Subota, 31.03.2018.

08:27

Jokić i Milsep pokorili Oklahomu u produžetku!

Denver Nagetsi savladali su Tandere u Oklahoma Sitiju posle produžetka i tako zadržali šanse da se domognu plej-ofa – 126:125.

Izvor:

Jokiæ i Milsep pokorili Oklahomu u produžetku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Milost i razmera na tasu

pre 6 godina

(Jim Beam, 31. mart 2

Da Milsap sipa u kontinuitetu rado bi ga mnogi pohvalili, ali ne, on to cini svake prestupne godine. Tako da je sto ga ne hvale u redu. Mogu reci da je odigrao dobar mec nakon ko zna koliko vremena. ali da ga hvale na sav glasa i stavljaju ispred onih koji kontinuirano dpronose ne bi bilo pametno.

jд123

pre 6 godina

Гледао сам утакмицу и приметио сам један детаљ који нико у коментарима није споменуо. Јокића нон стоп бију а судије не свирају фаул, али за разлику од прошлих утакмица није ширио руке и трчао код судија да се буни. Играо хладнокрвно. Да ли је то последица умора који је споменуо пре неки дан или му је неко скренуо пажњу на то да од тога нема вајде, незмам. Али само тако нека настави и биће још бољи. Иако га зову Џокер, нека буде Бетмен у будућим окршајима са препотентним Вестбруком, који са оним урлањем и напињањем свих мишића испред Денверове клупе представља правог негативца ;). А то Амери највише воле да направе причу "good vs evil". У Денверу Вестбрука већ виде као лошег момка због понашања у последњим дуелима, на почетку коментатори за Вестбрука рекоше "public ennemy No. 1".

Такође сам приметио да је Јокић пуно бољи у одбрани него што хејтери на овом сајту тврде. Какву је банану само лупио оној мрцини Адамсу, па украо лопту Вестбруку. Вероватно никада неће бити одбрамбена звер, али ко зна, ако се после свих батина које добија заинати као ономад Мајкл Џордан и следеће лето проведе у теретани, може бити свашта у годинама које долазе. Када видим оне модрице на Јокићевом телу, сетим се интервјуа са Скоти Пипеном, где рече "Мајкла су толико тукли, судије ништа нису свирале, да је читаво лето провео у теретану и следеће сезоне је он делио батине". Стварно се надам, јер није могуће да се један Џордан инати више од једног Србина ;).

LKbulls

pre 6 godina

@očigledno
"Nalupali ste coveku pluseve kao ludi, a on prica napamet i to neistine. Denver ima jedan od najtezih rasporeda u ligi, a najtezi od ekipa koje se bore za plej of, ko ne veruje moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima, gde su najlosija ekipa od onih u borbi za plej of. Nazalost Denver se i ove sezone oprostio od plej ofa, jesu kljucni mecevi sa Minesotom, ali cak i pobede u oba ta meca ne garantuju nista...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (očigledno, 31. mart 2018 17:30)"
Koliko mora neko biti blesav, pa da poducava drugog, a sam nema pojma.
Vrhunac: "...moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima..."
A ono, Denver igra jos 2 u gostima i cak cetri kod kuce. Pa zasto nisi kliknuo par puta?
Naravno, sa ovakvim trenerom i bez Herisa ne verujem, da mogu pobediti u 5 ili 6 utakmica, ali cu svakako navijati svim srcem za to.

očigledno

pre 6 godina

Biće ludnica na zapadu do kraja, mnogo medjusobnih duela ekipa koje konkurišu za plej of gde Denver ima jedan od lakših rasporeda, ali to njima ništa ne znači obzirom da su zbog takvih mečeva i došli u ovu poziciju. Ključan će biti dvomeč sa Minesotom.
(Milan, 31. mart 2018 08:41)

Nalupali ste coveku pluseve kao ludi, a on prica napamet i to neistine. Denver ima jedan od najtezih rasporeda u ligi, a najtezi od ekipa koje se bore za plej of, ko ne veruje moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima, gde su najlosija ekipa od onih u borbi za plej of. Nazalost Denver se i ove sezone oprostio od plej ofa, jesu kljucni mecevi sa Minesotom, ali cak i pobede u oba ta meca ne garantuju nista...

Dorćol

pre 6 godina

Malo je neobično da OKC poslednje četiri tekme gubi sa ukupnom razlikom od 9 poena, u proseku jedan posed. To nema veze sa igračima ili igračem to je krivica trenera ili namerno gadjaju 7 mesto da probaju odmah sa GSom bez Stefa i rovitim Klejom.

Powerslave

pre 6 godina

Valjda je ljudima sada jasno zašto Plamli ulazi na kraju utakmice kad treba da se brani koš umesto Jokića. Jokara ne bi mogao da lupi onu bananu da mu život zavisi od toga.
A Milsap pokazuje da je i dalje igrač, ali realno, treba njemu vremena da se vrati u formu, šteta za povredu, da nije bio povređen nekoliko meseci pretpostavljam da bi Denver do sada već imao obezbeđen plejof. Mada svakako je preplaćen, to stoji.

Mirko

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 31. mart 2018 12:42)

U Denveru ništa od te svoje "genijalnosti" nije pokazao, do je u Portlandu pored Lilarda i ostalih "zveri" odjednom posao zver?
Dečko samo dobro završava posao koji mu na tacni serviraju all star bekovi, a Jokić radi i to i razigrava celu ekipu, a pritom procenti šuteva su mu stravični. Pored tog bucka kog spominješ, koji nekima izgleda nezgrapan i kao da se klati, mnogi su se zaj...li ove godine, a niti jedan centar se nije naigrao pored njega, zvao se Po ili Mark Gasol, Porzingis, Adams, DeAndre Jordan i na tone ostalih. Izuzetak koji potvrđuje pravilo je samo Gober. Tauns je dao dosta poena protiv Denvera, ali ne puno protiv Jokića, Embid je poslednju utamicu pokazao kvalitet, ali prethodna protiv Denvera i Jokića - nije ga bilo nigde, tako da se ne bih previše oslonio na njegovu konstantnost, za razliku od Jokića koji je svaku utakmicu u dabl-dabl ili tripl dablu.

kebek

pre 6 godina

Murray je van forme, njegove i Bartonove greske su ih skupo kostale. Trener je katastrofa, najgori u NBA. Jokara mora promijeniti klub. Lyles mu je najbolji igrac pored Jokica i Harisa, ne konta..

Mare

pre 6 godina

Po meni presudan ce biti povratak Herisa. S njim Denver je druga ekipa.., na milion mesta sam citao da su se prvi skontali Jokic i Heris tj da je Heris krenuo prvi da ga cita i sta ovaj hoce od napada.. to kada Jokic kreira a ovi trce kao pcele oko njega nijednoj ekipi nema pomoci.., druga stvar je cvrsca odbrana,vece zalaganje. Te dve stvari i Denver ulazi u PO, nema tu vise mesta kalkulacijama jer tad Denver postaje druga ekipa sposobna sve da pobedi.... I sa ovakvom igrom Oklahome Pelikansi pobedjuju sutra.., a OKC se raspada i kao tim i pojedinacno, ne zaboravimo sarkastičan aplauz Mela Vestbruku kad je promašio protiv Sparsa. Pukla je Oklahoma, imaju 3pobede vise od Denvera, a igraju gostovanja NO Pelikans, Hjuston i Majami, a domacini GSW i u poslednje vreme neugodni Memfis. I njima se drma. I drago mi je sto se raspada, zao mi je jedino Mela, ali drago mi je zbog prepotentnog i arogantnog celog tima na celu sa prljavim Vestbrukom.

Mirko

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.
(Gospodin Co'ek, 31. mart 2018 11:31)

Tokom marta 45%, a u februaru 56%!
(CarloNS, 31. mart 2018 14:06)

Tako je. Kažeš da ne pogađa ispod koša, horogom i sl. Pa kako je onda dao 23 poena (10 od 16 za dva), imao čak 16 uhvaćenih lopti, dve blokade i ukradenu loptu, i nešto od toga baš protiv i preko Adamsa - a zna se kakav je on i kakve su mu dimenzije itd.?
Jokić svojim "nemarnim" stilom bukvalno razbija odbrane protivnika, prosto nije bitno da li imaš jače, skočnije centre, da li te udvajaju dvojica ili trojica - on to rešava šutevima sa poludistance, ili ispod koša, ili dodavanjem saigraču ako nikako drugačije ne može.
Prosto Adams sinoć ništa nije pokazao protiv njega, a Jokić je samo gazio i gazio, dizao i održavao prednost svaki put kad je ulazio u igru.
Za one koji su navikli na klasične centarske karakteristike Jokić nije dovoljno dobar, a kad vidiš njegov učinak i iskreno razmisliš - shvatiš da se nijedan centar protiv njega nije naigrao ove godine.
Toliko o njegovom "neigranju" odbrane.

Deda

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 12:42)
I opet ponavljam... Taj suvi prosek bi se borio sa Sakramenotom za neugodno 13. mesto da mu nema Lilarda, isto kao što bi i Denver, ali da nema Jokića... U tome je razlika između ta dva igrača... Nurkić iako je dobar igrač nikada, ali bukvalno nikada neće moći da bude nosilac neke ekipe šta god ti baljezgao ovde...

