Petak, 23.03.2018.

22:00

EK: Ništa od Evrolige, Vilbekin sa 41p izbacio Đorđevićev Bajern

Košarkaši Bajerna nisu uspeli da izbore majstoricu u polufinalu Evrokupa, pošto je bolja od njih u Minhenu bila Darušafaka sa 87:83.

Izvor: B92

EK: Ništa od Evrolige, Vilbekin sa 41p izbacio Ðorðeviæev Bajern IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

KliftonToni

pre 6 godina

Sta se vise ceka, jos neku sramotu da nam priredi ovaj?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii,

Обично само себе можеш да осрамотиш, не може неко ко са тобом везе нема....
Видиш, ти си само себе осрамотио својим коментаром.

Дара је прошле године играла топ 8 ЕЛ. Нас су онако јаке какви смо били прошле године добили два пута. А о америма не смем ни да причам. Да си евентуално некад гледао НБА, не би пискарао глупости. Наш селектор Ђорђевић је нашу екипу довео до меча за злато. То никако није лош тренер, чисто да знаш...боље да лепо одеш у трафику на посао а да се оставиш писања коментара...није то за тебе

Mikii

pre 6 godina

Zasto jos uvek nema vesti o otkazu Djordjevicu? Covek je izgubio dve tesne utakmice, a za to je uvek zasluzan trener. Mnogo je pricao tokom sezone i na kraju nije uradio nista. U reprezentaciji smo pod njegovim vodjstvom doziveli dve teske blamaze od Amerikanaca, dok je uspeo i od Slovenije da izgubi dobijenu utakmicu. Sta se vise ceka, jos neku sramotu da nam priredi ovaj?

Basket

pre 6 godina

(Mikii, 24. mart 2018 13:20)
Da li to namerno provociras....cekas sta ce ovde da se napise....malo vise postovanja, prema ovom coveku, nije ti na odmet...ma tebi ne treba objasnjavati sta je i ko je ko...radi nesto u sta se razumes, a ljude koji su veciti pobednici, ostavi na miru...

coki

pre 6 godina

mix...care,da znas nesto o kosarci znao bi da to nema veze sa Radonjom nego sa sistemom,neki sistemi vise odgovaraju odredjenim igracima,nekima manje,ne moze trener da pravi sistem koji odgovara svim igracima jer to nije moguce.Jovicu odgovara da ima dugo loptu u posedu i da vrti stalno pik ali u Bajernu postoji mnogo talentovaniji igraci pa to nije moguce,jer Jovic igra vec tri-cetiri sezone najjacu ligu a i dalje ga ostavljaju samog na trojci,nema sut,na prodoru je nekonstantan i zato ga lako brane a Bajernova igra se ne zasniva na piku i onda Jovic sluzi za odbranu.To sto je rekorder EL po broju asistencija na JEDNOM mecu bi imalo tezinu da on konstantno ima dosta asistencija i da je u top 5 asistenata u ligi u kojoj igra,a ako je jedne sezone imao dosta asistencija a drugih 3-4 nije onda je ta jedna slucajnost a ne standard.Teo je svake sezone bio u vrhu po asistencijama.

boki

pre 6 godina

@ (Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

pa vjerovatno je dogovor bio da ostane još godinu u darušafaki da probaju osvojiti evro kup i onda pravac fenerbahče.
za sad im ide po planu.

Kiwi1981

pre 6 godina

Vidim da su ljudi u Srbiji izgubili svaki osecaj za realnost... Pljujete trenera koji je dosao do polufinala nekog takmicenja??? To je los rezultat?

Раде Кузма

pre 6 godina

A meni srusise tiket.Pogodim neke teske utakmice i cekam samo njih, a odvratni Bayern me srusi.
(Moe, 23. mart 2018 22:02)
Није те срушио Бајерн него Вилбекин.

SOS

pre 6 godina

Stefan Jovic je najveca misterija od igraca. Ja ne znam na osnovu cega su navijaci Zvezde najavljivali da ce on biti najbolji plej u Evropi i na osnovu cega ga stavljali u sam vrh evropske kosarke?! Decko je najobicniji kosarkas koji kao predvodnik u timu ne sme da sutne na kos kada ostane sam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (forest, 24. mart 2018 09:37)

To je isti onaj Stefan Jović koji je rekorder po broju asistencija u Evroligi. Isti Stefan Jović koji je bio nosilac igre Crvene Zvezde poslednje 2 sezone. Igrač koji je istinski plejmejker - nije mu bitno da li će postići 2 ili 22 poena. Bitno je razigrati ekipu.

zvezda+partizan=dva zla

pre 6 godina

Tuzna je Srbija sa ljudima koji pljuju Djordjevica!!!! Covek nam doneo uspehe kao igrac i kao trener i mnogo radosti i vratio kult reprenzetacije..... BRAVO BRACO SRBI. Zato smo tu gde jesmo, jadni, cemerni i puni mrznje!

forest

pre 6 godina

Stefan Jovic je najveca misterija od igraca. Ja ne znam na osnovu cega su navijaci Zvezde najavljivali da ce on biti najbolji plej u Evropi i na osnovu cega ga stavljali u sam vrh evropske kosarke?! Decko je najobicniji kosarkas koji kao predvodnik u timu ne sme da sutne na kos kada ostane sam.

mix

pre 6 godina

Gledao sam malo, i po Jovicu se vidi koliko je Radonja iznad ostalih... Bez Radonje svi igraci stagniraju osim onih koji odu kod Zeljka.

Srksa

pre 6 godina

Kako bre mozete da pljujete Sasu Djordjevic ? U zemlji naprednih mediokriteta vi kritikujete jednog od retkih casnih i vaspitanih ljudi. Navijam za Zvezdu, ali ne mogu da verujem da ovolika primitivnost i zaostalost moze da postoji. Sasa je najbolji nas reprezentativni trener. Za klusku kosarku mu je potrebno vise bezobrazluka i drskosti koje on tesko da ce ikada imati. Isuvise je vaspitan da bi bio klupski trener. Ziveo nam Sale 1000 godina !

Ivan NS

pre 6 godina

Darusafaka je od prosle godine Fenerova filijala ili drugi tim, zbog Dogusa. Tako da Vilbekin ide u Fener ili NBA.
(HARIS, 23. mart 2018 22:36)

Samo imaju istog sponzora, nisu isti tim.

cokipkijg

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.
(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

1.200.000€

matuldi25

pre 6 godina

Niko ne prica o Lokomotivi koja je tim za TOP 8 EL, koja ce da rasturi ove turke kao od sale...Lokosi su najjaci tim ubedljivo ove sesone u EK.

