Sreda, 23.05.2018.

13:00

Luka Adžić i zvanično Anderlehtov – Zvezdi 800.000 €

Luka Adžić i zvanično je napustio Crvenu zvezdu i postao novi igrač Anderlehta, potvrdio je belgijski velikan.

Izvor:

Luka Adžiæ i zvanièno Anderlehtov – Zvezdi 800.000 € IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

pedja

pre 5 godina

Dobio je on za svoje godine sasvim solidne uslove od Zvezde ,razbice se to njemu o glavu.Nemoj vise nikad da priviris na Marakanu!

qqq

pre 5 godina

... a ubrzo posto nema mesta u timu ide na kaljenje u nizerazredni belgijski klub tipa Tubis, Lirs... Gde ce ga zaboraviti. Pa eto ga za neku godinu povratnim u nasem fudbalu. Naravno, drugi scenario je da od starta i dobije sansu i dobro se pokaze pa bude ovo i pravi potez

cole

pre 5 godina

@bane...zato i napisah sve to! u pravu si, a da se to ne bi desavalo, lepo odradis bar dve solidne sezone u svom klubu i ako zaista vredis, a takvih primera ima koliko hoces ( stankovic, milosevic, curcic, mijat, piksi. ) napravices i dobru zaradu i otici u klub iz kojeg ces samo ici u bolje

Туп туп

pre 5 godina

И бре па нико да га куне, по нашој традицији. Ни Срби нису што су некад били.

Ivica

pre 5 godina

Luki je uspeh odavno zagarantovan. Sta sa onim klincima koji nemaju drugu opciju??? Nista se ne menja u nasem fudbalu, talenti ili propadnu ili odlaze, jedva poneko nekad uz neko cudo uspe... Nasi klubovi bi trebalo tim da stvaraju kroz omladiske skole i da toj deci daju sansu da se dokazu, a ne da placaju neke "talente" ko zna odakle... Obezvredjen je rad i trud mladih igraca, a i njihovih trenera. Odluku donose oni kojima nije mesto u sportu

Нека иде свско ко би нас про'до

pre 5 godina

Могао је да се угледа на Срнића
да научи како се воли клуб и да паре нису толико битне.

dux

pre 5 godina

Čemu se čudite? Svako dete koje ima iole normalnog roditelja,iskoristiće prvu priliku u kojoj se nudi razvoj u normalnoj sredini uz pristojnu materijalnu nadoknadu da pobegne odavde. Novac tu i nije presudan.

Pablo

pre 5 godina

Iskreno, nisam zvizdao Adzica, cak sam i smirivao ostale koji su to radili, jer mi je bilo tuzno da jednom nasem igracu zvizde na proslavi titule . Sada kada citam ovu vest, zasluzio je, i on i tata . Adzic senior je godinama znao da pljuje igrace koji su hteli iz Zvezde po svaku cenu, a kada je njegov "mali" odigrao ukupno 3 dobre utakmice za Zvezdu, i cim se osetila neka lova, da se bezi sto dalje . A Luka najmanje sto je mogao da uradi, da da neku korektnu izjavu povodom cele situacije . Iz ove sada perspektive, uopste mi nije zao zvizduka, daleko im lepa kuca, i njemu i tati , sto dalje od Zvezde, i ne zelim nikada vise da ga vidim u Zvezdinom dresu, u nekom drugom, sve najbolje .

Bane

pre 5 godina

(cole, 23. maj 2018 13:53)

Drugar vi već godinama dovodite te igrače pa ti to ne smeta. Svi ti koji odu pa se vrate su mahom propali igrači sa ciljem da ožive karijeru.

milan

pre 5 godina

Sta radite to! Zasto mu niste ponudili pare koje ste Kangi nudili? Dajte decku pare, igra ko zmaj... Zvezdasi treba za ljubav da igraju, da oprastaju dugove... a strancima nudite ugovore najvece u timu! Dajte pare Joveljicu odmah! Ugovor na 5 leta! Nismo stvorili igraca ne pamtim!

Vladimir

pre 5 godina

Ostace upamcen kao jedini igrac kojeg je Marakana izvizdala na proslavi titule. Ali kada vec nije umeo da uci na tudjim greskama, dobro ce nauciti na sopstvenoj. Neka mu je sa srecom u daljoj karijeri pa da ga gledamo protiv Zvezde kao igraca nekog slovenackog drugoligasa na pripremama.

