Četvrtak, 15.03.2018.

12:50

Zvezda se u Evroligi zagreva za plej-of ABA

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u četvrtak špansku Valensiju (18:45h), u 26. kolu Evrolige.

Izvor: B92

Zvezda se u Evroligi zagreva za plej-of ABA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

21 Komentari

Sortiraj po:

Qantas

pre 6 godina

@Qantas
Polako polako,cekaj kraj prvenstva u fidbalu,pa mozes da se javis,Vozdovac vas oducio od fudbala prosle godine,kao i Partiza protiv kog ste uzeli 1 bod u 4 derbija,a sto se tice kosarke,ako je uzmete Aba ligu raspascete se,necete igrati Evroligu sto ce vas unistiti,pa cete onda i vi od sledece godine da gledate samo kako da osvojite prvenstvo Srbije
(urosRuma, 15. mart 2018 18:44)
Javljam se kad ja hocu, a u tvom komentaru samo reci poput "polako, cekaj,prosla godina, ako ovo, ako ono i sl". Ako si pismen, onda ti je valjda jasno ko vodi kolo sada a ko ceka da se nesto desi u buducnosti pa da to preokrene.Sadasnjost je Zvezdina, a vi se i dalje nadajte. O kosarci posebno nemamo sta da pricamo, tu ste tek truba!

urosRuma

pre 6 godina

@Qantas
Polako polako,cekaj kraj prvenstva u fidbalu,pa mozes da se javis,Vozdovac vas oducio od fudbala prosle godine,kao i Partiza protiv kog ste uzeli 1 bod u 4 derbija,a sto se tice kosarke,ako je uzmete Aba ligu raspascete se,necete igrati Evroligu sto ce vas unistiti,pa cete onda i vi od sledece godine da gledate samo kako da osvojite prvenstvo Srbije

Lale

pre 6 godina

@Subjektivni
Nisam ljubitelj komunizma, mada nas ni kapitalizam nije nešto usrećio,ali ti moram nešto reći,uz puno poštovanje tvoje dobre volje.Prvo ,Srbija nije TRŽIŠTE koje može finansijski da zadovolji bilo kog kupca, domaćeg ili stranog, ni približno.Drugo-mi idealizujemo privatizaciju jer želimo svom klubu sve najbolje, ali 95% je šansa da će poći po zlu, da sad ne nabrajam razloge.Ako, bio privatni ili kao sad nazovimo, društveni klub nema potporu šire zajednice(navijača, države)ništa sa privatizacijom nećemo uraditi.Prvi problem bi vlasnik imao sa navijačima, koje država nema snage da dovede u red.Pući će mu film i prodati drugom.Za to vreme klub naglo tone, na prodaje igrača, Evrope, to malo crkavice i kraj.

***

pre 6 godina

KOLKO JE PEŠIĆ IMAO PARA U PRVOJ SEZONI EVROPSKE ZVEZDE DIVE KAD JE FMP PROMENIO IME I DOVEO RAKOČA MORISONA PEŠIĆA...
(limenka, 15. mart 2018 14:30)

Pesic je imao 900.000 € TVRDI TEGI, kao i Djenka, uosstalom kao i svi nasi igraci, clanovi struvnog staba, tetkice, ekonomi, skupljaci lopti...
IDI BRE GLEDAJ TEGIJA

Millennium

pre 6 godina

Ne ne ne, nismo razočarani pozicijom na tabeli. Razočarani smo što su se utakmice gubile a nije bilo volje, želje. Totalna apatija i nezainteresovanost. Što se posle skoro godinu dana ne nazire sistem koji trener pokušava da uvede. Šta nam je cilj? Jaka odbrana, napad, igranje na pojedinca? Šta? Šut za tri. Ako ide super, ako ne, pa videli smo kako bude.

Qantas

pre 6 godina

A kad izgubi u finalu ABA lige zagrevace se za domaće prvenstvo...
(room 1408, 15. mart 2018 14:36)
Za ABA ligu, sta god da uradimo, vi imate najmanje prava da se javljate! Onaj ko tu zavrsi na 5 mestu, treba da cuti. Vasi dometi su "vredni trofeji" KUP Radivoja Koraca i KLS, a kada je fudbal u pitanju tu ste jedino za onaj smesni Kup. Naravno, kako se prvenstvo blizi kraju, pojacavate i pritiske na FSS i Zvezdu, nadajuci se nekom velikom kiksu, pa da kao i prosle godine uzmete titulu na brzaka. Ove godine ce to ici malo teze, veruj mi!

