Sreda, 04.04.2018.

09:35

Armenulić: Agasi nije pomogao Novaku, nije znao šta da radi

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Radmilo Armenulić kritikovao je trenerske sposobnosti Andrea Agasija.

Izvor: AK

Armenuliæ: Agasi nije pomogao Novaku, nije znao šta da radi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Eh

pre 6 godina

Da mu je samo to problem .Ne znam sto ne vrati svoj stari tim ,sa njima je isao do vrha i proveo tolike godine .Razumem odlazak Vajde ,jer je covek rekao da nece moci da bude toliko prisutan ,al za ove ostale uopste mi nije jasno .Nadam se da ce se koliko toliko konsolidovati ,jer je zaista mucno gledati jednog ovakvog sampiona ,kako se muci i nema pojma sta radi .

nikol dž. femija

pre 6 godina

Veliki je NOvak - maltene BEZ IGRANJA 2 GODINE 13. NA SVETSKOJ LISTI TENISERA !!

CILJ MNOGIH JE BITI MEDJU 15 BAR NEKO VREME.
EVO srpski teniser Krajinović, mnogo godina je u tenisu i još nije dobacio do tog društva a Trojicki je samo kratko bio, kao uostaom i Janko koji je jedva nekako dogurao do broja 8 i 9.

ZNAČI, NOVAK JE ZA NEZABORAV a ovo što se sada piše ovde, po svetu, a i mi ... samo je "popunjavanje prostora i vremena novinskog, internet i ličnog" nema veze sa tenisom i Novakom i srpskim navijanjem za najvećeg ikada, što on jeste, JER NIKO NIJE IMAO 25OOO GRLA LJUDSKIH PROTIV SEBE A SAM NA TERENU - I POBEDIO, A SRBIN BIO I OSTAO, OSIM NOVAKA DJOKOVIĆA, zato svaka čast njemu zauvek i neka odmara i radi šta mu je volja, izborio se za svoju slobodu da radi šta hoće, bar se nadam da će jednom moći, jer ko se sa Zapadom u bilo kakvo kolo hvata...

Srdjan

pre 6 godina

Koliko povrsan i bezobrazan komentar. Pa Novak i od Vajde igra bolje u svim aspektima, ne razumijem. Sta to znaci, da Novaka jedino moze trenirati neko ko je bolji od njega, a takvih trenutno nema jer su bolji od njega (Federer i Nadal) jos uvijek aktivni igraci. Eto, imao je Stepaneka koji je, realno, od Novaka bolji na mrezi, pa je i ta saradnja prekinuta.
Gospodin Armenulic nikad nista pametno nije izjavio, nazalost.

bg leprikoni

pre 6 godina

Secam se da je ovaj isti Armenulic terao Anu i Jelenu u penziju i savetovao ih je da se udaju cim su krenule sa losim rezultatima,ali kada je Novak u pitanju klasicni dvostruki standardi,cak ne sme ni da ga kritikuje vec druge krivi za njegov pad.I inace,jedan od vecih Novakovih ulizica,posle osvojenog RG mu je predvidjao lagano ostvajanje Olimpijade i Vimbldona i dominaciju do 2020-te,sto govori koliki je zapravo strucnjak.

Lu

pre 6 godina

Ko je do djavola ovaj Armenula, koga je on sve trenirao u karijeri?
(palanka, 4. april 2018 13:09)

Što uopšte komentarišeš tekst o tenisu ako ne znaš ko je Radmilo Armenulić?

Druga stvar je ono što gospodin Armenulić priča. Jako čudna konstatacija da Agasi nije mogao da pomogne Djokoviću jer je navodno imao slabiju igru i ritern od njega. Kao da su on i mnogi drugi treneri bili sve sami vrhunski igrači.

Dobro

pre 6 godina

Nole je u takvom corsokaku da NIKO ne moze da mu pomogne. Vrsta tenisa koji je Novak do pre dve godine igrao je toliko zahtevna da je ne samo fizicki nego i psihicki sada potpuno neizvodljiva. Ko god veruje u nesto drugo, VARA i sam sebe i sve ostale. Ovo se odnosi i na samog Novaka.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Kanidja

pre 6 godina

Sa onakvim fokusom i željom za tenisom minulih zlatnih god i Agasi bi bio štrašan trener da je bio tada umjesto Bekera.Sve je do Novaka a važan šraf je bio Vajda i Miljan Amanovic.Uz Kondicionog Griča koji je napravio zver od Djokovica tih god.Armenulic je poznat kao muž Silvane i to mu je vrhunac karijere.

marko

pre 6 godina

To je kao kada ti automobil stane jer nema goriva, nema tu pomoći, to se ne može pokrenuti. Tako i Novak, za 20 minuta tenisa na prošlom meču je bio iscrpljen kao na kraju finala AO 2012. Mora jesti, njegov organizam je pojeo telo, iscrpljen je. Ne unosi dovoljnu količinu hrane, to svi vide.

JPR24

pre 6 godina

Bubnuti da ne može Agasi da mu donese ništa posto Nole ima bolji ritern i igru iza linije ? Pa šta bi onda trebalo reći za Marjana Vajdu ? Da Agasi nije trener sa iskustvom, okej, to stoji. Kao što stoji u svakom sportu da vrhunski igrač neće uvek postati vrhunski trener, ali lupetati kao ovaj... svašta !

Miroslav

pre 6 godina

koji "uvlakač" ...