Fargo

pre 6 godina

Ovi ne znaju da odigraju normalnu utakmicu, od četiri ovosezonske tri na poen razlike... Što se više bliži kraj regularnog dela sezone biće sigurno podjednako "ludih".
Do kraja sezone Denver ima još četiri kod kuće i dve utakmice na strani da igra. Imaju šansu, ako dobiju pet da nastave sezonu. Za njih je svaka sledeća kao da igraju plej-of, pa sa takvom ozbiljnošću moraju i da izađu na utakmicu.
Sada izgleda da će odlučiti direktan duel sa Minesotom, to jest' Jokić-Tauns. Mnogo zavisi i od trenera Melouna da li će da se pogubu kao i obično ili će da donosi razumne odluke po svoj tim.

CarloNS

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.
(Gospodin Co'ek, 31. mart 2018 11:31)

Tokom marta 45%, a u februaru 56%!

Gile

pre 6 godina

Melbourne, slobodno ti gleda Nurkića . I divi mu se. Nama je dovoljan Jokić. A ako hoćeš gledaj i Bendera. Samo nemoj da ideš i gledaš statistike za njih i Jokića. Pokvarićeš sliku o njima.

Vladimir

pre 6 godina

@Mr_Melbourne

I šta kažeš, Nurkić prototip savremenog centra. Zašto ta igračina nije ništa pokazala dok je igrao u Denveru? Ili zašto je očajan kada ne igra Lilard? Derane loš si trol a još ti je lošije znanje i shvatanje košarke. Inače Nurkić je dobar igrač ali samo ako ima kvalitetnog igrača koji zna da ga hrani loptom. U suprotnom katastrofa.

JPR24

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Idi ti gleda kucanje Bobija, da vidis sta je kucanje ! Inace moze i taj u tri pravca, dzabe kad u repki guli banane na klupi.

Kanidja

pre 6 godina

Ima šanse Denver ovo može da bude krucijalna pobjeda.Za dvije noci mećevi timova koji imaju 33poraza svi.Minesota-Juta ,Nju Orleans-Oklahoma Denver ima zicer kuci protiv stare mušterije Milvokija.I Tako dolazi na jednu pobjedu zaostatka.A imaju i dva meča sa Minesotom.Sa svim pobjedama sigurni su sa 1 porazom vrlo vjerovatno jer ima dosta medjusobnih okršaja u borbi za plej of.

323

pre 6 godina

Dobro je. Pobediti tim koji ima Entonija i Vestbruka, lepo. Jos jednom se pokazalo da Jokic mora da ima podrsu a u ovom mecu je imao vise dvocifrenih saigraca. Milsap je dobar broj koseva dao na Jokiceve asistencije i dosta iz penala. Ono sto je uocljivo to je da Denver dobro igra prvo poluvreme, obicno ima vodjstvo i u drugom pocinje da pada sa igrom, igraci divljaju i dosta puta su tako gubili meceve. Jos jednom je jasno da zakucavanja, Vestbruk, i skakanje cele sale ne donosi pobedu. To je samo jedan potez. Obican kos bez obzira sto je zakucana lopta. Isti taj igrac u produzecima dva puta gubi loptu i krivac je za poraz. Sta mu vrede ona zakucavanja i gestikulacije. Jokica sudije ne postuju. Dobija batine, po dvojica ga ruse ali nema faula. Mora i sa tim da se nosi i opet je ostvario umalo tripl dabl. Rano je dobio dve licne gde druga nema veze, morao je da se pazi, zamenjen je i usao je drvo Plamli. Ovi su stigli 10tak koseva prednosti i poceli da vode. Ako nista onaj Plamli se iskupio onom rampom u poslednjem napadu. I on nesto pametno da uradi na terenu. Sta ce dalje biti, ko zna ali tesko je pobediti sve do kraja...

subzero

pre 6 godina

Ne postoji veci skup divljaka od ove Oklahome. Cak mi je i Karmelo postao gotivan sa kakvim dilejama igra. P.George moze biti zvezda samo u ovoj danasnjoj ligi, iako ima sve predispozicije da bude odlican kosarkas on jednostavno to nije. Kako mozes svako drugu utakmicu sutirati 30% iz igre covece?
R.Westbrook je dokaz koliko fizikalije ne znace nista bez kosarkaskog IQ. Njemu je najveci problem taj sto je umisljena zvezda. Umesto da igra odbranu i bude treca opcija u napadu, sto realno i jeste, on mora da radi nesto sto ne zna i nikada nece znati.
Koliko je utakmica Denver-Oklahoma bila teska za gledanje, koliko se igraju ocajne odbrane, a sudijski kriterijum uvek na strani zvezda. Jednostavno danasnja NBA nije vredna gledanja, cast izuzetcima poput Spursa, GSW, Bostona.

hroničar lige

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Jokić dvaput zalepio Majkla Adamsa (bolji igrač od D.Jordana) natrpao mu 25 poena (od kojih nekoliko u završnici drugog produžetka) i pokupio 16 lopti, ne znam ni koliko je asistencija podelio ali svakako je bio bliže tripl dablu nego što će Nurk verovatno ikada u karijeri biti. Da se razumemo, Nurk je odličan igrač ali primarni njegov kvalitet je masa : crni centri, bez obzira koliko su jaki, jednostavno teško mogu da se guraju sa najglomaznijim belcima. To su one stvari vezane za specifičnu muskulaturu zapadnoafrikanaca koja im daje eksplozivnost da mogu trčati i skakati, ali slabo pomaže kad se treba gurati neki ogroman teret. Nurkić ima lep odnos dimenzije, atletske sposobnosti i veštine ali to bi otprilike bilo to. Njegovi dometi se već sada znaju, popraviće malo šut i iq ali izgubiti na snazi i pokretljivosti i ostaće otprilike tu gde jeste. Jokić, s druge strane, tek se skinuo s bureka i koka-kole a već je među najboljim peticama lige. Kakav će tek biti kad ga utegnu i dotešu kako treba. Tvoje divljenje "životinjskom kucanju" samo prikazuje ENDEMSKO nerazumevanje košarke i objašnjava zašto svi vi iz komšiluka kad skupite sve svoje medalje i trofeje nećete imati koliko jedan Stefan Birčević.

nista o nicemu

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25)

Zato sto sledece sezone prelazi u Seltiks Rokitse.
(el, 31. mart 2018 10:52)

Tamo je vec popunjeno mesto pleja, igra Kris Pol Dzordz

aca

pre 6 godina

Skonto i trener Denvera da je Jokic rupa u odbrani. U zadnjih par tekmi , vadi ga iz igre u zadnjih par minuta , kad treba da se igra odbrana i kad je rezultat gutav.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 11:08)
Sta znaci gutav?

antiDebil

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Poredjenje Jokica i Nurkica je kao da neko poredi Bodirogu i Kikanovica !

Jim Beam

pre 6 godina

Niko da pohvali Milsapa, Bartona i Plamlija. Ovaj prvi sipao sa svih strana, Barton pogodio za produžetak, a Plamli lupio blokadu za pobedu. Kada se pljuje, 100 komentara protiv ovih momaka, hajde da barem budemo dosledni i pohvalimo kada treba :)

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.

BojanNS

pre 6 godina

Ovaj Denver kao nasa fudbalska reprezentacija ako izuzmemo poslednje kvalifikacije. Dobija bodove protiv timova koji su ispred njega na tabeli, a prosipa protiv realno slabijih timova.

Subzero

pre 6 godina

Ne postoji veci skup divljaka od ove Oklahome. Cak mi je i Karmelo postao gotivan sa kakvim dilejama igra. P.George moze biti zvezda samo u ovoj danasnjoj ligi, iako ima sve predispozicije da bude odlican kosarkas on jednostavno to nije. Kako mozes svako drugu utakmicu sutirati 30% iz igre covece?
R.Westbrook je dokaz koliko fizikalije ne znace nista bez kosarkaskog IQ. Njemu je najveci problem taj sto je umisljena zvezda. Umesto da igra odbranu i bude treca opcija u napadu, sto realno i jeste, on mora da radi nesto sto ne zna i nikada nece znati.
Koliko je utakmica Denver-Oklahoma bila teska za gledanje, koliko se igraju ocajne odbrane, a sudijski kriterijum uvek na strani zvezda. Jednostavno danasnja NBA nije vredna gledanja, cast izuzetcima poput Spursa, GSW, Bostona.

Mare

pre 6 godina

Ok i da Denver bude nekako osmi, ako nekako pobede 2 puta AntiTim i pobede idealno u svih 6, mada mozda ce moci i sa 5.., ali sa svakakvim kalkulacijama i ako bude izjednacen s nekom ekipom moze biti i sedmi, npr sa Pelikansima imaju 2:1 i bili bi ispred njih,stvarno je sve moguce.., ali ako i odu PO i budu osmi ceka ih Hjuston i tu mislim da gube sa 0. Jeste, bio bi ogroman uspeh za Denver PO, ali mislim da bi ih onda izresetao Brada i kompanija.

antiDebil

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Poredjenje Jokica i Nurkica je kao da neko poredi Bodirogu i Kikanovica !

aca

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25) jako los pokušaj kopiranja Menađera.

Aleks

pre 6 godina

Od leta novi bestseler "Kako pobediti GSW, Portland, OKC, Klivlend, Toronto, San Antonio a izgubiti od Memfisa, Dalasa, Hawksa, Lejkersa, Kingsa, Sunsa"

- Nikola Jokic i Denver Nuggets
(Koza, 31. mart 2018 08:41)

Ali nisu normalni majke mi, ekipa za posmatranje, neko je napisao pre mesec dana da Denver ima najlaksi raspored do kraja i da ce se plasirati. Ja sam napisao da ce biti kriticno bas zbog toga, da su imali tezak raspored izborili bi PO sigurno!!! Los je motivator Malone, treba da uci od Grega malo.

