Petak, 01.06.2018.

18:20

Krstajić presekao – poznato koja 23 igrača će igrati na SP!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić dlučio je koja 23 fudbalera će povesti na Svetsko prvenstvo u Rusiji ovog leta.

Izvor: PT

Krstajiæ presekao – poznato koja 23 igraèa æe igrati na SP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

423 Komentari

Sortiraj po:

Negativni

pre 5 godina

Muslin je morao da ode zbog SMS-a. Platio je ceh zbog svog ega ili cega vec ne. Potpuno zasluzeno. To je kao kada selektor Portugala ne bi zvao Ronalda, ili Argentine Mesija. Prosto ne moze da prodju takve stvari.
(Vlada, 1. jun 2018 20:00)

Misliš valjda kao kad selektor Švajcarske ne bi zvao Šaćirija ili selektor Gabona Mbvanu? To ti je sinko mnogo bolje poredjenje.

Negativni

pre 5 godina

Krstajić Mladen je presekao tortu. Pojeo parče. Posle je otišao na jednu benzinsku pumpu, gde su mu dali nekakav spisak. Pa su ga odveli, Krstajić Mladena, pred neke kamere i mikrofone, pitali ga tamo: "Jesi li presekao, Mladene?" "Jesam", rekao je, "presekao sam." "Onda, čitaj." Krstajić Mladen je pročitao spisak. Potom je uzeo makaze i presekao ga, taj spisak. Krstajić Mladen je presekao. Više puta.
(Radovan Jakšić, 1. jun 2018 20:49)

Divna literarna opservacija, gos'n Radovane. U Harmsovom stilu, rekao bih. Sasvim sukladno avangardnoj psihozi vječno vezanoj za naš nogometni ugodjaj. Slutim epski natječaj u našoj skupini :-)

Perperius

pre 5 godina

Za sva vaša pitanja, odgovor je samo jedan: korupcija.
Prestanite se čuditi iznova i iznova, shvatite da živimo u ekstremno korumpiranoj zemlji...

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Što se tiče Gaćinovića, mogao je da zameni Živkovića,Ljajića,Milinković-Savića i Tadića.Koga bi vi izbacili...
(Prosinečki, 2. jun 2018 10:45)

milinkovića-savića, naravno - em nije bolji igrač od nabrojanih em već kvari atmosferu!
kežman - vragolan...

Borisbl

pre 5 godina

Radonjic ide da bi sjedi na klupi, a Gacinovic koji je osvoji kup njemacke i odigrao odlicno u timu koji je bio najprijatnije iznenadjenje bundes lige nema mjesta???? Mijat bi bar ima sansu da udje i odigra koji minut a i moze po potrebi da zamjeni i Ljajica i Kostica i Tadica i mislim da kao 8grac najvise moze da se uklopi i da da u tandemu sa Sergejom...

DS

pre 5 godina

Navijam za zvezdu i mislim da je bruka sto gacinovic ne ide umesto radonje , realno je gacinovic bolji i zasluzio je poziv ...radonju guraju menadzeri al ion je zasluzio poziv ... moralo se naci bolje resenje da podju i jedan i drugi
(marko, 1. jun 2018 23:34)

I ja navijam za Zvezdu,Radonjic je zasluzio ali Grujic nije!Konacno krenuo nesto malo da igra u Kardifu i dobija sansu umesto Gacinovica koji je bio odlican u kvalifikacijama?Smesno....

Toma

pre 5 godina

Nisam pratio reprezentaciju kad su prenosi išli na 'pinku' (ko se seća) , neću ni sada kad je ovaj lik selektor! Mora da postoji neka granica!

slaninar zapad

pre 5 godina

Gaćinović nije igrao za blizance, to mu je najveća mana. To je bila mana i Sergeju cele kvalifikacije. Nemaš menadžera koji je spreman da se tali sa savezom, pa možeš da briljiraš i onda na SP ipak ide onaj koji žulja klupu u Kardifu. Mijate, glavu gore, slaninari su uz tebe. Možeš da budeš ponosan na sebe. A ovi što te ne vode neka im je na čast. Pogotovo ovaj sa pozamašnim selektorskim iskustvom što se sigurno i lično iznenadio kada je dobio sastav koji je trebalo da pročita. Nepravda sigurno boli jer je pitanje kada ćemo se opet kvalifikovati. Niko ne bi smeo da zameri ako bi ti rešio da igraš za BiH ili Crnu Goru. Ivanić je vrlo slično prošao, odbio je blizance i rečeno mu je da reprezentativni dres Srbije može da zaboravi. Zato je sada perjanica reprezentacije Crne Gore.

Doktor

pre 5 godina

Tako je Krstajicu! Naravno da necemo da vodimo "zlatne" orlice, jer oni su mnogo rizicni. Svakojake glupe ideje bi mogle da im padnu na pamet. Npr, da pobede Brazil! I sta onda?! Treba da se narod navikne na pobede u fudbalu, kad svi znamo da ste napravili sega-mega uspeh kad ste se plasirali medju 32 na svetu... A da, pa ti se nisi ni plasirao, to je bio onaj drugi sto su ga oterali da bi ti preuzeo, a on te doveo da mu budes pomocnik... Srpska posla...

Prosinečki

pre 5 godina

Mnogo cenim Maksimovića, ali treba reći da je Grujić došao izuzetno spreman
na pripreme. Što se tiče Gaćinovića, mogao je da zameni Živkovića,Ljajića,Milinković-Savića i Tadića.Koga bi vi izbacili...

***

pre 5 godina

Ma sta zna Niko Kovac, Gacinovic nema pojma, bolji je Grujic, odigrao je 15 minuta cele sezone...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Janko, 1. jun 2018 23:51)

Odmah se vidi da pratiš fudbal a tek što se razumeš u njega...Grujić nije bio cele sezone u Liverpulu,momče,već je zimus prešao u Kardif i odigrao 15-tak utakmica a ne minuta.Gaćinović jeste imao mesta u ovom timu ali ne umesto Grujića.Sramota je da imamo ovoliko štopera u timu a kvalitet je nula,pogotovo Milenković i Veljković,kao i svileni Spajić.

pedja

pre 5 godina

Procene o sastavu tima ne treba komentarisati navijacki, sto je 80% komentara.Selektor se opredelio za ove igrace, jedan ili dvojica drugih ne bi mnogo promenili.Treba realno sagledati kakvu igru sa ovim igracima moze da postavi Krstajic i da li ce to biti dovoljno za drugi krug.Generalno je dobro sto imamo dosta mladih igraca ali mozda nema dovoljno iskustva kod njih.
Licno sam pesimista da cemo proci u drugi krug jer je pitanje sa 1 ili 2 boda koliko je to sigurno.Takodje mislim da necemo postici vise od 1-2 gola jer nam je igra prilicno defanzivna a i napadaci nisu bas efikasni (nisu bili ni u kvalifikacijama u prilicno lakoj grupi).
Navijacu za nase (za koga bi drugog)i zelim da me igrama i rezultatom demantuju! Srecno!

podelili ste Srbiju

pre 5 godina

Nemate podrsku Grobara, opet se radi za Zvezdu. Zasto su Rodic I Radionc pozvani, osim da Zvezda zaradi? Necemo navijati za ovu reprezentaciju.

Nebojsa

pre 5 godina

Koliko stanovnika ima Srbija toliko ima selektora. Zasto nema ovoga i zasto on ?
Ljudi shvatite da selektor ne vodi 50 igraca nego 23 i uvek ce biti neko nezadovoljan . Ne treba praviti problem oko izbora igraca vec ovim momcima dati podrsku , jer su je zasluzili.

Kole

pre 5 godina

Radonjić je po potencijalu naš najbolji igrač,sledi Jović pa praznina.Ako njih dvojica ne igraju a brani nam Stojke,nema leba,ali stvarno.
(miško, 01. jun 2018 22:52)

Mozda u tvojoj glavi. Za ozbiljan fudbal limitirani obojica.
Jedini koji ce igrati u top klubovima i nasi najtalentovaniji igraci su Sergej Milinkovic Savic i Nikola Milenkovic. Ostalo sve - suvi prosek.

Boris Banović

pre 5 godina

Znam da smo svi mi selektori, a samo jedan je odgovoran ! Ipak, Gaćinovića izostaviti je tužno i ružno ! Takav naboj energije i probojnosti nema ni jedan drugi igrač ! Šteta !

marerakarera

pre 5 godina

Neverovatno.

Šatro guramo U20 ekipu, a jedan od jedina tri ili četiri igrača koji IGRA i koji je napravio dobru karijeru nije na spisku. Gaćinović je odlično odigrao svaku utakmicu, igrao na beku, u sredini i iya špica. Koji je razlog?
Ne podržavam napad na Grujića, dečko je jak i visok i dobra zamena i ima talenta, ali univerzalca kao Gaćinovića realno nemamo i ovo je velika greška. Ne menja se puno u suštini i možda ne bi igrao ali nam je potreban svaki dobar igrač. Ipak verujem u ekipu, i nadam se da ovo neće biti problem

marko

pre 5 godina

Navijam za zvezdu i mislim da je bruka sto gacinovic ne ide umesto radonje , realno je gacinovic bolji i zasluzio je poziv ...radonju guraju menadzeri al ion je zasluzio poziv ... moralo se naci bolje resenje da podju i jedan i drugi

Jim Beglin

pre 5 godina

Rukavina pre Baste,Radonjic pre Sulejmanija,Fejsa pre Grujica???Trebao je upasti jos jedan vezni umesto jednog stopera a to je Pejcinovic umesto Veljkovica,zao mi je Nastasica ali sta je tu je...

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne kapiram sta se cudite za Grujica i Radonjica obojica su imali odlicne sezone. Igrali standardno u klubovima. Grujic uveo Kardic u PL a Radonjic vukao Zvezdu po evropi. Uostalom treba ubaciti mlade igrace na SP se prave zvezde! Nek osete atmosferu pritisak... ionako nece mnogo igrati kao sto ne bi ni gacinovic itd... potpuno nebitno pa cak i OK odluka.

antiDebil

pre 5 godina

Zdjelar i Maksimovic su neuporedivo kvalitetniji igraci od Grujica a ista su generacija, Fejsa je takodje dosta bolji.
Pantic i pogotovu Gacinovic su bolji od Radonjica i ista su generacija, Sulejmani je takodje dosta bolji !!!

U cemu li je stos sa ovim Grujicem, to cemo verovatno saznati za nekih 20 godina. Za Radonjica je jasno, igra u drzavnom mezimcetu. Propast Jugoslovenske reprezentacije, situacija po kojoj smo igrali skoro na svakom velikom takmicenju i uglavnom smo bili u vrhu tabele dosli smo do toga da igramo na svakom trecu i da uglavnom budemo u donjem delu plasmana, to je zapoceto kada se pojavio izvesni Miljanic koji je takodje u reprezentaciju gurao igrace drzavnog mezimceta. Izgleda da iz tog cirkusa nista nismo naucili...E moj Krstajicu, Radonjic pre Gacinovica, Grujic pre Maksimovica...Cirkus je za to preblaga rec !

Srce na teren

pre 5 godina

Kada pogledam Krletov izbor, mogu reci da je za Muslinovu Srbiju ovo ofanzivni spektakl. Sest kreativaca i tri defanzivno orjentisana igraca sredine, dokle je kod Slavoljuba bilo obrnuto. A bez kreativaca nema igre, zara, vica, fudbala! Posto smo iza tanki, da ne bi dovodili odbranu u iskusenje, najbolje je i da igramo stalno ofanzivno, sto dalje od naseg gola, pa i neka se mec zavrsi 5-4..

Kontraš

pre 5 godina

jun 2018 18:36)Nije jedini i ja cu navijati protiv ove zvezdasko-napredne srbije
(Barem jednom pustite komentar, 01. jun 2018 21:57) Misliš da nekog briga za koga ćete ti i taj “federer” da navijate?!

mile delija

pre 5 godina

a ovo vam je nije šija nego vrat,potpuno je isto,jedino Matic i Milinkovic Savic su nezamjenljivi.ovo ostalo je sve u dlaku...generalno gledano tankosava....piksi,mijat,miha,dejo,juga,jokan,braca....pa opet nista kamo li ovi vjetropiri...

toliko o tome

pre 5 godina

E moj Gacinovicu,mogao si sa BiH da budes dio jedne velike price koja je u nastajanju,odabrao si Srbiju,odradio kvalifikacije i za nagradu mozes sad gledati sp na tv isto ko i ja!

rale

pre 5 godina

Steta za Gacinovica. Zasto ovakav potez. Jeste brz Radonjic ali realno nije zasluzio. Znam da nisu na.istpj pozociji ali Radonjic ili Grujic su mogli out a da ostane Gacinovic.

fifi

pre 5 godina

Kazite mi jednu utakmicu koju je Sulejmani odigrao dobro za Srbiju? Ne znam o cemu neki stalno pisu. Pre kvalitetne igre stavljaju iskustvo koje ne donosi kvalitet?? Nije mi jasno? Kad je on nesto odigrao, kad?

susx

pre 5 godina

Kazite mi jednu utakmicu koju je Sulejmani odigrao dobro za Srbiju? Ne znam o cemu neki stalno pisu. Pre kvalitetne igre stavljaju iskustvo koje ne donosi kvalitet?? Nije mi jasno? Kad je on nesto odigrao, kad?
(fifi, 01. jun 2018 22:04)

protiv Hrvatske.
A ko donosi kvalitet? Radonjic?

Ukratko

pre 5 godina

Neko ima nesto protiv Nikole Milenkovica?? Veliki borac, cvrst u odbrani, odlican u skok igri i ima veoma brz prvi korak gde cesto iz odbrane zna da dodje do blizu 16? Odlicno resenje umesto povredjenog Nastasica tako da ne znam sta neki pricaju?
(ccc?)

Pre ce biti da ti ne znas o cemu pricas. U suprotnom, znao bi da Matija i Bleki igraju na razlicitim stranama terena, te potonji ne moze nikako biti resenje za povredjenog Nastasica, a kamo li "odlicno."

Andreja

pre 5 godina

Radonjić u timu a Gaćinović ne,sramota. Sigurno se i Krstajić iznenadio kad je video. Doduše od ove četvorice samo je Mijatov izostanak problematičan. Zaista nam nisu potrebna 4 golmana tako da nam Jovanović nije potreban,šteta što se nije oporavio Nastasić ali eto ostali smo bez dobrog defanzivca, a Maksimović jeste "zlatni orlić"m ali je previše mlad i ne verujem da bi i igrao na Mundijalu. Sastav nije loš ali ne znam što idemo u Rusiju da se branimo? Imamo 8 odbranbehih i 3 napadača. Ne znam šta će nam Spajić i Veljković ali dobro oni su u postavi zbog povrede Matije Nastasića. Najviše mi se svidja napad: Mitrović,Prijović i Jović tri centarfora koji su "ekplodirali" protekle sezone. Ali i to pokazuje koliko defanzivno idemo u Rusiju. Hravtska ide sa 6 napadača, Brazil isto a i mi samo 3, znači tražimo gol iz kontri ili neka taktika našeg selektora. Što se tiče naših rivala u grupi, sa Kostarikom verovatno jedna tvrda utakmica biće teško dati gol Kejloru Navasu, ali srediće to valjda Mitrogol. Sa Švajcarskom će biti teško, imaju dobre igrače,naravno sve rodjeni Švajcarci, valjda možemo bar bod da izvučemo, a Brazil, tu će biti šta nam Bog da. Srećno momci, pa šta bude!

Sve sami eksperti

pre 5 godina

Mijat treba da igra za CG ili Bosnu, ove nase ne treba vise da konstatuje!
(Rebraca, 1. jun 2018 21:44)

Hoće to malo sutra. Dečko ima 5 zvaničnih nastupa za A tim Srbije i ne postoje nikakve šanse da promeni reprezentaciju.

Bane

pre 5 godina

Ipak, nije poveo sina kao Ilija Petković u Nemačkoj 2006. Srećom, nema više kao nekad određen % za Crnogorce, setite se, nekada smo imali samo štopere, kad Albert Nađ nije hteo igra beka 1998. pa je ipak na to pristao 2006. i odigrao je katastrofalno. Imali smo mi nekada Sašu Ilića kojeg niko nije pozivao, pa Ramba Petkovića, Krupnikovića, Milinka Pantića. Kad smo imali Piksija, u poznim godinama, svi su znali da igra 60 min. i obično smo padali u igri kad on izađe. To su bile slabosti. Ovo je nesavršena ekipa, bitno je samo da žele da se bore i više nego kad su u svojim klubovima. Prvu moramo dobiti makar 1-0, ostale 2 samo da ne bude crvenih karotna, promašenih penala, igranja rukom u šesnaestercu, teških povreda pored velikog zalaganja, nadam se podršci publike, i valjda nas sudije neće pokrasti, na Rusiju nisu jurišale naše pradede kao što jesu svim ostalim favoritima, tu je naša šansa. Ne treba zaboraviti da naši rođeni u Švajcaskoj igraju za Srbiju a Albanci ipak igraju za Švajcarsku a ne za Kosovo ili Albaniju. Tu je prednost.

koma

pre 5 godina

Sta ste se uhvatili za jednog igraca, i to rezervnog koji pitanje da li ce uopste zaigrati. Ostaju te manje dileme da li Grujic ili Gudelj, odnosno Mijat ili Radonjic, ali to su nijanse u pitanju i vise razlika u stilu igre i koncepciji koju zeli selektor nego li u kvalitetu. Tako da nema potrebe to polemisati, jer je glavnica spiska na mestu i bez zamerke. Problem je jedino sto je dosta debitanata i nisu uigrani, ako 'kliknu' mogu se ocekivati i dobre igre, videcemo... Bar imamo cemu da se nadamo.

susx

pre 5 godina

Pre ce biti da ti ne znas o cemu pricas. U suprotnom, znao bi da Matija i Bleki igraju na razlicitim stranama terena, te potonji ne moze nikako biti resenje za povredjenog Nastasica, a kamo li "odlicno."
(Ukratko, 01. jun 2018 22:32)

A bice da i ti nisi gledao posto je Nikola igrao neke utakmice na mestu levog stopera (protiv Napolija na primer)

ijao

pre 5 godina

Kako je naivno loziti se na nasu reprezentaciju na ovom SP.
Mada i ja sam to radio kao mladji ali nije bila ovako katastrofalna situacija, koliko se secam, nikad.

panco

pre 5 godina

alo, hocu vjesti o reprenzetaciji... sta rade na treninzima, kako prolaze treninzi... alo pa prvenstvo pocinje za 2 nedelje... ja citava dva dana nisam procitao vjest o timu osim ove.

Capo

pre 5 godina

Šteta što je sa spiska otpao Gaćinović, jer je realno znatno bolji nego Radonjić. Ali opet je pre trebalo da ode Grujić nego neko od ove dvojice, jer ni neće dobiti šansu pored Matića, Milivojevića i Milinković-Savića.

violina

pre 5 godina

Prosecno spora ekipa, sa nekim brzim igracima koji loptu nece videti sem kod izvodjenja auta. Visina i skok su medju boljim na turniru, taktika nestabilna i verovatno amaterski prezentovana, a spoljasnji faktor(atmosfera, navijanje, uticaj trgovaca sportistima i nepodcenjivanje rivala i turnira) kao i na poslednjim takmicenjima.
Ne znam samo kako da i ovi Svajcarci nekako malo osete ovaj nas spoj mladosti i iskustva, pa da pocnu balkanski da igraju, ipak su brzi s loptom ali i arogantniji pa bi tesko branili korner u prvom poluvremenu.
Kosta Rika 0-0 to je i za nas i njih `ziv` rezultat.
Ne bi mi bilo zao da budemo treci ako je Svajcarska iza.
A posle…Umorih se bre, od smisljanja .Nek bude kako god ,zbog snova `velikog vodje ` kome se ne gubi sa krs timom i drzavom.

Nenad

pre 5 godina

Evo malo statistike

Grujic igrao na 12 utakmica , dao jedan gol bez asistencija tasnost pasova 56 %

Mijat igrao na 22 utakmice, 1 gol i 3 asistencije, tacnost pasova 72 %

Jedan igra u Bundes ligi a drugi u drugoj ligi Engleske

Pavle Paun

pre 5 godina

Mislim da bi puno značilo za naš fudbal da se Krstaja konsultovao sa Predsednikom Vučićem pre nego što je izašao sa spiskom putnika za Rusiju. Predsednik bi mu sigurno dao korisne sugestije i savete. Nije mali broj utakmica koje je Predsednik uživo gledao, posebno kad je bio mlad dok je fudbal bio lep i više od igre.

miško

pre 5 godina

Radonjić je po potencijalu naš najbolji igrač,sledi Jović pa praznina.Ako njih dvojica ne igraju a brani nam Stojke,nema leba,ali stvarno.

soren

pre 5 godina

Uh niste svesni koliko bih voleo da Radonja da gol odluke protiv Kostarike. Malo je verovatno da ce se to desiti, ali onda bi ste svi promenili plocu i pricali kako ste znali da ce Radonja da eksplodira. Bilo kako bilo, puna podrska selektoru i ovim momcima na mundijalu. Neka Vas prati sreca i nas jednom Bog da pogleda i da doguramo sto dalje! Kostarika lagana pobeda, Svajcarska 1-1, Brazil gubimo. I 99% kao drugi u grupi idemo na Nemce. A tamo nas ocekuju Panceri koje smo znali u proslosti da iznenadimo. Ako mogu Vels i Island mozemo i mi! Srecno orlovi i orlici!!

susx

pre 5 godina

Sta sve ljudi pisu... Radonjić je LEVO krilo, Mijat DESNO, dakle umesto Gacinovica ide (vaš) Živković, koji je bolji.
(Dule, 01. jun 2018 22:39)

A sta ti pises...Zivkovic moze da odigra levo, Ljajic, Kostic,....

miško

pre 5 godina

Zvezdi od Radonjića i Krstičića sleduje 600 000 € i od Stojketa još bar ,100 000 € jer je on Zvezdin proizvod i nikada i nigde nije bolje branio.

Zasto Radonjic

pre 5 godina

Prvo da kazem da sam zvezdas ako je to uopste bitno.

Sto se tice Radonjica - decko je po meni odigrao vrlo dobro u ligi Evrope.
U svakoj utakmici je po dva tri puta probio po levoj strani i napravio visak.
Postigao je i dva gola.
Imao je i promasaja ali sve u svemu, kad god bi on izasao, Zvezda vise ne bi ni prisla blizu protivnickog gola.

Dejan

pre 5 godina

Lev ne vodi Gecea pa niko u Nemačkoj ne spominje menadžere i da li treba ili ne treba da ide, a on im je doneo titulu. Možda je Gacinovic trebao da ide ali je selektor odlučio drugačije i treba poštovati njegovu odluku. Aj da podržimo momke i da uživamo u SP.

ccc?

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=-O43T_Xjmmo


Neko ima nesto protiv Nikole Milenkovica?? Veliki borac, cvrst u odbrani, odlican u skok igri i ima veoma brz prvi korak gde cesto iz odbrane zna da dodje do blizu 16? Odlicno resenje umesto povredjenog Nastasica tako da ne znam sta neki pricaju?

Grr

pre 5 godina

Sve sve, ali Grujić. Ako nemamo bolje od Grujića, Živkovića, ... Imamo samo par ozbiljnih igrača, ostalo rezerve ili epozodisti iz osrednjih inostranih klubova. Reprezentacija nikad gora. Kombonovani tim CZ i Partizana(samo domaći igrači) sa eventualno nekim pojačanjem dobio bi ih lagano.

nemke

pre 5 godina

@(srbija srbija srbija, 1. jun 2018 21:26)

- Slazem se da je u pitanju Srbija... ali je "hejt" prema Radonjicu u komentarima 90% od strane ljudi koji navijaju protiv Zvezde! Zato se on toliko i spominje u komentarima... Sus. Rodic i Radonjic verovatno terena nece videti na SP (mozda ako Kolarov dobije crveni (Rodic), ili povedemo pa cekamo kontru (Radonjic))...

Toliko

pre 5 godina

Odbrana skupljana s koca i konopca, nisu nikad igrali zajedno. Rukavina na spisku, Grujic pre Maksimovica uzas. Radonjic pre Sulejmanija. No menadzeri su svakako uticali samo se nadam da Krstajic zna po nesto o taktici inace smo gotovi. Da pohvalim ofanzivni deo tima. Odbrana ce tesko da se uigra do prvenstva. Ocekujte kiks golove.
(Dusan, 1. jun 2018 20:52)

Kiks golove ocekujem jedino od Stojkovica,unistice nas.Sve,sve ali Milenkovic na spisku,katastrofa.Sreca pa nece igrati ali nije zasluzio da bude ni medju 46.

nemke

pre 5 godina

Ali, najjaci su "Jugosloveni", smeta im Radonjic, ckan najboljeg napada domace (boranija) lige... ali im ne smeta golman koji je u ovoj ligi primio preko 40 (cetrdeset) golova... Smesni ste... Zvezdi od Rodica i Radonjica sleduje 600k eura od FIFA...

Barem jednom pustite komentar

pre 5 godina

aš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte kralja)

pa očekivano...cim se pored Noleta potpisuješ kao Rodžer, onda i ne čudi što ćeš navijati protiv Srbije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bromazrpam, 1. jun 2018 18:36)

Nije jedini i ja cu navijati protiv ove zvezdasko-napredne srbije

Виоп

pre 5 godina

Све ок осим одбране. Није у реду да упадну ликови попут Миленковића и Вељковића уместо Максимовића и Вуковића који су изнели квалификације и који су уиграни позади. Задња линија мора да ради као сат. Ко год да упадне сад позади има да испада само тако. Али ајде нека је са срећом.

Hugo

pre 5 godina

Kiks golove ocekujem jedino od Stojkovica,unistice nas.Sve,sve ali Milenkovic na spisku,katastrofa.Sreca pa nece igrati ali nije zasluzio da bude ni medju 46.
(Toliko, 01. jun 2018 21:06)

Pozdravio te nas najbolji stoper i igrac svetske klase Nikola Milenkovic.

nista o nicemu

pre 5 godina

Kostic ispred Gacinovica? Ajntraht je dva puta zaredom bio u finalu nemackog kupa, dok se Hsv bori da ne ode u drugu ligu. Cudna merila, obice nam se u glavu, Gacinovic je zasluzio, zabijao je i u kvalifikacijama
(Mekando, 01. jun 2018 20:43)

Ne igraju istu poziciju, aman zaman vise.

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Mijatu su obrazlozili verovatno sa „imaš dobar klub i dobar ugovor“! Čovek razvalio Bajern, mada ruku na srce nije bio standardan u prolećnoj sezoni.

Pera

pre 5 godina

99% komentara su čisto kontraški,večito i svemu opozicija,a kad su izbori nema vas nigde.Lepo sam pisao ranije,sve jaki na rečima a prema pretpostavljenima ne smeju da pisnu.A drugo,poruka svim pljuvačima je da slobodno promene kanal kad igra Srbija.Sad svi dušebrižnici za Gaćinovića kao da je Ronaldo,licemerno.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@laki, Radonjić je igrao velike utakmice samim tim što je igrač Zvezde ove sezone. Ako ne pratiš, pronađi spisak, ima tu Radonje od Krasnodara, Londona sve do Kelna. Svuda zapažen, defanzivno i ofanzivno. Može da bude džoker ako Krle bude tražio blok i kontru protiv Švice koja ima bekove koji nisu dobri u defanzivi. Matorog Lihštajnera bi oduvao i razneo u 10 metara kao da ga nema.

обс

pre 5 godina

Битно је остати тим. Сви они који нису у 23 треба да путују на СП с репрезентацијом. Ти играчи то треба да разумеју. Крстајић је био одличан, моралан играч. Леви бек који је дуго, пре тога, недостајао репрезентацији. Нисам био за то да сада буде селектор али је тако. Сигурно је мерио повреде, форме, попуњавање линија, мотивацију, дупликате на одређеним позицијама итд. Дакле, сад треба хомогенизовати и мотивисати ових 23 . Игра се турнир. Играти на резултат, распоредити енергетску потрошњу и држати се циљне тенденце: играти и победити! Имамо квалитет. Никакви комплекси и дефетизам. Да ја играм у Русији мотив би ми био афирмација српског фудбала који је унакажен санкцијама деведесетих (од кога се српски фудбал још није опоравио) када Мијатовић, Југовић, Михајловић, Јокановић, Пикси... нису могли да репрезентују Србију а Шукер, Бобан, Просинечки, Јарни јесу Хрватску. Коме су још такве санкције уведене пре или касније? Ево шансе за потврду примордијалне српске "креације из Монтевидеа" у инат душманима.

ovrebo

pre 5 godina

uh dobro je, zamisli da je pozvao Mijata Gacinovica pa nam sviraju penal, ovaj mali Mijat pogodi precku pa bude "Mijatova precka" rimejk...

aj sad ozbiljno bas me boli uvo koji maneken ide na svetsko dal Pera ili Mika sta god uradimo na svetskom napicu se veceras, partizan treba da napadne visoki presing na zadnju liniju stoperske zvezde, ako tako bude, partizan dobija 2-0, hvala

Bogdan

pre 5 godina

Uvek je teško saopštiti ko otpada. Muslin da je ostao, poveo bi Gaćinovića ali Sergeja ne bi poveo. Ovako mi se čini da je ovo manje zlo. Dešavalo nam se da imamo najboljeg strelca lige u državi u kojoj se održava SP pa da ga selektori nisu pozvali (A. Drobnjak, V. Lukić 1998 i M. Pantelić 2006). Brazil da je imao Ramba Petkovića sa 38 godina, ne bi ga ostavili kod kuće, kao mi 2010. To je bila katastrofa kao i "pripreme" na kojim se povredi glavni odbrambeni igrač (Đukić, Vidić). Pritisak menadžera je oduvek prisutan i teško je odupreti se tome, treba biti mudar. Da imamo Ćiru Blaževića, ova ekipa bi daleko dogurala. Najteže će biti sa Kostarikom, imaju motiv, napreduju i prva je najteža utakmica, Švajcarska je kao solidan klub koji igra KUP UEFA, bitno je da nas Albanci ne isprovociraju jer oni samo znaju da destabilizuju stvari, a ništa da naprave, a Brazil nije nikada bio slabiji jer ne igra kao Brazil već skoro 10 godina.

grobar

pre 5 godina

Ko li gura ovog radonjica, decko jeste napokon poceo da igra fudbal, neosporno je da je talentovan uvek bio, ali gacinovic je mnogo ozbiljniji i formiraniji igrac, koji igra fudbal u bundes ligi, a i u reprezentaciji je dobro radio posao, van pameti da nema njega i baste.

PG_man

pre 5 godina

Krstajic kao pripravnik dobio reprezentaciju da se igra na Svjetskom prvenstvu. Tako je I nas Dejo dao kumari Brnovicu za pripravnicki reprezentaciju Crne Gore, da se malo zanima. Epilog poznat. Srecno.

Istina

pre 5 godina

Мијат је морао пре Груја који није био ни на трибини у Кардифу. Списак је коректан.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Вук, 1. jun 2018 20:43

Grujic je odigrao prvih 11 od mogucih 12 utakmica u Kardifu a nije ga bilo u timu u 3-4 poslednjih utakmica,sedeo je na klupi.Ne secam se da si tako pisao dok je Mitrovic sedeo na klupi Njukasla ili Stojkovic na tribinama Notingema a za to vreme redovno bili pozivani u reprezentaciju,bez ikakvog razloga.

Jaran

pre 5 godina

Nije mi jasno da se nijednom nije pominjao Milos Jojic. Brdo sansi stvorio ove sezone, ubedljivo je bio najbolji igrac onog Kelna i jedan od najkreativnijih igraca Bundesa...

srbija srbija srbija

pre 5 godina

Ali, najjaci su "Jugosloveni", smeta im Radonjic, ckan najboljeg napada domace (boranija) lige... ali im ne smeta golman koji je u ovoj ligi primio preko 40 (cetrdeset) golova... Smesni ste... Zvezdi od Rodica i Radonjica sleduje 600k eura od FIFA...
(nemke, 01. jun 2018 21:15)

Igra Srbija a ne titovi blizanci.Zato i propadamo.

Srdjan

pre 5 godina

Secam se Svetskog prvenstva u kosarci, kada je prvi put selektor bio Sasa Djordjevic. Svi su pisali ,,zasto je ovaj na spisku, a ne onaj, bla, bla, bla...". Tacno je da ova zemlja ima milion ,,selektora", ali morate shvatiti da svojim komentarima cinite lose onim fudbalerima koji idu na prvenstvo. Potrebno je pruziti im podrsku. Nadam se da je Krstajic izabrao moralno, na osnovu svojih licnih ideja i svoje vizije koju ce ostvariti u Rusiji. Gledao sam reprezentaciju protiv Nigerije i akcije su bile vrlo lepe. Verujem u dobru reprezentaciju srpskog fudbala i zelim im sve najbolje. Cestitam svakom igracu na izboru, a onima koji su otpali da podnesu to sto bezbolnije i da svojim igrama u narednim sezonama da mogu jos bolje. Sto te ne ubije to te ojaca. Srecno momci!!!

RokiMD

pre 5 godina

Gaćinović koji je postigao neke važne golove u kvalifikacijama, pokazavši da bez obzira na mladost, ima koncentraciju da završi akciju pogodkom, ostao je ispod crte. I sve to zbog Radonjića, koga guraju menedžeri. Radonjić je nesporno talentovan fudbaler, ali je u važnim mečevima bilo vidljivo da mu fali mirnoće u važnim momentima, ali i iskustva.

Nemanja

pre 5 godina

Odakle vam ideja da Grujic ide pre Gacinovica?? Grujic je zadnji vezni, jedini na spisku pored sigurnih Matica i Milivojevica. Dakle Grujic je dobio prednost u odnosu na Gudelja i Fejsu sto podrzavam u potpunosti, mladji je mnogo i potencijal za buducnost, pri tom je visok, jak i cvrst, dobar u brzoj transformaciji odbrana napad koja ce nam ocigledno biti taktika, tako da je on fakticki prva zamena Milivojevicu i Maticu koji ce biti u 11. Gacinovic je otpao jer su od njega iskusniji i malo bolji Tadic, Kostic i Ljajic. Zivkovic i Radonjic idu jer su mladi, nasa buducnost, i izrazito brzi sto ce nam biti potrebno jer su ostali u sredini tehnicki dobri ali spori. Steta sto za Gacinovica nema mesta, jako mi se svidja kao igrac, a moze da igra cak i beka. Ali nemojmo da pljujemo spisak, jer je konacno dobar, malo podmladjen, sa puno talenta, bez nekreativnih mesara na sredini. Upitna je nasa odbrana, ne toliko kvalitet koliko neuigranost, koja moze biti problem. Idemo hrabro u Rusiju pa sta nam Bog da. Napred nasi!

Kiza

pre 5 godina

Kakav trener,takav prolaz....Ja, Sam,navija Partizana i nikada nisam sanjao da ce neko poput Krstajica,povesti Orlove...TOTALNI promasaj...hvala....

bgd

pre 5 godina

Selektor koji ima veći problem (zbog pravila FIFA) koja tri golmana da povede od četiri, a ima tri fiksna napadača nije ni s od selektor. Klop sa tri napadača počinje utakmicu, a naši selektori nemaju četvrtog ni među prvih 30 u izboru. Ako ste već oterali Muslina "zbog defanzivne igre i neatraktivnog fudbala" objasnite nam ovo "gospodo" iz FSSa

Mekando

pre 5 godina

Kostic ispred Gacinovica? Ajntraht je dva puta zaredom bio u finalu nemackog kupa, dok se Hsv bori da ne ode u drugu ligu. Cudna merila, obice nam se u glavu, Gacinovic je zasluzio, zabijao je i u kvalifikacijama

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ljudi videćete eksploziju malog Radonjića, dečko je rođen za velike utakmice !
(Zapamtite, 01. jun 2018 20:02)

Videli smo ga protiv treceg tima Arsenala. 1 na 1 sa golmanom. Rezultat znas. To mu je ujedno bila i najveca utakmica u karijeri.

Zvezdas koji ne voli nazadnjake...

pre 5 godina

Gacinovic je morao umesto Radonjica ,ovo sve kako tako ok ali iskreno nemamo sta da trazimo na svetskom sa ovakvim trenerom

Ljubisa livac

pre 5 godina

Filip Kostic ispao iz Bundes lige, cele sezone skroman ucinak. Gacinovic u 5-on timu Bundes, golovi u Kupu, mladji, brzi, odigrao kvalifikacije. Skroz nejasan izbor. Po meni je pre Kostic trebao da otpadne.

Вук

pre 5 godina

Мијат је морао пре Груја који није био ни на трибини у Кардифу. Списак је коректан.

Grobarska trash patetika

pre 5 godina

Rodic i Radonjic? Tri poraza u grupi, sa ponizenjem od Brazila.
(Adriano_Galiliani)

potpisujem..
(ja)

Umesto grobarske trash patetike, mogli bi da se potrudite da shvatite da ova dvojica nece videti igru, sem ako ne dodje do dodatnih povreda ili kartona. Oni su tu samo da se kaze da su bili na SP kad se budu prodavali. Dakle, ako dodje do tri poraza i "ponizenja" kojima se ocigledno nadate, oni nece imati mnogo veze sa njima. Mnogo je veci problem povreda Nastasica, kao i prethodno totalno ignorisanje Sulejmanija, Fejse i Subotica.