Subjektivni

pre 6 godina

SIGURNO JE DA NEĆE ZVEZDA A NI FMP U PLEIOF. 

ONO ŠTO JE DOBRO ZA SPORT JE TO DA EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM U EVROLIGI ŽALGIRIS, ĆE IGRATI U TOP8 I ČAK IMA ŠANSU DA OBEZBEDI DOMAĆI TEREN.
(ALENPIJE OUT, 15. mart 2018 13:14)

Zalgiris je na pocetku sezone objavio da je budzet 8.5 miliona evra + jos su tragali za generalnim sponzorem (ne znam da li su ga našli u međuvremenu).

Čović je nekoliko puta izlazio u javnost sa nešto manjom cifrom (oko 5.5 miliona evra) računajući i FMP (dakle novac za normalno funkcionisanje oba kluba). Dakle 24 igrača pod ugovorom i struka u oba kluba se negde uklapa u tu cifru.

Kada bi samo Crvena Zvezda imala 8.5m evra, tim bi ostajao na okupu mnogo duže, top8 bi bio standardna pojava a ni f4 ne bi bio nedostižan kao danas.

Tebi i tebi sličnima bi pametnije bilo da se posvetite svom voljenom klubu koji propada sve više. Ako mislite da su vam ovo krizne godine, grdno se varate, tek vam predstoji težak period jer ste samo ove godine na igrače za omladinski pogon dali 200k obeštećenja. Nema više za džabe kao ranije. Tek ćete da se ukanalite. Isto je Zvezda ranije radila pa joj je bio potreban Čović da išta od nje ostane. A imajte na umu da je Čović jedan (veliki košarkaški radnik i propali politikant), pitanje je da li ćete naći takvog košarkaškog lika da vas konačno dovede u red (a da nije Miško npr). Bez privatizacije nema ništa.

Subjektivni

pre 6 godina

Zvezdu što pre privatizovati, jer ovaj komunistički sistem bez gazde i sa udruženjima građana ne vodi nigde.

Dok se prave koliko-toliko dobri rezultati i dok je na ceni - privatizovati KK i konačno napraviti sistem u kome se zna ko je ko - ko je gazda, ko su navijači, i na kraju - ko finansira i snosi odgovornost. Na kraju, nek je kupi i Čović, a u tom slučaju i zvanično FMP prebaciti u niži rang da i zaista postane razvojni klub.

Ovako svake godine žalopojke oko budžeta, takmičenja, borbe za prevlast u klubu, te vlast voli nas, te voli večitog rivala, te ovo te ono...

Kad gazda zasedne pa kaže - za ovu godinu imamo na raspolaganju toliko i toliko € i za to očekujemo te i te rezultate, kad ne bude mogao da se zadužuje do guše bez posledica već da garantuje svojom imovinom, tad će naša klupska košarka (ili klubovi u bilo kom sportu) da ostvaruju zapažene rezultate u evropskim okvirima, jer će konačno biti postavljena na zdravim osnovama.

Do tad ćemo uživati u povremenim bljeskovima na evropskoj sceni zahvaljujući nenormalnom sipanju para od države i otimanjem igrača (era Partizana) ili manipulisanjem dva kluba uz polovičnu pomoć države i privatnog sektora (era Crvene Zvezde)

kris

pre 6 godina

Svi slušaju Alimpijevića,pa ponavljaju priču o najmanjem budžetu kao papagaji.Kao da je lani bio 10 puta veći budžet, a ekipa je igrala puno bolje nego ova sad.U ABA ligi se sprdala sa protivnicima,a u EL je imala 16 pobjeda,a porazi nisu ni blizu bile blamaže kao sad,i to već popriličan broj.Ugazi nas ko stigne.Kup,za koji neki kažu da je nevažan,smo izgubili,a nije ništa više nevažan nego prošle godine,kada smo ga s lakoćom osvojili.U ABA ligi smo imali dva ozbiljna protivnika Budućnost i Cedevitu,sa kojima smo od 4 utakmice izgubili 3.Osim toga,publika je najvažnije mjerilo,nju ne možeš prevariti.Dovoljno je pogledati posjetu i sve je jasno kakva je igra i trener.

radimzasendvic

pre 6 godina

Mi smo fudbalska publika, treba da naviknemo da od skora imamo i novi košarkaški klub. Period privikavanja je pred nama, jer nismo svi iz Zeleznika,pa se treba snaći za prevoz.Ajmo delije neka grmi vcrs!

limenka

pre 6 godina

NEMA PARA za boljeg u smislu da dodje Pesic ili Trinkijeri, oni svi prvo traze 500k min ugovor
@RALE

KOLKO JE PEŠIĆ IMAO PARA U PRVOJ SEZONI EVROPSKE ZVEZDE DIVE KAD JE FMP PROMENIO IME I DOVEO RAKOČA MORISONA PEŠIĆA...

