Subota, 03.03.2018.

13:45

SL: Zvezdaš Pavkov srušio Partizan na Čairu!

Niški Radnički savladao je Partizan na Čairu u derbiju 25. kola Superlige Srbije – 1:0 (0:0).

Izvor: AK

SL: Zvezdaš Pavkov srušio Partizan na Èairu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

542 Komentari

Sortiraj po:

Toto-ko-tunjo-i-parna-freza

pre 6 godina

KK PARTIZAN je osvojio kup u muškoj kosarci
 (aleksandar, 4. mart 2018 12:32)

Novi Pazar je osvojio kup u muškoj odbojci
 (aleksandar, 4. mart 2018 12:32)

Opa, tek februar, a vi vec 🏆🏆. Koliko li ce ih biti u junu, tesko nama... 🤔

nenad

pre 6 godina

(Cinik, 3. mart 2018 20:34)
Nemas ti sta kome da osporavas sem kod tebe u kući a treba da znas stase radilo u fudbalu za vreme Tola i burazerskih odnosa partizana a i u ostalim sportovima. A u Srbiji vreme najvećih pljacki na svim poljima iz kojih ni sport nije izuzet. Nije to bilo tako davno

navija za CZV na srcu mu NK HAJDUK

pre 6 godina

A u Splitu 4-og marta na snazi crveni meteo-alarm, -14 najhladniji u poslednjih 70 godina.. pokrijte se usima i ne izlazite napolje.
(lucho, 3. mart 2018 23:27)
Tako je ...slavi se i u Splitu.Nekad se pivalo i plakalo Titu, zagrljreni i ponosni. Crveno beli i bili s Poljuda. kakvo je to divno pobratimstvo bilo i ostalo...
Jednom braća - uvek braća

Konstantin

pre 6 godina

Koliko je ovaj Saša Ilić skupio utakmica za Partizan? 4297? Zar ne mogu da nađu nekog klinca, talentovanog, motivisanog, drčnog, koji može da šprinta 20, 30 minuta i stvarno napravi neki pomak u igri.

NoName

pre 6 godina

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.
(Šule, 03. mart 2018 16:59)

15 godina? Pogledaj stil pisanja, treći razred osnovne. Eventualno četvrti.

NoName

pre 6 godina

Мирослав Ђукић је легенда Црвене Звезде.
(Dragan, 03. mart 2018 16:41)

Miroslav Zvezda je život, Partizan je sitnica Đukić.

Čika Paja

pre 6 godina

Cinik
sine da ti tata nešto objasni. Prvo sine normalno je u sve sumnjati, inteligentan čovek uvek ima sumnju, ali ako je sumnja bez ligične osnove ona prelazi u insinuaciju, a to već može da preraste u paranoju što je ozbiljna bolest. Koji smo to mi koji su vam oterali Vujoševića i Danilovića. Nemoj sine, oni su napravili dug od 7-8 miliona evra,uzeli lovu i otišli. Sad vam još veliki mag, trener bez rominga i prodavač časova ljubavi naplaćuje sve do poslednje banke ne hajući mnogo da li će vam staviti katanac na vrata. Budi malo objektivniji sine, a što se Djilasa tiče on vam je sine uslugu učinio jer ste ove godine videli kako prolaze katastrofalne ekipe poput vas 1-9. Da ste igrali Ligu Šampinjona imali bi ste bar dve pobede više, a možda bi ušli i u drugi krug. Zato sine, pusti te teorije zavere, nije to zdravo

NoName

pre 6 godina

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor.  
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe! 
(analiza, 03. mart 2018 17:17) 

Ono kad pokusas da das "objektivan" i, pre svega, "duhovit" komentar.....
(kuun, 03. mart 2018 17:41)

Druže, ovaj analiza je ozbiljna konkurencija onom Djurdjeviću nejakom. Retko neduhovit i neinteligentan komentar.

ko o čemu

pre 6 godina

cinik@
O čemu to pričaš čoveče? Košarkaški klub zvezde u raspadu? Pa što je problem što smo izgubili od partizana, pa i u doba Radonje smo po neku nevažnu gubili, al kad je bitno odeljamo vas. Evo ja ti kao zvezdaš kažem, daj bože da mi još dugo godina budemo ovako raspadnuti, sa deset i više pobeda u evroligi, prvi u aba, prvenstvu itd. U fudbalu je teren sve pokazao, ako si i malo realan to vidiš po igrama timova. O upravama i jednih i drugih ne bih zbog želudca.....

turski konjanici-delije

pre 6 godina

(mr.wolf, 03. mart 2018 20:55)

da, sad si se potrudio da das smislen odgovor. Jeste, nemamo tim a ni trenera, skrpi na sve strane i imali smo srece donekle. Zvezda jeste bolja ove sezone ali ne za klasu , jer da jeste pobedili bi nas bar jednom u derbiju. Odradjivali ste pametno utakmice, mi smo gubili bodove . Verovatno cete biti sampioni, cestitam unapred.

grobar zemun

pre 6 godina

Jedini je Nenad B. 90-tih ubacio klince (savo, ćira,beli, đole tomić,adi,Ivan) doveo Batu, Đanija!!! I deca osvojiše duplu krunu, posle 40 god. Igrali su fudbal za uživanje gledati, i atraktivno i borba do poslednjeg atoma snage. Znali su šta znači crno -beli dres!!!

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Komentari o svemu i svacemu: sudijama, novcu, Zvezdi, terenu itd. Moze neki komentar o igri Partizana???
(Web Design, 03. mart 2018 19:49)

Kojoj igri Partizana???
To se zove igra ili besmisao???

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Zamolio bih Terzića da izvede na boooogatu večeru Ivicu Ilijeva i da ga časti za to što je doveo Sumu!
(MomaSRB, 03. mart 2018 20:31)

I da doda 1.000.000 € da Suma,Janković i Ožegović igraju bar još 2 sezone ....

bobo mk

pre 6 godina

Partizan je ostecen. Nije se igralo ni 95 minuta.... A i igrači Radničkog nisu hteli da daju auto gol ni sudija da svira preko potrebni penal. Ovakvim fer sudjenjem Partizan je pokraden.
(Vladimir, 03. mart 2018 18:37)

Apsolutno pokraden, ko je dozvolio Radničkom da sa 11 igrača završi utakmicu?

mr.wolf

pre 6 godina

"Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max." 

mr.wolf 


level max licemernosti, govoriti o drugoj ekipi tako a za vasu dosudjeno 18 penala plus golovi iz auta, je blago receno licemerje. Cinik objasnio komentarom, ajde lepo i argumentovano odgovori i drzi se ove sezone. Mozda ima neki pametniji zvezdas da odgovori.
(turski konjanici-delije, 03. mart 2018 20:29)

Sta zelis da ti odgovorim ? Za ovu sezonu ? Gledaj, glupo je bilo sta da ti pricam za ovu sezonu, valjda imas oci, vidis i sam. Iz aviona se vidi da nemate tim, i da je Zvezda za klasu ako ne i dve iznad vas ove sezone. Imas primer od pre 2 nedelje, Mladost-Partizan. Drago mi je da ste prosli grupu u LE, ali pogledaj samo koliko vas je posluzila sreca. Jedan tim niste nadigrali ove sezone. Igraju bez pola prvog tima protiv Zvezde ? Nije valjda, sada smeta, ali nije smetao Hajduk Kula ? Smederevo ? Spartak ? Da to je nekad i nema veze sa ovom sezonom, da ti objasnjavam nesto sto je ocigledno ne zelim, valjda ima neki pametan grobar da ukapira. Najaci spin je "nismo izgubili derbi, znaci ne zasluzujete titulu", sto samo po sebi nema veze sa titulom. Znas li kako bi izgledalo to kada bi preslikao na neku jacu ligu. Izgubi Fergusonov United od Arsenala i Venger kaze ne zasluzujete titulu niste nas pobedili u oba derbija. Ili liicemerstvo "svirali nam 18 penala", a vama na najbitnijoj utakmici fudbaleri Vozdovca sire noge i pustaju loptu u go. A tek prelazi.... 5-6 samo u drugom.delu sezone. Da, licemer level max.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

"Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max."

mr.wolf


level max licemernosti, govoriti o drugoj ekipi tako a za vasu dosudjeno 18 penala plus golovi iz auta, je blago receno licemerje. Cinik objasnio komentarom, ajde lepo i argumentovano odgovori i drzi se ove sezone. Mozda ima neki pametniji zvezdas da odgovori.

analiza

pre 6 godina

"naravno da cemo dati dres zvezde vanzemaljcima jer je zvezda prvak evrope i sveta,a sta je to srbija u fudbalu pa da se daje dres srbije????"
(ljupce)

Padoh sa stolice na ovaj komentar.Jer,braca vanzemaljci(ili vanzemljaci,kako kazu u Drzavnom poslu) su poznati po tome da im je fudbal na prvom mestu pa bi prvo trazili bas taj dres.
Ali,ako mislite da je u redu da ljudi koji predstavljaju CELU Srbiju odaberu kao poklon predstavnicima stranih zemalja dres jednog kluba,a ne dres reprezentacije,sta da se radi,imate pravo na svoje misljenje.Zamislite samo da premijer Grcke pokloni dres Oly ili Panate ili PAOK-a drugom premijeru-izbili bi neredi.Ima li neko podatak da li je Berluskoni poklanjao dresove Milana svojim politickim gostima,dok je vodio Italiju?Zaista me to zanima.

Ekonomija destrukcije

pre 6 godina

@ Draga

Zašto su dužni crno - beli ?
Poskupela struja , deterdžent , plate zaposlenih (trenera ,čuvara, tetkica, Mileta ekonoma i Djure Travnatog doktora ... imali ste i onaj dvojac Djuru - dir. i ekonomistu u pokušaju , te "Rušku" ( ljubitelj kluba , navijača , ali i nekretnina, a familija povelika i drčna ) !
P.S./ Prihodi od prodaje igrača su nešto manji ( zaboravljaš procente za razne posrednike i da su neki otišli bez oneštećenja ) , a
prihodi od igranja u Evropi su mnogo manji od 50 miliona ... od karata se niste 'leba najeli - rashodi organizacije i putovanja su veliki , samo ono što Vam je UEFA uplatila ( zavisno od plasmana ) .
Tako dodjosmo do duga od 20 miliona ! Brzo i lako ...

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Laik", očigledno je da se ne razmemo. Crvena Zvezda je u fudbalu bila prvak Evrope i svetski prvak zasluženo i kada sam to osporio. Kada sam osporio zvezdine titule u fudbalu za vreme Šekularca, Bore Kostića, Džajića, Duleta Savića, Piksija( našeg najboljeg igrača), Savićevića, 2005-2006 godine, 2006- 2007.godine? Nikada. Da li sam osporio titule Zvezde u košarci od 1946 od 1955.godine, 1969,godine, 1972, godine, 1992-1993.godine, 1996-1997.godine? Nisam jer ste nas zasluženo pobedjivali a i mi smo imali jake ekipe. Da li sam osprio zvezdine 5 uzastopne titule u odbojci? Nisam, jer nas niste urušavali, imali ste i imate sistem rada i bolji ste. Šta osporavam? Osporavam vaše teze da kada je Partizan prvak u fudbalu, košarci i vaterpolu to rezultat urušavanja Zvezde. Stalno pričate o Karadžiću, Vujoševiću, lobiju Partizana u vaterpolu. Kaži mi ali pošteno kada je rukovodstvo Partizana Zvezdi jurilo Predsednika kluba, trenera, zabranjivao sponzore? Nikada. Upravo to vi radite u košarci i fudbalu. Najurili ste Danilovića, Vujoševića, zabranili sponzore preko vašeg mentora i na kontu toga ste prvi a ne na osnovu kvaliteta.Kada ste od nas gubili sem 2011.godine, imali ste izuzetno jake ekipe. O tome pišem a ne o mržnji prema Zvezdi. Vaš Djilas je suspendovao Partizan i primorao ga da igra u FIBI-noj Ligi šampiona a posle godinu dana se izvinio jer je pogrešio. Eto, ako si me shvatio, lepo, ako nisi još je lepše.

Marinkova bara

pre 6 godina

Cinik

Sta bi vi u kosarci uradlili da ste igrali EC. Niste uspeli ni u kupu Mitra Mirica pod pokrovitelkstvom FIBA. Djilas je kao predsednik saveza morao to da uradi

Nenad

pre 6 godina

Partizan igra katastrofalno a protiv
Mladost Lučani smo imali sreću i to sa sudijom.
Zapravo sad svi krive Đukića a zapravo kriv je uprava. Dok ne skinemo upravu biće nam još gore. Greške uprave :
1. Podržava Đukića za trenera
2. Oterali su nam Živkovića
3. Najboljeg strelca Partizana Leonardu su poterali nisu mu dali povišicu nego dali istu pare Sumi što je tražio Leonardo. Suma najskuplji igrač Partizana koji ne vredi ništa.

VanjaLFC

pre 6 godina

Pogledao sam gol.
Smejurija.
Svaka čast japancu na proigravanju i ovom liku sto je zabio.
Ali da vidim u iole ozbiljnoj ekipi i kod iole ozbiljnog trenera da jedan igrac bude u poziciji na 3-4 sekunda na 30 metara od gola ima toliko prostora i vremena odabera sta ce da uradi. Bez presinga, bez pokusaj bloka, bez pomisli da mu neko pridje.
Sklanjajte tog trenera inace ce zavrsti na klupi reprezentacije.

BBRS

pre 6 godina

Nejaki počeo da varniči,ne zna gde bije od muke i zlobe,piše nebulozu do nebuloze...doduše,to je oduvek radio.
(Konstatacija, 3. mart 2018 17:37)

Тачно брате, до данас је варничио али сад је начисто прегорео !
Павков му направио краки спој.

Draga

pre 6 godina

U zadnjih 10 godina Partizan je prodao igraca za 125 miliona evra a kupio za oko 15. Prihod od TV prava ulaznica i UEFA nagrada je bio za zadnjih godina dodatnih 50 miliona.

Sad kazu da smo duzni 20 miliona evra. Kako i zašto upravo?

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Spale", pogledaj sastav Radničkog kada je igrao protiv Zvezde u Nišu. Nije igrao Pavkov jer ima takav ugovor, nisu igrali Stojanović, Aksentijević i još 4 igrača. Sada pogledaj sastav Javora od pre 7 dana. Nisu igrala 4 ključna igrača. Pogledaj sastav Rada. Ne kažem da ih ne bi ste pobedili već pričam o tome da preko nekog visoko pozicioniranog čoveka vršite pritisak da te ekipe ne izlaze sa najjačim sastavima protiv vas. Imate bolju igru i nisu vam potrebne takve maleverzacije.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", ispoštovaću tvoju odluku i više neću komentarisati tvoje komentare. Ovo što poštujem tvoju odluku nikako ne znači da si u pravu jer mi ni jedan kontra argument nisi dosada dao. Ovo -14, pa to ti je kao pre dva dana bilo je -18 a danas je već plus 7. Pozdrav.

analiza

pre 6 godina

analiza@

":-) duhovit komentar, moram da priznam.

Rekao bih da smo mozda iz istog vremena, sto se tiče navijanja.
Ja sam uživo gledao Zvezdu protiv Reala 85. , Milana 88. , Bajerna 91. , Marseja 91. , gledao svoj tim kako postaje prvak evrope, sto je danas privilegija samo uskog kruga od mozda 7-8 klubova, zajedno sa navijacima istih.
Umro sam od srece kad je Saletova trojka usla u Istambulu 92. !
Poslednja utakmica koju sam gledao uzivo je Zvezda Kajzerslautern 94.
Posle toga je pocelo da se gine na tribinama.
Danasnji komentar je samo zato sto vise nema sporta, fer pleja, vitestva...ostala su samo saopstenja...sa obe strane."
(Dejan)
Pozdrav za kolegu navijaca s druge strane brda.Nego,kako zaboraviste da nabrojite CIA,BIA i ostale?!Kakav danak neiskustvu.
Ova danasnja gospoda koja pise saopstenja ne bi prepoznala fer -plej ni da se sapletu o njega,a za rec "vitestvo" bi morali da se obrate Gugl prevodiocu.

FAP mašina

pre 6 godina

Veeeliki pozdrav za Urosa prejakog i jos veci pozdrav za sve administratore B92 koji sve ovo vreme trpe galeriju neponovljivih likova i siguran sam da im nije lako.
Urose, u Nisu je trenutno najbolja i najpopularnija kafana koja se zove "Mrak".
Pod hitno na jednu muckalicu, da dodjes sebi.

ljupce

pre 6 godina

@analiza

naravno da cemo dati dres zvezde vanzemaljcima jer je zvezda prvak evrope i sveta,a sta je to srbija u fudbalu pa da se daje dres srbije????

room 1408

pre 6 godina

Sad će da nam bude kriva Jankoviceva frizura,...Žali boze sto idu na pripreme.Nece nama svanuti dok se ne promeni zakonska politika.Tu ne mislim na AV i kompaniju,nego privatizovati ga.E onda ostaše “menadzeri” bez posla,...

Spale

pre 6 godina

Cinik@ Ti si pobednik!!!! Radnički protiv vas izašao sa najjačom postavom, ma šta kažeš??? Kako su se samo drznuli.. Ko sve ovde piše..

JDAleksandar

pre 6 godina

Djukic deluje kao previse pritupast covek i cisto sumnjam da on iz igraca izvlaci maksimum.Nikolic je bio dobar motivator i igraci su uvek davali 120% sebe na terenu ! Ni kod Nikolica nije bilo leprsave igre ali je bilo borbenosti do maksimuma.Slicna prica samo obrnuta je kod Zvezde.Oni su kod Grofa sa istim timom delovali smesno na terenu dok su kod Milojevica dosta bolji.Stvar je motivacije.Kada fudbalerima Partizana ne fali motivacije oni nece izgubiti.Evo recimo koliko god mi lose igrali ove sezone mi derbi opet nismo izgubili,a i u evropi smo imali fantasticnih izdanja.Atina 2:2 je bila dobra.Videoton kod kuce.YB kod kuce.Pa i Plzenj kod kuce.Cim je malo jaca utakmica za koju ne treba motivacija mi smo nekako bolji ! Na nasu zalost titule se uzimaju u Nisu,Krusevcu,Subotici,a mi smo u tim utakmicama delovali kao bez zivota !

mr.wolf

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", zašto ja imam utisak da se ti skrivaš? Sada si našao da napadaš osobu koja se potpisuje sa " Uroš Đurđević 32". Nakon što sam ti održao niz predavanja o Partizanu i Zvezdi nije te bilo na ovim forumima gotovo dve nedelje. Najpre si napadao i pričao sve i svašta u pogledu KK FMP 2 ili kako ti to voliš da zoveš Crvena Zvezda. Ove godine bićete prvaci u fudbalu i to je nesporno ali ne na osnovu svog kvaliteta već zato što igrate prljavo van terena. Gotovo svaka ekipa protiv vas izlazi bez 5 do 6 prvotimaca jer takav nalog dobijaju Predsednici klubova od vašeg mentora. Primer ti je danas Radnički iz Niša. Izašao je na teren sa najačom postavom ( nije opravdanje za lošu igru Partizana) ali je zato protiv vas u Nišu igrao bez 6 prvotimaca. Kada mi budeš odgovarao imaj u vidu sve ono što sam ti napisao za KK Zvezda, veštačku tvorevinu koju prati sve manji i manji broj navijača jer ne žele da gledaju prevare Nebojše Čovića i vašeg mentora. Sve u svemu ako je istina da si advokat a to znači akademski gradjanin, ne priliči ti da omalovažavaš suparnika. Za ovakvo tvoje ponašanje u Vranju bi rekli" Možda je ovaj napustija selo, ali selo neje izašlo iz njega".
(Cinik, 03. mart 2018 18:55)

Zvezda igra prljavo van terena ove sezone. Ok, tesi se. Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max. A da ne spominjem Smederevo, Hajduk Kula, Bsk, Banat, Spartak,Milicionar, Backa, Javor.... To je vasa "dominacija".... 10 godina ste ulazili u prvenstvo sa minimum +18... ma sta ti pricam, za tebe je to izmisljenaa prica...

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Bio sam na odmoru. Deset dana, zasluženom.
Moram reći da bih bio skroz jadan ako bi neko poput tebe trebao da mi nešto "objasni" i da mi kako kažeš "održi predavanje".
Sa tobom više neću polemisati, jer sa ostrašćenima nema svrhe bilo šta pričati i raspravljati.
Tebi želim sve najbolje, da nas još dugo uveseljavaš sa komentarima. Bar si ako ništa drugo pismen. Što naravno nije nikakva garancija da je tačno ono što pišeš!
I utopli se, čujem da je -14!

uzimam.kokice

pre 6 godina

@ Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam ! 

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol ! 

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice. 

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !
(Nikola, 03. mart 2018 18:08)

Sta pricas ti decko?
Ben je prvo za Pavkova izmislio fudbal.
Drugo, posto si glodar, sramota je sto se lazno predstavljas.
Trece, klub se zove CSKA a ne CSK. Imamo jedan CSK iz Celareva. Makar se malo fudbalski obrazuj pre nego sto krenes da ostavljas komentare.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Дејан - Доста реалан коментар ал само да те исправим, Звезда - Кајзерслаутерн играно 1996 године а не 1994. На тој се утакмици "појавио" Деки Станковић са 18 година, који се нажалост није дуго задржао у Звезди ал знамо како то иде са продајом најбољих, то си управо и ти објаснио. Гледао сам ту утакмицу, додуше само на телевизији. Од тад сам још јаче почео навијати за Звезду и сваким даном и сваком годином то навијање боље речено та љубав је све јача. СТВАРНО ЈЕ ТО БОЛЕСТ КОЈОЈ НЕМА ЛИЈЕКА. 🖐

Dejan

pre 6 godina

analiza@

:-) duhovit komentar, moram da priznam.

Rekao bih da smo mozda iz istog vremena, sto se tiče navijanja.
Ja sam uživo gledao Zvezdu protiv Reala 85. , Milana 88. , Bajerna 91. , Marseja 91. , gledao svoj tim kako postaje prvak evrope, sto je danas privilegija samo uskog kruga od mozda 7-8 klubova, zajedno sa navijacima istih.
Umro sam od srece kad je Saletova trojka usla u Istambulu 92. !
Poslednja utakmica koju sam gledao uzivo je Zvezda Kajzerslautern 94.
Posle toga je pocelo da se gine na tribinama.
Danasnji komentar je samo zato sto vise nema sporta, fer pleja, vitestva...ostala su samo saopstenja...sa obe strane.
Danasnji

njami

pre 6 godina

Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam ! 

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol ! 

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice. 

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !
(Nikola, 03. mart 2018 18:08)
Pešić i Pavkov igraju istu poziciju, kakav Ben čoveče!?

turista

pre 6 godina

ja ne znam sto vi kukate.Za tako mali klub u jednoj sezoni da pobedite Videoton,Young Boys i Skenderbeg pa navijaci bi trebali da budu presrecni.

Vladimir

pre 6 godina

Partizan je ostecen. Nije se igralo ni 95 minuta.... A i igrači Radničkog nisu hteli da daju auto gol ni sudija da svira preko potrebni penal. Ovakvim fer sudjenjem Partizan je pokraden.

Nikola

pre 6 godina

Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam !

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol !

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice.

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !

nislija

pre 6 godina

zaista ima cudnih umova koji komentarisu
da ovako srbi sami sebe mrze ja ne verujem
beogradjani blizanci odlepili
nadmecete se suludim komentarima a da nemate politicku podrsku odavno bi fudbalski centi po srbiji slavili titule
jel to normalno da uvek blizanac bude kvazi najbolji? to je vama ok?

SS

pre 6 godina

Pavkov je igrac koji neopravdano nije dobio sansu u Zvezdi...Odlicno je igrao na pripremama ,znalo se da Boaci ide a oni ga opet nisu zadrzali.Bio bi bolji od Pesica koje se izpromasivao u derbijima,ligi evrope i protiv CSKA uveren sam

Wllaxy

pre 6 godina

Pre tebe sigurno hocu. Nego pitanje svih pitanja je zasti nisi na Tarapani sada, izgubio si sal u finalu Rase Koraca? Buahahaha idi detence popij mlekce i orevuar. U sredu ce gosim Stolica da vam odrzi par lekcija o fudbalu, on je Gvardiola za onog vaseg Miloja, legende Panseraikosa ahahahaha.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 17:38)

Ono kad moraš da napišeš ahahahaha da bi se bar jedna osoba nasmejala na gluposti koje si napisao...
Btw. piše se au revoir a izgovara se orevua a ne kako si ti napisao orevuar pokušavajući da se po ko zna koji put, bezuspešno napraviš pametnom...

Što se tiče šala, ne daj Bože da šal koji sam nosio protiv Milana, za vreme magle, Bajerna i slično nosim na tako beznačajne utakmice kao ta koju pominješ...

A taj gosn Fotelja kog pominješ, koliko ja znam a ti ne, već ima posao i to kao trener Vojvodine, jedino ako i taj veliki stručnjak ne dobije šut-kartu pošto nije mogao da održi lekciju ni jednom Alkosanu.

Pozdrav od deteta iz viših razreda osnovne sa nadom da ćeš brzo i ti da dođeš dotle.

nebitan srbin

pre 6 godina

grobar sam po veri od kolevke.
drago mi je sto nam je pavkov dao gol zato sto je iz mog sela i ovako ne bi moj partizan dao gol radnickom letnji dan do podne.nije pavkov zvezdas on je mucenik koji zavisi od menadzera i ostalih koji su dobro pozicionirani.

Miljan

pre 6 godina

Kakvi ste grobarčići podmukli ivica hoće što više bivših zvezdinih igrača da dovede ali saopštenje Vijere iz Japana Im je zapušilo usta.

Mile s Čubure

pre 6 godina

@slobinator...A kako nam je to SNS poklonio titulu prošle godine? Tako što nije namestio utakmicu protiv Voždovca? U 3 duela 2 pobede Partizana, jedan nerešen rezultat posle gola iz golauta. Idi piši saopštenja, ostavi se komentara...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Sami sebi oduzeli bilo kakvu sansu za titulom prodajom Leonarda i odlaskom Nikolica. Lova od igraca u dzep, ovamo kukaj za drzavni kes i zahvaljuj premijeru, a doveden Suma da zamaze oci... I samo nista da ne pricaju one dezurne narikace na Zvezdinim vestima koje su u komentarima s pocetka sezone pozdravljale dolazak evropskog trenera u evropski Partizan. Ko god tvrdi da nisam u pravu neka pogleda komentare i hvale upucene vizionaru Ilijevu i njegovim bombama. E pa morala je jedna jednom i puci. A Nikolic je trenercina, kao sto je to bio i Tumbakovic. Da se razumemo, slicno se radi i u Zvezdi. Desio se cudotvorac Milojevic, te ne zavrsismo Evropu u avgustu. Pa samo kad covek vrati film i prodaju Boacija i Kange pred presudne meceve... I skontam da sam mazohista jer je bas volim. A ona ko u Stulicevoj izvedbi.

Aleksandar

pre 6 godina

eto koliko je ona srecna pobeda Partizana nad Yang Boysem, plus hvalospevi uprave zavarala grobare da je u pitanju sezona iz snova... bolje da ste tad izgubili bar bi mnogo ranije videli da ste katastrofa

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", zašto ja imam utisak da se ti skrivaš? Sada si našao da napadaš osobu koja se potpisuje sa " Uroš Đurđević 32". Nakon što sam ti održao niz predavanja o Partizanu i Zvezdi nije te bilo na ovim forumima gotovo dve nedelje. Najpre si napadao i pričao sve i svašta u pogledu KK FMP 2 ili kako ti to voliš da zoveš Crvena Zvezda. Ove godine bićete prvaci u fudbalu i to je nesporno ali ne na osnovu svog kvaliteta već zato što igrate prljavo van terena. Gotovo svaka ekipa protiv vas izlazi bez 5 do 6 prvotimaca jer takav nalog dobijaju Predsednici klubova od vašeg mentora. Primer ti je danas Radnički iz Niša. Izašao je na teren sa najačom postavom ( nije opravdanje za lošu igru Partizana) ali je zato protiv vas u Nišu igrao bez 6 prvotimaca. Kada mi budeš odgovarao imaj u vidu sve ono što sam ti napisao za KK Zvezda, veštačku tvorevinu koju prati sve manji i manji broj navijača jer ne žele da gledaju prevare Nebojše Čovića i vašeg mentora. Sve u svemu ako je istina da si advokat a to znači akademski gradjanin, ne priliči ti da omalovažavaš suparnika. Za ovakvo tvoje ponašanje u Vranju bi rekli" Možda je ovaj napustija selo, ali selo neje izašlo iz njega".

Mala ispravka

pre 6 godina

Kakvi ste grobarčići podmukli ivica hoće što više bivših zvezdinih igrača da dovede ali saopštenje Vijere iz Japana Im je zapušilo usta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miljan, 3. mart 2018 18:04)

Vieire

Јужнопругаш

pre 6 godina

Ja sam samo ovde da prokomentarišem ovaj sjajni pas momka koji je asistirao. Ja ovakav pas u našoj ligi nisam video 10 godina. Ali zaista. Svaka mu čast. Ne znam ko je u pitanju, ali nadam se da mu ovo nije jedini blistavi momenat.
(Rale, 03. mart 2018 16:53)

Ријота Нома, Јапанац, љубимац Мераклија. Човек сваку утакмицу оставља срце на терену! И данас је био убедљиво најбољи у оба тима. Не знам колико се то видело на ТВ-у, али за нас који смо били на стадиону нема дилеме...

analiza

pre 6 godina

@analiza

"A jel vi zaista veruje da je njih neko "doveo"? Na silu mozda, malo teorije zavere opet? Pa vi ste ih sami izabrali i izglasali na skupstini kluba, legitimno. Ne postoji tu niko ko dovodi i odvodi uprave, sami ih birate i sami odlucujete. To su samo vasa opravdanja za kikseve. Ta uprava vam je bila dobra prosle sezone, a sad je "nametnuta"."
(Ljubisa livac)
Izvini,ali ta Uprava meni ni prosle godine nije bila dobra-jer je Par osvojio prvenstvo zbog velike galame koju su digli navijaci(jer se suvise navlacilo za objektivno tada slabiju CZ),bili i neki izbori,a ne zbog njih-jer Tri V boli ... za Par.
Sto se tice glasanja i biranja,da se ne zezamo.Setite se samo u kojoj zemlji zivite,kako se BIRAJU ljudi na raznim funkcijama-kriterijum tipa "sto gori-to bolje".Ako verujete da ljudi tipa Tri V zasluzuju da budu u sportu,ili da lik s poternice vodi bivseg prvaka Evrope(a ne Dzajic) ili da mutan lik tipa Covic vodi KK CZ(a ne recimo,Rakocevic),onda nemam sta da kazem.Jer su i oni "birani".Bas kao sto je izabran ovaj iz KK Par.
Kikseva je bilo i bice,to nije problem.

