Sreda, 04.04.2018.

20:00

Barselona posle prvog meča overila polufinale

Fudbaleri Barselone napravili su veliki korak ka polufinalu Lige šampiona jer su u prvom meču savladali Romu sa 4:1.

Izvor: B92

Barselona posle prvog meèa overila polufinale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@ Larra

Nemojte se ljutiti na njih, oni su samo za žaljenje.
A opet......možda bismo se i mi tako ponašali. Da stvari stoje malo drugačije...
Da imamo premalo godina pa nismo bili u prilici da gledamo druge istinske zvezde.
Da nam se poznavanje fudbala više zasniva na video igricama, a manje na praćenju utakmica u stvarnom životu.
Da smo kao šiparice zaljubljeni u našeg idola i da je zbog toga on za nas najbolji u svemu.
Da taj naš obožavani, a samoproklamovani NAJBOLJI IKADA, uprkos očiglednom forsiranju nekih lobija neprekidno trpi kritike i osporavanja od poznavalaca fudbalske igre.
Da su te kritike logične do te mere da i nas slepo zaljubljene dovode u dilemu i ubacuju nam crv sumnje da je sve istina i da smo mi zaljubljeni u fikciju, laž, mehur od sapunice.
Da nas ta sumnja razjeda i razara toliko da više nismo u stanju ni sami sebe da ubedimo u nešto, a kamo li nekog drugog?
Da su njegove igre tokom sezone takve da sve to dodatno potvrđuju i da ga već svi polako šalju u penziju i na smetlište.
Da se od početka sezone osećamo kao da, u beznađu, lutamo po pustinji bez hrane, vode, i izgleda da ćemo put naći.
I onda - bokal vode i komad hleba!!! Kakva blagodet za napaćene dušice ispošćene i iznurene dugom čežnjom, žeđu i glađu, sve uverenije u strašnu istinu - ono što vole je laž i prevara, mit i prazna ljuštura?
Pa i mi bismo podvriskivali, urlali, skakali i gubili se u ushićenju.....
Da smo takvi.
Na svu sreću - nismo.

Ivana

pre 6 godina

Da li sam ja jedini video Partizanov grb u publici u devedesetom minutu kod kornera za Barcelonu?
(Petar mecen, 5. april 2018 03:52)

da,da bila zastava.

Kragujevcanin81

pre 6 godina

Barsa je igrala sa 1/3 snage,Mesi,Iniesta kao i jos nekoliko igraca je odlucilo da spusti nivo i apsolutno se vidi da se cuvaju za Svetsko prvenstvo,to je bas jako vidljivo. Ne zanosite se da je Barsa salbija u odnosu na ostale klubove koji ce verovatno u polufinale LS. Jednostavno ne zele momci da lome noge sa visestruko slabijom Romom,pogotovo kad su vec sami sebi dali dva gola...pametni timovi onda spuste loptu na zemlju i cekaju povoljnu priliku. Vidimo se u finalu.

gevara

pre 6 godina

A i protiv Rome navlace ove devojcice, dva penala nisu njima sudili a onaj u slucaju Dzeka 100% penal. Sta ovo znaci ?Prosto samo statistika je jos duza kako se njima pomaze od strane sudija. Kad ne ide 4-3-3 onda 4-3-3-3

tomi

pre 6 godina

Barsa bojim se da u polufinalu nema sta da trazi protiv bili kojeg protivnika. Nema igre !Citavu sezonu ih na grbaci nosi Mesi . Ne mogu da verujem koliko ovise o njemu. Liverpul,Bayern i Real su ipak nivo iznad Rome i sa ovakvom igrom koju demonstriraju svo ovo vreme, nemaju nikakve sanse pa da ne znam kako Mesi odigrao, mada takvi klubovi imaju moc zaustaviti jednog igraca, a kad njega neutralises , napravio si sve. Kao sto neko rece, Suarez je toliko los da mu je vreme da ide. I prosle sezone je bio los,ali ove je jos losiji. Da prodje nekog igraca , nisam video ne secam se. Losa kontrola lopte, spor, trom, puno gresi, sve losija realizacija, nikakva podrska u napadu nije. Iniesta u godinama i ne moze biti vise onaj stari i Mesiju ostaje jedino da igra sa Paulinhom ,Rakiticem i Gomesom ! Nisam nezadovoljan sezonom, naprotiv, dupla domaca kruna je u dzepu,jos jedna.Ponizen je Real ponovo u el klasiku i ne moraju uzeti LS, ali mi je krivo to sto nemaju ama bas nikakvu igru.Neka ispadnu u polufinalu od bilo koga,ali bar sa nekom igrom, sistemom . Sve se svodi daj loptu Mesiju i cekaj da on nesto izmisli. Da ne znam kakav je madjionicar, genije, ipak nije Hudini i nemoguce je da ih stalno vadi.

šta li je sa ovom decom?

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

Evo ja imam za Penalda mnogo laksi zadatak da pokaze da se moze porediti sa Mesijem. Neka napravi JEDAN JEDINI dribling. Samo jednog igraca da predje. Jednom. Nekad.
(adgsfbsfbsfbfsbsf, 4. april 2018 22:06)
1.Bože, dal je moguće da si ostavio ovakav komentar. Pa valjda je važnije osvojiti titulu kontinentalnog šampiona nego imati dribling?
2. Ako se ronaldo nije dosad nadriblao, onda nije niko.

nista o nicemu

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.
(Dokazano, 4. april 2018 22:47)

Apsolutna neistina.

Stara kuka

pre 6 godina

Atletiko je realno trebao biti na mestu Rome.Promasili su bar pet sjajnih sansi u Rimu kad su igrali u grupu.Al tako je to,budes bolji po igri i sansama a ne pobedis.

Gaston

pre 6 godina

Najjace je kad navijaci Reala pricaju o sudijama, a ne postoji klub kojem se pomaze vise od Reala
(ppp, 4. april 2018 23:22)

Postoji jedan: Barselona.

the_chox

pre 6 godina

Runijeve makazice su bolje od Ronaldnovih, sto ne znaci da minimiziram njegove, al ljudi kao da prvi put u zivotu vide makazice...
Svaka mu cast...

Forca Barca....

neutralni felsh

pre 6 godina

Laraa 

Pa da. Dosadise ti ovi sto Ronalda velicaju "kao da je sleteo" na Mesec. A kad Mesijevi "navale", to kao da je otkriven smisao celog Univerzuma. 
Od svih barselonista na ovom sajtu, ti si najveci smarac mesizma (uz velikog strumfa). Ne kazem da i ovi smaraju sa Ronaldom, ali ti koja tu velicas jednog na ustrb drugog igraca si dosadnija od ovih. Toboze objektivna. Svaki komentar ti se svodi na to da bocnes Real i Ronalda. 
Ma Mesi je najbolji i tacka. Kakav Pele, Maradona, Krojf (pokojni), Zidan, Ronaldo, Ronaldinjo... (od nasih Dzajic, Piksi..) pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle, a ne da izjave ili sebe proglase najboljim.
(don, 04. april 2018 23:58)


tako se ne razgovara sa damom.

Djordje NS

pre 6 godina

@ Larra

E, pa vidi ovako, blizu si suštine ali si slučajno ili pre namerno obrnula stvari. Upravo se radi o ovoj klinčadiji i smorovima koji i kad Messi odigra teški prosek od utakmice oni će u pola komentara pisati kakav je on "mađioničar" što je i večeras slučaj a skoro da se nije video na celoj utakmici. Dok je Ronaldo sinoć naterao ceo stadion da mu ustane i aplaudira i osim tog fenomenalnog gola, postigao je još jedan, imao asistencije i mogao dati bar još 2 gola i konstantno tako igra već više od 10 godina a ovde neka balavurdija ga zove Penaldo i komentariše da spava u petercu, da je sebičan a vodi i u asistencijama, šutira iz svih mogućih pozicija, prešao 30 godina a niko ne može u skoku da mu parira. Izbacuje sam najjače protivnike iz LŠ a klinci pišu da je igrač za male utakmice...itd itd.

Zato su moji komentari takvi kakvi jesu i nisam video da si tim klincima našla da pridikuješ već te nervira moj komentar.

don

pre 6 godina

Laraa

Ma kad Laraa kaze, to mora biti tako. Mesi je svetinja. Najbolji u Univerzumu. Sa njim je otkriven smisao Univerzuma. Kakav Pele, Maradona, Krojf, Zidan, Ronaldo (od nasih Dzajic, Piksi - imali smo i mi velikane) itd itd pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle (Krojf je doduse pokojni), a kamo li izjave ili sebe proglase za najbolje. Samo je jedan fudbalski Bog, ostali da mu se klanjaju i prinose zrtvu.

LOL

pre 6 godina

Barselona igra ubedljivo najsporiji fudbal od svih preostalih ekipa, bukvalno im UEFA dala najlakseg protivnika ali u polu finalu ce neka od preostalih kaznenih ekipa da ih ponizi.

KiMi

pre 6 godina

Ronaldo najbolji strelac u istoriji LŠ
Ronaldo najbolji asistent u istoriji LŠ
Ronaldo dao oko 100 penala
Mesi mozda 10 manje..
Dosadni ste za Ronalda da je Penaldo i da ne asistira..

Урош

pre 6 godina

Ја сам стварно мислио да Рома овде може да пружи отпор. Штета. Био би паклен реванш на Олимпику да нису примили тај четврти гол, овако немају ама баш никакве шансе.

Mister Hajd

pre 6 godina

Uglavnom prepucavanje pubertetlija...žalosno. Vrlo malo o igri ova tima i doprinosu ili greškama pijedinaca...Šteta što i ovde Srbi najviše vole da se kače izmedju sebe zbog nekog drugog, odnosno trećeg.
Meni je Barsa i sinoć bila na nivou poslednjih nedelja- očajna... Toliko traćenje vremena u dodavanju na metar, dva, u traženju Mesija, baš u svakom napadu, svakoj kontri , da je to zapanjujuće...
Moja zapažanja: Mesi nije više tako brz, Suarez sve tromiji , neinteligenno simuliranje i padanje, sve slabiji prijem lopte, polako gubi instinkt za gol...Inijesta pri kraju karijere, Alba nije bek (čuvao Džeka!!! sine!), Rakitić se najbolje kretao , ali dugo drži loptu bez ideje i korisnog pasa... Za onog nesretnika Gomeza još niko nije zainteresovan, džabe ga Valverde uzlaže na prodaju ... Odbrana i dalje zabrinjavajuće nesigurna .

Mare

pre 6 godina

Mesi 2 puta pokušao slabijom desnom nogom sa 7-8 metara i oba puta jedva dobacio do golmana po sredini gola. Čovek ima samo levu nogu i to je to. Ronaldo ne bira i ovakve prilike lagano pretvara u golove. A ove što kažu kako Ronaldo ne igra za tim već tim za njega, ko je asistirao Marselu kod trećeg gola ? Verovatno niste gledali pošto ste bili zadivljeni onim makazicama.

