Nedelja, 04.02.2018.

16:21

Šek: Jokić može sve; Barkli: On je najpotcenjeniji igrač u NBA

Šekil O'Nil, Čarls Barkli, Keni Smit i Erni Džonson već godinama sarađaju na američkoj televiziji TNT gde imaju svoj šou i gde komentarišu NBA ligu.

Izvor: PT

Šek: Jokiæ može sve; Barkli: On je najpotcenjeniji igraè u NBA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 6 godina

Jokić je pravo malo čudo, pre svega gledajući sve te čarobne asistencije, koje viđamo samo kod Tea, Kajrija, i par igrača u Nba trenutno, pritom on je CENTAR! Dalje,iako nema visinu Porzingisa ima jednako ili i više skokova po meču. Odlični procenti šuta u sve tri kategorije, u slobodnim bacanjima gotovo ne promašuje, popravio je odbranu i njegov tim grabi ka plejofu, razigrao je svoje igrače do nivoa neprepoznavanja, ruši GSW redovno, statistički rekordi su mu priča za sebe.
Pritom ima 22-23 godina!

Nije ni čudo što se dopada Šeku, Jokić ima sve ono što on nije imao, doduše i obratno.

Ne vidim svrhu upoređivanja sa igračima koji su igrali pre dvadeset-trideset godina, posebno onima koji nisu ni bili centri - koja svrha od toga?

Uživajmo u igri Jokića - takav igrač se ne rađa više. Možda za 50 godina ili ni tad.

Ostavimo mrtve i igrače u penziji njihovom mestu među legendama, a ovaj dečko se ozbiljno približava da to bude.

WillyWonka

pre 6 godina

Što se tiče Jokića, bez sumnje je jedinstven igrač u NBA, čak bio rekao da sličnog nema. Vjerujem da će slijedeće godine na Ol-Star.
Po pitanju ove priče oko Denvera kao ekipe i Melouna kao trenera, tu se nikako ne slažem, ekipa i trener su katastrofa i Jokić treba gledati kuda dalje ako hoće da u karijeri postigne nešto značajno.

Goran

pre 6 godina

E kad bi jos Sek znao sta je kosarka... Ne secam se njegovog procenta u slobodnim bacanjima, negde jednocifreno? Oko 2-3%? Ako je neko bio balvan, to je bio on, ali nema veze, zezamo se, gledaoci srecni...
(Pera, 4. februar 2018 18:48)

Ala, jeste bio loš sa slobodnim bacanjima, ali ga ti pretera

Car Dušan

pre 6 godina

Imam potrebu da u nekoliko riječi, napišem ono što mislim... Reći da je Jokić bolji od Kukoca je u najmanju ruku NAVIJAČKI! Zar treba ponavljati da je taj isti Kukoc, proglašen za najboljeg amaterskog igrača 1990? Dalje, reći za Dražena, da je najbolji IKAD sa ovih prostora - je diskutabilno! Sta je sa Kicanovicem, Cosicem, Dalipagicem i ostalim VELEMAJSTORIMA - koji su bili legende košarke, skoro dvije decenije?

antiDebil

pre 6 godina

Jeste. Toliko je evoluirala da Olajuwona, Seka ili Jabbara ne bi imao ko da zaustavi danas. Sek je bio pokretljiv kao bek dok je igrao za Orlando. Sta bi Jokic radio pored njega kad Duranta ne moze da odgurne nego flopuje?
Moze stil i kosarka da se menja koliko hoce, ko zna da igra snacice se u svakom vremenu. Ono sto je Olajuwon znao sa loptom svi najbolji danas da se okupe ne mogu da izvedu zajedno. Kakav je to kvalitet kada je panj Kazins najbolji centar lige?
(baron, 4. februar 2018 21:02)

Prica ti je suplja da nisi ni svestan koliko. Jabar je igrao do 40 i neke godine i nije stigao da zaigra protiv O Nila. O Nil je bio nekoliko godina mladji kada se penzionisao ali je stigao da igra protiv Kazinsa. Dakle mozes u grupu da stavis O Nila i Kazinsa a ne Jabara i O Nila, a cinjenica da uopste nisi pomenuo Cembrlena pokazuje koliko ti je prica suplja !!
Igra se promenila i manje je tih teskih centara. Ko bi od tih starijih centara cuvao Dejvisa koji se krece kao plejmejker, O Nil sa 150 kila bi ga sacuvao ??? Kvalitet lige je veci nego pre 20 godina, zato sto se kvalitet akumulira i umnozava, ne arci se i razbacuje kao sto je to slucaj u ovoj zemlji !

Gup

pre 6 godina

Koliko naprednih komentatora koji misle da kosarka pocinje sa Jokicem (koji ima top ostvarenja u svojim god i mozda samo jedan tripldabl manje u karijeri od Durenta koji igra znatno duze i sa vecom slobodom) ali i komentatora koji su u zabludi oko ucinka pre svih Drazena i Radje koji nemaju ni 250 meceva u nba tj ni tri pune sezone. Jeste Drazen dao 44 poena ali i Jokic kao centar 42!! Jeste Drazen tragicno stradao ali glupo bi bilo pisati sta bi bilo kad bi bilo i stvarati mitove, mozda bi kao Nole doziveo povredu lakta. Kukoc, Divac, Peja (naj poenterski prosek sa ovih prostora u jednoj sezoni tj u vise njih), Dragic, Vucevic, Jokic, Radmanovic... to je po zvanicnoj statistici i ostvarenjima sa nba.com

coki

pre 6 godina

antiDebil...Ali ta prica ima dva kraja...kazes Onil ne bi mogao da cuva Dejvisa koji je brz,sutira trojke...Dejvis sutira trojke 35%,Onil je sutirao za dva poena 60-65%!Zasto mislis da bi Dejvis sa svojih 110kg mogao pod kosem da cuva Onila?napunio bi se faula u tri napada i presedeo ceo mec na klupi,jer Dejvisovih 30-35% za tri ne mogu da pobede Sekovih 60-65% pod kosem.

ElHombre

pre 6 godina

Ju-nostalgicari misle da su Divac i Drazen jos uvek relevantni dajte oni su imali mozda jednu dobru sezonu...udjite u 2018,Antetokounmpo i Jokic rade stvari koje niko sa Balkana nije pre njih radio i to sa 22-23 godine.

coki

pre 6 godina

Kramer....mi ovde procamo o NBA tako da ne vidim kako Drazen i Kukoc mogu da se porede sa Jokicem i Stojakovicem,to ne znaci da su bolji igraci,nego da imaju bolje NBA karijere,a Kukoc je kao sto sam rekao igracina,obozavao sam ga,na pripremama sa kadetskom reprezentacijom Jugoslavije je on jos zakucavao sa linije za bacanja,a ljudi se loze da je to izmisljeno I ostavreno prvi put u NBA.

kole

pre 6 godina

Jokić moj brat Somborac. Znam coveka, cela njegova familija voli Srbiju. To sto nije igrao za reprezentaciju je loše. Ali gledajte sa druge strane. Čovek je postao ime u NBA i sad on diktira kad i kako hoće da igra. Kao Pau Gasol. Ne brinite on će igrati za Srbiju, samo se pitam ko će mu biti podrška? Osim Bogdana, koji nije nikako igrač sa srcem, odnosno kad treba ne pogađa, nemamo mladog ograca da nesto vredi ni na radaru. Mali Musa iz Cedevite sa 18god. glavni igrac koji redovno postiže 20+ oa i 30+ koševa. O Dončiću da ne pričam. A nama gkavna nada onaj pecarski koji ne moze u smesnom Partizanu da bude u prvoj postavi.
(Zvezdan, 4. februar 2018 20:40)

Nama je glavna nada Koprivica. Koji igra na istoj poziciji kao tvoj Jokic.
Voleli oni Srbiju ili ne, uopste nije bitno, ne moras da ih pravdas. I Stojakovic je ispaljivao repku kad god je hteo. Marijanovicu se brzo zaboravilo. Tako ce i Jokicu,ne brini.
A tacno je da nemamo NBA prospekata na radaru i to je veliki problem. Kojim se struka u Srbiji ocigledno ne bavi.