Pedja

pre 6 godina

Da je sudjenje bilo posteno, ni u Lucanima ne bi Partizan pobedio. Na stranu poraz od Radnickog, ali igra nikakva, spora. I onda se zanose da je to najbolji tim u zemlji. Gledam danas jednu situaciju kad pada lopta u sesnaesterac i igrac Radnickog je sutira napolje, a odlmah 2 igraca Partizana dizu ruke, kao penal, igrao je rukom. A lopta ni blizu ruke. Svaki aut za Partizan, oni pomeraju za po 15m napred i sve im sudije to tolerisu. Jedno vreme je pomocni sudija imao tu ulogu da se postavi na liniji, tako da igrac ne moze da krade i pomera se mnogo.

Zorz

pre 6 godina

Jos postoji domaca liga u fudbalu? Vi ovo zovete ligom? Postoje Partizan, Zvezda i njihove filijale, ili klubovi za razvoj i odrzavanje forme njihovih igraca. Takvi su i naslovi u medijima, a mediji su i najodgovorniji, kao i za sve ostalo u drustvu, sto postoje samo 2 kluba, blizanci sa Autokomande.

mirko

pre 6 godina

Ja sam pozeleo Pavkovu da pokaze da je za Zvedzdu i on jw to uradio sjajnim golom. Jedan od onih pravih fudbalskih voleja zbog kojih se gleda ova igra

Nenad Pirot

pre 6 godina

Realno dugi niz utakmica Partizan igra lose,zasto prebaciti krivicu na sudije,nisu se setili da dovedu stopere pre svega na vreme,sredina ni ne postoji,Sumu ne zelim da komentarisem,Partizanu fali pola ekipe,nemoze biti kriv sudija kao ni Zvezda sto neko stedi novac za pojacanja i dovodi potrosene asove Tosica,bitno da su prodali 3 najbolja igraca i da nisu nasli zamene,kad ce Ilijev odgovarati za pojacanja kpja je promasio,evidentno nikad,briga njih za Partizan...na kraju ide alibi prica Zvezda ili sudije...

analiza

pre 6 godina

"E sad da vidimo ko je kriv! Sudije, FSS, Zvezda, FIFA, UEFA, Vlada, opozicija, MMF, novi svetski poredak, iluminati, vanzemaljci...."
(Dejan)

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor.
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe!

analiza

pre 6 godina

"Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....
(Mile s Čubure)
"A sta je SNS kriv..? Sta su Vuchela i Vazura krivi..?? Niti je dug povecan.
Jedini krivci su Ivica Ilijev i vezara totalna Djukic. Uprava mu je obezbedila pare, a Ivica je kupovao. Nije mu Vuchela doveo Djukica, OZegovica, Jankovica, Tosica, Sumu...ne to je doveo Ivica, a uprava dala novac. To znaci samo jedno...Ivice i Djukicu marsh iz Partizana i ne okrecite se... Ja samo molim Boga da Vuchela udari pesnicom o sto i ovog veceras poshalje odakle je doshao."
(zoran)

Hocete da kazete da je Ilijev birao trenera a ne Uprava?
Verujete da je Uprava obezbedila novac Ilijevu?!Blago vama-ja verujem da su oni UZELI novac od Par.
Ko je birao Ilijeva za s.dir.?Sam se izabrao?!
Ali,recenica gde molite Boga da Vucelic lupi rukom o sto...ili se zezate ili-ne znam sta da kazem,jer izgleda da ne zivimo u istom univerzumu.Vucelic,ej.Da mi je znati iz koje rupe su njega iskopali da zajase Par!

Zvezda padalica*

pre 6 godina

Slobinator@@
Haha ,lupas nije nam SNS poklonio titulu!!
Vi ste nam poklonili tituli,vi ste nas dva puta pustili.Ne mesaj SNS!!!

lal

pre 6 godina

@meraklija: radujemo se porazu glavnog konkurenta za titulu... da ste vi drugi, radovali bismo se vasem porazu... makar mi sto volimo zvezdu, ovi sto mrze partizan su druga prica...

navija za CZV na srcu mu NK HAJDUK

pre 6 godina

@Franjo iz Splira
Pobrljavio si...to su vasi pobratimi jos od zajednickog plakanja za Titom 1980...ma u stvari jos i ranije...od pustanja Hajduka da preokrene na Marakani i uzme titulu ispred Vojvodine

Sabre

pre 6 godina

Gani,a sto se vi radujete pobedi mog kluba?Ja se nikad ne bih ni vama ni ovima radovao koga god da pobede.Smesni ste,a vi ste sledeca musterija!Onda cete da kukate kako igramo za partizan,ko sto ce i ovi sad da kazu igramo za vas.Igramo za sebe i svoj grad.
(meraklija 1989, 3. mart 2018 17:22)

Liche, "vas klub" je uvalio gol iz jedine sanse na utakmici, a gol je dao covek koga smo vam poklonili, upravo da bi uradio nesto ovako do kraja sezone. Protiv nas se nemojte previse nadati, iako ce Pavkov verovatno opet biti najbolji.

kuun

pre 6 godina

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor. 
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe!
(analiza, 03. mart 2018 17:17)

Ono kad pokusas da das "objektivan" i, pre svega, "duhovit" komentar.....

kako da ne

pre 6 godina

Djukic verovatno nema sta da zameri igracima, kao i uvek kada izjavi posle utakmice gde nismo pobedili, a takvih utakmica je Djukic imao dosta od kada je dosao. Ne znam samo odakle mu onakva faca, opustenost posle svake takve utakmice, pa ja imam obraza i da vidim da ne ide, lose vodim sve, pokupio bih se i otisao i jednostavno radio nesto drugo u fudbalu. Partizan ocajno igra jos od oktobra, da je ovaj covek imao obraza sada preko zime na pauzi bi otisao odmah da dodje drugi koji ce proci pripreme i nesto uradi. Pa ovaj Djukicev tim ne sutira ka golu, lose se brani. On kada hoce da ima sredinu terena, uvodi 5 vezista, Djukicu igrao si valjda fudbal? Pa da imas jaku sredinu to mozes i da 3 igraca na sredini, ali uz pravilnu postavku, pravilnu kretnju igraca, da se odredjeni vracaju, da zadnja linija igra visoko. Ima milion nacina. Pogotovo svaka cast upravi koja ovo ovako lako gleda. Iliev ne sme da se javi jer ga hvalio mnogo pa ga sada sramota. Ti imas u timu Tosica, Pantica, Jankovica( mnogi ga osporavaju ali je dobar igrac koji kao i svi nema rezultat kod Djukica), pa imas Sumu (kojeg teras da se pridruzuje odbrani), imas Ozegovica, imas dobre igrace i ne moze tvoj tim u vecini meceva da sutne 2 puta na gol. I jos si tu? Svaka cast. Slican Partizan je kod Nikolica igrao 10 puta bolji fudbal, igraci znali sta da rade, igrali. Ovde nista, nista.

hmm

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti. 
(navijac, 03. mart 2018 16:46) 

Ok,a zasto ste prosle sezone do pred kraj pricali da isto to,da se zna kome ide titula?Ah,da...mi nismo umeli namestenu titulu da osvojimo,a vi ste pobedili mračne sile zla...Kakav ste vi cirkus...

Milos

pre 6 godina

Grobarchina, ajde molim te reci o kom penalu pricas covece? Kakav ponisten gol. Tim koji za celu utakmicu stvori jednu jedinu sansu Ozegovica je neko pokrao? Sudija je odlicno odsudio utlamicu, Radnicki iz jedine sanse dao gol, Tosic, Suma i Jankovic veze nemaju i to je to. Kakav crni Terza i gluposti.

abc

pre 6 godina

Mora li Partizan da pobedjuje sve protivnike a sa Zvezdom da je jedino neizvesno? I obrnuto.Mislim na domace prvenstvo. Normalno je da ima losih i izgubljenih partija. Normalno je da neko drugi bude prvi. Navijam za Partizan i kad nije prvi i uvek cu. Idemo dalje.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.
(Šule, 03. mart 2018 16:59)

Sine ni Ranijeri u Lesteru nije imao vise od 3 dobra igraca pa je uzeo titulu, za sve kikseve ekipe trener snosi odgovornost. Ekipa nam igra ocajno jer je trener ova vasa prevara Djukic, koji je dobio otkaz u AL SABABU. Stekao si los utisak jer si neznalica isto kao ovaj tvoj trenercic Djukic.

Hazbo Ciljević Sjenica

pre 6 godina

I još jedna sramota!
Sve dok je Đukić, zajedno sa Ilijevim, glavni u sportskom sektoru Partizana, Partizan će se vući po fudbalskom blatu.
Voleo bih samo da Đukić pogleda utakmicu ponovo i da mi kaže kojih su to pet 100%-ih šansi stvorili igrači Partizana - ja nisam video ni polu-šansu. Čovek mrtav hladan izjavi nakon utakmice da je zadovoljan momcima i da su propustili pet 100%-ih šansi.
Neka mi neko kaže, kada je poslednji put Partizan zaslužio igrom da pobedi?
O Saši Iliću ne želim da trošim reči. Naprosto čovek nema toliko inteligencije da shvati i sam donese odluku da napusti fudbal, da ne prkosi više prirodi - uništio je sve što je ostvario u karijeri. Neka se seti Velibora Vasovića, kada se on povukao, šta je rekao kao kapiten Ajaxa (povukao se sa peharom Kupa šampiona u ruci).
Upravo, ukoliko hitno Ilijev i Đukić ne napuste Partizan, pakujte se i vi!
Partizanu treba provetravanje kao nikada u istoriji. Meni je 61 godina.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

Prodali ste Leonarda, Djurdjevića i Evertona a trenera pustili posle duple krune a tražite titulu. Pa ne može...
(Marko Niš, 03. mart 2018 17:24)

Prvo, vasa dupla kruna od prosle godine iskljucivo je zasluga neznalice Bozovica a ne kao sto vi mislite Nikolica kojeg ste najurili pa vratili i za kojeg je Djukic Murinjo licno.
Drugo , Zvezda trenutno ima mnogo boljeg trenera a i tim nego prosle godine tako da ni sa prosecnim igracima koje pominjes nebi imali nikakve sanse za titulu.
Trece , nadam se da je ovo samo pocetak jedne dugogodisnje dominacije Crvene Zvezde i vracanja stvari na pravo mesto.
Sportski pozdrav

SIMA

pre 6 godina

Тошић-Сума-Пантић-Ивановић-Ожеговић!
То је то, 5 офанзивних играча, то је Партизан и онај Ђукић из првог маданата у Партизану!
(некле, 3. mart 2018 13:52)

Следећи меч почните са шесторицом нападача!!!!

Ljubisa livac

pre 6 godina

@analiza

A jel vi zaista veruje da je njih neko "doveo"? Na silu mozda, malo teorije zavere opet? Pa vi ste ih sami izabrali i izglasali na skupstini kluba, legitimno. Ne postoji tu niko ko dovodi i odvodi uprave, sami ih birate i sami odlucujete. To su samo vasa opravdanja za kikseve. Ta uprava vam je bila dobra prosle sezone, a sad je "nametnuta".

Yu

pre 6 godina

I je nam krivo sto smo jugoslovenski klub..a vi ostanite srpski nemamo nista protiv.meni bas i prija kada nas zovete splicani zagrepcani nk ...pozdrav.ima nas svuda..za vas ne bi se reklo

Savatiye

pre 6 godina

Može li mala pauza za uplakanog mališu koji se potpisuje kao Uros Djurdjevic #32?
Nije lepo da mu se svi smeju ovde, mlad je dečak, mogao bi da navuče opasne traume. Da postane asocijalna ličnost!

meraklija 1989

pre 6 godina

Gani,a sto se vi radujete pobedi mog kluba?Ja se nikad ne bih ni vama ni ovima radovao koga god da pobede.Smesni ste,a vi ste sledeca musterija!Onda cete da kukate kako igramo za partizan,ko sto ce i ovi sad da kazu igramo za vas.Igramo za sebe i svoj grad.

NISlija

pre 6 godina

sad sam dosao sa stadiona, bio na istoku, navijam za partizan ali naravno da mi je drago kad pobedi radnicki. utakmica ocajno dosadna, dobro je sto smo poneli kilo semenki da imamo sta da radimo. najzanimljivije je bilo kad je neko od navijaca u nadoknadi vremena spucao grudvom linijskog sudiju u glavu. tad se digla cela tribina i skandirala neimenovanom grudvasu. inace su pre toga za 90 min pokusali da ga pogode jedno 200 puta ali eto nesto pametno da se desi u nadoknadi vremena.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Najzalosnije od svega da Zvezda nije dobila Partizan ove sezone.
(Zvezdan, 03. mart 2018 17:17)

Pa to govori da je Zvezda jos losija od Partizana. Ali ne samo ove vec ni prosle sezone niste pobedili Partizan, vec 6 derbija.

Okuka

pre 6 godina

Naslov je na nivou Informera. Čestitam
(Okuka, 03. mart 2018 16:40)

Osetih suze kroz ekran telefona citajuci ovaj komentar :)
(hours od love, 3. mart 2018 16:44)

Teško je kad nemaš kapacitet da shvatiš ono što piše, to razumem u potpunosti. Još jadnije je što ja moram da se vraćam da to nekako pojednostavim, svedem na tvoj nivo, što nije ni malo lako, ali da pokušam. Komentar se isključivo odnosi na omalovažavanje kluba iz Niša, nikakve veze nema s Partizanom.

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

@navijač
Mustafa , Bob Rok , Ožeg mali , štoper iz treće Turske , Zdjelar , Ivanović , Antonov , Urošević , Pantić , Suma žongler (rekord lige) , Miletić štoper , Solomon ...
Možda nije sve , ne mogu da se setim ali ovi su sigurno .
12 kom , reko' bi čovek više nego ceo tim .
Ali tvoja teorija je da Vam ustvari neko drugi ne da da budete konkurentni .

Bilal

pre 6 godina

Odbrana mu šuplja k'o švajcarski sir a on uporno forsira nekakav napadački fudbal. Pa i poslednji laik od fudbalskog trenera zna kako igrati protiv njegovog Partizana. Proziran k'o staklo. I ne, nisu igrači krivi za ovu blamažu nego isključivo Đukić. Nemoguće je da momci koji su koliko do juče bili perjanice svojih timova sada ne znaju igrati. Pa ovom da daš Barcelonu, PSŽ ili MC on bi svaki od njih za polusezonu srozao na prosek. Ostane li još tri sedmice na klupi Partizana mi nećemo biti ni četvrti u SLS. Uprave Partizana su ne tako davna smenjivali trenere i za daleko manje promašaje. Setite se samo Gorana Stevanovića, Vlada Vermezovića, Marka Nikolića i Vuka Rašovića a ovaj zaštićen k'o beli medved a kola strmoglavo jure u provaliju. Otkaz još večeras!

mile rizik

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti. 
(navijac, 03. mart 2018 16:46)

Ej, pa samo za Sumu ste dali 1,6 miliona, mi toliko nismo ukupno potrošili na sva pojačanja. Nadam se da ti je dobro, da nisi, daleko bilo, bolestan u groznici.

crni_redstar

pre 6 godina

jos sad ide termin sreda - subota...ima razlika da bude jos veca. Zvezda sampion! mislim da sa Milojem ne treba brinuti. dokle god on bio na klupi Zvezda ce biti sampion.

volim Partizan,ali ne ovakav

pre 6 godina

Stvarno nisam siguran šta će ovaj put onaj mučeni Pantić na TV Partizan da smisli što bi odbranilo ovakvu ugru,igrače,trenera pogotovo.Čovek je uspeo da pokvari sve što je Marko Nikolić uradio prošle godine.

ultrasrbin

pre 6 godina

Stojkovic nije svemoguc, a ocigledno nema vise ni one zelje. Vulicevic je odavno zreo za penziju, a Miletic na levom beku je namerno sprdanje sa navijacima. Gde je Antonov? Pantic se unistava na defanzivnom, a nikad nismo bili losiji ofanzivno. Tavamba je "adut" za Evropu, ali nam ne treba u prvenstvu. Potezi Djukica su kao da ekipu sastavlja na osnovu "javlja mi se". Cime je Suma zasluzio cementirano mesto u 11?

Ludilo

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti.
(navijac, 03. mart 2018 16:46)

Aha, znači ovog puta je kriva vlast. Za sledeći poraz ćete verovatno optužiti CIA, ili možda Vatikan.

Raul Marcello Bobadilla

pre 6 godina

Bilo bi dobro da FSS kazni Zvezdu i Partizan ne sa 3 boda, već po deset bodova, pa kad se bodovi prepolovi da krene borba za četvrto mesto.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Za njega nije sporno, pitanje je kada ćeš ili još bolje da li ćeš ikada moći da upotrebiš taj komplikovani proces razmišljanja...
(Wllaxy, 03. mart 2018 16:54)

Pre tebe sigurno hocu. Nego pitanje svih pitanja je zasti nisi na Tarapani sada, izgubio si sal u finalu Rase Koraca? Buahahaha idi detence popij mlekce i orevuar. U sredu ce gosim Stolica da vam odrzi par lekcija o fudbalu, on je Gvardiola za onog vaseg Miloja, legende Panseraikosa ahahahaha.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Da je realno suđenje tokom celog prvenstva, Partizan bi se borio za 5-6 mesto.
(njami, 03. mart 2018 17:16)

A Zvezda bi ako sve to uzmemo u obzir bila 11 na tabeli kao pod komandom Zdeneka Zemana. Zeman, vojnik Partizana.

Ris

pre 6 godina

A komentator sa Arene bi da se ne svira nista za Radnicki i plus da igraci Partizana imaju pravo da skacu na sudiju sto ne izmisli neki penal za njih ili bar ne iskljuci 2-3 igraca Radnickog, pa da mogu ravnopravno da daju gol.

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

И када Звезди и партизану одузму по 3 бода, Раднички ће заостајати за партизаном 3 бода :Д

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Pogledah poslednja tri minuta sudijske nadoknade i cudu ne mogu da se nacudim da neko uopste zeli da gleda nazovi fudbal na ovoj oranici. Koji je smisao sutiranja lopte po blatu do kolena? Ok, kad si klinac pa s drugarima iza zgrade, ali u prvoj ligi!? Neko jos i plati kartu i potrosi 2 sata zivota na ovu parodiju. Ne razumem.

mile rizik

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Tuga je da vi ne možete da stvorite šansu protiv Radničkog. Kad oduzmu vama i nama po 3 boda i kad se podele bodovi bićete treći na tabeli. I to vam je bolje nego što zaslužujete.

navijac

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti.

Zoran

pre 6 godina

Nemam šta da zamerim treneru. Zamerio bi ako bi mu sada dali otkaz ili on nedaj boze dao ostavku. Sad svi lepo uprava i trener da jedu to sto su skuvali do kraja. Krili su se iza dve pobede u evropi kao nevidjen rezultat. Ova ekipa igra isto jadno jos od avgusta. Uprava ako j pogresila trebala je jesenas na polu sezoni da mu se zahvali ali odlucili su da je on dobar i sada treba prvo oni da odu. Ako pogledamo da su doveli Djukica, Sumu, Tosica, Mitrovica, Pantica, Ozegovica samo se namece ko je naj vise kriv. Naravno FSS zajedno sa Terzom

smorinjo...

pre 6 godina

i 1,2,3 idemo xoxoxoxoxoxoxooxoxoxoxo,oni stvarno misle da mogu da uzmu titulu pored AVea xoxoxoxoxooxxooxoxoxoxoxoxo danas najveca sigurica u kladionici bio kec na radnicki, ko god je gledao plzen-partizan kapira o cemu pricam...

Šule

pre 6 godina

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.

Кики

pre 6 godina

.... ово је скандал, само 3мин надокнаде, а затим ни један црвени картон играчима Радничког, па како онда да Партизан победи ....?

vujke

pre 6 godina

Jel jos trener ona bruka Djukic? Dragi Ilijev i Vucelicu , Vazuro i ostali sto nas sahranjujete kao klub , ovo vam je najjadniji partizan u istoriji bez igre bez sansi jedino vam se uklopilo slucajno da prodjete do proleca igrom okolnosti sto je najslabija grupa bila u ligi evrope!

Misin

pre 6 godina

Samo ću reći ako Djukić ima i malo obraza treba da podnese ostavku.Nemozemo nikoga da pobedimo,bruka(igra i nije bila toliko loša,ali dzaba).

asa

pre 6 godina

Djukicu, da imas obraza otici ces sam, ali posto znam da nemas sad krece natezanje da se uzme lova Partizanu u slucaja otkaza. Doduse, mozda i treba da uzmes pare jer Vazura i Vucelic to i zasluzuju tj da ih vuces za nos jer su te oni i doveli. Problem je to sto nisu njihove licne pare nego fk Partizan. Dakle, odlazite svi zajedno pod ruku i nikada vise da niste krocili na stadion.

Franjo iz Splita

pre 6 godina

Nije fer da naši nogometaši igraju bez pomoći sudaca, bez dva igrača viška i jedanaesterca. A još se nije igralo dok NK. partizai ne da gol - bar 100 minuta. Kako onda nekog da pobijedimo u neravnopravnoj tekmi ?!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kome smeta jak Partizan ?! 

Ide neko saopštenje posle utakmice mozda ?!
(Zašto nemaš mozga, 03. mart 2018 16:28)

Pa smeta maloj Zvezdi jer nije pobedila u 6 prethodnih derbija.

Miki

pre 6 godina

Opa djuka idemo,cirkus se nastavlja!kada ces pokazati da imas obraza i odes,a ne da cekas da te oteraju i uzmes pare.negledam moj partizan zbog tebe ,jer se stidim sto trener kao ti daje onakve izjave i sto igramo kao amateri.najgori si trener u istoriji partizana!

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

I jos nesto, sto se tice Sume. Za to sto je ocajan kriv je Djukic takodje. Sumnjam da bi i Leonardo bolji bio u ovakvoj postavci igre, tj. ne-igre... Mora trener koji ce igracima vratiti sigurnost time sto ce znati da postavi nekakvu koncepciju igre, a ne ovo Djukicevo jedno veliko nista...

Zašto nemaš mozga

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Pa po vama grobarskim "mozgovima" i prosle godine su nam namestili titulu ali ste je vi osvojili, zar ne ?! KO VAS SPREČAVA DA ISTO URADITE I OVE GODINE ?!

patriota80

pre 6 godina

Molio bih neznalice da vishe ne prozivaju Trenera jer bolje ime nece biti u nashem fudbalu na mestu trenera...svako ko se imalo razume u fudbal vidi da je sportski menadzment zakazao i doveo propale i osrednje igrache...

Coa

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pavkooooveee Majstoooreeeee ale ale ... !!!!! TAKO JEEE BRE !!!!

Grobelar

pre 6 godina

Jadnije od igre su Đukićeve izjave:"Kažem,težak je teren, kažem, nije se više moglo, kažem, nemam šta da zamerim igračima..."
Možda su jedino jadniji ovi iz uprave, koji ne shvataju da Partizan sa ovim trenerom ne može bolje! Nema on pobednički mentalitet. Igrao je u Mačvi, Radu, Deportivu, Valensiji... dakle u klubovima koji se, osim u retkim trenucima, nisu borili za titule. Partizan mora da ima trenera koga ništa osim pobede ne sme da zanima!

Aleksej

pre 6 godina

Zvezda ce crciiiiiiiiiiiii.(Aleksej, 03. mart 2018 16:43)I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)Murinjo?hahhahaahhahaha

Pero

pre 6 godina

Komentator opravdava ponasanje Pantica prema sudiji,kaze svako bi tako reagovao.Budi bog s nama ko sve danas komentarise na tv.A inace da li se moze igrati losije od ovoga?

kladioIvica

pre 6 godina

Partizan izgubio . Lose igrao i izgubio . Nije bilo penala, nije bilo sumnjivih odluka ... sve je cisto i poraz je deo sporta Od 16:30 fudbal pocinje penalom i zato Gani sacekajte jos koji minuti pa onda pisite o penalima i kartonima i o obrazu . Vidimo se za 20 min... . Ovo pisem u 16:24

dach

pre 6 godina

Djukic:
"Paaaaa, razocaran sam, mi smo Partizan... isli smo po protivnika... ...Kazeeeeem... "
... Al smo ga valjda zagubili negde

Valjda cemo znati da se vratimo za Bgd :))

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Caki Stojanović je sa svojih 37 godina izmislio fudbal za 2 miliona plaćenu "atomsku bombu" Sejdubu Sumu ...

oberin martel

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Ha,ha.. čuj ovo grobarce!!? Koji , bre, Krstić?

liga je kvalitet

pre 6 godina

' vas dr.Terza navukao da Sumu iskesirate onoliko... Paceri ste ispali žešći!!!
(Ajde., 03. mart 2018 16:24)

Mislim da je Partizan kupovao Sumu dok Dr. nije radio u rupi,tako da on nije imao sta da navlaci, a i malo je skuplji od rikardinja tako da opusteno, ima partizan svojih para.

očigledno

pre 6 godina

Molim Vas da Tosic ne igra na svetskom.Zarekao sam se da ne gledam reprezentaciju dok god oba Tosica igraju.Ali ko nam sedi na klupi,menadzeri i politika razumno je da na najvecu smotru odvedemo 3 tim.
(est, 03. mart 2018 14:03)

Ne znam zasto si se to zarekao, ali jedan Tosic je jedan od najboljih u ekipi koja igra 1/8 finala LS, dok drugi daje golove iz nepostojecih penala i slobodnih udaraca...

struka

pre 6 godina

Kec u Nisu....ljudi kec u Nisu...hahahahahahah.O gospode, raspalog naseg Partizana. Ucinite nesto, da ekipa izgleda ljudski na terenu, a ne da nas svako pegla. Upravo, pamet u glavu, sledece sezone.

kramp

pre 6 godina

Vazno da je Djuka zadovoljan igrom i ekipom. Kao i uvek. Tri utakmice za redom primaju gol u drugom delu drugog poluvremena skoro u isto vreme. E moj treneru.

ssssss

pre 6 godina

Jel vidite sad grobari kako igrate kad se ne navlaci za vas? To sto su Ivica i ekipa navrzli na to sto je sudija zvezdas je samo alibi jer su znali da nece dobro proci. 95% sudija u nasoj ligi navija za jedne ili druge.

Kim Tramp Sun

pre 6 godina

Jasno je da je ovaj Partizan truba al ne kapiram sta bi se dobilo da sad ode Djukic. Jer ko god da dodje ima krs tim a sezona je vec izgubljena.
A i da dodjem Murinjo na leto, ako mu Ilijev dovodi igrace - pisi propalo.
Zato, u interesu Partizana, je da se ovaj tim skroz izblamira pa da pritisak oduva i Vazuru i Vucelu i Ilijeva, a na samo da ode Djukic a sve ostane isto.

analiza

pre 6 godina

Dakle,"kec u Nisu".Dobro,ako ce to biti povod da Djukic ode.Lose,ako "mudra" Uprava i "sportski sektor" procene da mu i dalje treba dati sansu.Ne mogu da verujem da covek koji je bio dosta dobar fudbaler(mada mi nesto pade na um neki penal za Valensiju koje je promasio u poslednjem minutu,pa je Barsa bila prva,mada citam da je Bebeto tada odbio da sutne taj penal,a prvi izvodjac penala Donato je bio zamenjen) ne ume da prepozna dobrog igraca -ne ume da prenese deo znanja-ne ume da prepozna trenutak kada treba da se zameni igrac,promeni ritam-ne ume da nadje pravo mesto u timu igracu i apsolutno nikakvu energiju ne unosi u tim i jos ima obraza da kaze da dobro radi.Pa kod njega su fudbal zaboravili da igraju i Bambi i Pantic.Od Jankovica nije napravio coveka vec je ovaj ostao "padavicar".Tavambi nije objasnio da sobodno moze da izvuce svoje cuvare van 16 m.Meni bekovi ne bi izasli s treninga dok zatvorenih ociju ne pogode deset suta uzastopce u peterac!Jankovic bi mi placao po 100 evra svaki put kad drzi loptu duze od pet sekundi u nogama!Pantic ume da doda loptu u polje ali NEMA KOME da je doda,jer svi stoje oko sesnaesterca.

Wllaxy

pre 6 godina

Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Za njega nije sporno, pitanje je kada ćeš ili još bolje da li ćeš ikada moći da upotrebiš taj komplikovani proces razmišljanja...

deki

pre 6 godina

Nije ovo nista cudno, da se pojedine ekipe nisu sklanjale, sudije produzivale utakmice dok se ne postigne gol itd. bio bi Partizan na sredini tabele. Naravno da je trener kriv ali recimo posteno, tim je los, od odlaska Leonarda i Djurdjevica nazadujete dok uprava stancuje saopstenja i zaludjuje navijace uz pricu da se navodno svakoga dana javlja neki poverioc koji trazi pare. Kakao crni Stanojevic , mnogo mi volimo da idealizujemo, losa selekcija igraca i to je to

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Vreme je da Djukic ode. Ocajni smo, i to je iskljucivo krivica trenera. Promena na klupi je neophodna. Da li je Stanojevic voljan da proba jos jednom?

Ognjen

pre 6 godina

Ova ekipa Partizana i njen bledoliki trener Djukic su sramota SD Partizan. Pratim Partizan 48 godina ali ovoliku blamazu nisam odavno gledao.Prema tome jadnici zelim vam svu srecu kako u radu tako i u zivotu, ali ja sam sa Vama zavrsio, mozete i besplatno da delite ulaznice, ali ja cu radije da platim i gledam Brodarac, a vas beskrvne necu vise da gledam!

