igrao u Hrvatskoj, Srpskoj, Francuskoj ili Holandskoj ligi, nego u Italiji. Dve sezone bez propustene utakmice zbog povrede, ni najmanje. Ima samo 23 godine. Zidan je u njegovim godinama i dalje igrao u Bordou. Neki igraci koje ovde dizete u nebesa u njegovim godinama: Luka Modric u Dinamu, Jorginho u Veroni, Kevin De Bruyne igrao za Wolfsburg, Riyad Mahrez igrao za drugi tim Avra...

Dr Manhattan

pre 5 godina

ovi sto hvale Muslina neka se sete utakmuca sa kraja kvalifikacija (ne onih sa početka ). i na pocetku smo igrali loše ali smo imali srece da nasi protivnici promašuju zicere. Muslin, Krstajic isti đavo, ovo nam je realan domet.
A SMS je uz Tadica i Stojkovica nas najbolji fudbaler

Zis

pre 5 godina

@postar, ništa mi ne uzdizemo nego tako je.. Dirk Nowitzki daje intervju Dan Patrick američki novinar specijalizirani za košarku. Kliknem na video jer je u naslovu Doncic da vidim šta Dirk misli a oni više SP nego o Doncicu i kako ih je Hrvatska oduševila.. Nogomet je čudo..

postar

pre 5 godina

Koji su srbi, oni bi volili da sloni obe noge i da propadne i da kazu i treba ti, nije on izmislio 200miliona, nego mediji.
Hrvati d****ju 30dana poslije SP vazdizu to prsti, prave od njih bogove, a nasi uspjedne Djokovic nasrcu na njega, skoci Spanovic skacu starleta i kao sa vlasti, pa kako ce finasirati, ko je na vlasti sa njim si, pa Jokic, pa SMS...

Ogorceni narod, hvala Bogu da je Republika Srpska odvojena od Vas, mi smo svi za srbe, pa bila to Olga, Jokan, Mitar i Joka, a vi selektujte i djelite.

Ugasiti Partizan i Zvezdu prvo to i krece preporod, komunjare i jugslovenstvo zlo!

Negativni

pre 5 godina

да, карма је чудо. биће најскупљи српски играч у историји. муслин превара. где сад тај вајни стручњак ради? баш ме занима који че му бити следећи посао. неки казахстански фењераш... познато је какво стање и нестручност у савезу, али ламент над муслином, који се клао са грузијом за бод ми је дегунтантан. па он 3. тим аустрије није могао да добије, а добио би бразил? смешно...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (веверица, 31

Rezultat, batice. Rezultat govori o Muslinu, a videli smo šta su Krstajić i SMS uradili - ništa!
Oduvek su dela govorila o ljudima, a priče su za duduke sa foruma.

Ratko

pre 5 godina

Juventus kao nudi 100 miliona a Lacio traži 150. Sad nude manje a ovi i dalje neće. Žabarska posla kako oni pokušavaju da nekog naprave na tržištu ludim i da izdvoje za ovog solidnog igrača ogroman novac. Ako za njega uzmu 50 miliona to će da bude posao veka za Lacio. Ko god je gledao Lacio video je da ovaj momak igra solidno na svojoj poziciji u slaboj Italijanskoj ligi, prosto svako ko prati fudbal je bio zapanjen sa ciframa koje se navodno spominju oko prodaje ovog igrača. On ne ide nigde i ostaje u Laciju i Italijanskom fudbalu. Sve je ovo Muslin video i lepo ga je pitao sine na kojoj ti poziciji igraš da znam gde da te stavim? Odigrao tri cela meča a Krstajić ni u jednom momentu nije pomislio da ga promeni. Nije poveo Fejsu koji igra LŠ barem kao adekvatnu zamenu za veznjake, nego Grujića koji greje klupu. Strašne stvari smo mi gledali.

Mare

pre 5 godina

веверица, 31. jul 2018 11:55)

Jeste on je izgubio sve meceve i najgori je trener ikada, samo mi nije jasno kako nas je odveo na svetsko prvenstvo, sreca mozda? Na srecu se postigne jedan gol na mecu, ali se ne plasira na svetsko na srecu,ali kako da to znate vi koji ste operisani od bilo kakvog sporta.

Sah mat

pre 5 godina

Karma je cudo. Napakostili su Muslinu zbog njega. Ej gde nestadose 180 mil.
@Dike

Nestadose 180 mil? Pa ko je pricao o 180 mil? U stvari stvarno je jadnik i to zbog Musavog. Dobice za njega plafon 80 do 100 mil a on verovatno desetak po sezoni.
I vidi stvarno, karma je cudo. Decko ima 20 god i bas ga karma sustigla
Hoce da iskoci iz koze, bas kao i ti.
A sta je sa Musavim? Karma, sta li je?

neko_treci

pre 5 godina

Ovo je postalo vec daj sta das, nasi "strucnjaci" procenili vrednost oko 200 miliona evra, a ovi bi ga dali sad za 80, a brat bratu sigurno bi ga i poklonili samo da ne smaraju svi sa SMS-ovima.

Mare

pre 5 godina

(Baba Stanojka, 31. jul 2018 12:12)

Vredis onoliko koliko si postigao u zivotu za sebe i porodicu. Mi nismo stoka na pijaci da nas neko licitira, nego ljudi, a nismo ni profesionalni fudbaleri. Tako da poredjenje ti je glupo i fakticki nemoguce. To kao prvo, a kao drugo zemljace moj taj Sergej ima 23 godine, u njegovim godinama su veliki igraci poput oba Ronalda, Mesija, Ronaldinja, Pelea, Maraodne itd vec odavno imali po nekoliko titula osvojenih sa svojim klubovima i reprezentacijama. SMS je prosecan igrac, to zapamti i nikada nista uraditi nece u fudbalu.

STEVO

pre 5 godina

Valjda će i ovo ljeto proći pa će većina ovih što neprestano spominju cifre, početi se baviti ciframa u svojim osnovnim i srednjim školama.

Туп туп

pre 5 godina

Е Кажмане, боље да ниси гурао СМС, можда би смо направили боље резултат на светском, а можда и неби да је био Муслин. Али његова теорија да је СМС добар, али се неуклапа са осталима је тачна. И сад имамо сви пљују тебе, Кокезу,Крстајића, Муслина а СМС-у паде вредност.

zvezdarac

pre 5 godina

Jedino sto je tačno je da Juve početkom juna pomenuo Lotitu da bi možda u nekoj kombinaciji dao ukupno 100 miliona na šta je ovaj odgovorio da ne dolazi u obzir. Drugih ponuda za SMSa Lotito nije dobio.
Nakon SP Juve je napravio kalkulaciju i za nešto preko 100 miliona uzeo Ronalda u poslu vrednom ukupno preko 300 miliona za 4 godine. Računaju da će otplatiti te pare za 2 godine (jednu godišnju platu su otplatili prodajom dresova tokom prve nedelje od potpisa).
Pare za SMSa ne bi otplatili nikad.

Baba Stanojka

pre 5 godina

A u komentarima nema ukupno ni deset razreda osnovne skole. Strasno. Pre nego krenete da komentarisete nekoga, postavite pitanje sebi sta ste vi napravili i koliko bi vredite, pa ako mislite da vredite vise od 1500 dinara slobodno ostavite komentar.

Sutra cete pisati hvalospeve o ovom momku cim napravi neki dobar rezultat. Decko je klasa iznad svih nasih fudbalera, strucnjaci!

Profesor

pre 5 godina

Inace mislim da je najgore sto mozes da uradis da ti je Srbin manager a pogotovo pocetnik kao Kezman, da si mu ti najbolji igrac. Jer taj vidi samo pare, pare, pare i ta medijska pompa u Srbiji je stvorena od Kezmana ne od realne situacije jer nigde se o Sergeju za 150mio ne pise osim ovde. Kezman mu je u glavu uturio da je bog, sredili i garantovali su mu SP sve utakmice u prvoj postavi a sad prc, niko ga nece...i naravno da to ima posledice za mladog momka

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Decko je skroz dobar fudbaler. Naravno da “ne vredi” 120.000.000€ ali to je sada pitanje ponude i traznje. Da je dao neki gol na prvenstvu, mozda bi cak i dobili 100.000.000 ovako je 50-60 verovatno gornja granica. Ali da je decko dobar igrac jeste i ne treba to gledati kroz reprezentaciju jer su bukvalno svi nasi veznjaci i napadaci unazad 20 godina bolje partije pruzali u klubovima nego u reprezentaciji.....

