Ponedeljak, 16.04.2018.

12:25

Haos u Superligi zbog sudija – Čukarički preti istupanjem!

Fudbalski klub Čukarički, nezadovoljan suđenjem u meču sa niškim Radničkim (2:3), zakazao je za utorak vanrednu konferenciju za medije na Banovom brdu.

Izvor: B92

Haos u Superligi zbog sudija – Èukarièki preti istupanjem! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

веверица

pre 6 godina

све би било о.к. али ће следећи пут њима да поклоне пенал и онда ће они да буду срећни и ћуте... ово очигледно непоштење и неспортско понашање може да постоји само јер сви учествују у томе. кмечање за циљ има једино да себи испросе још који пенал, картон исл. да су сви поштени, решио би се проблем за месец дана ... као би толе проблем. и пре и после толета је исто све било и јесте.
овако раднички покраду против партизана, па они прете и кмече, па им врсте против чуке, па они кукају по новинама, па онда њима врате против неке војводине и тако у круг. тако иде тај систем и сви они учествују у томе, јер другачије не знају.

ArtuDitu

pre 6 godina

Brodarac je prosle godine osvojio titulu u Omladinskoj ligi uz obilatu pomoc sudija i promene pravila takmicenja neposredno pred sam pocetak prvenstva koje nisu odgovarale timovima koji su davali reprezentativce za mladje selekcije (novo pravilo je onemogucavalo odlaganje prvenstvenih utakmica zbog reprezentativnih obaveza igraca sto je pre bilo moguce). Proslogodisnje Omladinsko prvenstvo bilo je neregularnije od Super lige.
Ove godine se u Super ligu gura jedan drugoligas koji bi potom trebalo da se fuzionise sa jednim drugim klubom. Videcemo da li ce se ostvariti taj plan.

Sadio mane

pre 6 godina

fudbal je kod nas davno mrtav i ne znam cemu kukanje dok se ne promeni uprava dok se ne kazne klubovi bice ovako stalno samo zabataliti i cekati prave ljude koji ce uvesti pravdu do tada pozdrav....

Grdoje

pre 6 godina

Nesto ne vidim da je Cuka napadao dok su bili kpl. Stavise, Radnicki je imao nekoliko dobrih sansi.
Penal je degute komentarisati zbog ugla kamere a zuti uz penal je vec stvar koju sudija nije smeo sebi, pre svega, da dozvoli. Cak i ako je hteo da navlaci, vidi se da nema stila i zato bi mu bolje bilo da kopa po njivama, vise ce zaraditi.
Nakon toga voda u usima Cuke, sta god da je sudija svirao bilo bi docekano na noz.
Sve u svemu, sudija diletant, Radnicki bolji a vlasnik Cuke bi pre trebalo da razmisli o promeni kompletnog strucnog staba nego o gasenju kluba.

slučajni prolaznik

pre 6 godina

Ne razumem ovaj cirkus Čukaričkog.
Em ih Nišlije nadigrale, em tkz. sporne odluke nisu sporne.
Zasto vas toliko mrzi da pregledate snimak.
Mene vise interesuje da li ce Zvezda i Partizan biti kaznjeni za onaj haos na stadionu?

Nikola

pre 6 godina

Podržavas ovakav način takmičenja jer je to jedini način da tvoj klub osvoji titulu, prošle godine ste izgubili nameštenu titulu, i verovatno se to vise ne sme ponoviti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drogba, 16. april 2018 13:43)

Ne razumem bas ovaj tvoj komentar. Hoces da kazes da je Partizan bio Tako dobar da je bio jaci od sistema i drzave? Smesan si decko.

treća liga baš nas briga

pre 6 godina

srpski fudbal je mrtav odavno,Radnicki je tad igrao 3 ligu dok ste vi ubijali fudbal i pravili neki vas sistem,Radnicki se sad samo prilagodio tom vasem sistemu,u cemu je problem? izadjite iz lige.

Milos

pre 6 godina

I kao svaki put, od toga nece biti nista! Istupali su ranije i Novi Pazar, i Spartak Su, i Radnicki Nis...Tj samo pretili istupanjem! A da je nesto u Srb normalno,kao sto nije, samo zbog tih pretnji bi savez trebao da ih posalje u najnizi rang takmicenja pa neka preti neko drugi posle njih!!

SudijaDredd

pre 6 godina

@Nele
Reklo bi se da ti nisi bas najbolje upucen u fudbalska pravila.Start sa ledja, bez zelje da se dodje do lopte nego namera da se protivnik faulira je crveni karton a zbog zestine starta ovo spada i u ozbiljan(nasilan) prekrsaj koji se takodje sankcionise crvenim kartonom.Dakle ovo su 2 a ne jedan crveni karton. Penal,ako je i postojao (a mislim da nije) je preostro dosudjen i sigurno nije trebalo da se igrac dodatno kazni i (drugim) zutim kartonom (to pravilo je odavno izmenjeno).Sudija je propustio da pokaze i crveni karton igracu Radnickog kada je u kaznenom prostoru Cukarickog namerno, laktom, udario protivnika u lice (pocetak snimka). Pozdrav od fudbalskog sudije.

018

pre 6 godina

e pa i ja da dozivim ovo...
godinama smo gutali ovakve stvari pa sad gutajte malo i vi a mi se smejemo i gledamo penale
hihihi....
kakva zemlja takav i fudbal al malo i za nas sada...

Milos

pre 6 godina

Ovaj start je za dva crvena,podseca na Pepea iz Murinjovih dana. Penal pre toga prestrogo dosudjen. Jel istina ovo sto Lalatovic kaze da je dosudjeno 20 penala za Radnicki? Prosto nemoguce,10 je previse u jednoj sezoni.

Maksa zvezdas

pre 6 godina

Osim Partizana nema pravo niko da se žali jer niko od klubova nije glasao za Var tehnologiju i strane sudije tako da...
(Ns, 16. april 2018 15:38)

Var tehnologiju nemaju englezi, spanci, francuzi i vecina evrope i sveta.Za Var tehnologiju je na svakom terenu id Subotice do Surdulice potrebno cetiri kamere sa reportaznim kolima.A tereni su nam ko pasnjaci.Var tehnologija se ne uvodi na pola prvenstva.Samo je Partizan trazio strane sudije.Kakva bi mi drzava bili kada bi stranci sudili

hakhba

pre 6 godina

Ovi sto napadaju Cukaricki, morali bi da znaju da je to jedini privatni klub u SL. Covek vlasnik ni ne zivi ovde i on i da se povuce ne gubi nista.

Lin

pre 6 godina

Problem je sto bi svaki region da se pojavi u Evropi.Nekome smeta tri kluba iz Beograda.U Nis i juznu Srbiju se ulaze sakom i kapom.Neko tako hoce.Zasto se gura radnicki. Zasto se gura Dinamo iz Vranja da udje u super ligu.Zasto u Engleskoj ne smeta nikom sto London ima sedam premijer ligasa a osmi Fulam se bori da udje
(konstatacija, 16. april 2018 13:4

Dođi pa vidi koliko se ulaže.

Sta je ovo cirkus

pre 6 godina

Pogledao sam sve situacije i moje je misljenje da je penal bio. Crveni je prestrog. Drugi je kriminalan start za crveni jer se neoprezno startuje na nogu igraca. Tako bi prosli i u Evropi ali tamo niko ne sme da zaplace. E sad cela halabuka zbog jednog crvenog govori da je u toku pokusaj pritiska na ligu i treba im oduzeti bodove sa opomenom zbog pokusaja prekida utakmice. Ako hoce da izadju iz lige eno im 3-4 liga pa nek igraju tamo.

Niko i Ništa

pre 6 godina

Drugi crveni za Čuku čist. E sad, zašto se jednak kriterijum ne koristi u istoj utakmici, a tek u celom prvenstvu, to je naša realnost. Prvi crveni, tačnije drugi zuti => crveni, neopravdan! Instrukcije kažu, uz kazneni udarac dodeljuje se javna opomena ako je napadač ostvario kretanju KA GOLU! Napadač Radničkog se kretao od gola.
Malo više treninga sudija, mnogo više kontrole suđenja, pa i sanocionisanja lošeg suđenja, i mnogo mnogo mnogo više rada na isticanju autoriteta i autonomije sudskog zvanja, možda nekad i bude regularno.