Z-nk

pre 6 godina

Terza,kupi nam Pavkova!!!A vec je nas,nista onda.
P.S. Molim navijace Partizana da razmisle o igrackom kadru,jure rezultat a ulazi Sasa od 100 ljeta umjesto najskupljeg pojacanja (bombe) Sume.

hmm

pre 6 godina

Tooo bravo Radnickii. Nadam se da ce tako i protiv Zvezde igrati. Oh wait predsednik im Toncev, uzalud se nadam.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:28)

Od dana kad se Radnički vratio u ovu "Superligu",otkinuo je više bodova Zvezdi nego Partizanu...
Eto,samo toliko...ajde sada idi plači... ;)

Borkes

pre 6 godina

Pobogu, Djukicu odlazi! Nikad bezvoljnije I jadnije nismo izgledali. Posto neki ovde brane Djukica da su mu doveli lose igrace, da napomenem da je sam Djukic birao igrace I da je rekao da je zatekao odlican tim. Inace Suma najveci promasaj u istoriji Partizana. Cak ni prosecan igrac. Ako je on zamena za Leonarda, onda Iliev nema pojma o fudbalu.

Шјале Манијак

pre 6 godina

...ово је био максимум по оваквом терену...
Ђукић(Арена 1)
То је ваш максимум по сваком терену! Одвратан фудбал, неотесани набеђени играчи, ни С од спорта!
Срамота!
Раднички Ниш: ЧЕСТИТАМ!!!
Раднички Крагујевац је уз вас!!!

Konstatacija

pre 6 godina

Rovovska borba za drugo mesto u superligi.Smešna taktika gostiju da napadaju centaršutevima a napadači i vezni red su im u proseku visoki metar ipo,dok su štoperi Radničkog po dva metara.

zoran

pre 6 godina

Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile s Čubure, 3. mart 2018 16:40)

A sta je SNS kriv..? Sta su Vuchela i Vazura krivi..?? Niti je dug povecan. Ti ajde chisto da neshto napishesh, a nema veze shto je to glupost.

Jedini krivci su Ivica Ilijev i vezara totalna Djukic. Uprava mu je obezbedila pare, a Ivica je kupovao. Nije mu Vuchela doveo Djukica, OZegovica, Jankovica, Tosica, Sumu...ne to je doveo Ivica, a uprava dala novac. To znaci samo jedno...Ivice i Djukicu marsh iz Partizana i ne okrecite se.
Nema koncepta u igri...nema nista...to je ono sto trener treba da uradi, ali ovaj je nesto najgore sto sam u Partizanu video decenijama.
Zna se ko je kriv za ove rezultate, a to nije uprava svakako.
Ja samo molim Boga da Vuchela udari pesnicom o sto i ovog veceras poshalje odakle je doshao.

Rale

pre 6 godina

Ja sam samo ovde da prokomentarišem ovaj sjajni pas momka koji je asistirao. Ja ovakav pas u našoj ligi nisam video 10 godina. Ali zaista. Svaka mu čast. Ne znam ko je u pitanju, ali nadam se da mu ovo nije jedini blistavi momenat.

zoran

pre 6 godina

Pogleda nas Bog da izgubimo ovaj mec, pa da lepo ovu neverovatnu vezaru Djukica oteramo. Pa ko dovede ovog coveka majko mila..??? SAda ce nama Ivica, "bombash", i onaj Zeljko pantic da objasne kako mi zapravo ne vidimo taj kvalitet, vec samo njih dvojica to vide.
Kako je moguce da taj covek trazi posao kao trener umesto da bude neki bashtovan, pekar ili nesto slicno. Bukvalno sve sto uradi je pogresno.
Vuchela, ako za Bog znas, teraj ovog iz Partizana i to vecheras.

Niki

pre 6 godina

Ovaj Suma ko da je doveden iz tunguziske lige,pa covek realno nema pojma a ovi dadose skoro dve milke.Evo vodi Radnicki.Djukicu sta ste radili na pripremama??

Mile s Čubure

pre 6 godina

Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....

cole

pre 6 godina

da nije tuzno, pa jos i da im se nasmeje covek u facu. nabedjene zvezde koje su se nadale bar finalu Lige Evrope (izjave zdjelara i mesija), koje nisu dovodile u pitanje titulu sampiona srbije....mogu da pobede SAMO uz pomoc sudija. cim toga nema, nema ni rezlutata. tugo bozija, dobro neko dole napisa, kako li ste prosli grupu LE sa ovakvim timom i ovakvom igrom! bravo za radnicki, znali su sta hoce, znali su kako do toga da stignu i rezultat je tu.

mile rizik

pre 6 godina

Partizan izgubio . Lose igrao i izgubio . Nije bilo penala, nije bilo sumnjivih odluka ... sve je cisto i poraz je deo sporta Od 16:30 fudbal pocinje penalom i zato Gani sacekajte jos koji minuti pa onda pisite o penalima i kartonima i o obrazu . Vidimo se za 20 min... . Ovo pisem u 16:24
(kladioIvica, 03. mart 2018 16:24)

Evo prošlo 20 minuta. Gde si ti? Nema te.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Tooo Radnicki vodi, Djuka neznalice uskoro dobijas otkaz, jedva cekam da ode taj zvezdas iz Humske.
Hajde Radnicki daj jos jedan gol pa da Djukic vec danas dobije otkaz.

bojan

pre 6 godina

mi svake godine sve jadniji i jadniji, taman pomislis ne moze gore oni te razuvere, tu treba ostaviti 2-3 igraca eventualno, a ovo sve sa strucnim stabom i upravom najuriti i dekretom zabraniti bavljenje bilo kojeg sporta

conntra

pre 6 godina

veliko pojacanje ivanovic nula, suma najveci promasaj u istoriji partizana, tosic kao da je dosao iz neke trece izraelske lige, ozegovic ispod prosecni napadac druge belgijske lige... sve u svemu Iliev je pogodio sa pojacanjima u centar...

neutralni felsh

pre 6 godina

Nije fer da naši nogometaši igraju bez pomoći sudaca, bez dva igrača viška i jedanaesterca. A još se nije igralo dok NK. partizai ne da gol - bar 100 minuta. Kako onda nekog da pobijedimo u neravnopravnoj tekmi ?!
(Franjo iz Splita, 03. mart 2018 16:33)


kursadzija iz donje brijanje...

Шоне

pre 6 godina

Па не можете да победите ове,немају где да се пресвуку :)))Доста сте намештали!

Jack Sparrow

pre 6 godina

To se zove napadac,jedna sansa dovoljna da resi utakmicu mnogi nasi izvikaniji napadaci mozda ovo ne bi dali ali sam bio siguran da Pavkov hoce jer takvi igraci koriste svaku sansu za gol i uvek su na pravom mesto.

guess who

pre 6 godina

Koliko god mi bili očajni i nemoćni toliko sam zadivljen kako svi izgaraju protiv Partizana a onda isti taj tim protiv Zvezde nekim slučajem odigra najgori meč sezone. Činjenica.

Goran Sd.

pre 6 godina

Tuzan je nas fudbal. Sta smo to zgresili pa smo osudjeni da gledamo ovo mucenje u nasoj ligi. Imamo 3 terena na kojima moze da se igra fudbal i 13 livada. Igraci su nam nepismeni,neskolovani i neobrazovani. Treneri,fudbalski savez i sudije su jos gori. Das jednu tesko zaradjenu dnevnicu nekome ko to ne zasluzuje i vratis se sa utakmice sa osecajem da si pokraden. Ubedjujemo sebe da navijamo za klub koji je institucija,koji god on bio,a u stvari smo dotakli dno samo to ne zelimo da priznamo. Zasto drzava finansira ovu rupu bez dna a niko nam nikada nije rekao koliko i zasto se daje para klubovima. Mi smo ti koji punimo budzet,mi smo ti koji placamo nabedjenim manekenima mesecno i po dve godisnje plate nekog postenom radnika u fabrici. A zbog cega? Lazemo decu da ce jednog dana postati Mesi ili Ronaldo,pravdamo im izostanke iz skole sa nadom da ce uspeti i tim parama opravdati nasu zabludu. Kad je drzava mogla da proda Telekom,Zelezaru i ko zna jos koliko nasih fabrika zasto ne proda i ove klubove a nasim parama,koje baca,neka pomogne deci koju lecimo sms porukama.

Milutin

pre 6 godina

Nisam Zvezdas al moram da kazem!
Bas volim sto je Radnicki pobedio i to zbog onoga snimka sa svlacionicama
Ni sami ne znaju ovi iz Partizana koliko su para dobili do sada od drzave a rugaju se Radnickom za svlacionice, teska sramota, a da ne govorimo o tome sto stadion JNA je uzurpiran i otet u neku ruku od drzave, odnosno njenih gradjana!
E, bas volis sto su im umuvali gol! Eto vam Karma!

Petar

pre 6 godina

Evo, Aleksandar Stanojević je slobodan, nema angažman, Đukić pod hitno u Španiju, a Sale na klupu. Sad il' nikad. Iliev takođe, Tomića da vrate na tu funkciju, nije to više to. Mora nešto da se menja.

Shiljoo

pre 6 godina

voditelj arene: iz ovog napada se vidi da Radnički ne razmišlja...gol Pavkov! hteo da kaže da ne razmišljaju o golu kad ono bum! titula!

md

pre 6 godina

partizan ostaje bez evrope ove godine. najsmešnije je što oni još uvek gledaju koliko zaostaju od zvezde dok ih prestižu radnički i čukarički lol

gremlin

pre 6 godina

Suma NAJVECI I NAJSKUPLJI PROMAŠAJ U ISTORIJI PARTIZANA...Ivica bombas i ostali ajte polako...od prodaje Lea i Djurdjevica pare “isparile”a mi ličimo na Lučane i Zemun...a o CZ ne bih “nismo ista liga”

crni_redstar

pre 6 godina

zasluzeno titula dolazi kuci na rajka. mnogo se partizai provlacio, preostaje mu da pokusa da zadrzi to drugo mesto jer radnicki se ne sali. u realnom bodovanju Zvezda je i prosle god osvojila vise bodova od partizaia, ali tako je kako je. Radnicki bi, da partizai nije krao bio drugi vec sada.

Radio FM4 Wien

pre 6 godina

Koliko puta treba reci da je Tosic stvarno dobar amaterski fudbaler. Nije najbolji, ali je dobar. Moji ortaci ga cekaju na vestackoj travi na malom fudbalu, posle cirkaju pivo.

dach

pre 6 godina

Kad izlazi saopstenje? Oko 7 navece jel??

Mislim, brzo oni to stancuju, to nije frka... Ko jos nije okrivljen? Da vidimo....
Mogli bi da optuze Deda Mraza, jos samo on nije pomenut u saopstenjima.

Marinkova bara

pre 6 godina

Kome smeta jak Partizan ?!  

Ide neko saopštenje posle utakmice mozda ?! 
(Zašto nemaš mozga, 03. mart 2018 16:28) 

Pa smeta maloj Zvezdi jer nije pobedila u 6 prethodnih derbija.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart

zamisli kada bi se u Spaniji titula odredjivala u utakmicama izmedju Reala i Barse. Ako bog da mi smo danas na +14. Jesi bio u kladionici? Jutros nesto prognozirao

panco

pre 6 godina

A kako ste se kleli u Djukica kad je dosao. Nasa legenda, trenirao u Spaniji yimove ovo ono... bolje dovedite limenog za trenera hahahahhah

beli

pre 6 godina

Docekali smo da se zahvaljujuci politici svi sprdaju sa nama. Omalovazavaju nas sudije, mali klubovi, institucije. Mogu samo da kazem bravo Vucicu, uspeo si.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Zvezda ce crciiiiiiiiiiiii.
(Aleksej, 03. mart 2018 16:43)

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.

mile rizik

pre 6 godina

Ovo je najgori Partizan još od onog koji je završio regularni deo sezone na 5. mestu iza Zvezde, Vojvodine, Bežanije i Mladosti iz Apatina. Biće bruka ako Partizan osvoji titulu ove godine.
(Kića, 03. mart 2018 15:23)

Šta da osvoji? Gde da osvoji? Pa ne može ni na plej stejšnu!

Kića

pre 6 godina

Ovo je najgori Partizan još od onog koji je završio regularni deo sezone na 5. mestu iza Zvezde, Vojvodine, Bežanije i Mladosti iz Apatina. Biće bruka ako Partizan osvoji titulu ove godine.

Nizdis

pre 6 godina

Slusam i ne verujem sta kaze trener radnickog. Kao Barselona da mu dolazi na gostovanje. Taj gubitnicki mentalitet je rak rana naseg fudbala. Pa covece sportom se bavis, zasto tako pesimisticne izjave? Nek izgubite i pet prema nula, nije sramota. Sramota je ne boriti se

nemke

pre 6 godina

I ovi se bunili da je teren los... Kakvo bi tek saopstenje bilo, da su trebali da istrce na zaledjeni teren Spartaka (u proslom kolu)... QQ

onako

pre 6 godina

Odgledao pp , jedna šansa i to slučajna . Utisak , komentator koji blago rečeno bolestan . Ko bre pušta ove ljude da komentarišu ? Partizan je jadan da nema gde više ali on nalazi pozitivu i to još u ekstazi .
Čemu ? Pa ne mogu stalno novinari da igraju , mora nekad i ovi na travi nešto da pokažu .

Nikola

pre 6 godina

Gde li Arena nalazi ove komentatore da mi je znati: "Partizan je imao vise od igre"- kako li onda igraju lose ako je ovo vise od igre. Razumem ja i da je teren los ali da jedne smislene akcije nema makar kretanjem bez lopte ali ocigledno ni toga nema.

Drezga

pre 6 godina

Malo je precijenjen Radnicki na kladionice... Kvota na 1x je 2.20, odigrao sam to, ne mora da znaci da ce doc ali ... greota ne probat .. :) Drugi tiket od 0-2 gola, kvota 1.70 isto velika s obzirom koliko Partizan u zadnje vrijeme `daje golova`, a i kad se vidi kakvo je vrijeme nesto mi to dodje kao sigurica...

Bruka obaška

pre 6 godina

Široka možda i zna da sudi ali je podenut pre utakmice kao zvezdaš. Sad, nema mu druge nego da opravda poverenje koje mu je ukazano.

goran...

pre 6 godina

kakva ocajna igra u prvih 45min pa to je strasno,jedino sto je vrijedno pomena je onaj sut soume i neznam sta ce reci gani,ali ono je cist penal nad vulicevicem na kraju prvog poluvremena,ili nije,haa?!?...

catch22

pre 6 godina

Kad Djukic nece sam da ode, poslati ga u Teleoptik da se prekine unistavanje Partizana.
Moze i Ivica sa njim pa nek uspostavljaju sistem i naprave evropski Teleoptik.

nista o nicemu

pre 6 godina

Danas je rodjen Dragan Stojkovic Piksi, a vi se zamlacujete sa vestima o srpskoj ligi u kojoj se zna svake godine ko ce biti sampion. Budite novinari makar jednom.

Dejo

pre 6 godina

Ako bi prodali Sumu u januaru sledeće godine treba ga prodati za najmanje 3 000 000 evra da bi ispravili najveću glupost u istoriji Partizana!!!
Slovanu dođemo 1 650 000 evra obestaćenja,plus 200 000 evra bonus dosad, što nije konačno i 20 procenta od narednog transfera!!! Na ovo dodati oko 700 000 evra za njegovu platu za godinu i po dana !!!
1 650 000 + 200 000 + 700 000+ 600 000(dvadeset pošto Slovanu) =3 150 000 evra!!! Sve ovo plus, minus 100 000 evra !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Квота на Рад од јуче до данас пала са 1,95 на 1,67 и ево их воде 3-0 након 30' игре... ⚽

stevica

pre 6 godina

mucno je gledati ovu utakmicu ne mogu nijedni ni drygi da povezu 3 pasa sve neko bunaranje prebacivanje glagom sa kraj na kraj terena ocaj...

est

pre 6 godina

Molim Vas da Tosic ne igra na svetskom.Zarekao sam se da ne gledam reprezentaciju dok god oba Tosica igraju.Ali ko nam sedi na klupi,menadzeri i politika razumno je da na najvecu smotru odvedemo 3 tim.

fenomen

pre 6 godina

Zasto opet Miletic bek u 11? Zasto ne igra Urosevic koji je mnogo bolji? Sto se ne forsira Jovanovic i Djerlek. Suma i Tosic uz Jankovica su u poslednje vreme najgori na terenu.

Cxevu94

pre 6 godina

Djukicu, neznalice. Kasno si se setio da igras napadacki.

Nadao sam se da ipak nesto znas, da je ono gubljenje bodova pre 10 godina i u prvom delu sezone samo put ka nepobedivom Partizanu.

Ali, tvoj Partizan je plasljiv. Zato sto si ti plasljiv i nisi za Partizan. Nemas ni gram autoriteta medju igracima, ne znas da podignes tim i zato smo tu gde jesmo.

Cubaka

pre 6 godina

Konacno Jankovic na klupi... U zadnje vreme mi ga ne hvata oko... Previse solira, davi loptu, pogresni pasevi u zadnjih 30m. Vidljivo slaba forma...
(1127, 3. mart 2018 13:52)

Zar to nije onaj "velemajstor" sto samo levom nogom izbaci tri protivnicka igraca a odbio je tri miliona od Francuza zarad ljubavi prema klubu.

VojinNBG

pre 6 godina

Kakva tecna igra, kakva uigranost, kakva milimetarska preciznost Tosicevih nabacivanja, kakve Tosiceve minijature unazad i ukrug...
Gledanje ovog je odmor za oci nakon one predjasnje taktike u kojoj se sve bunara na Tavambu. Sta? Ista je "taktika" i sad? Ma, nemoguce...
Djukicu, organizuj te svoje iz uprave pa i ti i oni lagano...da se ne ljubimo

borivoje surdilovic

pre 6 godina

morao si tako i plzenj da napadnes....ovo je nebitna utakmica....da bar izgubimo pa da te najure ili das otkaz...al nisi lud...pare su pare...

realno

pre 6 godina

Veca tragedija od igre Partizana i neznalice Djukicu je odluka da sudija bude Siriji, osvedoceni navijac Zvezde koji nas je nekoliko puta pokrao

1127

pre 6 godina

Konacno Jankovic na klupi... U zadnje vreme mi ga ne hvata oko... Previse solira, davi loptu, pogresni pasevi u zadnjih 30m. Vidljivo slaba forma...

некле

pre 6 godina

Тошић-Сума-Пантић-Ивановић-Ожеговић!
То је то, 5 офанзивних играча, то је Партизан и онај Ђукић из првог маданата у Партизану!
Само офанзива.
А не ове џиџа-миџа дефанзиве и декаденције које смо гледали од почетка сезоне.
Само питање за Ђукића што овако није играо од јула!
Па сви гробари су једва ишчекивали његов долазак очекујуићи поново прави парни ваљак , лик се истриповао и глумио неког тактичара.
Где би нам био крај да смо играли офанизвно од почетка сезоне.
Него после кикса са земуном изгледа да му ови из управе дали ултиматум или офанизва и бодови или пакуј кофере, пошто је вода сада до грла.
И још једна велика ствар, склоњен је Тавамба коначно.
Лик је класичан сидраш, успорава игру, кочи нападе то је свима јасно није он за офанизвне екипе, за Партизан.
Од почетка сезоне пишем да је камен спотицања у нападу Партизана и иако је добар техничар, са њим једноставно не може да се игра брзо, модерно.
Он је играч за бункер екипе, попут Звезде у европи.

turista

pre 6 godina

Djuka je zreo za operaciju, onne moze sa sobom da se dogovori. Urosevic mu najbolje igra od pocetka drugog dela, on ga nesto kao odmara ili sta vec? Kakav crni Miletic.
Sve je meni jasno, al opet danas kad izgubi bodove i ne bude imao sta da zameri ekipi, a ovi ga i dalje zadrze, onda...

Cxevu94

pre 6 godina

Djukicu, neznalice. Kasno si se setio da igras napadacki.

Nadao sam se da ipak nesto znas, da je ono gubljenje bodova pre 10 godina i u prvom delu sezone samo put ka nepobedivom Partizanu.

Ali, tvoj Partizan je plasljiv. Zato sto si ti plasljiv i nisi za Partizan. Nemas ni gram autoriteta medju igracima, ne znas da podignes tim i zato smo tu gde jesmo.

Shiljoo

pre 6 godina

voditelj arene: iz ovog napada se vidi da Radnički ne razmišlja...gol Pavkov! hteo da kaže da ne razmišljaju o golu kad ono bum! titula!

est

pre 6 godina

Molim Vas da Tosic ne igra na svetskom.Zarekao sam se da ne gledam reprezentaciju dok god oba Tosica igraju.Ali ko nam sedi na klupi,menadzeri i politika razumno je da na najvecu smotru odvedemo 3 tim.

bobo mk

pre 6 godina

Partizan je ostecen. Nije se igralo ni 95 minuta.... A i igrači Radničkog nisu hteli da daju auto gol ni sudija da svira preko potrebni penal. Ovakvim fer sudjenjem Partizan je pokraden.
(Vladimir, 03. mart 2018 18:37)

Apsolutno pokraden, ko je dozvolio Radničkom da sa 11 igrača završi utakmicu?

Ludilo

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti.
(navijac, 03. mart 2018 16:46)

Aha, znači ovog puta je kriva vlast. Za sledeći poraz ćete verovatno optužiti CIA, ili možda Vatikan.

Јужнопругаш

pre 6 godina

Ja sam samo ovde da prokomentarišem ovaj sjajni pas momka koji je asistirao. Ja ovakav pas u našoj ligi nisam video 10 godina. Ali zaista. Svaka mu čast. Ne znam ko je u pitanju, ali nadam se da mu ovo nije jedini blistavi momenat.
(Rale, 03. mart 2018 16:53)

Ријота Нома, Јапанац, љубимац Мераклија. Човек сваку утакмицу оставља срце на терену! И данас је био убедљиво најбољи у оба тима. Не знам колико се то видело на ТВ-у, али за нас који смо били на стадиону нема дилеме...

Čika Paja

pre 6 godina

Cinik
sine da ti tata nešto objasni. Prvo sine normalno je u sve sumnjati, inteligentan čovek uvek ima sumnju, ali ako je sumnja bez ligične osnove ona prelazi u insinuaciju, a to već može da preraste u paranoju što je ozbiljna bolest. Koji smo to mi koji su vam oterali Vujoševića i Danilovića. Nemoj sine, oni su napravili dug od 7-8 miliona evra,uzeli lovu i otišli. Sad vam još veliki mag, trener bez rominga i prodavač časova ljubavi naplaćuje sve do poslednje banke ne hajući mnogo da li će vam staviti katanac na vrata. Budi malo objektivniji sine, a što se Djilasa tiče on vam je sine uslugu učinio jer ste ove godine videli kako prolaze katastrofalne ekipe poput vas 1-9. Da ste igrali Ligu Šampinjona imali bi ste bar dve pobede više, a možda bi ušli i u drugi krug. Zato sine, pusti te teorije zavere, nije to zdravo

Pero

pre 6 godina

Komentator opravdava ponasanje Pantica prema sudiji,kaze svako bi tako reagovao.Budi bog s nama ko sve danas komentarise na tv.A inace da li se moze igrati losije od ovoga?

Ris

pre 6 godina

A komentator sa Arene bi da se ne svira nista za Radnicki i plus da igraci Partizana imaju pravo da skacu na sudiju sto ne izmisli neki penal za njih ili bar ne iskljuci 2-3 igraca Radnickog, pa da mogu ravnopravno da daju gol.

mile rizik

pre 6 godina

Ovo je najgori Partizan još od onog koji je završio regularni deo sezone na 5. mestu iza Zvezde, Vojvodine, Bežanije i Mladosti iz Apatina. Biće bruka ako Partizan osvoji titulu ove godine.
(Kića, 03. mart 2018 15:23)

Šta da osvoji? Gde da osvoji? Pa ne može ni na plej stejšnu!

fenomen

pre 6 godina

Zasto opet Miletic bek u 11? Zasto ne igra Urosevic koji je mnogo bolji? Sto se ne forsira Jovanovic i Djerlek. Suma i Tosic uz Jankovica su u poslednje vreme najgori na terenu.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

Prodali ste Leonarda, Djurdjevića i Evertona a trenera pustili posle duple krune a tražite titulu. Pa ne može...
(Marko Niš, 03. mart 2018 17:24)

Prvo, vasa dupla kruna od prosle godine iskljucivo je zasluga neznalice Bozovica a ne kao sto vi mislite Nikolica kojeg ste najurili pa vratili i za kojeg je Djukic Murinjo licno.
Drugo , Zvezda trenutno ima mnogo boljeg trenera a i tim nego prosle godine tako da ni sa prosecnim igracima koje pominjes nebi imali nikakve sanse za titulu.
Trece , nadam se da je ovo samo pocetak jedne dugogodisnje dominacije Crvene Zvezde i vracanja stvari na pravo mesto.
Sportski pozdrav

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Komentari o svemu i svacemu: sudijama, novcu, Zvezdi, terenu itd. Moze neki komentar o igri Partizana???
(Web Design, 03. mart 2018 19:49)

Kojoj igri Partizana???
To se zove igra ili besmisao???

Konstantin

pre 6 godina

Koliko je ovaj Saša Ilić skupio utakmica za Partizan? 4297? Zar ne mogu da nađu nekog klinca, talentovanog, motivisanog, drčnog, koji može da šprinta 20, 30 minuta i stvarno napravi neki pomak u igri.

Z-nk

pre 6 godina

Terza,kupi nam Pavkova!!!A vec je nas,nista onda.
P.S. Molim navijace Partizana da razmisle o igrackom kadru,jure rezultat a ulazi Sasa od 100 ljeta umjesto najskupljeg pojacanja (bombe) Sume.

NoName

pre 6 godina

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.
(Šule, 03. mart 2018 16:59)

15 godina? Pogledaj stil pisanja, treći razred osnovne. Eventualno četvrti.

NoName

pre 6 godina

Мирослав Ђукић је легенда Црвене Звезде.
(Dragan, 03. mart 2018 16:41)

Miroslav Zvezda je život, Partizan je sitnica Đukić.

ko o čemu

pre 6 godina

cinik@
O čemu to pričaš čoveče? Košarkaški klub zvezde u raspadu? Pa što je problem što smo izgubili od partizana, pa i u doba Radonje smo po neku nevažnu gubili, al kad je bitno odeljamo vas. Evo ja ti kao zvezdaš kažem, daj bože da mi još dugo godina budemo ovako raspadnuti, sa deset i više pobeda u evroligi, prvi u aba, prvenstvu itd. U fudbalu je teren sve pokazao, ako si i malo realan to vidiš po igrama timova. O upravama i jednih i drugih ne bih zbog želudca.....

mr.wolf

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", zašto ja imam utisak da se ti skrivaš? Sada si našao da napadaš osobu koja se potpisuje sa " Uroš Đurđević 32". Nakon što sam ti održao niz predavanja o Partizanu i Zvezdi nije te bilo na ovim forumima gotovo dve nedelje. Najpre si napadao i pričao sve i svašta u pogledu KK FMP 2 ili kako ti to voliš da zoveš Crvena Zvezda. Ove godine bićete prvaci u fudbalu i to je nesporno ali ne na osnovu svog kvaliteta već zato što igrate prljavo van terena. Gotovo svaka ekipa protiv vas izlazi bez 5 do 6 prvotimaca jer takav nalog dobijaju Predsednici klubova od vašeg mentora. Primer ti je danas Radnički iz Niša. Izašao je na teren sa najačom postavom ( nije opravdanje za lošu igru Partizana) ali je zato protiv vas u Nišu igrao bez 6 prvotimaca. Kada mi budeš odgovarao imaj u vidu sve ono što sam ti napisao za KK Zvezda, veštačku tvorevinu koju prati sve manji i manji broj navijača jer ne žele da gledaju prevare Nebojše Čovića i vašeg mentora. Sve u svemu ako je istina da si advokat a to znači akademski gradjanin, ne priliči ti da omalovažavaš suparnika. Za ovakvo tvoje ponašanje u Vranju bi rekli" Možda je ovaj napustija selo, ali selo neje izašlo iz njega".
(Cinik, 03. mart 2018 18:55)

Zvezda igra prljavo van terena ove sezone. Ok, tesi se. Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max. A da ne spominjem Smederevo, Hajduk Kula, Bsk, Banat, Spartak,Milicionar, Backa, Javor.... To je vasa "dominacija".... 10 godina ste ulazili u prvenstvo sa minimum +18... ma sta ti pricam, za tebe je to izmisljenaa prica...

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Zamolio bih Terzića da izvede na boooogatu večeru Ivicu Ilijeva i da ga časti za to što je doveo Sumu!
(MomaSRB, 03. mart 2018 20:31)

I da doda 1.000.000 € da Suma,Janković i Ožegović igraju bar još 2 sezone ....

Nikola

pre 6 godina

Gde li Arena nalazi ove komentatore da mi je znati: "Partizan je imao vise od igre"- kako li onda igraju lose ako je ovo vise od igre. Razumem ja i da je teren los ali da jedne smislene akcije nema makar kretanjem bez lopte ali ocigledno ni toga nema.

Milutin

pre 6 godina

Nisam Zvezdas al moram da kazem!
Bas volim sto je Radnicki pobedio i to zbog onoga snimka sa svlacionicama
Ni sami ne znaju ovi iz Partizana koliko su para dobili do sada od drzave a rugaju se Radnickom za svlacionice, teska sramota, a da ne govorimo o tome sto stadion JNA je uzurpiran i otet u neku ruku od drzave, odnosno njenih gradjana!
E, bas volis sto su im umuvali gol! Eto vam Karma!

Savatiye

pre 6 godina

Može li mala pauza za uplakanog mališu koji se potpisuje kao Uros Djurdjevic #32?
Nije lepo da mu se svi smeju ovde, mlad je dečak, mogao bi da navuče opasne traume. Da postane asocijalna ličnost!

Draga

pre 6 godina

U zadnjih 10 godina Partizan je prodao igraca za 125 miliona evra a kupio za oko 15. Prihod od TV prava ulaznica i UEFA nagrada je bio za zadnjih godina dodatnih 50 miliona.