Olimpico

pre 5 godina

Igrama u klubu i povremeno u reprezentaciji Gacinovic je zasluzio poziv, za razliku od Grujica koji je redovno na klupi, istina je da nisu bas ista pozicija, ali u svakom slucaju Mijat je trebalo da bude na spisku.

Radovan Jakšić

pre 5 godina

Krstajić Mladen je presekao tortu. Pojeo parče. Posle je otišao na jednu benzinsku pumpu, gde su mu dali nekakav spisak. Pa su ga odveli, Krstajić Mladena, pred neke kamere i mikrofone, pitali ga tamo: "Jesi li presekao, Mladene?" "Jesam", rekao je, "presekao sam." "Onda, čitaj." Krstajić Mladen je pročitao spisak. Potom je uzeo makaze i presekao ga, taj spisak. Krstajić Mladen je presekao. Više puta.

ivana

pre 5 godina

1.Stojke
odbrana:
2. Tosic 3. Ivanovic 4. bilo ko 5. Rukavina
sredina nazad:
6. Matic 7. Savic 8. Kolarov
sredina napred:
9. Tadic 10. Ljajic
napad:
11. Mitrovic

- kolarova nikako u odbranu (zadnju liniju)!
- ojacati odbranu po cenu losijeg napada!
- Ivanovic, Savic, Matic, Mitrovic. .mozda imamo najbolju skok reprezentaciju
- protiv Svajcarske svi Kosovo na kopacke
- protiv Nemaca u drugom krugu smo favoriti (ko je dobio zadnju!?)

Liverpool FC

pre 5 godina

Ima vremena za otpisanu 4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,koje pocinje u Oktobru.
(bmiles, 1. jun 2018 19:47)

Kvalifikacije traju od marta do novembra 2019.godine,a plej of se igra u martu 2020.Od septembra do novembra ove godine igra se Liga Nacija.

Rema

pre 5 godina

Prvo, Mijat (kojeg strasno cenim) igra na poziciji iza napadača, u formaciji 4 4 2, ili u veznom redu.
Dok su Radonjić i Živković krila...
Dakle mi ćemo verovatno igrati u formaciji 4231, Gaćinovicu su tu konkurencija SMS, Ljajić, Milivojević, Grujić itd...
Dok nam po levom krilu ili krilnog napadača igraju Kostić Radonjić... Treba imati znanja da bi se sastavio tim, vodio i pravila ujednačena i balansirana formacija...
Iskreno mislim da je u našoj selekciji najproblematičniji Kolarov, koji je skloniji napadu, tako da štoper koji igra do njega mora da radi za obojicu...
Videćemo kako će Krstajić rešiti taj problem, jer Roma po njegovoj strani prima najviše ali i daje najviše golova...

baobab

pre 5 godina

Setite se kosarke, nadam se da je i Krstajic shvatio recept Djordjevica...Mada nisam siguran u to realno! Ali treba imati igrace koji ce ceniti i to sto su na klupi i ne stvarati jos veci pritisak timu... I da su posli Maksimovic i Gacinovic igrali bi isto koliko sto ce i Radonjic i Grujic! Maksimovica zaista volim, zasluzio je jos na onom svetskom za mlade, ali realno jako je malo igrao u Valensiji... Prosto su ga progutali brzom igrom, za njega je Italija po meni, da moze da stane na loptu pa lepo, polako razigrava i plete... Ako cemo svu cetvoricu gledati, Grujic je najmanje zasluzio, Mijat najvise, ali kazem jos jednom, NADAM se da postoji razlog za to,i da ce bolje podneti klupu... I sto neko rece, tu i nije neki problem, najveci problem je odbrana za razliku od prethodnih godina...ne zna se ni prvih 4, a kamo li ko ce uci kao eventualna zamena, a da ne donese nesro gore i ne daj Boze kiksne... Nadamo se najboljem, ali i ne ocekujemo da bas igramo bajno (nismo ni do sada realno...)

Ujka Žitko

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 01. jun 2018 18:28)

Zbog njih nećeš sigurno, tvoj nik govori sve...

Zvezdan

pre 5 godina

Stojković? Kolarov, Ivanović, Spajić, Milenković, Matić, Milinković-Savić, Živković, Kostić, Mitrović/Prijović, Jović. E to je moj izbor. Štoperima nisam zadovoljan ali nema drugih, realno Bane nije štoper, ali ako ga stavi na tu poziciju neću zameriti, usporio je možda na iskustvo na toj poziciji odradi dobro. Mitrović i Prijović su previše slični da igraju zajedno celu utakmicu. Jović nije bolji od dvojice pomenutih, ali bi se bolje uklopio u igru sa jednim od njih. Stojković, šta reći može biti dobar a može i katastrofa ali ipak bih ga stavio. E sad to jos zavisi i od Krstajićeve taktike, možda bude igrao sa jednim špicem, pa ubaci i Ljajića. Ja sam jedan od par miliona selektora Srbije.

BeKo

pre 5 godina

"Znate da je sve otišlo dođavola kada vidite da je najbolji reper belac, a najbolji golfer crnac".

Charles Barkley

A Srbija prvak sveta.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@skr, Rodić je imao sjajnu sezonu, to samo ostrašćeni mogu da ospore. Bez ikakvog kiksa, naročito na evropskim i derbi utakmicama. Kao rezervni bek(mada možda i Toške bude pre njega) je više nego dobar. Obradović igra u precenjenoj belgijskoj ligi sasvim skromno i imao je dosta povreda. Teško će Rodić prodati u skorije vreme jer Milojević traži odbranu na okupu, osim Letaleka koji je davno otpisan. Suma sumarum, ja garantujem za momka;-)

Vlada

pre 5 godina

Nisu ispali fer prema Gaicinovicu..ali..Banana država-Banana spisak...
(Lazar, 01. jun 2018 18:29)
Srecom su bili fer prema Muslinu. Nije ovo banana drzava druze, ovo je kora od banane...
(Božidar Soldatović, 1. jun 2018 18:58) # Link komentara
Preporučujem (+80)Ne preporučujem (-10)

Muslin je morao da ode zbog SMS-a. Platio je ceh zbog svog ega ili cega vec ne. Potpuno zasluzeno. To je kao kada selektor Portugala ne bi zvao Ronalda, ili Argentine Mesija. Prosto ne moze da prodju takve stvari.

Dacha

pre 5 godina

Obrni okreni koga god da je otpisao izmedju Maksimovica,Gacinovica ili Radonjica ne bi video teren u Rusiji,kapiram da je Radonjic tu upao samo zbog prodaje sto je opet u neku ruku ok,nije ni prvi ni poslednji put da se tako nesto desava, setimo se samo Petkovica ako se ne varam koji je vodio sina, sto je jos gora situacija. Opet Rodic je tu sasvim slucajno gde nece ni da primirise terenu,opstao je samo zahvaljujuci povredi Nastasica. To je u principu ono najbolje sto imamo i zaista nema ko ni da se doda ni da se oduzme.

Dusan

pre 5 godina

Odbrana skupljana s koca i konopca, nisu nikad igrali zajedno. Rukavina na spisku, Grujic pre Maksimovica uzas. Radonjic pre Sulejmanija. No menadzeri su svakako uticali samo se nadam da Krstajic zna po nesto o taktici inace smo gotovi. Da pohvalim ofanzivni deo tima. Odbrana ce tesko da se uigra do prvenstva. Ocekujte kiks golove.

hmm

pre 5 godina

Sve sve ali Radonjić pa dobro mora da se proda
(Koja, 01. jun 2018 20:17)

Da bi se prodao moraće da se vidi na terenu...a on će SP da gleda sa klupe,kao što bi i ovi momci gledali.
Mada,smatram da je za Mijata moralo da ima mesta.

Mekando

pre 5 godina

" Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima.   
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli. 
(ninepi, 01. jun 2018 18:43) 

To je što je. 
Da je otpao neko drugi, opet bi bio skandal. "

Svetski prvak nece sigurno postati neko sa 31 ako vec nije nego neko sa 21. Koliko god ne moralo bi se svezoj krvi dati mesta a ne pregazenim fudbalerima.

sas

pre 5 godina

P.P.S. A i cinimi se da nih vise boli sto je Radonja presao u zvezdu posle njihove omladinske skole nego sto je na spisku za SP!! Nemojte tako ljudi, osvestite se!

...

pre 5 godina

Nekako mi nema logike da igrac koji igra u kvalifikacijama i ostavi dobar utisak(Gacinovic) bude van spiska za razliku od nekog ko nikada pre nije ni bio u reprezentaciji i sad putuje na tako veliko takmicenje...najvise tu mislim na Rodica iakao se decko preporodio u Zvezdi(inace sam navijac Zvezde)

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Gazda Dojkan, Pantić je igrač sredine terena, znači Rodić i Radonjić mu nisu konkurencija. Nego Matić, SMS, Luka i Grujić. Nije bolji ni od jednog. Al` valja ispoljiti fristraciju nakon -20 u dva deljenja. Idemo dalje.

kike

pre 5 godina

Sramota je sto ispalise Gacinovica da bi isao Radonjic...bas sramota.Ako je vec morao ici Radonjic zbog izloga, sto je usud balkanskih reprezentacija, onda je trebao ostavit Grujica, pogotovo sto je Gacinovic u ove 2 godine vrlo cesto jako dobro odigrao na poziciji zadnjeg veznog u Frankfurtu.Maksimovic je vise zasluzio od Grujica, takodjer.

iskrenost

pre 5 godina

Mijat Gacinovic je na 29 utakmica za Franfkurt ove sezone u BL postigao 1 pogodak u ocajnoj je formi i to je cinjenica. Filip Kostic je na 30 meceva postigao 5 golova ali je u proseku igrao 80 min a Mijat 62. Ne zna se ko je bio u goroj formi. Jedan ispo iz BL a drugi umesto da briljira kad cela ekipa igra odlicno al uzalud. Na EP ce briljirati nadam se i jedan i drugi ali je zbog ove sezone Radonjic vise zasluzio mesto i od jednog i od drugog s’ tim sto sam ja vise za Gacinovica umesto Filipa Kostica.

Tostao

pre 5 godina

 Zalutao ti nekako Joveljić medju te silne partizanove igrače koje si nabrojao.
(Kontraš, 01. jun 2018 20:13)

Ma koliko da se smešnom čini srpska liga u fudbalu, na transfermarkt-u možeš proveriti sve podatke o većini fudbalera koji u njoj igraju, kao i to ko su im menadžeri.

мерак

pre 5 godina

Фејс је морао да иде...какав Грујић, пa ово је безвезе. Не дај Боже повреде нема ко дефанзивно да одигра.

JPR24

pre 5 godina

Sramota je da navijači FK partizan ovako komentarišu, bolje da se zapitaju zašto nema nijednog njihovog igrača (Stojković je golman) u reprezentaciji?!
(Trajan iz Ovče, 01. jun 2018 20:15)

Idi jedi jabuke, one ne goje... A i dobre su za mozak.

Studenjak

pre 5 godina

Ispred i Grujica i Zivkovica a posebno Radonjica su Gacinovic a Boga mi i Fejsa! Ne razumem ni kako je Rodic koji ima 0 min i 0 poziva u reprezentaciji ispred Obradovica. Nisam uopste pristrasan ali mi nista nije jasno...

fancy

pre 5 godina

Evo ja kao cigan sam vise voleo da nam ostanu Radonja i Rodic da se bolje pripreme sa kval. za ligu sampiona! Rodic decko pokidao celu sezonu i bice rezerva Kolarovu a sto se Radonjica tice moze biti X faktor! Daleko od toga da Mijat nije zasluzio da ide... Ja licno ne bih poveo Kostica na primer nista pokazao nije sem brzine

Dusan kg

pre 5 godina

Vi sto pricate da Gacinovic igra redovno nemate pojma. Decko je cele sezone rezerva.
(Office, 1. jun 2018 19:46)

Gacinovic 29 utakmica u prvenstvu i 4 u kupu.Da se ja pitam najeftiniji polovni mobilni bi kostao 2000 evra,a internet 1500 evra mesecno ,da ovakvi kao ti u zivotu ne ostave ovakav komentar.

Trajan iz Ovče

pre 5 godina

Sramota je da navijači FK partizan ovako komentarišu, bolje da se zapitaju zašto nema nijednog njihovog igrača (Stojković je golman) u reprezentaciji?!

marko

pre 5 godina

e moj gaćinoviću,bio si kadetski igrač bih,pa si otišo za srbiju,u bih bi bio bog,sa džekom tandem,kako su te nasamarili,vrati se bih repki.

laki

pre 5 godina

Da si gledao Eintracht Frankfurt ove sezone znao bi zbog cega je otpao.Nikakv on Dzoker nije.Bezdusan, slabasan niti je krilo niti spic niti desetka za sve mu fali po nesto... Za Radonjica nisam siguran,moze biti opasan zbog brzine ali mu je kontroloa lopte dosta slaba (noge mu brze od mozga)...
(Xide, 01. jun 2018 19:25)

To sto neko obilazi cunjeve u kokeza ligi ne znaci da je brz, ista brzi od Zivkovica, Gacinovica.A jos manje znaci da moze da resi bilo sta. Zna se zasto je on tu. Pogledaj malo ko su desni bekovi Svajcarske(verovatno odlucujuca utakmica) i objasni mi kakav Radonjic tu moze biti dzoker, decko koji veliku utakmicu video nije.

Gunner North London

pre 5 godina

ocigledno ce Krstajic poceti prvu utakmica sa 3 halfa pozadi i veoma gustom sredinom.Mozda ce cak Kolarov i Tosic biti tzv. lazna krila.Ostaje da vidimo.Sve u svemu vrv je ovaj spisak najbolje sto Srbija trenutno ima.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima.  
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli.
(ninepi, 01. jun 2018 18:43)

To je što je.
Da je otpao neko drugi, opet bi bio skandal.
Zaboravljaš da Srbija ima oko 7.00.000 selektora, tako da svima sve bude potaman - nemoguće je.
A što se tiče granitne odbrane koju smo nekad imali - svaka ta granitna odbrana se provela kao bosa po trnju kad je došao turnir na red, tako da - to nam je što nam je.
Navijajmo za naše

Xide

pre 5 godina

haha dal` je moguce da je Gacinovica izbacio,ne bih pogodio ni u najludjim snovima da ce on otpasti. Pod broj jedan decko je debitovao golom,igrao u kvalifikacijama za svetsko,a igra u Bundes ligi,i to redovno.Navijac sam Crvene Zvezde,ali neshvatiljivo mi je zbog cega je Radonjic dobio prednost odnosu na njega? Fakat je da se nijedan,a ni drugi ne bi naigrali u Rusiji,ali bi Mijat(moje misljenje)bio mnogo bolji dzoker s` klupe.
--------------------------------------------------------------------
Da si gledao Eintracht Frankfurt ove sezone znao bi zbog cega je otpao.Nikakv on Dzoker nije.Bezdusan, slabasan niti je krilo niti spic niti desetka za sve mu fali po nesto... Za Radonjica nisam siguran,moze biti opasan zbog brzine ali mu je kontroloa lopte dosta slaba (noge mu brze od mozga)...

DisordeR

pre 5 godina

El krenulo kukanje sto ovaj, sto nije onaj itd? Inace da je onaj iso umesto ovog, a ovaj umesto onog da bi u najgorem slucaju dosli do polufinala..

Doks

pre 5 godina

A rukavina vam ne smeta? Hahahahah ali pantic da bude pozvan, presmesno. Dmitrovic bi trebao pre stojkovica, ovaj redovno gresi kad nam najvise treba. Gacinovic pre Grujica, Radonjic je drugi tip i najbrzi je od svih samo ne moze vise od 20ak minuta. Mislim da nam je on dzoker ako budemo jurili rezultat. Sem toga svadjate se oko ljudi koji nece ni igrati ako sve bude po planu.. Bez navijacke ostrascenosti objektivno..

kole

pre 5 godina

Ocigledno da je najveća mana Nemanje Radonjica gol u derbiju.
(Aca, 01. jun 2018 19:15)
Bekovi i centralni bekovi Partizana su rupe tako da to nikako ne moze da mu bude plus.

Биг Хеад

pre 5 godina

Против сам Кокезе и Крстајића али имам осјећај да ћемо играти финале са Португалом и изгубити ...Србија!!!!!!

jedan od mnogih

pre 5 godina

i da je pozvan Gacinovic umesto bilo koga ne bi bilo neke razlike...necu reci da je navijacko komentarisanje vec ostrasceno...ako budu ginuli na terenu ima da ginem i ja pored TV-a....ako ne budu necu ni da gledam i kraj....od nervoze mi je secer inace visok

kobaja

pre 5 godina

Naravno da je Gacinovic zasluzio da ode na svetsko ali umesto Zivkovica ili Ljajica. Grujic nije uopste ista pozicija dok je Radonja nas jedini moderan igrac sa brzinom i driblingom, i on moze da bude x faktor. Gore pomenuti dvojac je tipicni srpski igrac koji je kao znalac a u stvari vazda se vrti u mestu i nikad od njega nista na vaznim utakmicama.

room 1408

pre 5 godina

@ProdigyCZ-Hahahahahahahh,pa da li si ti realan da napišeš ovakav komentar.Majko moja ko sve ne komentariše ovde.”Radonjic je igrač koji jednim potezom može da resi utakmicu”,reče covek i osta živ.Pa “sine” možda protiv Surdulice i Javora koji se moraju i onako jadni i čemerni da pomeraju,..Jesi realan da usporediš “tramvaj”ligu sa SP i npr.ekipom Brazila?Pa i ja bi da budem Tajson i da gledam sa visine al ne ‘more,...

Dragan

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto je Muslin izgubio mjesto glavnog trenera Srbije.
Ovaj Krstajic, daj boze da nesto uspe, ali vrlo tesko.
Ovaj tim koji vodi u Rusiju
nema mnogo sansi, daj
boze da gresim, ali jedva
cekam prvi mec.Idemo
braco srbi.Sretno vam bilo

skr

pre 5 godina

Krstajic, Vucic, Kolarov kapiten, zvezdini puleni umesto zlatnih orlica, jezive reklame za pivo... Mene stvarno zanima kako, tacnije da li cu naci nacin da navijam za ovu reprezentaciju.

Englez

pre 5 godina

žao mi Gaćinovića ali ne bi on uopšte ulazio da igra. Dobro da barem Jović ide, prvih 11 se zna, stojke Bane, Tošić , Rukavina, Kolarov, Matić , Milivojević, Sergej, Kostić/Ljajić , Tadić i Mitar
protiv kostarike možemo i bez Milivojevica ali sa svicom obavezno igra

kole

pre 5 godina

Ima li neki bar polu-realan zvezdas da mi kaze iskreno kakvu sezonu je Rodic imao? Iskreno me zanima da li je upao da bi se prodao, jer su osatle opcije jos losije ili je stvarno najbolja opcija iza Kolarova (sto istina nije previse tesko).
(skr, 01. jun 2018 19:19)

Nisam uopste zvezdas i nemam pojma previse o tome kako je Rodic igrao, ali Obradovic ima nekih zdravstvenih problema, nije fit pa je Rodic upao umesto njega. Nije on poguran sigurno ali Radonjic jeste, ima jaka ledja iza sebe

Falcao

pre 5 godina

Kada Radonja uđe u 78 minutu, namesti ili ga da svi ćete se povući u vaše mišije rupe.U iste one rupe u koje ste danas ušli kada je Đoković dobio Batistu.I da, bolje da ne izlazite :)))))Napred Srbija, samo jako!

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Kako će mnogi pojesti svoje reči kada za 6 meseci Radonja bude prvotimac 3x veće cene i lige od Gaćinovića. Naravno da nemam ništa protiv Mijata, sjajan momak ali hajka na Radonju ide iz jedne kuhinje. Ćutali su na Gulane, Markece, Lole, Raće, Škuletiće, Šćepoviće a sada kada 2 Zvezdina igrača zasluženo idu totalni skandal i kmečanje. Nemam nikakve razlike između Grujića i Maksimovića takođe, Gruja je korisniji zbog visine i gabarita na sredini, sasvim solidna izmena.

Kontras

pre 5 godina

Pre svega, ostavimo klupsku pripadnost kad je reprezentacija u pitanju. I meni je zao sto Gacinovic ne ide, ali nisu on i Radonjic kljucni srafovi, pobogu. Ovako.

Golmani: to je to, bolje nemamo. Nadam se da ce Stojkovic biti u formi.

Odbrana: najproblematicniji deo tima, ne znam sta da kazem. Mozda Kolarov - Milenkovic - Ivanovic - Rukavina. Mozda i ovaj Tosic umesto Milenkovica. Ovakva odbrana zahteva dva zadnja vezna ispred uvek.

Vezni red: Matic - Milivojevic - Tadic - Sms - Kostic. I ostali su solidni. Najjaci deo tima.

Napad: To je to. Mitrovic. Umesto njega Prijovic i Jovic kad zatreba.

Ajde sa srecom.

Ivan

pre 5 godina

Rodic, Radonjic igraci iz Srpske lige, Grujic?????????? Znaci idemo rekreativno na SP. GACINOVIC je klasa za svu trojicu. Ovo je primer gde su menadzeri, skrojili reprezentaciju. Gacinovicu izvini im se sto su te ispalili.
 (RAMONES, 1. jun 2018 19:04)

Sta treba da znaci ovakva konstatacija? da ako neko igra u nasoj ligi ne sme da bude pozvan u reprezentaciju? Sta ce onda stojkovic tu? Da ne brani on mozda u mancester junajtedu? Zbog ovakvih koji placu mi je jos 100 puta draze sto nasa dva igraca idu na SP. Cestitam Rodicu i Radonjicu poziv u 23 igraca. Potpuno zasluzeno. Veliko priznanje i crvenoj zvezdi za fantasticnu sezonu kako u domacem prvenstvu tako i u evropi.

bmiles

pre 5 godina

Koga god je "otpisao" verovatno ima razloga.Nama 7 miliona selektora nikakav spisak ne bi odgovarao,mi izgleda znamo bolje.Selektor je odgovoran,on stoji iza toga i tacka.Kako li je tek selektoru Brazila koji ima 100 miliona selektora,mogu samo da zamislim!?Jos nesto,kao da ce sad Krstajic da prihvati vase prituzbe i promeniti spisak,ostavite se toga.Ima vremena za otpisanu 4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,koje pocinje u Oktobru.Ako smo znali da jedan golman mora otpasti,da je Nastasic povredjen,vrlo je tesko odluciti se koja dvojica ce ovoga puta biti izostavljena.Krstajic je presudio,valjda on zna bolje,a nepravde ce biti uvek,mada ne verujem da ce se i ova dvojica "srecnika" sto su otisla puno naigrati!

Kontraš

pre 5 godina

Spale, 01. jun 2018 18:52)pa jel to merilo??? Jedan Mijat igra u Bundes ligi odlicno a ovaj u beton ligi. Svasta.
(ja, 01. jun 2018 19:03)A kad je prvi golman iz beton lige onda sve ok?

Tostao

pre 5 godina

Da većina komentatora malo ozbiljnije prati domaći fudbal znala bi da je Nemanja Radonjić klijent menadžerske agencije Branka Radovanovića. Klijenti iste agencije su Uroš Đurđević, Nikola Milenković, Petar Grbić, Abu Oumaru, Đorđe Jovanović, Svetozar Marković, Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i mnogi momci mahom iz omladinskog pogona FK Partizan.

Jedan od glavnih saradnika ove agencije bio je legendarni čika Dušan Trbojević Trba.

Kako je Radonjić na spisku zaista ne shvatam i ne bih da lupam glavu zbog toga, nadam se da će pokazati da je vredan poziba. Navijač sam Partizana, žao mi je Gaćinovića, Nastasića i Nemanje Maksimovića i želim im da putuju na SP u Katar zajedno sa Milikovićem, Jovanovićem, Gajićem, Pantićem, Joveljićem i ostalim nadolazećim nadam srpskog tima.

Ne zaboravite da ovo nije konačan spisak. Promene na njemu su moguće do dan pre početka prve utakmice.

4k4.Dex

pre 5 godina

Sto se cudite za Radonjica svi pa decko je imao strasnu sezonu... I treba voditi klince da osete prvenstvo. Ili sta se cudite za Grujica? Pa on igra za bolji tim od fulama a niko se ne cudi sto ide Mitrovic?

nosferatu

pre 5 godina

Sta ocekivati dalje, kad su od pocetka pravljene neshvatljive greske i cudne odluke. Ovde pricaju kako Mijat ne bi ulazio u igru...gluposti. A Radonjic ce da ulazi??!! Drugo, Nastasic se ne bi oporavio ni za jednu utamicu?? Ne verujem. A i to samo znaci da sam Krstajic ne veruje u prolazak u drugi krug.

kole

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi.
(Sasa, 01. jun 2018 18:46)

Naravno da je bitno, a evo zasto. Neven Subotic nas je otkacio sa razlogom. I ja vidim, da se nista nije promenilo. Na bolje moze da krene samo onda kada bude bilo posteno. I kada ne bude ostecenih.
A Gacinovic ako nas ispali nikada mu u zivotu necu zameriti. Cak, podrzacu tu odluku. Nadam se da ce to uraditi.

laki

pre 5 godina

Radonjić pre Gaćinovića? 
(Tuga, 1. jun 2018 19:05) 

totalno nebitno, niko od njih ne bi niti ce igrati
(djura, 01. jun 2018 19:35)

nije on na spisku da ne bi igrao.

сећање меморије памћења

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode! 
(Updown, 01. jun 2018 18:29) 

Menadzerski je SMS.
(nista o nicemu, 01. jun 2018 18:56)

Ако си бот, онда си најбољи. Иначе, Грујић и Радоња, пре СМС, јер је он појма нема? Ја бих из Звезде пре повео Крстичића. Еј, Максимовић, Сулејмани, Фејса, Јојић не иду, а на списку су ова двојица?!. За Родића се слажем јер тај зна да игра фудбал.

Spisak je ipak dobar

pre 5 godina

Ovde pola diskutanata ne zna ni na kojoj poziciji igra koji igrač. Govore da Grujić treba da otpadne a on je jedina zamena za poziciju zadnjeg veznog koju imamo ako bi izostali Matić ili Milivojević (obojica će biti starteri tj. biće na terenu istovremeno). Mislim da je Gaćinović trebao da bude na spisku ali on nije igrač koji pravi neku bitnu razliku pa da sad kažemo da reprezentacija nije ista sa njim i bez njega. Imamo mnogo opcija na krilnim pozicijama.

santi

pre 5 godina

Setite se da je Mijat u formaciji 3-5-2 u jednoj utakmici igrao i desnog spoljnjeg u drugom poluvremenu,da bi li bi to mogao Radonjic? Sumnjam...

STEVO

pre 5 godina

Sve je to manje više ok pošto nemamo puno boljih igrača, ako Lukića ne računam kad su mladi u pitanju, tako ajde da ih podržimo. Republika Srpska je uz našu reprezentaciju!

Zed

pre 5 godina

Oprosti nam Maksimoviću, tvoj gol u zadnjoj minuti protiv Brazila nam ništa ne vredi. Oprosti nam i ti Gaćinoviću. Nama više vredi Grujić koji ni u Cardifu nije sposoban da izbori nastup.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Ja za ovaj i ovako sastavljen tim stvarno ne mogu da navijam.
(el_pistolero, 01. jun 2018 18:54)

Pa nemoj, niko te ne tera.
Imaš još 31 reprezentaciju na SP.
Mi ostali, bez obzira na sve, hoćemo.
Sportski pozdrav

Nathan

pre 5 godina

Naravno Radonjic pre Gacinovica jer je isto dati gol Macvi i Bajernu. Decko dao 2 gola na 7 utakmica u kvalifikacijama i tako da izgubi mesto. Ali sta se cudim pa i sam sam rekao ovde jos oktobra gledajte kako upada Radonjic u tim na ustrb nekog od ovih igraca. Za Rodica nikad nisam cuo ali ajde ako je toliko dobar zasto nije pozivan ranije nego debituje sad na svetskom? To sigurno utice na igrace. Drugo mnogi su trebali pre Grujica, Maksimovic koji je otpao, Fejsa, Bresanac itd... Stvara se negativna atmosfera stvarno ne znam sta im znace tih par miliona vece cene sto ce da prodaju igrace... Ali nama su Sivic i Muslin dobili otkaze pred prvenstva na koja su nas odveli u poslednjih godinu dana a upali Lalatovic i Krstajic koji su imali indenticnu izjavu gde kazu kako se dive nekom... Ako e tako postaje selektor u ovoj zemlji ok...

Mailman

pre 5 godina

Gacinovic i Radonjic su trebali da idu obojica, posto su imali sjajne sezone. Trebao je Grujic da otpadne, decko jedva da je igrao ove sezone

Moca

pre 5 godina

Tandem Mitrović - Jović bi mogao da bude dobar uz dobru adekvatnu pomoć krila, tj Kolarova i Živkovića, a sam Jović je potencijalni džoker. Od Rukavine ne treba očekivati puno, dovoljno je da ne kiksira. Ključ naše igre će biti u triu Tadić - SMS - Matić. Na papiru sve deluje korektno, videcemo stanje na terenu.

ja

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi. 
(Sasa, 01. jun 2018 18:46) 

druze, protiv Kostarike ulazi u drugom pol. Grujic ili Radonjic. Cujemo se posle tekme.

top

pre 5 godina

U 100 maraka da se ovde botuje za Gacinovica!?
Verovatno i jeste malo bolji od ove dvojice, ali komentari su kao da je Mesi, i ima ih previse. To spontano nije.

Lucifer

pre 5 godina

Veci nam je problem neigranje Nastasica spram ovih koje je otpisao, na tim pozicijama imamo bolje i iskusnije. Bice vremena i za mladje kada na jesen krene Liga Nacija pa polako...ionako ce neki posle svetskog zavrsiti sa reprezentacijom.

Stef

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 
(Updown, 1. jun 2018 18:29) 


Razumem te price ... ali nije mu menadzer pomogao da resi derbi,krasnodar,bate borisov,da dribla igrace kelna u sred nemacke kao onladince... 
Znalo se da ce svi odma skociti na Radonjica ali decko je zasluzio da ode koliko i Gacinovic,a na spisku ima igraca koji nisu trebali pre Mijata takodje.
(R9, 01. jun 2018 18:54)

Momak nema ništa, apsolutno ništa, osim brzine. Jednom u 100 god uspe da potrefi par smislenih poteza sa loptom u nogama, to je sve. Šut uzaš, ne ume da podigne loptu čim je pod malo većim pritiskom, prijem kancer, uvek daje for od 494993 metara, predvidiv, niske fudbalske inteligencije.. Mogao bih i dalje da nabrajam al prosto me mrzi. "Eksplodirao" je u par navrata za Czv, al te tekme nisu bile ni približno velikog značaja kao one koje nas čekaju na SP. Nikako ne zaslužuje da ode na sp, kao ni Grujić koji je i dalje totalno neafirmisan igrač. Radonjić se pogurao čisto kako bi svojom pojavom osvetlio obraz naše lige. Nadam se da neće ni minut odigrati, da gledam traćenje lopti u napadu uzalud i preambiciozne pes 6 poteze.

RAMONES

pre 5 godina

Rodic, Radonjic igraci iz Srpske lige, Grujic?????????? Znaci idemo rekreativno na SP. GACINOVIC je klasa za svu trojicu. Ovo je primer gde su menadzeri, skrojili reprezentaciju. Gacinovicu izvini im se sto su te ispalili.

negativna selekcija

pre 5 godina

Gaćinović ne ide, a idu Radonja i Gruja, hahaha čist kriminal. Nemam ništa protiv ova dva lika, naprotiv, ali trenutno nisu bolji od Mijata, a ni od Fejse. Šteta za Nastasića.:(

Juan Esnaider

pre 5 godina

U tekstu stoji da je Marko Grujic igrac Liverpula. Molim vas da proverite kad je doticni odigrao poslednji mec za Liverpul. U nasoj nesrecnoj ligi ima bar 20 igraca koji su za njega izmislili fudbal. Svaki dalji komentar je izlisan...

jд123

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji.
(Nikola, 01. jun 2018 18:30)

За разлику од њих тројице, Гаћиновић може играти и друге позиције. У Франкфурту је играо нпр и задњег везног. Ако се не варам, против Грузије је играо десног бека и постигао гол. По мени на тој позицији је играо боље од Рукавина.

За таквог универзалца је морало бити места.

Zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Jeste da nemaju pojma sa fudbalom, ali zato ne da znaju ko treba, a ko ne treba da ide na SP , pa to nije normalno!
To je taj "mozak"...koga god da je Krstajic izbrisao nasli bi se "mozgovi" da mu objasne,a i nama da to nije dobro. Koliko Murinja ovde na sajtu pa to nema nigde

gogi bre

pre 5 godina

Prvo izbacimo trenera koji nas doveo u Rusiju!
Onda idu igraci u Rusiju koje nisu ni minut igrali u kvalifikacijama!?!?
Pa se pitamo zasto idemo kuci bez pobevde i 0:8 golova!

Raki

pre 5 godina

Trebalo je naci mesta za Lukica , Gacinovica i Maksimovica! ti momci su zasluzili, Grujic, Radonjic, pa cak i Kostic nisu nista bolji od njih, sta vise...

Jim Beam

pre 5 godina

Super smo zaista, protiv Austrije psujemo Muslina sto gura Gaćinovića kako bi se prodao, a sada napadamo Krstajića što ga nije poveo. Da je na spisku verovatno bi bila priča zašto vodi momka koji je imao očajnu 2018.godinu za sada...Teško nam je ugoditi :-)

ozymundias

pre 5 godina

Ne znam šta treba da se dogodi (providjenje neko valjda) pa da nasa odbrana bude na nivou. Tipa da neki ludi duh udje u Baneta, Kolarova pa i Stojketa. U suprotnom, bićemo bušni sa svih strana i neće nam pomoći koliko-toliko solidna sredina terena.
Voleo bih da Kostić i Tadić odigraju kao sa početka kvalifikacija, SMS opravda svu frku oko njega, Mitar nastavi seriju. Ako svi budu 100% (što je naravno jako teško ) i uz malo sreće možemo kroz grupu.
Što se tiče klupe, sve jedno je, Radonja ili Mijat. Tu glavnu reč vode menadzeri i oduvek bilo tako.

Champs

pre 5 godina

Dobar tim! Idemoooo! SRECNO! Radonjic je joker koji ce svojom brzinom trebati vise nego Gacinovic u odredjenim momentima, to je ipak turnir. SRBIJA!!!

Marko

pre 5 godina

Svi bre pljujete Radonjica. Decko je vec sada klasa! I poredite ga sa igracem kluba iz Bundeslige koji bi Zvezda isprasila jesenas a Radonjic zabio gol!! Da nema malo ludu glavu do sad bi zaigrao vec za Romu po kvalitetima koje ima.
Kod mene bi Radonja igrao u prvih 11!
Bolje se zapitajmo zasto Rukavina pre Baste!? Ili zasto Grujic pre Maksimovica i Gacinovica!?
I gde je Pejcinovic koji je standardan u Ruskoj ligi!?
To su pitanja a ne Radonjic koji je nase najbolje levo krilo.
Puna podrska ekipi!
Svi kao jedan!
SRBIJA!

Milan

pre 5 godina

Meni je na ovom spisku samo Grujić višak. Dečka smo prodali u Liverpul ne znamo ni sami kako. Žao mi je što ne ide Gaćinović, ali i Radonjić je imao dobru sezonu i zaslužio je SP. Sve u svemu, bez brige, uz mnogo sreće 1/8 finala. Realno, 1-3 boda.

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

radonjic i grujic pre gacinovica i maksimovica (coveka koji je doneo titulu SP)?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vracarac, 1. jun 2018 18:53)

Potpuno si u pravu. Gacinovic je odigrao dobro za reprezentaciju, Maksimovic je uz Matica i SMS-a morao da bude onaj treci visoki stub sredine terena. To nema nijedna reprezentacija. Tri tako visoka i jaka igraca koji imaju odlicnu tehniku. Odlicno za odbranu jos bolje za prekide igre u napadu.

Ђенерал

pre 5 godina

Мијат се добро продо у Немаку као и ови остали. Тако да не треба да играју.
За репрезентацију треба да играју што више играчи који треба да се продају.
Како год навијаћу свим срцем за наше.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Samo Gacinovic da ide umesto Gruje ili Radonje i to je to... Ali mislim da nam je to manji problem od odbrane ali dobro...

ja

pre 5 godina

Zoka mip@ dao je radonjić skoro gol znaš ti i kome..
(Spale, 01. jun 2018 18:52)

pa jel to merilo??? Jedan Mijat igra u Bundes ligi odlicno a ovaj u beton ligi. Svasta.

skr

pre 5 godina

Ima li neki bar polu-realan zvezdas da mi kaze iskreno kakvu sezonu je Rodic imao? Iskreno me zanima da li je upao da bi se prodao, jer su osatle opcije jos losije ili je stvarno najbolja opcija iza Kolarova (sto istina nije previse tesko).