Treća liga baš nas briga

pre 6 godina

Roma veceras odigrala odlicno,samo da nije bilo onih maleroznih autogolova sve bi bilo drugacije. pike zasluzio zuti karton kad je napravio faul nad rominim igracem koji ga je poslao po burek uz autliniju blizu barsinog sesnaesterca,da ga nije oborio sledila bi sansa za romu,5min kasnije se obara mesi na sredini terena i naravno odma zuta karta. da li je to fudbal kakav zelimo da gledamo? danasnji fudbal je takav da ko ulaze vise para ima benificija kod uefe i sudija. fudbal 21.veka

Dabome

pre 6 godina

Dzeko se saplete o svoju nogu i pada u fazonu skok u dalj iz mesta, ali kad ne znaš šta bi drugo eto izgovora ala kalimero...nepravda..a i ova deca ovde, da imaju čime da se teše .

don

pre 6 godina

Laraa

Pa da. Dosadise ti ovi sto Ronalda velicaju "kao da je sleteo" na Mesec. A kad Mesijevi "navale", to kao da je otkriven smisao celog Univerzuma.
Od svih barselonista na ovom sajtu, ti si najveci smarac mesizma (uz velikog strumfa). Ne kazem da i ovi smaraju sa Ronaldom, ali ti koja tu velicas jednog na ustrb drugog igraca si dosadnija od ovih. Toboze objektivna. Svaki komentar ti se svodi na to da bocnes Real i Ronalda.
Ma Mesi je najbolji i tacka. Kakav Pele, Maradona, Krojf (pokojni), Zidan, Ronaldo, Ronaldinjo... (od nasih Dzajic, Piksi..) pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle, a ne da izjave ili sebe proglase najboljim.

New Jersey

pre 6 godina

(Mirko Delija, 04. april 2018 20:50)
To je iz tvog ugla,iz ugla a iz ugla najvecih fudbalskih strucnjaka misljenja su podeljena a statistika i rekordi na Ronaldovoj strani,nemoj da ti jezik ide brze od mozga.

Amerikanac

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom 
Ceo real igra za ronalda 
Mesi igra za celu barsu. 
Ronaldo=statisticar 
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada. 
(Dokazano, 4. april 2018 22:47) 

Jesi mozda gledao utakmicu? Ronaldo zapoceo celu akciju koja se zavrsila njegovim epskim golom i asistirao Marselu za treci gol. Sta je dokazano, o cemu ti pricas?

facts

pre 6 godina

-Barsa je prosla u 10 od 16 dvomeca sa ekipama iz Italije, a Roma u 4 od 9 sa Spancima.
ISTORIJSKI REKORD! Barsa je 1. tim koji je imao korist od 4+ autogolova u 1 izdanju LS (za sada 5)!
-Najvise golova za Barsu u ovoj LS:
6 Mesi
5 AUTOGOL
1 Alkaser, Dembele, Dinj, Rakitic, PIKE i L. SUARES.
-1. mec nokaut faze LS sa 2 autogola u korist 1 tima (Barse)!
-Pike je medju 4 najboljih strelaca-defanzivaca u LS:
16 Roberto Karlos
15 Ivan Elgera
12 D. Alves i PIKE
11 S. Ramos i Panuci.
-14. gol Dzeke na 46 meceva u LS (12 u grupi, 1 u 1/8 f i 1 u 1/4 f). Edin je 1. put dao 5 gola u 1 sezoni LS!
-Dzeko je 1. igrac iz BiH koji je bio strelac u 1/4 f LS!
-1. gol Suaresa u LS jos od 8.3.2017 (6-1 PSZ)!
-Najduzi niz bez poraza kod kuce u LS:
29 Bajern
26 BARSA (jos traje).
-Najbolji strelci Barse ove sezone:
36 Mesi
26 L. SUARES
8 Paulinjo i AUTOGOL (odlican igrac, zasluzuje povecanje plate i bolji ugovor).
-Treneri Barse koji su debitovali sa najduzim nizom bez poraza u KES+LS:
9 VALVERDE 2017-?
6 Elenio Erera 1959-60 i Mihels 1974-75.
-Mesi protiv Rome: 2 gola i 1 asist na 3 meca (2-1-0)!
Mesi je dao 12 golova u LS ekipama iz Italije!
-Sanse za prolazak dalje, na osnovu istorijskih rezultata u Evropskim takmicenjima:
97.8% Real
94.3% Bajern
94.1% LIVERPUL
88.1% BARSA.

Pozdrav!

ccc

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.
(Dokazano, 4. april 2018 22:47)


Ipak smo mi razliciti. Ti hvalis Mesija kada ne postigne gol a ja volim kada Ronaldo postize golove. Namerno kazem u mnozini. Ali svako ima svoj izbor i ja to postujem. I na kraju, fudbal je kolektivan sport. Neko mora da doda loptu Ronaldu da bi on makazicama, glavom ili sutem postigao gol. Da li to znaci da igraju za Ronalda? Pa neka tako rade za nekog drugog? Nema??

Ivan

pre 6 godina

Šta reći Barsa rutinski sa pola gasa večeras protiv Rome lagano do 4:1 i overe plasmana u polufinale jer u Rimu zaista treba da se dogodi čudo pa da ispuste tu veliku prednost. Nije Roma loše izgledala koliko je Barsa lagano, znalački, rutinski sa velikim iskustvom odigrala ovu utakmicu i pobedila na čist kvalitet koji je ubedljivo na njenoj strani.

Djordje NS

pre 6 godina

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.
(Mikii, 4. april 2018 22:49)

Hahahaha... Ono kad se paćenik Miki (sa dva i) javi i on nešto odgovorno tvrdi onda je to garancija da nema dalje. Idi pronađi svog jedinog druga Jumka pa trolujte negde na vašim sajtovima ovde ste dosadili svima.

LOL

pre 6 godina

Pele i Ronaldo su najkompletniji igraci u istoriji fudbala, leva desna noga, glava, tehnika, skok, asistencije, golovi kako god hoce...

Mesi je samo leva noga i trci sa loptom nista vise.

vlajzi

pre 6 godina

Šteta što večeras nije igrao Messi, mogla je Barsa biti još ubedljivija... 

Oh wait... 
(Djordje NS, 04. april 2018 22:34) 

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.
(Mikii, 04. april 2018 22:49)

Mozda. Ali mu i ti dises za vratom...

KiMi

pre 6 godina

Semedo je udario Dzeka u levu nogu da bi ovaj se nakon toga sapleo.. Cist faul tj. penal u ovom slucaju. Var bi ovde dobro dosao a druga sumnjiva situacija je bila van 16 metara..

Larra

pre 6 godina

@Djordje NS
Evo i ja tvrdim istoooo.....
Mnogo ste bre dosadni.....
Inace hvala puno CR7 ...da ne bi njega mi nikada ne bismo videli gol makazicama...
Gol jeste dobar.....al vas covek kad cita, ima utisak kao da je sleteo na Mesec..
Ne moze covek nista da procita o utakmici od vaseg guranja Ronalda svuda..
Imate milion clanaka o njemu.....pa se divite do sutra..
Smoriste za sve pare...

KPJ

pre 6 godina

Pele i Ronaldo su najkompletniji igraci u istoriji fudbala, leva desna noga, glava, tehnika, skok, asistencije, golovi kako god hoce...

Mesi je samo leva noga i trci sa loptom nista vise.
(LOL, 4. april 2018 23:02)

Pele u finalu svetskog prvenstva predriblao i izlomio celu odbranu tada legendarne Svedske i dao gol. Ronaldo zadnji put predriblao igraca u prosloj deceniji. Kako te bre nije sramota da pises ovakve nebuloze i siris dezinformacije ovoj deci po forumu.
Cuj Ronaldo kompletan igrac, jedino je kompletan u simuliranju, tu su svi elementi : teatralni pad, previjanje kao da te je Tajson udario, mahanje rukama, pogled u sve 4 sudije u roku od 2 sekunde, jurenje glavnog sudije i unosenje u facu i na kraju proslava penala u stilu "osvojio sam svetsko prvenstvo".

bARSELONISTA

pre 6 godina

Primera u djepu, i kup isto tako, i polufinale Lige Sampiona, bravo momci uvek na triplu, i uvek snazno tokom citave sezone. To u zadnju deceniju pored Barselone samo jos je Bajern mogao.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Kolarov jedna velika nula
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vo, 4. april 2018 22:05)

Srbija - Brazil 0:8 na mundijalu

oprasivac

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD

neutralni felsh

pre 6 godina

Cetvrti nije autogol ali je igrac Rome sjajno asistirao Suarezu. Sta je to sa ekipom iz Rima?
(Toma, 04. april 2018 22:29)

ma sve je to autogol ako ne gledamo suvise bukvalno.

ko ovde ne poludi taj nije normalan

pre 6 godina

Mislio sam da roma moze da pruzi otpor a oni sami sebe pobedili 2 autogola barca nije morala da se muci

VanBasten

pre 6 godina

“ Barselona ima 214 miliona pratilaca a Roma samo 14”. “Iniesta retko izlazi na drustvene mreze, nedavno je postavio sliku cerke i podelio koliko ona njemu znaci”. Aca sampion gugla

Dabome

pre 6 godina

CJC

Jedini klinci ovde ste vi što uporedjujete Kristinu sa Messijem...ej alo, to nikako ne ide, Kristinu možete da uporedjujete sa npr Mitrovićem..Messi je klasa iznad.
I ne brukaj se...

Mikii

pre 6 godina

Šteta što večeras nije igrao Messi, mogla je Barsa biti još ubedljivija...

Oh wait...
(Djordje NS, 04. april 2018 22:34)

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.

sarajevo.ba

pre 6 godina

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD
(oprasivac, 04. april 2018 22:05)

Na Copi igraju i timovi iz srednje amerike, nisi nikas gledao Kostariku, Trinidad, Honduras na Copi?

TRIPLETAAAAAA

pre 6 godina

Idemoooooo
Tripletaaaaaa
Mesiju nova zlatna lopta
A svi znamo da su titule bitne za zlatnu loptu a ne golovi
Penaldovci PATOOOOOOOOOS!!!

Marko

pre 6 godina

Idemoooooo 
Tripletaaaaaa 
Mesiju nova zlatna lopta 
A svi znamo da su titule bitne za zlatnu loptu a ne golovi 
Penaldovci PATOOOOOOOOOS!!!
(TRIPLETAAAAAA, 04. april 2018 22:42)

Ne volim ni ja Real, al' ovaj nema vise od 12 god. :)

Barsa Barsa

pre 6 godina

Barsa sa lakocom overila polufinale, gotovo sa pola gaza. Nisu hteli da daju cetvrti, ali ih Roma naterala. Messi iako nije igrao u svom elementu, opet bio najbolji, kao i uvek na svakoj utakmici. Sad bi voleo Barsa Real u polufinale, jer njih stalno i sa lakocem ih Barsa pobedjuje vec dvanaest godina.

Bane

pre 6 godina

Ova Barselona uvek nesto jadno. Ili protivnik da 2 auto-gola, ili je golman busan, ili sudija osteti protivnika (PSZ i Celzi primeri).
(Amerikanac, 04. april 2018 22:19)

Da i primer je i sa Realom, 2-6, 5-0, 0-4 prosle sezone, 0-3 ove sezone, bas vole da ponizavaju Real i stvarno je jadno sto to rade ;)

adgsfbsfbsfbfsbsf

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

Evo ja imam za Penalda mnogo laksi zadatak da pokaze da se moze porediti sa Mesijem. Neka napravi JEDAN JEDINI dribling. Samo jednog igraca da predje. Jednom. Nekad.

Dokazano

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.

