Nedelja, 01.04.2018.

18:37

Evrogol Eriksena – Totenhem na "Bridžu" udaljio Čelsi od LŠ!

Ekipa Totenhema pobedila je na gostovanju Čelsi sa 3:1, u 32. kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Evrogol Eriksena – Totenhem na "Bridžu" udaljio Èelsi od LŠ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

cinober

pre 6 godina

Ponovo CFC ostade bez LŠ, 2 put u 3 godine... Prije će Venger uzeti LE, nego ovi prestići Totenhema.. Adiooo!
(Mastermind)
Kako si ovo pametno konstatovao a iskusno prećutkuješ činjenicu da su u 3 sezone 2 puta bili prvaci Engleske, a tvoj ManU lani koji beše? Aj zdravo!

neko iz mase

pre 6 godina

@Oligarh"Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike"Slažem se s tobom da je crvena boja luber proleterijata a plava bogatih aristokratskih klinaca. To se najbolje vidi na primeru Liverpulskih i Mančesterskih klubova.Na sreću, a nadam se da će tako i ostati, sirotinja bolje igra fudbal od bogataša. To govore broj titula crvenih i plavih.Bandiera rossa la trionfera.
(Key, 02. april 2018 00:01)
Jeste li Vas dvojica ikada bili na Engleskom stadionu? Nema tamo odavno sirotinje ni na jednoj tribini od White Hart Lane-a do Emiratesa nisam video te “lucke radnike” a bio sam mnogo puta. Verovatno zato sto je najjeftinija karta bila 50 UK pounds.

Rodney Charlton Trotter

pre 6 godina

Zanimljivo da su se za Čelzi zakačili navijači Junajteda koji imaju velikih problema sa plavcima, Murinjo ih je šamarao kao lud znalo je i po 3-0 kao od šale a tu je i iskompleksirani matorac Neutralni navijač uefalone koja isto tako muku muči sa plavcima. Ne zna se ko je smješniji. Naravno navijači Junajteda će reći da to nisu kompleksi iako se nidje ne spominje njihov klub u tekstu ali šta će moraju komentirati aktuelne prvake kad već oni nisu a Felshavi, jadan čovjek u svakom slučaju.

doom

pre 6 godina

@skols

слажем се са неутралним фелшом. на овом сајту сам већ предуго и прочитао сам гомилу глупости од "навијачи Атлетико Мадрида су протестанти" до оног батице што се тагује са црвена звезда 1914 или како год... маса вас не зна шта је "Millwall brick" а тек колико је прича о једном Вимблдону сјајна. фудбал или капираш или се свађаш јел бољи овај или онај као клинци овде што се препуцавају око Месија и Роналда. они су два Џастина Бибера а Ибрахимовић је класичан панкер и разбијач рецимо.

Nikola

pre 6 godina

Jeste, Celsi je "vestacki" klub, jer ga je kupio Rus, dok je Junajted "prirodni" klub, koji su ga kupili Amerikanci. Celsi samo dovodi igrace, a Junajted ih samo stvara. To, sto Celsi nikad nije platio nekog igraca, koliko je Junajted platio Pogbu ili Lukakua, to nema veze. To, sto Celsi nikad nije platio nekog golmana, koliko je Junajted platio Deheu, to nema veze. To, sto je Junajted, svojevremeno, oborio svetski rekord u visini transfera nekog defanzivca (Ferdinand), to nema veze. To, sto je Junajted, svojevremeno, oborio svetski rekord u visini transfera jednog tinejdzera (Runi), to nema veze. Ako privatizacija pretvara klubove u "plastiku", zasto je Junajted krenuo istim putem? Sta sad? Je l' zato sto su do pre trideset godina stvarali timove iz svog podmlatka (svaka cast, i jesu), to treba da znaci posle toga nisu i oni postali "plastika"? Odakle Kristijano, Nistelroj, Veron, Vidic, Ferdinand, Evra, Kerik, Dehea, Lukaku, Nani, Matic, Ibrahimovic, Runi, Saha, i milijardu njih? Iz podmlatka? Ma, vazi... Nekada jeste bilo, i, ponavljam, svaka cast na tome, al' kakve to veze ima sa sadasnjocu? Siti, Totenhem i ostale, necu ni da komentarisem.

My name is Zlatan

pre 6 godina

@
Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.
(brufen_od_400, 01. april 2018 19:45)ma transfer politiku Chelsea samo djelomično vode treneri, tako da nije bas za sve kriv Mourinho , uostalom ekipa je bila dovoljno dobra za prvenstvo prošle godine

Key

pre 6 godina

@Oligarh
"Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike"
Slažem se s tobom da je crvena boja luber proleterijata a plava bogatih aristokratskih klinaca. To se najbolje vidi na primeru Liverpulskih i Mančesterskih klubova.
Na sreću, a nadam se da će tako i ostati, sirotinja bolje igra fudbal od bogataša. To govore broj titula crvenih i plavih.
Bandiera rossa la trionfera.

mare

pre 6 godina

@Ratar Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase. 

Cisto da te podsetim da je Celsi pre desetek godina bio jedan od najboljih klubova u Evropi (ako ne i najbolji)...
(Akis, 01. april 2018 19:14)

A pre petnestak? :D

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh 

A 90% svoje istorije su bili jo-jo klub. U 80-im su 6 sezona proveli u drugom rangu. Jako interesantno i mocno, mozda samo vama koji simpatisete ovaj pvc klubić. Velicina Celsija se vidi u podatku da posle 15 godina kupovine trofeja, imaju isti broj titula ko Sanderlend. Cuj plava aristokratija, Erl od Stamford Bridza mozda navija za njih.
(skols, 01. april 2018 22:53)


englezi imaju i dobar izraz "bandzi-efekt", kad klub ispadne iz lige pa se sledece sezone vrsti. ali za ovo o celziju si me razocarao, tako dobar niknejm imas, skols je bio sila od igraca, sladokusci su zbog njega gledali mancester, nosilac ekipe... nisam navijac celzija, nego prost pratilac fudbala i klubova, price o njima su male istorije i price o mnogim zanimljivim ljudima. pre svega, nebitno je koliko su mali ili veliki klubovi - i mali proleterski rajo valjekano isto moze da ima vrlo zanimljivu istoriju, ili mnogi nizelogasi (nema veze sa nivoima, na to obracaju paznju samo snobovi i skorojevici), a narocito celzi, koji je kriz istoriju menjao i uprave i strukture navijaca, od voluntarista do vrlo uticajnih i uglednih ljudi u upravama, do ulicarske pa potom otmene publike pa do danasnjeg populizma, jako zanimljiva prica kako klubovi i fudbal evoluiraju.
ne treba uvek brojati trofeje. jer u tom slucaju sam sebe ogranicavas na tek nekoliko mainstream klubova i ne uspes da vidis puniju sliku fudbala kao viseslojnog fenomena.

skols

pre 6 godina

@neutralni felsh

A 90% svoje istorije su bili jo-jo klub. U 80-im su 6 sezona proveli u drugom rangu. Jako interesantno i mocno, mozda samo vama koji simpatisete ovaj pvc klubić. Velicina Celsija se vidi u podatku da posle 15 godina kupovine trofeja, imaju isti broj titula ko Sanderlend. Cuj plava aristokratija, Erl od Stamford Bridza mozda navija za njih.

