Četvrtak, 26.04.2018.

10:25

Crnogorci "našli" Zvezdi novog trenera

Trener Mornara Mihajlo Pavićević mogao bi da nasledi Dušana Alimpijevića na klupi Crvene zvezde, pišu crnogorski mediji.

Izvor: B92

Crnogorci "našli" Zvezdi novog trenera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Očevidac

pre 5 godina

Titula sa CZ, pet titula u Finskoj (otkrio Koponena), finale play offa u Kini, F4 ABA lige sa provincijskim ekipom... Malo li je?

Duka

pre 5 godina

Čoviću ako ne smeniš Alimpijevića igraćete pred praznim tribinama!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Verko, 26. april 2018 13:39) # Link komentara

A inace bile pune? Ako smeni Alempijevica bice dvorane pune i gledace se na video bimovima na trgovima i raskrsnicama.
Ej bre panteru!

Aca

pre 5 godina

Karaburac, plusevi koje si dobio pokazuju obavestenost i objektivnost navijaca. Luka je te godine bio u Zvezdi kao igrac a jedan drugi Pavicevic je bio trener. ali godinu-dve ranije. Malo sam stariji pa mi nije trebao internet da ali ti izvoli.

Karaburac

pre 5 godina

Karaburac, plusevi koje si dobio pokazuju obavestenost i objektivnost navijaca. Luka je te godine bio u Zvezdi kao igrac a jedan drugi Pavicevic je bio trener. ali godinu-dve ranije. Malo sam stariji pa mi nije trebao internet da ali ti izvoli.
(Aca, 26. april 2018 13:04) # Link komentara

Lapsus linguae. Ja sam se izvinio zbog Luke, naravno da je trener, izmedju ostalih, bio Mihajlo Pavicevic. Evo i tebi se izvinjavam i cestitam ti sto si primetio.

totenhem

pre 5 godina

Ajde da malo ostavimo sportske kadrove iz Crne Gore po strani... 
Zbog nekih takvih strucnjaka je nas sport u ovoj situaciji ....
(ivan, 26. april 2018 10:36)
Upravo suprotno,Partizan pod Vujosevicem i cz pod Radonjicem su imali fantasticne rezultate.

-32

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim........   To su stvari koje nisu za poredjenje.. Radonjic je dosao u Zvezdu koja je bila daleko od bilo kakvog trofeja i doveo je do vrha..Alimpijevic je dosao u evroligasku Zvezda , ubedljivo najbolji i najskuplji tim i doveo je do toga da je Borac iz Cacka prejak. Kako to mozes da poredis.

*

pre 5 godina

Covic je lepo rekao da smo ove sezone zapoceli novi ciklus, tako je sve i izgledalo. Sledece sezone ocekujem nesto kvalitetnije izdanje, a on zna najbolje kako doci do boljih rezultata.
Ne znam samo sta se javljaju ovi sto nece igrati evropsko takmicenje SLEDECE SEZONE?

К

pre 5 godina

Sta ce mu engleski kad nema vise evropskih utakmica? no noo
rambo amadeus2
Мозгу, можда зато што у тиму играју играчи који говоре енглески а не говоре србски. И како мислиш нема европских утакмица, па у најмању руку Звезда ће играти ЕК (ово Е је од речи Европа, евро).
BBRS, шта није истина? Говори енглески?
Ја нисам улазио у његове стручне компетенције, верујем да их има, већ што има проблем са енглеским језиком.

ptichica

pre 5 godina

Voleo sam i podržavao Radonjića i kada smo gubili, jer smo imali sistem, zacrtanu igru. Nikada nisam voleo ekipe koje se oslanjaju isključivo na šut, kao što je to slučaj sada sa Alimpijevićem. Iskreno, ne bi mi bilo krivo da izgubimo i prvenstvo, ukoliko bi to značilo siguran odlazak Alimpijevića.

oberin martel

pre 5 godina

Baš zanimljiva promena. Do pre par nedelja Alenmpije je bio zaštićeni beli medved, mažen i pažen od svih a ponajviše od onih koji ovde ostavljaju komentare. Dok je Radonjić razapinjan za sve i svašta ovaj je ovde milovan po glavici. A svakom je bilo jasno još od novembra da je čovek zalutao u profesionalnu košarku. Maksimum što će u karijeri postići je Spartak. E onda se desila Budućnost pa Čačak... Budite dosledni pa i dalje branite Alenmpija. Da je do mene bio bi najuren još na jesen. Ko god da dođe gori od ovoga ne može biti.

asdf

pre 5 godina

Alimpije je dobar trener ali nije taj kalibar za Zvezdu, mlad je, imao je uspeh sa FMP, tamo su ga klinci slusali ali u Zvezdi ne igraju klinci. Briga Peru, Feldina ili Antica sto on na njih vice, nema on taj autoritet.
(Dzeki, 26. april 2018 10:28)

Peru, Feldina i Antica? Mislis Milka Bjelicu?

Karaburac

pre 5 godina

Te 1998g Luka je bio trener ondasnje c zvezde. Ekspresno ga smenjuju da bi pravili Evropski projekat i nazvase ga drim tim.
Dovode Amerikanca za trenera Toma Ludviga. I on nije valjao.
Dovode legendarnog Zeravicu i najure ga posle tri utakmice.
Dovode Vladu Lucica i najure ga posle sest utakmica.
Vracaju Luku i osvoje titulu posle nevidjene kradje protiv FMP.
Zaratise sa Covicem sto nije pustio delije u dvoranu i smislise mu onu pesmicu koju sada grobari pevaju.
Mozete li da zamislite koliko je potroseno samo na trenere.
Dakle ondasnja vlast ih je bas mrzela.

rambo amadeus2

pre 5 godina

Његов енглески је на нивоу пантомиме и бечења.
(К, 26. april 2018 10:29)

