Ponedeljak, 07.05.2018.

10:15

Alimpijević: Sramota je dozvoliti ovo, pričaću s ljudima iz kluba

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević najavio je da će pričati sa upravom kluba posle novog poraza u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Alimpijeviæ: Sramota je dozvoliti ovo, prièaæu s ljudima iz kluba IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Ironični che

pre 6 godina

panteri, jel sada shvatate zasto vas zovemo panteri? nista se ne pitate, za privatni klub navijate 
(dostojevski, 07. maj 2018 14:56) 

Za razliku od vas koji se sve pitate

Aleksandra

pre 6 godina

(1127, Nasi junori i kadeti su prvaci drzave kao i zene,Vi ste pukli u svim kategorijama,Mi barem imamo perspektivne klince za razliku od vas.Pecarski Uskokovicu,Lakicu i Painovicu nije ni do kolena.Samo sto su ova deca iskljucivo svojim trudom i radom postali vrhunski igraci.Toj deci ocevi nisu poznati kosarkasi.

........

pre 6 godina

Malog Čovketa su izbojkotovali i kad je prvi put oblačio Zvezdin dres, pa je veliki Čovke morao da skloni i njega i tadašnjeg trenera (onog što se zadržao na klupi samo dve utakmice). A kako da ne bojkotuju kad je odmah preuzeo ekipu, a juče došao u tim. Ali tako je to kad je tatko vlasnik kluba.
(Mandrak, 7. maj 2018 15:22)

Vidi se da lupetaš, Lazić Milivoje sklonjen posle dva poraza u ABA ligi, doveden Vukoičić. Filip Čović igrao do 9 oktobra, momak sam napustio Zvezdu, jer su ga pljuvali navijači non stop.

Александар

pre 6 godina

Многе некад јаке фирме пропале су због запошљавања "татиних и маминих синова и кћери". Садашња Звезда и стање у њој "много обећава" у том смислу.

Педро

pre 6 godina

panteri, jel sada shvatate zasto vas zovemo panteri? nista se ne pitate, za privatni klub navijate
(dostojevski, 07. maj 2018 14:56)

У чему је проблем ако је приватан клуб? Па у целој Европи су приватни клубови само се у Србији још мешетари и не зна се ко пије а ко плаћа. Камо среће да је и ФК приватан клуб. Шта значи оно "ништа се не питате" ко смо то ми који би требало да се питамо? Тебе неко нешто пита у твом Партизану?

Mandrak

pre 6 godina

Bojkotuju igrači i Alimpijevića ali i malog Čovketa, jer su primetili da gazda želi da ugura celu porodicu u klub. Klasičan nepotizam.
(ja, 07. maj 2018 14:48)

Malog Čovketa su izbojkotovali i kad je prvi put oblačio Zvezdin dres, pa je veliki Čovke morao da skloni i njega i tadašnjeg trenera (onog što se zadržao na klupi samo dve utakmice). A kako da ne bojkotuju kad je odmah preuzeo ekipu, a juče došao u tim. Ali tako je to kad je tatko vlasnik kluba.

Aleksandra

pre 6 godina

Malo se ugledajte na juniore i kadete.Za razliku od stranaca i vecine igraca ovi klinci igraju srcem za nas klub,a ne zbog para.

WillyWonka

pre 6 godina

Neutralan sam prema Zvezdi (kao i prema Partizanu), ali mi nije jasno šta ovaj Alempijević više priča. Imam osjećaj da svaki dan ponavlja "sramota je ovo, sramota je ono", kao da on sam s tim nema veze. OK, on je već ponudio ostavku, to je pošteno, ali ova alibi priča stvarno već nervira i neutralnog posmatrača.

Marinkova bara

pre 6 godina

Ovi koji su terali Radonjica sada teraju Alimpija.Koga bi vi na klupu Zvezde? Kada si za nesto protiv onda moras da imas i resenje i predlog. Najlakse je biti protiv u kritikovati. Sa kojim novcem klub raspolaze? Pored igraca treba placati avio karte, smestaj u hotelu

greaka

pre 6 godina

Samo ostavka prijatelju, davno si trebao da se sam povuces!! Istina je da su ti dali vruc krompir, ali ipak nisi dorastao da se nosis sa pritiskom koji nosi klub Crvena Zvezda!!

ja

pre 6 godina

Bojkotuju igrači i Alimpijevića ali i malog Čovketa, jer su primetili da gazda želi da ugura celu porodicu u klub. Klasičan nepotizam.

sasa the red baron

pre 6 godina

AH DUsane....

Pricati sa ljudima se trebao krajem decembra, sad je pre-kasno za pricu...
Ne zelim ti otkaz, nije moje da pametujem, ali nije bas ni da ti ostavljas neki drugi izbor...
Kako god, nije sramota izgubiti, i mnogo sta u CZ nije tvoja greska, ali ako ne osvojis KLS, a kako tvoj tim izgleda trenutno neces, kako da opravdas da si promasio 3 trofeja..?

Ajde ljudi

pre 6 godina

Ostavite coveka na miru, mlad...perspektivan, bice bolje. A uostalom kako gazdi privatnog kluba naloziti da izbaci svog zeta iz kluba, ili ne daj Boze sina!? Njegov klub...njegova odluka. Mozda dobije klub kao miraz...ko zna.

rax gravedigger

pre 6 godina

@ NEOPOZIVA OSTAVKA, Topić da završi sezonu, zatim metla da radi, pa sve iz početka, ali ovog puta pamet u glavu!
(Bane, 7. maj 2018 10:17)

Mislis na zamrzivac ili?

Vasa Pelagić

pre 6 godina

Evo jedan stav bez navijačkih "peckanja". Iako, mislim da je svaki poraz projekta Nebojše Čovića, pobeda pravde. Dakle, svako ko samo prati košarku ili se iole razume, može da vidi da je trener Alimpijević izgubio kontrolu nad svlačionicom. Uz dužno poštovanje Zvezda je trebalo da tuče Borac i Tamiš po 15-20 razlike, a juniore Mege 20-30 razlike. Međutim, najuticajniji igrači pre svih Ročesti, Lazić,Lesor, Janković kao da bojkotuju trenera. Šta je problem, ne znam i ne bih spekulisao. Ali, rešenje je ili idu oni ili trener, no to je problem za Zvezdu.

milke

pre 6 godina

Iskreno receno ne znam sta bi napisao, ali volim Zvezdu pa cu ipak reci da ne mogu shvatiti tolike oscilacije ekipe. lmam utisak da kad hoce mogu odigrati odlicno, a onda vec na sledecoj se ponasaju kao da nesto bojkotuju. Sta god da je mogu da se samo nadam da ce sledece sezone biti puno bolje i da ce ekipa biti bolje selektirana.

Marinkova bara

pre 6 godina

U pravu je Alimpije.Ima gresaka ali jednoj grupi igraca se ne igra.Ponasaju se kao da igraju srpsku ligu.Napraviti spisak i po zavrsetku sezone im se zahvaliti

Ljubisa livac

pre 6 godina

Nema sta da pricas, potpises nepozivu ostavku, predas i lagano odes. Definitivno nemas iskustva i nisi dorastao zadatku. Upropastio si sezonu i unazadio nas. To je aksiom.

Danilo

pre 6 godina

"Nicija nije do zore gorela"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (D. V Institucija, 7. maj 2018 11:51)

Ничија!!! Лепо вам је Дуле то рекао кад је одлазио од вас, а ви мислили да се то односи на остале...

Mracni

pre 6 godina

Ljudi nije kraj sveta! Skakali su bolje i to je to. Gospodin Alimpijevic ima nove ideje, on pozna najbolje ceo tim i verujem da ce ideje mnogo doprineti razvoju i uigravanju KKCZ! Pa da uzmemo tituli i zapusimo svima usta.

Duki

pre 6 godina

Ja ne razumem kako pojedini komentatori ne vide da Alimpije nije kriv jer ne ume, on je kriv jer od kupa nema hemije u ekipi. Nešto se desilo što je poremetilo odnose među igračima ili između igrača i trenera - uprave. Sve mi se čini da je ipak neki fight bio pre kupa.
Moguće i da je bata umešao prstiće kao što je sredio "podršku" Omiću.
To ćemo uskoro saznati ali Alimpijevića treba istrpeti jer će biti odličan trener. Pa nisu 11 pobeda u euro ligi i prošlogodišnja metla protiv partizana slučajnost.
Sa druge strane ni sam nisam pametan da li je za klub bolje da ostane Čović i nastavi sa dobrim radom ili da dođe bata i donese neograničeni budžet.
Šalim se znam šta je bolje ali nek groblje malo pati i strahuje....

Marinkova bara

pre 6 godina

Srbima za sve neuspehe tima kriv trener pa se tako za sezonu promeni nekoliko trenera.A niko se.ne zapita kakvim timom trener raspolaze.Da li je trener kriv sto je doveeden povredjen iigrac.Da li je trener kriv sto igrac promasi zicer iz odbojke a tim i izgubljenu ABA ligu. Da li je trener kriv sto je doveden Lesor koji nije ni za Crnokosu koji nema ni ofanzivni ni defanzivni skok.Da li je trener kriv sto dovedeni igraci u.polusezoni i dalje imaju.mentalitet nizerazrednih igraca.Naravno da mlad trener ima i gresaka ali nije iskljucvi krivac. Da li ce Kokoskov u NBA da krene sa svim pobedama.Naravno da nece

Sub013

pre 6 godina

Alimpije ostani, to ti zele grobari..!:)
(Vucko, 07. maj 2018 11:55)

Kako sad, pa zar vi niste brižni i želite nam dobro? Sve vreme ste ga histerično terali jer ništa ne zna a sad da ostaje? A nije i da je nešto bitno vaše mišljenje, samo nas pratite...

mladen

pre 6 godina

ti si decko tu postavljen PO ZADATKu,vlast zeli da Partizan sad forsira sledece dve,tri godine... Castili ste isto tako crnogorce jer im je to trebalo pred izbore... Svi vide da si igubio konce,a niko ne reaguje,sve jasno!

гледање у шољу 50динџи

pre 6 godina

Sramota je stvarno. Kako da ne bude stramota ostati bez ijednog trofeja u sezoni sa ubedljivo najvecim budzetom. I KLS cete izgubiti. I ako, jer ste tako pametni i sujetni. ;)

MT Vračar

pre 6 godina

Pa kada smo mogli Duloa iz Partizana da isteramo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Savatiye, 7. maj 2018 11:12)

Tužna je činjenica da vam je to najveći "sportski uspeh" kojim možete da se pohvalite...

b

pre 6 godina

Ако Звезда намерно губи ове мечеве, онда је то део неког Небојшиног пројекта и онај ко не зна о чем,у се ради не треба ни да коментарише. Међутим, ако није намерно, онде то треба јако да забрине и то је знак да у тој дружини има нечег јако трулог и да то. очигледно. нису били (само) Енис и Бјелица. У нередну сезону, ако постоје неке амбиције, треба ући са неком драстичном променом, ја не знам којом.

