Utorak, 10.04.2018.

10:25

Feldin: Ne želim u PG sa 0:2, večeras je "pobedi ili idi kući"

Košarkaši Budućnosti pobedili su Crvenu zvezdu 80:76 u prvom meču finalne serije plej-ofa ABA lige u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Izvor: B92

Feldin: Ne želim u PG sa 0:2, veèeras je "pobedi ili idi kuæi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Ono

pre 6 godina

Sto fali Zvezdi je sto ovi stranci nemaju nikakavu zar u svojoj igri ,a domaci igraci su skrajnuti kao sto je mali Dobric .Trener je zelen i to sve u kombinaciji donosi klasicnu propast .Da su tu Antic i Dangubic drugacije bi to izgledalo .Ovako Rocesti,Feldin,Enis klasicni legionari plus Lesor koji odbranu ne zna da igra ,tesko je nesto ocskivati .Danas ce i da dobiju ,jer je meni makar ipak previse da Buducnost ih dobija cele sezone bez poraza ,al za sad ne vidim da Alimpijevic ima plan kako da dobije seriju .

slaviša šmigič

pre 6 godina

mi sa ročestijom ako damo 150.koševa opet čemo preko njega dobiti 151.nema hrabročst dati viče slobode enisu koji je odma pokazao,da je odlično raspoložen ubode 2.trojke i trener ga vadi iako vidi,da je ročesti totalno izvan šuta.enis je bio šuterski najraspoloženiji,ali nesme igrati kod alimpijeviča,kod ostalih bio bi najbolji.sem toga bolje igra odbranu koja je užasna.nemogu rošesti,bjelica,lesor i jankovič odigrati skupa več jih rasporediti 4.najgorih odbrambenih igrača igra skupa i dobivamo koševe preko jankoviča i ročestija lagane koševe a lesor nezna gde mora stojati kod odbrane.bjelica nemože zagraditi svoj koš a najteži igrač sa visinom izuzetno loš.neka dokaže,da može pogoditi tricu.u morači su obično uvek prekratki šutevi neka obrate pažnju,da šutevi budu malko duži.trači momente kde možemo izvaditi ročestija u odbrani kako nebi odma ispunili bonus u odbrani.uli hrabrost enisu,da više šutira najbolje igramo kad izvadimo ročestija i loptu vodi feldin.za pobedu ubaci enisa treneru.

grgrgrgrgrgrgrgrgrgrgr

pre 6 godina

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perkins, 10. april 2018 14:13)

Da su dobili 3 puta jesu, ali da su sve 3 dobili poprilično srećno i to stoji.

Prvu su dobili u Železniku (zauzete obe hale), Zvezdi je bio 4 susret u 8 dana, plus prethodni dan proveli u putovanju.

Drugu su dobili sa ludačkim šutem za 3, 16 od 19 čini mi se, i naravno obilatu pomoć sudija.

Treću opet malo sudije malo sreća.

Kafir

pre 6 godina

Ajde ... setio se čovek da bi trebalo da radi svoj posao.Ovakih igrača u našoj zemlji ima na vagone,a oni doveli ovog.Zato naša deca kad napune 18 godina završavaju sa košarkom jer nemaju praktično gde da igraju.

Kafir

pre 6 godina

Možda i pobedite ako vas neko nuči rotaciju u odbrani.Redovno vam ostaju 4-ke i 5-ce na njihovim plejevima što oni lako pretvore u koš.Kukala vam majka ništa ne znate.

No name

pre 6 godina

Razlika Zvezda prošle godine i Zvezda ove godine je upravo u strancima. Volters i Džening su ginuli, ovi otaljavaju. Što se tiče Antića, ništa nije ni pružio.

Realno

pre 6 godina

Ako ih je Cedevita razbila u prvoj polufinalnoj utakmici i samo spletom nesrećnih okolnosti izgubila tu utakmicu,zašto ih i Zvezda ne bi pobedila u Morači.Nema predaje,prvo večeras izjednačiti pa u Podgoricu po ribrejk.

Kafir

pre 6 godina

U svakom slučaju ide se u Podgoricu.Posle poraza tamo bilo bi dobro da se u Beograd vrate Davidovac i Dobrić.Ostali mili moji kud koji.
E,da... neka se vrati i Kešelj on je već iskusan putnik koji samo putuje i uživa.

Podsetnik

pre 6 godina

Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perkins, 10. april 2018 14:13)

Komentar se odnosio na prethodne sezone,kad je Zvezda tukla sve i to zavezanih očiju a Cedevita je uvek imala veći budžet od Zvezde a Budućnost približan.Sada je došlo do promene u ekipi,ostala su samo 3 igrača od prethodne sezone a novi je i trener,tako da nisu ubedljivo najbolji ali su sa Budućnošću tu negde,završili su ispred njih u sezoni ali povrede dva ključna igrača su učinile svoje.Na ovom sajtu i vesti o Zvezdi,najviše spinuju navijači manjeg kluba iz komšiluka,koji previše gledaju SOS kanal i Tegeltiju pa misle da se jede sve što leti.

Aleksa

pre 6 godina

Nikad to neću zaboraviti, čovek ladno peva Partizanovu himnu, na proslavi njihove titule. hehehehehehe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 10. april 2018 13:55)

Друже??? Не дао Бог да неком треба да сведочиш, никад нећеш заборавити нешто што се није догодило????? Једини ко је "мало" погрешио песму је био Дејан Томашевић, и то знате и ви и ми, али се прећутно и једни и други правимо да није...ми зато што то што је певао не може да га опере, а ви зато што је тај човек тад био званично ваш...

