Utorak, 12.06.2018.

17:35

Hulen Lopetegi novi trener Real Madrida!

Hulen Lopetegi, selektor fudbalera Španije, posle Svetskog prvenstva preuzeće 'kormilo' fudbalskog kluba Real Madrid.

Izvor: LN

Hulen Lopetegi novi trener Real Madrida! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

dominus

pre 5 godina

@ kiki

Ja sam neobjektivan, a ti si objektivan. Ok, super. Prvo dečak, navodio sam utakmice Reala iz prethodne sezone, a ne istorijat "el clasica". Ako si zaista ikakav poznavalac fudbala, a ne neki klinac koji još pohađa osnovnu školu, onda ćeš priznati da Real nije bio nadigran ni u jednoj utakmici protiv velikih osim sa Bajernom (mada je i to đene đene bilo, ipak je Bajern imao dosta prilika).
E sad, što se tiče Barselone. Od kada je Zidan (bio) trener, nijednom, ali baš nijednom nisu bili nadigrani, a ne da su se ovi poigravali sa njima. Zapravo, samo su dva puta (onako poštenski kroz igru) razbili Real u prethodnoj dekadi. Prva Murinjova sezone i onaj period pod Benitezom (najveća Perezova ludorija), samo za to možeš reći da su ih razbili. Nemoj mi samo porediti još i Ronaldinjovu eru, jer ta i kasnija Barselona veze nemaju. I sve ovo ako zaista pratiš fudbal, a ne samo gluposti da pišeš. Sudije neću da komentarišem. Pomažu svim većim klubovima. Ako su Realu, nisu ništa manje ni Barseloni.

kiki

pre 5 godina

(dominus, 12. jun 2018 22:37)

Kakva bre viktorija nakon treceg gola Juventusa? Real je imao nekih promasenih sansi, ali nakon treceg primljenog gola oni jedva da su presli centar jer su bili u strahu da ne prime i cetvrti. Sta si ti gledao ja ne znam... Juventus ih je nadigrao u drugoj, kao i Bajern u obe utakmice iako im je falilo pola tima. Nojer sigurno ne bi primio onakav gol u Madridu. I sta je to Real uradio Barsi na Kamp Nou-u? Bilo je 2-2? Sta je Barsa tek njima uradila kada ih je pregazila u Madridu 3-0? Nije ih Real mogao pobediti ni sa igracem vise. Kada ih Barsi pobedi 3-0 po tebi ih Barsa nije nadigrala iako su bili bolji u svim segmentima fudbalske igre. A u drugom ih je Real kao nadigrao, a i Real i Barsa su u toj utakmici imali po tri 100% sanse koje nisu iskoristili. Po kojoj logici? Objektivnost ti je 0 bodova. Real ih nije mogao nadigrati iako su citavo poluvremene imali igraca vise ali si zato nasao 100 nekih opravdanja da Bajern nije nadigrao Real iako su oba tima igrali 11 protiv 11 citavu utakmicu. Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna? Po to njima Barsa radi svaku utakmicu. I dobro si ovo rekao, jednom može biti slučajno kada te poguraju sudije kao protiv PSŽ-a, ali 3 puta zaredom nikako.

kiki

pre 5 godina

(dominus, 12. jun 2018 22:37)

Nisi nimalo objektivan. Kada je Real po igri nadigrao Barsu na Kamp Nou-u ne pises nista drugo, da je npr. Barselona imala 45 minuta igraca manje, a kada je Bajern po igri nadigrao Real onda si nasao nekih 1000 opravdanja da to opravdas kako je bilo na iskustvo i sl... Kazes "Toliko je to iskusno bilo, dovoljno govori činjenica da se Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna. "... A sta igraci Barselone rade u svakoj utakmici protiv Reala? Ako ti je to opravdanje onda Real nije nadigrao Barsu nikad u zadnjih 100 utakmica. Nikad necu zaboraviti kada je Real poveo u prvoj minuti pre par godina nakon njihove greske (Benzema dao gol), i opet su citavu utakmicu nastavili raditi isto. Toliko su sigurni u sebe. A tebi je jos samo trebalo da napises da Real nije imao pomoc sudija ni protiv PSŽa, ni protiv Juventusa ni protiv Bajerna... Toliko si napisao realan komentar...

dominus

pre 5 godina

Alen

Da si odgledao makar jednu od tih utakmica koje si nabrojao, ne bi tako pisao. Barselona ih je "razbila" samo po rezultatu. Igrom nikako. Šta im je Real tek uradio na Kamp Nou, ali eto, ipak se izvukoše nekako. Psg ih nije razbio ni u jednom elementu igre. Ko je kriv Emeriju zbog loših taktičkih odluka? Da nije možda Real? Opet, ni Juventus ih nije razbio. Real ušao opušteno u utakmicu, ovi krenuli na sve. Posle trećeg gola Juventusa, bukvalno se igrala viktorija u šesnaestercu Juventusa, otud i gol na samom kraju.
E sad, što se tiče Bajerna. Igrački ih jesu nadigrali, ali opet je tu Real iskusno odradio dvomeč. Koliko je to iskusno bilo, dovoljno govori činjenica da se Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna. Jednostavno ih ovi nisu mogli dobiti, toliko su bili sigurni u sebe. Istina, da je Bajern i prošao, bilo bi zasluženo - ali nije.
Zato ta tvoja priča ne pije vodu. Jednom može biti slučajno, ali tri puta nikako.