Nebojsa

pre 6 godina

Nekad treba i odbiti veliki klub , bez obzira sto je svakom sportisti san biti trener ili igrac . Nisi imao iskustva , autoriteta napravio si veliku gresku sto si u ovoj sezoni prihvatio poziv Covica da sednes na klupu C.Zvezde. Tim je ove sezone totalno promenjen najbolje resenje bilo je ozbiljan i iskusan trener. Zasto se Covic kockao sa ovim trenerom to on mora da odgovori. Ja bih ga razumeo da je napravio ozbiljan tim ili da ga je prosle sezone doveo kad je ceo tim ostao .
Ovako sa igracima sumljivog kvaliteta sto se i pokazalo i neiskusnim trenerom doslo je do ozbiljnog debakla ove sezone. Tim u koga je ulozeno dosta nije osvojio ni jedan trofej , a i pitanje da li ce
Veliki problem C.Zvezde je Covic sto je on i presednik , sportski direktor , trener.
Sve se on pita i oko trenera , igraca i to sa menadzerom Raznatovicem koji najvece zlo za C.Zvezdu. Sve promasene igrace i trenere su dosli iz te angencije, imali jos neko da je menadzer ili cemo i dalje gledate njegove poluigrace .
Tesko da cemo u narednom periodu imati ozbiljan tim , u koliko i dalje Raznatovic uz Covica bude pravio tim C.Zvezde.
Imacemo i dalje iluzije kako je napravljen dobar tim i kad dodju odlucujuci mecevi bice kao ove sezone .
Predlazem da se u klubu formira sportski sektor koji ce zajedno sa sportski direktorom , koji mora biti ozbiljan i sa autoritetom za pocetak pronaci ozbiljnog i iskusnog trenera. Onda zajednicki raditi na selektiranju tima. Jedino tako treba da se radi a ne dozviliti jednoj menadzerskoj agenciji a vedri i oblaci u klubu. U koliko i dalje budemo cekali sta ce da urade Covic - Raznatovic imace sezone kao sto je ova .

matori

pre 6 godina

Mozda expertiza pokaze da su svi skokovi Mege ili bar vecina bili namerni pa je u stvari sudjenje bilo pristrasno. Zasto su sudije dozvolile Meginim igracima da skacu kao navijeni?

dosadan si

pre 6 godina

Mozda expertiza pokaze da su svi skokovi Mege ili bar vecina bili namerni pa je u stvari sudjenje bilo pristrasno. Zasto su sudije dozvolile Meginim igracima da skacu kao navijeni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 7. maj 2018 12:39)

Dosadio si Bogu sa tom expertizom, promeni ploču. Jel mogu da pročitam jedan normalan komentar na vestima o zvezdi

aleksandar

pre 6 godina

Nekad treba i odbiti veliki klub , bez obzira sto je svakom sportisti san biti trener ili igrac . Nisi imao iskustva , autoriteta napravio si veliku gresku sto si u ovoj sezoni prihvatio poziv Covica da sednes na klupu C.Zvezde. Tim je ove sezone totalno promenjen najbolje resenje bilo je ozbiljan i iskusan trener. Zasto se Covic kockao sa ovim trenerom to on mora da odgovori. Ja bih ga razumeo da je napravio ozbiljan tim ili da ga je prosle sezone doveo kad je ceo tim ostao . 
Ovako sa igracima sumljivog kvaliteta sto se i pokazalo i neiskusnim trenerom doslo je do ozbiljnog debakla ove sezone. Tim u koga je ulozeno dosta nije osvojio ni jedan trofej , a i pitanje da li ce 
Veliki problem C.Zvezde je Covic sto je on i presednik , sportski direktor , trener. 
Sve se on pita i oko trenera , igraca i to sa menadzerom Raznatovicem koji najvece zlo za C.Zvezdu. Sve promasene igrace i trenere su dosli iz te angencije, imali jos neko da je menadzer ili cemo i dalje gledate njegove poluigrace . 
Tesko da cemo u narednom periodu imati ozbiljan tim , u koliko i dalje Raznatovic uz Covica bude pravio tim C.Zvezde. 
Imacemo i dalje iluzije kako je napravljen dobar tim i kad dodju odlucujuci mecevi bice kao ove sezone . 
Predlazem da se u klubu formira sportski sektor koji ce zajedno sa sportski direktorom , koji mora biti ozbiljan i sa autoritetom za pocetak pronaci ozbiljnog i iskusnog trenera. Onda zajednicki raditi na selektiranju tima. Jedino tako treba da se radi a ne dozviliti jednoj menadzerskoj agenciji a vedri i oblaci u klubu. U koliko i dalje budemo cekali sta ce da urade Covic - Raznatovic imace sezone kao sto je ova .
(Nebojsa, 07. maj 2018 12:02)nije on ni prihvatio ponudu velikog kluba

Rep.Srpska

pre 6 godina

(jzma, 7. maj 2018 11:50)
nije rec o ljudski vrednostima, nego struci...postoji neopoziva ostavka, a ne ponudjena, koju je , uzgred receno, odmah znao da nece biti prihvacena. Das neopozivu ostavku ako imas moral i karakter.

luzer

pre 6 godina

kako je govorio Dule Vujosevic sut i moze da se pogodi i nemora, moze da bude los dan, ali skok MORA, skok je stanje voljnosti ekipe i Partizan je godinama pod Vujesevicem bio prva skakacka ekipa EL to je MORALO sve ostalo moze i ovako i onako...

dosta demagogije

pre 6 godina

More dobio si šansu života i nisi joj bio dorastao. Odlazi čoveče dok ne izgubiš i to malo obraza inače nećeš moći nigde da nastaviš karijeru!
A Čović da pobedi svoju ogromnu sujetu i kaže pogrešio sam-za njegov dobro.

Alimpije

pre 6 godina

Sta je vama ljudi, zasto da dam ostavku i odreknem se nekoliko hiljada eura svaki mesec? Ko se to u Srbiji odrice i 100 eura a kamoli ovo?
Bas ste smesni.

Don Quijote

pre 6 godina

Nemojte bez veze napadati Alimpija. Ova ekipa je mnogo losija od proslogodisnje. Em je losija, em je prepolovljena. Stranci ove godine nisu bili dobro pogodjeni kao prethodnih sezona. Ja sam razocaran Rocestijem koji igra sve gore i nerazumnije, a Feldin samo ponekad u poslednje vreme, kao juce na primer, opravdava svoje mesto u timu sa onih nekoliko vezanih trojki. Rocesti je katastrofa. Na pocetku sezone delovao je mocno, igrao dobro, ali je od sredine sezone u konstantnom padu. Prakticno cela sezona je odigrana bez Antica i Dangubica. Bez dva bitna, veoma bitna igraca. I na kraju, bez obzira na kojekakve price, svi smo videli kako je izgledala ona prica sa finala ABA. Ono nije imalo nikakve veze ni sa kosarkom ni sa sportom, i potpuno mi je razumljiva apatija igraca. I na kraju, najsmesnije mi je smenjivanje Alimpija od strane navijaca jednog kluba iz BiH. Reci ce oni, pa sta, i Covke je onoga izbacio iz kluba i poslao ga u emigraciju.
Nije to isto, drugo je Covke.
On je tako u mogucnosti!
I zbog cega bi bila sramota izgubiti utakmicu od Mege i Borca?
Pre svega to su dobre ekipe, a sport je takav, nekad pobedis nekad izgubis.

objektivan

pre 6 godina

Odlazi čoveče, zaista nisi trener za Zvezdu. Sinoć Feldin 29 koševa a poslednje napade završava Čović, neverovatno. Ako Zvezda potpuno ne promeni ekipu nećemo mi skoro gledati EL. Ostaviti samo Dangubića, Dobrića, Davidovca i ako bude želeo Omića, sve ostalo rasterati, Pero može da bude pomoćni trener bilo kome samo ne pogubljenom Alimpijeviću.

Creative mind

pre 6 godina

Pokusavam da ne mrzim Zvezdu da navijam za njih u evropi,ali mi to slabo ide ! Nije u Zvezdi do trenera,nego je napokon tu bila ekipa koja je igrala u kompletnom sastavu i koja je uz sebe imala navijace.Dva finala je Crvena Zvezda igrala protiv ekipa koje svoje utakmice igraju pred 500 ljudi.Mega i Cedevita su ta finala igrali bez pola tima.Dva puta je Zvezda na poklon dobila Euroligu od Igokee i Cibone.Vreme ce pokazati kakav je Radonjic trener.On je do sada vodio samo ekipe koje nisu imale nikakvu konkurenciju.Buducnost u CG ! Zvezdu Telekom u SRB i sada Bajern u GER ! Ko god da je bio trener Zvezdi Telekom ove godine isto bi prosao jer je Buducnost bila ekipa koja ne odgovara Zvezdi Telekom.Uostalom,bilo je 5:1 za Buducnost ove sezone !

Aleksa

pre 6 godina

Шта вам је људи, историјски успех...освајамо друго место у групи, идемо на јачег противника из друге групе, побеђујемо и преузимамо предност домаћег терена и у најгорем случају смо други....

too low

pre 6 godina

@Grobari-Split
Preuzeo je klub,ali ga je Covic postavio. Njega ja krivim vise.
Tu necega ima. Covic je sve,samo nije glup,gluv i corav da ne cuje i vidi sta se desava. Mislim da su u pitanju neke sasvim druge stvari.
Moja je teorija da srozava cenu kluba da bi neko drugi uskocio.

Savatiye

pre 6 godina

@ MT Vračar

Pa kada smo mogli Duloa iz Partizana da isteramo, možemo i Čovića ali nećemo. Čekamo da krene da vam uzima igrače tj. otima. Kao što ste vi nama. E, onda može slobodno da ode!

MT Vračar

pre 6 godina

Povedi Covica slobodno sa sobom
(KKP Igodinamik, 7. maj 2018 10:14)

Hahaha, čekaj, vi ozbiljno i dalje verujete da možete Čovića da oterate iz njegovog privatnog kluba? :) Pa hit!

jzma

pre 6 godina

Ovaj trener je prekorektan podneo je vec jednom ostavku svalio sve na sebe zasto ga i dalje psujete... Taj koji treba da mu uruci otkaz jeste covic ... Alimpije i opet svaljuje sve na sebe i opet kaze da ce razgovarati ne razumem zasto i dalje imate lose misljenje o njemu...

milorad

pre 6 godina

Gdine Alimpijevic vi ste ne dorasli za trenera evroligasa(sada vec bivseg) iskljucivo vasom zaslugom.vi ste mi jasni daliste sve od sebe vi bolje i ne znate niticete ikada znati ,mozete da trenirate samo KLS ,ali mi nije jasan Gdin Čović koji je ceo život radio sve savrseno ,napravio mnogo toga,zasto se inatio sa vama ,to nikome nije jasno,ovo ce Zvezdu mnogo kostati,steta je u milionima evra.Molim Vas dajte ostavku iako Covic to ne želi,dajte ostavku igraci to ocekuju od vas kao i navijaci

BgHQ

pre 6 godina

Ma Bjelica je kriv.Mogao je iz Spanije bar neku lootu da uhvati.Radonju ce Covic od blata da pravi ali mu valjda vise odgivara poslusnik koji se ne buni ni zbog cega.Radonjin najveci jeres je sto je spomenuo da mu plata kasni pola godine.