Nevinih žrtava Slobodana Miloševića b.b.

pre 5 godina

Ne, trebalo je obeštećenje da bude 2.000.000 + Terzi milionče + neki dinar vođama navijača + ovo ono kombinacije. Sad će dežurne patriote i branioci stubova Srpstva sve da ti objasne...

Beži sine i ne okreći se. Bar nisi otišao u neki preveliki klub, tamo ćeš moći da igraš pa dalje šta bude.

Sabre

pre 5 godina

E sad samo fali da dovedu neko drvo iz Juzne Amerike za otprilike iste pare i vracamo se na staze stare 'slave'. Mada, cinjenica, mali i njegov cale su ovde i vise krivi nego Zvezda, vec im je usla voda u usi. Steta.

SRBin bre

pre 5 godina

Meni samo nije jasno kako njemu sa 19 godina istice ugovor za 6 meseci, mladi igrac treba da potpise ugovor na 4-5 godina kad postane punoletan i onda nema zime, ako valja kao igrac ponudi mu se novi ugovor posle dve godine pa ako nece da potpise onda ga prebacis u drugi tim jos te dve godine pa da vidimo da li hoce ili nece da potpise, ovako Zvezda da njima sve a oni nista Zvezdi, ovo sto se sad radi nema nigde u velikom klubu i ako se desi to je retkost a kod nas je to sasvim normalno da nam odlaze najbolji mladi igraci za smesna obestecenja ili cak bez obestecenja.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Milimitro

pre 5 godina

(Grobar, 23. maj 2018 13:30)
Drago mi je da u vašem dvorištu sve cvjeta,mi ćemo u našem nekako preživjeti!Što se Adžića tiče,nadam se da za dve godine neće praviti veliki transfer u Zemun,Ofk ili Spartak Sub.,već da će ovo biti iskorak.Loših primjera je na pretek!!!

ProdigyCZ

pre 5 godina

Kakvog li paradoksa,kad mu je cale radio u Zvezdi omladinci nisu mogli da privire prvom timu a za svog malog je sad trazio garantovanu minutazu,posteno nema sta...

12

pre 5 godina

Gde si novi Đuričiću....
(nosi fenjer,navija za fener, 23. maj 2018 13:23)

7 golova 2 asistencije. Isto kao i Radonjic. Samo za bukvalno duplo manje minuta.
Zato je Radonjic reprezentativni kalibar i buduca zvezda fudbala (?!?) a Adzic novi Djuricic koji ce da propadne. Kakav spin majko moja.

MilanB

pre 5 godina

Ladno svi beze od vas i to posle ovakve sezone!!
(Grobar, 23. maj 2018 13:30)
Bolje da dobri igraci beze OD NAS nego sto losi igraci beze KOD VAS.

Cibe

pre 5 godina

Za Zvezdu je najbolje što je Adžić otišao. Posebno za mlade igrače, jer će otac i deda vršiti pritisak da on igra po svaku cenu. A kakav je igrač videćete za 6 meseci.

gremlin

pre 5 godina

@nolane smithe
A zašto će se kajti?!Tamo mu plata na vreme,ne prete mu huligani,igra na lepim stadionima u lepoj zemlji,zamisli neće da ostane sa Terzom u bajci...kako da ne...

Autolakirer

pre 5 godina

Ladno svi beze od vas i to posle ovakve sezone!!
(Grobar, 23. maj 2018 13:30)

Opet se dosadjujes ceo dan?? A kod vas ko dolazi? Sve same bombe.Antonov, Zdjelar igraci koji su kao i ovaj otisli posle SP,propali u inostranstvu i dosli u Partizan gde su takodje propali.Onda bomba Suma.Pa pre koju godinu ona dvojica iz Rada.Kojic,Mihajlovic.Gde su oni??

cole

pre 5 godina

vec vidjeno mnoooogo puta kod slicnih "talenata". sada anderleht, u januaru na "kaljenje" u neki bersot, sarlroa i slicno. pa sledeceg leta na pozajmicu u grojter firt, rapid, citadelu, platanias.. a onda cemo se za par godina pitati i traziti po guglu "gde ode onaj mali, napaljeni adzicev sin?". e moj luka...super je kinta sada, ali razmisli ako si za ovo malo igranja u zvezdi mogao da dobijes toliko, koliko bi sledeceg leta dobio posle jos jedne sezone u kojoj ne bi imao manje minuta nego sada??? zbog halavosti zelim mu sudbinu svih klinaca koji su tako otisli a sada ih se niko vise i ne seca. a bilo ih je, ihaj!

