Sreda, 04.04.2018.

18:51

Zvezda nezadovoljna suđenjem: Ništa više nije slučajno

Crvena zvezda poslala je pismo sportskom direktoru ABA lige jtd Žarku Čabarkapi, nezadovoljna odstupanjem od odluka donesenih na sednicama Skupštine lige.

Izvor:

Zvezda nezadovoljna suðenjem: Ništa više nije sluèajno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Che

pre 6 godina

Kompleksi od Partizana, strah od Buducnost, strah od bilo koga...nista nije slucajno. Znaju vrlo dobro da je prvo neigranje Evrolige i kraj ovog kluba. Mozda ne ove sezone Busducnost, ali ce se pojaviti sledece sezone Olimpija, one tamo Cibona ili Partizan. Neko ce vec prekinuti ovo sto Covic i ekipa mu rade. A sta rade? Pogledajte bilo koju utakmicu Zvezde. To je ragbi kosarka na koju su domace sudije neme. U Evropi je vec druga prica. Nema te protekcije. Na svaki faul se zale, prednjaci naravno, najgrublji igrac Lazic, koji samo sto ne slomi protivnika i posle faula slozi onu facu "nisam nista uradio". Jako dosadan i smaracki klub.

Da se vrate veliki klubovi, a mali da se vrate na margine gde im je i mesto.

boki

pre 6 godina

(Pedja, 4. april 2018 19:00)

Pa lijepo se vidi na snimku kako ga udara po obje ruke.
I ti sad to komentarišeš i još ti udaraju pluseve.
To govori o vašem poznavanju ovog sporta i ostrašćenosti.
Jedina razlika između ovog suđenja sada i od pređašnjih par sezona je što su Vam prije sve tolerisali i grubu igru i prosteste i faulove...
sada kada se sve vratilo koliko toliko u normalu vi ne možete da se naviknete na pravo suđenje.
i pored svega mislim da je zvezda igrački iznad budućnosti za jedan nivo i da će to na kraju biti 3:1 u najgorem slučaju.

requiem

pre 6 godina

Sudjenje je bilo lose, i zaista vise na stetu zvezde. Ali to SAMO SU GRESKE PROTIV MENE GRESKE je meni nevjerovatno. Rocesti koji faul u napadu "za udzbenike" dobije faul i zvezda prelomi utakmicu je takodje velika greska. Da se razumijemo, greska je i rampa nad Vranjesom kada je sviran faul Dobricu, i nervira me sto je jedan od boljih poteza na utakmici tako upropasten. A za ljude koji se zale na faul, pa nesportska, to po meni nije greska, nego svaka cast za sudiju. Svira mu faul na prvom koraku, pa ga nakon toga jos jednom krvnicki udara pred izbacaj. Sta ces, nesportska, i to kao drugi faul, potpuno zasluzeno. Nisam sudija da poznajem dovoljno pravila, kao ni vjerovatno svi ovdje, ali taj detalj mi je bio vrlo pravican za ono sto je uradio igrac Zvezde.

MS

pre 6 godina

Čim sam pročitao naslov, pomislih.... Opet ovi nešto iz Partizana kuvaju. Ali gle čuda nije Partizan.... Ma svi su se urotili protiv Čovića

sasa.r

pre 6 godina

Zvezda je fizički dominantnija ekipa a Budućnost je šuterski neuporedivo bolja.Ivanović,Gordić,Popović,Sehovic,Gipson,Nikolić,Lendri,Dolman su izuzetni šuteri dok u Zvezdi niko nije konstantan sem Ročestija.Naravno pogode i Dobrić,Enis,Bjelica ali nemaju konsrantnost.Medjutim velika prednost Zvezde je snaga pod obručima ,mišići...u Beogradu sudije dozvoljavaju ragbi igračima Zvezde u odbrani s u napadu im se svira svaki kontakt.Protiv Mornara su tukli Nidama i Rosa bez posledica,a Baranima se za najmanji dodir svirao faul.
U Podgorici Zvezda nema nikakvih sansi ali iskreno ni Buducnost u Beogradu,ali isključivo zbog već unaprijed domaćinskog suđenja.

Grobarchina

pre 6 godina

Počela kuknjava, traži se alibi za poraz koji će uslediti u finalu ABA lige.

I vrši se pritisak na sudije uoči šampionata Srbije.

Strah od Budućnosti, strah od Partizana, boje se svoje senke, ipak nisu oni slučajno mali FMP iz Železnika.

Aleksa

pre 6 godina

Izvinite ,a koja Crvena zvezda?
(Milanko, 04. april 2018 21:50)

Hahahaha!
Imaš pivo majstore :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kole, 5. april 2018 08:01)

Их...лако је обећавати...реци му испред које радње, па онда да те видим да нудиш пиво...

Nazalost Srbin

pre 6 godina

Ali ne treba to nikoga da cudi. Buducnost je dobila ogromne pare od vecitog vlastodrsca tamo i posto poto zeli u EL i nece birati sredstva. Naravno, sve ovo je aminovano od strane dobrog drugara njihovog vecnog vladara, a to je najveci sponzor KKP, odnosno nas vlastodrzac, koji je vrlo ljut zato sto mu je bata izbacen iz KKCZ.
(dex, 05. april 2018 08:42)

Hahahaha....da li je moguce da si ovo napisao.

deki

pre 6 godina

Nazovite ovo pritiskom, nema problema ali onoliko sudijskih gresaka protiv Mornara isljucivo na stetu Zvezde, nije slucajno. Kao sto nije slucajno da se bas sada javi "jedan " Boza Milicevic iz Zagreba, unistitelj Cibone i on kao sada nesto ima protiv Zvezde, pa onda spin kako je Lazic nikautirao trenera a Pera mu dao jos jednu sansu. Za sve je Covic u pravu, milion posto, moze da kaze ko sta hoce ali Zvezda je na ovim prostorima jedini ozbiljan klub, prvi tim igra sasvim solidno EL, juniori uvek u vrhu EL, FMP kao razvojni klub iz koga smo prosle godine dobili 2 strasna igraca u vidu Davidovca i Dobrica (neka se pripreme Uskokovic, Radanov, Simanic, Filip Covic....).E to se zove sistem, ides iz juniora Zvezde u FMP gidinu, dve a onda se vracas direktno u EL. Tako se radi posao, lako je otimati igrace

dex

pre 6 godina

Interesantno je da su sve, da se vrlo blago izrazim, sumnjive odluke bile delo sudije iz Crne Gore.
Ali ne treba to nikoga da cudi. Buducnost je dobila ogromne pare od vecitog vlastodrsca tamo i posto poto zeli u EL i nece birati sredstva. Naravno, sve ovo je aminovano od strane dobrog drugara njihovog vecnog vladara, a to je najveci sponzor KKP, odnosno nas vlastodrzac, koji je vrlo ljut zato sto mu je bata izbacen iz KKCZ.

miško

pre 6 godina

Kakvo je sudjenje bilo nabolje svedoči komentar Koleta i Eda kad su i oni videli čistu bananu Dobrićevu."Ovo je bila čista banana".Svi znaju koliko ova dvojica obožavaju Zvezdu.

sa x

pre 6 godina

Nemojte zaboraviti situaciju kada u prvom poluvremenu plej Mornara prevozi loptu na svojoj polovini. Lopta ga udara u nogu, vraća se nazad, on je hvata i ponovo kreće u dribling. Zatim ne prelazi na protivničku polovinu a na semaforu ističe 16 sekundi do kraja napada. Znači dve očigledne greške sudija u jednom napadu.

WillyWonka

pre 6 godina

Ne navijam za Zvezdu, ali suđenje protiv Mornara je bilo loše, na štetu Zvezde. Kao neutralni posmatrač, mogu reći da su mi sudije pokvarile utakmicu. Nije bilo potrebe da se bilo šta nateže ni na jednu stranu, samo mi kvare doživljaj. Nije da nije bilo u sezoni natezanja i za Zvezdu, ali to stvarno nikome ne treba. Hoću da gledam dobru košarku i da ne znam ko su sudije. Nadam se da će u finalu sudije biti nevidljive.

SEnT

pre 6 godina

Po meni ove regionalne sudije i nisu tako lose, cak tu ima i dobrih sudija. E sad, samo da ne sude po direktivi, vec najbolje sto znaju, i ne bi trebalo biti problema. Onaj Dragujevic je ocigledno zalutao ovde, nema osecaja za sudjenje ni malo!

Ledilo21

pre 6 godina

Cigarilos, 04. april 2018 19:50 Šta god da sam napisao nije bitno. bitna je činjenica da će Čović tužiti i Čovića ako treba, samo da dobije naklonost sudija...

Yarilo

pre 6 godina

A jel moze odgovor zbog cega se odstupalo od pravila uspostavljenih na pocetku aba lige one sezone kad je igokea imala prvu poziciju u regularnon delu, a Partizan titulu u plej ofu. To su bili uslovi za igranje evrolige, prvak regularnog dela i prvak plej ofa. Odjednom se preko noci menjaju pravila kako ce samo finalisti plej ofa igrati el, gde igokea izvisi na racun sadasnje zvezde. Nije se tad pisalo o pritiscima, promenama pravila, nego se shvatilo da pored tolikog budzeta zvezda nije mogla da osvoji nista. Toliko licemerstvo planeta ne pamti.

Posmatrac

pre 6 godina

Čović je daleko od sveca, ali u poredjenju sa predsednikom košarkaškog saveza Crne Gore je nevini dečaćić. Svako ko ima više od 20 godina i više od dva zrna soli u glavi zna ko je Milo Djukanović i na šta je sve spreman.
U finalu ABA lige igraju dva državna projekta - srpski i crnogorski. Srpski projekat ima nesumnjivi kvalitet, a crnogorski projekat podržavaju svi frustrati iz bivše SFRJ.
Puno sreće, volje i snage će trebati Zvezdi. Svako normalan iz Srbije navijaće za Zvezdu i košarku, svi ostali navijaće protiv košarke i Srbije.