Ivan

pre 6 godina

Nema sta da nudis ostavku, jednostavno podneses neopozivu ostavku i to je to, cuj kaze "imam neku ideju sta se desilo na utakmici sa Megom". Alibi trener, odlazi bre vise.

mile delija

pre 6 godina

ni mnogo jaci treneri ne bi mogli voditi Zvezdu,zbog pritiska od rezultata i pritiska od strane Čovića,sta onda od tebe ocekivati moj Alimpije,beži glavom bez obzira trazi klub u kome ces biti barem malo autoritet,ovde se ne pitas nista trener si samo na papiru...

anica

pre 6 godina

Survasmo se dobro, i dalje tonemo...nema Alimpijevicu napretka dok ne postanes autoritet. U sportu se za tren sve okrene, i to se desava, ali nadjite nekako resenje, do juce sa Realom, uskoro cemo od Tamisa gubiti. Smehotres!

Samo kazem

pre 6 godina

Alimpijevic:"Sramota je dozvoliti nesto ovako"
Napokon i on nesto pametno da kaze ove sezone!!!
1.Da,sramota je smijeniti najboljeg trenera u istoriji kluba zbog brige o zaradama igraca;
2.Sramota je u godini kada nam je napokon dat F4 biti ucesnik u EL umjesto da se juri plasman,pa makar u Top 8;
3.Sramota je postaviti trenera amatera na mjesto evroligasa;
4.Sramota je igra koju forsira isti taj trener;
5.Sramota je broj utakmica izgubljenih sa 20+ razlike u EL,
6.Sramota je "tempiranje" forme za zavrsnicu takmicenja,a zna se kako smo prosli sa tim "tempiranjem" ;
7.Sramota je da igraci bojkotuju trenera;
8.Sramota je da nijedan igrac nije napredovao ni 1 % ;
9.Sramota je da jedan evroligas gubi od Borca,juniora Mege i da mu se poklanja pobjeda protiv Tamisa!
10.Sramota je da trener nema sramote i da ne zeli da podnese neopozivu ostavku;
A Najveca je sramota,kao sto ovaj trener u pokusaju kaze "dozvoliti ovako nesto".A ko je dozvolio sve ovo? Znamo da je Vukoicic smenjen zbog bezazlenijih stvari...E moj Covicu,stradaces zbog zeta amatera...Ukopace tebe Alimpije,ja ti kazem...

stoler

pre 6 godina

Alimpije ima ideju... genije,suvi genije. A zasto da pricate,zasto prosto ne pustite neko saopstenje o interplanetarnoj zaveri protiv vaseg kluba. Mislim,to je u pitanju. Siguran sam. Ne moze biti nista drugo. To sto ti i ekipa nemate pojma,to sigurno nije razlog.

Dejan CZ

pre 6 godina

Recenica imam neke ideje i pricacu o tome sa upravom je kljucna zasto si ti na tom mestu...Trener od kredibiliteta ne pita nikog nista...zakuca za klupu koga treba(svojevreneno Radonjic Dzenkinsa) ili ga posalje u svlacionicu kao Jovica...zato su ti igraci posle duplo bili bolji...a ti imas ideje koje ne smes ni da spomenes a kamoli da realizujes bez amina....Razlog zasto smo i dogurali do ove slave...umesto trenera postavili smo ikebanu...

Dule Pop

pre 6 godina

Imam i ja sad neke ideje ali ono što razdvaja stručnjake od nas amatera je da ideju ima kad i gde treba a ne posle meča...tad su svi pametni. A da je sramota - jeste ! Spasi nas sve daljeg blama i kolektivne sramote i otiđi sam jer zaista nisi spreman i zreo za ovaj posao. Nije problem gubiti u EL od skupljih i boljih timova ali ovo u našoj ligi je zaista sramno. 59 % sa linije slobodnih bacanja...dozvoliti 22 skoka u napadu. Trebalo je da i Tamiš dobije pa da svi skoče u Dunav - kolektivno !

Marko

pre 6 godina

Sramota je postati Crvena zvezda od FMP-a, dok su porazi sastavni deo sporta.

Vidi popričaj sa vođinim batom, pa rešite već te probleme što imate na terenu. Da se ne uzrujavate preterano, pošto ste spiskali milione ove godine, bez ijednog rezultata.

GM

pre 6 godina

Mozda je on talentovan, mozda ce nesto nacuti i za koju godinu postati dobar trener...

Ali ne moze sada jos kao klinac, da mu bas svaka utakmica, svaki tajmaut izgledaju isto... da vristi kao stalo mu je, nije zadovoljan itd...

Realno, ti igraci te gledaju, alo bre klinac ne lozi se postao si trener Zvezde plus EL i sada tu nesto vilenis... plus ima igraca koji su stariji od njega, koji nista novo ni nisu mogli da cuju i nauce, posto se vidi da Zvezda nema nikakvu akciju i igru, vec improvizacija plejmejkera, odnosno ko pogodi trojku.

Takav trener moze da bude i Milenko Topic.

Grobari-Split

pre 6 godina

Decko prvi put pisem protiv tebe,sve vreme sam te podrzavao ali budi karakter,idi sam. Mlad si jos,bices ok trener ali ako nisi karakter dzabe ti sve. Rano si preuzeo velliki klub sa visokim ambicijama,nisi uspeo da se nosis sa tim,onda makar idi sam,treba nam pozitivan sok da se razdrma ekipa i osvoji makar titula.

Лепи Цане

pre 6 godina

Алимпијевић се поштено труди да својим изјавама надмаши Ђукића. Мртва трка између ове двојице.

Drca

pre 6 godina

Ne sekiraj se Alimpije , sve je u najboljem redu...tako treba , na kraju i da nas pobedi Kk Proleter Cetereze nije opasno ...lopta je okrugla , a i vazno je ucestvovati.

Deus

pre 6 godina

Neka lupe plus svi na moj komentar koji smatraju takodje da je ono bila sramota koja se desila i da se apsolutno slazemo sa njegovom izjavom :D

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Mozda si ti nevidjeni potencijal, mozda imas kosarku u malom prstu. Ali za trenera treba i autoritet i moras da budes dobar motivator. Pogledaj tajmaute Karija, Zeljka, Dude...ozbiljni psiholozi. Ti...pih. Pretis da opalis samarcinu deci, dok te matori gledaju i pitaju se koj' ti je...

Ivan

pre 6 godina

U kosarci postoji jedno nepisano pravilo, a to je da je odnos skokova odraz voljnog momenta jednog ili drugog tima. Zvezda je mogla 3-4 puta da zatvori taj mec kada je bila dvocifrena razlika, umesto toga, mega daje koseve iz drugog i treceg pokusaja celu utakmicu i tako ostaje u igri.

Sandar

pre 6 godina

Jeste Alimpije dobar trener, ali nema autoriteta jasno je, mlad je.Ma koliko se on trudio da bude autoritativan, ne ide. Sa ovakvim timom, ove sezone...neko iskusniji i autoritativniji bi napravio dosta bolje rezultate. Jednostavno, nije trener za klub kao sto je Crvena Zvezda.

ada

pre 6 godina

Pa covic reko da je partizan lose poslovao dok je igrao el,nije imao dobar marketing,a sta je sada ovo?Privatni klub sa drzavnim budzetom i kuka kako nemaju para,prazna hala,svi smenjuju trenera sem gazde...

broz

pre 6 godina

Čoveče, potpuno je očigledno da te buši ekipa i da te ne žele tu... Mene kao grobara raduje tvoj dalji ostanak na klupi, ali to definitivno nigde ne vodi, izgubićete sve do kraja, sve što možete... Probali ste sa teranjem bjelice i enisa, misleći da su oni izvor problema, u stvari, tebe u ekipi buši i antić, lazić, dangubić, Lessor...

broz

pre 6 godina

Čoveče, potpuno je očigledno da te buši ekipa i da te ne žele tu... Mene kao grobara raduje tvoj dalji ostanak na klupi, ali to definitivno nigde ne vodi, izgubićete sve do kraja, sve što možete... Probali ste sa teranjem bjelice i enisa, misleći da su oni izvor problema, u stvari, tebe u ekipi buši i antić, lazić, dangubić, Lessor...

Лепи Цане

pre 6 godina

Алимпијевић се поштено труди да својим изјавама надмаши Ђукића. Мртва трка између ове двојице.

Ivan

pre 6 godina

U kosarci postoji jedno nepisano pravilo, a to je da je odnos skokova odraz voljnog momenta jednog ili drugog tima. Zvezda je mogla 3-4 puta da zatvori taj mec kada je bila dvocifrena razlika, umesto toga, mega daje koseve iz drugog i treceg pokusaja celu utakmicu i tako ostaje u igri.

Samo kazem

pre 6 godina

Alimpijevic:"Sramota je dozvoliti nesto ovako"
Napokon i on nesto pametno da kaze ove sezone!!!
1.Da,sramota je smijeniti najboljeg trenera u istoriji kluba zbog brige o zaradama igraca;
2.Sramota je u godini kada nam je napokon dat F4 biti ucesnik u EL umjesto da se juri plasman,pa makar u Top 8;
3.Sramota je postaviti trenera amatera na mjesto evroligasa;
4.Sramota je igra koju forsira isti taj trener;
5.Sramota je broj utakmica izgubljenih sa 20+ razlike u EL,
6.Sramota je "tempiranje" forme za zavrsnicu takmicenja,a zna se kako smo prosli sa tim "tempiranjem" ;
7.Sramota je da igraci bojkotuju trenera;
8.Sramota je da nijedan igrac nije napredovao ni 1 % ;
9.Sramota je da jedan evroligas gubi od Borca,juniora Mege i da mu se poklanja pobjeda protiv Tamisa!
10.Sramota je da trener nema sramote i da ne zeli da podnese neopozivu ostavku;
A Najveca je sramota,kao sto ovaj trener u pokusaju kaze "dozvoliti ovako nesto".A ko je dozvolio sve ovo? Znamo da je Vukoicic smenjen zbog bezazlenijih stvari...E moj Covicu,stradaces zbog zeta amatera...Ukopace tebe Alimpije,ja ti kazem...

Dule Pop

pre 6 godina

Imam i ja sad neke ideje ali ono što razdvaja stručnjake od nas amatera je da ideju ima kad i gde treba a ne posle meča...tad su svi pametni. A da je sramota - jeste ! Spasi nas sve daljeg blama i kolektivne sramote i otiđi sam jer zaista nisi spreman i zreo za ovaj posao. Nije problem gubiti u EL od skupljih i boljih timova ali ovo u našoj ligi je zaista sramno. 59 % sa linije slobodnih bacanja...dozvoliti 22 skoka u napadu. Trebalo je da i Tamiš dobije pa da svi skoče u Dunav - kolektivno !

MT Vračar

pre 6 godina

Povedi Covica slobodno sa sobom
(KKP Igodinamik, 7. maj 2018 10:14)

Hahaha, čekaj, vi ozbiljno i dalje verujete da možete Čovića da oterate iz njegovog privatnog kluba? :) Pa hit!

anica

pre 6 godina

Survasmo se dobro, i dalje tonemo...nema Alimpijevicu napretka dok ne postanes autoritet. U sportu se za tren sve okrene, i to se desava, ali nadjite nekako resenje, do juce sa Realom, uskoro cemo od Tamisa gubiti. Smehotres!

luzer

pre 6 godina

kako je govorio Dule Vujosevic sut i moze da se pogodi i nemora, moze da bude los dan, ali skok MORA, skok je stanje voljnosti ekipe i Partizan je godinama pod Vujesevicem bio prva skakacka ekipa EL to je MORALO sve ostalo moze i ovako i onako...

