1. I bolje sto nije dosao.Denveru je potrebno da se oporavi Milsap i sa Plamlijem da prosire rotaciju i mogu do polufinala konferencije.
  (Gagi013, 10. februar 2018 09:08)

  # Link komentara

 2. Denver je trebao da juri Gasola i da se oslobodi Plamlija. Gasol igra na "mozak" slično kao i Jokić. To znači 48 minuta igranja na isti način, a ne ovako čim uđe druga postava sa Plamlijem totalni raspad.
  (CarloNS, 9. februar 2018 21:35)

  # Link komentara

 3. Memphis je najveći gubitnik sada kad je prošao rok za trampe. Tim ne ide nigde, Mihajlo Conly je završio sezonu zbog povrede, Parsons zbog povreda je sada samo senka igrača kakav je mogao biti. Ta dva igrača imaju 60 miliona platu ove godine! Evans se ove godine napokon vratio u formu koju je imao kao mlad igrač u Sacramentu, fenomenalne partije za samo 3,2 miliona za ovu sezonu. Problem je što mu ugovor ove godine ističe i tražiće oko 20 miliona po sezone,što Memphis ne može ispratiti baš zbog loših ugovora koje ima. Trebali su prihvatibilo koju ponudu a bilo ih je, neđutim bili su pohlepni, traživši pika prve runde, što im niko nije želeo dati, ovako Evans odlazi na letu u klub koji da najviše para, dakle ni za šta a memphis će nastaviti da tavori i ide u pogrešnom smeru.
  (Patrick Ewing, 9. februar 2018 21:08)

  # Link komentara

 4. Mislim da je Memfis trebalo makar Gasola da trejuduje koji ima 33 godine i da dovedu barem jednog ozbiljnog mladog igraca (Dzulijus Rendl).
  (nBgd, 9. februar 2018 21:07)

  # Link komentara

 5. Glavni igrac Grizlisa ove sezone pored Gasola naravno.
   (da, 9. februar 2018 20:28)

  # Link komentara