ljubazni komsija

pre 6 godina

Sinoc na Areni, Sretenovic pominje neko 3-0 za Zvezdu a niko od one dvojice strucnjaka da ga pita na osnovu cega kad ih je Buducnost vec dva puta dobila i da je Zvezda slabija sada nego prije par mjeseci plus ne igraju Antic i Dangubic. Svi su najavljivali da ce Zvezda da dobije ali niko nije znao da objasni kako isto kao i Feldin sto prizeljkuje 1-1 a ne zna kako. Nisu ona saopstenja pocela zato sto je Zvezdi lijepo i ugodno vec naprotiv, frka i panika pa su htjeli da naprave pritisak na sudije i da zagriju atmosferu medju navijacima... Zato je Dzile spremio ekipu na sve a vi pogledajte reakcije Nikole Ivanovica, Gordica ili Doellmana kad su davali one bitne koseve a bilo ih je dosta (hladni kao spricer, skoro bez emocije, e to je veliko srce i hladna glava). Ne vidim nacin kako Zvezda moze da pobijedi ovu seriju ali bas ne vidim, narocito ne vidim nacin da nas dobijete u Moraci jer ova ekipa sa ovim trenerom ima da potone u Moraci kao Titanik. Ova danasnja utakmica moze da bude okrutna za vas u smislu da vas odvalimo 15-20 razlike jer kakav haos vlada kod vas nista me ne bi cudilo, samo da ne udjemo previse opusteno da ne bude da smo se zadovoljili jednom pobjedom u dva meca. Ako nam pristup bude kao sinoc Pionir ce poceti da se prazni u trecoj cetvrtini.

Hell

pre 6 godina

@ Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njima dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

koliko se ja secam Dangubica pljujete vec sezonama i trazite da bude oteran,kako vam sad odjednom on ispade najbolji igrac,zvezda tima bez koje ne mozete?!

Perkins

pre 6 godina

 Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.

Salaso

pre 6 godina

Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njim
dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)
Igrala su ta dvojica pa vas je Budućnost odvalila u dve utakmice, nemoj da se tesi, došao je kraj moj pantere

afrogipsy

pre 6 godina

Jedina sansa za Zvezdu je da ti pobratime ne igras . Ni veceras, ni do kraja serije, pusti Dobrica neka igra umesto tebe , decko je za tebe izmislio kosarku .

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Hell: Dangubića pljuju deca i balavci, inače on je najbolji obrambeni igrač!! Nije neki košgeter, ali pored njega se je retko ko naigrao!! Zato FALI Danguba!!

3D

pre 6 godina

Budućnost veoma dobro koristi odbranu kakvu czv igra, i pravi mnogo otvorenih trojki koje nisu davali juče, ali neće tako biti svaki put. Rešavaju preuzimanja solo prodorima, i čini se da su igrači CZv zbunjeni, jer odbrana kojom su navikli da nateraju protivnike na greške nema toliki uticaj na igru. Koga krene šut, imaće veliku prednost večeras, jer i CZv je mašila neke otvorene trojke. Definitivno je pritisak na njima, i to po prvi put u nekoliko prethodnih godina. Ja bih voleo da se fuzionišu Cedevita i Cibona, da se digne Olimpija i pogotovo moj Partizan i da konačno gledamo jaku ABA, kao u periodu 2008-2011.

Podsetnik

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njima dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.

Duck Dodgers

pre 6 godina

vir@
Pa kako ko, pa doći će Gudura, on zna i druge naše navijačke može i koncert da održi. Nikad to neću zaboraviti, čovek ladno peva Partizanovu himnu, na proslavi njihove titule. hehehehehehe

GM

pre 6 godina

Zamerate Feldinu nesto sto je dao 10 poena za 16 minuta?!

A sta su onda Lazic i Bjelica koji su zajedno dali 6 poena sa sve bacanjima, a obojica igrala po 22 minuta, najvise posle Rocestija.

Jel prati neko ovde kosarku ili odvaljuje ko sta stigne...
Decko kada igra 25-30 minuta, zna da da i preko 20 poena.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Ajde pamet u glavu, i bez preuzimanja i Bog da nas vidi! Nece se ponavljati utakmice gde promasuju otvorene trojke Davidovac, Feldin, Dobric gde ne uzima sut i slicno. Juce smo bar 7-8 trojki otvorenih promasili. Samo hrabro, samo jako, grizi lomi gazi!!!!!

Ivan

pre 6 godina

Bez Antica i Dangubica Buducnost je favorit svaku utakmicu and it's not even close sto bi rekli Ameri.Ko to ne vidi nema pojma o kosarci.Jedina sansa je da Zvezda ima odlican sut za 3 poena oko 50 ili vise,ili da neki od ovih stranaca odigra vanserijski i ubaci preko 30 poena.Zvezda u ovom sastavu malo podseca na Partizan ima jednog centra koga su doveli kasno Omica koji solidan nesto kao Gagic u Partizanu i legionare koji su po kvalitetu slicni Partizanovim strancima osim sto kostaju nekoliko puta vise i otaljavaju posao.Dobric i Davidovac ako im ne krene sut deluju izgubljeno na terenu.Lazic je definitvno najgori,frajer je igrao preko 20 minuta i uputio jedan sut na kos.Ne mogu da verujem da je tip isao na EP.

Ivan

pre 6 godina

Tragicar. On I Davidovac. Samo mi nije jasno cime je Davidovac zasluzio da bude na terenu 35 minuta. Promasio je sve sto je pokusao i opet se vraca na teren u poslednjoj cetvrtini.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ експерт - Биће мајсторица а онда ко кога... Оптимиста сам ал не превелики. 🤔

kralj

pre 6 godina

Kada izracunam ucinak ovog coveka dolazim do zakljucka da svaki njegov poen,gradjane ove zemlje kosta soma evra.
(Djalma, 10. april 2018 10:50)

On bar daje neke poene, ajde izracunaj koliko nas gradjane ove zemlje kosta to sto smo dali milione za igrace partizana koji UOPSTE NE DAJU KOSEVE, VEC SU NA RASPUSTU 3 MESECA????

Sabre

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Tacno u metu!!
(Grobar, 10. april 2018 11:24)

Jao, koliko cu se smejati kad na kraju finala nestanete. Umesto da navijate za srpski klub, vas mrznja bukvalno ubi.. najsrecniji period godine vam je kad Zvezda izgubi. Tuga, ali ozbiljno.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Ako su od 3 meca ove godine izgubili sva 3, koliko je realno ocekivati da sad od moguca 4 dobiju cak 3?
(Egomanijak, 10. april 2018 11:02)

Pogledaj kvote koje mozzart daje da će Zvezda uzeti titulu (1.50 iako Bud vodi 0-1). Ne kažem da će tako i biti ali je Zvezda i dalje favorit.