Mare

pre 6 godina

Barselona ove godine u LŠ 5 autogolova. Šta reći ? Oboriše rekord ljudi. Ili autogolovi ili golman ne zna da se postavi kod slobodnjaka pa mu lopta po sred gola prodje. Uglavnom sve nešto mlitavo.

neutralni felsh

pre 6 godina

(CJC, 4. april 2018 21:50) 

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD
(oprasivac, 04. april 2018 22:05)


"gde je ta kazablanka? pa u svajcarskoj" :)

Radja

pre 6 godina

Džeko ,ljubi ga majka što bi rekli braća bosanci,ajde sad još jedan za 3:2,pa u Rimu 2:1,i prolazite dalje,ko što reče Aca,kad Hanibal nije osvojio Rim,neće ni tamo naka Uefalona!

Amerikanac

pre 6 godina

Ova Barselona uvek nesto jadno. Ili protivnik da 2 auto-gola, ili je golman busan, ili sudija osteti protivnika (PSZ i Celzi primeri).

U.N.

pre 6 godina

Penaldo botovi kakav je osecaj gledati Barselonu a ona vodi? Preveliki kompleks imate od Barselone da gledate njihove utakmice da bi prepricavali sporne detalje ...

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

Razlika izmedju Mesija i Penalda u 38. minutu, Mesi ide 1 na 1 , Manolas ga rusi sa ledja, sudija ne sudi penal, Mesi ustaje i odlazi bez reci. Penaldo bi prvo poceo da se bacaka kao da su mu odsekli noge, pa bi poceo da mase rucicama i gleda u sudije, pa bi cela ekipa trcala da okruzi sudiju i pritiskaju ga dok ne dosudi penal. To je razlika izmedju pravog igraca i markentinskog manekena.

Grande_Roma

pre 6 godina

U 10 min se ne svira vist penal za Romu. A u 41min Umtiti pravi penal u kaznenom prostoru , a sudija svira faul na rubu sesnaesterca. Bravo uefalono.

abvgd

pre 6 godina

U 10 min se ne svira vist penal za Romu. A u 41min Umtiti pravi penal u kaznenom prostoru , a sudija svira faul na rubu sesnaesterca. Bravo uefalono.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grande_Roma, 4. april 2018 21:29)

Dve simulacije da ne mogu gore, sramota je sto nije sudija pokazao zuti karton nijednom. Barem ovi sto su umesni padavicari Suarez, Nejmar, Penaldo kada padaju to je teatralno i u pravom trenutku, ovaj Dzeko kako je osetio neki kontakt od Semeda pao kao pokosen, a moze da ga nosi u levoj ruci. Smesno...

neutralni felsh

pre 6 godina

Cist penal u 10 minuti nije sviran nad Dzekom. Idemo dalje.
(Dzoni, 04. april 2018 20:54)


pogledaj malo bolje na usporenom snimku. u vojsci kazu "tipican slucaj samoranjavanja" - u fudbalu se to zove "sapleo se". semedo ga gurnuo bas kad treba. da bi sudija svirao penal domacinima u desetom minutu potrebno je mnogo vise, ne vazi samo za barsu, vazi za sve. to ne pise u preporukama za sudije, ali jeste svojevrsno nepisano pravilo. vazi i za ligu sampiona, vazi i za trecu srpsku ligu negde pored moravu... u drugom slucaju domaca publika ponekad podivlja i sudiju baci u istu.

Runner

pre 6 godina

Koliko si propatio od Barse da ih gledas iako ih mrzis, Mesi je Realu jednom dao gol u 93. minutu, madrioti sledeci put ce biti gore...

CJC

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.

SV

pre 6 godina

Mrzim Real jos od ranih 2000-ih kad ih je Bajern deklasirao u grupi puneci im mrezu po cetiri puta i tada u prosli jer je Bajern odigrao posteno protiv Rozenborga. Kasnije je Real eliminisao Bajern u polufinalu jer je Bajern igrao bez nekolicine glavnih igraca zbog povreda. Ali, sada je Real je ubedljivo najmocnija ekipa i to se vidi po vecerasnjoj igri Barselone, ako uporedimo Realovu od sinoc ili protiv PSG-a. Romi vec nije sudjen cist penal, Barsina igra se zasniva na Mesiju, Real prosto davi protivnike. Ne bih voleo, ali se bojim da ce Real ponovo osvojiti.

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Kako mi sad deluje smesno kad neko ovde kaze kako je Mesi bolji od Kristijana!!
(Ronaldo, 04. april 2018 20:13)
I meni, kao i verujem svakom pravom ljubitelju fudbala deluje smesno kad sad neko kaže da je Ronaldo bolji posle sinocne utakmice. Koju je fenomenalno i nestvarno odigrao Ronaldo. Ronalda izuzetno postujem, jedan je od najboljih igraca na svetu ikad, a najbolji golgeter, zna da bude na pravom mestu, zna da sutne febomenalno, skoci itd, sve sjajno. Ali kao igrac gledajuci i uticaj na igru tima i sve. Smesno je bas to, reci da je Ronaldo bolji...

Gaučo

pre 6 godina

Hvala rts-u,na "odličnom" izboru,večeras Barsa-Roma umesto turbo meča Liverpul-Siti,sad me i Strajnić "obradova"da ćemo u revanšu gledati Bajern-Sevilja umesto Real-Juve,to mogu samo oni,a šta reći tek za sinoćnu utakmicu,mnogi su uskraćeni bili da uživo vide gol decenije u režiji Ronalda,umesto toga osudjeni smo večeras da gledamo Mesija,koji se štedeo neigrajući za repku,ostavivši ih na cedilu,da bi igrao večeras,od povrede naravno ni traga,a posle mu krivi Iguain i Di Maria kad Argentina bude isprašena,kakvo licemerstvo!

Mirko Delija

pre 6 godina

Kako mi sad deluje smesno kad neko ovde kaze kako je Mesi bolji od Kristijana!!
(Ronaldo, 04. april 2018 20:13)

Sine, bez uvrede ali zaista si glup ako na osnovu jednog evrogola nekog igraca proglasavas najboljim. A jos gluplje je porediti ga sa verovatno najboljim igracem svih vremena. Skoncentrisi se malo kad pises komentare, nemoj da ti se opet smeju ljudi ovde...

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Aca Hanibal
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SYLA, 4. april 2018 20:45)

Gdje on igra?

Beograd

pre 6 godina

Vucica ima dobar tim bila je i prva u grupi ispred Celzija i Agletiko Madrida ali sumnjam da moze Barsi napraviti probleme u ovom dvomecu.Mislim da ce Barsa vec veceras resiti sve u prvoj utakmici.

franja,zg

pre 6 godina

Volim kalčo zbog tog nekog romentizma i sjećanja na neke davne dane, no Barcelona će pobijedit sa bar 2 gola razlike.
(Šime, Rijeka, 4. april 2018 20:16)

stavia sam 400 kuna na X

Neven

pre 6 godina

PA OVI NA RTSU PRENOSE BARSELONU-ROMU A NE LIVERPUP - SITI?
Ja sam u soku. Cedjenom. Znaci Barselona Roma ce biti najdosadnija utakmica ikada a ovi ce igrati 7 plus videcete.

Prof

pre 6 godina

Koji transfer blama dozivim svaki put kad upalim rts studio pre lige sampiona.Od ovog Strajnica,preko ovih kvazi trenera do Nedica,velikog sudijskog “strucnjaka”..Strajnic napravi minimum 5 gresaka u toku jedne emisije.
Komentarise utakmicu Sevilja-Bajern i lik ‘ladno kaze Madridjani idu sa golom minusa u Minhen.

VanBasten

pre 6 godina

“ Barselona ima 214 miliona pratilaca a Roma samo 14”. “Iniesta retko izlazi na drustvene mreze, nedavno je postavio sliku cerke i podelio koliko ona njemu znaci”. Aca sampion gugla

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Kako mi sad deluje smesno kad neko ovde kaze kako je Mesi bolji od Kristijana!!
(Ronaldo, 04. april 2018 20:13)
I meni, kao i verujem svakom pravom ljubitelju fudbala deluje smesno kad sad neko kaže da je Ronaldo bolji posle sinocne utakmice. Koju je fenomenalno i nestvarno odigrao Ronaldo. Ronalda izuzetno postujem, jedan je od najboljih igraca na svetu ikad, a najbolji golgeter, zna da bude na pravom mestu, zna da sutne febomenalno, skoci itd, sve sjajno. Ali kao igrac gledajuci i uticaj na igru tima i sve. Smesno je bas to, reci da je Ronaldo bolji...

Mirko Delija

pre 6 godina

Kako mi sad deluje smesno kad neko ovde kaze kako je Mesi bolji od Kristijana!!
(Ronaldo, 04. april 2018 20:13)

Sine, bez uvrede ali zaista si glup ako na osnovu jednog evrogola nekog igraca proglasavas najboljim. A jos gluplje je porediti ga sa verovatno najboljim igracem svih vremena. Skoncentrisi se malo kad pises komentare, nemoj da ti se opet smeju ljudi ovde...

Neven

pre 6 godina

PA OVI NA RTSU PRENOSE BARSELONU-ROMU A NE LIVERPUP - SITI?
Ja sam u soku. Cedjenom. Znaci Barselona Roma ce biti najdosadnija utakmica ikada a ovi ce igrati 7 plus videcete.

Prof

pre 6 godina

Koji transfer blama dozivim svaki put kad upalim rts studio pre lige sampiona.Od ovog Strajnica,preko ovih kvazi trenera do Nedica,velikog sudijskog “strucnjaka”..Strajnic napravi minimum 5 gresaka u toku jedne emisije.
Komentarise utakmicu Sevilja-Bajern i lik ‘ladno kaze Madridjani idu sa golom minusa u Minhen.

Marko

pre 6 godina

Idemoooooo 
Tripletaaaaaa 
Mesiju nova zlatna lopta 
A svi znamo da su titule bitne za zlatnu loptu a ne golovi 
Penaldovci PATOOOOOOOOOS!!!
(TRIPLETAAAAAA, 04. april 2018 22:42)

Ne volim ni ja Real, al' ovaj nema vise od 12 god. :)

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

Razlika izmedju Mesija i Penalda u 38. minutu, Mesi ide 1 na 1 , Manolas ga rusi sa ledja, sudija ne sudi penal, Mesi ustaje i odlazi bez reci. Penaldo bi prvo poceo da se bacaka kao da su mu odsekli noge, pa bi poceo da mase rucicama i gleda u sudije, pa bi cela ekipa trcala da okruzi sudiju i pritiskaju ga dok ne dosudi penal. To je razlika izmedju pravog igraca i markentinskog manekena.

Bane

pre 6 godina

Ova Barselona uvek nesto jadno. Ili protivnik da 2 auto-gola, ili je golman busan, ili sudija osteti protivnika (PSZ i Celzi primeri).
(Amerikanac, 04. april 2018 22:19)

Da i primer je i sa Realom, 2-6, 5-0, 0-4 prosle sezone, 0-3 ove sezone, bas vole da ponizavaju Real i stvarno je jadno sto to rade ;)

Dokazano

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.

Mikii

pre 6 godina

Šteta što večeras nije igrao Messi, mogla je Barsa biti još ubedljivija...