tiberije

pre 5 godina

Igraju na sigurno kako bi sprečili revolt tima kao u slučaju Beniteza. Ovako pola tima ga već odlično zna is španske repke.
Problem je taj sto treba doći posle Zidana i biti trener . Zato niko od vidjenijih trenera i nije smeo da preuzme Real.
Čim Lopetegui ode jer logično je da neće biti ni pola uspešan kao zidan svi oni treneri koji nisu smeli da preuzmu Real biće u konkurenciji jer neće imati veliku senku Zinedina Zidana iza sebe.

U medjuvremenu Zidan će voditi repku Francuske i nakon sto osvoji sa njima par internacionalnih trofeja vratiće se u Real

Sandzak

pre 5 godina

Ovako je rekao novi trener Reala.. Nadam se da mu Ronaldo nece zamjerit..

The 50-year-old told Cadena Cope: "I've never met a player like Leo Messi. I don't like to compare eras. I've never seen and nor do I think I will ever see someone with Messi's consistency

Beoman

pre 5 godina

@Real moze da preuzme i moja baba... To je dokazao Zidan koji uz svo njegovo postavanje kao igraca dosao bez ikakvog trenerskog iskustva i uzeo 3 lige sampiona, jer ima Ronalda, Bejla, Ramosa, Modrica...
(Ivan, 12. jun 2018 17:41)
Upravu si 1000%!! To je kao kad je u nasoj kosarci mogao biti trener neka baka iz CG koja nikad nie videla kos i kosarku, pa cak ni na TV jer nie TV imala. Zamisli nenapreaviti uspeh sa kukocom, drazenom, divcom, paspaljom, danilovicem il sa Gurovicem il sa Kindzom, Cosicem, Radovanovic raso, il sa slavnicem i drugim. Zamisli nebit sampion sa US drim tim. To je isto sa danasnjim Realom i Barcelonom. PST==> Celsie je imao drim tim i sudia im je oteo najmanje pet titula LS al su evropsku LS 2012 i EL 2013 digli kad su bili najslabiji jer im je to UEFA dozvolila da bi Korintias iz brazila bio sampion sveta. Celsie je kraden u engleskoj ko niko nikad!

Alen

pre 5 godina

Да распродају пола тима који је освојио 3 лиге шампиона, јеси ли ти луд?
(Сканклија, 12. jun 2018 18:51)

Reci mi jednu ekipu koju su nadigrali ove godine? Trebali su ispasti jos od Psz-a, ali spasio ih penal, Bajern ih rastavio na proste cinioce u oba meca, Barselona ih razbila 0-3 u gostima, Juventus ih unistio na Bernabeu, ni Liverpul nisu nadigrali bez najboljeg igraca nego Liveepul pobedio sam sebe. Real je kancer fudbala koji sve sto je osvojio osvojio je uz pomoc sudija.

Ronaldo bezi iz reala

pre 5 godina

A šta ćemo sa ovim?

Naime, pred meč koji su Španci ubedljivo dobili sa 6:1, selektor evropske selekcije pohvalio je Lea Mesija na konferenciji za medije.

"Leo Mesi je najbolji fudbaler u istoriji ove igre, on zna kako da se adaptira svakom timu. Argentina će se sa njim boriti za titulu", izjavio je tada Lopetegi.

Marlon

pre 5 godina

Nije bitan trener, bitno je da ce Real nastavati da krade, igrali dobro ili lose, njima ce uvek biti sudjen penal kada je najpotrebnije.

Сканклија

pre 5 godina

(room 1408, 12. jun 2018 17:45)

Да распродају пола тима који је освојио 3 лиге шампиона, јеси ли ти луд?

takkar

pre 5 godina

Pre svega ocom coveku treba cestitati na hrabrosti.Ne zato sto je postoji strah da posle 3 LS u nizu dozivite neuspeh,vec zato sto je svestan sta je Real i kakva su ocekivanja navijaca,javnosti,predsednika ali i igraca.Ja ga vidim kao dobrog trenera.Pre 15-tak godina je vodio Valjekano cini mi se.Znam da je i Porto trenirao.A kao igrac nastupao je za Real i Barsu.Sto je jako specificno i retko.Dosta ga voli spanska javnost,uostalom on je i selektor.Videcemo kako ce se uklopiti u madridski basnosnovski pritisak koji je konstantno prisutan.Relativno je mlad(51),svedoci smo da treneri rade do 70.godine.Bio je sampion evrope sa dve generacije spanske reprezentacije ( U19 i U21).Izuzetno lep uspeh.Za postovanje.Prosao je sve selekcije Spanije kao trener,tako da je prosto nemoguce da ne razume fudbal.Sve u svemu ocekujem od njega moderan fudbal.Ne verujem da ce biti ta kolicina rotacije kao kod Zidana,jer je Zidan u tome neprevazidjen(praksa je to pokazala) ali ako bude 50 % od toga,imace usepha.Nek mu je srecno.

