Sreda, 07.03.2018.

23:10

Poćetino: Zaslužili smo više, bili smo bolji tim

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino razočaran je eliminacijom svog tima u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: AK

Poæetino: Zaslužili smo više, bili smo bolji tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

sick

pre 6 godina

Svi sto pisu za sudije na mecu Liverpul Totenhem, Sparsi su u drugom poluvremenu potpuno dominirali, a da ne spominjem ubedljivu pobedu na Vembliju od 4:1, kako god okrenete Liverpul je nadigran i zaista nema potrebe da mi njihovi fanovi nesto sppcitavaju ovde

nikola

pre 6 godina

Nikad dovoljno dobar da bi bio najbolji ni dovoljno loš da bi bio najgori.Kao Totenhem.Dijalog iz jednog engleskog filma.Stvarno istina.Zato je Juventus Juventus a Totenhem Totenhem.DVE šanse, dva gola i gotovo.

đura krojač

pre 6 godina

Poketino je još daleko od zenita svoje karijere. I on i Spursi će biti još bolji, čak i ako im 'otmu' Kejna.U društvu su tri ekipe, koje igraju najlepši fudbal na Ostrvu. Sada je važno da obezbede sledeću LŠ.Voleo bih da uzmu i FA kup, kad su već preživeli Ročdejl.
Juve ih je dobio 'na staž', kao i Real što je izbacio PSG.Ovo je lekcija na kojoj se može mnogo naučiti i on to hoće, a za PSG sa haotičnom politikom kluba i nisam baš siguran.

Виоп

pre 6 godina

Тактика друже, тактика. Пустили вас да се истрчите па блиц криг. Видело се то и у првом полувремену да су чували снагу првих тридесет минута. Једноставно знају да играју турнире. Да је правде ко што није Барзаљи је требао да добије црвени али жабари су то, туку за медаљу а скоро никад црвени да попију. Свака част за фудбал који играте. Зато су у Енглеској стадиони пуни а калчо крш.

nikola_bg

pre 6 godina

Nije lako engleskim trenerima da motivisu igrace za LS i LE kad mnogo vise cene svoju ligu i FA kup. Takodje, iskustvo igranja u ovakvim mecevima (kuci i na strani) im fali i to se jasno videlo.
Sto se tice same igre, takticki je Juventus bio mnogo bolji, svi igraci su odradili sta se od njih trazilo od pocetka do kraja. I kad su primili gol i kad je svima izgledalo da je gotovo oni su igrali isto i cekali tu svoju sansu i ostali skoncentrisani da je iskoriste.
Po meni je Poketino izgubio utakmicu jer nije spremio taktiku u odnosu na protivnika nego je igrao "svoju igru" sto mu se nije isplatilo a ovo se posebno videlo kada su jurili rezultat. Bilo je vidno da su brzi i fizicki dominantni ali to nisu iskoristili. Son je solidan igrac, ulazi u sanse ali realizacija mu je bas losa. Imao je bar 4 puta 1 na 1 sa sporijim igracem od sebe i puno prostora, ali nije nista uradio (gol je dao slucajno).
Rekao bih da je to i bila taktika Juvea (maksimalno zatvoriti Kejna, a zrtvovati prostor za ostale igrace). Da se razumemo, ne kazem da je Juventus bolji tim, potpuno razliciti stil igre gaje pa su tako i igraci razliciti, cak je tesko pojedinacno porediti bilo koga. Ali definitivno da je taktika presudila.

elnino

pre 6 godina

Kakvi komentari. Totenhem u proteklih mesec dana nadigrao Junajted, Liverpul, Arsenal, pa i Juventus. A, da ne zaboravimo razbijanje Reala i Dortmunda, i onda dodje neko ovde i proziva Poketina i Totenhem. Jedina ekipa iz top6 u Engleskoj koja svoje rezultate radom, a ne preplacivanjem fudbalera. Bravo za Sparse i hvala ma sjajnom fudbalu u LS ove sezone
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 7. mart 2018 23:47)

nadigrao liverpool
jesi ti svjestan da nije bilo sudije nebi ni 2:2 ostalo
malo objektivnosti nebi skodilo

Marko

pre 6 godina

Totenhem je bez sumlje pokazao zrelost, borbenost i odlicnu igru koju pokazuju protiv mnostvo ekipa ( Celzi, Junajted, Real, Arsenal, Juventus, Dortmund ). To su ekipe koje je totenhem realno nadigrao.Ali Juventus je pokazao koliko je mocna ekipa.Postigli su 2 gola za 2 minuta kad je izmakla koncentracija domacim igracima, sta vise reci nego velika ekipa, samo takvi timovi mogu da kazne dekoncetraciju i postignu 2 gola za 2 minuta, svaka cast i za jedne i za druge ali Juventus apsolutno zasluzeno prolazi, ne zaboravite penal. Ali da je kojim slucajem Totenhem prosao takodje bih rekao da je zasluzeno.

ime

pre 6 godina

Engleski sportski mediji su nerealni, slicni nasim. Pravi se euforija oko Totenhema, Alija i Kejna. Slicno s reprezentacijom.
Ustvari, mediokriteti.
I tako...

Cuj, Totenhem da izbaci Juventus! Ni na jednoj poziciji nemaju boljeg igraca. Mozda trenera...

agent mahoun

pre 6 godina

Gledaj i uči Poketino drugo ti ništa ne preostaje... Nadigrao ga Alegri ali baš ga mu onako proturio kroz noge i još mu suknjicu poklonio...

Inače mislim da Juve neće osvojiti Ligu Šampiona sa italijanskim trenerom koliko se Alegri kockao sa ovom taktikom to je neverovatno. Juve je dva puta bolji tim od Totenhema (svaka im čast u premijer ligi zazbijaju) da se onako povuku u obe utakmice to je sramota. Napravio dve izmene čovek Juve krenuo da napada i bap dva gola.