Kalkulacija

pre 6 godina

Ako su od 3 meca ove godine izgubili sva 3, koliko je realno ocekivati da sad od moguca 4 dobiju cak 3?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Egomanijak, 10. april 2018 11:02

Pitaj ove iz kladionica koji su povećali kvotu da Zvezda osvoji na 1,5
Ja se ne kladim, ali ti kada si već tako siguran u tu svoju verovatnoću, stavi neku veću kintu na Budućnost kao budućeg šampiona, i eto ti lake love ili što bi Ameri rekli "easy money".

obruč

pre 6 godina

čim je ozbiljnija ekipa sa dobrim trenerom koji vam postavi dobru taktiku vi padate. raspadnete se kad vam ne kranu trojke, vi igrate divlju košarku a to ne može da prođe kod ozbiljnih trenera.

coldplayer

pre 6 godina

Majstore,mozda i nesto vredis ali kad se ovako igra divljacki ne pokazujes ama bas nista.Za pocetak polomite se za svaku loptu pa cemo videti za dalje.

amater

pre 6 godina

Ne volim ovaj tip igrača, ali bez obzira na sve poslao bih te sad negdje daleko i namazao šine slaninom....da te ne gledam više...te tvoje sjajne ulaze sa desne strane i vodjenje lopte...i silovanje šuta...majstore nadam se da ćeš igrati na klupi do kraja serije

Koji ste vi smaraci

pre 6 godina

Pa šta ako je prvu utakmicu izgubila,igra se na tri dobijene,gubili su i Lakersi i Boston i Golden S pa su na kraju osvajali titule.!Da se vi pitate svi bi igrači Zvezde morali na robiju za jedan poraz koji ne mora da znci neosvajanje prvenstva.Bice 1-1 veceras pa će Zvezda napraviti bejk u PG i eto majstoricu u BG 3-2 za Zvezdu.
Sramota 3x.!!!

mare

pre 6 godina

Slušao sam šta kaže Vlade Djurovuća o Feldinu. Imao je neke informacije iz Atine i on je tip igrača koga nema nigde kad je potrebno a na nebitnim mečevima zatrpava koš.
Jednostavno nema šampionski mentalitet. Jedan Čarls Dženkins je doktor za njega.

Pedja

pre 6 godina

Problem je sto Rocesti ne razigrava ekipu nego svi zaspe do nekom ne doda. Cela strategija ALimpijevica je na Rocestiju kao da drugi ne postoje i onda kada ga neko blokira ili mu nije dan, nema rezervnog plana. Cak i kada mu ne ide, on ga forsira, ubacuje u tim, daje mu da sutira do iznemoglosti bez obzira da li pogadja ili ne.

Grobar

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Tacno u metu!!

Delija Fontana

pre 6 godina

Sve je uradjeno da Milo u subotu ujedini pobedu na izborima sa proslavom titule u ABA ligi. Sudije su prelomile utakmicu u trecoj cetvrtini. Tada je bilo potrebno. Ostali deo utakmice su sudili posteno. Mogu da zamislim sta ce se desavati u Podgorici. Bice kao u vreme gepekovanja i trojki iz auta. Zna Dzile kako se to radi. Bio je tada u Partizanu.
Treba i priznati da Buducnost ima odlican tim i da nije losija od Zvezde. Momci igraju dobro i hrabro. I bez pomoci sudija zasluzili su ovo finale.

No name

pre 6 godina

Želeli su pobedu više od nas, kaže profesionalac koji igra finale i zna koliki je značaj utakmice. Strašno šta sve i ko igra kod nas. Sada bi zbog ovakve izjave i igre trebale pasti žestoke kazne, pa da vidimo hoće li u sledećoj utakmici želeti više ili manje.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ako ne zelis kuci, mogao bi, recimo. da pogodis nesto. Kvalitetan igrac, ali ove godine nema kontinuitet, jednu odigra odlicno, pa ga 3-4 nema. Kao i Dobric.
A, za "zeleli su pobedu vise od nas": stidi se. Za ovu seriju vam treba motivacija?!

Aleksandar

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ako ne zelis kuci, mogao bi, recimo. da pogodis nesto. Kvalitetan igrac, ali ove godine nema kontinuitet, jednu odigra odlicno, pa ga 3-4 nema. Kao i Dobric.
A, za "zeleli su pobedu vise od nas": stidi se. Za ovu seriju vam treba motivacija?!

mare

pre 6 godina

Slušao sam šta kaže Vlade Djurovuća o Feldinu. Imao je neke informacije iz Atine i on je tip igrača koga nema nigde kad je potrebno a na nebitnim mečevima zatrpava koš.
Jednostavno nema šampionski mentalitet. Jedan Čarls Dženkins je doktor za njega.

Aleksandar

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.

coldplayer

pre 6 godina

Majstore,mozda i nesto vredis ali kad se ovako igra divljacki ne pokazujes ama bas nista.Za pocetak polomite se za svaku loptu pa cemo videti za dalje.

Kalkulacija

pre 6 godina

Ako su od 3 meca ove godine izgubili sva 3, koliko je realno ocekivati da sad od moguca 4 dobiju cak 3?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Egomanijak, 10. april 2018 11:02

Pitaj ove iz kladionica koji su povećali kvotu da Zvezda osvoji na 1,5
Ja se ne kladim, ali ti kada si već tako siguran u tu svoju verovatnoću, stavi neku veću kintu na Budućnost kao budućeg šampiona, i eto ti lake love ili što bi Ameri rekli "easy money".

Grobar

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Tacno u metu!!

Ivan

pre 6 godina

Bez Antica i Dangubica Buducnost je favorit svaku utakmicu and it's not even close sto bi rekli Ameri.Ko to ne vidi nema pojma o kosarci.Jedina sansa je da Zvezda ima odlican sut za 3 poena oko 50 ili vise,ili da neki od ovih stranaca odigra vanserijski i ubaci preko 30 poena.Zvezda u ovom sastavu malo podseca na Partizan ima jednog centra koga su doveli kasno Omica koji solidan nesto kao Gagic u Partizanu i legionare koji su po kvalitetu slicni Partizanovim strancima osim sto kostaju nekoliko puta vise i otaljavaju posao.Dobric i Davidovac ako im ne krene sut deluju izgubljeno na terenu.Lazic je definitvno najgori,frajer je igrao preko 20 minuta i uputio jedan sut na kos.Ne mogu da verujem da je tip isao na EP.

obruč

pre 6 godina

čim je ozbiljnija ekipa sa dobrim trenerom koji vam postavi dobru taktiku vi padate. raspadnete se kad vam ne kranu trojke, vi igrate divlju košarku a to ne može da prođe kod ozbiljnih trenera.

