Nedelja, 20.05.2018.

08:10

"Kralj" se ne predaje – Kavsi 'pregazili' Seltikse!

Košarkaši Klivlend smanjili su na 2-1 u finalu Istoka, pošto su pred domaćom publikom pobedili Boston 116:86.

Izvor: PT

"Kralj" se ne predaje – Kavsi 'pregazili' Seltikse! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Nathan

pre 5 godina

Nema nista lose da neko navija za igraca a ne za tim. To je u NBA normalno. Ja navijam za Vestbruka i za tim u koji predje opet. Sigurno necu za ove iz Oklahome...

76er

pre 5 godina

Miki
Samo ti navodi statistike, ali toliko si unizio jednog Medzika svojim komentarom, da je to za zatvor. Pritom ni ne poznajes ocigledno sve aspekte njegove karijere.

Bojan

pre 5 godina

(yuu, 20. maj 2018 15:10)
u istom plejofu kada su matorci iz Dalasa ‘ponizili’ Majami sa 4:2, su isti ti matorci zbrisali Lejkerse sa 4:0, sa sve navedenim Kobijem i to pre njegovih povreda. Poslednji mec je bilo 36 razlike.
U sledecem kolu su dobili i Oklahomu sa Hardenom, Vestbrukom i Kevinom.

Crni Leptir

pre 5 godina

Nikad slabiji NBA! Ovo su smesne ekipe,negde su u rangu sa Evrokupom,da nije bilo Vejda,Bosa,Alena,Čalmersa,Batjera,Cola,Haslema ne bi Majami osvojio titulu,a ni James ne bi uzeo prsten.

yuu

pre 5 godina

@LBJ
Brajant je bio toliko dobar da je osvajao titule i sa Sekom i bez njega, za razliku od Dzejmsa koji ima vise poraza nego pobeda u finalima i kojeg su ponizili starci iz Dalasa. Brajant u zadnjoj utakmici sve sutira, Lekmek to radi u finalu konferencije, daje preko 40 poena i Boston ih ubije u pojam. Sada kad su ga malo smirili, Klivlend dobija rutinski. On je nesto kao Vestbruk, samo je igrao u boljim timovima. Kobi za razliku od njega nije bezao iz tima kad je najteze niti je igrao samo tamo gde ima mocne saigrace. Jaci je Lebronov Majami bio od Kobijevih Lejkersa, pa znamo
ko je sta osvojio.

jsx

pre 5 godina

Ne igra sa balvanima, ali daleko su od znalaca. U pitanju su igraci koji su odlicna pratnja kad imas dva majstora (da je Irving i dalje tu npr.), a ovako su upitni. Kada im je dan mogu biti izuzetno korisni, ali su daleko od bilo kakve konstantnosti, a daleko od toga da iko moze da preuzme vodjstvo kad vodji ne ide, kao sto mogu Irving, Kari. Lebron zapravo smiri dozivljaj cim vidi da mogu nesto da pogode, a ne obrnuto.
Doduse, sa boljim trenerom poput Popa, Stivensa, Snajdera pa mozda cak i Kera, svako od njih bi imao ulogu koja bi maksimizovala njegov ogranicen potencijal (pogledati Inglisa ili jos bolje Grina u finalu sa Majamijem kad je davao 7 trojki po utakici) tako da tu ima prostora za Lebronovo krivicu, ne zbog toga sto im neda loptu, nego sto ne dopusta timu da angazuje dobrog trenera da im kaze sta ce s njom kad je dobiju

miki

pre 5 godina

Zato je deplasirano usporedivat Lebrona s Jordanom. Moze recimo s Magic Jonhsonom- ful paket, skokovi, asistencije, poeni...
(mate, 20. maj 2018 12:30) # Link komentara
To bi mogao usporedjivati da Lebron nema 10 puta bolju statistiku u poenima i skokovima od MAgica( Lebron 7 strijelac svih vremena, MAgic 77, u Play Offu Lebron 1, Magic 14) koji je jedino bolji u asistencijama, ali LB je i na tom planu medju 10 najboljih asistenata lige svih vremena.
Nije mi uopste jasno kako neki mogu da porede MAgica sa Lebronom u bilo kojem smislu, osim ako se ne radi o pristrasnim zalom za " proslim" vremenima.
Cavsi sa Irvingom bez Lebrona ni jedan Play Off, sa Lebronom 3 finala za redom ( 1 titula), Miami sa Lebronom svake godine finale( 2 titule), bez Lebrona ili jedva Play Off ili nista.Dominatniji i kompletniji igrac od Lebrona se nije rodio nikada!

ThePain

pre 5 godina

Sve diskusije Lebronfanatika, kad Klivlend izgubi, pocinju: "Kralj je GOAT, ali NE MOZE SAM! Ekipa mu je odron, on igra sa balvanima etc." Povucimo ovdje paralelu - a) Ovu utakmicu je Klivlend rasturio Boston, LeBron 27 poena 12 asistencija. b) Proslu je Klivlend izgubio, LeBron imao tripldabl & skoro duplo vise poena! I sta cemo sad, lebronovci? Ima li Klivlend ekipu balvana ili znalaca? Ili je mozda u pitanju ono trece - da je to dobra ekipa, po pojedincima sigurno bolja od Bostona, ali je problem vas idol! Njegov ego do nebesa i zelja da igra na svih pet mjesta, da napucava statistiku, da drzi loptu 90% u svojim rukama i drzi svoje suigrace na lancu, pa kad im doda loptu, da MORAJU pucati na kos, kako bi imao asistenciju. Cim je sinoc malko "popustio dizgine", razigrase se ljudi i unistise Boston k'o od sale. Sapienti sat.

LBJ

pre 5 godina

@ BBB
najveća prevara u istoriji NBA lige Kobe - naziv za vrstu govedine inače - tri titule mu je doneo Šek, nikada nije bio najbolji igrač u ligi. Bio je sebičan, šutirao je previše, bio je spor. Uzeo je previše para kada više nije bio nizašta kao igrač i tako upropastio franšizu Lejkersa.je poslednji Jordanov epigon, koji je pogrešno smatrao da se veličina jednog igrača na njegovoj poziciji sastoji u spremnosti da se šutira po svaku cenu i što više! To se zove hero-ball, on je bio poslednji veliki predstavnik hero-ball ere u NBA. Početkom dvehiljaditih, i Mcgrady i Iverson su bili bolji igrači od njega. Šek je od tri titule od 2000 do 2002 sva tri puta bio Finals MVP, i posle neko hvali Kobija.
To je igrač sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA lige, alo!oterao Šeka - čoveka koji mu je doneo tri titule, tri puta bio Finals MVP. Tako je oterao Fila Džeksona, tako je oterao Dwighta Howarda. Do sledeće titule mu je trebalo 8 godina, uz all star podršku Lamar-a Odom-a, Pau Gasola (još jedan asocijalan, natmuren tip), a potom i Ron-a Artesta - najboljeg odbrambenog igrača lige tada.Pogledajte šta radi Bryant u svojoj poslednjoj utakmici - daje 60 poena, ego-manijak! uz koliko šuteva, pa 50 normalno! Da je on zaista veliki igrač, opsrostio bi se kao Jordan uz 19, 20 poena i to bi bilo to. Ali ne, ego-manijak Bryant mora da pokaže kako i sa 39 godina može da natrpa toliko peona, ako mu daju da šutira koliko god hoće, a protivnički igrači se skoro pa sklanjaju s puta.

Neznalica

pre 5 godina

bice ispred MJ-a u svemu, osim u broju titula. Sitnica.
(drinska divizija, 20. maj 2018 11:37)

biće ispred Bila Rasela Džordan u svemu, osim u broju titula. Sitnica.

Ili, biće ispred Roberta Orija Džordan u svemu, osim u broju titula. Sitnica.

Da li si svestan kakve gluposti lupaš?

bBb

pre 5 godina

Pa da vidimo šta Stiv Ker kaže za ljude, koji su samo statistikom zaluđeni. Intervju je od pre par meseci:

All of the NBA's greatest players from here on out will inevitably be compared to the man who's widely considered to be the greatest basketball player of all time -- Michael Jordan.

Any time Cleveland Cavaliers forward LeBron James crosses another career accomplishment off the list, people debate whether it brings him closer to one day surpassing Jordan in the annals of basketball history. Despite the constant comparisons, Warriors coach Steve Kerr says that LeBron and Jordan are totally different players, and that Kobe Bryant is actually the player who came closest to MJ on the court.

Kerr, who played with Jordan and against Bryant, offered his thoughts before the Warriors' game against the Lakers on Monday, during which Kobe will have his No. 8 and No. 24 jerseys retired.

"Kobe is the closest thing to Michael (Jordan)," Kerr said. "Everybody's been compared to Michael. LeBron's been compared to Michael -- I don't think LeBron is Michael at all. I think he's a very different player, a very different mentality and mindset. Kobe has the same mentality and mindset that MJ had. The assassin, the 'I'm gonna rip your throat out with my scoring,' low-post dominant fadeaway jumper, footwork.

"I thought Kobe's footwork was one of the best parts of his game -- probably the most underrated because everybody focused on his shooting and his athleticism, but his footwork got him open. That's where he was so similar to Michael. He could just get any shot he wanted."

And what about an epic Jordan-Kobe one-on-one game?

"It'd be fun to watch," Kerr said. "Like I said, very similar games, right? Kobe shot a lot more 3s, but in Michael's era 3s weren't as big a part of things. I'm sure he would have worked a lot harder on his 3s if he played in the modern era. But so similar in terms of the footwork, the reverse pivot, the fadeaways. And I'm sure Kobe got a lot of that by watching Michael. Yeah, that would have been fun to watch."