Delije Pljevlja

pre 6 godina

Đorđević glumi trenera! loše rotira igrače, odbrana zakazala totalno! jedan igrač ih pobedio! Samo mi nije jasno da Cirbesa drži desetak minuta, A dok je igrao u Zvezdi stalno je bio na 15+ poena i bar 7,8 skokova i plus vrteli su pik en rol igru on i Jović fenomenalno! Nemam nista protiv Bukera, dečko je vrh igrač,ali mislim da Cirbes zaslužuje veću minutažu ili ga otpisi i daj ga nekome gde će igrati više! Uglavnom biće vrhunsko finale, dva trenera, dva majstora! Navijacemo za našeg maga! Srećno Loko! sportski pozdrav.

maconii

pre 6 godina

Ako se nevaram oni imaju dogovoreno mesto u EL?Nek me neko ispravi ako gresim.
(Milan, 23. mart 2018 22:03)

nemaju za sada sem ako se ne prosiri evroliga...moraju da osvoje nemacko prvenstvo..a to im nece biti lako pored bamberga koji se muci,ali koji po kvalitetu ima mozda cak i jacu ekipu nego bajern...a sto se tice finala bice dobre utakmice,ali lokomotiva dobija,mnogo su dobri u odbrani

Hemofarm

pre 6 godina

Zašto nisi primetio da je Blat prošle sezone, pet kola pre kraja EL, dok je Scoti izlazio iz povrede, sa njime produžio (i uvećao) ugovor na 1,7 mil. A prodao je Klajburna i Vonamejkera.
Rekao bih da Blat zna poneštoo košarci.
(SrbEUin, 23. mart 2018 23:29)

Prilično sam siguran da je Blat mogao, pored Skotija, da zadrži i pomenutu dvojicu, da bi to uradio bez razmišljanja. A o njegovim trenerskim kvalitetima i košarkaškom znanju izlišno je govoriti.

anti-reklamozder

pre 6 godina

pa bajern dobija iduce godine 99% vajld kartu za el. proguglajte malo ,jos na proslom fajnal foru je o tome bilo reci,a obzirom ko I sta stoji iza nemaca ,nema mnogo dileme-sledece sezone igraju el a ove osvajaju bundes jer je brose bez tinkijerija ko partizan bez duleta.

sportski pozdrav

rej

pre 6 godina

Obe utakmice čista krivica selektora, izgubio je od realno slabije ekipe, u prvoj utakmici na neverovatan način protraćena ogromna prednost, u drugoj nije izgubio zbog Vilbekins nego zato što nisu celo drugo poluvreme bili u stanju da postave kršten napad. Potpuno zasluženi prolaz Darušafake, mislim da im je to i maksimum, trofej osvaja
Lokomotiva.

Zilijen

pre 6 godina

Postoji neka prica za prosirenje Evrolige na 18 i ulazak Bajerna i Asvela ali nije potvrdjena.
Mislim da je skoro cak i Djordi to demantovao ali on covek jedno misli,drugo kaze a trece radi...

MladiOptimista

pre 6 godina

Nije mi jasno kako to da Vilbekina nisu udvajali ili nekako pokušali da mu izbiju loptu iz ruku, gledam sinoć Fener kako brani pik, odma ide preuzimanje i visoki igrač tjera u jaču stranu odbrane igrača i igrač sa prvog pasa iskače da udvaja dok drugi igrač spolja pokušava da skupi na taj prvi pas i vidjeli ste da glavne mete te odbrane Ročesti i Feldin su bili zaustavljeni, ipak je Željko najveći. Samo me čudi od Saleta da nije to radio večeras, Vilbekin nije smjeo toliko da šutira a odbrana (timska) skroz zakazala.

SrbEUin

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

Zašto nisi primetio da je Blat prošle sezone, pet kola pre kraja EL, dok je Scoti izlazio iz povrede, sa njime produžio (i uvećao) ugovor na 1,7 mil. A prodao je Klajburna i Vonamejkera.
Rekao bih da Blat zna poneštoo košarci.

NoName

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.
(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

Na dolarsku foru. Sa mnogo nula.

Pannon

pre 6 godina

Sto se tice Eurokupa postoji jedno nepisano pravilo da u zavrsnici pobede i trofeje odnose treneri a ne igraci :-) I sad se to potvrdilo. Jer ovo je za standarde koje postavlja Turska kosarka poslednjih godina vise nego skromna ekipa ali zato je tu gospodin Blat da iz nje izvuce i vise od maksimuma.

Kikinda

pre 6 godina

Pa koju je Sale biti, ili ne biti utakmicu dobio kao trener? To što je bio najbolji "cluch" igrač u istoriji ove igre i moj heroj iz detinjstva, ne kvalifikuje ga samo po sebi da je vrhunski trener.

DD

pre 6 godina

Ovo sto je Wilkebin veceras ubacivao, to sam samo vidjao od Galisa i Drazena Petrovica, bila je prava privilegija gledati ga uzivo.

Dobra tekma, nazalost sa distance Bayern veceras nije mogao ni bazen da ubode, ocigledno da je poraz u prvoj utakmici bio preveliki sok, vidi se da su igraci bili pod velikim pritiskom.

No sta je tu je, nadam se da ce Bayern do kraja sezone uspeti da osvoji nemacko prvenstvo pa da se dogodine radujemo Evroligi.

Mladen

pre 6 godina

Jovića ostavljaju samog na trojci non-stop i nikakva im ne preti opasnost i automatski se igra bolja odbrana na ostaloj cetvorici,dok Vilbekina ne smeju ostaviti ni delić sekunde i udvajaju ga,automatski ostali igraju slabiju odbranu...moje skromno vidjenje utakmice i presudnog detalja..

rs

pre 6 godina

kakva partija vilbekina ,odavno nije vidjena ovakva utakmica nekog igraca u evropi,neki dan je jelovac razbijo al ovo je daleko vaznija utakmica

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Е мој Сале национале. А баш сам вјеровао у побједу поготово после добро одигране прве утакмице. Овај Вилбекин даде скоро пола поена и 10 тројки из 15 покушаја за 34 минута, као Кемба Вокер ноћас несрећном Мемфису кад је дао исто 10 тројки ал из 14 покушаја и много мање минута, за 28 минута. Кемба је на крају имао 46 поена. 🤔

HARIS

pre 6 godina

Wilbekin pokazao klasu, veceras je bilo milina gledati pogadjao je sve. Sledece sezone u cska ili fener, sem ukoliko Dacka ne udje evro ligu i ponudi dobre pare
(lukanis, 23. mart 2018 22:11)

Darusafaka je od prosle godine Fenerova filijala ili drugi tim, zbog Dogusa. Tako da Vilbekin ide u Fener ili NBA.