Ovako nešto ne može da prodje svaki put koliko je genijalno toliko ih je i sreća poslužila...

neko

pre 6 godina

sick. Liverpula kažeš razbili. Gde im ni ona pljačka sudija nije pomogla da pobede. Za ostale se slažem, ali za liverpul nikako. Ili nismo gledali istu utakmicu.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Sve ovo sto je Totenhem uradio je najzasluzniji Poketino. Al ipak, na ovom nivou kad igras tako vaznu utakmicu, moras da znas da postavis odbranu kad treba. Jednostavno je velik luksuz da malo ne znas da sacuvas rezultat. Jer se Totenhem posle gola prvog nasao na nicijoj zemlji. Nije znao dal da napada ili da se povuce. I taj trenutak su iskoristili i kraj. Tako da nekad, kad je situacija kao danas, moras znati cuvati rezultat. Nadam se da ce Poketino izvuci iz ovoga nesto, kao i da ce nastaviti da igra napadacki fudbal. Al nekad treba ipak cekati kraj utakmice opreznije

djaps

pre 6 godina

Bili bolji, ali zasluge onom ko odigra pametnije i prodje dalje. Ne moze toliko da se promasuje kao Tot u prvom, a i mislili su da tek tako nece da prime gol. A onda dupla izmena i dva gola Juvea. Alegri te izdominirao sa te dve izmene. Dobar si, ali imas jos da ucis.

za b93

pre 6 godina

Ne razumem kako neko moze da kaze bili smo bolji a izgubio je? Pa ne igra se fudbal zbog poseda lopte, suteva ka golu ili broja kornera. Nauci nesto iz poraza, potrudi se da ispravis greske i sledeci put pobedi pa reci bili smo bolji zato smo i pobedili.

Pera

pre 6 godina

Niste bili bolji, jer ste primili 2 gola za 3 minuta! Juve igrao strpljivo i posle primljenog gola. Znaju da jos treba mleka da pijete da bi bili veliki klub kojeg se plase. Totenhem (svaka cast sto im je tim jak bez velikih kupovina) je ekipa koja nema konstantnost i karakter, barem od kad ja pratim fudbal

Žile

pre 6 godina

Samopouzdanje i mentalitet prave ekipe. Izdrzali su sve napade,izjednacili iz polusanse a drugi gol je posle velemajstorskog poteza i proigravanja Iguaina. Alegri je nadmudrio kolegu. Nikad ne otpisuj žabare.

bigule

pre 6 godina

Jao kad citam vase strucne komentare od ranog jutra povraca mi se niko od cas loptu nije sutnuo a komentarisete o fudbalu , kao Kane los nije se video a decko najzasluzniji za prvi gol koji su dali sa neverovatnim pregledom igre kada je dodao loptu i izbacio trojicu iz igre , jeste imao slabiju partiju ali ispali su zbog neiskustva

Wtf

pre 6 godina

PoKetino, ne Pocetino. Zato sto je covek Argentinac, primenjuje se spanska transkripcija ne italijanska. Tacno da je njegov predak poreklom iz Pijemonta, ali to je bilo u 19. veku. Gledajte Juve TV, cak i oni kazu Poketino. Ni Vajnstina ne pisemo Vajnstajn upravo iz istog razloga, jer je Amerikanac.

Nebitno

pre 6 godina

Covek osim kejna nema drugu opciju u napadu vec 3 sezone a zaradili su brdo para pa senilni venger se nesteka koliko se ovaj steka.

Neko iz mase

pre 6 godina

Sta znaci biti bolji?U prvom mecu je lagano mogao i trebao popiti 4 komada (zicer kao penal i sam penal Higuaina) , a na kraju izvuce 2:2.Jesu imali inicijativu , odlican zonski presing , posebno na loptu pred Juveovim golom ali isto tako su imali dosta srece da ne prime vise golova , a i sa losijom noci Buffona...

Nocas su imali srece sa sudijskom odlukom kod nesviranog penala , pa Son daje gol tako sto promasi desnom loptu , koja ga pogodi u lijevu , pa ta frljoka odskoci i udje u gol.U tom trenutku je sve u tvojim rukama , a jos protivnik sa par igraca koji jos nisu 100% , a na klupi i nije bas neki izbor , svaka cast Lichsteineru , posebno Asamoah na unosenju dodatnog kvaliteta kada su usli , ali mislim da je Tottenham izgubio svojom krivicom i svojim gresama koje je Juve znalacki iskoristio!Benatijina prinudna izmjena se mozda pokazala kljucnom , jer je Barzagli sa boke otisao u sredinu odbrane , a Lichsteiner dosta dobro koristio prostor i iz jednog takvog prolaza kljucni centarsut uputio za izjednacujuci gol.
Nema ovo veze sa srecom , vec su takticki definitivno iznad Engleza.Juventus svjesno igra tako da prepusti ljepotu i igru protivniku (Napoli , Lazio , Tottenham...) ali na kraju rezultatski Juventus trlja ruke , a ovima sto "nemaju srece" ostaje utjeha da pricaju o "umjetnickom dojmu" :)

Volio bih da Juve i u narednoj rundi ide na Engleze , po mogucnosti na Murinja ;)

kako mim?

pre 6 godina

@sick
Spursi nadigrali proteklog meseca Liverpool?
Ovo je bezobrazna laz. Da nisu padali po sesnaesterci i da im onaj pomocni nije navlacio one sramne penale, ostali bi bez bodove, cisto da te podsetim.