Hell

pre 5 godina

@ LBJ, 20. maj 2018 11:22

Aman klinac kako ti ne dosadi da nam silujes mozak kopiranjem jednog te istog potpuno nebuloznog komentara?? Lepo ti covek napisao da je Dzordan menjao kosarku,bio je magija,a sta je taj vas "kralj",brdo steroidnih misica bez ikakve lucidnosti i gracioznosti. Krene kao bik na crveni plast i gruva tom svojom napucanom masom kroz zid i sta je tu najbolje u istoriji?? Ne da nece nikad biti kao Majkl nego nikad nece dostici ni Kobija! Batalite vi te vase statistike on nikad nece imati to sto su imali oni

Dejan Predragovic

pre 5 godina

1994-te kada je Jordan napustio kosarku Bullsi su prosli samo prvi krug;u drugom krugu su ispali od NY (polufinale istoka) iako su imali prednost domaceg terena;znaci ipak da Jordan znaci puno za tim s obzirom da on donosi titulu;velika je razlika od prolaska samo prvog kola i titule;ne vidim potrebu u poredjenju ova dva igraca, cemu ta stalna potreba; ovaj komentar sam stavio kao odgovor na jedan od prethodnih;logicno je da Lebron ima vise poena u play off - u kada je odigrao dosta vise utakmica; prosjek je bitan, a tu je dosta losiji od MJ; opet ponavljam, glavna razlika izmedju njih dvojice je u uticaju na tim;tu je MJ daleko ispred jer je on donosio titule;kod Lebrona to nije bio slucaj i pored odlicne statistike;gubio je finala i kada je bio favorit;i MJ je prvu titulu uzeo protiv Lakersa kada je igrao Magic;veliki je igrac Lebron, u to nema sumnje i ko god govori drugacije grijesi;veci od Jordana sigurno nije i stvarno ne vidim potrebu za poredjenjima izmedju njih dvojice;Lebronovi fanovi uzivajte u njegovim igrama i ne opterecujte se nebitnim stvarima!

Kol

pre 5 godina

Pa ocekivano da su izgubili serija bi bila gotova, ali i dalje mislim da Boston ide u veliko finale, iako ce tamo Golden State lagano da izadje na kraj sa njima!

Иван

pre 5 godina

Нисам волео Џордана! Данашњи клинци не могу да у потпуности схвате ко је био он чак ни из снимака комплетних утакмица, јер се из њих не може схватити колико је ту срчка радила, али Џордан је био заиста нешто посебно. Сећам се једне утакмице финала против Јуте: он крене добро, али Џез још боље и води до последње четвртине ве време 20 разлике. Мајкл у трећој нити један кош није дао! А онда, негде око десет минут до краја, он креће, и до краја ништа не промашује! Погађа и Јута једно време, али са оним се није могло такмичити! Није људски, није психолошки нормално да се играч који се охладио у истој утакмици још једном толико загреје! Али Џордан није промашивао иако је сваки напад ишао на њега, и на крају је Чикаго победио. И напетост током тих лудих тренутака не може ти пренети снимак.

Какве то везе има са овим НБА плеј-офом? Па ја нисам волео Џордана јер је био унапред познат победник. Утакмице су често одлучиване у задњој секунди, али се победник ипак знао унапред. Што је било досадно на свој начин (зато је најбоља серија она Рокитса и Никса из тих година). Али никада нисам ни помислио да постоји нешто још досадније: прегршт серија у којима се не зна победник, као у овом плеј-офу, али у којима је свака утакмица тотално незанимљива јер неко неког све време дере 20 разлике!

Од серије са неизвесним мечевима али унапред познатим крајњим исходом гора је само серија са неизвесним исходом али до зла бога досадним утакмицама.

saeKn

pre 5 godina

Ne kazem da je LBJ bolji od Dzordana po meni su jako blizu. LBJ je mogao imati puno bolju statistiku do sada, nije on forsirao statistiku. Broj LBJ titula i ucinak u doigravanju jednak je Dzordanovih 6 titula i njegovom playy-off ucinku. LBJ ako postane igrac sa najvise poena u NBA istoriji po meni bice i najbolji igrac u istoriji.

samba

pre 5 godina

Opet poredjenja Jordan-James.
Ne mogu se porediti dve razlicite kulture, razlicite kosarke.
Jordan je igrao u eri fenomenalnih centara, doba kada se igrala kosarka sa kontaktom, gde je bilo dozvoljeno igrati odbranu nad najboljim igracima.
Danas to nije slucaj. Danas su igraci nauceni da ne igraju odbranu, danas igraci ne znaju da se postave u odbrani.
Lebron je u zenitu karijere bio rame uz rame sa Wadeom. Da li je Wade bolji igrac od Kobea, Jordana? Tesko.
Onda ni Lebron ne moze biti.

Sve to kroz statistiku izgleda lepo, ali Jordan ce uvek biti nivo iznad Lebrona po kasarkaskom umecu.

mate

pre 5 godina

Stoler

Susjed necu sad ulazit ko je bolji Jordan ili Lebron no piso si o mijenjanju igre. Gle 80 -tih su magic jonhson, larr bird i issiah thomas reklamirali kosarku kao timski sport... Jordan je uveo igru 1-5 sa skoro 30 lopti po mecu... Jordan je pokrenuo generaciju iza sebe kao sto su bryant, iverson, westbrook... Zato je deplasirano usporedivat Lebrona s Jordanom. Moze recimo s Magic Jonhsonom- ful paket, skokovi, asistencije, poeni...

Jezekilj

pre 5 godina

Pokažite mi video gdje je Majkl Džordan dijelio ovakve asistencije... naravno da nema.
Naučili ste gledajući Džordana i Kobija da je košarka samo napad na koš. E zato i ne može čovjek da vas uvjeri da je LeBron Džejms najbolji ikada.

Crni Isus

pre 5 godina

@drinska divizija
Polako rođače, ima LBJ još 7 sezona ispred sebe.
Prvo skoči pa reci hop.
Biće zaninmljivo videti koji će će vam tada biti argument u Majklovu korist.
Kada Džejms nagura 6 titula i još 8 finala...

LBJ

pre 5 godina

Jordan je u ligu došao 84-e i sve do 91 nije ni igrao NBA finale. Redovno je gubio u prvoj ili drugoj rundi svih tih godina. 91-e je pobedio raspale La lakers-e bez Medžika i Karima. 92-e je pobedio Portland koji je imao Clyda Drexler-a i nikoga više. 93-e je pobedio Suns-e koji su imali koga? Barklija- krilnog centra od 194 cm!i nikoga više. 96-e je pobedio Sonics-e koji su imali Pejtona. 97e i 98-e je pobedio stari tim Jute sa Malounom i Stoktonom koji su imali 34 i 35 godina.
Šta se desilo sa Bulsima kada je Jordan otišao da igra bejzbol? Dobili su 58 utakmice, i igrali finale istoka protiv Niksa. a sledeće godine imali 56 pobeda. Kako to ako je on toliko značio za taj tim?Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno i povećanjem glave. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu.

Šta se desilo sa Kavsima kada je Lebron otišao? Imali su 19 pobeda, čoveče, najgori skor u istoriji lige. Lebron kada dodje u tim to je garantovano 50 pobeda te sezone za taj tim.
Lebron će završiti karijeru ispred Jordana u poenima u regularnom delu sezone. u poenima u plejofu je već ispred njega, budući da su Bulsi osamdesetih rano ispadali iz plejofa, a u Wizardsima Jordan za dve sezone nije ni igrao plejof. Lebron će biti ispred Jordana i u skokovima i asistencijama.

stoler

pre 5 godina

Kako se izlupeta ovaj LBJ!!! Da li je moguce da ste toliko poremeceni?!?! Dzejms svakako jeste najbolji igrac danasnjice tu nema spora. Ali govoriti da je bolji od Jordana je presmesno. Posebno sto ti pricas sa aspekta guglovanja i verovatno nikad nisi Jordana ni gledao uzivo da bi znao kakav je igrac bio,koliko je menjao kosarku. Te vase fantazije i statistike,broj poena,skokova u kojima ga je Dzejms prestigao su gomila gluposti i nemaju nikakvu vaznost u realnom svetu. To definitivno ne odredjuje ko je bolji igrac. Pa Harden i Vestbruk imaju svemirsku statistiku pa nikada nista nece osvojiti niti ce svoj tim odvesti do prstena. Ali po vama statisticarima su verovatno bolji od Jordana,Magica,Birda,Bryanta... Manite se gugla i statistike i gledajte igru.

the answer

pre 5 godina

@mvp aka jeremija
boli uvo amere za evropu a.pogotovo Srbe, stavljaju utakmice kad njima.odgovoara da lepo veceraju na utakmicama...

zinjo

pre 5 godina

Rekao bih da je bilo ozbiljno "ribanje" pre utakmice od strane Lebrona. Postrojio je kompletnu ekipu i ocitao bukvicu. Serija ide u 7. tekmi. Verovatno odlucuje prednost domaceg. Boston ukoliko zadrzi ekipu, narednu deceniju "prskace" po "NBA sirotinji"!

Admiral Horatio Nelson

pre 5 godina

Prvi put da dodjem ovde posle Klivlendove utakmice i da primjetim da ima vise komentara o utakmici nego o poredjenju Lebrona i Dzordana. Bar neke stvari idu nabolje.

jaaa

pre 5 godina

@pribil

Braco, Lebron je donjio titulu u Klivlend i usrecio taj mali grad... On ti je kao Bog tamo, ali bukvalno. Zato je i iznad kluba. Zato je i Kralj!