OsLo

pre 6 godina

Wilbekin i Blatt su prosle sezone produzili ugovore sa Dackom misleci da ce taj tim ostati u Evroligi na tu foru su obojica tamo.
Wilbekin je prakticno sam dobio ovu utakmicu ali treba istaci novu minijaturu Izrealskog trenera ovog puta sa Ozmisrakom koji mu je to vratio onom bitnom trojkom a u prvoj utakmici to je bio Ozdemiroglu. Tu se najbolje vidi kakav je to strucnjak u pitanju. I generalno dosta daje sanse domacim igracima vise nego bilo koji trener u Turskoj, vise i od Ufuka Saridze u Besiktasu koji je i nacionalni selektor.
Pisao sam jos pre da ovaj Bajern nema sta da trazi kad naidje na neku atletsku ekipu, jer ovo su istroseni igraci. Djordjevic za celu sezonu nije ni jednog novog igraca promovisao. Za ovakve skupe igracke kao sto su PAO ili sad Bajern jednostavno nema znanje. To je toliko ocigledno. Ceka ga tezak posao u plej-ofu domaceg prvenstva jer Bamberg se polako podize...

damedolla0

pre 6 godina

Defanzivni specijalista Jović sprečio Vilbekina. 21 vek, era šuterskih plejeva, on kao Milica Dabović. Lučić i Jović panjevi na kvadrat. Nalupajte 100 minusa. Moze mi biti sin, kad neko ne zna - ne zna. Ne zna da šutne sa 5 metara, a onaj Lučić sa onim X nogama moze da igra žensku evroligu. Konačno ispadoše. Prava je misterija kako je ekipa bez ijednog pristojnog šutera stigla ovoliko u Evro kupu. ADIOS!

lukanis

pre 6 godina

Wilbekin pokazao klasu, veceras je bilo milina gledati pogadjao je sve. Sledece sezone u cska ili fener, sem ukoliko Dacka ne udje evro ligu i ponudi dobre pare

Pravi Gargamel

pre 6 godina

Vilbekina znam dok je jos igrao koledz kosarku, ubitacan igrac. Takvih igraca ima mnogo u Americi i zao mi je sto mnogi od njih nisu dosli u Evropu, posle neuspeha u NBA. Isto tako zna i da sve upropasti ako ga ne ide, ali mi je generalno jako drago, samo da igra u simpaticnijoj ekipi. Takodje, mislim da ne bi uspeo u ekipama tipa CSKA ili Fenerbahce, jer je on tip igraca koji mora da igra vise od 30 minuta i da lopta stalno bude kod njega da bi dosao do punog izrazaja.

Ivan NS

pre 6 godina

Wilbekin + sudije, jedva cekam da im drugi sale objasni neke stvari...
(hehehe, 23. mart 2018 22:04)

Sudije??? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Bajern je odigrao ocajno. Potpuno zasluzeno Darusafaka ide u finale.

Afram Island

pre 6 godina

Ako se nevaram oni imaju dogovoreno mesto u EL?Nek me neko ispravi ako gresim.
(Milan, 23. mart 2018 22:03)

Ništa zvanično koliko znam, ali svakako pobednik nemačke lige ide u Evroligu, a tu je Bajern dominantan ove godine, trebalo bi da gledamo Saleta i ekipu sledeće godine u Evroligi

sarajevo.ba

pre 6 godina

Nestvarno, Jovic iako mnogo dobro igra odbaranu u zadnja dva napada ga Vilbekin napravio smjesnim.
Mislio sam da ce ih Bajern dobiti veceras ali ovih 41pts uz 10 trojki je nemoguce dobiti.

Felipe

pre 6 godina

Nema Bajern kvalitet za pobednika Evrokupa. Videlo se, po mom ukusu mnogo amerikanaca koji ne prave razliku... Kaningem, iako je imao dobre brojke, nije to to... Reding, Hobs itd. Dobro guraju u Bundesligi, pa možda i budu bolji od Bamberga ove godine. Ovako Loko blagi favorit u finalu, mada Darušafaka s Blatom veoma nezgodna. Videćemo :) Mnogi osporavaju ovo takmičenje, ali uzmimo u obzir npr. da ekipe rangirane od 4 do 8 mesta, izuzev CSKA, Reala, Fenera i Olija ne bi mogli da računaju na trofej.

Mladen

pre 6 godina

Jovića ostavljaju samog na trojci non-stop i nikakva im ne preti opasnost i automatski se igra bolja odbrana na ostaloj cetvorici,dok Vilbekina ne smeju ostaviti ni delić sekunde i udvajaju ga,automatski ostali igraju slabiju odbranu...moje skromno vidjenje utakmice i presudnog detalja..

lukanis

pre 6 godina

Wilbekin pokazao klasu, veceras je bilo milina gledati pogadjao je sve. Sledece sezone u cska ili fener, sem ukoliko Dacka ne udje evro ligu i ponudi dobre pare

rs

pre 6 godina

kakva partija vilbekina ,odavno nije vidjena ovakva utakmica nekog igraca u evropi,neki dan je jelovac razbijo al ovo je daleko vaznija utakmica

Felipe

pre 6 godina

Nema Bajern kvalitet za pobednika Evrokupa. Videlo se, po mom ukusu mnogo amerikanaca koji ne prave razliku... Kaningem, iako je imao dobre brojke, nije to to... Reding, Hobs itd. Dobro guraju u Bundesligi, pa možda i budu bolji od Bamberga ove godine. Ovako Loko blagi favorit u finalu, mada Darušafaka s Blatom veoma nezgodna. Videćemo :) Mnogi osporavaju ovo takmičenje, ali uzmimo u obzir npr. da ekipe rangirane od 4 do 8 mesta, izuzev CSKA, Reala, Fenera i Olija ne bi mogli da računaju na trofej.

SrbEUin

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

Zašto nisi primetio da je Blat prošle sezone, pet kola pre kraja EL, dok je Scoti izlazio iz povrede, sa njime produžio (i uvećao) ugovor na 1,7 mil. A prodao je Klajburna i Vonamejkera.
Rekao bih da Blat zna poneštoo košarci.

NoName

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.
(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

Na dolarsku foru. Sa mnogo nula.