Ivan

pre 6 godina

Dosadni ste ljudi, koga je briga uporedjivati kosarku od pre 100 godina i danasnju. I sta bi bilo kad bi bilo.
Jokic je dobio pohvale od 2 coveka koji se smatraju legendama ovog sporta i vi to hejteri ne mozete da promenite jer njihova rec vredi vise. Ako vam se moderni centri ne svidjaju, imate snimke pa gledajte Seka koliko hocete.

baron

pre 6 godina

Kosarka je evoluirala. Dosta centara gotovo sigurno pogadjaju za tri ako su sami. Poringis bi se nadavao trojki preko nekog poput Onila. Marjanovic bi u tom periodu bio vrhunski centar. Jokic je se cesto poigravao sa sidrasima kao sto je Hauard.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aco, 4. februar 2018 20:12)

Jeste. Toliko je evoluirala da Olajuwona, Seka ili Jabbara ne bi imao ko da zaustavi danas. Sek je bio pokretljiv kao bek dok je igrao za Orlando. Sta bi Jokic radio pored njega kad Duranta ne moze da odgurne nego flopuje?
Moze stil i kosarka da se menja koliko hoce, ko zna da igra snacice se u svakom vremenu. Ono sto je Olajuwon znao sa loptom svi najbolji danas da se okupe ne mogu da izvedu zajedno. Kakav je to kvalitet kada je panj Kazins najbolji centar lige?

masterkg

pre 6 godina

Krameru pokri se usima, taj Kukoc Toni celu karijeru u NBA nije uradio ovo sto Jokic radi sa 20-22 godine, imao bi i Micic Vasilije 5 prstena da je igrao sa Dzordanom. Vi ste zaludjeni mnogo a nema vas nigde ali bitno je da kod nas stalno trazite nesto, mars!
(LOL, 04. februar 2018 20:48)

Mene je sad sramota u tvoje ime i u ime ovih što ti dadoše pluseve....
Sa ovih prostora Dražen najbolji ikada pa Kukoč nivo ispod, pa Divac, Stojaković i Rađa.... Jokić još puno mora da gura da bi mogao sa njima u društvo.... Na dobrom je putu, biće odličan....
Teodosić
Bogdanivić
Bjelica
Jokić
Marjanović
.
.
.

Nosorog iza tebe

pre 6 godina

Šta da kažem što se tiče Jokića, perfektan igrač! Zna da asistira, šutne kad treba, smiri kad treba. Ali NBA liga je takva, da bi te cenili moraš da budeš u nekom od TOP 4 tima što nije pravedno. Gomilu igrača poput Jokića zaslužuje da se nađe na Ol-staru ali ih nema tamo što takođe nije pravedno. Moraš da imaš "jaka leđa".

Kuki

pre 6 godina

Jokic je verovatno nas najkompletniji igrac. Mozda nije cenjen kao sto zasluzuje, ali to ce se promeniti u buducnosti, jer njegovo vreme tek dolazi.

Neko pomenu da Hrvati nikad nisu imali dobre igrace u NBA, pa bih prokomentarisao i to.

Stojakovic impresivna NBA karijera, oko sesnaest poena prosek, u najboljim godinama preko dvadeset. Jedan od najboljih trojkasa u ligi, jos bolji izvodjac slobodnih bacanja.
Vlade Divac, jedan od nekolicine igraca koji su dali preko 12000 poena, ostvarili preko 9000 skokova, 3000 asistencija, 1500 blokada.
Bogdanovic i Teodosic imaju lepe sanse da naprave lepe karijere u NBA.
Ali reci da Hrvati nisu imali dobre igrace u NBA je potpuno pogresno.
Kukoca, Radju i Drazena Petrovica pamtim jos dok su igrali za Jugoslaviju.
Toni Kukoc, u vise navrata treci strelac u Bulsima, sa dvocifrenim ucinkom, a svi znamo kakav je tim imao Cikago. Jednom je cak bio i prvi strelac, doduse sa nesto oslabljenim Cikagom.
Radja za pet sest sezona, prosek 18 poena i 9 skokova.
Drazen Petrovic u prvoj sezoni nije dobijao mnogo sansi, ali zato sjajna druga, preko dvadeset poena prosecno. Nazalost nije stigao da napravi duzu NBA karijeru.

Od ovih danasnjih bih pomenuo Bojana Bogdanovica, koji igra odlicno. Cak je i izjednacio rekordod Drazena Petrovica od 42 poena na jednoj utakmici.

Kramer

pre 6 godina

@coki
Kad bi danas zivima Peđi i Bodibondu rekao da su bolji od Drazena i Kukoca budi siguran da bi im bilo jako jako neugodno.
A o Jokicu cemo za 10 god pričat.

Navijač

pre 6 godina

Postoje neke mnogo ozbiljnije teme od Jokića u ovoj zemlji gde ljudi krvare za 200 evra i žive u beznadju!!
(Fcrs, 04. februar 2018 18:26)
Verovatno Zvezda??

box

pre 6 godina

Brate Jumko, aj lozis masu na taj fazon da sve sto ima veze sa uspehom srpskog sporta i sportista ti nipodastavas i dobijas neku satisfakciju od toga sto se ljudi upecaju. Al opet dal je moguce da si tolko uporan i redovan, pa imas li ti zivot covece?! Kapiram ja i trolovoanje pa i hejt i sve to nekako al da si tolko disciplinovan mi ne ide u glavu bas. Na svakoj si vesti da omalovazis nekog "naseg" bilo da je tenis, kosarka, vaterpolo...previse je to fokusa za nesto sto su samo sportske vesti. Zapitaj se druze dal ti se isplati da ovako visis ovde, ode zivot na malicioznost i to neku bezveznu na internet portalu. Izadji napolje, druzi se...nije lako ako nemas socijalne vestine al veruj nije ni sramota da probas da se povezes sa ljudima, to je tvoj zivot, nemoj da ga trosis na gluposti. Bez zle namere, malo mi te je zao i zelim ti da budes hrabar i kusas istinski zivot.

aco

pre 6 godina

@baron
Kosarka je evoluirala. Dosta centara gotovo sigurno pogadjaju za tri ako su sami. Poringis bi se nadavao trojki preko nekog poput Onila. Marjanovic bi u tom periodu bio vrhunski centar. Jokic je se cesto poigravao sa sidrasima kao sto je Hauard.