Granota

pre 6 godina

Navijač sam Radničkog ali, pošteno, nit je bio crveni (žuti da jer je faul podao i pokvaren), a mislim da nije bilo penala (ali ne bih smeo da se zakunem sa jednom jedinom kamerom). Za Radnički se ne navija, navlači se, a to nije isto. Meni je u svakom slučaju, ogavno. Ipak, realno, Radnićki je pored svih tih stvari bio bolji u ovom meču.

dux

pre 6 godina

Nele,prijatelju, ni ti baš ne stojiš najbolje sa pravilima ove igre. Da li zaista želiš da kažeš da ono nije bio start za crveni? Zna se šta je profesionalni faul, ono to nije, ono je bilo klasično kršenje nogu iz nemoći. A i propustio si da pomeneš još jedan faul pre crvenog,uz desnu aut liniju gde igrač ni žuti nije dobio a start je bio za zatvor. I da,evidentno je da sudije ove godine navlače za Radnički,ali to navlačenje je smešno u odnosu na suđenje koje je imao Čukarički, Vojvodina i blizanci prethodnih sezona,mali objektivnosti nikom ne škodi. Usput, ni meni se ne sviđa mnogo toga u ovoj ligi,ali ona tako funkcioniše već decenijama. Realno ni Vojvodina ni Čukarički ni jedne od prethodnih sezona ne bi izašli u Evropu bez istog ovakvog suđenja,zato oladite malo.

Цар

pre 6 godina

Нико не спомиње криминално суђење на мечу Јавор - Раднички 1:3 када је досуђено два у најмању руку непостојећа пенала за нишлије. Целе сезоне имају протекцију. Па у Нишу против Вождовца...

konstatacija

pre 6 godina

Problem je sto bi svaki region da se pojavi u Evropi.Nekome smeta tri kluba iz Beograda.U Nis i juznu Srbiju se ulaze sakom i kapom.Neko tako hoce.Zasto se gura radnicki. Zasto se gura Dinamo iz Vranja da udje u super ligu.Zasto u Engleskoj ne smeta nikom sto London ima sedam premijer ligasa a osmi Fulam se bori da udje

Rad

pre 6 godina

To vam je naša liga, ove godine nije bilo više od 5 utakmica da su Radnički i Zvezda odigrali pošteno. Kokeza povlači neke poteze ili daj ostavku.

TimCahiLL

pre 6 godina

Први не волим што је Раднички преузео Тончев и не падам у еуфорију чак и да се избори Европа,јер мислим да ћемо због њега и остатка управе,на крају доживети судбину ОФК Београда,нема ту ни озбиљног плана,ни озбиљне приче да Раднички постане заиста јак клуб у сваком погледу.Цео наш фудбал је нажалост годинама тежак муљ,где користи има само пар десетина људи,који воде клубове.Гледао сам сваку утакмицу Радничког,кад смо се враћали од треће лиге до највишег ранга,а откад је отишао господин Раставац нисам гледао на стадиону нити једну утакмицу.Што се тиче утакмице са Чукаричким,гледајући извештај,по мени,споран је пенал,који рекао бих да ипак није био,а што се тиче црвеног Пушкарићу,апсолутно заслужено.Неко овде рече није била гол шанса,није био последњи играч одбране,какве то везе има,када је старт био дивљачки са намером да се удари (повреди) Павков.

Nele

pre 6 godina

"Gledao sam pregled, nista sporno, radnicki je bio bolji, mnogo vise prilika. Crveni zasluzen, direktna namera da obori igraca u kontri, a lopta barem 2 metra ispred. Za penal se ne vidi najbolje jer je kamera daleko. Ne znam sto se ljudi cude greskama, pa na svakoj utakmici u svim ligama bude neka greska. A nakon drugog primljenog gola sto ste seli, sramota, sta bi bilo da sve ekipe tako rade kad im nesto nije po volji..
01010101"
Mozda tebi nista sporno posto se ocito vrlo rzumes u fudbalska pravila. Ali cu pretpostaviti da je to jedini razlog pa da ti objasnim. Igrac Radnickog nije u gol sansi a ni igrac koji ga rusi nije poslednji igrac odbrane. Sudija po PRAVILIMA FUDBALSKE IGRE moze odbrambenom igracu da pokaze NAJVISE zuti karton. U pravilima su jasno navedeni uslovi za crveni karton. Ovaj prekrsaj nije ni blizu da ispuni bilo koji od tih uslova. U prevodu, igrac ima pravo da faulira protivnickog igraca koji nije u 100% sansi i nije poslednji igrac odbrane. Pod uslovom da mu cilj nije da povredi protivnickog igraca, maksimum koji sudija moze da izrekne je zuti karton.
Penal, mozda za tebe kamera nije dobro postavljena, onda poslusaj 99.9% ljudi za koje jeste i koji tvrde da nije bilo penala. Ovo nije Zvezda-Partizan pa da smo navijacki obojeni. Vrlo smo realni da sudija nije ostetio nego pokrao Cukaricki.
Ovaj penal za Brodarac, doziveo sam transfer blama kad sam video sta je sudija svirao. Garantujem da trener Brodarca ovo ne bi svirao, sramota..

klop

pre 6 godina

Pa čekaj, zar nije Lalatović pre par dana rekao da je suđenje ipak super i da je sve okej? Sad su pali sa trećeg mesta i odmah cmizdre hahahah

#budczv logika

pre 6 godina

Imali su još 10 minuta od trećeg gola Radničkog do kraja utakmice. Je l' ih sudija sprečio da ne daju gol? Niko im nije kriv.
Dokle god zbog navijačke ostrašćenosti ovako "rezonujemo" u svim sportovima će biti sve gore i gore.

drogba

pre 6 godina

Imali su još 10 minuta od trećeg gola Radničkog do kraja utakmice. Je l' ih sudija sprečio da ne daju gol? Niko im nije kriv. 
Dokle god zbog navijačke ostrašćenosti ovako "rezonujemo" u svim sportovima će biti sve gore i gore.
(#budczv logika, 16. april 2018 13:33)


Podržavas ovakav način takmičenja jer je to jedini način da tvoj klub osvoji titulu, prošle godine ste izgubili nameštenu titulu, i verovatno se to vise ne sme ponoviti.

Beogradjani, problem?

pre 6 godina

Beogradjani, kada se jednom u istoriji Srpskog sporta zakuvalo kod vas onda je odmah problem? A godinama unazad ostajete nemi na namestanja vasih omiljenih klubova? Jel ja to primecujem cak i po navijanju ljudi sa tribina da smo mi ljudi iz unutasnjosti za vas postali obicni "provincijalci"? Izvinite, ali da ste iole u proslosti bili posteni i objektivni, onda bih razumeo i ovakve komentare i kritike, u suprotnom, pokrijte se usima, vrsite Beogradizaciju svega i svacega, mi smo prosti, jadni, nepismeni...

dex

pre 6 godina

@stop politici

Ali ta ideja navijaca Partizana da su oni neko olicenje postenja i da su zrtve... Klub koji kroz istoriju uvek ima neke problematicne utakmice i desavanja. Klub koji vrlo ocito igra sumnjive utakmice, klub koji je u jednom trenutku ima sest potpredsednika koji su isto vreme bili predsednici svojih klubova... Klub ciji protivnici konstantno dobijaju crvene kartone i neke sumanute penale. E kad mi se oni zale...

zvezda i radnički

pre 6 godina

I posle se pitaju zašto nema navijača na stadionu, pre početka šampionata se znalo ko osvaja, ko ide u evropu,a ko ispada...

Istina

pre 6 godina

Ako cemo realno da sagledamo prilike u nasem fudbalu,posle partizana,sudije su najvise pomagale Radnickom iz Nisa ove sezone ali na ovoj utakmici protiv Cukarickog je apsolutno svaka odluka na svom mestu.Penal je postojao nakon povlacenja s ledja i to je automatski zuti karton a posto je tom igracu drugi,sledi crveni.Puskaricev start s ledja,dok je igrac Radnickog u kontri je bio za zatvor a crveni je samo olaksavajuca okolnost.Golovi vise nego regularni,kod drugog je kriv golman a treci ne bi odbranila ni dva golmana.Tako da ne vidim gde su osteceni,osim ako zele da podignu prasinu na dosadasnji deo prvenstva.