спортски уметник

pre 6 godina

Незадовољни што су кључну разлику направили тројкама Рочестија након одгуривања Бориса Бакића, тј, фаулова у нападу

Podsetnik

pre 6 godina

Treba da sude Srđan Obradović i Majo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grr, 4. april 2018 22:40

Ma jok,trebali bi da sude Anđelovski,Mažić,Vasić,Đokić,Brdar,Jovanović ili taj Obradović,koji vam je priznao gol rukom pa je navikao na te sportove gde se rukom poentira,kao Đurđević.

tonconi

pre 6 godina

E zbog ovoga mi je zvezda najomrazeniji klub. Uvek kazem da se ponasaju kao da im je titula u amanet ostavljena samo za njih. A ta zvezda unazad 10 godina jedva je i opstajala u aba ligi. Samo od zvezde pred vazne utakmice mozete da cujete ove zalopoljke i ova jadikovanja, NIKADA NIKO se ne javlja da se zali pred utakmicu kao sto oni to rade. Pa nikad nisam ni Buducnost cuo da se pozali. Voleo bih da Buducnost osvoji samo zbog ovog jadikovanja.

omar cook

pre 6 godina

Pa ovo je sramotno saopstenje. Ovo je toliko providno da mi se gadi. Pa Buducnost nikad nije igrala finale. Pa zar vi ljudi stvarno mislite da mi koji gledamo kosarku smatramo da su sudije ostetile nekad Zvezdu i jos mislite da hocemo da diskutujemo o tome. Pa sram vas bilo bre, sve sportsko unistavate, nema kod vas viteske borbe. Neka sto ste puni novaca i imate najkvalitetniji tim nego ste toliko pokvareni do srzi, da imam utisak sad kad bi predlozili da protivnik igra sa tro igraca, vi bi rekli, e pa ok, vazi.

Mare

pre 6 godina

Stvarno navlace sudije za te crnogorske ekipe, evo danas bi Partizan verovatno dobio nikad jacu Sutjesku, samo da nisu sudije gurale domacina, ovako 78-75 za Niksicane...
Znaci placem od smeha...

Valternbg

pre 6 godina

Ajmo malo kosarkaski,kog igraca ce da sacuva Rocesti?Centri Buducnosti mi deluju bolji nego nasi.Sa Omicem je lako,fauliras ga i on ne moze da pogodi slibodno a isti slucaj je i sa Lesorom,bacanja 1 od 2.To znaci da ce Dobric i Davidovsc morati da ih dobiju.Nisam siguran kako ali videcemo.Uglavnom ako ne bude trojka oko 45% verujem da gubimo.

slaviša šmigič

pre 6 godina

pa zvezda ima odlično suđenje u evropi ali ovo stvarno nema smisla,najbolje,da sudi đukanovič i direktno,da titulu budučnosti tako i tako suđenje protiv budučnosti očekujem tek pravi pritisak protiv zvezde a sve se radt smišljeno.čak sudijo i crnogorski sudija kao,da bi trener zvezde sudijo u korist zvezde sve se ubija logikom ugurajmo crnogorce a sledeše se radi veliki buđed za olimpiju,cedevitu i budučnost,da bi izgurali srbe.

alba greaca

pre 6 godina

@Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.
(Spale, 4. april 2018 20:13)

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .
(Paranoid Android, 4. april 2018 20:30)

Probao sam ali kaze 'Error 404" - nije pronadjen?

santa justa

pre 6 godina

Pokradoše Mornar na pravdi boga, a kukaju da su oni oštećeni?!Kakav strah od Budućnosti je u njima da vrše pritisak i javno, nije dosta što im je gazda privatizovao ligu, savez, sudije i igra takmičenja sa svoja dva kluba.To je ono što čini ligu neregularnom.
(Bagg, 04. april 2018 22:21)
Za”Bagg”ovao si od muke :)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Судије су требале искључити Луковића после вријеђања Омића! И још низ одлука је било на штету Звезде! Ал џаба им све, ЗВЕЗДА ШАМПИОН! 👍

Bagg

pre 6 godina

Pokradoše Mornar na pravdi boga, a kukaju da su oni oštećeni?!
Kakav strah od Budućnosti je u njima da vrše pritisak i javno, nije dosta što im je gazda privatizovao ligu, savez, sudije i igra takmičenja sa svoja dva kluba.
To je ono što čini ligu neregularnom.

strasni nenavijac

pre 6 godina

Pa vi stvarno mislite da Buducnost ima veci uticaj od Zvezde?Ovim pismom Covic samo vrsi pritisak na sudije i jos uz to okrivljuje Buducnost da ona to radi.Moram priznati dobar potez Covica.

Zašto nemaš mozga

pre 6 godina

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .
(Paranoid Android, 4. april 2018 20:30)

Batali pisanje komentara , uzivaj u višemesečnom raspustu

MladiOptimista

pre 6 godina

Vidim dosta ljudi komentariše suđenje Dragojevića iz CG, vjerujte mi ljudi nije njemu loš dan bio on je jednostavno loš sudija, nije dorastao nivou takmičenja koje sudi i u crnogorskoj ligi je prošle godine u finalu uništio svaku utakmicu koju je sudio.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ne znam šta ovde ima čudno?? Neko ko dosudi ličnu i namernu ličnu istovremeno jednom igraču koji za to dobije JEDNU ličnu grešku mora da je opasno pobrkao pravila košarke. Mislim da ni dan danas NIKO ne shvata šta je tu suđeno, pa ni sudija koji je to dosudio. Dobriću je suđen faul za najčistiju rampu iz udžbenika. Pa, ajde da i to nekako "progutaš", ali čovek mirne duše dosuđuje ličnu grešku i dva slobodna bacanja za Mornar čitave dve sekunde po isteku napada??? Aj što nije video da je vreme isteklo, nego ni čuo onu prebučnu sirenu koja obaveštava o tome.
Samo te tri greške su O G R O M N E. Ostale sitne i ne računam, ali samo zbog ove tri sudijama više ne bih dozvolio pristup iole ozbiljnijem takmičenju.

Rio

pre 6 godina

Igrajte kosarku, ostavite intrige po strani, pa sta bude. Covicu, potrosili ste ogroman novac za dovodjenje stranaca, imate najskuplji tim u regionu, tako da se osvajanje Aba lige podrazumeva. Ne brukajte nam klub koji volimo ovim iskonstruisanim saopstenjima. Ako se bojite finala, niste ni dostojni velike Zvezde!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Da se razumemo, sudjenje je bilo katastrofalno, ali ne samo na stetu Zvezde.
(Josarian, 04. april 2018 20:06)

Tačno,prva utakmica Bud-Ced je primer kako sudije odluče pobednika....

Paranoid Android

pre 6 godina

Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.
(Spale, 4. april 2018 20:13)

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .

Spale

pre 6 godina

Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.

Milos

pre 6 godina

Apaolutno tacno od reci do reci. Ko je gledao utakmice protiv Mornara, jasno mu je da je to bila pokazna vezba sta nas ceka u finalu protiv Buducnosti. Na ovaj naci, klub mora da se unapred zastiti i izbori za ravnopravno sudjenje u finalu.

Kosta

pre 6 godina

Zvezda će u finalu morati da se bori i protiv Budućnosti i protiv sudija.
Mnogi žele da skinu CZ sa trona, da nam vide leđa. Previše se mržnje nakupilo. Nabili smo komplekse mnogima pa bi sada takvi, čak i nedozvoljenim sredstvima, hteli da nas unište.
Zato, samo hrabro i čvrsto!

SrbEUin

pre 6 godina

Svi vide da sudije navlače za Bud, celu sezonu na istu foru: kad je gusto, Gordić i Ivanović ubauljaju u reket naravno guraju na kontakt i uvek dobijaju bacanja. Tako će igrati sigorno u PG, a pokušaće i u BG u zavisnosti ko bude sudio. Zato ona pisma iz PG, i zato delegiranje sudija mimo rang liste kvaliteta.
Zbog čega ne sude tri najbolje ocenjenih sudija? Šta je tu sporno? Najbolje bi bilo EL sudije. Mečevi se i igraju za plasman u EL, pa bi njihove sudije bilo najlogičnije rešenje.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

(ogicg, 04. april 2018 19:56)

Lagano u Pioniru?
U Dve utakmice predviđam 2-0 i ukupno + 25....
Morača će biti mesto gde ćemo proslaviti novu titulu već u trećoj utakmici.
Jednostavno smo kvalitetniji!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Čovke ima frkicu.
((crno - beli TV), 04. april 2018 20:23)

Čovke možda i ima ali Ostoja niti je ima niti će je imati ko zna koliko godina.....

slobinator

pre 6 godina

budućnost je presmešna poluamaterska ekipa.one dve utakmice su dobili posle teških mečeva zvezde u evro-ligi.sve će biti gotovo već 12.aprila

sasa the red baron

pre 6 godina

PAZLJIVO::::

Tek sad se vidi koliko znaci prednost domaceg terena, jer to ci i slomiti ovu seriju...
Zvezda mora da je jako pazljiva, jer ma koliko se to nama svidelo ili ne, ovde su apolutno u pravu.
Sudjenje protiv Bara je bilo ocajno, i kakva razlika izmedju kriterijuma.
Ovo nije igra, i CZ mora ostati ladne glave i precizne ruke, jer ovu seriju ce odlucivati slobodna bacanja.
Dzikic ce uciniti ono sto je cinio i sa KKP, faulirace, jer zna da na igru ne moze dobiti.
Sudije ce imati svoju odluku, ne presudnu, jer nece se usuditi vise onako otvoreno kao protiv Bara, ali zato kad god bude se tekma lomila, mogu svasta da urade.
Covic je u pravu, ima mnogo pitanja ovde...

kris

pre 6 godina

Ja sam veliki kritičar prvenstveno Alimpijevića i naše igre i smatram da je to naš najveći problem, ali treba biti pošten i reći da je suđenje bilo sramno na štetu Zvezde.Laziću lična i nesportska,Dobriću faul i Mornaru tri bacanja, tehnička klupi,Omiću faul nad Lukovićem, nesankcionisanje Lukovićevog nesportskog ponašanja. To su samo neke od krupnijih grešaka i sve su na štetu Zvezde.Previše da bi bilo slučajno i sreća da je Zvezda puno bolja, pa pobjeda nije ugrožena.Čemu se nadati, ako se ovo desi u utakmici približno izjednačenih ekipa kakve su Zvezda i Budućnost?

crni_redstar

pre 6 godina

sudjjenje je bilo toliko lose da su oni indijanci koji su sudili evropsko prvenstvo delovali kao profi majstori. scena kad se svira faul dobricu pri cistoj banani a zatim i tehnicka, jos posle snimka je toliko upecatljiva da je svaki dalji detalj nebotan. sudija je pokazao koliko je los i da mu nije mesta uopste u bilo kojoj ligi. ne bih mu dao da sudi petlicima.

Pedja

pre 6 godina

Jedna od smesnijih situacija je bila kada je Dobric lupio bananu igracu Mornara, a oni dosudili faul i slobodna bacanja. Pritom je Zvezda dobila i tehnicku gresku zbog protesta. Direktno je klub bio ostecen za 6 poena (4 slobodna bacanja i lopta sa strane)

dostojevski

pre 6 godina

hahahHah, evo, krecu... Dragi Podgoricani, pripremite se za nikada do sada vidjene pretnje, spletke, drmanje koseva, mokracu i sve ostalo...