Nenad

pre 5 godina

Selektori, naš pogled je onaj spolja a Krstajić ima onaj iznutra.
Ko od nas zna u kakvoj je formi Gaćinović u odnosu na Grujića, koji je za ovo vreme u Liverpulu sigurno snažniji i bolji nego onaj kojeg pamtimo iz Zvezde!
Ko zna kakav je zdravstveni bilten njih dvojice?
Ko od nas zna šta mogu da pruže na terenu njih dvojica u kontekstu ideja koje ima Krstajić?
Namerno spominjem Grujića kao Gaćinovićevu alternativu izbacivanja sa spiska jer bi još veća halabuka nastala da je bilo koji drugi igrač izostao Krstajićevom odlukom..
Krstajić bi poveo još 20 igrača da može ali se ipak morao odlučiti za jednog.
Ja i dalje pamtim Gaćinovićev važan gol u kvalifikacijama ali verujem da selektor zna bolje od nas.
Da li vam je palo na pamet da je možda hteo da izbegne čuvenu zvezdašku sklonost da uništi pobednički duh pred veliko takmičenje time što se opredelio za Gaćinovića umesto Grujića?
Možete li da zamislite taj napad na selektora? Ja mogu i te kako!
I dan danas pamtim predsednika Zvezde koji se pita "Kako da objasnim Stojkoviću zašto ga Ilija Petković nije zvao!?".
Konačno, ako SMS, Tadić, Matić, Ljajić i Kostić ne umeju, ko ume?!
Prema tome, navijajte ali se ne zanosite da ste selektori jer to niste ni u rođenoj kući.
Srećno!

Vladimir

pre 5 godina

Svi koji sada placu za Gacinovicem treba da znaju da takvih igraca vec imamo u reprezentaciji, a Radonjic je igrac koji moze jednim potezom da donese mnogo reprezentaciji.

duki

pre 5 godina

Postujem sto je reprezentacija podmaledjena toliko koliko.... ali selektor nije ispao korektan kada je izostavio neke igrace koji su tu od pocetka mislim na fejsu, gudelja ( pa neka je losa forma ) , onda zasto nema maksimovica on bi bio jako dobra rezerva na mjesto stopera ( a i igrao je kvalifikacije) , takodje gacinovic je neopravdano izostavljen , mozda je basta zbog solidne sezone i iskustva trebao da ide, slazem se sto je otpao maksimovic decko u valensiji nije odigrao 90 miniuta citave sezone kao ni obradpvic koji u amderlehtu nije imao bas neku sezonu i da ne znam sta ce rodic na SP

iskrenost

pre 5 godina

Ovako cele sezone pratim Franfkurt zbog Mariusa Wolfa i Boatenga koje bas gotivim kao igrace. Gacinovic nikakvu razliku na terenu ne pravi Na primer Rebic je za klasu bolji igrac bez ikakve sale trenutno zato je Gacinovic tamo na klupi do gola protiv Bajerna decko igrao nikakvu sezonu sto je i sam priznao i mozda je bio najslabija karika u Frankfurtu koji igra jednu od najboljih sezona u istoriji kluba ovo je realnost i cinjenica. Gacinovic je izuzetan igrac sa potencijalom ali u izuzetno losoj formi. Ali i u takvoj formi je bolji od Kostica realno. A Radonjic je veci potencijal i od jednog i drugog ali je mnogo gresio u karijeri al vreme ce pokazati. Pa sva trojica da igraju na EP za dve god.

Nikola

pre 5 godina

Rodic je decko morao da ide jer nemamo rezeevnog beka,kao i Gruja jer ko bi menjao Milivojevica ili Matica u slucaju povrede.Iskreno ocekivao sam da Maksa,Jovanovic i Nastasic(zbog povrede) ispadnu i mislio sam da ce Radonja ili Spajic ispasti.Bas mi je krivo sto Mijat ne ide iskreno mislim da je zasluzio.

ja

pre 5 godina

Radonja ima da pokida...
(Delije Čikago, 01. jun 2018 19:04)

ima visegodisnje iskustvo u beton ligi, to ce mu pomoci sigurno...koliko je on uopste odigrao utakmica za A repku?

рајко

pre 5 godina

како то? ко ће сад да исправи грешку у панини албуму кад ми је мијат једна од сличица

bromazrpam

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte kralja)

pa očekivano...cim se pored Noleta potpisuješ kao Rodžer, onda i ne čudi što ćeš navijati protiv Srbije...

vrata

pre 5 godina

Auuuu...ne mogu da kazem ko je bolji ovi sto su ispali ili ovi sto su ostali...jedino mislim da je mijat pre gruje trebao da ide, ipak je viseigrao ai ofanzivniji je. Nastasic ocekivano, a Maksimovica mi je bas zao. Decko za primwr, bice vrhunski igrac,alijecinjenica da su drugi viseigrali, osim gruje naravno. Prvi put se moze reci da imamo spoj mladostii iskustva. U savezu i fudbalu kod nas je horor, ali uvek treba navijati za momke, nasi su i jedini koje imamo. Mnogo je orlica,i ako bude zadovoljavajuci rezultatu Kataru ocekujem boom.

nista o nicemu

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode!
(Updown, 01. jun 2018 18:29)

Menadzerski je SMS.

MilanUtd

pre 5 godina

I Krstajica se sokirao kad mu je Aco urucio spisak. Grujic, Radonjic, Rodic, pre Fejse, Jojica, Gacinovica, Pantica.
(ovo nije Srbija, 1. jun 2018 18:44)
A nista Pejcinocic, Krsticic itd...

Herkul

pre 5 godina

Ocekujem da Radonjic odigra 15 min. da. prodjemo grupu i da ga terza proda za 8 miliona. Postava nam je Srojkovic- Rukavina, Ivanovic, Milenkovic, Kolarov - Milivojevic, Matic - Sms, Tadic, Kostic, Mitrovic. Ocekujem da otkinemo borbenoscu.

Ue 031

pre 5 godina

Na osnovu cega ide Marko Grujic pre Nemanje Maksimovica? Okej ni jedan ni drugi nisu mnogo igrali ove sezone, ali Maksimovic je bolji igrac i kako Radonjic koji igra u nasoj smesnoj ligi, pre Mijata koji igra okej u Frankfurtu ? Ok Rodic je alternativa Kolarovu Nastasic je povredjen, ostalo je manje vise najbolje sto imamo.

miško

pre 5 godina

Radonjić je za kratko vreme postao najbolji igrač naše lige,jedan od najboljih igača na medjunarodnim utakmicama Zvezde i zaslužio je mesto u prvih jedanaest a kamoli poziv.Grobarima nisu valjali ni Šeki,Džaja,Pižon,Piksi,Miljan,pa im danas smetaju Čović,Terza,Dejan Radonjić.To što pišu nakaradne komentare, jedino može da znači da je na pomolu, sedma Zvezdina zvezda.

Petar

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji. Radonjic moze da da timu nesto sasvim drugacije, brzinu i prodornost koju nema niko od gore pomenutih, pa ce nam odgovarati u slucaju igranja na kontra-napade.
(Nikola, 01. jun 2018 18:30)

Evo ovde pise sve, da se ne ponavljam. Ko to ne shvata, ne razume mnogo fudbal.

Dzoni

pre 5 godina

Nema tu vise diskutovanja ko je mogao, a ko ne jer bismo de facto mogli tako do prvog sudijskog zvizduka.

Kicmu naseg tima cine Stojkovic, Kolarov, Ivanovic, Matic, Milivojevic, Tadic i Mitrovic. Vazni su i Kostic, Sergej, Ljajic.
Ako oni odigraju dobro, nece nam nedostajati npr. Mijat. Ako podbace, Mijat ne pomaze mnogo.
Verujem da je zasluzio pre nego Grujic (mozda cak i Radonjic no dva su razlicita igraca plus Radonjic potencijalno dobar/brz po krilu) ali nama ce krajnji rezultat zavisiti od gore pomenutih. Ako Tadic i Ljajic podbace sa Maticem, nasu sredinu mogu da spasu samo Iniesta sa Pirlom. Ne znam, takav je moj dojam.

dragon

pre 5 godina

Odgovor Nikoli...Radonjic je krilo kao Tadic,Zivkovic,Kostic i Gacinovic...a to da je brzi od Zivkovica,Kostica i Gacinovica nema sanse.Pogledaj gde igraju gore pomenuti igraci a gde Radonjic.Nemacka liga donosi toliko kvaliteta svakom igracu
i tu tesko se dokazati a u Srbskoj ligi odigrava 4-5 dobrih utakmica i mi ga dizemo kao da je igrao u Engleskoj ili Spaniji a svi znamo koliko ima namestenih utakmica.Tako da izjava da je Radonjic bolji i donosi novi kvalitet je smesno jedino zasta je on u reprezentaciji je dizanje cene

som

pre 5 godina

haha dal` je moguce da je Gacinovica izbacio,ne bih pogodio ni u najludjim snovima da ce on otpasti. Pod broj jedan decko je debitovao golom,igrao u kvalifikacijama za svetsko,a igra u Bundes ligi,i to redovno.Navijac sam Crvene Zvezde,ali neshvatiljivo mi je zbog cega je Radonjic dobio prednost odnosu na njega? Fakat je da se nijedan,a ni drugi ne bi naigrali u Rusiji,ali bi Mijat(moje misljenje)bio mnogo bolji dzoker s` klupe.Mislim da je Mijat nepravedno izostavljen,i decko je verovatno razocaran jako.Misaona imenica broj dva ,,Marko Grujic``,opet ponavljam delija sam ,ALI ZAR NEMAMMO BOLJEG VEZNOG IGRACA OD NJEGA EEEEEEJ,pa decko je rezerva u Kardifu, Ne kazem da je Grujic,pa ljudi da li shvatate da je on jedina alternativa Maticu,i Luki ne daj Boze da se neko povredi,S` obzirom da cemo gotovo sigurno igrati 4-2-3-1,naravno moze I Savic da odigra tu,ali on nam je preko pottreban u napadu iza MItrovica. nek nam je Bog u pomoci.Ovako kucu dajem Maticu,vikendicu Savicu,Tadicu dajem sestru,Kosticu drugu sestru(prva je lepsa,al`ipak Tadic je u pitanju) Staforda Mitrovicu,i dizem kredit od pedes iljada eura i dajem Krstajicu ako budemo uzeli boginju,i plazmu tv 5o inca dajem Rukavini s` nadom da ce na njoj ubuduce gledati utakmice reprezentacije pocevsi od sledecih kvalifikacija.

Loznicanin

pre 5 godina

Izgleda da Radonjic i Zivkovic imaju jaceg menadzera od Mijata. Ne znam zasto je Grujica poveo,kad je zaista slabu sezonu imao.(pa makar isli i sa dva zadnja vezna samo) Mijata je morao povesti. Ili da je poveo samo dva napadaca,a vise krilnih,opet je moralo biti mesta za njega. Sta je,tu je. Menadzeri su cudo. Tandem stopera treba da nam budu Bane i Bleki. Iskustvo i mladost. Bolje nemamo. Zvezdas sam. Napred Srbija!

zoka_mip

pre 5 godina

radonjic "nisam dao gol godinu dana" prije gacinovica. pa koja je to logika, i ko ti ne menadzer radonjicu?! imam neke zaledjene aronije, kad si ovog uvaljo u reprezentaciju, uvaljaces i moju aroniju.

Stara kuka

pre 5 godina

Maksimovic ne igra redovno u Valensiji a Grujic igra?Svi ko papagaji kako Makaimovic ne igra.A decko je igrao ukupno 17 meceva plus nastupa za jednu Valensiju gde su mu konkurencija Kondogbia,Pareho i Kokelan.Ali tu je grejac klupe drugoligasa Grujan.Gacinovic iz Ajntrahta nema mesta,osvajac kupa Nemacke a ima igrac iz nase jelen tranvaj lige.

Sloba

pre 5 godina

Mislim da je moralo biti mesta za Gacinovica, pa i donekle Maksimovica. Ajde kontam Nastasic zbog povrede nije, golman ocekivano. Ali Grujic da ide koji nista spec nije pokazao ove sezone je po skandal.

Markos

pre 5 godina

Krstajic nije trener, ali je dobar covek, i poklanja nasem narodu 3 fiksa s golovima protiv rep.Srbije u idealno vreme da se ode na letovanje.

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 5 godina

Nije mi jasno sta ce nam toliko veznih igrača, kad ce svi oni imati priliku da igraju. Opusteno je mogo jos jedan napadač, nebitno koji...

CTPAX

pre 5 godina

Srecno. Svako od nas bi nesto dodao ili oduzeo. Ali to je to samo napred, ovo je ipak najbolje sto imamo jer tako kaze selektor. Da prodjemo grupu pa sa nemcima da se pobijemo za 1/4 finale, ako to uspemo ni polufinale nije daleko, ako nista lepo zvuci.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Krstajić "presekao"!! I po našem kompetentnom selektoru, Mijat nema mesta a Kostić ima?! Ali šta očekivati od selektora, koji se nije ni plasirao na SP, a izjavljuje da je zadovoljan!! Tj da idemo turistički u Rusiju!!

R9

pre 5 godina

Ma koliko voleo Mijata kao igraca i osobu,sam je priznao da je u drugom delu sezone bio veoma los i da je gol protiv Bajerna jedina svetla tacka u tom delu sezone. Ipak on je mlad momak,pun talenta koji zna da igra fudbal neverovatno ocekujem da je ovo poslednji put da ga nece biti na nekom spisku. Svakako mislim da je mogao biti na spisksku pre Veljkovica,Spajica ili Rodica jer imamo dovoljno odbrambenih.
Jovic,Radonjic i Milenkovic zasluzeno.
Mozda i Maksa pre Grujica jer mislim da je kvalitetniji igrac.

Blue Moon 959

pre 5 godina

Gaćinović otpao posle sjajne sezone u Frankfurtu, igrao tokom kvalifikacija postigao bitan gol protiv Gruzije i sad on otpada, ide Radonjić koji nije odigrao sekund u kvalifikacijama, sramota je blaga reč šta bih sad rekao.

my way

pre 5 godina

Ко је правио списак, да ли се потрефило случајно, али оно што апсолутно стоји је да је ово најбоље што имамо. Када људи праве проблем што иде Радоњић то ме само учвршћује у ставу, јер би био скандал да дечка није звао.

Kinaski

pre 5 godina

Odbrana mi bode oči, najslabiji deo naše ekipe, ali sam uvek govorio da je sredina najbitnija. Solidan napad i solidna odbrana uz jaku sredinu garantuje uspeh. Samo pitanje je koliko nam je sredina zapravo jaka. Stalno se tu nesto menja, ali zadovoljan sam sa ovom postavom.

Cosmos

pre 5 godina

Svi sto se pitaju zasto Radonjic a ne Gacinovic, veoma je jednostavno. Ne igraju na istim pozicijama. Bolje je pitanje zasto Grujic a ne Gacinovic, posto igraju na istim pozicijama, tacnije i jedan i drugi igraju na centralnim pozicijama u veznom redu, stim sto je Gacinovic nesto ofanzivniji od Grujica. Mislim da je Gacinovic ove sezone pokazao vise od Grujica u klubskom fudbalu i bio je standardniji. Sto se tice Radonjica, mislim da se sasvim zasluzeno nasao na spisku.

Sabre

pre 5 godina

Too bre, Jović! A i malom Radonji će lepo skočiti cena ako se pokaže. Konačno imamo potencijal u napadu, još ako odigra sa dva špica možda mu i dam šansu kao treneru..

Sch.One

pre 5 godina

Pazi otpisani gacinovic koji i za rep i u nemacku pravi lom i neca maksimovic koji jedini ima pregled igre bolji od sergeja. Ajde nastasic razumem povreda i ovaj golman ima vremena za njega . Ali ova dva nikako nije smeo. Pa koj ce ti pet defanzivna srednjaka sta je grujic imao bolju sezonu od maksimovica cak sta vise maksa je bolji fudbaler zlatni orlic koji je u finalu zabo gol. I totalno neshvatljivo sto se tice gacinovica totalna nebuloza da pre njega ide recimo ovaj iz zvezde decko. Jeste brz jeste mlad pa boze moj ima za njega vreme nek se dokaze kao mijat u jacoj ligi jer nasa liga nije merilo kvaliteta. No dobro nek je sretno momci i srce na teren !

danijel

pre 5 godina

Kakvi god da su, moji su. Mislim, svako od nas ima neko drugacije misljenje i to je po meni normalno. Ono sto nije nirmalno jeste da odmah krenemo hejtovanje, razne teorije i tome slicno. Prosto, na pocetku puta po meni treba reci srecno momci i hrabro pa kako bude...
P.S. po meni , okreni obrni, to je to, ako je moje misljenje opste i vazno. Sasvim korkektna ekipa.
i jos jednom srecno momci i samo hrabro pa sta bude ?

Coa'

pre 5 godina

Stojković, Kolarov, Tošić(?), Ivanović, Milenković, Milinković-Savić, Matić, Tadić, Ljajić, Kostić, Mitrović. Respektabilan tim svakako. Koliko god mi se neke stvari (da budem blag) ne sviđale, naši smo, uvek uz Srbiju, pa šta bude! Samo da bude pozitina atmosfera u timu, i svašta je moguće. Velika šteta za Matiju, al' mlad je, biće prilike da igra na velikim prvenstvima (nadam se). Jedva čekam da počne!

Može na ler?

pre 5 godina

Ne znam stvarno zašto ovoliko ljudi pljuje Krstajića. Izabrao je najboljih 23 u ovom trenutku, i dobru odluku je doneo što je izbacio sa spiska Nastasića i Maksimovića, stvarno su igrali slabo, a Gaćinović je klinac. Jedino me čudi zašto nije pozvao Vujadina Savića (ne gledano sa navijačke strane) dečko je igrao fantastično u prošoj sezoni. Ali imamo i scenario iz 2010, imali smo sjajnu ekipu kada smo pobedili jednu Nemačku, i posle toga je proradio onaj srpski mentalitet, opuštanje i opet ništa. Ali šta je tu je, nek daju sve od sebe!

Kartel

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 01. jun 2018 18:28)

Koliko ja vidim tvoj nick, pretpostavljam da si uvek protiv Srbije.

TheOldSF

pre 5 godina

Kakav smo mi narod. Gde nema skandala, mi ga izmislimo. Jedan Nainggolan ne ide za Belgiju, nikom nista, a Srbi se svadjaju ko ce da sedi na klupi.

рајко

pre 5 godina

па јел игра тај грујић у опште? ако не играш не би требао бити у селекцији. за настасића ми чудно али хајде ваљда крстајић зна шта ради. све се своди на прву утакмицу са костариком. три поена су обавезна. онда реми са имигрантима из швајцарске па на мечку бразилцима. долазак на првенство је успех...пролаз групе немцима у 16-тину је бонус!!! зна се ко побеђује и иде даље. у фудбалу обично нема много варијације осим у случају златне генерације коју ми немамо... зато само нас немојте обрукати. пораз од 1 или два гола су океј док год се трудите.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Vidim nekima su proradile frustracije zbog Radonjica...Mali moze jednim potezom da resi mec,dovoljnom je jednom da zagrebe i eto gol sanse,ali realno nece igrati u prvoj postavi kao sto ne bi ni Gacinovic,tako da oladite malo.Za Grujica ste mozda upravu,Fejsa pre njega a ne Gacinovic.

Nikola

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji. Radonjic moze da da timu nesto sasvim drugacije, brzinu i prodornost koju nema niko od gore pomenutih, pa ce nam odgovarati u slucaju igranja na kontra-napade.

Stefan

pre 5 godina

Jovanović i Nastasić(zbog povrede) su očekivani. Izostanak Maksimovića me je iznenadio, ali mislim da je ispravna odluka. Gaćinović je definitivno zaslužio da ide

Alexxx

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da su prekobrojni Gacinovic i Maksimovic clanovi nase zlatne generacije iz Novog Zelanda. Vazno je da na SP idu menadzerski igraci Grujic i Radonjic. Grujic ne moze bre da se sastavi, decko je mnogo stagnirao i trenutno ne bi mogao ni u Zvezdi da igra a kamoli Premijer liga i SP. Sramota.

R9

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Updown, 1. jun 2018 18:29)


Razumem te price ... ali nije mu menadzer pomogao da resi derbi,krasnodar,bate borisov,da dribla igrace kelna u sred nemacke kao onladince...
Znalo se da ce svi odma skociti na Radonjica ali decko je zasluzio da ode koliko i Gacinovic,a na spisku ima igraca koji nisu trebali pre Mijata takodje.

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Nisu ispali fer prema Gaicinovicu..ali..Banana država-Banana spisak...
(Lazar, 01. jun 2018 18:29)
Srecom su bili fer prema Muslinu. Nije ovo banana drzava druze, ovo je kora od banane...

pametnome dosta

pre 5 godina

Damir Kahriman - Miroslav Vulićević, Jovan Krneta, Milan Vilotić, Dušan Anđelković - Milan Smiljanić, Darko Brašanac, Stefan Babović - Predrag Luka, Miljan Mrdaković, Marko Šćepović

dragon

pre 5 godina

Da li je Terzic pravio spisak?????Otpao Gacinovic koji igra dobro u Nemackoj ligi da bi Radonjic igrao????Svaka cast...puci cemo kao bele lale.Jedan Jojic koji je bio medju najboljim igracima Kelna nemoze da dobije sansu!I dalje se biraju igraci da im se digne cena...Mora Terzic da proda Radonjica za debele pare kao i Rodica.I oni ce sigurno imati veliku minutazu na Sp

goblin

pre 5 godina

Radonjić je isforsiran,zna se od koga(navijam za Zvezdu),nema kvalitet za SP,ali sam siguran da mu Krstajić nece dati ni minuta u Rusiji,to se zove kompromis na srpski nacin.Ko zna sta se krije iz "slučaja Nastasic",selektor ce reci povreda,ali...Mislim da je Mijata trebao da vodi,moze da igra na vise pozicija u timu.Najveći problem je odbrana.Mislim da predsednik nece morati da trosi onih 10 miliona...

Dragan

pre 5 godina

Uzas je odstraniti Gacinovica. Paklen igrac. Ne moze se to pravdati vodjenjem Radonjica. Trebalo bi da su obojica na SP. Grujic je trebalo da otpadne.

Marko

pre 5 godina

Grujić je morao biti tu kada već nije bilo Fejse ili Gudelja (i to je dobro) jer je jedini koji može biti izmena na zadnjem veznom, Maksimović to nikako ne može da igra.Pošto će Matić i Milivojević sigurno biti u 11, a Ljajić na klupi, neodgovorno bi bilo da za njih dvojicu nemamo rezerve ako se nešto desi.Jeste, njih dvojica će verovatno igrati po 90 minuta ili ako jurimo rezultat možda Milivojevića zameni neko ofanzivniji, ali problem uvek može da nastane zbog kartona ili povreda.Pošto je sada Sergej tu, nije problem da uz Kostića i Tadića igraju i Matić i Milivojević, a obojica po potrebi mogu dosta da pomognu napadu.Bitno je da tu nema Gudelja i Fejse koji beže od napada kao đavo od krsta, a i ovako nisu preveliki kvalitet, pogotovo Gudelj.Za Rodića je isto jasno kada već Obradović nije bio među 27.Jedino iznenađenje je Radonjić umesto Gaćinovića, verovatno zato što može po potrebi i špica da igra i nešto je brži.Selektorova odluka, nema potrebe za negativnim izjavama.Ovo su sve finese, prvih 11 se zna, uz eventualni otklon hoće li možda Bane igrati desnog beka umeswto Rukavine, ali teško sada kada nema Nastasića jer bi pozicija štopera bila oslabljena i neko od mlađih bi onda morao da uskoči tu.Rukavina je jedina prava slabost ovog tima, valjda nas neće koštati puno.

Marko

pre 5 godina

Realno je.
Jovanovic 4. golman
Nastasic povredjen
Maksimovic ne igra redovno
Gacinovic slabiji od svih na svojoj poziciji
Postava:
Stojkovic (Rajkovic)
Ivanovic (Rukavina)
Kolarov
Tosic
Spajic (Ivanovic)
Matic
Milivojevic
Sergej MS
Zivkovic (Ljajic, Radonjic)
Tadic
Mitrovic

ninepi

pre 5 godina

Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima. Sramota selektore!!!
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli.

Spale

pre 5 godina

Kao sad svi kukaju za Gacinovicem, eto on bi nas odveo do titule. Svejedno sto se našeg rezultata tiče da li Radonjić ili Gacinovic jer ni jedan neće odigrati tamo ni minut, ali eto da se hejtuje.

Sasa

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi.

Ivan

pre 5 godina

Čisto sumnjam, ali da li "selektor" ima neki procenat od prodaje ovih igrača koji treba da se prodaju? 
+ za da i - ta ne
(jd, 01. jun 2018 18:28)

koji selektor - ceo savez

Blue Moon 959

pre 5 godina

Gaćinović otpao posle sjajne sezone u Frankfurtu, igrao tokom kvalifikacija postigao bitan gol protiv Gruzije i sad on otpada, ide Radonjić koji nije odigrao sekund u kvalifikacijama, sramota je blaga reč šta bih sad rekao.

bromazrpam

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte kralja)

pa očekivano...cim se pored Noleta potpisuješ kao Rodžer, onda i ne čudi što ćeš navijati protiv Srbije...

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Nisu ispali fer prema Gaicinovicu..ali..Banana država-Banana spisak...
(Lazar, 01. jun 2018 18:29)
Srecom su bili fer prema Muslinu. Nije ovo banana drzava druze, ovo je kora od banane...

kole

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi.
(Sasa, 01. jun 2018 18:46)

Naravno da je bitno, a evo zasto. Neven Subotic nas je otkacio sa razlogom. I ja vidim, da se nista nije promenilo. Na bolje moze da krene samo onda kada bude bilo posteno. I kada ne bude ostecenih.
A Gacinovic ako nas ispali nikada mu u zivotu necu zameriti. Cak, podrzacu tu odluku. Nadam se da ce to uraditi.

Alexxx

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da su prekobrojni Gacinovic i Maksimovic clanovi nase zlatne generacije iz Novog Zelanda. Vazno je da na SP idu menadzerski igraci Grujic i Radonjic. Grujic ne moze bre da se sastavi, decko je mnogo stagnirao i trenutno ne bi mogao ni u Zvezdi da igra a kamoli Premijer liga i SP. Sramota.

RAMONES

pre 5 godina

Rodic, Radonjic igraci iz Srpske lige, Grujic?????????? Znaci idemo rekreativno na SP. GACINOVIC je klasa za svu trojicu. Ovo je primer gde su menadzeri, skrojili reprezentaciju. Gacinovicu izvini im se sto su te ispalili.

Sloba

pre 5 godina

Mislim da je moralo biti mesta za Gacinovica, pa i donekle Maksimovica. Ajde kontam Nastasic zbog povrede nije, golman ocekivano. Ali Grujic da ide koji nista spec nije pokazao ove sezone je po skandal.

som

pre 5 godina

haha dal` je moguce da je Gacinovica izbacio,ne bih pogodio ni u najludjim snovima da ce on otpasti. Pod broj jedan decko je debitovao golom,igrao u kvalifikacijama za svetsko,a igra u Bundes ligi,i to redovno.Navijac sam Crvene Zvezde,ali neshvatiljivo mi je zbog cega je Radonjic dobio prednost odnosu na njega? Fakat je da se nijedan,a ni drugi ne bi naigrali u Rusiji,ali bi Mijat(moje misljenje)bio mnogo bolji dzoker s` klupe.Mislim da je Mijat nepravedno izostavljen,i decko je verovatno razocaran jako.Misaona imenica broj dva ,,Marko Grujic``,opet ponavljam delija sam ,ALI ZAR NEMAMMO BOLJEG VEZNOG IGRACA OD NJEGA EEEEEEJ,pa decko je rezerva u Kardifu, Ne kazem da je Grujic,pa ljudi da li shvatate da je on jedina alternativa Maticu,i Luki ne daj Boze da se neko povredi,S` obzirom da cemo gotovo sigurno igrati 4-2-3-1,naravno moze I Savic da odigra tu,ali on nam je preko pottreban u napadu iza MItrovica. nek nam je Bog u pomoci.Ovako kucu dajem Maticu,vikendicu Savicu,Tadicu dajem sestru,Kosticu drugu sestru(prva je lepsa,al`ipak Tadic je u pitanju) Staforda Mitrovicu,i dizem kredit od pedes iljada eura i dajem Krstajicu ako budemo uzeli boginju,i plazmu tv 5o inca dajem Rukavini s` nadom da ce na njoj ubuduce gledati utakmice reprezentacije pocevsi od sledecih kvalifikacija.

Markos

pre 5 godina

Krstajic nije trener, ali je dobar covek, i poklanja nasem narodu 3 fiksa s golovima protiv rep.Srbije u idealno vreme da se ode na letovanje.

Boris Banović

pre 5 godina

Znam da smo svi mi selektori, a samo jedan je odgovoran ! Ipak, Gaćinovića izostaviti je tužno i ružno ! Takav naboj energije i probojnosti nema ni jedan drugi igrač ! Šteta !

Stara kuka

pre 5 godina

Maksimovic ne igra redovno u Valensiji a Grujic igra?Svi ko papagaji kako Makaimovic ne igra.A decko je igrao ukupno 17 meceva plus nastupa za jednu Valensiju gde su mu konkurencija Kondogbia,Pareho i Kokelan.Ali tu je grejac klupe drugoligasa Grujan.Gacinovic iz Ajntrahta nema mesta,osvajac kupa Nemacke a ima igrac iz nase jelen tranvaj lige.

Pavle Paun

pre 5 godina

Mislim da bi puno značilo za naš fudbal da se Krstaja konsultovao sa Predsednikom Vučićem pre nego što je izašao sa spiskom putnika za Rusiju. Predsednik bi mu sigurno dao korisne sugestije i savete. Nije mali broj utakmica koje je Predsednik uživo gledao, posebno kad je bio mlad dok je fudbal bio lep i više od igre.

antiDebil

pre 5 godina

Zdjelar i Maksimovic su neuporedivo kvalitetniji igraci od Grujica a ista su generacija, Fejsa je takodje dosta bolji.
Pantic i pogotovu Gacinovic su bolji od Radonjica i ista su generacija, Sulejmani je takodje dosta bolji !!!

U cemu li je stos sa ovim Grujicem, to cemo verovatno saznati za nekih 20 godina. Za Radonjica je jasno, igra u drzavnom mezimcetu. Propast Jugoslovenske reprezentacije, situacija po kojoj smo igrali skoro na svakom velikom takmicenju i uglavnom smo bili u vrhu tabele dosli smo do toga da igramo na svakom trecu i da uglavnom budemo u donjem delu plasmana, to je zapoceto kada se pojavio izvesni Miljanic koji je takodje u reprezentaciju gurao igrace drzavnog mezimceta. Izgleda da iz tog cirkusa nista nismo naucili...E moj Krstajicu, Radonjic pre Gacinovica, Grujic pre Maksimovica...Cirkus je za to preblaga rec !

Nikola

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji. Radonjic moze da da timu nesto sasvim drugacije, brzinu i prodornost koju nema niko od gore pomenutih, pa ce nam odgovarati u slucaju igranja na kontra-napade.

Srce na teren

pre 5 godina

Kada pogledam Krletov izbor, mogu reci da je za Muslinovu Srbiju ovo ofanzivni spektakl. Sest kreativaca i tri defanzivno orjentisana igraca sredine, dokle je kod Slavoljuba bilo obrnuto. A bez kreativaca nema igre, zara, vica, fudbala! Posto smo iza tanki, da ne bi dovodili odbranu u iskusenje, najbolje je i da igramo stalno ofanzivno, sto dalje od naseg gola, pa i neka se mec zavrsi 5-4..

marko

pre 5 godina

Navijam za zvezdu i mislim da je bruka sto gacinovic ne ide umesto radonje , realno je gacinovic bolji i zasluzio je poziv ...radonju guraju menadzeri al ion je zasluzio poziv ... moralo se naci bolje resenje da podju i jedan i drugi

R9

pre 5 godina

Ma koliko voleo Mijata kao igraca i osobu,sam je priznao da je u drugom delu sezone bio veoma los i da je gol protiv Bajerna jedina svetla tacka u tom delu sezone. Ipak on je mlad momak,pun talenta koji zna da igra fudbal neverovatno ocekujem da je ovo poslednji put da ga nece biti na nekom spisku. Svakako mislim da je mogao biti na spisksku pre Veljkovica,Spajica ili Rodica jer imamo dovoljno odbrambenih.
Jovic,Radonjic i Milenkovic zasluzeno.
Mozda i Maksa pre Grujica jer mislim da je kvalitetniji igrac.

zoka_mip

pre 5 godina

radonjic "nisam dao gol godinu dana" prije gacinovica. pa koja je to logika, i ko ti ne menadzer radonjicu?! imam neke zaledjene aronije, kad si ovog uvaljo u reprezentaciju, uvaljaces i moju aroniju.

marerakarera

pre 5 godina

Neverovatno.

Šatro guramo U20 ekipu, a jedan od jedina tri ili četiri igrača koji IGRA i koji je napravio dobru karijeru nije na spisku. Gaćinović je odlično odigrao svaku utakmicu, igrao na beku, u sredini i iya špica. Koji je razlog?
Ne podržavam napad na Grujića, dečko je jak i visok i dobra zamena i ima talenta, ali univerzalca kao Gaćinovića realno nemamo i ovo je velika greška. Ne menja se puno u suštini i možda ne bi igrao ali nam je potreban svaki dobar igrač. Ipak verujem u ekipu, i nadam se da ovo neće biti problem

dragon

pre 5 godina

Da li je Terzic pravio spisak?????Otpao Gacinovic koji igra dobro u Nemackoj ligi da bi Radonjic igrao????Svaka cast...puci cemo kao bele lale.Jedan Jojic koji je bio medju najboljim igracima Kelna nemoze da dobije sansu!I dalje se biraju igraci da im se digne cena...Mora Terzic da proda Radonjica za debele pare kao i Rodica.I oni ce sigurno imati veliku minutazu na Sp

Kole

pre 5 godina

Radonjić je po potencijalu naš najbolji igrač,sledi Jović pa praznina.Ako njih dvojica ne igraju a brani nam Stojke,nema leba,ali stvarno.
(miško, 01. jun 2018 22:52)

Mozda u tvojoj glavi. Za ozbiljan fudbal limitirani obojica.
Jedini koji ce igrati u top klubovima i nasi najtalentovaniji igraci su Sergej Milinkovic Savic i Nikola Milenkovic. Ostalo sve - suvi prosek.

Kontraš

pre 5 godina

jun 2018 18:36)Nije jedini i ja cu navijati protiv ove zvezdasko-napredne srbije
(Barem jednom pustite komentar, 01. jun 2018 21:57) Misliš da nekog briga za koga ćete ti i taj “federer” da navijate?!

Nebojsa

pre 5 godina

Koliko stanovnika ima Srbija toliko ima selektora. Zasto nema ovoga i zasto on ?
Ljudi shvatite da selektor ne vodi 50 igraca nego 23 i uvek ce biti neko nezadovoljan . Ne treba praviti problem oko izbora igraca vec ovim momcima dati podrsku , jer su je zasluzili.

Nenad

pre 5 godina

Evo malo statistike

Grujic igrao na 12 utakmica , dao jedan gol bez asistencija tasnost pasova 56 %

Mijat igrao na 22 utakmice, 1 gol i 3 asistencije, tacnost pasova 72 %

Jedan igra u Bundes ligi a drugi u drugoj ligi Engleske

rale

pre 5 godina

Steta za Gacinovica. Zasto ovakav potez. Jeste brz Radonjic ali realno nije zasluzio. Znam da nisu na.istpj pozociji ali Radonjic ili Grujic su mogli out a da ostane Gacinovic.

Juan Esnaider

pre 5 godina

U tekstu stoji da je Marko Grujic igrac Liverpula. Molim vas da proverite kad je doticni odigrao poslednji mec za Liverpul. U nasoj nesrecnoj ligi ima bar 20 igraca koji su za njega izmislili fudbal. Svaki dalji komentar je izlisan...

podelili ste Srbiju

pre 5 godina

Nemate podrsku Grobara, opet se radi za Zvezdu. Zasto su Rodic I Radionc pozvani, osim da Zvezda zaradi? Necemo navijati za ovu reprezentaciju.

Ue 031

pre 5 godina

Na osnovu cega ide Marko Grujic pre Nemanje Maksimovica? Okej ni jedan ni drugi nisu mnogo igrali ove sezone, ali Maksimovic je bolji igrac i kako Radonjic koji igra u nasoj smesnoj ligi, pre Mijata koji igra okej u Frankfurtu ? Ok Rodic je alternativa Kolarovu Nastasic je povredjen, ostalo je manje vise najbolje sto imamo.

Dragan

pre 5 godina

Uzas je odstraniti Gacinovica. Paklen igrac. Ne moze se to pravdati vodjenjem Radonjica. Trebalo bi da su obojica na SP. Grujic je trebalo da otpadne.