Oh wait...
(Djordje NS, 04. april 2018 22:34)

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.

adgsfbsfbsfbfsbsf

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

Evo ja imam za Penalda mnogo laksi zadatak da pokaze da se moze porediti sa Mesijem. Neka napravi JEDAN JEDINI dribling. Samo jednog igraca da predje. Jednom. Nekad.

facts

pre 6 godina

-Barsa je prosla u 10 od 16 dvomeca sa ekipama iz Italije, a Roma u 4 od 9 sa Spancima.
ISTORIJSKI REKORD! Barsa je 1. tim koji je imao korist od 4+ autogolova u 1 izdanju LS (za sada 5)!
-Najvise golova za Barsu u ovoj LS:
6 Mesi
5 AUTOGOL
1 Alkaser, Dembele, Dinj, Rakitic, PIKE i L. SUARES.
-1. mec nokaut faze LS sa 2 autogola u korist 1 tima (Barse)!
-Pike je medju 4 najboljih strelaca-defanzivaca u LS:
16 Roberto Karlos
15 Ivan Elgera
12 D. Alves i PIKE
11 S. Ramos i Panuci.
-14. gol Dzeke na 46 meceva u LS (12 u grupi, 1 u 1/8 f i 1 u 1/4 f). Edin je 1. put dao 5 gola u 1 sezoni LS!
-Dzeko je 1. igrac iz BiH koji je bio strelac u 1/4 f LS!
-1. gol Suaresa u LS jos od 8.3.2017 (6-1 PSZ)!
-Najduzi niz bez poraza kod kuce u LS:
29 Bajern
26 BARSA (jos traje).
-Najbolji strelci Barse ove sezone:
36 Mesi
26 L. SUARES
8 Paulinjo i AUTOGOL (odlican igrac, zasluzuje povecanje plate i bolji ugovor).
-Treneri Barse koji su debitovali sa najduzim nizom bez poraza u KES+LS:
9 VALVERDE 2017-?
6 Elenio Erera 1959-60 i Mihels 1974-75.
-Mesi protiv Rome: 2 gola i 1 asist na 3 meca (2-1-0)!
Mesi je dao 12 golova u LS ekipama iz Italije!
-Sanse za prolazak dalje, na osnovu istorijskih rezultata u Evropskim takmicenjima:
97.8% Real
94.3% Bajern
94.1% LIVERPUL
88.1% BARSA.

Pozdrav!

KPJ

pre 6 godina

Pele i Ronaldo su najkompletniji igraci u istoriji fudbala, leva desna noga, glava, tehnika, skok, asistencije, golovi kako god hoce...

Mesi je samo leva noga i trci sa loptom nista vise.
(LOL, 4. april 2018 23:02)

Pele u finalu svetskog prvenstva predriblao i izlomio celu odbranu tada legendarne Svedske i dao gol. Ronaldo zadnji put predriblao igraca u prosloj deceniji. Kako te bre nije sramota da pises ovakve nebuloze i siris dezinformacije ovoj deci po forumu.
Cuj Ronaldo kompletan igrac, jedino je kompletan u simuliranju, tu su svi elementi : teatralni pad, previjanje kao da te je Tajson udario, mahanje rukama, pogled u sve 4 sudije u roku od 2 sekunde, jurenje glavnog sudije i unosenje u facu i na kraju proslava penala u stilu "osvojio sam svetsko prvenstvo".

Larra

pre 6 godina

@Djordje NS
Evo i ja tvrdim istoooo.....
Mnogo ste bre dosadni.....
Inace hvala puno CR7 ...da ne bi njega mi nikada ne bismo videli gol makazicama...
Gol jeste dobar.....al vas covek kad cita, ima utisak kao da je sleteo na Mesec..
Ne moze covek nista da procita o utakmici od vaseg guranja Ronalda svuda..
Imate milion clanaka o njemu.....pa se divite do sutra..
Smoriste za sve pare...

Amerikanac

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom 
Ceo real igra za ronalda 
Mesi igra za celu barsu. 
Ronaldo=statisticar 
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada. 
(Dokazano, 4. april 2018 22:47) 

Jesi mozda gledao utakmicu? Ronaldo zapoceo celu akciju koja se zavrsila njegovim epskim golom i asistirao Marselu za treci gol. Sta je dokazano, o cemu ti pricas?

Gaučo

pre 6 godina

Hvala rts-u,na "odličnom" izboru,večeras Barsa-Roma umesto turbo meča Liverpul-Siti,sad me i Strajnić "obradova"da ćemo u revanšu gledati Bajern-Sevilja umesto Real-Juve,to mogu samo oni,a šta reći tek za sinoćnu utakmicu,mnogi su uskraćeni bili da uživo vide gol decenije u režiji Ronalda,umesto toga osudjeni smo večeras da gledamo Mesija,koji se štedeo neigrajući za repku,ostavivši ih na cedilu,da bi igrao večeras,od povrede naravno ni traga,a posle mu krivi Iguain i Di Maria kad Argentina bude isprašena,kakvo licemerstvo!

neutralni felsh

pre 6 godina

Cetvrti nije autogol ali je igrac Rome sjajno asistirao Suarezu. Sta je to sa ekipom iz Rima?
(Toma, 04. april 2018 22:29)

ma sve je to autogol ako ne gledamo suvise bukvalno.

Treća liga baš nas briga

pre 6 godina

Roma veceras odigrala odlicno,samo da nije bilo onih maleroznih autogolova sve bi bilo drugacije. pike zasluzio zuti karton kad je napravio faul nad rominim igracem koji ga je poslao po burek uz autliniju blizu barsinog sesnaesterca,da ga nije oborio sledila bi sansa za romu,5min kasnije se obara mesi na sredini terena i naravno odma zuta karta. da li je to fudbal kakav zelimo da gledamo? danasnji fudbal je takav da ko ulaze vise para ima benificija kod uefe i sudija. fudbal 21.veka

Dabome

pre 6 godina

CJC

Jedini klinci ovde ste vi što uporedjujete Kristinu sa Messijem...ej alo, to nikako ne ide, Kristinu možete da uporedjujete sa npr Mitrovićem..Messi je klasa iznad.
I ne brukaj se...

Ivan

pre 6 godina

Šta reći Barsa rutinski sa pola gasa večeras protiv Rome lagano do 4:1 i overe plasmana u polufinale jer u Rimu zaista treba da se dogodi čudo pa da ispuste tu veliku prednost. Nije Roma loše izgledala koliko je Barsa lagano, znalački, rutinski sa velikim iskustvom odigrala ovu utakmicu i pobedila na čist kvalitet koji je ubedljivo na njenoj strani.

Dabome

pre 6 godina

Dzeko se saplete o svoju nogu i pada u fazonu skok u dalj iz mesta, ali kad ne znaš šta bi drugo eto izgovora ala kalimero...nepravda..a i ova deca ovde, da imaju čime da se teše .

Barsa Barsa

pre 6 godina

Barsa sa lakocom overila polufinale, gotovo sa pola gaza. Nisu hteli da daju cetvrti, ali ih Roma naterala. Messi iako nije igrao u svom elementu, opet bio najbolji, kao i uvek na svakoj utakmici. Sad bi voleo Barsa Real u polufinale, jer njih stalno i sa lakocem ih Barsa pobedjuje vec dvanaest godina.

vlajzi

pre 6 godina

Šteta što večeras nije igrao Messi, mogla je Barsa biti još ubedljivija... 

Oh wait... 
(Djordje NS, 04. april 2018 22:34) 

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.
(Mikii, 04. april 2018 22:49)

Mozda. Ali mu i ti dises za vratom...

bARSELONISTA

pre 6 godina

Primera u djepu, i kup isto tako, i polufinale Lige Sampiona, bravo momci uvek na triplu, i uvek snazno tokom citave sezone. To u zadnju deceniju pored Barselone samo jos je Bajern mogao.

ko ovde ne poludi taj nije normalan

pre 6 godina

Mislio sam da roma moze da pruzi otpor a oni sami sebe pobedili 2 autogola barca nije morala da se muci

don

pre 6 godina

Laraa

Pa da. Dosadise ti ovi sto Ronalda velicaju "kao da je sleteo" na Mesec. A kad Mesijevi "navale", to kao da je otkriven smisao celog Univerzuma.
Od svih barselonista na ovom sajtu, ti si najveci smarac mesizma (uz velikog strumfa). Ne kazem da i ovi smaraju sa Ronaldom, ali ti koja tu velicas jednog na ustrb drugog igraca si dosadnija od ovih. Toboze objektivna. Svaki komentar ti se svodi na to da bocnes Real i Ronalda.
Ma Mesi je najbolji i tacka. Kakav Pele, Maradona, Krojf (pokojni), Zidan, Ronaldo, Ronaldinjo... (od nasih Dzajic, Piksi..) pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle, a ne da izjave ili sebe proglase najboljim.

SV

pre 6 godina

Mrzim Real jos od ranih 2000-ih kad ih je Bajern deklasirao u grupi puneci im mrezu po cetiri puta i tada u prosli jer je Bajern odigrao posteno protiv Rozenborga. Kasnije je Real eliminisao Bajern u polufinalu jer je Bajern igrao bez nekolicine glavnih igraca zbog povreda. Ali, sada je Real je ubedljivo najmocnija ekipa i to se vidi po vecerasnjoj igri Barselone, ako uporedimo Realovu od sinoc ili protiv PSG-a. Romi vec nije sudjen cist penal, Barsina igra se zasniva na Mesiju, Real prosto davi protivnike. Ne bih voleo, ali se bojim da ce Real ponovo osvojiti.

neutralni felsh

pre 6 godina

Cist penal u 10 minuti nije sviran nad Dzekom. Idemo dalje.
(Dzoni, 04. april 2018 20:54)


pogledaj malo bolje na usporenom snimku. u vojsci kazu "tipican slucaj samoranjavanja" - u fudbalu se to zove "sapleo se". semedo ga gurnuo bas kad treba. da bi sudija svirao penal domacinima u desetom minutu potrebno je mnogo vise, ne vazi samo za barsu, vazi za sve. to ne pise u preporukama za sudije, ali jeste svojevrsno nepisano pravilo. vazi i za ligu sampiona, vazi i za trecu srpsku ligu negde pored moravu... u drugom slucaju domaca publika ponekad podivlja i sudiju baci u istu.

oprasivac

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD

Grande_Roma

pre 6 godina

U 10 min se ne svira vist penal za Romu. A u 41min Umtiti pravi penal u kaznenom prostoru , a sudija svira faul na rubu sesnaesterca. Bravo uefalono.

Mare

pre 6 godina

Barselona ove godine u LŠ 5 autogolova. Šta reći ? Oboriše rekord ljudi. Ili autogolovi ili golman ne zna da se postavi kod slobodnjaka pa mu lopta po sred gola prodje. Uglavnom sve nešto mlitavo.

CJC

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.

U.N.

pre 6 godina

Penaldo botovi kakav je osecaj gledati Barselonu a ona vodi? Preveliki kompleks imate od Barselone da gledate njihove utakmice da bi prepricavali sporne detalje ...

ccc

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.
(Dokazano, 4. april 2018 22:47)


Ipak smo mi razliciti. Ti hvalis Mesija kada ne postigne gol a ja volim kada Ronaldo postize golove. Namerno kazem u mnozini. Ali svako ima svoj izbor i ja to postujem. I na kraju, fudbal je kolektivan sport. Neko mora da doda loptu Ronaldu da bi on makazicama, glavom ili sutem postigao gol. Da li to znaci da igraju za Ronalda? Pa neka tako rade za nekog drugog? Nema??