...

pre 6 godina

To su te stamene odbrane premijerligasa gde su stoperi placeni po 50+ miliona funti...Mustafi,Vertongen,Van Dajk i ostala boranija...video si valjda veceras sta su stoperi koji na papiru vrede mnogo manje od tih precenjenih premijerligasa...imas ti srece sto Poljak na 0-0 nije svirao cist penal,nebi bio ni blizu da prodjes

Dovla

pre 6 godina

(sick, 7. mart 2018 23:47)

Ne slažem se samo sa jednim delom tvog komentara, a to je onaj u kom tvrdiš da su nadigrali Liverpul. Sramni penali i greške sudija su im doneli taj bod.
No dobro, shvatio sam poentu. Potpuno su dominirali tokom dvomeča, Juve bio neprepoznatljiv. Slažem se da je bezveze prozivati Sparse i Poketina s obzirom na to da su bili drugi prošle sezone i tad su igrom zaslužili titulu, no to nije tema ove priče...

kojot

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sa izjavama posle ovakvih utakmica, tipa zasluzili smo vise itd. Ako ste imali veci posed lopte, vise suteva na go, vise napadali, a na kraju vas protivnik posteno pobedi, ne znaci da ste zasluzili da pobedite.Jos nedosudjen penal za Juventus i ofsajd koji nije sviran Kejnu kod situacije koja se umalo nije zavrsila golom, Juve zasluzeno ide dalje.Ubio te Alegri taktikom.

Dr.

pre 6 godina

Realno bili ste bolji,to sto je Juve iz svega 2 suta u okvir gola prosao u finale je cista sreca.Ne moze vam niko zamjerit sto ste igrali pravi fudbal otvoreno,atraktivno.Drugi put vise srece,mogu samo da vam kazem Adios. :)

pala

pre 6 godina

iskustvo tebra iskustvo ... pa imas rezultat 1.0 i oprt napadas a zbog cega druze aaa zbog cega .. matori algeri ti ocitao lekciju
(alo, 07. mart 2018 23:20)

Mislim da su bas zbog toga ispali, sto su poveli i povukli se

vlada

pre 6 godina

Treba biti objektivan i reci za penal. Realno je trebao biti sviran. Ali svaka cast pevcima opste uzev. Nadam se da ce uspeti da zadrze igrace

sick

pre 6 godina

Kakvi komentari. Totenhem u proteklih mesec dana nadigrao Junajted, Liverpul, Arsenal, pa i Juventus. A, da ne zaboravimo razbijanje Reala i Dortmunda, i onda dodje neko ovde i proziva Poketina i Totenhem. Jedina ekipa iz top6 u Engleskoj koja svoje rezultate radom, a ne preplacivanjem fudbalera. Bravo za Sparse i hvala ma sjajnom fudbalu u LS ove sezone

Mastermind

pre 6 godina

2. gol se NE SMIJE primiti u ovoj fazi LŠ, skandalozna greška, ono je nedopustivo. Da ti protivnik izadje sam na golmana, a bez ikakvkog otpora, neometano zakuca... Juve mrzim, ali pokazao je da je TATA na Apeninima, ono rade samo najveće ekipe... Kejn se vidio nije, Son se ispromašivao, Eriksen neprimjetan, Ali horor... Mnogo volim ovog čovjeka, tek će on da pokaže kakva je trenerčina, podrška!

VanjaLFC

pre 6 godina

Da li cemo ikada cuti izjavu nekog trenera da cestita protivniku a da ne kuka kao su izgubili a bili bolji. Nema vise gospode medju njima.

carlito

pre 6 godina

Mastermind kejn se nije video jer je najopasniji i kao takvom nisu smeli milimetar prostora da mu daju.eriksen bio odlican,ne znam koju si ti utakmicu gledao.poketino ne zna gde bije.umesto da ubaci mouru da ih pregazi zajedno sa lamelom on ubacuje ljorentea i uprkos sramnoj partiji alija drzi u igri skoro do kraja.zato sto su bezobrazni nece biti medju 4 ekipe u engleskoj.

sick

pre 6 godina

Kakvi komentari. Totenhem u proteklih mesec dana nadigrao Junajted, Liverpul, Arsenal, pa i Juventus. A, da ne zaboravimo razbijanje Reala i Dortmunda, i onda dodje neko ovde i proziva Poketina i Totenhem. Jedina ekipa iz top6 u Engleskoj koja svoje rezultate radom, a ne preplacivanjem fudbalera. Bravo za Sparse i hvala ma sjajnom fudbalu u LS ove sezone

Mastermind

pre 6 godina

2. gol se NE SMIJE primiti u ovoj fazi LŠ, skandalozna greška, ono je nedopustivo. Da ti protivnik izadje sam na golmana, a bez ikakvkog otpora, neometano zakuca... Juve mrzim, ali pokazao je da je TATA na Apeninima, ono rade samo najveće ekipe... Kejn se vidio nije, Son se ispromašivao, Eriksen neprimjetan, Ali horor... Mnogo volim ovog čovjeka, tek će on da pokaže kakva je trenerčina, podrška!