Jones

pre 6 godina

I posle se pitaju zašto nema navijača na stadionu, pre početka šampionata se znalo ko osvaja, ko ide u evropu,a ko ispada...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda i radnički, 16. april 2018 13:07)
Slazes se za ovaj deo da se znalo da ce Zvezda biti prva. Kad sam video letos kako igramo u Evropi i kakav je sistem napravio Milojevic, nisam imao sumnju da cemo osvojiti. I to nije bilo samo to leto, vec su odlicne partije nastavljene i kasnije. Arsenal na svom stadionu jedino nije dao gol Sitiju i Zvezdi. Malo je falilo da izbacimo i CSKA. Sjajna sezona fudbalera Zvezde, dugo se u ovoj ligi nije pojavio tako kvalitetan tim predvodjen sjajnim trenerom. Cak smo mnogo bolji nego i u prvoj sezoni Grofa Bozovica, iako smo tad napravili rekordnu razliku u broju bodova, 32 cini mi se u jednom trenutku.

Boban

pre 6 godina

bas me cudi.Kako moze nesto da funkcionise sa politicarima i ljudima koji sve rade sto niko drugi ne radi.Zamislite kad u 5 -oj ligi se skupljaju pare da se daju sudiji za prvo mesto ili opstanak.Zamislite da klubovi igraju bez omlsadinskogpogona 3 i 4 -tu ligu.Odakle da napravis igraca.Iz Beograda?Pa kako kad u 7-oj godini zivota nose tel. od 1000€,kad idu u privatne skole ili u pratnji telohranitelja.To su deca predsednika opstina,klubova,estrade,i ja koji to zna treba da ucim moje dete postenju ,prijateljstvu ,ferpleju i svim pozitivnom stvarima,a sutra osvane u novinama sumnja da li je validna diploma bivseg predsednika drzave ili ministra policije. Treba nam 15-20 god. da to vratimo na svoje mesto.

ciganstura

pre 6 godina

Vrše pritisak na sudijsku organizaciju uoči kup utakmica sa Partizanom.
(Grobarchina, 16. april 2018 12:59)
Pa naravno da vrse kad znaju da ce u kupu imati "objektivno jer sezona se spasti mora" sudjenje, bas kao Zvezda u finalnoj seriji ABA lige.

Dare

pre 6 godina

Ee smesno mi je vise ovo kao pretimo izlaskom iz lige. Na kraju svi igraju, niko ne izlazi iz lige.Tresla se gora, rodi se mis.Nista od toga, reci ce u Cukarickom kako nisu zadovoljni sudjenjem, ali kako ostaju u ligi, jer to je njihov interes. a kao izlaskom bi samo pomogli i ucinili ono sto drugi zele.Jasno je svima da ostahu i da nece igrati sa omladincima.

dux

pre 6 godina

Gledao utakmicu,Radnički bolji tim evidentno. Penal sporan,u neko drugo vreme sigurno ga nebi dosudio Radničkom,mada je bilo povlačenja. Crveni, Lalatović da je sudio morao bi da ga da. sve u svemu tandara broć...

bp

pre 6 godina

@01010101
Jel to binarni kod za "ja sam bot i time se dicim"??? ili bas radis u Radnickom iz Nisa.
Penal veze sa mozgom nema. Zato su i posedali. A svako kolo se vama svira po jedan takav penal.
Zato vas niko ni ne gleda.

Bane17

pre 6 godina

Sramota od Santrača da dosudi prekršaj a kamo li za najstrožu kaznu na utakmici Brodarac - Rad... Dečko pokušao neke makazice i pao niko ga dotakao...

A mora neka ekipa vam BG u evropsko takmičenje pa ispašta "privatni" klub gde se ne tale velike zverke...
Sve što vredi u zemlji se sistemarski uništava... I to je u svemu ne samo u sportu.

01010101

pre 6 godina

Gledao sam pregled, nista sporno, radnicki je bio bolji, mnogo vise prilika. Crveni zasluzen, direktna namera da obori igraca u kontri, a lopta barem 2 metra ispred. Za penal se ne vidi najbolje jer je kamera daleko. Ne znam sto se ljudi cude greskama, pa na svakoj utakmici u svim ligama bude neka greska. A nakon drugog primljenog gola sto ste seli, sramota, sta bi bilo da sve ekipe tako rade kad im nesto nije po volji..

HanSolo

pre 6 godina

Sve timove koji prete treba kao kaznu IZBACITI iz JSL na jednu sezonu.. Ni jedan klub ne može biti veći od šampionata.. Prosto ko pasulj.. Jedino kod nas u celoj evropi se ovako bahato i dečije ponaša prema sudijama.. Postali smo odvratni..

NS

pre 6 godina

Ugasiti fudbal na 10 godina pod hitno. Kakav Radnicki ,Toncev hoce u Evropu da bi se sepurio po selu kako je on odveo klub u Evropu a ispasce u prvom kolu sigurno

Stef

pre 6 godina

Kako ste bre smorili sa tim kukanjem oko sudija, smučilo mi se više od ovakvih vesti. Sudije greše, naviknite se. Zamislite da u premijer ligi tako klubovi prete nekim istupanjem ili bojkotom, a objektivno gledano tamo sudjenje nije ništa bolje nego kod nas. Samo kmečite, posle svakog izgubljenog meča svaka ekipa plače i krivi sudije i nikog/ništa više. Stidite se.

Bane17

pre 6 godina

Sramota od Santrača da dosudi prekršaj a kamo li za najstrožu kaznu na utakmici Brodarac - Rad... Dečko pokušao neke makazice i pao niko ga dotakao...

A mora neka ekipa vam BG u evropsko takmičenje pa ispašta "privatni" klub gde se ne tale velike zverke...
Sve što vredi u zemlji se sistemarski uništava... I to je u svemu ne samo u sportu.

NS

pre 6 godina

Ugasiti fudbal na 10 godina pod hitno. Kakav Radnicki ,Toncev hoce u Evropu da bi se sepurio po selu kako je on odveo klub u Evropu a ispasce u prvom kolu sigurno

01010101

pre 6 godina

Gledao sam pregled, nista sporno, radnicki je bio bolji, mnogo vise prilika. Crveni zasluzen, direktna namera da obori igraca u kontri, a lopta barem 2 metra ispred. Za penal se ne vidi najbolje jer je kamera daleko. Ne znam sto se ljudi cude greskama, pa na svakoj utakmici u svim ligama bude neka greska. A nakon drugog primljenog gola sto ste seli, sramota, sta bi bilo da sve ekipe tako rade kad im nesto nije po volji..

Dare

pre 6 godina

Ee smesno mi je vise ovo kao pretimo izlaskom iz lige. Na kraju svi igraju, niko ne izlazi iz lige.Tresla se gora, rodi se mis.Nista od toga, reci ce u Cukarickom kako nisu zadovoljni sudjenjem, ali kako ostaju u ligi, jer to je njihov interes. a kao izlaskom bi samo pomogli i ucinili ono sto drugi zele.Jasno je svima da ostahu i da nece igrati sa omladincima.

bp

pre 6 godina

@01010101
Jel to binarni kod za "ja sam bot i time se dicim"??? ili bas radis u Radnickom iz Nisa.
Penal veze sa mozgom nema. Zato su i posedali. A svako kolo se vama svira po jedan takav penal.
Zato vas niko ni ne gleda.

Stef

pre 6 godina

Kako ste bre smorili sa tim kukanjem oko sudija, smučilo mi se više od ovakvih vesti. Sudije greše, naviknite se. Zamislite da u premijer ligi tako klubovi prete nekim istupanjem ili bojkotom, a objektivno gledano tamo sudjenje nije ništa bolje nego kod nas. Samo kmečite, posle svakog izgubljenog meča svaka ekipa plače i krivi sudije i nikog/ništa više. Stidite se.