KiMi

pre 6 godina

Semedo je udario Dzeka u levu nogu da bi ovaj se nakon toga sapleo.. Cist faul tj. penal u ovom slucaju. Var bi ovde dobro dosao a druga sumnjiva situacija je bila van 16 metara..

Runner

pre 6 godina

Koliko si propatio od Barse da ih gledas iako ih mrzis, Mesi je Realu jednom dao gol u 93. minutu, madrioti sledeci put ce biti gore...

TRIPLETAAAAAA

pre 6 godina

Idemoooooo
Tripletaaaaaa
Mesiju nova zlatna lopta
A svi znamo da su titule bitne za zlatnu loptu a ne golovi
Penaldovci PATOOOOOOOOOS!!!

Djordje NS

pre 6 godina

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.
(Mikii, 4. april 2018 22:49)

Hahahaha... Ono kad se paćenik Miki (sa dva i) javi i on nešto odgovorno tvrdi onda je to garancija da nema dalje. Idi pronađi svog jedinog druga Jumka pa trolujte negde na vašim sajtovima ovde ste dosadili svima.

Beograd

pre 6 godina

Vucica ima dobar tim bila je i prva u grupi ispred Celzija i Agletiko Madrida ali sumnjam da moze Barsi napraviti probleme u ovom dvomecu.Mislim da ce Barsa vec veceras resiti sve u prvoj utakmici.

abvgd

pre 6 godina

U 10 min se ne svira vist penal za Romu. A u 41min Umtiti pravi penal u kaznenom prostoru , a sudija svira faul na rubu sesnaesterca. Bravo uefalono.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grande_Roma, 4. april 2018 21:29)

Dve simulacije da ne mogu gore, sramota je sto nije sudija pokazao zuti karton nijednom. Barem ovi sto su umesni padavicari Suarez, Nejmar, Penaldo kada padaju to je teatralno i u pravom trenutku, ovaj Dzeko kako je osetio neki kontakt od Semeda pao kao pokosen, a moze da ga nosi u levoj ruci. Smesno...

Amerikanac

pre 6 godina

Ova Barselona uvek nesto jadno. Ili protivnik da 2 auto-gola, ili je golman busan, ili sudija osteti protivnika (PSZ i Celzi primeri).

Radja

pre 6 godina

Džeko ,ljubi ga majka što bi rekli braća bosanci,ajde sad još jedan za 3:2,pa u Rimu 2:1,i prolazite dalje,ko što reče Aca,kad Hanibal nije osvojio Rim,neće ni tamo naka Uefalona!

the_chox

pre 6 godina

Runijeve makazice su bolje od Ronaldnovih, sto ne znaci da minimiziram njegove, al ljudi kao da prvi put u zivotu vide makazice...
Svaka mu cast...

Forca Barca....

šta li je sa ovom decom?

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

Evo ja imam za Penalda mnogo laksi zadatak da pokaze da se moze porediti sa Mesijem. Neka napravi JEDAN JEDINI dribling. Samo jednog igraca da predje. Jednom. Nekad.
(adgsfbsfbsfbfsbsf, 4. april 2018 22:06)
1.Bože, dal je moguće da si ostavio ovakav komentar. Pa valjda je važnije osvojiti titulu kontinentalnog šampiona nego imati dribling?
2. Ako se ronaldo nije dosad nadriblao, onda nije niko.

Mare

pre 6 godina

Mesi 2 puta pokušao slabijom desnom nogom sa 7-8 metara i oba puta jedva dobacio do golmana po sredini gola. Čovek ima samo levu nogu i to je to. Ronaldo ne bira i ovakve prilike lagano pretvara u golove. A ove što kažu kako Ronaldo ne igra za tim već tim za njega, ko je asistirao Marselu kod trećeg gola ? Verovatno niste gledali pošto ste bili zadivljeni onim makazicama.

LOL

pre 6 godina

Pele i Ronaldo su najkompletniji igraci u istoriji fudbala, leva desna noga, glava, tehnika, skok, asistencije, golovi kako god hoce...

Mesi je samo leva noga i trci sa loptom nista vise.

neutralni felsh

pre 6 godina

(CJC, 4. april 2018 21:50) 

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD
(oprasivac, 04. april 2018 22:05)


"gde je ta kazablanka? pa u svajcarskoj" :)

Kragujevcanin81

pre 6 godina

Barsa je igrala sa 1/3 snage,Mesi,Iniesta kao i jos nekoliko igraca je odlucilo da spusti nivo i apsolutno se vidi da se cuvaju za Svetsko prvenstvo,to je bas jako vidljivo. Ne zanosite se da je Barsa salbija u odnosu na ostale klubove koji ce verovatno u polufinale LS. Jednostavno ne zele momci da lome noge sa visestruko slabijom Romom,pogotovo kad su vec sami sebi dali dva gola...pametni timovi onda spuste loptu na zemlju i cekaju povoljnu priliku. Vidimo se u finalu.

franja,zg

pre 6 godina

Volim kalčo zbog tog nekog romentizma i sjećanja na neke davne dane, no Barcelona će pobijedit sa bar 2 gola razlike.
(Šime, Rijeka, 4. april 2018 20:16)

stavia sam 400 kuna na X

nista o nicemu

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.
(Dokazano, 4. april 2018 22:47)

Apsolutna neistina.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Kolarov jedna velika nula
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vo, 4. april 2018 22:05)

Srbija - Brazil 0:8 na mundijalu

sarajevo.ba

pre 6 godina

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD
(oprasivac, 04. april 2018 22:05)

Na Copi igraju i timovi iz srednje amerike, nisi nikas gledao Kostariku, Trinidad, Honduras na Copi?

tomi

pre 6 godina

Barsa bojim se da u polufinalu nema sta da trazi protiv bili kojeg protivnika. Nema igre !Citavu sezonu ih na grbaci nosi Mesi . Ne mogu da verujem koliko ovise o njemu. Liverpul,Bayern i Real su ipak nivo iznad Rome i sa ovakvom igrom koju demonstriraju svo ovo vreme, nemaju nikakve sanse pa da ne znam kako Mesi odigrao, mada takvi klubovi imaju moc zaustaviti jednog igraca, a kad njega neutralises , napravio si sve. Kao sto neko rece, Suarez je toliko los da mu je vreme da ide. I prosle sezone je bio los,ali ove je jos losiji. Da prodje nekog igraca , nisam video ne secam se. Losa kontrola lopte, spor, trom, puno gresi, sve losija realizacija, nikakva podrska u napadu nije. Iniesta u godinama i ne moze biti vise onaj stari i Mesiju ostaje jedino da igra sa Paulinhom ,Rakiticem i Gomesom ! Nisam nezadovoljan sezonom, naprotiv, dupla domaca kruna je u dzepu,jos jedna.Ponizen je Real ponovo u el klasiku i ne moraju uzeti LS, ali mi je krivo to sto nemaju ama bas nikakvu igru.Neka ispadnu u polufinalu od bilo koga,ali bar sa nekom igrom, sistemom . Sve se svodi daj loptu Mesiju i cekaj da on nesto izmisli. Da ne znam kakav je madjionicar, genije, ipak nije Hudini i nemoguce je da ih stalno vadi.

New Jersey

pre 6 godina

(Mirko Delija, 04. april 2018 20:50)
To je iz tvog ugla,iz ugla a iz ugla najvecih fudbalskih strucnjaka misljenja su podeljena a statistika i rekordi na Ronaldovoj strani,nemoj da ti jezik ide brze od mozga.

Ivana

pre 6 godina

Da li sam ja jedini video Partizanov grb u publici u devedesetom minutu kod kornera za Barcelonu?
(Petar mecen, 5. april 2018 03:52)

da,da bila zastava.

neutralni felsh

pre 6 godina

Laraa 

Pa da. Dosadise ti ovi sto Ronalda velicaju "kao da je sleteo" na Mesec. A kad Mesijevi "navale", to kao da je otkriven smisao celog Univerzuma. 
Od svih barselonista na ovom sajtu, ti si najveci smarac mesizma (uz velikog strumfa). Ne kazem da i ovi smaraju sa Ronaldom, ali ti koja tu velicas jednog na ustrb drugog igraca si dosadnija od ovih. Toboze objektivna. Svaki komentar ti se svodi na to da bocnes Real i Ronalda. 
Ma Mesi je najbolji i tacka. Kakav Pele, Maradona, Krojf (pokojni), Zidan, Ronaldo, Ronaldinjo... (od nasih Dzajic, Piksi..) pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle, a ne da izjave ili sebe proglase najboljim.
(don, 04. april 2018 23:58)


tako se ne razgovara sa damom.

Stara kuka

pre 6 godina

Atletiko je realno trebao biti na mestu Rome.Promasili su bar pet sjajnih sansi u Rimu kad su igrali u grupu.Al tako je to,budes bolji po igri i sansama a ne pobedis.

Урош

pre 6 godina

Ја сам стварно мислио да Рома овде може да пружи отпор. Штета. Био би паклен реванш на Олимпику да нису примили тај четврти гол, овако немају ама баш никакве шансе.

gevara

pre 6 godina

A i protiv Rome navlace ove devojcice, dva penala nisu njima sudili a onaj u slucaju Dzeka 100% penal. Sta ovo znaci ?Prosto samo statistika je jos duza kako se njima pomaze od strane sudija. Kad ne ide 4-3-3 onda 4-3-3-3

Gaston

pre 6 godina

Najjace je kad navijaci Reala pricaju o sudijama, a ne postoji klub kojem se pomaze vise od Reala
(ppp, 4. april 2018 23:22)

Postoji jedan: Barselona.

Mister Hajd

pre 6 godina

Uglavnom prepucavanje pubertetlija...žalosno. Vrlo malo o igri ova tima i doprinosu ili greškama pijedinaca...Šteta što i ovde Srbi najviše vole da se kače izmedju sebe zbog nekog drugog, odnosno trećeg.
Meni je Barsa i sinoć bila na nivou poslednjih nedelja- očajna... Toliko traćenje vremena u dodavanju na metar, dva, u traženju Mesija, baš u svakom napadu, svakoj kontri , da je to zapanjujuće...
Moja zapažanja: Mesi nije više tako brz, Suarez sve tromiji , neinteligenno simuliranje i padanje, sve slabiji prijem lopte, polako gubi instinkt za gol...Inijesta pri kraju karijere, Alba nije bek (čuvao Džeka!!! sine!), Rakitić se najbolje kretao , ali dugo drži loptu bez ideje i korisnog pasa... Za onog nesretnika Gomeza još niko nije zainteresovan, džabe ga Valverde uzlaže na prodaju ... Odbrana i dalje zabrinjavajuće nesigurna .