VanjaLFC

pre 6 godina

Da li cemo ikada cuti izjavu nekog trenera da cestita protivniku a da ne kuka kao su izgubili a bili bolji. Nema vise gospode medju njima.

vlada

pre 6 godina

Treba biti objektivan i reci za penal. Realno je trebao biti sviran. Ali svaka cast pevcima opste uzev. Nadam se da ce uspeti da zadrze igrace

pala

pre 6 godina

iskustvo tebra iskustvo ... pa imas rezultat 1.0 i oprt napadas a zbog cega druze aaa zbog cega .. matori algeri ti ocitao lekciju
(alo, 07. mart 2018 23:20)

Mislim da su bas zbog toga ispali, sto su poveli i povukli se

carlito

pre 6 godina

Mastermind kejn se nije video jer je najopasniji i kao takvom nisu smeli milimetar prostora da mu daju.eriksen bio odlican,ne znam koju si ti utakmicu gledao.poketino ne zna gde bije.umesto da ubaci mouru da ih pregazi zajedno sa lamelom on ubacuje ljorentea i uprkos sramnoj partiji alija drzi u igri skoro do kraja.zato sto su bezobrazni nece biti medju 4 ekipe u engleskoj.

kojot

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sa izjavama posle ovakvih utakmica, tipa zasluzili smo vise itd. Ako ste imali veci posed lopte, vise suteva na go, vise napadali, a na kraju vas protivnik posteno pobedi, ne znaci da ste zasluzili da pobedite.Jos nedosudjen penal za Juventus i ofsajd koji nije sviran Kejnu kod situacije koja se umalo nije zavrsila golom, Juve zasluzeno ide dalje.Ubio te Alegri taktikom.

nikola

pre 6 godina

Nikad dovoljno dobar da bi bio najbolji ni dovoljno loš da bi bio najgori.Kao Totenhem.Dijalog iz jednog engleskog filma.Stvarno istina.Zato je Juventus Juventus a Totenhem Totenhem.DVE šanse, dva gola i gotovo.

Wtf

pre 6 godina

PoKetino, ne Pocetino. Zato sto je covek Argentinac, primenjuje se spanska transkripcija ne italijanska. Tacno da je njegov predak poreklom iz Pijemonta, ali to je bilo u 19. veku. Gledajte Juve TV, cak i oni kazu Poketino. Ni Vajnstina ne pisemo Vajnstajn upravo iz istog razloga, jer je Amerikanac.

...

pre 6 godina

To su te stamene odbrane premijerligasa gde su stoperi placeni po 50+ miliona funti...Mustafi,Vertongen,Van Dajk i ostala boranija...video si valjda veceras sta su stoperi koji na papiru vrede mnogo manje od tih precenjenih premijerligasa...imas ti srece sto Poljak na 0-0 nije svirao cist penal,nebi bio ni blizu da prodjes

Dovla

pre 6 godina

(sick, 7. mart 2018 23:47)

Ne slažem se samo sa jednim delom tvog komentara, a to je onaj u kom tvrdiš da su nadigrali Liverpul. Sramni penali i greške sudija su im doneli taj bod.
No dobro, shvatio sam poentu. Potpuno su dominirali tokom dvomeča, Juve bio neprepoznatljiv. Slažem se da je bezveze prozivati Sparse i Poketina s obzirom na to da su bili drugi prošle sezone i tad su igrom zaslužili titulu, no to nije tema ove priče...

Dr.

pre 6 godina

Realno bili ste bolji,to sto je Juve iz svega 2 suta u okvir gola prosao u finale je cista sreca.Ne moze vam niko zamjerit sto ste igrali pravi fudbal otvoreno,atraktivno.Drugi put vise srece,mogu samo da vam kazem Adios. :)

Nebitno

pre 6 godina

Covek osim kejna nema drugu opciju u napadu vec 3 sezone a zaradili su brdo para pa senilni venger se nesteka koliko se ovaj steka.

Žile

pre 6 godina

Samopouzdanje i mentalitet prave ekipe. Izdrzali su sve napade,izjednacili iz polusanse a drugi gol je posle velemajstorskog poteza i proigravanja Iguaina. Alegri je nadmudrio kolegu. Nikad ne otpisuj žabare.

Pera

pre 6 godina

Niste bili bolji, jer ste primili 2 gola za 3 minuta! Juve igrao strpljivo i posle primljenog gola. Znaju da jos treba mleka da pijete da bi bili veliki klub kojeg se plase. Totenhem (svaka cast sto im je tim jak bez velikih kupovina) je ekipa koja nema konstantnost i karakter, barem od kad ja pratim fudbal

đura krojač

pre 6 godina

Poketino je još daleko od zenita svoje karijere. I on i Spursi će biti još bolji, čak i ako im 'otmu' Kejna.U društvu su tri ekipe, koje igraju najlepši fudbal na Ostrvu. Sada je važno da obezbede sledeću LŠ.Voleo bih da uzmu i FA kup, kad su već preživeli Ročdejl.
Juve ih je dobio 'na staž', kao i Real što je izbacio PSG.Ovo je lekcija na kojoj se može mnogo naučiti i on to hoće, a za PSG sa haotičnom politikom kluba i nisam baš siguran.

Neko iz mase

pre 6 godina

Sta znaci biti bolji?U prvom mecu je lagano mogao i trebao popiti 4 komada (zicer kao penal i sam penal Higuaina) , a na kraju izvuce 2:2.Jesu imali inicijativu , odlican zonski presing , posebno na loptu pred Juveovim golom ali isto tako su imali dosta srece da ne prime vise golova , a i sa losijom noci Buffona...

