Nedelja, 08.04.2018.

20:16

EK: "Delfini" poraženi od Italije u meču za bronzu

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Italije sa 10:9, u meču za bronzu na Kupu Evrope u Rijeci.

Izvor: B92

EK: "Delfini" poraženi od Italije u meèu za bronzu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

obradovic ,jokovic ... sve Srbi

pre 6 godina

@jumko ,da je on Crnogorac igrao bi za njih, ali vidim da ti nesto intenzivno pratis vaterpolo u zadnje vrijeme ,mora biti jer ti je reprezetacija osovijla cipiripi kup , ako Srbija slucajno osvoji evropsko ,onda ce opet biti da to igra 3 zemlje

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Momcima svaka čast, zahvaljujuci prethodnim rezultatima imaju podrsku od mene za ceo zivot. Ali sa unistavanjem Partizana uvidja se veza sa reprezantivnim vaterpolom. Ako nema Partizana nece biti ni srpskog vaterpola .

hrvatski kompleks nema granica

pre 6 godina

@Realno

Realno da 24 godine nemate medalju u kosarci.Relano da nikada Srbiju ili SR Jugoslaviju niste dobili u kosarci(uf znamo koliko vas to boli).Realno Drazen Petrovic Srbin.
Ah da,sve je ovo velikosrpksa agresija,laz i miromanija :D

Realno

pre 6 godina

Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?
(Hrvat, 08. april 2018 21:14)

Spavam!

Srdačno,
"Nikola Jokić"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NebaCar, 8. april 2018 22:25)

Ćosić, Petrović, Rađa i Novosel u NBA Hall of Fame, a neka se spremi Toni Kukoč ...

A vi, kako te?

ej bre

pre 6 godina

E bas nije tacno da reprezentativni sport zavisi od jacine Partizana...Evo uzesmo par medalja u kosarci od kako niste prvaci, a i brdo medalja u vaterpolu smo uzeli kad niste bili prvaci...Za fudbal, upravo najvece uspehe smo imali kad je Zvezda bila najbolja
(dusan, 08. april 2018 21:56)

Pa nije Partizan unisten pre 20 godina. Te medalje su rezultat rada Partizana uz rad drugih klubova u jacoj konkurenciji. Ovo sto nam sledi je nedostatak kvalitetnih igraca i klubova. Jednostavono u svim sportovima ostace ziva samo Zvezda a ona nema i nikada nije imala kapacitet da stvara igrace. Samo dugove i drzavu da oprosti. Partizan godinama ne uspeva da stvori nove igrace za reprezentaciju jer je pred gasenjem. Drugi klubovi to nikada nisu bili u stanju i polako cemo doci do kraha vaterpola i kosarke.
Jokic je samo slucajnost koja u ovom sistemu vise nema sanse da se ponovi.
Fudbal je druga prica. Tu su i Partizan i Zvezda ubice uspeha. Dok su oni tu i sluze za pranje para i lecenje frustracija nema nista od rezultata.

Bozza

pre 6 godina

Nema veze, svaka čast momci!
A ko zna možda će se kao što nečija legenda reče u Srbiji bolje živeti kad se uništi i ovaj Partizan!

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji potenciraju da drzava radi na stetu VK Partizan. Uzurbirali su S.C. Banjica vec 20 godina koji treba da bude u vlasnistvu opstine, svima zivima naplacivali clanarine, bazen pretvorili u ruinu jer dinara nisu ulozili u njego odrzavanje i sada se cude sto opstina vraca ono sto im pripada. Molim da mi se objavi komentar.

beogradski

pre 6 godina

Nema Partizana, nema vaterpola. Isto važi i za košarku!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ((crno - beli TV), 8. april 2018 22:38)

zato smo valjda u vaterpolu olimpijski pobednici a u košarci srebrni

Džoni

pre 6 godina

Ja bih rekao da je ovo između redova poruka Savića i ekipe savezu da neće moći više ovako kakvo je sada stanje u vaterpolu i da je vreme da se neko zapita koliko nam je vremena još ostalo? Imamo bukvalno jedan tim u Srbiji koji takođe tavori i spaja kraj sa krajem i ovo je opomena da mora nešto da se menja. Rekao bih da su momci bili rešeni da odigraju po poluvreme onako kako treba a onda da pokažu kako će nam ekipa izgledati za par godina kada se većina ovih asova povuče a neće imati ko da ih zameni! Odigrali dve iste utakmice i protiv Hrvata i ovu protiv Italijana???

Salama Pasutara

pre 6 godina

Ne interesuje me i tako vaterpolo nikada nije bio popularan sport. Samo Rvati i Srbi prate to. Srecan Vaskrs dečice bez stresa oko sporta molim

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Stvar je potpuno jasna, nastavljeno propadanje VK Partizan i počinje sunovrat reprezentacije, sistem spojenih sudova, nažalost.

davno bilo

pre 6 godina

hrvat ,pa bas i niste neka sila u rukometu i nogometu , a kod nas ima jos sportova u kojima smo dobri pr kosarka i odbojka ,za vas je to znanstvena fantastika

deki1977

pre 6 godina

Vidim da ovde mnogi pominju kraj sprskog vaterpola zbog četvrtog mesta nakon 17-18 uzastopnih medalja!? To znači da zbog toga što se Italija prvi put posle 30 godina nije plasirala na SP u fudbalu predstoji smrt kalču na Apeninima!?

PetarNS

pre 6 godina

Ovim momcima se nista ne moze zameriti, toliko su nam pruzili da imaju kredita narednih 30godina. A u kakvim uslovima treniraju i rade, to je sramota ove drzave. Podrska momcima!

peraperic

pre 6 godina

dosta njih poistovecuje sadasnju situaciju u vk partizan sa reprezentacijom,
sto je glupost.
dobijacemo mi sa ovim generacijama dosta toga...
problem je sto se sistemski ne radi kako treba i sto ce problemi nastajati za par godina...