Realno

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 4. april 2018 18:52)

Pored toga što ti je pamćenje kratko,tebi je i pamet kratka.Naravno da će se žaliti na suđenje,iako je otišao u finale,kad je bilo tendeciozno i navijački za Mornar.Da li treba da ćuti,pa da ga masakriraju protiv Budućnosti u finale i šta mu posle vredi da se žali.Bolje na vreme da se stavi znanju onom ko delegira i odabere najbolje sudije a ne da sude oni iz Podgorice ili Bgd-a.Ti od mržnje ne znaš gde biješ i sve bi dao samo da Zvezda ne osvoji Aba ligu i ove godine ali ponovo ćeš na kraju plakati i pisati nebulozne i glupe komentare,jedino ti to preostaje.

Ledilo21

pre 6 godina

PreCednik kk crvene zvezde telekom huawei aerodrom Beograd micubiši poslao pismo SporCkom direktoru aba lige, kojeg je on lično postavio, da se žali na sudjenje protiv jednog og svojih klubova i rekao između ostalog da će na kraju pismo poslati i preCedniku lige ako se suđenje ne popravi, sledi čak i tužba PreCednika Crvena zvezda telekom protiv preCednika aba lige. ČOVIĆ ĆE DA TUŽI ČOVIĆA???

Alo ljudi

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?
(Batko pamcenje mu kratko, 04. april 2018 18:52)

Prosli su u finale jer su bolji i bolje su odigrali! To sto su prosli ne znaci da je sudjenje bilo dobro. Nije bilo dobro sudjenje! Inace, ne znas sta znaci rec licemer, ocigledno je.

Wllaxy

pre 6 godina

Onaj jedan sudija, ne znam kako se zove ali je jako lose sudio. Da li namerno ili ne to ne znam.
(Sale, 04. april 2018 18:59)

Dragićević, crnogorac koji sudi crnogorskoj ekipi u meču koji odlučuje protivnika drugoj crnogorskoj ekipi. Očajne odluke pre svega sa njegove strane.

ogicg

pre 6 godina

Au al se zvezda prepala.Tacno osjecaju da ce ih Buducnost dobit i da nemogu trenutno protiv njih.Tacno su svesni toga i pocinju vec pritisak.Znaju da u Moraci nikad dobit nece jer ceka ih paklena atmosfera i tu jednostavno Buducnost izgubit nemoze.A lagano ih jednu dobija u Bgd.

Ivan

pre 6 godina

Bilo je isuveise ocigledno, rekao bih kao nikada ranije. Mornar je borbena ekipa , ali da sa dva igraca igraju celu plej of seriju protiv 12 igraca zvezde i da ostanu u zivotu, u to ne veruje ni miki maus. Ocigledno domacinsko sudjenje u baru, onda u pioniru Zvezda izlazi iz bonusa posle 3 minuta u 3 od 4 cetvrtine... Cela ova situacija me neodoljivo podseca na onaj nasilan prekid dominacije vaterpolo reprezentacije Srbije u utakmici protiv Crne Gore pre nekoliko godina gde su nasi igraci dobijali iskljucenja za pogled. Oni rade sve sto mogu, na Zvezdi je da kosarkaskim kvalitetom napravi zalihu od 20-30 razlike, da kradja ne moze da utice na rezultat.

Nikola

pre 6 godina

Mornaru je dozvoljeno da u Baru igra ragbi.A njih nisi smeo dotaci.I u mastorici sudije su ih pustali,a Zvezdi svirali gluposti.Dobriceva cista banana gde je lopta bila van ruku igraca Mornara svira se kao faul.Zvezda se buni normalno i dobijaju tehnicku.4 slobodna i lopta sa strane i oni prilaze na 2 razlike.Rocestiju faul u napadu😂😂😂Smesno bre i to sve u razmaku u par minuta.Ja vec imam prestavu kako ce sudije svirati finale.Buducnost ce na svakom mecu imati 35+ slobodnih,Gordic i Ivanovic kad krenu na kos,a to su citavu sezonu nerezonska zabijanja pod kos, nece ih niko smeti pogledati,a kamoli nesto vise kao i citave sezone.Zvezda je kvalitenija i verujem da ce i pod takvim uslovima pobediti.A da sudjenje bude normalno bilo bi lagano ciscenje.Jedina sansa Buducnosti je da daji 35 slobodnih i 22 trojke i onda u jednom mecu imaju sansu da dobiju Zvezdu.

GM

pre 6 godina

Svako ko je gledao zna kako je sakacenje od sudjenja bilo.
Odnosno, da se Zvezdi sudi bolje u Evroligi na gostovanju, nego u ABA ligi kod kuce. To dovoljno govori o neznanju sudija.

A ko nije gledao... Mislim, njemu je dovoljno da vidi KKCZ ili Covic i ne mora nista da pise, samo udri...

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Faul Lazicu i nesportski faul Lazicu odjednom.4 slobodna bacanja i lopta sa strane,aj razumem da je bio nesportski faul jeste malo grublje usao u Rosa ali nije bilo normalno suditi 4 slobodna,trebalo je samo 2.Sledeca ocigledna greska rampa Dobrica koja se svira kao 3 slobodna plus tehnicka greska klupi i novi posed za Mornar.
Sudije su dakle licno Mornaru dali 6 slobodnih i loptu sa strane.

Dox

pre 6 godina

A bas sam se pitao na koji nacin ce Covic poceti da vrsi pritisak, kad shvati da mu je to jedini izlaz, s obzirom koliko je Buducnost u svemu bolja!

Sah mat

pre 6 godina

Tko je stavio tacku na crno beli svet.
@sveti nolan

Na instituciju je nemoguce staviti tacku a tacku je stavio Covic na zvezdu i to crvenu 2011. Nije bilo davno, secas se panteru? Ili cemo i dalje da se pravimo ludi?

Cigarilos

pre 6 godina

PreCednik kk crvene zvezde telekom huawei aerodrom Beograd micubiši poslao pismo SporCkom direktoru aba lige, kojeg je on lično postavio, da se žali na sudjenje protiv jednog og svojih klubova i rekao između ostalog da će na kraju pismo poslati i preCedniku lige ako se suđenje ne popravi, sledi čak i tužba PreCednika Crvena zvezda telekom protiv preCednika aba lige. ČOVIĆ ĆE DA TUŽI ČOVIĆA???
(Ledilo21, 04. april 2018 

Decace napisao si glupost.Nije Covic postavljao komesara za sudjenje.ABA liga je regionalno takmucenje i svaka drzava ima po neku nadleznost
Covic je zamenio slovenca Romana Lisca.Hrvatima je ostala nadleznost sudija posle smene Dinka Radica

Ljubitelj kosarke

pre 6 godina

Gledao sam trecu utakmicu CZ Mornar. Sudjenje dosta lose, ali ne i tendenciozno. Npr., Dobricu svira faul na (prekrasnoj) blokadi na sutu za tri, koji nije bio. Ali slijedecih 3-4 napada Mornara mogli su im ruku otkinuti, nista nisu svirali. Ista stvar i sa Lazicem, faul pa nesportska. I opet kompenzacija.

Sudjenje Bud Ced u trecoj utakmici odlicno, s obzirom na atmosferu i ulog.

Cini mi se da ovim saopstenjem ipak pocinju igre izvan terena. Sad ce i Bud odgovoriti, pretpostavljam. Ipak je ulog prevelik...

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?

Pedja

pre 6 godina

Jedna od smesnijih situacija je bila kada je Dobric lupio bananu igracu Mornara, a oni dosudili faul i slobodna bacanja. Pritom je Zvezda dobila i tehnicku gresku zbog protesta. Direktno je klub bio ostecen za 6 poena (4 slobodna bacanja i lopta sa strane)

Alo ljudi

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?
(Batko pamcenje mu kratko, 04. april 2018 18:52)

Prosli su u finale jer su bolji i bolje su odigrali! To sto su prosli ne znaci da je sudjenje bilo dobro. Nije bilo dobro sudjenje! Inace, ne znas sta znaci rec licemer, ocigledno je.

Wllaxy

pre 6 godina

Onaj jedan sudija, ne znam kako se zove ali je jako lose sudio. Da li namerno ili ne to ne znam.
(Sale, 04. april 2018 18:59)

Dragićević, crnogorac koji sudi crnogorskoj ekipi u meču koji odlučuje protivnika drugoj crnogorskoj ekipi. Očajne odluke pre svega sa njegove strane.

kris

pre 6 godina

Ja sam veliki kritičar prvenstveno Alimpijevića i naše igre i smatram da je to naš najveći problem, ali treba biti pošten i reći da je suđenje bilo sramno na štetu Zvezde.Laziću lična i nesportska,Dobriću faul i Mornaru tri bacanja, tehnička klupi,Omiću faul nad Lukovićem, nesankcionisanje Lukovićevog nesportskog ponašanja. To su samo neke od krupnijih grešaka i sve su na štetu Zvezde.Previše da bi bilo slučajno i sreća da je Zvezda puno bolja, pa pobjeda nije ugrožena.Čemu se nadati, ako se ovo desi u utakmici približno izjednačenih ekipa kakve su Zvezda i Budućnost?

Spale

pre 6 godina

Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.

Ivan

pre 6 godina

Bilo je isuveise ocigledno, rekao bih kao nikada ranije. Mornar je borbena ekipa , ali da sa dva igraca igraju celu plej of seriju protiv 12 igraca zvezde i da ostanu u zivotu, u to ne veruje ni miki maus. Ocigledno domacinsko sudjenje u baru, onda u pioniru Zvezda izlazi iz bonusa posle 3 minuta u 3 od 4 cetvrtine... Cela ova situacija me neodoljivo podseca na onaj nasilan prekid dominacije vaterpolo reprezentacije Srbije u utakmici protiv Crne Gore pre nekoliko godina gde su nasi igraci dobijali iskljucenja za pogled. Oni rade sve sto mogu, na Zvezdi je da kosarkaskim kvalitetom napravi zalihu od 20-30 razlike, da kradja ne moze da utice na rezultat.

dostojevski

pre 6 godina

hahahHah, evo, krecu... Dragi Podgoricani, pripremite se za nikada do sada vidjene pretnje, spletke, drmanje koseva, mokracu i sve ostalo...

crni_redstar

pre 6 godina

sudjjenje je bilo toliko lose da su oni indijanci koji su sudili evropsko prvenstvo delovali kao profi majstori. scena kad se svira faul dobricu pri cistoj banani a zatim i tehnicka, jos posle snimka je toliko upecatljiva da je svaki dalji detalj nebotan. sudija je pokazao koliko je los i da mu nije mesta uopste u bilo kojoj ligi. ne bih mu dao da sudi petlicima.

