Sreda, 14.03.2018.

09:00

Murinjo: Ispadanje u ovoj fazi nije ništa novo za Junajted

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, dao je nekoliko katastrofalnih odgovora posle ispadanja od Sevilje, ali se jedan izdvojio.

Izvor: B92

Murinjo: Ispadanje u ovoj fazi nije ništa novo za Junajted IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Gaston

pre 6 godina

Indijanci koji zagovaraju da Murinjo "igra bunker, parkira autobus" i ostale infantilne banalnosti nisu ništa drugo do murinjomrsci koji se uzalud nadaju da će milion puta ponovljena laž postati istina. Zna se šta je bunker, a isti nikako nije viđen sinoć. Pitao bih koju su utakmicu gledali, ali odgovor leži u njihovom hejtu, nikako objektivnosti. A objektivno je ono što je Murke izjavio uoči sinoćnjeg duela: da Junajted nema tim za pohod na LŠ, samo što to armija njegovih dežurnih mrzitelja bira da zaboravi. Tim je MOŽDA dovoljno dobar za napad na titulu Premijer Lige (ne ove sezone, očito), ali i to isključivo zahvaljujući dobrom strategu kakav je Murinjo. Skoro svaki drugi trener bi grcao da održi ekipu na poziciji koja vodi u LŠ. Uostalom, uvek će Murke i beležiti dobre rezultate u inat vama, obnevidelima od mržnje. Pomirite se s tim da će vam još dugo nabijati pritisak.

rough

pre 6 godina

sakipljac

ja bih ipak ostavio taj promil sanse za liverpul ako ni zbog ceg drugog a ono zato sto su a ne zaostaju ni za kim rezultatski..a i ostalo je samo jos 7 konkurenata...a i lopta je okrugla...nego tastatura sve trpi

Nista o nicemu

pre 6 godina

Kako god okrenuli murinjo se obrukao toliko igraca placenih on igra bunkericu sevilja jeste prosecna ekipa ali montela nije hteo da se povuce napao je hrabro tesko ce mun biti stari klub koji ce biti zeljan titula dok ovakvi treneri budu dolazili jedan je fergi....

Mladen Nis

pre 6 godina

Negde sam procitao da je razlog zasto je Ferguson bio protiv dolaska Murinja 2013. to sto, kad ekipi ne ide, Murinjo misli samo na sebe i kako da zastiti sebe, da mu klub nikad nije na prvom mestu.

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 6 godina

Liverpool jeste u 1/4 finalu LŠ, ali nemaju ni promil šanse da istu i osvoje, dok Mourinho ima realne izglede da uzme FA kup i sezonu učini uspešnom!!

Blackman

pre 6 godina

Veliki sam navijač Junajteda i dugo sam se suzdržavao da komentarišem nešto u vezi sa igrom i razočaravajućim rezultatima. Reko', da ne "trčim pred rudu", da dam malo vremena...
Čini mi se da sam ukapirao šta je problem i, definitivno, neću ništa novo reći. Problem je u Murinju. U onom delu njegove ličnosti koji se odnosi na prihvatanje krivice i želju za promenama. Što se prihvatanja krivice tiče, retko (ili nikada) nećete čuti da je sebe proglasio za krivca, kao što nije ni sada. Što se želje za promenama u igri tiče, tu su stvari još gore. Nikada, ali nikada, Murinjo neće menjati stil igre. To je u srži problema. To je ono zbog čega Junajted ne izgleda kao tim koji napreduje i ono zbog čega bi mu bilo bolje sa nekim drugim trenerom.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj sreca sto je montela ubacio ben jedera haha.Ko da je ben jeder neki anonimus pa je na srecu dao golove hehe.Svako ko poznaje ovog igraca zna da je odlican napadac bez dileme i bio je prosle sezone prvi strelac sevilje tako da ove reci murinja nemaju smisla

Раде Кузма

pre 6 godina

"Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA Kup."
Шта рећи на ове ријечи Муриња? Човјек пореди Лигу првака и Фа Куп.

neutralni felsh

pre 6 godina

"Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA Kup." 
Шта рећи на ове ријечи Муриња? Човјек пореди Лигу првака и Фа Куп.
(Раде Кузма, 14. mart 2018 11:14)


znaci da je jos iznenadjen i uvredjen od sinoc, brani se maltene ocajnicki... konsolidovace se on, ima jak ugovor, ali ovo mu je tezak udarac. sve manje lici na spasioca, sve vise lici da njemu treba spasilac. treba mu igrac koji ce da proigra a ponese ukipu, izgleda da takvog nema. mozda sanchez...
nasuprot opstim misljenjima, united ima odlicnu ekipu. matic, pogba, mata, sanchez - ima tu stofa za dobre kombinacije, a na murinju je da ih nadje.
nevezano za ovaj poraz (nije sramota ispasti od sevilje) united mora opet da nauci da udara u serijama a ne da uzmice i ceka na svoj udarac. ko udari prvi, vecinom ce udariti i poslednji - veca je verovatnoca nego za prelaz ;)

Rade M

pre 6 godina

Dajte ovaj isti tim Jedinstva trenerima
kao što je Pep, Poketinjo ili Klop... i siguran sam da bi rasturili ovu Sevilju k'o dete zvečku! Murinjo je prevazidjen trener, davno pročitan, i što pre da ga oteraju bolje za klub i navijače. I prosečan fudbalski lik zna da sredina sa sporim Matićem, još sporijim Felainijem (koji četiri meseca nije igrao zbog povrede) i krilom od komarca zvanim Lingard, nema šta da traži u Evropi. A klupu mu žulja jedan majstor fudbala Mata. Šta više reći, bedno i tužno.