Nocas su imali srece sa sudijskom odlukom kod nesviranog penala , pa Son daje gol tako sto promasi desnom loptu , koja ga pogodi u lijevu , pa ta frljoka odskoci i udje u gol.U tom trenutku je sve u tvojim rukama , a jos protivnik sa par igraca koji jos nisu 100% , a na klupi i nije bas neki izbor , svaka cast Lichsteineru , posebno Asamoah na unosenju dodatnog kvaliteta kada su usli , ali mislim da je Tottenham izgubio svojom krivicom i svojim gresama koje je Juve znalacki iskoristio!Benatijina prinudna izmjena se mozda pokazala kljucnom , jer je Barzagli sa boke otisao u sredinu odbrane , a Lichsteiner dosta dobro koristio prostor i iz jednog takvog prolaza kljucni centarsut uputio za izjednacujuci gol.
Nema ovo veze sa srecom , vec su takticki definitivno iznad Engleza.Juventus svjesno igra tako da prepusti ljepotu i igru protivniku (Napoli , Lazio , Tottenham...) ali na kraju rezultatski Juventus trlja ruke , a ovima sto "nemaju srece" ostaje utjeha da pricaju o "umjetnickom dojmu" :)

Volio bih da Juve i u narednoj rundi ide na Engleze , po mogucnosti na Murinja ;)

Marko

pre 6 godina

Totenhem je bez sumlje pokazao zrelost, borbenost i odlicnu igru koju pokazuju protiv mnostvo ekipa ( Celzi, Junajted, Real, Arsenal, Juventus, Dortmund ). To su ekipe koje je totenhem realno nadigrao.Ali Juventus je pokazao koliko je mocna ekipa.Postigli su 2 gola za 2 minuta kad je izmakla koncentracija domacim igracima, sta vise reci nego velika ekipa, samo takvi timovi mogu da kazne dekoncetraciju i postignu 2 gola za 2 minuta, svaka cast i za jedne i za druge ali Juventus apsolutno zasluzeno prolazi, ne zaboravite penal. Ali da je kojim slucajem Totenhem prosao takodje bih rekao da je zasluzeno.

Виоп

pre 6 godina

Тактика друже, тактика. Пустили вас да се истрчите па блиц криг. Видело се то и у првом полувремену да су чували снагу првих тридесет минута. Једноставно знају да играју турнире. Да је правде ко што није Барзаљи је требао да добије црвени али жабари су то, туку за медаљу а скоро никад црвени да попију. Свака част за фудбал који играте. Зато су у Енглеској стадиони пуни а калчо крш.

bigule

pre 6 godina

Jao kad citam vase strucne komentare od ranog jutra povraca mi se niko od cas loptu nije sutnuo a komentarisete o fudbalu , kao Kane los nije se video a decko najzasluzniji za prvi gol koji su dali sa neverovatnim pregledom igre kada je dodao loptu i izbacio trojicu iz igre , jeste imao slabiju partiju ali ispali su zbog neiskustva

djaps

pre 6 godina

Bili bolji, ali zasluge onom ko odigra pametnije i prodje dalje. Ne moze toliko da se promasuje kao Tot u prvom, a i mislili su da tek tako nece da prime gol. A onda dupla izmena i dva gola Juvea. Alegri te izdominirao sa te dve izmene. Dobar si, ali imas jos da ucis.

ime

pre 6 godina

Engleski sportski mediji su nerealni, slicni nasim. Pravi se euforija oko Totenhema, Alija i Kejna. Slicno s reprezentacijom.
Ustvari, mediokriteti.
I tako...

Cuj, Totenhem da izbaci Juventus! Ni na jednoj poziciji nemaju boljeg igraca. Mozda trenera...

elnino

pre 6 godina

Kakvi komentari. Totenhem u proteklih mesec dana nadigrao Junajted, Liverpul, Arsenal, pa i Juventus. A, da ne zaboravimo razbijanje Reala i Dortmunda, i onda dodje neko ovde i proziva Poketina i Totenhem. Jedina ekipa iz top6 u Engleskoj koja svoje rezultate radom, a ne preplacivanjem fudbalera. Bravo za Sparse i hvala ma sjajnom fudbalu u LS ove sezone
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 7. mart 2018 23:47)

nadigrao liverpool
jesi ti svjestan da nije bilo sudije nebi ni 2:2 ostalo
malo objektivnosti nebi skodilo

kako mim?

pre 6 godina

@sick
Spursi nadigrali proteklog meseca Liverpool?
Ovo je bezobrazna laz. Da nisu padali po sesnaesterci i da im onaj pomocni nije navlacio one sramne penale, ostali bi bez bodove, cisto da te podsetim.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Sve ovo sto je Totenhem uradio je najzasluzniji Poketino. Al ipak, na ovom nivou kad igras tako vaznu utakmicu, moras da znas da postavis odbranu kad treba. Jednostavno je velik luksuz da malo ne znas da sacuvas rezultat. Jer se Totenhem posle gola prvog nasao na nicijoj zemlji. Nije znao dal da napada ili da se povuce. I taj trenutak su iskoristili i kraj. Tako da nekad, kad je situacija kao danas, moras znati cuvati rezultat. Nadam se da ce Poketino izvuci iz ovoga nesto, kao i da ce nastaviti da igra napadacki fudbal. Al nekad treba ipak cekati kraj utakmice opreznije

za b93

pre 6 godina

Ne razumem kako neko moze da kaze bili smo bolji a izgubio je? Pa ne igra se fudbal zbog poseda lopte, suteva ka golu ili broja kornera. Nauci nesto iz poraza, potrudi se da ispravis greske i sledeci put pobedi pa reci bili smo bolji zato smo i pobedili.

neko

pre 6 godina

sick. Liverpula kažeš razbili. Gde im ni ona pljačka sudija nije pomogla da pobede. Za ostale se slažem, ali za liverpul nikako. Ili nismo gledali istu utakmicu.

sick

pre 6 godina

Svi sto pisu za sudije na mecu Liverpul Totenhem, Sparsi su u drugom poluvremenu potpuno dominirali, a da ne spominjem ubedljivu pobedu na Vembliju od 4:1, kako god okrenete Liverpul je nadigran i zaista nema potrebe da mi njihovi fanovi nesto sppcitavaju ovde

agent mahoun

pre 6 godina

Gledaj i uči Poketino drugo ti ništa ne preostaje... Nadigrao ga Alegri ali baš ga mu onako proturio kroz noge i još mu suknjicu poklonio...