Sta ce mu engleski kad nema vise evropskih utakmica? no noo

zile

pre 5 godina

Ne znam kakvi su Barsini planovi sa Pesicem, jeste mu visoka plata, ali nije bez razloga. A lepo je mogao Radonjic da se isplati od Gudurinog milionskog transfera i on bi ostao. I ostala bi metla za rivale iz prosle sezone

ma ljudi

pre 5 godina

Da Alimpijevic treba da ode nije osvojio jedino sto je morao i to je to. Inace je perspektivniji trener od Radonjica koji je najgori trener u istoriji kosarke prve dve godine su bile ocajne Igokea i Cibona izgubljeno finale od Partizana, plus sto neke stvari nikad nije naucio i gubili smo uvek na isti nacin, a posle je napravljen tim kome trener nije ni trebao a opet prosle sezone nismo prosli dalje u evroligi upravo znog njega, no poetna je i dalje plasim se da sve ovo lici na raspad i da evroligu opet necemo videti skoro

Karaburac

pre 5 godina

@Karaburac

Hajde samo objasni koji Luka?! Da nisi pobrkao loncice ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 26. april 2018 12:41) # Link komentara

Mihajlo Pavicevic. Oprosti i hvala na upozorenju.Ipak je Luka Pavicevic malo poznatiji pa se vise mota po glavi.

konstatacija

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.
(Sreten, 26. april 2018 10:38)

Da li se ti to zezas?? Kakav bre Trifa,Tomic,Lukajic.Sasa Obradovic dobija lovu koju Zvezda ne moze da obezbedi.Trinkijeri? Sta je covek uradio sa Broseom koji ima barem tri puta veci budzet oz Zvezde

I na kraju Alimpije je Greg Popovic za Canka

ringo

pre 5 godina

sta se palite , to se prepucavaju ova dvojca, Alimpijevic ostaje do kraja sezone sigurno , ako uzme domace prvenstvo ostaje i sledece sezone.
I treba da ostane!!!

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ovo bi bilo sjajno! Samo Alimpiju da vidimo ledja. Nije Zvezda poligon za praksu neiskusnih trenera, zato smo i izgubili titulu. Posle turbulencija i promene tima trebao nam je iskusan trener sa karakterom i cvrstom rukom a ne Alimpije.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ko kaze da Zvezda Idea trazi novog trenera? Mi grobari dajemo punu podrsku gospodinu Alimpijevicu koji je izuzetan strucnjak. Dusane ostani. Ako pak dobije otkaz neka ga zameni Slobodan Klipa ili Zmago Sagadin.

srb

pre 5 godina

zapravo mornar i nije bio iznenadjenje...na pocetku sezone, dok su drali part u prvom medjusobnom duelu, gledam i ne verujem sta se desava. Sa mnom sedi kosarkaski menadzer i ukaze mi na to da su barani ozbiljna ekipa i da sigurno ulaze u f4 jer su ozbiljne igrace doveli, jesu divlji ali dobri. I tako i bude...a umesto alimpijevica mozete i mene da dovedete, makar iste rezultate cemo imati a ja sam sigurno jeftiniji

Vdusan

pre 5 godina

Da budemo prva ekipa u istoriji koja igra bez i jednog jedinog trenera, bolje bi igrali nego sa Alimpijem. Porediti njega i Radonjica je jedna od vecih ludosti 21.veka.

Zox

pre 5 godina

Crnogorci su baš u naletu. Uzeli vam trofej ispred nosa, naterali "legendu" da štancuje saopštenja kao nikad , izbacili vas iz EL, biraju vam trenera 😁..

Nebojsa

pre 5 godina

Na pocetku sezone sam kritikovao izbor Alempijevica za trenera C.Zvezde. Mlad neiskusan preveliki zalogaj je za njega C.Zvezda. Govorio sam pogubice sva finala i da je veliki rizik sa njim na klupi i to se desilo. Izgubio KRK , izgubio je finale plejofa Aba lige izgubice i KLS.
Covek nezna da osvaja trofeje , totalno se pogubi u finalnim mecevima. Nisam za promenu i trazenje trenera do kraja sezone . Ukoliko upravu zeli promenu moje misljenje je da Topic odradi do kraja sezone pa sta bude . Pa nakon toga izabrati novog trenera , a moj predlog je Aca Trifunovic . Bio je kapiten C.Zvezde , radio kao trener i prestanite sa trenerima koji nemaju dodirnih tacaka sa C.Zvezdom . Pogledajte u fudbalu ko su treneri C.Zvezde preko 90% su njeni bivsi igraci , tako treba da bude i u kosarci .

..Zvezda..

pre 5 godina

Alimpijevic je najbolji trener u istoriji zvezde!!! Mora on ostati,sledece godine sa njim osvajamo sve,racunajuci i eVro ligu. Dobro,ne igramo sledece ali one tamo sigurno!!! Podrska za najboljeg trenera na planeti i sire

Duka

pre 5 godina

Milenko Topić...Legenda C.Zvezde...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 26. april 2018 11:18)

Au kad se sad nisam slogirao...

BBRS

pre 5 godina

Његов енглески је на нивоу пантомиме и бечења.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (К, 26. april 2018 10:29)

Није истина.

BOSS

pre 5 godina

Razlika je sto je Radonjic dosao kad je Zvezda bila nula,pa je i mogao kiksat i dvije sezone,a ovom je problem sto je dosao u EL i u ekipu od koje se ocekuje da za nasu ligu sve pocisti,a ne da se sprdaju sa njom...

SEnT

pre 5 godina

Zvezda ne bi smela da zali para da dovede dobrog, proverenog trenera, cak i po cenu nesto skromnijeg i jeftinijeg igrackog kadra. Po mom skromnom misljenju idealno resenje bi bio Lukic( trenirao Banvit i Niznji ) . U najboljim je trenerskim godinama, odmorio je godinu ili dve, mislim da bi i za njega Zvezda bila izazov! Trinkijeri bi bio odlicno resenje, ali je pitanje koliko je on realna opcija! A do kraja ove sezone moze bilo ko, samo najuriti Alimpijevica, vec nas je ukanalio i previse!!!

xwx

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...
(Petar, 26. april 2018 10:37)

KO SE PITA DA LI ĆE OSTATI U FMP-u?
KO SE PITA DA LI ĆE DOĆI U ZVEZDU?


molim za odgovor.