Vladimir

pre 6 godina

Jasno je da je i protiv Hrvata i protiv Italijana presudila fizicka sprema. Ocigledno je da momci nemaju snage za ceo mec. Dok je snaga na maksimumu melju se protivnici, a nakon toga sledi pad. Mora se uzeti u obzir da je ove godine najvaznije EP u Barseloni i da cemo tada sigurno biti u top formi.
Mora se skrenuti paznja i na sve dezurne kriticare koji samo cekaju neki kiks kako bi pljuvali po svemu i svacemu, a samo bi ih pitao sta bi Madjari trebali da kazu o urade nakon ovog rezultata njihovih vaterpolista u sportu koji je kod njih od nacionalnog znacaja.
Puna podrska Savicu i momcima.

Gile

pre 6 godina

Mi boljeg selektora nemamo, a ni svet. Ali zato imamo komentator koji traže otac odmah. I posle se pitamo zašto neko neće da nastupa. Jedan dan si heroj sutra ne uradiš što neko misli, onda si najgori, blaža, smena. I posle treba Pešić da dođe u Zvezdu ili neko kvalitetan u Partizan. Svi jedva čekaju da pobegnu.

NebaCar

pre 6 godina

Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?
(Hrvat, 08. april 2018 21:14)

Spavam!

Srdačno,
"Nikola Jokić"

scorpio

pre 6 godina

Deluje kao da su hteli " nesto" da kazu. Vode sa toliko razlike dve veceri, i onda prepuste pobedu dve veceri zaredom na po gol razlike?! Svaka cast momci, na vas niko nema prava da se ljuti! Mozda nekom skrenete paznju na ovaj nacin, kad su gluvi dok dolaze trofeji!

F16

pre 6 godina

juce su dva faktora presudila sudije i nasa losa igra, danas samo jedan ,nasa losa igra ,mada nista ne zameram nasima ,zeleli su ,borili ,nije islo ,bice bolje,
(dorcol, 08. april 2018 20:27)

Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli..Znaci da su protivnici bili bolji..

скоба

pre 6 godina

Jumko, 08. april 2018 20:46


Leči se čoveče. Imaš poriv da na svakoj sportskoj vesti pljuješ po srpskim sportistima. Tačno je da Srbi imaju potrebu da preuveličavaju uspehe svojih sportista a da umanjuju uspehe drugih sportista, ali da tebe to toliko potrese, da osetiš potrebu da na svakoj vesti komentarišeš, to je znak da s tobom nešto nije u redu.

Taj napad koji sam video, ni Bocvana da je igrala u bazenu pa se ne radi tako...

pre 6 godina

(Jumko, 8. april 2018 20:46)

Tebi ni Bog ne pomaže više...

Samo sam jedan napad gledao u prolazu kroz dnevnu sobu jer TV ne uzgajam u svojim odajama već nekoliko godina, i u tom napadu imamo igrača više...

Lopta se izvodi na levo krilo, on vraća u sredinu, ovaj maše, maše, maše, maše i maše... italijani se zbili ispred njega još pre pola sata... i on šut kroz to more ruku, i naravno odmah prva ruka blokira šut, a gde su ostale iza koje su čekale šut.

Ovaj napad sigurno nije naša škola. Zašto takva igra, da li malo FIBI dajemo danfa, da malo i drugi dišu u vodi ili je nešto drugo, uglavnom u osnovma čak ni da se igra onaj rekreativni vaterpolo od strane amatera u bazenu, zna se da se igrač više ne izvodi sa jednim dodavanjem, potom mahanje, mahanjem, mahanjem, mahanjem i mahanjem za šut, i kad se svi konačno doooobro zbiju ispred tebe, da ti zaista i šutneš... umesto da razvlačiš odbranu brzim dodavanjima i bržim lažnim zamasima dizati ih iz vode... da vas ne učim sad našire ono što i mala deca znaju.

DILEJA

pre 6 godina

Ne znam da li cete se sloziti samnom, ali moje misljenje je da su i protiv Hrvatske i protiv Italije, utakmice bile neizvesne do samog kraja...Medjutim, mi smo izgubili obe, ali za malo...

branko

pre 6 godina

Спорт је спорт, не може се увек побеђивати и бити најбољи. Кад се две утакмице изгубе на исти начин, искусан тренер ће лако утврдити шта је проблем и убеђен сам да ће Дејан Савић знати то да исправи. Међутим, ја бих га искрено замолио да исправи још нешто. Није нормално да неко ко је вођа неког тима који се такмичи буде боље расположен кад његов тим изгуби него кад његов тим победи. Молим га да ипак стиша своје одушевљење поразом свог тима а победом противника јер то прилично смета и врло умереним и мирољубивуим људима, којима и ја припадам, а да не говорим о оним другима.

Ika

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da bilo sta zamerite VATERPOLO REPREZENTACIJI SRBIJE!? SRAM DA VAS BUDE SVE!
BRAVO MOMCI, SAMO NAPRED, MI VERUJEMO U VAS!

smdrg

pre 6 godina

Ne mogu da verujem kakve komentare citam posle svega sto su vaterpolisti osvojili. Ovo nije relevantno takmicenje. Imaju i oni pravo da jednom budu CETVRTI. Kao da je to lose. Bice oni opet najbolji kada to bude bilo potrebno, ne sumnjam. A vi samo trolujte po netu...

Hrvat

pre 6 godina

Do prije godinu dana nedodirljivi u vaterpolu i tenisu.Danas-3 puta zaredom gubite od Hrvatske u vaterpolu,tenis Hrvatska usla u polufinale davis cupa,Srbija ce se boriti za ostanak,Nole propada,Cilic 3.tenisac svijeta mladi Coric sve bolji nova zvijezda...Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?