Kikinda

pre 6 godina

Pa koju je Sale biti, ili ne biti utakmicu dobio kao trener? To što je bio najbolji "cluch" igrač u istoriji ove igre i moj heroj iz detinjstva, ne kvalifikuje ga samo po sebi da je vrhunski trener.

MladiOptimista

pre 6 godina

Nije mi jasno kako to da Vilbekina nisu udvajali ili nekako pokušali da mu izbiju loptu iz ruku, gledam sinoć Fener kako brani pik, odma ide preuzimanje i visoki igrač tjera u jaču stranu odbrane igrača i igrač sa prvog pasa iskače da udvaja dok drugi igrač spolja pokušava da skupi na taj prvi pas i vidjeli ste da glavne mete te odbrane Ročesti i Feldin su bili zaustavljeni, ipak je Željko najveći. Samo me čudi od Saleta da nije to radio večeras, Vilbekin nije smjeo toliko da šutira a odbrana (timska) skroz zakazala.

Pannon

pre 6 godina

Sto se tice Eurokupa postoji jedno nepisano pravilo da u zavrsnici pobede i trofeje odnose treneri a ne igraci :-) I sad se to potvrdilo. Jer ovo je za standarde koje postavlja Turska kosarka poslednjih godina vise nego skromna ekipa ali zato je tu gospodin Blat da iz nje izvuce i vise od maksimuma.

Zilijen

pre 6 godina

Postoji neka prica za prosirenje Evrolige na 18 i ulazak Bajerna i Asvela ali nije potvrdjena.
Mislim da je skoro cak i Djordi to demantovao ali on covek jedno misli,drugo kaze a trece radi...

sarajevo.ba

pre 6 godina

Nestvarno, Jovic iako mnogo dobro igra odbaranu u zadnja dva napada ga Vilbekin napravio smjesnim.
Mislio sam da ce ih Bajern dobiti veceras ali ovih 41pts uz 10 trojki je nemoguce dobiti.

OsLo

pre 6 godina

Wilbekin i Blatt su prosle sezone produzili ugovore sa Dackom misleci da ce taj tim ostati u Evroligi na tu foru su obojica tamo.
Wilbekin je prakticno sam dobio ovu utakmicu ali treba istaci novu minijaturu Izrealskog trenera ovog puta sa Ozmisrakom koji mu je to vratio onom bitnom trojkom a u prvoj utakmici to je bio Ozdemiroglu. Tu se najbolje vidi kakav je to strucnjak u pitanju. I generalno dosta daje sanse domacim igracima vise nego bilo koji trener u Turskoj, vise i od Ufuka Saridze u Besiktasu koji je i nacionalni selektor.
Pisao sam jos pre da ovaj Bajern nema sta da trazi kad naidje na neku atletsku ekipu, jer ovo su istroseni igraci. Djordjevic za celu sezonu nije ni jednog novog igraca promovisao. Za ovakve skupe igracke kao sto su PAO ili sad Bajern jednostavno nema znanje. To je toliko ocigledno. Ceka ga tezak posao u plej-ofu domaceg prvenstva jer Bamberg se polako podize...

Pravi Gargamel

pre 6 godina

Vilbekina znam dok je jos igrao koledz kosarku, ubitacan igrac. Takvih igraca ima mnogo u Americi i zao mi je sto mnogi od njih nisu dosli u Evropu, posle neuspeha u NBA. Isto tako zna i da sve upropasti ako ga ne ide, ali mi je generalno jako drago, samo da igra u simpaticnijoj ekipi. Takodje, mislim da ne bi uspeo u ekipama tipa CSKA ili Fenerbahce, jer je on tip igraca koji mora da igra vise od 30 minuta i da lopta stalno bude kod njega da bi dosao do punog izrazaja.

Srksa

pre 6 godina

Kako bre mozete da pljujete Sasu Djordjevic ? U zemlji naprednih mediokriteta vi kritikujete jednog od retkih casnih i vaspitanih ljudi. Navijam za Zvezdu, ali ne mogu da verujem da ovolika primitivnost i zaostalost moze da postoji. Sasa je najbolji nas reprezentativni trener. Za klusku kosarku mu je potrebno vise bezobrazluka i drskosti koje on tesko da ce ikada imati. Isuvise je vaspitan da bi bio klupski trener. Ziveo nam Sale 1000 godina !

HARIS

pre 6 godina

Wilbekin pokazao klasu, veceras je bilo milina gledati pogadjao je sve. Sledece sezone u cska ili fener, sem ukoliko Dacka ne udje evro ligu i ponudi dobre pare
(lukanis, 23. mart 2018 22:11)

Darusafaka je od prosle godine Fenerova filijala ili drugi tim, zbog Dogusa. Tako da Vilbekin ide u Fener ili NBA.

Ivan NS

pre 6 godina

Wilbekin + sudije, jedva cekam da im drugi sale objasni neke stvari...
(hehehe, 23. mart 2018 22:04)

Sudije??? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Bajern je odigrao ocajno. Potpuno zasluzeno Darusafaka ide u finale.

zvezda+partizan=dva zla

pre 6 godina

Tuzna je Srbija sa ljudima koji pljuju Djordjevica!!!! Covek nam doneo uspehe kao igrac i kao trener i mnogo radosti i vratio kult reprenzetacije..... BRAVO BRACO SRBI. Zato smo tu gde jesmo, jadni, cemerni i puni mrznje!

SOS

pre 6 godina

Stefan Jovic je najveca misterija od igraca. Ja ne znam na osnovu cega su navijaci Zvezde najavljivali da ce on biti najbolji plej u Evropi i na osnovu cega ga stavljali u sam vrh evropske kosarke?! Decko je najobicniji kosarkas koji kao predvodnik u timu ne sme da sutne na kos kada ostane sam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (forest, 24. mart 2018 09:37)

To je isti onaj Stefan Jović koji je rekorder po broju asistencija u Evroligi. Isti Stefan Jović koji je bio nosilac igre Crvene Zvezde poslednje 2 sezone. Igrač koji je istinski plejmejker - nije mu bitno da li će postići 2 ili 22 poena. Bitno je razigrati ekipu.