GM

pre 6 godina

Mozda je on talentovan, mozda ce nesto nacuti i za koju godinu postati dobar trener...

Ali ne moze sada jos kao klinac, da mu bas svaka utakmica, svaki tajmaut izgledaju isto... da vristi kao stalo mu je, nije zadovoljan itd...

Realno, ti igraci te gledaju, alo bre klinac ne lozi se postao si trener Zvezde plus EL i sada tu nesto vilenis... plus ima igraca koji su stariji od njega, koji nista novo ni nisu mogli da cuju i nauce, posto se vidi da Zvezda nema nikakvu akciju i igru, vec improvizacija plejmejkera, odnosno ko pogodi trojku.

Takav trener moze da bude i Milenko Topic.

Alimpije

pre 6 godina

Sta je vama ljudi, zasto da dam ostavku i odreknem se nekoliko hiljada eura svaki mesec? Ko se to u Srbiji odrice i 100 eura a kamoli ovo?
Bas ste smesni.

Ivan

pre 6 godina

Nema sta da nudis ostavku, jednostavno podneses neopozivu ostavku i to je to, cuj kaze "imam neku ideju sta se desilo na utakmici sa Megom". Alibi trener, odlazi bre vise.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Mozda si ti nevidjeni potencijal, mozda imas kosarku u malom prstu. Ali za trenera treba i autoritet i moras da budes dobar motivator. Pogledaj tajmaute Karija, Zeljka, Dude...ozbiljni psiholozi. Ti...pih. Pretis da opalis samarcinu deci, dok te matori gledaju i pitaju se koj' ti je...

Drca

pre 6 godina

Ne sekiraj se Alimpije , sve je u najboljem redu...tako treba , na kraju i da nas pobedi Kk Proleter Cetereze nije opasno ...lopta je okrugla , a i vazno je ucestvovati.

Dejan CZ

pre 6 godina

Recenica imam neke ideje i pricacu o tome sa upravom je kljucna zasto si ti na tom mestu...Trener od kredibiliteta ne pita nikog nista...zakuca za klupu koga treba(svojevreneno Radonjic Dzenkinsa) ili ga posalje u svlacionicu kao Jovica...zato su ti igraci posle duplo bili bolji...a ti imas ideje koje ne smes ni da spomenes a kamoli da realizujes bez amina....Razlog zasto smo i dogurali do ove slave...umesto trenera postavili smo ikebanu...

stoler

pre 6 godina

Alimpije ima ideju... genije,suvi genije. A zasto da pricate,zasto prosto ne pustite neko saopstenje o interplanetarnoj zaveri protiv vaseg kluba. Mislim,to je u pitanju. Siguran sam. Ne moze biti nista drugo. To sto ti i ekipa nemate pojma,to sigurno nije razlog.

matori

pre 6 godina

Mozda expertiza pokaze da su svi skokovi Mege ili bar vecina bili namerni pa je u stvari sudjenje bilo pristrasno. Zasto su sudije dozvolile Meginim igracima da skacu kao navijeni?

ada

pre 6 godina

Pa covic reko da je partizan lose poslovao dok je igrao el,nije imao dobar marketing,a sta je sada ovo?Privatni klub sa drzavnim budzetom i kuka kako nemaju para,prazna hala,svi smenjuju trenera sem gazde...

Sandar

pre 6 godina

Jeste Alimpije dobar trener, ali nema autoriteta jasno je, mlad je.Ma koliko se on trudio da bude autoritativan, ne ide. Sa ovakvim timom, ove sezone...neko iskusniji i autoritativniji bi napravio dosta bolje rezultate. Jednostavno, nije trener za klub kao sto je Crvena Zvezda.

BgHQ

pre 6 godina

Ma Bjelica je kriv.Mogao je iz Spanije bar neku lootu da uhvati.Radonju ce Covic od blata da pravi ali mu valjda vise odgivara poslusnik koji se ne buni ni zbog cega.Radonjin najveci jeres je sto je spomenuo da mu plata kasni pola godine.

Grobari-Split

pre 6 godina

Decko prvi put pisem protiv tebe,sve vreme sam te podrzavao ali budi karakter,idi sam. Mlad si jos,bices ok trener ali ako nisi karakter dzabe ti sve. Rano si preuzeo velliki klub sa visokim ambicijama,nisi uspeo da se nosis sa tim,onda makar idi sam,treba nam pozitivan sok da se razdrma ekipa i osvoji makar titula.

mile delija

pre 6 godina

ni mnogo jaci treneri ne bi mogli voditi Zvezdu,zbog pritiska od rezultata i pritiska od strane Čovića,sta onda od tebe ocekivati moj Alimpije,beži glavom bez obzira trazi klub u kome ces biti barem malo autoritet,ovde se ne pitas nista trener si samo na papiru...

Marko

pre 6 godina

Sramota je postati Crvena zvezda od FMP-a, dok su porazi sastavni deo sporta.

Vidi popričaj sa vođinim batom, pa rešite već te probleme što imate na terenu. Da se ne uzrujavate preterano, pošto ste spiskali milione ove godine, bez ijednog rezultata.

MT Vračar

pre 6 godina

Pa kada smo mogli Duloa iz Partizana da isteramo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Savatiye, 7. maj 2018 11:12)

Tužna je činjenica da vam je to najveći "sportski uspeh" kojim možete da se pohvalite...

Creative mind

pre 6 godina

Pokusavam da ne mrzim Zvezdu da navijam za njih u evropi,ali mi to slabo ide ! Nije u Zvezdi do trenera,nego je napokon tu bila ekipa koja je igrala u kompletnom sastavu i koja je uz sebe imala navijace.Dva finala je Crvena Zvezda igrala protiv ekipa koje svoje utakmice igraju pred 500 ljudi.Mega i Cedevita su ta finala igrali bez pola tima.Dva puta je Zvezda na poklon dobila Euroligu od Igokee i Cibone.Vreme ce pokazati kakav je Radonjic trener.On je do sada vodio samo ekipe koje nisu imale nikakvu konkurenciju.Buducnost u CG ! Zvezdu Telekom u SRB i sada Bajern u GER ! Ko god da je bio trener Zvezdi Telekom ove godine isto bi prosao jer je Buducnost bila ekipa koja ne odgovara Zvezdi Telekom.Uostalom,bilo je 5:1 za Buducnost ove sezone !

гледање у шољу 50динџи

pre 6 godina

Sramota je stvarno. Kako da ne bude stramota ostati bez ijednog trofeja u sezoni sa ubedljivo najvecim budzetom. I KLS cete izgubiti. I ako, jer ste tako pametni i sujetni. ;)

too low

pre 6 godina

@Grobari-Split
Preuzeo je klub,ali ga je Covic postavio. Njega ja krivim vise.
Tu necega ima. Covic je sve,samo nije glup,gluv i corav da ne cuje i vidi sta se desava. Mislim da su u pitanju neke sasvim druge stvari.
Moja je teorija da srozava cenu kluba da bi neko drugi uskocio.

dosta demagogije

pre 6 godina

More dobio si šansu života i nisi joj bio dorastao. Odlazi čoveče dok ne izgubiš i to malo obraza inače nećeš moći nigde da nastaviš karijeru!
A Čović da pobedi svoju ogromnu sujetu i kaže pogrešio sam-za njegov dobro.

Педро

pre 6 godina

panteri, jel sada shvatate zasto vas zovemo panteri? nista se ne pitate, za privatni klub navijate
(dostojevski, 07. maj 2018 14:56)

У чему је проблем ако је приватан клуб? Па у целој Европи су приватни клубови само се у Србији још мешетари и не зна се ко пије а ко плаћа. Камо среће да је и ФК приватан клуб. Шта значи оно "ништа се не питате" ко смо то ми који би требало да се питамо? Тебе неко нешто пита у твом Партизану?

Ajde ljudi

pre 6 godina

Ostavite coveka na miru, mlad...perspektivan, bice bolje. A uostalom kako gazdi privatnog kluba naloziti da izbaci svog zeta iz kluba, ili ne daj Boze sina!? Njegov klub...njegova odluka. Mozda dobije klub kao miraz...ko zna.

objektivan

pre 6 godina

Odlazi čoveče, zaista nisi trener za Zvezdu. Sinoć Feldin 29 koševa a poslednje napade završava Čović, neverovatno. Ako Zvezda potpuno ne promeni ekipu nećemo mi skoro gledati EL. Ostaviti samo Dangubića, Dobrića, Davidovca i ako bude želeo Omića, sve ostalo rasterati, Pero može da bude pomoćni trener bilo kome samo ne pogubljenom Alimpijeviću.

Nebojsa

pre 6 godina

Nekad treba i odbiti veliki klub , bez obzira sto je svakom sportisti san biti trener ili igrac . Nisi imao iskustva , autoriteta napravio si veliku gresku sto si u ovoj sezoni prihvatio poziv Covica da sednes na klupu C.Zvezde. Tim je ove sezone totalno promenjen najbolje resenje bilo je ozbiljan i iskusan trener. Zasto se Covic kockao sa ovim trenerom to on mora da odgovori. Ja bih ga razumeo da je napravio ozbiljan tim ili da ga je prosle sezone doveo kad je ceo tim ostao .
Ovako sa igracima sumljivog kvaliteta sto se i pokazalo i neiskusnim trenerom doslo je do ozbiljnog debakla ove sezone. Tim u koga je ulozeno dosta nije osvojio ni jedan trofej , a i pitanje da li ce
Veliki problem C.Zvezde je Covic sto je on i presednik , sportski direktor , trener.
Sve se on pita i oko trenera , igraca i to sa menadzerom Raznatovicem koji najvece zlo za C.Zvezdu. Sve promasene igrace i trenere su dosli iz te angencije, imali jos neko da je menadzer ili cemo i dalje gledate njegove poluigrace .
Tesko da cemo u narednom periodu imati ozbiljan tim , u koliko i dalje Raznatovic uz Covica bude pravio tim C.Zvezde.
Imacemo i dalje iluzije kako je napravljen dobar tim i kad dodju odlucujuci mecevi bice kao ove sezone .
Predlazem da se u klubu formira sportski sektor koji ce zajedno sa sportski direktorom , koji mora biti ozbiljan i sa autoritetom za pocetak pronaci ozbiljnog i iskusnog trenera. Onda zajednicki raditi na selektiranju tima. Jedino tako treba da se radi a ne dozviliti jednoj menadzerskoj agenciji a vedri i oblaci u klubu. U koliko i dalje budemo cekali sta ce da urade Covic - Raznatovic imace sezone kao sto je ova .