Nele

pre 6 godina

"Gledao sam pregled, nista sporno, radnicki je bio bolji, mnogo vise prilika. Crveni zasluzen, direktna namera da obori igraca u kontri, a lopta barem 2 metra ispred. Za penal se ne vidi najbolje jer je kamera daleko. Ne znam sto se ljudi cude greskama, pa na svakoj utakmici u svim ligama bude neka greska. A nakon drugog primljenog gola sto ste seli, sramota, sta bi bilo da sve ekipe tako rade kad im nesto nije po volji..
01010101"
Mozda tebi nista sporno posto se ocito vrlo rzumes u fudbalska pravila. Ali cu pretpostaviti da je to jedini razlog pa da ti objasnim. Igrac Radnickog nije u gol sansi a ni igrac koji ga rusi nije poslednji igrac odbrane. Sudija po PRAVILIMA FUDBALSKE IGRE moze odbrambenom igracu da pokaze NAJVISE zuti karton. U pravilima su jasno navedeni uslovi za crveni karton. Ovaj prekrsaj nije ni blizu da ispuni bilo koji od tih uslova. U prevodu, igrac ima pravo da faulira protivnickog igraca koji nije u 100% sansi i nije poslednji igrac odbrane. Pod uslovom da mu cilj nije da povredi protivnickog igraca, maksimum koji sudija moze da izrekne je zuti karton.
Penal, mozda za tebe kamera nije dobro postavljena, onda poslusaj 99.9% ljudi za koje jeste i koji tvrde da nije bilo penala. Ovo nije Zvezda-Partizan pa da smo navijacki obojeni. Vrlo smo realni da sudija nije ostetio nego pokrao Cukaricki.
Ovaj penal za Brodarac, doziveo sam transfer blama kad sam video sta je sudija svirao. Garantujem da trener Brodarca ovo ne bi svirao, sramota..

Beogradjani, problem?

pre 6 godina

Beogradjani, kada se jednom u istoriji Srpskog sporta zakuvalo kod vas onda je odmah problem? A godinama unazad ostajete nemi na namestanja vasih omiljenih klubova? Jel ja to primecujem cak i po navijanju ljudi sa tribina da smo mi ljudi iz unutasnjosti za vas postali obicni "provincijalci"? Izvinite, ali da ste iole u proslosti bili posteni i objektivni, onda bih razumeo i ovakve komentare i kritike, u suprotnom, pokrijte se usima, vrsite Beogradizaciju svega i svacega, mi smo prosti, jadni, nepismeni...

dux

pre 6 godina

Gledao utakmicu,Radnički bolji tim evidentno. Penal sporan,u neko drugo vreme sigurno ga nebi dosudio Radničkom,mada je bilo povlačenja. Crveni, Lalatović da je sudio morao bi da ga da. sve u svemu tandara broć...

Lin

pre 6 godina

Problem je sto bi svaki region da se pojavi u Evropi.Nekome smeta tri kluba iz Beograda.U Nis i juznu Srbiju se ulaze sakom i kapom.Neko tako hoce.Zasto se gura radnicki. Zasto se gura Dinamo iz Vranja da udje u super ligu.Zasto u Engleskoj ne smeta nikom sto London ima sedam premijer ligasa a osmi Fulam se bori da udje
(konstatacija, 16. april 2018 13:4

Dođi pa vidi koliko se ulaže.

dex

pre 6 godina

@stop politici

Ali ta ideja navijaca Partizana da su oni neko olicenje postenja i da su zrtve... Klub koji kroz istoriju uvek ima neke problematicne utakmice i desavanja. Klub koji vrlo ocito igra sumnjive utakmice, klub koji je u jednom trenutku ima sest potpredsednika koji su isto vreme bili predsednici svojih klubova... Klub ciji protivnici konstantno dobijaju crvene kartone i neke sumanute penale. E kad mi se oni zale...

TimCahiLL

pre 6 godina

Први не волим што је Раднички преузео Тончев и не падам у еуфорију чак и да се избори Европа,јер мислим да ћемо због њега и остатка управе,на крају доживети судбину ОФК Београда,нема ту ни озбиљног плана,ни озбиљне приче да Раднички постане заиста јак клуб у сваком погледу.Цео наш фудбал је нажалост годинама тежак муљ,где користи има само пар десетина људи,који воде клубове.Гледао сам сваку утакмицу Радничког,кад смо се враћали од треће лиге до највишег ранга,а откад је отишао господин Раставац нисам гледао на стадиону нити једну утакмицу.Што се тиче утакмице са Чукаричким,гледајући извештај,по мени,споран је пенал,који рекао бих да ипак није био,а што се тиче црвеног Пушкарићу,апсолутно заслужено.Неко овде рече није била гол шанса,није био последњи играч одбране,какве то везе има,када је старт био дивљачки са намером да се удари (повреди) Павков.

Boban

pre 6 godina

bas me cudi.Kako moze nesto da funkcionise sa politicarima i ljudima koji sve rade sto niko drugi ne radi.Zamislite kad u 5 -oj ligi se skupljaju pare da se daju sudiji za prvo mesto ili opstanak.Zamislite da klubovi igraju bez omlsadinskogpogona 3 i 4 -tu ligu.Odakle da napravis igraca.Iz Beograda?Pa kako kad u 7-oj godini zivota nose tel. od 1000€,kad idu u privatne skole ili u pratnji telohranitelja.To su deca predsednika opstina,klubova,estrade,i ja koji to zna treba da ucim moje dete postenju ,prijateljstvu ,ferpleju i svim pozitivnom stvarima,a sutra osvane u novinama sumnja da li je validna diploma bivseg predsednika drzave ili ministra policije. Treba nam 15-20 god. da to vratimo na svoje mesto.

Цар

pre 6 godina

Нико не спомиње криминално суђење на мечу Јавор - Раднички 1:3 када је досуђено два у најмању руку непостојећа пенала за нишлије. Целе сезоне имају протекцију. Па у Нишу против Вождовца...

zvezda i radnički

pre 6 godina

I posle se pitaju zašto nema navijača na stadionu, pre početka šampionata se znalo ko osvaja, ko ide u evropu,a ko ispada...

klop

pre 6 godina

Pa čekaj, zar nije Lalatović pre par dana rekao da je suđenje ipak super i da je sve okej? Sad su pali sa trećeg mesta i odmah cmizdre hahahah

Jones

pre 6 godina

I posle se pitaju zašto nema navijača na stadionu, pre početka šampionata se znalo ko osvaja, ko ide u evropu,a ko ispada...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda i radnički, 16. april 2018 13:07)
Slazes se za ovaj deo da se znalo da ce Zvezda biti prva. Kad sam video letos kako igramo u Evropi i kakav je sistem napravio Milojevic, nisam imao sumnju da cemo osvojiti. I to nije bilo samo to leto, vec su odlicne partije nastavljene i kasnije. Arsenal na svom stadionu jedino nije dao gol Sitiju i Zvezdi. Malo je falilo da izbacimo i CSKA. Sjajna sezona fudbalera Zvezde, dugo se u ovoj ligi nije pojavio tako kvalitetan tim predvodjen sjajnim trenerom. Cak smo mnogo bolji nego i u prvoj sezoni Grofa Bozovica, iako smo tad napravili rekordnu razliku u broju bodova, 32 cini mi se u jednom trenutku.

Rad

pre 6 godina

To vam je naša liga, ove godine nije bilo više od 5 utakmica da su Radnički i Zvezda odigrali pošteno. Kokeza povlači neke poteze ili daj ostavku.

Niko i Ništa

pre 6 godina

Drugi crveni za Čuku čist. E sad, zašto se jednak kriterijum ne koristi u istoj utakmici, a tek u celom prvenstvu, to je naša realnost. Prvi crveni, tačnije drugi zuti => crveni, neopravdan! Instrukcije kažu, uz kazneni udarac dodeljuje se javna opomena ako je napadač ostvario kretanju KA GOLU! Napadač Radničkog se kretao od gola.
Malo više treninga sudija, mnogo više kontrole suđenja, pa i sanocionisanja lošeg suđenja, i mnogo mnogo mnogo više rada na isticanju autoriteta i autonomije sudskog zvanja, možda nekad i bude regularno.