Malo znanje.

pre 5 godina

Zanimljivo što je branio za Barselonu 1994 do 1997 godine a pre toga karijeru počeo u Realu Sosijeda klub koji dva puta osvoji La ligu Copa del rey i jednu Supercopa. Las palmas, Ray Valjecano,Longrones,Castiilla i Reaal Madrid u mladjim kategorijama Španije do 21 godine. Celokupno u Španiji posvećen bio dok nije otišao u Porto.

room 1408

pre 5 godina

Znaci završila se jedna era Real Madrida.Sad je jako izvesno da će da renoviraju skoro celu ekipu.Ocekujem najviše promena u napadu.Znam da će sad ovi klinci sto * na Ronalda da negoduju ali mislim da je realno očekivati da će on u ovom prelaznom roku promeniti klub.Ocekujemo posle SP bas “bombastično” leto.Mozda vidimo i trampu Neimar-Ronaldo uz doplatu Real Madrida.Ocekujem napad na Salaha,pa čak i Ikardija(ako se uklapa u strukturu novog trenera,koji će imati nenormalnu odgovornost zbog 3 titule lige šampiona,..).Treba očekivati i prodaju Bejla-Benzeme,..Znam da se mnogi sa ovim komentarom neće složiti,..Biće bas,bas živo u Madridu,...

Ivan

pre 5 godina

Real moze da preuzme i moja baba... To je dokazao Zidan koji uz svo njegovo postavanje kao igraca dosao bez ikakvog trenerskog iskustva i uzeo 3 lige sampiona, jer ima Ronalda, Bejla, Ramosa, Modrica...

Gladiator

pre 5 godina

Jedan od najboljih mogućih izbora a da je "slobodan" na tržištu u tom smislu. Dugo je u Realu, trenirao Kastilju, poznaje igrače, igra ofanzivan fudbal, preuzeo je Real u nezahvalnom momentu ali treba mu dati šansu. Španija sa njim za sada ne zna za poraz i igra prilično ubedljivo. Još jedna interesantna stvar: obratite pažnju kako završava poslove taj Perez, jel ima nekog da je očekivao ovo, mediji su povezali u zadnjih 15 dana Real sa bar 15 trenera. Njega niko nije spomenuo. Perez ovo dogovorio u momentu kad je on sa reprezentacijom u Rusiji, i na taj način doneo najbolje rešenje za klub, respect. Možda je čovek malo bahat, arogantan, ne poštuje na pravi način legende kluba ali je 300% u službi Real Madrida!

Stefa

pre 5 godina

Ovo je odlična vest i odličan izbor. Španci sa njim igraju kao ludi. Prednost će biti to što poznaje već sve igrače zbog nacionalnosti. Pametan potez Pereza.

Bejns

pre 5 godina

Interesantan izbor. Trenirao Iska, Asensija, Sebaljosa i Ljorentea u mladjim selekcijama. Domaći stručnjak, perspektivan. Jedino što problem može biti, jeste taj pritisak. Ogroman je i biće teško nositi se sa njim. Možda je trebalo sačekati da se pokaže na SP.

Bejns

pre 5 godina

Interesantan izbor. Trenirao Iska, Asensija, Sebaljosa i Ljorentea u mladjim selekcijama. Domaći stručnjak, perspektivan. Jedino što problem može biti, jeste taj pritisak. Ogroman je i biće teško nositi se sa njim. Možda je trebalo sačekati da se pokaže na SP.

Stefa

pre 5 godina

Ovo je odlična vest i odličan izbor. Španci sa njim igraju kao ludi. Prednost će biti to što poznaje već sve igrače zbog nacionalnosti. Pametan potez Pereza.

Gladiator

pre 5 godina

Jedan od najboljih mogućih izbora a da je "slobodan" na tržištu u tom smislu. Dugo je u Realu, trenirao Kastilju, poznaje igrače, igra ofanzivan fudbal, preuzeo je Real u nezahvalnom momentu ali treba mu dati šansu. Španija sa njim za sada ne zna za poraz i igra prilično ubedljivo. Još jedna interesantna stvar: obratite pažnju kako završava poslove taj Perez, jel ima nekog da je očekivao ovo, mediji su povezali u zadnjih 15 dana Real sa bar 15 trenera. Njega niko nije spomenuo. Perez ovo dogovorio u momentu kad je on sa reprezentacijom u Rusiji, i na taj način doneo najbolje rešenje za klub, respect. Možda je čovek malo bahat, arogantan, ne poštuje na pravi način legende kluba ali je 300% u službi Real Madrida!