Mile idiot 83%

pre 6 godina

Setite se šta je Andrija posle olimpijade rekao, pa su ga popljuvali vođini sendvičari. Sistematski se sve uništava, školstvo, sport, familija...u ovoj zemlji, od strane vladajućih idiota. Kad je svi normalni ljudi napuste, ostaće politički šljam i poltroni.

ana zagreb

pre 6 godina

UMOR..po meni je to jedan od glavnih razloga poraza u ovo dvije utakmice.Utakmice su bile dan za danom.Većina ovih igrača Srbije od 2012 pa do prošle godine osvojili su sve turnire...takvu su dominaciju svojedobno imali samo Mađari.Oprostili su se Gocić i Nikić...koji su bili "radilice" u ekipi i sad su došli mlađi igrači.Treba vremena da se to sve uigra....ali nema mjesta za paniku jer tek ova mlađa ekipa u vašoj reprezentaciji se nakitila svim zlatima u juniorskoj konkurenciji.

Примеро Гериљеро

pre 6 godina

Најновија археолошка ископавања и новооткривени историјски спис указују да Христ није васкрсао, већ да су га оживили српски ватерполисти. У прилог овој тези иде и чињеница да су делфини вратили из мртвих и Хрвате (водство 4:1) и Италијане (5:1).

urmas

pre 6 godina

Brine pad u drugom poluvremenu i juče i danas. Do sada smo se snalazili u neizvesnim završnicama, a sada smo ih gubili.
Valjda će biti bolje kad se vrate Prlainović i S.Mitrović. Ovo je bila prilika da se probaju mlađi igrači.
Ozbiljno upozorenje pred EP u Španiji!

batko

pre 6 godina

Juce sam pisao o ovome. Unistili ste najtrofejniji srpski kolektiv, koji je dao sve reprezentativce, natavno i osvajao sve, pa sta ocekujete?? Da ce mali mokri lug npr dati extra klase igrace (ne zelim uvrediti stanivnike istog).

dusan

pre 6 godina

Nema Partizana nema trofeja. Ovo je tek pocetak sunovrata Srpskog fudbala. Cega se ovi drugi dohvate to se susi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 8. april 2018 21:30)

E bas nije tacno da reprezentativni sport zavisi od jacine Partizana...Evo uzesmo par medalja u kosarci od kako niste prvaci, a i brdo medalja u vaterpolu smo uzeli kad niste bili prvaci...Za fudbal, upravo najvece uspehe smo imali kad je Zvezda bila najbolja

Nenad

pre 6 godina

Valjda ce neko zahvaliti Savicu i pronaci resenje koje ce nas vratiti na pravi put, sa ovim selektorom bice jos gorih poraza. Crvena linija bila je vec predjena blamazom u Svetskoj ligi, sta se cekalo...

PFC

pre 6 godina

Gore glavu majstori, zasluzili ste punu podrsku bez obzira na poraz. Vi ste nesto najbolje sto imamo u ovoj napacenoj Srbiji. Siguran sam da Savic vidi da realno nema mesta za pojedine igrace i vecite talente bracu Rasovic. Uzimamo Evropsko 100%.

Dušan

pre 6 godina

Jeste sramota izgubiti od Italijana ovako a pogotovo juce od hrvata ali ove momci su zasluzili malo kredita za sve medalje osvojene i sve pobjede iz proslosti!

Vartolomej u zemlji košarke

pre 6 godina

Ovi majstori uskoro odlaze a u Srbiji se gasi VK Partizan. I nije vam jasno da je i košarka u istom položaju, rukomet jedva da postoji, odbojka ništa, atletika ništa, ali smo postali zemlja tekvonda.

Milos

pre 6 godina

Momcima svaka cast, a sto se rezultata tice - dosla slaba liga i neulaganje u ovaj sport na naplatu...pitanje je da li cemo se ikada vratiti na staze stare slave...

dorcol

pre 6 godina

juce su dva faktora presudila sudije i nasa losa igra, danas samo jedan ,nasa losa igra ,mada nista ne zameram nasima ,zeleli su ,borili ,nije islo ,bice bolje,

dorcol

pre 6 godina

juce su dva faktora presudila sudije i nasa losa igra, danas samo jedan ,nasa losa igra ,mada nista ne zameram nasima ,zeleli su ,borili ,nije islo ,bice bolje,

PFC

pre 6 godina

Gore glavu majstori, zasluzili ste punu podrsku bez obzira na poraz. Vi ste nesto najbolje sto imamo u ovoj napacenoj Srbiji. Siguran sam da Savic vidi da realno nema mesta za pojedine igrace i vecite talente bracu Rasovic. Uzimamo Evropsko 100%.

Vartolomej u zemlji košarke

pre 6 godina

Ovi majstori uskoro odlaze a u Srbiji se gasi VK Partizan. I nije vam jasno da je i košarka u istom položaju, rukomet jedva da postoji, odbojka ništa, atletika ništa, ali smo postali zemlja tekvonda.

Dušan

pre 6 godina

Jeste sramota izgubiti od Italijana ovako a pogotovo juce od hrvata ali ove momci su zasluzili malo kredita za sve medalje osvojene i sve pobjede iz proslosti!

Mile idiot 83%

pre 6 godina

Setite se šta je Andrija posle olimpijade rekao, pa su ga popljuvali vođini sendvičari. Sistematski se sve uništava, školstvo, sport, familija...u ovoj zemlji, od strane vladajućih idiota. Kad je svi normalni ljudi napuste, ostaće politički šljam i poltroni.

Ika

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da bilo sta zamerite VATERPOLO REPREZENTACIJI SRBIJE!? SRAM DA VAS BUDE SVE!
BRAVO MOMCI, SAMO NAPRED, MI VERUJEMO U VAS!

Milos

pre 6 godina

Momcima svaka cast, a sto se rezultata tice - dosla slaba liga i neulaganje u ovaj sport na naplatu...pitanje je da li cemo se ikada vratiti na staze stare slave...