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@ Larra

Nemojte se ljutiti na njih, oni su samo za žaljenje.
A opet......možda bismo se i mi tako ponašali. Da stvari stoje malo drugačije...
Da imamo premalo godina pa nismo bili u prilici da gledamo druge istinske zvezde.
Da nam se poznavanje fudbala više zasniva na video igricama, a manje na praćenju utakmica u stvarnom životu.
Da smo kao šiparice zaljubljeni u našeg idola i da je zbog toga on za nas najbolji u svemu.
Da taj naš obožavani, a samoproklamovani NAJBOLJI IKADA, uprkos očiglednom forsiranju nekih lobija neprekidno trpi kritike i osporavanja od poznavalaca fudbalske igre.
Da su te kritike logične do te mere da i nas slepo zaljubljene dovode u dilemu i ubacuju nam crv sumnje da je sve istina i da smo mi zaljubljeni u fikciju, laž, mehur od sapunice.
Da nas ta sumnja razjeda i razara toliko da više nismo u stanju ni sami sebe da ubedimo u nešto, a kamo li nekog drugog?
Da su njegove igre tokom sezone takve da sve to dodatno potvrđuju i da ga već svi polako šalju u penziju i na smetlište.
Da se od početka sezone osećamo kao da, u beznađu, lutamo po pustinji bez hrane, vode, i izgleda da ćemo put naći.
I onda - bokal vode i komad hleba!!! Kakva blagodet za napaćene dušice ispošćene i iznurene dugom čežnjom, žeđu i glađu, sve uverenije u strašnu istinu - ono što vole je laž i prevara, mit i prazna ljuštura?
Pa i mi bismo podvriskivali, urlali, skakali i gubili se u ushićenju.....
Da smo takvi.
Na svu sreću - nismo.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Aca Hanibal
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SYLA, 4. april 2018 20:45)

Gdje on igra?

Djordje NS

pre 6 godina

@ Larra

E, pa vidi ovako, blizu si suštine ali si slučajno ili pre namerno obrnula stvari. Upravo se radi o ovoj klinčadiji i smorovima koji i kad Messi odigra teški prosek od utakmice oni će u pola komentara pisati kakav je on "mađioničar" što je i večeras slučaj a skoro da se nije video na celoj utakmici. Dok je Ronaldo sinoć naterao ceo stadion da mu ustane i aplaudira i osim tog fenomenalnog gola, postigao je još jedan, imao asistencije i mogao dati bar još 2 gola i konstantno tako igra već više od 10 godina a ovde neka balavurdija ga zove Penaldo i komentariše da spava u petercu, da je sebičan a vodi i u asistencijama, šutira iz svih mogućih pozicija, prešao 30 godina a niko ne može u skoku da mu parira. Izbacuje sam najjače protivnike iz LŠ a klinci pišu da je igrač za male utakmice...itd itd.

Zato su moji komentari takvi kakvi jesu i nisam video da si tim klincima našla da pridikuješ već te nervira moj komentar.

LOL

pre 6 godina

Barselona igra ubedljivo najsporiji fudbal od svih preostalih ekipa, bukvalno im UEFA dala najlakseg protivnika ali u polu finalu ce neka od preostalih kaznenih ekipa da ih ponizi.

KiMi

pre 6 godina

Ronaldo najbolji strelac u istoriji LŠ
Ronaldo najbolji asistent u istoriji LŠ
Ronaldo dao oko 100 penala
Mesi mozda 10 manje..
Dosadni ste za Ronalda da je Penaldo i da ne asistira..

don

pre 6 godina

Laraa

Ma kad Laraa kaze, to mora biti tako. Mesi je svetinja. Najbolji u Univerzumu. Sa njim je otkriven smisao Univerzuma. Kakav Pele, Maradona, Krojf, Zidan, Ronaldo (od nasih Dzajic, Piksi - imali smo i mi velikane) itd itd pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle (Krojf je doduse pokojni), a kamo li izjave ili sebe proglase za najbolje. Samo je jedan fudbalski Bog, ostali da mu se klanjaju i prinose zrtvu.

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

Razlika izmedju Mesija i Penalda u 38. minutu, Mesi ide 1 na 1 , Manolas ga rusi sa ledja, sudija ne sudi penal, Mesi ustaje i odlazi bez reci. Penaldo bi prvo poceo da se bacaka kao da su mu odsekli noge, pa bi poceo da mase rucicama i gleda u sudije, pa bi cela ekipa trcala da okruzi sudiju i pritiskaju ga dok ne dosudi penal. To je razlika izmedju pravog igraca i markentinskog manekena.

Dokazano

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.

Amerikanac

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom 
Ceo real igra za ronalda 
Mesi igra za celu barsu. 
Ronaldo=statisticar 
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada. 
(Dokazano, 4. april 2018 22:47) 

Jesi mozda gledao utakmicu? Ronaldo zapoceo celu akciju koja se zavrsila njegovim epskim golom i asistirao Marselu za treci gol. Sta je dokazano, o cemu ti pricas?

Mirko Delija

pre 6 godina

Kako mi sad deluje smesno kad neko ovde kaze kako je Mesi bolji od Kristijana!!
(Ronaldo, 04. april 2018 20:13)

Sine, bez uvrede ali zaista si glup ako na osnovu jednog evrogola nekog igraca proglasavas najboljim. A jos gluplje je porediti ga sa verovatno najboljim igracem svih vremena. Skoncentrisi se malo kad pises komentare, nemoj da ti se opet smeju ljudi ovde...

Neven

pre 6 godina

PA OVI NA RTSU PRENOSE BARSELONU-ROMU A NE LIVERPUP - SITI?
Ja sam u soku. Cedjenom. Znaci Barselona Roma ce biti najdosadnija utakmica ikada a ovi ce igrati 7 plus videcete.

Mare

pre 6 godina

Mesi 2 puta pokušao slabijom desnom nogom sa 7-8 metara i oba puta jedva dobacio do golmana po sredini gola. Čovek ima samo levu nogu i to je to. Ronaldo ne bira i ovakve prilike lagano pretvara u golove. A ove što kažu kako Ronaldo ne igra za tim već tim za njega, ko je asistirao Marselu kod trećeg gola ? Verovatno niste gledali pošto ste bili zadivljeni onim makazicama.

adgsfbsfbsfbfsbsf

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

Evo ja imam za Penalda mnogo laksi zadatak da pokaze da se moze porediti sa Mesijem. Neka napravi JEDAN JEDINI dribling. Samo jednog igraca da predje. Jednom. Nekad.

LOL

pre 6 godina

Pele i Ronaldo su najkompletniji igraci u istoriji fudbala, leva desna noga, glava, tehnika, skok, asistencije, golovi kako god hoce...

Mesi je samo leva noga i trci sa loptom nista vise.

Bane

pre 6 godina

Ova Barselona uvek nesto jadno. Ili protivnik da 2 auto-gola, ili je golman busan, ili sudija osteti protivnika (PSZ i Celzi primeri).
(Amerikanac, 04. april 2018 22:19)

Da i primer je i sa Realom, 2-6, 5-0, 0-4 prosle sezone, 0-3 ove sezone, bas vole da ponizavaju Real i stvarno je jadno sto to rade ;)

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Kako mi sad deluje smesno kad neko ovde kaze kako je Mesi bolji od Kristijana!!
(Ronaldo, 04. april 2018 20:13)
I meni, kao i verujem svakom pravom ljubitelju fudbala deluje smesno kad sad neko kaže da je Ronaldo bolji posle sinocne utakmice. Koju je fenomenalno i nestvarno odigrao Ronaldo. Ronalda izuzetno postujem, jedan je od najboljih igraca na svetu ikad, a najbolji golgeter, zna da bude na pravom mestu, zna da sutne febomenalno, skoci itd, sve sjajno. Ali kao igrac gledajuci i uticaj na igru tima i sve. Smesno je bas to, reci da je Ronaldo bolji...

Gaučo

pre 6 godina

Hvala rts-u,na "odličnom" izboru,večeras Barsa-Roma umesto turbo meča Liverpul-Siti,sad me i Strajnić "obradova"da ćemo u revanšu gledati Bajern-Sevilja umesto Real-Juve,to mogu samo oni,a šta reći tek za sinoćnu utakmicu,mnogi su uskraćeni bili da uživo vide gol decenije u režiji Ronalda,umesto toga osudjeni smo večeras da gledamo Mesija,koji se štedeo neigrajući za repku,ostavivši ih na cedilu,da bi igrao večeras,od povrede naravno ni traga,a posle mu krivi Iguain i Di Maria kad Argentina bude isprašena,kakvo licemerstvo!

šta li je sa ovom decom?

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

Evo ja imam za Penalda mnogo laksi zadatak da pokaze da se moze porediti sa Mesijem. Neka napravi JEDAN JEDINI dribling. Samo jednog igraca da predje. Jednom. Nekad.
(adgsfbsfbsfbfsbsf, 4. april 2018 22:06)
1.Bože, dal je moguće da si ostavio ovakav komentar. Pa valjda je važnije osvojiti titulu kontinentalnog šampiona nego imati dribling?
2. Ako se ronaldo nije dosad nadriblao, onda nije niko.

nista o nicemu

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.
(Dokazano, 4. april 2018 22:47)

Apsolutna neistina.

Grande_Roma

pre 6 godina

U 10 min se ne svira vist penal za Romu. A u 41min Umtiti pravi penal u kaznenom prostoru , a sudija svira faul na rubu sesnaesterca. Bravo uefalono.

Amerikanac

pre 6 godina

Ova Barselona uvek nesto jadno. Ili protivnik da 2 auto-gola, ili je golman busan, ili sudija osteti protivnika (PSZ i Celzi primeri).

CJC

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.

facts

pre 6 godina

-Barsa je prosla u 10 od 16 dvomeca sa ekipama iz Italije, a Roma u 4 od 9 sa Spancima.
ISTORIJSKI REKORD! Barsa je 1. tim koji je imao korist od 4+ autogolova u 1 izdanju LS (za sada 5)!
-Najvise golova za Barsu u ovoj LS:
6 Mesi
5 AUTOGOL
1 Alkaser, Dembele, Dinj, Rakitic, PIKE i L. SUARES.
-1. mec nokaut faze LS sa 2 autogola u korist 1 tima (Barse)!
-Pike je medju 4 najboljih strelaca-defanzivaca u LS:
16 Roberto Karlos
15 Ivan Elgera
12 D. Alves i PIKE
11 S. Ramos i Panuci.
-14. gol Dzeke na 46 meceva u LS (12 u grupi, 1 u 1/8 f i 1 u 1/4 f). Edin je 1. put dao 5 gola u 1 sezoni LS!
-Dzeko je 1. igrac iz BiH koji je bio strelac u 1/4 f LS!
-1. gol Suaresa u LS jos od 8.3.2017 (6-1 PSZ)!
-Najduzi niz bez poraza kod kuce u LS:
29 Bajern
26 BARSA (jos traje).
-Najbolji strelci Barse ove sezone:
36 Mesi
26 L. SUARES
8 Paulinjo i AUTOGOL (odlican igrac, zasluzuje povecanje plate i bolji ugovor).
-Treneri Barse koji su debitovali sa najduzim nizom bez poraza u KES+LS:
9 VALVERDE 2017-?
6 Elenio Erera 1959-60 i Mihels 1974-75.
-Mesi protiv Rome: 2 gola i 1 asist na 3 meca (2-1-0)!
Mesi je dao 12 golova u LS ekipama iz Italije!
-Sanse za prolazak dalje, na osnovu istorijskih rezultata u Evropskim takmicenjima:
97.8% Real
94.3% Bajern
94.1% LIVERPUL
88.1% BARSA.

Pozdrav!

don

pre 6 godina

Laraa

Pa da. Dosadise ti ovi sto Ronalda velicaju "kao da je sleteo" na Mesec. A kad Mesijevi "navale", to kao da je otkriven smisao celog Univerzuma.
Od svih barselonista na ovom sajtu, ti si najveci smarac mesizma (uz velikog strumfa). Ne kazem da i ovi smaraju sa Ronaldom, ali ti koja tu velicas jednog na ustrb drugog igraca si dosadnija od ovih. Toboze objektivna. Svaki komentar ti se svodi na to da bocnes Real i Ronalda.
Ma Mesi je najbolji i tacka. Kakav Pele, Maradona, Krojf (pokojni), Zidan, Ronaldo, Ronaldinjo... (od nasih Dzajic, Piksi..) pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle, a ne da izjave ili sebe proglase najboljim.