room 1408

pre 5 godina

Znaci završila se jedna era Real Madrida.Sad je jako izvesno da će da renoviraju skoro celu ekipu.Ocekujem najviše promena u napadu.Znam da će sad ovi klinci sto * na Ronalda da negoduju ali mislim da je realno očekivati da će on u ovom prelaznom roku promeniti klub.Ocekujemo posle SP bas “bombastično” leto.Mozda vidimo i trampu Neimar-Ronaldo uz doplatu Real Madrida.Ocekujem napad na Salaha,pa čak i Ikardija(ako se uklapa u strukturu novog trenera,koji će imati nenormalnu odgovornost zbog 3 titule lige šampiona,..).Treba očekivati i prodaju Bejla-Benzeme,..Znam da se mnogi sa ovim komentarom neće složiti,..Biće bas,bas živo u Madridu,...

takkar

pre 5 godina

Pre svega ocom coveku treba cestitati na hrabrosti.Ne zato sto je postoji strah da posle 3 LS u nizu dozivite neuspeh,vec zato sto je svestan sta je Real i kakva su ocekivanja navijaca,javnosti,predsednika ali i igraca.Ja ga vidim kao dobrog trenera.Pre 15-tak godina je vodio Valjekano cini mi se.Znam da je i Porto trenirao.A kao igrac nastupao je za Real i Barsu.Sto je jako specificno i retko.Dosta ga voli spanska javnost,uostalom on je i selektor.Videcemo kako ce se uklopiti u madridski basnosnovski pritisak koji je konstantno prisutan.Relativno je mlad(51),svedoci smo da treneri rade do 70.godine.Bio je sampion evrope sa dve generacije spanske reprezentacije ( U19 i U21).Izuzetno lep uspeh.Za postovanje.Prosao je sve selekcije Spanije kao trener,tako da je prosto nemoguce da ne razume fudbal.Sve u svemu ocekujem od njega moderan fudbal.Ne verujem da ce biti ta kolicina rotacije kao kod Zidana,jer je Zidan u tome neprevazidjen(praksa je to pokazala) ali ako bude 50 % od toga,imace usepha.Nek mu je srecno.

dominus

pre 5 godina

Alen

Da si odgledao makar jednu od tih utakmica koje si nabrojao, ne bi tako pisao. Barselona ih je "razbila" samo po rezultatu. Igrom nikako. Šta im je Real tek uradio na Kamp Nou, ali eto, ipak se izvukoše nekako. Psg ih nije razbio ni u jednom elementu igre. Ko je kriv Emeriju zbog loših taktičkih odluka? Da nije možda Real? Opet, ni Juventus ih nije razbio. Real ušao opušteno u utakmicu, ovi krenuli na sve. Posle trećeg gola Juventusa, bukvalno se igrala viktorija u šesnaestercu Juventusa, otud i gol na samom kraju.
E sad, što se tiče Bajerna. Igrački ih jesu nadigrali, ali opet je tu Real iskusno odradio dvomeč. Koliko je to iskusno bilo, dovoljno govori činjenica da se Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna. Jednostavno ih ovi nisu mogli dobiti, toliko su bili sigurni u sebe. Istina, da je Bajern i prošao, bilo bi zasluženo - ali nije.
Zato ta tvoja priča ne pije vodu. Jednom može biti slučajno, ali tri puta nikako.

Ivan

pre 5 godina

Real moze da preuzme i moja baba... To je dokazao Zidan koji uz svo njegovo postavanje kao igraca dosao bez ikakvog trenerskog iskustva i uzeo 3 lige sampiona, jer ima Ronalda, Bejla, Ramosa, Modrica...

tiberije

pre 5 godina

Igraju na sigurno kako bi sprečili revolt tima kao u slučaju Beniteza. Ovako pola tima ga već odlično zna is španske repke.
Problem je taj sto treba doći posle Zidana i biti trener . Zato niko od vidjenijih trenera i nije smeo da preuzme Real.
Čim Lopetegui ode jer logično je da neće biti ni pola uspešan kao zidan svi oni treneri koji nisu smeli da preuzmu Real biće u konkurenciji jer neće imati veliku senku Zinedina Zidana iza sebe.

U medjuvremenu Zidan će voditi repku Francuske i nakon sto osvoji sa njima par internacionalnih trofeja vratiće se u Real

Сканклија

pre 5 godina

(room 1408, 12. jun 2018 17:45)

Да распродају пола тима који је освојио 3 лиге шампиона, јеси ли ти луд?

Malo znanje.

pre 5 godina

Zanimljivo što je branio za Barselonu 1994 do 1997 godine a pre toga karijeru počeo u Realu Sosijeda klub koji dva puta osvoji La ligu Copa del rey i jednu Supercopa. Las palmas, Ray Valjecano,Longrones,Castiilla i Reaal Madrid u mladjim kategorijama Španije do 21 godine. Celokupno u Španiji posvećen bio dok nije otišao u Porto.