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Faul Lazicu i nesportski faul Lazicu odjednom.4 slobodna bacanja i lopta sa strane,aj razumem da je bio nesportski faul jeste malo grublje usao u Rosa ali nije bilo normalno suditi 4 slobodna,trebalo je samo 2.Sledeca ocigledna greska rampa Dobrica koja se svira kao 3 slobodna plus tehnicka greska klupi i novi posed za Mornar.
Sudije su dakle licno Mornaru dali 6 slobodnih i loptu sa strane.

Realno

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 4. april 2018 18:52)

Pored toga što ti je pamćenje kratko,tebi je i pamet kratka.Naravno da će se žaliti na suđenje,iako je otišao u finale,kad je bilo tendeciozno i navijački za Mornar.Da li treba da ćuti,pa da ga masakriraju protiv Budućnosti u finale i šta mu posle vredi da se žali.Bolje na vreme da se stavi znanju onom ko delegira i odabere najbolje sudije a ne da sude oni iz Podgorice ili Bgd-a.Ti od mržnje ne znaš gde biješ i sve bi dao samo da Zvezda ne osvoji Aba ligu i ove godine ali ponovo ćeš na kraju plakati i pisati nebulozne i glupe komentare,jedino ti to preostaje.

Kosta

pre 6 godina

Zvezda će u finalu morati da se bori i protiv Budućnosti i protiv sudija.
Mnogi žele da skinu CZ sa trona, da nam vide leđa. Previše se mržnje nakupilo. Nabili smo komplekse mnogima pa bi sada takvi, čak i nedozvoljenim sredstvima, hteli da nas unište.
Zato, samo hrabro i čvrsto!

santa justa

pre 6 godina

Pokradoše Mornar na pravdi boga, a kukaju da su oni oštećeni?!Kakav strah od Budućnosti je u njima da vrše pritisak i javno, nije dosta što im je gazda privatizovao ligu, savez, sudije i igra takmičenja sa svoja dva kluba.To je ono što čini ligu neregularnom.
(Bagg, 04. april 2018 22:21)
Za”Bagg”ovao si od muke :)

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ne znam šta ovde ima čudno?? Neko ko dosudi ličnu i namernu ličnu istovremeno jednom igraču koji za to dobije JEDNU ličnu grešku mora da je opasno pobrkao pravila košarke. Mislim da ni dan danas NIKO ne shvata šta je tu suđeno, pa ni sudija koji je to dosudio. Dobriću je suđen faul za najčistiju rampu iz udžbenika. Pa, ajde da i to nekako "progutaš", ali čovek mirne duše dosuđuje ličnu grešku i dva slobodna bacanja za Mornar čitave dve sekunde po isteku napada??? Aj što nije video da je vreme isteklo, nego ni čuo onu prebučnu sirenu koja obaveštava o tome.
Samo te tri greške su O G R O M N E. Ostale sitne i ne računam, ali samo zbog ove tri sudijama više ne bih dozvolio pristup iole ozbiljnijem takmičenju.

Nikola

pre 6 godina

Mornaru je dozvoljeno da u Baru igra ragbi.A njih nisi smeo dotaci.I u mastorici sudije su ih pustali,a Zvezdi svirali gluposti.Dobriceva cista banana gde je lopta bila van ruku igraca Mornara svira se kao faul.Zvezda se buni normalno i dobijaju tehnicku.4 slobodna i lopta sa strane i oni prilaze na 2 razlike.Rocestiju faul u napadu😂😂😂Smesno bre i to sve u razmaku u par minuta.Ja vec imam prestavu kako ce sudije svirati finale.Buducnost ce na svakom mecu imati 35+ slobodnih,Gordic i Ivanovic kad krenu na kos,a to su citavu sezonu nerezonska zabijanja pod kos, nece ih niko smeti pogledati,a kamoli nesto vise kao i citave sezone.Zvezda je kvalitenija i verujem da ce i pod takvim uslovima pobediti.A da sudjenje bude normalno bilo bi lagano ciscenje.Jedina sansa Buducnosti je da daji 35 slobodnih i 22 trojke i onda u jednom mecu imaju sansu da dobiju Zvezdu.

Cigarilos

pre 6 godina

PreCednik kk crvene zvezde telekom huawei aerodrom Beograd micubiši poslao pismo SporCkom direktoru aba lige, kojeg je on lično postavio, da se žali na sudjenje protiv jednog og svojih klubova i rekao između ostalog da će na kraju pismo poslati i preCedniku lige ako se suđenje ne popravi, sledi čak i tužba PreCednika Crvena zvezda telekom protiv preCednika aba lige. ČOVIĆ ĆE DA TUŽI ČOVIĆA???
(Ledilo21, 04. april 2018 

Decace napisao si glupost.Nije Covic postavljao komesara za sudjenje.ABA liga je regionalno takmucenje i svaka drzava ima po neku nadleznost
Covic je zamenio slovenca Romana Lisca.Hrvatima je ostala nadleznost sudija posle smene Dinka Radica

Mare

pre 6 godina

Stvarno navlace sudije za te crnogorske ekipe, evo danas bi Partizan verovatno dobio nikad jacu Sutjesku, samo da nisu sudije gurale domacina, ovako 78-75 za Niksicane...
Znaci placem od smeha...

tonconi

pre 6 godina

E zbog ovoga mi je zvezda najomrazeniji klub. Uvek kazem da se ponasaju kao da im je titula u amanet ostavljena samo za njih. A ta zvezda unazad 10 godina jedva je i opstajala u aba ligi. Samo od zvezde pred vazne utakmice mozete da cujete ove zalopoljke i ova jadikovanja, NIKADA NIKO se ne javlja da se zali pred utakmicu kao sto oni to rade. Pa nikad nisam ni Buducnost cuo da se pozali. Voleo bih da Buducnost osvoji samo zbog ovog jadikovanja.

Milos

pre 6 godina

Apaolutno tacno od reci do reci. Ko je gledao utakmice protiv Mornara, jasno mu je da je to bila pokazna vezba sta nas ceka u finalu protiv Buducnosti. Na ovaj naci, klub mora da se unapred zastiti i izbori za ravnopravno sudjenje u finalu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Судије су требале искључити Луковића после вријеђања Омића! И још низ одлука је било на штету Звезде! Ал џаба им све, ЗВЕЗДА ШАМПИОН! 👍

Sah mat

pre 6 godina

Tko je stavio tacku na crno beli svet.
@sveti nolan

Na instituciju je nemoguce staviti tacku a tacku je stavio Covic na zvezdu i to crvenu 2011. Nije bilo davno, secas se panteru? Ili cemo i dalje da se pravimo ludi?

omar cook

pre 6 godina

Pa ovo je sramotno saopstenje. Ovo je toliko providno da mi se gadi. Pa Buducnost nikad nije igrala finale. Pa zar vi ljudi stvarno mislite da mi koji gledamo kosarku smatramo da su sudije ostetile nekad Zvezdu i jos mislite da hocemo da diskutujemo o tome. Pa sram vas bilo bre, sve sportsko unistavate, nema kod vas viteske borbe. Neka sto ste puni novaca i imate najkvalitetniji tim nego ste toliko pokvareni do srzi, da imam utisak sad kad bi predlozili da protivnik igra sa tro igraca, vi bi rekli, e pa ok, vazi.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Čovke ima frkicu.
((crno - beli TV), 04. april 2018 20:23)

Čovke možda i ima ali Ostoja niti je ima niti će je imati ko zna koliko godina.....

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

(ogicg, 04. april 2018 19:56)

Lagano u Pioniru?
U Dve utakmice predviđam 2-0 i ukupno + 25....
Morača će biti mesto gde ćemo proslaviti novu titulu već u trećoj utakmici.
Jednostavno smo kvalitetniji!

alba greaca

pre 6 godina

@Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.
(Spale, 4. april 2018 20:13)

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .
(Paranoid Android, 4. april 2018 20:30)

Probao sam ali kaze 'Error 404" - nije pronadjen?

Dox

pre 6 godina

A bas sam se pitao na koji nacin ce Covic poceti da vrsi pritisak, kad shvati da mu je to jedini izlaz, s obzirom koliko je Buducnost u svemu bolja!

Zašto nemaš mozga

pre 6 godina

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .
(Paranoid Android, 4. april 2018 20:30)

Batali pisanje komentara , uzivaj u višemesečnom raspustu

SrbEUin

pre 6 godina

Svi vide da sudije navlače za Bud, celu sezonu na istu foru: kad je gusto, Gordić i Ivanović ubauljaju u reket naravno guraju na kontakt i uvek dobijaju bacanja. Tako će igrati sigorno u PG, a pokušaće i u BG u zavisnosti ko bude sudio. Zato ona pisma iz PG, i zato delegiranje sudija mimo rang liste kvaliteta.
Zbog čega ne sude tri najbolje ocenjenih sudija? Šta je tu sporno? Najbolje bi bilo EL sudije. Mečevi se i igraju za plasman u EL, pa bi njihove sudije bilo najlogičnije rešenje.

MladiOptimista

pre 6 godina

Vidim dosta ljudi komentariše suđenje Dragojevića iz CG, vjerujte mi ljudi nije njemu loš dan bio on je jednostavno loš sudija, nije dorastao nivou takmičenja koje sudi i u crnogorskoj ligi je prošle godine u finalu uništio svaku utakmicu koju je sudio.

sasa the red baron

pre 6 godina

PAZLJIVO::::

Tek sad se vidi koliko znaci prednost domaceg terena, jer to ci i slomiti ovu seriju...
Zvezda mora da je jako pazljiva, jer ma koliko se to nama svidelo ili ne, ovde su apolutno u pravu.
Sudjenje protiv Bara je bilo ocajno, i kakva razlika izmedju kriterijuma.
Ovo nije igra, i CZ mora ostati ladne glave i precizne ruke, jer ovu seriju ce odlucivati slobodna bacanja.
Dzikic ce uciniti ono sto je cinio i sa KKP, faulirace, jer zna da na igru ne moze dobiti.
Sudije ce imati svoju odluku, ne presudnu, jer nece se usuditi vise onako otvoreno kao protiv Bara, ali zato kad god bude se tekma lomila, mogu svasta da urade.
Covic je u pravu, ima mnogo pitanja ovde...

GM

pre 6 godina

Svako ko je gledao zna kako je sakacenje od sudjenja bilo.
Odnosno, da se Zvezdi sudi bolje u Evroligi na gostovanju, nego u ABA ligi kod kuce. To dovoljno govori o neznanju sudija.

A ko nije gledao... Mislim, njemu je dovoljno da vidi KKCZ ili Covic i ne mora nista da pise, samo udri...

slobinator

pre 6 godina

budućnost je presmešna poluamaterska ekipa.one dve utakmice su dobili posle teških mečeva zvezde u evro-ligi.sve će biti gotovo već 12.aprila

strasni nenavijac

pre 6 godina

Pa vi stvarno mislite da Buducnost ima veci uticaj od Zvezde?Ovim pismom Covic samo vrsi pritisak na sudije i jos uz to okrivljuje Buducnost da ona to radi.Moram priznati dobar potez Covica.

