Subota, 26.05.2018.

22:59

Ronaldo: Mi smo pobednici, a to je najvažnija stvar

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo srećan je zbog pobede nad Liverpulom u finalu Lige šampiona, ali nije hteo da otkrije da li ostaje u klubu.

Izvor: MLJ

Ronaldo: Mi smo pobednici, a to je najvažnija stvar IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 5 godina

(Miloš, 27. maj 2018 13:05)
Sistem Lige sampiona je u grupnoj fazi pandan ligaskom sistemu. U grupnoj fazi se igraju po dva meca, s tim sto postoji jedna "mala" razlika - u pitanju su najkvalitetniji klubovi kao predstavnici liga iz kojih dolaze, a medju njima i najbolji od najboljih. I ne samo to, sistem ukljucuje i nokaut (dvomec) fazu koju (ukoliko ne dodje do iznenadjenja), po obicaju, cine najbolji timovi. Nakon cega nema "avgusta". Sto znaci da najbolji timovi iz Evrope (SVIH LIGA) u tome trenutku nakon otpadanja u osmini ili cetvrtini finala, kao u vasem slucaju protiv Rome, cine cetiri najbolja kluba koji se (opet) u dvomecu bore za finale. (: Ne potcenjujem Levante, "sprdali" su se sa Realom u Kupu, a jos vise sa Barselonom u Ligi koju su i potcenili davsi joj pet golova, isto onoliko koliko je Ronaldo osvojio titula u prethodno navedenom takmicenju. Da ih utisak nije omeo, bilo bi vise od petarde, siguran sam. Levanteova kadrovska moc ne moze da se meri sa PSZ, Bajernom, Borusijom, Juventusom i mnogim drugim klubovima. A Ronaldo ih sezonama unazad terorise.Zakljucak je jasan - Real je najdominantniji klub u istoriji Lige sampiona uz cetiri osvojene titule u poslednjih pet godina, od kojih tri zaredom. Iskreno, ove kolos-galimatijase koje si ispisao ne bih da komentarisem.Iskljucuju te iz bilo kakve ozbiljnije diskusije.Nastavi da se radujes uspesima protiv Betisa, Djirone i Malage, posto vise to ne mozes ciniti ni protiv Levantea. Ostavi se Reala i LS.Sve najbolje.

Dado Simic

pre 5 godina

Zreo za neki kineski klub. Oni sad placaju sakom i kapom, http://www.robaizkine.com u narodu poznata kao sportska kineska penzija :-D ne znam sta mu zaista vise znaci ova arogancija i zasto se tolerise. Mada on je igrac koji sigurno klubu isplacuje sam sebe.. i vise..(dresovi itd...) i on to vrv zna i hoce svoj deo kolaca!

osmiputnik

pre 5 godina

A Mesi osvojio 4 LŠ, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LŠ, a gde je Ronaldo u Primeri?
(Realan, 27. maj 2018 10:57)

A kako je to mesi osvojio 4 LS? Aj da si rekao 3 sto i jeste al 4.. bas me zanima ta cetvrta

Miloš

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05) Ne potcenjuj Levante,ipak su se posprdali sa Realom u Kupu Spanije. Igra se Primera cele godine,po dva meca sa Realom,Barsom,Atletikom,Seviljom,Valensijom i ostalima i tu nije dovoljno da odigras 3-4 dobre utakmice,da u jednoj u kojoj si los imas sportske “srece” da najveci kasapin modernog fudbala povredi najboljeg igraca ove sezone,da u drugoj u kojoj si los dobijes penal u 93-em koji se NIKADA ne bi sudio protiv Reala...ruka Marsela,ono gursnje Levandovskog i jos gomila situacija iz samo ove sezone...Samo jedan od 8 mogucih trofeja ima Real u Spaniji u poslednje 4 sezone,daleko su oni od realno najboljeg tima i nekakve dominacije,vestacki i parama napravljena UEFINA prica.

Piksel

pre 5 godina

Daleko od toga da ste vi pobjednici... Planski startovati svako malo na najboljeg igraca dok ga ne osakatis da ne moze da nastavi da igra, a uz to i potplatiti protivnickog golmana da ne postoji na golu je daleko od `pobjednika u sportu` mozda pobjednici prevare, pobjednici podmuklosti, pobjednici nista ljudi, pobjednici svega ruznog.....

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Najvaznije je sto nisi dao gol u finalu kao ni u polufinale oba meca.. Najveca prevara u fudbalu ikada 
.
(Sanzdak, 27. maj 2018 11:20)

Kako da da gol kad sudija nije dodelio penal? No penalty no Penaldo no party.

Sanzdak

pre 5 godina

Ima nevidjenu PR masineriju. Kako f? uce sta ce da kaze i kada.. Posto nije igrao finale jucer odma je pokusao da privuce paznju medija kako napusta Real i da ce to da objavi narednih dana.. Kada nemoze da se vidi na terenu to radi van .. Dakle ima strasan PR tim

fcrslj

pre 5 godina

Oce da umre od muke sto je Bejl dao onakav gol, smorio se ko pas, u trenutku ulaska lopte u mrezu spusta ruke u fazonu, jel moguce da je ovo uslo...
(mich, 27. maj 2018 08:04)

Jel moguce da si toliko zaslepljen, pa CR i Benz imaju skoro identicnu reakciju kod makazica Bejla. U trenutku kad lopta ulazi u gol obojica dizu jednu ruku u vazduh i odma se okrecu ka Bejlu i trce prema njemu...ali da smorio se covek sto je osvojio 5 titulu CL. Vidi se da hoce da pukne od muke... i verujte ostaje on u Realu jel zeli jos jednu titulu da u eri svog aktivnog igranja postigne vise titula nega vasa Barca, u doba kad, kako vi kazete barca dominira...e stvarno bas se smorio, sto je podigao jos jednom klempu

Sasa

pre 5 godina

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)


Ronaldo se video protiv Bajerna nebrojano puta do sada. Isto tako i protiv Juventusa, PSZ i mnogih drugih klubova. Suditi po tome je suludo i isuvise pristrasno. Mesi nije bio nevidljiv samo protiv Rome u tome dvomecu. Cesto mu se u Ligi sampiona dogadjaju Rome kada je potrebno da povuce tim. Skoro da ga nije bilo ni ove sezone, dao je oko sest golova i imao dve asistencije. U Ligi sampiona nema Eibara, Betisa, Levantea ili Djirone. Nije to spanska liga vec skup prvaka i naboljih klubova iz evropskih liga. To je razlika.... Zato Real Madrid ima tri uzastopno osvojene titule prvaka Evrope. A Ronaldo na kontu petnaest golova. Pozdrav i ostavi se praznih opravdanja. To je utesna prica. Uostalom on je osvojio ovo takmicenje.

kiki

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05)

Hoces da kazes da Mesi nije izbacivao Bajern, Junajted, Milan, Real, Arsenal, PSŽ, Siti itd tj. sve najjace klubove. Izbacio je i Celzi ove sezone.. Ronaldu se kao nije desavalo da ne povude tim kada treba? Gde je bio u svim onim godinama kada su Barsa i Mesi dominirali? Dok mu nisu doveli Iska, Modrica i Krosa nije mogao da dovede Real ni do finala. Gde je bio sinoc protiv Liverpula, Bajerna, PSŽ-a dok mu nisu svirali penal? Prosle sezone protiv Napolija, 2x protiv Atletika u finalu itd... I zar stvarno mislis da Barsa ne bi osvojila 3 LŠ zaredom da imaju toliku pomoc sudija kao Real/Ronaldo kad god im ne ide?

Magija, ne teretana

pre 5 godina

Kristijano Ronaldo = Rasel Vestbruk. Atleta, nestvarna statistika, neverovatni pojedini potezi... A onda malo zagrebeš i vidiš samo usiljenog egocentrika koji se smori kad njegov saigrač da gol, koji je 50% golova dao iz penala, a 30% tako što ugura loptu u zoni peterca, isto kao kad Vestbruk izgura svog centra da zabeleži još jedan skok. Ima najgoru realizaciju slobodnjaka, čitav film od isečaka isfoliranih faulova i driblinga u kojima zaboravi loptu. I kad već pominjete Mesija - to je čovek koji je magijom rešavao finala LŠ i raskrinkavao taj veliki Real, koji asistira sa navigacijom i dribla sa istom lakoćom kojom starleta prihvati Moet. I igrač koji golove proslavlja sa saigračima bez ikakvog likovanja.

Realan

pre 5 godina

ronaldo 5 liga šampiona ,Barselona isto 5.......
(penal, 26. maj 2018 23:38)

A Mesi osvojio 4 LŠ, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LŠ, a gde je Ronaldo u Primeri?

kiki

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05)

A gde je Ronaldo u dve utakmice protiv Napolija prosle sezone, protiv Bajerna kada se igralo 11 protiv 11? Sve golove je dao kada je Real ostajao sa igracem vise.. Gde je bio protiv Atletika i Sitija pre 2 sezone? Protiv Juventusa 2015? protiv Atletika u finalu 2014? U svim onim utakmicama pre toga kada je Real ispadao redovno u polufinalima? Dortmunda, Barselone, Liona itd? Puno vise je utakmica u kojima je Ronaldo nestao kada je najvise trebalo nego Mesi... Ronaldo se tek u zadnje 2 sezone poceo pojavljivati u velikim utakmicama, a pre toga ga nigde nije bilo, a evo sad je opet poceo da nestaje... Nista nije napravio protiv Bajerna i Liverpula.. Razlika je sto Real ima sudije i tim koji ce izvuci Real kada im ne ide dok Barsa ima samo Mesija i ako on nista ne napravi Barselona ce ispasti. To je tako vec godinama...

