Ponedeljak, 16.04.2018.

10:40

Da li je Kavaj Lenard odigrao svoj poslednji meč za Sparse?

I dalje traje neizvesnost u vezi sa povratkom Kavaja Lenarda na parket, poslednje informacije kažu da je zvezda San Antonio Sparsa završila sezonu.

Izvor: AK

Da li je Kavaj Lenard odigrao svoj poslednji meè za Sparse? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Kosarka fan

pre 6 godina

@Bratkopamcenje mu kratko vrhunski troluje. Majstor! Onako kaze par pametnih stvari da te navuce pa onda zavuce zezcu trol glupost. Ko se prima svaka mu cast :)
Meni je svakako uvek zabavno da vidim sta ce novo da namerno lupi :)

Burek

pre 6 godina

Dzabe sto si 364 dana dobar ako nisi i 365. Svi ce te pljuvati zbog tog jednog dana. To govori o njima a ne o tebi. Sitne i nezahvalne duse. Decko da se nije povredio igrao bi, prosto kao pasulj. I izjavio je da ce se vratiti kada bude bio 100% zdrav. Ne zeli da ga bodu blokatorima i da izaziva ponovo povredu. Mozda nije fer prema saigracima i Popu ali on je njih zaduzio koliko je vukao San Antonio poslednjih godina a ne oni njega. A uostalom, Amerika je to, svi gledaju interes. A u njegovom je interesu da bude 100% zdrav i da potpise maksimalni ugovor

Powerslave

pre 6 godina

Ovde izgleda samo Bog zna šta se desilo.
Saigrači mu ne veruju više, Parker reče da je njegova povreda bila 100x gora (između redova - Kavaj je mekan, kukavica, folirant itd), Manu kaže kako se on, što se njega tiče, neće ni vraćati do kraja sezone (možda može da se tumači kao i vraćati uopšte). Popovič uvek nekako procedi da on nema pojma i da treba pitati "tim oko Kavaja, a ne njega".

Ne deluje mi da su pare razlog, bar oni tamo imaju novca, a ni Lenard ne deluje kao neki naložen lik, mada opet, ko zna, nije da ga poznajem lično, možda utisak vara. Ne verujem ni da se baš toliko naljutio ako je medicinski tim Sparsa pogrešno procenio povredu da više ne želi da igra za njih.

Biće pre da neki njihov interni dogovor nije ispoštovan, možda su ga izigrali nešto.
Sparsi su matora ekipa, uz dužno poštovanje, ali ne može se juriti titula sa Gasolom, Parkerom i Đinobilijem kao igračima sa solidnom minutažom.
Oldridž proigrao tek nakon što je potpisao nov ugovor. Ovi igrači što su i mlađi pitanje je koliko njih je šampionski materijal (mada kod Popa svako može da bude šampionski materijal). Možda je tražio podmlađivanje ekipe, ali realno, ne vidim šta to kome Sparsi kome mogu da daju osim starih, isluženih igrača i nisko rangiranih pikova.

Sparsi su u PO već 21 godinu uzastopno, ali nekako se čini da im rebuilding nikad nije bio bliže (što ne znači da će do njega doći).

sjajan decko sve pare...

pre 6 godina

Ocito je doslo do svadje izmedju celnika kluba i Leonarda. Novac je u pitanju, kao i uvek. Mi imamo drugacije standarde nego ameri, koji gledaju sve kroz novac. Ni Leonard nije izuzetak i odlucio je da vise ne igra za Spurse. Povredu je iskoristio kao paravan, ali ono sto je neshvatljivo je klub San Antonio.
Mozda deluje kao da je San Antonio uvek u senci, miran klub, ali to je samo maska. Spurse su jedan od najmocnijih klubova danasnjice, i gaze preko svega da dodju do titule. Zmija u svlacionici, ugasena klima, Bruce Bowen i upravo sada, sapunica sa K.Leonardom sto je nesto nezapamceno u NBA.
Zamislite da Lebron, Durant najednom prestanu da igraju, a saopstenje kluba bude kao kod Spurse-prica za malu decu. Mediji bi poludeli, razapeli bi i klub i igraca.
Koliko su Spurse mocni govori reakcija lige i medija u ovoj situaciji. Skoro je nema. Kako je to moguce? Kakva je to misteriozna povreda?
Naravno, Leonard se nece vracati. Koliko mu je stalo do kluba i saigraca pokazao je svojim "prisustvom" na utakmici sinoc.
Ne znam po cemu ljudi zakljucuju da je Leonard dobrica, to sto je drugaciji ne znaci da je dobar. Da je toliko dobar ostao bi on i za 50mil na 5god, kad toliko voli kosarku i klub. Izgleda da se njegova dobrota zavrsava tamo gde pocinju cifre sa 6 nula.

Aleksej

pre 6 godina

"Među njima su Los Anđeles Klipersi našeg Miloša Teodosića koji su spremni da ponude Popoviču dva draft pika i igrača po izboru."Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina. Samo smesno mi zvuci da Seltiksi i Klipersi mogu Kahwiju da ispune finansijske zahteve koje trazi a Sparsi kao mnogo veci i bolji klub od te 2 fransize, ne moze to da ponudi. Ovo je kao kad bi Levante i Dzirona mogli da ispune uslove koje Inijesta trazi a Barsa ne, e tako ovo izgleda.
(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11:07)Kakvo nepoznavanje stvari.

GuGa

pre 6 godina

Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina.
(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11


Jedini problem bi mogla da bude cinjenica da Blejk Grifin zadnjih par meseci nije vise igrac Klipersa

Lomi

pre 6 godina

Za ovo se zna od ranije, navodno je ljekarski tim San Antonia mu pogorsao povredu prosle godine, pa je sam isao na lijecenje u Njujork I nakon toga je prelomio da za SA nece vise igrati. Steta za proslu sezonu, do njegove povrede od strane gruzijskog mesara, SA je drao GSW I ko zna kako bi taj mec bio zavrsen. Na kraju je bila metla. No dobro, ove godine osvaja Hjuston, nece se Durent nakupiti prstenja koliko je mislio.