Rale

pre 6 godina

Mi smo prvo fudbalska publika, koja se sporo transformise u kosarkasku. Ja licno pratim oba sporta, a pratim i sve ostale nase timove gde god i sa kim igrali, nebitno ko je. I ima nas puno takvih, ali ima i 30 trovaca sa obe strane, pa se stekne utisak na netu da neko nekog mrzi i sl. Mada ima nenormalnih, ne kazem. Sto se moje Zvezde tice, ja sam pred pocetak predvidjao 10-12 pobeda i puno oscilacija, i to bilo ko ko malo vise prati i sadrzajnije analizira zna da je to realnost, a ljude je F4 u Bg povukao da se pomisli da se to org zbog Zvezde. Imas mladog trenera, kojeg podrzava kosarkaska struka pre svega, i NEMA PARA za boljeg u smislu da dodje Pesic ili Trinkijeri, oni svi prvo traze 500k min ugovor+zadovoljne igrace i redovne plate, toga nema, nema ni njih. Nas zadatak je da pobedimo Valensiju, i ako mozemo jos 1 pobedu posle da izvucemo, i imamo 11-12*37, to je 450k od pobeda, imamo 900k od MTS, 300k od Huawei, 300k od IDEA, i to su vec 2m evra za narednu sezonu budzeta. Imperativ, i realnost je osvojiti ABA i KLS, svi protivnici su klasu losiji od nas, a vec naredne sezone ce biti bolje u EL, ne dugujemo nikome od ove sezone, svi igraci ce biti za sezonu iskusniji, i mozemo da gadjamo ostanak npr Rocestija,a da dovedemo pravog pleja, sa defanzivom, a njega i Enisa pomerimo na 2, Feldin out. Oslobodicemo se 350k ugovora Bjelice, zamenice ga Jankovic, i imace para za kvalitetnog centra, Lesoru 17-20 minuta.Ja ne propustam utakmice,navijaci napunimo halu, pomozimo klubu!

Konte

pre 6 godina

Da li ce Zvezdini fudbaleri pruziti podrsku kosarkasima.Valjalo bi da Pesic i Radonjic dodju u Pionir.Toliko puta su dolazili po aplauze posle neresenih meceva da je i sad red da se pojave da cuju sta mislimo sada o njima.

ALENPIJE OUT

pre 6 godina

SIGURNO JE DA NEĆE ZVEZDA A NI FMP U PLEIOF.

ONO ŠTO JE DOBRO ZA SPORT JE TO DA EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM U EVROLIGI ŽALGIRIS, ĆE IGRATI U TOP8 I ČAK IMA ŠANSU DA OBEZBEDI DOMAĆI TEREN.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Гдје баш сад дупли програм у Евролиги?! Битно је сачувати најбоље играче да буду што свјежији за недељу. 👍

Rale

pre 6 godina

Mi smo prvo fudbalska publika, koja se sporo transformise u kosarkasku. Ja licno pratim oba sporta, a pratim i sve ostale nase timove gde god i sa kim igrali, nebitno ko je. I ima nas puno takvih, ali ima i 30 trovaca sa obe strane, pa se stekne utisak na netu da neko nekog mrzi i sl. Mada ima nenormalnih, ne kazem. Sto se moje Zvezde tice, ja sam pred pocetak predvidjao 10-12 pobeda i puno oscilacija, i to bilo ko ko malo vise prati i sadrzajnije analizira zna da je to realnost, a ljude je F4 u Bg povukao da se pomisli da se to org zbog Zvezde. Imas mladog trenera, kojeg podrzava kosarkaska struka pre svega, i NEMA PARA za boljeg u smislu da dodje Pesic ili Trinkijeri, oni svi prvo traze 500k min ugovor+zadovoljne igrace i redovne plate, toga nema, nema ni njih. Nas zadatak je da pobedimo Valensiju, i ako mozemo jos 1 pobedu posle da izvucemo, i imamo 11-12*37, to je 450k od pobeda, imamo 900k od MTS, 300k od Huawei, 300k od IDEA, i to su vec 2m evra za narednu sezonu budzeta. Imperativ, i realnost je osvojiti ABA i KLS, svi protivnici su klasu losiji od nas, a vec naredne sezone ce biti bolje u EL, ne dugujemo nikome od ove sezone, svi igraci ce biti za sezonu iskusniji, i mozemo da gadjamo ostanak npr Rocestija,a da dovedemo pravog pleja, sa defanzivom, a njega i Enisa pomerimo na 2, Feldin out. Oslobodicemo se 350k ugovora Bjelice, zamenice ga Jankovic, i imace para za kvalitetnog centra, Lesoru 17-20 minuta.Ja ne propustam utakmice,navijaci napunimo halu, pomozimo klubu!