Dragan Borca

pre 6 godina

Cek gde su sad carevi da nam broje koliko je Jokicev protivnik centar dao koseva, zasto ne dodju da nam pisu kako Adams ima 7 koseva, i kako ga je Jokic nalupao bananama i sveo na samo 7 koseva, centra koji igra u zivotnoj formi zadnjih mesec- dva xD Denver sa 5-1 do kraja verovatno 70% u PO, sa 6-0 90%, vec 4-2 male sanse. Sad 3 kuci dobiti i napraviti ludi foto finis

Vrhunski zuluf bez šiški

pre 6 godina

Gledao sam tekmu, bilo je dosta oscilacija sa obe strane, ali bas neizvesno do samog kraja. Moram priznati da mi je toliko drago što su ih dobili samo zbog ovog Vestbruka, mnogo je prepotentan. Posle svakog poena neke fore i fazone s rukama, pa prema Denverovoj klupi posle onog zakucavanja ono dernjanje i napinjanje celog tela. A popio je 3 ili 4 banane, tad je bio tih. Mislim se u sebi, neces se poslednji radovati koliko god ja sebe smatrao baksuzom kad gledam nase. Jokić je bio bas dobar, bez obzira na neke promasaje pred kraj.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Skonto i trener Denvera da je Jokic rupa u odbrani. U zadnjih par tekmi , vadi ga iz igre u zadnjih par minuta , kad treba da se igra odbrana i kad je rezultat gutav.

JPR24

pre 6 godina

Verovatno kasno!
(Borba, 31. mart 2018 08:36)
Deluje. Ali imaju dva direktna okrsaja sa Minesotom, tu bi mogli da izvuku PO, pogotovo sto Minesota bez Batlera deluje kao skup divljaka.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.
(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)
Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.

el

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25)

Zato sto sledece sezone prelazi u Seltiks Rokitse.

Mare

pre 6 godina

Sutra mnogo bitno Oklahoma - Pelikans i Juta - AntiTim Minesota, Denver igra 5 utakmica kod kuce i jedna u gostima kod AntiTima, treba im pomoc publike, vanzemaljaca ali i da se vrati Geri Heris da dobiju svih sest. Ali postoje realne sanse ! Licno mnogo bih voleo da ispadne AntiTim i Tibodo, kao i Obrva i druzina, a najvise ipak Vestbruk. Sparsi, Pelikansi, pa svi sem Jute imaju tezak raspored, mada i Juta igra i sa Portlandom na kraju, GSW-pitanje je gde su i koje su oupste mogucnosti GSWa.., ali svakako Denver mora sve da pobedi.. Ja gledam npr ESPN i kalkulisem s raznim timovima, brojim pobede/poraze za konkurente za PO, i ja predlazem B92 da napravi suma sumarum svih timova sem Hjustona, GSW, Portlanda, jer ovo na Zapadu je ludilo.

Deda

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.
(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)
Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...

Demius

pre 6 godina

Sada će Topnik i ostali "pacijenti" da nam objasne da su Šarićevih 6 poena i 4 skoka u stvari veći od 26 poena i 16 skokova The Dream- a iz Sombora. :p

Pera

pre 6 godina

Da dodam da Jokic mije imao ni jedno slobodno, da su mu sudili bez veze rano drugu licnu pa je morao da pauzira, da je onaj linebacker Adams imao samo jedan faul, a non stop "otavara" prolaz Raelu kao da je pandur u kordonu, rukama dvojicu sklanjasa puta, nema tu ni pokusaja da bude neprimetan, Vestbruk je to, mora da mu se ocisiti prolaz. Nikoli nisu isle trojke, a i umorio se na kraju, ali igrao je super, dobar i u odbrani. Milsap se uklapa, kad se jos vrati Harris, bice napad jos bolji, vise asistencija za Jokica, samo ako udju u plejof bice svasta, nece ispasti bez borbe.

Sto stolica

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.

abc

pre 6 godina

Kako me nervirate kad spominjete taj + i - u ekipi a niste gledali utakmicu...pa normalno da ima najbolji kad je poslednja 2 minuta u 4/4 i OT izlazio iz igre kad protivnik ima napad i kad prime kos svima ide - osim njemu...

darko04

pre 6 godina

Odlicna partija Milsapa red je bio,Al Plampi bitna blokada za pobedu!
Jokic standardno odlican,Zapad ono ne zna se ko pje ko placa,steta za poraz Denvera onomad u Memfisu

Boston

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.

Johan

pre 6 godina

Biće jako zanimljiv završetak regionalnog dela sezone, sve od 4 do 10 mesta na zapadu je otvoreno. Predlog za sajt je da napravite vest sa pregledom ko sa kim igra do kraja od ovih ekipa koje se bore za pley off.

Milan

pre 6 godina

Sjajan duel, prava plej of utakmica. Milsap konačno na visini zadatka. Jokić malo pokvario utisak u poslednjoj četvrtini serijom promašaja, ali generalno dobra partija u kojoj je potpuno nadigrao Adamsa uz najbolji +- u ekipi.
Biće ludnica na zapadu do kraja, mnogo medjusobnih duela ekipa koje konkurišu za plej of gde Denver ima jedan od lakših rasporeda, ali to njima ništa ne znači obzirom da su zbog takvih mečeva i došli u ovu poziciju. Ključan će biti dvomeč sa Minesotom.

Goran

pre 6 godina

Steta sto je Milsap bio povredjen gotovo cijelu sezonu. Nocas se moglo vidjeti da je on zaista dobar igrac. Neki su u NBA a i na ovim stranicama tvrdili da Embid gusi Sarica! Nocas smo vidjeli da to nije tacno.zanimljiva zavrsnca regularnog dijela prvenstva.

Koza

pre 6 godina

Od leta novi bestseler "Kako pobediti GSW, Portland, OKC, Klivlend, Toronto, San Antonio a izgubiti od Memfisa, Dalasa, Hawksa, Lejkersa, Kingsa, Sunsa"

- Nikola Jokic i Denver Nuggets

Koza

pre 6 godina

Od leta novi bestseler "Kako pobediti GSW, Portland, OKC, Klivlend, Toronto, San Antonio a izgubiti od Memfisa, Dalasa, Hawksa, Lejkersa, Kingsa, Sunsa"

- Nikola Jokic i Denver Nuggets

Milan

pre 6 godina

Sjajan duel, prava plej of utakmica. Milsap konačno na visini zadatka. Jokić malo pokvario utisak u poslednjoj četvrtini serijom promašaja, ali generalno dobra partija u kojoj je potpuno nadigrao Adamsa uz najbolji +- u ekipi.
Biće ludnica na zapadu do kraja, mnogo medjusobnih duela ekipa koje konkurišu za plej of gde Denver ima jedan od lakših rasporeda, ali to njima ništa ne znači obzirom da su zbog takvih mečeva i došli u ovu poziciju. Ključan će biti dvomeč sa Minesotom.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.

Pera

pre 6 godina

Da dodam da Jokic mije imao ni jedno slobodno, da su mu sudili bez veze rano drugu licnu pa je morao da pauzira, da je onaj linebacker Adams imao samo jedan faul, a non stop "otavara" prolaz Raelu kao da je pandur u kordonu, rukama dvojicu sklanjasa puta, nema tu ni pokusaja da bude neprimetan, Vestbruk je to, mora da mu se ocisiti prolaz. Nikoli nisu isle trojke, a i umorio se na kraju, ali igrao je super, dobar i u odbrani. Milsap se uklapa, kad se jos vrati Harris, bice napad jos bolji, vise asistencija za Jokica, samo ako udju u plejof bice svasta, nece ispasti bez borbe.

darko04

pre 6 godina

Odlicna partija Milsapa red je bio,Al Plampi bitna blokada za pobedu!
Jokic standardno odlican,Zapad ono ne zna se ko pje ko placa,steta za poraz Denvera onomad u Memfisu

el

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25)

Zato sto sledece sezone prelazi u Seltiks Rokitse.

Mare

pre 6 godina

Sutra mnogo bitno Oklahoma - Pelikans i Juta - AntiTim Minesota, Denver igra 5 utakmica kod kuce i jedna u gostima kod AntiTima, treba im pomoc publike, vanzemaljaca ali i da se vrati Geri Heris da dobiju svih sest. Ali postoje realne sanse ! Licno mnogo bih voleo da ispadne AntiTim i Tibodo, kao i Obrva i druzina, a najvise ipak Vestbruk. Sparsi, Pelikansi, pa svi sem Jute imaju tezak raspored, mada i Juta igra i sa Portlandom na kraju, GSW-pitanje je gde su i koje su oupste mogucnosti GSWa.., ali svakako Denver mora sve da pobedi.. Ja gledam npr ESPN i kalkulisem s raznim timovima, brojim pobede/poraze za konkurente za PO, i ja predlazem B92 da napravi suma sumarum svih timova sem Hjustona, GSW, Portlanda, jer ovo na Zapadu je ludilo.

Johan

pre 6 godina

Biće jako zanimljiv završetak regionalnog dela sezone, sve od 4 do 10 mesta na zapadu je otvoreno. Predlog za sajt je da napravite vest sa pregledom ko sa kim igra do kraja od ovih ekipa koje se bore za pley off.