Radja

pre 6 godina

Džeko ,ljubi ga majka što bi rekli braća bosanci,ajde sad još jedan za 3:2,pa u Rimu 2:1,i prolazite dalje,ko što reče Aca,kad Hanibal nije osvojio Rim,neće ni tamo naka Uefalona!

KiMi

pre 6 godina

Semedo je udario Dzeka u levu nogu da bi ovaj se nakon toga sapleo.. Cist faul tj. penal u ovom slucaju. Var bi ovde dobro dosao a druga sumnjiva situacija je bila van 16 metara..

Dabome

pre 6 godina

CJC

Jedini klinci ovde ste vi što uporedjujete Kristinu sa Messijem...ej alo, to nikako ne ide, Kristinu možete da uporedjujete sa npr Mitrovićem..Messi je klasa iznad.
I ne brukaj se...

TRIPLETAAAAAA

pre 6 godina

Idemoooooo
Tripletaaaaaa
Mesiju nova zlatna lopta
A svi znamo da su titule bitne za zlatnu loptu a ne golovi
Penaldovci PATOOOOOOOOOS!!!

KPJ

pre 6 godina

Pele i Ronaldo su najkompletniji igraci u istoriji fudbala, leva desna noga, glava, tehnika, skok, asistencije, golovi kako god hoce...

Mesi je samo leva noga i trci sa loptom nista vise.
(LOL, 4. april 2018 23:02)

Pele u finalu svetskog prvenstva predriblao i izlomio celu odbranu tada legendarne Svedske i dao gol. Ronaldo zadnji put predriblao igraca u prosloj deceniji. Kako te bre nije sramota da pises ovakve nebuloze i siris dezinformacije ovoj deci po forumu.
Cuj Ronaldo kompletan igrac, jedino je kompletan u simuliranju, tu su svi elementi : teatralni pad, previjanje kao da te je Tajson udario, mahanje rukama, pogled u sve 4 sudije u roku od 2 sekunde, jurenje glavnog sudije i unosenje u facu i na kraju proslava penala u stilu "osvojio sam svetsko prvenstvo".

Dabome

pre 6 godina

Dzeko se saplete o svoju nogu i pada u fazonu skok u dalj iz mesta, ali kad ne znaš šta bi drugo eto izgovora ala kalimero...nepravda..a i ova deca ovde, da imaju čime da se teše .

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Kolarov jedna velika nula
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vo, 4. april 2018 22:05)

Srbija - Brazil 0:8 na mundijalu

Mikii

pre 6 godina

Šteta što večeras nije igrao Messi, mogla je Barsa biti još ubedljivija...

Oh wait...
(Djordje NS, 04. april 2018 22:34)

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.

Treća liga baš nas briga

pre 6 godina

Roma veceras odigrala odlicno,samo da nije bilo onih maleroznih autogolova sve bi bilo drugacije. pike zasluzio zuti karton kad je napravio faul nad rominim igracem koji ga je poslao po burek uz autliniju blizu barsinog sesnaesterca,da ga nije oborio sledila bi sansa za romu,5min kasnije se obara mesi na sredini terena i naravno odma zuta karta. da li je to fudbal kakav zelimo da gledamo? danasnji fudbal je takav da ko ulaze vise para ima benificija kod uefe i sudija. fudbal 21.veka

neutralni felsh

pre 6 godina

Cist penal u 10 minuti nije sviran nad Dzekom. Idemo dalje.
(Dzoni, 04. april 2018 20:54)


pogledaj malo bolje na usporenom snimku. u vojsci kazu "tipican slucaj samoranjavanja" - u fudbalu se to zove "sapleo se". semedo ga gurnuo bas kad treba. da bi sudija svirao penal domacinima u desetom minutu potrebno je mnogo vise, ne vazi samo za barsu, vazi za sve. to ne pise u preporukama za sudije, ali jeste svojevrsno nepisano pravilo. vazi i za ligu sampiona, vazi i za trecu srpsku ligu negde pored moravu... u drugom slucaju domaca publika ponekad podivlja i sudiju baci u istu.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Barsa sa lakocom overila polufinale, gotovo sa pola gaza. Nisu hteli da daju cetvrti, ali ih Roma naterala. Messi iako nije igrao u svom elementu, opet bio najbolji, kao i uvek na svakoj utakmici. Sad bi voleo Barsa Real u polufinale, jer njih stalno i sa lakocem ih Barsa pobedjuje vec dvanaest godina.

New Jersey

pre 6 godina

(Mirko Delija, 04. april 2018 20:50)
To je iz tvog ugla,iz ugla a iz ugla najvecih fudbalskih strucnjaka misljenja su podeljena a statistika i rekordi na Ronaldovoj strani,nemoj da ti jezik ide brze od mozga.

Ivan

pre 6 godina

Šta reći Barsa rutinski sa pola gasa večeras protiv Rome lagano do 4:1 i overe plasmana u polufinale jer u Rimu zaista treba da se dogodi čudo pa da ispuste tu veliku prednost. Nije Roma loše izgledala koliko je Barsa lagano, znalački, rutinski sa velikim iskustvom odigrala ovu utakmicu i pobedila na čist kvalitet koji je ubedljivo na njenoj strani.

gevara

pre 6 godina

A i protiv Rome navlace ove devojcice, dva penala nisu njima sudili a onaj u slucaju Dzeka 100% penal. Sta ovo znaci ?Prosto samo statistika je jos duza kako se njima pomaze od strane sudija. Kad ne ide 4-3-3 onda 4-3-3-3

SV

pre 6 godina

Mrzim Real jos od ranih 2000-ih kad ih je Bajern deklasirao u grupi puneci im mrezu po cetiri puta i tada u prosli jer je Bajern odigrao posteno protiv Rozenborga. Kasnije je Real eliminisao Bajern u polufinalu jer je Bajern igrao bez nekolicine glavnih igraca zbog povreda. Ali, sada je Real je ubedljivo najmocnija ekipa i to se vidi po vecerasnjoj igri Barselone, ako uporedimo Realovu od sinoc ili protiv PSG-a. Romi vec nije sudjen cist penal, Barsina igra se zasniva na Mesiju, Real prosto davi protivnike. Ne bih voleo, ali se bojim da ce Real ponovo osvojiti.

ccc

pre 6 godina

Veceras je dokazano jos jednom
Ceo real igra za ronalda
Mesi igra za celu barsu.
Ronaldo=statisticar
Mesi=najbolji i najkompletniji igrac ikada.
(Dokazano, 4. april 2018 22:47)


Ipak smo mi razliciti. Ti hvalis Mesija kada ne postigne gol a ja volim kada Ronaldo postize golove. Namerno kazem u mnozini. Ali svako ima svoj izbor i ja to postujem. I na kraju, fudbal je kolektivan sport. Neko mora da doda loptu Ronaldu da bi on makazicama, glavom ili sutem postigao gol. Da li to znaci da igraju za Ronalda? Pa neka tako rade za nekog drugog? Nema??

Gaston

pre 6 godina

Najjace je kad navijaci Reala pricaju o sudijama, a ne postoji klub kojem se pomaze vise od Reala
(ppp, 4. april 2018 23:22)

Postoji jedan: Barselona.

U.N.

pre 6 godina

Penaldo botovi kakav je osecaj gledati Barselonu a ona vodi? Preveliki kompleks imate od Barselone da gledate njihove utakmice da bi prepricavali sporne detalje ...

Larra

pre 6 godina

@Djordje NS
Evo i ja tvrdim istoooo.....
Mnogo ste bre dosadni.....
Inace hvala puno CR7 ...da ne bi njega mi nikada ne bismo videli gol makazicama...
Gol jeste dobar.....al vas covek kad cita, ima utisak kao da je sleteo na Mesec..
Ne moze covek nista da procita o utakmici od vaseg guranja Ronalda svuda..
Imate milion clanaka o njemu.....pa se divite do sutra..
Smoriste za sve pare...

KiMi

pre 6 godina

Ronaldo najbolji strelac u istoriji LŠ
Ronaldo najbolji asistent u istoriji LŠ
Ronaldo dao oko 100 penala
Mesi mozda 10 manje..
Dosadni ste za Ronalda da je Penaldo i da ne asistira..

abvgd

pre 6 godina

U 10 min se ne svira vist penal za Romu. A u 41min Umtiti pravi penal u kaznenom prostoru , a sudija svira faul na rubu sesnaesterca. Bravo uefalono.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grande_Roma, 4. april 2018 21:29)

Dve simulacije da ne mogu gore, sramota je sto nije sudija pokazao zuti karton nijednom. Barem ovi sto su umesni padavicari Suarez, Nejmar, Penaldo kada padaju to je teatralno i u pravom trenutku, ovaj Dzeko kako je osetio neki kontakt od Semeda pao kao pokosen, a moze da ga nosi u levoj ruci. Smesno...

Djordje NS

pre 6 godina

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.
(Mikii, 4. april 2018 22:49)

Hahahaha... Ono kad se paćenik Miki (sa dva i) javi i on nešto odgovorno tvrdi onda je to garancija da nema dalje. Idi pronađi svog jedinog druga Jumka pa trolujte negde na vašim sajtovima ovde ste dosadili svima.

vlajzi

pre 6 godina

Šteta što večeras nije igrao Messi, mogla je Barsa biti još ubedljivija... 

Oh wait... 
(Djordje NS, 04. april 2018 22:34) 

Ovaj decko je ubedljivo najgluplja pojava na ovom portalu, to odgovorno tvrdim.
(Mikii, 04. april 2018 22:49)

Mozda. Ali mu i ti dises za vratom...

Mare

pre 6 godina

Barselona ove godine u LŠ 5 autogolova. Šta reći ? Oboriše rekord ljudi. Ili autogolovi ili golman ne zna da se postavi kod slobodnjaka pa mu lopta po sred gola prodje. Uglavnom sve nešto mlitavo.

tomi

pre 6 godina

Barsa bojim se da u polufinalu nema sta da trazi protiv bili kojeg protivnika. Nema igre !Citavu sezonu ih na grbaci nosi Mesi . Ne mogu da verujem koliko ovise o njemu. Liverpul,Bayern i Real su ipak nivo iznad Rome i sa ovakvom igrom koju demonstriraju svo ovo vreme, nemaju nikakve sanse pa da ne znam kako Mesi odigrao, mada takvi klubovi imaju moc zaustaviti jednog igraca, a kad njega neutralises , napravio si sve. Kao sto neko rece, Suarez je toliko los da mu je vreme da ide. I prosle sezone je bio los,ali ove je jos losiji. Da prodje nekog igraca , nisam video ne secam se. Losa kontrola lopte, spor, trom, puno gresi, sve losija realizacija, nikakva podrska u napadu nije. Iniesta u godinama i ne moze biti vise onaj stari i Mesiju ostaje jedino da igra sa Paulinhom ,Rakiticem i Gomesom ! Nisam nezadovoljan sezonom, naprotiv, dupla domaca kruna je u dzepu,jos jedna.Ponizen je Real ponovo u el klasiku i ne moraju uzeti LS, ali mi je krivo to sto nemaju ama bas nikakvu igru.Neka ispadnu u polufinalu od bilo koga,ali bar sa nekom igrom, sistemom . Sve se svodi daj loptu Mesiju i cekaj da on nesto izmisli. Da ne znam kakav je madjionicar, genije, ipak nije Hudini i nemoguce je da ih stalno vadi.

bARSELONISTA

pre 6 godina

Primera u djepu, i kup isto tako, i polufinale Lige Sampiona, bravo momci uvek na triplu, i uvek snazno tokom citave sezone. To u zadnju deceniju pored Barselone samo jos je Bajern mogao.