Ljubitelj kosarke

pre 6 godina

Gledao sam trecu utakmicu CZ Mornar. Sudjenje dosta lose, ali ne i tendenciozno. Npr., Dobricu svira faul na (prekrasnoj) blokadi na sutu za tri, koji nije bio. Ali slijedecih 3-4 napada Mornara mogli su im ruku otkinuti, nista nisu svirali. Ista stvar i sa Lazicem, faul pa nesportska. I opet kompenzacija.

Sudjenje Bud Ced u trecoj utakmici odlicno, s obzirom na atmosferu i ulog.

Cini mi se da ovim saopstenjem ipak pocinju igre izvan terena. Sad ce i Bud odgovoriti, pretpostavljam. Ipak je ulog prevelik...

ogicg

pre 6 godina

Au al se zvezda prepala.Tacno osjecaju da ce ih Buducnost dobit i da nemogu trenutno protiv njih.Tacno su svesni toga i pocinju vec pritisak.Znaju da u Moraci nikad dobit nece jer ceka ih paklena atmosfera i tu jednostavno Buducnost izgubit nemoze.A lagano ih jednu dobija u Bgd.

Bagg

pre 6 godina

Pokradoše Mornar na pravdi boga, a kukaju da su oni oštećeni?!
Kakav strah od Budućnosti je u njima da vrše pritisak i javno, nije dosta što im je gazda privatizovao ligu, savez, sudije i igra takmičenja sa svoja dva kluba.
To je ono što čini ligu neregularnom.

Ledilo21

pre 6 godina

PreCednik kk crvene zvezde telekom huawei aerodrom Beograd micubiši poslao pismo SporCkom direktoru aba lige, kojeg je on lično postavio, da se žali na sudjenje protiv jednog og svojih klubova i rekao između ostalog da će na kraju pismo poslati i preCedniku lige ako se suđenje ne popravi, sledi čak i tužba PreCednika Crvena zvezda telekom protiv preCednika aba lige. ČOVIĆ ĆE DA TUŽI ČOVIĆA???

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Da se razumemo, sudjenje je bilo katastrofalno, ali ne samo na stetu Zvezde.
(Josarian, 04. april 2018 20:06)

Tačno,prva utakmica Bud-Ced je primer kako sudije odluče pobednika....

Paranoid Android

pre 6 godina

Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.
(Spale, 4. april 2018 20:13)

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .

slaviša šmigič

pre 6 godina

pa zvezda ima odlično suđenje u evropi ali ovo stvarno nema smisla,najbolje,da sudi đukanovič i direktno,da titulu budučnosti tako i tako suđenje protiv budučnosti očekujem tek pravi pritisak protiv zvezde a sve se radt smišljeno.čak sudijo i crnogorski sudija kao,da bi trener zvezde sudijo u korist zvezde sve se ubija logikom ugurajmo crnogorce a sledeše se radi veliki buđed za olimpiju,cedevitu i budučnost,da bi izgurali srbe.

Rio

pre 6 godina

Igrajte kosarku, ostavite intrige po strani, pa sta bude. Covicu, potrosili ste ogroman novac za dovodjenje stranaca, imate najskuplji tim u regionu, tako da se osvajanje Aba lige podrazumeva. Ne brukajte nam klub koji volimo ovim iskonstruisanim saopstenjima. Ako se bojite finala, niste ni dostojni velike Zvezde!

deki

pre 6 godina

Nazovite ovo pritiskom, nema problema ali onoliko sudijskih gresaka protiv Mornara isljucivo na stetu Zvezde, nije slucajno. Kao sto nije slucajno da se bas sada javi "jedan " Boza Milicevic iz Zagreba, unistitelj Cibone i on kao sada nesto ima protiv Zvezde, pa onda spin kako je Lazic nikautirao trenera a Pera mu dao jos jednu sansu. Za sve je Covic u pravu, milion posto, moze da kaze ko sta hoce ali Zvezda je na ovim prostorima jedini ozbiljan klub, prvi tim igra sasvim solidno EL, juniori uvek u vrhu EL, FMP kao razvojni klub iz koga smo prosle godine dobili 2 strasna igraca u vidu Davidovca i Dobrica (neka se pripreme Uskokovic, Radanov, Simanic, Filip Covic....).E to se zove sistem, ides iz juniora Zvezde u FMP gidinu, dve a onda se vracas direktno u EL. Tako se radi posao, lako je otimati igrace

miško

pre 6 godina

Kakvo je sudjenje bilo nabolje svedoči komentar Koleta i Eda kad su i oni videli čistu bananu Dobrićevu."Ovo je bila čista banana".Svi znaju koliko ova dvojica obožavaju Zvezdu.

Valternbg

pre 6 godina

Ajmo malo kosarkaski,kog igraca ce da sacuva Rocesti?Centri Buducnosti mi deluju bolji nego nasi.Sa Omicem je lako,fauliras ga i on ne moze da pogodi slibodno a isti slucaj je i sa Lesorom,bacanja 1 od 2.To znaci da ce Dobric i Davidovsc morati da ih dobiju.Nisam siguran kako ali videcemo.Uglavnom ako ne bude trojka oko 45% verujem da gubimo.

Nazalost Srbin

pre 6 godina

Ali ne treba to nikoga da cudi. Buducnost je dobila ogromne pare od vecitog vlastodrsca tamo i posto poto zeli u EL i nece birati sredstva. Naravno, sve ovo je aminovano od strane dobrog drugara njihovog vecnog vladara, a to je najveci sponzor KKP, odnosno nas vlastodrzac, koji je vrlo ljut zato sto mu je bata izbacen iz KKCZ.
(dex, 05. april 2018 08:42)

Hahahaha....da li je moguce da si ovo napisao.

dex

pre 6 godina

Interesantno je da su sve, da se vrlo blago izrazim, sumnjive odluke bile delo sudije iz Crne Gore.
Ali ne treba to nikoga da cudi. Buducnost je dobila ogromne pare od vecitog vlastodrsca tamo i posto poto zeli u EL i nece birati sredstva. Naravno, sve ovo je aminovano od strane dobrog drugara njihovog vecnog vladara, a to je najveci sponzor KKP, odnosno nas vlastodrzac, koji je vrlo ljut zato sto mu je bata izbacen iz KKCZ.

WillyWonka

pre 6 godina

Ne navijam za Zvezdu, ali suđenje protiv Mornara je bilo loše, na štetu Zvezde. Kao neutralni posmatrač, mogu reći da su mi sudije pokvarile utakmicu. Nije bilo potrebe da se bilo šta nateže ni na jednu stranu, samo mi kvare doživljaj. Nije da nije bilo u sezoni natezanja i za Zvezdu, ali to stvarno nikome ne treba. Hoću da gledam dobru košarku i da ne znam ko su sudije. Nadam se da će u finalu sudije biti nevidljive.

Ledilo21

pre 6 godina

Cigarilos, 04. april 2018 19:50 Šta god da sam napisao nije bitno. bitna je činjenica da će Čović tužiti i Čovića ako treba, samo da dobije naklonost sudija...

Yarilo

pre 6 godina

A jel moze odgovor zbog cega se odstupalo od pravila uspostavljenih na pocetku aba lige one sezone kad je igokea imala prvu poziciju u regularnon delu, a Partizan titulu u plej ofu. To su bili uslovi za igranje evrolige, prvak regularnog dela i prvak plej ofa. Odjednom se preko noci menjaju pravila kako ce samo finalisti plej ofa igrati el, gde igokea izvisi na racun sadasnje zvezde. Nije se tad pisalo o pritiscima, promenama pravila, nego se shvatilo da pored tolikog budzeta zvezda nije mogla da osvoji nista. Toliko licemerstvo planeta ne pamti.

Grobarchina

pre 6 godina

Počela kuknjava, traži se alibi za poraz koji će uslediti u finalu ABA lige.

I vrši se pritisak na sudije uoči šampionata Srbije.

Strah od Budućnosti, strah od Partizana, boje se svoje senke, ipak nisu oni slučajno mali FMP iz Železnika.

sa x

pre 6 godina

Nemojte zaboraviti situaciju kada u prvom poluvremenu plej Mornara prevozi loptu na svojoj polovini. Lopta ga udara u nogu, vraća se nazad, on je hvata i ponovo kreće u dribling. Zatim ne prelazi na protivničku polovinu a na semaforu ističe 16 sekundi do kraja napada. Znači dve očigledne greške sudija u jednom napadu.

Posmatrac

pre 6 godina

Čović je daleko od sveca, ali u poredjenju sa predsednikom košarkaškog saveza Crne Gore je nevini dečaćić. Svako ko ima više od 20 godina i više od dva zrna soli u glavi zna ko je Milo Djukanović i na šta je sve spreman.
U finalu ABA lige igraju dva državna projekta - srpski i crnogorski. Srpski projekat ima nesumnjivi kvalitet, a crnogorski projekat podržavaju svi frustrati iz bivše SFRJ.
Puno sreće, volje i snage će trebati Zvezdi. Svako normalan iz Srbije navijaće za Zvezdu i košarku, svi ostali navijaće protiv košarke i Srbije.

спортски уметник

pre 6 godina

Незадовољни што су кључну разлику направили тројкама Рочестија након одгуривања Бориса Бакића, тј, фаулова у нападу

MS

pre 6 godina

Čim sam pročitao naslov, pomislih.... Opet ovi nešto iz Partizana kuvaju. Ali gle čuda nije Partizan.... Ma svi su se urotili protiv Čovića

SEnT

pre 6 godina

Po meni ove regionalne sudije i nisu tako lose, cak tu ima i dobrih sudija. E sad, samo da ne sude po direktivi, vec najbolje sto znaju, i ne bi trebalo biti problema. Onaj Dragujevic je ocigledno zalutao ovde, nema osecaja za sudjenje ni malo!

Aleksa

pre 6 godina

Izvinite ,a koja Crvena zvezda?
(Milanko, 04. april 2018 21:50)

Hahahaha!
Imaš pivo majstore :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kole, 5. april 2018 08:01)

Их...лако је обећавати...реци му испред које радње, па онда да те видим да нудиш пиво...

Podsetnik

pre 6 godina

Treba da sude Srđan Obradović i Majo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grr, 4. april 2018 22:40

Ma jok,trebali bi da sude Anđelovski,Mažić,Vasić,Đokić,Brdar,Jovanović ili taj Obradović,koji vam je priznao gol rukom pa je navikao na te sportove gde se rukom poentira,kao Đurđević.

