Obradović: Srbiju svako treba da poštuje

V. d. rukometaša Srbije Ljubomir Obradović rekao je da bi njegovu ekipu trebalo poštovati, kao i da veruje da će uspeti da izbore plasman na Svetsko prvenstvo.

LN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Eee a imalo smo NBA ekipu u u svetskim okvirima rukometa(Metaloplastika),a sada,liga amatera,nažalost.Ulaganje u vaterpolo,odbojku,košarku i rukomet,bez fudbala je krucijalno za ekipni sport u Srbiji.
   (Gagi013, 12. jun 2018 21:21)

  # Link komentara

 2. Izgleda da je samo 20 ljudi iz cele srbije procitalo ovu vest, i koliko god iskreno zvucalo, Portugal je za nas kliker ekipa kada se pogleda na papiru, zato sve sto ocekujem od selektora muske reprezentacije, samo da ujedini momke i da ispune potencijal i imamo garant borbu za polufinale.
  (Nema ovde, 12. jun 2018 20:35)

  # Link komentara

 3. Gospodine Obradovicu, svaka vam cast! Voleo bih da ne budete vise v.d. nego stalni selektor obe nase rukometne selekcije. Mogli ste da ostanete da vodite sjajne devojke i jurisate sa njima na medalje narednih godina, ali vi ste se prihvatili vruceg krompira zvanog muska reprezentacija i vec u prvoj utakmici, za tako malo vremena napravili ste veliki pomak. Hvala vam na tome i zelim vam mnogo srece u daljem radu sa obe nase rukometne ekipe!
   (my way, 12. jun 2018 19:12)

  # Link komentara

 4. Ovo je ta ekipa,nista ne menjaj majstore.
  (Mihajlo, 12. jun 2018 18:36)

  # Link komentara