Why not

pre 6 godina

Kawhi je pre svega skromna osoba, i dalje vozi kola iz proslog veka, i stalno leto provodi kuci, ne pravi show i nije primadona. Pre svega ovde se radi o suvisnim nagadjanjima i suvisnim zakljuccima, ako je Kawhi resio da tretira dobro tu svoju povredu i vrati se sledece sezone za sparse to je sasvim u redu. Mislim ako je Fultz pauzirao skoro celu sezonu zbog navodno povrede, moze i Kawhi. Napravila se prasina bezveze, naravno da klub zna gde je i sta radi i kako to ide samo sto Pop nikad nista medijima ne otkriva osim kada ga pitaju za misljenje o Trampu. Ovo je profesionalni sport i niko se ne ljuti na Kawhia, jos neki trebaju biti srecni poput Geja, Grina, Andersona sto su se naigrali pistenog basketa i ovaj zadnji sto se nadobijao iskustva.

anonymous

pre 6 godina

Ne znam sta je ovde prava istina, ali za mene je Kavaj Lenard, uz Lebrona najbolji igrac u NBA, i ono zbog cega ga gotivim mnogo vise od drugih, pa i samog Lebrona, jeste sto ga ne forsiraju mediji, navijaci, on ne pravi grimase, nema neke glupe rituale i slicno, a igra kao zver...

BrO

pre 6 godina

"Zivi bili,pa videli"-Ono kad o necemu poj'ma nemas,a zelis da ostavis utisak da znas.Primer:
-Ma los je golman Mesi,ako nalete na Brazil ima Durent da mu zabije 3 komada kroz noge-zivi bili pa videli.

petarczv

pre 6 godina

Jedan od mojih omiljenih igraca, sta se desava niko ne zna ali ako je zaista u pitanju novac nek ide gde hice posto ne postoji idealnina sredina od sparsa za njega... Iako je kawhi poznat kao miran i povucen momak te cuvene "crew" ili ti ekipe llazni prijatelji koji savetuju svoje uspesne drugare sta da rade, ako je potpao pod njihov uticaj zavrsio je karijeru... Ali sacekajmo da vidimo sta ce se desiti...

RoleR

pre 6 godina

Pa sta NBA misli,da je Lenard kao svaka druga nba-luda!? Ovaj covek je iznad tog nivoa. Povredjen sam,necu da igram I tacka! Ma neka je Parkerova povreda I 100 puta bila gora,ja san povredjen necu da igram dok se 100 posto ne oporavim! Ljudi,zivot se nastavlja I kada se zavrsi karijera,valja taj deo zivota proziveti bez bolova u zglobovima,ledjima... Kandza me odusevljava od prvog dana kada se pojavio u NBA,ne znam da li vise kao covek,ili kao kosarkas. Moj duboki naklon za coveka koji igra basket zato sto to voli,a ne da bi bio cirkuzant koji ugadja gospodi sa tribina (i gospodi kraj tastatura).

bla

pre 6 godina

Mamuze i Popovic prosto ovo nece vise trpeti.Lekari iz Mamuza su odobrili da se covek vrati na teren pre 4 meseca jos.On tvrdi da i dalje ima bolove i odlazi da se leci u NJ.Bez obzira sto je u top 5 igraca lige kada je zdrav,nema sanse da mu daju 220 miliona.Od kad mu je stric postao menadzer cudne poteze vuce.Odlazi 100% iz tima.
(ivan78bg, 16. april 2018 11:44)

niko sem njega ne zna kako se oseca, a i pametno je da ima svoj lekarski tim. timski lekari, kao sto ime sugerise, rade za organizaciju i interesi organizacije su ispred interesa igraca. tomas je prosle godine dobio zeleno svetlo od lekarskog tima bostona i posle ispadne da nije smeo da igra. njega su trejdovali, sto znaci da je ostao bez dosta para, a lekare otpustili. koliko je vremena izgubio ove godine i na kraju je imao i operaciju.
Leonard ima 26 godina i verovatno moze da igra jos 8 godina sto su dva ugovora. cak je i u interesu sparsa da se potpuno oporavi posto im buducnost zavisi od njega.
sto se trejda tice mislim da je boston u najboljoj poziciji posto imaju bas dosta da ponude. isto ako bi mogli davisa in pelikansa da dobiju pop bi sigurno uzeo bar jednu titulu u narednih par godina.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Ja bih Kahwija trejdovao za Serza Ibaku ili Vestbruka mada dopada mi se i kako Iguadala igra. Ionako Leonard igra sve losije, zbog njega smo izgubili od Voriorsa a primera radi jedna Filadelfija ih pobedi, blam je izgubiti od Seventisiksersa koji zrtvuju rezultate da bi izvlacili prve pikove jer prvi biraju kao poslednja ekipa lige. Neigranje / trejd Leonarda se nece primetiti jer su tu provereni igraci Pol Gasol Gej, Marej, Dzinobili, Parker, Bertans i Lovernj.

strucanjak

pre 6 godina

Spursi da ga tuze za odstetu. uzima ladno milione a lik uopce nije sa timom. Ako ga vec oni placaju i ako je povredjen treba da bude sa ekipom. Jasno je od onog sastanka igraca s njim koji se " nije desio" da je on u Spursima bivsi

mairondrake

pre 6 godina

Kako mi je drago zbog ovih pripadnika SA sekte...Jeste, treba da igra u najboljim godinama u domu za penzionere...Covek ide negde gde moze da se bori za titulu. Ako ne to, onda da uzme max ugovor. Ovako u SA nema.ni jedno ni drugo.