Alen

pre 5 godina

Да распродају пола тима који је освојио 3 лиге шампиона, јеси ли ти луд?
(Сканклија, 12. jun 2018 18:51)

Reci mi jednu ekipu koju su nadigrali ove godine? Trebali su ispasti jos od Psz-a, ali spasio ih penal, Bajern ih rastavio na proste cinioce u oba meca, Barselona ih razbila 0-3 u gostima, Juventus ih unistio na Bernabeu, ni Liverpul nisu nadigrali bez najboljeg igraca nego Liveepul pobedio sam sebe. Real je kancer fudbala koji sve sto je osvojio osvojio je uz pomoc sudija.

Sandzak

pre 5 godina

Ovako je rekao novi trener Reala.. Nadam se da mu Ronaldo nece zamjerit..

The 50-year-old told Cadena Cope: "I've never met a player like Leo Messi. I don't like to compare eras. I've never seen and nor do I think I will ever see someone with Messi's consistency

Marlon

pre 5 godina

Nije bitan trener, bitno je da ce Real nastavati da krade, igrali dobro ili lose, njima ce uvek biti sudjen penal kada je najpotrebnije.

Ronaldo bezi iz reala

pre 5 godina

A šta ćemo sa ovim?

Naime, pred meč koji su Španci ubedljivo dobili sa 6:1, selektor evropske selekcije pohvalio je Lea Mesija na konferenciji za medije.

"Leo Mesi je najbolji fudbaler u istoriji ove igre, on zna kako da se adaptira svakom timu. Argentina će se sa njim boriti za titulu", izjavio je tada Lopetegi.

Beoman

pre 5 godina

@Real moze da preuzme i moja baba... To je dokazao Zidan koji uz svo njegovo postavanje kao igraca dosao bez ikakvog trenerskog iskustva i uzeo 3 lige sampiona, jer ima Ronalda, Bejla, Ramosa, Modrica...
(Ivan, 12. jun 2018 17:41)
Upravu si 1000%!! To je kao kad je u nasoj kosarci mogao biti trener neka baka iz CG koja nikad nie videla kos i kosarku, pa cak ni na TV jer nie TV imala. Zamisli nenapreaviti uspeh sa kukocom, drazenom, divcom, paspaljom, danilovicem il sa Gurovicem il sa Kindzom, Cosicem, Radovanovic raso, il sa slavnicem i drugim. Zamisli nebit sampion sa US drim tim. To je isto sa danasnjim Realom i Barcelonom. PST==> Celsie je imao drim tim i sudia im je oteo najmanje pet titula LS al su evropsku LS 2012 i EL 2013 digli kad su bili najslabiji jer im je to UEFA dozvolila da bi Korintias iz brazila bio sampion sveta. Celsie je kraden u engleskoj ko niko nikad!

kiki

pre 5 godina

(dominus, 12. jun 2018 22:37)

Kakva bre viktorija nakon treceg gola Juventusa? Real je imao nekih promasenih sansi, ali nakon treceg primljenog gola oni jedva da su presli centar jer su bili u strahu da ne prime i cetvrti. Sta si ti gledao ja ne znam... Juventus ih je nadigrao u drugoj, kao i Bajern u obe utakmice iako im je falilo pola tima. Nojer sigurno ne bi primio onakav gol u Madridu. I sta je to Real uradio Barsi na Kamp Nou-u? Bilo je 2-2? Sta je Barsa tek njima uradila kada ih je pregazila u Madridu 3-0? Nije ih Real mogao pobediti ni sa igracem vise. Kada ih Barsi pobedi 3-0 po tebi ih Barsa nije nadigrala iako su bili bolji u svim segmentima fudbalske igre. A u drugom ih je Real kao nadigrao, a i Real i Barsa su u toj utakmici imali po tri 100% sanse koje nisu iskoristili. Po kojoj logici? Objektivnost ti je 0 bodova. Real ih nije mogao nadigrati iako su citavo poluvremene imali igraca vise ali si zato nasao 100 nekih opravdanja da Bajern nije nadigrao Real iako su oba tima igrali 11 protiv 11 citavu utakmicu. Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna? Po to njima Barsa radi svaku utakmicu. I dobro si ovo rekao, jednom može biti slučajno kada te poguraju sudije kao protiv PSŽ-a, ali 3 puta zaredom nikako.

kiki

pre 5 godina

(dominus, 12. jun 2018 22:37)

Nisi nimalo objektivan. Kada je Real po igri nadigrao Barsu na Kamp Nou-u ne pises nista drugo, da je npr. Barselona imala 45 minuta igraca manje, a kada je Bajern po igri nadigrao Real onda si nasao nekih 1000 opravdanja da to opravdas kako je bilo na iskustvo i sl... Kazes "Toliko je to iskusno bilo, dovoljno govori činjenica da se Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna. "... A sta igraci Barselone rade u svakoj utakmici protiv Reala? Ako ti je to opravdanje onda Real nije nadigrao Barsu nikad u zadnjih 100 utakmica. Nikad necu zaboraviti kada je Real poveo u prvoj minuti pre par godina nakon njihove greske (Benzema dao gol), i opet su citavu utakmicu nastavili raditi isto. Toliko su sigurni u sebe. A tebi je jos samo trebalo da napises da Real nije imao pomoc sudija ni protiv PSŽa, ni protiv Juventusa ni protiv Bajerna... Toliko si napisao realan komentar...