Demius

pre 6 godina

Sada će Topnik i ostali "pacijenti" da nam objasne da su Šarićevih 6 poena i 4 skoka u stvari veći od 26 poena i 16 skokova The Dream- a iz Sombora. :p

Aleks

pre 6 godina

Od leta novi bestseler "Kako pobediti GSW, Portland, OKC, Klivlend, Toronto, San Antonio a izgubiti od Memfisa, Dalasa, Hawksa, Lejkersa, Kingsa, Sunsa"

- Nikola Jokic i Denver Nuggets
(Koza, 31. mart 2018 08:41)

Ali nisu normalni majke mi, ekipa za posmatranje, neko je napisao pre mesec dana da Denver ima najlaksi raspored do kraja i da ce se plasirati. Ja sam napisao da ce biti kriticno bas zbog toga, da su imali tezak raspored izborili bi PO sigurno!!! Los je motivator Malone, treba da uci od Grega malo.

Dragan Borca

pre 6 godina

Cek gde su sad carevi da nam broje koliko je Jokicev protivnik centar dao koseva, zasto ne dodju da nam pisu kako Adams ima 7 koseva, i kako ga je Jokic nalupao bananama i sveo na samo 7 koseva, centra koji igra u zivotnoj formi zadnjih mesec- dva xD Denver sa 5-1 do kraja verovatno 70% u PO, sa 6-0 90%, vec 4-2 male sanse. Sad 3 kuci dobiti i napraviti ludi foto finis

Goran

pre 6 godina

Steta sto je Milsap bio povredjen gotovo cijelu sezonu. Nocas se moglo vidjeti da je on zaista dobar igrac. Neki su u NBA a i na ovim stranicama tvrdili da Embid gusi Sarica! Nocas smo vidjeli da to nije tacno.zanimljiva zavrsnca regularnog dijela prvenstva.

Vrhunski zuluf bez šiški

pre 6 godina

Gledao sam tekmu, bilo je dosta oscilacija sa obe strane, ali bas neizvesno do samog kraja. Moram priznati da mi je toliko drago što su ih dobili samo zbog ovog Vestbruka, mnogo je prepotentan. Posle svakog poena neke fore i fazone s rukama, pa prema Denverovoj klupi posle onog zakucavanja ono dernjanje i napinjanje celog tela. A popio je 3 ili 4 banane, tad je bio tih. Mislim se u sebi, neces se poslednji radovati koliko god ja sebe smatrao baksuzom kad gledam nase. Jokić je bio bas dobar, bez obzira na neke promasaje pred kraj.

Sto stolica

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.

Deda

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.
(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)
Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...

JPR24

pre 6 godina

Verovatno kasno!
(Borba, 31. mart 2018 08:36)
Deluje. Ali imaju dva direktna okrsaja sa Minesotom, tu bi mogli da izvuku PO, pogotovo sto Minesota bez Batlera deluje kao skup divljaka.

Deda

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 12:42)
I opet ponavljam... Taj suvi prosek bi se borio sa Sakramenotom za neugodno 13. mesto da mu nema Lilarda, isto kao što bi i Denver, ali da nema Jokića... U tome je razlika između ta dva igrača... Nurkić iako je dobar igrač nikada, ali bukvalno nikada neće moći da bude nosilac neke ekipe šta god ti baljezgao ovde...

Jim Beam

pre 6 godina

Niko da pohvali Milsapa, Bartona i Plamlija. Ovaj prvi sipao sa svih strana, Barton pogodio za produžetak, a Plamli lupio blokadu za pobedu. Kada se pljuje, 100 komentara protiv ovih momaka, hajde da barem budemo dosledni i pohvalimo kada treba :)

hroničar lige

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Jokić dvaput zalepio Majkla Adamsa (bolji igrač od D.Jordana) natrpao mu 25 poena (od kojih nekoliko u završnici drugog produžetka) i pokupio 16 lopti, ne znam ni koliko je asistencija podelio ali svakako je bio bliže tripl dablu nego što će Nurk verovatno ikada u karijeri biti. Da se razumemo, Nurk je odličan igrač ali primarni njegov kvalitet je masa : crni centri, bez obzira koliko su jaki, jednostavno teško mogu da se guraju sa najglomaznijim belcima. To su one stvari vezane za specifičnu muskulaturu zapadnoafrikanaca koja im daje eksplozivnost da mogu trčati i skakati, ali slabo pomaže kad se treba gurati neki ogroman teret. Nurkić ima lep odnos dimenzije, atletske sposobnosti i veštine ali to bi otprilike bilo to. Njegovi dometi se već sada znaju, popraviće malo šut i iq ali izgubiti na snazi i pokretljivosti i ostaće otprilike tu gde jeste. Jokić, s druge strane, tek se skinuo s bureka i koka-kole a već je među najboljim peticama lige. Kakav će tek biti kad ga utegnu i dotešu kako treba. Tvoje divljenje "životinjskom kucanju" samo prikazuje ENDEMSKO nerazumevanje košarke i objašnjava zašto svi vi iz komšiluka kad skupite sve svoje medalje i trofeje nećete imati koliko jedan Stefan Birčević.

Mirko

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.
(Gospodin Co'ek, 31. mart 2018 11:31)

Tokom marta 45%, a u februaru 56%!
(CarloNS, 31. mart 2018 14:06)

Tako je. Kažeš da ne pogađa ispod koša, horogom i sl. Pa kako je onda dao 23 poena (10 od 16 za dva), imao čak 16 uhvaćenih lopti, dve blokade i ukradenu loptu, i nešto od toga baš protiv i preko Adamsa - a zna se kakav je on i kakve su mu dimenzije itd.?
Jokić svojim "nemarnim" stilom bukvalno razbija odbrane protivnika, prosto nije bitno da li imaš jače, skočnije centre, da li te udvajaju dvojica ili trojica - on to rešava šutevima sa poludistance, ili ispod koša, ili dodavanjem saigraču ako nikako drugačije ne može.
Prosto Adams sinoć ništa nije pokazao protiv njega, a Jokić je samo gazio i gazio, dizao i održavao prednost svaki put kad je ulazio u igru.
Za one koji su navikli na klasične centarske karakteristike Jokić nije dovoljno dobar, a kad vidiš njegov učinak i iskreno razmisliš - shvatiš da se nijedan centar protiv njega nije naigrao ove godine.
Toliko o njegovom "neigranju" odbrane.

Mare

pre 6 godina

Po meni presudan ce biti povratak Herisa. S njim Denver je druga ekipa.., na milion mesta sam citao da su se prvi skontali Jokic i Heris tj da je Heris krenuo prvi da ga cita i sta ovaj hoce od napada.. to kada Jokic kreira a ovi trce kao pcele oko njega nijednoj ekipi nema pomoci.., druga stvar je cvrsca odbrana,vece zalaganje. Te dve stvari i Denver ulazi u PO, nema tu vise mesta kalkulacijama jer tad Denver postaje druga ekipa sposobna sve da pobedi.... I sa ovakvom igrom Oklahome Pelikansi pobedjuju sutra.., a OKC se raspada i kao tim i pojedinacno, ne zaboravimo sarkastičan aplauz Mela Vestbruku kad je promašio protiv Sparsa. Pukla je Oklahoma, imaju 3pobede vise od Denvera, a igraju gostovanja NO Pelikans, Hjuston i Majami, a domacini GSW i u poslednje vreme neugodni Memfis. I njima se drma. I drago mi je sto se raspada, zao mi je jedino Mela, ali drago mi je zbog prepotentnog i arogantnog celog tima na celu sa prljavim Vestbrukom.

Mirko

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 31. mart 2018 12:42)

U Denveru ništa od te svoje "genijalnosti" nije pokazao, do je u Portlandu pored Lilarda i ostalih "zveri" odjednom posao zver?
Dečko samo dobro završava posao koji mu na tacni serviraju all star bekovi, a Jokić radi i to i razigrava celu ekipu, a pritom procenti šuteva su mu stravični. Pored tog bucka kog spominješ, koji nekima izgleda nezgrapan i kao da se klati, mnogi su se zaj...li ove godine, a niti jedan centar se nije naigrao pored njega, zvao se Po ili Mark Gasol, Porzingis, Adams, DeAndre Jordan i na tone ostalih. Izuzetak koji potvrđuje pravilo je samo Gober. Tauns je dao dosta poena protiv Denvera, ali ne puno protiv Jokića, Embid je poslednju utamicu pokazao kvalitet, ali prethodna protiv Denvera i Jokića - nije ga bilo nigde, tako da se ne bih previše oslonio na njegovu konstantnost, za razliku od Jokića koji je svaku utakmicu u dabl-dabl ili tripl dablu.

jд123

pre 6 godina

Гледао сам утакмицу и приметио сам један детаљ који нико у коментарима није споменуо. Јокића нон стоп бију а судије не свирају фаул, али за разлику од прошлих утакмица није ширио руке и трчао код судија да се буни. Играо хладнокрвно. Да ли је то последица умора који је споменуо пре неки дан или му је неко скренуо пажњу на то да од тога нема вајде, незмам. Али само тако нека настави и биће још бољи. Иако га зову Џокер, нека буде Бетмен у будућим окршајима са препотентним Вестбруком, који са оним урлањем и напињањем свих мишића испред Денверове клупе представља правог негативца ;). А то Амери највише воле да направе причу "good vs evil". У Денверу Вестбрука већ виде као лошег момка због понашања у последњим дуелима, на почетку коментатори за Вестбрука рекоше "public ennemy No. 1".

Такође сам приметио да је Јокић пуно бољи у одбрани него што хејтери на овом сајту тврде. Какву је банану само лупио оној мрцини Адамсу, па украо лопту Вестбруку. Вероватно никада неће бити одбрамбена звер, али ко зна, ако се после свих батина које добија заинати као ономад Мајкл Џордан и следеће лето проведе у теретани, може бити свашта у годинама које долазе. Када видим оне модрице на Јокићевом телу, сетим се интервјуа са Скоти Пипеном, где рече "Мајкла су толико тукли, судије ништа нису свирале, да је читаво лето провео у теретану и следеће сезоне је он делио батине". Стварно се надам, јер није могуће да се један Џордан инати више од једног Србина ;).