Sad kazu da smo duzni 20 miliona evra. Kako i zašto upravo?

mile rizik

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Tuga je da vi ne možete da stvorite šansu protiv Radničkog. Kad oduzmu vama i nama po 3 boda i kad se podele bodovi bićete treći na tabeli. I to vam je bolje nego što zaslužujete.

hmm

pre 6 godina

Tooo bravo Radnickii. Nadam se da ce tako i protiv Zvezde igrati. Oh wait predsednik im Toncev, uzalud se nadam.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:28)

Od dana kad se Radnički vratio u ovu "Superligu",otkinuo je više bodova Zvezdi nego Partizanu...
Eto,samo toliko...ajde sada idi plači... ;)

Rale

pre 6 godina

Ja sam samo ovde da prokomentarišem ovaj sjajni pas momka koji je asistirao. Ja ovakav pas u našoj ligi nisam video 10 godina. Ali zaista. Svaka mu čast. Ne znam ko je u pitanju, ali nadam se da mu ovo nije jedini blistavi momenat.

mr.wolf

pre 6 godina

"Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max." 

mr.wolf 


level max licemernosti, govoriti o drugoj ekipi tako a za vasu dosudjeno 18 penala plus golovi iz auta, je blago receno licemerje. Cinik objasnio komentarom, ajde lepo i argumentovano odgovori i drzi se ove sezone. Mozda ima neki pametniji zvezdas da odgovori.
(turski konjanici-delije, 03. mart 2018 20:29)

Sta zelis da ti odgovorim ? Za ovu sezonu ? Gledaj, glupo je bilo sta da ti pricam za ovu sezonu, valjda imas oci, vidis i sam. Iz aviona se vidi da nemate tim, i da je Zvezda za klasu ako ne i dve iznad vas ove sezone. Imas primer od pre 2 nedelje, Mladost-Partizan. Drago mi je da ste prosli grupu u LE, ali pogledaj samo koliko vas je posluzila sreca. Jedan tim niste nadigrali ove sezone. Igraju bez pola prvog tima protiv Zvezde ? Nije valjda, sada smeta, ali nije smetao Hajduk Kula ? Smederevo ? Spartak ? Da to je nekad i nema veze sa ovom sezonom, da ti objasnjavam nesto sto je ocigledno ne zelim, valjda ima neki pametan grobar da ukapira. Najaci spin je "nismo izgubili derbi, znaci ne zasluzujete titulu", sto samo po sebi nema veze sa titulom. Znas li kako bi izgledalo to kada bi preslikao na neku jacu ligu. Izgubi Fergusonov United od Arsenala i Venger kaze ne zasluzujete titulu niste nas pobedili u oba derbija. Ili liicemerstvo "svirali nam 18 penala", a vama na najbitnijoj utakmici fudbaleri Vozdovca sire noge i pustaju loptu u go. A tek prelazi.... 5-6 samo u drugom.delu sezone. Da, licemer level max.

nenad

pre 6 godina

(Cinik, 3. mart 2018 20:34)
Nemas ti sta kome da osporavas sem kod tebe u kući a treba da znas stase radilo u fudbalu za vreme Tola i burazerskih odnosa partizana a i u ostalim sportovima. A u Srbiji vreme najvećih pljacki na svim poljima iz kojih ni sport nije izuzet. Nije to bilo tako davno

uzimam.kokice

pre 6 godina

@ Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam ! 

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol ! 

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice. 

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !
(Nikola, 03. mart 2018 18:08)

Sta pricas ti decko?
Ben je prvo za Pavkova izmislio fudbal.
Drugo, posto si glodar, sramota je sto se lazno predstavljas.
Trece, klub se zove CSKA a ne CSK. Imamo jedan CSK iz Celareva. Makar se malo fudbalski obrazuj pre nego sto krenes da ostavljas komentare.

NoName

pre 6 godina

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor.  
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe! 
(analiza, 03. mart 2018 17:17) 

Ono kad pokusas da das "objektivan" i, pre svega, "duhovit" komentar.....
(kuun, 03. mart 2018 17:41)

Druže, ovaj analiza je ozbiljna konkurencija onom Djurdjeviću nejakom. Retko neduhovit i neinteligentan komentar.

turista

pre 6 godina

ja ne znam sto vi kukate.Za tako mali klub u jednoj sezoni da pobedite Videoton,Young Boys i Skenderbeg pa navijaci bi trebali da budu presrecni.

Vladimir

pre 6 godina

Partizan je ostecen. Nije se igralo ni 95 minuta.... A i igrači Radničkog nisu hteli da daju auto gol ni sudija da svira preko potrebni penal. Ovakvim fer sudjenjem Partizan je pokraden.

Spale

pre 6 godina

Cinik@ Ti si pobednik!!!! Radnički protiv vas izašao sa najjačom postavom, ma šta kažeš??? Kako su se samo drznuli.. Ko sve ovde piše..

Nenad Pirot

pre 6 godina

Realno dugi niz utakmica Partizan igra lose,zasto prebaciti krivicu na sudije,nisu se setili da dovedu stopere pre svega na vreme,sredina ni ne postoji,Sumu ne zelim da komentarisem,Partizanu fali pola ekipe,nemoze biti kriv sudija kao ni Zvezda sto neko stedi novac za pojacanja i dovodi potrosene asove Tosica,bitno da su prodali 3 najbolja igraca i da nisu nasli zamene,kad ce Ilijev odgovarati za pojacanja kpja je promasio,evidentno nikad,briga njih za Partizan...na kraju ide alibi prica Zvezda ili sudije...

hmm

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti. 
(navijac, 03. mart 2018 16:46) 

Ok,a zasto ste prosle sezone do pred kraj pricali da isto to,da se zna kome ide titula?Ah,da...mi nismo umeli namestenu titulu da osvojimo,a vi ste pobedili mračne sile zla...Kakav ste vi cirkus...

SIMA

pre 6 godina

Тошић-Сума-Пантић-Ивановић-Ожеговић!
То је то, 5 офанзивних играча, то је Партизан и онај Ђукић из првог маданата у Партизану!
(некле, 3. mart 2018 13:52)

Следећи меч почните са шесторицом нападача!!!!

Pedja

pre 6 godina

Da je sudjenje bilo posteno, ni u Lucanima ne bi Partizan pobedio. Na stranu poraz od Radnickog, ali igra nikakva, spora. I onda se zanose da je to najbolji tim u zemlji. Gledam danas jednu situaciju kad pada lopta u sesnaesterac i igrac Radnickog je sutira napolje, a odlmah 2 igraca Partizana dizu ruke, kao penal, igrao je rukom. A lopta ni blizu ruke. Svaki aut za Partizan, oni pomeraju za po 15m napred i sve im sudije to tolerisu. Jedno vreme je pomocni sudija imao tu ulogu da se postavi na liniji, tako da igrac ne moze da krade i pomera se mnogo.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Bio sam na odmoru. Deset dana, zasluženom.
Moram reći da bih bio skroz jadan ako bi neko poput tebe trebao da mi nešto "objasni" i da mi kako kažeš "održi predavanje".
Sa tobom više neću polemisati, jer sa ostrašćenima nema svrhe bilo šta pričati i raspravljati.
Tebi želim sve najbolje, da nas još dugo uveseljavaš sa komentarima. Bar si ako ništa drugo pismen. Što naravno nije nikakva garancija da je tačno ono što pišeš!
I utopli se, čujem da je -14!

gremlin

pre 6 godina

Suma NAJVECI I NAJSKUPLJI PROMAŠAJ U ISTORIJI PARTIZANA...Ivica bombas i ostali ajte polako...od prodaje Lea i Djurdjevica pare “isparile”a mi ličimo na Lučane i Zemun...a o CZ ne bih “nismo ista liga”

NISlija

pre 6 godina

sad sam dosao sa stadiona, bio na istoku, navijam za partizan ali naravno da mi je drago kad pobedi radnicki. utakmica ocajno dosadna, dobro je sto smo poneli kilo semenki da imamo sta da radimo. najzanimljivije je bilo kad je neko od navijaca u nadoknadi vremena spucao grudvom linijskog sudiju u glavu. tad se digla cela tribina i skandirala neimenovanom grudvasu. inace su pre toga za 90 min pokusali da ga pogode jedno 200 puta ali eto nesto pametno da se desi u nadoknadi vremena.

mirko

pre 6 godina

Ja sam pozeleo Pavkovu da pokaze da je za Zvedzdu i on jw to uradio sjajnim golom. Jedan od onih pravih fudbalskih voleja zbog kojih se gleda ova igra

Nenad

pre 6 godina

Partizan igra katastrofalno a protiv
Mladost Lučani smo imali sreću i to sa sudijom.
Zapravo sad svi krive Đukića a zapravo kriv je uprava. Dok ne skinemo upravu biće nam još gore. Greške uprave :
1. Podržava Đukića za trenera
2. Oterali su nam Živkovića
3. Najboljeg strelca Partizana Leonardu su poterali nisu mu dali povišicu nego dali istu pare Sumi što je tražio Leonardo. Suma najskuplji igrač Partizana koji ne vredi ništa.

FAP mašina

pre 6 godina

Veeeliki pozdrav za Urosa prejakog i jos veci pozdrav za sve administratore B92 koji sve ovo vreme trpe galeriju neponovljivih likova i siguran sam da im nije lako.
Urose, u Nisu je trenutno najbolja i najpopularnija kafana koja se zove "Mrak".
Pod hitno na jednu muckalicu, da dodjes sebi.

crni_redstar

pre 6 godina

jos sad ide termin sreda - subota...ima razlika da bude jos veca. Zvezda sampion! mislim da sa Milojem ne treba brinuti. dokle god on bio na klupi Zvezda ce biti sampion.

Шјале Манијак

pre 6 godina

...ово је био максимум по оваквом терену...
Ђукић(Арена 1)
То је ваш максимум по сваком терену! Одвратан фудбал, неотесани набеђени играчи, ни С од спорта!
Срамота!
Раднички Ниш: ЧЕСТИТАМ!!!
Раднички Крагујевац је уз вас!!!

Jack Sparrow

pre 6 godina

To se zove napadac,jedna sansa dovoljna da resi utakmicu mnogi nasi izvikaniji napadaci mozda ovo ne bi dali ali sam bio siguran da Pavkov hoce jer takvi igraci koriste svaku sansu za gol i uvek su na pravom mesto.

Sabre

pre 6 godina

Gani,a sto se vi radujete pobedi mog kluba?Ja se nikad ne bih ni vama ni ovima radovao koga god da pobede.Smesni ste,a vi ste sledeca musterija!Onda cete da kukate kako igramo za partizan,ko sto ce i ovi sad da kazu igramo za vas.Igramo za sebe i svoj grad.
(meraklija 1989, 3. mart 2018 17:22)

Liche, "vas klub" je uvalio gol iz jedine sanse na utakmici, a gol je dao covek koga smo vam poklonili, upravo da bi uradio nesto ovako do kraja sezone. Protiv nas se nemojte previse nadati, iako ce Pavkov verovatno opet biti najbolji.

struka

pre 6 godina

Kec u Nisu....ljudi kec u Nisu...hahahahahahah.O gospode, raspalog naseg Partizana. Ucinite nesto, da ekipa izgleda ljudski na terenu, a ne da nas svako pegla. Upravo, pamet u glavu, sledece sezone.

BBRS

pre 6 godina

Nejaki počeo da varniči,ne zna gde bije od muke i zlobe,piše nebulozu do nebuloze...doduše,to je oduvek radio.
(Konstatacija, 3. mart 2018 17:37)

Тачно брате, до данас је варничио али сад је начисто прегорео !
Павков му направио краки спој.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Caki Stojanović je sa svojih 37 godina izmislio fudbal za 2 miliona plaćenu "atomsku bombu" Sejdubu Sumu ...

kuun

pre 6 godina

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor. 
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe!
(analiza, 03. mart 2018 17:17)

Ono kad pokusas da das "objektivan" i, pre svega, "duhovit" komentar.....

Aleksandar

pre 6 godina

eto koliko je ona srecna pobeda Partizana nad Yang Boysem, plus hvalospevi uprave zavarala grobare da je u pitanju sezona iz snova... bolje da ste tad izgubili bar bi mnogo ranije videli da ste katastrofa

Кики

pre 6 godina

.... ово је скандал, само 3мин надокнаде, а затим ни један црвени картон играчима Радничког, па како онда да Партизан победи ....?

mile rizik

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti. 
(navijac, 03. mart 2018 16:46)

Ej, pa samo za Sumu ste dali 1,6 miliona, mi toliko nismo ukupno potrošili na sva pojačanja. Nadam se da ti je dobro, da nisi, daleko bilo, bolestan u groznici.

md

pre 6 godina

partizan ostaje bez evrope ove godine. najsmešnije je što oni još uvek gledaju koliko zaostaju od zvezde dok ih prestižu radnički i čukarički lol

mile rizik

pre 6 godina

Partizan izgubio . Lose igrao i izgubio . Nije bilo penala, nije bilo sumnjivih odluka ... sve je cisto i poraz je deo sporta Od 16:30 fudbal pocinje penalom i zato Gani sacekajte jos koji minuti pa onda pisite o penalima i kartonima i o obrazu . Vidimo se za 20 min... . Ovo pisem u 16:24
(kladioIvica, 03. mart 2018 16:24)

Evo prošlo 20 minuta. Gde si ti? Nema te.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Дејан - Доста реалан коментар ал само да те исправим, Звезда - Кајзерслаутерн играно 1996 године а не 1994. На тој се утакмици "појавио" Деки Станковић са 18 година, који се нажалост није дуго задржао у Звезди ал знамо како то иде са продајом најбољих, то си управо и ти објаснио. Гледао сам ту утакмицу, додуше само на телевизији. Од тад сам још јаче почео навијати за Звезду и сваким даном и сваком годином то навијање боље речено та љубав је све јача. СТВАРНО ЈЕ ТО БОЛЕСТ КОЈОЈ НЕМА ЛИЈЕКА. 🖐

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

И када Звезди и партизану одузму по 3 бода, Раднички ће заостајати за партизаном 3 бода :Д

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Sami sebi oduzeli bilo kakvu sansu za titulom prodajom Leonarda i odlaskom Nikolica. Lova od igraca u dzep, ovamo kukaj za drzavni kes i zahvaljuj premijeru, a doveden Suma da zamaze oci... I samo nista da ne pricaju one dezurne narikace na Zvezdinim vestima koje su u komentarima s pocetka sezone pozdravljale dolazak evropskog trenera u evropski Partizan. Ko god tvrdi da nisam u pravu neka pogleda komentare i hvale upucene vizionaru Ilijevu i njegovim bombama. E pa morala je jedna jednom i puci. A Nikolic je trenercina, kao sto je to bio i Tumbakovic. Da se razumemo, slicno se radi i u Zvezdi. Desio se cudotvorac Milojevic, te ne zavrsismo Evropu u avgustu. Pa samo kad covek vrati film i prodaju Boacija i Kange pred presudne meceve... I skontam da sam mazohista jer je bas volim. A ona ko u Stulicevoj izvedbi.

VanjaLFC

pre 6 godina

Pogledao sam gol.
Smejurija.
Svaka čast japancu na proigravanju i ovom liku sto je zabio.
Ali da vidim u iole ozbiljnoj ekipi i kod iole ozbiljnog trenera da jedan igrac bude u poziciji na 3-4 sekunda na 30 metara od gola ima toliko prostora i vremena odabera sta ce da uradi. Bez presinga, bez pokusaj bloka, bez pomisli da mu neko pridje.
Sklanjajte tog trenera inace ce zavrsti na klupi reprezentacije.

dach

pre 6 godina

Djukic:
"Paaaaa, razocaran sam, mi smo Partizan... isli smo po protivnika... ...Kazeeeeem... "
... Al smo ga valjda zagubili negde

Valjda cemo znati da se vratimo za Bgd :))

Šule

pre 6 godina

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.

deki

pre 6 godina

Nije ovo nista cudno, da se pojedine ekipe nisu sklanjale, sudije produzivale utakmice dok se ne postigne gol itd. bio bi Partizan na sredini tabele. Naravno da je trener kriv ali recimo posteno, tim je los, od odlaska Leonarda i Djurdjevica nazadujete dok uprava stancuje saopstenja i zaludjuje navijace uz pricu da se navodno svakoga dana javlja neki poverioc koji trazi pare. Kakao crni Stanojevic , mnogo mi volimo da idealizujemo, losa selekcija igraca i to je to

njami

pre 6 godina

Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam ! 

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol ! 

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice. 

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !
(Nikola, 03. mart 2018 18:08)
Pešić i Pavkov igraju istu poziciju, kakav Ben čoveče!?

Ekonomija destrukcije

pre 6 godina

@ Draga

Zašto su dužni crno - beli ?
Poskupela struja , deterdžent , plate zaposlenih (trenera ,čuvara, tetkica, Mileta ekonoma i Djure Travnatog doktora ... imali ste i onaj dvojac Djuru - dir. i ekonomistu u pokušaju , te "Rušku" ( ljubitelj kluba , navijača , ali i nekretnina, a familija povelika i drčna ) !
P.S./ Prihodi od prodaje igrača su nešto manji ( zaboravljaš procente za razne posrednike i da su neki otišli bez oneštećenja ) , a
prihodi od igranja u Evropi su mnogo manji od 50 miliona ... od karata se niste 'leba najeli - rashodi organizacije i putovanja su veliki , samo ono što Vam je UEFA uplatila ( zavisno od plasmana ) .
Tako dodjosmo do duga od 20 miliona ! Brzo i lako ...

Aleksej

pre 6 godina

Zvezda ce crciiiiiiiiiiiii.(Aleksej, 03. mart 2018 16:43)I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)Murinjo?hahhahaahhahaha

panco

pre 6 godina

A kako ste se kleli u Djukica kad je dosao. Nasa legenda, trenirao u Spaniji yimove ovo ono... bolje dovedite limenog za trenera hahahahhah

conntra

pre 6 godina

veliko pojacanje ivanovic nula, suma najveci promasaj u istoriji partizana, tosic kao da je dosao iz neke trece izraelske lige, ozegovic ispod prosecni napadac druge belgijske lige... sve u svemu Iliev je pogodio sa pojacanjima u centar...

Marinkova bara

pre 6 godina

Cinik

Sta bi vi u kosarci uradlili da ste igrali EC. Niste uspeli ni u kupu Mitra Mirica pod pokrovitelkstvom FIBA. Djilas je kao predsednik saveza morao to da uradi

Zašto nemaš mozga

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Pa po vama grobarskim "mozgovima" i prosle godine su nam namestili titulu ali ste je vi osvojili, zar ne ?! KO VAS SPREČAVA DA ISTO URADITE I OVE GODINE ?!

nebitan srbin

pre 6 godina

grobar sam po veri od kolevke.
drago mi je sto nam je pavkov dao gol zato sto je iz mog sela i ovako ne bi moj partizan dao gol radnickom letnji dan do podne.nije pavkov zvezdas on je mucenik koji zavisi od menadzera i ostalih koji su dobro pozicionirani.

kramp

pre 6 godina

Vazno da je Djuka zadovoljan igrom i ekipom. Kao i uvek. Tri utakmice za redom primaju gol u drugom delu drugog poluvremena skoro u isto vreme. E moj treneru.

Wllaxy

pre 6 godina

Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Za njega nije sporno, pitanje je kada ćeš ili još bolje da li ćeš ikada moći da upotrebiš taj komplikovani proces razmišljanja...

onako

pre 6 godina

Odgledao pp , jedna šansa i to slučajna . Utisak , komentator koji blago rečeno bolestan . Ko bre pušta ove ljude da komentarišu ? Partizan je jadan da nema gde više ali on nalazi pozitivu i to još u ekstazi .
Čemu ? Pa ne mogu stalno novinari da igraju , mora nekad i ovi na travi nešto da pokažu .

cole

pre 6 godina

da nije tuzno, pa jos i da im se nasmeje covek u facu. nabedjene zvezde koje su se nadale bar finalu Lige Evrope (izjave zdjelara i mesija), koje nisu dovodile u pitanje titulu sampiona srbije....mogu da pobede SAMO uz pomoc sudija. cim toga nema, nema ni rezlutata. tugo bozija, dobro neko dole napisa, kako li ste prosli grupu LE sa ovakvim timom i ovakvom igrom! bravo za radnicki, znali su sta hoce, znali su kako do toga da stignu i rezultat je tu.

Drezga

pre 6 godina

Malo je precijenjen Radnicki na kladionice... Kvota na 1x je 2.20, odigrao sam to, ne mora da znaci da ce doc ali ... greota ne probat .. :) Drugi tiket od 0-2 gola, kvota 1.70 isto velika s obzirom koliko Partizan u zadnje vrijeme `daje golova`, a i kad se vidi kakvo je vrijeme nesto mi to dodje kao sigurica...

nista o nicemu

pre 6 godina

Danas je rodjen Dragan Stojkovic Piksi, a vi se zamlacujete sa vestima o srpskoj ligi u kojoj se zna svake godine ko ce biti sampion. Budite novinari makar jednom.

Milos

pre 6 godina

Grobarchina, ajde molim te reci o kom penalu pricas covece? Kakav ponisten gol. Tim koji za celu utakmicu stvori jednu jedinu sansu Ozegovica je neko pokrao? Sudija je odlicno odsudio utlamicu, Radnicki iz jedine sanse dao gol, Tosic, Suma i Jankovic veze nemaju i to je to. Kakav crni Terza i gluposti.

Miljan

pre 6 godina

Kakvi ste grobarčići podmukli ivica hoće što više bivših zvezdinih igrača da dovede ali saopštenje Vijere iz Japana Im je zapušilo usta.

oberin martel

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Ha,ha.. čuj ovo grobarce!!? Koji , bre, Krstić?

volim Partizan,ali ne ovakav

pre 6 godina

Stvarno nisam siguran šta će ovaj put onaj mučeni Pantić na TV Partizan da smisli što bi odbranilo ovakvu ugru,igrače,trenera pogotovo.Čovek je uspeo da pokvari sve što je Marko Nikolić uradio prošle godine.

Wllaxy

pre 6 godina

Pre tebe sigurno hocu. Nego pitanje svih pitanja je zasti nisi na Tarapani sada, izgubio si sal u finalu Rase Koraca? Buahahaha idi detence popij mlekce i orevuar. U sredu ce gosim Stolica da vam odrzi par lekcija o fudbalu, on je Gvardiola za onog vaseg Miloja, legende Panseraikosa ahahahaha.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 17:38)

Ono kad moraš da napišeš ahahahaha da bi se bar jedna osoba nasmejala na gluposti koje si napisao...
Btw. piše se au revoir a izgovara se orevua a ne kako si ti napisao orevuar pokušavajući da se po ko zna koji put, bezuspešno napraviš pametnom...

Što se tiče šala, ne daj Bože da šal koji sam nosio protiv Milana, za vreme magle, Bajerna i slično nosim na tako beznačajne utakmice kao ta koju pominješ...

A taj gosn Fotelja kog pominješ, koliko ja znam a ti ne, već ima posao i to kao trener Vojvodine, jedino ako i taj veliki stručnjak ne dobije šut-kartu pošto nije mogao da održi lekciju ni jednom Alkosanu.

Pozdrav od deteta iz viših razreda osnovne sa nadom da ćeš brzo i ti da dođeš dotle.

SS

pre 6 godina

Pavkov je igrac koji neopravdano nije dobio sansu u Zvezdi...Odlicno je igrao na pripremama ,znalo se da Boaci ide a oni ga opet nisu zadrzali.Bio bi bolji od Pesica koje se izpromasivao u derbijima,ligi evrope i protiv CSKA uveren sam

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Квота на Рад од јуче до данас пала са 1,95 на 1,67 и ево их воде 3-0 након 30' игре... ⚽

ultrasrbin

pre 6 godina

Stojkovic nije svemoguc, a ocigledno nema vise ni one zelje. Vulicevic je odavno zreo za penziju, a Miletic na levom beku je namerno sprdanje sa navijacima. Gde je Antonov? Pantic se unistava na defanzivnom, a nikad nismo bili losiji ofanzivno. Tavamba je "adut" za Evropu, ali nam ne treba u prvenstvu. Potezi Djukica su kao da ekipu sastavlja na osnovu "javlja mi se". Cime je Suma zasluzio cementirano mesto u 11?

Hazbo Ciljević Sjenica

pre 6 godina

I još jedna sramota!
Sve dok je Đukić, zajedno sa Ilijevim, glavni u sportskom sektoru Partizana, Partizan će se vući po fudbalskom blatu.
Voleo bih samo da Đukić pogleda utakmicu ponovo i da mi kaže kojih su to pet 100%-ih šansi stvorili igrači Partizana - ja nisam video ni polu-šansu. Čovek mrtav hladan izjavi nakon utakmice da je zadovoljan momcima i da su propustili pet 100%-ih šansi.
Neka mi neko kaže, kada je poslednji put Partizan zaslužio igrom da pobedi?
O Saši Iliću ne želim da trošim reči. Naprosto čovek nema toliko inteligencije da shvati i sam donese odluku da napusti fudbal, da ne prkosi više prirodi - uništio je sve što je ostvario u karijeri. Neka se seti Velibora Vasovića, kada se on povukao, šta je rekao kao kapiten Ajaxa (povukao se sa peharom Kupa šampiona u ruci).
Upravo, ukoliko hitno Ilijev i Đukić ne napuste Partizan, pakujte se i vi!
Partizanu treba provetravanje kao nikada u istoriji. Meni je 61 godina.

navija za CZV na srcu mu NK HAJDUK

pre 6 godina

A u Splitu 4-og marta na snazi crveni meteo-alarm, -14 najhladniji u poslednjih 70 godina.. pokrijte se usima i ne izlazite napolje.
(lucho, 3. mart 2018 23:27)
Tako je ...slavi se i u Splitu.Nekad se pivalo i plakalo Titu, zagrljreni i ponosni. Crveno beli i bili s Poljuda. kakvo je to divno pobratimstvo bilo i ostalo...
Jednom braća - uvek braća

1127

pre 6 godina

Konacno Jankovic na klupi... U zadnje vreme mi ga ne hvata oko... Previse solira, davi loptu, pogresni pasevi u zadnjih 30m. Vidljivo slaba forma...

smorinjo...

pre 6 godina

i 1,2,3 idemo xoxoxoxoxoxoxooxoxoxoxo,oni stvarno misle da mogu da uzmu titulu pored AVea xoxoxoxoxooxxooxoxoxoxoxoxo danas najveca sigurica u kladionici bio kec na radnicki, ko god je gledao plzen-partizan kapira o cemu pricam...

dach

pre 6 godina

Kad izlazi saopstenje? Oko 7 navece jel??

Mislim, brzo oni to stancuju, to nije frka... Ko jos nije okrivljen? Da vidimo....
Mogli bi da optuze Deda Mraza, jos samo on nije pomenut u saopstenjima.

patriota80

pre 6 godina

Molio bih neznalice da vishe ne prozivaju Trenera jer bolje ime nece biti u nashem fudbalu na mestu trenera...svako ko se imalo razume u fudbal vidi da je sportski menadzment zakazao i doveo propale i osrednje igrache...

Goran Sd.

pre 6 godina

Tuzan je nas fudbal. Sta smo to zgresili pa smo osudjeni da gledamo ovo mucenje u nasoj ligi. Imamo 3 terena na kojima moze da se igra fudbal i 13 livada. Igraci su nam nepismeni,neskolovani i neobrazovani. Treneri,fudbalski savez i sudije su jos gori. Das jednu tesko zaradjenu dnevnicu nekome ko to ne zasluzuje i vratis se sa utakmice sa osecajem da si pokraden. Ubedjujemo sebe da navijamo za klub koji je institucija,koji god on bio,a u stvari smo dotakli dno samo to ne zelimo da priznamo. Zasto drzava finansira ovu rupu bez dna a niko nam nikada nije rekao koliko i zasto se daje para klubovima. Mi smo ti koji punimo budzet,mi smo ti koji placamo nabedjenim manekenima mesecno i po dve godisnje plate nekog postenom radnika u fabrici. A zbog cega? Lazemo decu da ce jednog dana postati Mesi ili Ronaldo,pravdamo im izostanke iz skole sa nadom da ce uspeti i tim parama opravdati nasu zabludu. Kad je drzava mogla da proda Telekom,Zelezaru i ko zna jos koliko nasih fabrika zasto ne proda i ove klubove a nasim parama,koje baca,neka pomogne deci koju lecimo sms porukama.

ljupce

pre 6 godina

@analiza

naravno da cemo dati dres zvezde vanzemaljcima jer je zvezda prvak evrope i sveta,a sta je to srbija u fudbalu pa da se daje dres srbije????

očigledno

pre 6 godina

Molim Vas da Tosic ne igra na svetskom.Zarekao sam se da ne gledam reprezentaciju dok god oba Tosica igraju.Ali ko nam sedi na klupi,menadzeri i politika razumno je da na najvecu smotru odvedemo 3 tim.
(est, 03. mart 2018 14:03)

Ne znam zasto si se to zarekao, ali jedan Tosic je jedan od najboljih u ekipi koja igra 1/8 finala LS, dok drugi daje golove iz nepostojecih penala i slobodnih udaraca...

Dejan

pre 6 godina

analiza@

:-) duhovit komentar, moram da priznam.

Rekao bih da smo mozda iz istog vremena, sto se tiče navijanja.
Ja sam uživo gledao Zvezdu protiv Reala 85. , Milana 88. , Bajerna 91. , Marseja 91. , gledao svoj tim kako postaje prvak evrope, sto je danas privilegija samo uskog kruga od mozda 7-8 klubova, zajedno sa navijacima istih.
Umro sam od srece kad je Saletova trojka usla u Istambulu 92. !
Poslednja utakmica koju sam gledao uzivo je Zvezda Kajzerslautern 94.
Posle toga je pocelo da se gine na tribinama.
Danasnji komentar je samo zato sto vise nema sporta, fer pleja, vitestva...ostala su samo saopstenja...sa obe strane.
Danasnji

room 1408

pre 6 godina

Sad će da nam bude kriva Jankoviceva frizura,...Žali boze sto idu na pripreme.Nece nama svanuti dok se ne promeni zakonska politika.Tu ne mislim na AV i kompaniju,nego privatizovati ga.E onda ostaše “menadzeri” bez posla,...

Mala ispravka

pre 6 godina

Kakvi ste grobarčići podmukli ivica hoće što više bivših zvezdinih igrača da dovede ali saopštenje Vijere iz Japana Im je zapušilo usta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miljan, 3. mart 2018 18:04)

Vieire

analiza

pre 6 godina

analiza@

":-) duhovit komentar, moram da priznam.