ivan78bg

pre 6 godina

Mamuze i Popovic prosto ovo nece vise trpeti.Lekari iz Mamuza su odobrili da se covek vrati na teren pre 4 meseca jos.On tvrdi da i dalje ima bolove i odlazi da se leci u NJ.Bez obzira sto je u top 5 igraca lige kada je zdrav,nema sanse da mu daju 220 miliona.Od kad mu je stric postao menadzer cudne poteze vuce.Odlazi 100% iz tima.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

"Među njima su Los Anđeles Klipersi našeg Miloša Teodosića koji su spremni da ponude Popoviču dva draft pika i igrača po izboru."
Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina. Samo smesno mi zvuci da Seltiksi i Klipersi mogu Kahwiju da ispune finansijske zahteve koje trazi a Sparsi kao mnogo veci i bolji klub od te 2 fransize, ne moze to da ponudi. Ovo je kao kad bi Levante i Dzirona mogli da ispune uslove koje Inijesta trazi a Barsa ne, e tako ovo izgleda.

brm

pre 6 godina

Mislim da ovde nije sve crno i belo kao što ovako izgleda. Ne znam šta Kavai dobija da zdrav ne igra? Više mi liči da je prekršen neki interni dogovor (možda oko rebuildinga) koji je postignut kada je Kavai potpisao prethodni ugovor za 17 mil. po sezoni (već tada je mogao da uzme maksimalan, jer su ga svi hteli).

Ako neko misli da je Kavai nezahvalan jer je eto od njega Pop napravio igrača...pa nije Kavai ništa dobio na poklon, a i vratio je to sve titulom gde je bio MVP finala i dva puta defanzivni igrač lige. Držao je konce u San Antoniju kad niko nije igrao, čak i dok se Oldridž do ove sezone vukao po terenu kao neki amater. Bukvalno je sezonama iz sebe "one man team". Verovatno se čovek pita da li je realno da se on odrekne miliona, a oni njega za 3-4 godine okruže isluženim Parkerom i Đinobilijem, kao i Petijem Milsom koji u 90% nba timova ne bi igrao prvu petorku. Dok je Oldridžu tek ove sezone počela da se igra košarka.

Aladian1990 08 11

pre 6 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11:07)
Sparsi veci klub od Bostona?
Blage veze ti nemas o NBA-ju, ili si neki klinac.

drvobradi

pre 6 godina

@Petar
Naravno da ne znaju. Otprilike kao da radis u drzavnoj firmi i uzmes bolovanje preko veze, samo sto umesto 70% njega placaju 100%.

Joca S

pre 6 godina

U prostorijama kluba postoji tabla sa dve kolone imena kosarkasa, jedna je "spurs" a druga "non spurs". Mislim da je Lenard već prebačen na ovu drugu.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kavai Lenard je jedna primadona, niko ne smije to da konstatuje.
Cim je obezbijedio svoje mjesto u NBA i pare, krenulo je konstantno neigranje.
Mislite li da su spremni svi ovi igracu sto su se vratili za PO? Batler, Brogdan...? Nisu, imaju probleme, bolove, ali PO je PO.

aloBre

pre 6 godina

Nije mi jasno sta se desava ovde. Kavai ne deluje kao neki nalozeni klinac, prosto mi je neverovatno da namerno nece da igra. Citao sam da je skroman lik, cutljiv, da mu je radna etika savrsena. Mora da postoji neki dublji razlog.

*oki

pre 6 godina

Ime je napravio kod Popa,nije lepo ni prema Sparsima ni prema Popu ni prema saigracima,ali ok,zeli da dodje do vise para u drugom timu(gradu tacnije),ali na ruzan nacin.

Petar

pre 6 godina

Kako to mislite niko ne zna, Popovic ne zna, Spursi ne znaju?? Pa ono ga placaju, naravno da sve znaju. Zar neko misli da klub placa igraca a da ovaj moze da radi sta hoce i da igra kad on hoce?

aloBre

pre 6 godina

Nije mi jasno sta se desava ovde. Kavai ne deluje kao neki nalozeni klinac, prosto mi je neverovatno da namerno nece da igra. Citao sam da je skroman lik, cutljiv, da mu je radna etika savrsena. Mora da postoji neki dublji razlog.

Petar

pre 6 godina

Kako to mislite niko ne zna, Popovic ne zna, Spursi ne znaju?? Pa ono ga placaju, naravno da sve znaju. Zar neko misli da klub placa igraca a da ovaj moze da radi sta hoce i da igra kad on hoce?

Aladian1990 08 11

pre 6 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11:07)
Sparsi veci klub od Bostona?
Blage veze ti nemas o NBA-ju, ili si neki klinac.

*oki

pre 6 godina

Ime je napravio kod Popa,nije lepo ni prema Sparsima ni prema Popu ni prema saigracima,ali ok,zeli da dodje do vise para u drugom timu(gradu tacnije),ali na ruzan nacin.

brm

pre 6 godina

Mislim da ovde nije sve crno i belo kao što ovako izgleda. Ne znam šta Kavai dobija da zdrav ne igra? Više mi liči da je prekršen neki interni dogovor (možda oko rebuildinga) koji je postignut kada je Kavai potpisao prethodni ugovor za 17 mil. po sezoni (već tada je mogao da uzme maksimalan, jer su ga svi hteli).