Fargo

pre 6 godina

Ovi ne znaju da odigraju normalnu utakmicu, od četiri ovosezonske tri na poen razlike... Što se više bliži kraj regularnog dela sezone biće sigurno podjednako "ludih".
Do kraja sezone Denver ima još četiri kod kuće i dve utakmice na strani da igra. Imaju šansu, ako dobiju pet da nastave sezonu. Za njih je svaka sledeća kao da igraju plej-of, pa sa takvom ozbiljnošću moraju i da izađu na utakmicu.
Sada izgleda da će odlučiti direktan duel sa Minesotom, to jest' Jokić-Tauns. Mnogo zavisi i od trenera Melouna da li će da se pogubu kao i obično ili će da donosi razumne odluke po svoj tim.

CarloNS

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.
(Gospodin Co'ek, 31. mart 2018 11:31)

Tokom marta 45%, a u februaru 56%!

nista o nicemu

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25)

Zato sto sledece sezone prelazi u Seltiks Rokitse.
(el, 31. mart 2018 10:52)

Tamo je vec popunjeno mesto pleja, igra Kris Pol Dzordz

abc

pre 6 godina

Kako me nervirate kad spominjete taj + i - u ekipi a niste gledali utakmicu...pa normalno da ima najbolji kad je poslednja 2 minuta u 4/4 i OT izlazio iz igre kad protivnik ima napad i kad prime kos svima ide - osim njemu...

Vladimir

pre 6 godina

@Mr_Melbourne

I šta kažeš, Nurkić prototip savremenog centra. Zašto ta igračina nije ništa pokazala dok je igrao u Denveru? Ili zašto je očajan kada ne igra Lilard? Derane loš si trol a još ti je lošije znanje i shvatanje košarke. Inače Nurkić je dobar igrač ali samo ako ima kvalitetnog igrača koji zna da ga hrani loptom. U suprotnom katastrofa.

323

pre 6 godina

Dobro je. Pobediti tim koji ima Entonija i Vestbruka, lepo. Jos jednom se pokazalo da Jokic mora da ima podrsu a u ovom mecu je imao vise dvocifrenih saigraca. Milsap je dobar broj koseva dao na Jokiceve asistencije i dosta iz penala. Ono sto je uocljivo to je da Denver dobro igra prvo poluvreme, obicno ima vodjstvo i u drugom pocinje da pada sa igrom, igraci divljaju i dosta puta su tako gubili meceve. Jos jednom je jasno da zakucavanja, Vestbruk, i skakanje cele sale ne donosi pobedu. To je samo jedan potez. Obican kos bez obzira sto je zakucana lopta. Isti taj igrac u produzecima dva puta gubi loptu i krivac je za poraz. Sta mu vrede ona zakucavanja i gestikulacije. Jokica sudije ne postuju. Dobija batine, po dvojica ga ruse ali nema faula. Mora i sa tim da se nosi i opet je ostvario umalo tripl dabl. Rano je dobio dve licne gde druga nema veze, morao je da se pazi, zamenjen je i usao je drvo Plamli. Ovi su stigli 10tak koseva prednosti i poceli da vode. Ako nista onaj Plamli se iskupio onom rampom u poslednjem napadu. I on nesto pametno da uradi na terenu. Sta ce dalje biti, ko zna ali tesko je pobediti sve do kraja...

Gile

pre 6 godina

Melbourne, slobodno ti gleda Nurkića . I divi mu se. Nama je dovoljan Jokić. A ako hoćeš gledaj i Bendera. Samo nemoj da ideš i gledaš statistike za njih i Jokića. Pokvarićeš sliku o njima.

JPR24

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Idi ti gleda kucanje Bobija, da vidis sta je kucanje ! Inace moze i taj u tri pravca, dzabe kad u repki guli banane na klupi.

LKbulls

pre 6 godina

@očigledno
"Nalupali ste coveku pluseve kao ludi, a on prica napamet i to neistine. Denver ima jedan od najtezih rasporeda u ligi, a najtezi od ekipa koje se bore za plej of, ko ne veruje moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima, gde su najlosija ekipa od onih u borbi za plej of. Nazalost Denver se i ove sezone oprostio od plej ofa, jesu kljucni mecevi sa Minesotom, ali cak i pobede u oba ta meca ne garantuju nista...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (očigledno, 31. mart 2018 17:30)"
Koliko mora neko biti blesav, pa da poducava drugog, a sam nema pojma.
Vrhunac: "...moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima..."
A ono, Denver igra jos 2 u gostima i cak cetri kod kuce. Pa zasto nisi kliknuo par puta?
Naravno, sa ovakvim trenerom i bez Herisa ne verujem, da mogu pobediti u 5 ili 6 utakmica, ali cu svakako navijati svim srcem za to.

BojanNS

pre 6 godina

Ovaj Denver kao nasa fudbalska reprezentacija ako izuzmemo poslednje kvalifikacije. Dobija bodove protiv timova koji su ispred njega na tabeli, a prosipa protiv realno slabijih timova.

Kanidja

pre 6 godina

Ima šanse Denver ovo može da bude krucijalna pobjeda.Za dvije noci mećevi timova koji imaju 33poraza svi.Minesota-Juta ,Nju Orleans-Oklahoma Denver ima zicer kuci protiv stare mušterije Milvokija.I Tako dolazi na jednu pobjedu zaostatka.A imaju i dva meča sa Minesotom.Sa svim pobjedama sigurni su sa 1 porazom vrlo vjerovatno jer ima dosta medjusobnih okršaja u borbi za plej of.

Boston

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.

aca

pre 6 godina

Skonto i trener Denvera da je Jokic rupa u odbrani. U zadnjih par tekmi , vadi ga iz igre u zadnjih par minuta , kad treba da se igra odbrana i kad je rezultat gutav.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 11:08)
Sta znaci gutav?

antiDebil

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Poredjenje Jokica i Nurkica je kao da neko poredi Bodirogu i Kikanovica !

kebek

pre 6 godina

Murray je van forme, njegove i Bartonove greske su ih skupo kostale. Trener je katastrofa, najgori u NBA. Jokara mora promijeniti klub. Lyles mu je najbolji igrac pored Jokica i Harisa, ne konta..

Milost i razmera na tasu

pre 6 godina

(Jim Beam, 31. mart 2

Da Milsap sipa u kontinuitetu rado bi ga mnogi pohvalili, ali ne, on to cini svake prestupne godine. Tako da je sto ga ne hvale u redu. Mogu reci da je odigrao dobar mec nakon ko zna koliko vremena. ali da ga hvale na sav glasa i stavljaju ispred onih koji kontinuirano dpronose ne bi bilo pametno.

Dorćol

pre 6 godina

Malo je neobično da OKC poslednje četiri tekme gubi sa ukupnom razlikom od 9 poena, u proseku jedan posed. To nema veze sa igračima ili igračem to je krivica trenera ili namerno gadjaju 7 mesto da probaju odmah sa GSom bez Stefa i rovitim Klejom.

antiDebil

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Poredjenje Jokica i Nurkica je kao da neko poredi Bodirogu i Kikanovica !

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.
(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)
Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.

Mare

pre 6 godina

Ok i da Denver bude nekako osmi, ako nekako pobede 2 puta AntiTim i pobede idealno u svih 6, mada mozda ce moci i sa 5.., ali sa svakakvim kalkulacijama i ako bude izjednacen s nekom ekipom moze biti i sedmi, npr sa Pelikansima imaju 2:1 i bili bi ispred njih,stvarno je sve moguce.., ali ako i odu PO i budu osmi ceka ih Hjuston i tu mislim da gube sa 0. Jeste, bio bi ogroman uspeh za Denver PO, ali mislim da bi ih onda izresetao Brada i kompanija.

Subzero

pre 6 godina

Ne postoji veci skup divljaka od ove Oklahome. Cak mi je i Karmelo postao gotivan sa kakvim dilejama igra. P.George moze biti zvezda samo u ovoj danasnjoj ligi, iako ima sve predispozicije da bude odlican kosarkas on jednostavno to nije. Kako mozes svako drugu utakmicu sutirati 30% iz igre covece?
R.Westbrook je dokaz koliko fizikalije ne znace nista bez kosarkaskog IQ. Njemu je najveci problem taj sto je umisljena zvezda. Umesto da igra odbranu i bude treca opcija u napadu, sto realno i jeste, on mora da radi nesto sto ne zna i nikada nece znati.
Koliko je utakmica Denver-Oklahoma bila teska za gledanje, koliko se igraju ocajne odbrane, a sudijski kriterijum uvek na strani zvezda. Jednostavno danasnja NBA nije vredna gledanja, cast izuzetcima poput Spursa, GSW, Bostona.

aca

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25) jako los pokušaj kopiranja Menađera.