Woody

pre 5 godina

Zašto ste toliko zlobni? Ne razumem šta je u pitanju, zavist, šta li je... Pustite čoveka na miru. Kao da biste se radovali ukoliko propadne.

веверица

pre 5 godina

@дике
да, карма је чудо. биће најскупљи српски играч у историји. муслин превара. где сад тај вајни стручњак ради? баш ме занима који че му бити следећи посао. неки казахстански фењераш... познато је какво стање и нестручност у савезу, али ламент над муслином, који се клао са грузијом за бод ми је дегунтантан. па он 3. тим аустрије није могао да добије, а добио би бразил? смешно...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sergeja da neko plati preko 50 miliona? A onaj jedan presao iz Psz u Totenhem za 26 miliona evra, Brazilac je u pitanju.

Vlada

pre 5 godina

@Borko: U potpunosti delim Vaše mišljenje o Sergeju. Odigrao svaki minut na SP i ništa nije pokazao, ali otkud onda ova ponuda Čelsija? Tek tako da ponude 80 miliona za običnog pozera? Izgleda da oni u njemu vide nešto što mi laici ne primećujemo. Vreme će pokazati, kao i uvek.

freedman

pre 5 godina

Ovo sa kasnjenjem se radi namerno, na nagovor menadzera, kako bi se stavilo do znanja klubu da treba da razmisljaju o prodaji vec ove sezone, inace nece biti motivisan za igru u klubu... A to samo govori o pohlepi i neprofesionalnosti njegovoj i ljudi oko njega.
Zao mi je samo sto smo potrosili 1/8 finala i jednog iskusnog trenera zbog "viseg cilja".

Profesor

pre 5 godina

Sta ti je Srbenda, slicna prica kao sa Novakom. I ja sam protiv FSS, decko je igrao katastrofalno i trebao je biti na klupi ali..dizali ste ga u zvezde dok se ga nije pozvalo, bio je igracina tezka, nas najveci talenat, a sad odjednom prevara, ne zna da igra, ne lici na fudbalera, antipatican....a da odigra super sezonu opet ce biti ledjenda nasa, igracina.

Dag Kristi

pre 5 godina

Svi ovi koji veličaju Muslina, reći ću vam da Srbija ne bi pobedila ni tu jednu da je on bio trener. Protiv Kostarike postava
Stojković, S. Mitrović, Ivanović, Rukavina, Kolarov, Gudelj, Z. Tošić, Matić, Kostić, Tadić, A. Mitrović. A sada vi vidite da li bi ova ekipa pobedila i Panamu. Slažem se se da je SMS mogao više i morao, ali činjenica je da je u grupnoj fazi bio među 3 igrača koji su najviše pretrčali. Niko ne može da mu ospori želju, ali defanzivna i kukavička taktika našeg selektora protiv Švajcarske ga je "ubila" .

Nikola

pre 5 godina

U nedelju sam sedeo u Bratislavi sa jednim likom sto se druzi sa Vanjom(Sergejev brat) i lik mi je pokazao poruke sto mu je Vanja slao na viber da imaju dve ponude za njega od Celzija 95 miliona i njemu plata 7 miliona i Intera za pozajmicu 30 miliona i obavezan otkup za 90 miliona sledece leto. On bi radije u Celzi jer mogu vecu platu da mu daju ali Lotito gura ka Interu jer ima dobre odnose sa njima.

Kavric

pre 5 godina

sto puta sam reko da necu da pratim nasu reprezentaciju i onda pogledam par utakmica sa pocetka kvalifikacija i prvi put vidim zelju,motiv,izgaranje na terenu...setite se da je Tadic igrao sat vremena sa slimljenim nosem,kapa dole. Izginu momci u grupi gde niko nije ocekivao da se plasiraju na svetsko,plasiraju se i onda se pojave menadzeri- kriminalci- funkcioneri fss i uguraju nekog ovakvog i njemu slicne u ekipu! Tadica u cose a ovog od milijardu eura na njegovo mesto i eto rezultata! Em smo igrali kao babe em se on ocajno pokazao...dakle, NE PRATIM fudbal vise! Tacka!

tviti

pre 5 godina

O Musline veličino i principčino.
Kako si samo još onda provalio da je SMS samo rijaliti.
Ti si jedina naša svetla tačka svetskog prvenstva.

Vale

pre 5 godina

(@, 31. jul 2018 09:59)

Da li se IKO uopšte seća kako smo mi igrali sa Muslinom na klupi? Pa sve što Krstajić zna o trenerskom poslu i o taktici je od Muslina naučio dok mu je bio pomoćni trener. To je bila još defanzivnija postava sa još izraženijom igrom na duge lopte i povlačenjem nakon datog gola. Mi od Muslina sad napravismo nekog velikog trenera, a jeste li zaboravili da nas nije Muslin odveo na SP, već samo i isključivo individualne partije Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića, a kad je njima forma opala, onda smo mi bili potpuno bezidejni i jalovi - poraz od Austrije u meču koji je nama značio plasman a njima ništa, kao i pobeda od 1:0 nad Gruzijom i to JEDVA. Dakle sasvim je besmisleno pričati o Muslinu više, pošto bi apsolutno isti ishod bio, možda čak i gori.

dada

pre 5 godina

Na osnovu komentara moze se zakljuciti da sve ide Kezmanu. Koliki je njegov procenat uopste? Zar nije onda logicno da iza ovog glupiranja sa cenom vise stoji celnici Lacia nego on?

Mare

pre 5 godina

Šta ti je medijsko spinovanje sunce ti poljubim. Na kraju će ga Lacio prodati za 45 miliona. Ok, mi ćemo biti šokirani jer bože moj to je SMS, novi Piksi, vredan ko Neimar,ali u realnom svetu to veze sa istinom nema.

Totti

pre 5 godina

Samo neodgovorni ljudi mogu da zakasne na let...
(mare, 31. jul 2018 09:43)

ili bahati i nabeđeni da njihov rad vredi 7-8 miliona eur godišnje.

antiDebil

pre 5 godina

Karma je čudo!!! Napakostili su Muslinu zbog njega i bla bla bla.....I šta se desilo??? Desilo se da ga ni Lacio neće za više od 1,5-3.000.000.€!!!!! Ejjjjj gde nestadoše 180.000.000.€???? Proći će kao Perica Ognjenović!!!!
(Dike., 31. jul 2018 10:17)

Naravno da nece proci kao Perica OGnjenovic.
U pravu si, ovo pisanije izaziva nagon za povracanjem...
A Muslinu su napakostili zbog Radonjica, to ti je valjda do sada postalo jasno ?

Asafa Pauel

pre 5 godina

80 000 miliona?
To automatski znaci da iz Lacija ide za maksimalno 60-65 miliona.
Tek sad vidimo koliko su one price da ga Lacijo nece pustiti za manje od 120-150 miliona ustvari bile price za malu decu.

Arsenije

pre 5 godina

Valjda 2h ranije treba da se bude na aerodromu a on je i uprkos tome uspeo da zakasni na avion...

Bio sam protiv toga sto ga Muslin nije zvao ali ocigledno postoji veliki problem sa ovim momkom. Problem za devetku.

Borko

pre 5 godina

Dečko je pozer, maneken, glumi nekog baju. U Rusiji, ništa nije pokazao, mrsi, komplikuje... Tetovaže i bradica, to je njegov fazon. Igrač prosečne klase, ništa više od toga. To je bar, moje mišljenje, možda grešim.