Rekao bih da smo mozda iz istog vremena, sto se tiče navijanja.
Ja sam uživo gledao Zvezdu protiv Reala 85. , Milana 88. , Bajerna 91. , Marseja 91. , gledao svoj tim kako postaje prvak evrope, sto je danas privilegija samo uskog kruga od mozda 7-8 klubova, zajedno sa navijacima istih.
Umro sam od srece kad je Saletova trojka usla u Istambulu 92. !
Poslednja utakmica koju sam gledao uzivo je Zvezda Kajzerslautern 94.
Posle toga je pocelo da se gine na tribinama.
Danasnji komentar je samo zato sto vise nema sporta, fer pleja, vitestva...ostala su samo saopstenja...sa obe strane."
(Dejan)
Pozdrav za kolegu navijaca s druge strane brda.Nego,kako zaboraviste da nabrojite CIA,BIA i ostale?!Kakav danak neiskustvu.
Ova danasnja gospoda koja pise saopstenja ne bi prepoznala fer -plej ni da se sapletu o njega,a za rec "vitestvo" bi morali da se obrate Gugl prevodiocu.

Misin

pre 6 godina

Samo ću reći ako Djukić ima i malo obraza treba da podnese ostavku.Nemozemo nikoga da pobedimo,bruka(igra i nije bila toliko loša,ali dzaba).

crni_redstar

pre 6 godina

zasluzeno titula dolazi kuci na rajka. mnogo se partizai provlacio, preostaje mu da pokusa da zadrzi to drugo mesto jer radnicki se ne sali. u realnom bodovanju Zvezda je i prosle god osvojila vise bodova od partizaia, ali tako je kako je. Radnicki bi, da partizai nije krao bio drugi vec sada.

Konstatacija

pre 6 godina

Rovovska borba za drugo mesto u superligi.Smešna taktika gostiju da napadaju centaršutevima a napadači i vezni red su im u proseku visoki metar ipo,dok su štoperi Radničkog po dva metara.

Marinkova bara

pre 6 godina

Kome smeta jak Partizan ?!  

Ide neko saopštenje posle utakmice mozda ?! 
(Zašto nemaš mozga, 03. mart 2018 16:28) 

Pa smeta maloj Zvezdi jer nije pobedila u 6 prethodnih derbija.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart

zamisli kada bi se u Spaniji titula odredjivala u utakmicama izmedju Reala i Barse. Ako bog da mi smo danas na +14. Jesi bio u kladionici? Jutros nesto prognozirao

Radio FM4 Wien

pre 6 godina

Koliko puta treba reci da je Tosic stvarno dobar amaterski fudbaler. Nije najbolji, ali je dobar. Moji ortaci ga cekaju na vestackoj travi na malom fudbalu, posle cirkaju pivo.

Borkes

pre 6 godina

Pobogu, Djukicu odlazi! Nikad bezvoljnije I jadnije nismo izgledali. Posto neki ovde brane Djukica da su mu doveli lose igrace, da napomenem da je sam Djukic birao igrace I da je rekao da je zatekao odlican tim. Inace Suma najveci promasaj u istoriji Partizana. Cak ni prosecan igrac. Ako je on zamena za Leonarda, onda Iliev nema pojma o fudbalu.

Franjo iz Splita

pre 6 godina

Nije fer da naši nogometaši igraju bez pomoći sudaca, bez dva igrača viška i jedanaesterca. A još se nije igralo dok NK. partizai ne da gol - bar 100 minuta. Kako onda nekog da pobijedimo u neravnopravnoj tekmi ?!

turista

pre 6 godina

Djuka je zreo za operaciju, onne moze sa sobom da se dogovori. Urosevic mu najbolje igra od pocetka drugog dela, on ga nesto kao odmara ili sta vec? Kakav crni Miletic.
Sve je meni jasno, al opet danas kad izgubi bodove i ne bude imao sta da zameri ekipi, a ovi ga i dalje zadrze, onda...

Mile s Čubure

pre 6 godina

Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....

Zoran

pre 6 godina

Nemam šta da zamerim treneru. Zamerio bi ako bi mu sada dali otkaz ili on nedaj boze dao ostavku. Sad svi lepo uprava i trener da jedu to sto su skuvali do kraja. Krili su se iza dve pobede u evropi kao nevidjen rezultat. Ova ekipa igra isto jadno jos od avgusta. Uprava ako j pogresila trebala je jesenas na polu sezoni da mu se zahvali ali odlucili su da je on dobar i sada treba prvo oni da odu. Ako pogledamo da su doveli Djukica, Sumu, Tosica, Mitrovica, Pantica, Ozegovica samo se namece ko je naj vise kriv. Naravno FSS zajedno sa Terzom

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Vreme je da Djukic ode. Ocajni smo, i to je iskljucivo krivica trenera. Promena na klupi je neophodna. Da li je Stanojevic voljan da proba jos jednom?

navija za CZV na srcu mu NK HAJDUK

pre 6 godina

@Franjo iz Splira
Pobrljavio si...to su vasi pobratimi jos od zajednickog plakanja za Titom 1980...ma u stvari jos i ranije...od pustanja Hajduka da preokrene na Marakani i uzme titulu ispred Vojvodine

Bilal

pre 6 godina

Odbrana mu šuplja k'o švajcarski sir a on uporno forsira nekakav napadački fudbal. Pa i poslednji laik od fudbalskog trenera zna kako igrati protiv njegovog Partizana. Proziran k'o staklo. I ne, nisu igrači krivi za ovu blamažu nego isključivo Đukić. Nemoguće je da momci koji su koliko do juče bili perjanice svojih timova sada ne znaju igrati. Pa ovom da daš Barcelonu, PSŽ ili MC on bi svaki od njih za polusezonu srozao na prosek. Ostane li još tri sedmice na klupi Partizana mi nećemo biti ni četvrti u SLS. Uprave Partizana su ne tako davna smenjivali trenere i za daleko manje promašaje. Setite se samo Gorana Stevanovića, Vlada Vermezovića, Marka Nikolića i Vuka Rašovića a ovaj zaštićen k'o beli medved a kola strmoglavo jure u provaliju. Otkaz još večeras!

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

@navijač
Mustafa , Bob Rok , Ožeg mali , štoper iz treće Turske , Zdjelar , Ivanović , Antonov , Urošević , Pantić , Suma žongler (rekord lige) , Miletić štoper , Solomon ...
Možda nije sve , ne mogu da se setim ali ovi su sigurno .
12 kom , reko' bi čovek više nego ceo tim .
Ali tvoja teorija je da Vam ustvari neko drugi ne da da budete konkurentni .

kako da ne

pre 6 godina

Djukic verovatno nema sta da zameri igracima, kao i uvek kada izjavi posle utakmice gde nismo pobedili, a takvih utakmica je Djukic imao dosta od kada je dosao. Ne znam samo odakle mu onakva faca, opustenost posle svake takve utakmice, pa ja imam obraza i da vidim da ne ide, lose vodim sve, pokupio bih se i otisao i jednostavno radio nesto drugo u fudbalu. Partizan ocajno igra jos od oktobra, da je ovaj covek imao obraza sada preko zime na pauzi bi otisao odmah da dodje drugi koji ce proci pripreme i nesto uradi. Pa ovaj Djukicev tim ne sutira ka golu, lose se brani. On kada hoce da ima sredinu terena, uvodi 5 vezista, Djukicu igrao si valjda fudbal? Pa da imas jaku sredinu to mozes i da 3 igraca na sredini, ali uz pravilnu postavku, pravilnu kretnju igraca, da se odredjeni vracaju, da zadnja linija igra visoko. Ima milion nacina. Pogotovo svaka cast upravi koja ovo ovako lako gleda. Iliev ne sme da se javi jer ga hvalio mnogo pa ga sada sramota. Ti imas u timu Tosica, Pantica, Jankovica( mnogi ga osporavaju ali je dobar igrac koji kao i svi nema rezultat kod Djukica), pa imas Sumu (kojeg teras da se pridruzuje odbrani), imas Ozegovica, imas dobre igrace i ne moze tvoj tim u vecini meceva da sutne 2 puta na gol. I jos si tu? Svaka cast. Slican Partizan je kod Nikolica igrao 10 puta bolji fudbal, igraci znali sta da rade, igrali. Ovde nista, nista.

meraklija 1989

pre 6 godina

Gani,a sto se vi radujete pobedi mog kluba?Ja se nikad ne bih ni vama ni ovima radovao koga god da pobede.Smesni ste,a vi ste sledeca musterija!Onda cete da kukate kako igramo za partizan,ko sto ce i ovi sad da kazu igramo za vas.Igramo za sebe i svoj grad.

Nikola

pre 6 godina

Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam !

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol !

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice.

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !

nislija

pre 6 godina

zaista ima cudnih umova koji komentarisu
da ovako srbi sami sebe mrze ja ne verujem
beogradjani blizanci odlepili
nadmecete se suludim komentarima a da nemate politicku podrsku odavno bi fudbalski centi po srbiji slavili titule
jel to normalno da uvek blizanac bude kvazi najbolji? to je vama ok?

ssssss

pre 6 godina

Jel vidite sad grobari kako igrate kad se ne navlaci za vas? To sto su Ivica i ekipa navrzli na to sto je sudija zvezdas je samo alibi jer su znali da nece dobro proci. 95% sudija u nasoj ligi navija za jedne ili druge.

Grobelar

pre 6 godina

Jadnije od igre su Đukićeve izjave:"Kažem,težak je teren, kažem, nije se više moglo, kažem, nemam šta da zamerim igračima..."
Možda su jedino jadniji ovi iz uprave, koji ne shvataju da Partizan sa ovim trenerom ne može bolje! Nema on pobednički mentalitet. Igrao je u Mačvi, Radu, Deportivu, Valensiji... dakle u klubovima koji se, osim u retkim trenucima, nisu borili za titule. Partizan mora da ima trenera koga ništa osim pobede ne sme da zanima!

lal

pre 6 godina

@meraklija: radujemo se porazu glavnog konkurenta za titulu... da ste vi drugi, radovali bismo se vasem porazu... makar mi sto volimo zvezdu, ovi sto mrze partizan su druga prica...

Шоне

pre 6 godina

Па не можете да победите ове,немају где да се пресвуку :)))Доста сте намештали!

Coa

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pavkooooveee Majstoooreeeee ale ale ... !!!!! TAKO JEEE BRE !!!!

Okuka

pre 6 godina

Naslov je na nivou Informera. Čestitam
(Okuka, 03. mart 2018 16:40)

Osetih suze kroz ekran telefona citajuci ovaj komentar :)
(hours od love, 3. mart 2018 16:44)

Teško je kad nemaš kapacitet da shvatiš ono što piše, to razumem u potpunosti. Još jadnije je što ja moram da se vraćam da to nekako pojednostavim, svedem na tvoj nivo, što nije ni malo lako, ali da pokušam. Komentar se isključivo odnosi na omalovažavanje kluba iz Niša, nikakve veze nema s Partizanom.

catch22

pre 6 godina

Kad Djukic nece sam da ode, poslati ga u Teleoptik da se prekine unistavanje Partizana.
Moze i Ivica sa njim pa nek uspostavljaju sistem i naprave evropski Teleoptik.

vujke

pre 6 godina

Jel jos trener ona bruka Djukic? Dragi Ilijev i Vucelicu , Vazuro i ostali sto nas sahranjujete kao klub , ovo vam je najjadniji partizan u istoriji bez igre bez sansi jedino vam se uklopilo slucajno da prodjete do proleca igrom okolnosti sto je najslabija grupa bila u ligi evrope!

Kića

pre 6 godina

Ovo je najgori Partizan još od onog koji je završio regularni deo sezone na 5. mestu iza Zvezde, Vojvodine, Bežanije i Mladosti iz Apatina. Biće bruka ako Partizan osvoji titulu ove godine.

Niki

pre 6 godina

Ovaj Suma ko da je doveden iz tunguziske lige,pa covek realno nema pojma a ovi dadose skoro dve milke.Evo vodi Radnicki.Djukicu sta ste radili na pripremama??

Zorz

pre 6 godina

Jos postoji domaca liga u fudbalu? Vi ovo zovete ligom? Postoje Partizan, Zvezda i njihove filijale, ili klubovi za razvoj i odrzavanje forme njihovih igraca. Takvi su i naslovi u medijima, a mediji su i najodgovorniji, kao i za sve ostalo u drustvu, sto postoje samo 2 kluba, blizanci sa Autokomande.

grobar zemun

pre 6 godina

Jedini je Nenad B. 90-tih ubacio klince (savo, ćira,beli, đole tomić,adi,Ivan) doveo Batu, Đanija!!! I deca osvojiše duplu krunu, posle 40 god. Igrali su fudbal za uživanje gledati, i atraktivno i borba do poslednjeg atoma snage. Znali su šta znači crno -beli dres!!!

analiza

pre 6 godina

Dakle,"kec u Nisu".Dobro,ako ce to biti povod da Djukic ode.Lose,ako "mudra" Uprava i "sportski sektor" procene da mu i dalje treba dati sansu.Ne mogu da verujem da covek koji je bio dosta dobar fudbaler(mada mi nesto pade na um neki penal za Valensiju koje je promasio u poslednjem minutu,pa je Barsa bila prva,mada citam da je Bebeto tada odbio da sutne taj penal,a prvi izvodjac penala Donato je bio zamenjen) ne ume da prepozna dobrog igraca -ne ume da prenese deo znanja-ne ume da prepozna trenutak kada treba da se zameni igrac,promeni ritam-ne ume da nadje pravo mesto u timu igracu i apsolutno nikakvu energiju ne unosi u tim i jos ima obraza da kaze da dobro radi.Pa kod njega su fudbal zaboravili da igraju i Bambi i Pantic.Od Jankovica nije napravio coveka vec je ovaj ostao "padavicar".Tavambi nije objasnio da sobodno moze da izvuce svoje cuvare van 16 m.Meni bekovi ne bi izasli s treninga dok zatvorenih ociju ne pogode deset suta uzastopce u peterac!Jankovic bi mi placao po 100 evra svaki put kad drzi loptu duze od pet sekundi u nogama!Pantic ume da doda loptu u polje ali NEMA KOME da je doda,jer svi stoje oko sesnaesterca.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Laik", očigledno je da se ne razmemo. Crvena Zvezda je u fudbalu bila prvak Evrope i svetski prvak zasluženo i kada sam to osporio. Kada sam osporio zvezdine titule u fudbalu za vreme Šekularca, Bore Kostića, Džajića, Duleta Savića, Piksija( našeg najboljeg igrača), Savićevića, 2005-2006 godine, 2006- 2007.godine? Nikada. Da li sam osporio titule Zvezde u košarci od 1946 od 1955.godine, 1969,godine, 1972, godine, 1992-1993.godine, 1996-1997.godine? Nisam jer ste nas zasluženo pobedjivali a i mi smo imali jake ekipe. Da li sam osprio zvezdine 5 uzastopne titule u odbojci? Nisam, jer nas niste urušavali, imali ste i imate sistem rada i bolji ste. Šta osporavam? Osporavam vaše teze da kada je Partizan prvak u fudbalu, košarci i vaterpolu to rezultat urušavanja Zvezde. Stalno pričate o Karadžiću, Vujoševiću, lobiju Partizana u vaterpolu. Kaži mi ali pošteno kada je rukovodstvo Partizana Zvezdi jurilo Predsednika kluba, trenera, zabranjivao sponzore? Nikada. Upravo to vi radite u košarci i fudbalu. Najurili ste Danilovića, Vujoševića, zabranili sponzore preko vašeg mentora i na kontu toga ste prvi a ne na osnovu kvaliteta.Kada ste od nas gubili sem 2011.godine, imali ste izuzetno jake ekipe. O tome pišem a ne o mržnji prema Zvezdi. Vaš Djilas je suspendovao Partizan i primorao ga da igra u FIBI-noj Ligi šampiona a posle godinu dana se izvinio jer je pogrešio. Eto, ako si me shvatio, lepo, ako nisi još je lepše.

beli

pre 6 godina

Docekali smo da se zahvaljujuci politici svi sprdaju sa nama. Omalovazavaju nas sudije, mali klubovi, institucije. Mogu samo da kazem bravo Vucicu, uspeo si.

asa

pre 6 godina

Djukicu, da imas obraza otici ces sam, ali posto znam da nemas sad krece natezanje da se uzme lova Partizanu u slucaja otkaza. Doduse, mozda i treba da uzmes pare jer Vazura i Vucelic to i zasluzuju tj da ih vuces za nos jer su te oni i doveli. Problem je to sto nisu njihove licne pare nego fk Partizan. Dakle, odlazite svi zajedno pod ruku i nikada vise da niste krocili na stadion.

zoran

pre 6 godina

Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile s Čubure, 3. mart 2018 16:40)

A sta je SNS kriv..? Sta su Vuchela i Vazura krivi..?? Niti je dug povecan. Ti ajde chisto da neshto napishesh, a nema veze shto je to glupost.

Jedini krivci su Ivica Ilijev i vezara totalna Djukic. Uprava mu je obezbedila pare, a Ivica je kupovao. Nije mu Vuchela doveo Djukica, OZegovica, Jankovica, Tosica, Sumu...ne to je doveo Ivica, a uprava dala novac. To znaci samo jedno...Ivice i Djukicu marsh iz Partizana i ne okrecite se.
Nema koncepta u igri...nema nista...to je ono sto trener treba da uradi, ali ovaj je nesto najgore sto sam u Partizanu video decenijama.
Zna se ko je kriv za ove rezultate, a to nije uprava svakako.
Ja samo molim Boga da Vuchela udari pesnicom o sto i ovog veceras poshalje odakle je doshao.

Dejo

pre 6 godina

Ako bi prodali Sumu u januaru sledeće godine treba ga prodati za najmanje 3 000 000 evra da bi ispravili najveću glupost u istoriji Partizana!!!
Slovanu dođemo 1 650 000 evra obestaćenja,plus 200 000 evra bonus dosad, što nije konačno i 20 procenta od narednog transfera!!! Na ovo dodati oko 700 000 evra za njegovu platu za godinu i po dana !!!
1 650 000 + 200 000 + 700 000+ 600 000(dvadeset pošto Slovanu) =3 150 000 evra!!! Sve ovo plus, minus 100 000 evra !

Ognjen

pre 6 godina

Ova ekipa Partizana i njen bledoliki trener Djukic su sramota SD Partizan. Pratim Partizan 48 godina ali ovoliku blamazu nisam odavno gledao.Prema tome jadnici zelim vam svu srecu kako u radu tako i u zivotu, ali ja sam sa Vama zavrsio, mozete i besplatno da delite ulaznice, ali ja cu radije da platim i gledam Brodarac, a vas beskrvne necu vise da gledam!

Cubaka

pre 6 godina

Konacno Jankovic na klupi... U zadnje vreme mi ga ne hvata oko... Previse solira, davi loptu, pogresni pasevi u zadnjih 30m. Vidljivo slaba forma...
(1127, 3. mart 2018 13:52)

Zar to nije onaj "velemajstor" sto samo levom nogom izbaci tri protivnicka igraca a odbio je tri miliona od Francuza zarad ljubavi prema klubu.

Petar

pre 6 godina

Evo, Aleksandar Stanojević je slobodan, nema angažman, Đukić pod hitno u Španiju, a Sale na klupu. Sad il' nikad. Iliev takođe, Tomića da vrate na tu funkciju, nije to više to. Mora nešto da se menja.

analiza

pre 6 godina

"Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....
(Mile s Čubure)
"A sta je SNS kriv..? Sta su Vuchela i Vazura krivi..?? Niti je dug povecan.
Jedini krivci su Ivica Ilijev i vezara totalna Djukic. Uprava mu je obezbedila pare, a Ivica je kupovao. Nije mu Vuchela doveo Djukica, OZegovica, Jankovica, Tosica, Sumu...ne to je doveo Ivica, a uprava dala novac. To znaci samo jedno...Ivice i Djukicu marsh iz Partizana i ne okrecite se... Ja samo molim Boga da Vuchela udari pesnicom o sto i ovog veceras poshalje odakle je doshao."
(zoran)

Hocete da kazete da je Ilijev birao trenera a ne Uprava?
Verujete da je Uprava obezbedila novac Ilijevu?!Blago vama-ja verujem da su oni UZELI novac od Par.
Ko je birao Ilijeva za s.dir.?Sam se izabrao?!
Ali,recenica gde molite Boga da Vucelic lupi rukom o sto...ili se zezate ili-ne znam sta da kazem,jer izgleda da ne zivimo u istom univerzumu.Vucelic,ej.Da mi je znati iz koje rupe su njega iskopali da zajase Par!

nemke

pre 6 godina

I ovi se bunili da je teren los... Kakvo bi tek saopstenje bilo, da su trebali da istrce na zaledjeni teren Spartaka (u proslom kolu)... QQ

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Pogledah poslednja tri minuta sudijske nadoknade i cudu ne mogu da se nacudim da neko uopste zeli da gleda nazovi fudbal na ovoj oranici. Koji je smisao sutiranja lopte po blatu do kolena? Ok, kad si klinac pa s drugarima iza zgrade, ali u prvoj ligi!? Neko jos i plati kartu i potrosi 2 sata zivota na ovu parodiju. Ne razumem.

Kim Tramp Sun

pre 6 godina

Jasno je da je ovaj Partizan truba al ne kapiram sta bi se dobilo da sad ode Djukic. Jer ko god da dodje ima krs tim a sezona je vec izgubljena.
A i da dodjem Murinjo na leto, ako mu Ilijev dovodi igrace - pisi propalo.
Zato, u interesu Partizana, je da se ovaj tim skroz izblamira pa da pritisak oduva i Vazuru i Vucelu i Ilijeva, a na samo da ode Djukic a sve ostane isto.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

I jos nesto, sto se tice Sume. Za to sto je ocajan kriv je Djukic takodje. Sumnjam da bi i Leonardo bolji bio u ovakvoj postavci igre, tj. ne-igre... Mora trener koji ce igracima vratiti sigurnost time sto ce znati da postavi nekakvu koncepciju igre, a ne ovo Djukicevo jedno veliko nista...

guess who

pre 6 godina

Koliko god mi bili očajni i nemoćni toliko sam zadivljen kako svi izgaraju protiv Partizana a onda isti taj tim protiv Zvezde nekim slučajem odigra najgori meč sezone. Činjenica.

neutralni felsh

pre 6 godina

Nije fer da naši nogometaši igraju bez pomoći sudaca, bez dva igrača viška i jedanaesterca. A još se nije igralo dok NK. partizai ne da gol - bar 100 minuta. Kako onda nekog da pobijedimo u neravnopravnoj tekmi ?!
(Franjo iz Splita, 03. mart 2018 16:33)


kursadzija iz donje brijanje...

analiza

pre 6 godina

"E sad da vidimo ko je kriv! Sudije, FSS, Zvezda, FIFA, UEFA, Vlada, opozicija, MMF, novi svetski poredak, iluminati, vanzemaljci...."
(Dejan)

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor.
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe!

abc

pre 6 godina

Mora li Partizan da pobedjuje sve protivnike a sa Zvezdom da je jedino neizvesno? I obrnuto.Mislim na domace prvenstvo. Normalno je da ima losih i izgubljenih partija. Normalno je da neko drugi bude prvi. Navijam za Partizan i kad nije prvi i uvek cu. Idemo dalje.

VojinNBG

pre 6 godina

Kakva tecna igra, kakva uigranost, kakva milimetarska preciznost Tosicevih nabacivanja, kakve Tosiceve minijature unazad i ukrug...
Gledanje ovog je odmor za oci nakon one predjasnje taktike u kojoj se sve bunara na Tavambu. Sta? Ista je "taktika" i sad? Ma, nemoguce...
Djukicu, organizuj te svoje iz uprave pa i ti i oni lagano...da se ne ljubimo

Nizdis

pre 6 godina

Slusam i ne verujem sta kaze trener radnickog. Kao Barselona da mu dolazi na gostovanje. Taj gubitnicki mentalitet je rak rana naseg fudbala. Pa covece sportom se bavis, zasto tako pesimisticne izjave? Nek izgubite i pet prema nula, nije sramota. Sramota je ne boriti se

Raul Marcello Bobadilla

pre 6 godina

Bilo bi dobro da FSS kazni Zvezdu i Partizan ne sa 3 boda, već po deset bodova, pa kad se bodovi prepolovi da krene borba za četvrto mesto.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Tooo Radnicki vodi, Djuka neznalice uskoro dobijas otkaz, jedva cekam da ode taj zvezdas iz Humske.
Hajde Radnicki daj jos jedan gol pa da Djukic vec danas dobije otkaz.

bojan

pre 6 godina

mi svake godine sve jadniji i jadniji, taman pomislis ne moze gore oni te razuvere, tu treba ostaviti 2-3 igraca eventualno, a ovo sve sa strucnim stabom i upravom najuriti i dekretom zabraniti bavljenje bilo kojeg sporta

zoran

pre 6 godina

Pogleda nas Bog da izgubimo ovaj mec, pa da lepo ovu neverovatnu vezaru Djukica oteramo. Pa ko dovede ovog coveka majko mila..??? SAda ce nama Ivica, "bombash", i onaj Zeljko pantic da objasne kako mi zapravo ne vidimo taj kvalitet, vec samo njih dvojica to vide.
Kako je moguce da taj covek trazi posao kao trener umesto da bude neki bashtovan, pekar ili nesto slicno. Bukvalno sve sto uradi je pogresno.
Vuchela, ako za Bog znas, teraj ovog iz Partizana i to vecheras.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@analiza

A jel vi zaista veruje da je njih neko "doveo"? Na silu mozda, malo teorije zavere opet? Pa vi ste ih sami izabrali i izglasali na skupstini kluba, legitimno. Ne postoji tu niko ko dovodi i odvodi uprave, sami ih birate i sami odlucujete. To su samo vasa opravdanja za kikseve. Ta uprava vam je bila dobra prosle sezone, a sad je "nametnuta".

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Spale", pogledaj sastav Radničkog kada je igrao protiv Zvezde u Nišu. Nije igrao Pavkov jer ima takav ugovor, nisu igrali Stojanović, Aksentijević i još 4 igrača. Sada pogledaj sastav Javora od pre 7 dana. Nisu igrala 4 ključna igrača. Pogledaj sastav Rada. Ne kažem da ih ne bi ste pobedili već pričam o tome da preko nekog visoko pozicioniranog čoveka vršite pritisak da te ekipe ne izlaze sa najjačim sastavima protiv vas. Imate bolju igru i nisu vam potrebne takve maleverzacije.

Miki

pre 6 godina

Opa djuka idemo,cirkus se nastavlja!kada ces pokazati da imas obraza i odes,a ne da cekas da te oteraju i uzmes pare.negledam moj partizan zbog tebe ,jer se stidim sto trener kao ti daje onakve izjave i sto igramo kao amateri.najgori si trener u istoriji partizana!

Toto-ko-tunjo-i-parna-freza

pre 6 godina

KK PARTIZAN je osvojio kup u muškoj kosarci
 (aleksandar, 4. mart 2018 12:32)

Novi Pazar je osvojio kup u muškoj odbojci
 (aleksandar, 4. mart 2018 12:32)

Opa, tek februar, a vi vec 🏆🏆. Koliko li ce ih biti u junu, tesko nama... 🤔

некле

pre 6 godina

Тошић-Сума-Пантић-Ивановић-Ожеговић!
То је то, 5 офанзивних играча, то је Партизан и онај Ђукић из првог маданата у Партизану!
Само офанзива.
А не ове џиџа-миџа дефанзиве и декаденције које смо гледали од почетка сезоне.
Само питање за Ђукића што овако није играо од јула!
Па сви гробари су једва ишчекивали његов долазак очекујуићи поново прави парни ваљак , лик се истриповао и глумио неког тактичара.
Где би нам био крај да смо играли офанизвно од почетка сезоне.
Него после кикса са земуном изгледа да му ови из управе дали ултиматум или офанизва и бодови или пакуј кофере, пошто је вода сада до грла.
И још једна велика ствар, склоњен је Тавамба коначно.
Лик је класичан сидраш, успорава игру, кочи нападе то је свима јасно није он за офанизвне екипе, за Партизан.
Од почетка сезоне пишем да је камен спотицања у нападу Партизана и иако је добар техничар, са њим једноставно не може да се игра брзо, модерно.
Он је играч за бункер екипе, попут Звезде у европи.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

(mr.wolf, 03. mart 2018 20:55)

da, sad si se potrudio da das smislen odgovor. Jeste, nemamo tim a ni trenera, skrpi na sve strane i imali smo srece donekle. Zvezda jeste bolja ove sezone ali ne za klasu , jer da jeste pobedili bi nas bar jednom u derbiju. Odradjivali ste pametno utakmice, mi smo gubili bodove . Verovatno cete biti sampioni, cestitam unapred.

navijac

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti.

JDAleksandar

pre 6 godina

Djukic deluje kao previse pritupast covek i cisto sumnjam da on iz igraca izvlaci maksimum.Nikolic je bio dobar motivator i igraci su uvek davali 120% sebe na terenu ! Ni kod Nikolica nije bilo leprsave igre ali je bilo borbenosti do maksimuma.Slicna prica samo obrnuta je kod Zvezde.Oni su kod Grofa sa istim timom delovali smesno na terenu dok su kod Milojevica dosta bolji.Stvar je motivacije.Kada fudbalerima Partizana ne fali motivacije oni nece izgubiti.Evo recimo koliko god mi lose igrali ove sezone mi derbi opet nismo izgubili,a i u evropi smo imali fantasticnih izdanja.Atina 2:2 je bila dobra.Videoton kod kuce.YB kod kuce.Pa i Plzenj kod kuce.Cim je malo jaca utakmica za koju ne treba motivacija mi smo nekako bolji ! Na nasu zalost titule se uzimaju u Nisu,Krusevcu,Subotici,a mi smo u tim utakmicama delovali kao bez zivota !

kladioIvica

pre 6 godina

Partizan izgubio . Lose igrao i izgubio . Nije bilo penala, nije bilo sumnjivih odluka ... sve je cisto i poraz je deo sporta Od 16:30 fudbal pocinje penalom i zato Gani sacekajte jos koji minuti pa onda pisite o penalima i kartonima i o obrazu . Vidimo se za 20 min... . Ovo pisem u 16:24

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Da je realno suđenje tokom celog prvenstva, Partizan bi se borio za 5-6 mesto.
(njami, 03. mart 2018 17:16)

A Zvezda bi ako sve to uzmemo u obzir bila 11 na tabeli kao pod komandom Zdeneka Zemana. Zeman, vojnik Partizana.