Powerslave

pre 6 godina

Valjda je ljudima sada jasno zašto Plamli ulazi na kraju utakmice kad treba da se brani koš umesto Jokića. Jokara ne bi mogao da lupi onu bananu da mu život zavisi od toga.
A Milsap pokazuje da je i dalje igrač, ali realno, treba njemu vremena da se vrati u formu, šteta za povredu, da nije bio povređen nekoliko meseci pretpostavljam da bi Denver do sada već imao obezbeđen plejof. Mada svakako je preplaćen, to stoji.

subzero

pre 6 godina

Ne postoji veci skup divljaka od ove Oklahome. Cak mi je i Karmelo postao gotivan sa kakvim dilejama igra. P.George moze biti zvezda samo u ovoj danasnjoj ligi, iako ima sve predispozicije da bude odlican kosarkas on jednostavno to nije. Kako mozes svako drugu utakmicu sutirati 30% iz igre covece?
R.Westbrook je dokaz koliko fizikalije ne znace nista bez kosarkaskog IQ. Njemu je najveci problem taj sto je umisljena zvezda. Umesto da igra odbranu i bude treca opcija u napadu, sto realno i jeste, on mora da radi nesto sto ne zna i nikada nece znati.
Koliko je utakmica Denver-Oklahoma bila teska za gledanje, koliko se igraju ocajne odbrane, a sudijski kriterijum uvek na strani zvezda. Jednostavno danasnja NBA nije vredna gledanja, cast izuzetcima poput Spursa, GSW, Bostona.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Skonto i trener Denvera da je Jokic rupa u odbrani. U zadnjih par tekmi , vadi ga iz igre u zadnjih par minuta , kad treba da se igra odbrana i kad je rezultat gutav.

očigledno

pre 6 godina

Biće ludnica na zapadu do kraja, mnogo medjusobnih duela ekipa koje konkurišu za plej of gde Denver ima jedan od lakših rasporeda, ali to njima ništa ne znači obzirom da su zbog takvih mečeva i došli u ovu poziciju. Ključan će biti dvomeč sa Minesotom.
(Milan, 31. mart 2018 08:41)

Nalupali ste coveku pluseve kao ludi, a on prica napamet i to neistine. Denver ima jedan od najtezih rasporeda u ligi, a najtezi od ekipa koje se bore za plej of, ko ne veruje moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima, gde su najlosija ekipa od onih u borbi za plej of. Nazalost Denver se i ove sezone oprostio od plej ofa, jesu kljucni mecevi sa Minesotom, ali cak i pobede u oba ta meca ne garantuju nista...

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.
(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)
Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.

abc

pre 6 godina

Kako me nervirate kad spominjete taj + i - u ekipi a niste gledali utakmicu...pa normalno da ima najbolji kad je poslednja 2 minuta u 4/4 i OT izlazio iz igre kad protivnik ima napad i kad prime kos svima ide - osim njemu...

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Skonto i trener Denvera da je Jokic rupa u odbrani. U zadnjih par tekmi , vadi ga iz igre u zadnjih par minuta , kad treba da se igra odbrana i kad je rezultat gutav.

Boston

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.

očigledno

pre 6 godina

Biće ludnica na zapadu do kraja, mnogo medjusobnih duela ekipa koje konkurišu za plej of gde Denver ima jedan od lakših rasporeda, ali to njima ništa ne znači obzirom da su zbog takvih mečeva i došli u ovu poziciju. Ključan će biti dvomeč sa Minesotom.
(Milan, 31. mart 2018 08:41)

Nalupali ste coveku pluseve kao ludi, a on prica napamet i to neistine. Denver ima jedan od najtezih rasporeda u ligi, a najtezi od ekipa koje se bore za plej of, ko ne veruje moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima, gde su najlosija ekipa od onih u borbi za plej of. Nazalost Denver se i ove sezone oprostio od plej ofa, jesu kljucni mecevi sa Minesotom, ali cak i pobede u oba ta meca ne garantuju nista...

Mare

pre 6 godina

Sutra mnogo bitno Oklahoma - Pelikans i Juta - AntiTim Minesota, Denver igra 5 utakmica kod kuce i jedna u gostima kod AntiTima, treba im pomoc publike, vanzemaljaca ali i da se vrati Geri Heris da dobiju svih sest. Ali postoje realne sanse ! Licno mnogo bih voleo da ispadne AntiTim i Tibodo, kao i Obrva i druzina, a najvise ipak Vestbruk. Sparsi, Pelikansi, pa svi sem Jute imaju tezak raspored, mada i Juta igra i sa Portlandom na kraju, GSW-pitanje je gde su i koje su oupste mogucnosti GSWa.., ali svakako Denver mora sve da pobedi.. Ja gledam npr ESPN i kalkulisem s raznim timovima, brojim pobede/poraze za konkurente za PO, i ja predlazem B92 da napravi suma sumarum svih timova sem Hjustona, GSW, Portlanda, jer ovo na Zapadu je ludilo.

Milan

pre 6 godina

Sjajan duel, prava plej of utakmica. Milsap konačno na visini zadatka. Jokić malo pokvario utisak u poslednjoj četvrtini serijom promašaja, ali generalno dobra partija u kojoj je potpuno nadigrao Adamsa uz najbolji +- u ekipi.
Biće ludnica na zapadu do kraja, mnogo medjusobnih duela ekipa koje konkurišu za plej of gde Denver ima jedan od lakših rasporeda, ali to njima ništa ne znači obzirom da su zbog takvih mečeva i došli u ovu poziciju. Ključan će biti dvomeč sa Minesotom.

Johan

pre 6 godina

Biće jako zanimljiv završetak regionalnog dela sezone, sve od 4 do 10 mesta na zapadu je otvoreno. Predlog za sajt je da napravite vest sa pregledom ko sa kim igra do kraja od ovih ekipa koje se bore za pley off.

Koza

pre 6 godina

Od leta novi bestseler "Kako pobediti GSW, Portland, OKC, Klivlend, Toronto, San Antonio a izgubiti od Memfisa, Dalasa, Hawksa, Lejkersa, Kingsa, Sunsa"

- Nikola Jokic i Denver Nuggets

Demius

pre 6 godina

Sada će Topnik i ostali "pacijenti" da nam objasne da su Šarićevih 6 poena i 4 skoka u stvari veći od 26 poena i 16 skokova The Dream- a iz Sombora. :p

Sto stolica

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.

Pera

pre 6 godina

Da dodam da Jokic mije imao ni jedno slobodno, da su mu sudili bez veze rano drugu licnu pa je morao da pauzira, da je onaj linebacker Adams imao samo jedan faul, a non stop "otavara" prolaz Raelu kao da je pandur u kordonu, rukama dvojicu sklanjasa puta, nema tu ni pokusaja da bude neprimetan, Vestbruk je to, mora da mu se ocisiti prolaz. Nikoli nisu isle trojke, a i umorio se na kraju, ali igrao je super, dobar i u odbrani. Milsap se uklapa, kad se jos vrati Harris, bice napad jos bolji, vise asistencija za Jokica, samo ako udju u plejof bice svasta, nece ispasti bez borbe.

Goran

pre 6 godina

Steta sto je Milsap bio povredjen gotovo cijelu sezonu. Nocas se moglo vidjeti da je on zaista dobar igrac. Neki su u NBA a i na ovim stranicama tvrdili da Embid gusi Sarica! Nocas smo vidjeli da to nije tacno.zanimljiva zavrsnca regularnog dijela prvenstva.

darko04

pre 6 godina

Odlicna partija Milsapa red je bio,Al Plampi bitna blokada za pobedu!
Jokic standardno odlican,Zapad ono ne zna se ko pje ko placa,steta za poraz Denvera onomad u Memfisu

Subzero

pre 6 godina

Ne postoji veci skup divljaka od ove Oklahome. Cak mi je i Karmelo postao gotivan sa kakvim dilejama igra. P.George moze biti zvezda samo u ovoj danasnjoj ligi, iako ima sve predispozicije da bude odlican kosarkas on jednostavno to nije. Kako mozes svako drugu utakmicu sutirati 30% iz igre covece?
R.Westbrook je dokaz koliko fizikalije ne znace nista bez kosarkaskog IQ. Njemu je najveci problem taj sto je umisljena zvezda. Umesto da igra odbranu i bude treca opcija u napadu, sto realno i jeste, on mora da radi nesto sto ne zna i nikada nece znati.
Koliko je utakmica Denver-Oklahoma bila teska za gledanje, koliko se igraju ocajne odbrane, a sudijski kriterijum uvek na strani zvezda. Jednostavno danasnja NBA nije vredna gledanja, cast izuzetcima poput Spursa, GSW, Bostona.

Gospodin Co'ek

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.

el

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25)

Zato sto sledece sezone prelazi u Seltiks Rokitse.

Dragan Borca

pre 6 godina

Cek gde su sad carevi da nam broje koliko je Jokicev protivnik centar dao koseva, zasto ne dodju da nam pisu kako Adams ima 7 koseva, i kako ga je Jokic nalupao bananama i sveo na samo 7 koseva, centra koji igra u zivotnoj formi zadnjih mesec- dva xD Denver sa 5-1 do kraja verovatno 70% u PO, sa 6-0 90%, vec 4-2 male sanse. Sad 3 kuci dobiti i napraviti ludi foto finis

Aleks

pre 6 godina

Od leta novi bestseler "Kako pobediti GSW, Portland, OKC, Klivlend, Toronto, San Antonio a izgubiti od Memfisa, Dalasa, Hawksa, Lejkersa, Kingsa, Sunsa"

- Nikola Jokic i Denver Nuggets
(Koza, 31. mart 2018 08:41)

Ali nisu normalni majke mi, ekipa za posmatranje, neko je napisao pre mesec dana da Denver ima najlaksi raspored do kraja i da ce se plasirati. Ja sam napisao da ce biti kriticno bas zbog toga, da su imali tezak raspored izborili bi PO sigurno!!! Los je motivator Malone, treba da uci od Grega malo.