Брко

pre 5 godina

Аџић може да постане велики играч. Моје мишљење је да је остао у Звезди то би и био. У претходној сезони имао је сасвим солидну минутажу, одлично је искористио шансу, у овој која нам предстоји имао би још већу и све би зависило од њега. Није први пут да клинци, читај родитељи, мисле да је одлазак у иностранство бржи и бољи пут. Искрено не знам у ком случају је то заиста тако. Такође, уколико неко уцени свој останак минутажом, онда је јасно да жеља за останком и не постоји, јер то није фер ни према клубу, нити према тренеру, нити према саиграчима. Срећно у иностранству иако срећу ниси заслужио.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

znači zvezda u plusu 2 milijarde?
(dzhoni, 23. maj 2018 13:17)

Pa nije Zvezda kupila Sumu, nešto si se prebacio ...

nikola1989

pre 5 godina

Razumeo bih ga da je stanje u klubu kao pre par godina, ali sada kada se takoreći mogao učvrstiti u prvoj postavi, jer je odličan igrač, to ne razumem.
Biti jedan od neprimećenih u Anderlehtu ili mlada zvezda u CZ kome celi stadion skandira ime, to je velika razlika.
Vidimo se za dve godine ponovo, kao i kod mnogih pre njega.

coki

pre 5 godina

gde je sad Adzic senior da kaze klincu kako nije dovoljno veliki Zvezdas i kako nema morala sto nije hteo da potpise ugovor nego prvom prilikom otisao i jos CZ dobila manje novca nego da je potpisao ugovor i ostao?

Sloba

pre 5 godina

Realno drago mi je sto je otisao. Cim malo nesto odigrao 4-5 utakmica dobro odmah uslovi, ucene, vise para, traka, minuti ovo-ono. Ma idi slobodno i daleko ti lepa kuca.

НиколаР

pre 5 godina

Отишао је неће играти и пропашће онда ће хтети да се врати, али нека хвала не требају нам такви играчи.

Ledilo21

pre 5 godina

Svi kao nešto trabunjate, a prvu ponudu za rad u inostranstvo prihvatate, ženu, decu ovde ostavljate samo preko da odete. Isto je i sa sportistima...

Against modern football

pre 5 godina

Zasto ste napisali da je cela Marakana zvizdala Adzicu? To je apsolutna neistina. Mozda je pola severa zvizdalo i par stotina sa zapada. Ja sam mu aplaudirao i cestitao odlazak ne iz Crvene zvezde vec iz kandzi Terzica, srpskih njiva i mafijaskih navijaca. Srecno mali i nemoj se vracati.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Ovi navijaci kluba crvene boje ovde velicaju Anderleht, a samim tim nisu svesni da jos vise velicaju Partizan koji je taj Anderleht izbacio 2010. godine u plejofu za LS. Partizan je veci klub od Anderlehta, Adzic je korektan igrac i ne vidim zasto ne bi igrao tamo.

Sabre

pre 5 godina

E sad samo fali da dovedu neko drvo iz Juzne Amerike za otprilike iste pare i vracamo se na staze stare 'slave'. Mada, cinjenica, mali i njegov cale su ovde i vise krivi nego Zvezda, vec im je usla voda u usi. Steta.

Vladimir

pre 5 godina

Ostace upamcen kao jedini igrac kojeg je Marakana izvizdala na proslavi titule. Ali kada vec nije umeo da uci na tudjim greskama, dobro ce nauciti na sopstvenoj. Neka mu je sa srecom u daljoj karijeri pa da ga gledamo protiv Zvezde kao igraca nekog slovenackog drugoligasa na pripremama.

coki

pre 5 godina

gde je sad Adzic senior da kaze klincu kako nije dovoljno veliki Zvezdas i kako nema morala sto nije hteo da potpise ugovor nego prvom prilikom otisao i jos CZ dobila manje novca nego da je potpisao ugovor i ostao?

Sloba

pre 5 godina

Realno drago mi je sto je otisao. Cim malo nesto odigrao 4-5 utakmica dobro odmah uslovi, ucene, vise para, traka, minuti ovo-ono. Ma idi slobodno i daleko ti lepa kuca.