Kiwi1981

pre 6 godina

Vidim da su ljudi u Srbiji izgubili svaki osecaj za realnost... Pljujete trenera koji je dosao do polufinala nekog takmicenja??? To je los rezultat?

damedolla0

pre 6 godina

Defanzivni specijalista Jović sprečio Vilbekina. 21 vek, era šuterskih plejeva, on kao Milica Dabović. Lučić i Jović panjevi na kvadrat. Nalupajte 100 minusa. Moze mi biti sin, kad neko ne zna - ne zna. Ne zna da šutne sa 5 metara, a onaj Lučić sa onim X nogama moze da igra žensku evroligu. Konačno ispadoše. Prava je misterija kako je ekipa bez ijednog pristojnog šutera stigla ovoliko u Evro kupu. ADIOS!

DD

pre 6 godina

Ovo sto je Wilkebin veceras ubacivao, to sam samo vidjao od Galisa i Drazena Petrovica, bila je prava privilegija gledati ga uzivo.

Dobra tekma, nazalost sa distance Bayern veceras nije mogao ni bazen da ubode, ocigledno da je poraz u prvoj utakmici bio preveliki sok, vidi se da su igraci bili pod velikim pritiskom.

No sta je tu je, nadam se da ce Bayern do kraja sezone uspeti da osvoji nemacko prvenstvo pa da se dogodine radujemo Evroligi.

matuldi25

pre 6 godina

Niko ne prica o Lokomotivi koja je tim za TOP 8 EL, koja ce da rasturi ove turke kao od sale...Lokosi su najjaci tim ubedljivo ove sesone u EK.

cokipkijg

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.
(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

1.200.000€

Afram Island

pre 6 godina

Ako se nevaram oni imaju dogovoreno mesto u EL?Nek me neko ispravi ako gresim.
(Milan, 23. mart 2018 22:03)

Ništa zvanično koliko znam, ali svakako pobednik nemačke lige ide u Evroligu, a tu je Bajern dominantan ove godine, trebalo bi da gledamo Saleta i ekipu sledeće godine u Evroligi

Раде Кузма

pre 6 godina

A meni srusise tiket.Pogodim neke teske utakmice i cekam samo njih, a odvratni Bayern me srusi.
(Moe, 23. mart 2018 22:02)
Није те срушио Бајерн него Вилбекин.

Delije Pljevlja

pre 6 godina

Đorđević glumi trenera! loše rotira igrače, odbrana zakazala totalno! jedan igrač ih pobedio! Samo mi nije jasno da Cirbesa drži desetak minuta, A dok je igrao u Zvezdi stalno je bio na 15+ poena i bar 7,8 skokova i plus vrteli su pik en rol igru on i Jović fenomenalno! Nemam nista protiv Bukera, dečko je vrh igrač,ali mislim da Cirbes zaslužuje veću minutažu ili ga otpisi i daj ga nekome gde će igrati više! Uglavnom biće vrhunsko finale, dva trenera, dva majstora! Navijacemo za našeg maga! Srećno Loko! sportski pozdrav.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Е мој Сале национале. А баш сам вјеровао у побједу поготово после добро одигране прве утакмице. Овај Вилбекин даде скоро пола поена и 10 тројки из 15 покушаја за 34 минута, као Кемба Вокер ноћас несрећном Мемфису кад је дао исто 10 тројки ал из 14 покушаја и много мање минута, за 28 минута. Кемба је на крају имао 46 поена. 🤔

mix

pre 6 godina

Gledao sam malo, i po Jovicu se vidi koliko je Radonja iznad ostalih... Bez Radonje svi igraci stagniraju osim onih koji odu kod Zeljka.

maconii

pre 6 godina

Ako se nevaram oni imaju dogovoreno mesto u EL?Nek me neko ispravi ako gresim.
(Milan, 23. mart 2018 22:03)

nemaju za sada sem ako se ne prosiri evroliga...moraju da osvoje nemacko prvenstvo..a to im nece biti lako pored bamberga koji se muci,ali koji po kvalitetu ima mozda cak i jacu ekipu nego bajern...a sto se tice finala bice dobre utakmice,ali lokomotiva dobija,mnogo su dobri u odbrani

rej

pre 6 godina

Obe utakmice čista krivica selektora, izgubio je od realno slabije ekipe, u prvoj utakmici na neverovatan način protraćena ogromna prednost, u drugoj nije izgubio zbog Vilbekins nego zato što nisu celo drugo poluvreme bili u stanju da postave kršten napad. Potpuno zasluženi prolaz Darušafake, mislim da im je to i maksimum, trofej osvaja
Lokomotiva.

Hemofarm

pre 6 godina

Zašto nisi primetio da je Blat prošle sezone, pet kola pre kraja EL, dok je Scoti izlazio iz povrede, sa njime produžio (i uvećao) ugovor na 1,7 mil. A prodao je Klajburna i Vonamejkera.
Rekao bih da Blat zna poneštoo košarci.
(SrbEUin, 23. mart 2018 23:29)

Prilično sam siguran da je Blat mogao, pored Skotija, da zadrži i pomenutu dvojicu, da bi to uradio bez razmišljanja. A o njegovim trenerskim kvalitetima i košarkaškom znanju izlišno je govoriti.

anti-reklamozder

pre 6 godina

pa bajern dobija iduce godine 99% vajld kartu za el. proguglajte malo ,jos na proslom fajnal foru je o tome bilo reci,a obzirom ko I sta stoji iza nemaca ,nema mnogo dileme-sledece sezone igraju el a ove osvajaju bundes jer je brose bez tinkijerija ko partizan bez duleta.

sportski pozdrav

forest

pre 6 godina

Stefan Jovic je najveca misterija od igraca. Ja ne znam na osnovu cega su navijaci Zvezde najavljivali da ce on biti najbolji plej u Evropi i na osnovu cega ga stavljali u sam vrh evropske kosarke?! Decko je najobicniji kosarkas koji kao predvodnik u timu ne sme da sutne na kos kada ostane sam.

Ivan NS

pre 6 godina

Darusafaka je od prosle godine Fenerova filijala ili drugi tim, zbog Dogusa. Tako da Vilbekin ide u Fener ili NBA.
(HARIS, 23. mart 2018 22:36)

Samo imaju istog sponzora, nisu isti tim.

boki

pre 6 godina

@ (Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

pa vjerovatno je dogovor bio da ostane još godinu u darušafaki da probaju osvojiti evro kup i onda pravac fenerbahče.
za sad im ide po planu.

coki

pre 6 godina

mix...care,da znas nesto o kosarci znao bi da to nema veze sa Radonjom nego sa sistemom,neki sistemi vise odgovaraju odredjenim igracima,nekima manje,ne moze trener da pravi sistem koji odgovara svim igracima jer to nije moguce.Jovicu odgovara da ima dugo loptu u posedu i da vrti stalno pik ali u Bajernu postoji mnogo talentovaniji igraci pa to nije moguce,jer Jovic igra vec tri-cetiri sezone najjacu ligu a i dalje ga ostavljaju samog na trojci,nema sut,na prodoru je nekonstantan i zato ga lako brane a Bajernova igra se ne zasniva na piku i onda Jovic sluzi za odbranu.To sto je rekorder EL po broju asistencija na JEDNOM mecu bi imalo tezinu da on konstantno ima dosta asistencija i da je u top 5 asistenata u ligi u kojoj igra,a ako je jedne sezone imao dosta asistencija a drugih 3-4 nije onda je ta jedna slucajnost a ne standard.Teo je svake sezone bio u vrhu po asistencijama.