Novaku treba "kritičar" da ga Vrati na pravi put, mada mislim da je već sada kasno za bilo šta, a ne neko da ga "tapše" po ramenu

autocorrect off

pre 6 godina

"Novak igra sa osnovne linije bolje od Agasija i ima bolji ritern. Tako će mu Agasi pomoći?"

vise ne igra bolje ni od koga

Rep.Srpska

pre 6 godina

Nije ni Amelie Mauresmo bolja teniserka nego sto je Murray teniser, nije ni Ljubicic bolji teniser od Federera, ali ajd' nek' mu bude. Trenerski posao je jedno, a igrati tenis je drugo. Uostalom, zar je Beker bio bolji teniser od Novaka?
(zelena trava, 4. april 2018 11:19)
bio je bolji psiholog i motivator...ne moze njega da motivise covjek koji je priznao da je korstio drogu, bez obzira sto je uspio da se vrati u tridesetim

komnen barjaktar

pre 6 godina

Andre je poslušao suprugu Štefi i prihvatio poziv Novaka! Ništa nije unapredio kod Novakove igre jer saradnje zapravo nije ni bilo! Novak je na velikom raskršču svoje profesionalna karijere! Ne ide mu evidentno je! I neće se još zadugo stvari kretati na bolje u njegovoj karijeri dok ne načini radikalni zaokret u pravcu otkazivanja usluga Pepea, reiki eksperata, lajv kouča, ne učini promene na planu ishrane i naravno dok ne pojača intezitet treniranja a pola koraka iza toga bude familija i neke druge neteniske preokupacije!

rudimental

pre 6 godina

Niko na svetu ne bi znao sta da radi sa covekom koji vise paznje posvecuje budizmu nego sportu kojim se bavi. Neka se preseli lepo u Afriku sa sve Pepeom i onom (da joj ne delim epitete sad) zenom, pa neka postane šaman. Mozda dodjem kod njega na ajahuasku.

Labud

pre 6 godina

Ha ha ha ha....Ma sve si ti u "pravu".....Ma svi su "krivi"..... Sigurno ste to zaključili na sastanku stranke na čelu sa Obradovićem!

golijat

pre 6 godina

Od koga je gospodin Armenulic bolji teniser , od Mrke i Krke...Dajte, neozbiljan stav.Novak zivi svoj zivot, sve najbolje i hvala mu za radosti koje nam je godinama pruzao.

vlado

pre 6 godina

al je ovaj armenulić smešan.hteo da se promovise u trenera ahaha.covek bre ima milione moze da nas kupi sve zajedno.a ti armenulicu samo pricaj.vidim tebe su mnogi angazovali?

Pumpam, pumpam, zasto sam stao, dobar, los, zao

pre 6 godina

Dosadni ste bre vise sa tim "otaljavanjem sponzora". U svakom sponzorskom ugovoru imas milion klauzula, izmedju ostalih i onih koji se ticu rezultata. Pa nisu iz Lacosta magarci pa da placaju ogromne sume lika koji ispada u prvim kolima. On ima obaveze i da ima rezultat, tako da ne igra zbog sponzora. On mora da opavda tu cifru koju mi daju, ocigledno je da je ne opravdava.

zelena trava

pre 6 godina

Nije ni Amelie Mauresmo bolja teniserka nego sto je Murray teniser, nije ni Ljubicic bolji teniser od Federera, ali ajd' nek' mu bude. Trenerski posao je jedno, a igrati tenis je drugo. Uostalom, zar je Beker bio bolji teniser od Novaka?

xyz

pre 6 godina

Ama dosta više. Novak si je sam kriv što je toliko pao. Nema to veze s Agassijem. Okrenuo je ploču u životu i sam rekavši da mu tenis više nije prioritet. Daljnje su analize nepotrebne. Učinio je nevjerojatno puno, a da je mogao i više od toga, mogao je. Ali sada je gotovo. Treba biti realan.

sasa jokic

pre 6 godina

Cudni su ovi komentari Armenulica, a vezano za to sta Agasi moze da ga nauci jer je Noke bolji igrac od njega!?
Znaci Radniko Rodzer, Rafa i Nole ne bi trebalo da imaju trenere?
Nema mnogo tajni kod Noleta, ili ce da se vrati na stari sistem rada, ukljucujuci ishranu i rastanak sa duhovnicima, ili ce da bude prosecan teniser. Ko ce da mu bude trener najmanje je bitno.

smuki

pre 6 godina

Da Djokovic postaje mladji i da mu se zelja za tenisom povecava pa da kazemo da je povratak moguc. Ovako samo je pitanje, kao Ana, kada ce saopstiti da odustaje od igranja tenisa i da otvara skolu za tenis u duhu Pepe filozofije poimanja zivota. Nije ni prvi ni zadnji koji je tako otisao.

Luka

pre 6 godina

Ne da nije strucnjak, nego iznenadjuje elementarnim nepoznavanjem danasnjeg tenisa. Veliko svetsko ime je potrebno Novaku da ga koliko toliko zastiti od stvari koje su se desile Cilicu u finalu Australijan opena ove godine. Da ne ulazimo u pricu da je vrhunski tenis danas pre svega biznis i koliko je bitno za sponzore da Novaka da ima nekog ko je interesantan za medije. Koliko se secam ovaj strucnjak je isto pisao i za Bekera na pocetku saradnje sa Novakom. Novak jos nije napravio ni jednu gresku u karijeri ni sa ishranom, ni sa trenerima, pa ni sa Agasijem (jednostavno dobra ideja koja nije sprovedena do kraja). Sledeci bi mogao biti Ledl ili Mekenro. Sadasnji pad je logican. Igra koji on igra je zahtevna i trazi vreme da udje u ritam. I da ne uspe da se vrati na raniji nivo vec je izvukao 200% od svog tela i to samo svojim poznavanjem vrhunskog sporta. Jednostavno Armenulic i Bogdanovic treba da shvate da nisu deo vrhunskog tenisa i da zato nikad nece biti deo Novakovog tima. Ako hoce da se bave komentarisanjem treba da krenu od laksih stvari recimo turnira u Banjaluci