Blueblueblue

pre 6 godina

Izgubimo od ovih pacera posle 28 godina kod kuce.
Ciao Conte srecno u PSG-u hvala za titulu prosle sezone ipak nismo toliko jaki i 3-4-3 nije za daleke staze.

Oligarh

pre 6 godina

@musorgski,Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike,razumeš mi se ti u fudbal ko Karleuša u vakcinaciju!

neutralni felsh

pre 6 godina

Konte je pajac. 
Celsi plastika. 

Uvek.
(E. K., 01. april 2018 19:12)


celzi je stari i ugledni engleski klub. tamo nikad nije igrala boranija od igraca.
njihova istorija osamdesetih i devedesetih godina je jedna od nainteresantnijih prica u svetu fudbala.

musorgski

pre 6 godina

"Milos"

Kup Kupova? Takmicenje za osvajace domacih kupova. Da nije ukinut, u njemu bi igrali giganti Portsmouth i Wigan jer su osvajali fa kup u poslednjih 10 godina.Po rangu, ispod kupa uefa(lige evrope) a iznad intertoto kupa.Fulam je pre 10 godina igrao finale kupa uefa. Da li je to dokaz velicine Fulama. Celsi je plastican klubić koji je kupio 90% trofeja koje ima.Poster club za sve sto ne valja u fudbalu. Klub koji nije napravio 1 igraca u svojoj akademiji vrednog pomena, u 21.veku. Roman pakuje kofere jer se zavrsila ljubav ruskih oligarha i britanskih vlasti.

Milos

pre 6 godina

Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.
(ratar, 01. april 2018 18:58)
Tacno pre deset godina Celsi je bio finalista LS. A secamo se famoznog " italijanskog" Celsija koji je osvojio Kup Kupova pre 20 godina al evidentno za tebe je to naucna fantastika

e.k.

pre 6 godina

Molim da se ne objavljuju poruke licne prirode, pre svega ko je sta igrao na kladionici, jer ne verujem da ljude zanima to. Nebuloza.

Jos malo pa ce traziti partnera ovde.

Pedja

pre 6 godina

Moze svasta da se pise ovde za Kontea,ali covek ne moze da napravi rezultate sa Fabregasom i Mozesom,Moratom,Alonsom...kao prvo svi nesto pricaju Poketino genije,Klop genije,Gvardiola...tacno je da oni forsiraju atraktivan fudbal ali budimo realni svi oni imaju bolje igrace od Celsija,zar De Brujne,Sane,Silva,Aguero,Fernandinjo nisu bolji od Fabregasa,Kantea,Viliana,Mozesa,Azara,Morate?Zar Vertongen,Dejvis,Dembele,Eriksen,Kejn nisu bolji od Ridigera,Alonsa,Fabregasa,Viliana,Morate?Sto se Liv tice oni nemaju bolju ekipu ali ove sezone ih sam nosi Salah,covek "nije normalan" kako igra...Konte je odlican trener ali treba da ode pre svega zbog danasnje utakmice gde ubacuje "usporeni snimak" Fabregasa umesto vise sansi da da Drinkvoteru ili cak Bakayoku,takodje forsira Mozesa umesto da pusti Odoi-a koji decko Maradona za ovog.Previse tvrdoglav trener,dobar ali tvrdoglav.

Lakic

pre 6 godina

Plastikaneri ubedjuju sami sebe da je klub koji je osnovan 2003. moze biti veliki klub, jednu ligu ste imali do 2003. godine pre nego sto ste postali vestacki klub. Od sledece sezone se opet vracate na ono sto sto bili vecim delom istorije.

nista o nicemu

pre 6 godina

Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.
(brufen_od_400, 01. april 2018 19:45)

Moze knjiga da se napise koliko oni nisu igrali dobro u Celziju.

doom

pre 6 godina

@ratar

Челси 30 година игра у првом рангу такмичења, пре 20 година су за њих играли Вијали и Зола рецимо, Лебеф и још гомила сјајних фудбалера а пре 10ак година су узимали купове и титуле, једну пре 14 и једну пре 9. за то време је сити био у рангу Ковентрија, Болтона и Ипсвича. Ливерпул је само ехо имена које је био уз један бљесак кад су победили Милан у Истанбулу. а да Јунајтед није имао Фергусона било би густо јер нису видели титулу скоро 30 година. од свих наведених иако лепо игра, Тотенхем још увек има лузерски менталитет и једну титулу од пре скоро 60 година.

razočarani ljubitelj plavaca

pre 6 godina

Meni najjači utisak utakmice je bio markos alonso.momak je odigrao katastrofalan meč.užasna postavka, izgubio svaki živi duel, beži od kontakt igre, pasovi kriminalni, a šlag na tortu je onaj promašeni volej sa 5 metara, kao dete u osnovnoj školi. i mučeni konte ga vadi napolje u 82 minutu jer i nema bolju zamenu!?! Pre desetak godina čelzi je imao dve vrhunske postave, mogao je da odmara napadače, krila, veznjake,imao tri golmana. danas u ekipi čelzija igraju samo tri vrhunska igrača: azar, kante i golman kurtoa. ostali nisu taj nivo i sa trećinom ekipe, i bez jedne ozbiljne zamene i ne treba da igra u evropi.

room 1408

pre 6 godina

Ako,ako nešto mi prosto milo,zbog Celzija sto se raspada.Kako su se oprostili sa svojim legendama za bolje i nisu.Nekad u odbrani Ivanović,Teri,Kol a sad Aspilikueta,Ridiger i svemogući Kristensen.Neka bude žestoke borbe izmedju njih i Arsenala za kup Uefa.Za bolje ni jedni ni drugi nisu.Jos kad bi iz prve 4 nekim čudom ispao Mancester junajted,da u potpunosti pobedi fudbal,naspram traktor stilova.Pa u ovoj utakmici se vidi da pare i pritisci ne mogu da kupe pobede(osim kad je u pitanju Srbija).Najplaceniji igrač Totenhema ima manju platu nego ekonom Celzija.Kazem ponovo pobedio je fudbal.Mozda i Celzi za jedno 200 godina postane veliki klub koji će početi poštovati svoje legende,..

Akis

pre 6 godina

@Ratar Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.