Zvezdan

pre 6 godina

Jokić moj brat Somborac. Znam coveka, cela njegova familija voli Srbiju. To sto nije igrao za reprezentaciju je loše. Ali gledajte sa druge strane. Čovek je postao ime u NBA i sad on diktira kad i kako hoće da igra. Kao Pau Gasol. Ne brinite on će igrati za Srbiju, samo se pitam ko će mu biti podrška? Osim Bogdana, koji nije nikako igrač sa srcem, odnosno kad treba ne pogađa, nemamo mladog ograca da nesto vredi ni na radaru. Mali Musa iz Cedevite sa 18god. glavni igrac koji redovno postiže 20+ oa i 30+ koševa. O Dončiću da ne pričam. A nama gkavna nada onaj pecarski koji ne moze u smesnom Partizanu da bude u prvoj postavi.

Kastro@@

pre 6 godina

Kramer@
Imam 50 g i obozavao sam Pink Pantera ,ali brojke su na Jokicevoj strani Kukoc je igrao pored Pipena ,Dzordana ,Rodmana i osvojio nekoliko prstena.Da je Kukoc igrao u Denveru kao sada Jokic,niko nebi ni znao da je igrao u NBA.JOKIC je mnogi bolji od Kukoca.

LOL

pre 6 godina

Krameru pokri se usima, taj Kukoc Toni celu karijeru u NBA nije uradio ovo sto Jokic radi sa 20-22 godine, imao bi i Micic Vasilije 5 prstena da je igrao sa Dzordanom. Vi ste zaludjeni mnogo a nema vas nigde ali bitno je da kod nas stalno trazite nesto, mars!

coki

pre 6 godina

Kramer...Kukoc je vrhunski igrac bio,ali koliko godina ima Jokic?kakve brojke u NBA ima Jokic?bolje nego Kukoc ikada u NBA.To je kao da poredis Petrovica sa 15 poena prosecno,2 skoka I 2 asistencije,2.izgubljene po mecu sa Stojakovicevih 20 po mecu,5 skokova 3 asistencije,tri ol stara,dva puta sampion sutiranja trojki i NBA sampion sa Dalasom u 13 NBA sezona.

Boston

pre 6 godina

Kosarka jeste evoluirala ali i dalje najveci broj poena dolazi od suteva za dva. Vec deset i vise godina nema ni jednog pravog centra. Danasnji centri bolje sutiraju trojke nego stariji centri koji uopste i nisu sutirali trojke, ali ipak njihova igra se zasniva na dvojkama. Koliko to trojki da Kazins ili Porzingis? Pa oko 1,5 po utakmici, sto je 4,5 poena od 25 koliko daju po utakmici uz sut oko 35 posto. Jedan Shaq, Hakeem, Jabbar, Ewing bi bukvalno razneli Jokica i ostalu boraniju od danasnjih centara. Jedina ekipa koja uspeno igra run and gun je GSW, zato sto imaju najboljeg trojkasa i sutera svih vremena Currya, Thompsona, Duranta. Njih trojica cepaju trojke preko 40% i to sa mnogo ubacenih trojki. Ipak ne mogu svi tako da igraju jer bi se onda kosarka svela na sutiranje trojki. Jokic je intrlingentan, dobar suter, ali slab, ocajnog odraza i eksplozivnosti, sto mu umanjuje tehnicke mogucnosti.

Kramer

pre 6 godina

Druze @Lol
Koliku količinu neznanja moraš imat da kažeš Hrvati nikad nisu imali takvog igrača?
Nisu.
Da je sklepat 17 Jokica još uvik ne bi imao ni pola Kukoča.
Stariji od 30 ce znat.

realno

pre 6 godina

Jeste malo podcenjen, ali radi neke stvari koje mi se ne svidjaju zato ga i hejtujem.
Gura loptu posle kosa, visoko dize laktove kad gradi loptu, raspravlja se sa sudijama...... Moj stav, sve pozitivno...!

CarloNS

pre 6 godina

Znam da je nemoguće, ali voleo bih da vidim Obrvu na četvorci pored Jokića. Barton na trojku, Mari i Haris na jedinicu i dvojku. Sve karte na napad, tukao bi Denver sa svih pozicija.

Pera

pre 6 godina

E kad bi jos Sek znao sta je kosarka... Ne secam se njegovog procenta u slobodnim bacanjima, negde jednocifreno? Oko 2-3%? Ako je neko bio balvan, to je bio on, ali nema veze, zezamo se, gledaoci srecni...

Звездан

pre 6 godina

Тек ћете видети шта Јокић може, господо. Сада је,чини ми се, на 40% својих могућности.

matori

pre 6 godina

@ Lepe pohvale...ali Joka moze jos bolje za bar 20-30%...a tad ce biti medju top 3 centara u NBA ! pozdrav
(SanSebastijan, 04. februar 2018 

koliko znam, po statistici ESPN, on je sada treći centar.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

@Petar ZG, ako pobedom smatras kapitulaciju u Drugom Svetskom Ratu i kasapljenje civila na nacionalnoj, politickoj i rasnoj osnovi, vi ste uz Nemce i nekolicinu segrta bili bez premca. Pobednici ste nesumnjivo. A o ratu devedesetih godina ne vredi pisati, da nije bilo Jenki Zulua, ne bi opet nista ucinili. Ponosite se grudi moje sa pobedama na ledjima drugih. Petre, imas prelepo ime, pravo komsijsko. ;) Kada je u pitanju privreda, vi ste, skoro, dosegli zenit. Dok sa druge strane mi nismo ni na polovini svojih potencijala. Razmisli o tome. Napustice nas uskoro i ovaj "Veliki" vodja nadam se.

Nikola

pre 6 godina

Postoje neke mnogo ozbiljnije teme od Jokića u ovoj zemlji gde ljudi krvare za 200 evra i žive u beznadju!!
(Fcrs, 4. februar 2018 18:26)

U pravu si, ali ovo je deo o sportu i tu zaista ne treba pricati o temama koje nemaju veze sa njim. Imas vesti o politici, imas demonstracije na ulicama pa iskazi revolt. Pozdrav

remax

pre 6 godina

A moze li da napusti moj frizider ili ce i dalje iskakati iz istog!?
(Jumko, 04. februar 2018 16:32)

Treba malo manje da otvaraš taj frižider.

baron

pre 6 godina

I najsporiji...Volim kosarku i pratim je dugi niz godina i moram reci kako NBA liga nikada nije imala manje talentovanih centara. Srecom iz mora prosecnih isplivao je neverovatni Embid, koji ako prestane da tvituje i ponasa se kako se ponasa, moze biti mnogo dobar igrac. Kazins ima plitak kosarkaski IQ, Deandre i Drummond su drvosece, ima par solidnih centara tipa Gasol, Horford, Tauns ali nijedan nije klasa Olajuwona, Seka, Admirala, Jabara. Takvih igraca danas nema i nije kriv novi, brzi stil, nema jednostavno talentovanih visokih igraca. Igraju vecinom atlete koje jedino znaju da skacu i kucaju.
Jokic je jedinstven po stilu igranja ali po meni prespor igrac. U napadu se to i ne primecuje, medjutim, u odbrani on je rupa. Sreca pa ovo nisu 80-90-e inace ni jedan danasnji centar ne bi mogao igrati u NBA, jer ne bi bio u stanju postici 10p i odbraniti jednog Olajuwona, Seka.
Jokic ce biti All Star jer je na vreme dosao u NBA koja namice sa visokim igracima. Pocele su ga i sudije jako stititi, tako da bi sledecu sezonu mogao konacno preko 20p. Po meni, njegova komplentna igra nije nesto spektakularna, ali dobar osecaj za igru, pas, laku ruku sto je za ovo vreme dovoljno.