Hrvat

pre 6 godina

Do prije godinu dana nedodirljivi u vaterpolu i tenisu.Danas-3 puta zaredom gubite od Hrvatske u vaterpolu,tenis Hrvatska usla u polufinale davis cupa,Srbija ce se boriti za ostanak,Nole propada,Cilic 3.tenisac svijeta mladi Coric sve bolji nova zvijezda...Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?

hrvatski kompleks nema granica

pre 6 godina

@Realno

Realno da 24 godine nemate medalju u kosarci.Relano da nikada Srbiju ili SR Jugoslaviju niste dobili u kosarci(uf znamo koliko vas to boli).Realno Drazen Petrovic Srbin.
Ah da,sve je ovo velikosrpksa agresija,laz i miromanija :D

smdrg

pre 6 godina

Ne mogu da verujem kakve komentare citam posle svega sto su vaterpolisti osvojili. Ovo nije relevantno takmicenje. Imaju i oni pravo da jednom budu CETVRTI. Kao da je to lose. Bice oni opet najbolji kada to bude bilo potrebno, ne sumnjam. A vi samo trolujte po netu...

Džoni

pre 6 godina

Ja bih rekao da je ovo između redova poruka Savića i ekipe savezu da neće moći više ovako kakvo je sada stanje u vaterpolu i da je vreme da se neko zapita koliko nam je vremena još ostalo? Imamo bukvalno jedan tim u Srbiji koji takođe tavori i spaja kraj sa krajem i ovo je opomena da mora nešto da se menja. Rekao bih da su momci bili rešeni da odigraju po poluvreme onako kako treba a onda da pokažu kako će nam ekipa izgledati za par godina kada se većina ovih asova povuče a neće imati ko da ih zameni! Odigrali dve iste utakmice i protiv Hrvata i ovu protiv Italijana???

Bozza

pre 6 godina

Nema veze, svaka čast momci!
A ko zna možda će se kao što nečija legenda reče u Srbiji bolje živeti kad se uništi i ovaj Partizan!

scorpio

pre 6 godina

Deluje kao da su hteli " nesto" da kazu. Vode sa toliko razlike dve veceri, i onda prepuste pobedu dve veceri zaredom na po gol razlike?! Svaka cast momci, na vas niko nema prava da se ljuti! Mozda nekom skrenete paznju na ovaj nacin, kad su gluvi dok dolaze trofeji!

скоба

pre 6 godina

Jumko, 08. april 2018 20:46


Leči se čoveče. Imaš poriv da na svakoj sportskoj vesti pljuješ po srpskim sportistima. Tačno je da Srbi imaju potrebu da preuveličavaju uspehe svojih sportista a da umanjuju uspehe drugih sportista, ali da tebe to toliko potrese, da osetiš potrebu da na svakoj vesti komentarišeš, to je znak da s tobom nešto nije u redu.

ana zagreb

pre 6 godina

UMOR..po meni je to jedan od glavnih razloga poraza u ovo dvije utakmice.Utakmice su bile dan za danom.Većina ovih igrača Srbije od 2012 pa do prošle godine osvojili su sve turnire...takvu su dominaciju svojedobno imali samo Mađari.Oprostili su se Gocić i Nikić...koji su bili "radilice" u ekipi i sad su došli mlađi igrači.Treba vremena da se to sve uigra....ali nema mjesta za paniku jer tek ova mlađa ekipa u vašoj reprezentaciji se nakitila svim zlatima u juniorskoj konkurenciji.

DILEJA

pre 6 godina

Ne znam da li cete se sloziti samnom, ali moje misljenje je da su i protiv Hrvatske i protiv Italije, utakmice bile neizvesne do samog kraja...Medjutim, mi smo izgubili obe, ali za malo...

deki1977

pre 6 godina

Vidim da ovde mnogi pominju kraj sprskog vaterpola zbog četvrtog mesta nakon 17-18 uzastopnih medalja!? To znači da zbog toga što se Italija prvi put posle 30 godina nije plasirala na SP u fudbalu predstoji smrt kalču na Apeninima!?

Vladimir

pre 6 godina

Jasno je da je i protiv Hrvata i protiv Italijana presudila fizicka sprema. Ocigledno je da momci nemaju snage za ceo mec. Dok je snaga na maksimumu melju se protivnici, a nakon toga sledi pad. Mora se uzeti u obzir da je ove godine najvaznije EP u Barseloni i da cemo tada sigurno biti u top formi.
Mora se skrenuti paznja i na sve dezurne kriticare koji samo cekaju neki kiks kako bi pljuvali po svemu i svacemu, a samo bi ih pitao sta bi Madjari trebali da kazu o urade nakon ovog rezultata njihovih vaterpolista u sportu koji je kod njih od nacionalnog znacaja.
Puna podrska Savicu i momcima.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Stvar je potpuno jasna, nastavljeno propadanje VK Partizan i počinje sunovrat reprezentacije, sistem spojenih sudova, nažalost.

ej bre

pre 6 godina

E bas nije tacno da reprezentativni sport zavisi od jacine Partizana...Evo uzesmo par medalja u kosarci od kako niste prvaci, a i brdo medalja u vaterpolu smo uzeli kad niste bili prvaci...Za fudbal, upravo najvece uspehe smo imali kad je Zvezda bila najbolja
(dusan, 08. april 2018 21:56)

Pa nije Partizan unisten pre 20 godina. Te medalje su rezultat rada Partizana uz rad drugih klubova u jacoj konkurenciji. Ovo sto nam sledi je nedostatak kvalitetnih igraca i klubova. Jednostavono u svim sportovima ostace ziva samo Zvezda a ona nema i nikada nije imala kapacitet da stvara igrace. Samo dugove i drzavu da oprosti. Partizan godinama ne uspeva da stvori nove igrace za reprezentaciju jer je pred gasenjem. Drugi klubovi to nikada nisu bili u stanju i polako cemo doci do kraha vaterpola i kosarke.
Jokic je samo slucajnost koja u ovom sistemu vise nema sanse da se ponovi.
Fudbal je druga prica. Tu su i Partizan i Zvezda ubice uspeha. Dok su oni tu i sluze za pranje para i lecenje frustracija nema nista od rezultata.