Mikii

pre 6 godina

Zasto jos uvek nema vesti o otkazu Djordjevicu? Covek je izgubio dve tesne utakmice, a za to je uvek zasluzan trener. Mnogo je pricao tokom sezone i na kraju nije uradio nista. U reprezentaciji smo pod njegovim vodjstvom doziveli dve teske blamaze od Amerikanaca, dok je uspeo i od Slovenije da izgubi dobijenu utakmicu. Sta se vise ceka, jos neku sramotu da nam priredi ovaj?

Basket

pre 6 godina

(Mikii, 24. mart 2018 13:20)
Da li to namerno provociras....cekas sta ce ovde da se napise....malo vise postovanja, prema ovom coveku, nije ti na odmet...ma tebi ne treba objasnjavati sta je i ko je ko...radi nesto u sta se razumes, a ljude koji su veciti pobednici, ostavi na miru...

KliftonToni

pre 6 godina

Sta se vise ceka, jos neku sramotu da nam priredi ovaj?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii,

Обично само себе можеш да осрамотиш, не може неко ко са тобом везе нема....
Видиш, ти си само себе осрамотио својим коментаром.

Дара је прошле године играла топ 8 ЕЛ. Нас су онако јаке какви смо били прошле године добили два пута. А о америма не смем ни да причам. Да си евентуално некад гледао НБА, не би пискарао глупости. Наш селектор Ђорђевић је нашу екипу довео до меча за злато. То никако није лош тренер, чисто да знаш...боље да лепо одеш у трафику на посао а да се оставиш писања коментара...није то за тебе

Kikinda

pre 6 godina

Pa koju je Sale biti, ili ne biti utakmicu dobio kao trener? To što je bio najbolji "cluch" igrač u istoriji ove igre i moj heroj iz detinjstva, ne kvalifikuje ga samo po sebi da je vrhunski trener.

damedolla0

pre 6 godina

Defanzivni specijalista Jović sprečio Vilbekina. 21 vek, era šuterskih plejeva, on kao Milica Dabović. Lučić i Jović panjevi na kvadrat. Nalupajte 100 minusa. Moze mi biti sin, kad neko ne zna - ne zna. Ne zna da šutne sa 5 metara, a onaj Lučić sa onim X nogama moze da igra žensku evroligu. Konačno ispadoše. Prava je misterija kako je ekipa bez ijednog pristojnog šutera stigla ovoliko u Evro kupu. ADIOS!

Mikii

pre 6 godina

Zasto jos uvek nema vesti o otkazu Djordjevicu? Covek je izgubio dve tesne utakmice, a za to je uvek zasluzan trener. Mnogo je pricao tokom sezone i na kraju nije uradio nista. U reprezentaciji smo pod njegovim vodjstvom doziveli dve teske blamaze od Amerikanaca, dok je uspeo i od Slovenije da izgubi dobijenu utakmicu. Sta se vise ceka, jos neku sramotu da nam priredi ovaj?

forest

pre 6 godina

Stefan Jovic je najveca misterija od igraca. Ja ne znam na osnovu cega su navijaci Zvezde najavljivali da ce on biti najbolji plej u Evropi i na osnovu cega ga stavljali u sam vrh evropske kosarke?! Decko je najobicniji kosarkas koji kao predvodnik u timu ne sme da sutne na kos kada ostane sam.

Felipe

pre 6 godina

Nema Bajern kvalitet za pobednika Evrokupa. Videlo se, po mom ukusu mnogo amerikanaca koji ne prave razliku... Kaningem, iako je imao dobre brojke, nije to to... Reding, Hobs itd. Dobro guraju u Bundesligi, pa možda i budu bolji od Bamberga ove godine. Ovako Loko blagi favorit u finalu, mada Darušafaka s Blatom veoma nezgodna. Videćemo :) Mnogi osporavaju ovo takmičenje, ali uzmimo u obzir npr. da ekipe rangirane od 4 do 8 mesta, izuzev CSKA, Reala, Fenera i Olija ne bi mogli da računaju na trofej.

SOS

pre 6 godina

Stefan Jovic je najveca misterija od igraca. Ja ne znam na osnovu cega su navijaci Zvezde najavljivali da ce on biti najbolji plej u Evropi i na osnovu cega ga stavljali u sam vrh evropske kosarke?! Decko je najobicniji kosarkas koji kao predvodnik u timu ne sme da sutne na kos kada ostane sam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (forest, 24. mart 2018 09:37)

To je isti onaj Stefan Jović koji je rekorder po broju asistencija u Evroligi. Isti Stefan Jović koji je bio nosilac igre Crvene Zvezde poslednje 2 sezone. Igrač koji je istinski plejmejker - nije mu bitno da li će postići 2 ili 22 poena. Bitno je razigrati ekipu.

rs

pre 6 godina

kakva partija vilbekina ,odavno nije vidjena ovakva utakmica nekog igraca u evropi,neki dan je jelovac razbijo al ovo je daleko vaznija utakmica

Mladen

pre 6 godina

Jovića ostavljaju samog na trojci non-stop i nikakva im ne preti opasnost i automatski se igra bolja odbrana na ostaloj cetvorici,dok Vilbekina ne smeju ostaviti ni delić sekunde i udvajaju ga,automatski ostali igraju slabiju odbranu...moje skromno vidjenje utakmice i presudnog detalja..

lukanis

pre 6 godina

Wilbekin pokazao klasu, veceras je bilo milina gledati pogadjao je sve. Sledece sezone u cska ili fener, sem ukoliko Dacka ne udje evro ligu i ponudi dobre pare

Afram Island

pre 6 godina

Ako se nevaram oni imaju dogovoreno mesto u EL?Nek me neko ispravi ako gresim.
(Milan, 23. mart 2018 22:03)