dominus

pre 5 godina

@ kiki

Ja sam neobjektivan, a ti si objektivan. Ok, super. Prvo dečak, navodio sam utakmice Reala iz prethodne sezone, a ne istorijat "el clasica". Ako si zaista ikakav poznavalac fudbala, a ne neki klinac koji još pohađa osnovnu školu, onda ćeš priznati da Real nije bio nadigran ni u jednoj utakmici protiv velikih osim sa Bajernom (mada je i to đene đene bilo, ipak je Bajern imao dosta prilika).
E sad, što se tiče Barselone. Od kada je Zidan (bio) trener, nijednom, ali baš nijednom nisu bili nadigrani, a ne da su se ovi poigravali sa njima. Zapravo, samo su dva puta (onako poštenski kroz igru) razbili Real u prethodnoj dekadi. Prva Murinjova sezone i onaj period pod Benitezom (najveća Perezova ludorija), samo za to možeš reći da su ih razbili. Nemoj mi samo porediti još i Ronaldinjovu eru, jer ta i kasnija Barselona veze nemaju. I sve ovo ako zaista pratiš fudbal, a ne samo gluposti da pišeš. Sudije neću da komentarišem. Pomažu svim većim klubovima. Ako su Realu, nisu ništa manje ni Barseloni.

Ivan

pre 5 godina

Real moze da preuzme i moja baba... To je dokazao Zidan koji uz svo njegovo postavanje kao igraca dosao bez ikakvog trenerskog iskustva i uzeo 3 lige sampiona, jer ima Ronalda, Bejla, Ramosa, Modrica...

Alen

pre 5 godina

Да распродају пола тима који је освојио 3 лиге шампиона, јеси ли ти луд?
(Сканклија, 12. jun 2018 18:51)

Reci mi jednu ekipu koju su nadigrali ove godine? Trebali su ispasti jos od Psz-a, ali spasio ih penal, Bajern ih rastavio na proste cinioce u oba meca, Barselona ih razbila 0-3 u gostima, Juventus ih unistio na Bernabeu, ni Liverpul nisu nadigrali bez najboljeg igraca nego Liveepul pobedio sam sebe. Real je kancer fudbala koji sve sto je osvojio osvojio je uz pomoc sudija.

Beoman

pre 5 godina

@Real moze da preuzme i moja baba... To je dokazao Zidan koji uz svo njegovo postavanje kao igraca dosao bez ikakvog trenerskog iskustva i uzeo 3 lige sampiona, jer ima Ronalda, Bejla, Ramosa, Modrica...
(Ivan, 12. jun 2018 17:41)
Upravu si 1000%!! To je kao kad je u nasoj kosarci mogao biti trener neka baka iz CG koja nikad nie videla kos i kosarku, pa cak ni na TV jer nie TV imala. Zamisli nenapreaviti uspeh sa kukocom, drazenom, divcom, paspaljom, danilovicem il sa Gurovicem il sa Kindzom, Cosicem, Radovanovic raso, il sa slavnicem i drugim. Zamisli nebit sampion sa US drim tim. To je isto sa danasnjim Realom i Barcelonom. PST==> Celsie je imao drim tim i sudia im je oteo najmanje pet titula LS al su evropsku LS 2012 i EL 2013 digli kad su bili najslabiji jer im je to UEFA dozvolila da bi Korintias iz brazila bio sampion sveta. Celsie je kraden u engleskoj ko niko nikad!

Marlon

pre 5 godina

Nije bitan trener, bitno je da ce Real nastavati da krade, igrali dobro ili lose, njima ce uvek biti sudjen penal kada je najpotrebnije.

room 1408

pre 5 godina

Znaci završila se jedna era Real Madrida.Sad je jako izvesno da će da renoviraju skoro celu ekipu.Ocekujem najviše promena u napadu.Znam da će sad ovi klinci sto * na Ronalda da negoduju ali mislim da je realno očekivati da će on u ovom prelaznom roku promeniti klub.Ocekujemo posle SP bas “bombastično” leto.Mozda vidimo i trampu Neimar-Ronaldo uz doplatu Real Madrida.Ocekujem napad na Salaha,pa čak i Ikardija(ako se uklapa u strukturu novog trenera,koji će imati nenormalnu odgovornost zbog 3 titule lige šampiona,..).Treba očekivati i prodaju Bejla-Benzeme,..Znam da se mnogi sa ovim komentarom neće složiti,..Biće bas,bas živo u Madridu,...