Srdačan pozdrav
(limenka, 26. april 2018 10:50)

Dodao bih, KO SE PITA DA LI CE OTICI IZ CZ? Odgovor, evo ja cu odgovoriti iako pitanje nije meni upuceno...COVIC. Da li vam je sada jasno o cemu pisu i zasto se zezaju navijaci Partizana, ko ste i sta ste postali?

Dzeki

pre 5 godina

Alimpije je dobar trener ali nije taj kalibar za Zvezdu, mlad je, imao je uspeh sa FMP, tamo su ga klinci slusali ali u Zvezdi ne igraju klinci. Briga Peru, Feldina ili Antica sto on na njih vice, nema on taj autoritet.

BBRS

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim.
ipak, osuđujem htenje i želju igrača za (ne)uspehom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bijela, 26. april 2018 10:45)

Али Борац Чачак...

Rio

pre 5 godina

Treba trener kome se moze mesati u posao. Ne verujem da se Topicu tako nesto moze desiti, ipak je bio klasa kao igrac. Za takve stvari su Alimpije i Pavicevic idealni. S njima nema nista od Zvezde.

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 5 godina

Sve je bolje od Dusana Alimpijevica!Ja bi za pocetak stavio Topica do kraja sezone,sta god uradio on i onda nakon toga bi krenuo u potragu za trenerom ako se i Topic ne snadje a siguran sam da ne moze gore od Alimpija.Najbolje resenje za trenera je Obradovic kad bi Lokomotiva otpustila njega a to ce se vrlo moguce i desiti zvog gubitka finala Evrokupa i ako kroz Vtb ne obezbedi Evroligu.

Sreten

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.

limenka

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...
(Petar, 26. april 2018 10:37)

KO SE PITA DA LI ĆE OSTATI U FMP-u?
KO SE PITA DA LI ĆE DOĆI U ZVEZDU?


molim za odgovor.

Srdačan pozdrav

ada

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.
(Sreten, 26. april 2018 10:38) # Link komentara
DRUZE ODAKLE VAMA PARE ZA NJIH,NISTE HALE PUNILI,DRZAVA DA DAJE PARE PRIVATNOM KLUBU?AHA SIGURNO

Petar

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...

Samo kazem

pre 5 godina

Bojim se da će za koji sat biti saopštenje Čovića o "bočnim udarima i pokušaju destabilizacije Zvezde"...Kao da postoji nešto što se može destabilizovati nakon svega što se dogodilo u zadnje dvije nedelje!Neće on tek tako otpustiti Alimpijevića,zna da bi mu to uništilo karijeru zato će mu pružiti šansu i naredne sezone po cijenu i da tribine budu prazne,jer zet je zet...A sve pod izgovorom da može biti novi Radonjić,jer i ovaj drugi nije imao prvu uspješnu sezonu kao trener.E pa pogledajte malo sastav Partizana tada i Budućnosti sada odnosno Zvezde tada i sada i vidjećete koliko ta teza ne "pije vodu"...Jednostavno loš trener kojem se svodi na šut spolja a to u doigravanjima za titulu a i protiv jakih ekipa u EL ne prolazi što se i dogodilo!(KRK,F4 ABA lige kao i protiv svih boljih odbrana u EL koje su nas "nakantale" sa 20+ razlike...)
Iskreno volio bih da dođe Pavićević,znanje je neosporno,stara škola jugoslovenske košarke gdje se zna ko "kosi a ko vodu nosi",vjerovatno bi doveo i Nidama koji je strašan igrač i bio bi sigurno veliko pojačanje...

Bijela

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim.
ipak, osuđujem htenje i želju igrača za (ne)uspehom.

Dzeki

pre 5 godina

Alimpije je dobar trener ali nije taj kalibar za Zvezdu, mlad je, imao je uspeh sa FMP, tamo su ga klinci slusali ali u Zvezdi ne igraju klinci. Briga Peru, Feldina ili Antica sto on na njih vice, nema on taj autoritet.

Petar

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...

BOSS

pre 5 godina

Razlika je sto je Radonjic dosao kad je Zvezda bila nula,pa je i mogao kiksat i dvije sezone,a ovom je problem sto je dosao u EL i u ekipu od koje se ocekuje da za nasu ligu sve pocisti,a ne da se sprdaju sa njom...

Zox

pre 5 godina

Crnogorci su baš u naletu. Uzeli vam trofej ispred nosa, naterali "legendu" da štancuje saopštenja kao nikad , izbacili vas iz EL, biraju vam trenera 😁..

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 5 godina

Sve je bolje od Dusana Alimpijevica!Ja bi za pocetak stavio Topica do kraja sezone,sta god uradio on i onda nakon toga bi krenuo u potragu za trenerom ako se i Topic ne snadje a siguran sam da ne moze gore od Alimpija.Najbolje resenje za trenera je Obradovic kad bi Lokomotiva otpustila njega a to ce se vrlo moguce i desiti zvog gubitka finala Evrokupa i ako kroz Vtb ne obezbedi Evroligu.

Sreten

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.

srb

pre 5 godina

zapravo mornar i nije bio iznenadjenje...na pocetku sezone, dok su drali part u prvom medjusobnom duelu, gledam i ne verujem sta se desava. Sa mnom sedi kosarkaski menadzer i ukaze mi na to da su barani ozbiljna ekipa i da sigurno ulaze u f4 jer su ozbiljne igrace doveli, jesu divlji ali dobri. I tako i bude...a umesto alimpijevica mozete i mene da dovedete, makar iste rezultate cemo imati a ja sam sigurno jeftiniji

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ko kaze da Zvezda Idea trazi novog trenera? Mi grobari dajemo punu podrsku gospodinu Alimpijevicu koji je izuzetan strucnjak. Dusane ostani. Ako pak dobije otkaz neka ga zameni Slobodan Klipa ili Zmago Sagadin.