Zeljko 83

pre 6 godina

Jedino sto je pametno osvojio je sa Portom...Ostalo sve je prevara...Zavrsice on ko Benites...u ovom Trenutku je Pep tata za sve njih... Murinjo je jedan stvarno argantan i privatno i profesionalno...

kml;

pre 6 godina

Treba mu otkaz dat, čitam komentare prije meca, ma to su sve bili ubice ih junajted, a ja sam znao da ako primi go teško će to.oni stići, nije to Palas. Nikako mi se ne svidja negov rad i voleo bih da mu vidim ledja pogotovo pogbi.

dinorg

pre 6 godina

Najveca trenerska prevara je Murinjo katastrofa...tolika pojacanja i toliki milijoni i dodze Sevilja i sve to pregazi...
Fudbal nisu pare i marketing nego uigrana ekipa ...

Topnik

pre 6 godina

Mourinho stalno nešto proziva wengera,kao "specialist in failure",i to,no mislim da je i njegovo vrijeme prošlo kao i wengerovo.Razlika je ipak u tome što wenger ima skoro sedamdeset godina i 22 godine je u jednom klubu kojem je sve podredio,dok ovaj ima 55 godina i ide iz kluba do kluba,od kojih svi troše velike pare.Wengerov nogomet je ipak ljepši za gledat,i od njega nećeš čuti da krivi igrače,dok je to kod mourinha standardna procedura kad ekipa pada.Taj opis "specialist in failure",više odgovara njemu.

Milan BL

pre 6 godina

Veliki sam fan MU,ali isto tako i murinja,
ali da das ovakvu izjavu a licno si ti sastavio tim i potrosio si tolike pare to nije u redu.....!
jos nesto lukaku je potpuno pogresna investicija i nevrijedi nista vise od 10 miliona, lako je davati golove po belgiji ,i tako nizerazrednim ligama, a liga sampiona..... tu treba davati golove ,realu, barsi,bajernu,psz,itd....
zal je navijaca sa old traforda...!!!

nema nema

pre 6 godina

Ljudi, stoji da je Mancester potrosio dosta novca na igrace, ali takvo je trziste sada, da to prevedemo u cifre od pre deceniju npr, ne bi to bilo preko 50-60mil. i ako bi to je samo zbog Pogbe. Hocu da kazem da su igraci koje je Mancester doveo suvi prosek. Recimo Bejli ovaj stoper, koga svi hvale zbog neverovatnih uklizavanja, je obican cirkuzant. Uzmite Maldinijevu izjavu za primer, da stoper kad god ukliza, to znaci da KASNI, sto se i videlo kod prvog primljenog gola sinoc. Ali sve ovo gore napisano, nikako ne brani Murinja, i njegovu ocajnu taktiku.

Vlada

pre 6 godina

Voleo sam ovog trenera,ali sve što radi posle Intera je katastrofa.Ovaj fudbal koji on igra je prevaziđen,neverovatno je da Mančester sa ovakvim napadackim potencijalom igra toliko povučeno.Ovo je isključivo krivica trenera.

bax

pre 6 godina

Bas gabriga sto je nekog naljutio! Da li je nesto slagao? United je u tranziciji i velikom spremanju, pre svega na sredini i odbrani!! Matic, Felaini i ovakav Pogba nisu za zavrsnicu LS!!

ernesto che

pre 6 godina

@swissmade

Nije klub kakav je bio! Da si to rekao npr. za milan pa i da razumem, nemaju vrhunske igrace, nemaju novca, preti im izbacivanje iz svih takmicenja, treneri neprovereni-pocetnici, a ti pricas o klubu koji je potrosio neznam koliko stotina miliona, jak trener sa visemilionskom platom, stabilne finansije i govoris o tome da to nije taj klub!? Ovo sto si rekao za fergusona necu uzeti za ozbiljno, verovatno neznas da kad je ferguson preuzeo klub, ekipa je bila u raspadu, nekoliko je bilo sa velikim viskom kilogrsma, neki su bili poslati na lecenje , prema fergusonovim recima, nekoliko puta pri ulasku u svlacionicu osetio je alkohol, a suska se da su neki bili i ma drogama, raspad. Ovaj covek je preuzeo klub kad je finansijski bio najmocniji klub na svetu, sa nekoliko vrhunskih igraca, infrastruktura, sve na svom mestu i para za pojacanja koliko mu dusa iste, sta on radi, govori kako je uzeo kup i kako nije nista novo da ispadne u ovoj fazi takmicenja od inferiornijeg klupa u svakom pogledu !?! Da nije murinjo u pitanju, vec bi mu bio urucen otkaz.

carlito

pre 6 godina

nije fer.dobije vrhunski ugovor na staru slavu,uradi ocajan posao u prvenstvu,iz lige sampiona ispadne ko iz dzipa od sevilje koju nije dobio samo onaj ko nije hteo,verovatno popije otkaz na kraju sezone i dobije otpremninu od 20 miliona funti.ko dodje posle njega morace 200 miliona da ulozi i da se resi bar desetorice igraca.