dominus

pre 5 godina

Alen

Da si odgledao makar jednu od tih utakmica koje si nabrojao, ne bi tako pisao. Barselona ih je "razbila" samo po rezultatu. Igrom nikako. Šta im je Real tek uradio na Kamp Nou, ali eto, ipak se izvukoše nekako. Psg ih nije razbio ni u jednom elementu igre. Ko je kriv Emeriju zbog loših taktičkih odluka? Da nije možda Real? Opet, ni Juventus ih nije razbio. Real ušao opušteno u utakmicu, ovi krenuli na sve. Posle trećeg gola Juventusa, bukvalno se igrala viktorija u šesnaestercu Juventusa, otud i gol na samom kraju.
E sad, što se tiče Bajerna. Igrački ih jesu nadigrali, ali opet je tu Real iskusno odradio dvomeč. Koliko je to iskusno bilo, dovoljno govori činjenica da se Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna. Jednostavno ih ovi nisu mogli dobiti, toliko su bili sigurni u sebe. Istina, da je Bajern i prošao, bilo bi zasluženo - ali nije.
Zato ta tvoja priča ne pije vodu. Jednom može biti slučajno, ali tri puta nikako.

Ronaldo bezi iz reala

pre 5 godina

A šta ćemo sa ovim?

Naime, pred meč koji su Španci ubedljivo dobili sa 6:1, selektor evropske selekcije pohvalio je Lea Mesija na konferenciji za medije.

"Leo Mesi je najbolji fudbaler u istoriji ove igre, on zna kako da se adaptira svakom timu. Argentina će se sa njim boriti za titulu", izjavio je tada Lopetegi.

Stefa

pre 5 godina

Ovo je odlična vest i odličan izbor. Španci sa njim igraju kao ludi. Prednost će biti to što poznaje već sve igrače zbog nacionalnosti. Pametan potez Pereza.

Gladiator

pre 5 godina

Jedan od najboljih mogućih izbora a da je "slobodan" na tržištu u tom smislu. Dugo je u Realu, trenirao Kastilju, poznaje igrače, igra ofanzivan fudbal, preuzeo je Real u nezahvalnom momentu ali treba mu dati šansu. Španija sa njim za sada ne zna za poraz i igra prilično ubedljivo. Još jedna interesantna stvar: obratite pažnju kako završava poslove taj Perez, jel ima nekog da je očekivao ovo, mediji su povezali u zadnjih 15 dana Real sa bar 15 trenera. Njega niko nije spomenuo. Perez ovo dogovorio u momentu kad je on sa reprezentacijom u Rusiji, i na taj način doneo najbolje rešenje za klub, respect. Možda je čovek malo bahat, arogantan, ne poštuje na pravi način legende kluba ali je 300% u službi Real Madrida!

Sandzak

pre 5 godina

Ovako je rekao novi trener Reala.. Nadam se da mu Ronaldo nece zamjerit..

The 50-year-old told Cadena Cope: "I've never met a player like Leo Messi. I don't like to compare eras. I've never seen and nor do I think I will ever see someone with Messi's consistency

kiki

pre 5 godina

(dominus, 12. jun 2018 22:37)

Kakva bre viktorija nakon treceg gola Juventusa? Real je imao nekih promasenih sansi, ali nakon treceg primljenog gola oni jedva da su presli centar jer su bili u strahu da ne prime i cetvrti. Sta si ti gledao ja ne znam... Juventus ih je nadigrao u drugoj, kao i Bajern u obe utakmice iako im je falilo pola tima. Nojer sigurno ne bi primio onakav gol u Madridu. I sta je to Real uradio Barsi na Kamp Nou-u? Bilo je 2-2? Sta je Barsa tek njima uradila kada ih je pregazila u Madridu 3-0? Nije ih Real mogao pobediti ni sa igracem vise. Kada ih Barsi pobedi 3-0 po tebi ih Barsa nije nadigrala iako su bili bolji u svim segmentima fudbalske igre. A u drugom ih je Real kao nadigrao, a i Real i Barsa su u toj utakmici imali po tri 100% sanse koje nisu iskoristili. Po kojoj logici? Objektivnost ti je 0 bodova. Real ih nije mogao nadigrati iako su citavo poluvremene imali igraca vise ali si zato nasao 100 nekih opravdanja da Bajern nije nadigrao Real iako su oba tima igrali 11 protiv 11 citavu utakmicu. Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna? Po to njima Barsa radi svaku utakmicu. I dobro si ovo rekao, jednom može biti slučajno kada te poguraju sudije kao protiv PSŽ-a, ali 3 puta zaredom nikako.

Bejns

pre 5 godina

Interesantan izbor. Trenirao Iska, Asensija, Sebaljosa i Ljorentea u mladjim selekcijama. Domaći stručnjak, perspektivan. Jedino što problem može biti, jeste taj pritisak. Ogroman je i biće teško nositi se sa njim. Možda je trebalo sačekati da se pokaže na SP.

tiberije

pre 5 godina

Igraju na sigurno kako bi sprečili revolt tima kao u slučaju Beniteza. Ovako pola tima ga već odlično zna is španske repke.
Problem je taj sto treba doći posle Zidana i biti trener . Zato niko od vidjenijih trenera i nije smeo da preuzme Real.
Čim Lopetegui ode jer logično je da neće biti ni pola uspešan kao zidan svi oni treneri koji nisu smeli da preuzmu Real biće u konkurenciji jer neće imati veliku senku Zinedina Zidana iza sebe.