No name

pre 6 godina

Želeli su pobedu više od nas, kaže profesionalac koji igra finale i zna koliki je značaj utakmice. Strašno šta sve i ko igra kod nas. Sada bi zbog ovakve izjave i igre trebale pasti žestoke kazne, pa da vidimo hoće li u sledećoj utakmici želeti više ili manje.

Sabre

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Tacno u metu!!
(Grobar, 10. april 2018 11:24)

Jao, koliko cu se smejati kad na kraju finala nestanete. Umesto da navijate za srpski klub, vas mrznja bukvalno ubi.. najsrecniji period godine vam je kad Zvezda izgubi. Tuga, ali ozbiljno.

amater

pre 6 godina

Ne volim ovaj tip igrača, ali bez obzira na sve poslao bih te sad negdje daleko i namazao šine slaninom....da te ne gledam više...te tvoje sjajne ulaze sa desne strane i vodjenje lopte...i silovanje šuta...majstore nadam se da ćeš igrati na klupi do kraja serije

ljubazni komsija

pre 6 godina

Sinoc na Areni, Sretenovic pominje neko 3-0 za Zvezdu a niko od one dvojice strucnjaka da ga pita na osnovu cega kad ih je Buducnost vec dva puta dobila i da je Zvezda slabija sada nego prije par mjeseci plus ne igraju Antic i Dangubic. Svi su najavljivali da ce Zvezda da dobije ali niko nije znao da objasni kako isto kao i Feldin sto prizeljkuje 1-1 a ne zna kako. Nisu ona saopstenja pocela zato sto je Zvezdi lijepo i ugodno vec naprotiv, frka i panika pa su htjeli da naprave pritisak na sudije i da zagriju atmosferu medju navijacima... Zato je Dzile spremio ekipu na sve a vi pogledajte reakcije Nikole Ivanovica, Gordica ili Doellmana kad su davali one bitne koseve a bilo ih je dosta (hladni kao spricer, skoro bez emocije, e to je veliko srce i hladna glava). Ne vidim nacin kako Zvezda moze da pobijedi ovu seriju ali bas ne vidim, narocito ne vidim nacin da nas dobijete u Moraci jer ova ekipa sa ovim trenerom ima da potone u Moraci kao Titanik. Ova danasnja utakmica moze da bude okrutna za vas u smislu da vas odvalimo 15-20 razlike jer kakav haos vlada kod vas nista me ne bi cudilo, samo da ne udjemo previse opusteno da ne bude da smo se zadovoljili jednom pobjedom u dva meca. Ako nam pristup bude kao sinoc Pionir ce poceti da se prazni u trecoj cetvrtini.

kralj

pre 6 godina

Kada izracunam ucinak ovog coveka dolazim do zakljucka da svaki njegov poen,gradjane ove zemlje kosta soma evra.
(Djalma, 10. april 2018 10:50)

On bar daje neke poene, ajde izracunaj koliko nas gradjane ove zemlje kosta to sto smo dali milione za igrace partizana koji UOPSTE NE DAJU KOSEVE, VEC SU NA RASPUSTU 3 MESECA????

Delija Fontana

pre 6 godina

Sve je uradjeno da Milo u subotu ujedini pobedu na izborima sa proslavom titule u ABA ligi. Sudije su prelomile utakmicu u trecoj cetvrtini. Tada je bilo potrebno. Ostali deo utakmice su sudili posteno. Mogu da zamislim sta ce se desavati u Podgorici. Bice kao u vreme gepekovanja i trojki iz auta. Zna Dzile kako se to radi. Bio je tada u Partizanu.
Treba i priznati da Buducnost ima odlican tim i da nije losija od Zvezde. Momci igraju dobro i hrabro. I bez pomoci sudija zasluzili su ovo finale.

afrogipsy

pre 6 godina

Jedina sansa za Zvezdu je da ti pobratime ne igras . Ni veceras, ni do kraja serije, pusti Dobrica neka igra umesto tebe , decko je za tebe izmislio kosarku .

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Hell: Dangubića pljuju deca i balavci, inače on je najbolji obrambeni igrač!! Nije neki košgeter, ali pored njega se je retko ko naigrao!! Zato FALI Danguba!!

Podsetnik

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njima dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Ako su od 3 meca ove godine izgubili sva 3, koliko je realno ocekivati da sad od moguca 4 dobiju cak 3?
(Egomanijak, 10. april 2018 11:02)

Pogledaj kvote koje mozzart daje da će Zvezda uzeti titulu (1.50 iako Bud vodi 0-1). Ne kažem da će tako i biti ali je Zvezda i dalje favorit.

Salaso

pre 6 godina

Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njim
dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)
Igrala su ta dvojica pa vas je Budućnost odvalila u dve utakmice, nemoj da se tesi, došao je kraj moj pantere

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Ajde pamet u glavu, i bez preuzimanja i Bog da nas vidi! Nece se ponavljati utakmice gde promasuju otvorene trojke Davidovac, Feldin, Dobric gde ne uzima sut i slicno. Juce smo bar 7-8 trojki otvorenih promasili. Samo hrabro, samo jako, grizi lomi gazi!!!!!

Perkins

pre 6 godina

 Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.

Hell

pre 6 godina

@ Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njima dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

koliko se ja secam Dangubica pljujete vec sezonama i trazite da bude oteran,kako vam sad odjednom on ispade najbolji igrac,zvezda tima bez koje ne mozete?!

Koji ste vi smaraci

pre 6 godina

Pa šta ako je prvu utakmicu izgubila,igra se na tri dobijene,gubili su i Lakersi i Boston i Golden S pa su na kraju osvajali titule.!Da se vi pitate svi bi igrači Zvezde morali na robiju za jedan poraz koji ne mora da znci neosvajanje prvenstva.Bice 1-1 veceras pa će Zvezda napraviti bejk u PG i eto majstoricu u BG 3-2 za Zvezdu.
Sramota 3x.!!!