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 6 godina

celavi blefer agassi poremetio je idilicne odnose koje je kreirao velicanstveni pepe imaz

milutin

pre 6 godina

Tačno je da Agasi nije imao plan koji svaki trener mora imati u toku rada sa teniserom.
Nije se ni trudio pošto je za skoro deset mjeseci saradnje sa Novakom proveo svega semicu ukupno.
On jedino zna a i drugi koji se bave ili su se bavili, da je fizička sprema najveći uslov uspjeha, a sa njom dolazi samopouzdanje, samo po sebi.
Agasi je sve lomio preko koljena, čak nije došao da pogleda kako se Nole osjeća poslije opetacije, već ga pred IW zove da dođe u Ameriku, da on vidi i ocijeni.
Neodgovorno, u najmanju ruku, pa još on ljut.
Ako Nole osjeti želju za tenisom, vratiće se brzo.

kristjan

pre 6 godina

Onog momenta kada se Djokovic zahvalio Bekeru na saradnji jasno je bilo da je to pocetak njegovog kraja.Pa iz toga sledi da je Agasi znao sta radi a da Djokovic ocito ne zna ne ulazeci u razloge...

y

pre 6 godina

Ni Beker nije mnogo pomogao Novaku u početku. Samo je bio strpljiviji od Agasija i ostao. To pre govori da je Novak u stvari težak za saradnju...

samo kažem

pre 6 godina

Ili je čovek video ono što vidi cela nacija i nije hteo da bude deo toga. Sramni komentari naših kvazi stručnjaka, da baš Agasiju treba da se promoviše u trenera, vrvatno nema leba da jede i nema druga posla... Ali dobro valjda moraju i oni neto da kažu da nahrane svoju sujetu kako su još važni i kako nekog zanima njihovo mišljenj

debeli

pre 6 godina

zašto novak čeka da angažuje armenulića i bogdana obradovića.protivnici bi bežali sa terena,federer bi momentalno u penziju a nadal bi bio večno povredjen.sa ova dva eksperta novak bi se zaustavio na cifri od 25 GSa a o mastersima da ne govorimo.dvojac armenulić obradović iliti spoj mladosti i iskustva.stručnost,analitika,praksa,terija, ma oni bi i lajovića katapultirali na prvo mesto.

Gille

pre 6 godina

Ko god da mu bude trener, treba sa njim da poradi na bekhend paraleli, hrabrijem izlasku na mrezu i koncentraciji na svoju igru, jer kada posalje loptu, stice se utisak kao da Nole u tom trenutku postaje deo publike i sa njom zajedno gleda mec. Koncentirse se na protivnika i iskljucije anticipaciju zbog cega je usporio sa kretanjem. U svakom slucaju treba da vrati starog kondicionog trenera.

Charlie Benante

pre 6 godina

Režimski analitičar. Toliko često je gostuje sa "stručnim" komentarima u sportskom žurnalima radija Bg1 da će dobiti penziju

Pele

pre 6 godina

Pa, nije angazovao Agasi Djokovica, vec obrnuto. Zasto ga je Djokovic angazovao, ako ovaj nikad pre nije radio kao trener?

Mislim da je tako zvucno ime imalo za cilj dobijanje u vremenu i bolje zamajavanje javnosti, fanova i sponzora.

Pele

pre 6 godina

Pa, nije angazovao Agasi Djokovica, vec obrnuto. Zasto ga je Djokovic angazovao, ako ovaj nikad pre nije radio kao trener?

Mislim da je tako zvucno ime imalo za cilj dobijanje u vremenu i bolje zamajavanje javnosti, fanova i sponzora.

zelena trava

pre 6 godina

Nije ni Amelie Mauresmo bolja teniserka nego sto je Murray teniser, nije ni Ljubicic bolji teniser od Federera, ali ajd' nek' mu bude. Trenerski posao je jedno, a igrati tenis je drugo. Uostalom, zar je Beker bio bolji teniser od Novaka?

xyz

pre 6 godina

Ama dosta više. Novak si je sam kriv što je toliko pao. Nema to veze s Agassijem. Okrenuo je ploču u životu i sam rekavši da mu tenis više nije prioritet. Daljnje su analize nepotrebne. Učinio je nevjerojatno puno, a da je mogao i više od toga, mogao je. Ali sada je gotovo. Treba biti realan.

debeli

pre 6 godina

zašto novak čeka da angažuje armenulića i bogdana obradovića.protivnici bi bežali sa terena,federer bi momentalno u penziju a nadal bi bio večno povredjen.sa ova dva eksperta novak bi se zaustavio na cifri od 25 GSa a o mastersima da ne govorimo.dvojac armenulić obradović iliti spoj mladosti i iskustva.stručnost,analitika,praksa,terija, ma oni bi i lajovića katapultirali na prvo mesto.

samo kažem

pre 6 godina

Ili je čovek video ono što vidi cela nacija i nije hteo da bude deo toga. Sramni komentari naših kvazi stručnjaka, da baš Agasiju treba da se promoviše u trenera, vrvatno nema leba da jede i nema druga posla... Ali dobro valjda moraju i oni neto da kažu da nahrane svoju sujetu kako su još važni i kako nekog zanima njihovo mišljenj

y

pre 6 godina

Ni Beker nije mnogo pomogao Novaku u početku. Samo je bio strpljiviji od Agasija i ostao. To pre govori da je Novak u stvari težak za saradnju...