NIK

pre 6 godina

Čoveče kupiš Pogbu za 100 miliona, Lukakua za 90, za Bejlija i Lindelofa daš ogroman novac, platiš i 30 milki za Sančeza, Marsijal je isto debelo plaćen Monaku, pa i Matić i onda te izbaci klub kao što je Sevilja, koja godinama prodaje najbolje igrače i dovodi anonimuse od kojih pravi tim. Pa Sevilja nije 100 miliona potrošila u poslednjih pet prelaznih rokova ukupno... I na kraju se pravdaš da je normalno da u 180 minuta tvoj tim ne pokaže ništa i zasluženo ispadne već u osmini finala od 10 puta jeftinije ekipe? Pa jednom u životu budi muškarac i priznaj grešku, i snosi posledice loše taktike.......

daki

pre 6 godina

Pa da li je moguce da ovako nesto izjavi? Ima li iko normalan u tom unitedu da mu raspali samarcinu za ovo i potpise momentalno otkaz!? Stamoto jedna za fudbal! Toliko mi je odvratan postao da jedva cekam da mu vidim ledja. Znao sam da nije najbolje resenje za United,ali trpio sam ga,sve do sinoc. Ovo je dno dna.

neutralni felsh

pre 6 godina

ko zna koliko je knedli progutao dok je ovo pricao...
izgleda da murinjo definitivno nije za potvrdjene i etablirane ekipe, nego je pre za ekipe i klubove koji grade uspeh, tamo gde moze da iznenadjuje favorite i gde je bunker stil "preko trnja do zvezda" vise ngo neophodan.
mogao je u portu, u celziju, mogao je u interu, u realu ipak polovicno a united mu se otima. u celziju se nije u potpunosti snasao u drugom mandatu - jer taj celzi nije vise isti klub gladan uspeha po svaku cenu, sada je etablirani clan fudbalskih probirljivaca.
ukratko: murinju treba uloga spasioca. bokserski receno, on bitke dobija kao potcenjivani izazivac a ne kao favorizovani nosilac pojasa. zato nikako da mu krene sa unitedom, njima ne lezi njegova "bitno je samo da ne izgubimo" filozofija.

Adeus a Jose

pre 6 godina

Posle Mančestera sledi kraj njegovog treniranja evropskih top klubova. Fudbal kakav José Mourinho zastupa i sprovodi je pročitana knjiga i više ne može da postigne značajan rezultat u LŠ. Sledi još par epizoda vodjenja slabije rangiranih ekipa a zatim eventualno preuzimanje neke od reprezentacija i posao selektora.

neutralni felsh

pre 6 godina

ko zna koliko je knedli progutao dok je ovo pricao...
izgleda da murinjo definitivno nije za potvrdjene i etablirane ekipe, nego je pre za ekipe i klubove koji grade uspeh, tamo gde moze da iznenadjuje favorite i gde je bunker stil "preko trnja do zvezda" vise ngo neophodan.
mogao je u portu, u celziju, mogao je u interu, u realu ipak polovicno a united mu se otima. u celziju se nije u potpunosti snasao u drugom mandatu - jer taj celzi nije vise isti klub gladan uspeha po svaku cenu, sada je etablirani clan fudbalskih probirljivaca.
ukratko: murinju treba uloga spasioca. bokserski receno, on bitke dobija kao potcenjivani izazivac a ne kao favorizovani nosilac pojasa. zato nikako da mu krene sa unitedom, njima ne lezi njegova "bitno je samo da ne izgubimo" filozofija.

Swissmade

pre 6 godina

Tačno zbori. Junajted nije više onaj klub što je bio, nova su vremena došla. Dana samo parama možeš napraviti tim, jer se rezultati očekuju momentalno. Junajted koji je preuzeo Murinjo je katastrofalan. Fali im najmanje 3-4 VRHUNSKA igrača. (NAPAD/ŠPIC, vezni, ODBRANA). Ni Ferguson nije uradio ništa prvih nekoliko sezona u Junajtedu....

The Kray Twins

pre 6 godina

Ne mrzim te,naprotiv,veoma te postujem(mada te za to vrlo verovatno boli uvo)...
Ali da sam na mestu ser Fergusona i ser Bobija Carltona izvukao bih ti usi...

miodrag

pre 6 godina

On je odlican trener ali izjave su mu katastrofa, trebalo je da ostane na izjavi o igracima, da se pokrije usima, da kaze da ce biti bolje, da je ovo samo jedan los dan i da trceci pobegne iz sale. Ovako mi pomalo lici na naseg Novaka, da mi oprosti Svetlost Univerzuma.

The Kray Twins

pre 6 godina

Ne mrzim te,naprotiv,veoma te postujem(mada te za to vrlo verovatno boli uvo)...
Ali da sam na mestu ser Fergusona i ser Bobija Carltona izvukao bih ti usi...

NIK

pre 6 godina

Čoveče kupiš Pogbu za 100 miliona, Lukakua za 90, za Bejlija i Lindelofa daš ogroman novac, platiš i 30 milki za Sančeza, Marsijal je isto debelo plaćen Monaku, pa i Matić i onda te izbaci klub kao što je Sevilja, koja godinama prodaje najbolje igrače i dovodi anonimuse od kojih pravi tim. Pa Sevilja nije 100 miliona potrošila u poslednjih pet prelaznih rokova ukupno... I na kraju se pravdaš da je normalno da u 180 minuta tvoj tim ne pokaže ništa i zasluženo ispadne već u osmini finala od 10 puta jeftinije ekipe? Pa jednom u životu budi muškarac i priznaj grešku, i snosi posledice loše taktike.......

Adeus a Jose

pre 6 godina

Posle Mančestera sledi kraj njegovog treniranja evropskih top klubova. Fudbal kakav José Mourinho zastupa i sprovodi je pročitana knjiga i više ne može da postigne značajan rezultat u LŠ. Sledi još par epizoda vodjenja slabije rangiranih ekipa a zatim eventualno preuzimanje neke od reprezentacija i posao selektora.