LOL

pre 6 godina

Barselona igra ubedljivo najsporiji fudbal od svih preostalih ekipa, bukvalno im UEFA dala najlakseg protivnika ali u polu finalu ce neka od preostalih kaznenih ekipa da ih ponizi.

don

pre 6 godina

Laraa

Ma kad Laraa kaze, to mora biti tako. Mesi je svetinja. Najbolji u Univerzumu. Sa njim je otkriven smisao Univerzuma. Kakav Pele, Maradona, Krojf, Zidan, Ronaldo (od nasih Dzajic, Piksi - imali smo i mi velikane) itd itd pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle (Krojf je doduse pokojni), a kamo li izjave ili sebe proglase za najbolje. Samo je jedan fudbalski Bog, ostali da mu se klanjaju i prinose zrtvu.

Marko

pre 6 godina

Idemoooooo 
Tripletaaaaaa 
Mesiju nova zlatna lopta 
A svi znamo da su titule bitne za zlatnu loptu a ne golovi 
Penaldovci PATOOOOOOOOOS!!!
(TRIPLETAAAAAA, 04. april 2018 22:42)

Ne volim ni ja Real, al' ovaj nema vise od 12 god. :)

Djordje NS

pre 6 godina

@ Larra

E, pa vidi ovako, blizu si suštine ali si slučajno ili pre namerno obrnula stvari. Upravo se radi o ovoj klinčadiji i smorovima koji i kad Messi odigra teški prosek od utakmice oni će u pola komentara pisati kakav je on "mađioničar" što je i večeras slučaj a skoro da se nije video na celoj utakmici. Dok je Ronaldo sinoć naterao ceo stadion da mu ustane i aplaudira i osim tog fenomenalnog gola, postigao je još jedan, imao asistencije i mogao dati bar još 2 gola i konstantno tako igra već više od 10 godina a ovde neka balavurdija ga zove Penaldo i komentariše da spava u petercu, da je sebičan a vodi i u asistencijama, šutira iz svih mogućih pozicija, prešao 30 godina a niko ne može u skoku da mu parira. Izbacuje sam najjače protivnike iz LŠ a klinci pišu da je igrač za male utakmice...itd itd.

Zato su moji komentari takvi kakvi jesu i nisam video da si tim klincima našla da pridikuješ već te nervira moj komentar.

neutralni felsh

pre 6 godina

Cetvrti nije autogol ali je igrac Rome sjajno asistirao Suarezu. Sta je to sa ekipom iz Rima?
(Toma, 04. april 2018 22:29)

ma sve je to autogol ako ne gledamo suvise bukvalno.

Mister Hajd

pre 6 godina

Uglavnom prepucavanje pubertetlija...žalosno. Vrlo malo o igri ova tima i doprinosu ili greškama pijedinaca...Šteta što i ovde Srbi najviše vole da se kače izmedju sebe zbog nekog drugog, odnosno trećeg.
Meni je Barsa i sinoć bila na nivou poslednjih nedelja- očajna... Toliko traćenje vremena u dodavanju na metar, dva, u traženju Mesija, baš u svakom napadu, svakoj kontri , da je to zapanjujuće...
Moja zapažanja: Mesi nije više tako brz, Suarez sve tromiji , neinteligenno simuliranje i padanje, sve slabiji prijem lopte, polako gubi instinkt za gol...Inijesta pri kraju karijere, Alba nije bek (čuvao Džeka!!! sine!), Rakitić se najbolje kretao , ali dugo drži loptu bez ideje i korisnog pasa... Za onog nesretnika Gomeza još niko nije zainteresovan, džabe ga Valverde uzlaže na prodaju ... Odbrana i dalje zabrinjavajuće nesigurna .

franja,zg

pre 6 godina

Volim kalčo zbog tog nekog romentizma i sjećanja na neke davne dane, no Barcelona će pobijedit sa bar 2 gola razlike.
(Šime, Rijeka, 4. april 2018 20:16)

stavia sam 400 kuna na X

Runner

pre 6 godina

Koliko si propatio od Barse da ih gledas iako ih mrzis, Mesi je Realu jednom dao gol u 93. minutu, madrioti sledeci put ce biti gore...

sarajevo.ba

pre 6 godina

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD
(oprasivac, 04. april 2018 22:05)

Na Copi igraju i timovi iz srednje amerike, nisi nikas gledao Kostariku, Trinidad, Honduras na Copi?

Kragujevcanin81

pre 6 godina

Barsa je igrala sa 1/3 snage,Mesi,Iniesta kao i jos nekoliko igraca je odlucilo da spusti nivo i apsolutno se vidi da se cuvaju za Svetsko prvenstvo,to je bas jako vidljivo. Ne zanosite se da je Barsa salbija u odnosu na ostale klubove koji ce verovatno u polufinale LS. Jednostavno ne zele momci da lome noge sa visestruko slabijom Romom,pogotovo kad su vec sami sebi dali dva gola...pametni timovi onda spuste loptu na zemlju i cekaju povoljnu priliku. Vidimo se u finalu.

neutralni felsh

pre 6 godina

Laraa 

Pa da. Dosadise ti ovi sto Ronalda velicaju "kao da je sleteo" na Mesec. A kad Mesijevi "navale", to kao da je otkriven smisao celog Univerzuma. 
Od svih barselonista na ovom sajtu, ti si najveci smarac mesizma (uz velikog strumfa). Ne kazem da i ovi smaraju sa Ronaldom, ali ti koja tu velicas jednog na ustrb drugog igraca si dosadnija od ovih. Toboze objektivna. Svaki komentar ti se svodi na to da bocnes Real i Ronalda. 
Ma Mesi je najbolji i tacka. Kakav Pele, Maradona, Krojf (pokojni), Zidan, Ronaldo, Ronaldinjo... (od nasih Dzajic, Piksi..) pa i ovaj "nesretni" Portugalac, nikakvo pravo nemaju ni da pomisle, a ne da izjave ili sebe proglase najboljim.
(don, 04. april 2018 23:58)


tako se ne razgovara sa damom.

Prof

pre 6 godina

Koji transfer blama dozivim svaki put kad upalim rts studio pre lige sampiona.Od ovog Strajnica,preko ovih kvazi trenera do Nedica,velikog sudijskog “strucnjaka”..Strajnic napravi minimum 5 gresaka u toku jedne emisije.
Komentarise utakmicu Sevilja-Bajern i lik ‘ladno kaze Madridjani idu sa golom minusa u Minhen.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Aca Hanibal
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SYLA, 4. april 2018 20:45)

Gdje on igra?

the_chox

pre 6 godina

Runijeve makazice su bolje od Ronaldnovih, sto ne znaci da minimiziram njegove, al ljudi kao da prvi put u zivotu vide makazice...
Svaka mu cast...

Forca Barca....

oprasivac

pre 6 godina

Klinci, da je Mesi dao onakav gol, ne bi se moglo disati od vas.
Da li je Ronaldo bolji?
Za početak nek osvoji Kopa Ameriku u konkurenciji Venezuele i Trinidad i Tobaga pa da mozemo da pričamo.
(CJC, 4. april 2018 21:50)

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD

VanBasten

pre 6 godina

“ Barselona ima 214 miliona pratilaca a Roma samo 14”. “Iniesta retko izlazi na drustvene mreze, nedavno je postavio sliku cerke i podelio koliko ona njemu znaci”. Aca sampion gugla

Stara kuka

pre 6 godina

Atletiko je realno trebao biti na mestu Rome.Promasili su bar pet sjajnih sansi u Rimu kad su igrali u grupu.Al tako je to,budes bolji po igri i sansama a ne pobedis.

Beograd

pre 6 godina

Vucica ima dobar tim bila je i prva u grupi ispred Celzija i Agletiko Madrida ali sumnjam da moze Barsi napraviti probleme u ovom dvomecu.Mislim da ce Barsa vec veceras resiti sve u prvoj utakmici.

neutralni felsh

pre 6 godina

(CJC, 4. april 2018 21:50) 

ali trinidad i tobago nisu u juznoj americi :) inace, koliko se secam engleska i italija nisu prosle grupu u kojoj je bila jedna drzava koja igra kopu (urugvaj) kao i jedna kosta rika koja bas i igra u zoni gde je tvoj trinidad xD
(oprasivac, 04. april 2018 22:05)


"gde je ta kazablanka? pa u svajcarskoj" :)

ko ovde ne poludi taj nije normalan

pre 6 godina

Mislio sam da roma moze da pruzi otpor a oni sami sebe pobedili 2 autogola barca nije morala da se muci

Урош

pre 6 godina

Ја сам стварно мислио да Рома овде може да пружи отпор. Штета. Био би паклен реванш на Олимпику да нису примили тај четврти гол, овако немају ама баш никакве шансе.

Ivana

pre 6 godina

Da li sam ja jedini video Partizanov grb u publici u devedesetom minutu kod kornera za Barcelonu?
(Petar mecen, 5. april 2018 03:52)

da,da bila zastava.

Bojan Todorovic

pre 6 godina

@ Larra

Nemojte se ljutiti na njih, oni su samo za žaljenje.
A opet......možda bismo se i mi tako ponašali. Da stvari stoje malo drugačije...
Da imamo premalo godina pa nismo bili u prilici da gledamo druge istinske zvezde.
Da nam se poznavanje fudbala više zasniva na video igricama, a manje na praćenju utakmica u stvarnom životu.
Da smo kao šiparice zaljubljeni u našeg idola i da je zbog toga on za nas najbolji u svemu.
Da taj naš obožavani, a samoproklamovani NAJBOLJI IKADA, uprkos očiglednom forsiranju nekih lobija neprekidno trpi kritike i osporavanja od poznavalaca fudbalske igre.
Da su te kritike logične do te mere da i nas slepo zaljubljene dovode u dilemu i ubacuju nam crv sumnje da je sve istina i da smo mi zaljubljeni u fikciju, laž, mehur od sapunice.
Da nas ta sumnja razjeda i razara toliko da više nismo u stanju ni sami sebe da ubedimo u nešto, a kamo li nekog drugog?
Da su njegove igre tokom sezone takve da sve to dodatno potvrđuju i da ga već svi polako šalju u penziju i na smetlište.
Da se od početka sezone osećamo kao da, u beznađu, lutamo po pustinji bez hrane, vode, i izgleda da ćemo put naći.
I onda - bokal vode i komad hleba!!! Kakva blagodet za napaćene dušice ispošćene i iznurene dugom čežnjom, žeđu i glađu, sve uverenije u strašnu istinu - ono što vole je laž i prevara, mit i prazna ljuštura?
Pa i mi bismo podvriskivali, urlali, skakali i gubili se u ushićenju.....
Da smo takvi.
Na svu sreću - nismo.