Ništa zvanično koliko znam, ali svakako pobednik nemačke lige ide u Evroligu, a tu je Bajern dominantan ove godine, trebalo bi da gledamo Saleta i ekipu sledeće godine u Evroligi

Srksa

pre 6 godina

Kako bre mozete da pljujete Sasu Djordjevic ? U zemlji naprednih mediokriteta vi kritikujete jednog od retkih casnih i vaspitanih ljudi. Navijam za Zvezdu, ali ne mogu da verujem da ovolika primitivnost i zaostalost moze da postoji. Sasa je najbolji nas reprezentativni trener. Za klusku kosarku mu je potrebno vise bezobrazluka i drskosti koje on tesko da ce ikada imati. Isuvise je vaspitan da bi bio klupski trener. Ziveo nam Sale 1000 godina !

mix

pre 6 godina

Gledao sam malo, i po Jovicu se vidi koliko je Radonja iznad ostalih... Bez Radonje svi igraci stagniraju osim onih koji odu kod Zeljka.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Е мој Сале национале. А баш сам вјеровао у побједу поготово после добро одигране прве утакмице. Овај Вилбекин даде скоро пола поена и 10 тројки из 15 покушаја за 34 минута, као Кемба Вокер ноћас несрећном Мемфису кад је дао исто 10 тројки ал из 14 покушаја и много мање минута, за 28 минута. Кемба је на крају имао 46 поена. 🤔

Delije Pljevlja

pre 6 godina

Đorđević glumi trenera! loše rotira igrače, odbrana zakazala totalno! jedan igrač ih pobedio! Samo mi nije jasno da Cirbesa drži desetak minuta, A dok je igrao u Zvezdi stalno je bio na 15+ poena i bar 7,8 skokova i plus vrteli su pik en rol igru on i Jović fenomenalno! Nemam nista protiv Bukera, dečko je vrh igrač,ali mislim da Cirbes zaslužuje veću minutažu ili ga otpisi i daj ga nekome gde će igrati više! Uglavnom biće vrhunsko finale, dva trenera, dva majstora! Navijacemo za našeg maga! Srećno Loko! sportski pozdrav.

zvezda+partizan=dva zla

pre 6 godina

Tuzna je Srbija sa ljudima koji pljuju Djordjevica!!!! Covek nam doneo uspehe kao igrac i kao trener i mnogo radosti i vratio kult reprenzetacije..... BRAVO BRACO SRBI. Zato smo tu gde jesmo, jadni, cemerni i puni mrznje!

OsLo

pre 6 godina

Wilbekin i Blatt su prosle sezone produzili ugovore sa Dackom misleci da ce taj tim ostati u Evroligi na tu foru su obojica tamo.
Wilbekin je prakticno sam dobio ovu utakmicu ali treba istaci novu minijaturu Izrealskog trenera ovog puta sa Ozmisrakom koji mu je to vratio onom bitnom trojkom a u prvoj utakmici to je bio Ozdemiroglu. Tu se najbolje vidi kakav je to strucnjak u pitanju. I generalno dosta daje sanse domacim igracima vise nego bilo koji trener u Turskoj, vise i od Ufuka Saridze u Besiktasu koji je i nacionalni selektor.
Pisao sam jos pre da ovaj Bajern nema sta da trazi kad naidje na neku atletsku ekipu, jer ovo su istroseni igraci. Djordjevic za celu sezonu nije ni jednog novog igraca promovisao. Za ovakve skupe igracke kao sto su PAO ili sad Bajern jednostavno nema znanje. To je toliko ocigledno. Ceka ga tezak posao u plej-ofu domaceg prvenstva jer Bamberg se polako podize...

DD

pre 6 godina

Ovo sto je Wilkebin veceras ubacivao, to sam samo vidjao od Galisa i Drazena Petrovica, bila je prava privilegija gledati ga uzivo.

Dobra tekma, nazalost sa distance Bayern veceras nije mogao ni bazen da ubode, ocigledno da je poraz u prvoj utakmici bio preveliki sok, vidi se da su igraci bili pod velikim pritiskom.

No sta je tu je, nadam se da ce Bayern do kraja sezone uspeti da osvoji nemacko prvenstvo pa da se dogodine radujemo Evroligi.

Kiwi1981

pre 6 godina

Vidim da su ljudi u Srbiji izgubili svaki osecaj za realnost... Pljujete trenera koji je dosao do polufinala nekog takmicenja??? To je los rezultat?

Ivan NS

pre 6 godina

Wilbekin + sudije, jedva cekam da im drugi sale objasni neke stvari...
(hehehe, 23. mart 2018 22:04)

Sudije??? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Bajern je odigrao ocajno. Potpuno zasluzeno Darusafaka ide u finale.

Pannon

pre 6 godina

Sto se tice Eurokupa postoji jedno nepisano pravilo da u zavrsnici pobede i trofeje odnose treneri a ne igraci :-) I sad se to potvrdilo. Jer ovo je za standarde koje postavlja Turska kosarka poslednjih godina vise nego skromna ekipa ali zato je tu gospodin Blat da iz nje izvuce i vise od maksimuma.

matuldi25

pre 6 godina

Niko ne prica o Lokomotivi koja je tim za TOP 8 EL, koja ce da rasturi ove turke kao od sale...Lokosi su najjaci tim ubedljivo ove sesone u EK.

Basket

pre 6 godina

(Mikii, 24. mart 2018 13:20)
Da li to namerno provociras....cekas sta ce ovde da se napise....malo vise postovanja, prema ovom coveku, nije ti na odmet...ma tebi ne treba objasnjavati sta je i ko je ko...radi nesto u sta se razumes, a ljude koji su veciti pobednici, ostavi na miru...

MladiOptimista

pre 6 godina

Nije mi jasno kako to da Vilbekina nisu udvajali ili nekako pokušali da mu izbiju loptu iz ruku, gledam sinoć Fener kako brani pik, odma ide preuzimanje i visoki igrač tjera u jaču stranu odbrane igrača i igrač sa prvog pasa iskače da udvaja dok drugi igrač spolja pokušava da skupi na taj prvi pas i vidjeli ste da glavne mete te odbrane Ročesti i Feldin su bili zaustavljeni, ipak je Željko najveći. Samo me čudi od Saleta da nije to radio večeras, Vilbekin nije smjeo toliko da šutira a odbrana (timska) skroz zakazala.

Ivan NS

pre 6 godina

Darusafaka je od prosle godine Fenerova filijala ili drugi tim, zbog Dogusa. Tako da Vilbekin ide u Fener ili NBA.
(HARIS, 23. mart 2018 22:36)

Samo imaju istog sponzora, nisu isti tim.