Boston

pre 5 godina

Se u ovom plej ofu bukvalno deklarisao kao domacinska ekipa .Jednostavno tesko je juriti brejk na strani bez dva najbolja igraca i sa skracenom rotacijom .Pogotovo i kad imate u startnoj petorci Tejtuma i Brauna koji su klinci a i Rozira koji je bukvalno do sad bio igrac samo sa klupe .Nemaju iskustva da nesto urade vise ,zato su na domacdm terenu gde imaju i sjajnu podrsku i lude tribine odlicni .Mislim ds Klivlend i sleddcu dobija verovatno manjom razlikom .Ovo ce ici u sedam utakmica ,sto meni kao nekom ko voli da gleda kosarku je prsva poslastica .

Downtown

pre 5 godina

Kralj se ne predaje? Apsurdna situacija, gde je igrac ispred kluba. Slicno je i sa Westbrukom.
(pribil, 20. maj 2018 10:04)
Pa covek je zasluzio da se klub zove Cleveland James sta je sve uradio za njih..od prosecne ekipe napravio da igraju 4 puta finale, dok Westbrook redovno ispada u prvoj rundi ili ispusti 3-1 prednost, jer mu se svi sklanjaju da uhvati skok da bi belezio tripl dabl prosecno...kako neko moze da poredi ovu dvojicu nije mi jasno.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

Apelovao bih ovom prilikom na čelnike NBA da ozbiljno razmisle o promeni termina mečeva koji počinju u 2.30h po našem vremenu jer je to apsolutno najgori termin. Niti spavati pa ustajati niti ostajati budan pa leći u 5 ujutru na spavanje:)

The truth

pre 5 godina

Kakav je igrac ovaj Lebron, ko sto kaze Bora Corba, to majka vise ne radja. Gledam njegove asistencije i pregled igre, za nevjerovati. Igrao je sa pola snage protiv Bostona, atrkativno zakucavao, no look pasovi, ma sou pravi. I to protiv Bostonove odbrane i sa kakvom lakocom. Ako Kavsi zele preokrenuti moraju igrati kao sinoc, kruziti i vise asistirati, jer je veoma tesko protiv Bostona u pozicionom napadu. Volio bih da bude 7 meceva, pa da se u hramu kosarke odlucuje koje bolji.

serbianwonder13

pre 5 godina

Da li neko zna sta je tacno operisao Irving, i da li bi mogao da se vrati ako bi ovo otislo u 7 utakmica?
(baron, 20. maj 2018 09:50)
Kajri je operisao kolateralne ligamente kolena, sigurno se nece vracati ove sezone.

Pera Pisar

pre 5 godina

Klivland, odnosno Lebrom mora da prođe ovakav Boston, bio bi za njega težak blam da se to ne dogodi, ipak Boston igra bez dva najboja igrača...a u slučaju poraza od rezervi Bostona i rukija Tejtuma, Lebron bi "prvim avionom" zapalio za Hjuston da se pridruži Hardenu i Polu...LAL ima loš tim za njegove standarde, a Fila previše mlad

barnabi

pre 5 godina

Klivlend prvi put u plejofu igrao ozbiljnu odbanu i tu je Bostonu bio kraj. Meni izgleda kao da je igra Bostona provaljena, bice im mnogo tesko da izbace Klivlend iako je sve izgledalo kao bajka dok su vodili sa 2-0

baron

pre 5 godina

Dobra igra celog Klivlenda i bezivotna i ocajna u odbrani igra Bostona.
King odigrao sablonski, ono o cemu sam ranije pisao, tj. kada igra tim on isporuci 25-30p uz odlican procenat suta. Nije to neka vanzemaljska igra, pogotovu ne kada mu sudije sviraju faul svaki put kada vristi na ulazu, a vristi stalno.
Boston je trebao da ulozi sve napore u ovu utakmicu i pokusa da pobedi. Ovako, ako sledecu izgubi, sto se ocekuje, izgubice i sledecu kuci i to ce biti kraj za Boston. Na Klivlendu je bio pritisak da pobedi ovu utakmicu, a Boston se potrudio da je dobije lagano.
Ne moze se samo pobedjivati kuci, pogotovu ne, ako su i te pobede na misice.

Da li neko zna sta je tacno operisao Irving, i da li bi mogao da se vrati ako bi ovo otislo u 7 utakmica?

msbravomk

pre 5 godina

ali ovaj smith gadan tip pogodio e tri trojke i misli da e jordan malo i sudie su pogresile dozvolili su premnogu grubu igru klivlenda u odbrani a na drugu stranu svaki kontakt sviraju i igra klivlenda e na silu svaki napad lebron e bio u kontaktu sa odbranbeni igrac. Za trenere i da ne pricam Lebron zove time aut lebron prica tako da mislim da stivens ovo dobija 4 2

Doljo

pre 5 godina

I dodju ljudi da pisu o Durantu, Hardenu...
Uz kakve procente ovaj covjek isporucuje 33p po mecu, skokovi, kakve asistencije... I dodju ljudi da pisu o njegovoj odbrani. Iako nabio nekoliko gejm vining banana, pogodio par gejm vinera...
I jos Najbolji defanzivci na njemu, dok Hardena i Lebrona puste da isporuce svoje, i fokusiraju se na ostale u timu...
I dodju ljudi da pisu o losoj igri ovog covjeka koji postigne 27p uz 70% iz igre...

Doljo

pre 5 godina

I dodju ljudi bez imalo stida da lupaju minuse na moj komentar... Kako mozete vise, kako pred ogledalo stajete?
Pricate o losem istoku, a GSW je do finala konferencije pobijedio SAS i NOP. Ko smije da tvrdi da te ekipe su bolje od Indijane, Toronta i Milvokija?

konto

pre 5 godina

Klivlend ima silu navijaca na Balkanu... Naravno, dok je jos tu Lebron, kada on ode, onda ce preci za drugu fransizu i sve tako u krug :D Laker4Life!!
(HARIS, 20. maj 2018 08:44)

Ti si navijao za njih još dok su bili u Mineapolisu sigurno...

Bratko SRB

pre 5 godina

Ideeeeemo 7 utakmica ovde! Za ljubitelje kosarke nema vece poslastice! Neka osvoji ko god zeli, nijedan tim mi nije dedovina ali bar da gledamo 7 utakmica i uzivamo u neizvesnosti i pritisku na igracima :)

bozza

pre 5 godina

Moris opet spustio Leflopa ispod 30p!!
(LBJ Hater, 20. maj 2018 08:40)

stvarno je odigrao vrhunsku odbranu na njemu, LBJ je morao cak 12 puta da sutne iz igre da bi dao 27p

HARIS

pre 5 godina

Klivlend ima silu navijaca na Balkanu... Naravno, dok je jos tu Lebron, kada on ode, onda ce preci za drugu fransizu i sve tako u krug :D Laker4Life!!

Bratko SRB

pre 5 godina

Ideeeeemo 7 utakmica ovde! Za ljubitelje kosarke nema vece poslastice! Neka osvoji ko god zeli, nijedan tim mi nije dedovina ali bar da gledamo 7 utakmica i uzivamo u neizvesnosti i pritisku na igracima :)

bozza

pre 5 godina

Moris opet spustio Leflopa ispod 30p!!
(LBJ Hater, 20. maj 2018 08:40)

stvarno je odigrao vrhunsku odbranu na njemu, LBJ je morao cak 12 puta da sutne iz igre da bi dao 27p

konto

pre 5 godina

Klivlend ima silu navijaca na Balkanu... Naravno, dok je jos tu Lebron, kada on ode, onda ce preci za drugu fransizu i sve tako u krug :D Laker4Life!!
(HARIS, 20. maj 2018 08:44)

Ti si navijao za njih još dok su bili u Mineapolisu sigurno...

serbianwonder13

pre 5 godina

Da li neko zna sta je tacno operisao Irving, i da li bi mogao da se vrati ako bi ovo otislo u 7 utakmica?
(baron, 20. maj 2018 09:50)
Kajri je operisao kolateralne ligamente kolena, sigurno se nece vracati ove sezone.

Admiral Horatio Nelson

pre 5 godina

Prvi put da dodjem ovde posle Klivlendove utakmice i da primjetim da ima vise komentara o utakmici nego o poredjenju Lebrona i Dzordana. Bar neke stvari idu nabolje.

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

Apelovao bih ovom prilikom na čelnike NBA da ozbiljno razmisle o promeni termina mečeva koji počinju u 2.30h po našem vremenu jer je to apsolutno najgori termin. Niti spavati pa ustajati niti ostajati budan pa leći u 5 ujutru na spavanje:)

Doljo

pre 5 godina

I dodju ljudi da pisu o Durantu, Hardenu...
Uz kakve procente ovaj covjek isporucuje 33p po mecu, skokovi, kakve asistencije... I dodju ljudi da pisu o njegovoj odbrani. Iako nabio nekoliko gejm vining banana, pogodio par gejm vinera...
I jos Najbolji defanzivci na njemu, dok Hardena i Lebrona puste da isporuce svoje, i fokusiraju se na ostale u timu...
I dodju ljudi da pisu o losoj igri ovog covjeka koji postigne 27p uz 70% iz igre...

Downtown

pre 5 godina

Kralj se ne predaje? Apsurdna situacija, gde je igrac ispred kluba. Slicno je i sa Westbrukom.
(pribil, 20. maj 2018 10:04)
Pa covek je zasluzio da se klub zove Cleveland James sta je sve uradio za njih..od prosecne ekipe napravio da igraju 4 puta finale, dok Westbrook redovno ispada u prvoj rundi ili ispusti 3-1 prednost, jer mu se svi sklanjaju da uhvati skok da bi belezio tripl dabl prosecno...kako neko moze da poredi ovu dvojicu nije mi jasno.

barnabi

pre 5 godina

Klivlend prvi put u plejofu igrao ozbiljnu odbanu i tu je Bostonu bio kraj. Meni izgleda kao da je igra Bostona provaljena, bice im mnogo tesko da izbace Klivlend iako je sve izgledalo kao bajka dok su vodili sa 2-0

jaaa

pre 5 godina

@pribil

Braco, Lebron je donjio titulu u Klivlend i usrecio taj mali grad... On ti je kao Bog tamo, ali bukvalno. Zato je i iznad kluba. Zato je i Kralj!