Charlie Benante

pre 6 godina

Režimski analitičar. Toliko često je gostuje sa "stručnim" komentarima u sportskom žurnalima radija Bg1 da će dobiti penziju

kristjan

pre 6 godina

Onog momenta kada se Djokovic zahvalio Bekeru na saradnji jasno je bilo da je to pocetak njegovog kraja.Pa iz toga sledi da je Agasi znao sta radi a da Djokovic ocito ne zna ne ulazeci u razloge...

Pele

pre 6 godina

Pa, nije angazovao Agasi Djokovica, vec obrnuto. Zasto ga je Djokovic angazovao, ako ovaj nikad pre nije radio kao trener?

Mislim da je tako zvucno ime imalo za cilj dobijanje u vremenu i bolje zamajavanje javnosti, fanova i sponzora.

Pele

pre 6 godina

Pa, nije angazovao Agasi Djokovica, vec obrnuto. Zasto ga je Djokovic angazovao, ako ovaj nikad pre nije radio kao trener?

Mislim da je tako zvucno ime imalo za cilj dobijanje u vremenu i bolje zamajavanje javnosti, fanova i sponzora.

Gille

pre 6 godina

Ko god da mu bude trener, treba sa njim da poradi na bekhend paraleli, hrabrijem izlasku na mrezu i koncentraciji na svoju igru, jer kada posalje loptu, stice se utisak kao da Nole u tom trenutku postaje deo publike i sa njom zajedno gleda mec. Koncentirse se na protivnika i iskljucije anticipaciju zbog cega je usporio sa kretanjem. U svakom slucaju treba da vrati starog kondicionog trenera.

Srdjan

pre 6 godina

Koliko povrsan i bezobrazan komentar. Pa Novak i od Vajde igra bolje u svim aspektima, ne razumijem. Sta to znaci, da Novaka jedino moze trenirati neko ko je bolji od njega, a takvih trenutno nema jer su bolji od njega (Federer i Nadal) jos uvijek aktivni igraci. Eto, imao je Stepaneka koji je, realno, od Novaka bolji na mrezi, pa je i ta saradnja prekinuta.
Gospodin Armenulic nikad nista pametno nije izjavio, nazalost.

bg leprikoni

pre 6 godina

Secam se da je ovaj isti Armenulic terao Anu i Jelenu u penziju i savetovao ih je da se udaju cim su krenule sa losim rezultatima,ali kada je Novak u pitanju klasicni dvostruki standardi,cak ne sme ni da ga kritikuje vec druge krivi za njegov pad.I inace,jedan od vecih Novakovih ulizica,posle osvojenog RG mu je predvidjao lagano ostvajanje Olimpijade i Vimbldona i dominaciju do 2020-te,sto govori koliki je zapravo strucnjak.

Luka

pre 6 godina

Ne da nije strucnjak, nego iznenadjuje elementarnim nepoznavanjem danasnjeg tenisa. Veliko svetsko ime je potrebno Novaku da ga koliko toliko zastiti od stvari koje su se desile Cilicu u finalu Australijan opena ove godine. Da ne ulazimo u pricu da je vrhunski tenis danas pre svega biznis i koliko je bitno za sponzore da Novaka da ima nekog ko je interesantan za medije. Koliko se secam ovaj strucnjak je isto pisao i za Bekera na pocetku saradnje sa Novakom. Novak jos nije napravio ni jednu gresku u karijeri ni sa ishranom, ni sa trenerima, pa ni sa Agasijem (jednostavno dobra ideja koja nije sprovedena do kraja). Sledeci bi mogao biti Ledl ili Mekenro. Sadasnji pad je logican. Igra koji on igra je zahtevna i trazi vreme da udje u ritam. I da ne uspe da se vrati na raniji nivo vec je izvukao 200% od svog tela i to samo svojim poznavanjem vrhunskog sporta. Jednostavno Armenulic i Bogdanovic treba da shvate da nisu deo vrhunskog tenisa i da zato nikad nece biti deo Novakovog tima. Ako hoce da se bave komentarisanjem treba da krenu od laksih stvari recimo turnira u Banjaluci

Miroslav

pre 6 godina

koji "uvlakač" ...

Novaku treba "kritičar" da ga Vrati na pravi put, mada mislim da je već sada kasno za bilo šta, a ne neko da ga "tapše" po ramenu

Pumpam, pumpam, zasto sam stao, dobar, los, zao

pre 6 godina

Dosadni ste bre vise sa tim "otaljavanjem sponzora". U svakom sponzorskom ugovoru imas milion klauzula, izmedju ostalih i onih koji se ticu rezultata. Pa nisu iz Lacosta magarci pa da placaju ogromne sume lika koji ispada u prvim kolima. On ima obaveze i da ima rezultat, tako da ne igra zbog sponzora. On mora da opavda tu cifru koju mi daju, ocigledno je da je ne opravdava.