Cisto da te podsetim da je Celsi pre desetek godina bio jedan od najboljih klubova u Evropi (ako ne i najbolji)...

brufen_od_400

pre 6 godina

Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.

cabos-t

pre 6 godina

Odigram 2, reko moraju dobiti bolji su duplo trenutno po igri, I onda djavolak sa ramena : celzi, iskustvo, konte, biti ili ne biti, ma X cu to.ce biti usko... Eee moji plavci, oduvase vas pevci!

rough

pre 6 godina

dele ali je po zavrsetku meca verovatno spalio kopacke. mislim da je samo uz pomoc nekog posebnog lepka mogao onako da primi onu loptu za 2:1

Ronaldo Lima

pre 6 godina

Ovim porazom Celzi ne samo sto je izgubio sanse za LS, vec je velika verovatnoca da ce ostati bez Azara sledece sezone.Nekako ne verujem da ce mu motiv biti igranje LE,a u situaciji kad ga zeli Real.

lorenzo

pre 6 godina

ne mogu da vjerujem da je Poketino konačno shvatio da kada imaš prednost da možeš slobodno zatvoriti utakmicu i čekati kontre...da je ovako pametno uradio posao Real bi igrao sa Totenhemom a ne sa Juventusom...kakva bomba Eriksena, ali ono što me oduševilo a to je Dele...momku je visilo mjesto u timu a i u reprezentaciji i on na najbolji način odigra derbi, dva komada kao od šale...nije džaba Maurisio rekao da je Ali jedan od najvećih talenata u Evropi u ovom trenutku...odlično obavljen posao, sad rutinski privesti sezonu kraju, obezbjediti LŠ za sledeću sezonu i maksimum dati u FA kupu da se konačno uzme trofej...coys

Mastermind

pre 6 godina

Lijepo ja napisah da će ga Poketino naučiti pameti.. Šta sad ne valja Konte? Klub, ti, igrači?! Makse, idi na tu klupu Italije i ne drami više. Ponovo CFC ostade bez LŠ, 2 put u 3 godine... Prije će Venger uzeti LE, nego ovi prestići Totenhema.. Adiooo!

randomlik

pre 6 godina

@ratar slazem se i ja da igraju lošu sezonu trenutno, ali Chelsea je aktuelni prvak Engleske i jedna sezona ne znači baš ništa.. Odličan Totenhem veceras, Eriksen genije fudbala.

Rain

pre 6 godina

Navijao sam za Čelsi, ali Totenhem zasluženo uzeo bodove, svaka čast.
Drugo poluvreme Fabregas, Hazard, Mozes, Alonso, Morata???? Gde su???
Sramotna igra za ovakva imena, Konte tu ništa nije kriv. Jedino što i on verovatno zna da ide na kraju sezone pa se ne stresira previše da obezbedi 4. mesto. Sledeće sezone opet remont i opet Roman sipa pare u prazne igrače kao i uvek, da su pogodili sa bar 2 pojačanja jedan da zameni Matića a drugi Kostu ne bi bilo problema (iako se Konte kune u Moratu, on nema snage za premijer ligu).

nikola

pre 6 godina

Kraj za pikolo Italijancica,pozdrav od Krasica,kome je eto tako malo uništio karijeru.A nije baš ni bio ljubimac ni Ivanovica ni Matića. Provaljena mu je fora igranja kontre i kuci i na strani.

Mastermind

pre 6 godina

Ako,ako nešto mi prosto milo,zbog Celzija sto se raspada.Kako su se oprostili sa svojim legendama za bolje i nisu.Nekad u odbrani Ivanović,Teri,Kol a sad Aspilikueta,Ridiger i svemogući Kristensen.Neka bude žestoke borbe izmedju njih i Arsenala za kup Uefa.Za bolje ni jedni ni drugi nisu.Jos kad bi iz prve 4 nekim čudom ispao Mancester junajted,da u potpunosti pobedi fudbal,naspram traktor stilova.Pa u ovoj utakmici se vidi da pare i pritisci ne mogu da kupe pobede(osim kad je u pitanju Srbija).Najplaceniji igrač Totenhema ima manju platu nego ekonom Celzija.Kazem ponovo pobedio je fudbal.Mozda i Celzi za jedno 200 godina postane veliki klub koji će početi poštovati svoje legende,..
(room 1408, 01. april 2018 19:03)

Alo momak. Ne stavljaj MU u isti koš sa Čelzijem. Oni su APSOLUTNO zasluženo drugi u PL, najkonstantniji iza Sitija... Sad LŠ je druga priča... Da ispadne Junajted iz top 4? Hoće li Arsenal mjesto njih? A? Bježi.

ratar

pre 6 godina

Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.

brufen_od_400

pre 6 godina

Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.

Akis

pre 6 godina

@Ratar Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.

Cisto da te podsetim da je Celsi pre desetek godina bio jedan od najboljih klubova u Evropi (ako ne i najbolji)...

cabos-t

pre 6 godina

Odigram 2, reko moraju dobiti bolji su duplo trenutno po igri, I onda djavolak sa ramena : celzi, iskustvo, konte, biti ili ne biti, ma X cu to.ce biti usko... Eee moji plavci, oduvase vas pevci!

lorenzo

pre 6 godina

ne mogu da vjerujem da je Poketino konačno shvatio da kada imaš prednost da možeš slobodno zatvoriti utakmicu i čekati kontre...da je ovako pametno uradio posao Real bi igrao sa Totenhemom a ne sa Juventusom...kakva bomba Eriksena, ali ono što me oduševilo a to je Dele...momku je visilo mjesto u timu a i u reprezentaciji i on na najbolji način odigra derbi, dva komada kao od šale...nije džaba Maurisio rekao da je Ali jedan od najvećih talenata u Evropi u ovom trenutku...odlično obavljen posao, sad rutinski privesti sezonu kraju, obezbjediti LŠ za sledeću sezonu i maksimum dati u FA kupu da se konačno uzme trofej...coys

Ronaldo Lima

pre 6 godina

Ovim porazom Celzi ne samo sto je izgubio sanse za LS, vec je velika verovatnoca da ce ostati bez Azara sledece sezone.Nekako ne verujem da ce mu motiv biti igranje LE,a u situaciji kad ga zeli Real.

Mastermind

pre 6 godina

Lijepo ja napisah da će ga Poketino naučiti pameti.. Šta sad ne valja Konte? Klub, ti, igrači?! Makse, idi na tu klupu Italije i ne drami više. Ponovo CFC ostade bez LŠ, 2 put u 3 godine... Prije će Venger uzeti LE, nego ovi prestići Totenhema.. Adiooo!

nikola

pre 6 godina

Kraj za pikolo Italijancica,pozdrav od Krasica,kome je eto tako malo uništio karijeru.A nije baš ni bio ljubimac ni Ivanovica ni Matića. Provaljena mu je fora igranja kontre i kuci i na strani.

ratar

pre 6 godina

Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.

e.k.

pre 6 godina

Molim da se ne objavljuju poruke licne prirode, pre svega ko je sta igrao na kladionici, jer ne verujem da ljude zanima to. Nebuloza.