HARIS

pre 5 godina

Klivlend ima silu navijaca na Balkanu... Naravno, dok je jos tu Lebron, kada on ode, onda ce preci za drugu fransizu i sve tako u krug :D Laker4Life!!

The truth

pre 5 godina

Kakav je igrac ovaj Lebron, ko sto kaze Bora Corba, to majka vise ne radja. Gledam njegove asistencije i pregled igre, za nevjerovati. Igrao je sa pola snage protiv Bostona, atrkativno zakucavao, no look pasovi, ma sou pravi. I to protiv Bostonove odbrane i sa kakvom lakocom. Ako Kavsi zele preokrenuti moraju igrati kao sinoc, kruziti i vise asistirati, jer je veoma tesko protiv Bostona u pozicionom napadu. Volio bih da bude 7 meceva, pa da se u hramu kosarke odlucuje koje bolji.

zinjo

pre 5 godina

Rekao bih da je bilo ozbiljno "ribanje" pre utakmice od strane Lebrona. Postrojio je kompletnu ekipu i ocitao bukvicu. Serija ide u 7. tekmi. Verovatno odlucuje prednost domaceg. Boston ukoliko zadrzi ekipu, narednu deceniju "prskace" po "NBA sirotinji"!

Doljo

pre 5 godina

I dodju ljudi bez imalo stida da lupaju minuse na moj komentar... Kako mozete vise, kako pred ogledalo stajete?
Pricate o losem istoku, a GSW je do finala konferencije pobijedio SAS i NOP. Ko smije da tvrdi da te ekipe su bolje od Indijane, Toronta i Milvokija?

Pera Pisar

pre 5 godina

Klivland, odnosno Lebrom mora da prođe ovakav Boston, bio bi za njega težak blam da se to ne dogodi, ipak Boston igra bez dva najboja igrača...a u slučaju poraza od rezervi Bostona i rukija Tejtuma, Lebron bi "prvim avionom" zapalio za Hjuston da se pridruži Hardenu i Polu...LAL ima loš tim za njegove standarde, a Fila previše mlad

stoler

pre 5 godina

Kako se izlupeta ovaj LBJ!!! Da li je moguce da ste toliko poremeceni?!?! Dzejms svakako jeste najbolji igrac danasnjice tu nema spora. Ali govoriti da je bolji od Jordana je presmesno. Posebno sto ti pricas sa aspekta guglovanja i verovatno nikad nisi Jordana ni gledao uzivo da bi znao kakav je igrac bio,koliko je menjao kosarku. Te vase fantazije i statistike,broj poena,skokova u kojima ga je Dzejms prestigao su gomila gluposti i nemaju nikakvu vaznost u realnom svetu. To definitivno ne odredjuje ko je bolji igrac. Pa Harden i Vestbruk imaju svemirsku statistiku pa nikada nista nece osvojiti niti ce svoj tim odvesti do prstena. Ali po vama statisticarima su verovatno bolji od Jordana,Magica,Birda,Bryanta... Manite se gugla i statistike i gledajte igru.

Boston

pre 5 godina

Se u ovom plej ofu bukvalno deklarisao kao domacinska ekipa .Jednostavno tesko je juriti brejk na strani bez dva najbolja igraca i sa skracenom rotacijom .Pogotovo i kad imate u startnoj petorci Tejtuma i Brauna koji su klinci a i Rozira koji je bukvalno do sad bio igrac samo sa klupe .Nemaju iskustva da nesto urade vise ,zato su na domacdm terenu gde imaju i sjajnu podrsku i lude tribine odlicni .Mislim ds Klivlend i sleddcu dobija verovatno manjom razlikom .Ovo ce ici u sedam utakmica ,sto meni kao nekom ko voli da gleda kosarku je prsva poslastica .

Hell

pre 5 godina

@ LBJ, 20. maj 2018 11:22

Aman klinac kako ti ne dosadi da nam silujes mozak kopiranjem jednog te istog potpuno nebuloznog komentara?? Lepo ti covek napisao da je Dzordan menjao kosarku,bio je magija,a sta je taj vas "kralj",brdo steroidnih misica bez ikakve lucidnosti i gracioznosti. Krene kao bik na crveni plast i gruva tom svojom napucanom masom kroz zid i sta je tu najbolje u istoriji?? Ne da nece nikad biti kao Majkl nego nikad nece dostici ni Kobija! Batalite vi te vase statistike on nikad nece imati to sto su imali oni

Иван

pre 5 godina

Нисам волео Џордана! Данашњи клинци не могу да у потпуности схвате ко је био он чак ни из снимака комплетних утакмица, јер се из њих не може схватити колико је ту срчка радила, али Џордан је био заиста нешто посебно. Сећам се једне утакмице финала против Јуте: он крене добро, али Џез још боље и води до последње четвртине ве време 20 разлике. Мајкл у трећој нити један кош није дао! А онда, негде око десет минут до краја, он креће, и до краја ништа не промашује! Погађа и Јута једно време, али са оним се није могло такмичити! Није људски, није психолошки нормално да се играч који се охладио у истој утакмици још једном толико загреје! Али Џордан није промашивао иако је сваки напад ишао на њега, и на крају је Чикаго победио. И напетост током тих лудих тренутака не може ти пренети снимак.

Какве то везе има са овим НБА плеј-офом? Па ја нисам волео Џордана јер је био унапред познат победник. Утакмице су често одлучиване у задњој секунди, али се победник ипак знао унапред. Што је било досадно на свој начин (зато је најбоља серија она Рокитса и Никса из тих година). Али никада нисам ни помислио да постоји нешто још досадније: прегршт серија у којима се не зна победник, као у овом плеј-офу, али у којима је свака утакмица тотално незанимљива јер неко неког све време дере 20 разлике!

Од серије са неизвесним мечевима али унапред познатим крајњим исходом гора је само серија са неизвесним исходом али до зла бога досадним утакмицама.

LBJ

pre 5 godina

Jordan je u ligu došao 84-e i sve do 91 nije ni igrao NBA finale. Redovno je gubio u prvoj ili drugoj rundi svih tih godina. 91-e je pobedio raspale La lakers-e bez Medžika i Karima. 92-e je pobedio Portland koji je imao Clyda Drexler-a i nikoga više. 93-e je pobedio Suns-e koji su imali koga? Barklija- krilnog centra od 194 cm!i nikoga više. 96-e je pobedio Sonics-e koji su imali Pejtona. 97e i 98-e je pobedio stari tim Jute sa Malounom i Stoktonom koji su imali 34 i 35 godina.
Šta se desilo sa Bulsima kada je Jordan otišao da igra bejzbol? Dobili su 58 utakmice, i igrali finale istoka protiv Niksa. a sledeće godine imali 56 pobeda. Kako to ako je on toliko značio za taj tim?Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno i povećanjem glave. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu.

Šta se desilo sa Kavsima kada je Lebron otišao? Imali su 19 pobeda, čoveče, najgori skor u istoriji lige. Lebron kada dodje u tim to je garantovano 50 pobeda te sezone za taj tim.
Lebron će završiti karijeru ispred Jordana u poenima u regularnom delu sezone. u poenima u plejofu je već ispred njega, budući da su Bulsi osamdesetih rano ispadali iz plejofa, a u Wizardsima Jordan za dve sezone nije ni igrao plejof. Lebron će biti ispred Jordana i u skokovima i asistencijama.

samba

pre 5 godina

Opet poredjenja Jordan-James.
Ne mogu se porediti dve razlicite kulture, razlicite kosarke.
Jordan je igrao u eri fenomenalnih centara, doba kada se igrala kosarka sa kontaktom, gde je bilo dozvoljeno igrati odbranu nad najboljim igracima.
Danas to nije slucaj. Danas su igraci nauceni da ne igraju odbranu, danas igraci ne znaju da se postave u odbrani.
Lebron je u zenitu karijere bio rame uz rame sa Wadeom. Da li je Wade bolji igrac od Kobea, Jordana? Tesko.
Onda ni Lebron ne moze biti.

Sve to kroz statistiku izgleda lepo, ali Jordan ce uvek biti nivo iznad Lebrona po kasarkaskom umecu.

msbravomk

pre 5 godina

ali ovaj smith gadan tip pogodio e tri trojke i misli da e jordan malo i sudie su pogresile dozvolili su premnogu grubu igru klivlenda u odbrani a na drugu stranu svaki kontakt sviraju i igra klivlenda e na silu svaki napad lebron e bio u kontaktu sa odbranbeni igrac. Za trenere i da ne pricam Lebron zove time aut lebron prica tako da mislim da stivens ovo dobija 4 2

the answer

pre 5 godina

@mvp aka jeremija
boli uvo amere za evropu a.pogotovo Srbe, stavljaju utakmice kad njima.odgovoara da lepo veceraju na utakmicama...