Mile s Čubure

pre 6 godina

@slobinator...A kako nam je to SNS poklonio titulu prošle godine? Tako što nije namestio utakmicu protiv Voždovca? U 3 duela 2 pobede Partizana, jedan nerešen rezultat posle gola iz golauta. Idi piši saopštenja, ostavi se komentara...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kome smeta jak Partizan ?! 

Ide neko saopštenje posle utakmice mozda ?!
(Zašto nemaš mozga, 03. mart 2018 16:28)

Pa smeta maloj Zvezdi jer nije pobedila u 6 prethodnih derbija.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

"Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max."

mr.wolf


level max licemernosti, govoriti o drugoj ekipi tako a za vasu dosudjeno 18 penala plus golovi iz auta, je blago receno licemerje. Cinik objasnio komentarom, ajde lepo i argumentovano odgovori i drzi se ove sezone. Mozda ima neki pametniji zvezdas da odgovori.

analiza

pre 6 godina

"naravno da cemo dati dres zvezde vanzemaljcima jer je zvezda prvak evrope i sveta,a sta je to srbija u fudbalu pa da se daje dres srbije????"
(ljupce)

Padoh sa stolice na ovaj komentar.Jer,braca vanzemaljci(ili vanzemljaci,kako kazu u Drzavnom poslu) su poznati po tome da im je fudbal na prvom mestu pa bi prvo trazili bas taj dres.
Ali,ako mislite da je u redu da ljudi koji predstavljaju CELU Srbiju odaberu kao poklon predstavnicima stranih zemalja dres jednog kluba,a ne dres reprezentacije,sta da se radi,imate pravo na svoje misljenje.Zamislite samo da premijer Grcke pokloni dres Oly ili Panate ili PAOK-a drugom premijeru-izbili bi neredi.Ima li neko podatak da li je Berluskoni poklanjao dresove Milana svojim politickim gostima,dok je vodio Italiju?Zaista me to zanima.

stevica

pre 6 godina

mucno je gledati ovu utakmicu ne mogu nijedni ni drygi da povezu 3 pasa sve neko bunaranje prebacivanje glagom sa kraj na kraj terena ocaj...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Zvezda ce crciiiiiiiiiiiii.
(Aleksej, 03. mart 2018 16:43)

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.

Bruka obaška

pre 6 godina

Široka možda i zna da sudi ali je podenut pre utakmice kao zvezdaš. Sad, nema mu druge nego da opravda poverenje koje mu je ukazano.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Najzalosnije od svega da Zvezda nije dobila Partizan ove sezone.
(Zvezdan, 03. mart 2018 17:17)

Pa to govori da je Zvezda jos losija od Partizana. Ali ne samo ove vec ni prosle sezone niste pobedili Partizan, vec 6 derbija.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.
(Šule, 03. mart 2018 16:59)

Sine ni Ranijeri u Lesteru nije imao vise od 3 dobra igraca pa je uzeo titulu, za sve kikseve ekipe trener snosi odgovornost. Ekipa nam igra ocajno jer je trener ova vasa prevara Djukic, koji je dobio otkaz u AL SABABU. Stekao si los utisak jer si neznalica isto kao ovaj tvoj trenercic Djukic.

analiza

pre 6 godina

@analiza

"A jel vi zaista veruje da je njih neko "doveo"? Na silu mozda, malo teorije zavere opet? Pa vi ste ih sami izabrali i izglasali na skupstini kluba, legitimno. Ne postoji tu niko ko dovodi i odvodi uprave, sami ih birate i sami odlucujete. To su samo vasa opravdanja za kikseve. Ta uprava vam je bila dobra prosle sezone, a sad je "nametnuta"."
(Ljubisa livac)
Izvini,ali ta Uprava meni ni prosle godine nije bila dobra-jer je Par osvojio prvenstvo zbog velike galame koju su digli navijaci(jer se suvise navlacilo za objektivno tada slabiju CZ),bili i neki izbori,a ne zbog njih-jer Tri V boli ... za Par.
Sto se tice glasanja i biranja,da se ne zezamo.Setite se samo u kojoj zemlji zivite,kako se BIRAJU ljudi na raznim funkcijama-kriterijum tipa "sto gori-to bolje".Ako verujete da ljudi tipa Tri V zasluzuju da budu u sportu,ili da lik s poternice vodi bivseg prvaka Evrope(a ne Dzajic) ili da mutan lik tipa Covic vodi KK CZ(a ne recimo,Rakocevic),onda nemam sta da kazem.Jer su i oni "birani".Bas kao sto je izabran ovaj iz KK Par.
Kikseva je bilo i bice,to nije problem.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", ispoštovaću tvoju odluku i više neću komentarisati tvoje komentare. Ovo što poštujem tvoju odluku nikako ne znači da si u pravu jer mi ni jedan kontra argument nisi dosada dao. Ovo -14, pa to ti je kao pre dva dana bilo je -18 a danas je već plus 7. Pozdrav.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", zašto ja imam utisak da se ti skrivaš? Sada si našao da napadaš osobu koja se potpisuje sa " Uroš Đurđević 32". Nakon što sam ti održao niz predavanja o Partizanu i Zvezdi nije te bilo na ovim forumima gotovo dve nedelje. Najpre si napadao i pričao sve i svašta u pogledu KK FMP 2 ili kako ti to voliš da zoveš Crvena Zvezda. Ove godine bićete prvaci u fudbalu i to je nesporno ali ne na osnovu svog kvaliteta već zato što igrate prljavo van terena. Gotovo svaka ekipa protiv vas izlazi bez 5 do 6 prvotimaca jer takav nalog dobijaju Predsednici klubova od vašeg mentora. Primer ti je danas Radnički iz Niša. Izašao je na teren sa najačom postavom ( nije opravdanje za lošu igru Partizana) ali je zato protiv vas u Nišu igrao bez 6 prvotimaca. Kada mi budeš odgovarao imaj u vidu sve ono što sam ti napisao za KK Zvezda, veštačku tvorevinu koju prati sve manji i manji broj navijača jer ne žele da gledaju prevare Nebojše Čovića i vašeg mentora. Sve u svemu ako je istina da si advokat a to znači akademski gradjanin, ne priliči ti da omalovažavaš suparnika. Za ovakvo tvoje ponašanje u Vranju bi rekli" Možda je ovaj napustija selo, ali selo neje izašlo iz njega".

goran...

pre 6 godina

kakva ocajna igra u prvih 45min pa to je strasno,jedino sto je vrijedno pomena je onaj sut soume i neznam sta ce reci gani,ali ono je cist penal nad vulicevicem na kraju prvog poluvremena,ili nije,haa?!?...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Za njega nije sporno, pitanje je kada ćeš ili još bolje da li ćeš ikada moći da upotrebiš taj komplikovani proces razmišljanja...
(Wllaxy, 03. mart 2018 16:54)

Pre tebe sigurno hocu. Nego pitanje svih pitanja je zasti nisi na Tarapani sada, izgubio si sal u finalu Rase Koraca? Buahahaha idi detence popij mlekce i orevuar. U sredu ce gosim Stolica da vam odrzi par lekcija o fudbalu, on je Gvardiola za onog vaseg Miloja, legende Panseraikosa ahahahaha.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

morao si tako i plzenj da napadnes....ovo je nebitna utakmica....da bar izgubimo pa da te najure ili das otkaz...al nisi lud...pare su pare...

Yu

pre 6 godina

I je nam krivo sto smo jugoslovenski klub..a vi ostanite srpski nemamo nista protiv.meni bas i prija kada nas zovete splicani zagrepcani nk ...pozdrav.ima nas svuda..za vas ne bi se reklo

liga je kvalitet

pre 6 godina

' vas dr.Terza navukao da Sumu iskesirate onoliko... Paceri ste ispali žešći!!!
(Ajde., 03. mart 2018 16:24)

Mislim da je Partizan kupovao Sumu dok Dr. nije radio u rupi,tako da on nije imao sta da navlaci, a i malo je skuplji od rikardinja tako da opusteno, ima partizan svojih para.

realno

pre 6 godina

Veca tragedija od igre Partizana i neznalice Djukicu je odluka da sudija bude Siriji, osvedoceni navijac Zvezde koji nas je nekoliko puta pokrao

Zvezda padalica*

pre 6 godina

Slobinator@@
Haha ,lupas nije nam SNS poklonio titulu!!
Vi ste nam poklonili tituli,vi ste nas dva puta pustili.Ne mesaj SNS!!!

navija za CZV na srcu mu NK HAJDUK

pre 6 godina

A u Splitu 4-og marta na snazi crveni meteo-alarm, -14 najhladniji u poslednjih 70 godina.. pokrijte se usima i ne izlazite napolje.
(lucho, 3. mart 2018 23:27)
Tako je ...slavi se i u Splitu.Nekad se pivalo i plakalo Titu, zagrljreni i ponosni. Crveno beli i bili s Poljuda. kakvo je to divno pobratimstvo bilo i ostalo...
Jednom braća - uvek braća

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Laik", očigledno je da se ne razmemo. Crvena Zvezda je u fudbalu bila prvak Evrope i svetski prvak zasluženo i kada sam to osporio. Kada sam osporio zvezdine titule u fudbalu za vreme Šekularca, Bore Kostića, Džajića, Duleta Savića, Piksija( našeg najboljeg igrača), Savićevića, 2005-2006 godine, 2006- 2007.godine? Nikada. Da li sam osporio titule Zvezde u košarci od 1946 od 1955.godine, 1969,godine, 1972, godine, 1992-1993.godine, 1996-1997.godine? Nisam jer ste nas zasluženo pobedjivali a i mi smo imali jake ekipe. Da li sam osprio zvezdine 5 uzastopne titule u odbojci? Nisam, jer nas niste urušavali, imali ste i imate sistem rada i bolji ste. Šta osporavam? Osporavam vaše teze da kada je Partizan prvak u fudbalu, košarci i vaterpolu to rezultat urušavanja Zvezde. Stalno pričate o Karadžiću, Vujoševiću, lobiju Partizana u vaterpolu. Kaži mi ali pošteno kada je rukovodstvo Partizana Zvezdi jurilo Predsednika kluba, trenera, zabranjivao sponzore? Nikada. Upravo to vi radite u košarci i fudbalu. Najurili ste Danilovića, Vujoševića, zabranili sponzore preko vašeg mentora i na kontu toga ste prvi a ne na osnovu kvaliteta.Kada ste od nas gubili sem 2011.godine, imali ste izuzetno jake ekipe. O tome pišem a ne o mržnji prema Zvezdi. Vaš Djilas je suspendovao Partizan i primorao ga da igra u FIBI-noj Ligi šampiona a posle godinu dana se izvinio jer je pogrešio. Eto, ako si me shvatio, lepo, ako nisi još je lepše.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Spale", pogledaj sastav Radničkog kada je igrao protiv Zvezde u Nišu. Nije igrao Pavkov jer ima takav ugovor, nisu igrali Stojanović, Aksentijević i još 4 igrača. Sada pogledaj sastav Javora od pre 7 dana. Nisu igrala 4 ključna igrača. Pogledaj sastav Rada. Ne kažem da ih ne bi ste pobedili već pričam o tome da preko nekog visoko pozicioniranog čoveka vršite pritisak da te ekipe ne izlaze sa najjačim sastavima protiv vas. Imate bolju igru i nisu vam potrebne takve maleverzacije.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", zašto ja imam utisak da se ti skrivaš? Sada si našao da napadaš osobu koja se potpisuje sa " Uroš Đurđević 32". Nakon što sam ti održao niz predavanja o Partizanu i Zvezdi nije te bilo na ovim forumima gotovo dve nedelje. Najpre si napadao i pričao sve i svašta u pogledu KK FMP 2 ili kako ti to voliš da zoveš Crvena Zvezda. Ove godine bićete prvaci u fudbalu i to je nesporno ali ne na osnovu svog kvaliteta već zato što igrate prljavo van terena. Gotovo svaka ekipa protiv vas izlazi bez 5 do 6 prvotimaca jer takav nalog dobijaju Predsednici klubova od vašeg mentora. Primer ti je danas Radnički iz Niša. Izašao je na teren sa najačom postavom ( nije opravdanje za lošu igru Partizana) ali je zato protiv vas u Nišu igrao bez 6 prvotimaca. Kada mi budeš odgovarao imaj u vidu sve ono što sam ti napisao za KK Zvezda, veštačku tvorevinu koju prati sve manji i manji broj navijača jer ne žele da gledaju prevare Nebojše Čovića i vašeg mentora. Sve u svemu ako je istina da si advokat a to znači akademski gradjanin, ne priliči ti da omalovažavaš suparnika. Za ovakvo tvoje ponašanje u Vranju bi rekli" Možda je ovaj napustija selo, ali selo neje izašlo iz njega".

guess who

pre 6 godina

Koliko god mi bili očajni i nemoćni toliko sam zadivljen kako svi izgaraju protiv Partizana a onda isti taj tim protiv Zvezde nekim slučajem odigra najgori meč sezone. Činjenica.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Za njega nije sporno, pitanje je kada ćeš ili još bolje da li ćeš ikada moći da upotrebiš taj komplikovani proces razmišljanja...
(Wllaxy, 03. mart 2018 16:54)

Pre tebe sigurno hocu. Nego pitanje svih pitanja je zasti nisi na Tarapani sada, izgubio si sal u finalu Rase Koraca? Buahahaha idi detence popij mlekce i orevuar. U sredu ce gosim Stolica da vam odrzi par lekcija o fudbalu, on je Gvardiola za onog vaseg Miloja, legende Panseraikosa ahahahaha.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", ispoštovaću tvoju odluku i više neću komentarisati tvoje komentare. Ovo što poštujem tvoju odluku nikako ne znači da si u pravu jer mi ni jedan kontra argument nisi dosada dao. Ovo -14, pa to ti je kao pre dva dana bilo je -18 a danas je već plus 7. Pozdrav.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

(mr.wolf, 03. mart 2018 20:55)

da, sad si se potrudio da das smislen odgovor. Jeste, nemamo tim a ni trenera, skrpi na sve strane i imali smo srece donekle. Zvezda jeste bolja ove sezone ali ne za klasu , jer da jeste pobedili bi nas bar jednom u derbiju. Odradjivali ste pametno utakmice, mi smo gubili bodove . Verovatno cete biti sampioni, cestitam unapred.

некле

pre 6 godina

Тошић-Сума-Пантић-Ивановић-Ожеговић!
То је то, 5 офанзивних играча, то је Партизан и онај Ђукић из првог маданата у Партизану!
Само офанзива.
А не ове џиџа-миџа дефанзиве и декаденције које смо гледали од почетка сезоне.
Само питање за Ђукића што овако није играо од јула!
Па сви гробари су једва ишчекивали његов долазак очекујуићи поново прави парни ваљак , лик се истриповао и глумио неког тактичара.
Где би нам био крај да смо играли офанизвно од почетка сезоне.
Него после кикса са земуном изгледа да му ови из управе дали ултиматум или офанизва и бодови или пакуј кофере, пошто је вода сада до грла.
И још једна велика ствар, склоњен је Тавамба коначно.
Лик је класичан сидраш, успорава игру, кочи нападе то је свима јасно није он за офанизвне екипе, за Партизан.
Од почетка сезоне пишем да је камен спотицања у нападу Партизана и иако је добар техничар, са њим једноставно не може да се игра брзо, модерно.
Он је играч за бункер екипе, попут Звезде у европи.

beli

pre 6 godina

Docekali smo da se zahvaljujuci politici svi sprdaju sa nama. Omalovazavaju nas sudije, mali klubovi, institucije. Mogu samo da kazem bravo Vucicu, uspeo si.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Da je realno suđenje tokom celog prvenstva, Partizan bi se borio za 5-6 mesto.
(njami, 03. mart 2018 17:16)

A Zvezda bi ako sve to uzmemo u obzir bila 11 na tabeli kao pod komandom Zdeneka Zemana. Zeman, vojnik Partizana.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Zvezda ce crciiiiiiiiiiiii.
(Aleksej, 03. mart 2018 16:43)

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Najzalosnije od svega da Zvezda nije dobila Partizan ove sezone.
(Zvezdan, 03. mart 2018 17:17)

Pa to govori da je Zvezda jos losija od Partizana. Ali ne samo ove vec ni prosle sezone niste pobedili Partizan, vec 6 derbija.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

"Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max."

mr.wolf


level max licemernosti, govoriti o drugoj ekipi tako a za vasu dosudjeno 18 penala plus golovi iz auta, je blago receno licemerje. Cinik objasnio komentarom, ajde lepo i argumentovano odgovori i drzi se ove sezone. Mozda ima neki pametniji zvezdas da odgovori.

meraklija 1989

pre 6 godina

Gani,a sto se vi radujete pobedi mog kluba?Ja se nikad ne bih ni vama ni ovima radovao koga god da pobede.Smesni ste,a vi ste sledeca musterija!Onda cete da kukate kako igramo za partizan,ko sto ce i ovi sad da kazu igramo za vas.Igramo za sebe i svoj grad.

Nikola

pre 6 godina

Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam !

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol !

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice.

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !

kladioIvica

pre 6 godina

Partizan izgubio . Lose igrao i izgubio . Nije bilo penala, nije bilo sumnjivih odluka ... sve je cisto i poraz je deo sporta Od 16:30 fudbal pocinje penalom i zato Gani sacekajte jos koji minuti pa onda pisite o penalima i kartonima i o obrazu . Vidimo se za 20 min... . Ovo pisem u 16:24

navijac

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti.

grobar zemun

pre 6 godina

Jedini je Nenad B. 90-tih ubacio klince (savo, ćira,beli, đole tomić,adi,Ivan) doveo Batu, Đanija!!! I deca osvojiše duplu krunu, posle 40 god. Igrali su fudbal za uživanje gledati, i atraktivno i borba do poslednjeg atoma snage. Znali su šta znači crno -beli dres!!!

est

pre 6 godina

Molim Vas da Tosic ne igra na svetskom.Zarekao sam se da ne gledam reprezentaciju dok god oba Tosica igraju.Ali ko nam sedi na klupi,menadzeri i politika razumno je da na najvecu smotru odvedemo 3 tim.

analiza

pre 6 godina

"E sad da vidimo ko je kriv! Sudije, FSS, Zvezda, FIFA, UEFA, Vlada, opozicija, MMF, novi svetski poredak, iluminati, vanzemaljci...."
(Dejan)

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor.
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe!

analiza

pre 6 godina

"naravno da cemo dati dres zvezde vanzemaljcima jer je zvezda prvak evrope i sveta,a sta je to srbija u fudbalu pa da se daje dres srbije????"
(ljupce)

Padoh sa stolice na ovaj komentar.Jer,braca vanzemaljci(ili vanzemljaci,kako kazu u Drzavnom poslu) su poznati po tome da im je fudbal na prvom mestu pa bi prvo trazili bas taj dres.
Ali,ako mislite da je u redu da ljudi koji predstavljaju CELU Srbiju odaberu kao poklon predstavnicima stranih zemalja dres jednog kluba,a ne dres reprezentacije,sta da se radi,imate pravo na svoje misljenje.Zamislite samo da premijer Grcke pokloni dres Oly ili Panate ili PAOK-a drugom premijeru-izbili bi neredi.Ima li neko podatak da li je Berluskoni poklanjao dresove Milana svojim politickim gostima,dok je vodio Italiju?Zaista me to zanima.

navija za CZV na srcu mu NK HAJDUK

pre 6 godina

@Franjo iz Splira
Pobrljavio si...to su vasi pobratimi jos od zajednickog plakanja za Titom 1980...ma u stvari jos i ranije...od pustanja Hajduka da preokrene na Marakani i uzme titulu ispred Vojvodine

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kome smeta jak Partizan ?! 

Ide neko saopštenje posle utakmice mozda ?!
(Zašto nemaš mozga, 03. mart 2018 16:28)

Pa smeta maloj Zvezdi jer nije pobedila u 6 prethodnih derbija.

Mile s Čubure

pre 6 godina

@slobinator...A kako nam je to SNS poklonio titulu prošle godine? Tako što nije namestio utakmicu protiv Voždovca? U 3 duela 2 pobede Partizana, jedan nerešen rezultat posle gola iz golauta. Idi piši saopštenja, ostavi se komentara...

neutralni felsh

pre 6 godina

Nije fer da naši nogometaši igraju bez pomoći sudaca, bez dva igrača viška i jedanaesterca. A još se nije igralo dok NK. partizai ne da gol - bar 100 minuta. Kako onda nekog da pobijedimo u neravnopravnoj tekmi ?!
(Franjo iz Splita, 03. mart 2018 16:33)


kursadzija iz donje brijanje...

Yu

pre 6 godina

I je nam krivo sto smo jugoslovenski klub..a vi ostanite srpski nemamo nista protiv.meni bas i prija kada nas zovete splicani zagrepcani nk ...pozdrav.ima nas svuda..za vas ne bi se reklo

analiza

pre 6 godina

@analiza

"A jel vi zaista veruje da je njih neko "doveo"? Na silu mozda, malo teorije zavere opet? Pa vi ste ih sami izabrali i izglasali na skupstini kluba, legitimno. Ne postoji tu niko ko dovodi i odvodi uprave, sami ih birate i sami odlucujete. To su samo vasa opravdanja za kikseve. Ta uprava vam je bila dobra prosle sezone, a sad je "nametnuta"."
(Ljubisa livac)
Izvini,ali ta Uprava meni ni prosle godine nije bila dobra-jer je Par osvojio prvenstvo zbog velike galame koju su digli navijaci(jer se suvise navlacilo za objektivno tada slabiju CZ),bili i neki izbori,a ne zbog njih-jer Tri V boli ... za Par.
Sto se tice glasanja i biranja,da se ne zezamo.Setite se samo u kojoj zemlji zivite,kako se BIRAJU ljudi na raznim funkcijama-kriterijum tipa "sto gori-to bolje".Ako verujete da ljudi tipa Tri V zasluzuju da budu u sportu,ili da lik s poternice vodi bivseg prvaka Evrope(a ne Dzajic) ili da mutan lik tipa Covic vodi KK CZ(a ne recimo,Rakocevic),onda nemam sta da kazem.Jer su i oni "birani".Bas kao sto je izabran ovaj iz KK Par.
Kikseva je bilo i bice,to nije problem.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Pogledah poslednja tri minuta sudijske nadoknade i cudu ne mogu da se nacudim da neko uopste zeli da gleda nazovi fudbal na ovoj oranici. Koji je smisao sutiranja lopte po blatu do kolena? Ok, kad si klinac pa s drugarima iza zgrade, ali u prvoj ligi!? Neko jos i plati kartu i potrosi 2 sata zivota na ovu parodiju. Ne razumem.

smorinjo...

pre 6 godina

i 1,2,3 idemo xoxoxoxoxoxoxooxoxoxoxo,oni stvarno misle da mogu da uzmu titulu pored AVea xoxoxoxoxooxxooxoxoxoxoxoxo danas najveca sigurica u kladionici bio kec na radnicki, ko god je gledao plzen-partizan kapira o cemu pricam...

liga je kvalitet

pre 6 godina

' vas dr.Terza navukao da Sumu iskesirate onoliko... Paceri ste ispali žešći!!!
(Ajde., 03. mart 2018 16:24)

Mislim da je Partizan kupovao Sumu dok Dr. nije radio u rupi,tako da on nije imao sta da navlaci, a i malo je skuplji od rikardinja tako da opusteno, ima partizan svojih para.

Zorz

pre 6 godina

Jos postoji domaca liga u fudbalu? Vi ovo zovete ligom? Postoje Partizan, Zvezda i njihove filijale, ili klubovi za razvoj i odrzavanje forme njihovih igraca. Takvi su i naslovi u medijima, a mediji su i najodgovorniji, kao i za sve ostalo u drustvu, sto postoje samo 2 kluba, blizanci sa Autokomande.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 6 godina

Prodali ste Leonarda, Djurdjevića i Evertona a trenera pustili posle duple krune a tražite titulu. Pa ne može...
(Marko Niš, 03. mart 2018 17:24)

Prvo, vasa dupla kruna od prosle godine iskljucivo je zasluga neznalice Bozovica a ne kao sto vi mislite Nikolica kojeg ste najurili pa vratili i za kojeg je Djukic Murinjo licno.
Drugo , Zvezda trenutno ima mnogo boljeg trenera a i tim nego prosle godine tako da ni sa prosecnim igracima koje pominjes nebi imali nikakve sanse za titulu.
Trece , nadam se da je ovo samo pocetak jedne dugogodisnje dominacije Crvene Zvezde i vracanja stvari na pravo mesto.
Sportski pozdrav

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.
(Šule, 03. mart 2018 16:59)

Sine ni Ranijeri u Lesteru nije imao vise od 3 dobra igraca pa je uzeo titulu, za sve kikseve ekipe trener snosi odgovornost. Ekipa nam igra ocajno jer je trener ova vasa prevara Djukic, koji je dobio otkaz u AL SABABU. Stekao si los utisak jer si neznalica isto kao ovaj tvoj trenercic Djukic.

Cxevu94

pre 6 godina

Djukicu, neznalice. Kasno si se setio da igras napadacki.

Nadao sam se da ipak nesto znas, da je ono gubljenje bodova pre 10 godina i u prvom delu sezone samo put ka nepobedivom Partizanu.

Ali, tvoj Partizan je plasljiv. Zato sto si ti plasljiv i nisi za Partizan. Nemas ni gram autoriteta medju igracima, ne znas da podignes tim i zato smo tu gde jesmo.

realno

pre 6 godina

Veca tragedija od igre Partizana i neznalice Djukicu je odluka da sudija bude Siriji, osvedoceni navijac Zvezde koji nas je nekoliko puta pokrao

Ludilo

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti.
(navijac, 03. mart 2018 16:46)

Aha, znači ovog puta je kriva vlast. Za sledeći poraz ćete verovatno optužiti CIA, ili možda Vatikan.

goran...

pre 6 godina

kakva ocajna igra u prvih 45min pa to je strasno,jedino sto je vrijedno pomena je onaj sut soume i neznam sta ce reci gani,ali ono je cist penal nad vulicevicem na kraju prvog poluvremena,ili nije,haa?!?...

Bruka obaška

pre 6 godina

Široka možda i zna da sudi ali je podenut pre utakmice kao zvezdaš. Sad, nema mu druge nego da opravda poverenje koje mu je ukazano.

Raul Marcello Bobadilla

pre 6 godina

Bilo bi dobro da FSS kazni Zvezdu i Partizan ne sa 3 boda, već po deset bodova, pa kad se bodovi prepolovi da krene borba za četvrto mesto.

nislija

pre 6 godina

zaista ima cudnih umova koji komentarisu
da ovako srbi sami sebe mrze ja ne verujem
beogradjani blizanci odlepili
nadmecete se suludim komentarima a da nemate politicku podrsku odavno bi fudbalski centi po srbiji slavili titule
jel to normalno da uvek blizanac bude kvazi najbolji? to je vama ok?

Čika Paja

pre 6 godina

Cinik
sine da ti tata nešto objasni. Prvo sine normalno je u sve sumnjati, inteligentan čovek uvek ima sumnju, ali ako je sumnja bez ligične osnove ona prelazi u insinuaciju, a to već može da preraste u paranoju što je ozbiljna bolest. Koji smo to mi koji su vam oterali Vujoševića i Danilovića. Nemoj sine, oni su napravili dug od 7-8 miliona evra,uzeli lovu i otišli. Sad vam još veliki mag, trener bez rominga i prodavač časova ljubavi naplaćuje sve do poslednje banke ne hajući mnogo da li će vam staviti katanac na vrata. Budi malo objektivniji sine, a što se Djilasa tiče on vam je sine uslugu učinio jer ste ove godine videli kako prolaze katastrofalne ekipe poput vas 1-9. Da ste igrali Ligu Šampinjona imali bi ste bar dve pobede više, a možda bi ušli i u drugi krug. Zato sine, pusti te teorije zavere, nije to zdravo

Grobelar

pre 6 godina

Jadnije od igre su Đukićeve izjave:"Kažem,težak je teren, kažem, nije se više moglo, kažem, nemam šta da zamerim igračima..."
Možda su jedino jadniji ovi iz uprave, koji ne shvataju da Partizan sa ovim trenerom ne može bolje! Nema on pobednički mentalitet. Igrao je u Mačvi, Radu, Deportivu, Valensiji... dakle u klubovima koji se, osim u retkim trenucima, nisu borili za titule. Partizan mora da ima trenera koga ništa osim pobede ne sme da zanima!

Zvezda padalica*

pre 6 godina

Slobinator@@
Haha ,lupas nije nam SNS poklonio titulu!!
Vi ste nam poklonili tituli,vi ste nas dva puta pustili.Ne mesaj SNS!!!

JDAleksandar

pre 6 godina

Djukic deluje kao previse pritupast covek i cisto sumnjam da on iz igraca izvlaci maksimum.Nikolic je bio dobar motivator i igraci su uvek davali 120% sebe na terenu ! Ni kod Nikolica nije bilo leprsave igre ali je bilo borbenosti do maksimuma.Slicna prica samo obrnuta je kod Zvezde.Oni su kod Grofa sa istim timom delovali smesno na terenu dok su kod Milojevica dosta bolji.Stvar je motivacije.Kada fudbalerima Partizana ne fali motivacije oni nece izgubiti.Evo recimo koliko god mi lose igrali ove sezone mi derbi opet nismo izgubili,a i u evropi smo imali fantasticnih izdanja.Atina 2:2 je bila dobra.Videoton kod kuce.YB kod kuce.Pa i Plzenj kod kuce.Cim je malo jaca utakmica za koju ne treba motivacija mi smo nekako bolji ! Na nasu zalost titule se uzimaju u Nisu,Krusevcu,Subotici,a mi smo u tim utakmicama delovali kao bez zivota !

fenomen

pre 6 godina

Zasto opet Miletic bek u 11? Zasto ne igra Urosevic koji je mnogo bolji? Sto se ne forsira Jovanovic i Djerlek. Suma i Tosic uz Jankovica su u poslednje vreme najgori na terenu.