Realan

pre 5 godina

(Nikola, 27. maj 2018 00:00)

Druze, ne možeš stavljati Barcelonu u isti koš sa Realom. Razlika je što je i Barcelona bila oštećena u dosta utakmica u LŠ.. Kad se samo sjetim onog gola PSG-a (Ibrahimović) iz ofsajda od 2 metra protiv njih... Pa poništeni čisti golovi protiv Arsenala (Messiju), Citya 2x, Intera (Krkiću) ili neki ne svirani penali kao protiv Uniteda 2008 kada je i Scholes priznao da je Barca trebala biti u finalu i da ne spominjem još mnoge druge odluke koje su bile na štetu Barce... Ja ne kažem da nije bilo i odluka i u korist Barce u LŠ ali ih je jasno bilo i na štetu Barcelone. A Real je sasvim druga priča. Ovo što se radi iz utakmice u utakmicu i iz godine u godinu u korist njih je sramota na nogomet.

dinorg

pre 5 godina

Kako vas nije sramota da upoređujete mesija sa velikim Ronaldom i druzinom pa Ronaldo ima Liga sampiona kolko Barselona bre....
Sve pokazuje da je Ronaldo najbolji igrac koi je hodao ovom zemljom....to rezultati govore i brojke titula i golova...

mich

pre 5 godina

Oce da umre od muke sto je Bejl dao onakav gol, smorio se ko pas, u trenutku ulaska lopte u mrezu spusta ruke u fazonu, jel moguce da je ovo uslo...

Djordje

pre 5 godina

Реал дао ДВА гола после великих грешака нечег што се у Ливерпулу зове голман.
(Марко, 26. maj 2018 23:47)

Tako je,samo ko je doveo tog golmana iz Majnca za 5 miliona evra? Taj vas obozavani Flopp je najveci krivac za ovu bruku. Sesto izgubljeno finale za 5 godina.

osmiputnik

pre 5 godina

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)

Zato sto se nije video protiv Rome samo, zato je i dao 6 golova.. A ronaldo 15

osmiputnik

pre 5 godina

Činjenica je da je Mesi ove godine mnogo više pokazao nego Ronaldo. Odveo Barselonu prema titulu iako igra u slabijem timu nego Ronaldo, postigao je sam mnoge bitne golove npr. protiv Altetika iz slobodnog, najbolji strijelac i asistent je Primere. Odveo je Barcu i do trofeja kupa kralja, a u LŠ je izbacio Čelzi. U čitavoj sezoni jedina zamjerka mu je utakmica protiv Rome kao i čitavoj Barceloni. S druge strane Ronaldo ima puno više zamjerki. Nije osvojio Primeru iako igra u boljem timu nego Mesi, barem pola sezone ga nigdje nije bilo, niti je najbolji strijelac niti asistent Primere. U kupu kralja ništa, kao ni Bajerna i Liverpula u LŠ... Jedino dobro što je napravio je što je izbacio PSG uz pomoć sudija i Juve uz pomoć sumnjivog penala. Ako dobije zlatnu loptu i ove godine radi toga neka je ukinu.
(hmm, 26. maj 2018 23:55)

Ti burazeru si kopirao ovaj komentar na svaki sportski portal hahahha

james

pre 5 godina

(Sasa, 26. maj 2018 23:24) 

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)


mesi ispao u četvrtfinalu a ronaldo osvojio

nnnn

pre 5 godina

Zato sto se toliki pobednici ste osvojili 2 Primere u poslednjih 10 godina koliko si u Realu, a za to vreme se potrosilo vise od milijardu. Nijedan tim nije ovoliko guran u LS. Bukvalno, sudije su pomogle i u dvomecu as PSG-om, da bi sve kulminiralo protiv Juventusa i Bajerna. Jednostavno, Real bi ovo osvojio na ovaj ili onaj nacin. U to nije bilo dileme.

Mikii

pre 5 godina

Bio isti kao Mesi protiv Rome.
(Ja, 26. maj 2018 23:23)

S tom razlikom sto je Penaldo uzeo usatog, a Mesi otis'o kuci posramljen.

dinorg

pre 5 godina

Ronaldo osvoijo liga sampiona kolko cela Barselona u istoriji kluba 5 naprem 5 farsinih...pa uporedite ko je najbolji i istoriji ovog sporta, 120 golova u ligi sampiona...

Tarmi

pre 5 godina

Ronaldo jos uvek nije na nivou..tek mu je 5 zlatnih lopti i 5 osvojenih LS..Bice bolje Srbijo
(sanny, 26. maj 2018 23:49)

Kakve veze Srbija ima sa tim?

Stef

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem šta ljudi pišu ovde.. Fanovi Reala i Barse mi izazivaju kancer, zlo mi je od vas. Liverpul nema klupu, nema zamenu za Salaha, ni približno adekvatnu. Da bljuzgarija od Ramosa nije uradila to što je uradila, i da Karijus nije imao najlošiji dan na poslu otkad zna za sebe, bilo bi tu svašta. Liverpul je igrao solidno, pogotovo sa onakvm igračkim kadrom, protiv objektivno dosta kvalitetnijeg tima. Da je Salah ostao, pravio bi višak za Firmina i ovaj ne bi bio beskorisan ceo meč. A ovako, Lalana ušao da popuni mesto.. Prava šteta što je Real ponovo šampion, potpuno nezasluženo kad se sve uzme u obzir.

MasterMind

pre 5 godina

Bitno je da smo pobijedili, dali smo tri gola a mogli smo još... To je suština svega, naravno da će ljudi da ga opet osporavaju zaboravljajući da je on dao neke od ključnih golova na puutu ka finalu i ako gledamo globalno njega i Lebrona najviše pokušavaju osporiti. Zamjera im se što rade u teretani, paze na ishranu, treniraju a drugima pada sa neba... Kako da ne. Da li ostaje u Realu, možda, neko moje mišljenje je da odlazi i da bi to bio najljepši rastanak ali u svakom slučaju CR7 je neponovljiva gol-mašina. Mastermind je lijepo objasnio kako stoje stvari i pozdrav za njega a sad malo predaha pa SP, jedva čekam.
(brat Silvio, 26. maj 2018 23:53)

Pozdrav za brata! ;)

EFEMPE

pre 5 godina

Naravno da nije najbolji ove sezone ali ako se neko razume u fudbal ( a Zidana smatram da da ) onda bi trebalo da razumete Zidana zašto drži Ronalda u igri i onda kada je loš ( prema vašim mišljenjem)...da ne filozofiram dalje o drugim aspektima fudbala i važnosti imati takve igrače na terenu...

Dakle Ronaldo, Ne , nije zaslužio a kako to da niko ne spominje Marcela...koji svaki napad ide preko njega i koji je možda trenutno jači i od Ronalda, Mesija i Salaha zajedno!!!
Ne zato što vam smeta jer igra za Real.

Molim vas za malo razumevanja o ovoj fantastičnoj igri...

Real je Šampion!

Ra

pre 5 godina

Zasto spominjete Mesija? On se cuva za SP, LS mu se nije igrala... Mogu ja da navijam za Barselonu koliko god hocu, cinjenica je da je Ronaldo sa Realom ispisao nove strane istorije. A mi koji navijamo za Barselonu treba da se tesimo time sto Mesi daje 1.24 golova po mecu za razliku od Ronaldovih 1.10? Smesno.

Daa

pre 5 godina

Uteha za uefalonine navijace je to sto Ronaldo nije dao gol. To dovoljno govori o njegovoj velicini i vidim svaki njegov pokret na terenu pratite, svaku objavu na instagramu i prosto ne mogu da zamislim koliko vam je nabio kompleksa a i jos ce to raditi nije jos gotovo i ako ima 33 god.

sef strucnog staba

pre 5 godina

33

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
(MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Istanbul 2005.

Nikola

pre 5 godina

Je l pricamo o najboljem sterlcu koji je dao vise od 10 golova iz ofsajda? O coveku koji je dao preko 110 golova iz penala? Koji igra u klubu koji u dve sezone za redom pokrade Bajern iz Minhena, Juventus, Atletiko? O coveku koji je pada u finalu kada je vodio loptu..? Coveku koji nije imao prodor u zadnjih 3 sezone? O coveku koji se ne raduje kada saigrac da gol?
(andra, 26. maj 2018 23:46)

Opusteno brate. Mesi ce ga prestici po penalima, a sto se tice trofeja,pa barsa je pokrala sve LS pa nikom nista.