Dike.

pre 5 godina

Karma je čudo!!! Napakostili su Muslinu zbog njega i bla bla bla.....I šta se desilo??? Desilo se da ga ni Lacio neće za više od 1,5-3.000.000.€!!!!! Ejjjjj gde nestadoše 180.000.000.€???? Proći će kao Perica Ognjenović!!!!

Dzoni

pre 5 godina

A nakon onih makazica protiv Kostarike se pricalo da mu je cena skocila na 180 miliona, kad eto ti ga sad na 80, na kraju ce to ici maksimalno na nekih 50-55 miliona.
A vamo je Liverpul jednog Salaha platio 40 miliona, pre toga Salah pokidao u Romi, pritom je decko tu negde generacija SMS( Salah stari samo 2 godine).

room 1408

pre 5 godina

Mislim da će ovaj biti nešto tipa Perića Ognjenovića.Da će doći u veliki klub i da ću mu se smejati,..Koštao je coveka posla.90% mase je bilo protiv Muslina,a ni sam nije bio svestan koliko je bio u pravu,..Najgore je sto su svi u “službi” za ovog coveka od novinara,marketinga,menadžera,..Svi čupaju i rukama i nogama da dodju sto veći “novci”,..

Alberto Kontador

pre 5 godina

Ne znam jel se secate naslova pre nekih 5-6 meseci "PSG nudi 170 miliona za SMS-a".
Hahahahaha stanite malo ljudi, pa koje ovde lud..?
Kako nekom za 5 meseci cena moze pasti za citavih 100 miliona..
To nas dovodi do zakljucka da su price da ga hoce Real, Barsa, Junajted, Juventus, PSG za 150-200 miliona ustvari celo vreme bile samo price za decu i izlapele.

Miki28

pre 5 godina

Nista ispod 222 miliona. Ovakvog igraca svet nije vidio:-) Salu na stranu, 50 miliona maximum i to zato sto je trziste otislo u k...

Falcao

pre 5 godina

To što je Muslin dobio otkaz je Kežmanovo delo.Tako nas je bušio i kao igrač na evropskom i svetskom.Udje i napravi crveni u prvoj sekundi.Pričao je Krstajić otvoreno o tome da je bilo klanova u reprezentaciji itd; Eto nam ga Kežman i majstor Milinković na svetskom kako smo prošli.Sramota šta se radi lebe mekani.

mr no

pre 5 godina

to sto je on spreman da prihvati 80 mil je sasvim ok, samo je pitanje ko je lud da da 80 mil za Sergeja.... pametan niko, ali ludaka ima.. pun svet....

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

"Ma daj kume 50 milki i vodi ga." Nesto vidim ovakav scenario na kraju.to je kad se prica pumpa od pocetka, cuj 150 miliona....

Kolor

pre 5 godina

A Sergej igra inace na istoj poziciji kao i Iguani i Rugani, pa ce biti idealna zamena za njih.Strasno kolika fama oko transfera ovog igraca do kojeg na kraju nece doci ili ce otici za daleko manje pare od trazenih nerealnih 150 miliona.

Jah

pre 5 godina

Sa 150 na 80, taj će prihvatiti i 40 na kraju. SMS je dobar igrač, ali šteta što se uhvatio sa ljudima kao što je Kežman, ti mu i pune glavu glupostima. Zna se veoma dobro da će deo tog novca ići za izbornu kampanju i da su u talu više njih.
Dečko treba kao Modrić , samo što dalje od lešinara.

бакабакајоко

pre 5 godina

"Iako se u početku spekulisalo o 100 do 150 miliona evra, predsednik Klaudio Lotito, prema pisanju italijanskih medija, spreman je da prihvati ponudu od 80.000.000 evropskih novčanica za Milinković-Savića."

sledeća vest: njegova vrednost je u rangu Tutankamonove grobnice, ali dali bi ga za Kante-a i doplatu sa naše strane.

Dike.

pre 5 godina

Karma je čudo!!! Napakostili su Muslinu zbog njega i bla bla bla.....I šta se desilo??? Desilo se da ga ni Lacio neće za više od 1,5-3.000.000.€!!!!! Ejjjjj gde nestadoše 180.000.000.€???? Proći će kao Perica Ognjenović!!!!

Arsenije

pre 5 godina

Valjda 2h ranije treba da se bude na aerodromu a on je i uprkos tome uspeo da zakasni na avion...

Bio sam protiv toga sto ga Muslin nije zvao ali ocigledno postoji veliki problem sa ovim momkom. Problem za devetku.

mr no

pre 5 godina

to sto je on spreman da prihvati 80 mil je sasvim ok, samo je pitanje ko je lud da da 80 mil za Sergeja.... pametan niko, ali ludaka ima.. pun svet....

Jah

pre 5 godina

Sa 150 na 80, taj će prihvatiti i 40 na kraju. SMS je dobar igrač, ali šteta što se uhvatio sa ljudima kao što je Kežman, ti mu i pune glavu glupostima. Zna se veoma dobro da će deo tog novca ići za izbornu kampanju i da su u talu više njih.
Dečko treba kao Modrić , samo što dalje od lešinara.

Borko

pre 5 godina

Dečko je pozer, maneken, glumi nekog baju. U Rusiji, ništa nije pokazao, mrsi, komplikuje... Tetovaže i bradica, to je njegov fazon. Igrač prosečne klase, ništa više od toga. To je bar, moje mišljenje, možda grešim.

tviti

pre 5 godina

O Musline veličino i principčino.
Kako si samo još onda provalio da je SMS samo rijaliti.
Ti si jedina naša svetla tačka svetskog prvenstva.

Kolor

pre 5 godina

A Sergej igra inace na istoj poziciji kao i Iguani i Rugani, pa ce biti idealna zamena za njih.Strasno kolika fama oko transfera ovog igraca do kojeg na kraju nece doci ili ce otici za daleko manje pare od trazenih nerealnih 150 miliona.

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

"Ma daj kume 50 milki i vodi ga." Nesto vidim ovakav scenario na kraju.to je kad se prica pumpa od pocetka, cuj 150 miliona....

бакабакајоко

pre 5 godina

"Iako se u početku spekulisalo o 100 do 150 miliona evra, predsednik Klaudio Lotito, prema pisanju italijanskih medija, spreman je da prihvati ponudu od 80.000.000 evropskih novčanica za Milinković-Savića."

sledeća vest: njegova vrednost je u rangu Tutankamonove grobnice, ali dali bi ga za Kante-a i doplatu sa naše strane.

Dzoni

pre 5 godina

A nakon onih makazica protiv Kostarike se pricalo da mu je cena skocila na 180 miliona, kad eto ti ga sad na 80, na kraju ce to ici maksimalno na nekih 50-55 miliona.
A vamo je Liverpul jednog Salaha platio 40 miliona, pre toga Salah pokidao u Romi, pritom je decko tu negde generacija SMS( Salah stari samo 2 godine).

Kavric

pre 5 godina

sto puta sam reko da necu da pratim nasu reprezentaciju i onda pogledam par utakmica sa pocetka kvalifikacija i prvi put vidim zelju,motiv,izgaranje na terenu...setite se da je Tadic igrao sat vremena sa slimljenim nosem,kapa dole. Izginu momci u grupi gde niko nije ocekivao da se plasiraju na svetsko,plasiraju se i onda se pojave menadzeri- kriminalci- funkcioneri fss i uguraju nekog ovakvog i njemu slicne u ekipu! Tadica u cose a ovog od milijardu eura na njegovo mesto i eto rezultata! Em smo igrali kao babe em se on ocajno pokazao...dakle, NE PRATIM fudbal vise! Tacka!

Miki28

pre 5 godina

Nista ispod 222 miliona. Ovakvog igraca svet nije vidio:-) Salu na stranu, 50 miliona maximum i to zato sto je trziste otislo u k...

freedman

pre 5 godina

Ovo sa kasnjenjem se radi namerno, na nagovor menadzera, kako bi se stavilo do znanja klubu da treba da razmisljaju o prodaji vec ove sezone, inace nece biti motivisan za igru u klubu... A to samo govori o pohlepi i neprofesionalnosti njegovoj i ljudi oko njega.
Zao mi je samo sto smo potrosili 1/8 finala i jednog iskusnog trenera zbog "viseg cilja".