JPR24

pre 6 godina

Bubnuti da ne može Agasi da mu donese ništa posto Nole ima bolji ritern i igru iza linije ? Pa šta bi onda trebalo reći za Marjana Vajdu ? Da Agasi nije trener sa iskustvom, okej, to stoji. Kao što stoji u svakom sportu da vrhunski igrač neće uvek postati vrhunski trener, ali lupetati kao ovaj... svašta !

marko

pre 6 godina

To je kao kada ti automobil stane jer nema goriva, nema tu pomoći, to se ne može pokrenuti. Tako i Novak, za 20 minuta tenisa na prošlom meču je bio iscrpljen kao na kraju finala AO 2012. Mora jesti, njegov organizam je pojeo telo, iscrpljen je. Ne unosi dovoljnu količinu hrane, to svi vide.

smuki

pre 6 godina

Da Djokovic postaje mladji i da mu se zelja za tenisom povecava pa da kazemo da je povratak moguc. Ovako samo je pitanje, kao Ana, kada ce saopstiti da odustaje od igranja tenisa i da otvara skolu za tenis u duhu Pepe filozofije poimanja zivota. Nije ni prvi ni zadnji koji je tako otisao.

sasa jokic

pre 6 godina

Cudni su ovi komentari Armenulica, a vezano za to sta Agasi moze da ga nauci jer je Noke bolji igrac od njega!?
Znaci Radniko Rodzer, Rafa i Nole ne bi trebalo da imaju trenere?
Nema mnogo tajni kod Noleta, ili ce da se vrati na stari sistem rada, ukljucujuci ishranu i rastanak sa duhovnicima, ili ce da bude prosecan teniser. Ko ce da mu bude trener najmanje je bitno.

autocorrect off

pre 6 godina

"Novak igra sa osnovne linije bolje od Agasija i ima bolji ritern. Tako će mu Agasi pomoći?"

vise ne igra bolje ni od koga

Labud

pre 6 godina

Ha ha ha ha....Ma sve si ti u "pravu".....Ma svi su "krivi"..... Sigurno ste to zaključili na sastanku stranke na čelu sa Obradovićem!

Kanidja

pre 6 godina

Sa onakvim fokusom i željom za tenisom minulih zlatnih god i Agasi bi bio štrašan trener da je bio tada umjesto Bekera.Sve je do Novaka a važan šraf je bio Vajda i Miljan Amanovic.Uz Kondicionog Griča koji je napravio zver od Djokovica tih god.Armenulic je poznat kao muž Silvane i to mu je vrhunac karijere.

komnen barjaktar

pre 6 godina

Andre je poslušao suprugu Štefi i prihvatio poziv Novaka! Ništa nije unapredio kod Novakove igre jer saradnje zapravo nije ni bilo! Novak je na velikom raskršču svoje profesionalna karijere! Ne ide mu evidentno je! I neće se još zadugo stvari kretati na bolje u njegovoj karijeri dok ne načini radikalni zaokret u pravcu otkazivanja usluga Pepea, reiki eksperata, lajv kouča, ne učini promene na planu ishrane i naravno dok ne pojača intezitet treniranja a pola koraka iza toga bude familija i neke druge neteniske preokupacije!

rudimental

pre 6 godina

Niko na svetu ne bi znao sta da radi sa covekom koji vise paznje posvecuje budizmu nego sportu kojim se bavi. Neka se preseli lepo u Afriku sa sve Pepeom i onom (da joj ne delim epitete sad) zenom, pa neka postane šaman. Mozda dodjem kod njega na ajahuasku.

Dobro

pre 6 godina

Nole je u takvom corsokaku da NIKO ne moze da mu pomogne. Vrsta tenisa koji je Novak do pre dve godine igrao je toliko zahtevna da je ne samo fizicki nego i psihicki sada potpuno neizvodljiva. Ko god veruje u nesto drugo, VARA i sam sebe i sve ostale. Ovo se odnosi i na samog Novaka.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 6 godina

celavi blefer agassi poremetio je idilicne odnose koje je kreirao velicanstveni pepe imaz

Lu

pre 6 godina

Ko je do djavola ovaj Armenula, koga je on sve trenirao u karijeri?
(palanka, 4. april 2018 13:09)

Što uopšte komentarišeš tekst o tenisu ako ne znaš ko je Radmilo Armenulić?

Druga stvar je ono što gospodin Armenulić priča. Jako čudna konstatacija da Agasi nije mogao da pomogne Djokoviću jer je navodno imao slabiju igru i ritern od njega. Kao da su on i mnogi drugi treneri bili sve sami vrhunski igrači.

nikol dž. femija

pre 6 godina

Veliki je NOvak - maltene BEZ IGRANJA 2 GODINE 13. NA SVETSKOJ LISTI TENISERA !!

CILJ MNOGIH JE BITI MEDJU 15 BAR NEKO VREME.
EVO srpski teniser Krajinović, mnogo godina je u tenisu i još nije dobacio do tog društva a Trojicki je samo kratko bio, kao uostaom i Janko koji je jedva nekako dogurao do broja 8 i 9.

ZNAČI, NOVAK JE ZA NEZABORAV a ovo što se sada piše ovde, po svetu, a i mi ... samo je "popunjavanje prostora i vremena novinskog, internet i ličnog" nema veze sa tenisom i Novakom i srpskim navijanjem za najvećeg ikada, što on jeste, JER NIKO NIJE IMAO 25OOO GRLA LJUDSKIH PROTIV SEBE A SAM NA TERENU - I POBEDIO, A SRBIN BIO I OSTAO, OSIM NOVAKA DJOKOVIĆA, zato svaka čast njemu zauvek i neka odmara i radi šta mu je volja, izborio se za svoju slobodu da radi šta hoće, bar se nadam da će jednom moći, jer ko se sa Zapadom u bilo kakvo kolo hvata...

golijat

pre 6 godina

Od koga je gospodin Armenulic bolji teniser , od Mrke i Krke...Dajte, neozbiljan stav.Novak zivi svoj zivot, sve najbolje i hvala mu za radosti koje nam je godinama pruzao.