Rep.Srpska

pre 6 godina

(jzma, 7. maj 2018 11:50)
nije rec o ljudski vrednostima, nego struci...postoji neopoziva ostavka, a ne ponudjena, koju je , uzgred receno, odmah znao da nece biti prihvacena. Das neopozivu ostavku ako imas moral i karakter.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Nema sta da pricas, potpises nepozivu ostavku, predas i lagano odes. Definitivno nemas iskustva i nisi dorastao zadatku. Upropastio si sezonu i unazadio nas. To je aksiom.

rax gravedigger

pre 6 godina

@ NEOPOZIVA OSTAVKA, Topić da završi sezonu, zatim metla da radi, pa sve iz početka, ali ovog puta pamet u glavu!
(Bane, 7. maj 2018 10:17)

Mislis na zamrzivac ili?

dosadan si

pre 6 godina

Mozda expertiza pokaze da su svi skokovi Mege ili bar vecina bili namerni pa je u stvari sudjenje bilo pristrasno. Zasto su sudije dozvolile Meginim igracima da skacu kao navijeni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 7. maj 2018 12:39)

Dosadio si Bogu sa tom expertizom, promeni ploču. Jel mogu da pročitam jedan normalan komentar na vestima o zvezdi

Danilo

pre 6 godina

"Nicija nije do zore gorela"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (D. V Institucija, 7. maj 2018 11:51)

Ничија!!! Лепо вам је Дуле то рекао кад је одлазио од вас, а ви мислили да се то односи на остале...

Ironični che

pre 6 godina

panteri, jel sada shvatate zasto vas zovemo panteri? nista se ne pitate, za privatni klub navijate 
(dostojevski, 07. maj 2018 14:56) 

Za razliku od vas koji se sve pitate

milorad

pre 6 godina

Gdine Alimpijevic vi ste ne dorasli za trenera evroligasa(sada vec bivseg) iskljucivo vasom zaslugom.vi ste mi jasni daliste sve od sebe vi bolje i ne znate niticete ikada znati ,mozete da trenirate samo KLS ,ali mi nije jasan Gdin Čović koji je ceo život radio sve savrseno ,napravio mnogo toga,zasto se inatio sa vama ,to nikome nije jasno,ovo ce Zvezdu mnogo kostati,steta je u milionima evra.Molim Vas dajte ostavku iako Covic to ne želi,dajte ostavku igraci to ocekuju od vas kao i navijaci

Marinkova bara

pre 6 godina

U pravu je Alimpije.Ima gresaka ali jednoj grupi igraca se ne igra.Ponasaju se kao da igraju srpsku ligu.Napraviti spisak i po zavrsetku sezone im se zahvaliti

Deus

pre 6 godina

Neka lupe plus svi na moj komentar koji smatraju takodje da je ono bila sramota koja se desila i da se apsolutno slazemo sa njegovom izjavom :D

WillyWonka

pre 6 godina

Neutralan sam prema Zvezdi (kao i prema Partizanu), ali mi nije jasno šta ovaj Alempijević više priča. Imam osjećaj da svaki dan ponavlja "sramota je ovo, sramota je ono", kao da on sam s tim nema veze. OK, on je već ponudio ostavku, to je pošteno, ali ova alibi priča stvarno već nervira i neutralnog posmatrača.

Vasa Pelagić

pre 6 godina

Evo jedan stav bez navijačkih "peckanja". Iako, mislim da je svaki poraz projekta Nebojše Čovića, pobeda pravde. Dakle, svako ko samo prati košarku ili se iole razume, može da vidi da je trener Alimpijević izgubio kontrolu nad svlačionicom. Uz dužno poštovanje Zvezda je trebalo da tuče Borac i Tamiš po 15-20 razlike, a juniore Mege 20-30 razlike. Međutim, najuticajniji igrači pre svih Ročesti, Lazić,Lesor, Janković kao da bojkotuju trenera. Šta je problem, ne znam i ne bih spekulisao. Ali, rešenje je ili idu oni ili trener, no to je problem za Zvezdu.

jzma

pre 6 godina

Ovaj trener je prekorektan podneo je vec jednom ostavku svalio sve na sebe zasto ga i dalje psujete... Taj koji treba da mu uruci otkaz jeste covic ... Alimpije i opet svaljuje sve na sebe i opet kaze da ce razgovarati ne razumem zasto i dalje imate lose misljenje o njemu...

ja

pre 6 godina

Bojkotuju igrači i Alimpijevića ali i malog Čovketa, jer su primetili da gazda želi da ugura celu porodicu u klub. Klasičan nepotizam.

Don Quijote

pre 6 godina

Nemojte bez veze napadati Alimpija. Ova ekipa je mnogo losija od proslogodisnje. Em je losija, em je prepolovljena. Stranci ove godine nisu bili dobro pogodjeni kao prethodnih sezona. Ja sam razocaran Rocestijem koji igra sve gore i nerazumnije, a Feldin samo ponekad u poslednje vreme, kao juce na primer, opravdava svoje mesto u timu sa onih nekoliko vezanih trojki. Rocesti je katastrofa. Na pocetku sezone delovao je mocno, igrao dobro, ali je od sredine sezone u konstantnom padu. Prakticno cela sezona je odigrana bez Antica i Dangubica. Bez dva bitna, veoma bitna igraca. I na kraju, bez obzira na kojekakve price, svi smo videli kako je izgledala ona prica sa finala ABA. Ono nije imalo nikakve veze ni sa kosarkom ni sa sportom, i potpuno mi je razumljiva apatija igraca. I na kraju, najsmesnije mi je smenjivanje Alimpija od strane navijaca jednog kluba iz BiH. Reci ce oni, pa sta, i Covke je onoga izbacio iz kluba i poslao ga u emigraciju.
Nije to isto, drugo je Covke.
On je tako u mogucnosti!
I zbog cega bi bila sramota izgubiti utakmicu od Mege i Borca?
Pre svega to su dobre ekipe, a sport je takav, nekad pobedis nekad izgubis.

aleksandar

pre 6 godina

Nekad treba i odbiti veliki klub , bez obzira sto je svakom sportisti san biti trener ili igrac . Nisi imao iskustva , autoriteta napravio si veliku gresku sto si u ovoj sezoni prihvatio poziv Covica da sednes na klupu C.Zvezde. Tim je ove sezone totalno promenjen najbolje resenje bilo je ozbiljan i iskusan trener. Zasto se Covic kockao sa ovim trenerom to on mora da odgovori. Ja bih ga razumeo da je napravio ozbiljan tim ili da ga je prosle sezone doveo kad je ceo tim ostao . 
Ovako sa igracima sumljivog kvaliteta sto se i pokazalo i neiskusnim trenerom doslo je do ozbiljnog debakla ove sezone. Tim u koga je ulozeno dosta nije osvojio ni jedan trofej , a i pitanje da li ce 
Veliki problem C.Zvezde je Covic sto je on i presednik , sportski direktor , trener. 
Sve se on pita i oko trenera , igraca i to sa menadzerom Raznatovicem koji najvece zlo za C.Zvezdu. Sve promasene igrace i trenere su dosli iz te angencije, imali jos neko da je menadzer ili cemo i dalje gledate njegove poluigrace . 
Tesko da cemo u narednom periodu imati ozbiljan tim , u koliko i dalje Raznatovic uz Covica bude pravio tim C.Zvezde. 
Imacemo i dalje iluzije kako je napravljen dobar tim i kad dodju odlucujuci mecevi bice kao ove sezone . 
Predlazem da se u klubu formira sportski sektor koji ce zajedno sa sportski direktorom , koji mora biti ozbiljan i sa autoritetom za pocetak pronaci ozbiljnog i iskusnog trenera. Onda zajednicki raditi na selektiranju tima. Jedino tako treba da se radi a ne dozviliti jednoj menadzerskoj agenciji a vedri i oblaci u klubu. U koliko i dalje budemo cekali sta ce da urade Covic - Raznatovic imace sezone kao sto je ova .
(Nebojsa, 07. maj 2018 12:02)nije on ni prihvatio ponudu velikog kluba

greaka

pre 6 godina

Samo ostavka prijatelju, davno si trebao da se sam povuces!! Istina je da su ti dali vruc krompir, ali ipak nisi dorastao da se nosis sa pritiskom koji nosi klub Crvena Zvezda!!

Duki

pre 6 godina

Ja ne razumem kako pojedini komentatori ne vide da Alimpije nije kriv jer ne ume, on je kriv jer od kupa nema hemije u ekipi. Nešto se desilo što je poremetilo odnose među igračima ili između igrača i trenera - uprave. Sve mi se čini da je ipak neki fight bio pre kupa.
Moguće i da je bata umešao prstiće kao što je sredio "podršku" Omiću.
To ćemo uskoro saznati ali Alimpijevića treba istrpeti jer će biti odličan trener. Pa nisu 11 pobeda u euro ligi i prošlogodišnja metla protiv partizana slučajnost.
Sa druge strane ni sam nisam pametan da li je za klub bolje da ostane Čović i nastavi sa dobrim radom ili da dođe bata i donese neograničeni budžet.
Šalim se znam šta je bolje ali nek groblje malo pati i strahuje....

mladen

pre 6 godina

ti si decko tu postavljen PO ZADATKu,vlast zeli da Partizan sad forsira sledece dve,tri godine... Castili ste isto tako crnogorce jer im je to trebalo pred izbore... Svi vide da si igubio konce,a niko ne reaguje,sve jasno!

sasa the red baron

pre 6 godina

AH DUsane....

Pricati sa ljudima se trebao krajem decembra, sad je pre-kasno za pricu...
Ne zelim ti otkaz, nije moje da pametujem, ali nije bas ni da ti ostavljas neki drugi izbor...
Kako god, nije sramota izgubiti, i mnogo sta u CZ nije tvoja greska, ali ako ne osvojis KLS, a kako tvoj tim izgleda trenutno neces, kako da opravdas da si promasio 3 trofeja..?

Marinkova bara

pre 6 godina

Srbima za sve neuspehe tima kriv trener pa se tako za sezonu promeni nekoliko trenera.A niko se.ne zapita kakvim timom trener raspolaze.Da li je trener kriv sto je doveeden povredjen iigrac.Da li je trener kriv sto igrac promasi zicer iz odbojke a tim i izgubljenu ABA ligu. Da li je trener kriv sto je doveden Lesor koji nije ni za Crnokosu koji nema ni ofanzivni ni defanzivni skok.Da li je trener kriv sto dovedeni igraci u.polusezoni i dalje imaju.mentalitet nizerazrednih igraca.Naravno da mlad trener ima i gresaka ali nije iskljucvi krivac. Da li ce Kokoskov u NBA da krene sa svim pobedama.Naravno da nece

Mandrak

pre 6 godina

Bojkotuju igrači i Alimpijevića ali i malog Čovketa, jer su primetili da gazda želi da ugura celu porodicu u klub. Klasičan nepotizam.
(ja, 07. maj 2018 14:48)

Malog Čovketa su izbojkotovali i kad je prvi put oblačio Zvezdin dres, pa je veliki Čovke morao da skloni i njega i tadašnjeg trenera (onog što se zadržao na klupi samo dve utakmice). A kako da ne bojkotuju kad je odmah preuzeo ekipu, a juče došao u tim. Ali tako je to kad je tatko vlasnik kluba.