Cibe

pre 5 godina

Za Zvezdu je najbolje što je Adžić otišao. Posebno za mlade igrače, jer će otac i deda vršiti pritisak da on igra po svaku cenu. A kakav je igrač videćete za 6 meseci.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Kakvog li paradoksa,kad mu je cale radio u Zvezdi omladinci nisu mogli da privire prvom timu a za svog malog je sad trazio garantovanu minutazu,posteno nema sta...

Against modern football

pre 5 godina

Zasto ste napisali da je cela Marakana zvizdala Adzicu? To je apsolutna neistina. Mozda je pola severa zvizdalo i par stotina sa zapada. Ja sam mu aplaudirao i cestitao odlazak ne iz Crvene zvezde vec iz kandzi Terzica, srpskih njiva i mafijaskih navijaca. Srecno mali i nemoj se vracati.

gremlin

pre 5 godina

@nolane smithe
A zašto će se kajti?!Tamo mu plata na vreme,ne prete mu huligani,igra na lepim stadionima u lepoj zemlji,zamisli neće da ostane sa Terzom u bajci...kako da ne...

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

znači zvezda u plusu 2 milijarde?
(dzhoni, 23. maj 2018 13:17)

Pa nije Zvezda kupila Sumu, nešto si se prebacio ...

Pablo

pre 5 godina

Iskreno, nisam zvizdao Adzica, cak sam i smirivao ostale koji su to radili, jer mi je bilo tuzno da jednom nasem igracu zvizde na proslavi titule . Sada kada citam ovu vest, zasluzio je, i on i tata . Adzic senior je godinama znao da pljuje igrace koji su hteli iz Zvezde po svaku cenu, a kada je njegov "mali" odigrao ukupno 3 dobre utakmice za Zvezdu, i cim se osetila neka lova, da se bezi sto dalje . A Luka najmanje sto je mogao da uradi, da da neku korektnu izjavu povodom cele situacije . Iz ove sada perspektive, uopste mi nije zao zvizduka, daleko im lepa kuca, i njemu i tati , sto dalje od Zvezde, i ne zelim nikada vise da ga vidim u Zvezdinom dresu, u nekom drugom, sve najbolje .

nikola1989

pre 5 godina

Razumeo bih ga da je stanje u klubu kao pre par godina, ali sada kada se takoreći mogao učvrstiti u prvoj postavi, jer je odličan igrač, to ne razumem.
Biti jedan od neprimećenih u Anderlehtu ili mlada zvezda u CZ kome celi stadion skandira ime, to je velika razlika.
Vidimo se za dve godine ponovo, kao i kod mnogih pre njega.

Брко

pre 5 godina

Аџић може да постане велики играч. Моје мишљење је да је остао у Звезди то би и био. У претходној сезони имао је сасвим солидну минутажу, одлично је искористио шансу, у овој која нам предстоји имао би још већу и све би зависило од њега. Није први пут да клинци, читај родитељи, мисле да је одлазак у иностранство бржи и бољи пут. Искрено не знам у ком случају је то заиста тако. Такође, уколико неко уцени свој останак минутажом, онда је јасно да жеља за останком и не постоји, јер то није фер ни према клубу, нити према тренеру, нити према саиграчима. Срећно у иностранству иако срећу ниси заслужио.

milan

pre 5 godina

Sta radite to! Zasto mu niste ponudili pare koje ste Kangi nudili? Dajte decku pare, igra ko zmaj... Zvezdasi treba za ljubav da igraju, da oprastaju dugove... a strancima nudite ugovore najvece u timu! Dajte pare Joveljicu odmah! Ugovor na 5 leta! Nismo stvorili igraca ne pamtim!

Nevinih žrtava Slobodana Miloševića b.b.

pre 5 godina

Ne, trebalo je obeštećenje da bude 2.000.000 + Terzi milionče + neki dinar vođama navijača + ovo ono kombinacije. Sad će dežurne patriote i branioci stubova Srpstva sve da ti objasne...

Beži sine i ne okreći se. Bar nisi otišao u neki preveliki klub, tamo ćeš moći da igraš pa dalje šta bude.