Vrhunski zuluf bez šiški

pre 6 godina

Gledao sam tekmu, bilo je dosta oscilacija sa obe strane, ali bas neizvesno do samog kraja. Moram priznati da mi je toliko drago što su ih dobili samo zbog ovog Vestbruka, mnogo je prepotentan. Posle svakog poena neke fore i fazone s rukama, pa prema Denverovoj klupi posle onog zakucavanja ono dernjanje i napinjanje celog tela. A popio je 3 ili 4 banane, tad je bio tih. Mislim se u sebi, neces se poslednji radovati koliko god ja sebe smatrao baksuzom kad gledam nase. Jokić je bio bas dobar, bez obzira na neke promasaje pred kraj.

subzero

pre 6 godina

Ne postoji veci skup divljaka od ove Oklahome. Cak mi je i Karmelo postao gotivan sa kakvim dilejama igra. P.George moze biti zvezda samo u ovoj danasnjoj ligi, iako ima sve predispozicije da bude odlican kosarkas on jednostavno to nije. Kako mozes svako drugu utakmicu sutirati 30% iz igre covece?
R.Westbrook je dokaz koliko fizikalije ne znace nista bez kosarkaskog IQ. Njemu je najveci problem taj sto je umisljena zvezda. Umesto da igra odbranu i bude treca opcija u napadu, sto realno i jeste, on mora da radi nesto sto ne zna i nikada nece znati.
Koliko je utakmica Denver-Oklahoma bila teska za gledanje, koliko se igraju ocajne odbrane, a sudijski kriterijum uvek na strani zvezda. Jednostavno danasnja NBA nije vredna gledanja, cast izuzetcima poput Spursa, GSW, Bostona.

JPR24

pre 6 godina

Verovatno kasno!
(Borba, 31. mart 2018 08:36)
Deluje. Ali imaju dva direktna okrsaja sa Minesotom, tu bi mogli da izvuku PO, pogotovo sto Minesota bez Batlera deluje kao skup divljaka.

Powerslave

pre 6 godina

Valjda je ljudima sada jasno zašto Plamli ulazi na kraju utakmice kad treba da se brani koš umesto Jokića. Jokara ne bi mogao da lupi onu bananu da mu život zavisi od toga.
A Milsap pokazuje da je i dalje igrač, ali realno, treba njemu vremena da se vrati u formu, šteta za povredu, da nije bio povređen nekoliko meseci pretpostavljam da bi Denver do sada već imao obezbeđen plejof. Mada svakako je preplaćen, to stoji.

Deda

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.
(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)
Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...

Mirko

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr_Melbourne, 31. mart 2018 12:42)

U Denveru ništa od te svoje "genijalnosti" nije pokazao, do je u Portlandu pored Lilarda i ostalih "zveri" odjednom posao zver?
Dečko samo dobro završava posao koji mu na tacni serviraju all star bekovi, a Jokić radi i to i razigrava celu ekipu, a pritom procenti šuteva su mu stravični. Pored tog bucka kog spominješ, koji nekima izgleda nezgrapan i kao da se klati, mnogi su se zaj...li ove godine, a niti jedan centar se nije naigrao pored njega, zvao se Po ili Mark Gasol, Porzingis, Adams, DeAndre Jordan i na tone ostalih. Izuzetak koji potvrđuje pravilo je samo Gober. Tauns je dao dosta poena protiv Denvera, ali ne puno protiv Jokića, Embid je poslednju utamicu pokazao kvalitet, ali prethodna protiv Denvera i Jokića - nije ga bilo nigde, tako da se ne bih previše oslonio na njegovu konstantnost, za razliku od Jokića koji je svaku utakmicu u dabl-dabl ili tripl dablu.

hroničar lige

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Jokić dvaput zalepio Majkla Adamsa (bolji igrač od D.Jordana) natrpao mu 25 poena (od kojih nekoliko u završnici drugog produžetka) i pokupio 16 lopti, ne znam ni koliko je asistencija podelio ali svakako je bio bliže tripl dablu nego što će Nurk verovatno ikada u karijeri biti. Da se razumemo, Nurk je odličan igrač ali primarni njegov kvalitet je masa : crni centri, bez obzira koliko su jaki, jednostavno teško mogu da se guraju sa najglomaznijim belcima. To su one stvari vezane za specifičnu muskulaturu zapadnoafrikanaca koja im daje eksplozivnost da mogu trčati i skakati, ali slabo pomaže kad se treba gurati neki ogroman teret. Nurkić ima lep odnos dimenzije, atletske sposobnosti i veštine ali to bi otprilike bilo to. Njegovi dometi se već sada znaju, popraviće malo šut i iq ali izgubiti na snazi i pokretljivosti i ostaće otprilike tu gde jeste. Jokić, s druge strane, tek se skinuo s bureka i koka-kole a već je među najboljim peticama lige. Kakav će tek biti kad ga utegnu i dotešu kako treba. Tvoje divljenje "životinjskom kucanju" samo prikazuje ENDEMSKO nerazumevanje košarke i objašnjava zašto svi vi iz komšiluka kad skupite sve svoje medalje i trofeje nećete imati koliko jedan Stefan Birčević.

JPR24

pre 6 godina

Zbog Melburna se nadam da nece u PO, covek to nece preziveti. U slucaju da se plasiraju, otislo mu je barem godinu dana zivota na objasnjavanje svojoj naciji kako se nece plasirati, a to je mnoogo.(Sto stolica, 31. mart 2018 09:27)Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Idi ti gleda kucanje Bobija, da vidis sta je kucanje ! Inace moze i taj u tri pravca, dzabe kad u repki guli banane na klupi.

Mare

pre 6 godina

Po meni presudan ce biti povratak Herisa. S njim Denver je druga ekipa.., na milion mesta sam citao da su se prvi skontali Jokic i Heris tj da je Heris krenuo prvi da ga cita i sta ovaj hoce od napada.. to kada Jokic kreira a ovi trce kao pcele oko njega nijednoj ekipi nema pomoci.., druga stvar je cvrsca odbrana,vece zalaganje. Te dve stvari i Denver ulazi u PO, nema tu vise mesta kalkulacijama jer tad Denver postaje druga ekipa sposobna sve da pobedi.... I sa ovakvom igrom Oklahome Pelikansi pobedjuju sutra.., a OKC se raspada i kao tim i pojedinacno, ne zaboravimo sarkastičan aplauz Mela Vestbruku kad je promašio protiv Sparsa. Pukla je Oklahoma, imaju 3pobede vise od Denvera, a igraju gostovanja NO Pelikans, Hjuston i Majami, a domacini GSW i u poslednje vreme neugodni Memfis. I njima se drma. I drago mi je sto se raspada, zao mi je jedino Mela, ali drago mi je zbog prepotentnog i arogantnog celog tima na celu sa prljavim Vestbrukom.

antiDebil

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Poredjenje Jokica i Nurkica je kao da neko poredi Bodirogu i Kikanovica !

Mare

pre 6 godina

Ok i da Denver bude nekako osmi, ako nekako pobede 2 puta AntiTim i pobede idealno u svih 6, mada mozda ce moci i sa 5.., ali sa svakakvim kalkulacijama i ako bude izjednacen s nekom ekipom moze biti i sedmi, npr sa Pelikansima imaju 2:1 i bili bi ispred njih,stvarno je sve moguce.., ali ako i odu PO i budu osmi ceka ih Hjuston i tu mislim da gube sa 0. Jeste, bio bi ogroman uspeh za Denver PO, ali mislim da bi ih onda izresetao Brada i kompanija.

Jim Beam

pre 6 godina

Niko da pohvali Milsapa, Bartona i Plamlija. Ovaj prvi sipao sa svih strana, Barton pogodio za produžetak, a Plamli lupio blokadu za pobedu. Kada se pljuje, 100 komentara protiv ovih momaka, hajde da barem budemo dosledni i pohvalimo kada treba :)

aca

pre 6 godina

Skonto i trener Denvera da je Jokic rupa u odbrani. U zadnjih par tekmi , vadi ga iz igre u zadnjih par minuta , kad treba da se igra odbrana i kad je rezultat gutav.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 11:08)
Sta znaci gutav?

Vladimir

pre 6 godina

@Mr_Melbourne

I šta kažeš, Nurkić prototip savremenog centra. Zašto ta igračina nije ništa pokazala dok je igrao u Denveru? Ili zašto je očajan kada ne igra Lilard? Derane loš si trol a još ti je lošije znanje i shvatanje košarke. Inače Nurkić je dobar igrač ali samo ako ima kvalitetnog igrača koji zna da ga hrani loptom. U suprotnom katastrofa.

CarloNS

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.
(Gospodin Co'ek, 31. mart 2018 11:31)

Tokom marta 45%, a u februaru 56%!

Fargo

pre 6 godina

Ovi ne znaju da odigraju normalnu utakmicu, od četiri ovosezonske tri na poen razlike... Što se više bliži kraj regularnog dela sezone biće sigurno podjednako "ludih".
Do kraja sezone Denver ima još četiri kod kuće i dve utakmice na strani da igra. Imaju šansu, ako dobiju pet da nastave sezonu. Za njih je svaka sledeća kao da igraju plej-of, pa sa takvom ozbiljnošću moraju i da izađu na utakmicu.
Sada izgleda da će odlučiti direktan duel sa Minesotom, to jest' Jokić-Tauns. Mnogo zavisi i od trenera Melouna da li će da se pogubu kao i obično ili će da donosi razumne odluke po svoj tim.