Jezekilj

pre 5 godina

Pokažite mi video gdje je Majkl Džordan dijelio ovakve asistencije... naravno da nema.
Naučili ste gledajući Džordana i Kobija da je košarka samo napad na koš. E zato i ne može čovjek da vas uvjeri da je LeBron Džejms najbolji ikada.

miki

pre 5 godina

Zato je deplasirano usporedivat Lebrona s Jordanom. Moze recimo s Magic Jonhsonom- ful paket, skokovi, asistencije, poeni...
(mate, 20. maj 2018 12:30) # Link komentara
To bi mogao usporedjivati da Lebron nema 10 puta bolju statistiku u poenima i skokovima od MAgica( Lebron 7 strijelac svih vremena, MAgic 77, u Play Offu Lebron 1, Magic 14) koji je jedino bolji u asistencijama, ali LB je i na tom planu medju 10 najboljih asistenata lige svih vremena.
Nije mi uopste jasno kako neki mogu da porede MAgica sa Lebronom u bilo kojem smislu, osim ako se ne radi o pristrasnim zalom za " proslim" vremenima.
Cavsi sa Irvingom bez Lebrona ni jedan Play Off, sa Lebronom 3 finala za redom ( 1 titula), Miami sa Lebronom svake godine finale( 2 titule), bez Lebrona ili jedva Play Off ili nista.Dominatniji i kompletniji igrac od Lebrona se nije rodio nikada!

Neznalica

pre 5 godina

bice ispred MJ-a u svemu, osim u broju titula. Sitnica.
(drinska divizija, 20. maj 2018 11:37)

biće ispred Bila Rasela Džordan u svemu, osim u broju titula. Sitnica.

Ili, biće ispred Roberta Orija Džordan u svemu, osim u broju titula. Sitnica.

Da li si svestan kakve gluposti lupaš?

ThePain

pre 5 godina

Sve diskusije Lebronfanatika, kad Klivlend izgubi, pocinju: "Kralj je GOAT, ali NE MOZE SAM! Ekipa mu je odron, on igra sa balvanima etc." Povucimo ovdje paralelu - a) Ovu utakmicu je Klivlend rasturio Boston, LeBron 27 poena 12 asistencija. b) Proslu je Klivlend izgubio, LeBron imao tripldabl & skoro duplo vise poena! I sta cemo sad, lebronovci? Ima li Klivlend ekipu balvana ili znalaca? Ili je mozda u pitanju ono trece - da je to dobra ekipa, po pojedincima sigurno bolja od Bostona, ali je problem vas idol! Njegov ego do nebesa i zelja da igra na svih pet mjesta, da napucava statistiku, da drzi loptu 90% u svojim rukama i drzi svoje suigrace na lancu, pa kad im doda loptu, da MORAJU pucati na kos, kako bi imao asistenciju. Cim je sinoc malko "popustio dizgine", razigrase se ljudi i unistise Boston k'o od sale. Sapienti sat.

LBJ

pre 5 godina

@ BBB
najveća prevara u istoriji NBA lige Kobe - naziv za vrstu govedine inače - tri titule mu je doneo Šek, nikada nije bio najbolji igrač u ligi. Bio je sebičan, šutirao je previše, bio je spor. Uzeo je previše para kada više nije bio nizašta kao igrač i tako upropastio franšizu Lejkersa.je poslednji Jordanov epigon, koji je pogrešno smatrao da se veličina jednog igrača na njegovoj poziciji sastoji u spremnosti da se šutira po svaku cenu i što više! To se zove hero-ball, on je bio poslednji veliki predstavnik hero-ball ere u NBA. Početkom dvehiljaditih, i Mcgrady i Iverson su bili bolji igrači od njega. Šek je od tri titule od 2000 do 2002 sva tri puta bio Finals MVP, i posle neko hvali Kobija.
To je igrač sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA lige, alo!oterao Šeka - čoveka koji mu je doneo tri titule, tri puta bio Finals MVP. Tako je oterao Fila Džeksona, tako je oterao Dwighta Howarda. Do sledeće titule mu je trebalo 8 godina, uz all star podršku Lamar-a Odom-a, Pau Gasola (još jedan asocijalan, natmuren tip), a potom i Ron-a Artesta - najboljeg odbrambenog igrača lige tada.Pogledajte šta radi Bryant u svojoj poslednjoj utakmici - daje 60 poena, ego-manijak! uz koliko šuteva, pa 50 normalno! Da je on zaista veliki igrač, opsrostio bi se kao Jordan uz 19, 20 poena i to bi bilo to. Ali ne, ego-manijak Bryant mora da pokaže kako i sa 39 godina može da natrpa toliko peona, ako mu daju da šutira koliko god hoće, a protivnički igrači se skoro pa sklanjaju s puta.

Bojan

pre 5 godina

(yuu, 20. maj 2018 15:10)
u istom plejofu kada su matorci iz Dalasa ‘ponizili’ Majami sa 4:2, su isti ti matorci zbrisali Lejkerse sa 4:0, sa sve navedenim Kobijem i to pre njegovih povreda. Poslednji mec je bilo 36 razlike.
U sledecem kolu su dobili i Oklahomu sa Hardenom, Vestbrukom i Kevinom.

mate

pre 5 godina

Stoler

Susjed necu sad ulazit ko je bolji Jordan ili Lebron no piso si o mijenjanju igre. Gle 80 -tih su magic jonhson, larr bird i issiah thomas reklamirali kosarku kao timski sport... Jordan je uveo igru 1-5 sa skoro 30 lopti po mecu... Jordan je pokrenuo generaciju iza sebe kao sto su bryant, iverson, westbrook... Zato je deplasirano usporedivat Lebrona s Jordanom. Moze recimo s Magic Jonhsonom- ful paket, skokovi, asistencije, poeni...

Dejan Predragovic

pre 5 godina

1994-te kada je Jordan napustio kosarku Bullsi su prosli samo prvi krug;u drugom krugu su ispali od NY (polufinale istoka) iako su imali prednost domaceg terena;znaci ipak da Jordan znaci puno za tim s obzirom da on donosi titulu;velika je razlika od prolaska samo prvog kola i titule;ne vidim potrebu u poredjenju ova dva igraca, cemu ta stalna potreba; ovaj komentar sam stavio kao odgovor na jedan od prethodnih;logicno je da Lebron ima vise poena u play off - u kada je odigrao dosta vise utakmica; prosjek je bitan, a tu je dosta losiji od MJ; opet ponavljam, glavna razlika izmedju njih dvojice je u uticaju na tim;tu je MJ daleko ispred jer je on donosio titule;kod Lebrona to nije bio slucaj i pored odlicne statistike;gubio je finala i kada je bio favorit;i MJ je prvu titulu uzeo protiv Lakersa kada je igrao Magic;veliki je igrac Lebron, u to nema sumnje i ko god govori drugacije grijesi;veci od Jordana sigurno nije i stvarno ne vidim potrebu za poredjenjima izmedju njih dvojice;Lebronovi fanovi uzivajte u njegovim igrama i ne opterecujte se nebitnim stvarima!

bBb

pre 5 godina

Pa da vidimo šta Stiv Ker kaže za ljude, koji su samo statistikom zaluđeni. Intervju je od pre par meseci:

All of the NBA's greatest players from here on out will inevitably be compared to the man who's widely considered to be the greatest basketball player of all time -- Michael Jordan.

Any time Cleveland Cavaliers forward LeBron James crosses another career accomplishment off the list, people debate whether it brings him closer to one day surpassing Jordan in the annals of basketball history. Despite the constant comparisons, Warriors coach Steve Kerr says that LeBron and Jordan are totally different players, and that Kobe Bryant is actually the player who came closest to MJ on the court.

Kerr, who played with Jordan and against Bryant, offered his thoughts before the Warriors' game against the Lakers on Monday, during which Kobe will have his No. 8 and No. 24 jerseys retired.

"Kobe is the closest thing to Michael (Jordan)," Kerr said. "Everybody's been compared to Michael. LeBron's been compared to Michael -- I don't think LeBron is Michael at all. I think he's a very different player, a very different mentality and mindset. Kobe has the same mentality and mindset that MJ had. The assassin, the 'I'm gonna rip your throat out with my scoring,' low-post dominant fadeaway jumper, footwork.

"I thought Kobe's footwork was one of the best parts of his game -- probably the most underrated because everybody focused on his shooting and his athleticism, but his footwork got him open. That's where he was so similar to Michael. He could just get any shot he wanted."

And what about an epic Jordan-Kobe one-on-one game?

"It'd be fun to watch," Kerr said. "Like I said, very similar games, right? Kobe shot a lot more 3s, but in Michael's era 3s weren't as big a part of things. I'm sure he would have worked a lot harder on his 3s if he played in the modern era. But so similar in terms of the footwork, the reverse pivot, the fadeaways. And I'm sure Kobe got a lot of that by watching Michael. Yeah, that would have been fun to watch."

jsx

pre 5 godina

Ne igra sa balvanima, ali daleko su od znalaca. U pitanju su igraci koji su odlicna pratnja kad imas dva majstora (da je Irving i dalje tu npr.), a ovako su upitni. Kada im je dan mogu biti izuzetno korisni, ali su daleko od bilo kakve konstantnosti, a daleko od toga da iko moze da preuzme vodjstvo kad vodji ne ide, kao sto mogu Irving, Kari. Lebron zapravo smiri dozivljaj cim vidi da mogu nesto da pogode, a ne obrnuto.
Doduse, sa boljim trenerom poput Popa, Stivensa, Snajdera pa mozda cak i Kera, svako od njih bi imao ulogu koja bi maksimizovala njegov ogranicen potencijal (pogledati Inglisa ili jos bolje Grina u finalu sa Majamijem kad je davao 7 trojki po utakici) tako da tu ima prostora za Lebronovo krivicu, ne zbog toga sto im neda loptu, nego sto ne dopusta timu da angazuje dobrog trenera da im kaze sta ce s njom kad je dobiju

baron

pre 5 godina

Dobra igra celog Klivlenda i bezivotna i ocajna u odbrani igra Bostona.
King odigrao sablonski, ono o cemu sam ranije pisao, tj. kada igra tim on isporuci 25-30p uz odlican procenat suta. Nije to neka vanzemaljska igra, pogotovu ne kada mu sudije sviraju faul svaki put kada vristi na ulazu, a vristi stalno.
Boston je trebao da ulozi sve napore u ovu utakmicu i pokusa da pobedi. Ovako, ako sledecu izgubi, sto se ocekuje, izgubice i sledecu kuci i to ce biti kraj za Boston. Na Klivlendu je bio pritisak da pobedi ovu utakmicu, a Boston se potrudio da je dobije lagano.
Ne moze se samo pobedjivati kuci, pogotovu ne, ako su i te pobede na misice.