Podsetnik

pre 6 godina

Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perkins, 10. april 2018 14:13)

Komentar se odnosio na prethodne sezone,kad je Zvezda tukla sve i to zavezanih očiju a Cedevita je uvek imala veći budžet od Zvezde a Budućnost približan.Sada je došlo do promene u ekipi,ostala su samo 3 igrača od prethodne sezone a novi je i trener,tako da nisu ubedljivo najbolji ali su sa Budućnošću tu negde,završili su ispred njih u sezoni ali povrede dva ključna igrača su učinile svoje.Na ovom sajtu i vesti o Zvezdi,najviše spinuju navijači manjeg kluba iz komšiluka,koji previše gledaju SOS kanal i Tegeltiju pa misle da se jede sve što leti.

Realno

pre 6 godina

Ako ih je Cedevita razbila u prvoj polufinalnoj utakmici i samo spletom nesrećnih okolnosti izgubila tu utakmicu,zašto ih i Zvezda ne bi pobedila u Morači.Nema predaje,prvo večeras izjednačiti pa u Podgoricu po ribrejk.

No name

pre 6 godina

Razlika Zvezda prošle godine i Zvezda ove godine je upravo u strancima. Volters i Džening su ginuli, ovi otaljavaju. Što se tiče Antića, ništa nije ni pružio.

Ivan

pre 6 godina

Tragicar. On I Davidovac. Samo mi nije jasno cime je Davidovac zasluzio da bude na terenu 35 minuta. Promasio je sve sto je pokusao i opet se vraca na teren u poslednjoj cetvrtini.

Pedja

pre 6 godina

Problem je sto Rocesti ne razigrava ekipu nego svi zaspe do nekom ne doda. Cela strategija ALimpijevica je na Rocestiju kao da drugi ne postoje i onda kada ga neko blokira ili mu nije dan, nema rezervnog plana. Cak i kada mu ne ide, on ga forsira, ubacuje u tim, daje mu da sutira do iznemoglosti bez obzira da li pogadja ili ne.

Aleksa

pre 6 godina

Nikad to neću zaboraviti, čovek ladno peva Partizanovu himnu, na proslavi njihove titule. hehehehehehe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 10. april 2018 13:55)

Друже??? Не дао Бог да неком треба да сведочиш, никад нећеш заборавити нешто што се није догодило????? Једини ко је "мало" погрешио песму је био Дејан Томашевић, и то знате и ви и ми, али се прећутно и једни и други правимо да није...ми зато што то што је певао не може да га опере, а ви зато што је тај човек тад био званично ваш...

GM

pre 6 godina

Zamerate Feldinu nesto sto je dao 10 poena za 16 minuta?!

A sta su onda Lazic i Bjelica koji su zajedno dali 6 poena sa sve bacanjima, a obojica igrala po 22 minuta, najvise posle Rocestija.

Jel prati neko ovde kosarku ili odvaljuje ko sta stigne...
Decko kada igra 25-30 minuta, zna da da i preko 20 poena.

Kafir

pre 6 godina

Možda i pobedite ako vas neko nuči rotaciju u odbrani.Redovno vam ostaju 4-ke i 5-ce na njihovim plejevima što oni lako pretvore u koš.Kukala vam majka ništa ne znate.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ експерт - Биће мајсторица а онда ко кога... Оптимиста сам ал не превелики. 🤔

Duck Dodgers

pre 6 godina

vir@
Pa kako ko, pa doći će Gudura, on zna i druge naše navijačke može i koncert da održi. Nikad to neću zaboraviti, čovek ladno peva Partizanovu himnu, na proslavi njihove titule. hehehehehehe

Kafir

pre 6 godina

U svakom slučaju ide se u Podgoricu.Posle poraza tamo bilo bi dobro da se u Beograd vrate Davidovac i Dobrić.Ostali mili moji kud koji.
E,da... neka se vrati i Kešelj on je već iskusan putnik koji samo putuje i uživa.

grgrgrgrgrgrgrgrgrgrgr

pre 6 godina

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perkins, 10. april 2018 14:13)

Da su dobili 3 puta jesu, ali da su sve 3 dobili poprilično srećno i to stoji.

Prvu su dobili u Železniku (zauzete obe hale), Zvezdi je bio 4 susret u 8 dana, plus prethodni dan proveli u putovanju.

Drugu su dobili sa ludačkim šutem za 3, 16 od 19 čini mi se, i naravno obilatu pomoć sudija.

Treću opet malo sudije malo sreća.

3D

pre 6 godina

Budućnost veoma dobro koristi odbranu kakvu czv igra, i pravi mnogo otvorenih trojki koje nisu davali juče, ali neće tako biti svaki put. Rešavaju preuzimanja solo prodorima, i čini se da su igrači CZv zbunjeni, jer odbrana kojom su navikli da nateraju protivnike na greške nema toliki uticaj na igru. Koga krene šut, imaće veliku prednost večeras, jer i CZv je mašila neke otvorene trojke. Definitivno je pritisak na njima, i to po prvi put u nekoliko prethodnih godina. Ja bih voleo da se fuzionišu Cedevita i Cibona, da se digne Olimpija i pogotovo moj Partizan i da konačno gledamo jaku ABA, kao u periodu 2008-2011.

Kafir

pre 6 godina

Ajde ... setio se čovek da bi trebalo da radi svoj posao.Ovakih igrača u našoj zemlji ima na vagone,a oni doveli ovog.Zato naša deca kad napune 18 godina završavaju sa košarkom jer nemaju praktično gde da igraju.