Jaran

pre 6 godina

lucho
Problem je u navijacima u SAD, oni gledaju samo atrakciju. Porzingis igra u raspalim Niksima, a Dragic naknadno biva pozvan. Lejkersi i Niksi su uzasno popularni. To su ti najbolji primeri. Denver nije privlacan, grad nije zanimljiv. Jedino da je Jokic uspeo da predje granicu od 20ppg, tada bi bio atrakcija.

Posle ove dve pobede se malo vise prica o Nagetsima, zamisli sta bi bilo da su pobedili protiv Seltiksa i Spursa...

ElHombre

pre 6 godina

Shaq je malo neozbiljan koliko sam ja video, opet ne mora da kaze nista ali je rekao da ima slike Jokica ali Barkley je imao i hrabrosti da kritikuje Lebrona javno kada je ovaj plakao da nema dovoljno igraca a to uraditi na tvu gde 99.9% svih imaju kult Lebrona nije naivno tako da ovo pokazuje da gledaju Jokica kao jednog od najboljeg igraca, a ima samo 22 godine.

fenomen

pre 6 godina

Jumko
Kupi manji frizider u koji Jokic ne moze da udje i iskace od njega. E sad ako si i ti visok to moze biti problem jer kad ti se sive celije od silnih visokoumnih komentara pregreju neces moci ulaziti u frizider da ih malo ohladis. Obzirom da znam da si admin znam da se ovo nece objaviti ali ces bar ti procitati.

lucho

pre 6 godina

Neka Jokera u Denveru bolje da je tu prvi nego u nekom jacem timu treci igrac. Dobio je sansu od Melouna da je kod onog Sten Van Gandija mozda bi i propao kao igrac.. Eto mozda bi legao Lejkersima na onaj jako talentovan tim, Ball, Caldwel p,Ingram, Kuzma, Jokic. Ali tu je i Randle, Nance jr.. svako bi tu hteo glavni da bude od tih mladih zvezdica.

Jim Beam

pre 6 godina

@coki
Zavisi kako gledaš. Na primer, Meloun po meni nije najbolji trener u vođenju utakmica. Mislim da bi neki drugi doneo još 3-4 pobede jer su dosta neizvesnih utakmica izgubili na gluposti koje su mogle da se spreče, a deo mu ide i na dušu gurajući Jokića na poziciju 4 što se nije pokazalo kao dobro rešenje. Sa druge strane, uradio je strašan posao jer su Heris-Marej-Jokić napredovali pakleno poslednje dve godine pod njim. U tome je očigledno dobar, jer je on faktički napravio i od Bugija igrača u Sakramentu. Gomila talentovanih klinaca propadne, a ovaj je od trojce u Denveru napravio odlične igrače i zalog za budućnost. Tako da, sveukupno, radi vrlo dobar posao, pogotovo u ovoj fazi razvoja Denvera, iako ima svoje limite. Verujem da će proći kao Mark Džekson u GSW, izbrusio je tim koji je kasnije Ker doveo do prstena. Tako to ide obično...

Vladimir

pre 6 godina

@coki

Ma šta znaju Šek i Barkli. Lepo im se javi u emisiju i objasni ljudima kolike su neznalice. Treba podržavati ovakve "pametnjakoviće" iz stolice koji se zadišu dok potrče za busom.

lucho

pre 6 godina

Nije potcenjen vec svi dobro znaju ko je Jokic, ima vremena za njega mlad je moze biti samo bolji a i Divac je bio veliki igrac a nije ga bilo na allstarr mecevima.. najobicnija predstava a i cinjenica je da ima toliko atraktivnih americkih igraca plus Janis i Porzingis recimo..

Chilipepper

pre 6 godina

1. Kazins
2. Embid
3. Tauns
4. Jokic

To je objektivno trenutno stanje, za koje je verovatno najvise kriv Maloun. Ako Maloun ne bude forsirao tu ideju da Jokic i Plamli budu zajedno na parketu, bice on jos bolji, i sledece godine zagarantovan all star mec.

Pa mi smo dosli njih da gledamo

pre 6 godina

Ipak nije to to.Mora jos dosta da napreduje.Povremeno odigra fenomenalnu partiju,ali ga posle dugo nema.Jeste,ubaci on 20 poena ,ali mi se cini da moze vise i pored asistencija.Bar kada je neka vazna utakmica.Srecno u daljoj karijeri.

Komendija

pre 6 godina

A moze li da napusti moj frizider ili ce i dalje iskakati iz istog!?
(Jumko, 04. februar 2018 16:32)

Sa tim nadimkom Jumko i ovim komentarima, stvarno te zamisljam kao lika u nekoj maloj mračnoj sobi i bradom od 698 dana. Sa druge strane, znam da te svaki odgovor na tvoje vanserijske komentare hrani, tako da prijatno :-)

LOL

pre 6 godina

Nemojte ima sad opet hrvati da dodju ovde jer im krivo sto nikada nisu imali ovakvog igraca, nisu znali sta da rade kada je Stojakovic Predrag resetao ali ovo je previse...

ili jesi ili nisi

pre 6 godina

Manje price i vise akcije... Naci nacin da se ugura na ol star. Ne postoji opravdanje da se jedan makar malo losiji od njega nadje tamo. To je NBA. Zna se na kom nivou treba da budes da bi igrao u toj ligi... a svaka partija bolja od prethodne... izvinite gospodo ali zna se ko je najbolji!

www

pre 6 godina

Nemojte ima sad opet hrvati da dodju ovde jer im krivo sto nikada nisu imali ovakvog igraca, nisu znali sta da rade kada je Stojakovic Predrag resetao ali ovo je previse...
(LOL, 04. februar 2018 16:38)

Koliko igraca imate u kuci slavnih

coki

pre 6 godina

Majk Meloun radi odlican posao?ima dobre igrace samo imaju nesrecu da nisu bolji od 3,4 top tima???Pa nije Denver 5 pa da imaju nesrecu sto nisu bolji od top 4 tima pa ne mogu pro vrhu da budu,oni su 8. trenutno(dakle poslednje mesto za plej of) a Klipersi su 9. sa dve pobede manje I dve utakmice manje,dakle njima visi I to 8. mesto koje vodi u plej of a oni izjavljuju ovo?Los posao trenera,odlican tim koji igra losu i neorganizovanu kosarku,jaci od Portlanda a ispod njih I prosle I ove sezone.

anica

pre 6 godina

Jumko: Zavera protiv nebeskog naroda.
antiDebil: Dok je Bogdanovic bio u reprezentaciji on je prevrtao traktorske gume.
Anica: Zamislite koliki je kvalitet jednog igraca kada ga hvale Novicki i Sek!