Realno

pre 6 godina

Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?
(Hrvat, 08. april 2018 21:14)

Spavam!

Srdačno,
"Nikola Jokić"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NebaCar, 8. april 2018 22:25)

Ćosić, Petrović, Rađa i Novosel u NBA Hall of Fame, a neka se spremi Toni Kukoč ...

A vi, kako te?

beogradski

pre 6 godina

Nema Partizana, nema vaterpola. Isto važi i za košarku!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ((crno - beli TV), 8. april 2018 22:38)

zato smo valjda u vaterpolu olimpijski pobednici a u košarci srebrni

PetarNS

pre 6 godina

Ovim momcima se nista ne moze zameriti, toliko su nam pruzili da imaju kredita narednih 30godina. A u kakvim uslovima treniraju i rade, to je sramota ove drzave. Podrska momcima!

batko

pre 6 godina

Juce sam pisao o ovome. Unistili ste najtrofejniji srpski kolektiv, koji je dao sve reprezentativce, natavno i osvajao sve, pa sta ocekujete?? Da ce mali mokri lug npr dati extra klase igrace (ne zelim uvrediti stanivnike istog).

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji potenciraju da drzava radi na stetu VK Partizan. Uzurbirali su S.C. Banjica vec 20 godina koji treba da bude u vlasnistvu opstine, svima zivima naplacivali clanarine, bazen pretvorili u ruinu jer dinara nisu ulozili u njego odrzavanje i sada se cude sto opstina vraca ono sto im pripada. Molim da mi se objavi komentar.

F16

pre 6 godina

juce su dva faktora presudila sudije i nasa losa igra, danas samo jedan ,nasa losa igra ,mada nista ne zameram nasima ,zeleli su ,borili ,nije islo ,bice bolje,
(dorcol, 08. april 2018 20:27)

Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli..Znaci da su protivnici bili bolji..

Nenad

pre 6 godina

Valjda ce neko zahvaliti Savicu i pronaci resenje koje ce nas vratiti na pravi put, sa ovim selektorom bice jos gorih poraza. Crvena linija bila je vec predjena blamazom u Svetskoj ligi, sta se cekalo...

davno bilo

pre 6 godina

hrvat ,pa bas i niste neka sila u rukometu i nogometu , a kod nas ima jos sportova u kojima smo dobri pr kosarka i odbojka ,za vas je to znanstvena fantastika

NebaCar

pre 6 godina

Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?
(Hrvat, 08. april 2018 21:14)

Spavam!

Srdačno,
"Nikola Jokić"

Gile

pre 6 godina

Mi boljeg selektora nemamo, a ni svet. Ali zato imamo komentator koji traže otac odmah. I posle se pitamo zašto neko neće da nastupa. Jedan dan si heroj sutra ne uradiš što neko misli, onda si najgori, blaža, smena. I posle treba Pešić da dođe u Zvezdu ili neko kvalitetan u Partizan. Svi jedva čekaju da pobegnu.

urmas

pre 6 godina

Brine pad u drugom poluvremenu i juče i danas. Do sada smo se snalazili u neizvesnim završnicama, a sada smo ih gubili.
Valjda će biti bolje kad se vrate Prlainović i S.Mitrović. Ovo je bila prilika da se probaju mlađi igrači.
Ozbiljno upozorenje pred EP u Španiji!

Salama Pasutara

pre 6 godina

Ne interesuje me i tako vaterpolo nikada nije bio popularan sport. Samo Rvati i Srbi prate to. Srecan Vaskrs dečice bez stresa oko sporta molim

Примеро Гериљеро

pre 6 godina

Најновија археолошка ископавања и новооткривени историјски спис указују да Христ није васкрсао, већ да су га оживили српски ватерполисти. У прилог овој тези иде и чињеница да су делфини вратили из мртвих и Хрвате (водство 4:1) и Италијане (5:1).

Taj napad koji sam video, ni Bocvana da je igrala u bazenu pa se ne radi tako...

pre 6 godina

(Jumko, 8. april 2018 20:46)

Tebi ni Bog ne pomaže više...

Samo sam jedan napad gledao u prolazu kroz dnevnu sobu jer TV ne uzgajam u svojim odajama već nekoliko godina, i u tom napadu imamo igrača više...

Lopta se izvodi na levo krilo, on vraća u sredinu, ovaj maše, maše, maše, maše i maše... italijani se zbili ispred njega još pre pola sata... i on šut kroz to more ruku, i naravno odmah prva ruka blokira šut, a gde su ostale iza koje su čekale šut.

Ovaj napad sigurno nije naša škola. Zašto takva igra, da li malo FIBI dajemo danfa, da malo i drugi dišu u vodi ili je nešto drugo, uglavnom u osnovma čak ni da se igra onaj rekreativni vaterpolo od strane amatera u bazenu, zna se da se igrač više ne izvodi sa jednim dodavanjem, potom mahanje, mahanjem, mahanjem, mahanjem i mahanjem za šut, i kad se svi konačno doooobro zbiju ispred tebe, da ti zaista i šutneš... umesto da razvlačiš odbranu brzim dodavanjima i bržim lažnim zamasima dizati ih iz vode... da vas ne učim sad našire ono što i mala deca znaju.

peraperic

pre 6 godina

dosta njih poistovecuje sadasnju situaciju u vk partizan sa reprezentacijom,
sto je glupost.
dobijacemo mi sa ovim generacijama dosta toga...
problem je sto se sistemski ne radi kako treba i sto ce problemi nastajati za par godina...

