1. lucky @ ako Partizan dobija vise para od Crvene Zvezde zasto Partizan nije doveo Rocestija koji je igrao u Makabiju ,Lokomotivi ,Peru Antica (Atalanta,Oli,Fener) Bijelica (efes ,baskonija) Feldin(Panatanaikos) nego dovodi NWG isa koledza , Sija iz prosecnog francuskog ligasa ,treceg crnca iz Aeka ..
  po toj logici ako Partizan ima vecu budzet onda bi Partizan trebao da dovodi igrace iz Panatanaikosa,Fenerbahcea,Macabija, Efesa i Lokomotive a vi iz Aeka ,Roana i sa koledza jel tako ? :)
   (Skaut, 18. maj 2018 20:42)

  # Link komentara

 2. Tako je predsednica je mislila na Fmp.
   (nik sloter, 18. maj 2018 18:58)

  # Link komentara

 3. “... sistematski unistava simbol kosarke”

  Pa vi grobari niste normalni, pa dobijate vise para od drzave nego sto zvezda dobija, bez drzave ste mrtvi, i koliko imate dvostruke standardne to je strasno. Treba da budete svesni da je zvezda dobila manje para od drzave, ali je problem u koji je upala nastao jer joj je glavni sponzor Idea, iza koje je Agrokor, a svi znate sta se desava sa tom kompanijom, i svaka cast zvezdi kako to nigde ne isticu, jer postuju svog sponzora i razumeju njihove probleme(slican problem ima i beogradski maraton), a vi napadate drzavu jer sponzorise i druge klubove, e pa ne moze sve vama. I apsolutno sam da se to rasiri na sto vise klubova, narocito na ove iz kls i sto igraju drugu ligu abe, a zvezda i partizan nek se snadju.
  (Lucky, 18. maj 2018 18:28)

  # Link komentara

 4. Vlado
  Na koga mislis? Ipak si dobio 100+ pluseva, a nisi naveo tim. Zbunili se ljudi...
   (Jaran, 18. maj 2018 18:26)

  # Link komentara

 5. A žalgiris bio 19 puta šamoion od osamostaljenja....i kao nema veze....
  (На лепом плавом Дунаву, 18. maj 2018 18:00)

  # Link komentara

 6. I litvanska predsednica shvatila da sve pare u Srbiji idu u jedan klub. Zato su mi Zalgiris i Litvanci jos drazi.
  (Vlado, 18. maj 2018 17:44)

  # Link komentara

 7. Hahah , pa i ova provalila da kod nas postoji samo jedan drzavni projekat,jedan klub koji je na bankomatu , kome je u perspektivi i bio planiran ovaj f4 a koji je na kraju i ispao iz te Evrolige ...fmp/cz
  (Realno, 18. maj 2018 17:43)

  # Link komentara

 8. Mora da dodje neko iz zemlje kosarke da objasni predsedniku da se veštački forsira jedan klub, a sistematski unistava simbol kosarke...
   (zbrlj, 18. maj 2018 17:36)

  # Link komentara