LOL

pre 6 godina

Nemojte ima sad opet hrvati da dodju ovde jer im krivo sto nikada nisu imali ovakvog igraca, nisu znali sta da rade kada je Stojakovic Predrag resetao ali ovo je previse...

remax

pre 6 godina

A moze li da napusti moj frizider ili ce i dalje iskakati iz istog!?
(Jumko, 04. februar 2018 16:32)

Treba malo manje da otvaraš taj frižider.

anica

pre 6 godina

Jumko: Zavera protiv nebeskog naroda.
antiDebil: Dok je Bogdanovic bio u reprezentaciji on je prevrtao traktorske gume.
Anica: Zamislite koliki je kvalitet jednog igraca kada ga hvale Novicki i Sek!

Nikola

pre 6 godina

Postoje neke mnogo ozbiljnije teme od Jokića u ovoj zemlji gde ljudi krvare za 200 evra i žive u beznadju!!
(Fcrs, 4. februar 2018 18:26)

U pravu si, ali ovo je deo o sportu i tu zaista ne treba pricati o temama koje nemaju veze sa njim. Imas vesti o politici, imas demonstracije na ulicama pa iskazi revolt. Pozdrav

Chilipepper

pre 6 godina

1. Kazins
2. Embid
3. Tauns
4. Jokic

To je objektivno trenutno stanje, za koje je verovatno najvise kriv Maloun. Ako Maloun ne bude forsirao tu ideju da Jokic i Plamli budu zajedno na parketu, bice on jos bolji, i sledece godine zagarantovan all star mec.

Jim Beam

pre 6 godina

@coki
Zavisi kako gledaš. Na primer, Meloun po meni nije najbolji trener u vođenju utakmica. Mislim da bi neki drugi doneo još 3-4 pobede jer su dosta neizvesnih utakmica izgubili na gluposti koje su mogle da se spreče, a deo mu ide i na dušu gurajući Jokića na poziciju 4 što se nije pokazalo kao dobro rešenje. Sa druge strane, uradio je strašan posao jer su Heris-Marej-Jokić napredovali pakleno poslednje dve godine pod njim. U tome je očigledno dobar, jer je on faktički napravio i od Bugija igrača u Sakramentu. Gomila talentovanih klinaca propadne, a ovaj je od trojce u Denveru napravio odlične igrače i zalog za budućnost. Tako da, sveukupno, radi vrlo dobar posao, pogotovo u ovoj fazi razvoja Denvera, iako ima svoje limite. Verujem da će proći kao Mark Džekson u GSW, izbrusio je tim koji je kasnije Ker doveo do prstena. Tako to ide obično...

Vladimir

pre 6 godina

@coki

Ma šta znaju Šek i Barkli. Lepo im se javi u emisiju i objasni ljudima kolike su neznalice. Treba podržavati ovakve "pametnjakoviće" iz stolice koji se zadišu dok potrče za busom.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

@Petar ZG, ako pobedom smatras kapitulaciju u Drugom Svetskom Ratu i kasapljenje civila na nacionalnoj, politickoj i rasnoj osnovi, vi ste uz Nemce i nekolicinu segrta bili bez premca. Pobednici ste nesumnjivo. A o ratu devedesetih godina ne vredi pisati, da nije bilo Jenki Zulua, ne bi opet nista ucinili. Ponosite se grudi moje sa pobedama na ledjima drugih. Petre, imas prelepo ime, pravo komsijsko. ;) Kada je u pitanju privreda, vi ste, skoro, dosegli zenit. Dok sa druge strane mi nismo ni na polovini svojih potencijala. Razmisli o tome. Napustice nas uskoro i ovaj "Veliki" vodja nadam se.

Komendija

pre 6 godina

A moze li da napusti moj frizider ili ce i dalje iskakati iz istog!?
(Jumko, 04. februar 2018 16:32)

Sa tim nadimkom Jumko i ovim komentarima, stvarno te zamisljam kao lika u nekoj maloj mračnoj sobi i bradom od 698 dana. Sa druge strane, znam da te svaki odgovor na tvoje vanserijske komentare hrani, tako da prijatno :-)

matori

pre 6 godina

@ Lepe pohvale...ali Joka moze jos bolje za bar 20-30%...a tad ce biti medju top 3 centara u NBA ! pozdrav
(SanSebastijan, 04. februar 2018 

koliko znam, po statistici ESPN, on je sada treći centar.

ElHombre

pre 6 godina

Shaq je malo neozbiljan koliko sam ja video, opet ne mora da kaze nista ali je rekao da ima slike Jokica ali Barkley je imao i hrabrosti da kritikuje Lebrona javno kada je ovaj plakao da nema dovoljno igraca a to uraditi na tvu gde 99.9% svih imaju kult Lebrona nije naivno tako da ovo pokazuje da gledaju Jokica kao jednog od najboljeg igraca, a ima samo 22 godine.

Звездан

pre 6 godina

Тек ћете видети шта Јокић може, господо. Сада је,чини ми се, на 40% својих могућности.

fenomen

pre 6 godina

Jumko
Kupi manji frizider u koji Jokic ne moze da udje i iskace od njega. E sad ako si i ti visok to moze biti problem jer kad ti se sive celije od silnih visokoumnih komentara pregreju neces moci ulaziti u frizider da ih malo ohladis. Obzirom da znam da si admin znam da se ovo nece objaviti ali ces bar ti procitati.

Jaran

pre 6 godina

lucho
Problem je u navijacima u SAD, oni gledaju samo atrakciju. Porzingis igra u raspalim Niksima, a Dragic naknadno biva pozvan. Lejkersi i Niksi su uzasno popularni. To su ti najbolji primeri. Denver nije privlacan, grad nije zanimljiv. Jedino da je Jokic uspeo da predje granicu od 20ppg, tada bi bio atrakcija.

Posle ove dve pobede se malo vise prica o Nagetsima, zamisli sta bi bilo da su pobedili protiv Seltiksa i Spursa...

lucho

pre 6 godina

Nije potcenjen vec svi dobro znaju ko je Jokic, ima vremena za njega mlad je moze biti samo bolji a i Divac je bio veliki igrac a nije ga bilo na allstarr mecevima.. najobicnija predstava a i cinjenica je da ima toliko atraktivnih americkih igraca plus Janis i Porzingis recimo..

coki

pre 6 godina

Kramer...Kukoc je vrhunski igrac bio,ali koliko godina ima Jokic?kakve brojke u NBA ima Jokic?bolje nego Kukoc ikada u NBA.To je kao da poredis Petrovica sa 15 poena prosecno,2 skoka I 2 asistencije,2.izgubljene po mecu sa Stojakovicevih 20 po mecu,5 skokova 3 asistencije,tri ol stara,dva puta sampion sutiranja trojki i NBA sampion sa Dalasom u 13 NBA sezona.

baron

pre 6 godina

Kosarka je evoluirala. Dosta centara gotovo sigurno pogadjaju za tri ako su sami. Poringis bi se nadavao trojki preko nekog poput Onila. Marjanovic bi u tom periodu bio vrhunski centar. Jokic je se cesto poigravao sa sidrasima kao sto je Hauard.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aco, 4. februar 2018 20:12)

Jeste. Toliko je evoluirala da Olajuwona, Seka ili Jabbara ne bi imao ko da zaustavi danas. Sek je bio pokretljiv kao bek dok je igrao za Orlando. Sta bi Jokic radio pored njega kad Duranta ne moze da odgurne nego flopuje?
Moze stil i kosarka da se menja koliko hoce, ko zna da igra snacice se u svakom vremenu. Ono sto je Olajuwon znao sa loptom svi najbolji danas da se okupe ne mogu da izvedu zajedno. Kakav je to kvalitet kada je panj Kazins najbolji centar lige?