HARIS

pre 6 godina

Wilbekin pokazao klasu, veceras je bilo milina gledati pogadjao je sve. Sledece sezone u cska ili fener, sem ukoliko Dacka ne udje evro ligu i ponudi dobre pare
(lukanis, 23. mart 2018 22:11)

Darusafaka je od prosle godine Fenerova filijala ili drugi tim, zbog Dogusa. Tako da Vilbekin ide u Fener ili NBA.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Nestvarno, Jovic iako mnogo dobro igra odbaranu u zadnja dva napada ga Vilbekin napravio smjesnim.
Mislio sam da ce ih Bajern dobiti veceras ali ovih 41pts uz 10 trojki je nemoguce dobiti.

SrbEUin

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

Zašto nisi primetio da je Blat prošle sezone, pet kola pre kraja EL, dok je Scoti izlazio iz povrede, sa njime produžio (i uvećao) ugovor na 1,7 mil. A prodao je Klajburna i Vonamejkera.
Rekao bih da Blat zna poneštoo košarci.

rej

pre 6 godina

Obe utakmice čista krivica selektora, izgubio je od realno slabije ekipe, u prvoj utakmici na neverovatan način protraćena ogromna prednost, u drugoj nije izgubio zbog Vilbekins nego zato što nisu celo drugo poluvreme bili u stanju da postave kršten napad. Potpuno zasluženi prolaz Darušafake, mislim da im je to i maksimum, trofej osvaja
Lokomotiva.

anti-reklamozder

pre 6 godina

pa bajern dobija iduce godine 99% vajld kartu za el. proguglajte malo ,jos na proslom fajnal foru je o tome bilo reci,a obzirom ko I sta stoji iza nemaca ,nema mnogo dileme-sledece sezone igraju el a ove osvajaju bundes jer je brose bez tinkijerija ko partizan bez duleta.

sportski pozdrav

Zilijen

pre 6 godina

Postoji neka prica za prosirenje Evrolige na 18 i ulazak Bajerna i Asvela ali nije potvrdjena.
Mislim da je skoro cak i Djordi to demantovao ali on covek jedno misli,drugo kaze a trece radi...

cokipkijg

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.
(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

1.200.000€

coki

pre 6 godina

mix...care,da znas nesto o kosarci znao bi da to nema veze sa Radonjom nego sa sistemom,neki sistemi vise odgovaraju odredjenim igracima,nekima manje,ne moze trener da pravi sistem koji odgovara svim igracima jer to nije moguce.Jovicu odgovara da ima dugo loptu u posedu i da vrti stalno pik ali u Bajernu postoji mnogo talentovaniji igraci pa to nije moguce,jer Jovic igra vec tri-cetiri sezone najjacu ligu a i dalje ga ostavljaju samog na trojci,nema sut,na prodoru je nekonstantan i zato ga lako brane a Bajernova igra se ne zasniva na piku i onda Jovic sluzi za odbranu.To sto je rekorder EL po broju asistencija na JEDNOM mecu bi imalo tezinu da on konstantno ima dosta asistencija i da je u top 5 asistenata u ligi u kojoj igra,a ako je jedne sezone imao dosta asistencija a drugih 3-4 nije onda je ta jedna slucajnost a ne standard.Teo je svake sezone bio u vrhu po asistencijama.

KliftonToni

pre 6 godina

Sta se vise ceka, jos neku sramotu da nam priredi ovaj?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii,

Обично само себе можеш да осрамотиш, не може неко ко са тобом везе нема....
Видиш, ти си само себе осрамотио својим коментаром.

Дара је прошле године играла топ 8 ЕЛ. Нас су онако јаке какви смо били прошле године добили два пута. А о америма не смем ни да причам. Да си евентуално некад гледао НБА, не би пискарао глупости. Наш селектор Ђорђевић је нашу екипу довео до меча за злато. То никако није лош тренер, чисто да знаш...боље да лепо одеш у трафику на посао а да се оставиш писања коментара...није то за тебе

Pravi Gargamel

pre 6 godina

Vilbekina znam dok je jos igrao koledz kosarku, ubitacan igrac. Takvih igraca ima mnogo u Americi i zao mi je sto mnogi od njih nisu dosli u Evropu, posle neuspeha u NBA. Isto tako zna i da sve upropasti ako ga ne ide, ali mi je generalno jako drago, samo da igra u simpaticnijoj ekipi. Takodje, mislim da ne bi uspeo u ekipama tipa CSKA ili Fenerbahce, jer je on tip igraca koji mora da igra vise od 30 minuta i da lopta stalno bude kod njega da bi dosao do punog izrazaja.

NoName

pre 6 godina

Iskreno, nije mi bilo jasno još na početku sezone na koju foru je Vilbekin ostao u Darušafaki.
(Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

Na dolarsku foru. Sa mnogo nula.

Hemofarm

pre 6 godina

Zašto nisi primetio da je Blat prošle sezone, pet kola pre kraja EL, dok je Scoti izlazio iz povrede, sa njime produžio (i uvećao) ugovor na 1,7 mil. A prodao je Klajburna i Vonamejkera.
Rekao bih da Blat zna poneštoo košarci.
(SrbEUin, 23. mart 2018 23:29)

Prilično sam siguran da je Blat mogao, pored Skotija, da zadrži i pomenutu dvojicu, da bi to uradio bez razmišljanja. A o njegovim trenerskim kvalitetima i košarkaškom znanju izlišno je govoriti.

boki

pre 6 godina

@ (Hemofarm, 23. mart 2018 22:06)

pa vjerovatno je dogovor bio da ostane još godinu u darušafaki da probaju osvojiti evro kup i onda pravac fenerbahče.
za sad im ide po planu.

maconii

pre 6 godina

Ako se nevaram oni imaju dogovoreno mesto u EL?Nek me neko ispravi ako gresim.
(Milan, 23. mart 2018 22:03)

nemaju za sada sem ako se ne prosiri evroliga...moraju da osvoje nemacko prvenstvo..a to im nece biti lako pored bamberga koji se muci,ali koji po kvalitetu ima mozda cak i jacu ekipu nego bajern...a sto se tice finala bice dobre utakmice,ali lokomotiva dobija,mnogo su dobri u odbrani

Раде Кузма

pre 6 godina

A meni srusise tiket.Pogodim neke teske utakmice i cekam samo njih, a odvratni Bayern me srusi.
(Moe, 23. mart 2018 22:02)
Није те срушио Бајерн него Вилбекин.