Vdusan

pre 5 godina

Da budemo prva ekipa u istoriji koja igra bez i jednog jedinog trenera, bolje bi igrali nego sa Alimpijem. Porediti njega i Radonjica je jedna od vecih ludosti 21.veka.

BBRS

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim.
ipak, osuđujem htenje i želju igrača za (ne)uspehom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bijela, 26. april 2018 10:45)

Али Борац Чачак...

Karaburac

pre 5 godina

Te 1998g Luka je bio trener ondasnje c zvezde. Ekspresno ga smenjuju da bi pravili Evropski projekat i nazvase ga drim tim.
Dovode Amerikanca za trenera Toma Ludviga. I on nije valjao.
Dovode legendarnog Zeravicu i najure ga posle tri utakmice.
Dovode Vladu Lucica i najure ga posle sest utakmica.
Vracaju Luku i osvoje titulu posle nevidjene kradje protiv FMP.
Zaratise sa Covicem sto nije pustio delije u dvoranu i smislise mu onu pesmicu koju sada grobari pevaju.
Mozete li da zamislite koliko je potroseno samo na trenere.
Dakle ondasnja vlast ih je bas mrzela.

SEnT

pre 5 godina

Zvezda ne bi smela da zali para da dovede dobrog, proverenog trenera, cak i po cenu nesto skromnijeg i jeftinijeg igrackog kadra. Po mom skromnom misljenju idealno resenje bi bio Lukic( trenirao Banvit i Niznji ) . U najboljim je trenerskim godinama, odmorio je godinu ili dve, mislim da bi i za njega Zvezda bila izazov! Trinkijeri bi bio odlicno resenje, ali je pitanje koliko je on realna opcija! A do kraja ove sezone moze bilo ko, samo najuriti Alimpijevica, vec nas je ukanalio i previse!!!

oberin martel

pre 5 godina

Baš zanimljiva promena. Do pre par nedelja Alenmpije je bio zaštićeni beli medved, mažen i pažen od svih a ponajviše od onih koji ovde ostavljaju komentare. Dok je Radonjić razapinjan za sve i svašta ovaj je ovde milovan po glavici. A svakom je bilo jasno još od novembra da je čovek zalutao u profesionalnu košarku. Maksimum što će u karijeri postići je Spartak. E onda se desila Budućnost pa Čačak... Budite dosledni pa i dalje branite Alenmpija. Da je do mene bio bi najuren još na jesen. Ko god da dođe gori od ovoga ne može biti.

Samo kazem

pre 5 godina

Bojim se da će za koji sat biti saopštenje Čovića o "bočnim udarima i pokušaju destabilizacije Zvezde"...Kao da postoji nešto što se može destabilizovati nakon svega što se dogodilo u zadnje dvije nedelje!Neće on tek tako otpustiti Alimpijevića,zna da bi mu to uništilo karijeru zato će mu pružiti šansu i naredne sezone po cijenu i da tribine budu prazne,jer zet je zet...A sve pod izgovorom da može biti novi Radonjić,jer i ovaj drugi nije imao prvu uspješnu sezonu kao trener.E pa pogledajte malo sastav Partizana tada i Budućnosti sada odnosno Zvezde tada i sada i vidjećete koliko ta teza ne "pije vodu"...Jednostavno loš trener kojem se svodi na šut spolja a to u doigravanjima za titulu a i protiv jakih ekipa u EL ne prolazi što se i dogodilo!(KRK,F4 ABA lige kao i protiv svih boljih odbrana u EL koje su nas "nakantale" sa 20+ razlike...)
Iskreno volio bih da dođe Pavićević,znanje je neosporno,stara škola jugoslovenske košarke gdje se zna ko "kosi a ko vodu nosi",vjerovatno bi doveo i Nidama koji je strašan igrač i bio bi sigurno veliko pojačanje...

ada

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.
(Sreten, 26. april 2018 10:38) # Link komentara
DRUZE ODAKLE VAMA PARE ZA NJIH,NISTE HALE PUNILI,DRZAVA DA DAJE PARE PRIVATNOM KLUBU?AHA SIGURNO

xwx

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...
(Petar, 26. april 2018 10:37)

KO SE PITA DA LI ĆE OSTATI U FMP-u?
KO SE PITA DA LI ĆE DOĆI U ZVEZDU?


molim za odgovor.

Srdačan pozdrav
(limenka, 26. april 2018 10:50)

Dodao bih, KO SE PITA DA LI CE OTICI IZ CZ? Odgovor, evo ja cu odgovoriti iako pitanje nije meni upuceno...COVIC. Da li vam je sada jasno o cemu pisu i zasto se zezaju navijaci Partizana, ko ste i sta ste postali?

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ovo bi bilo sjajno! Samo Alimpiju da vidimo ledja. Nije Zvezda poligon za praksu neiskusnih trenera, zato smo i izgubili titulu. Posle turbulencija i promene tima trebao nam je iskusan trener sa karakterom i cvrstom rukom a ne Alimpije.

ptichica

pre 5 godina

Voleo sam i podržavao Radonjića i kada smo gubili, jer smo imali sistem, zacrtanu igru. Nikada nisam voleo ekipe koje se oslanjaju isključivo na šut, kao što je to slučaj sada sa Alimpijevićem. Iskreno, ne bi mi bilo krivo da izgubimo i prvenstvo, ukoliko bi to značilo siguran odlazak Alimpijevića.

Duka

pre 5 godina

Milenko Topić...Legenda C.Zvezde...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 26. april 2018 11:18)

Au kad se sad nisam slogirao...

rambo amadeus2

pre 5 godina

Његов енглески је на нивоу пантомиме и бечења.
(К, 26. april 2018 10:29)

Sta ce mu engleski kad nema vise evropskih utakmica? no noo

Bijela

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim.
ipak, osuđujem htenje i želju igrača za (ne)uspehom.