RokiMD

pre 5 godina

Gaćinović koji je postigao neke važne golove u kvalifikacijama, pokazavši da bez obzira na mladost, ima koncentraciju da završi akciju pogodkom, ostao je ispod crte. I sve to zbog Radonjića, koga guraju menedžeri. Radonjić je nesporno talentovan fudbaler, ali je u važnim mečevima bilo vidljivo da mu fali mirnoće u važnim momentima, ali i iskustva.

dragon

pre 5 godina

Odgovor Nikoli...Radonjic je krilo kao Tadic,Zivkovic,Kostic i Gacinovic...a to da je brzi od Zivkovica,Kostica i Gacinovica nema sanse.Pogledaj gde igraju gore pomenuti igraci a gde Radonjic.Nemacka liga donosi toliko kvaliteta svakom igracu
i tu tesko se dokazati a u Srbskoj ligi odigrava 4-5 dobrih utakmica i mi ga dizemo kao da je igrao u Engleskoj ili Spaniji a svi znamo koliko ima namestenih utakmica.Tako da izjava da je Radonjic bolji i donosi novi kvalitet je smesno jedino zasta je on u reprezentaciji je dizanje cene

Dusan kg

pre 5 godina

Vi sto pricate da Gacinovic igra redovno nemate pojma. Decko je cele sezone rezerva.
(Office, 1. jun 2018 19:46)

Gacinovic 29 utakmica u prvenstvu i 4 u kupu.Da se ja pitam najeftiniji polovni mobilni bi kostao 2000 evra,a internet 1500 evra mesecno ,da ovakvi kao ti u zivotu ne ostave ovakav komentar.

Ivan

pre 5 godina

Čisto sumnjam, ali da li "selektor" ima neki procenat od prodaje ovih igrača koji treba da se prodaju? 
+ za da i - ta ne
(jd, 01. jun 2018 18:28)

koji selektor - ceo savez

toliko o tome

pre 5 godina

E moj Gacinovicu,mogao si sa BiH da budes dio jedne velike price koja je u nastajanju,odabrao si Srbiju,odradio kvalifikacije i za nagradu mozes sad gledati sp na tv isto ko i ja!

Bane

pre 5 godina

Ipak, nije poveo sina kao Ilija Petković u Nemačkoj 2006. Srećom, nema više kao nekad određen % za Crnogorce, setite se, nekada smo imali samo štopere, kad Albert Nađ nije hteo igra beka 1998. pa je ipak na to pristao 2006. i odigrao je katastrofalno. Imali smo mi nekada Sašu Ilića kojeg niko nije pozivao, pa Ramba Petkovića, Krupnikovića, Milinka Pantića. Kad smo imali Piksija, u poznim godinama, svi su znali da igra 60 min. i obično smo padali u igri kad on izađe. To su bile slabosti. Ovo je nesavršena ekipa, bitno je samo da žele da se bore i više nego kad su u svojim klubovima. Prvu moramo dobiti makar 1-0, ostale 2 samo da ne bude crvenih karotna, promašenih penala, igranja rukom u šesnaestercu, teških povreda pored velikog zalaganja, nadam se podršci publike, i valjda nas sudije neće pokrasti, na Rusiju nisu jurišale naše pradede kao što jesu svim ostalim favoritima, tu je naša šansa. Ne treba zaboraviti da naši rođeni u Švajcaskoj igraju za Srbiju a Albanci ipak igraju za Švajcarsku a ne za Kosovo ili Albaniju. Tu je prednost.

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

radonjic i grujic pre gacinovica i maksimovica (coveka koji je doneo titulu SP)?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vracarac, 1. jun 2018 18:53)

Potpuno si u pravu. Gacinovic je odigrao dobro za reprezentaciju, Maksimovic je uz Matica i SMS-a morao da bude onaj treci visoki stub sredine terena. To nema nijedna reprezentacija. Tri tako visoka i jaka igraca koji imaju odlicnu tehniku. Odlicno za odbranu jos bolje za prekide igre u napadu.

Nemanja

pre 5 godina

Odakle vam ideja da Grujic ide pre Gacinovica?? Grujic je zadnji vezni, jedini na spisku pored sigurnih Matica i Milivojevica. Dakle Grujic je dobio prednost u odnosu na Gudelja i Fejsu sto podrzavam u potpunosti, mladji je mnogo i potencijal za buducnost, pri tom je visok, jak i cvrst, dobar u brzoj transformaciji odbrana napad koja ce nam ocigledno biti taktika, tako da je on fakticki prva zamena Milivojevicu i Maticu koji ce biti u 11. Gacinovic je otpao jer su od njega iskusniji i malo bolji Tadic, Kostic i Ljajic. Zivkovic i Radonjic idu jer su mladi, nasa buducnost, i izrazito brzi sto ce nam biti potrebno jer su ostali u sredini tehnicki dobri ali spori. Steta sto za Gacinovica nema mesta, jako mi se svidja kao igrac, a moze da igra cak i beka. Ali nemojmo da pljujemo spisak, jer je konacno dobar, malo podmladjen, sa puno talenta, bez nekreativnih mesara na sredini. Upitna je nasa odbrana, ne toliko kvalitet koliko neuigranost, koja moze biti problem. Idemo hrabro u Rusiju pa sta nam Bog da. Napred nasi!

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne kapiram sta se cudite za Grujica i Radonjica obojica su imali odlicne sezone. Igrali standardno u klubovima. Grujic uveo Kardic u PL a Radonjic vukao Zvezdu po evropi. Uostalom treba ubaciti mlade igrace na SP se prave zvezde! Nek osete atmosferu pritisak... ionako nece mnogo igrati kao sto ne bi ni gacinovic itd... potpuno nebitno pa cak i OK odluka.

ja

pre 5 godina

Zoka mip@ dao je radonjić skoro gol znaš ti i kome..
(Spale, 01. jun 2018 18:52)

pa jel to merilo??? Jedan Mijat igra u Bundes ligi odlicno a ovaj u beton ligi. Svasta.

Sve sami eksperti

pre 5 godina

Mijat treba da igra za CG ili Bosnu, ove nase ne treba vise da konstatuje!
(Rebraca, 1. jun 2018 21:44)

Hoće to malo sutra. Dečko ima 5 zvaničnih nastupa za A tim Srbije i ne postoje nikakve šanse da promeni reprezentaciju.

Dejan

pre 5 godina

Lev ne vodi Gecea pa niko u Nemačkoj ne spominje menadžere i da li treba ili ne treba da ide, a on im je doneo titulu. Možda je Gacinovic trebao da ide ali je selektor odlučio drugačije i treba poštovati njegovu odluku. Aj da podržimo momke i da uživamo u SP.

Pera

pre 5 godina

99% komentara su čisto kontraški,večito i svemu opozicija,a kad su izbori nema vas nigde.Lepo sam pisao ranije,sve jaki na rečima a prema pretpostavljenima ne smeju da pisnu.A drugo,poruka svim pljuvačima je da slobodno promene kanal kad igra Srbija.Sad svi dušebrižnici za Gaćinovića kao da je Ronaldo,licemerno.

обс

pre 5 godina

Битно је остати тим. Сви они који нису у 23 треба да путују на СП с репрезентацијом. Ти играчи то треба да разумеју. Крстајић је био одличан, моралан играч. Леви бек који је дуго, пре тога, недостајао репрезентацији. Нисам био за то да сада буде селектор али је тако. Сигурно је мерио повреде, форме, попуњавање линија, мотивацију, дупликате на одређеним позицијама итд. Дакле, сад треба хомогенизовати и мотивисати ових 23 . Игра се турнир. Играти на резултат, распоредити енергетску потрошњу и држати се циљне тенденце: играти и победити! Имамо квалитет. Никакви комплекси и дефетизам. Да ја играм у Русији мотив би ми био афирмација српског фудбала који је унакажен санкцијама деведесетих (од кога се српски фудбал још није опоравио) када Мијатовић, Југовић, Михајловић, Јокановић, Пикси... нису могли да репрезентују Србију а Шукер, Бобан, Просинечки, Јарни јесу Хрватску. Коме су још такве санкције уведене пре или касније? Ево шансе за потврду примордијалне српске "креације из Монтевидеа" у инат душманима.

Jim Beglin

pre 5 godina

Rukavina pre Baste,Radonjic pre Sulejmanija,Fejsa pre Grujica???Trebao je upasti jos jedan vezni umesto jednog stopera a to je Pejcinovic umesto Veljkovica,zao mi je Nastasica ali sta je tu je...

Loznicanin

pre 5 godina

Izgleda da Radonjic i Zivkovic imaju jaceg menadzera od Mijata. Ne znam zasto je Grujica poveo,kad je zaista slabu sezonu imao.(pa makar isli i sa dva zadnja vezna samo) Mijata je morao povesti. Ili da je poveo samo dva napadaca,a vise krilnih,opet je moralo biti mesta za njega. Sta je,tu je. Menadzeri su cudo. Tandem stopera treba da nam budu Bane i Bleki. Iskustvo i mladost. Bolje nemamo. Zvezdas sam. Napred Srbija!

Srdjan

pre 5 godina

Secam se Svetskog prvenstva u kosarci, kada je prvi put selektor bio Sasa Djordjevic. Svi su pisali ,,zasto je ovaj na spisku, a ne onaj, bla, bla, bla...". Tacno je da ova zemlja ima milion ,,selektora", ali morate shvatiti da svojim komentarima cinite lose onim fudbalerima koji idu na prvenstvo. Potrebno je pruziti im podrsku. Nadam se da je Krstajic izabrao moralno, na osnovu svojih licnih ideja i svoje vizije koju ce ostvariti u Rusiji. Gledao sam reprezentaciju protiv Nigerije i akcije su bile vrlo lepe. Verujem u dobru reprezentaciju srpskog fudbala i zelim im sve najbolje. Cestitam svakom igracu na izboru, a onima koji su otpali da podnesu to sto bezbolnije i da svojim igrama u narednim sezonama da mogu jos bolje. Sto te ne ubije to te ojaca. Srecno momci!!!

Sabre

pre 5 godina

Too bre, Jović! A i malom Radonji će lepo skočiti cena ako se pokaže. Konačno imamo potencijal u napadu, još ako odigra sa dva špica možda mu i dam šansu kao treneru..

рајко

pre 5 godina

како то? ко ће сад да исправи грешку у панини албуму кад ми је мијат једна од сличица

Ђенерал

pre 5 godina

Мијат се добро продо у Немаку као и ови остали. Тако да не треба да играју.
За репрезентацију треба да играју што више играчи који треба да се продају.
Како год навијаћу свим срцем за наше.

soren

pre 5 godina

Uh niste svesni koliko bih voleo da Radonja da gol odluke protiv Kostarike. Malo je verovatno da ce se to desiti, ali onda bi ste svi promenili plocu i pricali kako ste znali da ce Radonja da eksplodira. Bilo kako bilo, puna podrska selektoru i ovim momcima na mundijalu. Neka Vas prati sreca i nas jednom Bog da pogleda i da doguramo sto dalje! Kostarika lagana pobeda, Svajcarska 1-1, Brazil gubimo. I 99% kao drugi u grupi idemo na Nemce. A tamo nas ocekuju Panceri koje smo znali u proslosti da iznenadimo. Ako mogu Vels i Island mozemo i mi! Srecno orlovi i orlici!!

Kartel

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 01. jun 2018 18:28)

Koliko ja vidim tvoj nick, pretpostavljam da si uvek protiv Srbije.

susx

pre 5 godina

Kazite mi jednu utakmicu koju je Sulejmani odigrao dobro za Srbiju? Ne znam o cemu neki stalno pisu. Pre kvalitetne igre stavljaju iskustvo koje ne donosi kvalitet?? Nije mi jasno? Kad je on nesto odigrao, kad?
(fifi, 01. jun 2018 22:04)

protiv Hrvatske.
A ko donosi kvalitet? Radonjic?

pedja

pre 5 godina

Procene o sastavu tima ne treba komentarisati navijacki, sto je 80% komentara.Selektor se opredelio za ove igrace, jedan ili dvojica drugih ne bi mnogo promenili.Treba realno sagledati kakvu igru sa ovim igracima moze da postavi Krstajic i da li ce to biti dovoljno za drugi krug.Generalno je dobro sto imamo dosta mladih igraca ali mozda nema dovoljno iskustva kod njih.
Licno sam pesimista da cemo proci u drugi krug jer je pitanje sa 1 ili 2 boda koliko je to sigurno.Takodje mislim da necemo postici vise od 1-2 gola jer nam je igra prilicno defanzivna a i napadaci nisu bas efikasni (nisu bili ni u kvalifikacijama u prilicno lakoj grupi).
Navijacu za nase (za koga bi drugog)i zelim da me igrama i rezultatom demantuju! Srecno!

BeKo

pre 5 godina

"Znate da je sve otišlo dođavola kada vidite da je najbolji reper belac, a najbolji golfer crnac".

Charles Barkley

A Srbija prvak sveta.

panco

pre 5 godina

alo, hocu vjesti o reprenzetaciji... sta rade na treninzima, kako prolaze treninzi... alo pa prvenstvo pocinje za 2 nedelje... ja citava dva dana nisam procitao vjest o timu osim ove.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 01. jun 2018 18:28)

Zbog njih nećeš sigurno, tvoj nik govori sve...

Radovan Jakšić

pre 5 godina

Krstajić Mladen je presekao tortu. Pojeo parče. Posle je otišao na jednu benzinsku pumpu, gde su mu dali nekakav spisak. Pa su ga odveli, Krstajić Mladena, pred neke kamere i mikrofone, pitali ga tamo: "Jesi li presekao, Mladene?" "Jesam", rekao je, "presekao sam." "Onda, čitaj." Krstajić Mladen je pročitao spisak. Potom je uzeo makaze i presekao ga, taj spisak. Krstajić Mladen je presekao. Više puta.

grobar

pre 5 godina

Ko li gura ovog radonjica, decko jeste napokon poceo da igra fudbal, neosporno je da je talentovan uvek bio, ali gacinovic je mnogo ozbiljniji i formiraniji igrac, koji igra fudbal u bundes ligi, a i u reprezentaciji je dobro radio posao, van pameti da nema njega i baste.

Sch.One

pre 5 godina

Pazi otpisani gacinovic koji i za rep i u nemacku pravi lom i neca maksimovic koji jedini ima pregled igre bolji od sergeja. Ajde nastasic razumem povreda i ovaj golman ima vremena za njega . Ali ova dva nikako nije smeo. Pa koj ce ti pet defanzivna srednjaka sta je grujic imao bolju sezonu od maksimovica cak sta vise maksa je bolji fudbaler zlatni orlic koji je u finalu zabo gol. I totalno neshvatljivo sto se tice gacinovica totalna nebuloza da pre njega ide recimo ovaj iz zvezde decko. Jeste brz jeste mlad pa boze moj ima za njega vreme nek se dokaze kao mijat u jacoj ligi jer nasa liga nije merilo kvaliteta. No dobro nek je sretno momci i srce na teren !

kike

pre 5 godina

Sramota je sto ispalise Gacinovica da bi isao Radonjic...bas sramota.Ako je vec morao ici Radonjic zbog izloga, sto je usud balkanskih reprezentacija, onda je trebao ostavit Grujica, pogotovo sto je Gacinovic u ove 2 godine vrlo cesto jako dobro odigrao na poziciji zadnjeg veznog u Frankfurtu.Maksimovic je vise zasluzio od Grujica, takodjer.

PG_man

pre 5 godina

Krstajic kao pripravnik dobio reprezentaciju da se igra na Svjetskom prvenstvu. Tako je I nas Dejo dao kumari Brnovicu za pripravnicki reprezentaciju Crne Gore, da se malo zanima. Epilog poznat. Srecno.

mile delija

pre 5 godina

a ovo vam je nije šija nego vrat,potpuno je isto,jedino Matic i Milinkovic Savic su nezamjenljivi.ovo ostalo je sve u dlaku...generalno gledano tankosava....piksi,mijat,miha,dejo,juga,jokan,braca....pa opet nista kamo li ovi vjetropiri...

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Krstajić "presekao"!! I po našem kompetentnom selektoru, Mijat nema mesta a Kostić ima?! Ali šta očekivati od selektora, koji se nije ni plasirao na SP, a izjavljuje da je zadovoljan!! Tj da idemo turistički u Rusiju!!

Istina

pre 5 godina

Мијат је морао пре Груја који није био ни на трибини у Кардифу. Списак је коректан.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Вук, 1. jun 2018 20:43

Grujic je odigrao prvih 11 od mogucih 12 utakmica u Kardifu a nije ga bilo u timu u 3-4 poslednjih utakmica,sedeo je na klupi.Ne secam se da si tako pisao dok je Mitrovic sedeo na klupi Njukasla ili Stojkovic na tribinama Notingema a za to vreme redovno bili pozivani u reprezentaciju,bez ikakvog razloga.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ljudi videćete eksploziju malog Radonjića, dečko je rođen za velike utakmice !
(Zapamtite, 01. jun 2018 20:02)

Videli smo ga protiv treceg tima Arsenala. 1 na 1 sa golmanom. Rezultat znas. To mu je ujedno bila i najveca utakmica u karijeri.

Hugo

pre 5 godina

Kiks golove ocekujem jedino od Stojkovica,unistice nas.Sve,sve ali Milenkovic na spisku,katastrofa.Sreca pa nece igrati ali nije zasluzio da bude ni medju 46.
(Toliko, 01. jun 2018 21:06)

Pozdravio te nas najbolji stoper i igrac svetske klase Nikola Milenkovic.

srbija srbija srbija

pre 5 godina

Ali, najjaci su "Jugosloveni", smeta im Radonjic, ckan najboljeg napada domace (boranija) lige... ali im ne smeta golman koji je u ovoj ligi primio preko 40 (cetrdeset) golova... Smesni ste... Zvezdi od Rodica i Radonjica sleduje 600k eura od FIFA...
(nemke, 01. jun 2018 21:15)

Igra Srbija a ne titovi blizanci.Zato i propadamo.

ijao

pre 5 godina

Kako je naivno loziti se na nasu reprezentaciju na ovom SP.
Mada i ja sam to radio kao mladji ali nije bila ovako katastrofalna situacija, koliko se secam, nikad.

susx

pre 5 godina

Sta sve ljudi pisu... Radonjić je LEVO krilo, Mijat DESNO, dakle umesto Gacinovica ide (vaš) Živković, koji je bolji.
(Dule, 01. jun 2018 22:39)

A sta ti pises...Zivkovic moze da odigra levo, Ljajic, Kostic,....

Zasto Radonjic

pre 5 godina

Prvo da kazem da sam zvezdas ako je to uopste bitno.

Sto se tice Radonjica - decko je po meni odigrao vrlo dobro u ligi Evrope.
U svakoj utakmici je po dva tri puta probio po levoj strani i napravio visak.
Postigao je i dva gola.
Imao je i promasaja ali sve u svemu, kad god bi on izasao, Zvezda vise ne bi ni prisla blizu protivnickog gola.

Cosmos

pre 5 godina

Svi sto se pitaju zasto Radonjic a ne Gacinovic, veoma je jednostavno. Ne igraju na istim pozicijama. Bolje je pitanje zasto Grujic a ne Gacinovic, posto igraju na istim pozicijama, tacnije i jedan i drugi igraju na centralnim pozicijama u veznom redu, stim sto je Gacinovic nesto ofanzivniji od Grujica. Mislim da je Gacinovic ove sezone pokazao vise od Grujica u klubskom fudbalu i bio je standardniji. Sto se tice Radonjica, mislim da se sasvim zasluzeno nasao na spisku.

Studenjak

pre 5 godina

Ispred i Grujica i Zivkovica a posebno Radonjica su Gacinovic a Boga mi i Fejsa! Ne razumem ni kako je Rodic koji ima 0 min i 0 poziva u reprezentaciji ispred Obradovica. Nisam uopste pristrasan ali mi nista nije jasno...

ccc?

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=-O43T_Xjmmo


Neko ima nesto protiv Nikole Milenkovica?? Veliki borac, cvrst u odbrani, odlican u skok igri i ima veoma brz prvi korak gde cesto iz odbrane zna da dodje do blizu 16? Odlicno resenje umesto povredjenog Nastasica tako da ne znam sta neki pricaju?

Zed

pre 5 godina

Oprosti nam Maksimoviću, tvoj gol u zadnjoj minuti protiv Brazila nam ništa ne vredi. Oprosti nam i ti Gaćinoviću. Nama više vredi Grujić koji ni u Cardifu nije sposoban da izbori nastup.

...

pre 5 godina

Nekako mi nema logike da igrac koji igra u kvalifikacijama i ostavi dobar utisak(Gacinovic) bude van spiska za razliku od nekog ko nikada pre nije ni bio u reprezentaciji i sad putuje na tako veliko takmicenje...najvise tu mislim na Rodica iakao se decko preporodio u Zvezdi(inace sam navijac Zvezde)

pametnome dosta

pre 5 godina

Damir Kahriman - Miroslav Vulićević, Jovan Krneta, Milan Vilotić, Dušan Anđelković - Milan Smiljanić, Darko Brašanac, Stefan Babović - Predrag Luka, Miljan Mrdaković, Marko Šćepović

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Mijatu su obrazlozili verovatno sa „imaš dobar klub i dobar ugovor“! Čovek razvalio Bajern, mada ruku na srce nije bio standardan u prolećnoj sezoni.

miško

pre 5 godina

Radonjić je po potencijalu naš najbolji igrač,sledi Jović pa praznina.Ako njih dvojica ne igraju a brani nam Stojke,nema leba,ali stvarno.

Coa'

pre 5 godina

Stojković, Kolarov, Tošić(?), Ivanović, Milenković, Milinković-Savić, Matić, Tadić, Ljajić, Kostić, Mitrović. Respektabilan tim svakako. Koliko god mi se neke stvari (da budem blag) ne sviđale, naši smo, uvek uz Srbiju, pa šta bude! Samo da bude pozitina atmosfera u timu, i svašta je moguće. Velika šteta za Matiju, al' mlad je, biće prilike da igra na velikim prvenstvima (nadam se). Jedva čekam da počne!

nista o nicemu

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode!
(Updown, 01. jun 2018 18:29)

Menadzerski je SMS.

Bogdan

pre 5 godina

Uvek je teško saopštiti ko otpada. Muslin da je ostao, poveo bi Gaćinovića ali Sergeja ne bi poveo. Ovako mi se čini da je ovo manje zlo. Dešavalo nam se da imamo najboljeg strelca lige u državi u kojoj se održava SP pa da ga selektori nisu pozvali (A. Drobnjak, V. Lukić 1998 i M. Pantelić 2006). Brazil da je imao Ramba Petkovića sa 38 godina, ne bi ga ostavili kod kuće, kao mi 2010. To je bila katastrofa kao i "pripreme" na kojim se povredi glavni odbrambeni igrač (Đukić, Vidić). Pritisak menadžera je oduvek prisutan i teško je odupreti se tome, treba biti mudar. Da imamo Ćiru Blaževića, ova ekipa bi daleko dogurala. Najteže će biti sa Kostarikom, imaju motiv, napreduju i prva je najteža utakmica, Švajcarska je kao solidan klub koji igra KUP UEFA, bitno je da nas Albanci ne isprovociraju jer oni samo znaju da destabilizuju stvari, a ništa da naprave, a Brazil nije nikada bio slabiji jer ne igra kao Brazil već skoro 10 godina.

Вук

pre 5 godina

Мијат је морао пре Груја који није био ни на трибини у Кардифу. Списак је коректан.

Grobarska trash patetika

pre 5 godina

Rodic i Radonjic? Tri poraza u grupi, sa ponizenjem od Brazila.
(Adriano_Galiliani)

potpisujem..
(ja)

Umesto grobarske trash patetike, mogli bi da se potrudite da shvatite da ova dvojica nece videti igru, sem ako ne dodje do dodatnih povreda ili kartona. Oni su tu samo da se kaze da su bili na SP kad se budu prodavali. Dakle, ako dodje do tri poraza i "ponizenja" kojima se ocigledno nadate, oni nece imati mnogo veze sa njima. Mnogo je veci problem povreda Nastasica, kao i prethodno totalno ignorisanje Sulejmanija, Fejse i Subotica.

Marko

pre 5 godina

Grujić je morao biti tu kada već nije bilo Fejse ili Gudelja (i to je dobro) jer je jedini koji može biti izmena na zadnjem veznom, Maksimović to nikako ne može da igra.Pošto će Matić i Milivojević sigurno biti u 11, a Ljajić na klupi, neodgovorno bi bilo da za njih dvojicu nemamo rezerve ako se nešto desi.Jeste, njih dvojica će verovatno igrati po 90 minuta ili ako jurimo rezultat možda Milivojevića zameni neko ofanzivniji, ali problem uvek može da nastane zbog kartona ili povreda.Pošto je sada Sergej tu, nije problem da uz Kostića i Tadića igraju i Matić i Milivojević, a obojica po potrebi mogu dosta da pomognu napadu.Bitno je da tu nema Gudelja i Fejse koji beže od napada kao đavo od krsta, a i ovako nisu preveliki kvalitet, pogotovo Gudelj.Za Rodića je isto jasno kada već Obradović nije bio među 27.Jedino iznenađenje je Radonjić umesto Gaćinovića, verovatno zato što može po potrebi i špica da igra i nešto je brži.Selektorova odluka, nema potrebe za negativnim izjavama.Ovo su sve finese, prvih 11 se zna, uz eventualni otklon hoće li možda Bane igrati desnog beka umeswto Rukavine, ali teško sada kada nema Nastasića jer bi pozicija štopera bila oslabljena i neko od mlađih bi onda morao da uskoči tu.Rukavina je jedina prava slabost ovog tima, valjda nas neće koštati puno.

koma

pre 5 godina

Sta ste se uhvatili za jednog igraca, i to rezervnog koji pitanje da li ce uopste zaigrati. Ostaju te manje dileme da li Grujic ili Gudelj, odnosno Mijat ili Radonjic, ali to su nijanse u pitanju i vise razlika u stilu igre i koncepciji koju zeli selektor nego li u kvalitetu. Tako da nema potrebe to polemisati, jer je glavnica spiska na mestu i bez zamerke. Problem je jedino sto je dosta debitanata i nisu uigrani, ako 'kliknu' mogu se ocekivati i dobre igre, videcemo... Bar imamo cemu da se nadamo.

Dzoni

pre 5 godina

Nema tu vise diskutovanja ko je mogao, a ko ne jer bismo de facto mogli tako do prvog sudijskog zvizduka.

Kicmu naseg tima cine Stojkovic, Kolarov, Ivanovic, Matic, Milivojevic, Tadic i Mitrovic. Vazni su i Kostic, Sergej, Ljajic.
Ako oni odigraju dobro, nece nam nedostajati npr. Mijat. Ako podbace, Mijat ne pomaze mnogo.
Verujem da je zasluzio pre nego Grujic (mozda cak i Radonjic no dva su razlicita igraca plus Radonjic potencijalno dobar/brz po krilu) ali nama ce krajnji rezultat zavisiti od gore pomenutih. Ako Tadic i Ljajic podbace sa Maticem, nasu sredinu mogu da spasu samo Iniesta sa Pirlom. Ne znam, takav je moj dojam.

R9

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Updown, 1. jun 2018 18:29)


Razumem te price ... ali nije mu menadzer pomogao da resi derbi,krasnodar,bate borisov,da dribla igrace kelna u sred nemacke kao onladince...
Znalo se da ce svi odma skociti na Radonjica ali decko je zasluzio da ode koliko i Gacinovic,a na spisku ima igraca koji nisu trebali pre Mijata takodje.

Capo

pre 5 godina

Šteta što je sa spiska otpao Gaćinović, jer je realno znatno bolji nego Radonjić. Ali opet je pre trebalo da ode Grujić nego neko od ove dvojice, jer ni neće dobiti šansu pored Matića, Milivojevića i Milinković-Savića.

CTPAX

pre 5 godina

Srecno. Svako od nas bi nesto dodao ili oduzeo. Ali to je to samo napred, ovo je ipak najbolje sto imamo jer tako kaze selektor. Da prodjemo grupu pa sa nemcima da se pobijemo za 1/4 finale, ako to uspemo ni polufinale nije daleko, ako nista lepo zvuci.

Stefan

pre 5 godina

Jovanović i Nastasić(zbog povrede) su očekivani. Izostanak Maksimovića me je iznenadio, ali mislim da je ispravna odluka. Gaćinović je definitivno zaslužio da ide

MilanUtd

pre 5 godina

I Krstajica se sokirao kad mu je Aco urucio spisak. Grujic, Radonjic, Rodic, pre Fejse, Jojica, Gacinovica, Pantica.
(ovo nije Srbija, 1. jun 2018 18:44)
A nista Pejcinocic, Krsticic itd...

marko

pre 5 godina

e moj gaćinoviću,bio si kadetski igrač bih,pa si otišo za srbiju,u bih bi bio bog,sa džekom tandem,kako su te nasamarili,vrati se bih repki.

TheOldSF

pre 5 godina

Kakav smo mi narod. Gde nema skandala, mi ga izmislimo. Jedan Nainggolan ne ide za Belgiju, nikom nista, a Srbi se svadjaju ko ce da sedi na klupi.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima.  
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli.
(ninepi, 01. jun 2018 18:43)

To je što je.
Da je otpao neko drugi, opet bi bio skandal.
Zaboravljaš da Srbija ima oko 7.00.000 selektora, tako da svima sve bude potaman - nemoguće je.
A što se tiče granitne odbrane koju smo nekad imali - svaka ta granitna odbrana se provela kao bosa po trnju kad je došao turnir na red, tako da - to nam je što nam je.
Navijajmo za naše

jд123

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji.
(Nikola, 01. jun 2018 18:30)

За разлику од њих тројице, Гаћиновић може играти и друге позиције. У Франкфурту је играо нпр и задњег везног. Ако се не варам, против Грузије је играо десног бека и постигао гол. По мени на тој позицији је играо боље од Рукавина.

За таквог универзалца је морало бити места.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Ja za ovaj i ovako sastavljen tim stvarno ne mogu da navijam.
(el_pistolero, 01. jun 2018 18:54)

Pa nemoj, niko te ne tera.
Imaš još 31 reprezentaciju na SP.
Mi ostali, bez obzira na sve, hoćemo.
Sportski pozdrav

Trajan iz Ovče

pre 5 godina

Sramota je da navijači FK partizan ovako komentarišu, bolje da se zapitaju zašto nema nijednog njihovog igrača (Stojković je golman) u reprezentaciji?!

Vlada

pre 5 godina

Nisu ispali fer prema Gaicinovicu..ali..Banana država-Banana spisak...
(Lazar, 01. jun 2018 18:29)
Srecom su bili fer prema Muslinu. Nije ovo banana drzava druze, ovo je kora od banane...
(Božidar Soldatović, 1. jun 2018 18:58) # Link komentara
Preporučujem (+80)Ne preporučujem (-10)

Muslin je morao da ode zbog SMS-a. Platio je ceh zbog svog ega ili cega vec ne. Potpuno zasluzeno. To je kao kada selektor Portugala ne bi zvao Ronalda, ili Argentine Mesija. Prosto ne moze da prodju takve stvari.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Filip Kostic ispao iz Bundes lige, cele sezone skroman ucinak. Gacinovic u 5-on timu Bundes, golovi u Kupu, mladji, brzi, odigrao kvalifikacije. Skroz nejasan izbor. Po meni je pre Kostic trebao da otpadne.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Vidim nekima su proradile frustracije zbog Radonjica...Mali moze jednim potezom da resi mec,dovoljnom je jednom da zagrebe i eto gol sanse,ali realno nece igrati u prvoj postavi kao sto ne bi ni Gacinovic,tako da oladite malo.Za Grujica ste mozda upravu,Fejsa pre njega a ne Gacinovic.

Kontras

pre 5 godina

Pre svega, ostavimo klupsku pripadnost kad je reprezentacija u pitanju. I meni je zao sto Gacinovic ne ide, ali nisu on i Radonjic kljucni srafovi, pobogu. Ovako.

Golmani: to je to, bolje nemamo. Nadam se da ce Stojkovic biti u formi.

Odbrana: najproblematicniji deo tima, ne znam sta da kazem. Mozda Kolarov - Milenkovic - Ivanovic - Rukavina. Mozda i ovaj Tosic umesto Milenkovica. Ovakva odbrana zahteva dva zadnja vezna ispred uvek.

Vezni red: Matic - Milivojevic - Tadic - Sms - Kostic. I ostali su solidni. Najjaci deo tima.

Napad: To je to. Mitrovic. Umesto njega Prijovic i Jovic kad zatreba.

Ajde sa srecom.

Olimpico

pre 5 godina

Igrama u klubu i povremeno u reprezentaciji Gacinovic je zasluzio poziv, za razliku od Grujica koji je redovno na klupi, istina je da nisu bas ista pozicija, ali u svakom slucaju Mijat je trebalo da bude na spisku.

negativna selekcija

pre 5 godina

Gaćinović ne ide, a idu Radonja i Gruja, hahaha čist kriminal. Nemam ništa protiv ova dva lika, naprotiv, ali trenutno nisu bolji od Mijata, a ni od Fejse. Šteta za Nastasića.:(

мерак

pre 5 godina

Фејс је морао да иде...какав Грујић, пa ово је безвезе. Не дај Боже повреде нема ко дефанзивно да одигра.

nista o nicemu

pre 5 godina

Kostic ispred Gacinovica? Ajntraht je dva puta zaredom bio u finalu nemackog kupa, dok se Hsv bori da ne ode u drugu ligu. Cudna merila, obice nam se u glavu, Gacinovic je zasluzio, zabijao je i u kvalifikacijama
(Mekando, 01. jun 2018 20:43)

Ne igraju istu poziciju, aman zaman vise.

nemke

pre 5 godina

@(srbija srbija srbija, 1. jun 2018 21:26)

- Slazem se da je u pitanju Srbija... ali je "hejt" prema Radonjicu u komentarima 90% od strane ljudi koji navijaju protiv Zvezde! Zato se on toliko i spominje u komentarima... Sus. Rodic i Radonjic verovatno terena nece videti na SP (mozda ako Kolarov dobije crveni (Rodic), ili povedemo pa cekamo kontru (Radonjic))...

Kiza

pre 5 godina

Kakav trener,takav prolaz....Ja, Sam,navija Partizana i nikada nisam sanjao da ce neko poput Krstajica,povesti Orlove...TOTALNI promasaj...hvala....

Nathan

pre 5 godina

Naravno Radonjic pre Gacinovica jer je isto dati gol Macvi i Bajernu. Decko dao 2 gola na 7 utakmica u kvalifikacijama i tako da izgubi mesto. Ali sta se cudim pa i sam sam rekao ovde jos oktobra gledajte kako upada Radonjic u tim na ustrb nekog od ovih igraca. Za Rodica nikad nisam cuo ali ajde ako je toliko dobar zasto nije pozivan ranije nego debituje sad na svetskom? To sigurno utice na igrace. Drugo mnogi su trebali pre Grujica, Maksimovic koji je otpao, Fejsa, Bresanac itd... Stvara se negativna atmosfera stvarno ne znam sta im znace tih par miliona vece cene sto ce da prodaju igrace... Ali nama su Sivic i Muslin dobili otkaze pred prvenstva na koja su nas odveli u poslednjih godinu dana a upali Lalatovic i Krstajic koji su imali indenticnu izjavu gde kazu kako se dive nekom... Ako e tako postaje selektor u ovoj zemlji ok...

Marko

pre 5 godina

Svi bre pljujete Radonjica. Decko je vec sada klasa! I poredite ga sa igracem kluba iz Bundeslige koji bi Zvezda isprasila jesenas a Radonjic zabio gol!! Da nema malo ludu glavu do sad bi zaigrao vec za Romu po kvalitetima koje ima.
Kod mene bi Radonja igrao u prvih 11!
Bolje se zapitajmo zasto Rukavina pre Baste!? Ili zasto Grujic pre Maksimovica i Gacinovica!?
I gde je Pejcinovic koji je standardan u Ruskoj ligi!?
To su pitanja a ne Radonjic koji je nase najbolje levo krilo.
Puna podrska ekipi!
Svi kao jedan!
SRBIJA!

Mekando

pre 5 godina

Kostic ispred Gacinovica? Ajntraht je dva puta zaredom bio u finalu nemackog kupa, dok se Hsv bori da ne ode u drugu ligu. Cudna merila, obice nam se u glavu, Gacinovic je zasluzio, zabijao je i u kvalifikacijama

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Gazda Dojkan, Pantić je igrač sredine terena, znači Rodić i Radonjić mu nisu konkurencija. Nego Matić, SMS, Luka i Grujić. Nije bolji ni od jednog. Al` valja ispoljiti fristraciju nakon -20 u dva deljenja. Idemo dalje.

Andreja

pre 5 godina

Radonjić u timu a Gaćinović ne,sramota. Sigurno se i Krstajić iznenadio kad je video. Doduše od ove četvorice samo je Mijatov izostanak problematičan. Zaista nam nisu potrebna 4 golmana tako da nam Jovanović nije potreban,šteta što se nije oporavio Nastasić ali eto ostali smo bez dobrog defanzivca, a Maksimović jeste "zlatni orlić"m ali je previše mlad i ne verujem da bi i igrao na Mundijalu. Sastav nije loš ali ne znam što idemo u Rusiju da se branimo? Imamo 8 odbranbehih i 3 napadača. Ne znam šta će nam Spajić i Veljković ali dobro oni su u postavi zbog povrede Matije Nastasića. Najviše mi se svidja napad: Mitrović,Prijović i Jović tri centarfora koji su "ekplodirali" protekle sezone. Ali i to pokazuje koliko defanzivno idemo u Rusiju. Hravtska ide sa 6 napadača, Brazil isto a i mi samo 3, znači tražimo gol iz kontri ili neka taktika našeg selektora. Što se tiče naših rivala u grupi, sa Kostarikom verovatno jedna tvrda utakmica biće teško dati gol Kejloru Navasu, ali srediće to valjda Mitrogol. Sa Švajcarskom će biti teško, imaju dobre igrače,naravno sve rodjeni Švajcarci, valjda možemo bar bod da izvučemo, a Brazil, tu će biti šta nam Bog da. Srećno momci, pa šta bude!