Ako neko misli da je Kavai nezahvalan jer je eto od njega Pop napravio igrača...pa nije Kavai ništa dobio na poklon, a i vratio je to sve titulom gde je bio MVP finala i dva puta defanzivni igrač lige. Držao je konce u San Antoniju kad niko nije igrao, čak i dok se Oldridž do ove sezone vukao po terenu kao neki amater. Bukvalno je sezonama iz sebe "one man team". Verovatno se čovek pita da li je realno da se on odrekne miliona, a oni njega za 3-4 godine okruže isluženim Parkerom i Đinobilijem, kao i Petijem Milsom koji u 90% nba timova ne bi igrao prvu petorku. Dok je Oldridžu tek ove sezone počela da se igra košarka.

GuGa

pre 6 godina

Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina.
(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11


Jedini problem bi mogla da bude cinjenica da Blejk Grifin zadnjih par meseci nije vise igrac Klipersa

anonymous

pre 6 godina

Ne znam sta je ovde prava istina, ali za mene je Kavaj Lenard, uz Lebrona najbolji igrac u NBA, i ono zbog cega ga gotivim mnogo vise od drugih, pa i samog Lebrona, jeste sto ga ne forsiraju mediji, navijaci, on ne pravi grimase, nema neke glupe rituale i slicno, a igra kao zver...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kavai Lenard je jedna primadona, niko ne smije to da konstatuje.
Cim je obezbijedio svoje mjesto u NBA i pare, krenulo je konstantno neigranje.
Mislite li da su spremni svi ovi igracu sto su se vratili za PO? Batler, Brogdan...? Nisu, imaju probleme, bolove, ali PO je PO.

ivan78bg

pre 6 godina

Mamuze i Popovic prosto ovo nece vise trpeti.Lekari iz Mamuza su odobrili da se covek vrati na teren pre 4 meseca jos.On tvrdi da i dalje ima bolove i odlazi da se leci u NJ.Bez obzira sto je u top 5 igraca lige kada je zdrav,nema sanse da mu daju 220 miliona.Od kad mu je stric postao menadzer cudne poteze vuce.Odlazi 100% iz tima.

RoleR

pre 6 godina

Pa sta NBA misli,da je Lenard kao svaka druga nba-luda!? Ovaj covek je iznad tog nivoa. Povredjen sam,necu da igram I tacka! Ma neka je Parkerova povreda I 100 puta bila gora,ja san povredjen necu da igram dok se 100 posto ne oporavim! Ljudi,zivot se nastavlja I kada se zavrsi karijera,valja taj deo zivota proziveti bez bolova u zglobovima,ledjima... Kandza me odusevljava od prvog dana kada se pojavio u NBA,ne znam da li vise kao covek,ili kao kosarkas. Moj duboki naklon za coveka koji igra basket zato sto to voli,a ne da bi bio cirkuzant koji ugadja gospodi sa tribina (i gospodi kraj tastatura).

BrO

pre 6 godina

"Zivi bili,pa videli"-Ono kad o necemu poj'ma nemas,a zelis da ostavis utisak da znas.Primer:
-Ma los je golman Mesi,ako nalete na Brazil ima Durent da mu zabije 3 komada kroz noge-zivi bili pa videli.

bla

pre 6 godina

Mamuze i Popovic prosto ovo nece vise trpeti.Lekari iz Mamuza su odobrili da se covek vrati na teren pre 4 meseca jos.On tvrdi da i dalje ima bolove i odlazi da se leci u NJ.Bez obzira sto je u top 5 igraca lige kada je zdrav,nema sanse da mu daju 220 miliona.Od kad mu je stric postao menadzer cudne poteze vuce.Odlazi 100% iz tima.
(ivan78bg, 16. april 2018 11:44)

niko sem njega ne zna kako se oseca, a i pametno je da ima svoj lekarski tim. timski lekari, kao sto ime sugerise, rade za organizaciju i interesi organizacije su ispred interesa igraca. tomas je prosle godine dobio zeleno svetlo od lekarskog tima bostona i posle ispadne da nije smeo da igra. njega su trejdovali, sto znaci da je ostao bez dosta para, a lekare otpustili. koliko je vremena izgubio ove godine i na kraju je imao i operaciju.
Leonard ima 26 godina i verovatno moze da igra jos 8 godina sto su dva ugovora. cak je i u interesu sparsa da se potpuno oporavi posto im buducnost zavisi od njega.
sto se trejda tice mislim da je boston u najboljoj poziciji posto imaju bas dosta da ponude. isto ako bi mogli davisa in pelikansa da dobiju pop bi sigurno uzeo bar jednu titulu u narednih par godina.

strucanjak

pre 6 godina

Spursi da ga tuze za odstetu. uzima ladno milione a lik uopce nije sa timom. Ako ga vec oni placaju i ako je povredjen treba da bude sa ekipom. Jasno je od onog sastanka igraca s njim koji se " nije desio" da je on u Spursima bivsi

Aleksej

pre 6 godina

"Među njima su Los Anđeles Klipersi našeg Miloša Teodosića koji su spremni da ponude Popoviču dva draft pika i igrača po izboru."Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina. Samo smesno mi zvuci da Seltiksi i Klipersi mogu Kahwiju da ispune finansijske zahteve koje trazi a Sparsi kao mnogo veci i bolji klub od te 2 fransize, ne moze to da ponudi. Ovo je kao kad bi Levante i Dzirona mogli da ispune uslove koje Inijesta trazi a Barsa ne, e tako ovo izgleda.
(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11:07)Kakvo nepoznavanje stvari.

drvobradi

pre 6 godina

@Petar
Naravno da ne znaju. Otprilike kao da radis u drzavnoj firmi i uzmes bolovanje preko veze, samo sto umesto 70% njega placaju 100%.

Joca S

pre 6 godina

U prostorijama kluba postoji tabla sa dve kolone imena kosarkasa, jedna je "spurs" a druga "non spurs". Mislim da je Lenard već prebačen na ovu drugu.