Ono

pre 6 godina

Sto fali Zvezdi je sto ovi stranci nemaju nikakavu zar u svojoj igri ,a domaci igraci su skrajnuti kao sto je mali Dobric .Trener je zelen i to sve u kombinaciji donosi klasicnu propast .Da su tu Antic i Dangubic drugacije bi to izgledalo .Ovako Rocesti,Feldin,Enis klasicni legionari plus Lesor koji odbranu ne zna da igra ,tesko je nesto ocskivati .Danas ce i da dobiju ,jer je meni makar ipak previse da Buducnost ih dobija cele sezone bez poraza ,al za sad ne vidim da Alimpijevic ima plan kako da dobije seriju .

slaviša šmigič

pre 6 godina

mi sa ročestijom ako damo 150.koševa opet čemo preko njega dobiti 151.nema hrabročst dati viče slobode enisu koji je odma pokazao,da je odlično raspoložen ubode 2.trojke i trener ga vadi iako vidi,da je ročesti totalno izvan šuta.enis je bio šuterski najraspoloženiji,ali nesme igrati kod alimpijeviča,kod ostalih bio bi najbolji.sem toga bolje igra odbranu koja je užasna.nemogu rošesti,bjelica,lesor i jankovič odigrati skupa več jih rasporediti 4.najgorih odbrambenih igrača igra skupa i dobivamo koševe preko jankoviča i ročestija lagane koševe a lesor nezna gde mora stojati kod odbrane.bjelica nemože zagraditi svoj koš a najteži igrač sa visinom izuzetno loš.neka dokaže,da može pogoditi tricu.u morači su obično uvek prekratki šutevi neka obrate pažnju,da šutevi budu malko duži.trači momente kde možemo izvaditi ročestija u odbrani kako nebi odma ispunili bonus u odbrani.uli hrabrost enisu,da više šutira najbolje igramo kad izvadimo ročestija i loptu vodi feldin.za pobedu ubaci enisa treneru.

Aleksandar

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.

Delija Fontana

pre 6 godina

Sve je uradjeno da Milo u subotu ujedini pobedu na izborima sa proslavom titule u ABA ligi. Sudije su prelomile utakmicu u trecoj cetvrtini. Tada je bilo potrebno. Ostali deo utakmice su sudili posteno. Mogu da zamislim sta ce se desavati u Podgorici. Bice kao u vreme gepekovanja i trojki iz auta. Zna Dzile kako se to radi. Bio je tada u Partizanu.
Treba i priznati da Buducnost ima odlican tim i da nije losija od Zvezde. Momci igraju dobro i hrabro. I bez pomoci sudija zasluzili su ovo finale.

Sabre

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Tacno u metu!!
(Grobar, 10. april 2018 11:24)

Jao, koliko cu se smejati kad na kraju finala nestanete. Umesto da navijate za srpski klub, vas mrznja bukvalno ubi.. najsrecniji period godine vam je kad Zvezda izgubi. Tuga, ali ozbiljno.

Grobar

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Tacno u metu!!

Koji ste vi smaraci

pre 6 godina

Pa šta ako je prvu utakmicu izgubila,igra se na tri dobijene,gubili su i Lakersi i Boston i Golden S pa su na kraju osvajali titule.!Da se vi pitate svi bi igrači Zvezde morali na robiju za jedan poraz koji ne mora da znci neosvajanje prvenstva.Bice 1-1 veceras pa će Zvezda napraviti bejk u PG i eto majstoricu u BG 3-2 za Zvezdu.
Sramota 3x.!!!

kralj

pre 6 godina

Kada izracunam ucinak ovog coveka dolazim do zakljucka da svaki njegov poen,gradjane ove zemlje kosta soma evra.
(Djalma, 10. april 2018 10:50)

On bar daje neke poene, ajde izracunaj koliko nas gradjane ove zemlje kosta to sto smo dali milione za igrace partizana koji UOPSTE NE DAJU KOSEVE, VEC SU NA RASPUSTU 3 MESECA????

Podsetnik

pre 6 godina

Prvo finale ABA lige u kome Crvena Zvezda ima kompletnog protivnika koji svoje domace utakmice ne igra u fiskulturnoj sali.Prvo finale 14/15 protiv Cedevite.Drugo finale 15/16 protiv Mege koja je igrala bez pola tima.Trece finale 16/17 Cedevita bez pola prve petorke.Buducnost dobra i cvrsta ekipa koja moze da igra sa Zvezdom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksandar, 10. april 2018 10:52)

Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njima dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.

Salaso

pre 6 godina

Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njim
dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)
Igrala su ta dvojica pa vas je Budućnost odvalila u dve utakmice, nemoj da se tesi, došao je kraj moj pantere

grgrgrgrgrgrgrgrgrgrgr

pre 6 godina

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perkins, 10. april 2018 14:13)

Da su dobili 3 puta jesu, ali da su sve 3 dobili poprilično srećno i to stoji.

Prvu su dobili u Železniku (zauzete obe hale), Zvezdi je bio 4 susret u 8 dana, plus prethodni dan proveli u putovanju.

Drugu su dobili sa ludačkim šutem za 3, 16 od 19 čini mi se, i naravno obilatu pomoć sudija.

Treću opet malo sudije malo sreća.

ljubazni komsija

pre 6 godina

Sinoc na Areni, Sretenovic pominje neko 3-0 za Zvezdu a niko od one dvojice strucnjaka da ga pita na osnovu cega kad ih je Buducnost vec dva puta dobila i da je Zvezda slabija sada nego prije par mjeseci plus ne igraju Antic i Dangubic. Svi su najavljivali da ce Zvezda da dobije ali niko nije znao da objasni kako isto kao i Feldin sto prizeljkuje 1-1 a ne zna kako. Nisu ona saopstenja pocela zato sto je Zvezdi lijepo i ugodno vec naprotiv, frka i panika pa su htjeli da naprave pritisak na sudije i da zagriju atmosferu medju navijacima... Zato je Dzile spremio ekipu na sve a vi pogledajte reakcije Nikole Ivanovica, Gordica ili Doellmana kad su davali one bitne koseve a bilo ih je dosta (hladni kao spricer, skoro bez emocije, e to je veliko srce i hladna glava). Ne vidim nacin kako Zvezda moze da pobijedi ovu seriju ali bas ne vidim, narocito ne vidim nacin da nas dobijete u Moraci jer ova ekipa sa ovim trenerom ima da potone u Moraci kao Titanik. Ova danasnja utakmica moze da bude okrutna za vas u smislu da vas odvalimo 15-20 razlike jer kakav haos vlada kod vas nista me ne bi cudilo, samo da ne udjemo previse opusteno da ne bude da smo se zadovoljili jednom pobjedom u dva meca. Ako nam pristup bude kao sinoc Pionir ce poceti da se prazni u trecoj cetvrtini.