Marko

pre 5 godina

Realno je.
Jovanovic 4. golman
Nastasic povredjen
Maksimovic ne igra redovno
Gacinovic slabiji od svih na svojoj poziciji
Postava:
Stojkovic (Rajkovic)
Ivanovic (Rukavina)
Kolarov
Tosic
Spajic (Ivanovic)
Matic
Milivojevic
Sergej MS
Zivkovic (Ljajic, Radonjic)
Tadic
Mitrovic

laki

pre 5 godina

Da si gledao Eintracht Frankfurt ove sezone znao bi zbog cega je otpao.Nikakv on Dzoker nije.Bezdusan, slabasan niti je krilo niti spic niti desetka za sve mu fali po nesto... Za Radonjica nisam siguran,moze biti opasan zbog brzine ali mu je kontroloa lopte dosta slaba (noge mu brze od mozga)...
(Xide, 01. jun 2018 19:25)

To sto neko obilazi cunjeve u kokeza ligi ne znaci da je brz, ista brzi od Zivkovica, Gacinovica.A jos manje znaci da moze da resi bilo sta. Zna se zasto je on tu. Pogledaj malo ko su desni bekovi Svajcarske(verovatno odlucujuca utakmica) i objasni mi kakav Radonjic tu moze biti dzoker, decko koji veliku utakmicu video nije.

Dusan

pre 5 godina

Odbrana skupljana s koca i konopca, nisu nikad igrali zajedno. Rukavina na spisku, Grujic pre Maksimovica uzas. Radonjic pre Sulejmanija. No menadzeri su svakako uticali samo se nadam da Krstajic zna po nesto o taktici inace smo gotovi. Da pohvalim ofanzivni deo tima. Odbrana ce tesko da se uigra do prvenstva. Ocekujte kiks golove.

goblin

pre 5 godina

Radonjić je isforsiran,zna se od koga(navijam za Zvezdu),nema kvalitet za SP,ali sam siguran da mu Krstajić nece dati ni minuta u Rusiji,to se zove kompromis na srpski nacin.Ko zna sta se krije iz "slučaja Nastasic",selektor ce reci povreda,ali...Mislim da je Mijata trebao da vodi,moze da igra na vise pozicija u timu.Najveći problem je odbrana.Mislim da predsednik nece morati da trosi onih 10 miliona...

Nikola

pre 5 godina

Rodic je decko morao da ide jer nemamo rezeevnog beka,kao i Gruja jer ko bi menjao Milivojevica ili Matica u slucaju povrede.Iskreno ocekivao sam da Maksa,Jovanovic i Nastasic(zbog povrede) ispadnu i mislio sam da ce Radonja ili Spajic ispasti.Bas mi je krivo sto Mijat ne ide iskreno mislim da je zasluzio.

gogi bre

pre 5 godina

Prvo izbacimo trenera koji nas doveo u Rusiju!
Onda idu igraci u Rusiju koje nisu ni minut igrali u kvalifikacijama!?!?
Pa se pitamo zasto idemo kuci bez pobevde i 0:8 golova!

Zvezdas koji ne voli nazadnjake...

pre 5 godina

Gacinovic je morao umesto Radonjica ,ovo sve kako tako ok ali iskreno nemamo sta da trazimo na svetskom sa ovakvim trenerom

Mailman

pre 5 godina

Gacinovic i Radonjic su trebali da idu obojica, posto su imali sjajne sezone. Trebao je Grujic da otpadne, decko jedva da je igrao ove sezone

Jim Beam

pre 5 godina

Super smo zaista, protiv Austrije psujemo Muslina sto gura Gaćinovića kako bi se prodao, a sada napadamo Krstajića što ga nije poveo. Da je na spisku verovatno bi bila priča zašto vodi momka koji je imao očajnu 2018.godinu za sada...Teško nam je ugoditi :-)

JPR24

pre 5 godina

Sramota je da navijači FK partizan ovako komentarišu, bolje da se zapitaju zašto nema nijednog njihovog igrača (Stojković je golman) u reprezentaciji?!
(Trajan iz Ovče, 01. jun 2018 20:15)

Idi jedi jabuke, one ne goje... A i dobre su za mozak.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@laki, Radonjić je igrao velike utakmice samim tim što je igrač Zvezde ove sezone. Ako ne pratiš, pronađi spisak, ima tu Radonje od Krasnodara, Londona sve do Kelna. Svuda zapažen, defanzivno i ofanzivno. Može da bude džoker ako Krle bude tražio blok i kontru protiv Švice koja ima bekove koji nisu dobri u defanzivi. Matorog Lihštajnera bi oduvao i razneo u 10 metara kao da ga nema.

bmiles

pre 5 godina

Koga god je "otpisao" verovatno ima razloga.Nama 7 miliona selektora nikakav spisak ne bi odgovarao,mi izgleda znamo bolje.Selektor je odgovoran,on stoji iza toga i tacka.Kako li je tek selektoru Brazila koji ima 100 miliona selektora,mogu samo da zamislim!?Jos nesto,kao da ce sad Krstajic da prihvati vase prituzbe i promeniti spisak,ostavite se toga.Ima vremena za otpisanu 4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,koje pocinje u Oktobru.Ako smo znali da jedan golman mora otpasti,da je Nastasic povredjen,vrlo je tesko odluciti se koja dvojica ce ovoga puta biti izostavljena.Krstajic je presudio,valjda on zna bolje,a nepravde ce biti uvek,mada ne verujem da ce se i ova dvojica "srecnika" sto su otisla puno naigrati!

Rema

pre 5 godina

Prvo, Mijat (kojeg strasno cenim) igra na poziciji iza napadača, u formaciji 4 4 2, ili u veznom redu.
Dok su Radonjić i Živković krila...
Dakle mi ćemo verovatno igrati u formaciji 4231, Gaćinovicu su tu konkurencija SMS, Ljajić, Milivojević, Grujić itd...
Dok nam po levom krilu ili krilnog napadača igraju Kostić Radonjić... Treba imati znanja da bi se sastavio tim, vodio i pravila ujednačena i balansirana formacija...
Iskreno mislim da je u našoj selekciji najproblematičniji Kolarov, koji je skloniji napadu, tako da štoper koji igra do njega mora da radi za obojicu...
Videćemo kako će Krstajić rešiti taj problem, jer Roma po njegovoj strani prima najviše ali i daje najviše golova...

Jaran

pre 5 godina

Nije mi jasno da se nijednom nije pominjao Milos Jojic. Brdo sansi stvorio ove sezone, ubedljivo je bio najbolji igrac onog Kelna i jedan od najkreativnijih igraca Bundesa...

Toma

pre 5 godina

Nisam pratio reprezentaciju kad su prenosi išli na 'pinku' (ko se seća) , neću ni sada kad je ovaj lik selektor! Mora da postoji neka granica!

my way

pre 5 godina

Ко је правио списак, да ли се потрефило случајно, али оно што апсолутно стоји је да је ово најбоље што имамо. Када људи праве проблем што иде Радоњић то ме само учвршћује у ставу, јер би био скандал да дечка није звао.

fancy

pre 5 godina

Evo ja kao cigan sam vise voleo da nam ostanu Radonja i Rodic da se bolje pripreme sa kval. za ligu sampiona! Rodic decko pokidao celu sezonu i bice rezerva Kolarovu a sto se Radonjica tice moze biti X faktor! Daleko od toga da Mijat nije zasluzio da ide... Ja licno ne bih poveo Kostica na primer nista pokazao nije sem brzine

nemke

pre 5 godina

Ali, najjaci su "Jugosloveni", smeta im Radonjic, ckan najboljeg napada domace (boranija) lige... ali im ne smeta golman koji je u ovoj ligi primio preko 40 (cetrdeset) golova... Smesni ste... Zvezdi od Rodica i Radonjica sleduje 600k eura od FIFA...

Stef

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 
(Updown, 1. jun 2018 18:29) 


Razumem te price ... ali nije mu menadzer pomogao da resi derbi,krasnodar,bate borisov,da dribla igrace kelna u sred nemacke kao onladince... 
Znalo se da ce svi odma skociti na Radonjica ali decko je zasluzio da ode koliko i Gacinovic,a na spisku ima igraca koji nisu trebali pre Mijata takodje.
(R9, 01. jun 2018 18:54)

Momak nema ništa, apsolutno ništa, osim brzine. Jednom u 100 god uspe da potrefi par smislenih poteza sa loptom u nogama, to je sve. Šut uzaš, ne ume da podigne loptu čim je pod malo većim pritiskom, prijem kancer, uvek daje for od 494993 metara, predvidiv, niske fudbalske inteligencije.. Mogao bih i dalje da nabrajam al prosto me mrzi. "Eksplodirao" je u par navrata za Czv, al te tekme nisu bile ni približno velikog značaja kao one koje nas čekaju na SP. Nikako ne zaslužuje da ode na sp, kao ni Grujić koji je i dalje totalno neafirmisan igrač. Radonjić se pogurao čisto kako bi svojom pojavom osvetlio obraz naše lige. Nadam se da neće ni minut odigrati, da gledam traćenje lopti u napadu uzalud i preambiciozne pes 6 poteze.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@skr, Rodić je imao sjajnu sezonu, to samo ostrašćeni mogu da ospore. Bez ikakvog kiksa, naročito na evropskim i derbi utakmicama. Kao rezervni bek(mada možda i Toške bude pre njega) je više nego dobar. Obradović igra u precenjenoj belgijskoj ligi sasvim skromno i imao je dosta povreda. Teško će Rodić prodati u skorije vreme jer Milojević traži odbranu na okupu, osim Letaleka koji je davno otpisan. Suma sumarum, ja garantujem za momka;-)

fifi

pre 5 godina

Kazite mi jednu utakmicu koju je Sulejmani odigrao dobro za Srbiju? Ne znam o cemu neki stalno pisu. Pre kvalitetne igre stavljaju iskustvo koje ne donosi kvalitet?? Nije mi jasno? Kad je on nesto odigrao, kad?

Petar

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji. Radonjic moze da da timu nesto sasvim drugacije, brzinu i prodornost koju nema niko od gore pomenutih, pa ce nam odgovarati u slucaju igranja na kontra-napade.
(Nikola, 01. jun 2018 18:30)

Evo ovde pise sve, da se ne ponavljam. Ko to ne shvata, ne razume mnogo fudbal.

Kinaski

pre 5 godina

Odbrana mi bode oči, najslabiji deo naše ekipe, ali sam uvek govorio da je sredina najbitnija. Solidan napad i solidna odbrana uz jaku sredinu garantuje uspeh. Samo pitanje je koliko nam je sredina zapravo jaka. Stalno se tu nesto menja, ali zadovoljan sam sa ovom postavom.

ja

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi. 
(Sasa, 01. jun 2018 18:46) 

druze, protiv Kostarike ulazi u drugom pol. Grujic ili Radonjic. Cujemo se posle tekme.

Xide

pre 5 godina

haha dal` je moguce da je Gacinovica izbacio,ne bih pogodio ni u najludjim snovima da ce on otpasti. Pod broj jedan decko je debitovao golom,igrao u kvalifikacijama za svetsko,a igra u Bundes ligi,i to redovno.Navijac sam Crvene Zvezde,ali neshvatiljivo mi je zbog cega je Radonjic dobio prednost odnosu na njega? Fakat je da se nijedan,a ni drugi ne bi naigrali u Rusiji,ali bi Mijat(moje misljenje)bio mnogo bolji dzoker s` klupe.
--------------------------------------------------------------------
Da si gledao Eintracht Frankfurt ove sezone znao bi zbog cega je otpao.Nikakv on Dzoker nije.Bezdusan, slabasan niti je krilo niti spic niti desetka za sve mu fali po nesto... Za Radonjica nisam siguran,moze biti opasan zbog brzine ali mu je kontroloa lopte dosta slaba (noge mu brze od mozga)...

ja

pre 5 godina

Radonja ima da pokida...
(Delije Čikago, 01. jun 2018 19:04)

ima visegodisnje iskustvo u beton ligi, to ce mu pomoci sigurno...koliko je on uopste odigrao utakmica za A repku?

Vladimir

pre 5 godina

Svi koji sada placu za Gacinovicem treba da znaju da takvih igraca vec imamo u reprezentaciji, a Radonjic je igrac koji moze jednim potezom da donese mnogo reprezentaciji.

hmm

pre 5 godina

Sve sve ali Radonjić pa dobro mora da se proda
(Koja, 01. jun 2018 20:17)

Da bi se prodao moraće da se vidi na terenu...a on će SP da gleda sa klupe,kao što bi i ovi momci gledali.
Mada,smatram da je za Mijata moralo da ima mesta.

miško

pre 5 godina

Radonjić je za kratko vreme postao najbolji igrač naše lige,jedan od najboljih igača na medjunarodnim utakmicama Zvezde i zaslužio je mesto u prvih jedanaest a kamoli poziv.Grobarima nisu valjali ni Šeki,Džaja,Pižon,Piksi,Miljan,pa im danas smetaju Čović,Terza,Dejan Radonjić.To što pišu nakaradne komentare, jedino može da znači da je na pomolu, sedma Zvezdina zvezda.

Spale

pre 5 godina

Kao sad svi kukaju za Gacinovicem, eto on bi nas odveo do titule. Svejedno sto se našeg rezultata tiče da li Radonjić ili Gacinovic jer ni jedan neće odigrati tamo ni minut, ali eto da se hejtuje.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Samo Gacinovic da ide umesto Gruje ili Radonje i to je to... Ali mislim da nam je to manji problem od odbrane ali dobro...

Spisak je ipak dobar

pre 5 godina

Ovde pola diskutanata ne zna ni na kojoj poziciji igra koji igrač. Govore da Grujić treba da otpadne a on je jedina zamena za poziciju zadnjeg veznog koju imamo ako bi izostali Matić ili Milivojević (obojica će biti starteri tj. biće na terenu istovremeno). Mislim da je Gaćinović trebao da bude na spisku ali on nije igrač koji pravi neku bitnu razliku pa da sad kažemo da reprezentacija nije ista sa njim i bez njega. Imamo mnogo opcija na krilnim pozicijama.

bgd

pre 5 godina

Selektor koji ima veći problem (zbog pravila FIFA) koja tri golmana da povede od četiri, a ima tri fiksna napadača nije ni s od selektor. Klop sa tri napadača počinje utakmicu, a naši selektori nemaju četvrtog ni među prvih 30 u izboru. Ako ste već oterali Muslina "zbog defanzivne igre i neatraktivnog fudbala" objasnite nam ovo "gospodo" iz FSSa

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 5 godina

Nije mi jasno sta ce nam toliko veznih igrača, kad ce svi oni imati priliku da igraju. Opusteno je mogo jos jedan napadač, nebitno koji...

ninepi

pre 5 godina

Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima. Sramota selektore!!!
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli.

Kontraš

pre 5 godina

Spale, 01. jun 2018 18:52)pa jel to merilo??? Jedan Mijat igra u Bundes ligi odlicno a ovaj u beton ligi. Svasta.
(ja, 01. jun 2018 19:03)A kad je prvi golman iz beton lige onda sve ok?

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Kako će mnogi pojesti svoje reči kada za 6 meseci Radonja bude prvotimac 3x veće cene i lige od Gaćinovića. Naravno da nemam ništa protiv Mijata, sjajan momak ali hajka na Radonju ide iz jedne kuhinje. Ćutali su na Gulane, Markece, Lole, Raće, Škuletiće, Šćepoviće a sada kada 2 Zvezdina igrača zasluženo idu totalni skandal i kmečanje. Nemam nikakve razlike između Grujića i Maksimovića takođe, Gruja je korisniji zbog visine i gabarita na sredini, sasvim solidna izmena.

susx

pre 5 godina

Pre ce biti da ti ne znas o cemu pricas. U suprotnom, znao bi da Matija i Bleki igraju na razlicitim stranama terena, te potonji ne moze nikako biti resenje za povredjenog Nastasica, a kamo li "odlicno."
(Ukratko, 01. jun 2018 22:32)

A bice da i ti nisi gledao posto je Nikola igrao neke utakmice na mestu levog stopera (protiv Napolija na primer)

Nenad

pre 5 godina

Selektori, naš pogled je onaj spolja a Krstajić ima onaj iznutra.
Ko od nas zna u kakvoj je formi Gaćinović u odnosu na Grujića, koji je za ovo vreme u Liverpulu sigurno snažniji i bolji nego onaj kojeg pamtimo iz Zvezde!
Ko zna kakav je zdravstveni bilten njih dvojice?
Ko od nas zna šta mogu da pruže na terenu njih dvojica u kontekstu ideja koje ima Krstajić?
Namerno spominjem Grujića kao Gaćinovićevu alternativu izbacivanja sa spiska jer bi još veća halabuka nastala da je bilo koji drugi igrač izostao Krstajićevom odlukom..
Krstajić bi poveo još 20 igrača da može ali se ipak morao odlučiti za jednog.
Ja i dalje pamtim Gaćinovićev važan gol u kvalifikacijama ali verujem da selektor zna bolje od nas.
Da li vam je palo na pamet da je možda hteo da izbegne čuvenu zvezdašku sklonost da uništi pobednički duh pred veliko takmičenje time što se opredelio za Gaćinovića umesto Grujića?
Možete li da zamislite taj napad na selektora? Ja mogu i te kako!
I dan danas pamtim predsednika Zvezde koji se pita "Kako da objasnim Stojkoviću zašto ga Ilija Petković nije zvao!?".
Konačno, ako SMS, Tadić, Matić, Ljajić i Kostić ne umeju, ko ume?!
Prema tome, navijajte ali se ne zanosite da ste selektori jer to niste ni u rođenoj kući.
Srećno!

iskrenost

pre 5 godina

Ovako cele sezone pratim Franfkurt zbog Mariusa Wolfa i Boatenga koje bas gotivim kao igrace. Gacinovic nikakvu razliku na terenu ne pravi Na primer Rebic je za klasu bolji igrac bez ikakve sale trenutno zato je Gacinovic tamo na klupi do gola protiv Bajerna decko igrao nikakvu sezonu sto je i sam priznao i mozda je bio najslabija karika u Frankfurtu koji igra jednu od najboljih sezona u istoriji kluba ovo je realnost i cinjenica. Gacinovic je izuzetan igrac sa potencijalom ali u izuzetno losoj formi. Ali i u takvoj formi je bolji od Kostica realno. A Radonjic je veci potencijal i od jednog i drugog ali je mnogo gresio u karijeri al vreme ce pokazati. Pa sva trojica da igraju na EP za dve god.

ovrebo

pre 5 godina

uh dobro je, zamisli da je pozvao Mijata Gacinovica pa nam sviraju penal, ovaj mali Mijat pogodi precku pa bude "Mijatova precka" rimejk...

aj sad ozbiljno bas me boli uvo koji maneken ide na svetsko dal Pera ili Mika sta god uradimo na svetskom napicu se veceras, partizan treba da napadne visoki presing na zadnju liniju stoperske zvezde, ako tako bude, partizan dobija 2-0, hvala

kobaja

pre 5 godina

Naravno da je Gacinovic zasluzio da ode na svetsko ali umesto Zivkovica ili Ljajica. Grujic nije uopste ista pozicija dok je Radonja nas jedini moderan igrac sa brzinom i driblingom, i on moze da bude x faktor. Gore pomenuti dvojac je tipicni srpski igrac koji je kao znalac a u stvari vazda se vrti u mestu i nikad od njega nista na vaznim utakmicama.

iskrenost

pre 5 godina

Mijat Gacinovic je na 29 utakmica za Franfkurt ove sezone u BL postigao 1 pogodak u ocajnoj je formi i to je cinjenica. Filip Kostic je na 30 meceva postigao 5 golova ali je u proseku igrao 80 min a Mijat 62. Ne zna se ko je bio u goroj formi. Jedan ispo iz BL a drugi umesto da briljira kad cela ekipa igra odlicno al uzalud. Na EP ce briljirati nadam se i jedan i drugi ali je zbog ove sezone Radonjic vise zasluzio mesto i od jednog i od drugog s’ tim sto sam ja vise za Gacinovica umesto Filipa Kostica.

baobab

pre 5 godina

Setite se kosarke, nadam se da je i Krstajic shvatio recept Djordjevica...Mada nisam siguran u to realno! Ali treba imati igrace koji ce ceniti i to sto su na klupi i ne stvarati jos veci pritisak timu... I da su posli Maksimovic i Gacinovic igrali bi isto koliko sto ce i Radonjic i Grujic! Maksimovica zaista volim, zasluzio je jos na onom svetskom za mlade, ali realno jako je malo igrao u Valensiji... Prosto su ga progutali brzom igrom, za njega je Italija po meni, da moze da stane na loptu pa lepo, polako razigrava i plete... Ako cemo svu cetvoricu gledati, Grujic je najmanje zasluzio, Mijat najvise, ali kazem jos jednom, NADAM se da postoji razlog za to,i da ce bolje podneti klupu... I sto neko rece, tu i nije neki problem, najveci problem je odbrana za razliku od prethodnih godina...ne zna se ni prvih 4, a kamo li ko ce uci kao eventualna zamena, a da ne donese nesro gore i ne daj Boze kiksne... Nadamo se najboljem, ali i ne ocekujemo da bas igramo bajno (nismo ni do sada realno...)

sas

pre 5 godina

P.P.S. A i cinimi se da nih vise boli sto je Radonja presao u zvezdu posle njihove omladinske skole nego sto je na spisku za SP!! Nemojte tako ljudi, osvestite se!

Barem jednom pustite komentar

pre 5 godina

aš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte kralja)

pa očekivano...cim se pored Noleta potpisuješ kao Rodžer, onda i ne čudi što ćeš navijati protiv Srbije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bromazrpam, 1. jun 2018 18:36)

Nije jedini i ja cu navijati protiv ove zvezdasko-napredne srbije

vrata

pre 5 godina

Auuuu...ne mogu da kazem ko je bolji ovi sto su ispali ili ovi sto su ostali...jedino mislim da je mijat pre gruje trebao da ide, ipak je viseigrao ai ofanzivniji je. Nastasic ocekivano, a Maksimovica mi je bas zao. Decko za primwr, bice vrhunski igrac,alijecinjenica da su drugi viseigrali, osim gruje naravno. Prvi put se moze reci da imamo spoj mladostii iskustva. U savezu i fudbalu kod nas je horor, ali uvek treba navijati za momke, nasi su i jedini koje imamo. Mnogo je orlica,i ako bude zadovoljavajuci rezultatu Kataru ocekujem boom.

Ivan

pre 5 godina

Rodic, Radonjic igraci iz Srpske lige, Grujic?????????? Znaci idemo rekreativno na SP. GACINOVIC je klasa za svu trojicu. Ovo je primer gde su menadzeri, skrojili reprezentaciju. Gacinovicu izvini im se sto su te ispalili.
 (RAMONES, 1. jun 2018 19:04)

Sta treba da znaci ovakva konstatacija? da ako neko igra u nasoj ligi ne sme da bude pozvan u reprezentaciju? Sta ce onda stojkovic tu? Da ne brani on mozda u mancester junajtedu? Zbog ovakvih koji placu mi je jos 100 puta draze sto nasa dva igraca idu na SP. Cestitam Rodicu i Radonjicu poziv u 23 igraca. Potpuno zasluzeno. Veliko priznanje i crvenoj zvezdi za fantasticnu sezonu kako u domacem prvenstvu tako i u evropi.

room 1408

pre 5 godina

@ProdigyCZ-Hahahahahahahh,pa da li si ti realan da napišeš ovakav komentar.Majko moja ko sve ne komentariše ovde.”Radonjic je igrač koji jednim potezom može da resi utakmicu”,reče covek i osta živ.Pa “sine” možda protiv Surdulice i Javora koji se moraju i onako jadni i čemerni da pomeraju,..Jesi realan da usporediš “tramvaj”ligu sa SP i npr.ekipom Brazila?Pa i ja bi da budem Tajson i da gledam sa visine al ne ‘more,...

kole

pre 5 godina

Ocigledno da je najveća mana Nemanje Radonjica gol u derbiju.
(Aca, 01. jun 2018 19:15)
Bekovi i centralni bekovi Partizana su rupe tako da to nikako ne moze da mu bude plus.

Champs

pre 5 godina

Dobar tim! Idemoooo! SRECNO! Radonjic je joker koji ce svojom brzinom trebati vise nego Gacinovic u odredjenim momentima, to je ipak turnir. SRBIJA!!!

Gunner North London

pre 5 godina

ocigledno ce Krstajic poceti prvu utakmica sa 3 halfa pozadi i veoma gustom sredinom.Mozda ce cak Kolarov i Tosic biti tzv. lazna krila.Ostaje da vidimo.Sve u svemu vrv je ovaj spisak najbolje sto Srbija trenutno ima.

Mekando

pre 5 godina

" Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima.   
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli. 
(ninepi, 01. jun 2018 18:43) 

To je što je. 
Da je otpao neko drugi, opet bi bio skandal. "

Svetski prvak nece sigurno postati neko sa 31 ako vec nije nego neko sa 21. Koliko god ne moralo bi se svezoj krvi dati mesta a ne pregazenim fudbalerima.

Tostao

pre 5 godina

Da većina komentatora malo ozbiljnije prati domaći fudbal znala bi da je Nemanja Radonjić klijent menadžerske agencije Branka Radovanovića. Klijenti iste agencije su Uroš Đurđević, Nikola Milenković, Petar Grbić, Abu Oumaru, Đorđe Jovanović, Svetozar Marković, Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i mnogi momci mahom iz omladinskog pogona FK Partizan.

Jedan od glavnih saradnika ove agencije bio je legendarni čika Dušan Trbojević Trba.

Kako je Radonjić na spisku zaista ne shvatam i ne bih da lupam glavu zbog toga, nadam se da će pokazati da je vredan poziba. Navijač sam Partizana, žao mi je Gaćinovića, Nastasića i Nemanje Maksimovića i želim im da putuju na SP u Katar zajedno sa Milikovićem, Jovanovićem, Gajićem, Pantićem, Joveljićem i ostalim nadolazećim nadam srpskog tima.

Ne zaboravite da ovo nije konačan spisak. Promene na njemu su moguće do dan pre početka prve utakmice.

Zvezdan

pre 5 godina

Stojković? Kolarov, Ivanović, Spajić, Milenković, Matić, Milinković-Savić, Živković, Kostić, Mitrović/Prijović, Jović. E to je moj izbor. Štoperima nisam zadovoljan ali nema drugih, realno Bane nije štoper, ali ako ga stavi na tu poziciju neću zameriti, usporio je možda na iskustvo na toj poziciji odradi dobro. Mitrović i Prijović su previše slični da igraju zajedno celu utakmicu. Jović nije bolji od dvojice pomenutih, ali bi se bolje uklopio u igru sa jednim od njih. Stojković, šta reći može biti dobar a može i katastrofa ali ipak bih ga stavio. E sad to jos zavisi i od Krstajićeve taktike, možda bude igrao sa jednim špicem, pa ubaci i Ljajića. Ja sam jedan od par miliona selektora Srbije.

Toliko

pre 5 godina

Odbrana skupljana s koca i konopca, nisu nikad igrali zajedno. Rukavina na spisku, Grujic pre Maksimovica uzas. Radonjic pre Sulejmanija. No menadzeri su svakako uticali samo se nadam da Krstajic zna po nesto o taktici inace smo gotovi. Da pohvalim ofanzivni deo tima. Odbrana ce tesko da se uigra do prvenstva. Ocekujte kiks golove.
(Dusan, 1. jun 2018 20:52)

Kiks golove ocekujem jedino od Stojkovica,unistice nas.Sve,sve ali Milenkovic na spisku,katastrofa.Sreca pa nece igrati ali nije zasluzio da bude ni medju 46.

miško

pre 5 godina

Zvezdi od Radonjića i Krstičića sleduje 600 000 € i od Stojketa još bar ,100 000 € jer je on Zvezdin proizvod i nikada i nigde nije bolje branio.

рајко

pre 5 godina

па јел игра тај грујић у опште? ако не играш не би требао бити у селекцији. за настасића ми чудно али хајде ваљда крстајић зна шта ради. све се своди на прву утакмицу са костариком. три поена су обавезна. онда реми са имигрантима из швајцарске па на мечку бразилцима. долазак на првенство је успех...пролаз групе немцима у 16-тину је бонус!!! зна се ко побеђује и иде даље. у фудбалу обично нема много варијације осим у случају златне генерације коју ми немамо... зато само нас немојте обрукати. пораз од 1 или два гола су океј док год се трудите.

danijel

pre 5 godina

Kakvi god da su, moji su. Mislim, svako od nas ima neko drugacije misljenje i to je po meni normalno. Ono sto nije nirmalno jeste da odmah krenemo hejtovanje, razne teorije i tome slicno. Prosto, na pocetku puta po meni treba reci srecno momci i hrabro pa kako bude...
P.S. po meni , okreni obrni, to je to, ako je moje misljenje opste i vazno. Sasvim korkektna ekipa.
i jos jednom srecno momci i samo hrabro pa sta bude ?

skr

pre 5 godina

Krstajic, Vucic, Kolarov kapiten, zvezdini puleni umesto zlatnih orlica, jezive reklame za pivo... Mene stvarno zanima kako, tacnije da li cu naci nacin da navijam za ovu reprezentaciju.

Moca

pre 5 godina

Tandem Mitrović - Jović bi mogao da bude dobar uz dobru adekvatnu pomoć krila, tj Kolarova i Živkovića, a sam Jović je potencijalni džoker. Od Rukavine ne treba očekivati puno, dovoljno je da ne kiksira. Ključ naše igre će biti u triu Tadić - SMS - Matić. Na papiru sve deluje korektno, videcemo stanje na terenu.

Lucifer

pre 5 godina

Veci nam je problem neigranje Nastasica spram ovih koje je otpisao, na tim pozicijama imamo bolje i iskusnije. Bice vremena i za mladje kada na jesen krene Liga Nacija pa polako...ionako ce neki posle svetskog zavrsiti sa reprezentacijom.

Raki

pre 5 godina

Trebalo je naci mesta za Lukica , Gacinovica i Maksimovica! ti momci su zasluzili, Grujic, Radonjic, pa cak i Kostic nisu nista bolji od njih, sta vise...

santi

pre 5 godina

Setite se da je Mijat u formaciji 3-5-2 u jednoj utakmici igrao i desnog spoljnjeg u drugom poluvremenu,da bi li bi to mogao Radonjic? Sumnjam...

Doks

pre 5 godina

A rukavina vam ne smeta? Hahahahah ali pantic da bude pozvan, presmesno. Dmitrovic bi trebao pre stojkovica, ovaj redovno gresi kad nam najvise treba. Gacinovic pre Grujica, Radonjic je drugi tip i najbrzi je od svih samo ne moze vise od 20ak minuta. Mislim da nam je on dzoker ako budemo jurili rezultat. Sem toga svadjate se oko ljudi koji nece ni igrati ako sve bude po planu.. Bez navijacke ostrascenosti objektivno..

ivana

pre 5 godina

1.Stojke
odbrana:
2. Tosic 3. Ivanovic 4. bilo ko 5. Rukavina
sredina nazad:
6. Matic 7. Savic 8. Kolarov
sredina napred:
9. Tadic 10. Ljajic
napad:
11. Mitrovic

- kolarova nikako u odbranu (zadnju liniju)!
- ojacati odbranu po cenu losijeg napada!
- Ivanovic, Savic, Matic, Mitrovic. .mozda imamo najbolju skok reprezentaciju
- protiv Svajcarske svi Kosovo na kopacke
- protiv Nemaca u drugom krugu smo favoriti (ko je dobio zadnju!?)

Zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Jeste da nemaju pojma sa fudbalom, ali zato ne da znaju ko treba, a ko ne treba da ide na SP , pa to nije normalno!
To je taj "mozak"...koga god da je Krstajic izbrisao nasli bi se "mozgovi" da mu objasne,a i nama da to nije dobro. Koliko Murinja ovde na sajtu pa to nema nigde

Виоп

pre 5 godina

Све ок осим одбране. Није у реду да упадну ликови попут Миленковића и Вељковића уместо Максимовића и Вуковића који су изнели квалификације и који су уиграни позади. Задња линија мора да ради као сат. Ко год да упадне сад позади има да испада само тако. Али ајде нека је са срећом.

Falcao

pre 5 godina

Kada Radonja uđe u 78 minutu, namesti ili ga da svi ćete se povući u vaše mišije rupe.U iste one rupe u koje ste danas ušli kada je Đoković dobio Batistu.I da, bolje da ne izlazite :)))))Napred Srbija, samo jako!

Dragan

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto je Muslin izgubio mjesto glavnog trenera Srbije.
Ovaj Krstajic, daj boze da nesto uspe, ali vrlo tesko.
Ovaj tim koji vodi u Rusiju
nema mnogo sansi, daj
boze da gresim, ali jedva
cekam prvi mec.Idemo
braco srbi.Sretno vam bilo

Ukratko

pre 5 godina

Neko ima nesto protiv Nikole Milenkovica?? Veliki borac, cvrst u odbrani, odlican u skok igri i ima veoma brz prvi korak gde cesto iz odbrane zna da dodje do blizu 16? Odlicno resenje umesto povredjenog Nastasica tako da ne znam sta neki pricaju?
(ccc?)

Pre ce biti da ti ne znas o cemu pricas. U suprotnom, znao bi da Matija i Bleki igraju na razlicitim stranama terena, te potonji ne moze nikako biti resenje za povredjenog Nastasica, a kamo li "odlicno."

Doktor

pre 5 godina

Tako je Krstajicu! Naravno da necemo da vodimo "zlatne" orlice, jer oni su mnogo rizicni. Svakojake glupe ideje bi mogle da im padnu na pamet. Npr, da pobede Brazil! I sta onda?! Treba da se narod navikne na pobede u fudbalu, kad svi znamo da ste napravili sega-mega uspeh kad ste se plasirali medju 32 na svetu... A da, pa ti se nisi ni plasirao, to je bio onaj drugi sto su ga oterali da bi ti preuzeo, a on te doveo da mu budes pomocnik... Srpska posla...

top

pre 5 godina

U 100 maraka da se ovde botuje za Gacinovica!?
Verovatno i jeste malo bolji od ove dvojice, ali komentari su kao da je Mesi, i ima ih previse. To spontano nije.

skr

pre 5 godina

Ima li neki bar polu-realan zvezdas da mi kaze iskreno kakvu sezonu je Rodic imao? Iskreno me zanima da li je upao da bi se prodao, jer su osatle opcije jos losije ili je stvarno najbolja opcija iza Kolarova (sto istina nije previse tesko).

violina

pre 5 godina

Prosecno spora ekipa, sa nekim brzim igracima koji loptu nece videti sem kod izvodjenja auta. Visina i skok su medju boljim na turniru, taktika nestabilna i verovatno amaterski prezentovana, a spoljasnji faktor(atmosfera, navijanje, uticaj trgovaca sportistima i nepodcenjivanje rivala i turnira) kao i na poslednjim takmicenjima.
Ne znam samo kako da i ovi Svajcarci nekako malo osete ovaj nas spoj mladosti i iskustva, pa da pocnu balkanski da igraju, ipak su brzi s loptom ali i arogantniji pa bi tesko branili korner u prvom poluvremenu.
Kosta Rika 0-0 to je i za nas i njih `ziv` rezultat.
Ne bi mi bilo zao da budemo treci ako je Svajcarska iza.
A posle…Umorih se bre, od smisljanja .Nek bude kako god ,zbog snova `velikog vodje ` kome se ne gubi sa krs timom i drzavom.

jedan od mnogih

pre 5 godina

i da je pozvan Gacinovic umesto bilo koga ne bi bilo neke razlike...necu reci da je navijacko komentarisanje vec ostrasceno...ako budu ginuli na terenu ima da ginem i ja pored TV-a....ako ne budu necu ni da gledam i kraj....od nervoze mi je secer inace visok

laki

pre 5 godina

Radonjić pre Gaćinovića? 
(Tuga, 1. jun 2018 19:05) 

totalno nebitno, niko od njih ne bi niti ce igrati
(djura, 01. jun 2018 19:35)

nije on na spisku da ne bi igrao.

slaninar zapad

pre 5 godina

Gaćinović nije igrao za blizance, to mu je najveća mana. To je bila mana i Sergeju cele kvalifikacije. Nemaš menadžera koji je spreman da se tali sa savezom, pa možeš da briljiraš i onda na SP ipak ide onaj koji žulja klupu u Kardifu. Mijate, glavu gore, slaninari su uz tebe. Možeš da budeš ponosan na sebe. A ovi što te ne vode neka im je na čast. Pogotovo ovaj sa pozamašnim selektorskim iskustvom što se sigurno i lično iznenadio kada je dobio sastav koji je trebalo da pročita. Nepravda sigurno boli jer je pitanje kada ćemo se opet kvalifikovati. Niko ne bi smeo da zameri ako bi ti rešio da igraš za BiH ili Crnu Goru. Ivanić je vrlo slično prošao, odbio je blizance i rečeno mu je da reprezentativni dres Srbije može da zaboravi. Zato je sada perjanica reprezentacije Crne Gore.