Konte

pre 6 godina

Da li ce Zvezdini fudbaleri pruziti podrsku kosarkasima.Valjalo bi da Pesic i Radonjic dodju u Pionir.Toliko puta su dolazili po aplauze posle neresenih meceva da je i sad red da se pojave da cuju sta mislimo sada o njima.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Гдје баш сад дупли програм у Евролиги?! Битно је сачувати најбоље играче да буду што свјежији за недељу. 👍

ALENPIJE OUT

pre 6 godina

SIGURNO JE DA NEĆE ZVEZDA A NI FMP U PLEIOF.

ONO ŠTO JE DOBRO ZA SPORT JE TO DA EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM U EVROLIGI ŽALGIRIS, ĆE IGRATI U TOP8 I ČAK IMA ŠANSU DA OBEZBEDI DOMAĆI TEREN.

***

pre 6 godina

KOLKO JE PEŠIĆ IMAO PARA U PRVOJ SEZONI EVROPSKE ZVEZDE DIVE KAD JE FMP PROMENIO IME I DOVEO RAKOČA MORISONA PEŠIĆA...
(limenka, 15. mart 2018 14:30)

Pesic je imao 900.000 € TVRDI TEGI, kao i Djenka, uosstalom kao i svi nasi igraci, clanovi struvnog staba, tetkice, ekonomi, skupljaci lopti...
IDI BRE GLEDAJ TEGIJA

radimzasendvic

pre 6 godina

Mi smo fudbalska publika, treba da naviknemo da od skora imamo i novi košarkaški klub. Period privikavanja je pred nama, jer nismo svi iz Zeleznika,pa se treba snaći za prevoz.Ajmo delije neka grmi vcrs!

limenka

pre 6 godina

NEMA PARA za boljeg u smislu da dodje Pesic ili Trinkijeri, oni svi prvo traze 500k min ugovor
@RALE

KOLKO JE PEŠIĆ IMAO PARA U PRVOJ SEZONI EVROPSKE ZVEZDE DIVE KAD JE FMP PROMENIO IME I DOVEO RAKOČA MORISONA PEŠIĆA...

Qantas

pre 6 godina

A kad izgubi u finalu ABA lige zagrevace se za domaće prvenstvo...
(room 1408, 15. mart 2018 14:36)
Za ABA ligu, sta god da uradimo, vi imate najmanje prava da se javljate! Onaj ko tu zavrsi na 5 mestu, treba da cuti. Vasi dometi su "vredni trofeji" KUP Radivoja Koraca i KLS, a kada je fudbal u pitanju tu ste jedino za onaj smesni Kup. Naravno, kako se prvenstvo blizi kraju, pojacavate i pritiske na FSS i Zvezdu, nadajuci se nekom velikom kiksu, pa da kao i prosle godine uzmete titulu na brzaka. Ove godine ce to ici malo teze, veruj mi!

Subjektivni

pre 6 godina

SIGURNO JE DA NEĆE ZVEZDA A NI FMP U PLEIOF. 

ONO ŠTO JE DOBRO ZA SPORT JE TO DA EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM U EVROLIGI ŽALGIRIS, ĆE IGRATI U TOP8 I ČAK IMA ŠANSU DA OBEZBEDI DOMAĆI TEREN.
(ALENPIJE OUT, 15. mart 2018 13:14)

Zalgiris je na pocetku sezone objavio da je budzet 8.5 miliona evra + jos su tragali za generalnim sponzorem (ne znam da li su ga našli u međuvremenu).

Čović je nekoliko puta izlazio u javnost sa nešto manjom cifrom (oko 5.5 miliona evra) računajući i FMP (dakle novac za normalno funkcionisanje oba kluba). Dakle 24 igrača pod ugovorom i struka u oba kluba se negde uklapa u tu cifru.