Che

pre 6 godina

Kompleksi od Partizana, strah od Buducnost, strah od bilo koga...nista nije slucajno. Znaju vrlo dobro da je prvo neigranje Evrolige i kraj ovog kluba. Mozda ne ove sezone Busducnost, ali ce se pojaviti sledece sezone Olimpija, one tamo Cibona ili Partizan. Neko ce vec prekinuti ovo sto Covic i ekipa mu rade. A sta rade? Pogledajte bilo koju utakmicu Zvezde. To je ragbi kosarka na koju su domace sudije neme. U Evropi je vec druga prica. Nema te protekcije. Na svaki faul se zale, prednjaci naravno, najgrublji igrac Lazic, koji samo sto ne slomi protivnika i posle faula slozi onu facu "nisam nista uradio". Jako dosadan i smaracki klub.

Da se vrate veliki klubovi, a mali da se vrate na margine gde im je i mesto.

sasa.r

pre 6 godina

Zvezda je fizički dominantnija ekipa a Budućnost je šuterski neuporedivo bolja.Ivanović,Gordić,Popović,Sehovic,Gipson,Nikolić,Lendri,Dolman su izuzetni šuteri dok u Zvezdi niko nije konstantan sem Ročestija.Naravno pogode i Dobrić,Enis,Bjelica ali nemaju konsrantnost.Medjutim velika prednost Zvezde je snaga pod obručima ,mišići...u Beogradu sudije dozvoljavaju ragbi igračima Zvezde u odbrani s u napadu im se svira svaki kontakt.Protiv Mornara su tukli Nidama i Rosa bez posledica,a Baranima se za najmanji dodir svirao faul.
U Podgorici Zvezda nema nikakvih sansi ali iskreno ni Buducnost u Beogradu,ali isključivo zbog već unaprijed domaćinskog suđenja.

boki

pre 6 godina

(Pedja, 4. april 2018 19:00)

Pa lijepo se vidi na snimku kako ga udara po obje ruke.
I ti sad to komentarišeš i još ti udaraju pluseve.
To govori o vašem poznavanju ovog sporta i ostrašćenosti.
Jedina razlika između ovog suđenja sada i od pređašnjih par sezona je što su Vam prije sve tolerisali i grubu igru i prosteste i faulove...
sada kada se sve vratilo koliko toliko u normalu vi ne možete da se naviknete na pravo suđenje.
i pored svega mislim da je zvezda igrački iznad budućnosti za jedan nivo i da će to na kraju biti 3:1 u najgorem slučaju.

requiem

pre 6 godina

Sudjenje je bilo lose, i zaista vise na stetu zvezde. Ali to SAMO SU GRESKE PROTIV MENE GRESKE je meni nevjerovatno. Rocesti koji faul u napadu "za udzbenike" dobije faul i zvezda prelomi utakmicu je takodje velika greska. Da se razumijemo, greska je i rampa nad Vranjesom kada je sviran faul Dobricu, i nervira me sto je jedan od boljih poteza na utakmici tako upropasten. A za ljude koji se zale na faul, pa nesportska, to po meni nije greska, nego svaka cast za sudiju. Svira mu faul na prvom koraku, pa ga nakon toga jos jednom krvnicki udara pred izbacaj. Sta ces, nesportska, i to kao drugi faul, potpuno zasluzeno. Nisam sudija da poznajem dovoljno pravila, kao ni vjerovatno svi ovdje, ali taj detalj mi je bio vrlo pravican za ono sto je uradio igrac Zvezde.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?

dostojevski

pre 6 godina

hahahHah, evo, krecu... Dragi Podgoricani, pripremite se za nikada do sada vidjene pretnje, spletke, drmanje koseva, mokracu i sve ostalo...

tonconi

pre 6 godina

E zbog ovoga mi je zvezda najomrazeniji klub. Uvek kazem da se ponasaju kao da im je titula u amanet ostavljena samo za njih. A ta zvezda unazad 10 godina jedva je i opstajala u aba ligi. Samo od zvezde pred vazne utakmice mozete da cujete ove zalopoljke i ova jadikovanja, NIKADA NIKO se ne javlja da se zali pred utakmicu kao sto oni to rade. Pa nikad nisam ni Buducnost cuo da se pozali. Voleo bih da Buducnost osvoji samo zbog ovog jadikovanja.

omar cook

pre 6 godina

Pa ovo je sramotno saopstenje. Ovo je toliko providno da mi se gadi. Pa Buducnost nikad nije igrala finale. Pa zar vi ljudi stvarno mislite da mi koji gledamo kosarku smatramo da su sudije ostetile nekad Zvezdu i jos mislite da hocemo da diskutujemo o tome. Pa sram vas bilo bre, sve sportsko unistavate, nema kod vas viteske borbe. Neka sto ste puni novaca i imate najkvalitetniji tim nego ste toliko pokvareni do srzi, da imam utisak sad kad bi predlozili da protivnik igra sa tro igraca, vi bi rekli, e pa ok, vazi.

Bagg

pre 6 godina

Pokradoše Mornar na pravdi boga, a kukaju da su oni oštećeni?!
Kakav strah od Budućnosti je u njima da vrše pritisak i javno, nije dosta što im je gazda privatizovao ligu, savez, sudije i igra takmičenja sa svoja dva kluba.
To je ono što čini ligu neregularnom.

ogicg

pre 6 godina

Au al se zvezda prepala.Tacno osjecaju da ce ih Buducnost dobit i da nemogu trenutno protiv njih.Tacno su svesni toga i pocinju vec pritisak.Znaju da u Moraci nikad dobit nece jer ceka ih paklena atmosfera i tu jednostavno Buducnost izgubit nemoze.A lagano ih jednu dobija u Bgd.

Sah mat

pre 6 godina

Tko je stavio tacku na crno beli svet.
@sveti nolan

Na instituciju je nemoguce staviti tacku a tacku je stavio Covic na zvezdu i to crvenu 2011. Nije bilo davno, secas se panteru? Ili cemo i dalje da se pravimo ludi?

Rio

pre 6 godina

Igrajte kosarku, ostavite intrige po strani, pa sta bude. Covicu, potrosili ste ogroman novac za dovodjenje stranaca, imate najskuplji tim u regionu, tako da se osvajanje Aba lige podrazumeva. Ne brukajte nam klub koji volimo ovim iskonstruisanim saopstenjima. Ako se bojite finala, niste ni dostojni velike Zvezde!

Pedja

pre 6 godina

Jedna od smesnijih situacija je bila kada je Dobric lupio bananu igracu Mornara, a oni dosudili faul i slobodna bacanja. Pritom je Zvezda dobila i tehnicku gresku zbog protesta. Direktno je klub bio ostecen za 6 poena (4 slobodna bacanja i lopta sa strane)

Dox

pre 6 godina

A bas sam se pitao na koji nacin ce Covic poceti da vrsi pritisak, kad shvati da mu je to jedini izlaz, s obzirom koliko je Buducnost u svemu bolja!

Ledilo21

pre 6 godina

PreCednik kk crvene zvezde telekom huawei aerodrom Beograd micubiši poslao pismo SporCkom direktoru aba lige, kojeg je on lično postavio, da se žali na sudjenje protiv jednog og svojih klubova i rekao između ostalog da će na kraju pismo poslati i preCedniku lige ako se suđenje ne popravi, sledi čak i tužba PreCednika Crvena zvezda telekom protiv preCednika aba lige. ČOVIĆ ĆE DA TUŽI ČOVIĆA???

Paranoid Android

pre 6 godina

Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.
(Spale, 4. april 2018 20:13)

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .

Alo ljudi

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?
(Batko pamcenje mu kratko, 04. april 2018 18:52)

Prosli su u finale jer su bolji i bolje su odigrali! To sto su prosli ne znaci da je sudjenje bilo dobro. Nije bilo dobro sudjenje! Inace, ne znas sta znaci rec licemer, ocigledno je.

Kosta

pre 6 godina

Zvezda će u finalu morati da se bori i protiv Budućnosti i protiv sudija.
Mnogi žele da skinu CZ sa trona, da nam vide leđa. Previše se mržnje nakupilo. Nabili smo komplekse mnogima pa bi sada takvi, čak i nedozvoljenim sredstvima, hteli da nas unište.
Zato, samo hrabro i čvrsto!

Valternbg

pre 6 godina

Ajmo malo kosarkaski,kog igraca ce da sacuva Rocesti?Centri Buducnosti mi deluju bolji nego nasi.Sa Omicem je lako,fauliras ga i on ne moze da pogodi slibodno a isti slucaj je i sa Lesorom,bacanja 1 od 2.To znaci da ce Dobric i Davidovsc morati da ih dobiju.Nisam siguran kako ali videcemo.Uglavnom ako ne bude trojka oko 45% verujem da gubimo.

strasni nenavijac

pre 6 godina

Pa vi stvarno mislite da Buducnost ima veci uticaj od Zvezde?Ovim pismom Covic samo vrsi pritisak na sudije i jos uz to okrivljuje Buducnost da ona to radi.Moram priznati dobar potez Covica.

Nikola

pre 6 godina

Mornaru je dozvoljeno da u Baru igra ragbi.A njih nisi smeo dotaci.I u mastorici sudije su ih pustali,a Zvezdi svirali gluposti.Dobriceva cista banana gde je lopta bila van ruku igraca Mornara svira se kao faul.Zvezda se buni normalno i dobijaju tehnicku.4 slobodna i lopta sa strane i oni prilaze na 2 razlike.Rocestiju faul u napadu😂😂😂Smesno bre i to sve u razmaku u par minuta.Ja vec imam prestavu kako ce sudije svirati finale.Buducnost ce na svakom mecu imati 35+ slobodnih,Gordic i Ivanovic kad krenu na kos,a to su citavu sezonu nerezonska zabijanja pod kos, nece ih niko smeti pogledati,a kamoli nesto vise kao i citave sezone.Zvezda je kvalitenija i verujem da ce i pod takvim uslovima pobediti.A da sudjenje bude normalno bilo bi lagano ciscenje.Jedina sansa Buducnosti je da daji 35 slobodnih i 22 trojke i onda u jednom mecu imaju sansu da dobiju Zvezdu.