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Momcima svaka čast, zahvaljujuci prethodnim rezultatima imaju podrsku od mene za ceo zivot. Ali sa unistavanjem Partizana uvidja se veza sa reprezantivnim vaterpolom. Ako nema Partizana nece biti ni srpskog vaterpola .

dusan

pre 6 godina

Nema Partizana nema trofeja. Ovo je tek pocetak sunovrata Srpskog fudbala. Cega se ovi drugi dohvate to se susi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 8. april 2018 21:30)

E bas nije tacno da reprezentativni sport zavisi od jacine Partizana...Evo uzesmo par medalja u kosarci od kako niste prvaci, a i brdo medalja u vaterpolu smo uzeli kad niste bili prvaci...Za fudbal, upravo najvece uspehe smo imali kad je Zvezda bila najbolja

branko

pre 6 godina

Спорт је спорт, не може се увек побеђивати и бити најбољи. Кад се две утакмице изгубе на исти начин, искусан тренер ће лако утврдити шта је проблем и убеђен сам да ће Дејан Савић знати то да исправи. Међутим, ја бих га искрено замолио да исправи још нешто. Није нормално да неко ко је вођа неког тима који се такмичи буде боље расположен кад његов тим изгуби него кад његов тим победи. Молим га да ипак стиша своје одушевљење поразом свог тима а победом противника јер то прилично смета и врло умереним и мирољубивуим људима, којима и ја припадам, а да не говорим о оним другима.

obradovic ,jokovic ... sve Srbi

pre 6 godina

@jumko ,da je on Crnogorac igrao bi za njih, ali vidim da ti nesto intenzivno pratis vaterpolo u zadnje vrijeme ,mora biti jer ti je reprezetacija osovijla cipiripi kup , ako Srbija slucajno osvoji evropsko ,onda ce opet biti da to igra 3 zemlje

Nenad

pre 6 godina

Valjda ce neko zahvaliti Savicu i pronaci resenje koje ce nas vratiti na pravi put, sa ovim selektorom bice jos gorih poraza. Crvena linija bila je vec predjena blamazom u Svetskoj ligi, sta se cekalo...

Hrvat

pre 6 godina

Do prije godinu dana nedodirljivi u vaterpolu i tenisu.Danas-3 puta zaredom gubite od Hrvatske u vaterpolu,tenis Hrvatska usla u polufinale davis cupa,Srbija ce se boriti za ostanak,Nole propada,Cilic 3.tenisac svijeta mladi Coric sve bolji nova zvijezda...Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?

hrvatski kompleks nema granica

pre 6 godina

@Realno

Realno da 24 godine nemate medalju u kosarci.Relano da nikada Srbiju ili SR Jugoslaviju niste dobili u kosarci(uf znamo koliko vas to boli).Realno Drazen Petrovic Srbin.
Ah da,sve je ovo velikosrpksa agresija,laz i miromanija :D

Vartolomej u zemlji košarke

pre 6 godina

Ovi majstori uskoro odlaze a u Srbiji se gasi VK Partizan. I nije vam jasno da je i košarka u istom položaju, rukomet jedva da postoji, odbojka ništa, atletika ništa, ali smo postali zemlja tekvonda.

PFC

pre 6 godina

Gore glavu majstori, zasluzili ste punu podrsku bez obzira na poraz. Vi ste nesto najbolje sto imamo u ovoj napacenoj Srbiji. Siguran sam da Savic vidi da realno nema mesta za pojedine igrace i vecite talente bracu Rasovic. Uzimamo Evropsko 100%.

Realno

pre 6 godina

Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?
(Hrvat, 08. april 2018 21:14)

Spavam!

Srdačno,
"Nikola Jokić"
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NebaCar, 8. april 2018 22:25)

Ćosić, Petrović, Rađa i Novosel u NBA Hall of Fame, a neka se spremi Toni Kukoč ...

A vi, kako te?

davno bilo

pre 6 godina

hrvat ,pa bas i niste neka sila u rukometu i nogometu , a kod nas ima jos sportova u kojima smo dobri pr kosarka i odbojka ,za vas je to znanstvena fantastika

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ljude koji potenciraju da drzava radi na stetu VK Partizan. Uzurbirali su S.C. Banjica vec 20 godina koji treba da bude u vlasnistvu opstine, svima zivima naplacivali clanarine, bazen pretvorili u ruinu jer dinara nisu ulozili u njego odrzavanje i sada se cude sto opstina vraca ono sto im pripada. Molim da mi se objavi komentar.

beogradski

pre 6 godina

Nema Partizana, nema vaterpola. Isto važi i za košarku!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) ((crno - beli TV), 8. april 2018 22:38)

zato smo valjda u vaterpolu olimpijski pobednici a u košarci srebrni

smdrg

pre 6 godina

Ne mogu da verujem kakve komentare citam posle svega sto su vaterpolisti osvojili. Ovo nije relevantno takmicenje. Imaju i oni pravo da jednom budu CETVRTI. Kao da je to lose. Bice oni opet najbolji kada to bude bilo potrebno, ne sumnjam. A vi samo trolujte po netu...

batko

pre 6 godina

Juce sam pisao o ovome. Unistili ste najtrofejniji srpski kolektiv, koji je dao sve reprezentativce, natavno i osvajao sve, pa sta ocekujete?? Da ce mali mokri lug npr dati extra klase igrace (ne zelim uvrediti stanivnike istog).