Pedja

pre 6 godina

Problem je sto Rocesti ne razigrava ekipu nego svi zaspe do nekom ne doda. Cela strategija ALimpijevica je na Rocestiju kao da drugi ne postoje i onda kada ga neko blokira ili mu nije dan, nema rezervnog plana. Cak i kada mu ne ide, on ga forsira, ubacuje u tim, daje mu da sutira do iznemoglosti bez obzira da li pogadja ili ne.

Duck Dodgers

pre 6 godina

vir@
Pa kako ko, pa doći će Gudura, on zna i druge naše navijačke može i koncert da održi. Nikad to neću zaboraviti, čovek ladno peva Partizanovu himnu, na proslavi njihove titule. hehehehehehe

Perkins

pre 6 godina

 Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Ajde pamet u glavu, i bez preuzimanja i Bog da nas vidi! Nece se ponavljati utakmice gde promasuju otvorene trojke Davidovac, Feldin, Dobric gde ne uzima sut i slicno. Juce smo bar 7-8 trojki otvorenih promasili. Samo hrabro, samo jako, grizi lomi gazi!!!!!

obruč

pre 6 godina

čim je ozbiljnija ekipa sa dobrim trenerom koji vam postavi dobru taktiku vi padate. raspadnete se kad vam ne kranu trojke, vi igrate divlju košarku a to ne može da prođe kod ozbiljnih trenera.

Ivan

pre 6 godina

Bez Antica i Dangubica Buducnost je favorit svaku utakmicu and it's not even close sto bi rekli Ameri.Ko to ne vidi nema pojma o kosarci.Jedina sansa je da Zvezda ima odlican sut za 3 poena oko 50 ili vise,ili da neki od ovih stranaca odigra vanserijski i ubaci preko 30 poena.Zvezda u ovom sastavu malo podseca na Partizan ima jednog centra koga su doveli kasno Omica koji solidan nesto kao Gagic u Partizanu i legionare koji su po kvalitetu slicni Partizanovim strancima osim sto kostaju nekoliko puta vise i otaljavaju posao.Dobric i Davidovac ako im ne krene sut deluju izgubljeno na terenu.Lazic je definitvno najgori,frajer je igrao preko 20 minuta i uputio jedan sut na kos.Ne mogu da verujem da je tip isao na EP.

Hell

pre 6 godina

@ Kako to da nisi primetio što Zvezda igra ovu seriju bez dva igrača iz startne petorke,Dangubića i Antića,koji baš puno znače i u napadu a pogotovo u odbrani?! Sa njima dvojicom u timu,Budućnost bi bila pregažena ko plitak potok ali to tebi nije pola startne petorke,nego pišeš neke stvari koje su ti pale na pamet kad Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

koliko se ja secam Dangubica pljujete vec sezonama i trazite da bude oteran,kako vam sad odjednom on ispade najbolji igrac,zvezda tima bez koje ne mozete?!

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Ako su od 3 meca ove godine izgubili sva 3, koliko je realno ocekivati da sad od moguca 4 dobiju cak 3?
(Egomanijak, 10. april 2018 11:02)

Pogledaj kvote koje mozzart daje da će Zvezda uzeti titulu (1.50 iako Bud vodi 0-1). Ne kažem da će tako i biti ali je Zvezda i dalje favorit.

Kalkulacija

pre 6 godina

Ako su od 3 meca ove godine izgubili sva 3, koliko je realno ocekivati da sad od moguca 4 dobiju cak 3?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Egomanijak, 10. april 2018 11:02

Pitaj ove iz kladionica koji su povećali kvotu da Zvezda osvoji na 1,5
Ja se ne kladim, ali ti kada si već tako siguran u tu svoju verovatnoću, stavi neku veću kintu na Budućnost kao budućeg šampiona, i eto ti lake love ili što bi Ameri rekli "easy money".

Ivan

pre 6 godina

Tragicar. On I Davidovac. Samo mi nije jasno cime je Davidovac zasluzio da bude na terenu 35 minuta. Promasio je sve sto je pokusao i opet se vraca na teren u poslednjoj cetvrtini.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ експерт - Биће мајсторица а онда ко кога... Оптимиста сам ал не превелики. 🤔

GM

pre 6 godina

Zamerate Feldinu nesto sto je dao 10 poena za 16 minuta?!

A sta su onda Lazic i Bjelica koji su zajedno dali 6 poena sa sve bacanjima, a obojica igrala po 22 minuta, najvise posle Rocestija.

Jel prati neko ovde kosarku ili odvaljuje ko sta stigne...
Decko kada igra 25-30 minuta, zna da da i preko 20 poena.

Podsetnik

pre 6 godina

Zvezdi niko nije mogao na crtu da stane,makar napravili tim iz svih ekipa zajedno.
(Podsetnik, 10. april 2018 13:11)

Ne mora tim iz svih ekipa zajedno, Budućnost je to dokazala već 3x ove sezone. Dovoljan je jedan finansijski stabilan tim koji se ne plaši braće i doktora mašinstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perkins, 10. april 2018 14:13)

Komentar se odnosio na prethodne sezone,kad je Zvezda tukla sve i to zavezanih očiju a Cedevita je uvek imala veći budžet od Zvezde a Budućnost približan.Sada je došlo do promene u ekipi,ostala su samo 3 igrača od prethodne sezone a novi je i trener,tako da nisu ubedljivo najbolji ali su sa Budućnošću tu negde,završili su ispred njih u sezoni ali povrede dva ključna igrača su učinile svoje.Na ovom sajtu i vesti o Zvezdi,najviše spinuju navijači manjeg kluba iz komšiluka,koji previše gledaju SOS kanal i Tegeltiju pa misle da se jede sve što leti.