Vlada

pre 6 godina

Voleo sam ovog trenera,ali sve što radi posle Intera je katastrofa.Ovaj fudbal koji on igra je prevaziđen,neverovatno je da Mančester sa ovakvim napadackim potencijalom igra toliko povučeno.Ovo je isključivo krivica trenera.

miodrag

pre 6 godina

On je odlican trener ali izjave su mu katastrofa, trebalo je da ostane na izjavi o igracima, da se pokrije usima, da kaze da ce biti bolje, da je ovo samo jedan los dan i da trceci pobegne iz sale. Ovako mi pomalo lici na naseg Novaka, da mi oprosti Svetlost Univerzuma.

neutralni felsh

pre 6 godina

ko zna koliko je knedli progutao dok je ovo pricao...
izgleda da murinjo definitivno nije za potvrdjene i etablirane ekipe, nego je pre za ekipe i klubove koji grade uspeh, tamo gde moze da iznenadjuje favorite i gde je bunker stil "preko trnja do zvezda" vise ngo neophodan.
mogao je u portu, u celziju, mogao je u interu, u realu ipak polovicno a united mu se otima. u celziju se nije u potpunosti snasao u drugom mandatu - jer taj celzi nije vise isti klub gladan uspeha po svaku cenu, sada je etablirani clan fudbalskih probirljivaca.
ukratko: murinju treba uloga spasioca. bokserski receno, on bitke dobija kao potcenjivani izazivac a ne kao favorizovani nosilac pojasa. zato nikako da mu krene sa unitedom, njima ne lezi njegova "bitno je samo da ne izgubimo" filozofija.

Раде Кузма

pre 6 godina

"Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA Kup."
Шта рећи на ове ријечи Муриња? Човјек пореди Лигу првака и Фа Куп.

Topnik

pre 6 godina

Mourinho stalno nešto proziva wengera,kao "specialist in failure",i to,no mislim da je i njegovo vrijeme prošlo kao i wengerovo.Razlika je ipak u tome što wenger ima skoro sedamdeset godina i 22 godine je u jednom klubu kojem je sve podredio,dok ovaj ima 55 godina i ide iz kluba do kluba,od kojih svi troše velike pare.Wengerov nogomet je ipak ljepši za gledat,i od njega nećeš čuti da krivi igrače,dok je to kod mourinha standardna procedura kad ekipa pada.Taj opis "specialist in failure",više odgovara njemu.

daki

pre 6 godina

Pa da li je moguce da ovako nesto izjavi? Ima li iko normalan u tom unitedu da mu raspali samarcinu za ovo i potpise momentalno otkaz!? Stamoto jedna za fudbal! Toliko mi je odvratan postao da jedva cekam da mu vidim ledja. Znao sam da nije najbolje resenje za United,ali trpio sam ga,sve do sinoc. Ovo je dno dna.

ernesto che

pre 6 godina

@swissmade

Nije klub kakav je bio! Da si to rekao npr. za milan pa i da razumem, nemaju vrhunske igrace, nemaju novca, preti im izbacivanje iz svih takmicenja, treneri neprovereni-pocetnici, a ti pricas o klubu koji je potrosio neznam koliko stotina miliona, jak trener sa visemilionskom platom, stabilne finansije i govoris o tome da to nije taj klub!? Ovo sto si rekao za fergusona necu uzeti za ozbiljno, verovatno neznas da kad je ferguson preuzeo klub, ekipa je bila u raspadu, nekoliko je bilo sa velikim viskom kilogrsma, neki su bili poslati na lecenje , prema fergusonovim recima, nekoliko puta pri ulasku u svlacionicu osetio je alkohol, a suska se da su neki bili i ma drogama, raspad. Ovaj covek je preuzeo klub kad je finansijski bio najmocniji klub na svetu, sa nekoliko vrhunskih igraca, infrastruktura, sve na svom mestu i para za pojacanja koliko mu dusa iste, sta on radi, govori kako je uzeo kup i kako nije nista novo da ispadne u ovoj fazi takmicenja od inferiornijeg klupa u svakom pogledu !?! Da nije murinjo u pitanju, vec bi mu bio urucen otkaz.

Zeljko 83

pre 6 godina

Jedino sto je pametno osvojio je sa Portom...Ostalo sve je prevara...Zavrsice on ko Benites...u ovom Trenutku je Pep tata za sve njih... Murinjo je jedan stvarno argantan i privatno i profesionalno...

kml;

pre 6 godina

Treba mu otkaz dat, čitam komentare prije meca, ma to su sve bili ubice ih junajted, a ja sam znao da ako primi go teško će to.oni stići, nije to Palas. Nikako mi se ne svidja negov rad i voleo bih da mu vidim ledja pogotovo pogbi.

dinorg

pre 6 godina

Najveca trenerska prevara je Murinjo katastrofa...tolika pojacanja i toliki milijoni i dodze Sevilja i sve to pregazi...
Fudbal nisu pare i marketing nego uigrana ekipa ...

Rade M

pre 6 godina

Dajte ovaj isti tim Jedinstva trenerima
kao što je Pep, Poketinjo ili Klop... i siguran sam da bi rasturili ovu Sevilju k'o dete zvečku! Murinjo je prevazidjen trener, davno pročitan, i što pre da ga oteraju bolje za klub i navijače. I prosečan fudbalski lik zna da sredina sa sporim Matićem, još sporijim Felainijem (koji četiri meseca nije igrao zbog povrede) i krilom od komarca zvanim Lingard, nema šta da traži u Evropi. A klupu mu žulja jedan majstor fudbala Mata. Šta više reći, bedno i tužno.