Autolakirer

pre 5 godina

Ladno svi beze od vas i to posle ovakve sezone!!
(Grobar, 23. maj 2018 13:30)

Opet se dosadjujes ceo dan?? A kod vas ko dolazi? Sve same bombe.Antonov, Zdjelar igraci koji su kao i ovaj otisli posle SP,propali u inostranstvu i dosli u Partizan gde su takodje propali.Onda bomba Suma.Pa pre koju godinu ona dvojica iz Rada.Kojic,Mihajlovic.Gde su oni??

НиколаР

pre 5 godina

Отишао је неће играти и пропашће онда ће хтети да се врати, али нека хвала не требају нам такви играчи.

Нека иде свско ко би нас про'до

pre 5 godina

Могао је да се угледа на Срнића
да научи како се воли клуб и да паре нису толико битне.

Ledilo21

pre 5 godina

Svi kao nešto trabunjate, a prvu ponudu za rad u inostranstvo prihvatate, ženu, decu ovde ostavljate samo preko da odete. Isto je i sa sportistima...

SRBin bre

pre 5 godina

Meni samo nije jasno kako njemu sa 19 godina istice ugovor za 6 meseci, mladi igrac treba da potpise ugovor na 4-5 godina kad postane punoletan i onda nema zime, ako valja kao igrac ponudi mu se novi ugovor posle dve godine pa ako nece da potpise onda ga prebacis u drugi tim jos te dve godine pa da vidimo da li hoce ili nece da potpise, ovako Zvezda da njima sve a oni nista Zvezdi, ovo sto se sad radi nema nigde u velikom klubu i ako se desi to je retkost a kod nas je to sasvim normalno da nam odlaze najbolji mladi igraci za smesna obestecenja ili cak bez obestecenja.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

MilanB

pre 5 godina

Ladno svi beze od vas i to posle ovakve sezone!!
(Grobar, 23. maj 2018 13:30)
Bolje da dobri igraci beze OD NAS nego sto losi igraci beze KOD VAS.

cole

pre 5 godina

vec vidjeno mnoooogo puta kod slicnih "talenata". sada anderleht, u januaru na "kaljenje" u neki bersot, sarlroa i slicno. pa sledeceg leta na pozajmicu u grojter firt, rapid, citadelu, platanias.. a onda cemo se za par godina pitati i traziti po guglu "gde ode onaj mali, napaljeni adzicev sin?". e moj luka...super je kinta sada, ali razmisli ako si za ovo malo igranja u zvezdi mogao da dobijes toliko, koliko bi sledeceg leta dobio posle jos jedne sezone u kojoj ne bi imao manje minuta nego sada??? zbog halavosti zelim mu sudbinu svih klinaca koji su tako otisli a sada ih se niko vise i ne seca. a bilo ih je, ihaj!

Milimitro

pre 5 godina

(Grobar, 23. maj 2018 13:30)
Drago mi je da u vašem dvorištu sve cvjeta,mi ćemo u našem nekako preživjeti!Što se Adžića tiče,nadam se da za dve godine neće praviti veliki transfer u Zemun,Ofk ili Spartak Sub.,već da će ovo biti iskorak.Loših primjera je na pretek!!!

qqq

pre 5 godina

... a ubrzo posto nema mesta u timu ide na kaljenje u nizerazredni belgijski klub tipa Tubis, Lirs... Gde ce ga zaboraviti. Pa eto ga za neku godinu povratnim u nasem fudbalu. Naravno, drugi scenario je da od starta i dobije sansu i dobro se pokaze pa bude ovo i pravi potez

dux

pre 5 godina

Čemu se čudite? Svako dete koje ima iole normalnog roditelja,iskoristiće prvu priliku u kojoj se nudi razvoj u normalnoj sredini uz pristojnu materijalnu nadoknadu da pobegne odavde. Novac tu i nije presudan.

12

pre 5 godina

Gde si novi Đuričiću....
(nosi fenjer,navija za fener, 23. maj 2018 13:23)

7 golova 2 asistencije. Isto kao i Radonjic. Samo za bukvalno duplo manje minuta.
Zato je Radonjic reprezentativni kalibar i buduca zvezda fudbala (?!?) a Adzic novi Djuricic koji ce da propadne. Kakav spin majko moja.

Bane

pre 5 godina

(cole, 23. maj 2018 13:53)

Drugar vi već godinama dovodite te igrače pa ti to ne smeta. Svi ti koji odu pa se vrate su mahom propali igrači sa ciljem da ožive karijeru.