Ivan

pre 6 godina

Dosadni ste ljudi, koga je briga uporedjivati kosarku od pre 100 godina i danasnju. I sta bi bilo kad bi bilo.
Jokic je dobio pohvale od 2 coveka koji se smatraju legendama ovog sporta i vi to hejteri ne mozete da promenite jer njihova rec vredi vise. Ako vam se moderni centri ne svidjaju, imate snimke pa gledajte Seka koliko hocete.

coki

pre 6 godina

Majk Meloun radi odlican posao?ima dobre igrace samo imaju nesrecu da nisu bolji od 3,4 top tima???Pa nije Denver 5 pa da imaju nesrecu sto nisu bolji od top 4 tima pa ne mogu pro vrhu da budu,oni su 8. trenutno(dakle poslednje mesto za plej of) a Klipersi su 9. sa dve pobede manje I dve utakmice manje,dakle njima visi I to 8. mesto koje vodi u plej of a oni izjavljuju ovo?Los posao trenera,odlican tim koji igra losu i neorganizovanu kosarku,jaci od Portlanda a ispod njih I prosle I ove sezone.

Kastro@@

pre 6 godina

Kramer@
Imam 50 g i obozavao sam Pink Pantera ,ali brojke su na Jokicevoj strani Kukoc je igrao pored Pipena ,Dzordana ,Rodmana i osvojio nekoliko prstena.Da je Kukoc igrao u Denveru kao sada Jokic,niko nebi ni znao da je igrao u NBA.JOKIC je mnogi bolji od Kukoca.

CarloNS

pre 6 godina

Znam da je nemoguće, ali voleo bih da vidim Obrvu na četvorci pored Jokića. Barton na trojku, Mari i Haris na jedinicu i dvojku. Sve karte na napad, tukao bi Denver sa svih pozicija.

box

pre 6 godina

Brate Jumko, aj lozis masu na taj fazon da sve sto ima veze sa uspehom srpskog sporta i sportista ti nipodastavas i dobijas neku satisfakciju od toga sto se ljudi upecaju. Al opet dal je moguce da si tolko uporan i redovan, pa imas li ti zivot covece?! Kapiram ja i trolovoanje pa i hejt i sve to nekako al da si tolko disciplinovan mi ne ide u glavu bas. Na svakoj si vesti da omalovazis nekog "naseg" bilo da je tenis, kosarka, vaterpolo...previse je to fokusa za nesto sto su samo sportske vesti. Zapitaj se druze dal ti se isplati da ovako visis ovde, ode zivot na malicioznost i to neku bezveznu na internet portalu. Izadji napolje, druzi se...nije lako ako nemas socijalne vestine al veruj nije ni sramota da probas da se povezes sa ljudima, to je tvoj zivot, nemoj da ga trosis na gluposti. Bez zle namere, malo mi te je zao i zelim ti da budes hrabar i kusas istinski zivot.

lucho

pre 6 godina

Neka Jokera u Denveru bolje da je tu prvi nego u nekom jacem timu treci igrac. Dobio je sansu od Melouna da je kod onog Sten Van Gandija mozda bi i propao kao igrac.. Eto mozda bi legao Lejkersima na onaj jako talentovan tim, Ball, Caldwel p,Ingram, Kuzma, Jokic. Ali tu je i Randle, Nance jr.. svako bi tu hteo glavni da bude od tih mladih zvezdica.

coki

pre 6 godina

antiDebil...Ali ta prica ima dva kraja...kazes Onil ne bi mogao da cuva Dejvisa koji je brz,sutira trojke...Dejvis sutira trojke 35%,Onil je sutirao za dva poena 60-65%!Zasto mislis da bi Dejvis sa svojih 110kg mogao pod kosem da cuva Onila?napunio bi se faula u tri napada i presedeo ceo mec na klupi,jer Dejvisovih 30-35% za tri ne mogu da pobede Sekovih 60-65% pod kosem.

baron

pre 6 godina

I najsporiji...Volim kosarku i pratim je dugi niz godina i moram reci kako NBA liga nikada nije imala manje talentovanih centara. Srecom iz mora prosecnih isplivao je neverovatni Embid, koji ako prestane da tvituje i ponasa se kako se ponasa, moze biti mnogo dobar igrac. Kazins ima plitak kosarkaski IQ, Deandre i Drummond su drvosece, ima par solidnih centara tipa Gasol, Horford, Tauns ali nijedan nije klasa Olajuwona, Seka, Admirala, Jabara. Takvih igraca danas nema i nije kriv novi, brzi stil, nema jednostavno talentovanih visokih igraca. Igraju vecinom atlete koje jedino znaju da skacu i kucaju.
Jokic je jedinstven po stilu igranja ali po meni prespor igrac. U napadu se to i ne primecuje, medjutim, u odbrani on je rupa. Sreca pa ovo nisu 80-90-e inace ni jedan danasnji centar ne bi mogao igrati u NBA, jer ne bi bio u stanju postici 10p i odbraniti jednog Olajuwona, Seka.
Jokic ce biti All Star jer je na vreme dosao u NBA koja namice sa visokim igracima. Pocele su ga i sudije jako stititi, tako da bi sledecu sezonu mogao konacno preko 20p. Po meni, njegova komplentna igra nije nesto spektakularna, ali dobar osecaj za igru, pas, laku ruku sto je za ovo vreme dovoljno.

Kuki

pre 6 godina

Jokic je verovatno nas najkompletniji igrac. Mozda nije cenjen kao sto zasluzuje, ali to ce se promeniti u buducnosti, jer njegovo vreme tek dolazi.

Neko pomenu da Hrvati nikad nisu imali dobre igrace u NBA, pa bih prokomentarisao i to.

Stojakovic impresivna NBA karijera, oko sesnaest poena prosek, u najboljim godinama preko dvadeset. Jedan od najboljih trojkasa u ligi, jos bolji izvodjac slobodnih bacanja.
Vlade Divac, jedan od nekolicine igraca koji su dali preko 12000 poena, ostvarili preko 9000 skokova, 3000 asistencija, 1500 blokada.
Bogdanovic i Teodosic imaju lepe sanse da naprave lepe karijere u NBA.
Ali reci da Hrvati nisu imali dobre igrace u NBA je potpuno pogresno.
Kukoca, Radju i Drazena Petrovica pamtim jos dok su igrali za Jugoslaviju.
Toni Kukoc, u vise navrata treci strelac u Bulsima, sa dvocifrenim ucinkom, a svi znamo kakav je tim imao Cikago. Jednom je cak bio i prvi strelac, doduse sa nesto oslabljenim Cikagom.
Radja za pet sest sezona, prosek 18 poena i 9 skokova.
Drazen Petrovic u prvoj sezoni nije dobijao mnogo sansi, ali zato sjajna druga, preko dvadeset poena prosecno. Nazalost nije stigao da napravi duzu NBA karijeru.