4k4.Dex

pre 5 godina

Sto se cudite za Radonjica svi pa decko je imao strasnu sezonu... I treba voditi klince da osete prvenstvo. Ili sta se cudite za Grujica? Pa on igra za bolji tim od fulama a niko se ne cudi sto ide Mitrovic?

kole

pre 5 godina

Ima li neki bar polu-realan zvezdas da mi kaze iskreno kakvu sezonu je Rodic imao? Iskreno me zanima da li je upao da bi se prodao, jer su osatle opcije jos losije ili je stvarno najbolja opcija iza Kolarova (sto istina nije previse tesko).
(skr, 01. jun 2018 19:19)

Nisam uopste zvezdas i nemam pojma previse o tome kako je Rodic igrao, ali Obradovic ima nekih zdravstvenih problema, nije fit pa je Rodic upao umesto njega. Nije on poguran sigurno ali Radonjic jeste, ima jaka ledja iza sebe

Borisbl

pre 5 godina

Radonjic ide da bi sjedi na klupi, a Gacinovic koji je osvoji kup njemacke i odigrao odlicno u timu koji je bio najprijatnije iznenadjenje bundes lige nema mjesta???? Mijat bi bar ima sansu da udje i odigra koji minut a i moze po potrebi da zamjeni i Ljajica i Kostica i Tadica i mislim da kao 8grac najvise moze da se uklopi i da da u tandemu sa Sergejom...

Može na ler?

pre 5 godina

Ne znam stvarno zašto ovoliko ljudi pljuje Krstajića. Izabrao je najboljih 23 u ovom trenutku, i dobru odluku je doneo što je izbacio sa spiska Nastasića i Maksimovića, stvarno su igrali slabo, a Gaćinović je klinac. Jedino me čudi zašto nije pozvao Vujadina Savića (ne gledano sa navijačke strane) dečko je igrao fantastično u prošoj sezoni. Ali imamo i scenario iz 2010, imali smo sjajnu ekipu kada smo pobedili jednu Nemačku, i posle toga je proradio onaj srpski mentalitet, opuštanje i opet ništa. Ali šta je tu je, nek daju sve od sebe!

Herkul

pre 5 godina

Ocekujem da Radonjic odigra 15 min. da. prodjemo grupu i da ga terza proda za 8 miliona. Postava nam je Srojkovic- Rukavina, Ivanovic, Milenkovic, Kolarov - Milivojevic, Matic - Sms, Tadic, Kostic, Mitrovic. Ocekujem da otkinemo borbenoscu.

Englez

pre 5 godina

žao mi Gaćinovića ali ne bi on uopšte ulazio da igra. Dobro da barem Jović ide, prvih 11 se zna, stojke Bane, Tošić , Rukavina, Kolarov, Matić , Milivojević, Sergej, Kostić/Ljajić , Tadić i Mitar
protiv kostarike možemo i bez Milivojevica ali sa svicom obavezno igra

Milan

pre 5 godina

Meni je na ovom spisku samo Grujić višak. Dečka smo prodali u Liverpul ne znamo ni sami kako. Žao mi je što ne ide Gaćinović, ali i Radonjić je imao dobru sezonu i zaslužio je SP. Sve u svemu, bez brige, uz mnogo sreće 1/8 finala. Realno, 1-3 boda.

STEVO

pre 5 godina

Sve je to manje više ok pošto nemamo puno boljih igrača, ako Lukića ne računam kad su mladi u pitanju, tako ajde da ih podržimo. Republika Srpska je uz našu reprezentaciju!

DS

pre 5 godina

Navijam za zvezdu i mislim da je bruka sto gacinovic ne ide umesto radonje , realno je gacinovic bolji i zasluzio je poziv ...radonju guraju menadzeri al ion je zasluzio poziv ... moralo se naci bolje resenje da podju i jedan i drugi
(marko, 1. jun 2018 23:34)

I ja navijam za Zvezdu,Radonjic je zasluzio ali Grujic nije!Konacno krenuo nesto malo da igra u Kardifu i dobija sansu umesto Gacinovica koji je bio odlican u kvalifikacijama?Smesno....

Биг Хеад

pre 5 godina

Против сам Кокезе и Крстајића али имам осјећај да ћемо играти финале са Португалом и изгубити ...Србија!!!!!!

DisordeR

pre 5 godina

El krenulo kukanje sto ovaj, sto nije onaj itd? Inace da je onaj iso umesto ovog, a ovaj umesto onog da bi u najgorem slucaju dosli do polufinala..

Grr

pre 5 godina

Sve sve, ali Grujić. Ako nemamo bolje od Grujića, Živkovića, ... Imamo samo par ozbiljnih igrača, ostalo rezerve ili epozodisti iz osrednjih inostranih klubova. Reprezentacija nikad gora. Kombonovani tim CZ i Partizana(samo domaći igrači) sa eventualno nekim pojačanjem dobio bi ih lagano.

Perperius

pre 5 godina

Za sva vaša pitanja, odgovor je samo jedan: korupcija.
Prestanite se čuditi iznova i iznova, shvatite da živimo u ekstremno korumpiranoj zemlji...

Negativni

pre 5 godina

Muslin je morao da ode zbog SMS-a. Platio je ceh zbog svog ega ili cega vec ne. Potpuno zasluzeno. To je kao kada selektor Portugala ne bi zvao Ronalda, ili Argentine Mesija. Prosto ne moze da prodju takve stvari.
(Vlada, 1. jun 2018 20:00)

Misliš valjda kao kad selektor Švajcarske ne bi zvao Šaćirija ili selektor Gabona Mbvanu? To ti je sinko mnogo bolje poredjenje.

Prosinečki

pre 5 godina

Mnogo cenim Maksimovića, ali treba reći da je Grujić došao izuzetno spreman
na pripreme. Što se tiče Gaćinovića, mogao je da zameni Živkovića,Ljajića,Milinković-Savića i Tadića.Koga bi vi izbacili...

Sasa

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi.

Dacha

pre 5 godina

Obrni okreni koga god da je otpisao izmedju Maksimovica,Gacinovica ili Radonjica ne bi video teren u Rusiji,kapiram da je Radonjic tu upao samo zbog prodaje sto je opet u neku ruku ok,nije ni prvi ni poslednji put da se tako nesto desava, setimo se samo Petkovica ako se ne varam koji je vodio sina, sto je jos gora situacija. Opet Rodic je tu sasvim slucajno gde nece ni da primirise terenu,opstao je samo zahvaljujuci povredi Nastasica. To je u principu ono najbolje sto imamo i zaista nema ko ni da se doda ni da se oduzme.

сећање меморије памћења

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode! 
(Updown, 01. jun 2018 18:29) 

Menadzerski je SMS.
(nista o nicemu, 01. jun 2018 18:56)

Ако си бот, онда си најбољи. Иначе, Грујић и Радоња, пре СМС, јер је он појма нема? Ја бих из Звезде пре повео Крстичића. Еј, Максимовић, Сулејмани, Фејса, Јојић не иду, а на списку су ова двојица?!. За Родића се слажем јер тај зна да игра фудбал.

duki

pre 5 godina

Postujem sto je reprezentacija podmaledjena toliko koliko.... ali selektor nije ispao korektan kada je izostavio neke igrace koji su tu od pocetka mislim na fejsu, gudelja ( pa neka je losa forma ) , onda zasto nema maksimovica on bi bio jako dobra rezerva na mjesto stopera ( a i igrao je kvalifikacije) , takodje gacinovic je neopravdano izostavljen , mozda je basta zbog solidne sezone i iskustva trebao da ide, slazem se sto je otpao maksimovic decko u valensiji nije odigrao 90 miniuta citave sezone kao ni obradpvic koji u amderlehtu nije imao bas neku sezonu i da ne znam sta ce rodic na SP

nosferatu

pre 5 godina

Sta ocekivati dalje, kad su od pocetka pravljene neshvatljive greske i cudne odluke. Ovde pricaju kako Mijat ne bi ulazio u igru...gluposti. A Radonjic ce da ulazi??!! Drugo, Nastasic se ne bi oporavio ni za jednu utamicu?? Ne verujem. A i to samo znaci da sam Krstajic ne veruje u prolazak u drugi krug.

Liverpool FC

pre 5 godina

Ima vremena za otpisanu 4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,koje pocinje u Oktobru.
(bmiles, 1. jun 2018 19:47)

Kvalifikacije traju od marta do novembra 2019.godine,a plej of se igra u martu 2020.Od septembra do novembra ove godine igra se Liga Nacija.

Tostao

pre 5 godina

 Zalutao ti nekako Joveljić medju te silne partizanove igrače koje si nabrojao.
(Kontraš, 01. jun 2018 20:13)

Ma koliko da se smešnom čini srpska liga u fudbalu, na transfermarkt-u možeš proveriti sve podatke o većini fudbalera koji u njoj igraju, kao i to ko su im menadžeri.

***

pre 5 godina

Ma sta zna Niko Kovac, Gacinovic nema pojma, bolji je Grujic, odigrao je 15 minuta cele sezone...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Janko, 1. jun 2018 23:51)

Odmah se vidi da pratiš fudbal a tek što se razumeš u njega...Grujić nije bio cele sezone u Liverpulu,momče,već je zimus prešao u Kardif i odigrao 15-tak utakmica a ne minuta.Gaćinović jeste imao mesta u ovom timu ali ne umesto Grujića.Sramota je da imamo ovoliko štopera u timu a kvalitet je nula,pogotovo Milenković i Veljković,kao i svileni Spajić.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Što se tiče Gaćinovića, mogao je da zameni Živkovića,Ljajića,Milinković-Savića i Tadića.Koga bi vi izbacili...
(Prosinečki, 2. jun 2018 10:45)

milinkovića-savića, naravno - em nije bolji igrač od nabrojanih em već kvari atmosferu!
kežman - vragolan...

Negativni

pre 5 godina

Krstajić Mladen je presekao tortu. Pojeo parče. Posle je otišao na jednu benzinsku pumpu, gde su mu dali nekakav spisak. Pa su ga odveli, Krstajić Mladena, pred neke kamere i mikrofone, pitali ga tamo: "Jesi li presekao, Mladene?" "Jesam", rekao je, "presekao sam." "Onda, čitaj." Krstajić Mladen je pročitao spisak. Potom je uzeo makaze i presekao ga, taj spisak. Krstajić Mladen je presekao. Više puta.
(Radovan Jakšić, 1. jun 2018 20:49)

Divna literarna opservacija, gos'n Radovane. U Harmsovom stilu, rekao bih. Sasvim sukladno avangardnoj psihozi vječno vezanoj za naš nogometni ugodjaj. Slutim epski natječaj u našoj skupini :-)

ozymundias

pre 5 godina

Ne znam šta treba da se dogodi (providjenje neko valjda) pa da nasa odbrana bude na nivou. Tipa da neki ludi duh udje u Baneta, Kolarova pa i Stojketa. U suprotnom, bićemo bušni sa svih strana i neće nam pomoći koliko-toliko solidna sredina terena.
Voleo bih da Kostić i Tadić odigraju kao sa početka kvalifikacija, SMS opravda svu frku oko njega, Mitar nastavi seriju. Ako svi budu 100% (što je naravno jako teško ) i uz malo sreće možemo kroz grupu.
Što se tiče klupe, sve jedno je, Radonja ili Mijat. Tu glavnu reč vode menadzeri i oduvek bilo tako.

podelili ste Srbiju

pre 5 godina

Nemate podrsku Grobara, opet se radi za Zvezdu. Zasto su Rodic I Radionc pozvani, osim da Zvezda zaradi? Necemo navijati za ovu reprezentaciju.

Nikola

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji. Radonjic moze da da timu nesto sasvim drugacije, brzinu i prodornost koju nema niko od gore pomenutih, pa ce nam odgovarati u slucaju igranja na kontra-napade.

bromazrpam

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte kralja)

pa očekivano...cim se pored Noleta potpisuješ kao Rodžer, onda i ne čudi što ćeš navijati protiv Srbije...

4k4.Dex

pre 5 godina

Ne kapiram sta se cudite za Grujica i Radonjica obojica su imali odlicne sezone. Igrali standardno u klubovima. Grujic uveo Kardic u PL a Radonjic vukao Zvezdu po evropi. Uostalom treba ubaciti mlade igrace na SP se prave zvezde! Nek osete atmosferu pritisak... ionako nece mnogo igrati kao sto ne bi ni gacinovic itd... potpuno nebitno pa cak i OK odluka.

antiDebil

pre 5 godina

Zdjelar i Maksimovic su neuporedivo kvalitetniji igraci od Grujica a ista su generacija, Fejsa je takodje dosta bolji.
Pantic i pogotovu Gacinovic su bolji od Radonjica i ista su generacija, Sulejmani je takodje dosta bolji !!!

U cemu li je stos sa ovim Grujicem, to cemo verovatno saznati za nekih 20 godina. Za Radonjica je jasno, igra u drzavnom mezimcetu. Propast Jugoslovenske reprezentacije, situacija po kojoj smo igrali skoro na svakom velikom takmicenju i uglavnom smo bili u vrhu tabele dosli smo do toga da igramo na svakom trecu i da uglavnom budemo u donjem delu plasmana, to je zapoceto kada se pojavio izvesni Miljanic koji je takodje u reprezentaciju gurao igrace drzavnog mezimceta. Izgleda da iz tog cirkusa nista nismo naucili...E moj Krstajicu, Radonjic pre Gacinovica, Grujic pre Maksimovica...Cirkus je za to preblaga rec !

miško

pre 5 godina

Radonjić je po potencijalu naš najbolji igrač,sledi Jović pa praznina.Ako njih dvojica ne igraju a brani nam Stojke,nema leba,ali stvarno.

toliko o tome

pre 5 godina

E moj Gacinovicu,mogao si sa BiH da budes dio jedne velike price koja je u nastajanju,odabrao si Srbiju,odradio kvalifikacije i za nagradu mozes sad gledati sp na tv isto ko i ja!

Marko

pre 5 godina

Realno je.
Jovanovic 4. golman
Nastasic povredjen
Maksimovic ne igra redovno
Gacinovic slabiji od svih na svojoj poziciji
Postava:
Stojkovic (Rajkovic)
Ivanovic (Rukavina)
Kolarov
Tosic
Spajic (Ivanovic)
Matic
Milivojevic
Sergej MS
Zivkovic (Ljajic, Radonjic)
Tadic
Mitrovic

marko

pre 5 godina

e moj gaćinoviću,bio si kadetski igrač bih,pa si otišo za srbiju,u bih bi bio bog,sa džekom tandem,kako su te nasamarili,vrati se bih repki.

Sabre

pre 5 godina

Too bre, Jović! A i malom Radonji će lepo skočiti cena ako se pokaže. Konačno imamo potencijal u napadu, još ako odigra sa dva špica možda mu i dam šansu kao treneru..

Barem jednom pustite komentar

pre 5 godina

aš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte kralja)

pa očekivano...cim se pored Noleta potpisuješ kao Rodžer, onda i ne čudi što ćeš navijati protiv Srbije...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bromazrpam, 1. jun 2018 18:36)

Nije jedini i ja cu navijati protiv ove zvezdasko-napredne srbije

RAMONES

pre 5 godina

Rodic, Radonjic igraci iz Srpske lige, Grujic?????????? Znaci idemo rekreativno na SP. GACINOVIC je klasa za svu trojicu. Ovo je primer gde su menadzeri, skrojili reprezentaciju. Gacinovicu izvini im se sto su te ispalili.

Blue Moon 959

pre 5 godina

Gaćinović otpao posle sjajne sezone u Frankfurtu, igrao tokom kvalifikacija postigao bitan gol protiv Gruzije i sad on otpada, ide Radonjić koji nije odigrao sekund u kvalifikacijama, sramota je blaga reč šta bih sad rekao.

Kole

pre 5 godina

Radonjić je po potencijalu naš najbolji igrač,sledi Jović pa praznina.Ako njih dvojica ne igraju a brani nam Stojke,nema leba,ali stvarno.
(miško, 01. jun 2018 22:52)

Mozda u tvojoj glavi. Za ozbiljan fudbal limitirani obojica.
Jedini koji ce igrati u top klubovima i nasi najtalentovaniji igraci su Sergej Milinkovic Savic i Nikola Milenkovic. Ostalo sve - suvi prosek.

fifi

pre 5 godina

Kazite mi jednu utakmicu koju je Sulejmani odigrao dobro za Srbiju? Ne znam o cemu neki stalno pisu. Pre kvalitetne igre stavljaju iskustvo koje ne donosi kvalitet?? Nije mi jasno? Kad je on nesto odigrao, kad?

R9

pre 5 godina

Ma koliko voleo Mijata kao igraca i osobu,sam je priznao da je u drugom delu sezone bio veoma los i da je gol protiv Bajerna jedina svetla tacka u tom delu sezone. Ipak on je mlad momak,pun talenta koji zna da igra fudbal neverovatno ocekujem da je ovo poslednji put da ga nece biti na nekom spisku. Svakako mislim da je mogao biti na spisksku pre Veljkovica,Spajica ili Rodica jer imamo dovoljno odbrambenih.
Jovic,Radonjic i Milenkovic zasluzeno.
Mozda i Maksa pre Grujica jer mislim da je kvalitetniji igrac.

Kontraš

pre 5 godina

jun 2018 18:36)Nije jedini i ja cu navijati protiv ove zvezdasko-napredne srbije
(Barem jednom pustite komentar, 01. jun 2018 21:57) Misliš da nekog briga za koga ćete ti i taj “federer” da navijate?!

Srce na teren

pre 5 godina

Kada pogledam Krletov izbor, mogu reci da je za Muslinovu Srbiju ovo ofanzivni spektakl. Sest kreativaca i tri defanzivno orjentisana igraca sredine, dokle je kod Slavoljuba bilo obrnuto. A bez kreativaca nema igre, zara, vica, fudbala! Posto smo iza tanki, da ne bi dovodili odbranu u iskusenje, najbolje je i da igramo stalno ofanzivno, sto dalje od naseg gola, pa i neka se mec zavrsi 5-4..

miško

pre 5 godina

Radonjić je za kratko vreme postao najbolji igrač naše lige,jedan od najboljih igača na medjunarodnim utakmicama Zvezde i zaslužio je mesto u prvih jedanaest a kamoli poziv.Grobarima nisu valjali ni Šeki,Džaja,Pižon,Piksi,Miljan,pa im danas smetaju Čović,Terza,Dejan Radonjić.To što pišu nakaradne komentare, jedino može da znači da je na pomolu, sedma Zvezdina zvezda.

marko

pre 5 godina

Navijam za zvezdu i mislim da je bruka sto gacinovic ne ide umesto radonje , realno je gacinovic bolji i zasluzio je poziv ...radonju guraju menadzeri al ion je zasluzio poziv ... moralo se naci bolje resenje da podju i jedan i drugi

nista o nicemu

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode!
(Updown, 01. jun 2018 18:29)

Menadzerski je SMS.

Može na ler?

pre 5 godina

Ne znam stvarno zašto ovoliko ljudi pljuje Krstajića. Izabrao je najboljih 23 u ovom trenutku, i dobru odluku je doneo što je izbacio sa spiska Nastasića i Maksimovića, stvarno su igrali slabo, a Gaćinović je klinac. Jedino me čudi zašto nije pozvao Vujadina Savića (ne gledano sa navijačke strane) dečko je igrao fantastično u prošoj sezoni. Ali imamo i scenario iz 2010, imali smo sjajnu ekipu kada smo pobedili jednu Nemačku, i posle toga je proradio onaj srpski mentalitet, opuštanje i opet ništa. Ali šta je tu je, nek daju sve od sebe!

ProdigyCZ

pre 5 godina

Vidim nekima su proradile frustracije zbog Radonjica...Mali moze jednim potezom da resi mec,dovoljnom je jednom da zagrebe i eto gol sanse,ali realno nece igrati u prvoj postavi kao sto ne bi ni Gacinovic,tako da oladite malo.Za Grujica ste mozda upravu,Fejsa pre njega a ne Gacinovic.

Виоп

pre 5 godina

Све ок осим одбране. Није у реду да упадну ликови попут Миленковића и Вељковића уместо Максимовића и Вуковића који су изнели квалификације и који су уиграни позади. Задња линија мора да ради као сат. Ко год да упадне сад позади има да испада само тако. Али ајде нека је са срећом.

zoka_mip

pre 5 godina

radonjic "nisam dao gol godinu dana" prije gacinovica. pa koja je to logika, i ko ti ne menadzer radonjicu?! imam neke zaledjene aronije, kad si ovog uvaljo u reprezentaciju, uvaljaces i moju aroniju.

Trajan iz Ovče

pre 5 godina

Sramota je da navijači FK partizan ovako komentarišu, bolje da se zapitaju zašto nema nijednog njihovog igrača (Stojković je golman) u reprezentaciji?!

Toliko

pre 5 godina

Odbrana skupljana s koca i konopca, nisu nikad igrali zajedno. Rukavina na spisku, Grujic pre Maksimovica uzas. Radonjic pre Sulejmanija. No menadzeri su svakako uticali samo se nadam da Krstajic zna po nesto o taktici inace smo gotovi. Da pohvalim ofanzivni deo tima. Odbrana ce tesko da se uigra do prvenstva. Ocekujte kiks golove.
(Dusan, 1. jun 2018 20:52)

Kiks golove ocekujem jedino od Stojkovica,unistice nas.Sve,sve ali Milenkovic na spisku,katastrofa.Sreca pa nece igrati ali nije zasluzio da bude ni medju 46.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Ljudi videćete eksploziju malog Radonjića, dečko je rođen za velike utakmice !
(Zapamtite, 01. jun 2018 20:02)

Videli smo ga protiv treceg tima Arsenala. 1 na 1 sa golmanom. Rezultat znas. To mu je ujedno bila i najveca utakmica u karijeri.

kole

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi.
(Sasa, 01. jun 2018 18:46)

Naravno da je bitno, a evo zasto. Neven Subotic nas je otkacio sa razlogom. I ja vidim, da se nista nije promenilo. Na bolje moze da krene samo onda kada bude bilo posteno. I kada ne bude ostecenih.
A Gacinovic ako nas ispali nikada mu u zivotu necu zameriti. Cak, podrzacu tu odluku. Nadam se da ce to uraditi.

Cosmos

pre 5 godina

Svi sto se pitaju zasto Radonjic a ne Gacinovic, veoma je jednostavno. Ne igraju na istim pozicijama. Bolje je pitanje zasto Grujic a ne Gacinovic, posto igraju na istim pozicijama, tacnije i jedan i drugi igraju na centralnim pozicijama u veznom redu, stim sto je Gacinovic nesto ofanzivniji od Grujica. Mislim da je Gacinovic ove sezone pokazao vise od Grujica u klubskom fudbalu i bio je standardniji. Sto se tice Radonjica, mislim da se sasvim zasluzeno nasao na spisku.

Juan Esnaider

pre 5 godina

U tekstu stoji da je Marko Grujic igrac Liverpula. Molim vas da proverite kad je doticni odigrao poslednji mec za Liverpul. U nasoj nesrecnoj ligi ima bar 20 igraca koji su za njega izmislili fudbal. Svaki dalji komentar je izlisan...

Andreja

pre 5 godina

Radonjić u timu a Gaćinović ne,sramota. Sigurno se i Krstajić iznenadio kad je video. Doduše od ove četvorice samo je Mijatov izostanak problematičan. Zaista nam nisu potrebna 4 golmana tako da nam Jovanović nije potreban,šteta što se nije oporavio Nastasić ali eto ostali smo bez dobrog defanzivca, a Maksimović jeste "zlatni orlić"m ali je previše mlad i ne verujem da bi i igrao na Mundijalu. Sastav nije loš ali ne znam što idemo u Rusiju da se branimo? Imamo 8 odbranbehih i 3 napadača. Ne znam šta će nam Spajić i Veljković ali dobro oni su u postavi zbog povrede Matije Nastasića. Najviše mi se svidja napad: Mitrović,Prijović i Jović tri centarfora koji su "ekplodirali" protekle sezone. Ali i to pokazuje koliko defanzivno idemo u Rusiju. Hravtska ide sa 6 napadača, Brazil isto a i mi samo 3, znači tražimo gol iz kontri ili neka taktika našeg selektora. Što se tiče naših rivala u grupi, sa Kostarikom verovatno jedna tvrda utakmica biće teško dati gol Kejloru Navasu, ali srediće to valjda Mitrogol. Sa Švajcarskom će biti teško, imaju dobre igrače,naravno sve rodjeni Švajcarci, valjda možemo bar bod da izvučemo, a Brazil, tu će biti šta nam Bog da. Srećno momci, pa šta bude!

soren

pre 5 godina

Uh niste svesni koliko bih voleo da Radonja da gol odluke protiv Kostarike. Malo je verovatno da ce se to desiti, ali onda bi ste svi promenili plocu i pricali kako ste znali da ce Radonja da eksplodira. Bilo kako bilo, puna podrska selektoru i ovim momcima na mundijalu. Neka Vas prati sreca i nas jednom Bog da pogleda i da doguramo sto dalje! Kostarika lagana pobeda, Svajcarska 1-1, Brazil gubimo. I 99% kao drugi u grupi idemo na Nemce. A tamo nas ocekuju Panceri koje smo znali u proslosti da iznenadimo. Ako mogu Vels i Island mozemo i mi! Srecno orlovi i orlici!!

Ђенерал

pre 5 godina

Мијат се добро продо у Немаку као и ови остали. Тако да не треба да играју.
За репрезентацију треба да играју што више играчи који треба да се продају.
Како год навијаћу свим срцем за наше.

Stef

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 
(Updown, 1. jun 2018 18:29) 


Razumem te price ... ali nije mu menadzer pomogao da resi derbi,krasnodar,bate borisov,da dribla igrace kelna u sred nemacke kao onladince... 
Znalo se da ce svi odma skociti na Radonjica ali decko je zasluzio da ode koliko i Gacinovic,a na spisku ima igraca koji nisu trebali pre Mijata takodje.
(R9, 01. jun 2018 18:54)

Momak nema ništa, apsolutno ništa, osim brzine. Jednom u 100 god uspe da potrefi par smislenih poteza sa loptom u nogama, to je sve. Šut uzaš, ne ume da podigne loptu čim je pod malo većim pritiskom, prijem kancer, uvek daje for od 494993 metara, predvidiv, niske fudbalske inteligencije.. Mogao bih i dalje da nabrajam al prosto me mrzi. "Eksplodirao" je u par navrata za Czv, al te tekme nisu bile ni približno velikog značaja kao one koje nas čekaju na SP. Nikako ne zaslužuje da ode na sp, kao ni Grujić koji je i dalje totalno neafirmisan igrač. Radonjić se pogurao čisto kako bi svojom pojavom osvetlio obraz naše lige. Nadam se da neće ni minut odigrati, da gledam traćenje lopti u napadu uzalud i preambiciozne pes 6 poteze.

susx

pre 5 godina

Kazite mi jednu utakmicu koju je Sulejmani odigrao dobro za Srbiju? Ne znam o cemu neki stalno pisu. Pre kvalitetne igre stavljaju iskustvo koje ne donosi kvalitet?? Nije mi jasno? Kad je on nesto odigrao, kad?
(fifi, 01. jun 2018 22:04)

protiv Hrvatske.
A ko donosi kvalitet? Radonjic?

Jim Beglin

pre 5 godina

Rukavina pre Baste,Radonjic pre Sulejmanija,Fejsa pre Grujica???Trebao je upasti jos jedan vezni umesto jednog stopera a to je Pejcinovic umesto Veljkovica,zao mi je Nastasica ali sta je tu je...

R9

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Updown, 1. jun 2018 18:29)


Razumem te price ... ali nije mu menadzer pomogao da resi derbi,krasnodar,bate borisov,da dribla igrace kelna u sred nemacke kao onladince...
Znalo se da ce svi odma skociti na Radonjica ali decko je zasluzio da ode koliko i Gacinovic,a na spisku ima igraca koji nisu trebali pre Mijata takodje.

Jaran

pre 5 godina

Nije mi jasno da se nijednom nije pominjao Milos Jojic. Brdo sansi stvorio ove sezone, ubedljivo je bio najbolji igrac onog Kelna i jedan od najkreativnijih igraca Bundesa...

Grr

pre 5 godina

Sve sve, ali Grujić. Ako nemamo bolje od Grujića, Živkovića, ... Imamo samo par ozbiljnih igrača, ostalo rezerve ili epozodisti iz osrednjih inostranih klubova. Reprezentacija nikad gora. Kombonovani tim CZ i Partizana(samo domaći igrači) sa eventualno nekim pojačanjem dobio bi ih lagano.

nemke

pre 5 godina

Ali, najjaci su "Jugosloveni", smeta im Radonjic, ckan najboljeg napada domace (boranija) lige... ali im ne smeta golman koji je u ovoj ligi primio preko 40 (cetrdeset) golova... Smesni ste... Zvezdi od Rodica i Radonjica sleduje 600k eura od FIFA...

Zasto Radonjic

pre 5 godina

Prvo da kazem da sam zvezdas ako je to uopste bitno.

Sto se tice Radonjica - decko je po meni odigrao vrlo dobro u ligi Evrope.
U svakoj utakmici je po dva tri puta probio po levoj strani i napravio visak.
Postigao je i dva gola.
Imao je i promasaja ali sve u svemu, kad god bi on izasao, Zvezda vise ne bi ni prisla blizu protivnickog gola.

Hugo

pre 5 godina

Kiks golove ocekujem jedino od Stojkovica,unistice nas.Sve,sve ali Milenkovic na spisku,katastrofa.Sreca pa nece igrati ali nije zasluzio da bude ni medju 46.
(Toliko, 01. jun 2018 21:06)

Pozdravio te nas najbolji stoper i igrac svetske klase Nikola Milenkovic.

Ukratko

pre 5 godina

Neko ima nesto protiv Nikole Milenkovica?? Veliki borac, cvrst u odbrani, odlican u skok igri i ima veoma brz prvi korak gde cesto iz odbrane zna da dodje do blizu 16? Odlicno resenje umesto povredjenog Nastasica tako da ne znam sta neki pricaju?
(ccc?)

Pre ce biti da ti ne znas o cemu pricas. U suprotnom, znao bi da Matija i Bleki igraju na razlicitim stranama terena, te potonji ne moze nikako biti resenje za povredjenog Nastasica, a kamo li "odlicno."

Nebojsa

pre 5 godina

Koliko stanovnika ima Srbija toliko ima selektora. Zasto nema ovoga i zasto on ?
Ljudi shvatite da selektor ne vodi 50 igraca nego 23 i uvek ce biti neko nezadovoljan . Ne treba praviti problem oko izbora igraca vec ovim momcima dati podrsku , jer su je zasluzili.

Spale

pre 5 godina

Kao sad svi kukaju za Gacinovicem, eto on bi nas odveo do titule. Svejedno sto se našeg rezultata tiče da li Radonjić ili Gacinovic jer ni jedan neće odigrati tamo ni minut, ali eto da se hejtuje.

grobar

pre 5 godina

Ko li gura ovog radonjica, decko jeste napokon poceo da igra fudbal, neosporno je da je talentovan uvek bio, ali gacinovic je mnogo ozbiljniji i formiraniji igrac, koji igra fudbal u bundes ligi, a i u reprezentaciji je dobro radio posao, van pameti da nema njega i baste.

miško

pre 5 godina

Zvezdi od Radonjića i Krstičića sleduje 600 000 € i od Stojketa još bar ,100 000 € jer je on Zvezdin proizvod i nikada i nigde nije bolje branio.

ja

pre 5 godina

Zoka mip@ dao je radonjić skoro gol znaš ti i kome..
(Spale, 01. jun 2018 18:52)

pa jel to merilo??? Jedan Mijat igra u Bundes ligi odlicno a ovaj u beton ligi. Svasta.

my way

pre 5 godina

Ко је правио списак, да ли се потрефило случајно, али оно што апсолутно стоји је да је ово најбоље што имамо. Када људи праве проблем што иде Радоњић то ме само учвршћује у ставу, јер би био скандал да дечка није звао.

dragon

pre 5 godina

Odgovor Nikoli...Radonjic je krilo kao Tadic,Zivkovic,Kostic i Gacinovic...a to da je brzi od Zivkovica,Kostica i Gacinovica nema sanse.Pogledaj gde igraju gore pomenuti igraci a gde Radonjic.Nemacka liga donosi toliko kvaliteta svakom igracu
i tu tesko se dokazati a u Srbskoj ligi odigrava 4-5 dobrih utakmica i mi ga dizemo kao da je igrao u Engleskoj ili Spaniji a svi znamo koliko ima namestenih utakmica.Tako da izjava da je Radonjic bolji i donosi novi kvalitet je smesno jedino zasta je on u reprezentaciji je dizanje cene

ivana

pre 5 godina

1.Stojke
odbrana:
2. Tosic 3. Ivanovic 4. bilo ko 5. Rukavina
sredina nazad:
6. Matic 7. Savic 8. Kolarov
sredina napred:
9. Tadic 10. Ljajic
napad:
11. Mitrovic

- kolarova nikako u odbranu (zadnju liniju)!
- ojacati odbranu po cenu losijeg napada!
- Ivanovic, Savic, Matic, Mitrovic. .mozda imamo najbolju skok reprezentaciju
- protiv Svajcarske svi Kosovo na kopacke
- protiv Nemaca u drugom krugu smo favoriti (ko je dobio zadnju!?)

susx

pre 5 godina

Sta sve ljudi pisu... Radonjić je LEVO krilo, Mijat DESNO, dakle umesto Gacinovica ide (vaš) Živković, koji je bolji.
(Dule, 01. jun 2018 22:39)

A sta ti pises...Zivkovic moze da odigra levo, Ljajic, Kostic,....

dragon

pre 5 godina

Da li je Terzic pravio spisak?????Otpao Gacinovic koji igra dobro u Nemackoj ligi da bi Radonjic igrao????Svaka cast...puci cemo kao bele lale.Jedan Jojic koji je bio medju najboljim igracima Kelna nemoze da dobije sansu!I dalje se biraju igraci da im se digne cena...Mora Terzic da proda Radonjica za debele pare kao i Rodica.I oni ce sigurno imati veliku minutazu na Sp

Marko

pre 5 godina

Svi bre pljujete Radonjica. Decko je vec sada klasa! I poredite ga sa igracem kluba iz Bundeslige koji bi Zvezda isprasila jesenas a Radonjic zabio gol!! Da nema malo ludu glavu do sad bi zaigrao vec za Romu po kvalitetima koje ima.
Kod mene bi Radonja igrao u prvih 11!
Bolje se zapitajmo zasto Rukavina pre Baste!? Ili zasto Grujic pre Maksimovica i Gacinovica!?
I gde je Pejcinovic koji je standardan u Ruskoj ligi!?
To su pitanja a ne Radonjic koji je nase najbolje levo krilo.
Puna podrska ekipi!
Svi kao jedan!
SRBIJA!

Studenjak

pre 5 godina

Ispred i Grujica i Zivkovica a posebno Radonjica su Gacinovic a Boga mi i Fejsa! Ne razumem ni kako je Rodic koji ima 0 min i 0 poziva u reprezentaciji ispred Obradovica. Nisam uopste pristrasan ali mi nista nije jasno...

4k4.Dex

pre 5 godina

Sto se cudite za Radonjica svi pa decko je imao strasnu sezonu... I treba voditi klince da osete prvenstvo. Ili sta se cudite za Grujica? Pa on igra za bolji tim od fulama a niko se ne cudi sto ide Mitrovic?

ja

pre 5 godina

Radonja ima da pokida...
(Delije Čikago, 01. jun 2018 19:04)

ima visegodisnje iskustvo u beton ligi, to ce mu pomoci sigurno...koliko je on uopste odigrao utakmica za A repku?

ovrebo

pre 5 godina

uh dobro je, zamisli da je pozvao Mijata Gacinovica pa nam sviraju penal, ovaj mali Mijat pogodi precku pa bude "Mijatova precka" rimejk...

aj sad ozbiljno bas me boli uvo koji maneken ide na svetsko dal Pera ili Mika sta god uradimo na svetskom napicu se veceras, partizan treba da napadne visoki presing na zadnju liniju stoperske zvezde, ako tako bude, partizan dobija 2-0, hvala

biciklo nije moje.... uuuuzi ga za uspomenu!

pre 5 godina

Nije mi jasno sta ce nam toliko veznih igrača, kad ce svi oni imati priliku da igraju. Opusteno je mogo jos jedan napadač, nebitno koji...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@laki, Radonjić je igrao velike utakmice samim tim što je igrač Zvezde ove sezone. Ako ne pratiš, pronađi spisak, ima tu Radonje od Krasnodara, Londona sve do Kelna. Svuda zapažen, defanzivno i ofanzivno. Može da bude džoker ako Krle bude tražio blok i kontru protiv Švice koja ima bekove koji nisu dobri u defanzivi. Matorog Lihštajnera bi oduvao i razneo u 10 metara kao da ga nema.

violina

pre 5 godina

Prosecno spora ekipa, sa nekim brzim igracima koji loptu nece videti sem kod izvodjenja auta. Visina i skok su medju boljim na turniru, taktika nestabilna i verovatno amaterski prezentovana, a spoljasnji faktor(atmosfera, navijanje, uticaj trgovaca sportistima i nepodcenjivanje rivala i turnira) kao i na poslednjim takmicenjima.
Ne znam samo kako da i ovi Svajcarci nekako malo osete ovaj nas spoj mladosti i iskustva, pa da pocnu balkanski da igraju, ipak su brzi s loptom ali i arogantniji pa bi tesko branili korner u prvom poluvremenu.
Kosta Rika 0-0 to je i za nas i njih `ziv` rezultat.
Ne bi mi bilo zao da budemo treci ako je Svajcarska iza.
A posle…Umorih se bre, od smisljanja .Nek bude kako god ,zbog snova `velikog vodje ` kome se ne gubi sa krs timom i drzavom.