U medjuvremenu Zidan će voditi repku Francuske i nakon sto osvoji sa njima par internacionalnih trofeja vratiće se u Real

kiki

pre 5 godina

(dominus, 12. jun 2018 22:37)

Nisi nimalo objektivan. Kada je Real po igri nadigrao Barsu na Kamp Nou-u ne pises nista drugo, da je npr. Barselona imala 45 minuta igraca manje, a kada je Bajern po igri nadigrao Real onda si nasao nekih 1000 opravdanja da to opravdas kako je bilo na iskustvo i sl... Kazes "Toliko je to iskusno bilo, dovoljno govori činjenica da se Realovi igrači ladno dodaju u svom šesnaestercu bez ikakve panike dok traje napad Bajerna. "... A sta igraci Barselone rade u svakoj utakmici protiv Reala? Ako ti je to opravdanje onda Real nije nadigrao Barsu nikad u zadnjih 100 utakmica. Nikad necu zaboraviti kada je Real poveo u prvoj minuti pre par godina nakon njihove greske (Benzema dao gol), i opet su citavu utakmicu nastavili raditi isto. Toliko su sigurni u sebe. A tebi je jos samo trebalo da napises da Real nije imao pomoc sudija ni protiv PSŽa, ni protiv Juventusa ni protiv Bajerna... Toliko si napisao realan komentar...

Сканклија

pre 5 godina

(room 1408, 12. jun 2018 17:45)

Да распродају пола тима који је освојио 3 лиге шампиона, јеси ли ти луд?

Malo znanje.

pre 5 godina

Zanimljivo što je branio za Barselonu 1994 do 1997 godine a pre toga karijeru počeo u Realu Sosijeda klub koji dva puta osvoji La ligu Copa del rey i jednu Supercopa. Las palmas, Ray Valjecano,Longrones,Castiilla i Reaal Madrid u mladjim kategorijama Španije do 21 godine. Celokupno u Španiji posvećen bio dok nije otišao u Porto.

takkar

pre 5 godina

Pre svega ocom coveku treba cestitati na hrabrosti.Ne zato sto je postoji strah da posle 3 LS u nizu dozivite neuspeh,vec zato sto je svestan sta je Real i kakva su ocekivanja navijaca,javnosti,predsednika ali i igraca.Ja ga vidim kao dobrog trenera.Pre 15-tak godina je vodio Valjekano cini mi se.Znam da je i Porto trenirao.A kao igrac nastupao je za Real i Barsu.Sto je jako specificno i retko.Dosta ga voli spanska javnost,uostalom on je i selektor.Videcemo kako ce se uklopiti u madridski basnosnovski pritisak koji je konstantno prisutan.Relativno je mlad(51),svedoci smo da treneri rade do 70.godine.Bio je sampion evrope sa dve generacije spanske reprezentacije ( U19 i U21).Izuzetno lep uspeh.Za postovanje.Prosao je sve selekcije Spanije kao trener,tako da je prosto nemoguce da ne razume fudbal.Sve u svemu ocekujem od njega moderan fudbal.Ne verujem da ce biti ta kolicina rotacije kao kod Zidana,jer je Zidan u tome neprevazidjen(praksa je to pokazala) ali ako bude 50 % od toga,imace usepha.Nek mu je srecno.

dominus

pre 5 godina

@ kiki

Ja sam neobjektivan, a ti si objektivan. Ok, super. Prvo dečak, navodio sam utakmice Reala iz prethodne sezone, a ne istorijat "el clasica". Ako si zaista ikakav poznavalac fudbala, a ne neki klinac koji još pohađa osnovnu školu, onda ćeš priznati da Real nije bio nadigran ni u jednoj utakmici protiv velikih osim sa Bajernom (mada je i to đene đene bilo, ipak je Bajern imao dosta prilika).
E sad, što se tiče Barselone. Od kada je Zidan (bio) trener, nijednom, ali baš nijednom nisu bili nadigrani, a ne da su se ovi poigravali sa njima. Zapravo, samo su dva puta (onako poštenski kroz igru) razbili Real u prethodnoj dekadi. Prva Murinjova sezone i onaj period pod Benitezom (najveća Perezova ludorija), samo za to možeš reći da su ih razbili. Nemoj mi samo porediti još i Ronaldinjovu eru, jer ta i kasnija Barselona veze nemaju. I sve ovo ako zaista pratiš fudbal, a ne samo gluposti da pišeš. Sudije neću da komentarišem. Pomažu svim većim klubovima. Ako su Realu, nisu ništa manje ni Barseloni.