Kada bi samo Crvena Zvezda imala 8.5m evra, tim bi ostajao na okupu mnogo duže, top8 bi bio standardna pojava a ni f4 ne bi bio nedostižan kao danas.

Tebi i tebi sličnima bi pametnije bilo da se posvetite svom voljenom klubu koji propada sve više. Ako mislite da su vam ovo krizne godine, grdno se varate, tek vam predstoji težak period jer ste samo ove godine na igrače za omladinski pogon dali 200k obeštećenja. Nema više za džabe kao ranije. Tek ćete da se ukanalite. Isto je Zvezda ranije radila pa joj je bio potreban Čović da išta od nje ostane. A imajte na umu da je Čović jedan (veliki košarkaški radnik i propali politikant), pitanje je da li ćete naći takvog košarkaškog lika da vas konačno dovede u red (a da nije Miško npr). Bez privatizacije nema ništa.

kris

pre 6 godina

Svi slušaju Alimpijevića,pa ponavljaju priču o najmanjem budžetu kao papagaji.Kao da je lani bio 10 puta veći budžet, a ekipa je igrala puno bolje nego ova sad.U ABA ligi se sprdala sa protivnicima,a u EL je imala 16 pobjeda,a porazi nisu ni blizu bile blamaže kao sad,i to već popriličan broj.Ugazi nas ko stigne.Kup,za koji neki kažu da je nevažan,smo izgubili,a nije ništa više nevažan nego prošle godine,kada smo ga s lakoćom osvojili.U ABA ligi smo imali dva ozbiljna protivnika Budućnost i Cedevitu,sa kojima smo od 4 utakmice izgubili 3.Osim toga,publika je najvažnije mjerilo,nju ne možeš prevariti.Dovoljno je pogledati posjetu i sve je jasno kakva je igra i trener.

Subjektivni

pre 6 godina

Zvezdu što pre privatizovati, jer ovaj komunistički sistem bez gazde i sa udruženjima građana ne vodi nigde.

Dok se prave koliko-toliko dobri rezultati i dok je na ceni - privatizovati KK i konačno napraviti sistem u kome se zna ko je ko - ko je gazda, ko su navijači, i na kraju - ko finansira i snosi odgovornost. Na kraju, nek je kupi i Čović, a u tom slučaju i zvanično FMP prebaciti u niži rang da i zaista postane razvojni klub.

Ovako svake godine žalopojke oko budžeta, takmičenja, borbe za prevlast u klubu, te vlast voli nas, te voli večitog rivala, te ovo te ono...

Kad gazda zasedne pa kaže - za ovu godinu imamo na raspolaganju toliko i toliko € i za to očekujemo te i te rezultate, kad ne bude mogao da se zadužuje do guše bez posledica već da garantuje svojom imovinom, tad će naša klupska košarka (ili klubovi u bilo kom sportu) da ostvaruju zapažene rezultate u evropskim okvirima, jer će konačno biti postavljena na zdravim osnovama.

Do tad ćemo uživati u povremenim bljeskovima na evropskoj sceni zahvaljujući nenormalnom sipanju para od države i otimanjem igrača (era Partizana) ili manipulisanjem dva kluba uz polovičnu pomoć države i privatnog sektora (era Crvene Zvezde)

Millennium

pre 6 godina

Ne ne ne, nismo razočarani pozicijom na tabeli. Razočarani smo što su se utakmice gubile a nije bilo volje, želje. Totalna apatija i nezainteresovanost. Što se posle skoro godinu dana ne nazire sistem koji trener pokušava da uvede. Šta nam je cilj? Jaka odbrana, napad, igranje na pojedinca? Šta? Šut za tri. Ako ide super, ako ne, pa videli smo kako bude.

Lale

pre 6 godina

@Subjektivni
Nisam ljubitelj komunizma, mada nas ni kapitalizam nije nešto usrećio,ali ti moram nešto reći,uz puno poštovanje tvoje dobre volje.Prvo ,Srbija nije TRŽIŠTE koje može finansijski da zadovolji bilo kog kupca, domaćeg ili stranog, ni približno.Drugo-mi idealizujemo privatizaciju jer želimo svom klubu sve najbolje, ali 95% je šansa da će poći po zlu, da sad ne nabrajam razloge.Ako, bio privatni ili kao sad nazovimo, društveni klub nema potporu šire zajednice(navijača, države)ništa sa privatizacijom nećemo uraditi.Prvi problem bi vlasnik imao sa navijačima, koje država nema snage da dovede u red.Pući će mu film i prodati drugom.Za to vreme klub naglo tone, na prodaje igrača, Evrope, to malo crkavice i kraj.