HanSolo

pre 6 godina

Sve timove koji prete treba kao kaznu IZBACITI iz JSL na jednu sezonu.. Ni jedan klub ne može biti veći od šampionata.. Prosto ko pasulj.. Jedino kod nas u celoj evropi se ovako bahato i dečije ponaša prema sudijama.. Postali smo odvratni..

Istina

pre 6 godina

Ako cemo realno da sagledamo prilike u nasem fudbalu,posle partizana,sudije su najvise pomagale Radnickom iz Nisa ove sezone ali na ovoj utakmici protiv Cukarickog je apsolutno svaka odluka na svom mestu.Penal je postojao nakon povlacenja s ledja i to je automatski zuti karton a posto je tom igracu drugi,sledi crveni.Puskaricev start s ledja,dok je igrac Radnickog u kontri je bio za zatvor a crveni je samo olaksavajuca okolnost.Golovi vise nego regularni,kod drugog je kriv golman a treci ne bi odbranila ni dva golmana.Tako da ne vidim gde su osteceni,osim ako zele da podignu prasinu na dosadasnji deo prvenstva.

treća liga baš nas briga

pre 6 godina

srpski fudbal je mrtav odavno,Radnicki je tad igrao 3 ligu dok ste vi ubijali fudbal i pravili neki vas sistem,Radnicki se sad samo prilagodio tom vasem sistemu,u cemu je problem? izadjite iz lige.

Maksa zvezdas

pre 6 godina

Osim Partizana nema pravo niko da se žali jer niko od klubova nije glasao za Var tehnologiju i strane sudije tako da...
(Ns, 16. april 2018 15:38)

Var tehnologiju nemaju englezi, spanci, francuzi i vecina evrope i sveta.Za Var tehnologiju je na svakom terenu id Subotice do Surdulice potrebno cetiri kamere sa reportaznim kolima.A tereni su nam ko pasnjaci.Var tehnologija se ne uvodi na pola prvenstva.Samo je Partizan trazio strane sudije.Kakva bi mi drzava bili kada bi stranci sudili

Granota

pre 6 godina

Navijač sam Radničkog ali, pošteno, nit je bio crveni (žuti da jer je faul podao i pokvaren), a mislim da nije bilo penala (ali ne bih smeo da se zakunem sa jednom jedinom kamerom). Za Radnički se ne navija, navlači se, a to nije isto. Meni je u svakom slučaju, ogavno. Ipak, realno, Radnićki je pored svih tih stvari bio bolji u ovom meču.

Sta je ovo cirkus

pre 6 godina

Pogledao sam sve situacije i moje je misljenje da je penal bio. Crveni je prestrog. Drugi je kriminalan start za crveni jer se neoprezno startuje na nogu igraca. Tako bi prosli i u Evropi ali tamo niko ne sme da zaplace. E sad cela halabuka zbog jednog crvenog govori da je u toku pokusaj pritiska na ligu i treba im oduzeti bodove sa opomenom zbog pokusaja prekida utakmice. Ako hoce da izadju iz lige eno im 3-4 liga pa nek igraju tamo.

dux

pre 6 godina

Nele,prijatelju, ni ti baš ne stojiš najbolje sa pravilima ove igre. Da li zaista želiš da kažeš da ono nije bio start za crveni? Zna se šta je profesionalni faul, ono to nije, ono je bilo klasično kršenje nogu iz nemoći. A i propustio si da pomeneš još jedan faul pre crvenog,uz desnu aut liniju gde igrač ni žuti nije dobio a start je bio za zatvor. I da,evidentno je da sudije ove godine navlače za Radnički,ali to navlačenje je smešno u odnosu na suđenje koje je imao Čukarički, Vojvodina i blizanci prethodnih sezona,mali objektivnosti nikom ne škodi. Usput, ni meni se ne sviđa mnogo toga u ovoj ligi,ali ona tako funkcioniše već decenijama. Realno ni Vojvodina ni Čukarički ni jedne od prethodnih sezona ne bi izašli u Evropu bez istog ovakvog suđenja,zato oladite malo.

ciganstura

pre 6 godina

Vrše pritisak na sudijsku organizaciju uoči kup utakmica sa Partizanom.
(Grobarchina, 16. april 2018 12:59)
Pa naravno da vrse kad znaju da ce u kupu imati "objektivno jer sezona se spasti mora" sudjenje, bas kao Zvezda u finalnoj seriji ABA lige.

drogba

pre 6 godina

Imali su još 10 minuta od trećeg gola Radničkog do kraja utakmice. Je l' ih sudija sprečio da ne daju gol? Niko im nije kriv. 
Dokle god zbog navijačke ostrašćenosti ovako "rezonujemo" u svim sportovima će biti sve gore i gore.
(#budczv logika, 16. april 2018 13:33)


Podržavas ovakav način takmičenja jer je to jedini način da tvoj klub osvoji titulu, prošle godine ste izgubili nameštenu titulu, i verovatno se to vise ne sme ponoviti.

slučajni prolaznik

pre 6 godina

Ne razumem ovaj cirkus Čukaričkog.
Em ih Nišlije nadigrale, em tkz. sporne odluke nisu sporne.
Zasto vas toliko mrzi da pregledate snimak.
Mene vise interesuje da li ce Zvezda i Partizan biti kaznjeni za onaj haos na stadionu?

SudijaDredd

pre 6 godina

@Nele
Reklo bi se da ti nisi bas najbolje upucen u fudbalska pravila.Start sa ledja, bez zelje da se dodje do lopte nego namera da se protivnik faulira je crveni karton a zbog zestine starta ovo spada i u ozbiljan(nasilan) prekrsaj koji se takodje sankcionise crvenim kartonom.Dakle ovo su 2 a ne jedan crveni karton. Penal,ako je i postojao (a mislim da nije) je preostro dosudjen i sigurno nije trebalo da se igrac dodatno kazni i (drugim) zutim kartonom (to pravilo je odavno izmenjeno).Sudija je propustio da pokaze i crveni karton igracu Radnickog kada je u kaznenom prostoru Cukarickog namerno, laktom, udario protivnika u lice (pocetak snimka). Pozdrav od fudbalskog sudije.

018

pre 6 godina

e pa i ja da dozivim ovo...
godinama smo gutali ovakve stvari pa sad gutajte malo i vi a mi se smejemo i gledamo penale
hihihi....
kakva zemlja takav i fudbal al malo i za nas sada...

hakhba

pre 6 godina

Ovi sto napadaju Cukaricki, morali bi da znaju da je to jedini privatni klub u SL. Covek vlasnik ni ne zivi ovde i on i da se povuce ne gubi nista.

Milos

pre 6 godina

Ovaj start je za dva crvena,podseca na Pepea iz Murinjovih dana. Penal pre toga prestrogo dosudjen. Jel istina ovo sto Lalatovic kaze da je dosudjeno 20 penala za Radnicki? Prosto nemoguce,10 je previse u jednoj sezoni.

konstatacija

pre 6 godina

Problem je sto bi svaki region da se pojavi u Evropi.Nekome smeta tri kluba iz Beograda.U Nis i juznu Srbiju se ulaze sakom i kapom.Neko tako hoce.Zasto se gura radnicki. Zasto se gura Dinamo iz Vranja da udje u super ligu.Zasto u Engleskoj ne smeta nikom sto London ima sedam premijer ligasa a osmi Fulam se bori da udje

Nikola

pre 6 godina

Podržavas ovakav način takmičenja jer je to jedini način da tvoj klub osvoji titulu, prošle godine ste izgubili nameštenu titulu, i verovatno se to vise ne sme ponoviti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drogba, 16. april 2018 13:43)

Ne razumem bas ovaj tvoj komentar. Hoces da kazes da je Partizan bio Tako dobar da je bio jaci od sistema i drzave? Smesan si decko.