neutralni felsh

pre 6 godina

ko zna koliko je knedli progutao dok je ovo pricao...
izgleda da murinjo definitivno nije za potvrdjene i etablirane ekipe, nego je pre za ekipe i klubove koji grade uspeh, tamo gde moze da iznenadjuje favorite i gde je bunker stil "preko trnja do zvezda" vise ngo neophodan.
mogao je u portu, u celziju, mogao je u interu, u realu ipak polovicno a united mu se otima. u celziju se nije u potpunosti snasao u drugom mandatu - jer taj celzi nije vise isti klub gladan uspeha po svaku cenu, sada je etablirani clan fudbalskih probirljivaca.
ukratko: murinju treba uloga spasioca. bokserski receno, on bitke dobija kao potcenjivani izazivac a ne kao favorizovani nosilac pojasa. zato nikako da mu krene sa unitedom, njima ne lezi njegova "bitno je samo da ne izgubimo" filozofija.

carlito

pre 6 godina

nije fer.dobije vrhunski ugovor na staru slavu,uradi ocajan posao u prvenstvu,iz lige sampiona ispadne ko iz dzipa od sevilje koju nije dobio samo onaj ko nije hteo,verovatno popije otkaz na kraju sezone i dobije otpremninu od 20 miliona funti.ko dodje posle njega morace 200 miliona da ulozi i da se resi bar desetorice igraca.

Mladen Nis

pre 6 godina

Negde sam procitao da je razlog zasto je Ferguson bio protiv dolaska Murinja 2013. to sto, kad ekipi ne ide, Murinjo misli samo na sebe i kako da zastiti sebe, da mu klub nikad nije na prvom mestu.

neutralni felsh

pre 6 godina

"Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA Kup." 
Шта рећи на ове ријечи Муриња? Човјек пореди Лигу првака и Фа Куп.
(Раде Кузма, 14. mart 2018 11:14)


znaci da je jos iznenadjen i uvredjen od sinoc, brani se maltene ocajnicki... konsolidovace se on, ima jak ugovor, ali ovo mu je tezak udarac. sve manje lici na spasioca, sve vise lici da njemu treba spasilac. treba mu igrac koji ce da proigra a ponese ukipu, izgleda da takvog nema. mozda sanchez...
nasuprot opstim misljenjima, united ima odlicnu ekipu. matic, pogba, mata, sanchez - ima tu stofa za dobre kombinacije, a na murinju je da ih nadje.
nevezano za ovaj poraz (nije sramota ispasti od sevilje) united mora opet da nauci da udara u serijama a ne da uzmice i ceka na svoj udarac. ko udari prvi, vecinom ce udariti i poslednji - veca je verovatnoca nego za prelaz ;)

Milan BL

pre 6 godina

Veliki sam fan MU,ali isto tako i murinja,
ali da das ovakvu izjavu a licno si ti sastavio tim i potrosio si tolike pare to nije u redu.....!
jos nesto lukaku je potpuno pogresna investicija i nevrijedi nista vise od 10 miliona, lako je davati golove po belgiji ,i tako nizerazrednim ligama, a liga sampiona..... tu treba davati golove ,realu, barsi,bajernu,psz,itd....
zal je navijaca sa old traforda...!!!

Blackman

pre 6 godina

Veliki sam navijač Junajteda i dugo sam se suzdržavao da komentarišem nešto u vezi sa igrom i razočaravajućim rezultatima. Reko', da ne "trčim pred rudu", da dam malo vremena...
Čini mi se da sam ukapirao šta je problem i, definitivno, neću ništa novo reći. Problem je u Murinju. U onom delu njegove ličnosti koji se odnosi na prihvatanje krivice i želju za promenama. Što se prihvatanja krivice tiče, retko (ili nikada) nećete čuti da je sebe proglasio za krivca, kao što nije ni sada. Što se želje za promenama u igri tiče, tu su stvari još gore. Nikada, ali nikada, Murinjo neće menjati stil igre. To je u srži problema. To je ono zbog čega Junajted ne izgleda kao tim koji napreduje i ono zbog čega bi mu bilo bolje sa nekim drugim trenerom.

nema nema

pre 6 godina

Ljudi, stoji da je Mancester potrosio dosta novca na igrace, ali takvo je trziste sada, da to prevedemo u cifre od pre deceniju npr, ne bi to bilo preko 50-60mil. i ako bi to je samo zbog Pogbe. Hocu da kazem da su igraci koje je Mancester doveo suvi prosek. Recimo Bejli ovaj stoper, koga svi hvale zbog neverovatnih uklizavanja, je obican cirkuzant. Uzmite Maldinijevu izjavu za primer, da stoper kad god ukliza, to znaci da KASNI, sto se i videlo kod prvog primljenog gola sinoc. Ali sve ovo gore napisano, nikako ne brani Murinja, i njegovu ocajnu taktiku.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj sreca sto je montela ubacio ben jedera haha.Ko da je ben jeder neki anonimus pa je na srecu dao golove hehe.Svako ko poznaje ovog igraca zna da je odlican napadac bez dileme i bio je prosle sezone prvi strelac sevilje tako da ove reci murinja nemaju smisla

Swissmade

pre 6 godina

Tačno zbori. Junajted nije više onaj klub što je bio, nova su vremena došla. Dana samo parama možeš napraviti tim, jer se rezultati očekuju momentalno. Junajted koji je preuzeo Murinjo je katastrofalan. Fali im najmanje 3-4 VRHUNSKA igrača. (NAPAD/ŠPIC, vezni, ODBRANA). Ni Ferguson nije uradio ništa prvih nekoliko sezona u Junajtedu....

bax

pre 6 godina

Bas gabriga sto je nekog naljutio! Da li je nesto slagao? United je u tranziciji i velikom spremanju, pre svega na sredini i odbrani!! Matic, Felaini i ovakav Pogba nisu za zavrsnicu LS!!