Александар

pre 6 godina

Многе некад јаке фирме пропале су због запошљавања "татиних и маминих синова и кћери". Садашња Звезда и стање у њој "много обећава" у том смислу.

milke

pre 6 godina

Iskreno receno ne znam sta bi napisao, ali volim Zvezdu pa cu ipak reci da ne mogu shvatiti tolike oscilacije ekipe. lmam utisak da kad hoce mogu odigrati odlicno, a onda vec na sledecoj se ponasaju kao da nesto bojkotuju. Sta god da je mogu da se samo nadam da ce sledece sezone biti puno bolje i da ce ekipa biti bolje selektirana.

Savatiye

pre 6 godina

@ MT Vračar

Pa kada smo mogli Duloa iz Partizana da isteramo, možemo i Čovića ali nećemo. Čekamo da krene da vam uzima igrače tj. otima. Kao što ste vi nama. E, onda može slobodno da ode!

Aleksa

pre 6 godina

Шта вам је људи, историјски успех...освајамо друго место у групи, идемо на јачег противника из друге групе, побеђујемо и преузимамо предност домаћег терена и у најгорем случају смо други....

Aleksandra

pre 6 godina

Malo se ugledajte na juniore i kadete.Za razliku od stranaca i vecine igraca ovi klinci igraju srcem za nas klub,a ne zbog para.

b

pre 6 godina

Ако Звезда намерно губи ове мечеве, онда је то део неког Небојшиног пројекта и онај ко не зна о чем,у се ради не треба ни да коментарише. Међутим, ако није намерно, онде то треба јако да забрине и то је знак да у тој дружини има нечег јако трулог и да то. очигледно. нису били (само) Енис и Бјелица. У нередну сезону, ако постоје неке амбиције, треба ући са неком драстичном променом, ја не знам којом.

Marinkova bara

pre 6 godina

Ovi koji su terali Radonjica sada teraju Alimpija.Koga bi vi na klupu Zvezde? Kada si za nesto protiv onda moras da imas i resenje i predlog. Najlakse je biti protiv u kritikovati. Sa kojim novcem klub raspolaze? Pored igraca treba placati avio karte, smestaj u hotelu

Sub013

pre 6 godina

Alimpije ostani, to ti zele grobari..!:)
(Vucko, 07. maj 2018 11:55)

Kako sad, pa zar vi niste brižni i želite nam dobro? Sve vreme ste ga histerično terali jer ništa ne zna a sad da ostaje? A nije i da je nešto bitno vaše mišljenje, samo nas pratite...

........

pre 6 godina

Malog Čovketa su izbojkotovali i kad je prvi put oblačio Zvezdin dres, pa je veliki Čovke morao da skloni i njega i tadašnjeg trenera (onog što se zadržao na klupi samo dve utakmice). A kako da ne bojkotuju kad je odmah preuzeo ekipu, a juče došao u tim. Ali tako je to kad je tatko vlasnik kluba.
(Mandrak, 7. maj 2018 15:22)

Vidi se da lupetaš, Lazić Milivoje sklonjen posle dva poraza u ABA ligi, doveden Vukoičić. Filip Čović igrao do 9 oktobra, momak sam napustio Zvezdu, jer su ga pljuvali navijači non stop.

Aleksandra

pre 6 godina

(1127, Nasi junori i kadeti su prvaci drzave kao i zene,Vi ste pukli u svim kategorijama,Mi barem imamo perspektivne klince za razliku od vas.Pecarski Uskokovicu,Lakicu i Painovicu nije ni do kolena.Samo sto su ova deca iskljucivo svojim trudom i radom postali vrhunski igraci.Toj deci ocevi nisu poznati kosarkasi.

Mracni

pre 6 godina

Ljudi nije kraj sveta! Skakali su bolje i to je to. Gospodin Alimpijevic ima nove ideje, on pozna najbolje ceo tim i verujem da ce ideje mnogo doprineti razvoju i uigravanju KKCZ! Pa da uzmemo tituli i zapusimo svima usta.

Don Quijote

pre 6 godina

Nemojte bez veze napadati Alimpija. Ova ekipa je mnogo losija od proslogodisnje. Em je losija, em je prepolovljena. Stranci ove godine nisu bili dobro pogodjeni kao prethodnih sezona. Ja sam razocaran Rocestijem koji igra sve gore i nerazumnije, a Feldin samo ponekad u poslednje vreme, kao juce na primer, opravdava svoje mesto u timu sa onih nekoliko vezanih trojki. Rocesti je katastrofa. Na pocetku sezone delovao je mocno, igrao dobro, ali je od sredine sezone u konstantnom padu. Prakticno cela sezona je odigrana bez Antica i Dangubica. Bez dva bitna, veoma bitna igraca. I na kraju, bez obzira na kojekakve price, svi smo videli kako je izgledala ona prica sa finala ABA. Ono nije imalo nikakve veze ni sa kosarkom ni sa sportom, i potpuno mi je razumljiva apatija igraca. I na kraju, najsmesnije mi je smenjivanje Alimpija od strane navijaca jednog kluba iz BiH. Reci ce oni, pa sta, i Covke je onoga izbacio iz kluba i poslao ga u emigraciju.
Nije to isto, drugo je Covke.
On je tako u mogucnosti!
I zbog cega bi bila sramota izgubiti utakmicu od Mege i Borca?
Pre svega to su dobre ekipe, a sport je takav, nekad pobedis nekad izgubis.

Savatiye

pre 6 godina

@ MT Vračar

Pa kada smo mogli Duloa iz Partizana da isteramo, možemo i Čovića ali nećemo. Čekamo da krene da vam uzima igrače tj. otima. Kao što ste vi nama. E, onda može slobodno da ode!

mladen

pre 6 godina

ti si decko tu postavljen PO ZADATKu,vlast zeli da Partizan sad forsira sledece dve,tri godine... Castili ste isto tako crnogorce jer im je to trebalo pred izbore... Svi vide da si igubio konce,a niko ne reaguje,sve jasno!

Deus

pre 6 godina

Neka lupe plus svi na moj komentar koji smatraju takodje da je ono bila sramota koja se desila i da se apsolutno slazemo sa njegovom izjavom :D

dosadan si

pre 6 godina

Mozda expertiza pokaze da su svi skokovi Mege ili bar vecina bili namerni pa je u stvari sudjenje bilo pristrasno. Zasto su sudije dozvolile Meginim igracima da skacu kao navijeni?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 7. maj 2018 12:39)

Dosadio si Bogu sa tom expertizom, promeni ploču. Jel mogu da pročitam jedan normalan komentar na vestima o zvezdi

Creative mind

pre 6 godina

Pokusavam da ne mrzim Zvezdu da navijam za njih u evropi,ali mi to slabo ide ! Nije u Zvezdi do trenera,nego je napokon tu bila ekipa koja je igrala u kompletnom sastavu i koja je uz sebe imala navijace.Dva finala je Crvena Zvezda igrala protiv ekipa koje svoje utakmice igraju pred 500 ljudi.Mega i Cedevita su ta finala igrali bez pola tima.Dva puta je Zvezda na poklon dobila Euroligu od Igokee i Cibone.Vreme ce pokazati kakav je Radonjic trener.On je do sada vodio samo ekipe koje nisu imale nikakvu konkurenciju.Buducnost u CG ! Zvezdu Telekom u SRB i sada Bajern u GER ! Ko god da je bio trener Zvezdi Telekom ove godine isto bi prosao jer je Buducnost bila ekipa koja ne odgovara Zvezdi Telekom.Uostalom,bilo je 5:1 za Buducnost ove sezone !

Duki

pre 6 godina

Ja ne razumem kako pojedini komentatori ne vide da Alimpije nije kriv jer ne ume, on je kriv jer od kupa nema hemije u ekipi. Nešto se desilo što je poremetilo odnose među igračima ili između igrača i trenera - uprave. Sve mi se čini da je ipak neki fight bio pre kupa.
Moguće i da je bata umešao prstiće kao što je sredio "podršku" Omiću.
To ćemo uskoro saznati ali Alimpijevića treba istrpeti jer će biti odličan trener. Pa nisu 11 pobeda u euro ligi i prošlogodišnja metla protiv partizana slučajnost.
Sa druge strane ni sam nisam pametan da li je za klub bolje da ostane Čović i nastavi sa dobrim radom ili da dođe bata i donese neograničeni budžet.
Šalim se znam šta je bolje ali nek groblje malo pati i strahuje....

Marinkova bara

pre 6 godina

Ovi koji su terali Radonjica sada teraju Alimpija.Koga bi vi na klupu Zvezde? Kada si za nesto protiv onda moras da imas i resenje i predlog. Najlakse je biti protiv u kritikovati. Sa kojim novcem klub raspolaze? Pored igraca treba placati avio karte, smestaj u hotelu

matori

pre 6 godina

Mozda expertiza pokaze da su svi skokovi Mege ili bar vecina bili namerni pa je u stvari sudjenje bilo pristrasno. Zasto su sudije dozvolile Meginim igracima da skacu kao navijeni?

Mracni

pre 6 godina

Ljudi nije kraj sveta! Skakali su bolje i to je to. Gospodin Alimpijevic ima nove ideje, on pozna najbolje ceo tim i verujem da ce ideje mnogo doprineti razvoju i uigravanju KKCZ! Pa da uzmemo tituli i zapusimo svima usta.

Aleksa

pre 6 godina

Шта вам је људи, историјски успех...освајамо друго место у групи, идемо на јачег противника из друге групе, побеђујемо и преузимамо предност домаћег терена и у најгорем случају смо други....

aleksandar

pre 6 godina

Nekad treba i odbiti veliki klub , bez obzira sto je svakom sportisti san biti trener ili igrac . Nisi imao iskustva , autoriteta napravio si veliku gresku sto si u ovoj sezoni prihvatio poziv Covica da sednes na klupu C.Zvezde. Tim je ove sezone totalno promenjen najbolje resenje bilo je ozbiljan i iskusan trener. Zasto se Covic kockao sa ovim trenerom to on mora da odgovori. Ja bih ga razumeo da je napravio ozbiljan tim ili da ga je prosle sezone doveo kad je ceo tim ostao . 
Ovako sa igracima sumljivog kvaliteta sto se i pokazalo i neiskusnim trenerom doslo je do ozbiljnog debakla ove sezone. Tim u koga je ulozeno dosta nije osvojio ni jedan trofej , a i pitanje da li ce 
Veliki problem C.Zvezde je Covic sto je on i presednik , sportski direktor , trener. 
Sve se on pita i oko trenera , igraca i to sa menadzerom Raznatovicem koji najvece zlo za C.Zvezdu. Sve promasene igrace i trenere su dosli iz te angencije, imali jos neko da je menadzer ili cemo i dalje gledate njegove poluigrace . 
Tesko da cemo u narednom periodu imati ozbiljan tim , u koliko i dalje Raznatovic uz Covica bude pravio tim C.Zvezde. 
Imacemo i dalje iluzije kako je napravljen dobar tim i kad dodju odlucujuci mecevi bice kao ove sezone . 
Predlazem da se u klubu formira sportski sektor koji ce zajedno sa sportski direktorom , koji mora biti ozbiljan i sa autoritetom za pocetak pronaci ozbiljnog i iskusnog trenera. Onda zajednicki raditi na selektiranju tima. Jedino tako treba da se radi a ne dozviliti jednoj menadzerskoj agenciji a vedri i oblaci u klubu. U koliko i dalje budemo cekali sta ce da urade Covic - Raznatovic imace sezone kao sto je ova .
(Nebojsa, 07. maj 2018 12:02)nije on ni prihvatio ponudu velikog kluba

Sub013

pre 6 godina

Alimpije ostani, to ti zele grobari..!:)
(Vucko, 07. maj 2018 11:55)

Kako sad, pa zar vi niste brižni i želite nam dobro? Sve vreme ste ga histerično terali jer ništa ne zna a sad da ostaje? A nije i da je nešto bitno vaše mišljenje, samo nas pratite...