Ivica

pre 5 godina

Luki je uspeh odavno zagarantovan. Sta sa onim klincima koji nemaju drugu opciju??? Nista se ne menja u nasem fudbalu, talenti ili propadnu ili odlaze, jedva poneko nekad uz neko cudo uspe... Nasi klubovi bi trebalo tim da stvaraju kroz omladiske skole i da toj deci daju sansu da se dokazu, a ne da placaju neke "talente" ko zna odakle... Obezvredjen je rad i trud mladih igraca, a i njihovih trenera. Odluku donose oni kojima nije mesto u sportu

Туп туп

pre 5 godina

И бре па нико да га куне, по нашој традицији. Ни Срби нису што су некад били.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Ovi navijaci kluba crvene boje ovde velicaju Anderleht, a samim tim nisu svesni da jos vise velicaju Partizan koji je taj Anderleht izbacio 2010. godine u plejofu za LS. Partizan je veci klub od Anderlehta, Adzic je korektan igrac i ne vidim zasto ne bi igrao tamo.

cole

pre 5 godina

@bane...zato i napisah sve to! u pravu si, a da se to ne bi desavalo, lepo odradis bar dve solidne sezone u svom klubu i ako zaista vredis, a takvih primera ima koliko hoces ( stankovic, milosevic, curcic, mijat, piksi. ) napravices i dobru zaradu i otici u klub iz kojeg ces samo ici u bolje

pedja

pre 5 godina

Dobio je on za svoje godine sasvim solidne uslove od Zvezde ,razbice se to njemu o glavu.Nemoj vise nikad da priviris na Marakanu!

Against modern football

pre 5 godina

Zasto ste napisali da je cela Marakana zvizdala Adzicu? To je apsolutna neistina. Mozda je pola severa zvizdalo i par stotina sa zapada. Ja sam mu aplaudirao i cestitao odlazak ne iz Crvene zvezde vec iz kandzi Terzica, srpskih njiva i mafijaskih navijaca. Srecno mali i nemoj se vracati.

gremlin

pre 5 godina

@nolane smithe
A zašto će se kajti?!Tamo mu plata na vreme,ne prete mu huligani,igra na lepim stadionima u lepoj zemlji,zamisli neće da ostane sa Terzom u bajci...kako da ne...

Nevinih žrtava Slobodana Miloševića b.b.

pre 5 godina

Ne, trebalo je obeštećenje da bude 2.000.000 + Terzi milionče + neki dinar vođama navijača + ovo ono kombinacije. Sad će dežurne patriote i branioci stubova Srpstva sve da ti objasne...

Beži sine i ne okreći se. Bar nisi otišao u neki preveliki klub, tamo ćeš moći da igraš pa dalje šta bude.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Ovi navijaci kluba crvene boje ovde velicaju Anderleht, a samim tim nisu svesni da jos vise velicaju Partizan koji je taj Anderleht izbacio 2010. godine u plejofu za LS. Partizan je veci klub od Anderlehta, Adzic je korektan igrac i ne vidim zasto ne bi igrao tamo.

12

pre 5 godina

Gde si novi Đuričiću....
(nosi fenjer,navija za fener, 23. maj 2018 13:23)

7 golova 2 asistencije. Isto kao i Radonjic. Samo za bukvalno duplo manje minuta.
Zato je Radonjic reprezentativni kalibar i buduca zvezda fudbala (?!?) a Adzic novi Djuricic koji ce da propadne. Kakav spin majko moja.

Vladimir

pre 5 godina

Ostace upamcen kao jedini igrac kojeg je Marakana izvizdala na proslavi titule. Ali kada vec nije umeo da uci na tudjim greskama, dobro ce nauciti na sopstvenoj. Neka mu je sa srecom u daljoj karijeri pa da ga gledamo protiv Zvezde kao igraca nekog slovenackog drugoligasa na pripremama.

milan

pre 5 godina

Sta radite to! Zasto mu niste ponudili pare koje ste Kangi nudili? Dajte decku pare, igra ko zmaj... Zvezdasi treba za ljubav da igraju, da oprastaju dugove... a strancima nudite ugovore najvece u timu! Dajte pare Joveljicu odmah! Ugovor na 5 leta! Nismo stvorili igraca ne pamtim!

dux

pre 5 godina

Čemu se čudite? Svako dete koje ima iole normalnog roditelja,iskoristiće prvu priliku u kojoj se nudi razvoj u normalnoj sredini uz pristojnu materijalnu nadoknadu da pobegne odavde. Novac tu i nije presudan.