Spale

pre 6 godina

Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.

slobinator

pre 6 godina

budućnost je presmešna poluamaterska ekipa.one dve utakmice su dobili posle teških mečeva zvezde u evro-ligi.sve će biti gotovo već 12.aprila

Realno

pre 6 godina

Kakvi licemeri, prosli u finale a ne valja im sudjenje. Pa sta da je Mornar pobedio i otisao u finale, napisali bi romansko saopstenje i nakacili sudijama da su navijaci Partizana?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 4. april 2018 18:52)

Pored toga što ti je pamćenje kratko,tebi je i pamet kratka.Naravno da će se žaliti na suđenje,iako je otišao u finale,kad je bilo tendeciozno i navijački za Mornar.Da li treba da ćuti,pa da ga masakriraju protiv Budućnosti u finale i šta mu posle vredi da se žali.Bolje na vreme da se stavi znanju onom ko delegira i odabere najbolje sudije a ne da sude oni iz Podgorice ili Bgd-a.Ti od mržnje ne znaš gde biješ i sve bi dao samo da Zvezda ne osvoji Aba ligu i ove godine ali ponovo ćeš na kraju plakati i pisati nebulozne i glupe komentare,jedino ti to preostaje.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Судије су требале искључити Луковића после вријеђања Омића! И још низ одлука је било на штету Звезде! Ал џаба им све, ЗВЕЗДА ШАМПИОН! 👍

slaviša šmigič

pre 6 godina

pa zvezda ima odlično suđenje u evropi ali ovo stvarno nema smisla,najbolje,da sudi đukanovič i direktno,da titulu budučnosti tako i tako suđenje protiv budučnosti očekujem tek pravi pritisak protiv zvezde a sve se radt smišljeno.čak sudijo i crnogorski sudija kao,da bi trener zvezde sudijo u korist zvezde sve se ubija logikom ugurajmo crnogorce a sledeše se radi veliki buđed za olimpiju,cedevitu i budučnost,da bi izgurali srbe.

Milos

pre 6 godina

Apaolutno tacno od reci do reci. Ko je gledao utakmice protiv Mornara, jasno mu je da je to bila pokazna vezba sta nas ceka u finalu protiv Buducnosti. Na ovaj naci, klub mora da se unapred zastiti i izbori za ravnopravno sudjenje u finalu.

Ivan

pre 6 godina

Bilo je isuveise ocigledno, rekao bih kao nikada ranije. Mornar je borbena ekipa , ali da sa dva igraca igraju celu plej of seriju protiv 12 igraca zvezde i da ostanu u zivotu, u to ne veruje ni miki maus. Ocigledno domacinsko sudjenje u baru, onda u pioniru Zvezda izlazi iz bonusa posle 3 minuta u 3 od 4 cetvrtine... Cela ova situacija me neodoljivo podseca na onaj nasilan prekid dominacije vaterpolo reprezentacije Srbije u utakmici protiv Crne Gore pre nekoliko godina gde su nasi igraci dobijali iskljucenja za pogled. Oni rade sve sto mogu, na Zvezdi je da kosarkaskim kvalitetom napravi zalihu od 20-30 razlike, da kradja ne moze da utice na rezultat.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

(ogicg, 04. april 2018 19:56)

Lagano u Pioniru?
U Dve utakmice predviđam 2-0 i ukupno + 25....
Morača će biti mesto gde ćemo proslaviti novu titulu već u trećoj utakmici.
Jednostavno smo kvalitetniji!

kris

pre 6 godina

Ja sam veliki kritičar prvenstveno Alimpijevića i naše igre i smatram da je to naš najveći problem, ali treba biti pošten i reći da je suđenje bilo sramno na štetu Zvezde.Laziću lična i nesportska,Dobriću faul i Mornaru tri bacanja, tehnička klupi,Omiću faul nad Lukovićem, nesankcionisanje Lukovićevog nesportskog ponašanja. To su samo neke od krupnijih grešaka i sve su na štetu Zvezde.Previše da bi bilo slučajno i sreća da je Zvezda puno bolja, pa pobjeda nije ugrožena.Čemu se nadati, ako se ovo desi u utakmici približno izjednačenih ekipa kakve su Zvezda i Budućnost?

Cigarilos

pre 6 godina

PreCednik kk crvene zvezde telekom huawei aerodrom Beograd micubiši poslao pismo SporCkom direktoru aba lige, kojeg je on lično postavio, da se žali na sudjenje protiv jednog og svojih klubova i rekao između ostalog da će na kraju pismo poslati i preCedniku lige ako se suđenje ne popravi, sledi čak i tužba PreCednika Crvena zvezda telekom protiv preCednika aba lige. ČOVIĆ ĆE DA TUŽI ČOVIĆA???
(Ledilo21, 04. april 2018 

Decace napisao si glupost.Nije Covic postavljao komesara za sudjenje.ABA liga je regionalno takmucenje i svaka drzava ima po neku nadleznost
Covic je zamenio slovenca Romana Lisca.Hrvatima je ostala nadleznost sudija posle smene Dinka Radica

SrbEUin

pre 6 godina

Svi vide da sudije navlače za Bud, celu sezonu na istu foru: kad je gusto, Gordić i Ivanović ubauljaju u reket naravno guraju na kontakt i uvek dobijaju bacanja. Tako će igrati sigorno u PG, a pokušaće i u BG u zavisnosti ko bude sudio. Zato ona pisma iz PG, i zato delegiranje sudija mimo rang liste kvaliteta.
Zbog čega ne sude tri najbolje ocenjenih sudija? Šta je tu sporno? Najbolje bi bilo EL sudije. Mečevi se i igraju za plasman u EL, pa bi njihove sudije bilo najlogičnije rešenje.

sasa the red baron

pre 6 godina

PAZLJIVO::::

Tek sad se vidi koliko znaci prednost domaceg terena, jer to ci i slomiti ovu seriju...
Zvezda mora da je jako pazljiva, jer ma koliko se to nama svidelo ili ne, ovde su apolutno u pravu.
Sudjenje protiv Bara je bilo ocajno, i kakva razlika izmedju kriterijuma.
Ovo nije igra, i CZ mora ostati ladne glave i precizne ruke, jer ovu seriju ce odlucivati slobodna bacanja.
Dzikic ce uciniti ono sto je cinio i sa KKP, faulirace, jer zna da na igru ne moze dobiti.
Sudije ce imati svoju odluku, ne presudnu, jer nece se usuditi vise onako otvoreno kao protiv Bara, ali zato kad god bude se tekma lomila, mogu svasta da urade.
Covic je u pravu, ima mnogo pitanja ovde...

santa justa

pre 6 godina

Pokradoše Mornar na pravdi boga, a kukaju da su oni oštećeni?!Kakav strah od Budućnosti je u njima da vrše pritisak i javno, nije dosta što im je gazda privatizovao ligu, savez, sudije i igra takmičenja sa svoja dva kluba.To je ono što čini ligu neregularnom.
(Bagg, 04. april 2018 22:21)
Za”Bagg”ovao si od muke :)

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Čovke ima frkicu.
((crno - beli TV), 04. april 2018 20:23)

Čovke možda i ima ali Ostoja niti je ima niti će je imati ko zna koliko godina.....

Ljubitelj kosarke

pre 6 godina

Gledao sam trecu utakmicu CZ Mornar. Sudjenje dosta lose, ali ne i tendenciozno. Npr., Dobricu svira faul na (prekrasnoj) blokadi na sutu za tri, koji nije bio. Ali slijedecih 3-4 napada Mornara mogli su im ruku otkinuti, nista nisu svirali. Ista stvar i sa Lazicem, faul pa nesportska. I opet kompenzacija.

Sudjenje Bud Ced u trecoj utakmici odlicno, s obzirom na atmosferu i ulog.

Cini mi se da ovim saopstenjem ipak pocinju igre izvan terena. Sad ce i Bud odgovoriti, pretpostavljam. Ipak je ulog prevelik...

Wllaxy

pre 6 godina

Onaj jedan sudija, ne znam kako se zove ali je jako lose sudio. Da li namerno ili ne to ne znam.
(Sale, 04. april 2018 18:59)

Dragićević, crnogorac koji sudi crnogorskoj ekipi u meču koji odlučuje protivnika drugoj crnogorskoj ekipi. Očajne odluke pre svega sa njegove strane.

Zašto nemaš mozga

pre 6 godina

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .
(Paranoid Android, 4. april 2018 20:30)

Batali pisanje komentara , uzivaj u višemesečnom raspustu

crni_redstar

pre 6 godina

sudjjenje je bilo toliko lose da su oni indijanci koji su sudili evropsko prvenstvo delovali kao profi majstori. scena kad se svira faul dobricu pri cistoj banani a zatim i tehnicka, jos posle snimka je toliko upecatljiva da je svaki dalji detalj nebotan. sudija je pokazao koliko je los i da mu nije mesta uopste u bilo kojoj ligi. ne bih mu dao da sudi petlicima.

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Faul Lazicu i nesportski faul Lazicu odjednom.4 slobodna bacanja i lopta sa strane,aj razumem da je bio nesportski faul jeste malo grublje usao u Rosa ali nije bilo normalno suditi 4 slobodna,trebalo je samo 2.Sledeca ocigledna greska rampa Dobrica koja se svira kao 3 slobodna plus tehnicka greska klupi i novi posed za Mornar.
Sudije su dakle licno Mornaru dali 6 slobodnih i loptu sa strane.

Mare

pre 6 godina

Stvarno navlace sudije za te crnogorske ekipe, evo danas bi Partizan verovatno dobio nikad jacu Sutjesku, samo da nisu sudije gurale domacina, ovako 78-75 za Niksicane...
Znaci placem od smeha...

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Ne znam šta ovde ima čudno?? Neko ko dosudi ličnu i namernu ličnu istovremeno jednom igraču koji za to dobije JEDNU ličnu grešku mora da je opasno pobrkao pravila košarke. Mislim da ni dan danas NIKO ne shvata šta je tu suđeno, pa ni sudija koji je to dosudio. Dobriću je suđen faul za najčistiju rampu iz udžbenika. Pa, ajde da i to nekako "progutaš", ali čovek mirne duše dosuđuje ličnu grešku i dva slobodna bacanja za Mornar čitave dve sekunde po isteku napada??? Aj što nije video da je vreme isteklo, nego ni čuo onu prebučnu sirenu koja obaveštava o tome.
Samo te tri greške su O G R O M N E. Ostale sitne i ne računam, ali samo zbog ove tri sudijama više ne bih dozvolio pristup iole ozbiljnijem takmičenju.

alba greaca

pre 6 godina

@Grobari su hit, nit ih je neko spomenuo, nit ucestvuju u takmičenju, totalno nebitni, ali ostaviše 90% komentara... Srećan raspust grobari.
(Spale, 4. april 2018 20:13)

Morate vi još spanaća da jedete da uđete u naš domen (košarka) .
(Paranoid Android, 4. april 2018 20:30)

Probao sam ali kaze 'Error 404" - nije pronadjen?

deki

pre 6 godina

Nazovite ovo pritiskom, nema problema ali onoliko sudijskih gresaka protiv Mornara isljucivo na stetu Zvezde, nije slucajno. Kao sto nije slucajno da se bas sada javi "jedan " Boza Milicevic iz Zagreba, unistitelj Cibone i on kao sada nesto ima protiv Zvezde, pa onda spin kako je Lazic nikautirao trenera a Pera mu dao jos jednu sansu. Za sve je Covic u pravu, milion posto, moze da kaze ko sta hoce ali Zvezda je na ovim prostorima jedini ozbiljan klub, prvi tim igra sasvim solidno EL, juniori uvek u vrhu EL, FMP kao razvojni klub iz koga smo prosle godine dobili 2 strasna igraca u vidu Davidovca i Dobrica (neka se pripreme Uskokovic, Radanov, Simanic, Filip Covic....).E to se zove sistem, ides iz juniora Zvezde u FMP gidinu, dve a onda se vracas direktno u EL. Tako se radi posao, lako je otimati igrace

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Da se razumemo, sudjenje je bilo katastrofalno, ali ne samo na stetu Zvezde.
(Josarian, 04. april 2018 20:06)

Tačno,prva utakmica Bud-Ced je primer kako sudije odluče pobednika....