Inače mislim da Juve neće osvojiti Ligu Šampiona sa italijanskim trenerom koliko se Alegri kockao sa ovom taktikom to je neverovatno. Juve je dva puta bolji tim od Totenhema (svaka im čast u premijer ligi zazbijaju) da se onako povuku u obe utakmice to je sramota. Napravio dve izmene čovek Juve krenuo da napada i bap dva gola.

Ovako nešto ne može da prodje svaki put koliko je genijalno toliko ih je i sreća poslužila...

nikola_bg

pre 6 godina

Nije lako engleskim trenerima da motivisu igrace za LS i LE kad mnogo vise cene svoju ligu i FA kup. Takodje, iskustvo igranja u ovakvim mecevima (kuci i na strani) im fali i to se jasno videlo.
Sto se tice same igre, takticki je Juventus bio mnogo bolji, svi igraci su odradili sta se od njih trazilo od pocetka do kraja. I kad su primili gol i kad je svima izgledalo da je gotovo oni su igrali isto i cekali tu svoju sansu i ostali skoncentrisani da je iskoriste.
Po meni je Poketino izgubio utakmicu jer nije spremio taktiku u odnosu na protivnika nego je igrao "svoju igru" sto mu se nije isplatilo a ovo se posebno videlo kada su jurili rezultat. Bilo je vidno da su brzi i fizicki dominantni ali to nisu iskoristili. Son je solidan igrac, ulazi u sanse ali realizacija mu je bas losa. Imao je bar 4 puta 1 na 1 sa sporijim igracem od sebe i puno prostora, ali nije nista uradio (gol je dao slucajno).
Rekao bih da je to i bila taktika Juvea (maksimalno zatvoriti Kejna, a zrtvovati prostor za ostale igrace). Da se razumemo, ne kazem da je Juventus bolji tim, potpuno razliciti stil igre gaje pa su tako i igraci razliciti, cak je tesko pojedinacno porediti bilo koga. Ali definitivno da je taktika presudila.

VanjaLFC

pre 6 godina

Da li cemo ikada cuti izjavu nekog trenera da cestita protivniku a da ne kuka kao su izgubili a bili bolji. Nema vise gospode medju njima.

sick

pre 6 godina

Kakvi komentari. Totenhem u proteklih mesec dana nadigrao Junajted, Liverpul, Arsenal, pa i Juventus. A, da ne zaboravimo razbijanje Reala i Dortmunda, i onda dodje neko ovde i proziva Poketina i Totenhem. Jedina ekipa iz top6 u Engleskoj koja svoje rezultate radom, a ne preplacivanjem fudbalera. Bravo za Sparse i hvala ma sjajnom fudbalu u LS ove sezone

carlito

pre 6 godina

Mastermind kejn se nije video jer je najopasniji i kao takvom nisu smeli milimetar prostora da mu daju.eriksen bio odlican,ne znam koju si ti utakmicu gledao.poketino ne zna gde bije.umesto da ubaci mouru da ih pregazi zajedno sa lamelom on ubacuje ljorentea i uprkos sramnoj partiji alija drzi u igri skoro do kraja.zato sto su bezobrazni nece biti medju 4 ekipe u engleskoj.

pala

pre 6 godina

iskustvo tebra iskustvo ... pa imas rezultat 1.0 i oprt napadas a zbog cega druze aaa zbog cega .. matori algeri ti ocitao lekciju
(alo, 07. mart 2018 23:20)

Mislim da su bas zbog toga ispali, sto su poveli i povukli se

Mastermind

pre 6 godina

2. gol se NE SMIJE primiti u ovoj fazi LŠ, skandalozna greška, ono je nedopustivo. Da ti protivnik izadje sam na golmana, a bez ikakvkog otpora, neometano zakuca... Juve mrzim, ali pokazao je da je TATA na Apeninima, ono rade samo najveće ekipe... Kejn se vidio nije, Son se ispromašivao, Eriksen neprimjetan, Ali horor... Mnogo volim ovog čovjeka, tek će on da pokaže kakva je trenerčina, podrška!

Dr.

pre 6 godina

Realno bili ste bolji,to sto je Juve iz svega 2 suta u okvir gola prosao u finale je cista sreca.Ne moze vam niko zamjerit sto ste igrali pravi fudbal otvoreno,atraktivno.Drugi put vise srece,mogu samo da vam kazem Adios. :)

ime

pre 6 godina

Engleski sportski mediji su nerealni, slicni nasim. Pravi se euforija oko Totenhema, Alija i Kejna. Slicno s reprezentacijom.
Ustvari, mediokriteti.
I tako...

Cuj, Totenhem da izbaci Juventus! Ni na jednoj poziciji nemaju boljeg igraca. Mozda trenera...

kojot

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sa izjavama posle ovakvih utakmica, tipa zasluzili smo vise itd. Ako ste imali veci posed lopte, vise suteva na go, vise napadali, a na kraju vas protivnik posteno pobedi, ne znaci da ste zasluzili da pobedite.Jos nedosudjen penal za Juventus i ofsajd koji nije sviran Kejnu kod situacije koja se umalo nije zavrsila golom, Juve zasluzeno ide dalje.Ubio te Alegri taktikom.

vlada

pre 6 godina

Treba biti objektivan i reci za penal. Realno je trebao biti sviran. Ali svaka cast pevcima opste uzev. Nadam se da ce uspeti da zadrze igrace

Виоп

pre 6 godina

Тактика друже, тактика. Пустили вас да се истрчите па блиц криг. Видело се то и у првом полувремену да су чували снагу првих тридесет минута. Једноставно знају да играју турнире. Да је правде ко што није Барзаљи је требао да добије црвени али жабари су то, туку за медаљу а скоро никад црвени да попију. Свака част за фудбал који играте. Зато су у Енглеској стадиони пуни а калчо крш.

agent mahoun

pre 6 godina

Gledaj i uči Poketino drugo ti ništa ne preostaje... Nadigrao ga Alegri ali baš ga mu onako proturio kroz noge i još mu suknjicu poklonio...