Nista o nicemu

pre 6 godina

Kako god okrenuli murinjo se obrukao toliko igraca placenih on igra bunkericu sevilja jeste prosecna ekipa ali montela nije hteo da se povuce napao je hrabro tesko ce mun biti stari klub koji ce biti zeljan titula dok ovakvi treneri budu dolazili jedan je fergi....

rough

pre 6 godina

sakipljac

ja bih ipak ostavio taj promil sanse za liverpul ako ni zbog ceg drugog a ono zato sto su a ne zaostaju ni za kim rezultatski..a i ostalo je samo jos 7 konkurenata...a i lopta je okrugla...nego tastatura sve trpi

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 6 godina

Liverpool jeste u 1/4 finalu LŠ, ali nemaju ni promil šanse da istu i osvoje, dok Mourinho ima realne izglede da uzme FA kup i sezonu učini uspešnom!!

Gaston

pre 6 godina

Indijanci koji zagovaraju da Murinjo "igra bunker, parkira autobus" i ostale infantilne banalnosti nisu ništa drugo do murinjomrsci koji se uzalud nadaju da će milion puta ponovljena laž postati istina. Zna se šta je bunker, a isti nikako nije viđen sinoć. Pitao bih koju su utakmicu gledali, ali odgovor leži u njihovom hejtu, nikako objektivnosti. A objektivno je ono što je Murke izjavio uoči sinoćnjeg duela: da Junajted nema tim za pohod na LŠ, samo što to armija njegovih dežurnih mrzitelja bira da zaboravi. Tim je MOŽDA dovoljno dobar za napad na titulu Premijer Lige (ne ove sezone, očito), ali i to isključivo zahvaljujući dobrom strategu kakav je Murinjo. Skoro svaki drugi trener bi grcao da održi ekipu na poziciji koja vodi u LŠ. Uostalom, uvek će Murke i beležiti dobre rezultate u inat vama, obnevidelima od mržnje. Pomirite se s tim da će vam još dugo nabijati pritisak.

Swissmade

pre 6 godina

Tačno zbori. Junajted nije više onaj klub što je bio, nova su vremena došla. Dana samo parama možeš napraviti tim, jer se rezultati očekuju momentalno. Junajted koji je preuzeo Murinjo je katastrofalan. Fali im najmanje 3-4 VRHUNSKA igrača. (NAPAD/ŠPIC, vezni, ODBRANA). Ni Ferguson nije uradio ništa prvih nekoliko sezona u Junajtedu....

bax

pre 6 godina

Bas gabriga sto je nekog naljutio! Da li je nesto slagao? United je u tranziciji i velikom spremanju, pre svega na sredini i odbrani!! Matic, Felaini i ovakav Pogba nisu za zavrsnicu LS!!

sakupljač sekundarnih sirovina

pre 6 godina

Liverpool jeste u 1/4 finalu LŠ, ali nemaju ni promil šanse da istu i osvoje, dok Mourinho ima realne izglede da uzme FA kup i sezonu učini uspešnom!!

miodrag

pre 6 godina

On je odlican trener ali izjave su mu katastrofa, trebalo je da ostane na izjavi o igracima, da se pokrije usima, da kaze da ce biti bolje, da je ovo samo jedan los dan i da trceci pobegne iz sale. Ovako mi pomalo lici na naseg Novaka, da mi oprosti Svetlost Univerzuma.

nema nema

pre 6 godina

Ljudi, stoji da je Mancester potrosio dosta novca na igrace, ali takvo je trziste sada, da to prevedemo u cifre od pre deceniju npr, ne bi to bilo preko 50-60mil. i ako bi to je samo zbog Pogbe. Hocu da kazem da su igraci koje je Mancester doveo suvi prosek. Recimo Bejli ovaj stoper, koga svi hvale zbog neverovatnih uklizavanja, je obican cirkuzant. Uzmite Maldinijevu izjavu za primer, da stoper kad god ukliza, to znaci da KASNI, sto se i videlo kod prvog primljenog gola sinoc. Ali sve ovo gore napisano, nikako ne brani Murinja, i njegovu ocajnu taktiku.

Zeljko 83

pre 6 godina

Jedino sto je pametno osvojio je sa Portom...Ostalo sve je prevara...Zavrsice on ko Benites...u ovom Trenutku je Pep tata za sve njih... Murinjo je jedan stvarno argantan i privatno i profesionalno...

Gaston

pre 6 godina

Indijanci koji zagovaraju da Murinjo "igra bunker, parkira autobus" i ostale infantilne banalnosti nisu ništa drugo do murinjomrsci koji se uzalud nadaju da će milion puta ponovljena laž postati istina. Zna se šta je bunker, a isti nikako nije viđen sinoć. Pitao bih koju su utakmicu gledali, ali odgovor leži u njihovom hejtu, nikako objektivnosti. A objektivno je ono što je Murke izjavio uoči sinoćnjeg duela: da Junajted nema tim za pohod na LŠ, samo što to armija njegovih dežurnih mrzitelja bira da zaboravi. Tim je MOŽDA dovoljno dobar za napad na titulu Premijer Lige (ne ove sezone, očito), ali i to isključivo zahvaljujući dobrom strategu kakav je Murinjo. Skoro svaki drugi trener bi grcao da održi ekipu na poziciji koja vodi u LŠ. Uostalom, uvek će Murke i beležiti dobre rezultate u inat vama, obnevidelima od mržnje. Pomirite se s tim da će vam još dugo nabijati pritisak.