Sasa

pre 5 godina

Jel igrao ovaj hahahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Igor, 26. maj 2018 23:17)

# Link komentara

Ko? Mislis na najboljeg strelca u istoriji takmicenja, fudbalera koji je sa svojih petnaest golova cini se najbolji strelac i ove sezone, koji je ko zna koliko puta zaredom postigao vise od deset u istom? Ma kakvi, on nije igrao uopste. Sedeo je kod kuce a golove drugih sa kojim je uostalom u pojedinim trenucima losi Real Madrid sam doveo do finala. Ili se sada racuna samo jedan mec ili dva? Cisto da promenimo pravila zarad davanja smisla onome sto pises ti i vama slicni. Decko uzivaj i ne opterecuj se ti Ronaldom koji je osvojio cetvrtu titulu sa najvecim klubom sveta i jednu sa Junajtedom. Petarda u Ligi sampiona. Ma ne on ne igra uopste. Igrali su u finalu Mesi i Barselona. Isti onaj Mesi koji se skoro nije video u dvomecu sa Romom, a u drugom mecu je bio reprezentativni primerak duha.

seviljski berberin

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
(MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Ajde odmori malo, zabolecete glava od tolikog znanja.

Марко

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Када си све то написао, зашто ниси додао и да је Реал дао ДВА гола после великих грешака нечег што се у Ливерпулу зове голман.

finib

pre 5 godina

Opusteno Ronaldo, nisi bio na nivou veceras i u polu-finalu, ali si zato bio najzasluzniji za prolaz protiv PSZ i Juvea. 
Prozivaju te uglavnom navijaci Barselone, a Mesija u LŠ nema u romingu evo skoro 6 godina.
(Nikola, 26. maj 2018 23:31)

Navijac sam Junajteda 15g. i kazem da nije zasluzan. Zasluzne su sudije

ime i prezime

pre 5 godina

Igrao je Ronaldo,bio je sjajan u polju,mozda cak i bez greske odigrao,a u zavrsnici ispred gola poprilicno los danas... Uglavnom je obrunuta situacija,pa mu onda zamerate kako samo daje golove a ne ucestvuje u igri.. 5 LS, 3 zaredom,najbolji strelac takmicenja jos jednom, 33 godine covek, sta reci...

buu

pre 5 godina

Mnogi sanjaju ovako nesto ,alo tri uzastupna trofeja,rodjen je sa tim pobednickim duhom,mentalitetom kako u Junajtedu tako i u Realu,ne zna se jos ko ce odneti "kopacku",definitivno je u top dva za osvajanje,ajmo majstoreee

R9

pre 5 godina

Hteo sam da kazem svasta ali recicu samo ovo: Svaka cast Ronaldo na svim trofejima i ovom trecem uzatupnom ali zlatnu loptu pre Salaha pa cak i Mesija u ovoj sezoni nisi zasluzio kao individualnu nagradu.
#ZLATNALOPTASALAHU

brat Silvio

pre 5 godina

Bitno je da smo pobijedili, dali smo tri gola a mogli smo još... To je suština svega, naravno da će ljudi da ga opet osporavaju zaboravljajući da je on dao neke od ključnih golova na puutu ka finalu i ako gledamo globalno njega i Lebrona najviše pokušavaju osporiti. Zamjera im se što rade u teretani, paze na ishranu, treniraju a drugima pada sa neba... Kako da ne. Da li ostaje u Realu, možda, neko moje mišljenje je da odlazi i da bi to bio najljepši rastanak ali u svakom slučaju CR7 je neponovljiva gol-mašina. Mastermind je lijepo objasnio kako stoje stvari i pozdrav za njega a sad malo predaha pa SP, jedva čekam.

andra

pre 5 godina

Je l pricamo o najboljem sterlcu koji je dao vise od 10 golova iz ofsajda? O coveku koji je dao preko 110 golova iz penala? Koji igra u klubu koji u dve sezone za redom pokrade Bajern iz Minhena, Juventus, Atletiko? O coveku koji je pada u finalu kada je vodio loptu..? Coveku koji nije imao prodor u zadnjih 3 sezone? O coveku koji se ne raduje kada saigrac da gol?

MasterMind

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.

MasterMind

pre 5 godina

Ajde odmori malo, zabolecete glava od tolikog znanja.
(seviljski berberin, 26. maj 2018 23:38)

Slušaj ti berberine, samo neka mene zaboli. Nadam se da hoće, a tebi poručujem da se baciš na posao, jer mušterije već uveliko čekaju..

Nikola

pre 5 godina

Opusteno Ronaldo, nisi bio na nivou veceras i u polu-finalu, ali si zato bio najzasluzniji za prolaz protiv PSZ i Juvea.
Prozivaju te uglavnom navijaci Barselone, a Mesija u LŠ nema u romingu evo skoro 6 godina.

Wllaxy

pre 5 godina

za 30 godina necu unicima spomenuti ni da ste postojali, a kamoli da ste kobajagi najbolja ekipa u istoriji sa 3 titule za redom...
(JT26, 26. maj 2018 23:21)

Sva sreća pa će tvoji unuci valjda znati da koriste internet pa ih neće biti ni briga šta ćeš ti da pričaš...

hmm

pre 5 godina

(Sasa, 26. maj 2018 23:24)

Činjenica je da je Mesi ove godine mnogo više pokazao nego Ronaldo. Odveo Barselonu prema titulu iako igra u slabijem timu nego Ronaldo, postigao je sam mnoge bitne golove npr. protiv Altetika iz slobodnog, najbolji strijelac i asistent je Primere. Odveo je Barcu i do trofeja kupa kralja, a u LŠ je izbacio Čelzi. U čitavoj sezoni jedina zamjerka mu je utakmica protiv Rome kao i čitavoj Barceloni. S druge strane Ronaldo ima puno više zamjerki. Nije osvojio Primeru iako igra u boljem timu nego Mesi, barem pola sezone ga nigdje nije bilo, niti je najbolji strijelac niti asistent Primere. U kupu kralja ništa, kao ni Bajerna i Liverpula u LŠ... Jedino dobro što je napravio je što je izbacio PSG uz pomoć sudija i Juve uz pomoć sumnjivog penala. Ako dobije zlatnu loptu i ove godine radi toga neka je ukinu.

Wllaxy

pre 5 godina

za 30 godina necu unicima spomenuti ni da ste postojali, a kamoli da ste kobajagi najbolja ekipa u istoriji sa 3 titule za redom...
(JT26, 26. maj 2018 23:21)

Sva sreća pa će tvoji unuci valjda znati da koriste internet pa ih neće biti ni briga šta ćeš ti da pričaš...

buu

pre 5 godina

Mnogi sanjaju ovako nesto ,alo tri uzastupna trofeja,rodjen je sa tim pobednickim duhom,mentalitetom kako u Junajtedu tako i u Realu,ne zna se jos ko ce odneti "kopacku",definitivno je u top dva za osvajanje,ajmo majstoreee

MasterMind

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.

Sasa

pre 5 godina

Jel igrao ovaj hahahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Igor, 26. maj 2018 23:17)

# Link komentara

Ko? Mislis na najboljeg strelca u istoriji takmicenja, fudbalera koji je sa svojih petnaest golova cini se najbolji strelac i ove sezone, koji je ko zna koliko puta zaredom postigao vise od deset u istom? Ma kakvi, on nije igrao uopste. Sedeo je kod kuce a golove drugih sa kojim je uostalom u pojedinim trenucima losi Real Madrid sam doveo do finala. Ili se sada racuna samo jedan mec ili dva? Cisto da promenimo pravila zarad davanja smisla onome sto pises ti i vama slicni. Decko uzivaj i ne opterecuj se ti Ronaldom koji je osvojio cetvrtu titulu sa najvecim klubom sveta i jednu sa Junajtedom. Petarda u Ligi sampiona. Ma ne on ne igra uopste. Igrali su u finalu Mesi i Barselona. Isti onaj Mesi koji se skoro nije video u dvomecu sa Romom, a u drugom mecu je bio reprezentativni primerak duha.

Nikola

pre 5 godina

Opusteno Ronaldo, nisi bio na nivou veceras i u polu-finalu, ali si zato bio najzasluzniji za prolaz protiv PSZ i Juvea.
Prozivaju te uglavnom navijaci Barselone, a Mesija u LŠ nema u romingu evo skoro 6 godina.

ime i prezime

pre 5 godina

Igrao je Ronaldo,bio je sjajan u polju,mozda cak i bez greske odigrao,a u zavrsnici ispred gola poprilicno los danas... Uglavnom je obrunuta situacija,pa mu onda zamerate kako samo daje golove a ne ucestvuje u igri.. 5 LS, 3 zaredom,najbolji strelac takmicenja jos jednom, 33 godine covek, sta reci...

andra

pre 5 godina

Je l pricamo o najboljem sterlcu koji je dao vise od 10 golova iz ofsajda? O coveku koji je dao preko 110 golova iz penala? Koji igra u klubu koji u dve sezone za redom pokrade Bajern iz Minhena, Juventus, Atletiko? O coveku koji je pada u finalu kada je vodio loptu..? Coveku koji nije imao prodor u zadnjih 3 sezone? O coveku koji se ne raduje kada saigrac da gol?

brat Silvio

pre 5 godina

Bitno je da smo pobijedili, dali smo tri gola a mogli smo još... To je suština svega, naravno da će ljudi da ga opet osporavaju zaboravljajući da je on dao neke od ključnih golova na puutu ka finalu i ako gledamo globalno njega i Lebrona najviše pokušavaju osporiti. Zamjera im se što rade u teretani, paze na ishranu, treniraju a drugima pada sa neba... Kako da ne. Da li ostaje u Realu, možda, neko moje mišljenje je da odlazi i da bi to bio najljepši rastanak ali u svakom slučaju CR7 je neponovljiva gol-mašina. Mastermind je lijepo objasnio kako stoje stvari i pozdrav za njega a sad malo predaha pa SP, jedva čekam.

seviljski berberin

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
(MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Ajde odmori malo, zabolecete glava od tolikog znanja.