Jos malo pa ce traziti partnera ovde.

nista o nicemu

pre 6 godina

Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.
(brufen_od_400, 01. april 2018 19:45)

Moze knjiga da se napise koliko oni nisu igrali dobro u Celziju.

Mastermind

pre 6 godina

Ako,ako nešto mi prosto milo,zbog Celzija sto se raspada.Kako su se oprostili sa svojim legendama za bolje i nisu.Nekad u odbrani Ivanović,Teri,Kol a sad Aspilikueta,Ridiger i svemogući Kristensen.Neka bude žestoke borbe izmedju njih i Arsenala za kup Uefa.Za bolje ni jedni ni drugi nisu.Jos kad bi iz prve 4 nekim čudom ispao Mancester junajted,da u potpunosti pobedi fudbal,naspram traktor stilova.Pa u ovoj utakmici se vidi da pare i pritisci ne mogu da kupe pobede(osim kad je u pitanju Srbija).Najplaceniji igrač Totenhema ima manju platu nego ekonom Celzija.Kazem ponovo pobedio je fudbal.Mozda i Celzi za jedno 200 godina postane veliki klub koji će početi poštovati svoje legende,..
(room 1408, 01. april 2018 19:03)

Alo momak. Ne stavljaj MU u isti koš sa Čelzijem. Oni su APSOLUTNO zasluženo drugi u PL, najkonstantniji iza Sitija... Sad LŠ je druga priča... Da ispadne Junajted iz top 4? Hoće li Arsenal mjesto njih? A? Bježi.

Milos

pre 6 godina

Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.
(ratar, 01. april 2018 18:58)
Tacno pre deset godina Celsi je bio finalista LS. A secamo se famoznog " italijanskog" Celsija koji je osvojio Kup Kupova pre 20 godina al evidentno za tebe je to naucna fantastika

randomlik

pre 6 godina

@ratar slazem se i ja da igraju lošu sezonu trenutno, ali Chelsea je aktuelni prvak Engleske i jedna sezona ne znači baš ništa.. Odličan Totenhem veceras, Eriksen genije fudbala.

rough

pre 6 godina

dele ali je po zavrsetku meca verovatno spalio kopacke. mislim da je samo uz pomoc nekog posebnog lepka mogao onako da primi onu loptu za 2:1

Rain

pre 6 godina

Navijao sam za Čelsi, ali Totenhem zasluženo uzeo bodove, svaka čast.
Drugo poluvreme Fabregas, Hazard, Mozes, Alonso, Morata???? Gde su???
Sramotna igra za ovakva imena, Konte tu ništa nije kriv. Jedino što i on verovatno zna da ide na kraju sezone pa se ne stresira previše da obezbedi 4. mesto. Sledeće sezone opet remont i opet Roman sipa pare u prazne igrače kao i uvek, da su pogodili sa bar 2 pojačanja jedan da zameni Matića a drugi Kostu ne bi bilo problema (iako se Konte kune u Moratu, on nema snage za premijer ligu).

doom

pre 6 godina

@ratar

Челси 30 година игра у првом рангу такмичења, пре 20 година су за њих играли Вијали и Зола рецимо, Лебеф и још гомила сјајних фудбалера а пре 10ак година су узимали купове и титуле, једну пре 14 и једну пре 9. за то време је сити био у рангу Ковентрија, Болтона и Ипсвича. Ливерпул је само ехо имена које је био уз један бљесак кад су победили Милан у Истанбулу. а да Јунајтед није имао Фергусона било би густо јер нису видели титулу скоро 30 година. од свих наведених иако лепо игра, Тотенхем још увек има лузерски менталитет и једну титулу од пре скоро 60 година.

room 1408

pre 6 godina

Ako,ako nešto mi prosto milo,zbog Celzija sto se raspada.Kako su se oprostili sa svojim legendama za bolje i nisu.Nekad u odbrani Ivanović,Teri,Kol a sad Aspilikueta,Ridiger i svemogući Kristensen.Neka bude žestoke borbe izmedju njih i Arsenala za kup Uefa.Za bolje ni jedni ni drugi nisu.Jos kad bi iz prve 4 nekim čudom ispao Mancester junajted,da u potpunosti pobedi fudbal,naspram traktor stilova.Pa u ovoj utakmici se vidi da pare i pritisci ne mogu da kupe pobede(osim kad je u pitanju Srbija).Najplaceniji igrač Totenhema ima manju platu nego ekonom Celzija.Kazem ponovo pobedio je fudbal.Mozda i Celzi za jedno 200 godina postane veliki klub koji će početi poštovati svoje legende,..

neutralni felsh

pre 6 godina

Konte je pajac. 
Celsi plastika. 

Uvek.
(E. K., 01. april 2018 19:12)


celzi je stari i ugledni engleski klub. tamo nikad nije igrala boranija od igraca.
njihova istorija osamdesetih i devedesetih godina je jedna od nainteresantnijih prica u svetu fudbala.

razočarani ljubitelj plavaca

pre 6 godina

Meni najjači utisak utakmice je bio markos alonso.momak je odigrao katastrofalan meč.užasna postavka, izgubio svaki živi duel, beži od kontakt igre, pasovi kriminalni, a šlag na tortu je onaj promašeni volej sa 5 metara, kao dete u osnovnoj školi. i mučeni konte ga vadi napolje u 82 minutu jer i nema bolju zamenu!?! Pre desetak godina čelzi je imao dve vrhunske postave, mogao je da odmara napadače, krila, veznjake,imao tri golmana. danas u ekipi čelzija igraju samo tri vrhunska igrača: azar, kante i golman kurtoa. ostali nisu taj nivo i sa trećinom ekipe, i bez jedne ozbiljne zamene i ne treba da igra u evropi.

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh 

A 90% svoje istorije su bili jo-jo klub. U 80-im su 6 sezona proveli u drugom rangu. Jako interesantno i mocno, mozda samo vama koji simpatisete ovaj pvc klubić. Velicina Celsija se vidi u podatku da posle 15 godina kupovine trofeja, imaju isti broj titula ko Sanderlend. Cuj plava aristokratija, Erl od Stamford Bridza mozda navija za njih.
(skols, 01. april 2018 22:53)


englezi imaju i dobar izraz "bandzi-efekt", kad klub ispadne iz lige pa se sledece sezone vrsti. ali za ovo o celziju si me razocarao, tako dobar niknejm imas, skols je bio sila od igraca, sladokusci su zbog njega gledali mancester, nosilac ekipe... nisam navijac celzija, nego prost pratilac fudbala i klubova, price o njima su male istorije i price o mnogim zanimljivim ljudima. pre svega, nebitno je koliko su mali ili veliki klubovi - i mali proleterski rajo valjekano isto moze da ima vrlo zanimljivu istoriju, ili mnogi nizelogasi (nema veze sa nivoima, na to obracaju paznju samo snobovi i skorojevici), a narocito celzi, koji je kriz istoriju menjao i uprave i strukture navijaca, od voluntarista do vrlo uticajnih i uglednih ljudi u upravama, do ulicarske pa potom otmene publike pa do danasnjeg populizma, jako zanimljiva prica kako klubovi i fudbal evoluiraju.
ne treba uvek brojati trofeje. jer u tom slucaju sam sebe ogranicavas na tek nekoliko mainstream klubova i ne uspes da vidis puniju sliku fudbala kao viseslojnog fenomena.