The Kray Twins

pre 6 godina

Ne mrzim te,naprotiv,veoma te postujem(mada te za to vrlo verovatno boli uvo)...
Ali da sam na mestu ser Fergusona i ser Bobija Carltona izvukao bih ti usi...

dinorg

pre 6 godina

Najveca trenerska prevara je Murinjo katastrofa...tolika pojacanja i toliki milijoni i dodze Sevilja i sve to pregazi...
Fudbal nisu pare i marketing nego uigrana ekipa ...

neutralni felsh

pre 6 godina

"Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA Kup." 
Шта рећи на ове ријечи Муриња? Човјек пореди Лигу првака и Фа Куп.
(Раде Кузма, 14. mart 2018 11:14)


znaci da je jos iznenadjen i uvredjen od sinoc, brani se maltene ocajnicki... konsolidovace se on, ima jak ugovor, ali ovo mu je tezak udarac. sve manje lici na spasioca, sve vise lici da njemu treba spasilac. treba mu igrac koji ce da proigra a ponese ukipu, izgleda da takvog nema. mozda sanchez...
nasuprot opstim misljenjima, united ima odlicnu ekipu. matic, pogba, mata, sanchez - ima tu stofa za dobre kombinacije, a na murinju je da ih nadje.
nevezano za ovaj poraz (nije sramota ispasti od sevilje) united mora opet da nauci da udara u serijama a ne da uzmice i ceka na svoj udarac. ko udari prvi, vecinom ce udariti i poslednji - veca je verovatnoca nego za prelaz ;)

Adeus a Jose

pre 6 godina

Posle Mančestera sledi kraj njegovog treniranja evropskih top klubova. Fudbal kakav José Mourinho zastupa i sprovodi je pročitana knjiga i više ne može da postigne značajan rezultat u LŠ. Sledi još par epizoda vodjenja slabije rangiranih ekipa a zatim eventualno preuzimanje neke od reprezentacija i posao selektora.

Milan BL

pre 6 godina

Veliki sam fan MU,ali isto tako i murinja,
ali da das ovakvu izjavu a licno si ti sastavio tim i potrosio si tolike pare to nije u redu.....!
jos nesto lukaku je potpuno pogresna investicija i nevrijedi nista vise od 10 miliona, lako je davati golove po belgiji ,i tako nizerazrednim ligama, a liga sampiona..... tu treba davati golove ,realu, barsi,bajernu,psz,itd....
zal je navijaca sa old traforda...!!!

Rade M

pre 6 godina

Dajte ovaj isti tim Jedinstva trenerima
kao što je Pep, Poketinjo ili Klop... i siguran sam da bi rasturili ovu Sevilju k'o dete zvečku! Murinjo je prevazidjen trener, davno pročitan, i što pre da ga oteraju bolje za klub i navijače. I prosečan fudbalski lik zna da sredina sa sporim Matićem, još sporijim Felainijem (koji četiri meseca nije igrao zbog povrede) i krilom od komarca zvanim Lingard, nema šta da traži u Evropi. A klupu mu žulja jedan majstor fudbala Mata. Šta više reći, bedno i tužno.

ernesto che

pre 6 godina

@swissmade

Nije klub kakav je bio! Da si to rekao npr. za milan pa i da razumem, nemaju vrhunske igrace, nemaju novca, preti im izbacivanje iz svih takmicenja, treneri neprovereni-pocetnici, a ti pricas o klubu koji je potrosio neznam koliko stotina miliona, jak trener sa visemilionskom platom, stabilne finansije i govoris o tome da to nije taj klub!? Ovo sto si rekao za fergusona necu uzeti za ozbiljno, verovatno neznas da kad je ferguson preuzeo klub, ekipa je bila u raspadu, nekoliko je bilo sa velikim viskom kilogrsma, neki su bili poslati na lecenje , prema fergusonovim recima, nekoliko puta pri ulasku u svlacionicu osetio je alkohol, a suska se da su neki bili i ma drogama, raspad. Ovaj covek je preuzeo klub kad je finansijski bio najmocniji klub na svetu, sa nekoliko vrhunskih igraca, infrastruktura, sve na svom mestu i para za pojacanja koliko mu dusa iste, sta on radi, govori kako je uzeo kup i kako nije nista novo da ispadne u ovoj fazi takmicenja od inferiornijeg klupa u svakom pogledu !?! Da nije murinjo u pitanju, vec bi mu bio urucen otkaz.

neutralni felsh

pre 6 godina

ko zna koliko je knedli progutao dok je ovo pricao...
izgleda da murinjo definitivno nije za potvrdjene i etablirane ekipe, nego je pre za ekipe i klubove koji grade uspeh, tamo gde moze da iznenadjuje favorite i gde je bunker stil "preko trnja do zvezda" vise ngo neophodan.
mogao je u portu, u celziju, mogao je u interu, u realu ipak polovicno a united mu se otima. u celziju se nije u potpunosti snasao u drugom mandatu - jer taj celzi nije vise isti klub gladan uspeha po svaku cenu, sada je etablirani clan fudbalskih probirljivaca.
ukratko: murinju treba uloga spasioca. bokserski receno, on bitke dobija kao potcenjivani izazivac a ne kao favorizovani nosilac pojasa. zato nikako da mu krene sa unitedom, njima ne lezi njegova "bitno je samo da ne izgubimo" filozofija.

Vlada

pre 6 godina

Voleo sam ovog trenera,ali sve što radi posle Intera je katastrofa.Ovaj fudbal koji on igra je prevaziđen,neverovatno je da Mančester sa ovakvim napadackim potencijalom igra toliko povučeno.Ovo je isključivo krivica trenera.

daki

pre 6 godina

Pa da li je moguce da ovako nesto izjavi? Ima li iko normalan u tom unitedu da mu raspali samarcinu za ovo i potpise momentalno otkaz!? Stamoto jedna za fudbal! Toliko mi je odvratan postao da jedva cekam da mu vidim ledja. Znao sam da nije najbolje resenje za United,ali trpio sam ga,sve do sinoc. Ovo je dno dna.