R9

pre 5 godina

Hteo sam da kazem svasta ali recicu samo ovo: Svaka cast Ronaldo na svim trofejima i ovom trecem uzatupnom ali zlatnu loptu pre Salaha pa cak i Mesija u ovoj sezoni nisi zasluzio kao individualnu nagradu.
#ZLATNALOPTASALAHU

Марко

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Када си све то написао, зашто ниси додао и да је Реал дао ДВА гола после великих грешака нечег што се у Ливерпулу зове голман.

hmm

pre 5 godina

(Sasa, 26. maj 2018 23:24)

Činjenica je da je Mesi ove godine mnogo više pokazao nego Ronaldo. Odveo Barselonu prema titulu iako igra u slabijem timu nego Ronaldo, postigao je sam mnoge bitne golove npr. protiv Altetika iz slobodnog, najbolji strijelac i asistent je Primere. Odveo je Barcu i do trofeja kupa kralja, a u LŠ je izbacio Čelzi. U čitavoj sezoni jedina zamjerka mu je utakmica protiv Rome kao i čitavoj Barceloni. S druge strane Ronaldo ima puno više zamjerki. Nije osvojio Primeru iako igra u boljem timu nego Mesi, barem pola sezone ga nigdje nije bilo, niti je najbolji strijelac niti asistent Primere. U kupu kralja ništa, kao ni Bajerna i Liverpula u LŠ... Jedino dobro što je napravio je što je izbacio PSG uz pomoć sudija i Juve uz pomoć sumnjivog penala. Ako dobije zlatnu loptu i ove godine radi toga neka je ukinu.

finib

pre 5 godina

Opusteno Ronaldo, nisi bio na nivou veceras i u polu-finalu, ali si zato bio najzasluzniji za prolaz protiv PSZ i Juvea. 
Prozivaju te uglavnom navijaci Barselone, a Mesija u LŠ nema u romingu evo skoro 6 godina.
(Nikola, 26. maj 2018 23:31)

Navijac sam Junajteda 15g. i kazem da nije zasluzan. Zasluzne su sudije

mich

pre 5 godina

Oce da umre od muke sto je Bejl dao onakav gol, smorio se ko pas, u trenutku ulaska lopte u mrezu spusta ruke u fazonu, jel moguce da je ovo uslo...

MasterMind

pre 5 godina

Ajde odmori malo, zabolecete glava od tolikog znanja.
(seviljski berberin, 26. maj 2018 23:38)

Slušaj ti berberine, samo neka mene zaboli. Nadam se da hoće, a tebi poručujem da se baciš na posao, jer mušterije već uveliko čekaju..

Djordje

pre 5 godina

Реал дао ДВА гола после великих грешака нечег што се у Ливерпулу зове голман.
(Марко, 26. maj 2018 23:47)

Tako je,samo ko je doveo tog golmana iz Majnca za 5 miliona evra? Taj vas obozavani Flopp je najveci krivac za ovu bruku. Sesto izgubljeno finale za 5 godina.

dinorg

pre 5 godina

Kako vas nije sramota da upoređujete mesija sa velikim Ronaldom i druzinom pa Ronaldo ima Liga sampiona kolko Barselona bre....
Sve pokazuje da je Ronaldo najbolji igrac koi je hodao ovom zemljom....to rezultati govore i brojke titula i golova...

Stef

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem šta ljudi pišu ovde.. Fanovi Reala i Barse mi izazivaju kancer, zlo mi je od vas. Liverpul nema klupu, nema zamenu za Salaha, ni približno adekvatnu. Da bljuzgarija od Ramosa nije uradila to što je uradila, i da Karijus nije imao najlošiji dan na poslu otkad zna za sebe, bilo bi tu svašta. Liverpul je igrao solidno, pogotovo sa onakvm igračkim kadrom, protiv objektivno dosta kvalitetnijeg tima. Da je Salah ostao, pravio bi višak za Firmina i ovaj ne bi bio beskorisan ceo meč. A ovako, Lalana ušao da popuni mesto.. Prava šteta što je Real ponovo šampion, potpuno nezasluženo kad se sve uzme u obzir.

james

pre 5 godina

(Sasa, 26. maj 2018 23:24) 

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)


mesi ispao u četvrtfinalu a ronaldo osvojio

Sanzdak

pre 5 godina

Ima nevidjenu PR masineriju. Kako f? uce sta ce da kaze i kada.. Posto nije igrao finale jucer odma je pokusao da privuce paznju medija kako napusta Real i da ce to da objavi narednih dana.. Kada nemoze da se vidi na terenu to radi van .. Dakle ima strasan PR tim

osmiputnik

pre 5 godina

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)

Zato sto se nije video protiv Rome samo, zato je i dao 6 golova.. A ronaldo 15

kiki

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05)

Hoces da kazes da Mesi nije izbacivao Bajern, Junajted, Milan, Real, Arsenal, PSŽ, Siti itd tj. sve najjace klubove. Izbacio je i Celzi ove sezone.. Ronaldu se kao nije desavalo da ne povude tim kada treba? Gde je bio u svim onim godinama kada su Barsa i Mesi dominirali? Dok mu nisu doveli Iska, Modrica i Krosa nije mogao da dovede Real ni do finala. Gde je bio sinoc protiv Liverpula, Bajerna, PSŽ-a dok mu nisu svirali penal? Prosle sezone protiv Napolija, 2x protiv Atletika u finalu itd... I zar stvarno mislis da Barsa ne bi osvojila 3 LŠ zaredom da imaju toliku pomoc sudija kao Real/Ronaldo kad god im ne ide?

nnnn

pre 5 godina

Zato sto se toliki pobednici ste osvojili 2 Primere u poslednjih 10 godina koliko si u Realu, a za to vreme se potrosilo vise od milijardu. Nijedan tim nije ovoliko guran u LS. Bukvalno, sudije su pomogle i u dvomecu as PSG-om, da bi sve kulminiralo protiv Juventusa i Bajerna. Jednostavno, Real bi ovo osvojio na ovaj ili onaj nacin. U to nije bilo dileme.

osmiputnik

pre 5 godina

Činjenica je da je Mesi ove godine mnogo više pokazao nego Ronaldo. Odveo Barselonu prema titulu iako igra u slabijem timu nego Ronaldo, postigao je sam mnoge bitne golove npr. protiv Altetika iz slobodnog, najbolji strijelac i asistent je Primere. Odveo je Barcu i do trofeja kupa kralja, a u LŠ je izbacio Čelzi. U čitavoj sezoni jedina zamjerka mu je utakmica protiv Rome kao i čitavoj Barceloni. S druge strane Ronaldo ima puno više zamjerki. Nije osvojio Primeru iako igra u boljem timu nego Mesi, barem pola sezone ga nigdje nije bilo, niti je najbolji strijelac niti asistent Primere. U kupu kralja ništa, kao ni Bajerna i Liverpula u LŠ... Jedino dobro što je napravio je što je izbacio PSG uz pomoć sudija i Juve uz pomoć sumnjivog penala. Ako dobije zlatnu loptu i ove godine radi toga neka je ukinu.
(hmm, 26. maj 2018 23:55)

Ti burazeru si kopirao ovaj komentar na svaki sportski portal hahahha

Magija, ne teretana

pre 5 godina

Kristijano Ronaldo = Rasel Vestbruk. Atleta, nestvarna statistika, neverovatni pojedini potezi... A onda malo zagrebeš i vidiš samo usiljenog egocentrika koji se smori kad njegov saigrač da gol, koji je 50% golova dao iz penala, a 30% tako što ugura loptu u zoni peterca, isto kao kad Vestbruk izgura svog centra da zabeleži još jedan skok. Ima najgoru realizaciju slobodnjaka, čitav film od isečaka isfoliranih faulova i driblinga u kojima zaboravi loptu. I kad već pominjete Mesija - to je čovek koji je magijom rešavao finala LŠ i raskrinkavao taj veliki Real, koji asistira sa navigacijom i dribla sa istom lakoćom kojom starleta prihvati Moet. I igrač koji golove proslavlja sa saigračima bez ikakvog likovanja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Najvaznije je sto nisi dao gol u finalu kao ni u polufinale oba meca.. Najveca prevara u fudbalu ikada 
.
(Sanzdak, 27. maj 2018 11:20)

Kako da da gol kad sudija nije dodelio penal? No penalty no Penaldo no party.