Salama Pasutara

pre 6 godina

Ne interesuje me i tako vaterpolo nikada nije bio popularan sport. Samo Rvati i Srbi prate to. Srecan Vaskrs dečice bez stresa oko sporta molim

Bozza

pre 6 godina

Nema veze, svaka čast momci!
A ko zna možda će se kao što nečija legenda reče u Srbiji bolje živeti kad se uništi i ovaj Partizan!

dorcol

pre 6 godina

juce su dva faktora presudila sudije i nasa losa igra, danas samo jedan ,nasa losa igra ,mada nista ne zameram nasima ,zeleli su ,borili ,nije islo ,bice bolje,

Ika

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da bilo sta zamerite VATERPOLO REPREZENTACIJI SRBIJE!? SRAM DA VAS BUDE SVE!
BRAVO MOMCI, SAMO NAPRED, MI VERUJEMO U VAS!

ana zagreb

pre 6 godina

UMOR..po meni je to jedan od glavnih razloga poraza u ovo dvije utakmice.Utakmice su bile dan za danom.Većina ovih igrača Srbije od 2012 pa do prošle godine osvojili su sve turnire...takvu su dominaciju svojedobno imali samo Mađari.Oprostili su se Gocić i Nikić...koji su bili "radilice" u ekipi i sad su došli mlađi igrači.Treba vremena da se to sve uigra....ali nema mjesta za paniku jer tek ova mlađa ekipa u vašoj reprezentaciji se nakitila svim zlatima u juniorskoj konkurenciji.

dusan

pre 6 godina

Nema Partizana nema trofeja. Ovo je tek pocetak sunovrata Srpskog fudbala. Cega se ovi drugi dohvate to se susi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 8. april 2018 21:30)

E bas nije tacno da reprezentativni sport zavisi od jacine Partizana...Evo uzesmo par medalja u kosarci od kako niste prvaci, a i brdo medalja u vaterpolu smo uzeli kad niste bili prvaci...Za fudbal, upravo najvece uspehe smo imali kad je Zvezda bila najbolja

Dušan

pre 6 godina

Jeste sramota izgubiti od Italijana ovako a pogotovo juce od hrvata ali ove momci su zasluzili malo kredita za sve medalje osvojene i sve pobjede iz proslosti!

скоба

pre 6 godina

Jumko, 08. april 2018 20:46


Leči se čoveče. Imaš poriv da na svakoj sportskoj vesti pljuješ po srpskim sportistima. Tačno je da Srbi imaju potrebu da preuveličavaju uspehe svojih sportista a da umanjuju uspehe drugih sportista, ali da tebe to toliko potrese, da osetiš potrebu da na svakoj vesti komentarišeš, to je znak da s tobom nešto nije u redu.

Taj napad koji sam video, ni Bocvana da je igrala u bazenu pa se ne radi tako...

pre 6 godina

(Jumko, 8. april 2018 20:46)

Tebi ni Bog ne pomaže više...

Samo sam jedan napad gledao u prolazu kroz dnevnu sobu jer TV ne uzgajam u svojim odajama već nekoliko godina, i u tom napadu imamo igrača više...

Lopta se izvodi na levo krilo, on vraća u sredinu, ovaj maše, maše, maše, maše i maše... italijani se zbili ispred njega još pre pola sata... i on šut kroz to more ruku, i naravno odmah prva ruka blokira šut, a gde su ostale iza koje su čekale šut.

Ovaj napad sigurno nije naša škola. Zašto takva igra, da li malo FIBI dajemo danfa, da malo i drugi dišu u vodi ili je nešto drugo, uglavnom u osnovma čak ni da se igra onaj rekreativni vaterpolo od strane amatera u bazenu, zna se da se igrač više ne izvodi sa jednim dodavanjem, potom mahanje, mahanjem, mahanjem, mahanjem i mahanjem za šut, i kad se svi konačno doooobro zbiju ispred tebe, da ti zaista i šutneš... umesto da razvlačiš odbranu brzim dodavanjima i bržim lažnim zamasima dizati ih iz vode... da vas ne učim sad našire ono što i mala deca znaju.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Stvar je potpuno jasna, nastavljeno propadanje VK Partizan i počinje sunovrat reprezentacije, sistem spojenih sudova, nažalost.

Примеро Гериљеро

pre 6 godina

Најновија археолошка ископавања и новооткривени историјски спис указују да Христ није васкрсао, већ да су га оживили српски ватерполисти. У прилог овој тези иде и чињеница да су делфини вратили из мртвих и Хрвате (водство 4:1) и Италијане (5:1).

DILEJA

pre 6 godina

Ne znam da li cete se sloziti samnom, ali moje misljenje je da su i protiv Hrvatske i protiv Italije, utakmice bile neizvesne do samog kraja...Medjutim, mi smo izgubili obe, ali za malo...

NebaCar

pre 6 godina

Nogomet,rukomet,vaterpolo,tenis...u svemu vas prestizemo.Spavas li mirno kosarko?
(Hrvat, 08. april 2018 21:14)

Spavam!

Srdačno,
"Nikola Jokić"

Milos

pre 6 godina

Momcima svaka cast, a sto se rezultata tice - dosla slaba liga i neulaganje u ovaj sport na naplatu...pitanje je da li cemo se ikada vratiti na staze stare slave...