Qantas

pre 6 godina

@Qantas
Polako polako,cekaj kraj prvenstva u fidbalu,pa mozes da se javis,Vozdovac vas oducio od fudbala prosle godine,kao i Partiza protiv kog ste uzeli 1 bod u 4 derbija,a sto se tice kosarke,ako je uzmete Aba ligu raspascete se,necete igrati Evroligu sto ce vas unistiti,pa cete onda i vi od sledece godine da gledate samo kako da osvojite prvenstvo Srbije
(urosRuma, 15. mart 2018 18:44)
Javljam se kad ja hocu, a u tvom komentaru samo reci poput "polako, cekaj,prosla godina, ako ovo, ako ono i sl". Ako si pismen, onda ti je valjda jasno ko vodi kolo sada a ko ceka da se nesto desi u buducnosti pa da to preokrene.Sadasnjost je Zvezdina, a vi se i dalje nadajte. O kosarci posebno nemamo sta da pricamo, tu ste tek truba!

urosRuma

pre 6 godina

@Qantas
Polako polako,cekaj kraj prvenstva u fidbalu,pa mozes da se javis,Vozdovac vas oducio od fudbala prosle godine,kao i Partiza protiv kog ste uzeli 1 bod u 4 derbija,a sto se tice kosarke,ako je uzmete Aba ligu raspascete se,necete igrati Evroligu sto ce vas unistiti,pa cete onda i vi od sledece godine da gledate samo kako da osvojite prvenstvo Srbije

ALENPIJE OUT

pre 6 godina

SIGURNO JE DA NEĆE ZVEZDA A NI FMP U PLEIOF.

ONO ŠTO JE DOBRO ZA SPORT JE TO DA EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM U EVROLIGI ŽALGIRIS, ĆE IGRATI U TOP8 I ČAK IMA ŠANSU DA OBEZBEDI DOMAĆI TEREN.

radimzasendvic

pre 6 godina

Mi smo fudbalska publika, treba da naviknemo da od skora imamo i novi košarkaški klub. Period privikavanja je pred nama, jer nismo svi iz Zeleznika,pa se treba snaći za prevoz.Ajmo delije neka grmi vcrs!

limenka

pre 6 godina

NEMA PARA za boljeg u smislu da dodje Pesic ili Trinkijeri, oni svi prvo traze 500k min ugovor
@RALE

KOLKO JE PEŠIĆ IMAO PARA U PRVOJ SEZONI EVROPSKE ZVEZDE DIVE KAD JE FMP PROMENIO IME I DOVEO RAKOČA MORISONA PEŠIĆA...

Rale

pre 6 godina

Mi smo prvo fudbalska publika, koja se sporo transformise u kosarkasku. Ja licno pratim oba sporta, a pratim i sve ostale nase timove gde god i sa kim igrali, nebitno ko je. I ima nas puno takvih, ali ima i 30 trovaca sa obe strane, pa se stekne utisak na netu da neko nekog mrzi i sl. Mada ima nenormalnih, ne kazem. Sto se moje Zvezde tice, ja sam pred pocetak predvidjao 10-12 pobeda i puno oscilacija, i to bilo ko ko malo vise prati i sadrzajnije analizira zna da je to realnost, a ljude je F4 u Bg povukao da se pomisli da se to org zbog Zvezde. Imas mladog trenera, kojeg podrzava kosarkaska struka pre svega, i NEMA PARA za boljeg u smislu da dodje Pesic ili Trinkijeri, oni svi prvo traze 500k min ugovor+zadovoljne igrace i redovne plate, toga nema, nema ni njih. Nas zadatak je da pobedimo Valensiju, i ako mozemo jos 1 pobedu posle da izvucemo, i imamo 11-12*37, to je 450k od pobeda, imamo 900k od MTS, 300k od Huawei, 300k od IDEA, i to su vec 2m evra za narednu sezonu budzeta. Imperativ, i realnost je osvojiti ABA i KLS, svi protivnici su klasu losiji od nas, a vec naredne sezone ce biti bolje u EL, ne dugujemo nikome od ove sezone, svi igraci ce biti za sezonu iskusniji, i mozemo da gadjamo ostanak npr Rocestija,a da dovedemo pravog pleja, sa defanzivom, a njega i Enisa pomerimo na 2, Feldin out. Oslobodicemo se 350k ugovora Bjelice, zamenice ga Jankovic, i imace para za kvalitetnog centra, Lesoru 17-20 minuta.Ja ne propustam utakmice,navijaci napunimo halu, pomozimo klubu!