Nikola

pre 5 godina

Je l pricamo o najboljem sterlcu koji je dao vise od 10 golova iz ofsajda? O coveku koji je dao preko 110 golova iz penala? Koji igra u klubu koji u dve sezone za redom pokrade Bajern iz Minhena, Juventus, Atletiko? O coveku koji je pada u finalu kada je vodio loptu..? Coveku koji nije imao prodor u zadnjih 3 sezone? O coveku koji se ne raduje kada saigrac da gol?
(andra, 26. maj 2018 23:46)

Opusteno brate. Mesi ce ga prestici po penalima, a sto se tice trofeja,pa barsa je pokrala sve LS pa nikom nista.

Sasa

pre 5 godina

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)


Ronaldo se video protiv Bajerna nebrojano puta do sada. Isto tako i protiv Juventusa, PSZ i mnogih drugih klubova. Suditi po tome je suludo i isuvise pristrasno. Mesi nije bio nevidljiv samo protiv Rome u tome dvomecu. Cesto mu se u Ligi sampiona dogadjaju Rome kada je potrebno da povuce tim. Skoro da ga nije bilo ni ove sezone, dao je oko sest golova i imao dve asistencije. U Ligi sampiona nema Eibara, Betisa, Levantea ili Djirone. Nije to spanska liga vec skup prvaka i naboljih klubova iz evropskih liga. To je razlika.... Zato Real Madrid ima tri uzastopno osvojene titule prvaka Evrope. A Ronaldo na kontu petnaest golova. Pozdrav i ostavi se praznih opravdanja. To je utesna prica. Uostalom on je osvojio ovo takmicenje.

Daa

pre 5 godina

Uteha za uefalonine navijace je to sto Ronaldo nije dao gol. To dovoljno govori o njegovoj velicini i vidim svaki njegov pokret na terenu pratite, svaku objavu na instagramu i prosto ne mogu da zamislim koliko vam je nabio kompleksa a i jos ce to raditi nije jos gotovo i ako ima 33 god.

Realan

pre 5 godina

ronaldo 5 liga šampiona ,Barselona isto 5.......
(penal, 26. maj 2018 23:38)

A Mesi osvojio 4 LŠ, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LŠ, a gde je Ronaldo u Primeri?

MasterMind

pre 5 godina

Bitno je da smo pobijedili, dali smo tri gola a mogli smo još... To je suština svega, naravno da će ljudi da ga opet osporavaju zaboravljajući da je on dao neke od ključnih golova na puutu ka finalu i ako gledamo globalno njega i Lebrona najviše pokušavaju osporiti. Zamjera im se što rade u teretani, paze na ishranu, treniraju a drugima pada sa neba... Kako da ne. Da li ostaje u Realu, možda, neko moje mišljenje je da odlazi i da bi to bio najljepši rastanak ali u svakom slučaju CR7 je neponovljiva gol-mašina. Mastermind je lijepo objasnio kako stoje stvari i pozdrav za njega a sad malo predaha pa SP, jedva čekam.
(brat Silvio, 26. maj 2018 23:53)

Pozdrav za brata! ;)

Ra

pre 5 godina

Zasto spominjete Mesija? On se cuva za SP, LS mu se nije igrala... Mogu ja da navijam za Barselonu koliko god hocu, cinjenica je da je Ronaldo sa Realom ispisao nove strane istorije. A mi koji navijamo za Barselonu treba da se tesimo time sto Mesi daje 1.24 golova po mecu za razliku od Ronaldovih 1.10? Smesno.

dinorg

pre 5 godina

Ronaldo osvoijo liga sampiona kolko cela Barselona u istoriji kluba 5 naprem 5 farsinih...pa uporedite ko je najbolji i istoriji ovog sporta, 120 golova u ligi sampiona...

Realan

pre 5 godina

(Nikola, 27. maj 2018 00:00)

Druze, ne možeš stavljati Barcelonu u isti koš sa Realom. Razlika je što je i Barcelona bila oštećena u dosta utakmica u LŠ.. Kad se samo sjetim onog gola PSG-a (Ibrahimović) iz ofsajda od 2 metra protiv njih... Pa poništeni čisti golovi protiv Arsenala (Messiju), Citya 2x, Intera (Krkiću) ili neki ne svirani penali kao protiv Uniteda 2008 kada je i Scholes priznao da je Barca trebala biti u finalu i da ne spominjem još mnoge druge odluke koje su bile na štetu Barce... Ja ne kažem da nije bilo i odluka i u korist Barce u LŠ ali ih je jasno bilo i na štetu Barcelone. A Real je sasvim druga priča. Ovo što se radi iz utakmice u utakmicu i iz godine u godinu u korist njih je sramota na nogomet.

fcrslj

pre 5 godina

Oce da umre od muke sto je Bejl dao onakav gol, smorio se ko pas, u trenutku ulaska lopte u mrezu spusta ruke u fazonu, jel moguce da je ovo uslo...
(mich, 27. maj 2018 08:04)

Jel moguce da si toliko zaslepljen, pa CR i Benz imaju skoro identicnu reakciju kod makazica Bejla. U trenutku kad lopta ulazi u gol obojica dizu jednu ruku u vazduh i odma se okrecu ka Bejlu i trce prema njemu...ali da smorio se covek sto je osvojio 5 titulu CL. Vidi se da hoce da pukne od muke... i verujte ostaje on u Realu jel zeli jos jednu titulu da u eri svog aktivnog igranja postigne vise titula nega vasa Barca, u doba kad, kako vi kazete barca dominira...e stvarno bas se smorio, sto je podigao jos jednom klempu

Mikii

pre 5 godina

Bio isti kao Mesi protiv Rome.
(Ja, 26. maj 2018 23:23)

S tom razlikom sto je Penaldo uzeo usatog, a Mesi otis'o kuci posramljen.

kiki

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05)

A gde je Ronaldo u dve utakmice protiv Napolija prosle sezone, protiv Bajerna kada se igralo 11 protiv 11? Sve golove je dao kada je Real ostajao sa igracem vise.. Gde je bio protiv Atletika i Sitija pre 2 sezone? Protiv Juventusa 2015? protiv Atletika u finalu 2014? U svim onim utakmicama pre toga kada je Real ispadao redovno u polufinalima? Dortmunda, Barselone, Liona itd? Puno vise je utakmica u kojima je Ronaldo nestao kada je najvise trebalo nego Mesi... Ronaldo se tek u zadnje 2 sezone poceo pojavljivati u velikim utakmicama, a pre toga ga nigde nije bilo, a evo sad je opet poceo da nestaje... Nista nije napravio protiv Bajerna i Liverpula.. Razlika je sto Real ima sudije i tim koji ce izvuci Real kada im ne ide dok Barsa ima samo Mesija i ako on nista ne napravi Barselona ce ispasti. To je tako vec godinama...

Miloš

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05) Ne potcenjuj Levante,ipak su se posprdali sa Realom u Kupu Spanije. Igra se Primera cele godine,po dva meca sa Realom,Barsom,Atletikom,Seviljom,Valensijom i ostalima i tu nije dovoljno da odigras 3-4 dobre utakmice,da u jednoj u kojoj si los imas sportske “srece” da najveci kasapin modernog fudbala povredi najboljeg igraca ove sezone,da u drugoj u kojoj si los dobijes penal u 93-em koji se NIKADA ne bi sudio protiv Reala...ruka Marsela,ono gursnje Levandovskog i jos gomila situacija iz samo ove sezone...Samo jedan od 8 mogucih trofeja ima Real u Spaniji u poslednje 4 sezone,daleko su oni od realno najboljeg tima i nekakve dominacije,vestacki i parama napravljena UEFINA prica.

sef strucnog staba

pre 5 godina

33

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
(MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Istanbul 2005.

Tarmi

pre 5 godina

Ronaldo jos uvek nije na nivou..tek mu je 5 zlatnih lopti i 5 osvojenih LS..Bice bolje Srbijo
(sanny, 26. maj 2018 23:49)

Kakve veze Srbija ima sa tim?

EFEMPE

pre 5 godina

Naravno da nije najbolji ove sezone ali ako se neko razume u fudbal ( a Zidana smatram da da ) onda bi trebalo da razumete Zidana zašto drži Ronalda u igri i onda kada je loš ( prema vašim mišljenjem)...da ne filozofiram dalje o drugim aspektima fudbala i važnosti imati takve igrače na terenu...

Dakle Ronaldo, Ne , nije zaslužio a kako to da niko ne spominje Marcela...koji svaki napad ide preko njega i koji je možda trenutno jači i od Ronalda, Mesija i Salaha zajedno!!!
Ne zato što vam smeta jer igra za Real.

Molim vas za malo razumevanja o ovoj fantastičnoj igri...

Real je Šampion!

Piksel

pre 5 godina

Daleko od toga da ste vi pobjednici... Planski startovati svako malo na najboljeg igraca dok ga ne osakatis da ne moze da nastavi da igra, a uz to i potplatiti protivnickog golmana da ne postoji na golu je daleko od `pobjednika u sportu` mozda pobjednici prevare, pobjednici podmuklosti, pobjednici nista ljudi, pobjednici svega ruznog.....

osmiputnik

pre 5 godina

A Mesi osvojio 4 LŠ, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LŠ, a gde je Ronaldo u Primeri?
(Realan, 27. maj 2018 10:57)

A kako je to mesi osvojio 4 LS? Aj da si rekao 3 sto i jeste al 4.. bas me zanima ta cetvrta

Dado Simic

pre 5 godina

Zreo za neki kineski klub. Oni sad placaju sakom i kapom, http://www.robaizkine.com u narodu poznata kao sportska kineska penzija :-D ne znam sta mu zaista vise znaci ova arogancija i zasto se tolerise. Mada on je igrac koji sigurno klubu isplacuje sam sebe.. i vise..(dresovi itd...) i on to vrv zna i hoce svoj deo kolaca!