НиколаР

pre 5 godina

Отишао је неће играти и пропашће онда ће хтети да се врати, али нека хвала не требају нам такви играчи.

Sabre

pre 5 godina

E sad samo fali da dovedu neko drvo iz Juzne Amerike za otprilike iste pare i vracamo se na staze stare 'slave'. Mada, cinjenica, mali i njegov cale su ovde i vise krivi nego Zvezda, vec im je usla voda u usi. Steta.

SRBin bre

pre 5 godina

Meni samo nije jasno kako njemu sa 19 godina istice ugovor za 6 meseci, mladi igrac treba da potpise ugovor na 4-5 godina kad postane punoletan i onda nema zime, ako valja kao igrac ponudi mu se novi ugovor posle dve godine pa ako nece da potpise onda ga prebacis u drugi tim jos te dve godine pa da vidimo da li hoce ili nece da potpise, ovako Zvezda da njima sve a oni nista Zvezdi, ovo sto se sad radi nema nigde u velikom klubu i ako se desi to je retkost a kod nas je to sasvim normalno da nam odlaze najbolji mladi igraci za smesna obestecenja ili cak bez obestecenja.
ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Cibe

pre 5 godina

Za Zvezdu je najbolje što je Adžić otišao. Posebno za mlade igrače, jer će otac i deda vršiti pritisak da on igra po svaku cenu. A kakav je igrač videćete za 6 meseci.

Sloba

pre 5 godina

Realno drago mi je sto je otisao. Cim malo nesto odigrao 4-5 utakmica dobro odmah uslovi, ucene, vise para, traka, minuti ovo-ono. Ma idi slobodno i daleko ti lepa kuca.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

znači zvezda u plusu 2 milijarde?
(dzhoni, 23. maj 2018 13:17)

Pa nije Zvezda kupila Sumu, nešto si se prebacio ...

Нека иде свско ко би нас про'до

pre 5 godina

Могао је да се угледа на Срнића
да научи како се воли клуб и да паре нису толико битне.

coki

pre 5 godina

gde je sad Adzic senior da kaze klincu kako nije dovoljno veliki Zvezdas i kako nema morala sto nije hteo da potpise ugovor nego prvom prilikom otisao i jos CZ dobila manje novca nego da je potpisao ugovor i ostao?

Ledilo21

pre 5 godina

Svi kao nešto trabunjate, a prvu ponudu za rad u inostranstvo prihvatate, ženu, decu ovde ostavljate samo preko da odete. Isto je i sa sportistima...

Pablo

pre 5 godina

Iskreno, nisam zvizdao Adzica, cak sam i smirivao ostale koji su to radili, jer mi je bilo tuzno da jednom nasem igracu zvizde na proslavi titule . Sada kada citam ovu vest, zasluzio je, i on i tata . Adzic senior je godinama znao da pljuje igrace koji su hteli iz Zvezde po svaku cenu, a kada je njegov "mali" odigrao ukupno 3 dobre utakmice za Zvezdu, i cim se osetila neka lova, da se bezi sto dalje . A Luka najmanje sto je mogao da uradi, da da neku korektnu izjavu povodom cele situacije . Iz ove sada perspektive, uopste mi nije zao zvizduka, daleko im lepa kuca, i njemu i tati , sto dalje od Zvezde, i ne zelim nikada vise da ga vidim u Zvezdinom dresu, u nekom drugom, sve najbolje .

nikola1989

pre 5 godina

Razumeo bih ga da je stanje u klubu kao pre par godina, ali sada kada se takoreći mogao učvrstiti u prvoj postavi, jer je odličan igrač, to ne razumem.
Biti jedan od neprimećenih u Anderlehtu ili mlada zvezda u CZ kome celi stadion skandira ime, to je velika razlika.
Vidimo se za dve godine ponovo, kao i kod mnogih pre njega.

cole

pre 5 godina

vec vidjeno mnoooogo puta kod slicnih "talenata". sada anderleht, u januaru na "kaljenje" u neki bersot, sarlroa i slicno. pa sledeceg leta na pozajmicu u grojter firt, rapid, citadelu, platanias.. a onda cemo se za par godina pitati i traziti po guglu "gde ode onaj mali, napaljeni adzicev sin?". e moj luka...super je kinta sada, ali razmisli ako si za ovo malo igranja u zvezdi mogao da dobijes toliko, koliko bi sledeceg leta dobio posle jos jedne sezone u kojoj ne bi imao manje minuta nego sada??? zbog halavosti zelim mu sudbinu svih klinaca koji su tako otisli a sada ih se niko vise i ne seca. a bilo ih je, ihaj!