Da li neko zna sta je tacno operisao Irving, i da li bi mogao da se vrati ako bi ovo otislo u 7 utakmica?

Crni Isus

pre 5 godina

@drinska divizija
Polako rođače, ima LBJ još 7 sezona ispred sebe.
Prvo skoči pa reci hop.
Biće zaninmljivo videti koji će će vam tada biti argument u Majklovu korist.
Kada Džejms nagura 6 titula i još 8 finala...

saeKn

pre 5 godina

Ne kazem da je LBJ bolji od Dzordana po meni su jako blizu. LBJ je mogao imati puno bolju statistiku do sada, nije on forsirao statistiku. Broj LBJ titula i ucinak u doigravanju jednak je Dzordanovih 6 titula i njegovom playy-off ucinku. LBJ ako postane igrac sa najvise poena u NBA istoriji po meni bice i najbolji igrac u istoriji.

yuu

pre 5 godina

@LBJ
Brajant je bio toliko dobar da je osvajao titule i sa Sekom i bez njega, za razliku od Dzejmsa koji ima vise poraza nego pobeda u finalima i kojeg su ponizili starci iz Dalasa. Brajant u zadnjoj utakmici sve sutira, Lekmek to radi u finalu konferencije, daje preko 40 poena i Boston ih ubije u pojam. Sada kad su ga malo smirili, Klivlend dobija rutinski. On je nesto kao Vestbruk, samo je igrao u boljim timovima. Kobi za razliku od njega nije bezao iz tima kad je najteze niti je igrao samo tamo gde ima mocne saigrace. Jaci je Lebronov Majami bio od Kobijevih Lejkersa, pa znamo
ko je sta osvojio.

76er

pre 5 godina

Miki
Samo ti navodi statistike, ali toliko si unizio jednog Medzika svojim komentarom, da je to za zatvor. Pritom ni ne poznajes ocigledno sve aspekte njegove karijere.

Kol

pre 5 godina

Pa ocekivano da su izgubili serija bi bila gotova, ali i dalje mislim da Boston ide u veliko finale, iako ce tamo Golden State lagano da izadje na kraj sa njima!

Crni Leptir

pre 5 godina

Nikad slabiji NBA! Ovo su smesne ekipe,negde su u rangu sa Evrokupom,da nije bilo Vejda,Bosa,Alena,Čalmersa,Batjera,Cola,Haslema ne bi Majami osvojio titulu,a ni James ne bi uzeo prsten.

Nathan

pre 5 godina

Nema nista lose da neko navija za igraca a ne za tim. To je u NBA normalno. Ja navijam za Vestbruka i za tim u koji predje opet. Sigurno necu za ove iz Oklahome...

Doljo

pre 5 godina

I dodju ljudi da pisu o Durantu, Hardenu...
Uz kakve procente ovaj covjek isporucuje 33p po mecu, skokovi, kakve asistencije... I dodju ljudi da pisu o njegovoj odbrani. Iako nabio nekoliko gejm vining banana, pogodio par gejm vinera...
I jos Najbolji defanzivci na njemu, dok Hardena i Lebrona puste da isporuce svoje, i fokusiraju se na ostale u timu...
I dodju ljudi da pisu o losoj igri ovog covjeka koji postigne 27p uz 70% iz igre...

Doljo

pre 5 godina

I dodju ljudi bez imalo stida da lupaju minuse na moj komentar... Kako mozete vise, kako pred ogledalo stajete?
Pricate o losem istoku, a GSW je do finala konferencije pobijedio SAS i NOP. Ko smije da tvrdi da te ekipe su bolje od Indijane, Toronta i Milvokija?

HARIS

pre 5 godina

Klivlend ima silu navijaca na Balkanu... Naravno, dok je jos tu Lebron, kada on ode, onda ce preci za drugu fransizu i sve tako u krug :D Laker4Life!!

LBJ

pre 5 godina

Jordan je u ligu došao 84-e i sve do 91 nije ni igrao NBA finale. Redovno je gubio u prvoj ili drugoj rundi svih tih godina. 91-e je pobedio raspale La lakers-e bez Medžika i Karima. 92-e je pobedio Portland koji je imao Clyda Drexler-a i nikoga više. 93-e je pobedio Suns-e koji su imali koga? Barklija- krilnog centra od 194 cm!i nikoga više. 96-e je pobedio Sonics-e koji su imali Pejtona. 97e i 98-e je pobedio stari tim Jute sa Malounom i Stoktonom koji su imali 34 i 35 godina.
Šta se desilo sa Bulsima kada je Jordan otišao da igra bejzbol? Dobili su 58 utakmice, i igrali finale istoka protiv Niksa. a sledeće godine imali 56 pobeda. Kako to ako je on toliko značio za taj tim?Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno i povećanjem glave. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu.

Šta se desilo sa Kavsima kada je Lebron otišao? Imali su 19 pobeda, čoveče, najgori skor u istoriji lige. Lebron kada dodje u tim to je garantovano 50 pobeda te sezone za taj tim.
Lebron će završiti karijeru ispred Jordana u poenima u regularnom delu sezone. u poenima u plejofu je već ispred njega, budući da su Bulsi osamdesetih rano ispadali iz plejofa, a u Wizardsima Jordan za dve sezone nije ni igrao plejof. Lebron će biti ispred Jordana i u skokovima i asistencijama.

Jezekilj

pre 5 godina

Pokažite mi video gdje je Majkl Džordan dijelio ovakve asistencije... naravno da nema.
Naučili ste gledajući Džordana i Kobija da je košarka samo napad na koš. E zato i ne može čovjek da vas uvjeri da je LeBron Džejms najbolji ikada.

baron

pre 5 godina

Dobra igra celog Klivlenda i bezivotna i ocajna u odbrani igra Bostona.
King odigrao sablonski, ono o cemu sam ranije pisao, tj. kada igra tim on isporuci 25-30p uz odlican procenat suta. Nije to neka vanzemaljska igra, pogotovu ne kada mu sudije sviraju faul svaki put kada vristi na ulazu, a vristi stalno.
Boston je trebao da ulozi sve napore u ovu utakmicu i pokusa da pobedi. Ovako, ako sledecu izgubi, sto se ocekuje, izgubice i sledecu kuci i to ce biti kraj za Boston. Na Klivlendu je bio pritisak da pobedi ovu utakmicu, a Boston se potrudio da je dobije lagano.
Ne moze se samo pobedjivati kuci, pogotovu ne, ako su i te pobede na misice.

Da li neko zna sta je tacno operisao Irving, i da li bi mogao da se vrati ako bi ovo otislo u 7 utakmica?

msbravomk

pre 5 godina

ali ovaj smith gadan tip pogodio e tri trojke i misli da e jordan malo i sudie su pogresile dozvolili su premnogu grubu igru klivlenda u odbrani a na drugu stranu svaki kontakt sviraju i igra klivlenda e na silu svaki napad lebron e bio u kontaktu sa odbranbeni igrac. Za trenere i da ne pricam Lebron zove time aut lebron prica tako da mislim da stivens ovo dobija 4 2

samba

pre 5 godina

Opet poredjenja Jordan-James.
Ne mogu se porediti dve razlicite kulture, razlicite kosarke.
Jordan je igrao u eri fenomenalnih centara, doba kada se igrala kosarka sa kontaktom, gde je bilo dozvoljeno igrati odbranu nad najboljim igracima.
Danas to nije slucaj. Danas su igraci nauceni da ne igraju odbranu, danas igraci ne znaju da se postave u odbrani.
Lebron je u zenitu karijere bio rame uz rame sa Wadeom. Da li je Wade bolji igrac od Kobea, Jordana? Tesko.
Onda ni Lebron ne moze biti.

Sve to kroz statistiku izgleda lepo, ali Jordan ce uvek biti nivo iznad Lebrona po kasarkaskom umecu.

The truth

pre 5 godina

Kakav je igrac ovaj Lebron, ko sto kaze Bora Corba, to majka vise ne radja. Gledam njegove asistencije i pregled igre, za nevjerovati. Igrao je sa pola snage protiv Bostona, atrkativno zakucavao, no look pasovi, ma sou pravi. I to protiv Bostonove odbrane i sa kakvom lakocom. Ako Kavsi zele preokrenuti moraju igrati kao sinoc, kruziti i vise asistirati, jer je veoma tesko protiv Bostona u pozicionom napadu. Volio bih da bude 7 meceva, pa da se u hramu kosarke odlucuje koje bolji.

Crni Leptir

pre 5 godina

Nikad slabiji NBA! Ovo su smesne ekipe,negde su u rangu sa Evrokupom,da nije bilo Vejda,Bosa,Alena,Čalmersa,Batjera,Cola,Haslema ne bi Majami osvojio titulu,a ni James ne bi uzeo prsten.

barnabi

pre 5 godina

Klivlend prvi put u plejofu igrao ozbiljnu odbanu i tu je Bostonu bio kraj. Meni izgleda kao da je igra Bostona provaljena, bice im mnogo tesko da izbace Klivlend iako je sve izgledalo kao bajka dok su vodili sa 2-0

Crni Isus

pre 5 godina

@drinska divizija
Polako rođače, ima LBJ još 7 sezona ispred sebe.
Prvo skoči pa reci hop.
Biće zaninmljivo videti koji će će vam tada biti argument u Majklovu korist.
Kada Džejms nagura 6 titula i još 8 finala...