Asafa Pauel

pre 5 godina

80 000 miliona?
To automatski znaci da iz Lacija ide za maksimalno 60-65 miliona.
Tek sad vidimo koliko su one price da ga Lacijo nece pustiti za manje od 120-150 miliona ustvari bile price za malu decu.

Vale

pre 5 godina

(@, 31. jul 2018 09:59)

Da li se IKO uopšte seća kako smo mi igrali sa Muslinom na klupi? Pa sve što Krstajić zna o trenerskom poslu i o taktici je od Muslina naučio dok mu je bio pomoćni trener. To je bila još defanzivnija postava sa još izraženijom igrom na duge lopte i povlačenjem nakon datog gola. Mi od Muslina sad napravismo nekog velikog trenera, a jeste li zaboravili da nas nije Muslin odveo na SP, već samo i isključivo individualne partije Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića, a kad je njima forma opala, onda smo mi bili potpuno bezidejni i jalovi - poraz od Austrije u meču koji je nama značio plasman a njima ništa, kao i pobeda od 1:0 nad Gruzijom i to JEDVA. Dakle sasvim je besmisleno pričati o Muslinu više, pošto bi apsolutno isti ishod bio, možda čak i gori.

Alberto Kontador

pre 5 godina

Ne znam jel se secate naslova pre nekih 5-6 meseci "PSG nudi 170 miliona za SMS-a".
Hahahahaha stanite malo ljudi, pa koje ovde lud..?
Kako nekom za 5 meseci cena moze pasti za citavih 100 miliona..
To nas dovodi do zakljucka da su price da ga hoce Real, Barsa, Junajted, Juventus, PSG za 150-200 miliona ustvari celo vreme bile samo price za decu i izlapele.

Ratko

pre 5 godina

Juventus kao nudi 100 miliona a Lacio traži 150. Sad nude manje a ovi i dalje neće. Žabarska posla kako oni pokušavaju da nekog naprave na tržištu ludim i da izdvoje za ovog solidnog igrača ogroman novac. Ako za njega uzmu 50 miliona to će da bude posao veka za Lacio. Ko god je gledao Lacio video je da ovaj momak igra solidno na svojoj poziciji u slaboj Italijanskoj ligi, prosto svako ko prati fudbal je bio zapanjen sa ciframa koje se navodno spominju oko prodaje ovog igrača. On ne ide nigde i ostaje u Laciju i Italijanskom fudbalu. Sve je ovo Muslin video i lepo ga je pitao sine na kojoj ti poziciji igraš da znam gde da te stavim? Odigrao tri cela meča a Krstajić ni u jednom momentu nije pomislio da ga promeni. Nije poveo Fejsu koji igra LŠ barem kao adekvatnu zamenu za veznjake, nego Grujića koji greje klupu. Strašne stvari smo mi gledali.

Mare

pre 5 godina

Šta ti je medijsko spinovanje sunce ti poljubim. Na kraju će ga Lacio prodati za 45 miliona. Ok, mi ćemo biti šokirani jer bože moj to je SMS, novi Piksi, vredan ko Neimar,ali u realnom svetu to veze sa istinom nema.

zvezdarac

pre 5 godina

Jedino sto je tačno je da Juve početkom juna pomenuo Lotitu da bi možda u nekoj kombinaciji dao ukupno 100 miliona na šta je ovaj odgovorio da ne dolazi u obzir. Drugih ponuda za SMSa Lotito nije dobio.
Nakon SP Juve je napravio kalkulaciju i za nešto preko 100 miliona uzeo Ronalda u poslu vrednom ukupno preko 300 miliona za 4 godine. Računaju da će otplatiti te pare za 2 godine (jednu godišnju platu su otplatili prodajom dresova tokom prve nedelje od potpisa).
Pare za SMSa ne bi otplatili nikad.

Falcao

pre 5 godina

To što je Muslin dobio otkaz je Kežmanovo delo.Tako nas je bušio i kao igrač na evropskom i svetskom.Udje i napravi crveni u prvoj sekundi.Pričao je Krstajić otvoreno o tome da je bilo klanova u reprezentaciji itd; Eto nam ga Kežman i majstor Milinković na svetskom kako smo prošli.Sramota šta se radi lebe mekani.

m1k3

pre 5 godina

Da li Vi, "hejteri", mozete da shvatite, da je decko centralni vezni, a prosle godine dao 12 golova za Lazio? Bio je 8 strelac lige, a jedini veznjak u prvih 15 strelaca. Ima strahovit osecaj za prostor i sut. Nije igrao u Hrvatskoj, Srpskoj, Francuskoj ili Holandskoj ligi, nego u Italiji. Dve sezone bez propustene utakmice zbog povrede, ni najmanje. Ima samo 23 godine. Zidan je u njegovim godinama i dalje igrao u Bordou. Neki igraci koje ovde dizete u nebesa u njegovim godinama: Luka Modric u Dinamu, Jorginho u Veroni, Kevin De Bruyne igrao za Wolfsburg, Riyad Mahrez igrao za drugi tim Avra...

Profesor

pre 5 godina

Sta ti je Srbenda, slicna prica kao sa Novakom. I ja sam protiv FSS, decko je igrao katastrofalno i trebao je biti na klupi ali..dizali ste ga u zvezde dok se ga nije pozvalo, bio je igracina tezka, nas najveci talenat, a sad odjednom prevara, ne zna da igra, ne lici na fudbalera, antipatican....a da odigra super sezonu opet ce biti ledjenda nasa, igracina.

Dexter

pre 5 godina

Sta pricate. Decko kida realno. Ima visinu i snagu a tehniku kao niski igraci. On je nesto tipa Pogba samo bolji cini mi se.
(rale, 31. jul 2018 18:34)

Pogba? Mene više podseća na Raću Petrovića.

Totti

pre 5 godina

Samo neodgovorni ljudi mogu da zakasne na let...
(mare, 31. jul 2018 09:43)

ili bahati i nabeđeni da njihov rad vredi 7-8 miliona eur godišnje.

Dag Kristi

pre 5 godina

Svi ovi koji veličaju Muslina, reći ću vam da Srbija ne bi pobedila ni tu jednu da je on bio trener. Protiv Kostarike postava
Stojković, S. Mitrović, Ivanović, Rukavina, Kolarov, Gudelj, Z. Tošić, Matić, Kostić, Tadić, A. Mitrović. A sada vi vidite da li bi ova ekipa pobedila i Panamu. Slažem se se da je SMS mogao više i morao, ali činjenica je da je u grupnoj fazi bio među 3 igrača koji su najviše pretrčali. Niko ne može da mu ospori želju, ali defanzivna i kukavička taktika našeg selektora protiv Švajcarske ga je "ubila" .

Baba Stanojka

pre 5 godina

A u komentarima nema ukupno ni deset razreda osnovne skole. Strasno. Pre nego krenete da komentarisete nekoga, postavite pitanje sebi sta ste vi napravili i koliko bi vredite, pa ako mislite da vredite vise od 1500 dinara slobodno ostavite komentar.