VanjaLFC

pre 6 godina

Pogledao sam gol.
Smejurija.
Svaka čast japancu na proigravanju i ovom liku sto je zabio.
Ali da vidim u iole ozbiljnoj ekipi i kod iole ozbiljnog trenera da jedan igrac bude u poziciji na 3-4 sekunda na 30 metara od gola ima toliko prostora i vremena odabera sta ce da uradi. Bez presinga, bez pokusaj bloka, bez pomisli da mu neko pridje.
Sklanjajte tog trenera inace ce zavrsti na klupi reprezentacije.

mr.wolf

pre 6 godina

Poštovani " Savatiye", zašto ja imam utisak da se ti skrivaš? Sada si našao da napadaš osobu koja se potpisuje sa " Uroš Đurđević 32". Nakon što sam ti održao niz predavanja o Partizanu i Zvezdi nije te bilo na ovim forumima gotovo dve nedelje. Najpre si napadao i pričao sve i svašta u pogledu KK FMP 2 ili kako ti to voliš da zoveš Crvena Zvezda. Ove godine bićete prvaci u fudbalu i to je nesporno ali ne na osnovu svog kvaliteta već zato što igrate prljavo van terena. Gotovo svaka ekipa protiv vas izlazi bez 5 do 6 prvotimaca jer takav nalog dobijaju Predsednici klubova od vašeg mentora. Primer ti je danas Radnički iz Niša. Izašao je na teren sa najačom postavom ( nije opravdanje za lošu igru Partizana) ali je zato protiv vas u Nišu igrao bez 6 prvotimaca. Kada mi budeš odgovarao imaj u vidu sve ono što sam ti napisao za KK Zvezda, veštačku tvorevinu koju prati sve manji i manji broj navijača jer ne žele da gledaju prevare Nebojše Čovića i vašeg mentora. Sve u svemu ako je istina da si advokat a to znači akademski gradjanin, ne priliči ti da omalovažavaš suparnika. Za ovakvo tvoje ponašanje u Vranju bi rekli" Možda je ovaj napustija selo, ali selo neje izašlo iz njega".
(Cinik, 03. mart 2018 18:55)

Zvezda igra prljavo van terena ove sezone. Ok, tesi se. Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max. A da ne spominjem Smederevo, Hajduk Kula, Bsk, Banat, Spartak,Milicionar, Backa, Javor.... To je vasa "dominacija".... 10 godina ste ulazili u prvenstvo sa minimum +18... ma sta ti pricam, za tebe je to izmisljenaa prica...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

Vreme je da Djukic ode. Ocajni smo, i to je iskljucivo krivica trenera. Promena na klupi je neophodna. Da li je Stanojevic voljan da proba jos jednom?

zoran

pre 6 godina

Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mile s Čubure, 3. mart 2018 16:40)

A sta je SNS kriv..? Sta su Vuchela i Vazura krivi..?? Niti je dug povecan. Ti ajde chisto da neshto napishesh, a nema veze shto je to glupost.

Jedini krivci su Ivica Ilijev i vezara totalna Djukic. Uprava mu je obezbedila pare, a Ivica je kupovao. Nije mu Vuchela doveo Djukica, OZegovica, Jankovica, Tosica, Sumu...ne to je doveo Ivica, a uprava dala novac. To znaci samo jedno...Ivice i Djukicu marsh iz Partizana i ne okrecite se.
Nema koncepta u igri...nema nista...to je ono sto trener treba da uradi, ali ovaj je nesto najgore sto sam u Partizanu video decenijama.
Zna se ko je kriv za ove rezultate, a to nije uprava svakako.
Ja samo molim Boga da Vuchela udari pesnicom o sto i ovog veceras poshalje odakle je doshao.

Bilal

pre 6 godina

Odbrana mu šuplja k'o švajcarski sir a on uporno forsira nekakav napadački fudbal. Pa i poslednji laik od fudbalskog trenera zna kako igrati protiv njegovog Partizana. Proziran k'o staklo. I ne, nisu igrači krivi za ovu blamažu nego isključivo Đukić. Nemoguće je da momci koji su koliko do juče bili perjanice svojih timova sada ne znaju igrati. Pa ovom da daš Barcelonu, PSŽ ili MC on bi svaki od njih za polusezonu srozao na prosek. Ostane li još tri sedmice na klupi Partizana mi nećemo biti ni četvrti u SLS. Uprave Partizana su ne tako davna smenjivali trenere i za daleko manje promašaje. Setite se samo Gorana Stevanovića, Vlada Vermezovića, Marka Nikolića i Vuka Rašovića a ovaj zaštićen k'o beli medved a kola strmoglavo jure u provaliju. Otkaz još večeras!

Ris

pre 6 godina

A komentator sa Arene bi da se ne svira nista za Radnicki i plus da igraci Partizana imaju pravo da skacu na sudiju sto ne izmisli neki penal za njih ili bar ne iskljuci 2-3 igraca Radnickog, pa da mogu ravnopravno da daju gol.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Tooo Radnicki vodi, Djuka neznalice uskoro dobijas otkaz, jedva cekam da ode taj zvezdas iz Humske.
Hajde Radnicki daj jos jedan gol pa da Djukic vec danas dobije otkaz.

patriota80

pre 6 godina

Molio bih neznalice da vishe ne prozivaju Trenera jer bolje ime nece biti u nashem fudbalu na mestu trenera...svako ko se imalo razume u fudbal vidi da je sportski menadzment zakazao i doveo propale i osrednje igrache...

NISlija

pre 6 godina

sad sam dosao sa stadiona, bio na istoku, navijam za partizan ali naravno da mi je drago kad pobedi radnicki. utakmica ocajno dosadna, dobro je sto smo poneli kilo semenki da imamo sta da radimo. najzanimljivije je bilo kad je neko od navijaca u nadoknadi vremena spucao grudvom linijskog sudiju u glavu. tad se digla cela tribina i skandirala neimenovanom grudvasu. inace su pre toga za 90 min pokusali da ga pogode jedno 200 puta ali eto nesto pametno da se desi u nadoknadi vremena.

nenad

pre 6 godina

(Cinik, 3. mart 2018 20:34)
Nemas ti sta kome da osporavas sem kod tebe u kući a treba da znas stase radilo u fudbalu za vreme Tola i burazerskih odnosa partizana a i u ostalim sportovima. A u Srbiji vreme najvećih pljacki na svim poljima iz kojih ni sport nije izuzet. Nije to bilo tako davno

Pero

pre 6 godina

Komentator opravdava ponasanje Pantica prema sudiji,kaze svako bi tako reagovao.Budi bog s nama ko sve danas komentarise na tv.A inace da li se moze igrati losije od ovoga?

Petar

pre 6 godina

Evo, Aleksandar Stanojević je slobodan, nema angažman, Đukić pod hitno u Španiju, a Sale na klupu. Sad il' nikad. Iliev takođe, Tomića da vrate na tu funkciju, nije to više to. Mora nešto da se menja.

očigledno

pre 6 godina

Molim Vas da Tosic ne igra na svetskom.Zarekao sam se da ne gledam reprezentaciju dok god oba Tosica igraju.Ali ko nam sedi na klupi,menadzeri i politika razumno je da na najvecu smotru odvedemo 3 tim.
(est, 03. mart 2018 14:03)

Ne znam zasto si se to zarekao, ali jedan Tosic je jedan od najboljih u ekipi koja igra 1/8 finala LS, dok drugi daje golove iz nepostojecih penala i slobodnih udaraca...

Sabre

pre 6 godina

Gani,a sto se vi radujete pobedi mog kluba?Ja se nikad ne bih ni vama ni ovima radovao koga god da pobede.Smesni ste,a vi ste sledeca musterija!Onda cete da kukate kako igramo za partizan,ko sto ce i ovi sad da kazu igramo za vas.Igramo za sebe i svoj grad.
(meraklija 1989, 3. mart 2018 17:22)

Liche, "vas klub" je uvalio gol iz jedine sanse na utakmici, a gol je dao covek koga smo vam poklonili, upravo da bi uradio nesto ovako do kraja sezone. Protiv nas se nemojte previse nadati, iako ce Pavkov verovatno opet biti najbolji.

Misin

pre 6 godina

Samo ću reći ako Djukić ima i malo obraza treba da podnese ostavku.Nemozemo nikoga da pobedimo,bruka(igra i nije bila toliko loša,ali dzaba).

Mile s Čubure

pre 6 godina

Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....

Milutin

pre 6 godina

Nisam Zvezdas al moram da kazem!
Bas volim sto je Radnicki pobedio i to zbog onoga snimka sa svlacionicama
Ni sami ne znaju ovi iz Partizana koliko su para dobili do sada od drzave a rugaju se Radnickom za svlacionice, teska sramota, a da ne govorimo o tome sto stadion JNA je uzurpiran i otet u neku ruku od drzave, odnosno njenih gradjana!
E, bas volis sto su im umuvali gol! Eto vam Karma!

NoName

pre 6 godina

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor.  
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe! 
(analiza, 03. mart 2018 17:17) 

Ono kad pokusas da das "objektivan" i, pre svega, "duhovit" komentar.....
(kuun, 03. mart 2018 17:41)

Druže, ovaj analiza je ozbiljna konkurencija onom Djurdjeviću nejakom. Retko neduhovit i neinteligentan komentar.

NoName

pre 6 godina

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.
(Šule, 03. mart 2018 16:59)

15 godina? Pogledaj stil pisanja, treći razred osnovne. Eventualno četvrti.

bobo mk

pre 6 godina

Partizan je ostecen. Nije se igralo ni 95 minuta.... A i igrači Radničkog nisu hteli da daju auto gol ni sudija da svira preko potrebni penal. Ovakvim fer sudjenjem Partizan je pokraden.
(Vladimir, 03. mart 2018 18:37)

Apsolutno pokraden, ko je dozvolio Radničkom da sa 11 igrača završi utakmicu?

mr.wolf

pre 6 godina

"Ako je neko prljavo osvajao titule to ste vi, cist primer prosle sezone,van terena pritisak, level max." 

mr.wolf 


level max licemernosti, govoriti o drugoj ekipi tako a za vasu dosudjeno 18 penala plus golovi iz auta, je blago receno licemerje. Cinik objasnio komentarom, ajde lepo i argumentovano odgovori i drzi se ove sezone. Mozda ima neki pametniji zvezdas da odgovori.
(turski konjanici-delije, 03. mart 2018 20:29)

Sta zelis da ti odgovorim ? Za ovu sezonu ? Gledaj, glupo je bilo sta da ti pricam za ovu sezonu, valjda imas oci, vidis i sam. Iz aviona se vidi da nemate tim, i da je Zvezda za klasu ako ne i dve iznad vas ove sezone. Imas primer od pre 2 nedelje, Mladost-Partizan. Drago mi je da ste prosli grupu u LE, ali pogledaj samo koliko vas je posluzila sreca. Jedan tim niste nadigrali ove sezone. Igraju bez pola prvog tima protiv Zvezde ? Nije valjda, sada smeta, ali nije smetao Hajduk Kula ? Smederevo ? Spartak ? Da to je nekad i nema veze sa ovom sezonom, da ti objasnjavam nesto sto je ocigledno ne zelim, valjda ima neki pametan grobar da ukapira. Najaci spin je "nismo izgubili derbi, znaci ne zasluzujete titulu", sto samo po sebi nema veze sa titulom. Znas li kako bi izgledalo to kada bi preslikao na neku jacu ligu. Izgubi Fergusonov United od Arsenala i Venger kaze ne zasluzujete titulu niste nas pobedili u oba derbija. Ili liicemerstvo "svirali nam 18 penala", a vama na najbitnijoj utakmici fudbaleri Vozdovca sire noge i pustaju loptu u go. A tek prelazi.... 5-6 samo u drugom.delu sezone. Da, licemer level max.

NoName

pre 6 godina

Мирослав Ђукић је легенда Црвене Звезде.
(Dragan, 03. mart 2018 16:41)

Miroslav Zvezda je život, Partizan je sitnica Đukić.

nista o nicemu

pre 6 godina

Danas je rodjen Dragan Stojkovic Piksi, a vi se zamlacujete sa vestima o srpskoj ligi u kojoj se zna svake godine ko ce biti sampion. Budite novinari makar jednom.

uzimam.kokice

pre 6 godina

@ Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam ! 

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol ! 

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice. 

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !
(Nikola, 03. mart 2018 18:08)

Sta pricas ti decko?
Ben je prvo za Pavkova izmislio fudbal.
Drugo, posto si glodar, sramota je sto se lazno predstavljas.
Trece, klub se zove CSKA a ne CSK. Imamo jedan CSK iz Celareva. Makar se malo fudbalski obrazuj pre nego sto krenes da ostavljas komentare.

Draga

pre 6 godina

U zadnjih 10 godina Partizan je prodao igraca za 125 miliona evra a kupio za oko 15. Prihod od TV prava ulaznica i UEFA nagrada je bio za zadnjih godina dodatnih 50 miliona.

Sad kazu da smo duzni 20 miliona evra. Kako i zašto upravo?

mile rizik

pre 6 godina

Ovo je najgori Partizan još od onog koji je završio regularni deo sezone na 5. mestu iza Zvezde, Vojvodine, Bežanije i Mladosti iz Apatina. Biće bruka ako Partizan osvoji titulu ove godine.
(Kića, 03. mart 2018 15:23)

Šta da osvoji? Gde da osvoji? Pa ne može ni na plej stejšnu!

kako da ne

pre 6 godina

Djukic verovatno nema sta da zameri igracima, kao i uvek kada izjavi posle utakmice gde nismo pobedili, a takvih utakmica je Djukic imao dosta od kada je dosao. Ne znam samo odakle mu onakva faca, opustenost posle svake takve utakmice, pa ja imam obraza i da vidim da ne ide, lose vodim sve, pokupio bih se i otisao i jednostavno radio nesto drugo u fudbalu. Partizan ocajno igra jos od oktobra, da je ovaj covek imao obraza sada preko zime na pauzi bi otisao odmah da dodje drugi koji ce proci pripreme i nesto uradi. Pa ovaj Djukicev tim ne sutira ka golu, lose se brani. On kada hoce da ima sredinu terena, uvodi 5 vezista, Djukicu igrao si valjda fudbal? Pa da imas jaku sredinu to mozes i da 3 igraca na sredini, ali uz pravilnu postavku, pravilnu kretnju igraca, da se odredjeni vracaju, da zadnja linija igra visoko. Ima milion nacina. Pogotovo svaka cast upravi koja ovo ovako lako gleda. Iliev ne sme da se javi jer ga hvalio mnogo pa ga sada sramota. Ti imas u timu Tosica, Pantica, Jankovica( mnogi ga osporavaju ali je dobar igrac koji kao i svi nema rezultat kod Djukica), pa imas Sumu (kojeg teras da se pridruzuje odbrani), imas Ozegovica, imas dobre igrace i ne moze tvoj tim u vecini meceva da sutne 2 puta na gol. I jos si tu? Svaka cast. Slican Partizan je kod Nikolica igrao 10 puta bolji fudbal, igraci znali sta da rade, igrali. Ovde nista, nista.

ultrasrbin

pre 6 godina

Stojkovic nije svemoguc, a ocigledno nema vise ni one zelje. Vulicevic je odavno zreo za penziju, a Miletic na levom beku je namerno sprdanje sa navijacima. Gde je Antonov? Pantic se unistava na defanzivnom, a nikad nismo bili losiji ofanzivno. Tavamba je "adut" za Evropu, ali nam ne treba u prvenstvu. Potezi Djukica su kao da ekipu sastavlja na osnovu "javlja mi se". Cime je Suma zasluzio cementirano mesto u 11?

abc

pre 6 godina

Mora li Partizan da pobedjuje sve protivnike a sa Zvezdom da je jedino neizvesno? I obrnuto.Mislim na domace prvenstvo. Normalno je da ima losih i izgubljenih partija. Normalno je da neko drugi bude prvi. Navijam za Partizan i kad nije prvi i uvek cu. Idemo dalje.

analiza

pre 6 godina

"Gde napredni kadar dođe, tu trava ne raste. Od solidnog tima i igre prošle godine, napravili su najgori tim u ligi, povećali dugove i za sve okrivili bivšu upravu, samo ovaj put crvenu, ne žutu. Kupili su vođe takozvanih navijača i ubiru plodove loše, bivše uprave dok Partizan tone na najniže grane.
Što sad navijači ne traže ostavke naprednog dua Vučelić- Vazura? Ovaj tim i igra su bruka za Partizan....
(Mile s Čubure)
"A sta je SNS kriv..? Sta su Vuchela i Vazura krivi..?? Niti je dug povecan.
Jedini krivci su Ivica Ilijev i vezara totalna Djukic. Uprava mu je obezbedila pare, a Ivica je kupovao. Nije mu Vuchela doveo Djukica, OZegovica, Jankovica, Tosica, Sumu...ne to je doveo Ivica, a uprava dala novac. To znaci samo jedno...Ivice i Djukicu marsh iz Partizana i ne okrecite se... Ja samo molim Boga da Vuchela udari pesnicom o sto i ovog veceras poshalje odakle je doshao."
(zoran)

Hocete da kazete da je Ilijev birao trenera a ne Uprava?
Verujete da je Uprava obezbedila novac Ilijevu?!Blago vama-ja verujem da su oni UZELI novac od Par.
Ko je birao Ilijeva za s.dir.?Sam se izabrao?!
Ali,recenica gde molite Boga da Vucelic lupi rukom o sto...ili se zezate ili-ne znam sta da kazem,jer izgleda da ne zivimo u istom univerzumu.Vucelic,ej.Da mi je znati iz koje rupe su njega iskopali da zajase Par!

Savatiye

pre 6 godina

Može li mala pauza za uplakanog mališu koji se potpisuje kao Uros Djurdjevic #32?
Nije lepo da mu se svi smeju ovde, mlad je dečak, mogao bi da navuče opasne traume. Da postane asocijalna ličnost!

Nenad

pre 6 godina

Partizan igra katastrofalno a protiv
Mladost Lučani smo imali sreću i to sa sudijom.
Zapravo sad svi krive Đukića a zapravo kriv je uprava. Dok ne skinemo upravu biće nam još gore. Greške uprave :
1. Podržava Đukića za trenera
2. Oterali su nam Živkovića
3. Najboljeg strelca Partizana Leonardu su poterali nisu mu dali povišicu nego dali istu pare Sumi što je tražio Leonardo. Suma najskuplji igrač Partizana koji ne vredi ništa.

Shiljoo

pre 6 godina

voditelj arene: iz ovog napada se vidi da Radnički ne razmišlja...gol Pavkov! hteo da kaže da ne razmišljaju o golu kad ono bum! titula!

Borkes

pre 6 godina

Pobogu, Djukicu odlazi! Nikad bezvoljnije I jadnije nismo izgledali. Posto neki ovde brane Djukica da su mu doveli lose igrace, da napomenem da je sam Djukic birao igrace I da je rekao da je zatekao odlican tim. Inace Suma najveci promasaj u istoriji Partizana. Cak ni prosecan igrac. Ako je on zamena za Leonarda, onda Iliev nema pojma o fudbalu.

crni_redstar

pre 6 godina

zasluzeno titula dolazi kuci na rajka. mnogo se partizai provlacio, preostaje mu da pokusa da zadrzi to drugo mesto jer radnicki se ne sali. u realnom bodovanju Zvezda je i prosle god osvojila vise bodova od partizaia, ali tako je kako je. Radnicki bi, da partizai nije krao bio drugi vec sada.

Franjo iz Splita

pre 6 godina

Nije fer da naši nogometaši igraju bez pomoći sudaca, bez dva igrača viška i jedanaesterca. A još se nije igralo dok NK. partizai ne da gol - bar 100 minuta. Kako onda nekog da pobijedimo u neravnopravnoj tekmi ?!

Aleksej

pre 6 godina

Zvezda ce crciiiiiiiiiiiii.(Aleksej, 03. mart 2018 16:43)I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)Murinjo?hahhahaahhahaha

panco

pre 6 godina

A kako ste se kleli u Djukica kad je dosao. Nasa legenda, trenirao u Spaniji yimove ovo ono... bolje dovedite limenog za trenera hahahahhah

crni_redstar

pre 6 godina

jos sad ide termin sreda - subota...ima razlika da bude jos veca. Zvezda sampion! mislim da sa Milojem ne treba brinuti. dokle god on bio na klupi Zvezda ce biti sampion.

nebitan srbin

pre 6 godina

grobar sam po veri od kolevke.
drago mi je sto nam je pavkov dao gol zato sto je iz mog sela i ovako ne bi moj partizan dao gol radnickom letnji dan do podne.nije pavkov zvezdas on je mucenik koji zavisi od menadzera i ostalih koji su dobro pozicionirani.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Квота на Рад од јуче до данас пала са 1,95 на 1,67 и ево их воде 3-0 након 30' игре... ⚽

Violeta Markovic Ljubicica

pre 6 godina

I jos nesto, sto se tice Sume. Za to sto je ocajan kriv je Djukic takodje. Sumnjam da bi i Leonardo bolji bio u ovakvoj postavci igre, tj. ne-igre... Mora trener koji ce igracima vratiti sigurnost time sto ce znati da postavi nekakvu koncepciju igre, a ne ovo Djukicevo jedno veliko nista...

Kim Tramp Sun

pre 6 godina

Jasno je da je ovaj Partizan truba al ne kapiram sta bi se dobilo da sad ode Djukic. Jer ko god da dodje ima krs tim a sezona je vec izgubljena.
A i da dodjem Murinjo na leto, ako mu Ilijev dovodi igrace - pisi propalo.
Zato, u interesu Partizana, je da se ovaj tim skroz izblamira pa da pritisak oduva i Vazuru i Vucelu i Ilijeva, a na samo da ode Djukic a sve ostane isto.

analiza

pre 6 godina

Dakle,"kec u Nisu".Dobro,ako ce to biti povod da Djukic ode.Lose,ako "mudra" Uprava i "sportski sektor" procene da mu i dalje treba dati sansu.Ne mogu da verujem da covek koji je bio dosta dobar fudbaler(mada mi nesto pade na um neki penal za Valensiju koje je promasio u poslednjem minutu,pa je Barsa bila prva,mada citam da je Bebeto tada odbio da sutne taj penal,a prvi izvodjac penala Donato je bio zamenjen) ne ume da prepozna dobrog igraca -ne ume da prenese deo znanja-ne ume da prepozna trenutak kada treba da se zameni igrac,promeni ritam-ne ume da nadje pravo mesto u timu igracu i apsolutno nikakvu energiju ne unosi u tim i jos ima obraza da kaze da dobro radi.Pa kod njega su fudbal zaboravili da igraju i Bambi i Pantic.Od Jankovica nije napravio coveka vec je ovaj ostao "padavicar".Tavambi nije objasnio da sobodno moze da izvuce svoje cuvare van 16 m.Meni bekovi ne bi izasli s treninga dok zatvorenih ociju ne pogode deset suta uzastopce u peterac!Jankovic bi mi placao po 100 evra svaki put kad drzi loptu duze od pet sekundi u nogama!Pantic ume da doda loptu u polje ali NEMA KOME da je doda,jer svi stoje oko sesnaesterca.

cole

pre 6 godina

da nije tuzno, pa jos i da im se nasmeje covek u facu. nabedjene zvezde koje su se nadale bar finalu Lige Evrope (izjave zdjelara i mesija), koje nisu dovodile u pitanje titulu sampiona srbije....mogu da pobede SAMO uz pomoc sudija. cim toga nema, nema ni rezlutata. tugo bozija, dobro neko dole napisa, kako li ste prosli grupu LE sa ovakvim timom i ovakvom igrom! bravo za radnicki, znali su sta hoce, znali su kako do toga da stignu i rezultat je tu.

hmm

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti. 
(navijac, 03. mart 2018 16:46) 

Ok,a zasto ste prosle sezone do pred kraj pricali da isto to,da se zna kome ide titula?Ah,da...mi nismo umeli namestenu titulu da osvojimo,a vi ste pobedili mračne sile zla...Kakav ste vi cirkus...

ljupce

pre 6 godina

@analiza

naravno da cemo dati dres zvezde vanzemaljcima jer je zvezda prvak evrope i sveta,a sta je to srbija u fudbalu pa da se daje dres srbije????

hmm

pre 6 godina

Tooo bravo Radnickii. Nadam se da ce tako i protiv Zvezde igrati. Oh wait predsednik im Toncev, uzalud se nadam.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:28)

Od dana kad se Radnički vratio u ovu "Superligu",otkinuo je više bodova Zvezdi nego Partizanu...
Eto,samo toliko...ajde sada idi plači... ;)

asa

pre 6 godina

Djukicu, da imas obraza otici ces sam, ali posto znam da nemas sad krece natezanje da se uzme lova Partizanu u slucaja otkaza. Doduse, mozda i treba da uzmes pare jer Vazura i Vucelic to i zasluzuju tj da ih vuces za nos jer su te oni i doveli. Problem je to sto nisu njihove licne pare nego fk Partizan. Dakle, odlazite svi zajedno pod ruku i nikada vise da niste krocili na stadion.

Goran Sd.

pre 6 godina

Tuzan je nas fudbal. Sta smo to zgresili pa smo osudjeni da gledamo ovo mucenje u nasoj ligi. Imamo 3 terena na kojima moze da se igra fudbal i 13 livada. Igraci su nam nepismeni,neskolovani i neobrazovani. Treneri,fudbalski savez i sudije su jos gori. Das jednu tesko zaradjenu dnevnicu nekome ko to ne zasluzuje i vratis se sa utakmice sa osecajem da si pokraden. Ubedjujemo sebe da navijamo za klub koji je institucija,koji god on bio,a u stvari smo dotakli dno samo to ne zelimo da priznamo. Zasto drzava finansira ovu rupu bez dna a niko nam nikada nije rekao koliko i zasto se daje para klubovima. Mi smo ti koji punimo budzet,mi smo ti koji placamo nabedjenim manekenima mesecno i po dve godisnje plate nekog postenom radnika u fabrici. A zbog cega? Lazemo decu da ce jednog dana postati Mesi ili Ronaldo,pravdamo im izostanke iz skole sa nadom da ce uspeti i tim parama opravdati nasu zabludu. Kad je drzava mogla da proda Telekom,Zelezaru i ko zna jos koliko nasih fabrika zasto ne proda i ove klubove a nasim parama,koje baca,neka pomogne deci koju lecimo sms porukama.

volim Partizan,ali ne ovakav

pre 6 godina

Stvarno nisam siguran šta će ovaj put onaj mučeni Pantić na TV Partizan da smisli što bi odbranilo ovakvu ugru,igrače,trenera pogotovo.Čovek je uspeo da pokvari sve što je Marko Nikolić uradio prošle godine.

Hazbo Ciljević Sjenica

pre 6 godina

I još jedna sramota!
Sve dok je Đukić, zajedno sa Ilijevim, glavni u sportskom sektoru Partizana, Partizan će se vući po fudbalskom blatu.
Voleo bih samo da Đukić pogleda utakmicu ponovo i da mi kaže kojih su to pet 100%-ih šansi stvorili igrači Partizana - ja nisam video ni polu-šansu. Čovek mrtav hladan izjavi nakon utakmice da je zadovoljan momcima i da su propustili pet 100%-ih šansi.
Neka mi neko kaže, kada je poslednji put Partizan zaslužio igrom da pobedi?
O Saši Iliću ne želim da trošim reči. Naprosto čovek nema toliko inteligencije da shvati i sam donese odluku da napusti fudbal, da ne prkosi više prirodi - uništio je sve što je ostvario u karijeri. Neka se seti Velibora Vasovića, kada se on povukao, šta je rekao kao kapiten Ajaxa (povukao se sa peharom Kupa šampiona u ruci).
Upravo, ukoliko hitno Ilijev i Đukić ne napuste Partizan, pakujte se i vi!
Partizanu treba provetravanje kao nikada u istoriji. Meni je 61 godina.

kuun

pre 6 godina

Dejane,kriv je onaj koji je doveo Tri V u Par(Vuletica,Vazuru i Vucelica)-jer su oni odlucili da treba prodati i Lea i Djurdjevica i Evertona tj sve sto vredi,uzeti lovu -a ne kupiti nista vredno.To je ozbiljan odgovor. 
A sada,posto pretpostavljam da navijate za klub iz komsiluka-sudije i FSS su nam najbolji "frendovi" sudeci po Upravi CZ,pa verovatno nisu krivi.FIFA i UEFA su mafija-ako citamo transparente navijaca CZ(dobro,s tim se slazem).Vlada-hm,procitajte pocetak ovog pasusa.Opozicija-ko nju za bilo sta pita,tako da mogu da potpisem da su oni "nevini" u ovom slucaju.Novi svetski poredak je doveo na vlast neke ljude...Ne znam kakav je stav Iluminata po pitanju fidbala,pa o tome nemam sta da kazem.Sto se tice vanzemaljaca,kladim se da ce dobiti dres CZ ako kojim slucajem u skorije vreme posete Srbiju,a ne dres Srbije i jos ce njihova najuspesnija firma "Mars &Co" biti najnoviji sponzor iste ekipe!
(analiza, 03. mart 2018 17:17)

Ono kad pokusas da das "objektivan" i, pre svega, "duhovit" komentar.....

Vladimir

pre 6 godina

Partizan je ostecen. Nije se igralo ni 95 minuta.... A i igrači Radničkog nisu hteli da daju auto gol ni sudija da svira preko potrebni penal. Ovakvim fer sudjenjem Partizan je pokraden.

Nikola

pre 6 godina

Gde li Arena nalazi ove komentatore da mi je znati: "Partizan je imao vise od igre"- kako li onda igraju lose ako je ovo vise od igre. Razumem ja i da je teren los ali da jedne smislene akcije nema makar kretanjem bez lopte ali ocigledno ni toga nema.

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

И када Звезди и партизану одузму по 3 бода, Раднички ће заостајати за партизаном 3 бода :Д

Ognjen

pre 6 godina

Ova ekipa Partizana i njen bledoliki trener Djukic su sramota SD Partizan. Pratim Partizan 48 godina ali ovoliku blamazu nisam odavno gledao.Prema tome jadnici zelim vam svu srecu kako u radu tako i u zivotu, ali ja sam sa Vama zavrsio, mozete i besplatno da delite ulaznice, ali ja cu radije da platim i gledam Brodarac, a vas beskrvne necu vise da gledam!

mile rizik

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Tuga je da vi ne možete da stvorite šansu protiv Radničkog. Kad oduzmu vama i nama po 3 boda i kad se podele bodovi bićete treći na tabeli. I to vam je bolje nego što zaslužujete.

mile rizik

pre 6 godina

Partizan izgubio . Lose igrao i izgubio . Nije bilo penala, nije bilo sumnjivih odluka ... sve je cisto i poraz je deo sporta Od 16:30 fudbal pocinje penalom i zato Gani sacekajte jos koji minuti pa onda pisite o penalima i kartonima i o obrazu . Vidimo se za 20 min... . Ovo pisem u 16:24
(kladioIvica, 03. mart 2018 16:24)

Evo prošlo 20 minuta. Gde si ti? Nema te.

oberin martel

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Ha,ha.. čuj ovo grobarce!!? Koji , bre, Krstić?