CTPAX

pre 5 godina

Srecno. Svako od nas bi nesto dodao ili oduzeo. Ali to je to samo napred, ovo je ipak najbolje sto imamo jer tako kaze selektor. Da prodjemo grupu pa sa nemcima da se pobijemo za 1/4 finale, ako to uspemo ni polufinale nije daleko, ako nista lepo zvuci.

top

pre 5 godina

U 100 maraka da se ovde botuje za Gacinovica!?
Verovatno i jeste malo bolji od ove dvojice, ali komentari su kao da je Mesi, i ima ih previse. To spontano nije.

som

pre 5 godina

haha dal` je moguce da je Gacinovica izbacio,ne bih pogodio ni u najludjim snovima da ce on otpasti. Pod broj jedan decko je debitovao golom,igrao u kvalifikacijama za svetsko,a igra u Bundes ligi,i to redovno.Navijac sam Crvene Zvezde,ali neshvatiljivo mi je zbog cega je Radonjic dobio prednost odnosu na njega? Fakat je da se nijedan,a ni drugi ne bi naigrali u Rusiji,ali bi Mijat(moje misljenje)bio mnogo bolji dzoker s` klupe.Mislim da je Mijat nepravedno izostavljen,i decko je verovatno razocaran jako.Misaona imenica broj dva ,,Marko Grujic``,opet ponavljam delija sam ,ALI ZAR NEMAMMO BOLJEG VEZNOG IGRACA OD NJEGA EEEEEEJ,pa decko je rezerva u Kardifu, Ne kazem da je Grujic,pa ljudi da li shvatate da je on jedina alternativa Maticu,i Luki ne daj Boze da se neko povredi,S` obzirom da cemo gotovo sigurno igrati 4-2-3-1,naravno moze I Savic da odigra tu,ali on nam je preko pottreban u napadu iza MItrovica. nek nam je Bog u pomoci.Ovako kucu dajem Maticu,vikendicu Savicu,Tadicu dajem sestru,Kosticu drugu sestru(prva je lepsa,al`ipak Tadic je u pitanju) Staforda Mitrovicu,i dizem kredit od pedes iljada eura i dajem Krstajicu ako budemo uzeli boginju,i plazmu tv 5o inca dajem Rukavini s` nadom da ce na njoj ubuduce gledati utakmice reprezentacije pocevsi od sledecih kvalifikacija.

Vladimir

pre 5 godina

Svi koji sada placu za Gacinovicem treba da znaju da takvih igraca vec imamo u reprezentaciji, a Radonjic je igrac koji moze jednim potezom da donese mnogo reprezentaciji.

Istina

pre 5 godina

Мијат је морао пре Груја који није био ни на трибини у Кардифу. Списак је коректан.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Вук, 1. jun 2018 20:43

Grujic je odigrao prvih 11 od mogucih 12 utakmica u Kardifu a nije ga bilo u timu u 3-4 poslednjih utakmica,sedeo je na klupi.Ne secam se da si tako pisao dok je Mitrovic sedeo na klupi Njukasla ili Stojkovic na tribinama Notingema a za to vreme redovno bili pozivani u reprezentaciju,bez ikakvog razloga.

rale

pre 5 godina

Steta za Gacinovica. Zasto ovakav potez. Jeste brz Radonjic ali realno nije zasluzio. Znam da nisu na.istpj pozociji ali Radonjic ili Grujic su mogli out a da ostane Gacinovic.

pedja

pre 5 godina

Procene o sastavu tima ne treba komentarisati navijacki, sto je 80% komentara.Selektor se opredelio za ove igrace, jedan ili dvojica drugih ne bi mnogo promenili.Treba realno sagledati kakvu igru sa ovim igracima moze da postavi Krstajic i da li ce to biti dovoljno za drugi krug.Generalno je dobro sto imamo dosta mladih igraca ali mozda nema dovoljno iskustva kod njih.
Licno sam pesimista da cemo proci u drugi krug jer je pitanje sa 1 ili 2 boda koliko je to sigurno.Takodje mislim da necemo postici vise od 1-2 gola jer nam je igra prilicno defanzivna a i napadaci nisu bas efikasni (nisu bili ni u kvalifikacijama u prilicno lakoj grupi).
Navijacu za nase (za koga bi drugog)i zelim da me igrama i rezultatom demantuju! Srecno!

TheOldSF

pre 5 godina

Kakav smo mi narod. Gde nema skandala, mi ga izmislimo. Jedan Nainggolan ne ide za Belgiju, nikom nista, a Srbi se svadjaju ko ce da sedi na klupi.

laki

pre 5 godina

Da si gledao Eintracht Frankfurt ove sezone znao bi zbog cega je otpao.Nikakv on Dzoker nije.Bezdusan, slabasan niti je krilo niti spic niti desetka za sve mu fali po nesto... Za Radonjica nisam siguran,moze biti opasan zbog brzine ali mu je kontroloa lopte dosta slaba (noge mu brze od mozga)...
(Xide, 01. jun 2018 19:25)

To sto neko obilazi cunjeve u kokeza ligi ne znaci da je brz, ista brzi od Zivkovica, Gacinovica.A jos manje znaci da moze da resi bilo sta. Zna se zasto je on tu. Pogledaj malo ko su desni bekovi Svajcarske(verovatno odlucujuca utakmica) i objasni mi kakav Radonjic tu moze biti dzoker, decko koji veliku utakmicu video nije.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 01. jun 2018 18:28)

Zbog njih nećeš sigurno, tvoj nik govori sve...

мерак

pre 5 godina

Фејс је морао да иде...какав Грујић, пa ово је безвезе. Не дај Боже повреде нема ко дефанзивно да одигра.

Dejan

pre 5 godina

Lev ne vodi Gecea pa niko u Nemačkoj ne spominje menadžere i da li treba ili ne treba da ide, a on im je doneo titulu. Možda je Gacinovic trebao da ide ali je selektor odlučio drugačije i treba poštovati njegovu odluku. Aj da podržimo momke i da uživamo u SP.

JPR24

pre 5 godina

Sramota je da navijači FK partizan ovako komentarišu, bolje da se zapitaju zašto nema nijednog njihovog igrača (Stojković je golman) u reprezentaciji?!
(Trajan iz Ovče, 01. jun 2018 20:15)

Idi jedi jabuke, one ne goje... A i dobre su za mozak.

Kartel

pre 5 godina

Radonjic i Rodic ahaahahah dal je realno,zbog njih cu navijati protiv Srbije
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 01. jun 2018 18:28)

Koliko ja vidim tvoj nick, pretpostavljam da si uvek protiv Srbije.

Petar

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji. Radonjic moze da da timu nesto sasvim drugacije, brzinu i prodornost koju nema niko od gore pomenutih, pa ce nam odgovarati u slucaju igranja na kontra-napade.
(Nikola, 01. jun 2018 18:30)

Evo ovde pise sve, da se ne ponavljam. Ko to ne shvata, ne razume mnogo fudbal.

kobaja

pre 5 godina

Naravno da je Gacinovic zasluzio da ode na svetsko ali umesto Zivkovica ili Ljajica. Grujic nije uopste ista pozicija dok je Radonja nas jedini moderan igrac sa brzinom i driblingom, i on moze da bude x faktor. Gore pomenuti dvojac je tipicni srpski igrac koji je kao znalac a u stvari vazda se vrti u mestu i nikad od njega nista na vaznim utakmicama.

Vlada

pre 5 godina

Nisu ispali fer prema Gaicinovicu..ali..Banana država-Banana spisak...
(Lazar, 01. jun 2018 18:29)
Srecom su bili fer prema Muslinu. Nije ovo banana drzava druze, ovo je kora od banane...
(Božidar Soldatović, 1. jun 2018 18:58) # Link komentara
Preporučujem (+80)Ne preporučujem (-10)

Muslin je morao da ode zbog SMS-a. Platio je ceh zbog svog ega ili cega vec ne. Potpuno zasluzeno. To je kao kada selektor Portugala ne bi zvao Ronalda, ili Argentine Mesija. Prosto ne moze da prodju takve stvari.

room 1408

pre 5 godina

@ProdigyCZ-Hahahahahahahh,pa da li si ti realan da napišeš ovakav komentar.Majko moja ko sve ne komentariše ovde.”Radonjic je igrač koji jednim potezom može da resi utakmicu”,reče covek i osta živ.Pa “sine” možda protiv Surdulice i Javora koji se moraju i onako jadni i čemerni da pomeraju,..Jesi realan da usporediš “tramvaj”ligu sa SP i npr.ekipom Brazila?Pa i ja bi da budem Tajson i da gledam sa visine al ne ‘more,...

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Kako će mnogi pojesti svoje reči kada za 6 meseci Radonja bude prvotimac 3x veće cene i lige od Gaćinovića. Naravno da nemam ništa protiv Mijata, sjajan momak ali hajka na Radonju ide iz jedne kuhinje. Ćutali su na Gulane, Markece, Lole, Raće, Škuletiće, Šćepoviće a sada kada 2 Zvezdina igrača zasluženo idu totalni skandal i kmečanje. Nemam nikakve razlike između Grujića i Maksimovića takođe, Gruja je korisniji zbog visine i gabarita na sredini, sasvim solidna izmena.

iskrenost

pre 5 godina

Mijat Gacinovic je na 29 utakmica za Franfkurt ove sezone u BL postigao 1 pogodak u ocajnoj je formi i to je cinjenica. Filip Kostic je na 30 meceva postigao 5 golova ali je u proseku igrao 80 min a Mijat 62. Ne zna se ko je bio u goroj formi. Jedan ispo iz BL a drugi umesto da briljira kad cela ekipa igra odlicno al uzalud. Na EP ce briljirati nadam se i jedan i drugi ali je zbog ove sezone Radonjic vise zasluzio mesto i od jednog i od drugog s’ tim sto sam ja vise za Gacinovica umesto Filipa Kostica.

Вук

pre 5 godina

Мијат је морао пре Груја који није био ни на трибини у Кардифу. Списак је коректан.

Kiza

pre 5 godina

Kakav trener,takav prolaz....Ja, Sam,navija Partizana i nikada nisam sanjao da ce neko poput Krstajica,povesti Orlove...TOTALNI promasaj...hvala....

Sasa

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi.

fancy

pre 5 godina

Evo ja kao cigan sam vise voleo da nam ostanu Radonja i Rodic da se bolje pripreme sa kval. za ligu sampiona! Rodic decko pokidao celu sezonu i bice rezerva Kolarovu a sto se Radonjica tice moze biti X faktor! Daleko od toga da Mijat nije zasluzio da ide... Ja licno ne bih poveo Kostica na primer nista pokazao nije sem brzine

Radovan Jakšić

pre 5 godina

Krstajić Mladen je presekao tortu. Pojeo parče. Posle je otišao na jednu benzinsku pumpu, gde su mu dali nekakav spisak. Pa su ga odveli, Krstajić Mladena, pred neke kamere i mikrofone, pitali ga tamo: "Jesi li presekao, Mladene?" "Jesam", rekao je, "presekao sam." "Onda, čitaj." Krstajić Mladen je pročitao spisak. Potom je uzeo makaze i presekao ga, taj spisak. Krstajić Mladen je presekao. Više puta.

***

pre 5 godina

Ma sta zna Niko Kovac, Gacinovic nema pojma, bolji je Grujic, odigrao je 15 minuta cele sezone...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Janko, 1. jun 2018 23:51)

Odmah se vidi da pratiš fudbal a tek što se razumeš u njega...Grujić nije bio cele sezone u Liverpulu,momče,već je zimus prešao u Kardif i odigrao 15-tak utakmica a ne minuta.Gaćinović jeste imao mesta u ovom timu ali ne umesto Grujića.Sramota je da imamo ovoliko štopera u timu a kvalitet je nula,pogotovo Milenković i Veljković,kao i svileni Spajić.

Prosinečki

pre 5 godina

Mnogo cenim Maksimovića, ali treba reći da je Grujić došao izuzetno spreman
na pripreme. Što se tiče Gaćinovića, mogao je da zameni Živkovića,Ljajića,Milinković-Savića i Tadića.Koga bi vi izbacili...

Alexxx

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da su prekobrojni Gacinovic i Maksimovic clanovi nase zlatne generacije iz Novog Zelanda. Vazno je da na SP idu menadzerski igraci Grujic i Radonjic. Grujic ne moze bre da se sastavi, decko je mnogo stagnirao i trenutno ne bi mogao ni u Zvezdi da igra a kamoli Premijer liga i SP. Sramota.

Nemanja

pre 5 godina

Odakle vam ideja da Grujic ide pre Gacinovica?? Grujic je zadnji vezni, jedini na spisku pored sigurnih Matica i Milivojevica. Dakle Grujic je dobio prednost u odnosu na Gudelja i Fejsu sto podrzavam u potpunosti, mladji je mnogo i potencijal za buducnost, pri tom je visok, jak i cvrst, dobar u brzoj transformaciji odbrana napad koja ce nam ocigledno biti taktika, tako da je on fakticki prva zamena Milivojevicu i Maticu koji ce biti u 11. Gacinovic je otpao jer su od njega iskusniji i malo bolji Tadic, Kostic i Ljajic. Zivkovic i Radonjic idu jer su mladi, nasa buducnost, i izrazito brzi sto ce nam biti potrebno jer su ostali u sredini tehnicki dobri ali spori. Steta sto za Gacinovica nema mesta, jako mi se svidja kao igrac, a moze da igra cak i beka. Ali nemojmo da pljujemo spisak, jer je konacno dobar, malo podmladjen, sa puno talenta, bez nekreativnih mesara na sredini. Upitna je nasa odbrana, ne toliko kvalitet koliko neuigranost, koja moze biti problem. Idemo hrabro u Rusiju pa sta nam Bog da. Napred nasi!

nemke

pre 5 godina

@(srbija srbija srbija, 1. jun 2018 21:26)

- Slazem se da je u pitanju Srbija... ali je "hejt" prema Radonjicu u komentarima 90% od strane ljudi koji navijaju protiv Zvezde! Zato se on toliko i spominje u komentarima... Sus. Rodic i Radonjic verovatno terena nece videti na SP (mozda ako Kolarov dobije crveni (Rodic), ili povedemo pa cekamo kontru (Radonjic))...

Dzoni

pre 5 godina

Nema tu vise diskutovanja ko je mogao, a ko ne jer bismo de facto mogli tako do prvog sudijskog zvizduka.

Kicmu naseg tima cine Stojkovic, Kolarov, Ivanovic, Matic, Milivojevic, Tadic i Mitrovic. Vazni su i Kostic, Sergej, Ljajic.
Ako oni odigraju dobro, nece nam nedostajati npr. Mijat. Ako podbace, Mijat ne pomaze mnogo.
Verujem da je zasluzio pre nego Grujic (mozda cak i Radonjic no dva su razlicita igraca plus Radonjic potencijalno dobar/brz po krilu) ali nama ce krajnji rezultat zavisiti od gore pomenutih. Ako Tadic i Ljajic podbace sa Maticem, nasu sredinu mogu da spasu samo Iniesta sa Pirlom. Ne znam, takav je moj dojam.

Grobarska trash patetika

pre 5 godina

Rodic i Radonjic? Tri poraza u grupi, sa ponizenjem od Brazila.
(Adriano_Galiliani)

potpisujem..
(ja)

Umesto grobarske trash patetike, mogli bi da se potrudite da shvatite da ova dvojica nece videti igru, sem ako ne dodje do dodatnih povreda ili kartona. Oni su tu samo da se kaze da su bili na SP kad se budu prodavali. Dakle, ako dodje do tri poraza i "ponizenja" kojima se ocigledno nadate, oni nece imati mnogo veze sa njima. Mnogo je veci problem povreda Nastasica, kao i prethodno totalno ignorisanje Sulejmanija, Fejse i Subotica.

Marko

pre 5 godina

Grujić je morao biti tu kada već nije bilo Fejse ili Gudelja (i to je dobro) jer je jedini koji može biti izmena na zadnjem veznom, Maksimović to nikako ne može da igra.Pošto će Matić i Milivojević sigurno biti u 11, a Ljajić na klupi, neodgovorno bi bilo da za njih dvojicu nemamo rezerve ako se nešto desi.Jeste, njih dvojica će verovatno igrati po 90 minuta ili ako jurimo rezultat možda Milivojevića zameni neko ofanzivniji, ali problem uvek može da nastane zbog kartona ili povreda.Pošto je sada Sergej tu, nije problem da uz Kostića i Tadića igraju i Matić i Milivojević, a obojica po potrebi mogu dosta da pomognu napadu.Bitno je da tu nema Gudelja i Fejse koji beže od napada kao đavo od krsta, a i ovako nisu preveliki kvalitet, pogotovo Gudelj.Za Rodića je isto jasno kada već Obradović nije bio među 27.Jedino iznenađenje je Radonjić umesto Gaćinovića, verovatno zato što može po potrebi i špica da igra i nešto je brži.Selektorova odluka, nema potrebe za negativnim izjavama.Ovo su sve finese, prvih 11 se zna, uz eventualni otklon hoće li možda Bane igrati desnog beka umeswto Rukavine, ali teško sada kada nema Nastasića jer bi pozicija štopera bila oslabljena i neko od mlađih bi onda morao da uskoči tu.Rukavina je jedina prava slabost ovog tima, valjda nas neće koštati puno.

Falcao

pre 5 godina

Kada Radonja uđe u 78 minutu, namesti ili ga da svi ćete se povući u vaše mišije rupe.U iste one rupe u koje ste danas ušli kada je Đoković dobio Batistu.I da, bolje da ne izlazite :)))))Napred Srbija, samo jako!

Gunner North London

pre 5 godina

ocigledno ce Krstajic poceti prvu utakmica sa 3 halfa pozadi i veoma gustom sredinom.Mozda ce cak Kolarov i Tosic biti tzv. lazna krila.Ostaje da vidimo.Sve u svemu vrv je ovaj spisak najbolje sto Srbija trenutno ima.

Dacha

pre 5 godina

Obrni okreni koga god da je otpisao izmedju Maksimovica,Gacinovica ili Radonjica ne bi video teren u Rusiji,kapiram da je Radonjic tu upao samo zbog prodaje sto je opet u neku ruku ok,nije ni prvi ni poslednji put da se tako nesto desava, setimo se samo Petkovica ako se ne varam koji je vodio sina, sto je jos gora situacija. Opet Rodic je tu sasvim slucajno gde nece ni da primirise terenu,opstao je samo zahvaljujuci povredi Nastasica. To je u principu ono najbolje sto imamo i zaista nema ko ni da se doda ni da se oduzme.

srbija srbija srbija

pre 5 godina

Ali, najjaci su "Jugosloveni", smeta im Radonjic, ckan najboljeg napada domace (boranija) lige... ali im ne smeta golman koji je u ovoj ligi primio preko 40 (cetrdeset) golova... Smesni ste... Zvezdi od Rodica i Radonjica sleduje 600k eura od FIFA...
(nemke, 01. jun 2018 21:15)

Igra Srbija a ne titovi blizanci.Zato i propadamo.

RokiMD

pre 5 godina

Gaćinović koji je postigao neke važne golove u kvalifikacijama, pokazavši da bez obzira na mladost, ima koncentraciju da završi akciju pogodkom, ostao je ispod crte. I sve to zbog Radonjića, koga guraju menedžeri. Radonjić je nesporno talentovan fudbaler, ali je u važnim mečevima bilo vidljivo da mu fali mirnoće u važnim momentima, ali i iskustva.

Bane

pre 5 godina

Ipak, nije poveo sina kao Ilija Petković u Nemačkoj 2006. Srećom, nema više kao nekad određen % za Crnogorce, setite se, nekada smo imali samo štopere, kad Albert Nađ nije hteo igra beka 1998. pa je ipak na to pristao 2006. i odigrao je katastrofalno. Imali smo mi nekada Sašu Ilića kojeg niko nije pozivao, pa Ramba Petkovića, Krupnikovića, Milinka Pantića. Kad smo imali Piksija, u poznim godinama, svi su znali da igra 60 min. i obično smo padali u igri kad on izađe. To su bile slabosti. Ovo je nesavršena ekipa, bitno je samo da žele da se bore i više nego kad su u svojim klubovima. Prvu moramo dobiti makar 1-0, ostale 2 samo da ne bude crvenih karotna, promašenih penala, igranja rukom u šesnaestercu, teških povreda pored velikog zalaganja, nadam se podršci publike, i valjda nas sudije neće pokrasti, na Rusiju nisu jurišale naše pradede kao što jesu svim ostalim favoritima, tu je naša šansa. Ne treba zaboraviti da naši rođeni u Švajcaskoj igraju za Srbiju a Albanci ipak igraju za Švajcarsku a ne za Kosovo ili Albaniju. Tu je prednost.

Herkul

pre 5 godina

Ocekujem da Radonjic odigra 15 min. da. prodjemo grupu i da ga terza proda za 8 miliona. Postava nam je Srojkovic- Rukavina, Ivanovic, Milenkovic, Kolarov - Milivojevic, Matic - Sms, Tadic, Kostic, Mitrovic. Ocekujem da otkinemo borbenoscu.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Krstajić "presekao"!! I po našem kompetentnom selektoru, Mijat nema mesta a Kostić ima?! Ali šta očekivati od selektora, koji se nije ni plasirao na SP, a izjavljuje da je zadovoljan!! Tj da idemo turistički u Rusiju!!

santi

pre 5 godina

Setite se da je Mijat u formaciji 3-5-2 u jednoj utakmici igrao i desnog spoljnjeg u drugom poluvremenu,da bi li bi to mogao Radonjic? Sumnjam...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Gazda Dojkan, Pantić je igrač sredine terena, znači Rodić i Radonjić mu nisu konkurencija. Nego Matić, SMS, Luka i Grujić. Nije bolji ni od jednog. Al` valja ispoljiti fristraciju nakon -20 u dva deljenja. Idemo dalje.

Pera

pre 5 godina

99% komentara su čisto kontraški,večito i svemu opozicija,a kad su izbori nema vas nigde.Lepo sam pisao ranije,sve jaki na rečima a prema pretpostavljenima ne smeju da pisnu.A drugo,poruka svim pljuvačima je da slobodno promene kanal kad igra Srbija.Sad svi dušebrižnici za Gaćinovića kao da je Ronaldo,licemerno.

Xide

pre 5 godina

haha dal` je moguce da je Gacinovica izbacio,ne bih pogodio ni u najludjim snovima da ce on otpasti. Pod broj jedan decko je debitovao golom,igrao u kvalifikacijama za svetsko,a igra u Bundes ligi,i to redovno.Navijac sam Crvene Zvezde,ali neshvatiljivo mi je zbog cega je Radonjic dobio prednost odnosu na njega? Fakat je da se nijedan,a ni drugi ne bi naigrali u Rusiji,ali bi Mijat(moje misljenje)bio mnogo bolji dzoker s` klupe.
--------------------------------------------------------------------
Da si gledao Eintracht Frankfurt ove sezone znao bi zbog cega je otpao.Nikakv on Dzoker nije.Bezdusan, slabasan niti je krilo niti spic niti desetka za sve mu fali po nesto... Za Radonjica nisam siguran,moze biti opasan zbog brzine ali mu je kontroloa lopte dosta slaba (noge mu brze od mozga)...

Zvezdas koji ne voli nazadnjake...

pre 5 godina

Gacinovic je morao umesto Radonjica ,ovo sve kako tako ok ali iskreno nemamo sta da trazimo na svetskom sa ovakvim trenerom

Ljubisa livac

pre 5 godina

Filip Kostic ispao iz Bundes lige, cele sezone skroman ucinak. Gacinovic u 5-on timu Bundes, golovi u Kupu, mladji, brzi, odigrao kvalifikacije. Skroz nejasan izbor. Po meni je pre Kostic trebao da otpadne.

ijao

pre 5 godina

Kako je naivno loziti se na nasu reprezentaciju na ovom SP.
Mada i ja sam to radio kao mladji ali nije bila ovako katastrofalna situacija, koliko se secam, nikad.

mile delija

pre 5 godina

a ovo vam je nije šija nego vrat,potpuno je isto,jedino Matic i Milinkovic Savic su nezamjenljivi.ovo ostalo je sve u dlaku...generalno gledano tankosava....piksi,mijat,miha,dejo,juga,jokan,braca....pa opet nista kamo li ovi vjetropiri...

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Nisu ispali fer prema Gaicinovicu..ali..Banana država-Banana spisak...
(Lazar, 01. jun 2018 18:29)
Srecom su bili fer prema Muslinu. Nije ovo banana drzava druze, ovo je kora od banane...

Ivan

pre 5 godina

Rodic, Radonjic igraci iz Srpske lige, Grujic?????????? Znaci idemo rekreativno na SP. GACINOVIC je klasa za svu trojicu. Ovo je primer gde su menadzeri, skrojili reprezentaciju. Gacinovicu izvini im se sto su te ispalili.
 (RAMONES, 1. jun 2018 19:04)

Sta treba da znaci ovakva konstatacija? da ako neko igra u nasoj ligi ne sme da bude pozvan u reprezentaciju? Sta ce onda stojkovic tu? Da ne brani on mozda u mancester junajtedu? Zbog ovakvih koji placu mi je jos 100 puta draze sto nasa dva igraca idu na SP. Cestitam Rodicu i Radonjicu poziv u 23 igraca. Potpuno zasluzeno. Veliko priznanje i crvenoj zvezdi za fantasticnu sezonu kako u domacem prvenstvu tako i u evropi.

gogi bre

pre 5 godina

Prvo izbacimo trenera koji nas doveo u Rusiju!
Onda idu igraci u Rusiju koje nisu ni minut igrali u kvalifikacijama!?!?
Pa se pitamo zasto idemo kuci bez pobevde i 0:8 golova!

ninepi

pre 5 godina

Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima. Sramota selektore!!!
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli.

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

radonjic i grujic pre gacinovica i maksimovica (coveka koji je doneo titulu SP)?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vracarac, 1. jun 2018 18:53)

Potpuno si u pravu. Gacinovic je odigrao dobro za reprezentaciju, Maksimovic je uz Matica i SMS-a morao da bude onaj treci visoki stub sredine terena. To nema nijedna reprezentacija. Tri tako visoka i jaka igraca koji imaju odlicnu tehniku. Odlicno za odbranu jos bolje za prekide igre u napadu.

Doks

pre 5 godina

A rukavina vam ne smeta? Hahahahah ali pantic da bude pozvan, presmesno. Dmitrovic bi trebao pre stojkovica, ovaj redovno gresi kad nam najvise treba. Gacinovic pre Grujica, Radonjic je drugi tip i najbrzi je od svih samo ne moze vise od 20ak minuta. Mislim da nam je on dzoker ako budemo jurili rezultat. Sem toga svadjate se oko ljudi koji nece ni igrati ako sve bude po planu.. Bez navijacke ostrascenosti objektivno..

Raki

pre 5 godina

Trebalo je naci mesta za Lukica , Gacinovica i Maksimovica! ti momci su zasluzili, Grujic, Radonjic, pa cak i Kostic nisu nista bolji od njih, sta vise...

bgd

pre 5 godina

Selektor koji ima veći problem (zbog pravila FIFA) koja tri golmana da povede od četiri, a ima tri fiksna napadača nije ni s od selektor. Klop sa tri napadača počinje utakmicu, a naši selektori nemaju četvrtog ni među prvih 30 u izboru. Ako ste već oterali Muslina "zbog defanzivne igre i neatraktivnog fudbala" objasnite nam ovo "gospodo" iz FSSa

Capo

pre 5 godina

Šteta što je sa spiska otpao Gaćinović, jer je realno znatno bolji nego Radonjić. Ali opet je pre trebalo da ode Grujić nego neko od ove dvojice, jer ni neće dobiti šansu pored Matića, Milivojevića i Milinković-Savića.

Nenad

pre 5 godina

Evo malo statistike

Grujic igrao na 12 utakmica , dao jedan gol bez asistencija tasnost pasova 56 %

Mijat igrao na 22 utakmice, 1 gol i 3 asistencije, tacnost pasova 72 %

Jedan igra u Bundes ligi a drugi u drugoj ligi Engleske

Markos

pre 5 godina

Krstajic nije trener, ali je dobar covek, i poklanja nasem narodu 3 fiksa s golovima protiv rep.Srbije u idealno vreme da se ode na letovanje.

skr

pre 5 godina

Krstajic, Vucic, Kolarov kapiten, zvezdini puleni umesto zlatnih orlica, jezive reklame za pivo... Mene stvarno zanima kako, tacnije da li cu naci nacin da navijam za ovu reprezentaciju.

Mekando

pre 5 godina

Kostic ispred Gacinovica? Ajntraht je dva puta zaredom bio u finalu nemackog kupa, dok se Hsv bori da ne ode u drugu ligu. Cudna merila, obice nam se u glavu, Gacinovic je zasluzio, zabijao je i u kvalifikacijama

PG_man

pre 5 godina

Krstajic kao pripravnik dobio reprezentaciju da se igra na Svjetskom prvenstvu. Tako je I nas Dejo dao kumari Brnovicu za pripravnicki reprezentaciju Crne Gore, da se malo zanima. Epilog poznat. Srecno.

Toma

pre 5 godina

Nisam pratio reprezentaciju kad su prenosi išli na 'pinku' (ko se seća) , neću ni sada kad je ovaj lik selektor! Mora da postoji neka granica!

Ue 031

pre 5 godina

Na osnovu cega ide Marko Grujic pre Nemanje Maksimovica? Okej ni jedan ni drugi nisu mnogo igrali ove sezone, ali Maksimovic je bolji igrac i kako Radonjic koji igra u nasoj smesnoj ligi, pre Mijata koji igra okej u Frankfurtu ? Ok Rodic je alternativa Kolarovu Nastasic je povredjen, ostalo je manje vise najbolje sto imamo.

Stara kuka

pre 5 godina

Maksimovic ne igra redovno u Valensiji a Grujic igra?Svi ko papagaji kako Makaimovic ne igra.A decko je igrao ukupno 17 meceva plus nastupa za jednu Valensiju gde su mu konkurencija Kondogbia,Pareho i Kokelan.Ali tu je grejac klupe drugoligasa Grujan.Gacinovic iz Ajntrahta nema mesta,osvajac kupa Nemacke a ima igrac iz nase jelen tranvaj lige.

MilanUtd

pre 5 godina

I Krstajica se sokirao kad mu je Aco urucio spisak. Grujic, Radonjic, Rodic, pre Fejse, Jojica, Gacinovica, Pantica.
(ovo nije Srbija, 1. jun 2018 18:44)
A nista Pejcinocic, Krsticic itd...

сећање меморије памћења

pre 5 godina

Ogromna je sramota da jedan Mijat Gaćinović ne ide na SP, a menadžerski igrač Nemanja Radonjić da ode! 
(Updown, 01. jun 2018 18:29) 

Menadzerski je SMS.
(nista o nicemu, 01. jun 2018 18:56)

Ако си бот, онда си најбољи. Иначе, Грујић и Радоња, пре СМС, јер је он појма нема? Ја бих из Звезде пре повео Крстичића. Еј, Максимовић, Сулејмани, Фејса, Јојић не иду, а на списку су ова двојица?!. За Родића се слажем јер тај зна да игра фудбал.

Jim Beam

pre 5 godina

Super smo zaista, protiv Austrije psujemo Muslina sto gura Gaćinovića kako bi se prodao, a sada napadamo Krstajića što ga nije poveo. Da je na spisku verovatno bi bila priča zašto vodi momka koji je imao očajnu 2018.godinu za sada...Teško nam je ugoditi :-)

bmiles

pre 5 godina

Koga god je "otpisao" verovatno ima razloga.Nama 7 miliona selektora nikakav spisak ne bi odgovarao,mi izgleda znamo bolje.Selektor je odgovoran,on stoji iza toga i tacka.Kako li je tek selektoru Brazila koji ima 100 miliona selektora,mogu samo da zamislim!?Jos nesto,kao da ce sad Krstajic da prihvati vase prituzbe i promeniti spisak,ostavite se toga.Ima vremena za otpisanu 4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,koje pocinje u Oktobru.Ako smo znali da jedan golman mora otpasti,da je Nastasic povredjen,vrlo je tesko odluciti se koja dvojica ce ovoga puta biti izostavljena.Krstajic je presudio,valjda on zna bolje,a nepravde ce biti uvek,mada ne verujem da ce se i ova dvojica "srecnika" sto su otisla puno naigrati!

sas

pre 5 godina

P.P.S. A i cinimi se da nih vise boli sto je Radonja presao u zvezdu posle njihove omladinske skole nego sto je na spisku za SP!! Nemojte tako ljudi, osvestite se!

Dusan kg

pre 5 godina

Vi sto pricate da Gacinovic igra redovno nemate pojma. Decko je cele sezone rezerva.
(Office, 1. jun 2018 19:46)

Gacinovic 29 utakmica u prvenstvu i 4 u kupu.Da se ja pitam najeftiniji polovni mobilni bi kostao 2000 evra,a internet 1500 evra mesecno ,da ovakvi kao ti u zivotu ne ostave ovakav komentar.

Dusan

pre 5 godina

Odbrana skupljana s koca i konopca, nisu nikad igrali zajedno. Rukavina na spisku, Grujic pre Maksimovica uzas. Radonjic pre Sulejmanija. No menadzeri su svakako uticali samo se nadam da Krstajic zna po nesto o taktici inace smo gotovi. Da pohvalim ofanzivni deo tima. Odbrana ce tesko da se uigra do prvenstva. Ocekujte kiks golove.

nista o nicemu

pre 5 godina

Kostic ispred Gacinovica? Ajntraht je dva puta zaredom bio u finalu nemackog kupa, dok se Hsv bori da ne ode u drugu ligu. Cudna merila, obice nam se u glavu, Gacinovic je zasluzio, zabijao je i u kvalifikacijama
(Mekando, 01. jun 2018 20:43)

Ne igraju istu poziciju, aman zaman vise.

ccc?

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=-O43T_Xjmmo


Neko ima nesto protiv Nikole Milenkovica?? Veliki borac, cvrst u odbrani, odlican u skok igri i ima veoma brz prvi korak gde cesto iz odbrane zna da dodje do blizu 16? Odlicno resenje umesto povredjenog Nastasica tako da ne znam sta neki pricaju?

koma

pre 5 godina

Sta ste se uhvatili za jednog igraca, i to rezervnog koji pitanje da li ce uopste zaigrati. Ostaju te manje dileme da li Grujic ili Gudelj, odnosno Mijat ili Radonjic, ali to su nijanse u pitanju i vise razlika u stilu igre i koncepciji koju zeli selektor nego li u kvalitetu. Tako da nema potrebe to polemisati, jer je glavnica spiska na mestu i bez zamerke. Problem je jedino sto je dosta debitanata i nisu uigrani, ako 'kliknu' mogu se ocekivati i dobre igre, videcemo... Bar imamo cemu da se nadamo.

duki

pre 5 godina

Postujem sto je reprezentacija podmaledjena toliko koliko.... ali selektor nije ispao korektan kada je izostavio neke igrace koji su tu od pocetka mislim na fejsu, gudelja ( pa neka je losa forma ) , onda zasto nema maksimovica on bi bio jako dobra rezerva na mjesto stopera ( a i igrao je kvalifikacije) , takodje gacinovic je neopravdano izostavljen , mozda je basta zbog solidne sezone i iskustva trebao da ide, slazem se sto je otpao maksimovic decko u valensiji nije odigrao 90 miniuta citave sezone kao ni obradpvic koji u amderlehtu nije imao bas neku sezonu i da ne znam sta ce rodic na SP

Champs

pre 5 godina

Dobar tim! Idemoooo! SRECNO! Radonjic je joker koji ce svojom brzinom trebati vise nego Gacinovic u odredjenim momentima, to je ipak turnir. SRBIJA!!!

iskrenost

pre 5 godina

Ovako cele sezone pratim Franfkurt zbog Mariusa Wolfa i Boatenga koje bas gotivim kao igrace. Gacinovic nikakvu razliku na terenu ne pravi Na primer Rebic je za klasu bolji igrac bez ikakve sale trenutno zato je Gacinovic tamo na klupi do gola protiv Bajerna decko igrao nikakvu sezonu sto je i sam priznao i mozda je bio najslabija karika u Frankfurtu koji igra jednu od najboljih sezona u istoriji kluba ovo je realnost i cinjenica. Gacinovic je izuzetan igrac sa potencijalom ali u izuzetno losoj formi. Ali i u takvoj formi je bolji od Kostica realno. A Radonjic je veci potencijal i od jednog i drugog ali je mnogo gresio u karijeri al vreme ce pokazati. Pa sva trojica da igraju na EP za dve god.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@skr, Rodić je imao sjajnu sezonu, to samo ostrašćeni mogu da ospore. Bez ikakvog kiksa, naročito na evropskim i derbi utakmicama. Kao rezervni bek(mada možda i Toške bude pre njega) je više nego dobar. Obradović igra u precenjenoj belgijskoj ligi sasvim skromno i imao je dosta povreda. Teško će Rodić prodati u skorije vreme jer Milojević traži odbranu na okupu, osim Letaleka koji je davno otpisan. Suma sumarum, ja garantujem za momka;-)

danijel

pre 5 godina

Kakvi god da su, moji su. Mislim, svako od nas ima neko drugacije misljenje i to je po meni normalno. Ono sto nije nirmalno jeste da odmah krenemo hejtovanje, razne teorije i tome slicno. Prosto, na pocetku puta po meni treba reci srecno momci i hrabro pa kako bude...
P.S. po meni , okreni obrni, to je to, ako je moje misljenje opste i vazno. Sasvim korkektna ekipa.
i jos jednom srecno momci i samo hrabro pa sta bude ?