BBRS

pre 5 godina

Његов енглески је на нивоу пантомиме и бечења.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (К, 26. april 2018 10:29)

Није истина.

asdf

pre 5 godina

Alimpije je dobar trener ali nije taj kalibar za Zvezdu, mlad je, imao je uspeh sa FMP, tamo su ga klinci slusali ali u Zvezdi ne igraju klinci. Briga Peru, Feldina ili Antica sto on na njih vice, nema on taj autoritet.
(Dzeki, 26. april 2018 10:28)

Peru, Feldina i Antica? Mislis Milka Bjelicu?

..Zvezda..

pre 5 godina

Alimpijevic je najbolji trener u istoriji zvezde!!! Mora on ostati,sledece godine sa njim osvajamo sve,racunajuci i eVro ligu. Dobro,ne igramo sledece ali one tamo sigurno!!! Podrska za najboljeg trenera na planeti i sire

Nebojsa

pre 5 godina

Na pocetku sezone sam kritikovao izbor Alempijevica za trenera C.Zvezde. Mlad neiskusan preveliki zalogaj je za njega C.Zvezda. Govorio sam pogubice sva finala i da je veliki rizik sa njim na klupi i to se desilo. Izgubio KRK , izgubio je finale plejofa Aba lige izgubice i KLS.
Covek nezna da osvaja trofeje , totalno se pogubi u finalnim mecevima. Nisam za promenu i trazenje trenera do kraja sezone . Ukoliko upravu zeli promenu moje misljenje je da Topic odradi do kraja sezone pa sta bude . Pa nakon toga izabrati novog trenera , a moj predlog je Aca Trifunovic . Bio je kapiten C.Zvezde , radio kao trener i prestanite sa trenerima koji nemaju dodirnih tacaka sa C.Zvezdom . Pogledajte u fudbalu ko su treneri C.Zvezde preko 90% su njeni bivsi igraci , tako treba da bude i u kosarci .

limenka

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...
(Petar, 26. april 2018 10:37)

KO SE PITA DA LI ĆE OSTATI U FMP-u?
KO SE PITA DA LI ĆE DOĆI U ZVEZDU?


molim za odgovor.

Srdačan pozdrav

ringo

pre 5 godina

sta se palite , to se prepucavaju ova dvojca, Alimpijevic ostaje do kraja sezone sigurno , ako uzme domace prvenstvo ostaje i sledece sezone.
I treba da ostane!!!

-32

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim........   To su stvari koje nisu za poredjenje.. Radonjic je dosao u Zvezdu koja je bila daleko od bilo kakvog trofeja i doveo je do vrha..Alimpijevic je dosao u evroligasku Zvezda , ubedljivo najbolji i najskuplji tim i doveo je do toga da je Borac iz Cacka prejak. Kako to mozes da poredis.

zile

pre 5 godina

Ne znam kakvi su Barsini planovi sa Pesicem, jeste mu visoka plata, ali nije bez razloga. A lepo je mogao Radonjic da se isplati od Gudurinog milionskog transfera i on bi ostao. I ostala bi metla za rivale iz prosle sezone

konstatacija

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.
(Sreten, 26. april 2018 10:38)

Da li se ti to zezas?? Kakav bre Trifa,Tomic,Lukajic.Sasa Obradovic dobija lovu koju Zvezda ne moze da obezbedi.Trinkijeri? Sta je covek uradio sa Broseom koji ima barem tri puta veci budzet oz Zvezde

I na kraju Alimpije je Greg Popovic za Canka

Rio

pre 5 godina

Treba trener kome se moze mesati u posao. Ne verujem da se Topicu tako nesto moze desiti, ipak je bio klasa kao igrac. Za takve stvari su Alimpije i Pavicevic idealni. S njima nema nista od Zvezde.

totenhem

pre 5 godina

Ajde da malo ostavimo sportske kadrove iz Crne Gore po strani... 
Zbog nekih takvih strucnjaka je nas sport u ovoj situaciji ....
(ivan, 26. april 2018 10:36)
Upravo suprotno,Partizan pod Vujosevicem i cz pod Radonjicem su imali fantasticne rezultate.

Duka

pre 5 godina

Čoviću ako ne smeniš Alimpijevića igraćete pred praznim tribinama!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Verko, 26. april 2018 13:39) # Link komentara

A inace bile pune? Ako smeni Alempijevica bice dvorane pune i gledace se na video bimovima na trgovima i raskrsnicama.
Ej bre panteru!

ma ljudi

pre 5 godina

Da Alimpijevic treba da ode nije osvojio jedino sto je morao i to je to. Inace je perspektivniji trener od Radonjica koji je najgori trener u istoriji kosarke prve dve godine su bile ocajne Igokea i Cibona izgubljeno finale od Partizana, plus sto neke stvari nikad nije naucio i gubili smo uvek na isti nacin, a posle je napravljen tim kome trener nije ni trebao a opet prosle sezone nismo prosli dalje u evroligi upravo znog njega, no poetna je i dalje plasim se da sve ovo lici na raspad i da evroligu opet necemo videti skoro

*

pre 5 godina

Covic je lepo rekao da smo ove sezone zapoceli novi ciklus, tako je sve i izgledalo. Sledece sezone ocekujem nesto kvalitetnije izdanje, a on zna najbolje kako doci do boljih rezultata.
Ne znam samo sta se javljaju ovi sto nece igrati evropsko takmicenje SLEDECE SEZONE?

Aca

pre 5 godina

Karaburac, plusevi koje si dobio pokazuju obavestenost i objektivnost navijaca. Luka je te godine bio u Zvezdi kao igrac a jedan drugi Pavicevic je bio trener. ali godinu-dve ranije. Malo sam stariji pa mi nije trebao internet da ali ti izvoli.

Očevidac

pre 5 godina

Titula sa CZ, pet titula u Finskoj (otkrio Koponena), finale play offa u Kini, F4 ABA lige sa provincijskim ekipom... Malo li je?