Eh

pre 6 godina

Da mu je samo to problem .Ne znam sto ne vrati svoj stari tim ,sa njima je isao do vrha i proveo tolike godine .Razumem odlazak Vajde ,jer je covek rekao da nece moci da bude toliko prisutan ,al za ove ostale uopste mi nije jasno .Nadam se da ce se koliko toliko konsolidovati ,jer je zaista mucno gledati jednog ovakvog sampiona ,kako se muci i nema pojma sta radi .

vlado

pre 6 godina

al je ovaj armenulić smešan.hteo da se promovise u trenera ahaha.covek bre ima milione moze da nas kupi sve zajedno.a ti armenulicu samo pricaj.vidim tebe su mnogi angazovali?

milutin

pre 6 godina

Tačno je da Agasi nije imao plan koji svaki trener mora imati u toku rada sa teniserom.
Nije se ni trudio pošto je za skoro deset mjeseci saradnje sa Novakom proveo svega semicu ukupno.
On jedino zna a i drugi koji se bave ili su se bavili, da je fizička sprema najveći uslov uspjeha, a sa njom dolazi samopouzdanje, samo po sebi.
Agasi je sve lomio preko koljena, čak nije došao da pogleda kako se Nole osjeća poslije opetacije, već ga pred IW zove da dođe u Ameriku, da on vidi i ocijeni.
Neodgovorno, u najmanju ruku, pa još on ljut.
Ako Nole osjeti želju za tenisom, vratiće se brzo.

Rep.Srpska

pre 6 godina

Nije ni Amelie Mauresmo bolja teniserka nego sto je Murray teniser, nije ni Ljubicic bolji teniser od Federera, ali ajd' nek' mu bude. Trenerski posao je jedno, a igrati tenis je drugo. Uostalom, zar je Beker bio bolji teniser od Novaka?
(zelena trava, 4. april 2018 11:19)
bio je bolji psiholog i motivator...ne moze njega da motivise covjek koji je priznao da je korstio drogu, bez obzira sto je uspio da se vrati u tridesetim

milutin

pre 6 godina

Tačno je da Agasi nije imao plan koji svaki trener mora imati u toku rada sa teniserom.
Nije se ni trudio pošto je za skoro deset mjeseci saradnje sa Novakom proveo svega semicu ukupno.
On jedino zna a i drugi koji se bave ili su se bavili, da je fizička sprema najveći uslov uspjeha, a sa njom dolazi samopouzdanje, samo po sebi.
Agasi je sve lomio preko koljena, čak nije došao da pogleda kako se Nole osjeća poslije opetacije, već ga pred IW zove da dođe u Ameriku, da on vidi i ocijeni.
Neodgovorno, u najmanju ruku, pa još on ljut.
Ako Nole osjeti želju za tenisom, vratiće se brzo.

nikol dž. femija

pre 6 godina

Veliki je NOvak - maltene BEZ IGRANJA 2 GODINE 13. NA SVETSKOJ LISTI TENISERA !!

CILJ MNOGIH JE BITI MEDJU 15 BAR NEKO VREME.
EVO srpski teniser Krajinović, mnogo godina je u tenisu i još nije dobacio do tog društva a Trojicki je samo kratko bio, kao uostaom i Janko koji je jedva nekako dogurao do broja 8 i 9.

ZNAČI, NOVAK JE ZA NEZABORAV a ovo što se sada piše ovde, po svetu, a i mi ... samo je "popunjavanje prostora i vremena novinskog, internet i ličnog" nema veze sa tenisom i Novakom i srpskim navijanjem za najvećeg ikada, što on jeste, JER NIKO NIJE IMAO 25OOO GRLA LJUDSKIH PROTIV SEBE A SAM NA TERENU - I POBEDIO, A SRBIN BIO I OSTAO, OSIM NOVAKA DJOKOVIĆA, zato svaka čast njemu zauvek i neka odmara i radi šta mu je volja, izborio se za svoju slobodu da radi šta hoće, bar se nadam da će jednom moći, jer ko se sa Zapadom u bilo kakvo kolo hvata...

Rep.Srpska

pre 6 godina

Nije ni Amelie Mauresmo bolja teniserka nego sto je Murray teniser, nije ni Ljubicic bolji teniser od Federera, ali ajd' nek' mu bude. Trenerski posao je jedno, a igrati tenis je drugo. Uostalom, zar je Beker bio bolji teniser od Novaka?
(zelena trava, 4. april 2018 11:19)
bio je bolji psiholog i motivator...ne moze njega da motivise covjek koji je priznao da je korstio drogu, bez obzira sto je uspio da se vrati u tridesetim

xyz

pre 6 godina

Ama dosta više. Novak si je sam kriv što je toliko pao. Nema to veze s Agassijem. Okrenuo je ploču u životu i sam rekavši da mu tenis više nije prioritet. Daljnje su analize nepotrebne. Učinio je nevjerojatno puno, a da je mogao i više od toga, mogao je. Ali sada je gotovo. Treba biti realan.

Gille

pre 6 godina

Ko god da mu bude trener, treba sa njim da poradi na bekhend paraleli, hrabrijem izlasku na mrezu i koncentraciji na svoju igru, jer kada posalje loptu, stice se utisak kao da Nole u tom trenutku postaje deo publike i sa njom zajedno gleda mec. Koncentirse se na protivnika i iskljucije anticipaciju zbog cega je usporio sa kretanjem. U svakom slucaju treba da vrati starog kondicionog trenera.

Pele

pre 6 godina

Pa, nije angazovao Agasi Djokovica, vec obrnuto. Zasto ga je Djokovic angazovao, ako ovaj nikad pre nije radio kao trener?