Sutra cete pisati hvalospeve o ovom momku cim napravi neki dobar rezultat. Decko je klasa iznad svih nasih fudbalera, strucnjaci!

room 1408

pre 5 godina

Mislim da će ovaj biti nešto tipa Perića Ognjenovića.Da će doći u veliki klub i da ću mu se smejati,..Koštao je coveka posla.90% mase je bilo protiv Muslina,a ni sam nije bio svestan koliko je bio u pravu,..Najgore je sto su svi u “službi” za ovog coveka od novinara,marketinga,menadžera,..Svi čupaju i rukama i nogama da dodju sto veći “novci”,..

samo 7.5-8 za takvu igracinu

pre 5 godina

Ne znam gdje ce i za kakve novce, al najbitnije da i dalje bude skroman momak ko kad se ocjenjivao poslije mundijala

Negativni

pre 5 godina

да, карма је чудо. биће најскупљи српски играч у историји. муслин превара. где сад тај вајни стручњак ради? баш ме занима који че му бити следећи посао. неки казахстански фењераш... познато је какво стање и нестручност у савезу, али ламент над муслином, који се клао са грузијом за бод ми је дегунтантан. па он 3. тим аустрије није могао да добије, а добио би бразил? смешно...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (веверица, 31

Rezultat, batice. Rezultat govori o Muslinu, a videli smo šta su Krstajić i SMS uradili - ništa!
Oduvek su dela govorila o ljudima, a priče su za duduke sa foruma.

Nenad

pre 5 godina

Mene ovde loži što Srbi znaju ko je Sergej Milinković-Savić.
E to mi je hit! Niko ne prati Seriju A, svi uz RTS i Sportklub ali oni znaju!
Videli na Svetskom prvenstvu i razočarao ih.
Umesto da je lepo uzeo loptu, sve sam završio, prešao njih sedmoricu i dao gol!
Mislim da bi Srbi najsrećniji bili kada bi Lotito njega dao za osam miliona, e to bi bilo potaman da se smejemo Sergeju! A to što su Boaći i Leonardo prodati za po 3-4 milke, ma igračine! Fudbalerčine!

Jovke

pre 5 godina

Da nece nazad u Belgiju...
(GM, 31. jul 2018 14:22)

Neće. Anderleht i Standard nisu zainteresovani, a Briž nema 5 miliona da plati.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Decko je skroz dobar fudbaler. Naravno da “ne vredi” 120.000.000€ ali to je sada pitanje ponude i traznje. Da je dao neki gol na prvenstvu, mozda bi cak i dobili 100.000.000 ovako je 50-60 verovatno gornja granica. Ali da je decko dobar igrac jeste i ne treba to gledati kroz reprezentaciju jer su bukvalno svi nasi veznjaci i napadaci unazad 20 godina bolje partije pruzali u klubovima nego u reprezentaciji.....

Profesor

pre 5 godina

Inace mislim da je najgore sto mozes da uradis da ti je Srbin manager a pogotovo pocetnik kao Kezman, da si mu ti najbolji igrac. Jer taj vidi samo pare, pare, pare i ta medijska pompa u Srbiji je stvorena od Kezmana ne od realne situacije jer nigde se o Sergeju za 150mio ne pise osim ovde. Kezman mu je u glavu uturio da je bog, sredili i garantovali su mu SP sve utakmice u prvoj postavi a sad prc, niko ga nece...i naravno da to ima posledice za mladog momka

Dr Manhattan

pre 5 godina

ovi sto hvale Muslina neka se sete utakmuca sa kraja kvalifikacija (ne onih sa početka ). i na pocetku smo igrali loše ali smo imali srece da nasi protivnici promašuju zicere. Muslin, Krstajic isti đavo, ovo nam je realan domet.
A SMS je uz Tadica i Stojkovica nas najbolji fudbaler

postar

pre 5 godina

Koji su srbi, oni bi volili da sloni obe noge i da propadne i da kazu i treba ti, nije on izmislio 200miliona, nego mediji.
Hrvati d****ju 30dana poslije SP vazdizu to prsti, prave od njih bogove, a nasi uspjedne Djokovic nasrcu na njega, skoci Spanovic skacu starleta i kao sa vlasti, pa kako ce finasirati, ko je na vlasti sa njim si, pa Jokic, pa SMS...

Ogorceni narod, hvala Bogu da je Republika Srpska odvojena od Vas, mi smo svi za srbe, pa bila to Olga, Jokan, Mitar i Joka, a vi selektujte i djelite.

Ugasiti Partizan i Zvezdu prvo to i krece preporod, komunjare i jugslovenstvo zlo!

веверица

pre 5 godina

@дике
да, карма је чудо. биће најскупљи српски играч у историји. муслин превара. где сад тај вајни стручњак ради? баш ме занима који че му бити следећи посао. неки казахстански фењераш... познато је какво стање и нестручност у савезу, али ламент над муслином, који се клао са грузијом за бод ми је дегунтантан. па он 3. тим аустрије није могао да добије, а добио би бразил? смешно...

Туп туп

pre 5 godina

Е Кажмане, боље да ниси гурао СМС, можда би смо направили боље резултат на светском, а можда и неби да је био Муслин. Али његова теорија да је СМС добар, али се неуклапа са осталима је тачна. И сад имамо сви пљују тебе, Кокезу,Крстајића, Муслина а СМС-у паде вредност.

antiDebil

pre 5 godina

Karma je čudo!!! Napakostili su Muslinu zbog njega i bla bla bla.....I šta se desilo??? Desilo se da ga ni Lacio neće za više od 1,5-3.000.000.€!!!!! Ejjjjj gde nestadoše 180.000.000.€???? Proći će kao Perica Ognjenović!!!!
(Dike., 31. jul 2018 10:17)

Naravno da nece proci kao Perica OGnjenovic.
U pravu si, ovo pisanije izaziva nagon za povracanjem...
A Muslinu su napakostili zbog Radonjica, to ti je valjda do sada postalo jasno ?

dada

pre 5 godina

Na osnovu komentara moze se zakljuciti da sve ide Kezmanu. Koliki je njegov procenat uopste? Zar nije onda logicno da iza ovog glupiranja sa cenom vise stoji celnici Lacia nego on?

Sah mat

pre 5 godina

Karma je cudo. Napakostili su Muslinu zbog njega. Ej gde nestadose 180 mil.
@Dike

Nestadose 180 mil? Pa ko je pricao o 180 mil? U stvari stvarno je jadnik i to zbog Musavog. Dobice za njega plafon 80 do 100 mil a on verovatno desetak po sezoni.
I vidi stvarno, karma je cudo. Decko ima 20 god i bas ga karma sustigla
Hoce da iskoci iz koze, bas kao i ti.
A sta je sa Musavim? Karma, sta li je?

mich

pre 5 godina

postar i meraklija

PA OVAKVO "GURANJE" ima samo u Srbiji u Evropi i svetu mlade zvezde cute i rade...ovog reklamiraju kao da je Leonardo Di Kaprio smorili su bre, a najvise takvi kao vi koji pljuju sve Srpsko, a sve "tudje" je bolje SMESNI STE.

Vlada

pre 5 godina

@Borko: U potpunosti delim Vaše mišljenje o Sergeju. Odigrao svaki minut na SP i ništa nije pokazao, ali otkud onda ova ponuda Čelsija? Tek tako da ponude 80 miliona za običnog pozera? Izgleda da oni u njemu vide nešto što mi laici ne primećujemo. Vreme će pokazati, kao i uvek.

Mare

pre 5 godina

веверица, 31. jul 2018 11:55)

Jeste on je izgubio sve meceve i najgori je trener ikada, samo mi nije jasno kako nas je odveo na svetsko prvenstvo, sreca mozda? Na srecu se postigne jedan gol na mecu, ali se ne plasira na svetsko na srecu,ali kako da to znate vi koji ste operisani od bilo kakvog sporta.

neko_treci

pre 5 godina

Ovo je postalo vec daj sta das, nasi "strucnjaci" procenili vrednost oko 200 miliona evra, a ovi bi ga dali sad za 80, a brat bratu sigurno bi ga i poklonili samo da ne smaraju svi sa SMS-ovima.

STEVO

pre 5 godina

Valjda će i ovo ljeto proći pa će većina ovih što neprestano spominju cifre, početi se baviti ciframa u svojim osnovnim i srednjim školama.