К

pre 5 godina

Sta ce mu engleski kad nema vise evropskih utakmica? no noo
rambo amadeus2
Мозгу, можда зато што у тиму играју играчи који говоре енглески а не говоре србски. И како мислиш нема европских утакмица, па у најмању руку Звезда ће играти ЕК (ово Е је од речи Европа, евро).
BBRS, шта није истина? Говори енглески?
Ја нисам улазио у његове стручне компетенције, верујем да их има, већ што има проблем са енглеским језиком.

Karaburac

pre 5 godina

Karaburac, plusevi koje si dobio pokazuju obavestenost i objektivnost navijaca. Luka je te godine bio u Zvezdi kao igrac a jedan drugi Pavicevic je bio trener. ali godinu-dve ranije. Malo sam stariji pa mi nije trebao internet da ali ti izvoli.
(Aca, 26. april 2018 13:04) # Link komentara

Lapsus linguae. Ja sam se izvinio zbog Luke, naravno da je trener, izmedju ostalih, bio Mihajlo Pavicevic. Evo i tebi se izvinjavam i cestitam ti sto si primetio.

Karaburac

pre 5 godina

@Karaburac

Hajde samo objasni koji Luka?! Da nisi pobrkao loncice ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 26. april 2018 12:41) # Link komentara

Mihajlo Pavicevic. Oprosti i hvala na upozorenju.Ipak je Luka Pavicevic malo poznatiji pa se vise mota po glavi.

ringo

pre 5 godina

sta se palite , to se prepucavaju ova dvojca, Alimpijevic ostaje do kraja sezone sigurno , ako uzme domace prvenstvo ostaje i sledece sezone.
I treba da ostane!!!

Bijela

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim.
ipak, osuđujem htenje i želju igrača za (ne)uspehom.

Zox

pre 5 godina

Crnogorci su baš u naletu. Uzeli vam trofej ispred nosa, naterali "legendu" da štancuje saopštenja kao nikad , izbacili vas iz EL, biraju vam trenera 😁..

Aleksej:,,Sta urade Dusane Alimpijevicu?”

pre 5 godina

Sve je bolje od Dusana Alimpijevica!Ja bi za pocetak stavio Topica do kraja sezone,sta god uradio on i onda nakon toga bi krenuo u potragu za trenerom ako se i Topic ne snadje a siguran sam da ne moze gore od Alimpija.Najbolje resenje za trenera je Obradovic kad bi Lokomotiva otpustila njega a to ce se vrlo moguce i desiti zvog gubitka finala Evrokupa i ako kroz Vtb ne obezbedi Evroligu.

Sreten

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.

Dzeki

pre 5 godina

Alimpije je dobar trener ali nije taj kalibar za Zvezdu, mlad je, imao je uspeh sa FMP, tamo su ga klinci slusali ali u Zvezdi ne igraju klinci. Briga Peru, Feldina ili Antica sto on na njih vice, nema on taj autoritet.

ada

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.
(Sreten, 26. april 2018 10:38) # Link komentara
DRUZE ODAKLE VAMA PARE ZA NJIH,NISTE HALE PUNILI,DRZAVA DA DAJE PARE PRIVATNOM KLUBU?AHA SIGURNO

konstatacija

pre 5 godina

Bolje resenje je Topic do kraja sezone, a potom resavati pitanje trenera.

Trifa, Sasa Obradovic, Tomic, Lukajic... U najludjim snovima, Trinkijeri.
(Sreten, 26. april 2018 10:38)

Da li se ti to zezas?? Kakav bre Trifa,Tomic,Lukajic.Sasa Obradovic dobija lovu koju Zvezda ne moze da obezbedi.Trinkijeri? Sta je covek uradio sa Broseom koji ima barem tri puta veci budzet oz Zvezde

I na kraju Alimpije je Greg Popovic za Canka

..Zvezda..

pre 5 godina

Alimpijevic je najbolji trener u istoriji zvezde!!! Mora on ostati,sledece godine sa njim osvajamo sve,racunajuci i eVro ligu. Dobro,ne igramo sledece ali one tamo sigurno!!! Podrska za najboljeg trenera na planeti i sire

ma ljudi

pre 5 godina

Da Alimpijevic treba da ode nije osvojio jedino sto je morao i to je to. Inace je perspektivniji trener od Radonjica koji je najgori trener u istoriji kosarke prve dve godine su bile ocajne Igokea i Cibona izgubljeno finale od Partizana, plus sto neke stvari nikad nije naucio i gubili smo uvek na isti nacin, a posle je napravljen tim kome trener nije ni trebao a opet prosle sezone nismo prosli dalje u evroligi upravo znog njega, no poetna je i dalje plasim se da sve ovo lici na raspad i da evroligu opet necemo videti skoro

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ko kaze da Zvezda Idea trazi novog trenera? Mi grobari dajemo punu podrsku gospodinu Alimpijevicu koji je izuzetan strucnjak. Dusane ostani. Ako pak dobije otkaz neka ga zameni Slobodan Klipa ili Zmago Sagadin.

Karaburac

pre 5 godina

Te 1998g Luka je bio trener ondasnje c zvezde. Ekspresno ga smenjuju da bi pravili Evropski projekat i nazvase ga drim tim.
Dovode Amerikanca za trenera Toma Ludviga. I on nije valjao.
Dovode legendarnog Zeravicu i najure ga posle tri utakmice.
Dovode Vladu Lucica i najure ga posle sest utakmica.
Vracaju Luku i osvoje titulu posle nevidjene kradje protiv FMP.
Zaratise sa Covicem sto nije pustio delije u dvoranu i smislise mu onu pesmicu koju sada grobari pevaju.
Mozete li da zamislite koliko je potroseno samo na trenere.
Dakle ondasnja vlast ih je bas mrzela.

Duka

pre 5 godina

Milenko Topić...Legenda C.Zvezde...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 26. april 2018 11:18)

Au kad se sad nisam slogirao...