Why not

pre 6 godina

Kawhi je pre svega skromna osoba, i dalje vozi kola iz proslog veka, i stalno leto provodi kuci, ne pravi show i nije primadona. Pre svega ovde se radi o suvisnim nagadjanjima i suvisnim zakljuccima, ako je Kawhi resio da tretira dobro tu svoju povredu i vrati se sledece sezone za sparse to je sasvim u redu. Mislim ako je Fultz pauzirao skoro celu sezonu zbog navodno povrede, moze i Kawhi. Napravila se prasina bezveze, naravno da klub zna gde je i sta radi i kako to ide samo sto Pop nikad nista medijima ne otkriva osim kada ga pitaju za misljenje o Trampu. Ovo je profesionalni sport i niko se ne ljuti na Kawhia, jos neki trebaju biti srecni poput Geja, Grina, Andersona sto su se naigrali pistenog basketa i ovaj zadnji sto se nadobijao iskustva.

Lomi

pre 6 godina

Za ovo se zna od ranije, navodno je ljekarski tim San Antonia mu pogorsao povredu prosle godine, pa je sam isao na lijecenje u Njujork I nakon toga je prelomio da za SA nece vise igrati. Steta za proslu sezonu, do njegove povrede od strane gruzijskog mesara, SA je drao GSW I ko zna kako bi taj mec bio zavrsen. Na kraju je bila metla. No dobro, ove godine osvaja Hjuston, nece se Durent nakupiti prstenja koliko je mislio.

petarczv

pre 6 godina

Jedan od mojih omiljenih igraca, sta se desava niko ne zna ali ako je zaista u pitanju novac nek ide gde hice posto ne postoji idealnina sredina od sparsa za njega... Iako je kawhi poznat kao miran i povucen momak te cuvene "crew" ili ti ekipe llazni prijatelji koji savetuju svoje uspesne drugare sta da rade, ako je potpao pod njihov uticaj zavrsio je karijeru... Ali sacekajmo da vidimo sta ce se desiti...

sjajan decko sve pare...

pre 6 godina

Ocito je doslo do svadje izmedju celnika kluba i Leonarda. Novac je u pitanju, kao i uvek. Mi imamo drugacije standarde nego ameri, koji gledaju sve kroz novac. Ni Leonard nije izuzetak i odlucio je da vise ne igra za Spurse. Povredu je iskoristio kao paravan, ali ono sto je neshvatljivo je klub San Antonio.
Mozda deluje kao da je San Antonio uvek u senci, miran klub, ali to je samo maska. Spurse su jedan od najmocnijih klubova danasnjice, i gaze preko svega da dodju do titule. Zmija u svlacionici, ugasena klima, Bruce Bowen i upravo sada, sapunica sa K.Leonardom sto je nesto nezapamceno u NBA.
Zamislite da Lebron, Durant najednom prestanu da igraju, a saopstenje kluba bude kao kod Spurse-prica za malu decu. Mediji bi poludeli, razapeli bi i klub i igraca.
Koliko su Spurse mocni govori reakcija lige i medija u ovoj situaciji. Skoro je nema. Kako je to moguce? Kakva je to misteriozna povreda?
Naravno, Leonard se nece vracati. Koliko mu je stalo do kluba i saigraca pokazao je svojim "prisustvom" na utakmici sinoc.
Ne znam po cemu ljudi zakljucuju da je Leonard dobrica, to sto je drugaciji ne znaci da je dobar. Da je toliko dobar ostao bi on i za 50mil na 5god, kad toliko voli kosarku i klub. Izgleda da se njegova dobrota zavrsava tamo gde pocinju cifre sa 6 nula.

mairondrake

pre 6 godina

Kako mi je drago zbog ovih pripadnika SA sekte...Jeste, treba da igra u najboljim godinama u domu za penzionere...Covek ide negde gde moze da se bori za titulu. Ako ne to, onda da uzme max ugovor. Ovako u SA nema.ni jedno ni drugo.

Powerslave

pre 6 godina

Ovde izgleda samo Bog zna šta se desilo.
Saigrači mu ne veruju više, Parker reče da je njegova povreda bila 100x gora (između redova - Kavaj je mekan, kukavica, folirant itd), Manu kaže kako se on, što se njega tiče, neće ni vraćati do kraja sezone (možda može da se tumači kao i vraćati uopšte). Popovič uvek nekako procedi da on nema pojma i da treba pitati "tim oko Kavaja, a ne njega".

Ne deluje mi da su pare razlog, bar oni tamo imaju novca, a ni Lenard ne deluje kao neki naložen lik, mada opet, ko zna, nije da ga poznajem lično, možda utisak vara. Ne verujem ni da se baš toliko naljutio ako je medicinski tim Sparsa pogrešno procenio povredu da više ne želi da igra za njih.

Biće pre da neki njihov interni dogovor nije ispoštovan, možda su ga izigrali nešto.
Sparsi su matora ekipa, uz dužno poštovanje, ali ne može se juriti titula sa Gasolom, Parkerom i Đinobilijem kao igračima sa solidnom minutažom.
Oldridž proigrao tek nakon što je potpisao nov ugovor. Ovi igrači što su i mlađi pitanje je koliko njih je šampionski materijal (mada kod Popa svako može da bude šampionski materijal). Možda je tražio podmlađivanje ekipe, ali realno, ne vidim šta to kome Sparsi kome mogu da daju osim starih, isluženih igrača i nisko rangiranih pikova.

Sparsi su u PO već 21 godinu uzastopno, ali nekako se čini da im rebuilding nikad nije bio bliže (što ne znači da će do njega doći).