Hell

pre 5 godina

@ LBJ, 20. maj 2018 11:22

Aman klinac kako ti ne dosadi da nam silujes mozak kopiranjem jednog te istog potpuno nebuloznog komentara?? Lepo ti covek napisao da je Dzordan menjao kosarku,bio je magija,a sta je taj vas "kralj",brdo steroidnih misica bez ikakve lucidnosti i gracioznosti. Krene kao bik na crveni plast i gruva tom svojom napucanom masom kroz zid i sta je tu najbolje u istoriji?? Ne da nece nikad biti kao Majkl nego nikad nece dostici ni Kobija! Batalite vi te vase statistike on nikad nece imati to sto su imali oni

ThePain

pre 5 godina

Sve diskusije Lebronfanatika, kad Klivlend izgubi, pocinju: "Kralj je GOAT, ali NE MOZE SAM! Ekipa mu je odron, on igra sa balvanima etc." Povucimo ovdje paralelu - a) Ovu utakmicu je Klivlend rasturio Boston, LeBron 27 poena 12 asistencija. b) Proslu je Klivlend izgubio, LeBron imao tripldabl & skoro duplo vise poena! I sta cemo sad, lebronovci? Ima li Klivlend ekipu balvana ili znalaca? Ili je mozda u pitanju ono trece - da je to dobra ekipa, po pojedincima sigurno bolja od Bostona, ali je problem vas idol! Njegov ego do nebesa i zelja da igra na svih pet mjesta, da napucava statistiku, da drzi loptu 90% u svojim rukama i drzi svoje suigrace na lancu, pa kad im doda loptu, da MORAJU pucati na kos, kako bi imao asistenciju. Cim je sinoc malko "popustio dizgine", razigrase se ljudi i unistise Boston k'o od sale. Sapienti sat.

saeKn

pre 5 godina

Ne kazem da je LBJ bolji od Dzordana po meni su jako blizu. LBJ je mogao imati puno bolju statistiku do sada, nije on forsirao statistiku. Broj LBJ titula i ucinak u doigravanju jednak je Dzordanovih 6 titula i njegovom playy-off ucinku. LBJ ako postane igrac sa najvise poena u NBA istoriji po meni bice i najbolji igrac u istoriji.

LBJ

pre 5 godina

@ BBB
najveća prevara u istoriji NBA lige Kobe - naziv za vrstu govedine inače - tri titule mu je doneo Šek, nikada nije bio najbolji igrač u ligi. Bio je sebičan, šutirao je previše, bio je spor. Uzeo je previše para kada više nije bio nizašta kao igrač i tako upropastio franšizu Lejkersa.je poslednji Jordanov epigon, koji je pogrešno smatrao da se veličina jednog igrača na njegovoj poziciji sastoji u spremnosti da se šutira po svaku cenu i što više! To se zove hero-ball, on je bio poslednji veliki predstavnik hero-ball ere u NBA. Početkom dvehiljaditih, i Mcgrady i Iverson su bili bolji igrači od njega. Šek je od tri titule od 2000 do 2002 sva tri puta bio Finals MVP, i posle neko hvali Kobija.
To je igrač sa najviše promašenih šuteva u istoriji NBA lige, alo!oterao Šeka - čoveka koji mu je doneo tri titule, tri puta bio Finals MVP. Tako je oterao Fila Džeksona, tako je oterao Dwighta Howarda. Do sledeće titule mu je trebalo 8 godina, uz all star podršku Lamar-a Odom-a, Pau Gasola (još jedan asocijalan, natmuren tip), a potom i Ron-a Artesta - najboljeg odbrambenog igrača lige tada.Pogledajte šta radi Bryant u svojoj poslednjoj utakmici - daje 60 poena, ego-manijak! uz koliko šuteva, pa 50 normalno! Da je on zaista veliki igrač, opsrostio bi se kao Jordan uz 19, 20 poena i to bi bilo to. Ali ne, ego-manijak Bryant mora da pokaže kako i sa 39 godina može da natrpa toliko peona, ako mu daju da šutira koliko god hoće, a protivnički igrači se skoro pa sklanjaju s puta.

stoler

pre 5 godina

Kako se izlupeta ovaj LBJ!!! Da li je moguce da ste toliko poremeceni?!?! Dzejms svakako jeste najbolji igrac danasnjice tu nema spora. Ali govoriti da je bolji od Jordana je presmesno. Posebno sto ti pricas sa aspekta guglovanja i verovatno nikad nisi Jordana ni gledao uzivo da bi znao kakav je igrac bio,koliko je menjao kosarku. Te vase fantazije i statistike,broj poena,skokova u kojima ga je Dzejms prestigao su gomila gluposti i nemaju nikakvu vaznost u realnom svetu. To definitivno ne odredjuje ko je bolji igrac. Pa Harden i Vestbruk imaju svemirsku statistiku pa nikada nista nece osvojiti niti ce svoj tim odvesti do prstena. Ali po vama statisticarima su verovatno bolji od Jordana,Magica,Birda,Bryanta... Manite se gugla i statistike i gledajte igru.

yuu

pre 5 godina

@LBJ
Brajant je bio toliko dobar da je osvajao titule i sa Sekom i bez njega, za razliku od Dzejmsa koji ima vise poraza nego pobeda u finalima i kojeg su ponizili starci iz Dalasa. Brajant u zadnjoj utakmici sve sutira, Lekmek to radi u finalu konferencije, daje preko 40 poena i Boston ih ubije u pojam. Sada kad su ga malo smirili, Klivlend dobija rutinski. On je nesto kao Vestbruk, samo je igrao u boljim timovima. Kobi za razliku od njega nije bezao iz tima kad je najteze niti je igrao samo tamo gde ima mocne saigrace. Jaci je Lebronov Majami bio od Kobijevih Lejkersa, pa znamo
ko je sta osvojio.

Pera Pisar

pre 5 godina

Klivland, odnosno Lebrom mora da prođe ovakav Boston, bio bi za njega težak blam da se to ne dogodi, ipak Boston igra bez dva najboja igrača...a u slučaju poraza od rezervi Bostona i rukija Tejtuma, Lebron bi "prvim avionom" zapalio za Hjuston da se pridruži Hardenu i Polu...LAL ima loš tim za njegove standarde, a Fila previše mlad

konto

pre 5 godina

Klivlend ima silu navijaca na Balkanu... Naravno, dok je jos tu Lebron, kada on ode, onda ce preci za drugu fransizu i sve tako u krug :D Laker4Life!!
(HARIS, 20. maj 2018 08:44)

Ti si navijao za njih još dok su bili u Mineapolisu sigurno...

jaaa

pre 5 godina

@pribil

Braco, Lebron je donjio titulu u Klivlend i usrecio taj mali grad... On ti je kao Bog tamo, ali bukvalno. Zato je i iznad kluba. Zato je i Kralj!

Downtown

pre 5 godina

Kralj se ne predaje? Apsurdna situacija, gde je igrac ispred kluba. Slicno je i sa Westbrukom.
(pribil, 20. maj 2018 10:04)
Pa covek je zasluzio da se klub zove Cleveland James sta je sve uradio za njih..od prosecne ekipe napravio da igraju 4 puta finale, dok Westbrook redovno ispada u prvoj rundi ili ispusti 3-1 prednost, jer mu se svi sklanjaju da uhvati skok da bi belezio tripl dabl prosecno...kako neko moze da poredi ovu dvojicu nije mi jasno.

bozza

pre 5 godina

Moris opet spustio Leflopa ispod 30p!!
(LBJ Hater, 20. maj 2018 08:40)

stvarno je odigrao vrhunsku odbranu na njemu, LBJ je morao cak 12 puta da sutne iz igre da bi dao 27p

Bratko SRB

pre 5 godina

Ideeeeemo 7 utakmica ovde! Za ljubitelje kosarke nema vece poslastice! Neka osvoji ko god zeli, nijedan tim mi nije dedovina ali bar da gledamo 7 utakmica i uzivamo u neizvesnosti i pritisku na igracima :)

zinjo

pre 5 godina

Rekao bih da je bilo ozbiljno "ribanje" pre utakmice od strane Lebrona. Postrojio je kompletnu ekipu i ocitao bukvicu. Serija ide u 7. tekmi. Verovatno odlucuje prednost domaceg. Boston ukoliko zadrzi ekipu, narednu deceniju "prskace" po "NBA sirotinji"!

Neznalica

pre 5 godina

bice ispred MJ-a u svemu, osim u broju titula. Sitnica.
(drinska divizija, 20. maj 2018 11:37)

biće ispred Bila Rasela Džordan u svemu, osim u broju titula. Sitnica.

Ili, biće ispred Roberta Orija Džordan u svemu, osim u broju titula. Sitnica.

Da li si svestan kakve gluposti lupaš?

miki

pre 5 godina

Zato je deplasirano usporedivat Lebrona s Jordanom. Moze recimo s Magic Jonhsonom- ful paket, skokovi, asistencije, poeni...
(mate, 20. maj 2018 12:30) # Link komentara
To bi mogao usporedjivati da Lebron nema 10 puta bolju statistiku u poenima i skokovima od MAgica( Lebron 7 strijelac svih vremena, MAgic 77, u Play Offu Lebron 1, Magic 14) koji je jedino bolji u asistencijama, ali LB je i na tom planu medju 10 najboljih asistenata lige svih vremena.
Nije mi uopste jasno kako neki mogu da porede MAgica sa Lebronom u bilo kojem smislu, osim ako se ne radi o pristrasnim zalom za " proslim" vremenima.
Cavsi sa Irvingom bez Lebrona ni jedan Play Off, sa Lebronom 3 finala za redom ( 1 titula), Miami sa Lebronom svake godine finale( 2 titule), bez Lebrona ili jedva Play Off ili nista.Dominatniji i kompletniji igrac od Lebrona se nije rodio nikada!