Mare

pre 5 godina

(Baba Stanojka, 31. jul 2018 12:12)

Vredis onoliko koliko si postigao u zivotu za sebe i porodicu. Mi nismo stoka na pijaci da nas neko licitira, nego ljudi, a nismo ni profesionalni fudbaleri. Tako da poredjenje ti je glupo i fakticki nemoguce. To kao prvo, a kao drugo zemljace moj taj Sergej ima 23 godine, u njegovim godinama su veliki igraci poput oba Ronalda, Mesija, Ronaldinja, Pelea, Maraodne itd vec odavno imali po nekoliko titula osvojenih sa svojim klubovima i reprezentacijama. SMS je prosecan igrac, to zapamti i nikada nista uraditi nece u fudbalu.

Woody

pre 5 godina

Zašto ste toliko zlobni? Ne razumem šta je u pitanju, zavist, šta li je... Pustite čoveka na miru. Kao da biste se radovali ukoliko propadne.

Nikola

pre 5 godina

U nedelju sam sedeo u Bratislavi sa jednim likom sto se druzi sa Vanjom(Sergejev brat) i lik mi je pokazao poruke sto mu je Vanja slao na viber da imaju dve ponude za njega od Celzija 95 miliona i njemu plata 7 miliona i Intera za pozajmicu 30 miliona i obavezan otkup za 90 miliona sledece leto. On bi radije u Celzi jer mogu vecu platu da mu daju ali Lotito gura ka Interu jer ima dobre odnose sa njima.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sergeja da neko plati preko 50 miliona? A onaj jedan presao iz Psz u Totenhem za 26 miliona evra, Brazilac je u pitanju.

Pera postar

pre 5 godina

Otkud pravo Inzagiju da se ljuti na SMS sto je zakasnio - on treba da se izvini sto je poceo pripreme pre nego je SMS dosao do sebe (od slave, uspeha u Rusiji)

Zis

pre 5 godina

@postar, ništa mi ne uzdizemo nego tako je.. Dirk Nowitzki daje intervju Dan Patrick američki novinar specijalizirani za košarku. Kliknem na video jer je u naslovu Doncic da vidim šta Dirk misli a oni više SP nego o Doncicu i kako ih je Hrvatska oduševila.. Nogomet je čudo..

Dike.

pre 5 godina

Karma je čudo!!! Napakostili su Muslinu zbog njega i bla bla bla.....I šta se desilo??? Desilo se da ga ni Lacio neće za više od 1,5-3.000.000.€!!!!! Ejjjjj gde nestadoše 180.000.000.€???? Proći će kao Perica Ognjenović!!!!

Baba Stanojka

pre 5 godina

A u komentarima nema ukupno ni deset razreda osnovne skole. Strasno. Pre nego krenete da komentarisete nekoga, postavite pitanje sebi sta ste vi napravili i koliko bi vredite, pa ako mislite da vredite vise od 1500 dinara slobodno ostavite komentar.

Sutra cete pisati hvalospeve o ovom momku cim napravi neki dobar rezultat. Decko je klasa iznad svih nasih fudbalera, strucnjaci!

Borko

pre 5 godina

Dečko je pozer, maneken, glumi nekog baju. U Rusiji, ništa nije pokazao, mrsi, komplikuje... Tetovaže i bradica, to je njegov fazon. Igrač prosečne klase, ništa više od toga. To je bar, moje mišljenje, možda grešim.

Arsenije

pre 5 godina

Valjda 2h ranije treba da se bude na aerodromu a on je i uprkos tome uspeo da zakasni na avion...

Bio sam protiv toga sto ga Muslin nije zvao ali ocigledno postoji veliki problem sa ovim momkom. Problem za devetku.

Vale

pre 5 godina

(@, 31. jul 2018 09:59)

Da li se IKO uopšte seća kako smo mi igrali sa Muslinom na klupi? Pa sve što Krstajić zna o trenerskom poslu i o taktici je od Muslina naučio dok mu je bio pomoćni trener. To je bila još defanzivnija postava sa još izraženijom igrom na duge lopte i povlačenjem nakon datog gola. Mi od Muslina sad napravismo nekog velikog trenera, a jeste li zaboravili da nas nije Muslin odveo na SP, već samo i isključivo individualne partije Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića, a kad je njima forma opala, onda smo mi bili potpuno bezidejni i jalovi - poraz od Austrije u meču koji je nama značio plasman a njima ništa, kao i pobeda od 1:0 nad Gruzijom i to JEDVA. Dakle sasvim je besmisleno pričati o Muslinu više, pošto bi apsolutno isti ishod bio, možda čak i gori.

Dag Kristi

pre 5 godina

Svi ovi koji veličaju Muslina, reći ću vam da Srbija ne bi pobedila ni tu jednu da je on bio trener. Protiv Kostarike postava
Stojković, S. Mitrović, Ivanović, Rukavina, Kolarov, Gudelj, Z. Tošić, Matić, Kostić, Tadić, A. Mitrović. A sada vi vidite da li bi ova ekipa pobedila i Panamu. Slažem se se da je SMS mogao više i morao, ali činjenica je da je u grupnoj fazi bio među 3 igrača koji su najviše pretrčali. Niko ne može da mu ospori želju, ali defanzivna i kukavička taktika našeg selektora protiv Švajcarske ga je "ubila" .

веверица

pre 5 godina

@дике
да, карма је чудо. биће најскупљи српски играч у историји. муслин превара. где сад тај вајни стручњак ради? баш ме занима који че му бити следећи посао. неки казахстански фењераш... познато је какво стање и нестручност у савезу, али ламент над муслином, који се клао са грузијом за бод ми је дегунтантан. па он 3. тим аустрије није могао да добије, а добио би бразил? смешно...

antiDebil

pre 5 godina

Karma je čudo!!! Napakostili su Muslinu zbog njega i bla bla bla.....I šta se desilo??? Desilo se da ga ni Lacio neće za više od 1,5-3.000.000.€!!!!! Ejjjjj gde nestadoše 180.000.000.€???? Proći će kao Perica Ognjenović!!!!
(Dike., 31. jul 2018 10:17)

Naravno da nece proci kao Perica OGnjenovic.
U pravu si, ovo pisanije izaziva nagon za povracanjem...
A Muslinu su napakostili zbog Radonjica, to ti je valjda do sada postalo jasno ?

Nikola

pre 5 godina

U nedelju sam sedeo u Bratislavi sa jednim likom sto se druzi sa Vanjom(Sergejev brat) i lik mi je pokazao poruke sto mu je Vanja slao na viber da imaju dve ponude za njega od Celzija 95 miliona i njemu plata 7 miliona i Intera za pozajmicu 30 miliona i obavezan otkup za 90 miliona sledece leto. On bi radije u Celzi jer mogu vecu platu da mu daju ali Lotito gura ka Interu jer ima dobre odnose sa njima.

m1k3

pre 5 godina

Da li Vi, "hejteri", mozete da shvatite, da je decko centralni vezni, a prosle godine dao 12 golova za Lazio? Bio je 8 strelac lige, a jedini veznjak u prvih 15 strelaca. Ima strahovit osecaj za prostor i sut. Nije igrao u Hrvatskoj, Srpskoj, Francuskoj ili Holandskoj ligi, nego u Italiji. Dve sezone bez propustene utakmice zbog povrede, ni najmanje. Ima samo 23 godine. Zidan je u njegovim godinama i dalje igrao u Bordou. Neki igraci koje ovde dizete u nebesa u njegovim godinama: Luka Modric u Dinamu, Jorginho u Veroni, Kevin De Bruyne igrao za Wolfsburg, Riyad Mahrez igrao za drugi tim Avra...

mr no

pre 5 godina

to sto je on spreman da prihvati 80 mil je sasvim ok, samo je pitanje ko je lud da da 80 mil za Sergeja.... pametan niko, ali ludaka ima.. pun svet....