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Ja bih Kahwija trejdovao za Serza Ibaku ili Vestbruka mada dopada mi se i kako Iguadala igra. Ionako Leonard igra sve losije, zbog njega smo izgubili od Voriorsa a primera radi jedna Filadelfija ih pobedi, blam je izgubiti od Seventisiksersa koji zrtvuju rezultate da bi izvlacili prve pikove jer prvi biraju kao poslednja ekipa lige. Neigranje / trejd Leonarda se nece primetiti jer su tu provereni igraci Pol Gasol Gej, Marej, Dzinobili, Parker, Bertans i Lovernj.

Burek

pre 6 godina

Dzabe sto si 364 dana dobar ako nisi i 365. Svi ce te pljuvati zbog tog jednog dana. To govori o njima a ne o tebi. Sitne i nezahvalne duse. Decko da se nije povredio igrao bi, prosto kao pasulj. I izjavio je da ce se vratiti kada bude bio 100% zdrav. Ne zeli da ga bodu blokatorima i da izaziva ponovo povredu. Mozda nije fer prema saigracima i Popu ali on je njih zaduzio koliko je vukao San Antonio poslednjih godina a ne oni njega. A uostalom, Amerika je to, svi gledaju interes. A u njegovom je interesu da bude 100% zdrav i da potpise maksimalni ugovor

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

"Među njima su Los Anđeles Klipersi našeg Miloša Teodosića koji su spremni da ponude Popoviču dva draft pika i igrača po izboru."
Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina. Samo smesno mi zvuci da Seltiksi i Klipersi mogu Kahwiju da ispune finansijske zahteve koje trazi a Sparsi kao mnogo veci i bolji klub od te 2 fransize, ne moze to da ponudi. Ovo je kao kad bi Levante i Dzirona mogli da ispune uslove koje Inijesta trazi a Barsa ne, e tako ovo izgleda.

Kosarka fan

pre 6 godina

@Bratkopamcenje mu kratko vrhunski troluje. Majstor! Onako kaze par pametnih stvari da te navuce pa onda zavuce zezcu trol glupost. Ko se prima svaka mu cast :)
Meni je svakako uvek zabavno da vidim sta ce novo da namerno lupi :)

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Ja bih Kahwija trejdovao za Serza Ibaku ili Vestbruka mada dopada mi se i kako Iguadala igra. Ionako Leonard igra sve losije, zbog njega smo izgubili od Voriorsa a primera radi jedna Filadelfija ih pobedi, blam je izgubiti od Seventisiksersa koji zrtvuju rezultate da bi izvlacili prve pikove jer prvi biraju kao poslednja ekipa lige. Neigranje / trejd Leonarda se nece primetiti jer su tu provereni igraci Pol Gasol Gej, Marej, Dzinobili, Parker, Bertans i Lovernj.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

"Među njima su Los Anđeles Klipersi našeg Miloša Teodosića koji su spremni da ponude Popoviču dva draft pika i igrača po izboru."
Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina. Samo smesno mi zvuci da Seltiksi i Klipersi mogu Kahwiju da ispune finansijske zahteve koje trazi a Sparsi kao mnogo veci i bolji klub od te 2 fransize, ne moze to da ponudi. Ovo je kao kad bi Levante i Dzirona mogli da ispune uslove koje Inijesta trazi a Barsa ne, e tako ovo izgleda.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kavai Lenard je jedna primadona, niko ne smije to da konstatuje.
Cim je obezbijedio svoje mjesto u NBA i pare, krenulo je konstantno neigranje.
Mislite li da su spremni svi ovi igracu sto su se vratili za PO? Batler, Brogdan...? Nisu, imaju probleme, bolove, ali PO je PO.

mairondrake

pre 6 godina

Kako mi je drago zbog ovih pripadnika SA sekte...Jeste, treba da igra u najboljim godinama u domu za penzionere...Covek ide negde gde moze da se bori za titulu. Ako ne to, onda da uzme max ugovor. Ovako u SA nema.ni jedno ni drugo.

RoleR

pre 6 godina

Pa sta NBA misli,da je Lenard kao svaka druga nba-luda!? Ovaj covek je iznad tog nivoa. Povredjen sam,necu da igram I tacka! Ma neka je Parkerova povreda I 100 puta bila gora,ja san povredjen necu da igram dok se 100 posto ne oporavim! Ljudi,zivot se nastavlja I kada se zavrsi karijera,valja taj deo zivota proziveti bez bolova u zglobovima,ledjima... Kandza me odusevljava od prvog dana kada se pojavio u NBA,ne znam da li vise kao covek,ili kao kosarkas. Moj duboki naklon za coveka koji igra basket zato sto to voli,a ne da bi bio cirkuzant koji ugadja gospodi sa tribina (i gospodi kraj tastatura).

*oki

pre 6 godina

Ime je napravio kod Popa,nije lepo ni prema Sparsima ni prema Popu ni prema saigracima,ali ok,zeli da dodje do vise para u drugom timu(gradu tacnije),ali na ruzan nacin.

ivan78bg

pre 6 godina

Mamuze i Popovic prosto ovo nece vise trpeti.Lekari iz Mamuza su odobrili da se covek vrati na teren pre 4 meseca jos.On tvrdi da i dalje ima bolove i odlazi da se leci u NJ.Bez obzira sto je u top 5 igraca lige kada je zdrav,nema sanse da mu daju 220 miliona.Od kad mu je stric postao menadzer cudne poteze vuce.Odlazi 100% iz tima.

petarczv

pre 6 godina

Jedan od mojih omiljenih igraca, sta se desava niko ne zna ali ako je zaista u pitanju novac nek ide gde hice posto ne postoji idealnina sredina od sparsa za njega... Iako je kawhi poznat kao miran i povucen momak te cuvene "crew" ili ti ekipe llazni prijatelji koji savetuju svoje uspesne drugare sta da rade, ako je potpao pod njihov uticaj zavrsio je karijeru... Ali sacekajmo da vidimo sta ce se desiti...