Blueblueblue

pre 6 godina

Izgubimo od ovih pacera posle 28 godina kod kuce.
Ciao Conte srecno u PSG-u hvala za titulu prosle sezone ipak nismo toliko jaki i 3-4-3 nije za daleke staze.

Nikola

pre 6 godina

Jeste, Celsi je "vestacki" klub, jer ga je kupio Rus, dok je Junajted "prirodni" klub, koji su ga kupili Amerikanci. Celsi samo dovodi igrace, a Junajted ih samo stvara. To, sto Celsi nikad nije platio nekog igraca, koliko je Junajted platio Pogbu ili Lukakua, to nema veze. To, sto Celsi nikad nije platio nekog golmana, koliko je Junajted platio Deheu, to nema veze. To, sto je Junajted, svojevremeno, oborio svetski rekord u visini transfera nekog defanzivca (Ferdinand), to nema veze. To, sto je Junajted, svojevremeno, oborio svetski rekord u visini transfera jednog tinejdzera (Runi), to nema veze. Ako privatizacija pretvara klubove u "plastiku", zasto je Junajted krenuo istim putem? Sta sad? Je l' zato sto su do pre trideset godina stvarali timove iz svog podmlatka (svaka cast, i jesu), to treba da znaci posle toga nisu i oni postali "plastika"? Odakle Kristijano, Nistelroj, Veron, Vidic, Ferdinand, Evra, Kerik, Dehea, Lukaku, Nani, Matic, Ibrahimovic, Runi, Saha, i milijardu njih? Iz podmlatka? Ma, vazi... Nekada jeste bilo, i, ponavljam, svaka cast na tome, al' kakve to veze ima sa sadasnjocu? Siti, Totenhem i ostale, necu ni da komentarisem.

neko iz mase

pre 6 godina

@Oligarh"Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike"Slažem se s tobom da je crvena boja luber proleterijata a plava bogatih aristokratskih klinaca. To se najbolje vidi na primeru Liverpulskih i Mančesterskih klubova.Na sreću, a nadam se da će tako i ostati, sirotinja bolje igra fudbal od bogataša. To govore broj titula crvenih i plavih.Bandiera rossa la trionfera.
(Key, 02. april 2018 00:01)
Jeste li Vas dvojica ikada bili na Engleskom stadionu? Nema tamo odavno sirotinje ni na jednoj tribini od White Hart Lane-a do Emiratesa nisam video te “lucke radnike” a bio sam mnogo puta. Verovatno zato sto je najjeftinija karta bila 50 UK pounds.

Pedja

pre 6 godina

Moze svasta da se pise ovde za Kontea,ali covek ne moze da napravi rezultate sa Fabregasom i Mozesom,Moratom,Alonsom...kao prvo svi nesto pricaju Poketino genije,Klop genije,Gvardiola...tacno je da oni forsiraju atraktivan fudbal ali budimo realni svi oni imaju bolje igrace od Celsija,zar De Brujne,Sane,Silva,Aguero,Fernandinjo nisu bolji od Fabregasa,Kantea,Viliana,Mozesa,Azara,Morate?Zar Vertongen,Dejvis,Dembele,Eriksen,Kejn nisu bolji od Ridigera,Alonsa,Fabregasa,Viliana,Morate?Sto se Liv tice oni nemaju bolju ekipu ali ove sezone ih sam nosi Salah,covek "nije normalan" kako igra...Konte je odlican trener ali treba da ode pre svega zbog danasnje utakmice gde ubacuje "usporeni snimak" Fabregasa umesto vise sansi da da Drinkvoteru ili cak Bakayoku,takodje forsira Mozesa umesto da pusti Odoi-a koji decko Maradona za ovog.Previse tvrdoglav trener,dobar ali tvrdoglav.

skols

pre 6 godina

@neutralni felsh

A 90% svoje istorije su bili jo-jo klub. U 80-im su 6 sezona proveli u drugom rangu. Jako interesantno i mocno, mozda samo vama koji simpatisete ovaj pvc klubić. Velicina Celsija se vidi u podatku da posle 15 godina kupovine trofeja, imaju isti broj titula ko Sanderlend. Cuj plava aristokratija, Erl od Stamford Bridza mozda navija za njih.

doom

pre 6 godina

@skols

слажем се са неутралним фелшом. на овом сајту сам већ предуго и прочитао сам гомилу глупости од "навијачи Атлетико Мадрида су протестанти" до оног батице што се тагује са црвена звезда 1914 или како год... маса вас не зна шта је "Millwall brick" а тек колико је прича о једном Вимблдону сјајна. фудбал или капираш или се свађаш јел бољи овај или онај као клинци овде што се препуцавају око Месија и Роналда. они су два Џастина Бибера а Ибрахимовић је класичан панкер и разбијач рецимо.

Lakic

pre 6 godina

Plastikaneri ubedjuju sami sebe da je klub koji je osnovan 2003. moze biti veliki klub, jednu ligu ste imali do 2003. godine pre nego sto ste postali vestacki klub. Od sledece sezone se opet vracate na ono sto sto bili vecim delom istorije.

Oligarh

pre 6 godina

@musorgski,Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike,razumeš mi se ti u fudbal ko Karleuša u vakcinaciju!

musorgski

pre 6 godina

"Milos"

Kup Kupova? Takmicenje za osvajace domacih kupova. Da nije ukinut, u njemu bi igrali giganti Portsmouth i Wigan jer su osvajali fa kup u poslednjih 10 godina.Po rangu, ispod kupa uefa(lige evrope) a iznad intertoto kupa.Fulam je pre 10 godina igrao finale kupa uefa. Da li je to dokaz velicine Fulama. Celsi je plastican klubić koji je kupio 90% trofeja koje ima.Poster club za sve sto ne valja u fudbalu. Klub koji nije napravio 1 igraca u svojoj akademiji vrednog pomena, u 21.veku. Roman pakuje kofere jer se zavrsila ljubav ruskih oligarha i britanskih vlasti.