Milan

pre 5 godina

Meni je na ovom spisku samo Grujić višak. Dečka smo prodali u Liverpul ne znamo ni sami kako. Žao mi je što ne ide Gaćinović, ali i Radonjić je imao dobru sezonu i zaslužio je SP. Sve u svemu, bez brige, uz mnogo sreće 1/8 finala. Realno, 1-3 boda.

Nenad

pre 5 godina

Selektori, naš pogled je onaj spolja a Krstajić ima onaj iznutra.
Ko od nas zna u kakvoj je formi Gaćinović u odnosu na Grujića, koji je za ovo vreme u Liverpulu sigurno snažniji i bolji nego onaj kojeg pamtimo iz Zvezde!
Ko zna kakav je zdravstveni bilten njih dvojice?
Ko od nas zna šta mogu da pruže na terenu njih dvojica u kontekstu ideja koje ima Krstajić?
Namerno spominjem Grujića kao Gaćinovićevu alternativu izbacivanja sa spiska jer bi još veća halabuka nastala da je bilo koji drugi igrač izostao Krstajićevom odlukom..
Krstajić bi poveo još 20 igrača da može ali se ipak morao odlučiti za jednog.
Ja i dalje pamtim Gaćinovićev važan gol u kvalifikacijama ali verujem da selektor zna bolje od nas.
Da li vam je palo na pamet da je možda hteo da izbegne čuvenu zvezdašku sklonost da uništi pobednički duh pred veliko takmičenje time što se opredelio za Gaćinovića umesto Grujića?
Možete li da zamislite taj napad na selektora? Ja mogu i te kako!
I dan danas pamtim predsednika Zvezde koji se pita "Kako da objasnim Stojkoviću zašto ga Ilija Petković nije zvao!?".
Konačno, ako SMS, Tadić, Matić, Ljajić i Kostić ne umeju, ko ume?!
Prema tome, navijajte ali se ne zanosite da ste selektori jer to niste ni u rođenoj kući.
Srećno!

Nikola

pre 5 godina

Rodic je decko morao da ide jer nemamo rezeevnog beka,kao i Gruja jer ko bi menjao Milivojevica ili Matica u slucaju povrede.Iskreno ocekivao sam da Maksa,Jovanovic i Nastasic(zbog povrede) ispadnu i mislio sam da ce Radonja ili Spajic ispasti.Bas mi je krivo sto Mijat ne ide iskreno mislim da je zasluzio.

Tostao

pre 5 godina

 Zalutao ti nekako Joveljić medju te silne partizanove igrače koje si nabrojao.
(Kontraš, 01. jun 2018 20:13)

Ma koliko da se smešnom čini srpska liga u fudbalu, na transfermarkt-u možeš proveriti sve podatke o većini fudbalera koji u njoj igraju, kao i to ko su im menadžeri.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Što se tiče Gaćinovića, mogao je da zameni Živkovića,Ljajića,Milinković-Savića i Tadića.Koga bi vi izbacili...
(Prosinečki, 2. jun 2018 10:45)

milinkovića-savića, naravno - em nije bolji igrač od nabrojanih em već kvari atmosferu!
kežman - vragolan...

Coa'

pre 5 godina

Stojković, Kolarov, Tošić(?), Ivanović, Milenković, Milinković-Savić, Matić, Tadić, Ljajić, Kostić, Mitrović. Respektabilan tim svakako. Koliko god mi se neke stvari (da budem blag) ne sviđale, naši smo, uvek uz Srbiju, pa šta bude! Samo da bude pozitina atmosfera u timu, i svašta je moguće. Velika šteta za Matiju, al' mlad je, biće prilike da igra na velikim prvenstvima (nadam se). Jedva čekam da počne!

pametnome dosta

pre 5 godina

Damir Kahriman - Miroslav Vulićević, Jovan Krneta, Milan Vilotić, Dušan Anđelković - Milan Smiljanić, Darko Brašanac, Stefan Babović - Predrag Luka, Miljan Mrdaković, Marko Šćepović

goblin

pre 5 godina

Radonjić je isforsiran,zna se od koga(navijam za Zvezdu),nema kvalitet za SP,ali sam siguran da mu Krstajić nece dati ni minuta u Rusiji,to se zove kompromis na srpski nacin.Ko zna sta se krije iz "slučaja Nastasic",selektor ce reci povreda,ali...Mislim da je Mijata trebao da vodi,moze da igra na vise pozicija u timu.Najveći problem je odbrana.Mislim da predsednik nece morati da trosi onih 10 miliona...

Биг Хеад

pre 5 godina

Против сам Кокезе и Крстајића али имам осјећај да ћемо играти финале са Португалом и изгубити ...Србија!!!!!!

Zed

pre 5 godina

Oprosti nam Maksimoviću, tvoj gol u zadnjoj minuti protiv Brazila nam ništa ne vredi. Oprosti nam i ti Gaćinoviću. Nama više vredi Grujić koji ni u Cardifu nije sposoban da izbori nastup.

Spisak je ipak dobar

pre 5 godina

Ovde pola diskutanata ne zna ni na kojoj poziciji igra koji igrač. Govore da Grujić treba da otpadne a on je jedina zamena za poziciju zadnjeg veznog koju imamo ako bi izostali Matić ili Milivojević (obojica će biti starteri tj. biće na terenu istovremeno). Mislim da je Gaćinović trebao da bude na spisku ali on nije igrač koji pravi neku bitnu razliku pa da sad kažemo da reprezentacija nije ista sa njim i bez njega. Imamo mnogo opcija na krilnim pozicijama.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima.  
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli.
(ninepi, 01. jun 2018 18:43)

To je što je.
Da je otpao neko drugi, opet bi bio skandal.
Zaboravljaš da Srbija ima oko 7.00.000 selektora, tako da svima sve bude potaman - nemoguće je.
A što se tiče granitne odbrane koju smo nekad imali - svaka ta granitna odbrana se provela kao bosa po trnju kad je došao turnir na red, tako da - to nam je što nam je.
Navijajmo za naše

kike

pre 5 godina

Sramota je sto ispalise Gacinovica da bi isao Radonjic...bas sramota.Ako je vec morao ici Radonjic zbog izloga, sto je usud balkanskih reprezentacija, onda je trebao ostavit Grujica, pogotovo sto je Gacinovic u ove 2 godine vrlo cesto jako dobro odigrao na poziciji zadnjeg veznog u Frankfurtu.Maksimovic je vise zasluzio od Grujica, takodjer.

Bogdan

pre 5 godina

Uvek je teško saopštiti ko otpada. Muslin da je ostao, poveo bi Gaćinovića ali Sergeja ne bi poveo. Ovako mi se čini da je ovo manje zlo. Dešavalo nam se da imamo najboljeg strelca lige u državi u kojoj se održava SP pa da ga selektori nisu pozvali (A. Drobnjak, V. Lukić 1998 i M. Pantelić 2006). Brazil da je imao Ramba Petkovića sa 38 godina, ne bi ga ostavili kod kuće, kao mi 2010. To je bila katastrofa kao i "pripreme" na kojim se povredi glavni odbrambeni igrač (Đukić, Vidić). Pritisak menadžera je oduvek prisutan i teško je odupreti se tome, treba biti mudar. Da imamo Ćiru Blaževića, ova ekipa bi daleko dogurala. Najteže će biti sa Kostarikom, imaju motiv, napreduju i prva je najteža utakmica, Švajcarska je kao solidan klub koji igra KUP UEFA, bitno je da nas Albanci ne isprovociraju jer oni samo znaju da destabilizuju stvari, a ništa da naprave, a Brazil nije nikada bio slabiji jer ne igra kao Brazil već skoro 10 godina.

Srdjan

pre 5 godina

Secam se Svetskog prvenstva u kosarci, kada je prvi put selektor bio Sasa Djordjevic. Svi su pisali ,,zasto je ovaj na spisku, a ne onaj, bla, bla, bla...". Tacno je da ova zemlja ima milion ,,selektora", ali morate shvatiti da svojim komentarima cinite lose onim fudbalerima koji idu na prvenstvo. Potrebno je pruziti im podrsku. Nadam se da je Krstajic izabrao moralno, na osnovu svojih licnih ideja i svoje vizije koju ce ostvariti u Rusiji. Gledao sam reprezentaciju protiv Nigerije i akcije su bile vrlo lepe. Verujem u dobru reprezentaciju srpskog fudbala i zelim im sve najbolje. Cestitam svakom igracu na izboru, a onima koji su otpali da podnesu to sto bezbolnije i da svojim igrama u narednim sezonama da mogu jos bolje. Sto te ne ubije to te ojaca. Srecno momci!!!

marerakarera

pre 5 godina

Neverovatno.

Šatro guramo U20 ekipu, a jedan od jedina tri ili četiri igrača koji IGRA i koji je napravio dobru karijeru nije na spisku. Gaćinović je odlično odigrao svaku utakmicu, igrao na beku, u sredini i iya špica. Koji je razlog?
Ne podržavam napad na Grujića, dečko je jak i visok i dobra zamena i ima talenta, ali univerzalca kao Gaćinovića realno nemamo i ovo je velika greška. Ne menja se puno u suštini i možda ne bi igrao ali nam je potreban svaki dobar igrač. Ipak verujem u ekipu, i nadam se da ovo neće biti problem

Loznicanin

pre 5 godina

Izgleda da Radonjic i Zivkovic imaju jaceg menadzera od Mijata. Ne znam zasto je Grujica poveo,kad je zaista slabu sezonu imao.(pa makar isli i sa dva zadnja vezna samo) Mijata je morao povesti. Ili da je poveo samo dva napadaca,a vise krilnih,opet je moralo biti mesta za njega. Sta je,tu je. Menadzeri su cudo. Tandem stopera treba da nam budu Bane i Bleki. Iskustvo i mladost. Bolje nemamo. Zvezdas sam. Napred Srbija!

skr

pre 5 godina

Ima li neki bar polu-realan zvezdas da mi kaze iskreno kakvu sezonu je Rodic imao? Iskreno me zanima da li je upao da bi se prodao, jer su osatle opcije jos losije ili je stvarno najbolja opcija iza Kolarova (sto istina nije previse tesko).

panco

pre 5 godina

alo, hocu vjesti o reprenzetaciji... sta rade na treninzima, kako prolaze treninzi... alo pa prvenstvo pocinje za 2 nedelje... ja citava dva dana nisam procitao vjest o timu osim ove.

vrata

pre 5 godina

Auuuu...ne mogu da kazem ko je bolji ovi sto su ispali ili ovi sto su ostali...jedino mislim da je mijat pre gruje trebao da ide, ipak je viseigrao ai ofanzivniji je. Nastasic ocekivano, a Maksimovica mi je bas zao. Decko za primwr, bice vrhunski igrac,alijecinjenica da su drugi viseigrali, osim gruje naravno. Prvi put se moze reci da imamo spoj mladostii iskustva. U savezu i fudbalu kod nas je horor, ali uvek treba navijati za momke, nasi su i jedini koje imamo. Mnogo je orlica,i ako bude zadovoljavajuci rezultatu Kataru ocekujem boom.

рајко

pre 5 godina

па јел игра тај грујић у опште? ако не играш не би требао бити у селекцији. за настасића ми чудно али хајде ваљда крстајић зна шта ради. све се своди на прву утакмицу са костариком. три поена су обавезна. онда реми са имигрантима из швајцарске па на мечку бразилцима. долазак на првенство је успех...пролаз групе немцима у 16-тину је бонус!!! зна се ко побеђује и иде даље. у фудбалу обично нема много варијације осим у случају златне генерације коју ми немамо... зато само нас немојте обрукати. пораз од 1 или два гола су океј док год се трудите.

Dragan

pre 5 godina

Uzas je odstraniti Gacinovica. Paklen igrac. Ne moze se to pravdati vodjenjem Radonjica. Trebalo bi da su obojica na SP. Grujic je trebalo da otpadne.

Nathan

pre 5 godina

Naravno Radonjic pre Gacinovica jer je isto dati gol Macvi i Bajernu. Decko dao 2 gola na 7 utakmica u kvalifikacijama i tako da izgubi mesto. Ali sta se cudim pa i sam sam rekao ovde jos oktobra gledajte kako upada Radonjic u tim na ustrb nekog od ovih igraca. Za Rodica nikad nisam cuo ali ajde ako je toliko dobar zasto nije pozivan ranije nego debituje sad na svetskom? To sigurno utice na igrace. Drugo mnogi su trebali pre Grujica, Maksimovic koji je otpao, Fejsa, Bresanac itd... Stvara se negativna atmosfera stvarno ne znam sta im znace tih par miliona vece cene sto ce da prodaju igrace... Ali nama su Sivic i Muslin dobili otkaze pred prvenstva na koja su nas odveli u poslednjih godinu dana a upali Lalatovic i Krstajic koji su imali indenticnu izjavu gde kazu kako se dive nekom... Ako e tako postaje selektor u ovoj zemlji ok...

laki

pre 5 godina

Radonjić pre Gaćinovića? 
(Tuga, 1. jun 2018 19:05) 

totalno nebitno, niko od njih ne bi niti ce igrati
(djura, 01. jun 2018 19:35)

nije on na spisku da ne bi igrao.

...

pre 5 godina

Nekako mi nema logike da igrac koji igra u kvalifikacijama i ostavi dobar utisak(Gacinovic) bude van spiska za razliku od nekog ko nikada pre nije ni bio u reprezentaciji i sad putuje na tako veliko takmicenje...najvise tu mislim na Rodica iakao se decko preporodio u Zvezdi(inace sam navijac Zvezde)

Zvezdan

pre 5 godina

Stojković? Kolarov, Ivanović, Spajić, Milenković, Matić, Milinković-Savić, Živković, Kostić, Mitrović/Prijović, Jović. E to je moj izbor. Štoperima nisam zadovoljan ali nema drugih, realno Bane nije štoper, ali ako ga stavi na tu poziciju neću zameriti, usporio je možda na iskustvo na toj poziciji odradi dobro. Mitrović i Prijović su previše slični da igraju zajedno celu utakmicu. Jović nije bolji od dvojice pomenutih, ali bi se bolje uklopio u igru sa jednim od njih. Stojković, šta reći može biti dobar a može i katastrofa ali ipak bih ga stavio. E sad to jos zavisi i od Krstajićeve taktike, možda bude igrao sa jednim špicem, pa ubaci i Ljajića. Ja sam jedan od par miliona selektora Srbije.

обс

pre 5 godina

Битно је остати тим. Сви они који нису у 23 треба да путују на СП с репрезентацијом. Ти играчи то треба да разумеју. Крстајић је био одличан, моралан играч. Леви бек који је дуго, пре тога, недостајао репрезентацији. Нисам био за то да сада буде селектор али је тако. Сигурно је мерио повреде, форме, попуњавање линија, мотивацију, дупликате на одређеним позицијама итд. Дакле, сад треба хомогенизовати и мотивисати ових 23 . Игра се турнир. Играти на резултат, распоредити енергетску потрошњу и држати се циљне тенденце: играти и победити! Имамо квалитет. Никакви комплекси и дефетизам. Да ја играм у Русији мотив би ми био афирмација српског фудбала који је унакажен санкцијама деведесетих (од кога се српски фудбал још није опоравио) када Мијатовић, Југовић, Михајловић, Јокановић, Пикси... нису могли да репрезентују Србију а Шукер, Бобан, Просинечки, Јарни јесу Хрватску. Коме су још такве санкције уведене пре или касније? Ево шансе за потврду примордијалне српске "креације из Монтевидеа" у инат душманима.

Sve sami eksperti

pre 5 godina

Mijat treba da igra za CG ili Bosnu, ove nase ne treba vise da konstatuje!
(Rebraca, 1. jun 2018 21:44)

Hoće to malo sutra. Dečko ima 5 zvaničnih nastupa za A tim Srbije i ne postoje nikakve šanse da promeni reprezentaciju.

susx

pre 5 godina

Pre ce biti da ti ne znas o cemu pricas. U suprotnom, znao bi da Matija i Bleki igraju na razlicitim stranama terena, te potonji ne moze nikako biti resenje za povredjenog Nastasica, a kamo li "odlicno."
(Ukratko, 01. jun 2018 22:32)

A bice da i ti nisi gledao posto je Nikola igrao neke utakmice na mestu levog stopera (protiv Napolija na primer)

Pavle Paun

pre 5 godina

Mislim da bi puno značilo za naš fudbal da se Krstaja konsultovao sa Predsednikom Vučićem pre nego što je izašao sa spiskom putnika za Rusiju. Predsednik bi mu sigurno dao korisne sugestije i savete. Nije mali broj utakmica koje je Predsednik uživo gledao, posebno kad je bio mlad dok je fudbal bio lep i više od igre.

Boris Banović

pre 5 godina

Znam da smo svi mi selektori, a samo jedan je odgovoran ! Ipak, Gaćinovića izostaviti je tužno i ružno ! Takav naboj energije i probojnosti nema ni jedan drugi igrač ! Šteta !

slaninar zapad

pre 5 godina

Gaćinović nije igrao za blizance, to mu je najveća mana. To je bila mana i Sergeju cele kvalifikacije. Nemaš menadžera koji je spreman da se tali sa savezom, pa možeš da briljiraš i onda na SP ipak ide onaj koji žulja klupu u Kardifu. Mijate, glavu gore, slaninari su uz tebe. Možeš da budeš ponosan na sebe. A ovi što te ne vode neka im je na čast. Pogotovo ovaj sa pozamašnim selektorskim iskustvom što se sigurno i lično iznenadio kada je dobio sastav koji je trebalo da pročita. Nepravda sigurno boli jer je pitanje kada ćemo se opet kvalifikovati. Niko ne bi smeo da zameri ako bi ti rešio da igraš za BiH ili Crnu Goru. Ivanić je vrlo slično prošao, odbio je blizance i rečeno mu je da reprezentativni dres Srbije može da zaboravi. Zato je sada perjanica reprezentacije Crne Gore.

Sloba

pre 5 godina

Mislim da je moralo biti mesta za Gacinovica, pa i donekle Maksimovica. Ajde kontam Nastasic zbog povrede nije, golman ocekivano. Ali Grujic da ide koji nista spec nije pokazao ove sezone je po skandal.

negativna selekcija

pre 5 godina

Gaćinović ne ide, a idu Radonja i Gruja, hahaha čist kriminal. Nemam ništa protiv ova dva lika, naprotiv, ali trenutno nisu bolji od Mijata, a ni od Fejse. Šteta za Nastasića.:(

ja

pre 5 godina

Alo ljudi sta se palite. Grujic i Radonjic nece osetiti ni minut na terenu pored SMS-a,Matica,Ljajica,Tadica,Milivojevica i Kostica. Tako da dodje isto, svejedno ko ce sedeti na klupi. 
(Sasa, 01. jun 2018 18:46) 

druze, protiv Kostarike ulazi u drugom pol. Grujic ili Radonjic. Cujemo se posle tekme.

Kontraš

pre 5 godina

Spale, 01. jun 2018 18:52)pa jel to merilo??? Jedan Mijat igra u Bundes ligi odlicno a ovaj u beton ligi. Svasta.
(ja, 01. jun 2018 19:03)A kad je prvi golman iz beton lige onda sve ok?

Zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Jeste da nemaju pojma sa fudbalom, ali zato ne da znaju ko treba, a ko ne treba da ide na SP , pa to nije normalno!
To je taj "mozak"...koga god da je Krstajic izbrisao nasli bi se "mozgovi" da mu objasne,a i nama da to nije dobro. Koliko Murinja ovde na sajtu pa to nema nigde

kole

pre 5 godina

Ima li neki bar polu-realan zvezdas da mi kaze iskreno kakvu sezonu je Rodic imao? Iskreno me zanima da li je upao da bi se prodao, jer su osatle opcije jos losije ili je stvarno najbolja opcija iza Kolarova (sto istina nije previse tesko).
(skr, 01. jun 2018 19:19)

Nisam uopste zvezdas i nemam pojma previse o tome kako je Rodic igrao, ali Obradovic ima nekih zdravstvenih problema, nije fit pa je Rodic upao umesto njega. Nije on poguran sigurno ali Radonjic jeste, ima jaka ledja iza sebe

kole

pre 5 godina

Ocigledno da je najveća mana Nemanje Radonjica gol u derbiju.
(Aca, 01. jun 2018 19:15)
Bekovi i centralni bekovi Partizana su rupe tako da to nikako ne moze da mu bude plus.

nosferatu

pre 5 godina

Sta ocekivati dalje, kad su od pocetka pravljene neshvatljive greske i cudne odluke. Ovde pricaju kako Mijat ne bi ulazio u igru...gluposti. A Radonjic ce da ulazi??!! Drugo, Nastasic se ne bi oporavio ni za jednu utamicu?? Ne verujem. A i to samo znaci da sam Krstajic ne veruje u prolazak u drugi krug.

Ivan

pre 5 godina

Čisto sumnjam, ali da li "selektor" ima neki procenat od prodaje ovih igrača koji treba da se prodaju? 
+ za da i - ta ne
(jd, 01. jun 2018 18:28)

koji selektor - ceo savez

Mailman

pre 5 godina

Gacinovic i Radonjic su trebali da idu obojica, posto su imali sjajne sezone. Trebao je Grujic da otpadne, decko jedva da je igrao ove sezone

BeKo

pre 5 godina

"Znate da je sve otišlo dođavola kada vidite da je najbolji reper belac, a najbolji golfer crnac".

Charles Barkley

A Srbija prvak sveta.

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Mijatu su obrazlozili verovatno sa „imaš dobar klub i dobar ugovor“! Čovek razvalio Bajern, mada ruku na srce nije bio standardan u prolećnoj sezoni.

Borisbl

pre 5 godina

Radonjic ide da bi sjedi na klupi, a Gacinovic koji je osvoji kup njemacke i odigrao odlicno u timu koji je bio najprijatnije iznenadjenje bundes lige nema mjesta???? Mijat bi bar ima sansu da udje i odigra koji minut a i moze po potrebi da zamjeni i Ljajica i Kostica i Tadica i mislim da kao 8grac najvise moze da se uklopi i da da u tandemu sa Sergejom...

Sch.One

pre 5 godina

Pazi otpisani gacinovic koji i za rep i u nemacku pravi lom i neca maksimovic koji jedini ima pregled igre bolji od sergeja. Ajde nastasic razumem povreda i ovaj golman ima vremena za njega . Ali ova dva nikako nije smeo. Pa koj ce ti pet defanzivna srednjaka sta je grujic imao bolju sezonu od maksimovica cak sta vise maksa je bolji fudbaler zlatni orlic koji je u finalu zabo gol. I totalno neshvatljivo sto se tice gacinovica totalna nebuloza da pre njega ide recimo ovaj iz zvezde decko. Jeste brz jeste mlad pa boze moj ima za njega vreme nek se dokaze kao mijat u jacoj ligi jer nasa liga nije merilo kvaliteta. No dobro nek je sretno momci i srce na teren !

Lala iz Banata

pre 5 godina

Ja za ovaj i ovako sastavljen tim stvarno ne mogu da navijam.
(el_pistolero, 01. jun 2018 18:54)

Pa nemoj, niko te ne tera.
Imaš još 31 reprezentaciju na SP.
Mi ostali, bez obzira na sve, hoćemo.
Sportski pozdrav

STEVO

pre 5 godina

Sve je to manje više ok pošto nemamo puno boljih igrača, ako Lukića ne računam kad su mladi u pitanju, tako ajde da ih podržimo. Republika Srpska je uz našu reprezentaciju!

Mekando

pre 5 godina

" Steta sto je otpisao Maksimovica. Mali se nije naigrao u Valensiji, tako da sam verovao da bi cak mogao i da igra u Rusiji, ne samo da sedi na klupi. A i zaduzio nas je onim odlucujucim golom protiv Brazila. Izglada da u FS zaduzivanje se vrsi u nekim drugim vrednostima.   
I jos nesto, odbrana ce nam biti rupa, posle mnogo godina kad smo imali granitnu odbranu. I za to ce poprilicno biti kriv selektor (na primer, dve utakmice pre pocetka SP, on nije razigrao golmane. Sta ako se na primer povredi Stojkovic, ionako je do skoro bio povredjen. Hoce li mali Dmitrovic prakticno debitovati na SP?). Zivi bili pa videli. 
(ninepi, 01. jun 2018 18:43) 

To je što je. 
Da je otpao neko drugi, opet bi bio skandal. "

Svetski prvak nece sigurno postati neko sa 31 ako vec nije nego neko sa 21. Koliko god ne moralo bi se svezoj krvi dati mesta a ne pregazenim fudbalerima.

Kinaski

pre 5 godina

Odbrana mi bode oči, najslabiji deo naše ekipe, ali sam uvek govorio da je sredina najbitnija. Solidan napad i solidna odbrana uz jaku sredinu garantuje uspeh. Samo pitanje je koliko nam je sredina zapravo jaka. Stalno se tu nesto menja, ali zadovoljan sam sa ovom postavom.

Kontras

pre 5 godina

Pre svega, ostavimo klupsku pripadnost kad je reprezentacija u pitanju. I meni je zao sto Gacinovic ne ide, ali nisu on i Radonjic kljucni srafovi, pobogu. Ovako.

Golmani: to je to, bolje nemamo. Nadam se da ce Stojkovic biti u formi.

Odbrana: najproblematicniji deo tima, ne znam sta da kazem. Mozda Kolarov - Milenkovic - Ivanovic - Rukavina. Mozda i ovaj Tosic umesto Milenkovica. Ovakva odbrana zahteva dva zadnja vezna ispred uvek.

Vezni red: Matic - Milivojevic - Tadic - Sms - Kostic. I ostali su solidni. Najjaci deo tima.

Napad: To je to. Mitrovic. Umesto njega Prijovic i Jovic kad zatreba.

Ajde sa srecom.

Dragan

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto je Muslin izgubio mjesto glavnog trenera Srbije.
Ovaj Krstajic, daj boze da nesto uspe, ali vrlo tesko.
Ovaj tim koji vodi u Rusiju
nema mnogo sansi, daj
boze da gresim, ali jedva
cekam prvi mec.Idemo
braco srbi.Sretno vam bilo

Rema

pre 5 godina

Prvo, Mijat (kojeg strasno cenim) igra na poziciji iza napadača, u formaciji 4 4 2, ili u veznom redu.
Dok su Radonjić i Živković krila...
Dakle mi ćemo verovatno igrati u formaciji 4231, Gaćinovicu su tu konkurencija SMS, Ljajić, Milivojević, Grujić itd...
Dok nam po levom krilu ili krilnog napadača igraju Kostić Radonjić... Treba imati znanja da bi se sastavio tim, vodio i pravila ujednačena i balansirana formacija...
Iskreno mislim da je u našoj selekciji najproblematičniji Kolarov, koji je skloniji napadu, tako da štoper koji igra do njega mora da radi za obojicu...
Videćemo kako će Krstajić rešiti taj problem, jer Roma po njegovoj strani prima najviše ali i daje najviše golova...

hmm

pre 5 godina

Sve sve ali Radonjić pa dobro mora da se proda
(Koja, 01. jun 2018 20:17)

Da bi se prodao moraće da se vidi na terenu...a on će SP da gleda sa klupe,kao što bi i ovi momci gledali.
Mada,smatram da je za Mijata moralo da ima mesta.

ozymundias

pre 5 godina

Ne znam šta treba da se dogodi (providjenje neko valjda) pa da nasa odbrana bude na nivou. Tipa da neki ludi duh udje u Baneta, Kolarova pa i Stojketa. U suprotnom, bićemo bušni sa svih strana i neće nam pomoći koliko-toliko solidna sredina terena.
Voleo bih da Kostić i Tadić odigraju kao sa početka kvalifikacija, SMS opravda svu frku oko njega, Mitar nastavi seriju. Ako svi budu 100% (što je naravno jako teško ) i uz malo sreće možemo kroz grupu.
Što se tiče klupe, sve jedno je, Radonja ili Mijat. Tu glavnu reč vode menadzeri i oduvek bilo tako.

jedan od mnogih

pre 5 godina

i da je pozvan Gacinovic umesto bilo koga ne bi bilo neke razlike...necu reci da je navijacko komentarisanje vec ostrasceno...ako budu ginuli na terenu ima da ginem i ja pored TV-a....ako ne budu necu ni da gledam i kraj....od nervoze mi je secer inace visok

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Samo Gacinovic da ide umesto Gruje ili Radonje i to je to... Ali mislim da nam je to manji problem od odbrane ali dobro...

Englez

pre 5 godina

žao mi Gaćinovića ali ne bi on uopšte ulazio da igra. Dobro da barem Jović ide, prvih 11 se zna, stojke Bane, Tošić , Rukavina, Kolarov, Matić , Milivojević, Sergej, Kostić/Ljajić , Tadić i Mitar
protiv kostarike možemo i bez Milivojevica ali sa svicom obavezno igra

Tostao

pre 5 godina

Da većina komentatora malo ozbiljnije prati domaći fudbal znala bi da je Nemanja Radonjić klijent menadžerske agencije Branka Radovanovića. Klijenti iste agencije su Uroš Đurđević, Nikola Milenković, Petar Grbić, Abu Oumaru, Đorđe Jovanović, Svetozar Marković, Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i mnogi momci mahom iz omladinskog pogona FK Partizan.

Jedan od glavnih saradnika ove agencije bio je legendarni čika Dušan Trbojević Trba.

Kako je Radonjić na spisku zaista ne shvatam i ne bih da lupam glavu zbog toga, nadam se da će pokazati da je vredan poziba. Navijač sam Partizana, žao mi je Gaćinovića, Nastasića i Nemanje Maksimovića i želim im da putuju na SP u Katar zajedno sa Milikovićem, Jovanovićem, Gajićem, Pantićem, Joveljićem i ostalim nadolazećim nadam srpskog tima.

Ne zaboravite da ovo nije konačan spisak. Promene na njemu su moguće do dan pre početka prve utakmice.

DisordeR

pre 5 godina

El krenulo kukanje sto ovaj, sto nije onaj itd? Inace da je onaj iso umesto ovog, a ovaj umesto onog da bi u najgorem slucaju dosli do polufinala..

baobab

pre 5 godina

Setite se kosarke, nadam se da je i Krstajic shvatio recept Djordjevica...Mada nisam siguran u to realno! Ali treba imati igrace koji ce ceniti i to sto su na klupi i ne stvarati jos veci pritisak timu... I da su posli Maksimovic i Gacinovic igrali bi isto koliko sto ce i Radonjic i Grujic! Maksimovica zaista volim, zasluzio je jos na onom svetskom za mlade, ali realno jako je malo igrao u Valensiji... Prosto su ga progutali brzom igrom, za njega je Italija po meni, da moze da stane na loptu pa lepo, polako razigrava i plete... Ako cemo svu cetvoricu gledati, Grujic je najmanje zasluzio, Mijat najvise, ali kazem jos jednom, NADAM se da postoji razlog za to,i da ce bolje podneti klupu... I sto neko rece, tu i nije neki problem, najveci problem je odbrana za razliku od prethodnih godina...ne zna se ni prvih 4, a kamo li ko ce uci kao eventualna zamena, a da ne donese nesro gore i ne daj Boze kiksne... Nadamo se najboljem, ali i ne ocekujemo da bas igramo bajno (nismo ni do sada realno...)

Olimpico

pre 5 godina

Igrama u klubu i povremeno u reprezentaciji Gacinovic je zasluzio poziv, za razliku od Grujica koji je redovno na klupi, istina je da nisu bas ista pozicija, ali u svakom slucaju Mijat je trebalo da bude na spisku.

Stefan

pre 5 godina

Jovanović i Nastasić(zbog povrede) su očekivani. Izostanak Maksimovića me je iznenadio, ali mislim da je ispravna odluka. Gaćinović je definitivno zaslužio da ide

Lucifer

pre 5 godina

Veci nam je problem neigranje Nastasica spram ovih koje je otpisao, na tim pozicijama imamo bolje i iskusnije. Bice vremena i za mladje kada na jesen krene Liga Nacija pa polako...ionako ce neki posle svetskog zavrsiti sa reprezentacijom.

Negativni

pre 5 godina

Krstajić Mladen je presekao tortu. Pojeo parče. Posle je otišao na jednu benzinsku pumpu, gde su mu dali nekakav spisak. Pa su ga odveli, Krstajić Mladena, pred neke kamere i mikrofone, pitali ga tamo: "Jesi li presekao, Mladene?" "Jesam", rekao je, "presekao sam." "Onda, čitaj." Krstajić Mladen je pročitao spisak. Potom je uzeo makaze i presekao ga, taj spisak. Krstajić Mladen je presekao. Više puta.
(Radovan Jakšić, 1. jun 2018 20:49)

Divna literarna opservacija, gos'n Radovane. U Harmsovom stilu, rekao bih. Sasvim sukladno avangardnoj psihozi vječno vezanoj za naš nogometni ugodjaj. Slutim epski natječaj u našoj skupini :-)

jд123

pre 5 godina

Gacinovic je tip igraca kao sto su Ljajic, Kostic, pa mozda i Tadic, a njih trojica su bolji.
(Nikola, 01. jun 2018 18:30)

За разлику од њих тројице, Гаћиновић може играти и друге позиције. У Франкфурту је играо нпр и задњег везног. Ако се не варам, против Грузије је играо десног бека и постигао гол. По мени на тој позицији је играо боље од Рукавина.

За таквог универзалца је морало бити места.

Moca

pre 5 godina

Tandem Mitrović - Jović bi mogao da bude dobar uz dobru adekvatnu pomoć krila, tj Kolarova i Živkovića, a sam Jović je potencijalni džoker. Od Rukavine ne treba očekivati puno, dovoljno je da ne kiksira. Ključ naše igre će biti u triu Tadić - SMS - Matić. Na papiru sve deluje korektno, videcemo stanje na terenu.

Doktor

pre 5 godina

Tako je Krstajicu! Naravno da necemo da vodimo "zlatne" orlice, jer oni su mnogo rizicni. Svakojake glupe ideje bi mogle da im padnu na pamet. Npr, da pobede Brazil! I sta onda?! Treba da se narod navikne na pobede u fudbalu, kad svi znamo da ste napravili sega-mega uspeh kad ste se plasirali medju 32 na svetu... A da, pa ti se nisi ni plasirao, to je bio onaj drugi sto su ga oterali da bi ti preuzeo, a on te doveo da mu budes pomocnik... Srpska posla...

Perperius

pre 5 godina

Za sva vaša pitanja, odgovor je samo jedan: korupcija.
Prestanite se čuditi iznova i iznova, shvatite da živimo u ekstremno korumpiranoj zemlji...

рајко

pre 5 godina

како то? ко ће сад да исправи грешку у панини албуму кад ми је мијат једна од сличица

Liverpool FC

pre 5 godina

Ima vremena za otpisanu 4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo,koje pocinje u Oktobru.
(bmiles, 1. jun 2018 19:47)

Kvalifikacije traju od marta do novembra 2019.godine,a plej of se igra u martu 2020.Od septembra do novembra ove godine igra se Liga Nacija.

DS

pre 5 godina

Navijam za zvezdu i mislim da je bruka sto gacinovic ne ide umesto radonje , realno je gacinovic bolji i zasluzio je poziv ...radonju guraju menadzeri al ion je zasluzio poziv ... moralo se naci bolje resenje da podju i jedan i drugi
(marko, 1. jun 2018 23:34)

I ja navijam za Zvezdu,Radonjic je zasluzio ali Grujic nije!Konacno krenuo nesto malo da igra u Kardifu i dobija sansu umesto Gacinovica koji je bio odlican u kvalifikacijama?Smesno....

Negativni

pre 5 godina

Muslin je morao da ode zbog SMS-a. Platio je ceh zbog svog ega ili cega vec ne. Potpuno zasluzeno. To je kao kada selektor Portugala ne bi zvao Ronalda, ili Argentine Mesija. Prosto ne moze da prodju takve stvari.
(Vlada, 1. jun 2018 20:00)

Misliš valjda kao kad selektor Švajcarske ne bi zvao Šaćirija ili selektor Gabona Mbvanu? To ti je sinko mnogo bolje poredjenje.