Mislim da je tako zvucno ime imalo za cilj dobijanje u vremenu i bolje zamajavanje javnosti, fanova i sponzora.

Charlie Benante

pre 6 godina

Režimski analitičar. Toliko često je gostuje sa "stručnim" komentarima u sportskom žurnalima radija Bg1 da će dobiti penziju

kristjan

pre 6 godina

Onog momenta kada se Djokovic zahvalio Bekeru na saradnji jasno je bilo da je to pocetak njegovog kraja.Pa iz toga sledi da je Agasi znao sta radi a da Djokovic ocito ne zna ne ulazeci u razloge...

debeli

pre 6 godina

zašto novak čeka da angažuje armenulića i bogdana obradovića.protivnici bi bežali sa terena,federer bi momentalno u penziju a nadal bi bio večno povredjen.sa ova dva eksperta novak bi se zaustavio na cifri od 25 GSa a o mastersima da ne govorimo.dvojac armenulić obradović iliti spoj mladosti i iskustva.stručnost,analitika,praksa,terija, ma oni bi i lajovića katapultirali na prvo mesto.

y

pre 6 godina

Ni Beker nije mnogo pomogao Novaku u početku. Samo je bio strpljiviji od Agasija i ostao. To pre govori da je Novak u stvari težak za saradnju...

samo kažem

pre 6 godina

Ili je čovek video ono što vidi cela nacija i nije hteo da bude deo toga. Sramni komentari naših kvazi stručnjaka, da baš Agasiju treba da se promoviše u trenera, vrvatno nema leba da jede i nema druga posla... Ali dobro valjda moraju i oni neto da kažu da nahrane svoju sujetu kako su još važni i kako nekog zanima njihovo mišljenj

strucnjak za sve sportove i religije ukljucujuci i scijentologiju

pre 6 godina

celavi blefer agassi poremetio je idilicne odnose koje je kreirao velicanstveni pepe imaz

Pele

pre 6 godina

Pa, nije angazovao Agasi Djokovica, vec obrnuto. Zasto ga je Djokovic angazovao, ako ovaj nikad pre nije radio kao trener?

Mislim da je tako zvucno ime imalo za cilj dobijanje u vremenu i bolje zamajavanje javnosti, fanova i sponzora.

Lu

pre 6 godina

Ko je do djavola ovaj Armenula, koga je on sve trenirao u karijeri?
(palanka, 4. april 2018 13:09)

Što uopšte komentarišeš tekst o tenisu ako ne znaš ko je Radmilo Armenulić?

Druga stvar je ono što gospodin Armenulić priča. Jako čudna konstatacija da Agasi nije mogao da pomogne Djokoviću jer je navodno imao slabiju igru i ritern od njega. Kao da su on i mnogi drugi treneri bili sve sami vrhunski igrači.

zelena trava

pre 6 godina

Nije ni Amelie Mauresmo bolja teniserka nego sto je Murray teniser, nije ni Ljubicic bolji teniser od Federera, ali ajd' nek' mu bude. Trenerski posao je jedno, a igrati tenis je drugo. Uostalom, zar je Beker bio bolji teniser od Novaka?

Kanidja

pre 6 godina

Sa onakvim fokusom i željom za tenisom minulih zlatnih god i Agasi bi bio štrašan trener da je bio tada umjesto Bekera.Sve je do Novaka a važan šraf je bio Vajda i Miljan Amanovic.Uz Kondicionog Griča koji je napravio zver od Djokovica tih god.Armenulic je poznat kao muž Silvane i to mu je vrhunac karijere.

smuki

pre 6 godina

Da Djokovic postaje mladji i da mu se zelja za tenisom povecava pa da kazemo da je povratak moguc. Ovako samo je pitanje, kao Ana, kada ce saopstiti da odustaje od igranja tenisa i da otvara skolu za tenis u duhu Pepe filozofije poimanja zivota. Nije ni prvi ni zadnji koji je tako otisao.

marko

pre 6 godina

To je kao kada ti automobil stane jer nema goriva, nema tu pomoći, to se ne može pokrenuti. Tako i Novak, za 20 minuta tenisa na prošlom meču je bio iscrpljen kao na kraju finala AO 2012. Mora jesti, njegov organizam je pojeo telo, iscrpljen je. Ne unosi dovoljnu količinu hrane, to svi vide.

Luka

pre 6 godina

Ne da nije strucnjak, nego iznenadjuje elementarnim nepoznavanjem danasnjeg tenisa. Veliko svetsko ime je potrebno Novaku da ga koliko toliko zastiti od stvari koje su se desile Cilicu u finalu Australijan opena ove godine. Da ne ulazimo u pricu da je vrhunski tenis danas pre svega biznis i koliko je bitno za sponzore da Novaka da ima nekog ko je interesantan za medije. Koliko se secam ovaj strucnjak je isto pisao i za Bekera na pocetku saradnje sa Novakom. Novak jos nije napravio ni jednu gresku u karijeri ni sa ishranom, ni sa trenerima, pa ni sa Agasijem (jednostavno dobra ideja koja nije sprovedena do kraja). Sledeci bi mogao biti Ledl ili Mekenro. Sadasnji pad je logican. Igra koji on igra je zahtevna i trazi vreme da udje u ritam. I da ne uspe da se vrati na raniji nivo vec je izvukao 200% od svog tela i to samo svojim poznavanjem vrhunskog sporta. Jednostavno Armenulic i Bogdanovic treba da shvate da nisu deo vrhunskog tenisa i da zato nikad nece biti deo Novakovog tima. Ako hoce da se bave komentarisanjem treba da krenu od laksih stvari recimo turnira u Banjaluci

rudimental

pre 6 godina

Niko na svetu ne bi znao sta da radi sa covekom koji vise paznje posvecuje budizmu nego sportu kojim se bavi. Neka se preseli lepo u Afriku sa sve Pepeom i onom (da joj ne delim epitete sad) zenom, pa neka postane šaman. Mozda dodjem kod njega na ajahuasku.