My name is Zlatan

pre 6 godina

@
Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.
(brufen_od_400, 01. april 2018 19:45)ma transfer politiku Chelsea samo djelomično vode treneri, tako da nije bas za sve kriv Mourinho , uostalom ekipa je bila dovoljno dobra za prvenstvo prošle godine

cinober

pre 6 godina

Ponovo CFC ostade bez LŠ, 2 put u 3 godine... Prije će Venger uzeti LE, nego ovi prestići Totenhema.. Adiooo!
(Mastermind)
Kako si ovo pametno konstatovao a iskusno prećutkuješ činjenicu da su u 3 sezone 2 puta bili prvaci Engleske, a tvoj ManU lani koji beše? Aj zdravo!

mare

pre 6 godina

@Ratar Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase. 

Cisto da te podsetim da je Celsi pre desetek godina bio jedan od najboljih klubova u Evropi (ako ne i najbolji)...
(Akis, 01. april 2018 19:14)

A pre petnestak? :D

Rodney Charlton Trotter

pre 6 godina

Zanimljivo da su se za Čelzi zakačili navijači Junajteda koji imaju velikih problema sa plavcima, Murinjo ih je šamarao kao lud znalo je i po 3-0 kao od šale a tu je i iskompleksirani matorac Neutralni navijač uefalone koja isto tako muku muči sa plavcima. Ne zna se ko je smješniji. Naravno navijači Junajteda će reći da to nisu kompleksi iako se nidje ne spominje njihov klub u tekstu ali šta će moraju komentirati aktuelne prvake kad već oni nisu a Felshavi, jadan čovjek u svakom slučaju.

Key

pre 6 godina

@Oligarh
"Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike"
Slažem se s tobom da je crvena boja luber proleterijata a plava bogatih aristokratskih klinaca. To se najbolje vidi na primeru Liverpulskih i Mančesterskih klubova.
Na sreću, a nadam se da će tako i ostati, sirotinja bolje igra fudbal od bogataša. To govore broj titula crvenih i plavih.
Bandiera rossa la trionfera.

ratar

pre 6 godina

Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.

room 1408

pre 6 godina

Ako,ako nešto mi prosto milo,zbog Celzija sto se raspada.Kako su se oprostili sa svojim legendama za bolje i nisu.Nekad u odbrani Ivanović,Teri,Kol a sad Aspilikueta,Ridiger i svemogući Kristensen.Neka bude žestoke borbe izmedju njih i Arsenala za kup Uefa.Za bolje ni jedni ni drugi nisu.Jos kad bi iz prve 4 nekim čudom ispao Mancester junajted,da u potpunosti pobedi fudbal,naspram traktor stilova.Pa u ovoj utakmici se vidi da pare i pritisci ne mogu da kupe pobede(osim kad je u pitanju Srbija).Najplaceniji igrač Totenhema ima manju platu nego ekonom Celzija.Kazem ponovo pobedio je fudbal.Mozda i Celzi za jedno 200 godina postane veliki klub koji će početi poštovati svoje legende,..

Mastermind

pre 6 godina

Ako,ako nešto mi prosto milo,zbog Celzija sto se raspada.Kako su se oprostili sa svojim legendama za bolje i nisu.Nekad u odbrani Ivanović,Teri,Kol a sad Aspilikueta,Ridiger i svemogući Kristensen.Neka bude žestoke borbe izmedju njih i Arsenala za kup Uefa.Za bolje ni jedni ni drugi nisu.Jos kad bi iz prve 4 nekim čudom ispao Mancester junajted,da u potpunosti pobedi fudbal,naspram traktor stilova.Pa u ovoj utakmici se vidi da pare i pritisci ne mogu da kupe pobede(osim kad je u pitanju Srbija).Najplaceniji igrač Totenhema ima manju platu nego ekonom Celzija.Kazem ponovo pobedio je fudbal.Mozda i Celzi za jedno 200 godina postane veliki klub koji će početi poštovati svoje legende,..
(room 1408, 01. april 2018 19:03)

Alo momak. Ne stavljaj MU u isti koš sa Čelzijem. Oni su APSOLUTNO zasluženo drugi u PL, najkonstantniji iza Sitija... Sad LŠ je druga priča... Da ispadne Junajted iz top 4? Hoće li Arsenal mjesto njih? A? Bježi.

Lakic

pre 6 godina

Plastikaneri ubedjuju sami sebe da je klub koji je osnovan 2003. moze biti veliki klub, jednu ligu ste imali do 2003. godine pre nego sto ste postali vestacki klub. Od sledece sezone se opet vracate na ono sto sto bili vecim delom istorije.

musorgski

pre 6 godina

"Milos"

Kup Kupova? Takmicenje za osvajace domacih kupova. Da nije ukinut, u njemu bi igrali giganti Portsmouth i Wigan jer su osvajali fa kup u poslednjih 10 godina.Po rangu, ispod kupa uefa(lige evrope) a iznad intertoto kupa.Fulam je pre 10 godina igrao finale kupa uefa. Da li je to dokaz velicine Fulama. Celsi je plastican klubić koji je kupio 90% trofeja koje ima.Poster club za sve sto ne valja u fudbalu. Klub koji nije napravio 1 igraca u svojoj akademiji vrednog pomena, u 21.veku. Roman pakuje kofere jer se zavrsila ljubav ruskih oligarha i britanskih vlasti.

Oligarh

pre 6 godina

@musorgski,Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike,razumeš mi se ti u fudbal ko Karleuša u vakcinaciju!

Akis

pre 6 godina

@Ratar Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.

Cisto da te podsetim da je Celsi pre desetek godina bio jedan od najboljih klubova u Evropi (ako ne i najbolji)...

Pedja

pre 6 godina

Moze svasta da se pise ovde za Kontea,ali covek ne moze da napravi rezultate sa Fabregasom i Mozesom,Moratom,Alonsom...kao prvo svi nesto pricaju Poketino genije,Klop genije,Gvardiola...tacno je da oni forsiraju atraktivan fudbal ali budimo realni svi oni imaju bolje igrace od Celsija,zar De Brujne,Sane,Silva,Aguero,Fernandinjo nisu bolji od Fabregasa,Kantea,Viliana,Mozesa,Azara,Morate?Zar Vertongen,Dejvis,Dembele,Eriksen,Kejn nisu bolji od Ridigera,Alonsa,Fabregasa,Viliana,Morate?Sto se Liv tice oni nemaju bolju ekipu ali ove sezone ih sam nosi Salah,covek "nije normalan" kako igra...Konte je odlican trener ali treba da ode pre svega zbog danasnje utakmice gde ubacuje "usporeni snimak" Fabregasa umesto vise sansi da da Drinkvoteru ili cak Bakayoku,takodje forsira Mozesa umesto da pusti Odoi-a koji decko Maradona za ovog.Previse tvrdoglav trener,dobar ali tvrdoglav.

skols

pre 6 godina

@neutralni felsh

A 90% svoje istorije su bili jo-jo klub. U 80-im su 6 sezona proveli u drugom rangu. Jako interesantno i mocno, mozda samo vama koji simpatisete ovaj pvc klubić. Velicina Celsija se vidi u podatku da posle 15 godina kupovine trofeja, imaju isti broj titula ko Sanderlend. Cuj plava aristokratija, Erl od Stamford Bridza mozda navija za njih.

neutralni felsh

pre 6 godina

Konte je pajac. 
Celsi plastika. 