Lomi

pre 6 godina

Za ovo se zna od ranije, navodno je ljekarski tim San Antonia mu pogorsao povredu prosle godine, pa je sam isao na lijecenje u Njujork I nakon toga je prelomio da za SA nece vise igrati. Steta za proslu sezonu, do njegove povrede od strane gruzijskog mesara, SA je drao GSW I ko zna kako bi taj mec bio zavrsen. Na kraju je bila metla. No dobro, ove godine osvaja Hjuston, nece se Durent nakupiti prstenja koliko je mislio.

brm

pre 6 godina

Mislim da ovde nije sve crno i belo kao što ovako izgleda. Ne znam šta Kavai dobija da zdrav ne igra? Više mi liči da je prekršen neki interni dogovor (možda oko rebuildinga) koji je postignut kada je Kavai potpisao prethodni ugovor za 17 mil. po sezoni (već tada je mogao da uzme maksimalan, jer su ga svi hteli).

Ako neko misli da je Kavai nezahvalan jer je eto od njega Pop napravio igrača...pa nije Kavai ništa dobio na poklon, a i vratio je to sve titulom gde je bio MVP finala i dva puta defanzivni igrač lige. Držao je konce u San Antoniju kad niko nije igrao, čak i dok se Oldridž do ove sezone vukao po terenu kao neki amater. Bukvalno je sezonama iz sebe "one man team". Verovatno se čovek pita da li je realno da se on odrekne miliona, a oni njega za 3-4 godine okruže isluženim Parkerom i Đinobilijem, kao i Petijem Milsom koji u 90% nba timova ne bi igrao prvu petorku. Dok je Oldridžu tek ove sezone počela da se igra košarka.

sjajan decko sve pare...

pre 6 godina

Ocito je doslo do svadje izmedju celnika kluba i Leonarda. Novac je u pitanju, kao i uvek. Mi imamo drugacije standarde nego ameri, koji gledaju sve kroz novac. Ni Leonard nije izuzetak i odlucio je da vise ne igra za Spurse. Povredu je iskoristio kao paravan, ali ono sto je neshvatljivo je klub San Antonio.
Mozda deluje kao da je San Antonio uvek u senci, miran klub, ali to je samo maska. Spurse su jedan od najmocnijih klubova danasnjice, i gaze preko svega da dodju do titule. Zmija u svlacionici, ugasena klima, Bruce Bowen i upravo sada, sapunica sa K.Leonardom sto je nesto nezapamceno u NBA.
Zamislite da Lebron, Durant najednom prestanu da igraju, a saopstenje kluba bude kao kod Spurse-prica za malu decu. Mediji bi poludeli, razapeli bi i klub i igraca.
Koliko su Spurse mocni govori reakcija lige i medija u ovoj situaciji. Skoro je nema. Kako je to moguce? Kakva je to misteriozna povreda?
Naravno, Leonard se nece vracati. Koliko mu je stalo do kluba i saigraca pokazao je svojim "prisustvom" na utakmici sinoc.
Ne znam po cemu ljudi zakljucuju da je Leonard dobrica, to sto je drugaciji ne znaci da je dobar. Da je toliko dobar ostao bi on i za 50mil na 5god, kad toliko voli kosarku i klub. Izgleda da se njegova dobrota zavrsava tamo gde pocinju cifre sa 6 nula.

strucanjak

pre 6 godina

Spursi da ga tuze za odstetu. uzima ladno milione a lik uopce nije sa timom. Ako ga vec oni placaju i ako je povredjen treba da bude sa ekipom. Jasno je od onog sastanka igraca s njim koji se " nije desio" da je on u Spursima bivsi

Petar

pre 6 godina

Kako to mislite niko ne zna, Popovic ne zna, Spursi ne znaju?? Pa ono ga placaju, naravno da sve znaju. Zar neko misli da klub placa igraca a da ovaj moze da radi sta hoce i da igra kad on hoce?

anonymous

pre 6 godina

Ne znam sta je ovde prava istina, ali za mene je Kavaj Lenard, uz Lebrona najbolji igrac u NBA, i ono zbog cega ga gotivim mnogo vise od drugih, pa i samog Lebrona, jeste sto ga ne forsiraju mediji, navijaci, on ne pravi grimase, nema neke glupe rituale i slicno, a igra kao zver...

Aleksej

pre 6 godina

"Među njima su Los Anđeles Klipersi našeg Miloša Teodosića koji su spremni da ponude Popoviču dva draft pika i igrača po izboru."Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina. Samo smesno mi zvuci da Seltiksi i Klipersi mogu Kahwiju da ispune finansijske zahteve koje trazi a Sparsi kao mnogo veci i bolji klub od te 2 fransize, ne moze to da ponudi. Ovo je kao kad bi Levante i Dzirona mogli da ispune uslove koje Inijesta trazi a Barsa ne, e tako ovo izgleda.
(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11:07)Kakvo nepoznavanje stvari.

Joca S

pre 6 godina

U prostorijama kluba postoji tabla sa dve kolone imena kosarkasa, jedna je "spurs" a druga "non spurs". Mislim da je Lenard već prebačen na ovu drugu.

