Odbojkašice lako i s Nemačkom, sledi Brazil

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Barueriju selekciju Nemačke sa 3:0 (25:16, 25:21, 25:17) u utakmici drugog kola prvog vikenda Lige nacija.

PT Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Kakvo je ovo takmičenje, u kojoj se zemlji odigrava, ko učestvuje...? Gde su dodatne informacije?
  (Kaća, 17. maj 2018 18:05)

  # Link komentara

 2. Oduvale ih koliko su moćne.
   (ja, 17. maj 2018 09:43)

  # Link komentara

 3. Ove devojke izrastaju u ponos nacije koji je nepobediv i od koga strepe i kina sad rusija... Devojke ponosni smo na vas !
   (Poroćanac, 17. maj 2018 09:40)

  # Link komentara

 4. Stvarno paklena generacija, koja je već postigla mnogo, ali može još više. Treba potvrditi klasu ove godine na SP. Svaka čast devojke i samo napred.
  (Gde ja živim, 17. maj 2018 09:17)

  # Link komentara

 5. Можда је још увек рано за такве оцене, али мислим да наше одбојкашице сад већ доказују да се иза сваког врхунског квалитета крије дуготрајан процес. Од 2006. имамо десет медаља имамо са највећих такмичења (не рачунајући европске лиге), али требало је доћи до овог стадијума да "није важно ко игра а ко седи на клупи", и опет ћемо добијати најјаче светске селекције. Раније се зазирало од тимова као што су Немачка, Јапан, Пољака, Тајланд, Турска, а сада имам утисак да и Бразил, Кина и САД улазе у дуел против наших девојака као аутсајдери. Све је то нужан процес, и ваљало је истрпети године у којима смо се ослањали искључиво на прву поставу да бисмо данас гледали ово.
  (Иван, 17. maj 2018 09:17)

  # Link komentara

 6. Odlicno je sto smo sa kombinovanim sastavom dobili neugodne Nemice, koje su savladale Brazil u prvom kolu. Em su se par startera odmorilo, em sto to pokazuje koliko smo mocni. Sto my way rece, svodja mi se kako Sladjana Mirkovic izrasta u jos jednog odlicnog tehnicara.

  Bravo devojke!
  (Zagor, 17. maj 2018 08:50)

  # Link komentara

 7. Колико год можда смешно звучало, честитке Немачкој на игри и пруженом отпору. Видело се зашто су добиле Бразил. Што се наших девојака тиче, нема више довољних суперлатива. Моћна, премоћна екипа, какав год да је састав. Било је лепо видети Мину Поповић, Слађу Мирковић, Ану Бјелицу... можда против Бразилки видимо и Мају Алексић и Бојану Миленковић. Небитно ко изађе, на паркет, квалитет је ту. Невероватна је снага наше женске одбојкашке репрезентације!
  (my way, 17. maj 2018 08:38)

  # Link komentara