MT Vračar

pre 6 godina

Povedi Covica slobodno sa sobom
(KKP Igodinamik, 7. maj 2018 10:14)

Hahaha, čekaj, vi ozbiljno i dalje verujete da možete Čovića da oterate iz njegovog privatnog kluba? :) Pa hit!

MT Vračar

pre 6 godina

Pa kada smo mogli Duloa iz Partizana da isteramo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Savatiye, 7. maj 2018 11:12)

Tužna je činjenica da vam je to najveći "sportski uspeh" kojim možete da se pohvalite...

Marinkova bara

pre 6 godina

Srbima za sve neuspehe tima kriv trener pa se tako za sezonu promeni nekoliko trenera.A niko se.ne zapita kakvim timom trener raspolaze.Da li je trener kriv sto je doveeden povredjen iigrac.Da li je trener kriv sto igrac promasi zicer iz odbojke a tim i izgubljenu ABA ligu. Da li je trener kriv sto je doveden Lesor koji nije ni za Crnokosu koji nema ni ofanzivni ni defanzivni skok.Da li je trener kriv sto dovedeni igraci u.polusezoni i dalje imaju.mentalitet nizerazrednih igraca.Naravno da mlad trener ima i gresaka ali nije iskljucvi krivac. Da li ce Kokoskov u NBA da krene sa svim pobedama.Naravno da nece

Samo kazem

pre 6 godina

Alimpijevic:"Sramota je dozvoliti nesto ovako"
Napokon i on nesto pametno da kaze ove sezone!!!
1.Da,sramota je smijeniti najboljeg trenera u istoriji kluba zbog brige o zaradama igraca;
2.Sramota je u godini kada nam je napokon dat F4 biti ucesnik u EL umjesto da se juri plasman,pa makar u Top 8;
3.Sramota je postaviti trenera amatera na mjesto evroligasa;
4.Sramota je igra koju forsira isti taj trener;
5.Sramota je broj utakmica izgubljenih sa 20+ razlike u EL,
6.Sramota je "tempiranje" forme za zavrsnicu takmicenja,a zna se kako smo prosli sa tim "tempiranjem" ;
7.Sramota je da igraci bojkotuju trenera;
8.Sramota je da nijedan igrac nije napredovao ni 1 % ;
9.Sramota je da jedan evroligas gubi od Borca,juniora Mege i da mu se poklanja pobjeda protiv Tamisa!
10.Sramota je da trener nema sramote i da ne zeli da podnese neopozivu ostavku;
A Najveca je sramota,kao sto ovaj trener u pokusaju kaze "dozvoliti ovako nesto".A ko je dozvolio sve ovo? Znamo da je Vukoicic smenjen zbog bezazlenijih stvari...E moj Covicu,stradaces zbog zeta amatera...Ukopace tebe Alimpije,ja ti kazem...

Marko

pre 6 godina

Sramota je postati Crvena zvezda od FMP-a, dok su porazi sastavni deo sporta.

Vidi popričaj sa vođinim batom, pa rešite već te probleme što imate na terenu. Da se ne uzrujavate preterano, pošto ste spiskali milione ove godine, bez ijednog rezultata.

jzma

pre 6 godina

Ovaj trener je prekorektan podneo je vec jednom ostavku svalio sve na sebe zasto ga i dalje psujete... Taj koji treba da mu uruci otkaz jeste covic ... Alimpije i opet svaljuje sve na sebe i opet kaze da ce razgovarati ne razumem zasto i dalje imate lose misljenje o njemu...

Danilo

pre 6 godina

"Nicija nije do zore gorela"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (D. V Institucija, 7. maj 2018 11:51)

Ничија!!! Лепо вам је Дуле то рекао кад је одлазио од вас, а ви мислили да се то односи на остале...

Ajde ljudi

pre 6 godina

Ostavite coveka na miru, mlad...perspektivan, bice bolje. A uostalom kako gazdi privatnog kluba naloziti da izbaci svog zeta iz kluba, ili ne daj Boze sina!? Njegov klub...njegova odluka. Mozda dobije klub kao miraz...ko zna.

milorad

pre 6 godina

Gdine Alimpijevic vi ste ne dorasli za trenera evroligasa(sada vec bivseg) iskljucivo vasom zaslugom.vi ste mi jasni daliste sve od sebe vi bolje i ne znate niticete ikada znati ,mozete da trenirate samo KLS ,ali mi nije jasan Gdin Čović koji je ceo život radio sve savrseno ,napravio mnogo toga,zasto se inatio sa vama ,to nikome nije jasno,ovo ce Zvezdu mnogo kostati,steta je u milionima evra.Molim Vas dajte ostavku iako Covic to ne želi,dajte ostavku igraci to ocekuju od vas kao i navijaci

broz

pre 6 godina

Čoveče, potpuno je očigledno da te buši ekipa i da te ne žele tu... Mene kao grobara raduje tvoj dalji ostanak na klupi, ali to definitivno nigde ne vodi, izgubićete sve do kraja, sve što možete... Probali ste sa teranjem bjelice i enisa, misleći da su oni izvor problema, u stvari, tebe u ekipi buši i antić, lazić, dangubić, Lessor...

Sandar

pre 6 godina

Jeste Alimpije dobar trener, ali nema autoriteta jasno je, mlad je.Ma koliko se on trudio da bude autoritativan, ne ide. Sa ovakvim timom, ove sezone...neko iskusniji i autoritativniji bi napravio dosta bolje rezultate. Jednostavno, nije trener za klub kao sto je Crvena Zvezda.

stoler

pre 6 godina

Alimpije ima ideju... genije,suvi genije. A zasto da pricate,zasto prosto ne pustite neko saopstenje o interplanetarnoj zaveri protiv vaseg kluba. Mislim,to je u pitanju. Siguran sam. Ne moze biti nista drugo. To sto ti i ekipa nemate pojma,to sigurno nije razlog.

Grobari-Split

pre 6 godina

Decko prvi put pisem protiv tebe,sve vreme sam te podrzavao ali budi karakter,idi sam. Mlad si jos,bices ok trener ali ako nisi karakter dzabe ti sve. Rano si preuzeo velliki klub sa visokim ambicijama,nisi uspeo da se nosis sa tim,onda makar idi sam,treba nam pozitivan sok da se razdrma ekipa i osvoji makar titula.

rax gravedigger

pre 6 godina

@ NEOPOZIVA OSTAVKA, Topić da završi sezonu, zatim metla da radi, pa sve iz početka, ali ovog puta pamet u glavu!
(Bane, 7. maj 2018 10:17)

Mislis na zamrzivac ili?

Aleksandra

pre 6 godina

(1127, Nasi junori i kadeti su prvaci drzave kao i zene,Vi ste pukli u svim kategorijama,Mi barem imamo perspektivne klince za razliku od vas.Pecarski Uskokovicu,Lakicu i Painovicu nije ni do kolena.Samo sto su ova deca iskljucivo svojim trudom i radom postali vrhunski igraci.Toj deci ocevi nisu poznati kosarkasi.

Лепи Цане

pre 6 godina

Алимпијевић се поштено труди да својим изјавама надмаши Ђукића. Мртва трка између ове двојице.

BgHQ

pre 6 godina

Ma Bjelica je kriv.Mogao je iz Spanije bar neku lootu da uhvati.Radonju ce Covic od blata da pravi ali mu valjda vise odgivara poslusnik koji se ne buni ni zbog cega.Radonjin najveci jeres je sto je spomenuo da mu plata kasni pola godine.

Vasa Pelagić

pre 6 godina

Evo jedan stav bez navijačkih "peckanja". Iako, mislim da je svaki poraz projekta Nebojše Čovića, pobeda pravde. Dakle, svako ko samo prati košarku ili se iole razume, može da vidi da je trener Alimpijević izgubio kontrolu nad svlačionicom. Uz dužno poštovanje Zvezda je trebalo da tuče Borac i Tamiš po 15-20 razlike, a juniore Mege 20-30 razlike. Međutim, najuticajniji igrači pre svih Ročesti, Lazić,Lesor, Janković kao da bojkotuju trenera. Šta je problem, ne znam i ne bih spekulisao. Ali, rešenje je ili idu oni ili trener, no to je problem za Zvezdu.

anica

pre 6 godina

Survasmo se dobro, i dalje tonemo...nema Alimpijevicu napretka dok ne postanes autoritet. U sportu se za tren sve okrene, i to se desava, ali nadjite nekako resenje, do juce sa Realom, uskoro cemo od Tamisa gubiti. Smehotres!

mile delija

pre 6 godina

ni mnogo jaci treneri ne bi mogli voditi Zvezdu,zbog pritiska od rezultata i pritiska od strane Čovića,sta onda od tebe ocekivati moj Alimpije,beži glavom bez obzira trazi klub u kome ces biti barem malo autoritet,ovde se ne pitas nista trener si samo na papiru...

ada

pre 6 godina

Pa covic reko da je partizan lose poslovao dok je igrao el,nije imao dobar marketing,a sta je sada ovo?Privatni klub sa drzavnim budzetom i kuka kako nemaju para,prazna hala,svi smenjuju trenera sem gazde...

Nebojsa

pre 6 godina

Nekad treba i odbiti veliki klub , bez obzira sto je svakom sportisti san biti trener ili igrac . Nisi imao iskustva , autoriteta napravio si veliku gresku sto si u ovoj sezoni prihvatio poziv Covica da sednes na klupu C.Zvezde. Tim je ove sezone totalno promenjen najbolje resenje bilo je ozbiljan i iskusan trener. Zasto se Covic kockao sa ovim trenerom to on mora da odgovori. Ja bih ga razumeo da je napravio ozbiljan tim ili da ga je prosle sezone doveo kad je ceo tim ostao .
Ovako sa igracima sumljivog kvaliteta sto se i pokazalo i neiskusnim trenerom doslo je do ozbiljnog debakla ove sezone. Tim u koga je ulozeno dosta nije osvojio ni jedan trofej , a i pitanje da li ce
Veliki problem C.Zvezde je Covic sto je on i presednik , sportski direktor , trener.
Sve se on pita i oko trenera , igraca i to sa menadzerom Raznatovicem koji najvece zlo za C.Zvezdu. Sve promasene igrace i trenere su dosli iz te angencije, imali jos neko da je menadzer ili cemo i dalje gledate njegove poluigrace .
Tesko da cemo u narednom periodu imati ozbiljan tim , u koliko i dalje Raznatovic uz Covica bude pravio tim C.Zvezde.
Imacemo i dalje iluzije kako je napravljen dobar tim i kad dodju odlucujuci mecevi bice kao ove sezone .
Predlazem da se u klubu formira sportski sektor koji ce zajedno sa sportski direktorom , koji mora biti ozbiljan i sa autoritetom za pocetak pronaci ozbiljnog i iskusnog trenera. Onda zajednicki raditi na selektiranju tima. Jedino tako treba da se radi a ne dozviliti jednoj menadzerskoj agenciji a vedri i oblaci u klubu. U koliko i dalje budemo cekali sta ce da urade Covic - Raznatovic imace sezone kao sto je ova .

luzer

pre 6 godina

kako je govorio Dule Vujosevic sut i moze da se pogodi i nemora, moze da bude los dan, ali skok MORA, skok je stanje voljnosti ekipe i Partizan je godinama pod Vujesevicem bio prva skakacka ekipa EL to je MORALO sve ostalo moze i ovako i onako...