Inače mislim da Juve neće osvojiti Ligu Šampiona sa italijanskim trenerom koliko se Alegri kockao sa ovom taktikom to je neverovatno. Juve je dva puta bolji tim od Totenhema (svaka im čast u premijer ligi zazbijaju) da se onako povuku u obe utakmice to je sramota. Napravio dve izmene čovek Juve krenuo da napada i bap dva gola.

Ovako nešto ne može da prodje svaki put koliko je genijalno toliko ih je i sreća poslužila...

Marko

pre 6 godina

Totenhem je bez sumlje pokazao zrelost, borbenost i odlicnu igru koju pokazuju protiv mnostvo ekipa ( Celzi, Junajted, Real, Arsenal, Juventus, Dortmund ). To su ekipe koje je totenhem realno nadigrao.Ali Juventus je pokazao koliko je mocna ekipa.Postigli su 2 gola za 2 minuta kad je izmakla koncentracija domacim igracima, sta vise reci nego velika ekipa, samo takvi timovi mogu da kazne dekoncetraciju i postignu 2 gola za 2 minuta, svaka cast i za jedne i za druge ali Juventus apsolutno zasluzeno prolazi, ne zaboravite penal. Ali da je kojim slucajem Totenhem prosao takodje bih rekao da je zasluzeno.

Nebitno

pre 6 godina

Covek osim kejna nema drugu opciju u napadu vec 3 sezone a zaradili su brdo para pa senilni venger se nesteka koliko se ovaj steka.

nikola

pre 6 godina

Nikad dovoljno dobar da bi bio najbolji ni dovoljno loš da bi bio najgori.Kao Totenhem.Dijalog iz jednog engleskog filma.Stvarno istina.Zato je Juventus Juventus a Totenhem Totenhem.DVE šanse, dva gola i gotovo.

za b93

pre 6 godina

Ne razumem kako neko moze da kaze bili smo bolji a izgubio je? Pa ne igra se fudbal zbog poseda lopte, suteva ka golu ili broja kornera. Nauci nesto iz poraza, potrudi se da ispravis greske i sledeci put pobedi pa reci bili smo bolji zato smo i pobedili.

neko

pre 6 godina

sick. Liverpula kažeš razbili. Gde im ni ona pljačka sudija nije pomogla da pobede. Za ostale se slažem, ali za liverpul nikako. Ili nismo gledali istu utakmicu.

elnino

pre 6 godina

Kakvi komentari. Totenhem u proteklih mesec dana nadigrao Junajted, Liverpul, Arsenal, pa i Juventus. A, da ne zaboravimo razbijanje Reala i Dortmunda, i onda dodje neko ovde i proziva Poketina i Totenhem. Jedina ekipa iz top6 u Engleskoj koja svoje rezultate radom, a ne preplacivanjem fudbalera. Bravo za Sparse i hvala ma sjajnom fudbalu u LS ove sezone
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 7. mart 2018 23:47)

nadigrao liverpool
jesi ti svjestan da nije bilo sudije nebi ni 2:2 ostalo
malo objektivnosti nebi skodilo

nikola_bg

pre 6 godina

Nije lako engleskim trenerima da motivisu igrace za LS i LE kad mnogo vise cene svoju ligu i FA kup. Takodje, iskustvo igranja u ovakvim mecevima (kuci i na strani) im fali i to se jasno videlo.
Sto se tice same igre, takticki je Juventus bio mnogo bolji, svi igraci su odradili sta se od njih trazilo od pocetka do kraja. I kad su primili gol i kad je svima izgledalo da je gotovo oni su igrali isto i cekali tu svoju sansu i ostali skoncentrisani da je iskoriste.
Po meni je Poketino izgubio utakmicu jer nije spremio taktiku u odnosu na protivnika nego je igrao "svoju igru" sto mu se nije isplatilo a ovo se posebno videlo kada su jurili rezultat. Bilo je vidno da su brzi i fizicki dominantni ali to nisu iskoristili. Son je solidan igrac, ulazi u sanse ali realizacija mu je bas losa. Imao je bar 4 puta 1 na 1 sa sporijim igracem od sebe i puno prostora, ali nije nista uradio (gol je dao slucajno).
Rekao bih da je to i bila taktika Juvea (maksimalno zatvoriti Kejna, a zrtvovati prostor za ostale igrace). Da se razumemo, ne kazem da je Juventus bolji tim, potpuno razliciti stil igre gaje pa su tako i igraci razliciti, cak je tesko pojedinacno porediti bilo koga. Ali definitivno da je taktika presudila.

sick

pre 6 godina

Svi sto pisu za sudije na mecu Liverpul Totenhem, Sparsi su u drugom poluvremenu potpuno dominirali, a da ne spominjem ubedljivu pobedu na Vembliju od 4:1, kako god okrenete Liverpul je nadigran i zaista nema potrebe da mi njihovi fanovi nesto sppcitavaju ovde

Dovla

pre 6 godina

(sick, 7. mart 2018 23:47)

Ne slažem se samo sa jednim delom tvog komentara, a to je onaj u kom tvrdiš da su nadigrali Liverpul. Sramni penali i greške sudija su im doneli taj bod.
No dobro, shvatio sam poentu. Potpuno su dominirali tokom dvomeča, Juve bio neprepoznatljiv. Slažem se da je bezveze prozivati Sparse i Poketina s obzirom na to da su bili drugi prošle sezone i tad su igrom zaslužili titulu, no to nije tema ove priče...

kako mim?

pre 6 godina

@sick
Spursi nadigrali proteklog meseca Liverpool?
Ovo je bezobrazna laz. Da nisu padali po sesnaesterci i da im onaj pomocni nije navlacio one sramne penale, ostali bi bez bodove, cisto da te podsetim.