Grdoje

pre 6 godina

Nesto ne vidim da je Cuka napadao dok su bili kpl. Stavise, Radnicki je imao nekoliko dobrih sansi.
Penal je degute komentarisati zbog ugla kamere a zuti uz penal je vec stvar koju sudija nije smeo sebi, pre svega, da dozvoli. Cak i ako je hteo da navlaci, vidi se da nema stila i zato bi mu bolje bilo da kopa po njivama, vise ce zaraditi.
Nakon toga voda u usima Cuke, sta god da je sudija svirao bilo bi docekano na noz.
Sve u svemu, sudija diletant, Radnicki bolji a vlasnik Cuke bi pre trebalo da razmisli o promeni kompletnog strucnog staba nego o gasenju kluba.

#budczv logika

pre 6 godina

Imali su još 10 minuta od trećeg gola Radničkog do kraja utakmice. Je l' ih sudija sprečio da ne daju gol? Niko im nije kriv.
Dokle god zbog navijačke ostrašćenosti ovako "rezonujemo" u svim sportovima će biti sve gore i gore.

Milos

pre 6 godina

I kao svaki put, od toga nece biti nista! Istupali su ranije i Novi Pazar, i Spartak Su, i Radnicki Nis...Tj samo pretili istupanjem! A da je nesto u Srb normalno,kao sto nije, samo zbog tih pretnji bi savez trebao da ih posalje u najnizi rang takmicenja pa neka preti neko drugi posle njih!!

ArtuDitu

pre 6 godina

Brodarac je prosle godine osvojio titulu u Omladinskoj ligi uz obilatu pomoc sudija i promene pravila takmicenja neposredno pred sam pocetak prvenstva koje nisu odgovarale timovima koji su davali reprezentativce za mladje selekcije (novo pravilo je onemogucavalo odlaganje prvenstvenih utakmica zbog reprezentativnih obaveza igraca sto je pre bilo moguce). Proslogodisnje Omladinsko prvenstvo bilo je neregularnije od Super lige.
Ove godine se u Super ligu gura jedan drugoligas koji bi potom trebalo da se fuzionise sa jednim drugim klubom. Videcemo da li ce se ostvariti taj plan.

Sadio mane

pre 6 godina

fudbal je kod nas davno mrtav i ne znam cemu kukanje dok se ne promeni uprava dok se ne kazne klubovi bice ovako stalno samo zabataliti i cekati prave ljude koji ce uvesti pravdu do tada pozdrav....

веверица

pre 6 godina

све би било о.к. али ће следећи пут њима да поклоне пенал и онда ће они да буду срећни и ћуте... ово очигледно непоштење и неспортско понашање може да постоји само јер сви учествују у томе. кмечање за циљ има једино да себи испросе још који пенал, картон исл. да су сви поштени, решио би се проблем за месец дана ... као би толе проблем. и пре и после толета је исто све било и јесте.
овако раднички покраду против партизана, па они прете и кмече, па им врсте против чуке, па они кукају по новинама, па онда њима врате против неке војводине и тако у круг. тако иде тај систем и сви они учествују у томе, јер другачије не знају.

01010101

pre 6 godina

Gledao sam pregled, nista sporno, radnicki je bio bolji, mnogo vise prilika. Crveni zasluzen, direktna namera da obori igraca u kontri, a lopta barem 2 metra ispred. Za penal se ne vidi najbolje jer je kamera daleko. Ne znam sto se ljudi cude greskama, pa na svakoj utakmici u svim ligama bude neka greska. A nakon drugog primljenog gola sto ste seli, sramota, sta bi bilo da sve ekipe tako rade kad im nesto nije po volji..

Rad

pre 6 godina

To vam je naša liga, ove godine nije bilo više od 5 utakmica da su Radnički i Zvezda odigrali pošteno. Kokeza povlači neke poteze ili daj ostavku.

Stef

pre 6 godina

Kako ste bre smorili sa tim kukanjem oko sudija, smučilo mi se više od ovakvih vesti. Sudije greše, naviknite se. Zamislite da u premijer ligi tako klubovi prete nekim istupanjem ili bojkotom, a objektivno gledano tamo sudjenje nije ništa bolje nego kod nas. Samo kmečite, posle svakog izgubljenog meča svaka ekipa plače i krivi sudije i nikog/ništa više. Stidite se.

konstatacija

pre 6 godina

Problem je sto bi svaki region da se pojavi u Evropi.Nekome smeta tri kluba iz Beograda.U Nis i juznu Srbiju se ulaze sakom i kapom.Neko tako hoce.Zasto se gura radnicki. Zasto se gura Dinamo iz Vranja da udje u super ligu.Zasto u Engleskoj ne smeta nikom sto London ima sedam premijer ligasa a osmi Fulam se bori da udje

HanSolo

pre 6 godina

Sve timove koji prete treba kao kaznu IZBACITI iz JSL na jednu sezonu.. Ni jedan klub ne može biti veći od šampionata.. Prosto ko pasulj.. Jedino kod nas u celoj evropi se ovako bahato i dečije ponaša prema sudijama.. Postali smo odvratni..

Istina

pre 6 godina

Ako cemo realno da sagledamo prilike u nasem fudbalu,posle partizana,sudije su najvise pomagale Radnickom iz Nisa ove sezone ali na ovoj utakmici protiv Cukarickog je apsolutno svaka odluka na svom mestu.Penal je postojao nakon povlacenja s ledja i to je automatski zuti karton a posto je tom igracu drugi,sledi crveni.Puskaricev start s ledja,dok je igrac Radnickog u kontri je bio za zatvor a crveni je samo olaksavajuca okolnost.Golovi vise nego regularni,kod drugog je kriv golman a treci ne bi odbranila ni dva golmana.Tako da ne vidim gde su osteceni,osim ako zele da podignu prasinu na dosadasnji deo prvenstva.

#budczv logika

pre 6 godina

Imali su još 10 minuta od trećeg gola Radničkog do kraja utakmice. Je l' ih sudija sprečio da ne daju gol? Niko im nije kriv.
Dokle god zbog navijačke ostrašćenosti ovako "rezonujemo" u svim sportovima će biti sve gore i gore.

Цар

pre 6 godina

Нико не спомиње криминално суђење на мечу Јавор - Раднички 1:3 када је досуђено два у најмању руку непостојећа пенала за нишлије. Целе сезоне имају протекцију. Па у Нишу против Вождовца...

bp

pre 6 godina

@01010101
Jel to binarni kod za "ja sam bot i time se dicim"??? ili bas radis u Radnickom iz Nisa.
Penal veze sa mozgom nema. Zato su i posedali. A svako kolo se vama svira po jedan takav penal.
Zato vas niko ni ne gleda.

Nele

pre 6 godina

"Gledao sam pregled, nista sporno, radnicki je bio bolji, mnogo vise prilika. Crveni zasluzen, direktna namera da obori igraca u kontri, a lopta barem 2 metra ispred. Za penal se ne vidi najbolje jer je kamera daleko. Ne znam sto se ljudi cude greskama, pa na svakoj utakmici u svim ligama bude neka greska. A nakon drugog primljenog gola sto ste seli, sramota, sta bi bilo da sve ekipe tako rade kad im nesto nije po volji..
01010101"
Mozda tebi nista sporno posto se ocito vrlo rzumes u fudbalska pravila. Ali cu pretpostaviti da je to jedini razlog pa da ti objasnim. Igrac Radnickog nije u gol sansi a ni igrac koji ga rusi nije poslednji igrac odbrane. Sudija po PRAVILIMA FUDBALSKE IGRE moze odbrambenom igracu da pokaze NAJVISE zuti karton. U pravilima su jasno navedeni uslovi za crveni karton. Ovaj prekrsaj nije ni blizu da ispuni bilo koji od tih uslova. U prevodu, igrac ima pravo da faulira protivnickog igraca koji nije u 100% sansi i nije poslednji igrac odbrane. Pod uslovom da mu cilj nije da povredi protivnickog igraca, maksimum koji sudija moze da izrekne je zuti karton.
Penal, mozda za tebe kamera nije dobro postavljena, onda poslusaj 99.9% ljudi za koje jeste i koji tvrde da nije bilo penala. Ovo nije Zvezda-Partizan pa da smo navijacki obojeni. Vrlo smo realni da sudija nije ostetio nego pokrao Cukaricki.
Ovaj penal za Brodarac, doziveo sam transfer blama kad sam video sta je sudija svirao. Garantujem da trener Brodarca ovo ne bi svirao, sramota..