Раде Кузма

pre 6 godina

"Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA Kup."
Шта рећи на ове ријечи Муриња? Човјек пореди Лигу првака и Фа Куп.

Topnik

pre 6 godina

Mourinho stalno nešto proziva wengera,kao "specialist in failure",i to,no mislim da je i njegovo vrijeme prošlo kao i wengerovo.Razlika je ipak u tome što wenger ima skoro sedamdeset godina i 22 godine je u jednom klubu kojem je sve podredio,dok ovaj ima 55 godina i ide iz kluba do kluba,od kojih svi troše velike pare.Wengerov nogomet je ipak ljepši za gledat,i od njega nećeš čuti da krivi igrače,dok je to kod mourinha standardna procedura kad ekipa pada.Taj opis "specialist in failure",više odgovara njemu.

neutralni felsh

pre 6 godina

ko zna koliko je knedli progutao dok je ovo pricao...
izgleda da murinjo definitivno nije za potvrdjene i etablirane ekipe, nego je pre za ekipe i klubove koji grade uspeh, tamo gde moze da iznenadjuje favorite i gde je bunker stil "preko trnja do zvezda" vise ngo neophodan.
mogao je u portu, u celziju, mogao je u interu, u realu ipak polovicno a united mu se otima. u celziju se nije u potpunosti snasao u drugom mandatu - jer taj celzi nije vise isti klub gladan uspeha po svaku cenu, sada je etablirani clan fudbalskih probirljivaca.
ukratko: murinju treba uloga spasioca. bokserski receno, on bitke dobija kao potcenjivani izazivac a ne kao favorizovani nosilac pojasa. zato nikako da mu krene sa unitedom, njima ne lezi njegova "bitno je samo da ne izgubimo" filozofija.

carlito

pre 6 godina

nije fer.dobije vrhunski ugovor na staru slavu,uradi ocajan posao u prvenstvu,iz lige sampiona ispadne ko iz dzipa od sevilje koju nije dobio samo onaj ko nije hteo,verovatno popije otkaz na kraju sezone i dobije otpremninu od 20 miliona funti.ko dodje posle njega morace 200 miliona da ulozi i da se resi bar desetorice igraca.

Mladen Nis

pre 6 godina

Negde sam procitao da je razlog zasto je Ferguson bio protiv dolaska Murinja 2013. to sto, kad ekipi ne ide, Murinjo misli samo na sebe i kako da zastiti sebe, da mu klub nikad nije na prvom mestu.

kml;

pre 6 godina

Treba mu otkaz dat, čitam komentare prije meca, ma to su sve bili ubice ih junajted, a ja sam znao da ako primi go teško će to.oni stići, nije to Palas. Nikako mi se ne svidja negov rad i voleo bih da mu vidim ledja pogotovo pogbi.

Nista o nicemu

pre 6 godina

Kako god okrenuli murinjo se obrukao toliko igraca placenih on igra bunkericu sevilja jeste prosecna ekipa ali montela nije hteo da se povuce napao je hrabro tesko ce mun biti stari klub koji ce biti zeljan titula dok ovakvi treneri budu dolazili jedan je fergi....

NIK

pre 6 godina

Čoveče kupiš Pogbu za 100 miliona, Lukakua za 90, za Bejlija i Lindelofa daš ogroman novac, platiš i 30 milki za Sančeza, Marsijal je isto debelo plaćen Monaku, pa i Matić i onda te izbaci klub kao što je Sevilja, koja godinama prodaje najbolje igrače i dovodi anonimuse od kojih pravi tim. Pa Sevilja nije 100 miliona potrošila u poslednjih pet prelaznih rokova ukupno... I na kraju se pravdaš da je normalno da u 180 minuta tvoj tim ne pokaže ništa i zasluženo ispadne već u osmini finala od 10 puta jeftinije ekipe? Pa jednom u životu budi muškarac i priznaj grešku, i snosi posledice loše taktike.......

Blackman

pre 6 godina

Veliki sam navijač Junajteda i dugo sam se suzdržavao da komentarišem nešto u vezi sa igrom i razočaravajućim rezultatima. Reko', da ne "trčim pred rudu", da dam malo vremena...
Čini mi se da sam ukapirao šta je problem i, definitivno, neću ništa novo reći. Problem je u Murinju. U onom delu njegove ličnosti koji se odnosi na prihvatanje krivice i želju za promenama. Što se prihvatanja krivice tiče, retko (ili nikada) nećete čuti da je sebe proglasio za krivca, kao što nije ni sada. Što se želje za promenama u igri tiče, tu su stvari još gore. Nikada, ali nikada, Murinjo neće menjati stil igre. To je u srži problema. To je ono zbog čega Junajted ne izgleda kao tim koji napreduje i ono zbog čega bi mu bilo bolje sa nekim drugim trenerom.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj sreca sto je montela ubacio ben jedera haha.Ko da je ben jeder neki anonimus pa je na srecu dao golove hehe.Svako ko poznaje ovog igraca zna da je odlican napadac bez dileme i bio je prosle sezone prvi strelac sevilje tako da ove reci murinja nemaju smisla

rough

pre 6 godina

sakipljac

ja bih ipak ostavio taj promil sanse za liverpul ako ni zbog ceg drugog a ono zato sto su a ne zaostaju ni za kim rezultatski..a i ostalo je samo jos 7 konkurenata...a i lopta je okrugla...nego tastatura sve trpi