Sasa

pre 5 godina

(Miloš, 27. maj 2018 13:05)
Sistem Lige sampiona je u grupnoj fazi pandan ligaskom sistemu. U grupnoj fazi se igraju po dva meca, s tim sto postoji jedna "mala" razlika - u pitanju su najkvalitetniji klubovi kao predstavnici liga iz kojih dolaze, a medju njima i najbolji od najboljih. I ne samo to, sistem ukljucuje i nokaut (dvomec) fazu koju (ukoliko ne dodje do iznenadjenja), po obicaju, cine najbolji timovi. Nakon cega nema "avgusta". Sto znaci da najbolji timovi iz Evrope (SVIH LIGA) u tome trenutku nakon otpadanja u osmini ili cetvrtini finala, kao u vasem slucaju protiv Rome, cine cetiri najbolja kluba koji se (opet) u dvomecu bore za finale. (: Ne potcenjujem Levante, "sprdali" su se sa Realom u Kupu, a jos vise sa Barselonom u Ligi koju su i potcenili davsi joj pet golova, isto onoliko koliko je Ronaldo osvojio titula u prethodno navedenom takmicenju. Da ih utisak nije omeo, bilo bi vise od petarde, siguran sam. Levanteova kadrovska moc ne moze da se meri sa PSZ, Bajernom, Borusijom, Juventusom i mnogim drugim klubovima. A Ronaldo ih sezonama unazad terorise.Zakljucak je jasan - Real je najdominantniji klub u istoriji Lige sampiona uz cetiri osvojene titule u poslednjih pet godina, od kojih tri zaredom. Iskreno, ove kolos-galimatijase koje si ispisao ne bih da komentarisem.Iskljucuju te iz bilo kakve ozbiljnije diskusije.Nastavi da se radujes uspesima protiv Betisa, Djirone i Malage, posto vise to ne mozes ciniti ni protiv Levantea. Ostavi se Reala i LS.Sve najbolje.

MasterMind

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.

andra

pre 5 godina

Je l pricamo o najboljem sterlcu koji je dao vise od 10 golova iz ofsajda? O coveku koji je dao preko 110 golova iz penala? Koji igra u klubu koji u dve sezone za redom pokrade Bajern iz Minhena, Juventus, Atletiko? O coveku koji je pada u finalu kada je vodio loptu..? Coveku koji nije imao prodor u zadnjih 3 sezone? O coveku koji se ne raduje kada saigrac da gol?

hmm

pre 5 godina

(Sasa, 26. maj 2018 23:24)

Činjenica je da je Mesi ove godine mnogo više pokazao nego Ronaldo. Odveo Barselonu prema titulu iako igra u slabijem timu nego Ronaldo, postigao je sam mnoge bitne golove npr. protiv Altetika iz slobodnog, najbolji strijelac i asistent je Primere. Odveo je Barcu i do trofeja kupa kralja, a u LŠ je izbacio Čelzi. U čitavoj sezoni jedina zamjerka mu je utakmica protiv Rome kao i čitavoj Barceloni. S druge strane Ronaldo ima puno više zamjerki. Nije osvojio Primeru iako igra u boljem timu nego Mesi, barem pola sezone ga nigdje nije bilo, niti je najbolji strijelac niti asistent Primere. U kupu kralja ništa, kao ni Bajerna i Liverpula u LŠ... Jedino dobro što je napravio je što je izbacio PSG uz pomoć sudija i Juve uz pomoć sumnjivog penala. Ako dobije zlatnu loptu i ove godine radi toga neka je ukinu.

Sasa

pre 5 godina

Jel igrao ovaj hahahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Igor, 26. maj 2018 23:17)

# Link komentara

Ko? Mislis na najboljeg strelca u istoriji takmicenja, fudbalera koji je sa svojih petnaest golova cini se najbolji strelac i ove sezone, koji je ko zna koliko puta zaredom postigao vise od deset u istom? Ma kakvi, on nije igrao uopste. Sedeo je kod kuce a golove drugih sa kojim je uostalom u pojedinim trenucima losi Real Madrid sam doveo do finala. Ili se sada racuna samo jedan mec ili dva? Cisto da promenimo pravila zarad davanja smisla onome sto pises ti i vama slicni. Decko uzivaj i ne opterecuj se ti Ronaldom koji je osvojio cetvrtu titulu sa najvecim klubom sveta i jednu sa Junajtedom. Petarda u Ligi sampiona. Ma ne on ne igra uopste. Igrali su u finalu Mesi i Barselona. Isti onaj Mesi koji se skoro nije video u dvomecu sa Romom, a u drugom mecu je bio reprezentativni primerak duha.

finib

pre 5 godina

Opusteno Ronaldo, nisi bio na nivou veceras i u polu-finalu, ali si zato bio najzasluzniji za prolaz protiv PSZ i Juvea. 
Prozivaju te uglavnom navijaci Barselone, a Mesija u LŠ nema u romingu evo skoro 6 godina.
(Nikola, 26. maj 2018 23:31)

Navijac sam Junajteda 15g. i kazem da nije zasluzan. Zasluzne su sudije

buu

pre 5 godina

Mnogi sanjaju ovako nesto ,alo tri uzastupna trofeja,rodjen je sa tim pobednickim duhom,mentalitetom kako u Junajtedu tako i u Realu,ne zna se jos ko ce odneti "kopacku",definitivno je u top dva za osvajanje,ajmo majstoreee

Wllaxy

pre 5 godina

za 30 godina necu unicima spomenuti ni da ste postojali, a kamoli da ste kobajagi najbolja ekipa u istoriji sa 3 titule za redom...
(JT26, 26. maj 2018 23:21)

Sva sreća pa će tvoji unuci valjda znati da koriste internet pa ih neće biti ni briga šta ćeš ti da pričaš...

R9

pre 5 godina

Hteo sam da kazem svasta ali recicu samo ovo: Svaka cast Ronaldo na svim trofejima i ovom trecem uzatupnom ali zlatnu loptu pre Salaha pa cak i Mesija u ovoj sezoni nisi zasluzio kao individualnu nagradu.
#ZLATNALOPTASALAHU

seviljski berberin

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
(MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Ajde odmori malo, zabolecete glava od tolikog znanja.

Nikola

pre 5 godina

Opusteno Ronaldo, nisi bio na nivou veceras i u polu-finalu, ali si zato bio najzasluzniji za prolaz protiv PSZ i Juvea.
Prozivaju te uglavnom navijaci Barselone, a Mesija u LŠ nema u romingu evo skoro 6 godina.

dinorg

pre 5 godina

Kako vas nije sramota da upoređujete mesija sa velikim Ronaldom i druzinom pa Ronaldo ima Liga sampiona kolko Barselona bre....
Sve pokazuje da je Ronaldo najbolji igrac koi je hodao ovom zemljom....to rezultati govore i brojke titula i golova...

Марко

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Када си све то написао, зашто ниси додао и да је Реал дао ДВА гола после великих грешака нечег што се у Ливерпулу зове голман.

MasterMind

pre 5 godina

Ajde odmori malo, zabolecete glava od tolikog znanja.
(seviljski berberin, 26. maj 2018 23:38)

Slušaj ti berberine, samo neka mene zaboli. Nadam se da hoće, a tebi poručujem da se baciš na posao, jer mušterije već uveliko čekaju..

brat Silvio

pre 5 godina

Bitno je da smo pobijedili, dali smo tri gola a mogli smo još... To je suština svega, naravno da će ljudi da ga opet osporavaju zaboravljajući da je on dao neke od ključnih golova na puutu ka finalu i ako gledamo globalno njega i Lebrona najviše pokušavaju osporiti. Zamjera im se što rade u teretani, paze na ishranu, treniraju a drugima pada sa neba... Kako da ne. Da li ostaje u Realu, možda, neko moje mišljenje je da odlazi i da bi to bio najljepši rastanak ali u svakom slučaju CR7 je neponovljiva gol-mašina. Mastermind je lijepo objasnio kako stoje stvari i pozdrav za njega a sad malo predaha pa SP, jedva čekam.

ime i prezime

pre 5 godina

Igrao je Ronaldo,bio je sjajan u polju,mozda cak i bez greske odigrao,a u zavrsnici ispred gola poprilicno los danas... Uglavnom je obrunuta situacija,pa mu onda zamerate kako samo daje golove a ne ucestvuje u igri.. 5 LS, 3 zaredom,najbolji strelac takmicenja jos jednom, 33 godine covek, sta reci...

mich

pre 5 godina

Oce da umre od muke sto je Bejl dao onakav gol, smorio se ko pas, u trenutku ulaska lopte u mrezu spusta ruke u fazonu, jel moguce da je ovo uslo...