Miki

pre 6 godina

Opa djuka idemo,cirkus se nastavlja!kada ces pokazati da imas obraza i odes,a ne da cekas da te oteraju i uzmes pare.negledam moj partizan zbog tebe ,jer se stidim sto trener kao ti daje onakve izjave i sto igramo kao amateri.najgori si trener u istoriji partizana!

Spale

pre 6 godina

Cinik@ Ti si pobednik!!!! Radnički protiv vas izašao sa najjačom postavom, ma šta kažeš??? Kako su se samo drznuli.. Ko sve ovde piše..

FAP mašina

pre 6 godina

Veeeliki pozdrav za Urosa prejakog i jos veci pozdrav za sve administratore B92 koji sve ovo vreme trpe galeriju neponovljivih likova i siguran sam da im nije lako.
Urose, u Nisu je trenutno najbolja i najpopularnija kafana koja se zove "Mrak".
Pod hitno na jednu muckalicu, da dodjes sebi.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Zamolio bih Terzića da izvede na boooogatu večeru Ivicu Ilijeva i da ga časti za to što je doveo Sumu!
(MomaSRB, 03. mart 2018 20:31)

I da doda 1.000.000 € da Suma,Janković i Ožegović igraju bar još 2 sezone ....

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Komentari o svemu i svacemu: sudijama, novcu, Zvezdi, terenu itd. Moze neki komentar o igri Partizana???
(Web Design, 03. mart 2018 19:49)

Kojoj igri Partizana???
To se zove igra ili besmisao???

turista

pre 6 godina

Djuka je zreo za operaciju, onne moze sa sobom da se dogovori. Urosevic mu najbolje igra od pocetka drugog dela, on ga nesto kao odmara ili sta vec? Kakav crni Miletic.
Sve je meni jasno, al opet danas kad izgubi bodove i ne bude imao sta da zameri ekipi, a ovi ga i dalje zadrze, onda...

gremlin

pre 6 godina

Suma NAJVECI I NAJSKUPLJI PROMAŠAJ U ISTORIJI PARTIZANA...Ivica bombas i ostali ajte polako...od prodaje Lea i Djurdjevica pare “isparile”a mi ličimo na Lučane i Zemun...a o CZ ne bih “nismo ista liga”

struka

pre 6 godina

Kec u Nisu....ljudi kec u Nisu...hahahahahahah.O gospode, raspalog naseg Partizana. Ucinite nesto, da ekipa izgleda ljudski na terenu, a ne da nas svako pegla. Upravo, pamet u glavu, sledece sezone.

md

pre 6 godina

partizan ostaje bez evrope ove godine. najsmešnije je što oni još uvek gledaju koliko zaostaju od zvezde dok ih prestižu radnički i čukarički lol

dach

pre 6 godina

Djukic:
"Paaaaa, razocaran sam, mi smo Partizan... isli smo po protivnika... ...Kazeeeeem... "
... Al smo ga valjda zagubili negde

Valjda cemo znati da se vratimo za Bgd :))

Кики

pre 6 godina

.... ово је скандал, само 3мин надокнаде, а затим ни један црвени картон играчима Радничког, па како онда да Партизан победи ....?

zoran

pre 6 godina

Pogleda nas Bog da izgubimo ovaj mec, pa da lepo ovu neverovatnu vezaru Djukica oteramo. Pa ko dovede ovog coveka majko mila..??? SAda ce nama Ivica, "bombash", i onaj Zeljko pantic da objasne kako mi zapravo ne vidimo taj kvalitet, vec samo njih dvojica to vide.
Kako je moguce da taj covek trazi posao kao trener umesto da bude neki bashtovan, pekar ili nesto slicno. Bukvalno sve sto uradi je pogresno.
Vuchela, ako za Bog znas, teraj ovog iz Partizana i to vecheras.

Zašto nemaš mozga

pre 6 godina

Tuga je kad se namesti da Srnic, Pesic, Radonjic, Krstic uzmu titulu.
(liga je kvalitet, 03. mart 2018 16:27)

Pa po vama grobarskim "mozgovima" i prosle godine su nam namestili titulu ali ste je vi osvojili, zar ne ?! KO VAS SPREČAVA DA ISTO URADITE I OVE GODINE ?!

deki

pre 6 godina

Nije ovo nista cudno, da se pojedine ekipe nisu sklanjale, sudije produzivale utakmice dok se ne postigne gol itd. bio bi Partizan na sredini tabele. Naravno da je trener kriv ali recimo posteno, tim je los, od odlaska Leonarda i Djurdjevica nazadujete dok uprava stancuje saopstenja i zaludjuje navijace uz pricu da se navodno svakoga dana javlja neki poverioc koji trazi pare. Kakao crni Stanojevic , mnogo mi volimo da idealizujemo, losa selekcija igraca i to je to

Marinkova bara

pre 6 godina

Kome smeta jak Partizan ?!  

Ide neko saopštenje posle utakmice mozda ?! 
(Zašto nemaš mozga, 03. mart 2018 16:28) 

Pa smeta maloj Zvezdi jer nije pobedila u 6 prethodnih derbija.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart

zamisli kada bi se u Spaniji titula odredjivala u utakmicama izmedju Reala i Barse. Ako bog da mi smo danas na +14. Jesi bio u kladionici? Jutros nesto prognozirao

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Sami sebi oduzeli bilo kakvu sansu za titulom prodajom Leonarda i odlaskom Nikolica. Lova od igraca u dzep, ovamo kukaj za drzavni kes i zahvaljuj premijeru, a doveden Suma da zamaze oci... I samo nista da ne pricaju one dezurne narikace na Zvezdinim vestima koje su u komentarima s pocetka sezone pozdravljale dolazak evropskog trenera u evropski Partizan. Ko god tvrdi da nisam u pravu neka pogleda komentare i hvale upucene vizionaru Ilijevu i njegovim bombama. E pa morala je jedna jednom i puci. A Nikolic je trenercina, kao sto je to bio i Tumbakovic. Da se razumemo, slicno se radi i u Zvezdi. Desio se cudotvorac Milojevic, te ne zavrsismo Evropu u avgustu. Pa samo kad covek vrati film i prodaju Boacija i Kange pred presudne meceve... I skontam da sam mazohista jer je bas volim. A ona ko u Stulicevoj izvedbi.

turista

pre 6 godina

ja ne znam sto vi kukate.Za tako mali klub u jednoj sezoni da pobedite Videoton,Young Boys i Skenderbeg pa navijaci bi trebali da budu presrecni.

analiza

pre 6 godina

analiza@

":-) duhovit komentar, moram da priznam.

Rekao bih da smo mozda iz istog vremena, sto se tiče navijanja.
Ja sam uživo gledao Zvezdu protiv Reala 85. , Milana 88. , Bajerna 91. , Marseja 91. , gledao svoj tim kako postaje prvak evrope, sto je danas privilegija samo uskog kruga od mozda 7-8 klubova, zajedno sa navijacima istih.
Umro sam od srece kad je Saletova trojka usla u Istambulu 92. !
Poslednja utakmica koju sam gledao uzivo je Zvezda Kajzerslautern 94.
Posle toga je pocelo da se gine na tribinama.
Danasnji komentar je samo zato sto vise nema sporta, fer pleja, vitestva...ostala su samo saopstenja...sa obe strane."
(Dejan)
Pozdrav za kolegu navijaca s druge strane brda.Nego,kako zaboraviste da nabrojite CIA,BIA i ostale?!Kakav danak neiskustvu.
Ova danasnja gospoda koja pise saopstenja ne bi prepoznala fer -plej ni da se sapletu o njega,a za rec "vitestvo" bi morali da se obrate Gugl prevodiocu.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Bio sam na odmoru. Deset dana, zasluženom.
Moram reći da bih bio skroz jadan ako bi neko poput tebe trebao da mi nešto "objasni" i da mi kako kažeš "održi predavanje".
Sa tobom više neću polemisati, jer sa ostrašćenima nema svrhe bilo šta pričati i raspravljati.
Tebi želim sve najbolje, da nas još dugo uveseljavaš sa komentarima. Bar si ako ništa drugo pismen. Što naravno nije nikakva garancija da je tačno ono što pišeš!
I utopli se, čujem da je -14!

Marinkova bara

pre 6 godina

Cinik

Sta bi vi u kosarci uradlili da ste igrali EC. Niste uspeli ni u kupu Mitra Mirica pod pokrovitelkstvom FIBA. Djilas je kao predsednik saveza morao to da uradi

Konstantin

pre 6 godina

Koliko je ovaj Saša Ilić skupio utakmica za Partizan? 4297? Zar ne mogu da nađu nekog klinca, talentovanog, motivisanog, drčnog, koji može da šprinta 20, 30 minuta i stvarno napravi neki pomak u igri.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

morao si tako i plzenj da napadnes....ovo je nebitna utakmica....da bar izgubimo pa da te najure ili das otkaz...al nisi lud...pare su pare...

kramp

pre 6 godina

Vazno da je Djuka zadovoljan igrom i ekipom. Kao i uvek. Tri utakmice za redom primaju gol u drugom delu drugog poluvremena skoro u isto vreme. E moj treneru.

ssssss

pre 6 godina

Jel vidite sad grobari kako igrate kad se ne navlaci za vas? To sto su Ivica i ekipa navrzli na to sto je sudija zvezdas je samo alibi jer su znali da nece dobro proci. 95% sudija u nasoj ligi navija za jedne ili druge.

dach

pre 6 godina

Kad izlazi saopstenje? Oko 7 navece jel??

Mislim, brzo oni to stancuju, to nije frka... Ko jos nije okrivljen? Da vidimo....
Mogli bi da optuze Deda Mraza, jos samo on nije pomenut u saopstenjima.

SIMA

pre 6 godina

Тошић-Сума-Пантић-Ивановић-Ожеговић!
То је то, 5 офанзивних играча, то је Партизан и онај Ђукић из првог маданата у Партизану!
(некле, 3. mart 2018 13:52)

Следећи меч почните са шесторицом нападача!!!!

mile rizik

pre 6 godina

Svako sa dva grama mozga zna kome je namenjena ovogodisnja titula. To se znalo i pre pocetka sezone, kada na jednoj strani dolaze pojacanja kao na traci, a na drugoj nista. Braco grobari, fudbalski klub ceka sudbina kosarkaskog, ukoliko ovi jos potraju na vlasti. 
(navijac, 03. mart 2018 16:46)

Ej, pa samo za Sumu ste dali 1,6 miliona, mi toliko nismo ukupno potrošili na sva pojačanja. Nadam se da ti je dobro, da nisi, daleko bilo, bolestan u groznici.

Јужнопругаш

pre 6 godina

Ja sam samo ovde da prokomentarišem ovaj sjajni pas momka koji je asistirao. Ja ovakav pas u našoj ligi nisam video 10 godina. Ali zaista. Svaka mu čast. Ne znam ko je u pitanju, ali nadam se da mu ovo nije jedini blistavi momenat.
(Rale, 03. mart 2018 16:53)

Ријота Нома, Јапанац, љубимац Мераклија. Човек сваку утакмицу оставља срце на терену! И данас је био убедљиво најбољи у оба тима. Не знам колико се то видело на ТВ-у, али за нас који смо били на стадиону нема дилеме...

room 1408

pre 6 godina

Sad će da nam bude kriva Jankoviceva frizura,...Žali boze sto idu na pripreme.Nece nama svanuti dok se ne promeni zakonska politika.Tu ne mislim na AV i kompaniju,nego privatizovati ga.E onda ostaše “menadzeri” bez posla,...

Ekonomija destrukcije

pre 6 godina

@ Draga

Zašto su dužni crno - beli ?
Poskupela struja , deterdžent , plate zaposlenih (trenera ,čuvara, tetkica, Mileta ekonoma i Djure Travnatog doktora ... imali ste i onaj dvojac Djuru - dir. i ekonomistu u pokušaju , te "Rušku" ( ljubitelj kluba , navijača , ali i nekretnina, a familija povelika i drčna ) !
P.S./ Prihodi od prodaje igrača su nešto manji ( zaboravljaš procente za razne posrednike i da su neki otišli bez oneštećenja ) , a
prihodi od igranja u Evropi su mnogo manji od 50 miliona ... od karata se niste 'leba najeli - rashodi organizacije i putovanja su veliki , samo ono što Vam je UEFA uplatila ( zavisno od plasmana ) .
Tako dodjosmo do duga od 20 miliona ! Brzo i lako ...

ko o čemu

pre 6 godina

cinik@
O čemu to pričaš čoveče? Košarkaški klub zvezde u raspadu? Pa što je problem što smo izgubili od partizana, pa i u doba Radonje smo po neku nevažnu gubili, al kad je bitno odeljamo vas. Evo ja ti kao zvezdaš kažem, daj bože da mi još dugo godina budemo ovako raspadnuti, sa deset i više pobeda u evroligi, prvi u aba, prvenstvu itd. U fudbalu je teren sve pokazao, ako si i malo realan to vidiš po igrama timova. O upravama i jednih i drugih ne bih zbog želudca.....

VojinNBG

pre 6 godina

Kakva tecna igra, kakva uigranost, kakva milimetarska preciznost Tosicevih nabacivanja, kakve Tosiceve minijature unazad i ukrug...
Gledanje ovog je odmor za oci nakon one predjasnje taktike u kojoj se sve bunara na Tavambu. Sta? Ista je "taktika" i sad? Ma, nemoguce...
Djukicu, organizuj te svoje iz uprave pa i ti i oni lagano...da se ne ljubimo

catch22

pre 6 godina

Kad Djukic nece sam da ode, poslati ga u Teleoptik da se prekine unistavanje Partizana.
Moze i Ivica sa njim pa nek uspostavljaju sistem i naprave evropski Teleoptik.

vujke

pre 6 godina

Jel jos trener ona bruka Djukic? Dragi Ilijev i Vucelicu , Vazuro i ostali sto nas sahranjujete kao klub , ovo vam je najjadniji partizan u istoriji bez igre bez sansi jedino vam se uklopilo slucajno da prodjete do proleca igrom okolnosti sto je najslabija grupa bila u ligi evrope!

mirko

pre 6 godina

Ja sam pozeleo Pavkovu da pokaze da je za Zvedzdu i on jw to uradio sjajnim golom. Jedan od onih pravih fudbalskih voleja zbog kojih se gleda ova igra

Okuka

pre 6 godina

Naslov je na nivou Informera. Čestitam
(Okuka, 03. mart 2018 16:40)

Osetih suze kroz ekran telefona citajuci ovaj komentar :)
(hours od love, 3. mart 2018 16:44)

Teško je kad nemaš kapacitet da shvatiš ono što piše, to razumem u potpunosti. Još jadnije je što ja moram da se vraćam da to nekako pojednostavim, svedem na tvoj nivo, što nije ni malo lako, ali da pokušam. Komentar se isključivo odnosi na omalovažavanje kluba iz Niša, nikakve veze nema s Partizanom.

njami

pre 6 godina

Prodane duse iz uprave Zvezde. Vama se obracam ! 

Vratite Pavkova u Zvezdu. Ovaj Ben ne moze sa 1 metar da da cist gol ! 

Ko je uzeo pare za ovu ocajnu transakciju? Krivi ste zato sto smo ispali od prosecnog CSKa jer niko ne moze da da gol 2 utakmice. 

VRATITE PAVKOVA U ZVEZDU !
(Nikola, 03. mart 2018 18:08)
Pešić i Pavkov igraju istu poziciju, kakav Ben čoveče!?

Pedja

pre 6 godina

Da je sudjenje bilo posteno, ni u Lucanima ne bi Partizan pobedio. Na stranu poraz od Radnickog, ali igra nikakva, spora. I onda se zanose da je to najbolji tim u zemlji. Gledam danas jednu situaciju kad pada lopta u sesnaesterac i igrac Radnickog je sutira napolje, a odlmah 2 igraca Partizana dizu ruke, kao penal, igrao je rukom. A lopta ni blizu ruke. Svaki aut za Partizan, oni pomeraju za po 15m napred i sve im sudije to tolerisu. Jedno vreme je pomocni sudija imao tu ulogu da se postavi na liniji, tako da igrac ne moze da krade i pomera se mnogo.

BBRS

pre 6 godina

Nejaki počeo da varniči,ne zna gde bije od muke i zlobe,piše nebulozu do nebuloze...doduše,to je oduvek radio.
(Konstatacija, 3. mart 2018 17:37)

Тачно брате, до данас је варничио али сад је начисто прегорео !
Павков му направио краки спој.

Nizdis

pre 6 godina

Slusam i ne verujem sta kaze trener radnickog. Kao Barselona da mu dolazi na gostovanje. Taj gubitnicki mentalitet je rak rana naseg fudbala. Pa covece sportom se bavis, zasto tako pesimisticne izjave? Nek izgubite i pet prema nula, nije sramota. Sramota je ne boriti se

Dejo

pre 6 godina

Ako bi prodali Sumu u januaru sledeće godine treba ga prodati za najmanje 3 000 000 evra da bi ispravili najveću glupost u istoriji Partizana!!!
Slovanu dođemo 1 650 000 evra obestaćenja,plus 200 000 evra bonus dosad, što nije konačno i 20 procenta od narednog transfera!!! Na ovo dodati oko 700 000 evra za njegovu platu za godinu i po dana !!!
1 650 000 + 200 000 + 700 000+ 600 000(dvadeset pošto Slovanu) =3 150 000 evra!!! Sve ovo plus, minus 100 000 evra !

Coa

pre 6 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pavkooooveee Majstoooreeeee ale ale ... !!!!! TAKO JEEE BRE !!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Caki Stojanović je sa svojih 37 godina izmislio fudbal za 2 miliona plaćenu "atomsku bombu" Sejdubu Sumu ...

Zoran

pre 6 godina

Nemam šta da zamerim treneru. Zamerio bi ako bi mu sada dali otkaz ili on nedaj boze dao ostavku. Sad svi lepo uprava i trener da jedu to sto su skuvali do kraja. Krili su se iza dve pobede u evropi kao nevidjen rezultat. Ova ekipa igra isto jadno jos od avgusta. Uprava ako j pogresila trebala je jesenas na polu sezoni da mu se zahvali ali odlucili su da je on dobar i sada treba prvo oni da odu. Ako pogledamo da su doveli Djukica, Sumu, Tosica, Mitrovica, Pantica, Ozegovica samo se namece ko je naj vise kriv. Naravno FSS zajedno sa Terzom

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

@navijač
Mustafa , Bob Rok , Ožeg mali , štoper iz treće Turske , Zdjelar , Ivanović , Antonov , Urošević , Pantić , Suma žongler (rekord lige) , Miletić štoper , Solomon ...
Možda nije sve , ne mogu da se setim ali ovi su sigurno .
12 kom , reko' bi čovek više nego ceo tim .
Ali tvoja teorija je da Vam ustvari neko drugi ne da da budete konkurentni .

Dejan

pre 6 godina

analiza@

:-) duhovit komentar, moram da priznam.

Rekao bih da smo mozda iz istog vremena, sto se tiče navijanja.
Ja sam uživo gledao Zvezdu protiv Reala 85. , Milana 88. , Bajerna 91. , Marseja 91. , gledao svoj tim kako postaje prvak evrope, sto je danas privilegija samo uskog kruga od mozda 7-8 klubova, zajedno sa navijacima istih.
Umro sam od srece kad je Saletova trojka usla u Istambulu 92. !
Poslednja utakmica koju sam gledao uzivo je Zvezda Kajzerslautern 94.
Posle toga je pocelo da se gine na tribinama.
Danasnji komentar je samo zato sto vise nema sporta, fer pleja, vitestva...ostala su samo saopstenja...sa obe strane.
Danasnji

1127

pre 6 godina

Konacno Jankovic na klupi... U zadnje vreme mi ga ne hvata oko... Previse solira, davi loptu, pogresni pasevi u zadnjih 30m. Vidljivo slaba forma...

stevica

pre 6 godina

mucno je gledati ovu utakmicu ne mogu nijedni ni drygi da povezu 3 pasa sve neko bunaranje prebacivanje glagom sa kraj na kraj terena ocaj...

Kića

pre 6 godina

Ovo je najgori Partizan još od onog koji je završio regularni deo sezone na 5. mestu iza Zvezde, Vojvodine, Bežanije i Mladosti iz Apatina. Biće bruka ako Partizan osvoji titulu ove godine.

Radio FM4 Wien

pre 6 godina

Koliko puta treba reci da je Tosic stvarno dobar amaterski fudbaler. Nije najbolji, ali je dobar. Moji ortaci ga cekaju na vestackoj travi na malom fudbalu, posle cirkaju pivo.

Niki

pre 6 godina

Ovaj Suma ko da je doveden iz tunguziske lige,pa covek realno nema pojma a ovi dadose skoro dve milke.Evo vodi Radnicki.Djukicu sta ste radili na pripremama??

Z-nk

pre 6 godina

Terza,kupi nam Pavkova!!!A vec je nas,nista onda.
P.S. Molim navijace Partizana da razmisle o igrackom kadru,jure rezultat a ulazi Sasa od 100 ljeta umjesto najskupljeg pojacanja (bombe) Sume.

bojan

pre 6 godina

mi svake godine sve jadniji i jadniji, taman pomislis ne moze gore oni te razuvere, tu treba ostaviti 2-3 igraca eventualno, a ovo sve sa strucnim stabom i upravom najuriti i dekretom zabraniti bavljenje bilo kojeg sporta

conntra

pre 6 godina

veliko pojacanje ivanovic nula, suma najveci promasaj u istoriji partizana, tosic kao da je dosao iz neke trece izraelske lige, ozegovic ispod prosecni napadac druge belgijske lige... sve u svemu Iliev je pogodio sa pojacanjima u centar...

Шјале Манијак

pre 6 godina

...ово је био максимум по оваквом терену...
Ђукић(Арена 1)
То је ваш максимум по сваком терену! Одвратан фудбал, неотесани набеђени играчи, ни С од спорта!
Срамота!
Раднички Ниш: ЧЕСТИТАМ!!!
Раднички Крагујевац је уз вас!!!

Wllaxy

pre 6 godina

Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Za njega nije sporno, pitanje je kada ćeš ili još bolje da li ćeš ikada moći da upotrebiš taj komplikovani proces razmišljanja...

Šule

pre 6 godina

I hoce kad je istambura Partizan sa novim trenerom a i ti ces sa njom kad saznas ko preuzima Partizan. Ostavljam ti da se preznojavas i razmisljas u petoj brzini do tada.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 16:50)

Hahahah.. Dečko, imaš 3 bambija od mene. Tebi je baš zabavno. Pa zar ne vidiš da ličite na rasformirani orkestar, trener vam je 0, igra očajna, imate 2 krštena igrača, i ti i dalje forsiraš neke priče, umesto da opleteš po svojima? Stičem utisak da nemaš više od 15. godina.

Miljan

pre 6 godina

Kakvi ste grobarčići podmukli ivica hoće što više bivših zvezdinih igrača da dovede ali saopštenje Vijere iz Japana Im je zapušilo usta.

Wllaxy

pre 6 godina

Pre tebe sigurno hocu. Nego pitanje svih pitanja je zasti nisi na Tarapani sada, izgubio si sal u finalu Rase Koraca? Buahahaha idi detence popij mlekce i orevuar. U sredu ce gosim Stolica da vam odrzi par lekcija o fudbalu, on je Gvardiola za onog vaseg Miloja, legende Panseraikosa ahahahaha.
(Uros Djurdjevic #32, 03. mart 2018 17:38)

Ono kad moraš da napišeš ahahahaha da bi se bar jedna osoba nasmejala na gluposti koje si napisao...
Btw. piše se au revoir a izgovara se orevua a ne kako si ti napisao orevuar pokušavajući da se po ko zna koji put, bezuspešno napraviš pametnom...

Što se tiče šala, ne daj Bože da šal koji sam nosio protiv Milana, za vreme magle, Bajerna i slično nosim na tako beznačajne utakmice kao ta koju pominješ...

A taj gosn Fotelja kog pominješ, koliko ja znam a ti ne, već ima posao i to kao trener Vojvodine, jedino ako i taj veliki stručnjak ne dobije šut-kartu pošto nije mogao da održi lekciju ni jednom Alkosanu.

Pozdrav od deteta iz viših razreda osnovne sa nadom da ćeš brzo i ti da dođeš dotle.

Mala ispravka

pre 6 godina

Kakvi ste grobarčići podmukli ivica hoće što više bivših zvezdinih igrača da dovede ali saopštenje Vijere iz Japana Im je zapušilo usta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miljan, 3. mart 2018 18:04)

Vieire

onako

pre 6 godina

Odgledao pp , jedna šansa i to slučajna . Utisak , komentator koji blago rečeno bolestan . Ko bre pušta ove ljude da komentarišu ? Partizan je jadan da nema gde više ali on nalazi pozitivu i to još u ekstazi .
Čemu ? Pa ne mogu stalno novinari da igraju , mora nekad i ovi na travi nešto da pokažu .

Шоне

pre 6 godina

Па не можете да победите ове,немају где да се пресвуку :)))Доста сте намештали!

Rale

pre 6 godina

Ja sam samo ovde da prokomentarišem ovaj sjajni pas momka koji je asistirao. Ja ovakav pas u našoj ligi nisam video 10 godina. Ali zaista. Svaka mu čast. Ne znam ko je u pitanju, ali nadam se da mu ovo nije jedini blistavi momenat.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@analiza

A jel vi zaista veruje da je njih neko "doveo"? Na silu mozda, malo teorije zavere opet? Pa vi ste ih sami izabrali i izglasali na skupstini kluba, legitimno. Ne postoji tu niko ko dovodi i odvodi uprave, sami ih birate i sami odlucujete. To su samo vasa opravdanja za kikseve. Ta uprava vam je bila dobra prosle sezone, a sad je "nametnuta".

Nenad Pirot

pre 6 godina

Realno dugi niz utakmica Partizan igra lose,zasto prebaciti krivicu na sudije,nisu se setili da dovedu stopere pre svega na vreme,sredina ni ne postoji,Sumu ne zelim da komentarisem,Partizanu fali pola ekipe,nemoze biti kriv sudija kao ni Zvezda sto neko stedi novac za pojacanja i dovodi potrosene asove Tosica,bitno da su prodali 3 najbolja igraca i da nisu nasli zamene,kad ce Ilijev odgovarati za pojacanja kpja je promasio,evidentno nikad,briga njih za Partizan...na kraju ide alibi prica Zvezda ili sudije...

Aleksandar

pre 6 godina

eto koliko je ona srecna pobeda Partizana nad Yang Boysem, plus hvalospevi uprave zavarala grobare da je u pitanju sezona iz snova... bolje da ste tad izgubili bar bi mnogo ranije videli da ste katastrofa

SS

pre 6 godina

Pavkov je igrac koji neopravdano nije dobio sansu u Zvezdi...Odlicno je igrao na pripremama ,znalo se da Boaci ide a oni ga opet nisu zadrzali.Bio bi bolji od Pesica koje se izpromasivao u derbijima,ligi evrope i protiv CSKA uveren sam

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Дејан - Доста реалан коментар ал само да те исправим, Звезда - Кајзерслаутерн играно 1996 године а не 1994. На тој се утакмици "појавио" Деки Станковић са 18 година, који се нажалост није дуго задржао у Звезди ал знамо како то иде са продајом најбољих, то си управо и ти објаснио. Гледао сам ту утакмицу, додуше само на телевизији. Од тад сам још јаче почео навијати за Звезду и сваким даном и сваком годином то навијање боље речено та љубав је све јача. СТВАРНО ЈЕ ТО БОЛЕСТ КОЈОЈ НЕМА ЛИЈЕКА. 🖐

Toto-ko-tunjo-i-parna-freza

pre 6 godina

KK PARTIZAN je osvojio kup u muškoj kosarci
 (aleksandar, 4. mart 2018 12:32)

Novi Pazar je osvojio kup u muškoj odbojci
 (aleksandar, 4. mart 2018 12:32)

Opa, tek februar, a vi vec 🏆🏆. Koliko li ce ih biti u junu, tesko nama... 🤔

Cubaka

pre 6 godina

Konacno Jankovic na klupi... U zadnje vreme mi ga ne hvata oko... Previse solira, davi loptu, pogresni pasevi u zadnjih 30m. Vidljivo slaba forma...
(1127, 3. mart 2018 13:52)

Zar to nije onaj "velemajstor" sto samo levom nogom izbaci tri protivnicka igraca a odbio je tri miliona od Francuza zarad ljubavi prema klubu.

nemke

pre 6 godina

I ovi se bunili da je teren los... Kakvo bi tek saopstenje bilo, da su trebali da istrce na zaledjeni teren Spartaka (u proslom kolu)... QQ

Drezga

pre 6 godina

Malo je precijenjen Radnicki na kladionice... Kvota na 1x je 2.20, odigrao sam to, ne mora da znaci da ce doc ali ... greota ne probat .. :) Drugi tiket od 0-2 gola, kvota 1.70 isto velika s obzirom koliko Partizan u zadnje vrijeme `daje golova`, a i kad se vidi kakvo je vrijeme nesto mi to dodje kao sigurica...

Jack Sparrow

pre 6 godina

To se zove napadac,jedna sansa dovoljna da resi utakmicu mnogi nasi izvikaniji napadaci mozda ovo ne bi dali ali sam bio siguran da Pavkov hoce jer takvi igraci koriste svaku sansu za gol i uvek su na pravom mesto.

Konstatacija

pre 6 godina

Rovovska borba za drugo mesto u superligi.Smešna taktika gostiju da napadaju centaršutevima a napadači i vezni red su im u proseku visoki metar ipo,dok su štoperi Radničkog po dva metara.

lal

pre 6 godina

@meraklija: radujemo se porazu glavnog konkurenta za titulu... da ste vi drugi, radovali bismo se vasem porazu... makar mi sto volimo zvezdu, ovi sto mrze partizan su druga prica...

Milos

pre 6 godina

Grobarchina, ajde molim te reci o kom penalu pricas covece? Kakav ponisten gol. Tim koji za celu utakmicu stvori jednu jedinu sansu Ozegovica je neko pokrao? Sudija je odlicno odsudio utlamicu, Radnicki iz jedine sanse dao gol, Tosic, Suma i Jankovic veze nemaju i to je to. Kakav crni Terza i gluposti.