Aladian1990 08 11

pre 6 godina

(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11:07)
Sparsi veci klub od Bostona?
Blage veze ti nemas o NBA-ju, ili si neki klinac.

aloBre

pre 6 godina

Nije mi jasno sta se desava ovde. Kavai ne deluje kao neki nalozeni klinac, prosto mi je neverovatno da namerno nece da igra. Citao sam da je skroman lik, cutljiv, da mu je radna etika savrsena. Mora da postoji neki dublji razlog.

bla

pre 6 godina

Mamuze i Popovic prosto ovo nece vise trpeti.Lekari iz Mamuza su odobrili da se covek vrati na teren pre 4 meseca jos.On tvrdi da i dalje ima bolove i odlazi da se leci u NJ.Bez obzira sto je u top 5 igraca lige kada je zdrav,nema sanse da mu daju 220 miliona.Od kad mu je stric postao menadzer cudne poteze vuce.Odlazi 100% iz tima.
(ivan78bg, 16. april 2018 11:44)

niko sem njega ne zna kako se oseca, a i pametno je da ima svoj lekarski tim. timski lekari, kao sto ime sugerise, rade za organizaciju i interesi organizacije su ispred interesa igraca. tomas je prosle godine dobio zeleno svetlo od lekarskog tima bostona i posle ispadne da nije smeo da igra. njega su trejdovali, sto znaci da je ostao bez dosta para, a lekare otpustili. koliko je vremena izgubio ove godine i na kraju je imao i operaciju.
Leonard ima 26 godina i verovatno moze da igra jos 8 godina sto su dva ugovora. cak je i u interesu sparsa da se potpuno oporavi posto im buducnost zavisi od njega.
sto se trejda tice mislim da je boston u najboljoj poziciji posto imaju bas dosta da ponude. isto ako bi mogli davisa in pelikansa da dobiju pop bi sigurno uzeo bar jednu titulu u narednih par godina.

BrO

pre 6 godina

"Zivi bili,pa videli"-Ono kad o necemu poj'ma nemas,a zelis da ostavis utisak da znas.Primer:
-Ma los je golman Mesi,ako nalete na Brazil ima Durent da mu zabije 3 komada kroz noge-zivi bili pa videli.

Why not

pre 6 godina

Kawhi je pre svega skromna osoba, i dalje vozi kola iz proslog veka, i stalno leto provodi kuci, ne pravi show i nije primadona. Pre svega ovde se radi o suvisnim nagadjanjima i suvisnim zakljuccima, ako je Kawhi resio da tretira dobro tu svoju povredu i vrati se sledece sezone za sparse to je sasvim u redu. Mislim ako je Fultz pauzirao skoro celu sezonu zbog navodno povrede, moze i Kawhi. Napravila se prasina bezveze, naravno da klub zna gde je i sta radi i kako to ide samo sto Pop nikad nista medijima ne otkriva osim kada ga pitaju za misljenje o Trampu. Ovo je profesionalni sport i niko se ne ljuti na Kawhia, jos neki trebaju biti srecni poput Geja, Grina, Andersona sto su se naigrali pistenog basketa i ovaj zadnji sto se nadobijao iskustva.

GuGa

pre 6 godina

Auu to je ono sto sam pomenuo u prethodnom komentaru, ovo treba iskoristiti i trejdovati Kahwi Leonarda za Blejk Grifina.
(Batko pamcenje mu kratko, 16. april 2018 11


Jedini problem bi mogla da bude cinjenica da Blejk Grifin zadnjih par meseci nije vise igrac Klipersa

drvobradi

pre 6 godina

@Petar
Naravno da ne znaju. Otprilike kao da radis u drzavnoj firmi i uzmes bolovanje preko veze, samo sto umesto 70% njega placaju 100%.

Powerslave

pre 6 godina

Ovde izgleda samo Bog zna šta se desilo.
Saigrači mu ne veruju više, Parker reče da je njegova povreda bila 100x gora (između redova - Kavaj je mekan, kukavica, folirant itd), Manu kaže kako se on, što se njega tiče, neće ni vraćati do kraja sezone (možda može da se tumači kao i vraćati uopšte). Popovič uvek nekako procedi da on nema pojma i da treba pitati "tim oko Kavaja, a ne njega".

Ne deluje mi da su pare razlog, bar oni tamo imaju novca, a ni Lenard ne deluje kao neki naložen lik, mada opet, ko zna, nije da ga poznajem lično, možda utisak vara. Ne verujem ni da se baš toliko naljutio ako je medicinski tim Sparsa pogrešno procenio povredu da više ne želi da igra za njih.

Biće pre da neki njihov interni dogovor nije ispoštovan, možda su ga izigrali nešto.
Sparsi su matora ekipa, uz dužno poštovanje, ali ne može se juriti titula sa Gasolom, Parkerom i Đinobilijem kao igračima sa solidnom minutažom.
Oldridž proigrao tek nakon što je potpisao nov ugovor. Ovi igrači što su i mlađi pitanje je koliko njih je šampionski materijal (mada kod Popa svako može da bude šampionski materijal). Možda je tražio podmlađivanje ekipe, ali realno, ne vidim šta to kome Sparsi kome mogu da daju osim starih, isluženih igrača i nisko rangiranih pikova.

Sparsi su u PO već 21 godinu uzastopno, ali nekako se čini da im rebuilding nikad nije bio bliže (što ne znači da će do njega doći).

Burek

pre 6 godina

Dzabe sto si 364 dana dobar ako nisi i 365. Svi ce te pljuvati zbog tog jednog dana. To govori o njima a ne o tebi. Sitne i nezahvalne duse. Decko da se nije povredio igrao bi, prosto kao pasulj. I izjavio je da ce se vratiti kada bude bio 100% zdrav. Ne zeli da ga bodu blokatorima i da izaziva ponovo povredu. Mozda nije fer prema saigracima i Popu ali on je njih zaduzio koliko je vukao San Antonio poslednjih godina a ne oni njega. A uostalom, Amerika je to, svi gledaju interes. A u njegovom je interesu da bude 100% zdrav i da potpise maksimalni ugovor

Kosarka fan

pre 6 godina

@Bratkopamcenje mu kratko vrhunski troluje. Majstor! Onako kaze par pametnih stvari da te navuce pa onda zavuce zezcu trol glupost. Ko se prima svaka mu cast :)
Meni je svakako uvek zabavno da vidim sta ce novo da namerno lupi :)