Туп туп

pre 5 godina

И бре па нико да га куне, по нашој традицији. Ни Срби нису што су некад били.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Kakvog li paradoksa,kad mu je cale radio u Zvezdi omladinci nisu mogli da privire prvom timu a za svog malog je sad trazio garantovanu minutazu,posteno nema sta...

Брко

pre 5 godina

Аџић може да постане велики играч. Моје мишљење је да је остао у Звезди то би и био. У претходној сезони имао је сасвим солидну минутажу, одлично је искористио шансу, у овој која нам предстоји имао би још већу и све би зависило од њега. Није први пут да клинци, читај родитељи, мисле да је одлазак у иностранство бржи и бољи пут. Искрено не знам у ком случају је то заиста тако. Такође, уколико неко уцени свој останак минутажом, онда је јасно да жеља за останком и не постоји, јер то није фер ни према клубу, нити према тренеру, нити према саиграчима. Срећно у иностранству иако срећу ниси заслужио.

Ivica

pre 5 godina

Luki je uspeh odavno zagarantovan. Sta sa onim klincima koji nemaju drugu opciju??? Nista se ne menja u nasem fudbalu, talenti ili propadnu ili odlaze, jedva poneko nekad uz neko cudo uspe... Nasi klubovi bi trebalo tim da stvaraju kroz omladiske skole i da toj deci daju sansu da se dokazu, a ne da placaju neke "talente" ko zna odakle... Obezvredjen je rad i trud mladih igraca, a i njihovih trenera. Odluku donose oni kojima nije mesto u sportu

MilanB

pre 5 godina

Ladno svi beze od vas i to posle ovakve sezone!!
(Grobar, 23. maj 2018 13:30)
Bolje da dobri igraci beze OD NAS nego sto losi igraci beze KOD VAS.

pedja

pre 5 godina

Dobio je on za svoje godine sasvim solidne uslove od Zvezde ,razbice se to njemu o glavu.Nemoj vise nikad da priviris na Marakanu!

Autolakirer

pre 5 godina

Ladno svi beze od vas i to posle ovakve sezone!!
(Grobar, 23. maj 2018 13:30)

Opet se dosadjujes ceo dan?? A kod vas ko dolazi? Sve same bombe.Antonov, Zdjelar igraci koji su kao i ovaj otisli posle SP,propali u inostranstvu i dosli u Partizan gde su takodje propali.Onda bomba Suma.Pa pre koju godinu ona dvojica iz Rada.Kojic,Mihajlovic.Gde su oni??

qqq

pre 5 godina

... a ubrzo posto nema mesta u timu ide na kaljenje u nizerazredni belgijski klub tipa Tubis, Lirs... Gde ce ga zaboraviti. Pa eto ga za neku godinu povratnim u nasem fudbalu. Naravno, drugi scenario je da od starta i dobije sansu i dobro se pokaze pa bude ovo i pravi potez

Milimitro

pre 5 godina

(Grobar, 23. maj 2018 13:30)
Drago mi je da u vašem dvorištu sve cvjeta,mi ćemo u našem nekako preživjeti!Što se Adžića tiče,nadam se da za dve godine neće praviti veliki transfer u Zemun,Ofk ili Spartak Sub.,već da će ovo biti iskorak.Loših primjera je na pretek!!!

cole

pre 5 godina

@bane...zato i napisah sve to! u pravu si, a da se to ne bi desavalo, lepo odradis bar dve solidne sezone u svom klubu i ako zaista vredis, a takvih primera ima koliko hoces ( stankovic, milosevic, curcic, mijat, piksi. ) napravices i dobru zaradu i otici u klub iz kojeg ces samo ici u bolje

Bane

pre 5 godina

(cole, 23. maj 2018 13:53)

Drugar vi već godinama dovodite te igrače pa ti to ne smeta. Svi ti koji odu pa se vrate su mahom propali igrači sa ciljem da ožive karijeru.