Uvek.
(E. K., 01. april 2018 19:12)


celzi je stari i ugledni engleski klub. tamo nikad nije igrala boranija od igraca.
njihova istorija osamdesetih i devedesetih godina je jedna od nainteresantnijih prica u svetu fudbala.

lorenzo

pre 6 godina

ne mogu da vjerujem da je Poketino konačno shvatio da kada imaš prednost da možeš slobodno zatvoriti utakmicu i čekati kontre...da je ovako pametno uradio posao Real bi igrao sa Totenhemom a ne sa Juventusom...kakva bomba Eriksena, ali ono što me oduševilo a to je Dele...momku je visilo mjesto u timu a i u reprezentaciji i on na najbolji način odigra derbi, dva komada kao od šale...nije džaba Maurisio rekao da je Ali jedan od najvećih talenata u Evropi u ovom trenutku...odlično obavljen posao, sad rutinski privesti sezonu kraju, obezbjediti LŠ za sledeću sezonu i maksimum dati u FA kupu da se konačno uzme trofej...coys

nista o nicemu

pre 6 godina

Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.
(brufen_od_400, 01. april 2018 19:45)

Moze knjiga da se napise koliko oni nisu igrali dobro u Celziju.

doom

pre 6 godina

@ratar

Челси 30 година игра у првом рангу такмичења, пре 20 година су за њих играли Вијали и Зола рецимо, Лебеф и још гомила сјајних фудбалера а пре 10ак година су узимали купове и титуле, једну пре 14 и једну пре 9. за то време је сити био у рангу Ковентрија, Болтона и Ипсвича. Ливерпул је само ехо имена које је био уз један бљесак кад су победили Милан у Истанбулу. а да Јунајтед није имао Фергусона било би густо јер нису видели титулу скоро 30 година. од свих наведених иако лепо игра, Тотенхем још увек има лузерски менталитет и једну титулу од пре скоро 60 година.

cabos-t

pre 6 godina

Odigram 2, reko moraju dobiti bolji su duplo trenutno po igri, I onda djavolak sa ramena : celzi, iskustvo, konte, biti ili ne biti, ma X cu to.ce biti usko... Eee moji plavci, oduvase vas pevci!

Milos

pre 6 godina

Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase.
(ratar, 01. april 2018 18:58)
Tacno pre deset godina Celsi je bio finalista LS. A secamo se famoznog " italijanskog" Celsija koji je osvojio Kup Kupova pre 20 godina al evidentno za tebe je to naucna fantastika

brufen_od_400

pre 6 godina

Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.

nikola

pre 6 godina

Kraj za pikolo Italijancica,pozdrav od Krasica,kome je eto tako malo uništio karijeru.A nije baš ni bio ljubimac ni Ivanovica ni Matića. Provaljena mu je fora igranja kontre i kuci i na strani.

Rodney Charlton Trotter

pre 6 godina

Zanimljivo da su se za Čelzi zakačili navijači Junajteda koji imaju velikih problema sa plavcima, Murinjo ih je šamarao kao lud znalo je i po 3-0 kao od šale a tu je i iskompleksirani matorac Neutralni navijač uefalone koja isto tako muku muči sa plavcima. Ne zna se ko je smješniji. Naravno navijači Junajteda će reći da to nisu kompleksi iako se nidje ne spominje njihov klub u tekstu ali šta će moraju komentirati aktuelne prvake kad već oni nisu a Felshavi, jadan čovjek u svakom slučaju.

Mastermind

pre 6 godina

Lijepo ja napisah da će ga Poketino naučiti pameti.. Šta sad ne valja Konte? Klub, ti, igrači?! Makse, idi na tu klupu Italije i ne drami više. Ponovo CFC ostade bez LŠ, 2 put u 3 godine... Prije će Venger uzeti LE, nego ovi prestići Totenhema.. Adiooo!

Blueblueblue

pre 6 godina

Izgubimo od ovih pacera posle 28 godina kod kuce.
Ciao Conte srecno u PSG-u hvala za titulu prosle sezone ipak nismo toliko jaki i 3-4-3 nije za daleke staze.

razočarani ljubitelj plavaca

pre 6 godina

Meni najjači utisak utakmice je bio markos alonso.momak je odigrao katastrofalan meč.užasna postavka, izgubio svaki živi duel, beži od kontakt igre, pasovi kriminalni, a šlag na tortu je onaj promašeni volej sa 5 metara, kao dete u osnovnoj školi. i mučeni konte ga vadi napolje u 82 minutu jer i nema bolju zamenu!?! Pre desetak godina čelzi je imao dve vrhunske postave, mogao je da odmara napadače, krila, veznjake,imao tri golmana. danas u ekipi čelzija igraju samo tri vrhunska igrača: azar, kante i golman kurtoa. ostali nisu taj nivo i sa trećinom ekipe, i bez jedne ozbiljne zamene i ne treba da igra u evropi.

Rain

pre 6 godina

Navijao sam za Čelsi, ali Totenhem zasluženo uzeo bodove, svaka čast.
Drugo poluvreme Fabregas, Hazard, Mozes, Alonso, Morata???? Gde su???
Sramotna igra za ovakva imena, Konte tu ništa nije kriv. Jedino što i on verovatno zna da ide na kraju sezone pa se ne stresira previše da obezbedi 4. mesto. Sledeće sezone opet remont i opet Roman sipa pare u prazne igrače kao i uvek, da su pogodili sa bar 2 pojačanja jedan da zameni Matića a drugi Kostu ne bi bilo problema (iako se Konte kune u Moratu, on nema snage za premijer ligu).

Key

pre 6 godina

@Oligarh
"Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike"
Slažem se s tobom da je crvena boja luber proleterijata a plava bogatih aristokratskih klinaca. To se najbolje vidi na primeru Liverpulskih i Mančesterskih klubova.
Na sreću, a nadam se da će tako i ostati, sirotinja bolje igra fudbal od bogataša. To govore broj titula crvenih i plavih.
Bandiera rossa la trionfera.

randomlik

pre 6 godina

@ratar slazem se i ja da igraju lošu sezonu trenutno, ali Chelsea je aktuelni prvak Engleske i jedna sezona ne znači baš ništa.. Odličan Totenhem veceras, Eriksen genije fudbala.

mare

pre 6 godina

@Ratar Celzi se vratio gde je bio do pre desetak godina. igrao se fudbal i pre Romana a Mancester i Liverpul su za njih ipak institucija. Cestitke Totenhemu, bolji su za dve klase. 