Yarilo

pre 6 godina

A jel moze odgovor zbog cega se odstupalo od pravila uspostavljenih na pocetku aba lige one sezone kad je igokea imala prvu poziciju u regularnon delu, a Partizan titulu u plej ofu. To su bili uslovi za igranje evrolige, prvak regularnog dela i prvak plej ofa. Odjednom se preko noci menjaju pravila kako ce samo finalisti plej ofa igrati el, gde igokea izvisi na racun sadasnje zvezde. Nije se tad pisalo o pritiscima, promenama pravila, nego se shvatilo da pored tolikog budzeta zvezda nije mogla da osvoji nista. Toliko licemerstvo planeta ne pamti.

Posmatrac

pre 6 godina

Čović je daleko od sveca, ali u poredjenju sa predsednikom košarkaškog saveza Crne Gore je nevini dečaćić. Svako ko ima više od 20 godina i više od dva zrna soli u glavi zna ko je Milo Djukanović i na šta je sve spreman.
U finalu ABA lige igraju dva državna projekta - srpski i crnogorski. Srpski projekat ima nesumnjivi kvalitet, a crnogorski projekat podržavaju svi frustrati iz bivše SFRJ.
Puno sreće, volje i snage će trebati Zvezdi. Svako normalan iz Srbije navijaće za Zvezdu i košarku, svi ostali navijaće protiv košarke i Srbije.

Grobarchina

pre 6 godina

Počela kuknjava, traži se alibi za poraz koji će uslediti u finalu ABA lige.

I vrši se pritisak na sudije uoči šampionata Srbije.

Strah od Budućnosti, strah od Partizana, boje se svoje senke, ipak nisu oni slučajno mali FMP iz Železnika.

спортски уметник

pre 6 godina

Незадовољни што су кључну разлику направили тројкама Рочестија након одгуривања Бориса Бакића, тј, фаулова у нападу

GM

pre 6 godina

Svako ko je gledao zna kako je sakacenje od sudjenja bilo.
Odnosno, da se Zvezdi sudi bolje u Evroligi na gostovanju, nego u ABA ligi kod kuce. To dovoljno govori o neznanju sudija.

A ko nije gledao... Mislim, njemu je dovoljno da vidi KKCZ ili Covic i ne mora nista da pise, samo udri...

dex

pre 6 godina

Interesantno je da su sve, da se vrlo blago izrazim, sumnjive odluke bile delo sudije iz Crne Gore.
Ali ne treba to nikoga da cudi. Buducnost je dobila ogromne pare od vecitog vlastodrsca tamo i posto poto zeli u EL i nece birati sredstva. Naravno, sve ovo je aminovano od strane dobrog drugara njihovog vecnog vladara, a to je najveci sponzor KKP, odnosno nas vlastodrzac, koji je vrlo ljut zato sto mu je bata izbacen iz KKCZ.

Ledilo21

pre 6 godina

Cigarilos, 04. april 2018 19:50 Šta god da sam napisao nije bitno. bitna je činjenica da će Čović tužiti i Čovića ako treba, samo da dobije naklonost sudija...

Nazalost Srbin

pre 6 godina

Ali ne treba to nikoga da cudi. Buducnost je dobila ogromne pare od vecitog vlastodrsca tamo i posto poto zeli u EL i nece birati sredstva. Naravno, sve ovo je aminovano od strane dobrog drugara njihovog vecnog vladara, a to je najveci sponzor KKP, odnosno nas vlastodrzac, koji je vrlo ljut zato sto mu je bata izbacen iz KKCZ.
(dex, 05. april 2018 08:42)

Hahahaha....da li je moguce da si ovo napisao.

sasa.r

pre 6 godina

Zvezda je fizički dominantnija ekipa a Budućnost je šuterski neuporedivo bolja.Ivanović,Gordić,Popović,Sehovic,Gipson,Nikolić,Lendri,Dolman su izuzetni šuteri dok u Zvezdi niko nije konstantan sem Ročestija.Naravno pogode i Dobrić,Enis,Bjelica ali nemaju konsrantnost.Medjutim velika prednost Zvezde je snaga pod obručima ,mišići...u Beogradu sudije dozvoljavaju ragbi igračima Zvezde u odbrani s u napadu im se svira svaki kontakt.Protiv Mornara su tukli Nidama i Rosa bez posledica,a Baranima se za najmanji dodir svirao faul.
U Podgorici Zvezda nema nikakvih sansi ali iskreno ni Buducnost u Beogradu,ali isključivo zbog već unaprijed domaćinskog suđenja.

sa x

pre 6 godina

Nemojte zaboraviti situaciju kada u prvom poluvremenu plej Mornara prevozi loptu na svojoj polovini. Lopta ga udara u nogu, vraća se nazad, on je hvata i ponovo kreće u dribling. Zatim ne prelazi na protivničku polovinu a na semaforu ističe 16 sekundi do kraja napada. Znači dve očigledne greške sudija u jednom napadu.

Che

pre 6 godina

Kompleksi od Partizana, strah od Buducnost, strah od bilo koga...nista nije slucajno. Znaju vrlo dobro da je prvo neigranje Evrolige i kraj ovog kluba. Mozda ne ove sezone Busducnost, ali ce se pojaviti sledece sezone Olimpija, one tamo Cibona ili Partizan. Neko ce vec prekinuti ovo sto Covic i ekipa mu rade. A sta rade? Pogledajte bilo koju utakmicu Zvezde. To je ragbi kosarka na koju su domace sudije neme. U Evropi je vec druga prica. Nema te protekcije. Na svaki faul se zale, prednjaci naravno, najgrublji igrac Lazic, koji samo sto ne slomi protivnika i posle faula slozi onu facu "nisam nista uradio". Jako dosadan i smaracki klub.

Da se vrate veliki klubovi, a mali da se vrate na margine gde im je i mesto.

MladiOptimista

pre 6 godina

Vidim dosta ljudi komentariše suđenje Dragojevića iz CG, vjerujte mi ljudi nije njemu loš dan bio on je jednostavno loš sudija, nije dorastao nivou takmičenja koje sudi i u crnogorskoj ligi je prošle godine u finalu uništio svaku utakmicu koju je sudio.

Podsetnik

pre 6 godina

Treba da sude Srđan Obradović i Majo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grr, 4. april 2018 22:40

Ma jok,trebali bi da sude Anđelovski,Mažić,Vasić,Đokić,Brdar,Jovanović ili taj Obradović,koji vam je priznao gol rukom pa je navikao na te sportove gde se rukom poentira,kao Đurđević.

miško

pre 6 godina

Kakvo je sudjenje bilo nabolje svedoči komentar Koleta i Eda kad su i oni videli čistu bananu Dobrićevu."Ovo je bila čista banana".Svi znaju koliko ova dvojica obožavaju Zvezdu.

WillyWonka

pre 6 godina

Ne navijam za Zvezdu, ali suđenje protiv Mornara je bilo loše, na štetu Zvezde. Kao neutralni posmatrač, mogu reći da su mi sudije pokvarile utakmicu. Nije bilo potrebe da se bilo šta nateže ni na jednu stranu, samo mi kvare doživljaj. Nije da nije bilo u sezoni natezanja i za Zvezdu, ali to stvarno nikome ne treba. Hoću da gledam dobru košarku i da ne znam ko su sudije. Nadam se da će u finalu sudije biti nevidljive.

MS

pre 6 godina

Čim sam pročitao naslov, pomislih.... Opet ovi nešto iz Partizana kuvaju. Ali gle čuda nije Partizan.... Ma svi su se urotili protiv Čovića

requiem

pre 6 godina

Sudjenje je bilo lose, i zaista vise na stetu zvezde. Ali to SAMO SU GRESKE PROTIV MENE GRESKE je meni nevjerovatno. Rocesti koji faul u napadu "za udzbenike" dobije faul i zvezda prelomi utakmicu je takodje velika greska. Da se razumijemo, greska je i rampa nad Vranjesom kada je sviran faul Dobricu, i nervira me sto je jedan od boljih poteza na utakmici tako upropasten. A za ljude koji se zale na faul, pa nesportska, to po meni nije greska, nego svaka cast za sudiju. Svira mu faul na prvom koraku, pa ga nakon toga jos jednom krvnicki udara pred izbacaj. Sta ces, nesportska, i to kao drugi faul, potpuno zasluzeno. Nisam sudija da poznajem dovoljno pravila, kao ni vjerovatno svi ovdje, ali taj detalj mi je bio vrlo pravican za ono sto je uradio igrac Zvezde.

boki

pre 6 godina

(Pedja, 4. april 2018 19:00)

Pa lijepo se vidi na snimku kako ga udara po obje ruke.
I ti sad to komentarišeš i još ti udaraju pluseve.
To govori o vašem poznavanju ovog sporta i ostrašćenosti.
Jedina razlika između ovog suđenja sada i od pređašnjih par sezona je što su Vam prije sve tolerisali i grubu igru i prosteste i faulove...
sada kada se sve vratilo koliko toliko u normalu vi ne možete da se naviknete na pravo suđenje.
i pored svega mislim da je zvezda igrački iznad budućnosti za jedan nivo i da će to na kraju biti 3:1 u najgorem slučaju.

Aleksa

pre 6 godina

Izvinite ,a koja Crvena zvezda?
(Milanko, 04. april 2018 21:50)

Hahahaha!
Imaš pivo majstore :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kole, 5. april 2018 08:01)

Их...лако је обећавати...реци му испред које радње, па онда да те видим да нудиш пиво...

SEnT

pre 6 godina

Po meni ove regionalne sudije i nisu tako lose, cak tu ima i dobrih sudija. E sad, samo da ne sude po direktivi, vec najbolje sto znaju, i ne bi trebalo biti problema. Onaj Dragujevic je ocigledno zalutao ovde, nema osecaja za sudjenje ni malo!