F16

pre 6 godina

juce su dva faktora presudila sudije i nasa losa igra, danas samo jedan ,nasa losa igra ,mada nista ne zameram nasima ,zeleli su ,borili ,nije islo ,bice bolje,
(dorcol, 08. april 2018 20:27)

Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli..Znaci da su protivnici bili bolji..

ej bre

pre 6 godina

E bas nije tacno da reprezentativni sport zavisi od jacine Partizana...Evo uzesmo par medalja u kosarci od kako niste prvaci, a i brdo medalja u vaterpolu smo uzeli kad niste bili prvaci...Za fudbal, upravo najvece uspehe smo imali kad je Zvezda bila najbolja
(dusan, 08. april 2018 21:56)

Pa nije Partizan unisten pre 20 godina. Te medalje su rezultat rada Partizana uz rad drugih klubova u jacoj konkurenciji. Ovo sto nam sledi je nedostatak kvalitetnih igraca i klubova. Jednostavono u svim sportovima ostace ziva samo Zvezda a ona nema i nikada nije imala kapacitet da stvara igrace. Samo dugove i drzavu da oprosti. Partizan godinama ne uspeva da stvori nove igrace za reprezentaciju jer je pred gasenjem. Drugi klubovi to nikada nisu bili u stanju i polako cemo doci do kraha vaterpola i kosarke.
Jokic je samo slucajnost koja u ovom sistemu vise nema sanse da se ponovi.
Fudbal je druga prica. Tu su i Partizan i Zvezda ubice uspeha. Dok su oni tu i sluze za pranje para i lecenje frustracija nema nista od rezultata.

urmas

pre 6 godina

Brine pad u drugom poluvremenu i juče i danas. Do sada smo se snalazili u neizvesnim završnicama, a sada smo ih gubili.
Valjda će biti bolje kad se vrate Prlainović i S.Mitrović. Ovo je bila prilika da se probaju mlađi igrači.
Ozbiljno upozorenje pred EP u Španiji!

peraperic

pre 6 godina

dosta njih poistovecuje sadasnju situaciju u vk partizan sa reprezentacijom,
sto je glupost.
dobijacemo mi sa ovim generacijama dosta toga...
problem je sto se sistemski ne radi kako treba i sto ce problemi nastajati za par godina...

Vladimir

pre 6 godina

Jasno je da je i protiv Hrvata i protiv Italijana presudila fizicka sprema. Ocigledno je da momci nemaju snage za ceo mec. Dok je snaga na maksimumu melju se protivnici, a nakon toga sledi pad. Mora se uzeti u obzir da je ove godine najvaznije EP u Barseloni i da cemo tada sigurno biti u top formi.
Mora se skrenuti paznja i na sve dezurne kriticare koji samo cekaju neki kiks kako bi pljuvali po svemu i svacemu, a samo bi ih pitao sta bi Madjari trebali da kazu o urade nakon ovog rezultata njihovih vaterpolista u sportu koji je kod njih od nacionalnog znacaja.
Puna podrska Savicu i momcima.

deki1977

pre 6 godina

Vidim da ovde mnogi pominju kraj sprskog vaterpola zbog četvrtog mesta nakon 17-18 uzastopnih medalja!? To znači da zbog toga što se Italija prvi put posle 30 godina nije plasirala na SP u fudbalu predstoji smrt kalču na Apeninima!?

scorpio

pre 6 godina

Deluje kao da su hteli " nesto" da kazu. Vode sa toliko razlike dve veceri, i onda prepuste pobedu dve veceri zaredom na po gol razlike?! Svaka cast momci, na vas niko nema prava da se ljuti! Mozda nekom skrenete paznju na ovaj nacin, kad su gluvi dok dolaze trofeji!

Gile

pre 6 godina

Mi boljeg selektora nemamo, a ni svet. Ali zato imamo komentator koji traže otac odmah. I posle se pitamo zašto neko neće da nastupa. Jedan dan si heroj sutra ne uradiš što neko misli, onda si najgori, blaža, smena. I posle treba Pešić da dođe u Zvezdu ili neko kvalitetan u Partizan. Svi jedva čekaju da pobegnu.

Mile idiot 83%

pre 6 godina

Setite se šta je Andrija posle olimpijade rekao, pa su ga popljuvali vođini sendvičari. Sistematski se sve uništava, školstvo, sport, familija...u ovoj zemlji, od strane vladajućih idiota. Kad je svi normalni ljudi napuste, ostaće politički šljam i poltroni.

branko

pre 6 godina

Спорт је спорт, не може се увек побеђивати и бити најбољи. Кад се две утакмице изгубе на исти начин, искусан тренер ће лако утврдити шта је проблем и убеђен сам да ће Дејан Савић знати то да исправи. Међутим, ја бих га искрено замолио да исправи још нешто. Није нормално да неко ко је вођа неког тима који се такмичи буде боље расположен кад његов тим изгуби него кад његов тим победи. Молим га да ипак стиша своје одушевљење поразом свог тима а победом противника јер то прилично смета и врло умереним и мирољубивуим људима, којима и ја припадам, а да не говорим о оним другима.

Džoni

pre 6 godina

Ja bih rekao da je ovo između redova poruka Savića i ekipe savezu da neće moći više ovako kakvo je sada stanje u vaterpolu i da je vreme da se neko zapita koliko nam je vremena još ostalo? Imamo bukvalno jedan tim u Srbiji koji takođe tavori i spaja kraj sa krajem i ovo je opomena da mora nešto da se menja. Rekao bih da su momci bili rešeni da odigraju po poluvreme onako kako treba a onda da pokažu kako će nam ekipa izgledati za par godina kada se većina ovih asova povuče a neće imati ko da ih zameni! Odigrali dve iste utakmice i protiv Hrvata i ovu protiv Italijana???

obradovic ,jokovic ... sve Srbi

pre 6 godina

@jumko ,da je on Crnogorac igrao bi za njih, ali vidim da ti nesto intenzivno pratis vaterpolo u zadnje vrijeme ,mora biti jer ti je reprezetacija osovijla cipiripi kup , ako Srbija slucajno osvoji evropsko ,onda ce opet biti da to igra 3 zemlje

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Momcima svaka čast, zahvaljujuci prethodnim rezultatima imaju podrsku od mene za ceo zivot. Ali sa unistavanjem Partizana uvidja se veza sa reprezantivnim vaterpolom. Ako nema Partizana nece biti ni srpskog vaterpola .

PetarNS

pre 6 godina

Ovim momcima se nista ne moze zameriti, toliko su nam pruzili da imaju kredita narednih 30godina. A u kakvim uslovima treniraju i rade, to je sramota ove drzave. Podrska momcima!