Od ovih danasnjih bih pomenuo Bojana Bogdanovica, koji igra odlicno. Cak je i izjednacio rekordod Drazena Petrovica od 42 poena na jednoj utakmici.

Gup

pre 6 godina

Koliko naprednih komentatora koji misle da kosarka pocinje sa Jokicem (koji ima top ostvarenja u svojim god i mozda samo jedan tripldabl manje u karijeri od Durenta koji igra znatno duze i sa vecom slobodom) ali i komentatora koji su u zabludi oko ucinka pre svih Drazena i Radje koji nemaju ni 250 meceva u nba tj ni tri pune sezone. Jeste Drazen dao 44 poena ali i Jokic kao centar 42!! Jeste Drazen tragicno stradao ali glupo bi bilo pisati sta bi bilo kad bi bilo i stvarati mitove, mozda bi kao Nole doziveo povredu lakta. Kukoc, Divac, Peja (naj poenterski prosek sa ovih prostora u jednoj sezoni tj u vise njih), Dragic, Vucevic, Jokic, Radmanovic... to je po zvanicnoj statistici i ostvarenjima sa nba.com

ElHombre

pre 6 godina

Ju-nostalgicari misle da su Divac i Drazen jos uvek relevantni dajte oni su imali mozda jednu dobru sezonu...udjite u 2018,Antetokounmpo i Jokic rade stvari koje niko sa Balkana nije pre njih radio i to sa 22-23 godine.

Kramer

pre 6 godina

Druze @Lol
Koliku količinu neznanja moraš imat da kažeš Hrvati nikad nisu imali takvog igrača?
Nisu.
Da je sklepat 17 Jokica još uvik ne bi imao ni pola Kukoča.
Stariji od 30 ce znat.

Pa mi smo dosli njih da gledamo

pre 6 godina

Ipak nije to to.Mora jos dosta da napreduje.Povremeno odigra fenomenalnu partiju,ali ga posle dugo nema.Jeste,ubaci on 20 poena ,ali mi se cini da moze vise i pored asistencija.Bar kada je neka vazna utakmica.Srecno u daljoj karijeri.

Nosorog iza tebe

pre 6 godina

Šta da kažem što se tiče Jokića, perfektan igrač! Zna da asistira, šutne kad treba, smiri kad treba. Ali NBA liga je takva, da bi te cenili moraš da budeš u nekom od TOP 4 tima što nije pravedno. Gomilu igrača poput Jokića zaslužuje da se nađe na Ol-staru ali ih nema tamo što takođe nije pravedno. Moraš da imaš "jaka leđa".

LOL

pre 6 godina

Krameru pokri se usima, taj Kukoc Toni celu karijeru u NBA nije uradio ovo sto Jokic radi sa 20-22 godine, imao bi i Micic Vasilije 5 prstena da je igrao sa Dzordanom. Vi ste zaludjeni mnogo a nema vas nigde ali bitno je da kod nas stalno trazite nesto, mars!

Car Dušan

pre 6 godina

Imam potrebu da u nekoliko riječi, napišem ono što mislim... Reći da je Jokić bolji od Kukoca je u najmanju ruku NAVIJAČKI! Zar treba ponavljati da je taj isti Kukoc, proglašen za najboljeg amaterskog igrača 1990? Dalje, reći za Dražena, da je najbolji IKAD sa ovih prostora - je diskutabilno! Sta je sa Kicanovicem, Cosicem, Dalipagicem i ostalim VELEMAJSTORIMA - koji su bili legende košarke, skoro dvije decenije?

Boston

pre 6 godina

Kosarka jeste evoluirala ali i dalje najveci broj poena dolazi od suteva za dva. Vec deset i vise godina nema ni jednog pravog centra. Danasnji centri bolje sutiraju trojke nego stariji centri koji uopste i nisu sutirali trojke, ali ipak njihova igra se zasniva na dvojkama. Koliko to trojki da Kazins ili Porzingis? Pa oko 1,5 po utakmici, sto je 4,5 poena od 25 koliko daju po utakmici uz sut oko 35 posto. Jedan Shaq, Hakeem, Jabbar, Ewing bi bukvalno razneli Jokica i ostalu boraniju od danasnjih centara. Jedina ekipa koja uspeno igra run and gun je GSW, zato sto imaju najboljeg trojkasa i sutera svih vremena Currya, Thompsona, Duranta. Njih trojica cepaju trojke preko 40% i to sa mnogo ubacenih trojki. Ipak ne mogu svi tako da igraju jer bi se onda kosarka svela na sutiranje trojki. Jokic je intrlingentan, dobar suter, ali slab, ocajnog odraza i eksplozivnosti, sto mu umanjuje tehnicke mogucnosti.

Zvezdan

pre 6 godina

Jokić moj brat Somborac. Znam coveka, cela njegova familija voli Srbiju. To sto nije igrao za reprezentaciju je loše. Ali gledajte sa druge strane. Čovek je postao ime u NBA i sad on diktira kad i kako hoće da igra. Kao Pau Gasol. Ne brinite on će igrati za Srbiju, samo se pitam ko će mu biti podrška? Osim Bogdana, koji nije nikako igrač sa srcem, odnosno kad treba ne pogađa, nemamo mladog ograca da nesto vredi ni na radaru. Mali Musa iz Cedevite sa 18god. glavni igrac koji redovno postiže 20+ oa i 30+ koševa. O Dončiću da ne pričam. A nama gkavna nada onaj pecarski koji ne moze u smesnom Partizanu da bude u prvoj postavi.

Navijač

pre 6 godina

Postoje neke mnogo ozbiljnije teme od Jokića u ovoj zemlji gde ljudi krvare za 200 evra i žive u beznadju!!
(Fcrs, 04. februar 2018 18:26)
Verovatno Zvezda??

Kramer

pre 6 godina

@coki
Kad bi danas zivima Peđi i Bodibondu rekao da su bolji od Drazena i Kukoca budi siguran da bi im bilo jako jako neugodno.
A o Jokicu cemo za 10 god pričat.

coki

pre 6 godina

Kramer....mi ovde procamo o NBA tako da ne vidim kako Drazen i Kukoc mogu da se porede sa Jokicem i Stojakovicem,to ne znaci da su bolji igraci,nego da imaju bolje NBA karijere,a Kukoc je kao sto sam rekao igracina,obozavao sam ga,na pripremama sa kadetskom reprezentacijom Jugoslavije je on jos zakucavao sa linije za bacanja,a ljudi se loze da je to izmisljeno I ostavreno prvi put u NBA.

aco

pre 6 godina

@baron
Kosarka je evoluirala. Dosta centara gotovo sigurno pogadjaju za tri ako su sami. Poringis bi se nadavao trojki preko nekog poput Onila. Marjanovic bi u tom periodu bio vrhunski centar. Jokic je se cesto poigravao sa sidrasima kao sto je Hauard.