3D

pre 6 godina

Budućnost veoma dobro koristi odbranu kakvu czv igra, i pravi mnogo otvorenih trojki koje nisu davali juče, ali neće tako biti svaki put. Rešavaju preuzimanja solo prodorima, i čini se da su igrači CZv zbunjeni, jer odbrana kojom su navikli da nateraju protivnike na greške nema toliki uticaj na igru. Koga krene šut, imaće veliku prednost večeras, jer i CZv je mašila neke otvorene trojke. Definitivno je pritisak na njima, i to po prvi put u nekoliko prethodnih godina. Ja bih voleo da se fuzionišu Cedevita i Cibona, da se digne Olimpija i pogotovo moj Partizan i da konačno gledamo jaku ABA, kao u periodu 2008-2011.

slaviša šmigič

pre 6 godina

mi sa ročestijom ako damo 150.koševa opet čemo preko njega dobiti 151.nema hrabročst dati viče slobode enisu koji je odma pokazao,da je odlično raspoložen ubode 2.trojke i trener ga vadi iako vidi,da je ročesti totalno izvan šuta.enis je bio šuterski najraspoloženiji,ali nesme igrati kod alimpijeviča,kod ostalih bio bi najbolji.sem toga bolje igra odbranu koja je užasna.nemogu rošesti,bjelica,lesor i jankovič odigrati skupa več jih rasporediti 4.najgorih odbrambenih igrača igra skupa i dobivamo koševe preko jankoviča i ročestija lagane koševe a lesor nezna gde mora stojati kod odbrane.bjelica nemože zagraditi svoj koš a najteži igrač sa visinom izuzetno loš.neka dokaže,da može pogoditi tricu.u morači su obično uvek prekratki šutevi neka obrate pažnju,da šutevi budu malko duži.trači momente kde možemo izvaditi ročestija u odbrani kako nebi odma ispunili bonus u odbrani.uli hrabrost enisu,da više šutira najbolje igramo kad izvadimo ročestija i loptu vodi feldin.za pobedu ubaci enisa treneru.

Realno

pre 6 godina

Ako ih je Cedevita razbila u prvoj polufinalnoj utakmici i samo spletom nesrećnih okolnosti izgubila tu utakmicu,zašto ih i Zvezda ne bi pobedila u Morači.Nema predaje,prvo večeras izjednačiti pa u Podgoricu po ribrejk.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Ako ne zelis kuci, mogao bi, recimo. da pogodis nesto. Kvalitetan igrac, ali ove godine nema kontinuitet, jednu odigra odlicno, pa ga 3-4 nema. Kao i Dobric.
A, za "zeleli su pobedu vise od nas": stidi se. Za ovu seriju vam treba motivacija?!

amater

pre 6 godina

Ne volim ovaj tip igrača, ali bez obzira na sve poslao bih te sad negdje daleko i namazao šine slaninom....da te ne gledam više...te tvoje sjajne ulaze sa desne strane i vodjenje lopte...i silovanje šuta...majstore nadam se da ćeš igrati na klupi do kraja serije

Kafir

pre 6 godina

Možda i pobedite ako vas neko nuči rotaciju u odbrani.Redovno vam ostaju 4-ke i 5-ce na njihovim plejevima što oni lako pretvore u koš.Kukala vam majka ništa ne znate.

Kafir

pre 6 godina

U svakom slučaju ide se u Podgoricu.Posle poraza tamo bilo bi dobro da se u Beograd vrate Davidovac i Dobrić.Ostali mili moji kud koji.
E,da... neka se vrati i Kešelj on je već iskusan putnik koji samo putuje i uživa.

Aleksa

pre 6 godina

Nikad to neću zaboraviti, čovek ladno peva Partizanovu himnu, na proslavi njihove titule. hehehehehehe
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duck Dodgers, 10. april 2018 13:55)

Друже??? Не дао Бог да неком треба да сведочиш, никад нећеш заборавити нешто што се није догодило????? Једини ко је "мало" погрешио песму је био Дејан Томашевић, и то знате и ви и ми, али се прећутно и једни и други правимо да није...ми зато што то што је певао не може да га опере, а ви зато што је тај човек тад био званично ваш...

afrogipsy

pre 6 godina

Jedina sansa za Zvezdu je da ti pobratime ne igras . Ni veceras, ni do kraja serije, pusti Dobrica neka igra umesto tebe , decko je za tebe izmislio kosarku .

mare

pre 6 godina

Slušao sam šta kaže Vlade Djurovuća o Feldinu. Imao je neke informacije iz Atine i on je tip igrača koga nema nigde kad je potrebno a na nebitnim mečevima zatrpava koš.
Jednostavno nema šampionski mentalitet. Jedan Čarls Dženkins je doktor za njega.

Kafir

pre 6 godina

Ajde ... setio se čovek da bi trebalo da radi svoj posao.Ovakih igrača u našoj zemlji ima na vagone,a oni doveli ovog.Zato naša deca kad napune 18 godina završavaju sa košarkom jer nemaju praktično gde da igraju.

No name

pre 6 godina

Razlika Zvezda prošle godine i Zvezda ove godine je upravo u strancima. Volters i Džening su ginuli, ovi otaljavaju. Što se tiče Antića, ništa nije ni pružio.

coldplayer

pre 6 godina

Majstore,mozda i nesto vredis ali kad se ovako igra divljacki ne pokazujes ama bas nista.Za pocetak polomite se za svaku loptu pa cemo videti za dalje.

No name

pre 6 godina

Želeli su pobedu više od nas, kaže profesionalac koji igra finale i zna koliki je značaj utakmice. Strašno šta sve i ko igra kod nas. Sada bi zbog ovakve izjave i igre trebale pasti žestoke kazne, pa da vidimo hoće li u sledećoj utakmici želeti više ili manje.

Ono

pre 6 godina

Sto fali Zvezdi je sto ovi stranci nemaju nikakavu zar u svojoj igri ,a domaci igraci su skrajnuti kao sto je mali Dobric .Trener je zelen i to sve u kombinaciji donosi klasicnu propast .Da su tu Antic i Dangubic drugacije bi to izgledalo .Ovako Rocesti,Feldin,Enis klasicni legionari plus Lesor koji odbranu ne zna da igra ,tesko je nesto ocskivati .Danas ce i da dobiju ,jer je meni makar ipak previse da Buducnost ih dobija cele sezone bez poraza ,al za sad ne vidim da Alimpijevic ima plan kako da dobije seriju .

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Hell: Dangubića pljuju deca i balavci, inače on je najbolji obrambeni igrač!! Nije neki košgeter, ali pored njega se je retko ko naigrao!! Zato FALI Danguba!!