Dejan CZ

pre 6 godina

Recenica imam neke ideje i pricacu o tome sa upravom je kljucna zasto si ti na tom mestu...Trener od kredibiliteta ne pita nikog nista...zakuca za klupu koga treba(svojevreneno Radonjic Dzenkinsa) ili ga posalje u svlacionicu kao Jovica...zato su ti igraci posle duplo bili bolji...a ti imas ideje koje ne smes ni da spomenes a kamoli da realizujes bez amina....Razlog zasto smo i dogurali do ove slave...umesto trenera postavili smo ikebanu...

........

pre 6 godina

Malog Čovketa su izbojkotovali i kad je prvi put oblačio Zvezdin dres, pa je veliki Čovke morao da skloni i njega i tadašnjeg trenera (onog što se zadržao na klupi samo dve utakmice). A kako da ne bojkotuju kad je odmah preuzeo ekipu, a juče došao u tim. Ali tako je to kad je tatko vlasnik kluba.
(Mandrak, 7. maj 2018 15:22)

Vidi se da lupetaš, Lazić Milivoje sklonjen posle dva poraza u ABA ligi, doveden Vukoičić. Filip Čović igrao do 9 oktobra, momak sam napustio Zvezdu, jer su ga pljuvali navijači non stop.

dosta demagogije

pre 6 godina

More dobio si šansu života i nisi joj bio dorastao. Odlazi čoveče dok ne izgubiš i to malo obraza inače nećeš moći nigde da nastaviš karijeru!
A Čović da pobedi svoju ogromnu sujetu i kaže pogrešio sam-za njegov dobro.

Rep.Srpska

pre 6 godina

(jzma, 7. maj 2018 11:50)
nije rec o ljudski vrednostima, nego struci...postoji neopoziva ostavka, a ne ponudjena, koju je , uzgred receno, odmah znao da nece biti prihvacena. Das neopozivu ostavku ako imas moral i karakter.

гледање у шољу 50динџи

pre 6 godina

Sramota je stvarno. Kako da ne bude stramota ostati bez ijednog trofeja u sezoni sa ubedljivo najvecim budzetom. I KLS cete izgubiti. I ako, jer ste tako pametni i sujetni. ;)

Ivan

pre 6 godina

Nema sta da nudis ostavku, jednostavno podneses neopozivu ostavku i to je to, cuj kaze "imam neku ideju sta se desilo na utakmici sa Megom". Alibi trener, odlazi bre vise.

Drca

pre 6 godina

Ne sekiraj se Alimpije , sve je u najboljem redu...tako treba , na kraju i da nas pobedi Kk Proleter Cetereze nije opasno ...lopta je okrugla , a i vazno je ucestvovati.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Mozda si ti nevidjeni potencijal, mozda imas kosarku u malom prstu. Ali za trenera treba i autoritet i moras da budes dobar motivator. Pogledaj tajmaute Karija, Zeljka, Dude...ozbiljni psiholozi. Ti...pih. Pretis da opalis samarcinu deci, dok te matori gledaju i pitaju se koj' ti je...

objektivan

pre 6 godina

Odlazi čoveče, zaista nisi trener za Zvezdu. Sinoć Feldin 29 koševa a poslednje napade završava Čović, neverovatno. Ako Zvezda potpuno ne promeni ekipu nećemo mi skoro gledati EL. Ostaviti samo Dangubića, Dobrića, Davidovca i ako bude želeo Omića, sve ostalo rasterati, Pero može da bude pomoćni trener bilo kome samo ne pogubljenom Alimpijeviću.

greaka

pre 6 godina

Samo ostavka prijatelju, davno si trebao da se sam povuces!! Istina je da su ti dali vruc krompir, ali ipak nisi dorastao da se nosis sa pritiskom koji nosi klub Crvena Zvezda!!

Alimpije

pre 6 godina

Sta je vama ljudi, zasto da dam ostavku i odreknem se nekoliko hiljada eura svaki mesec? Ko se to u Srbiji odrice i 100 eura a kamoli ovo?
Bas ste smesni.

b

pre 6 godina

Ако Звезда намерно губи ове мечеве, онда је то део неког Небојшиног пројекта и онај ко не зна о чем,у се ради не треба ни да коментарише. Међутим, ако није намерно, онде то треба јако да забрине и то је знак да у тој дружини има нечег јако трулог и да то. очигледно. нису били (само) Енис и Бјелица. У нередну сезону, ако постоје неке амбиције, треба ући са неком драстичном променом, ја не знам којом.

Marinkova bara

pre 6 godina

U pravu je Alimpije.Ima gresaka ali jednoj grupi igraca se ne igra.Ponasaju se kao da igraju srpsku ligu.Napraviti spisak i po zavrsetku sezone im se zahvaliti

Ironični che

pre 6 godina

panteri, jel sada shvatate zasto vas zovemo panteri? nista se ne pitate, za privatni klub navijate 
(dostojevski, 07. maj 2018 14:56) 

Za razliku od vas koji se sve pitate

Dule Pop

pre 6 godina

Imam i ja sad neke ideje ali ono što razdvaja stručnjake od nas amatera je da ideju ima kad i gde treba a ne posle meča...tad su svi pametni. A da je sramota - jeste ! Spasi nas sve daljeg blama i kolektivne sramote i otiđi sam jer zaista nisi spreman i zreo za ovaj posao. Nije problem gubiti u EL od skupljih i boljih timova ali ovo u našoj ligi je zaista sramno. 59 % sa linije slobodnih bacanja...dozvoliti 22 skoka u napadu. Trebalo je da i Tamiš dobije pa da svi skoče u Dunav - kolektivno !

GM

pre 6 godina

Mozda je on talentovan, mozda ce nesto nacuti i za koju godinu postati dobar trener...

Ali ne moze sada jos kao klinac, da mu bas svaka utakmica, svaki tajmaut izgledaju isto... da vristi kao stalo mu je, nije zadovoljan itd...

Realno, ti igraci te gledaju, alo bre klinac ne lozi se postao si trener Zvezde plus EL i sada tu nesto vilenis... plus ima igraca koji su stariji od njega, koji nista novo ni nisu mogli da cuju i nauce, posto se vidi da Zvezda nema nikakvu akciju i igru, vec improvizacija plejmejkera, odnosno ko pogodi trojku.

Takav trener moze da bude i Milenko Topic.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Nema sta da pricas, potpises nepozivu ostavku, predas i lagano odes. Definitivno nemas iskustva i nisi dorastao zadatku. Upropastio si sezonu i unazadio nas. To je aksiom.

Aleksandra

pre 6 godina

Malo se ugledajte na juniore i kadete.Za razliku od stranaca i vecine igraca ovi klinci igraju srcem za nas klub,a ne zbog para.

ja

pre 6 godina

Bojkotuju igrači i Alimpijevića ali i malog Čovketa, jer su primetili da gazda želi da ugura celu porodicu u klub. Klasičan nepotizam.

Mandrak

pre 6 godina

Bojkotuju igrači i Alimpijevića ali i malog Čovketa, jer su primetili da gazda želi da ugura celu porodicu u klub. Klasičan nepotizam.
(ja, 07. maj 2018 14:48)

Malog Čovketa su izbojkotovali i kad je prvi put oblačio Zvezdin dres, pa je veliki Čovke morao da skloni i njega i tadašnjeg trenera (onog što se zadržao na klupi samo dve utakmice). A kako da ne bojkotuju kad je odmah preuzeo ekipu, a juče došao u tim. Ali tako je to kad je tatko vlasnik kluba.

Александар

pre 6 godina

Многе некад јаке фирме пропале су због запошљавања "татиних и маминих синова и кћери". Садашња Звезда и стање у њој "много обећава" у том смислу.

Педро

pre 6 godina

panteri, jel sada shvatate zasto vas zovemo panteri? nista se ne pitate, za privatni klub navijate
(dostojevski, 07. maj 2018 14:56)

У чему је проблем ако је приватан клуб? Па у целој Европи су приватни клубови само се у Србији још мешетари и не зна се ко пије а ко плаћа. Камо среће да је и ФК приватан клуб. Шта значи оно "ништа се не питате" ко смо то ми који би требало да се питамо? Тебе неко нешто пита у твом Партизану?

Ivan

pre 6 godina

U kosarci postoji jedno nepisano pravilo, a to je da je odnos skokova odraz voljnog momenta jednog ili drugog tima. Zvezda je mogla 3-4 puta da zatvori taj mec kada je bila dvocifrena razlika, umesto toga, mega daje koseve iz drugog i treceg pokusaja celu utakmicu i tako ostaje u igri.

too low

pre 6 godina

@Grobari-Split
Preuzeo je klub,ali ga je Covic postavio. Njega ja krivim vise.
Tu necega ima. Covic je sve,samo nije glup,gluv i corav da ne cuje i vidi sta se desava. Mislim da su u pitanju neke sasvim druge stvari.
Moja je teorija da srozava cenu kluba da bi neko drugi uskocio.

WillyWonka

pre 6 godina

Neutralan sam prema Zvezdi (kao i prema Partizanu), ali mi nije jasno šta ovaj Alempijević više priča. Imam osjećaj da svaki dan ponavlja "sramota je ovo, sramota je ono", kao da on sam s tim nema veze. OK, on je već ponudio ostavku, to je pošteno, ali ova alibi priča stvarno već nervira i neutralnog posmatrača.

milke

pre 6 godina

Iskreno receno ne znam sta bi napisao, ali volim Zvezdu pa cu ipak reci da ne mogu shvatiti tolike oscilacije ekipe. lmam utisak da kad hoce mogu odigrati odlicno, a onda vec na sledecoj se ponasaju kao da nesto bojkotuju. Sta god da je mogu da se samo nadam da ce sledece sezone biti puno bolje i da ce ekipa biti bolje selektirana.

sasa the red baron

pre 6 godina

AH DUsane....

Pricati sa ljudima se trebao krajem decembra, sad je pre-kasno za pricu...
Ne zelim ti otkaz, nije moje da pametujem, ali nije bas ni da ti ostavljas neki drugi izbor...
Kako god, nije sramota izgubiti, i mnogo sta u CZ nije tvoja greska, ali ako ne osvojis KLS, a kako tvoj tim izgleda trenutno neces, kako da opravdas da si promasio 3 trofeja..?