Dobro

pre 6 godina

Nole je u takvom corsokaku da NIKO ne moze da mu pomogne. Vrsta tenisa koji je Novak do pre dve godine igrao je toliko zahtevna da je ne samo fizicki nego i psihicki sada potpuno neizvodljiva. Ko god veruje u nesto drugo, VARA i sam sebe i sve ostale. Ovo se odnosi i na samog Novaka.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

autocorrect off

pre 6 godina

"Novak igra sa osnovne linije bolje od Agasija i ima bolji ritern. Tako će mu Agasi pomoći?"

vise ne igra bolje ni od koga

JPR24

pre 6 godina

Bubnuti da ne može Agasi da mu donese ništa posto Nole ima bolji ritern i igru iza linije ? Pa šta bi onda trebalo reći za Marjana Vajdu ? Da Agasi nije trener sa iskustvom, okej, to stoji. Kao što stoji u svakom sportu da vrhunski igrač neće uvek postati vrhunski trener, ali lupetati kao ovaj... svašta !

bg leprikoni

pre 6 godina

Secam se da je ovaj isti Armenulic terao Anu i Jelenu u penziju i savetovao ih je da se udaju cim su krenule sa losim rezultatima,ali kada je Novak u pitanju klasicni dvostruki standardi,cak ne sme ni da ga kritikuje vec druge krivi za njegov pad.I inace,jedan od vecih Novakovih ulizica,posle osvojenog RG mu je predvidjao lagano ostvajanje Olimpijade i Vimbldona i dominaciju do 2020-te,sto govori koliki je zapravo strucnjak.

Pumpam, pumpam, zasto sam stao, dobar, los, zao

pre 6 godina

Dosadni ste bre vise sa tim "otaljavanjem sponzora". U svakom sponzorskom ugovoru imas milion klauzula, izmedju ostalih i onih koji se ticu rezultata. Pa nisu iz Lacosta magarci pa da placaju ogromne sume lika koji ispada u prvim kolima. On ima obaveze i da ima rezultat, tako da ne igra zbog sponzora. On mora da opavda tu cifru koju mi daju, ocigledno je da je ne opravdava.

sasa jokic

pre 6 godina

Cudni su ovi komentari Armenulica, a vezano za to sta Agasi moze da ga nauci jer je Noke bolji igrac od njega!?
Znaci Radniko Rodzer, Rafa i Nole ne bi trebalo da imaju trenere?
Nema mnogo tajni kod Noleta, ili ce da se vrati na stari sistem rada, ukljucujuci ishranu i rastanak sa duhovnicima, ili ce da bude prosecan teniser. Ko ce da mu bude trener najmanje je bitno.

vlado

pre 6 godina

al je ovaj armenulić smešan.hteo da se promovise u trenera ahaha.covek bre ima milione moze da nas kupi sve zajedno.a ti armenulicu samo pricaj.vidim tebe su mnogi angazovali?

golijat

pre 6 godina

Od koga je gospodin Armenulic bolji teniser , od Mrke i Krke...Dajte, neozbiljan stav.Novak zivi svoj zivot, sve najbolje i hvala mu za radosti koje nam je godinama pruzao.

komnen barjaktar

pre 6 godina

Andre je poslušao suprugu Štefi i prihvatio poziv Novaka! Ništa nije unapredio kod Novakove igre jer saradnje zapravo nije ni bilo! Novak je na velikom raskršču svoje profesionalna karijere! Ne ide mu evidentno je! I neće se još zadugo stvari kretati na bolje u njegovoj karijeri dok ne načini radikalni zaokret u pravcu otkazivanja usluga Pepea, reiki eksperata, lajv kouča, ne učini promene na planu ishrane i naravno dok ne pojača intezitet treniranja a pola koraka iza toga bude familija i neke druge neteniske preokupacije!

Miroslav

pre 6 godina

koji "uvlakač" ...

Novaku treba "kritičar" da ga Vrati na pravi put, mada mislim da je već sada kasno za bilo šta, a ne neko da ga "tapše" po ramenu

Eh

pre 6 godina

Da mu je samo to problem .Ne znam sto ne vrati svoj stari tim ,sa njima je isao do vrha i proveo tolike godine .Razumem odlazak Vajde ,jer je covek rekao da nece moci da bude toliko prisutan ,al za ove ostale uopste mi nije jasno .Nadam se da ce se koliko toliko konsolidovati ,jer je zaista mucno gledati jednog ovakvog sampiona ,kako se muci i nema pojma sta radi .

Labud

pre 6 godina

Ha ha ha ha....Ma sve si ti u "pravu".....Ma svi su "krivi"..... Sigurno ste to zaključili na sastanku stranke na čelu sa Obradovićem!

Srdjan

pre 6 godina

Koliko povrsan i bezobrazan komentar. Pa Novak i od Vajde igra bolje u svim aspektima, ne razumijem. Sta to znaci, da Novaka jedino moze trenirati neko ko je bolji od njega, a takvih trenutno nema jer su bolji od njega (Federer i Nadal) jos uvijek aktivni igraci. Eto, imao je Stepaneka koji je, realno, od Novaka bolji na mrezi, pa je i ta saradnja prekinuta.
Gospodin Armenulic nikad nista pametno nije izjavio, nazalost.