Kavric

pre 5 godina

sto puta sam reko da necu da pratim nasu reprezentaciju i onda pogledam par utakmica sa pocetka kvalifikacija i prvi put vidim zelju,motiv,izgaranje na terenu...setite se da je Tadic igrao sat vremena sa slimljenim nosem,kapa dole. Izginu momci u grupi gde niko nije ocekivao da se plasiraju na svetsko,plasiraju se i onda se pojave menadzeri- kriminalci- funkcioneri fss i uguraju nekog ovakvog i njemu slicne u ekipu! Tadica u cose a ovog od milijardu eura na njegovo mesto i eto rezultata! Em smo igrali kao babe em se on ocajno pokazao...dakle, NE PRATIM fudbal vise! Tacka!

postar

pre 5 godina

Koji su srbi, oni bi volili da sloni obe noge i da propadne i da kazu i treba ti, nije on izmislio 200miliona, nego mediji.
Hrvati d****ju 30dana poslije SP vazdizu to prsti, prave od njih bogove, a nasi uspjedne Djokovic nasrcu na njega, skoci Spanovic skacu starleta i kao sa vlasti, pa kako ce finasirati, ko je na vlasti sa njim si, pa Jokic, pa SMS...

Ogorceni narod, hvala Bogu da je Republika Srpska odvojena od Vas, mi smo svi za srbe, pa bila to Olga, Jokan, Mitar i Joka, a vi selektujte i djelite.

Ugasiti Partizan i Zvezdu prvo to i krece preporod, komunjare i jugslovenstvo zlo!

Jah

pre 5 godina

Sa 150 na 80, taj će prihvatiti i 40 na kraju. SMS je dobar igrač, ali šteta što se uhvatio sa ljudima kao što je Kežman, ti mu i pune glavu glupostima. Zna se veoma dobro da će deo tog novca ići za izbornu kampanju i da su u talu više njih.
Dečko treba kao Modrić , samo što dalje od lešinara.

Dr Manhattan

pre 5 godina

ovi sto hvale Muslina neka se sete utakmuca sa kraja kvalifikacija (ne onih sa početka ). i na pocetku smo igrali loše ali smo imali srece da nasi protivnici promašuju zicere. Muslin, Krstajic isti đavo, ovo nam je realan domet.
A SMS je uz Tadica i Stojkovica nas najbolji fudbaler

tviti

pre 5 godina

O Musline veličino i principčino.
Kako si samo još onda provalio da je SMS samo rijaliti.
Ti si jedina naša svetla tačka svetskog prvenstva.

Negativni

pre 5 godina

да, карма је чудо. биће најскупљи српски играч у историји. муслин превара. где сад тај вајни стручњак ради? баш ме занима који че му бити следећи посао. неки казахстански фењераш... познато је какво стање и нестручност у савезу, али ламент над муслином, који се клао са грузијом за бод ми је дегунтантан. па он 3. тим аустрије није могао да добије, а добио би бразил? смешно...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (веверица, 31

Rezultat, batice. Rezultat govori o Muslinu, a videli smo šta su Krstajić i SMS uradili - ništa!
Oduvek su dela govorila o ljudima, a priče su za duduke sa foruma.

Falcao

pre 5 godina

To što je Muslin dobio otkaz je Kežmanovo delo.Tako nas je bušio i kao igrač na evropskom i svetskom.Udje i napravi crveni u prvoj sekundi.Pričao je Krstajić otvoreno o tome da je bilo klanova u reprezentaciji itd; Eto nam ga Kežman i majstor Milinković na svetskom kako smo prošli.Sramota šta se radi lebe mekani.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sergeja da neko plati preko 50 miliona? A onaj jedan presao iz Psz u Totenhem za 26 miliona evra, Brazilac je u pitanju.

Nenad

pre 5 godina

Mene ovde loži što Srbi znaju ko je Sergej Milinković-Savić.
E to mi je hit! Niko ne prati Seriju A, svi uz RTS i Sportklub ali oni znaju!
Videli na Svetskom prvenstvu i razočarao ih.
Umesto da je lepo uzeo loptu, sve sam završio, prešao njih sedmoricu i dao gol!
Mislim da bi Srbi najsrećniji bili kada bi Lotito njega dao za osam miliona, e to bi bilo potaman da se smejemo Sergeju! A to što su Boaći i Leonardo prodati za po 3-4 milke, ma igračine! Fudbalerčine!

klaas-jan huntelaar

pre 5 godina

"Ma daj kume 50 milki i vodi ga." Nesto vidim ovakav scenario na kraju.to je kad se prica pumpa od pocetka, cuj 150 miliona....

Mare

pre 5 godina

(Baba Stanojka, 31. jul 2018 12:12)

Vredis onoliko koliko si postigao u zivotu za sebe i porodicu. Mi nismo stoka na pijaci da nas neko licitira, nego ljudi, a nismo ni profesionalni fudbaleri. Tako da poredjenje ti je glupo i fakticki nemoguce. To kao prvo, a kao drugo zemljace moj taj Sergej ima 23 godine, u njegovim godinama su veliki igraci poput oba Ronalda, Mesija, Ronaldinja, Pelea, Maraodne itd vec odavno imali po nekoliko titula osvojenih sa svojim klubovima i reprezentacijama. SMS je prosecan igrac, to zapamti i nikada nista uraditi nece u fudbalu.

Zis

pre 5 godina

@postar, ništa mi ne uzdizemo nego tako je.. Dirk Nowitzki daje intervju Dan Patrick američki novinar specijalizirani za košarku. Kliknem na video jer je u naslovu Doncic da vidim šta Dirk misli a oni više SP nego o Doncicu i kako ih je Hrvatska oduševila.. Nogomet je čudo..

Sah mat

pre 5 godina

Karma je cudo. Napakostili su Muslinu zbog njega. Ej gde nestadose 180 mil.
@Dike

Nestadose 180 mil? Pa ko je pricao o 180 mil? U stvari stvarno je jadnik i to zbog Musavog. Dobice za njega plafon 80 do 100 mil a on verovatno desetak po sezoni.
I vidi stvarno, karma je cudo. Decko ima 20 god i bas ga karma sustigla
Hoce da iskoci iz koze, bas kao i ti.
A sta je sa Musavim? Karma, sta li je?

Vlada

pre 5 godina

@Borko: U potpunosti delim Vaše mišljenje o Sergeju. Odigrao svaki minut na SP i ništa nije pokazao, ali otkud onda ova ponuda Čelsija? Tek tako da ponude 80 miliona za običnog pozera? Izgleda da oni u njemu vide nešto što mi laici ne primećujemo. Vreme će pokazati, kao i uvek.

Profesor

pre 5 godina

Sta ti je Srbenda, slicna prica kao sa Novakom. I ja sam protiv FSS, decko je igrao katastrofalno i trebao je biti na klupi ali..dizali ste ga u zvezde dok se ga nije pozvalo, bio je igracina tezka, nas najveci talenat, a sad odjednom prevara, ne zna da igra, ne lici na fudbalera, antipatican....a da odigra super sezonu opet ce biti ledjenda nasa, igracina.

Woody

pre 5 godina

Zašto ste toliko zlobni? Ne razumem šta je u pitanju, zavist, šta li je... Pustite čoveka na miru. Kao da biste se radovali ukoliko propadne.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Decko je skroz dobar fudbaler. Naravno da “ne vredi” 120.000.000€ ali to je sada pitanje ponude i traznje. Da je dao neki gol na prvenstvu, mozda bi cak i dobili 100.000.000 ovako je 50-60 verovatno gornja granica. Ali da je decko dobar igrac jeste i ne treba to gledati kroz reprezentaciju jer su bukvalno svi nasi veznjaci i napadaci unazad 20 godina bolje partije pruzali u klubovima nego u reprezentaciji.....

Kolor

pre 5 godina

A Sergej igra inace na istoj poziciji kao i Iguani i Rugani, pa ce biti idealna zamena za njih.Strasno kolika fama oko transfera ovog igraca do kojeg na kraju nece doci ili ce otici za daleko manje pare od trazenih nerealnih 150 miliona.

Asafa Pauel

pre 5 godina

80 000 miliona?
To automatski znaci da iz Lacija ide za maksimalno 60-65 miliona.
Tek sad vidimo koliko su one price da ga Lacijo nece pustiti za manje od 120-150 miliona ustvari bile price za malu decu.