dinorg

pre 5 godina

Ronaldo osvoijo liga sampiona kolko cela Barselona u istoriji kluba 5 naprem 5 farsinih...pa uporedite ko je najbolji i istoriji ovog sporta, 120 golova u ligi sampiona...

fcrslj

pre 5 godina

Oce da umre od muke sto je Bejl dao onakav gol, smorio se ko pas, u trenutku ulaska lopte u mrezu spusta ruke u fazonu, jel moguce da je ovo uslo...
(mich, 27. maj 2018 08:04)

Jel moguce da si toliko zaslepljen, pa CR i Benz imaju skoro identicnu reakciju kod makazica Bejla. U trenutku kad lopta ulazi u gol obojica dizu jednu ruku u vazduh i odma se okrecu ka Bejlu i trce prema njemu...ali da smorio se covek sto je osvojio 5 titulu CL. Vidi se da hoce da pukne od muke... i verujte ostaje on u Realu jel zeli jos jednu titulu da u eri svog aktivnog igranja postigne vise titula nega vasa Barca, u doba kad, kako vi kazete barca dominira...e stvarno bas se smorio, sto je podigao jos jednom klempu

Magija, ne teretana

pre 5 godina

Kristijano Ronaldo = Rasel Vestbruk. Atleta, nestvarna statistika, neverovatni pojedini potezi... A onda malo zagrebeš i vidiš samo usiljenog egocentrika koji se smori kad njegov saigrač da gol, koji je 50% golova dao iz penala, a 30% tako što ugura loptu u zoni peterca, isto kao kad Vestbruk izgura svog centra da zabeleži još jedan skok. Ima najgoru realizaciju slobodnjaka, čitav film od isečaka isfoliranih faulova i driblinga u kojima zaboravi loptu. I kad već pominjete Mesija - to je čovek koji je magijom rešavao finala LŠ i raskrinkavao taj veliki Real, koji asistira sa navigacijom i dribla sa istom lakoćom kojom starleta prihvati Moet. I igrač koji golove proslavlja sa saigračima bez ikakvog likovanja.

Realan

pre 5 godina

(Nikola, 27. maj 2018 00:00)

Druze, ne možeš stavljati Barcelonu u isti koš sa Realom. Razlika je što je i Barcelona bila oštećena u dosta utakmica u LŠ.. Kad se samo sjetim onog gola PSG-a (Ibrahimović) iz ofsajda od 2 metra protiv njih... Pa poništeni čisti golovi protiv Arsenala (Messiju), Citya 2x, Intera (Krkiću) ili neki ne svirani penali kao protiv Uniteda 2008 kada je i Scholes priznao da je Barca trebala biti u finalu i da ne spominjem još mnoge druge odluke koje su bile na štetu Barce... Ja ne kažem da nije bilo i odluka i u korist Barce u LŠ ali ih je jasno bilo i na štetu Barcelone. A Real je sasvim druga priča. Ovo što se radi iz utakmice u utakmicu i iz godine u godinu u korist njih je sramota na nogomet.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Najvaznije je sto nisi dao gol u finalu kao ni u polufinale oba meca.. Najveca prevara u fudbalu ikada 
.
(Sanzdak, 27. maj 2018 11:20)

Kako da da gol kad sudija nije dodelio penal? No penalty no Penaldo no party.

sef strucnog staba

pre 5 godina

33

Da li ste vi ljudi stvarno mislili da Liverpul može da dobije? Gledam u komentarima, kao neka napaljena derišta.. Karius, Arnold, Henderson, Lovren, Robertson - buranija do buranije.. Ramos namjerno povrijedio Salaha? Recimo da jeste. Šta, JEL TO ODLUČILO FINALE? NE! Ali nakon toga LFC nije postojao, osim onog gola, koji je bio ogoromna greška odbrane... I Ronaldo se povrijedio u finalu EP 2016. i šta je bilo? Svi znamo. Činjenično stanje je da SIGURNO ne postoji tako veliki klub sa tako gubitničkim mentalitetom kao Liverpul... I zato nikada neće ići u top 5... 30 godina bez titule, sve važne mečeve gube na ovaj, ili onaj način... I da - FK Sledeća Sezona... A šta za RM reći? Ništa, nema smisla više pratiti LŠ... Najjači su... Kraj.
(MasterMind, 26. maj 2018 23:22)

Istanbul 2005.

osmiputnik

pre 5 godina

Činjenica je da je Mesi ove godine mnogo više pokazao nego Ronaldo. Odveo Barselonu prema titulu iako igra u slabijem timu nego Ronaldo, postigao je sam mnoge bitne golove npr. protiv Altetika iz slobodnog, najbolji strijelac i asistent je Primere. Odveo je Barcu i do trofeja kupa kralja, a u LŠ je izbacio Čelzi. U čitavoj sezoni jedina zamjerka mu je utakmica protiv Rome kao i čitavoj Barceloni. S druge strane Ronaldo ima puno više zamjerki. Nije osvojio Primeru iako igra u boljem timu nego Mesi, barem pola sezone ga nigdje nije bilo, niti je najbolji strijelac niti asistent Primere. U kupu kralja ništa, kao ni Bajerna i Liverpula u LŠ... Jedino dobro što je napravio je što je izbacio PSG uz pomoć sudija i Juve uz pomoć sumnjivog penala. Ako dobije zlatnu loptu i ove godine radi toga neka je ukinu.
(hmm, 26. maj 2018 23:55)

Ti burazeru si kopirao ovaj komentar na svaki sportski portal hahahha

james

pre 5 godina

(Sasa, 26. maj 2018 23:24) 

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)


mesi ispao u četvrtfinalu a ronaldo osvojio

Djordje

pre 5 godina

Реал дао ДВА гола после великих грешака нечег што се у Ливерпулу зове голман.
(Марко, 26. maj 2018 23:47)

Tako je,samo ko je doveo tog golmana iz Majnca za 5 miliona evra? Taj vas obozavani Flopp je najveci krivac za ovu bruku. Sesto izgubljeno finale za 5 godina.

kiki

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05)

A gde je Ronaldo u dve utakmice protiv Napolija prosle sezone, protiv Bajerna kada se igralo 11 protiv 11? Sve golove je dao kada je Real ostajao sa igracem vise.. Gde je bio protiv Atletika i Sitija pre 2 sezone? Protiv Juventusa 2015? protiv Atletika u finalu 2014? U svim onim utakmicama pre toga kada je Real ispadao redovno u polufinalima? Dortmunda, Barselone, Liona itd? Puno vise je utakmica u kojima je Ronaldo nestao kada je najvise trebalo nego Mesi... Ronaldo se tek u zadnje 2 sezone poceo pojavljivati u velikim utakmicama, a pre toga ga nigde nije bilo, a evo sad je opet poceo da nestaje... Nista nije napravio protiv Bajerna i Liverpula.. Razlika je sto Real ima sudije i tim koji ce izvuci Real kada im ne ide dok Barsa ima samo Mesija i ako on nista ne napravi Barselona ce ispasti. To je tako vec godinama...

Realan

pre 5 godina

ronaldo 5 liga šampiona ,Barselona isto 5.......
(penal, 26. maj 2018 23:38)

A Mesi osvojio 4 LŠ, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LŠ, a gde je Ronaldo u Primeri?

Piksel

pre 5 godina

Daleko od toga da ste vi pobjednici... Planski startovati svako malo na najboljeg igraca dok ga ne osakatis da ne moze da nastavi da igra, a uz to i potplatiti protivnickog golmana da ne postoji na golu je daleko od `pobjednika u sportu` mozda pobjednici prevare, pobjednici podmuklosti, pobjednici nista ljudi, pobjednici svega ruznog.....

Nikola

pre 5 godina

Je l pricamo o najboljem sterlcu koji je dao vise od 10 golova iz ofsajda? O coveku koji je dao preko 110 golova iz penala? Koji igra u klubu koji u dve sezone za redom pokrade Bajern iz Minhena, Juventus, Atletiko? O coveku koji je pada u finalu kada je vodio loptu..? Coveku koji nije imao prodor u zadnjih 3 sezone? O coveku koji se ne raduje kada saigrac da gol?
(andra, 26. maj 2018 23:46)

Opusteno brate. Mesi ce ga prestici po penalima, a sto se tice trofeja,pa barsa je pokrala sve LS pa nikom nista.