Neko iz mase

pre 6 godina

Sta znaci biti bolji?U prvom mecu je lagano mogao i trebao popiti 4 komada (zicer kao penal i sam penal Higuaina) , a na kraju izvuce 2:2.Jesu imali inicijativu , odlican zonski presing , posebno na loptu pred Juveovim golom ali isto tako su imali dosta srece da ne prime vise golova , a i sa losijom noci Buffona...

Nocas su imali srece sa sudijskom odlukom kod nesviranog penala , pa Son daje gol tako sto promasi desnom loptu , koja ga pogodi u lijevu , pa ta frljoka odskoci i udje u gol.U tom trenutku je sve u tvojim rukama , a jos protivnik sa par igraca koji jos nisu 100% , a na klupi i nije bas neki izbor , svaka cast Lichsteineru , posebno Asamoah na unosenju dodatnog kvaliteta kada su usli , ali mislim da je Tottenham izgubio svojom krivicom i svojim gresama koje je Juve znalacki iskoristio!Benatijina prinudna izmjena se mozda pokazala kljucnom , jer je Barzagli sa boke otisao u sredinu odbrane , a Lichsteiner dosta dobro koristio prostor i iz jednog takvog prolaza kljucni centarsut uputio za izjednacujuci gol.
Nema ovo veze sa srecom , vec su takticki definitivno iznad Engleza.Juventus svjesno igra tako da prepusti ljepotu i igru protivniku (Napoli , Lazio , Tottenham...) ali na kraju rezultatski Juventus trlja ruke , a ovima sto "nemaju srece" ostaje utjeha da pricaju o "umjetnickom dojmu" :)

Volio bih da Juve i u narednoj rundi ide na Engleze , po mogucnosti na Murinja ;)

Wtf

pre 6 godina

PoKetino, ne Pocetino. Zato sto je covek Argentinac, primenjuje se spanska transkripcija ne italijanska. Tacno da je njegov predak poreklom iz Pijemonta, ali to je bilo u 19. veku. Gledajte Juve TV, cak i oni kazu Poketino. Ni Vajnstina ne pisemo Vajnstajn upravo iz istog razloga, jer je Amerikanac.

bigule

pre 6 godina

Jao kad citam vase strucne komentare od ranog jutra povraca mi se niko od cas loptu nije sutnuo a komentarisete o fudbalu , kao Kane los nije se video a decko najzasluzniji za prvi gol koji su dali sa neverovatnim pregledom igre kada je dodao loptu i izbacio trojicu iz igre , jeste imao slabiju partiju ali ispali su zbog neiskustva

djaps

pre 6 godina

Bili bolji, ali zasluge onom ko odigra pametnije i prodje dalje. Ne moze toliko da se promasuje kao Tot u prvom, a i mislili su da tek tako nece da prime gol. A onda dupla izmena i dva gola Juvea. Alegri te izdominirao sa te dve izmene. Dobar si, ali imas jos da ucis.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Sve ovo sto je Totenhem uradio je najzasluzniji Poketino. Al ipak, na ovom nivou kad igras tako vaznu utakmicu, moras da znas da postavis odbranu kad treba. Jednostavno je velik luksuz da malo ne znas da sacuvas rezultat. Jer se Totenhem posle gola prvog nasao na nicijoj zemlji. Nije znao dal da napada ili da se povuce. I taj trenutak su iskoristili i kraj. Tako da nekad, kad je situacija kao danas, moras znati cuvati rezultat. Nadam se da ce Poketino izvuci iz ovoga nesto, kao i da ce nastaviti da igra napadacki fudbal. Al nekad treba ipak cekati kraj utakmice opreznije

...

pre 6 godina

To su te stamene odbrane premijerligasa gde su stoperi placeni po 50+ miliona funti...Mustafi,Vertongen,Van Dajk i ostala boranija...video si valjda veceras sta su stoperi koji na papiru vrede mnogo manje od tih precenjenih premijerligasa...imas ti srece sto Poljak na 0-0 nije svirao cist penal,nebi bio ni blizu da prodjes

Žile

pre 6 godina

Samopouzdanje i mentalitet prave ekipe. Izdrzali su sve napade,izjednacili iz polusanse a drugi gol je posle velemajstorskog poteza i proigravanja Iguaina. Alegri je nadmudrio kolegu. Nikad ne otpisuj žabare.

Pera

pre 6 godina

Niste bili bolji, jer ste primili 2 gola za 3 minuta! Juve igrao strpljivo i posle primljenog gola. Znaju da jos treba mleka da pijete da bi bili veliki klub kojeg se plase. Totenhem (svaka cast sto im je tim jak bez velikih kupovina) je ekipa koja nema konstantnost i karakter, barem od kad ja pratim fudbal

đura krojač

pre 6 godina

Poketino je još daleko od zenita svoje karijere. I on i Spursi će biti još bolji, čak i ako im 'otmu' Kejna.U društvu su tri ekipe, koje igraju najlepši fudbal na Ostrvu. Sada je važno da obezbede sledeću LŠ.Voleo bih da uzmu i FA kup, kad su već preživeli Ročdejl.
Juve ih je dobio 'na staž', kao i Real što je izbacio PSG.Ovo je lekcija na kojoj se može mnogo naučiti i on to hoće, a za PSG sa haotičnom politikom kluba i nisam baš siguran.