*

pre 5 godina

Covic je lepo rekao da smo ove sezone zapoceli novi ciklus, tako je sve i izgledalo. Sledece sezone ocekujem nesto kvalitetnije izdanje, a on zna najbolje kako doci do boljih rezultata.
Ne znam samo sta se javljaju ovi sto nece igrati evropsko takmicenje SLEDECE SEZONE?

xwx

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...
(Petar, 26. april 2018 10:37)

KO SE PITA DA LI ĆE OSTATI U FMP-u?
KO SE PITA DA LI ĆE DOĆI U ZVEZDU?


molim za odgovor.

Srdačan pozdrav
(limenka, 26. april 2018 10:50)

Dodao bih, KO SE PITA DA LI CE OTICI IZ CZ? Odgovor, evo ja cu odgovoriti iako pitanje nije meni upuceno...COVIC. Da li vam je sada jasno o cemu pisu i zasto se zezaju navijaci Partizana, ko ste i sta ste postali?

Nebojsa

pre 5 godina

Na pocetku sezone sam kritikovao izbor Alempijevica za trenera C.Zvezde. Mlad neiskusan preveliki zalogaj je za njega C.Zvezda. Govorio sam pogubice sva finala i da je veliki rizik sa njim na klupi i to se desilo. Izgubio KRK , izgubio je finale plejofa Aba lige izgubice i KLS.
Covek nezna da osvaja trofeje , totalno se pogubi u finalnim mecevima. Nisam za promenu i trazenje trenera do kraja sezone . Ukoliko upravu zeli promenu moje misljenje je da Topic odradi do kraja sezone pa sta bude . Pa nakon toga izabrati novog trenera , a moj predlog je Aca Trifunovic . Bio je kapiten C.Zvezde , radio kao trener i prestanite sa trenerima koji nemaju dodirnih tacaka sa C.Zvezdom . Pogledajte u fudbalu ko su treneri C.Zvezde preko 90% su njeni bivsi igraci , tako treba da bude i u kosarci .

Petar

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...

limenka

pre 5 godina

Alimpije se posteno zeznuo kad je tako mlad dosao u Zvezdu - vrh regionalne kosarke i euroligaski tim. A sta ce sad posle Zvezde? Gde god da ode to mu je 3 koraka nazad u karieri. Trebao je jos ostati u FMPju par godina, sa sazri pa tek onda ovamo...
(Petar, 26. april 2018 10:37)

KO SE PITA DA LI ĆE OSTATI U FMP-u?
KO SE PITA DA LI ĆE DOĆI U ZVEZDU?


molim za odgovor.

Srdačan pozdrav

Rio

pre 5 godina

Treba trener kome se moze mesati u posao. Ne verujem da se Topicu tako nesto moze desiti, ipak je bio klasa kao igrac. Za takve stvari su Alimpije i Pavicevic idealni. S njima nema nista od Zvezde.

BBRS

pre 5 godina

Његов енглески је на нивоу пантомиме и бечења.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (К, 26. april 2018 10:29)

Није истина.

zile

pre 5 godina

Ne znam kakvi su Barsini planovi sa Pesicem, jeste mu visoka plata, ali nije bez razloga. A lepo je mogao Radonjic da se isplati od Gudurinog milionskog transfera i on bi ostao. I ostala bi metla za rivale iz prosle sezone

Duka

pre 5 godina

Čoviću ako ne smeniš Alimpijevića igraćete pred praznim tribinama!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Verko, 26. april 2018 13:39) # Link komentara

A inace bile pune? Ako smeni Alempijevica bice dvorane pune i gledace se na video bimovima na trgovima i raskrsnicama.
Ej bre panteru!

SEnT

pre 5 godina

Zvezda ne bi smela da zali para da dovede dobrog, proverenog trenera, cak i po cenu nesto skromnijeg i jeftinijeg igrackog kadra. Po mom skromnom misljenju idealno resenje bi bio Lukic( trenirao Banvit i Niznji ) . U najboljim je trenerskim godinama, odmorio je godinu ili dve, mislim da bi i za njega Zvezda bila izazov! Trinkijeri bi bio odlicno resenje, ali je pitanje koliko je on realna opcija! A do kraja ove sezone moze bilo ko, samo najuriti Alimpijevica, vec nas je ukanalio i previse!!!

Samo kazem

pre 5 godina

Bojim se da će za koji sat biti saopštenje Čovića o "bočnim udarima i pokušaju destabilizacije Zvezde"...Kao da postoji nešto što se može destabilizovati nakon svega što se dogodilo u zadnje dvije nedelje!Neće on tek tako otpustiti Alimpijevića,zna da bi mu to uništilo karijeru zato će mu pružiti šansu i naredne sezone po cijenu i da tribine budu prazne,jer zet je zet...A sve pod izgovorom da može biti novi Radonjić,jer i ovaj drugi nije imao prvu uspješnu sezonu kao trener.E pa pogledajte malo sastav Partizana tada i Budućnosti sada odnosno Zvezde tada i sada i vidjećete koliko ta teza ne "pije vodu"...Jednostavno loš trener kojem se svodi na šut spolja a to u doigravanjima za titulu a i protiv jakih ekipa u EL ne prolazi što se i dogodilo!(KRK,F4 ABA lige kao i protiv svih boljih odbrana u EL koje su nas "nakantale" sa 20+ razlike...)
Iskreno volio bih da dođe Pavićević,znanje je neosporno,stara škola jugoslovenske košarke gdje se zna ko "kosi a ko vodu nosi",vjerovatno bi doveo i Nidama koji je strašan igrač i bio bi sigurno veliko pojačanje...

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ovo bi bilo sjajno! Samo Alimpiju da vidimo ledja. Nije Zvezda poligon za praksu neiskusnih trenera, zato smo i izgubili titulu. Posle turbulencija i promene tima trebao nam je iskusan trener sa karakterom i cvrstom rukom a ne Alimpije.

BBRS

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim.
ipak, osuđujem htenje i želju igrača za (ne)uspehom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bijela, 26. april 2018 10:45)

Али Борац Чачак...