Mirko

pre 6 godina

Jokic dobar, ali ne razumem zasto kao centar sutira 6 trojki? Nekada i pogadja ali sinoc 1/6. Pa toliko bekovi sutiraju. Ima nisko teziste i poluhorog, sto ne ide cesce 1 na 1, pogotovo protiv Adamsa koji jeste tezak i jak, ali je Jokic bolji i lako moze da ga okrene. Milsap rasturio konacno. Jos 6 tekmi, imaju sanse, ali slabe. Videcemo.
(Boston, 31. mart 2018 09:09)

Zato sto sipa trojke 40% ove sezone.
(Gospodin Co'ek, 31. mart 2018 11:31)

Tokom marta 45%, a u februaru 56%!
(CarloNS, 31. mart 2018 14:06)

Tako je. Kažeš da ne pogađa ispod koša, horogom i sl. Pa kako je onda dao 23 poena (10 od 16 za dva), imao čak 16 uhvaćenih lopti, dve blokade i ukradenu loptu, i nešto od toga baš protiv i preko Adamsa - a zna se kakav je on i kakve su mu dimenzije itd.?
Jokić svojim "nemarnim" stilom bukvalno razbija odbrane protivnika, prosto nije bitno da li imaš jače, skočnije centre, da li te udvajaju dvojica ili trojica - on to rešava šutevima sa poludistance, ili ispod koša, ili dodavanjem saigraču ako nikako drugačije ne može.
Prosto Adams sinoć ništa nije pokazao protiv njega, a Jokić je samo gazio i gazio, dizao i održavao prednost svaki put kad je ulazio u igru.
Za one koji su navikli na klasične centarske karakteristike Jokić nije dovoljno dobar, a kad vidiš njegov učinak i iskreno razmisliš - shvatiš da se nijedan centar protiv njega nije naigrao ove godine.
Toliko o njegovom "neigranju" odbrane.

Dorćol

pre 6 godina

Malo je neobično da OKC poslednje četiri tekme gubi sa ukupnom razlikom od 9 poena, u proseku jedan posed. To nema veze sa igračima ili igračem to je krivica trenera ili namerno gadjaju 7 mesto da probaju odmah sa GSom bez Stefa i rovitim Klejom.

jд123

pre 6 godina

Гледао сам утакмицу и приметио сам један детаљ који нико у коментарима није споменуо. Јокића нон стоп бију а судије не свирају фаул, али за разлику од прошлих утакмица није ширио руке и трчао код судија да се буни. Играо хладнокрвно. Да ли је то последица умора који је споменуо пре неки дан или му је неко скренуо пажњу на то да од тога нема вајде, незмам. Али само тако нека настави и биће још бољи. Иако га зову Џокер, нека буде Бетмен у будућим окршајима са препотентним Вестбруком, који са оним урлањем и напињањем свих мишића испред Денверове клупе представља правог негативца ;). А то Амери највише воле да направе причу "good vs evil". У Денверу Вестбрука већ виде као лошег момка због понашања у последњим дуелима, на почетку коментатори за Вестбрука рекоше "public ennemy No. 1".

Такође сам приметио да је Јокић пуно бољи у одбрани него што хејтери на овом сајту тврде. Какву је банану само лупио оној мрцини Адамсу, па украо лопту Вестбруку. Вероватно никада неће бити одбрамбена звер, али ко зна, ако се после свих батина које добија заинати као ономад Мајкл Џордан и следеће лето проведе у теретани, може бити свашта у годинама које долазе. Када видим оне модрице на Јокићевом телу, сетим се интервјуа са Скоти Пипеном, где рече "Мајкла су толико тукли, судије ништа нису свирале, да је читаво лето провео у теретану и следеће сезоне је он делио батине". Стварно се надам, јер није могуће да се један Џордан инати више од једног Србина ;).

LKbulls

pre 6 godina

@očigledno
"Nalupali ste coveku pluseve kao ludi, a on prica napamet i to neistine. Denver ima jedan od najtezih rasporeda u ligi, a najtezi od ekipa koje se bore za plej of, ko ne veruje moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima, gde su najlosija ekipa od onih u borbi za plej of. Nazalost Denver se i ove sezone oprostio od plej ofa, jesu kljucni mecevi sa Minesotom, ali cak i pobede u oba ta meca ne garantuju nista...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (očigledno, 31. mart 2018 17:30)"
Koliko mora neko biti blesav, pa da poducava drugog, a sam nema pojma.
Vrhunac: "...moze to da proveri u par klikova, uz to, veliku vecinu utakmica igraju u gostima..."
A ono, Denver igra jos 2 u gostima i cak cetri kod kuce. Pa zasto nisi kliknuo par puta?
Naravno, sa ovakvim trenerom i bez Herisa ne verujem, da mogu pobediti u 5 ili 6 utakmica, ali cu svakako navijati svim srcem za to.

Milost i razmera na tasu

pre 6 godina

(Jim Beam, 31. mart 2

Da Milsap sipa u kontinuitetu rado bi ga mnogi pohvalili, ali ne, on to cini svake prestupne godine. Tako da je sto ga ne hvale u redu. Mogu reci da je odigrao dobar mec nakon ko zna koliko vremena. ali da ga hvale na sav glasa i stavljaju ispred onih koji kontinuirano dpronose ne bi bilo pametno.

antiDebil

pre 6 godina

Pogledaj sine sinoc kucanja i koseve od Nurkica, onako igra centar, Jordana lijepi na kucanju, kuca ko zivotinja. E sine , to je centar, igra u oba pravca.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 10:23)

Poredjenje Jokica i Nurkica je kao da neko poredi Bodirogu i Kikanovica !

aca

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25) jako los pokušaj kopiranja Menađera.

nista o nicemu

pre 6 godina

Zasto Teo nije potpisao za Denver Pistonse pa da malo vidi plejofa?
(nista o nicemu, 31. mart 2018 09:25)

Zato sto sledece sezone prelazi u Seltiks Rokitse.
(el, 31. mart 2018 10:52)

Tamo je vec popunjeno mesto pleja, igra Kris Pol Dzordz

Gile

pre 6 godina

Melbourne, slobodno ti gleda Nurkića . I divi mu se. Nama je dovoljan Jokić. A ako hoćeš gledaj i Bendera. Samo nemoj da ideš i gledaš statistike za njih i Jokića. Pokvarićeš sliku o njima.

kebek

pre 6 godina

Murray je van forme, njegove i Bartonove greske su ih skupo kostale. Trener je katastrofa, najgori u NBA. Jokara mora promijeniti klub. Lyles mu je najbolji igrac pored Jokica i Harisa, ne konta..

BojanNS

pre 6 godina

Ovaj Denver kao nasa fudbalska reprezentacija ako izuzmemo poslednje kvalifikacije. Dobija bodove protiv timova koji su ispred njega na tabeli, a prosipa protiv realno slabijih timova.

323

pre 6 godina

Dobro je. Pobediti tim koji ima Entonija i Vestbruka, lepo. Jos jednom se pokazalo da Jokic mora da ima podrsu a u ovom mecu je imao vise dvocifrenih saigraca. Milsap je dobar broj koseva dao na Jokiceve asistencije i dosta iz penala. Ono sto je uocljivo to je da Denver dobro igra prvo poluvreme, obicno ima vodjstvo i u drugom pocinje da pada sa igrom, igraci divljaju i dosta puta su tako gubili meceve. Jos jednom je jasno da zakucavanja, Vestbruk, i skakanje cele sale ne donosi pobedu. To je samo jedan potez. Obican kos bez obzira sto je zakucana lopta. Isti taj igrac u produzecima dva puta gubi loptu i krivac je za poraz. Sta mu vrede ona zakucavanja i gestikulacije. Jokica sudije ne postuju. Dobija batine, po dvojica ga ruse ali nema faula. Mora i sa tim da se nosi i opet je ostvario umalo tripl dabl. Rano je dobio dve licne gde druga nema veze, morao je da se pazi, zamenjen je i usao je drvo Plamli. Ovi su stigli 10tak koseva prednosti i poceli da vode. Ako nista onaj Plamli se iskupio onom rampom u poslednjem napadu. I on nesto pametno da uradi na terenu. Sta ce dalje biti, ko zna ali tesko je pobediti sve do kraja...

Kanidja

pre 6 godina

Ima šanse Denver ovo može da bude krucijalna pobjeda.Za dvije noci mećevi timova koji imaju 33poraza svi.Minesota-Juta ,Nju Orleans-Oklahoma Denver ima zicer kuci protiv stare mušterije Milvokija.I Tako dolazi na jednu pobjedu zaostatka.A imaju i dva meča sa Minesotom.Sa svim pobjedama sigurni su sa 1 porazom vrlo vjerovatno jer ima dosta medjusobnih okršaja u borbi za plej of.

Deda

pre 6 godina

Pogledaj ti sine kako je Nurkić odigrao protiv Memfisa pre neko veče kada im nije igrao Lilard, u oba pravca...Suvi prosek... Pritom je Mark Gasol igrao samo 18 minuta...
(Deda, 31. mart 2018 10:57)
Jeste taj suvi prosjek je dva puta ubio od kosarke bucka koji se ne moze odraziti ove sezone. Taj suvi prosjek je u top 3 u nba kad je u pitanju procenat igraca kojeg cuva. Jusuf u playof a a bucko na paprike kod mame .Hajde sad idi i skontaj sta ces ponovo napisati, jer ti ne ide nesto.
(Mr_Melbourne, 31. mart 2018 12:42)
I opet ponavljam... Taj suvi prosek bi se borio sa Sakramenotom za neugodno 13. mesto da mu nema Lilarda, isto kao što bi i Denver, ali da nema Jokića... U tome je razlika između ta dva igrača... Nurkić iako je dobar igrač nikada, ali bukvalno nikada neće moći da bude nosilac neke ekipe šta god ti baljezgao ovde...