Cisto da te podsetim da je Celsi pre desetek godina bio jedan od najboljih klubova u Evropi (ako ne i najbolji)...
(Akis, 01. april 2018 19:14)

A pre petnestak? :D

rough

pre 6 godina

dele ali je po zavrsetku meca verovatno spalio kopacke. mislim da je samo uz pomoc nekog posebnog lepka mogao onako da primi onu loptu za 2:1

Ronaldo Lima

pre 6 godina

Ovim porazom Celzi ne samo sto je izgubio sanse za LS, vec je velika verovatnoca da ce ostati bez Azara sledece sezone.Nekako ne verujem da ce mu motiv biti igranje LE,a u situaciji kad ga zeli Real.

e.k.

pre 6 godina

Molim da se ne objavljuju poruke licne prirode, pre svega ko je sta igrao na kladionici, jer ne verujem da ljude zanima to. Nebuloza.

Jos malo pa ce traziti partnera ovde.

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh 

A 90% svoje istorije su bili jo-jo klub. U 80-im su 6 sezona proveli u drugom rangu. Jako interesantno i mocno, mozda samo vama koji simpatisete ovaj pvc klubić. Velicina Celsija se vidi u podatku da posle 15 godina kupovine trofeja, imaju isti broj titula ko Sanderlend. Cuj plava aristokratija, Erl od Stamford Bridza mozda navija za njih.
(skols, 01. april 2018 22:53)


englezi imaju i dobar izraz "bandzi-efekt", kad klub ispadne iz lige pa se sledece sezone vrsti. ali za ovo o celziju si me razocarao, tako dobar niknejm imas, skols je bio sila od igraca, sladokusci su zbog njega gledali mancester, nosilac ekipe... nisam navijac celzija, nego prost pratilac fudbala i klubova, price o njima su male istorije i price o mnogim zanimljivim ljudima. pre svega, nebitno je koliko su mali ili veliki klubovi - i mali proleterski rajo valjekano isto moze da ima vrlo zanimljivu istoriju, ili mnogi nizelogasi (nema veze sa nivoima, na to obracaju paznju samo snobovi i skorojevici), a narocito celzi, koji je kriz istoriju menjao i uprave i strukture navijaca, od voluntarista do vrlo uticajnih i uglednih ljudi u upravama, do ulicarske pa potom otmene publike pa do danasnjeg populizma, jako zanimljiva prica kako klubovi i fudbal evoluiraju.
ne treba uvek brojati trofeje. jer u tom slucaju sam sebe ogranicavas na tek nekoliko mainstream klubova i ne uspes da vidis puniju sliku fudbala kao viseslojnog fenomena.

Nikola

pre 6 godina

Jeste, Celsi je "vestacki" klub, jer ga je kupio Rus, dok je Junajted "prirodni" klub, koji su ga kupili Amerikanci. Celsi samo dovodi igrace, a Junajted ih samo stvara. To, sto Celsi nikad nije platio nekog igraca, koliko je Junajted platio Pogbu ili Lukakua, to nema veze. To, sto Celsi nikad nije platio nekog golmana, koliko je Junajted platio Deheu, to nema veze. To, sto je Junajted, svojevremeno, oborio svetski rekord u visini transfera nekog defanzivca (Ferdinand), to nema veze. To, sto je Junajted, svojevremeno, oborio svetski rekord u visini transfera jednog tinejdzera (Runi), to nema veze. Ako privatizacija pretvara klubove u "plastiku", zasto je Junajted krenuo istim putem? Sta sad? Je l' zato sto su do pre trideset godina stvarali timove iz svog podmlatka (svaka cast, i jesu), to treba da znaci posle toga nisu i oni postali "plastika"? Odakle Kristijano, Nistelroj, Veron, Vidic, Ferdinand, Evra, Kerik, Dehea, Lukaku, Nani, Matic, Ibrahimovic, Runi, Saha, i milijardu njih? Iz podmlatka? Ma, vazi... Nekada jeste bilo, i, ponavljam, svaka cast na tome, al' kakve to veze ima sa sadasnjocu? Siti, Totenhem i ostale, necu ni da komentarisem.

neko iz mase

pre 6 godina

@Oligarh"Čelsi je oduvek bio i ostaće aristokratski klub plave krvi,dok je crvena boja rezervisana za proletarijat,tj.sirotinju i neuke lučke radnike"Slažem se s tobom da je crvena boja luber proleterijata a plava bogatih aristokratskih klinaca. To se najbolje vidi na primeru Liverpulskih i Mančesterskih klubova.Na sreću, a nadam se da će tako i ostati, sirotinja bolje igra fudbal od bogataša. To govore broj titula crvenih i plavih.Bandiera rossa la trionfera.
(Key, 02. april 2018 00:01)
Jeste li Vas dvojica ikada bili na Engleskom stadionu? Nema tamo odavno sirotinje ni na jednoj tribini od White Hart Lane-a do Emiratesa nisam video te “lucke radnike” a bio sam mnogo puta. Verovatno zato sto je najjeftinija karta bila 50 UK pounds.

doom

pre 6 godina

@skols

слажем се са неутралним фелшом. на овом сајту сам већ предуго и прочитао сам гомилу глупости од "навијачи Атлетико Мадрида су протестанти" до оног батице што се тагује са црвена звезда 1914 или како год... маса вас не зна шта је "Millwall brick" а тек колико је прича о једном Вимблдону сјајна. фудбал или капираш или се свађаш јел бољи овај или онај као клинци овде што се препуцавају око Месија и Роналда. они су два Џастина Бибера а Ибрахимовић је класичан панкер и разбијач рецимо.

cinober

pre 6 godina

Ponovo CFC ostade bez LŠ, 2 put u 3 godine... Prije će Venger uzeti LE, nego ovi prestići Totenhema.. Adiooo!
(Mastermind)
Kako si ovo pametno konstatovao a iskusno prećutkuješ činjenicu da su u 3 sezone 2 puta bili prvaci Engleske, a tvoj ManU lani koji beše? Aj zdravo!

My name is Zlatan

pre 6 godina

@
Može knjiga da se napiše kako je Murinjo iza kulisa uništio čelzi prodajom Lukakua, Salaha, De Brujnea, Mate a kao šlag na tortu uzimanje Matića pre početka ove sezone.
(brufen_od_400, 01. april 2018 19:45)ma transfer politiku Chelsea samo djelomično vode treneri, tako da nije bas za sve kriv Mourinho , uostalom ekipa je bila dovoljno dobra za prvenstvo prošle godine