Vdusan

pre 5 godina

Da budemo prva ekipa u istoriji koja igra bez i jednog jedinog trenera, bolje bi igrali nego sa Alimpijem. Porediti njega i Radonjica je jedna od vecih ludosti 21.veka.

rambo amadeus2

pre 5 godina

Његов енглески је на нивоу пантомиме и бечења.
(К, 26. april 2018 10:29)

Sta ce mu engleski kad nema vise evropskih utakmica? no noo

-32

pre 5 godina

i Radonja je u prvoj sezoni podbacio i izgubio finala, zahvaljujući Zagrebu domogli Evrope, jeste Alimpije poklekao želji i znanju, ali ovaj tim i nije selektirao već istim krenuo u takmičenja. ne sudite, bez razmišljanja vođeni emocijom, od početka je ovaj tim bio limitiran... i Radonjić je tek u 3 i 4 sezoni imao uspeh, selektiran i uigran tim........   To su stvari koje nisu za poredjenje.. Radonjic je dosao u Zvezdu koja je bila daleko od bilo kakvog trofeja i doveo je do vrha..Alimpijevic je dosao u evroligasku Zvezda , ubedljivo najbolji i najskuplji tim i doveo je do toga da je Borac iz Cacka prejak. Kako to mozes da poredis.

totenhem

pre 5 godina

Ajde da malo ostavimo sportske kadrove iz Crne Gore po strani... 
Zbog nekih takvih strucnjaka je nas sport u ovoj situaciji ....
(ivan, 26. april 2018 10:36)
Upravo suprotno,Partizan pod Vujosevicem i cz pod Radonjicem su imali fantasticne rezultate.

ptichica

pre 5 godina

Voleo sam i podržavao Radonjića i kada smo gubili, jer smo imali sistem, zacrtanu igru. Nikada nisam voleo ekipe koje se oslanjaju isključivo na šut, kao što je to slučaj sada sa Alimpijevićem. Iskreno, ne bi mi bilo krivo da izgubimo i prvenstvo, ukoliko bi to značilo siguran odlazak Alimpijevića.

oberin martel

pre 5 godina

Baš zanimljiva promena. Do pre par nedelja Alenmpije je bio zaštićeni beli medved, mažen i pažen od svih a ponajviše od onih koji ovde ostavljaju komentare. Dok je Radonjić razapinjan za sve i svašta ovaj je ovde milovan po glavici. A svakom je bilo jasno još od novembra da je čovek zalutao u profesionalnu košarku. Maksimum što će u karijeri postići je Spartak. E onda se desila Budućnost pa Čačak... Budite dosledni pa i dalje branite Alenmpija. Da je do mene bio bi najuren još na jesen. Ko god da dođe gori od ovoga ne može biti.

BOSS

pre 5 godina

Razlika je sto je Radonjic dosao kad je Zvezda bila nula,pa je i mogao kiksat i dvije sezone,a ovom je problem sto je dosao u EL i u ekipu od koje se ocekuje da za nasu ligu sve pocisti,a ne da se sprdaju sa njom...

Karaburac

pre 5 godina

@Karaburac

Hajde samo objasni koji Luka?! Da nisi pobrkao loncice ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 26. april 2018 12:41) # Link komentara

Mihajlo Pavicevic. Oprosti i hvala na upozorenju.Ipak je Luka Pavicevic malo poznatiji pa se vise mota po glavi.

К

pre 5 godina

Sta ce mu engleski kad nema vise evropskih utakmica? no noo
rambo amadeus2
Мозгу, можда зато што у тиму играју играчи који говоре енглески а не говоре србски. И како мислиш нема европских утакмица, па у најмању руку Звезда ће играти ЕК (ово Е је од речи Европа, евро).
BBRS, шта није истина? Говори енглески?
Ја нисам улазио у његове стручне компетенције, верујем да их има, већ што има проблем са енглеским језиком.

srb

pre 5 godina

zapravo mornar i nije bio iznenadjenje...na pocetku sezone, dok su drali part u prvom medjusobnom duelu, gledam i ne verujem sta se desava. Sa mnom sedi kosarkaski menadzer i ukaze mi na to da su barani ozbiljna ekipa i da sigurno ulaze u f4 jer su ozbiljne igrace doveli, jesu divlji ali dobri. I tako i bude...a umesto alimpijevica mozete i mene da dovedete, makar iste rezultate cemo imati a ja sam sigurno jeftiniji

asdf

pre 5 godina

Alimpije je dobar trener ali nije taj kalibar za Zvezdu, mlad je, imao je uspeh sa FMP, tamo su ga klinci slusali ali u Zvezdi ne igraju klinci. Briga Peru, Feldina ili Antica sto on na njih vice, nema on taj autoritet.
(Dzeki, 26. april 2018 10:28)

Peru, Feldina i Antica? Mislis Milka Bjelicu?

Aca

pre 5 godina

Karaburac, plusevi koje si dobio pokazuju obavestenost i objektivnost navijaca. Luka je te godine bio u Zvezdi kao igrac a jedan drugi Pavicevic je bio trener. ali godinu-dve ranije. Malo sam stariji pa mi nije trebao internet da ali ti izvoli.

Karaburac

pre 5 godina

Karaburac, plusevi koje si dobio pokazuju obavestenost i objektivnost navijaca. Luka je te godine bio u Zvezdi kao igrac a jedan drugi Pavicevic je bio trener. ali godinu-dve ranije. Malo sam stariji pa mi nije trebao internet da ali ti izvoli.
(Aca, 26. april 2018 13:04) # Link komentara

Lapsus linguae. Ja sam se izvinio zbog Luke, naravno da je trener, izmedju ostalih, bio Mihajlo Pavicevic. Evo i tebi se izvinjavam i cestitam ti sto si primetio.

Očevidac

pre 5 godina

Titula sa CZ, pet titula u Finskoj (otkrio Koponena), finale play offa u Kini, F4 ABA lige sa provincijskim ekipom... Malo li je?