Dejan Predragovic

pre 5 godina

1994-te kada je Jordan napustio kosarku Bullsi su prosli samo prvi krug;u drugom krugu su ispali od NY (polufinale istoka) iako su imali prednost domaceg terena;znaci ipak da Jordan znaci puno za tim s obzirom da on donosi titulu;velika je razlika od prolaska samo prvog kola i titule;ne vidim potrebu u poredjenju ova dva igraca, cemu ta stalna potreba; ovaj komentar sam stavio kao odgovor na jedan od prethodnih;logicno je da Lebron ima vise poena u play off - u kada je odigrao dosta vise utakmica; prosjek je bitan, a tu je dosta losiji od MJ; opet ponavljam, glavna razlika izmedju njih dvojice je u uticaju na tim;tu je MJ daleko ispred jer je on donosio titule;kod Lebrona to nije bio slucaj i pored odlicne statistike;gubio je finala i kada je bio favorit;i MJ je prvu titulu uzeo protiv Lakersa kada je igrao Magic;veliki je igrac Lebron, u to nema sumnje i ko god govori drugacije grijesi;veci od Jordana sigurno nije i stvarno ne vidim potrebu za poredjenjima izmedju njih dvojice;Lebronovi fanovi uzivajte u njegovim igrama i ne opterecujte se nebitnim stvarima!

bBb

pre 5 godina

Pa da vidimo šta Stiv Ker kaže za ljude, koji su samo statistikom zaluđeni. Intervju je od pre par meseci:

All of the NBA's greatest players from here on out will inevitably be compared to the man who's widely considered to be the greatest basketball player of all time -- Michael Jordan.

Any time Cleveland Cavaliers forward LeBron James crosses another career accomplishment off the list, people debate whether it brings him closer to one day surpassing Jordan in the annals of basketball history. Despite the constant comparisons, Warriors coach Steve Kerr says that LeBron and Jordan are totally different players, and that Kobe Bryant is actually the player who came closest to MJ on the court.

Kerr, who played with Jordan and against Bryant, offered his thoughts before the Warriors' game against the Lakers on Monday, during which Kobe will have his No. 8 and No. 24 jerseys retired.

"Kobe is the closest thing to Michael (Jordan)," Kerr said. "Everybody's been compared to Michael. LeBron's been compared to Michael -- I don't think LeBron is Michael at all. I think he's a very different player, a very different mentality and mindset. Kobe has the same mentality and mindset that MJ had. The assassin, the 'I'm gonna rip your throat out with my scoring,' low-post dominant fadeaway jumper, footwork.

"I thought Kobe's footwork was one of the best parts of his game -- probably the most underrated because everybody focused on his shooting and his athleticism, but his footwork got him open. That's where he was so similar to Michael. He could just get any shot he wanted."

And what about an epic Jordan-Kobe one-on-one game?

"It'd be fun to watch," Kerr said. "Like I said, very similar games, right? Kobe shot a lot more 3s, but in Michael's era 3s weren't as big a part of things. I'm sure he would have worked a lot harder on his 3s if he played in the modern era. But so similar in terms of the footwork, the reverse pivot, the fadeaways. And I'm sure Kobe got a lot of that by watching Michael. Yeah, that would have been fun to watch."

M V P aka JeRemija

pre 5 godina

Apelovao bih ovom prilikom na čelnike NBA da ozbiljno razmisle o promeni termina mečeva koji počinju u 2.30h po našem vremenu jer je to apsolutno najgori termin. Niti spavati pa ustajati niti ostajati budan pa leći u 5 ujutru na spavanje:)

the answer

pre 5 godina

@mvp aka jeremija
boli uvo amere za evropu a.pogotovo Srbe, stavljaju utakmice kad njima.odgovoara da lepo veceraju na utakmicama...

Иван

pre 5 godina

Нисам волео Џордана! Данашњи клинци не могу да у потпуности схвате ко је био он чак ни из снимака комплетних утакмица, јер се из њих не може схватити колико је ту срчка радила, али Џордан је био заиста нешто посебно. Сећам се једне утакмице финала против Јуте: он крене добро, али Џез још боље и води до последње четвртине ве време 20 разлике. Мајкл у трећој нити један кош није дао! А онда, негде око десет минут до краја, он креће, и до краја ништа не промашује! Погађа и Јута једно време, али са оним се није могло такмичити! Није људски, није психолошки нормално да се играч који се охладио у истој утакмици још једном толико загреје! Али Џордан није промашивао иако је сваки напад ишао на њега, и на крају је Чикаго победио. И напетост током тих лудих тренутака не може ти пренети снимак.

Какве то везе има са овим НБА плеј-офом? Па ја нисам волео Џордана јер је био унапред познат победник. Утакмице су често одлучиване у задњој секунди, али се победник ипак знао унапред. Што је било досадно на свој начин (зато је најбоља серија она Рокитса и Никса из тих година). Али никада нисам ни помислио да постоји нешто још досадније: прегршт серија у којима се не зна победник, као у овом плеј-офу, али у којима је свака утакмица тотално незанимљива јер неко неког све време дере 20 разлике!

Од серије са неизвесним мечевима али унапред познатим крајњим исходом гора је само серија са неизвесним исходом али до зла бога досадним утакмицама.

Kol

pre 5 godina

Pa ocekivano da su izgubili serija bi bila gotova, ali i dalje mislim da Boston ide u veliko finale, iako ce tamo Golden State lagano da izadje na kraj sa njima!

Boston

pre 5 godina

Se u ovom plej ofu bukvalno deklarisao kao domacinska ekipa .Jednostavno tesko je juriti brejk na strani bez dva najbolja igraca i sa skracenom rotacijom .Pogotovo i kad imate u startnoj petorci Tejtuma i Brauna koji su klinci a i Rozira koji je bukvalno do sad bio igrac samo sa klupe .Nemaju iskustva da nesto urade vise ,zato su na domacdm terenu gde imaju i sjajnu podrsku i lude tribine odlicni .Mislim ds Klivlend i sleddcu dobija verovatno manjom razlikom .Ovo ce ici u sedam utakmica ,sto meni kao nekom ko voli da gleda kosarku je prsva poslastica .

mate

pre 5 godina

Stoler

Susjed necu sad ulazit ko je bolji Jordan ili Lebron no piso si o mijenjanju igre. Gle 80 -tih su magic jonhson, larr bird i issiah thomas reklamirali kosarku kao timski sport... Jordan je uveo igru 1-5 sa skoro 30 lopti po mecu... Jordan je pokrenuo generaciju iza sebe kao sto su bryant, iverson, westbrook... Zato je deplasirano usporedivat Lebrona s Jordanom. Moze recimo s Magic Jonhsonom- ful paket, skokovi, asistencije, poeni...

Admiral Horatio Nelson

pre 5 godina

Prvi put da dodjem ovde posle Klivlendove utakmice i da primjetim da ima vise komentara o utakmici nego o poredjenju Lebrona i Dzordana. Bar neke stvari idu nabolje.

jsx

pre 5 godina

Ne igra sa balvanima, ali daleko su od znalaca. U pitanju su igraci koji su odlicna pratnja kad imas dva majstora (da je Irving i dalje tu npr.), a ovako su upitni. Kada im je dan mogu biti izuzetno korisni, ali su daleko od bilo kakve konstantnosti, a daleko od toga da iko moze da preuzme vodjstvo kad vodji ne ide, kao sto mogu Irving, Kari. Lebron zapravo smiri dozivljaj cim vidi da mogu nesto da pogode, a ne obrnuto.
Doduse, sa boljim trenerom poput Popa, Stivensa, Snajdera pa mozda cak i Kera, svako od njih bi imao ulogu koja bi maksimizovala njegov ogranicen potencijal (pogledati Inglisa ili jos bolje Grina u finalu sa Majamijem kad je davao 7 trojki po utakici) tako da tu ima prostora za Lebronovo krivicu, ne zbog toga sto im neda loptu, nego sto ne dopusta timu da angazuje dobrog trenera da im kaze sta ce s njom kad je dobiju

Nathan

pre 5 godina

Nema nista lose da neko navija za igraca a ne za tim. To je u NBA normalno. Ja navijam za Vestbruka i za tim u koji predje opet. Sigurno necu za ove iz Oklahome...

76er

pre 5 godina

Miki
Samo ti navodi statistike, ali toliko si unizio jednog Medzika svojim komentarom, da je to za zatvor. Pritom ni ne poznajes ocigledno sve aspekte njegove karijere.

serbianwonder13

pre 5 godina

Da li neko zna sta je tacno operisao Irving, i da li bi mogao da se vrati ako bi ovo otislo u 7 utakmica?
(baron, 20. maj 2018 09:50)
Kajri je operisao kolateralne ligamente kolena, sigurno se nece vracati ove sezone.

Bojan

pre 5 godina

(yuu, 20. maj 2018 15:10)
u istom plejofu kada su matorci iz Dalasa ‘ponizili’ Majami sa 4:2, su isti ti matorci zbrisali Lejkerse sa 4:0, sa sve navedenim Kobijem i to pre njegovih povreda. Poslednji mec je bilo 36 razlike.
U sledecem kolu su dobili i Oklahomu sa Hardenom, Vestbrukom i Kevinom.