Millennium

pre 6 godina

Ne ne ne, nismo razočarani pozicijom na tabeli. Razočarani smo što su se utakmice gubile a nije bilo volje, želje. Totalna apatija i nezainteresovanost. Što se posle skoro godinu dana ne nazire sistem koji trener pokušava da uvede. Šta nam je cilj? Jaka odbrana, napad, igranje na pojedinca? Šta? Šut za tri. Ako ide super, ako ne, pa videli smo kako bude.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Гдје баш сад дупли програм у Евролиги?! Битно је сачувати најбоље играче да буду што свјежији за недељу. 👍

kris

pre 6 godina

Svi slušaju Alimpijevića,pa ponavljaju priču o najmanjem budžetu kao papagaji.Kao da je lani bio 10 puta veći budžet, a ekipa je igrala puno bolje nego ova sad.U ABA ligi se sprdala sa protivnicima,a u EL je imala 16 pobjeda,a porazi nisu ni blizu bile blamaže kao sad,i to već popriličan broj.Ugazi nas ko stigne.Kup,za koji neki kažu da je nevažan,smo izgubili,a nije ništa više nevažan nego prošle godine,kada smo ga s lakoćom osvojili.U ABA ligi smo imali dva ozbiljna protivnika Budućnost i Cedevitu,sa kojima smo od 4 utakmice izgubili 3.Osim toga,publika je najvažnije mjerilo,nju ne možeš prevariti.Dovoljno je pogledati posjetu i sve je jasno kakva je igra i trener.

Qantas

pre 6 godina

A kad izgubi u finalu ABA lige zagrevace se za domaće prvenstvo...
(room 1408, 15. mart 2018 14:36)
Za ABA ligu, sta god da uradimo, vi imate najmanje prava da se javljate! Onaj ko tu zavrsi na 5 mestu, treba da cuti. Vasi dometi su "vredni trofeji" KUP Radivoja Koraca i KLS, a kada je fudbal u pitanju tu ste jedino za onaj smesni Kup. Naravno, kako se prvenstvo blizi kraju, pojacavate i pritiske na FSS i Zvezdu, nadajuci se nekom velikom kiksu, pa da kao i prosle godine uzmete titulu na brzaka. Ove godine ce to ici malo teze, veruj mi!

Konte

pre 6 godina

Da li ce Zvezdini fudbaleri pruziti podrsku kosarkasima.Valjalo bi da Pesic i Radonjic dodju u Pionir.Toliko puta su dolazili po aplauze posle neresenih meceva da je i sad red da se pojave da cuju sta mislimo sada o njima.

***

pre 6 godina

KOLKO JE PEŠIĆ IMAO PARA U PRVOJ SEZONI EVROPSKE ZVEZDE DIVE KAD JE FMP PROMENIO IME I DOVEO RAKOČA MORISONA PEŠIĆA...
(limenka, 15. mart 2018 14:30)

Pesic je imao 900.000 € TVRDI TEGI, kao i Djenka, uosstalom kao i svi nasi igraci, clanovi struvnog staba, tetkice, ekonomi, skupljaci lopti...
IDI BRE GLEDAJ TEGIJA

urosRuma

pre 6 godina

@Qantas
Polako polako,cekaj kraj prvenstva u fidbalu,pa mozes da se javis,Vozdovac vas oducio od fudbala prosle godine,kao i Partiza protiv kog ste uzeli 1 bod u 4 derbija,a sto se tice kosarke,ako je uzmete Aba ligu raspascete se,necete igrati Evroligu sto ce vas unistiti,pa cete onda i vi od sledece godine da gledate samo kako da osvojite prvenstvo Srbije

Subjektivni

pre 6 godina

Zvezdu što pre privatizovati, jer ovaj komunistički sistem bez gazde i sa udruženjima građana ne vodi nigde.

Dok se prave koliko-toliko dobri rezultati i dok je na ceni - privatizovati KK i konačno napraviti sistem u kome se zna ko je ko - ko je gazda, ko su navijači, i na kraju - ko finansira i snosi odgovornost. Na kraju, nek je kupi i Čović, a u tom slučaju i zvanično FMP prebaciti u niži rang da i zaista postane razvojni klub.

Ovako svake godine žalopojke oko budžeta, takmičenja, borbe za prevlast u klubu, te vlast voli nas, te voli večitog rivala, te ovo te ono...