Daa

pre 5 godina

Uteha za uefalonine navijace je to sto Ronaldo nije dao gol. To dovoljno govori o njegovoj velicini i vidim svaki njegov pokret na terenu pratite, svaku objavu na instagramu i prosto ne mogu da zamislim koliko vam je nabio kompleksa a i jos ce to raditi nije jos gotovo i ako ima 33 god.

nnnn

pre 5 godina

Zato sto se toliki pobednici ste osvojili 2 Primere u poslednjih 10 godina koliko si u Realu, a za to vreme se potrosilo vise od milijardu. Nijedan tim nije ovoliko guran u LS. Bukvalno, sudije su pomogle i u dvomecu as PSG-om, da bi sve kulminiralo protiv Juventusa i Bajerna. Jednostavno, Real bi ovo osvojio na ovaj ili onaj nacin. U to nije bilo dileme.

osmiputnik

pre 5 godina

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)

Zato sto se nije video protiv Rome samo, zato je i dao 6 golova.. A ronaldo 15

Sasa

pre 5 godina

Mesi se nije video samo protiv Rome, a Ronaldo protiv Liverpula i Bajerna. To je razlika...
(kkk, 26. maj 2018 23:59)


Ronaldo se video protiv Bajerna nebrojano puta do sada. Isto tako i protiv Juventusa, PSZ i mnogih drugih klubova. Suditi po tome je suludo i isuvise pristrasno. Mesi nije bio nevidljiv samo protiv Rome u tome dvomecu. Cesto mu se u Ligi sampiona dogadjaju Rome kada je potrebno da povuce tim. Skoro da ga nije bilo ni ove sezone, dao je oko sest golova i imao dve asistencije. U Ligi sampiona nema Eibara, Betisa, Levantea ili Djirone. Nije to spanska liga vec skup prvaka i naboljih klubova iz evropskih liga. To je razlika.... Zato Real Madrid ima tri uzastopno osvojene titule prvaka Evrope. A Ronaldo na kontu petnaest golova. Pozdrav i ostavi se praznih opravdanja. To je utesna prica. Uostalom on je osvojio ovo takmicenje.

kiki

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05)

Hoces da kazes da Mesi nije izbacivao Bajern, Junajted, Milan, Real, Arsenal, PSŽ, Siti itd tj. sve najjace klubove. Izbacio je i Celzi ove sezone.. Ronaldu se kao nije desavalo da ne povude tim kada treba? Gde je bio u svim onim godinama kada su Barsa i Mesi dominirali? Dok mu nisu doveli Iska, Modrica i Krosa nije mogao da dovede Real ni do finala. Gde je bio sinoc protiv Liverpula, Bajerna, PSŽ-a dok mu nisu svirali penal? Prosle sezone protiv Napolija, 2x protiv Atletika u finalu itd... I zar stvarno mislis da Barsa ne bi osvojila 3 LŠ zaredom da imaju toliku pomoc sudija kao Real/Ronaldo kad god im ne ide?

Mikii

pre 5 godina

Bio isti kao Mesi protiv Rome.
(Ja, 26. maj 2018 23:23)

S tom razlikom sto je Penaldo uzeo usatog, a Mesi otis'o kuci posramljen.

osmiputnik

pre 5 godina

A Mesi osvojio 4 LŠ, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LŠ, a gde je Ronaldo u Primeri?
(Realan, 27. maj 2018 10:57)

A kako je to mesi osvojio 4 LS? Aj da si rekao 3 sto i jeste al 4.. bas me zanima ta cetvrta

Stef

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem šta ljudi pišu ovde.. Fanovi Reala i Barse mi izazivaju kancer, zlo mi je od vas. Liverpul nema klupu, nema zamenu za Salaha, ni približno adekvatnu. Da bljuzgarija od Ramosa nije uradila to što je uradila, i da Karijus nije imao najlošiji dan na poslu otkad zna za sebe, bilo bi tu svašta. Liverpul je igrao solidno, pogotovo sa onakvm igračkim kadrom, protiv objektivno dosta kvalitetnijeg tima. Da je Salah ostao, pravio bi višak za Firmina i ovaj ne bi bio beskorisan ceo meč. A ovako, Lalana ušao da popuni mesto.. Prava šteta što je Real ponovo šampion, potpuno nezasluženo kad se sve uzme u obzir.

Sanzdak

pre 5 godina

Ima nevidjenu PR masineriju. Kako f? uce sta ce da kaze i kada.. Posto nije igrao finale jucer odma je pokusao da privuce paznju medija kako napusta Real i da ce to da objavi narednih dana.. Kada nemoze da se vidi na terenu to radi van .. Dakle ima strasan PR tim

EFEMPE

pre 5 godina

Naravno da nije najbolji ove sezone ali ako se neko razume u fudbal ( a Zidana smatram da da ) onda bi trebalo da razumete Zidana zašto drži Ronalda u igri i onda kada je loš ( prema vašim mišljenjem)...da ne filozofiram dalje o drugim aspektima fudbala i važnosti imati takve igrače na terenu...

Dakle Ronaldo, Ne , nije zaslužio a kako to da niko ne spominje Marcela...koji svaki napad ide preko njega i koji je možda trenutno jači i od Ronalda, Mesija i Salaha zajedno!!!
Ne zato što vam smeta jer igra za Real.

Molim vas za malo razumevanja o ovoj fantastičnoj igri...

Real je Šampion!

MasterMind

pre 5 godina

Bitno je da smo pobijedili, dali smo tri gola a mogli smo još... To je suština svega, naravno da će ljudi da ga opet osporavaju zaboravljajući da je on dao neke od ključnih golova na puutu ka finalu i ako gledamo globalno njega i Lebrona najviše pokušavaju osporiti. Zamjera im se što rade u teretani, paze na ishranu, treniraju a drugima pada sa neba... Kako da ne. Da li ostaje u Realu, možda, neko moje mišljenje je da odlazi i da bi to bio najljepši rastanak ali u svakom slučaju CR7 je neponovljiva gol-mašina. Mastermind je lijepo objasnio kako stoje stvari i pozdrav za njega a sad malo predaha pa SP, jedva čekam.
(brat Silvio, 26. maj 2018 23:53)

Pozdrav za brata! ;)

Miloš

pre 5 godina

(Sasa, 27. maj 2018 10:05) Ne potcenjuj Levante,ipak su se posprdali sa Realom u Kupu Spanije. Igra se Primera cele godine,po dva meca sa Realom,Barsom,Atletikom,Seviljom,Valensijom i ostalima i tu nije dovoljno da odigras 3-4 dobre utakmice,da u jednoj u kojoj si los imas sportske “srece” da najveci kasapin modernog fudbala povredi najboljeg igraca ove sezone,da u drugoj u kojoj si los dobijes penal u 93-em koji se NIKADA ne bi sudio protiv Reala...ruka Marsela,ono gursnje Levandovskog i jos gomila situacija iz samo ove sezone...Samo jedan od 8 mogucih trofeja ima Real u Spaniji u poslednje 4 sezone,daleko su oni od realno najboljeg tima i nekakve dominacije,vestacki i parama napravljena UEFINA prica.

Tarmi

pre 5 godina

Ronaldo jos uvek nije na nivou..tek mu je 5 zlatnih lopti i 5 osvojenih LS..Bice bolje Srbijo
(sanny, 26. maj 2018 23:49)

Kakve veze Srbija ima sa tim?

Ra

pre 5 godina

Zasto spominjete Mesija? On se cuva za SP, LS mu se nije igrala... Mogu ja da navijam za Barselonu koliko god hocu, cinjenica je da je Ronaldo sa Realom ispisao nove strane istorije. A mi koji navijamo za Barselonu treba da se tesimo time sto Mesi daje 1.24 golova po mecu za razliku od Ronaldovih 1.10? Smesno.

Dado Simic

pre 5 godina

Zreo za neki kineski klub. Oni sad placaju sakom i kapom, http://www.robaizkine.com u narodu poznata kao sportska kineska penzija :-D ne znam sta mu zaista vise znaci ova arogancija i zasto se tolerise. Mada on je igrac koji sigurno klubu isplacuje sam sebe.. i vise..(dresovi itd...) i on to vrv zna i hoce svoj deo kolaca!

Sasa

pre 5 godina

(Miloš, 27. maj 2018 13:05)
Sistem Lige sampiona je u grupnoj fazi pandan ligaskom sistemu. U grupnoj fazi se igraju po dva meca, s tim sto postoji jedna "mala" razlika - u pitanju su najkvalitetniji klubovi kao predstavnici liga iz kojih dolaze, a medju njima i najbolji od najboljih. I ne samo to, sistem ukljucuje i nokaut (dvomec) fazu koju (ukoliko ne dodje do iznenadjenja), po obicaju, cine najbolji timovi. Nakon cega nema "avgusta". Sto znaci da najbolji timovi iz Evrope (SVIH LIGA) u tome trenutku nakon otpadanja u osmini ili cetvrtini finala, kao u vasem slucaju protiv Rome, cine cetiri najbolja kluba koji se (opet) u dvomecu bore za finale. (: Ne potcenjujem Levante, "sprdali" su se sa Realom u Kupu, a jos vise sa Barselonom u Ligi koju su i potcenili davsi joj pet golova, isto onoliko koliko je Ronaldo osvojio titula u prethodno navedenom takmicenju. Da ih utisak nije omeo, bilo bi vise od petarde, siguran sam. Levanteova kadrovska moc ne moze da se meri sa PSZ, Bajernom, Borusijom, Juventusom i mnogim drugim klubovima. A Ronaldo ih sezonama unazad terorise.Zakljucak je jasan - Real je najdominantniji klub u istoriji Lige sampiona uz cetiri osvojene titule u poslednjih pet godina, od kojih tri zaredom. Iskreno, ove kolos-galimatijase koje si ispisao ne bih da komentarisem.Iskljucuju te iz bilo kakve ozbiljnije diskusije.Nastavi da se radujes uspesima protiv Betisa, Djirone i Malage, posto vise to ne mozes ciniti ni protiv Levantea. Ostavi se Reala i LS.Sve najbolje.