Profesor

pre 5 godina

Inace mislim da je najgore sto mozes da uradis da ti je Srbin manager a pogotovo pocetnik kao Kezman, da si mu ti najbolji igrac. Jer taj vidi samo pare, pare, pare i ta medijska pompa u Srbiji je stvorena od Kezmana ne od realne situacije jer nigde se o Sergeju za 150mio ne pise osim ovde. Kezman mu je u glavu uturio da je bog, sredili i garantovali su mu SP sve utakmice u prvoj postavi a sad prc, niko ga nece...i naravno da to ima posledice za mladog momka

Туп туп

pre 5 godina

Е Кажмане, боље да ниси гурао СМС, можда би смо направили боље резултат на светском, а можда и неби да је био Муслин. Али његова теорија да је СМС добар, али се неуклапа са осталима је тачна. И сад имамо сви пљују тебе, Кокезу,Крстајића, Муслина а СМС-у паде вредност.

Jovke

pre 5 godina

Da nece nazad u Belgiju...
(GM, 31. jul 2018 14:22)

Neće. Anderleht i Standard nisu zainteresovani, a Briž nema 5 miliona da plati.

бакабакајоко

pre 5 godina

"Iako se u početku spekulisalo o 100 do 150 miliona evra, predsednik Klaudio Lotito, prema pisanju italijanskih medija, spreman je da prihvati ponudu od 80.000.000 evropskih novčanica za Milinković-Savića."

sledeća vest: njegova vrednost je u rangu Tutankamonove grobnice, ali dali bi ga za Kante-a i doplatu sa naše strane.

Totti

pre 5 godina

Samo neodgovorni ljudi mogu da zakasne na let...
(mare, 31. jul 2018 09:43)

ili bahati i nabeđeni da njihov rad vredi 7-8 miliona eur godišnje.

zvezdarac

pre 5 godina

Jedino sto je tačno je da Juve početkom juna pomenuo Lotitu da bi možda u nekoj kombinaciji dao ukupno 100 miliona na šta je ovaj odgovorio da ne dolazi u obzir. Drugih ponuda za SMSa Lotito nije dobio.
Nakon SP Juve je napravio kalkulaciju i za nešto preko 100 miliona uzeo Ronalda u poslu vrednom ukupno preko 300 miliona za 4 godine. Računaju da će otplatiti te pare za 2 godine (jednu godišnju platu su otplatili prodajom dresova tokom prve nedelje od potpisa).
Pare za SMSa ne bi otplatili nikad.

Ratko

pre 5 godina

Juventus kao nudi 100 miliona a Lacio traži 150. Sad nude manje a ovi i dalje neće. Žabarska posla kako oni pokušavaju da nekog naprave na tržištu ludim i da izdvoje za ovog solidnog igrača ogroman novac. Ako za njega uzmu 50 miliona to će da bude posao veka za Lacio. Ko god je gledao Lacio video je da ovaj momak igra solidno na svojoj poziciji u slaboj Italijanskoj ligi, prosto svako ko prati fudbal je bio zapanjen sa ciframa koje se navodno spominju oko prodaje ovog igrača. On ne ide nigde i ostaje u Laciju i Italijanskom fudbalu. Sve je ovo Muslin video i lepo ga je pitao sine na kojoj ti poziciji igraš da znam gde da te stavim? Odigrao tri cela meča a Krstajić ni u jednom momentu nije pomislio da ga promeni. Nije poveo Fejsu koji igra LŠ barem kao adekvatnu zamenu za veznjake, nego Grujića koji greje klupu. Strašne stvari smo mi gledali.

Dzoni

pre 5 godina

A nakon onih makazica protiv Kostarike se pricalo da mu je cena skocila na 180 miliona, kad eto ti ga sad na 80, na kraju ce to ici maksimalno na nekih 50-55 miliona.
A vamo je Liverpul jednog Salaha platio 40 miliona, pre toga Salah pokidao u Romi, pritom je decko tu negde generacija SMS( Salah stari samo 2 godine).

room 1408

pre 5 godina

Mislim da će ovaj biti nešto tipa Perića Ognjenovića.Da će doći u veliki klub i da ću mu se smejati,..Koštao je coveka posla.90% mase je bilo protiv Muslina,a ni sam nije bio svestan koliko je bio u pravu,..Najgore je sto su svi u “službi” za ovog coveka od novinara,marketinga,menadžera,..Svi čupaju i rukama i nogama da dodju sto veći “novci”,..

Mare

pre 5 godina

Šta ti je medijsko spinovanje sunce ti poljubim. Na kraju će ga Lacio prodati za 45 miliona. Ok, mi ćemo biti šokirani jer bože moj to je SMS, novi Piksi, vredan ko Neimar,ali u realnom svetu to veze sa istinom nema.

freedman

pre 5 godina

Ovo sa kasnjenjem se radi namerno, na nagovor menadzera, kako bi se stavilo do znanja klubu da treba da razmisljaju o prodaji vec ove sezone, inace nece biti motivisan za igru u klubu... A to samo govori o pohlepi i neprofesionalnosti njegovoj i ljudi oko njega.
Zao mi je samo sto smo potrosili 1/8 finala i jednog iskusnog trenera zbog "viseg cilja".

Mare

pre 5 godina

веверица, 31. jul 2018 11:55)

Jeste on je izgubio sve meceve i najgori je trener ikada, samo mi nije jasno kako nas je odveo na svetsko prvenstvo, sreca mozda? Na srecu se postigne jedan gol na mecu, ali se ne plasira na svetsko na srecu,ali kako da to znate vi koji ste operisani od bilo kakvog sporta.

samo 7.5-8 za takvu igracinu

pre 5 godina

Ne znam gdje ce i za kakve novce, al najbitnije da i dalje bude skroman momak ko kad se ocjenjivao poslije mundijala

Dexter

pre 5 godina

Sta pricate. Decko kida realno. Ima visinu i snagu a tehniku kao niski igraci. On je nesto tipa Pogba samo bolji cini mi se.
(rale, 31. jul 2018 18:34)

Pogba? Mene više podseća na Raću Petrovića.

Miki28

pre 5 godina

Nista ispod 222 miliona. Ovakvog igraca svet nije vidio:-) Salu na stranu, 50 miliona maximum i to zato sto je trziste otislo u k...

neko_treci

pre 5 godina

Ovo je postalo vec daj sta das, nasi "strucnjaci" procenili vrednost oko 200 miliona evra, a ovi bi ga dali sad za 80, a brat bratu sigurno bi ga i poklonili samo da ne smaraju svi sa SMS-ovima.

mich

pre 5 godina

postar i meraklija

PA OVAKVO "GURANJE" ima samo u Srbiji u Evropi i svetu mlade zvezde cute i rade...ovog reklamiraju kao da je Leonardo Di Kaprio smorili su bre, a najvise takvi kao vi koji pljuju sve Srpsko, a sve "tudje" je bolje SMESNI STE.

dada

pre 5 godina

Na osnovu komentara moze se zakljuciti da sve ide Kezmanu. Koliki je njegov procenat uopste? Zar nije onda logicno da iza ovog glupiranja sa cenom vise stoji celnici Lacia nego on?

STEVO

pre 5 godina

Valjda će i ovo ljeto proći pa će većina ovih što neprestano spominju cifre, početi se baviti ciframa u svojim osnovnim i srednjim školama.

Alberto Kontador

pre 5 godina

Ne znam jel se secate naslova pre nekih 5-6 meseci "PSG nudi 170 miliona za SMS-a".
Hahahahaha stanite malo ljudi, pa koje ovde lud..?
Kako nekom za 5 meseci cena moze pasti za citavih 100 miliona..
To nas dovodi do zakljucka da su price da ga hoce Real, Barsa, Junajted, Juventus, PSG za 150-200 miliona ustvari celo vreme bile samo price za decu i izlapele.

Pera postar

pre 5 godina

Otkud pravo Inzagiju da se ljuti na SMS sto je zakasnio - on treba da se izvini sto je poceo pripreme pre nego je SMS dosao do sebe (od slave, uspeha u Rusiji)