NS

pre 6 godina

Ugasiti fudbal na 10 godina pod hitno. Kakav Radnicki ,Toncev hoce u Evropu da bi se sepurio po selu kako je on odveo klub u Evropu a ispasce u prvom kolu sigurno

Granota

pre 6 godina

Navijač sam Radničkog ali, pošteno, nit je bio crveni (žuti da jer je faul podao i pokvaren), a mislim da nije bilo penala (ali ne bih smeo da se zakunem sa jednom jedinom kamerom). Za Radnički se ne navija, navlači se, a to nije isto. Meni je u svakom slučaju, ogavno. Ipak, realno, Radnićki je pored svih tih stvari bio bolji u ovom meču.

drogba

pre 6 godina

Imali su još 10 minuta od trećeg gola Radničkog do kraja utakmice. Je l' ih sudija sprečio da ne daju gol? Niko im nije kriv. 
Dokle god zbog navijačke ostrašćenosti ovako "rezonujemo" u svim sportovima će biti sve gore i gore.
(#budczv logika, 16. april 2018 13:33)


Podržavas ovakav način takmičenja jer je to jedini način da tvoj klub osvoji titulu, prošle godine ste izgubili nameštenu titulu, i verovatno se to vise ne sme ponoviti.

dex

pre 6 godina

@stop politici

Ali ta ideja navijaca Partizana da su oni neko olicenje postenja i da su zrtve... Klub koji kroz istoriju uvek ima neke problematicne utakmice i desavanja. Klub koji vrlo ocito igra sumnjive utakmice, klub koji je u jednom trenutku ima sest potpredsednika koji su isto vreme bili predsednici svojih klubova... Klub ciji protivnici konstantno dobijaju crvene kartone i neke sumanute penale. E kad mi se oni zale...

ciganstura

pre 6 godina

Vrše pritisak na sudijsku organizaciju uoči kup utakmica sa Partizanom.
(Grobarchina, 16. april 2018 12:59)
Pa naravno da vrse kad znaju da ce u kupu imati "objektivno jer sezona se spasti mora" sudjenje, bas kao Zvezda u finalnoj seriji ABA lige.

Jones

pre 6 godina

I posle se pitaju zašto nema navijača na stadionu, pre početka šampionata se znalo ko osvaja, ko ide u evropu,a ko ispada...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda i radnički, 16. april 2018 13:07)
Slazes se za ovaj deo da se znalo da ce Zvezda biti prva. Kad sam video letos kako igramo u Evropi i kakav je sistem napravio Milojevic, nisam imao sumnju da cemo osvojiti. I to nije bilo samo to leto, vec su odlicne partije nastavljene i kasnije. Arsenal na svom stadionu jedino nije dao gol Sitiju i Zvezdi. Malo je falilo da izbacimo i CSKA. Sjajna sezona fudbalera Zvezde, dugo se u ovoj ligi nije pojavio tako kvalitetan tim predvodjen sjajnim trenerom. Cak smo mnogo bolji nego i u prvoj sezoni Grofa Bozovica, iako smo tad napravili rekordnu razliku u broju bodova, 32 cini mi se u jednom trenutku.

Beogradjani, problem?

pre 6 godina

Beogradjani, kada se jednom u istoriji Srpskog sporta zakuvalo kod vas onda je odmah problem? A godinama unazad ostajete nemi na namestanja vasih omiljenih klubova? Jel ja to primecujem cak i po navijanju ljudi sa tribina da smo mi ljudi iz unutasnjosti za vas postali obicni "provincijalci"? Izvinite, ali da ste iole u proslosti bili posteni i objektivni, onda bih razumeo i ovakve komentare i kritike, u suprotnom, pokrijte se usima, vrsite Beogradizaciju svega i svacega, mi smo prosti, jadni, nepismeni...

dux

pre 6 godina

Gledao utakmicu,Radnički bolji tim evidentno. Penal sporan,u neko drugo vreme sigurno ga nebi dosudio Radničkom,mada je bilo povlačenja. Crveni, Lalatović da je sudio morao bi da ga da. sve u svemu tandara broć...

Milos

pre 6 godina

I kao svaki put, od toga nece biti nista! Istupali su ranije i Novi Pazar, i Spartak Su, i Radnicki Nis...Tj samo pretili istupanjem! A da je nesto u Srb normalno,kao sto nije, samo zbog tih pretnji bi savez trebao da ih posalje u najnizi rang takmicenja pa neka preti neko drugi posle njih!!

Maksa zvezdas

pre 6 godina

Osim Partizana nema pravo niko da se žali jer niko od klubova nije glasao za Var tehnologiju i strane sudije tako da...
(Ns, 16. april 2018 15:38)

Var tehnologiju nemaju englezi, spanci, francuzi i vecina evrope i sveta.Za Var tehnologiju je na svakom terenu id Subotice do Surdulice potrebno cetiri kamere sa reportaznim kolima.A tereni su nam ko pasnjaci.Var tehnologija se ne uvodi na pola prvenstva.Samo je Partizan trazio strane sudije.Kakva bi mi drzava bili kada bi stranci sudili

zvezda i radnički

pre 6 godina

I posle se pitaju zašto nema navijača na stadionu, pre početka šampionata se znalo ko osvaja, ko ide u evropu,a ko ispada...

klop

pre 6 godina

Pa čekaj, zar nije Lalatović pre par dana rekao da je suđenje ipak super i da je sve okej? Sad su pali sa trećeg mesta i odmah cmizdre hahahah

Lin

pre 6 godina

Problem je sto bi svaki region da se pojavi u Evropi.Nekome smeta tri kluba iz Beograda.U Nis i juznu Srbiju se ulaze sakom i kapom.Neko tako hoce.Zasto se gura radnicki. Zasto se gura Dinamo iz Vranja da udje u super ligu.Zasto u Engleskoj ne smeta nikom sto London ima sedam premijer ligasa a osmi Fulam se bori da udje
(konstatacija, 16. april 2018 13:4

Dođi pa vidi koliko se ulaže.

Sta je ovo cirkus

pre 6 godina

Pogledao sam sve situacije i moje je misljenje da je penal bio. Crveni je prestrog. Drugi je kriminalan start za crveni jer se neoprezno startuje na nogu igraca. Tako bi prosli i u Evropi ali tamo niko ne sme da zaplace. E sad cela halabuka zbog jednog crvenog govori da je u toku pokusaj pritiska na ligu i treba im oduzeti bodove sa opomenom zbog pokusaja prekida utakmice. Ako hoce da izadju iz lige eno im 3-4 liga pa nek igraju tamo.

hakhba

pre 6 godina

Ovi sto napadaju Cukaricki, morali bi da znaju da je to jedini privatni klub u SL. Covek vlasnik ni ne zivi ovde i on i da se povuce ne gubi nista.

Dare

pre 6 godina

Ee smesno mi je vise ovo kao pretimo izlaskom iz lige. Na kraju svi igraju, niko ne izlazi iz lige.Tresla se gora, rodi se mis.Nista od toga, reci ce u Cukarickom kako nisu zadovoljni sudjenjem, ali kako ostaju u ligi, jer to je njihov interes. a kao izlaskom bi samo pomogli i ucinili ono sto drugi zele.Jasno je svima da ostahu i da nece igrati sa omladincima.

dux

pre 6 godina

Nele,prijatelju, ni ti baš ne stojiš najbolje sa pravilima ove igre. Da li zaista želiš da kažeš da ono nije bio start za crveni? Zna se šta je profesionalni faul, ono to nije, ono je bilo klasično kršenje nogu iz nemoći. A i propustio si da pomeneš još jedan faul pre crvenog,uz desnu aut liniju gde igrač ni žuti nije dobio a start je bio za zatvor. I da,evidentno je da sudije ove godine navlače za Radnički,ali to navlačenje je smešno u odnosu na suđenje koje je imao Čukarički, Vojvodina i blizanci prethodnih sezona,mali objektivnosti nikom ne škodi. Usput, ni meni se ne sviđa mnogo toga u ovoj ligi,ali ona tako funkcioniše već decenijama. Realno ni Vojvodina ni Čukarički ni jedne od prethodnih sezona ne bi izašli u Evropu bez istog ovakvog suđenja,zato oladite malo.