Kad gazda zasedne pa kaže - za ovu godinu imamo na raspolaganju toliko i toliko € i za to očekujemo te i te rezultate, kad ne bude mogao da se zadužuje do guše bez posledica već da garantuje svojom imovinom, tad će naša klupska košarka (ili klubovi u bilo kom sportu) da ostvaruju zapažene rezultate u evropskim okvirima, jer će konačno biti postavljena na zdravim osnovama.

Do tad ćemo uživati u povremenim bljeskovima na evropskoj sceni zahvaljujući nenormalnom sipanju para od države i otimanjem igrača (era Partizana) ili manipulisanjem dva kluba uz polovičnu pomoć države i privatnog sektora (era Crvene Zvezde)

Subjektivni

pre 6 godina

SIGURNO JE DA NEĆE ZVEZDA A NI FMP U PLEIOF. 

ONO ŠTO JE DOBRO ZA SPORT JE TO DA EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM U EVROLIGI ŽALGIRIS, ĆE IGRATI U TOP8 I ČAK IMA ŠANSU DA OBEZBEDI DOMAĆI TEREN.
(ALENPIJE OUT, 15. mart 2018 13:14)

Zalgiris je na pocetku sezone objavio da je budzet 8.5 miliona evra + jos su tragali za generalnim sponzorem (ne znam da li su ga našli u međuvremenu).

Čović je nekoliko puta izlazio u javnost sa nešto manjom cifrom (oko 5.5 miliona evra) računajući i FMP (dakle novac za normalno funkcionisanje oba kluba). Dakle 24 igrača pod ugovorom i struka u oba kluba se negde uklapa u tu cifru.

Kada bi samo Crvena Zvezda imala 8.5m evra, tim bi ostajao na okupu mnogo duže, top8 bi bio standardna pojava a ni f4 ne bi bio nedostižan kao danas.

Tebi i tebi sličnima bi pametnije bilo da se posvetite svom voljenom klubu koji propada sve više. Ako mislite da su vam ovo krizne godine, grdno se varate, tek vam predstoji težak period jer ste samo ove godine na igrače za omladinski pogon dali 200k obeštećenja. Nema više za džabe kao ranije. Tek ćete da se ukanalite. Isto je Zvezda ranije radila pa joj je bio potreban Čović da išta od nje ostane. A imajte na umu da je Čović jedan (veliki košarkaški radnik i propali politikant), pitanje je da li ćete naći takvog košarkaškog lika da vas konačno dovede u red (a da nije Miško npr). Bez privatizacije nema ništa.

Lale

pre 6 godina

@Subjektivni
Nisam ljubitelj komunizma, mada nas ni kapitalizam nije nešto usrećio,ali ti moram nešto reći,uz puno poštovanje tvoje dobre volje.Prvo ,Srbija nije TRŽIŠTE koje može finansijski da zadovolji bilo kog kupca, domaćeg ili stranog, ni približno.Drugo-mi idealizujemo privatizaciju jer želimo svom klubu sve najbolje, ali 95% je šansa da će poći po zlu, da sad ne nabrajam razloge.Ako, bio privatni ili kao sad nazovimo, društveni klub nema potporu šire zajednice(navijača, države)ništa sa privatizacijom nećemo uraditi.Prvi problem bi vlasnik imao sa navijačima, koje država nema snage da dovede u red.Pući će mu film i prodati drugom.Za to vreme klub naglo tone, na prodaje igrača, Evrope, to malo crkavice i kraj.

Qantas

pre 6 godina

@Qantas
Polako polako,cekaj kraj prvenstva u fidbalu,pa mozes da se javis,Vozdovac vas oducio od fudbala prosle godine,kao i Partiza protiv kog ste uzeli 1 bod u 4 derbija,a sto se tice kosarke,ako je uzmete Aba ligu raspascete se,necete igrati Evroligu sto ce vas unistiti,pa cete onda i vi od sledece godine da gledate samo kako da osvojite prvenstvo Srbije
(urosRuma, 15. mart 2018 18:44)
Javljam se kad ja hocu, a u tvom komentaru samo reci poput "polako, cekaj,prosla godina, ako ovo, ako ono i sl". Ako si pismen, onda ti je valjda jasno ko vodi kolo sada a ko ceka da se nesto desi u buducnosti pa da to preokrene.Sadasnjost je Zvezdina, a vi se i dalje nadajte. O kosarci posebno nemamo sta da pricamo, tu ste tek truba!