018

pre 6 godina

e pa i ja da dozivim ovo...
godinama smo gutali ovakve stvari pa sad gutajte malo i vi a mi se smejemo i gledamo penale
hihihi....
kakva zemlja takav i fudbal al malo i za nas sada...

slučajni prolaznik

pre 6 godina

Ne razumem ovaj cirkus Čukaričkog.
Em ih Nišlije nadigrale, em tkz. sporne odluke nisu sporne.
Zasto vas toliko mrzi da pregledate snimak.
Mene vise interesuje da li ce Zvezda i Partizan biti kaznjeni za onaj haos na stadionu?

Bane17

pre 6 godina

Sramota od Santrača da dosudi prekršaj a kamo li za najstrožu kaznu na utakmici Brodarac - Rad... Dečko pokušao neke makazice i pao niko ga dotakao...

A mora neka ekipa vam BG u evropsko takmičenje pa ispašta "privatni" klub gde se ne tale velike zverke...
Sve što vredi u zemlji se sistemarski uništava... I to je u svemu ne samo u sportu.

Niko i Ništa

pre 6 godina

Drugi crveni za Čuku čist. E sad, zašto se jednak kriterijum ne koristi u istoj utakmici, a tek u celom prvenstvu, to je naša realnost. Prvi crveni, tačnije drugi zuti => crveni, neopravdan! Instrukcije kažu, uz kazneni udarac dodeljuje se javna opomena ako je napadač ostvario kretanju KA GOLU! Napadač Radničkog se kretao od gola.
Malo više treninga sudija, mnogo više kontrole suđenja, pa i sanocionisanja lošeg suđenja, i mnogo mnogo mnogo više rada na isticanju autoriteta i autonomije sudskog zvanja, možda nekad i bude regularno.

treća liga baš nas briga

pre 6 godina

srpski fudbal je mrtav odavno,Radnicki je tad igrao 3 ligu dok ste vi ubijali fudbal i pravili neki vas sistem,Radnicki se sad samo prilagodio tom vasem sistemu,u cemu je problem? izadjite iz lige.

Nikola

pre 6 godina

Podržavas ovakav način takmičenja jer je to jedini način da tvoj klub osvoji titulu, prošle godine ste izgubili nameštenu titulu, i verovatno se to vise ne sme ponoviti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (drogba, 16. april 2018 13:43)

Ne razumem bas ovaj tvoj komentar. Hoces da kazes da je Partizan bio Tako dobar da je bio jaci od sistema i drzave? Smesan si decko.

SudijaDredd

pre 6 godina

@Nele
Reklo bi se da ti nisi bas najbolje upucen u fudbalska pravila.Start sa ledja, bez zelje da se dodje do lopte nego namera da se protivnik faulira je crveni karton a zbog zestine starta ovo spada i u ozbiljan(nasilan) prekrsaj koji se takodje sankcionise crvenim kartonom.Dakle ovo su 2 a ne jedan crveni karton. Penal,ako je i postojao (a mislim da nije) je preostro dosudjen i sigurno nije trebalo da se igrac dodatno kazni i (drugim) zutim kartonom (to pravilo je odavno izmenjeno).Sudija je propustio da pokaze i crveni karton igracu Radnickog kada je u kaznenom prostoru Cukarickog namerno, laktom, udario protivnika u lice (pocetak snimka). Pozdrav od fudbalskog sudije.

TimCahiLL

pre 6 godina

Први не волим што је Раднички преузео Тончев и не падам у еуфорију чак и да се избори Европа,јер мислим да ћемо због њега и остатка управе,на крају доживети судбину ОФК Београда,нема ту ни озбиљног плана,ни озбиљне приче да Раднички постане заиста јак клуб у сваком погледу.Цео наш фудбал је нажалост годинама тежак муљ,где користи има само пар десетина људи,који воде клубове.Гледао сам сваку утакмицу Радничког,кад смо се враћали од треће лиге до највишег ранга,а откад је отишао господин Раставац нисам гледао на стадиону нити једну утакмицу.Што се тиче утакмице са Чукаричким,гледајући извештај,по мени,споран је пенал,који рекао бих да ипак није био,а што се тиче црвеног Пушкарићу,апсолутно заслужено.Неко овде рече није била гол шанса,није био последњи играч одбране,какве то везе има,када је старт био дивљачки са намером да се удари (повреди) Павков.

Milos

pre 6 godina

Ovaj start je za dva crvena,podseca na Pepea iz Murinjovih dana. Penal pre toga prestrogo dosudjen. Jel istina ovo sto Lalatovic kaze da je dosudjeno 20 penala za Radnicki? Prosto nemoguce,10 je previse u jednoj sezoni.

Grdoje

pre 6 godina

Nesto ne vidim da je Cuka napadao dok su bili kpl. Stavise, Radnicki je imao nekoliko dobrih sansi.
Penal je degute komentarisati zbog ugla kamere a zuti uz penal je vec stvar koju sudija nije smeo sebi, pre svega, da dozvoli. Cak i ako je hteo da navlaci, vidi se da nema stila i zato bi mu bolje bilo da kopa po njivama, vise ce zaraditi.
Nakon toga voda u usima Cuke, sta god da je sudija svirao bilo bi docekano na noz.
Sve u svemu, sudija diletant, Radnicki bolji a vlasnik Cuke bi pre trebalo da razmisli o promeni kompletnog strucnog staba nego o gasenju kluba.

веверица

pre 6 godina

све би било о.к. али ће следећи пут њима да поклоне пенал и онда ће они да буду срећни и ћуте... ово очигледно непоштење и неспортско понашање може да постоји само јер сви учествују у томе. кмечање за циљ има једино да себи испросе још који пенал, картон исл. да су сви поштени, решио би се проблем за месец дана ... као би толе проблем. и пре и после толета је исто све било и јесте.
овако раднички покраду против партизана, па они прете и кмече, па им врсте против чуке, па они кукају по новинама, па онда њима врате против неке војводине и тако у круг. тако иде тај систем и сви они учествују у томе, јер другачије не знају.

Boban

pre 6 godina

bas me cudi.Kako moze nesto da funkcionise sa politicarima i ljudima koji sve rade sto niko drugi ne radi.Zamislite kad u 5 -oj ligi se skupljaju pare da se daju sudiji za prvo mesto ili opstanak.Zamislite da klubovi igraju bez omlsadinskogpogona 3 i 4 -tu ligu.Odakle da napravis igraca.Iz Beograda?Pa kako kad u 7-oj godini zivota nose tel. od 1000€,kad idu u privatne skole ili u pratnji telohranitelja.To su deca predsednika opstina,klubova,estrade,i ja koji to zna treba da ucim moje dete postenju ,prijateljstvu ,ferpleju i svim pozitivnom stvarima,a sutra osvane u novinama sumnja da li je validna diploma bivseg predsednika drzave ili ministra policije. Treba nam 15-20 god. da to vratimo na svoje mesto.

Sadio mane

pre 6 godina

fudbal je kod nas davno mrtav i ne znam cemu kukanje dok se ne promeni uprava dok se ne kazne klubovi bice ovako stalno samo zabataliti i cekati prave ljude koji ce uvesti pravdu do tada pozdrav....

ArtuDitu

pre 6 godina

Brodarac je prosle godine osvojio titulu u Omladinskoj ligi uz obilatu pomoc sudija i promene pravila takmicenja neposredno pred sam pocetak prvenstva koje nisu odgovarale timovima koji su davali reprezentativce za mladje selekcije (novo pravilo je onemogucavalo odlaganje prvenstvenih utakmica zbog reprezentativnih obaveza igraca sto je pre bilo moguce). Proslogodisnje Omladinsko prvenstvo bilo je neregularnije od Super lige.
Ove godine se u Super ligu gura jedan drugoligas koji bi potom trebalo da se fuzionise sa jednim drugim klubom. Videcemo da li ce se ostvariti taj plan.