Goran

pre 6 godina

E kad bi jos Sek znao sta je kosarka... Ne secam se njegovog procenta u slobodnim bacanjima, negde jednocifreno? Oko 2-3%? Ako je neko bio balvan, to je bio on, ali nema veze, zezamo se, gledaoci srecni...
(Pera, 4. februar 2018 18:48)

Ala, jeste bio loš sa slobodnim bacanjima, ali ga ti pretera

kole

pre 6 godina

Jokić moj brat Somborac. Znam coveka, cela njegova familija voli Srbiju. To sto nije igrao za reprezentaciju je loše. Ali gledajte sa druge strane. Čovek je postao ime u NBA i sad on diktira kad i kako hoće da igra. Kao Pau Gasol. Ne brinite on će igrati za Srbiju, samo se pitam ko će mu biti podrška? Osim Bogdana, koji nije nikako igrač sa srcem, odnosno kad treba ne pogađa, nemamo mladog ograca da nesto vredi ni na radaru. Mali Musa iz Cedevite sa 18god. glavni igrac koji redovno postiže 20+ oa i 30+ koševa. O Dončiću da ne pričam. A nama gkavna nada onaj pecarski koji ne moze u smesnom Partizanu da bude u prvoj postavi.
(Zvezdan, 4. februar 2018 20:40)

Nama je glavna nada Koprivica. Koji igra na istoj poziciji kao tvoj Jokic.
Voleli oni Srbiju ili ne, uopste nije bitno, ne moras da ih pravdas. I Stojakovic je ispaljivao repku kad god je hteo. Marijanovicu se brzo zaboravilo. Tako ce i Jokicu,ne brini.
A tacno je da nemamo NBA prospekata na radaru i to je veliki problem. Kojim se struka u Srbiji ocigledno ne bavi.

Mirko

pre 6 godina

Jokić je pravo malo čudo, pre svega gledajući sve te čarobne asistencije, koje viđamo samo kod Tea, Kajrija, i par igrača u Nba trenutno, pritom on je CENTAR! Dalje,iako nema visinu Porzingisa ima jednako ili i više skokova po meču. Odlični procenti šuta u sve tri kategorije, u slobodnim bacanjima gotovo ne promašuje, popravio je odbranu i njegov tim grabi ka plejofu, razigrao je svoje igrače do nivoa neprepoznavanja, ruši GSW redovno, statistički rekordi su mu priča za sebe.
Pritom ima 22-23 godina!

Nije ni čudo što se dopada Šeku, Jokić ima sve ono što on nije imao, doduše i obratno.

Ne vidim svrhu upoređivanja sa igračima koji su igrali pre dvadeset-trideset godina, posebno onima koji nisu ni bili centri - koja svrha od toga?

Uživajmo u igri Jokića - takav igrač se ne rađa više. Možda za 50 godina ili ni tad.

Ostavimo mrtve i igrače u penziji njihovom mestu među legendama, a ovaj dečko se ozbiljno približava da to bude.

www

pre 6 godina

Nemojte ima sad opet hrvati da dodju ovde jer im krivo sto nikada nisu imali ovakvog igraca, nisu znali sta da rade kada je Stojakovic Predrag resetao ali ovo je previse...
(LOL, 04. februar 2018 16:38)

Koliko igraca imate u kuci slavnih

Pera

pre 6 godina

E kad bi jos Sek znao sta je kosarka... Ne secam se njegovog procenta u slobodnim bacanjima, negde jednocifreno? Oko 2-3%? Ako je neko bio balvan, to je bio on, ali nema veze, zezamo se, gledaoci srecni...

masterkg

pre 6 godina

Krameru pokri se usima, taj Kukoc Toni celu karijeru u NBA nije uradio ovo sto Jokic radi sa 20-22 godine, imao bi i Micic Vasilije 5 prstena da je igrao sa Dzordanom. Vi ste zaludjeni mnogo a nema vas nigde ali bitno je da kod nas stalno trazite nesto, mars!
(LOL, 04. februar 2018 20:48)

Mene je sad sramota u tvoje ime i u ime ovih što ti dadoše pluseve....
Sa ovih prostora Dražen najbolji ikada pa Kukoč nivo ispod, pa Divac, Stojaković i Rađa.... Jokić još puno mora da gura da bi mogao sa njima u društvo.... Na dobrom je putu, biće odličan....
Teodosić
Bogdanivić
Bjelica
Jokić
Marjanović
.
.
.

antiDebil

pre 6 godina

Jeste. Toliko je evoluirala da Olajuwona, Seka ili Jabbara ne bi imao ko da zaustavi danas. Sek je bio pokretljiv kao bek dok je igrao za Orlando. Sta bi Jokic radio pored njega kad Duranta ne moze da odgurne nego flopuje?
Moze stil i kosarka da se menja koliko hoce, ko zna da igra snacice se u svakom vremenu. Ono sto je Olajuwon znao sa loptom svi najbolji danas da se okupe ne mogu da izvedu zajedno. Kakav je to kvalitet kada je panj Kazins najbolji centar lige?
(baron, 4. februar 2018 21:02)

Prica ti je suplja da nisi ni svestan koliko. Jabar je igrao do 40 i neke godine i nije stigao da zaigra protiv O Nila. O Nil je bio nekoliko godina mladji kada se penzionisao ali je stigao da igra protiv Kazinsa. Dakle mozes u grupu da stavis O Nila i Kazinsa a ne Jabara i O Nila, a cinjenica da uopste nisi pomenuo Cembrlena pokazuje koliko ti je prica suplja !!
Igra se promenila i manje je tih teskih centara. Ko bi od tih starijih centara cuvao Dejvisa koji se krece kao plejmejker, O Nil sa 150 kila bi ga sacuvao ??? Kvalitet lige je veci nego pre 20 godina, zato sto se kvalitet akumulira i umnozava, ne arci se i razbacuje kao sto je to slucaj u ovoj zemlji !

realno

pre 6 godina

Jeste malo podcenjen, ali radi neke stvari koje mi se ne svidjaju zato ga i hejtujem.
Gura loptu posle kosa, visoko dize laktove kad gradi loptu, raspravlja se sa sudijama...... Moj stav, sve pozitivno...!

ili jesi ili nisi

pre 6 godina

Manje price i vise akcije... Naci nacin da se ugura na ol star. Ne postoji opravdanje da se jedan makar malo losiji od njega nadje tamo. To je NBA. Zna se na kom nivou treba da budes da bi igrao u toj ligi... a svaka partija bolja od prethodne... izvinite gospodo ali zna se ko je najbolji!

WillyWonka

pre 6 godina

Što se tiče Jokića, bez sumnje je jedinstven igrač u NBA, čak bio rekao da sličnog nema. Vjerujem da će slijedeće godine na Ol-Star.
Po pitanju ove priče oko Denvera kao ekipe i Melouna kao trenera, tu se nikako ne slažem, ekipa i trener su katastrofa i Jokić treba gledati kuda dalje ako hoće da u karijeri postigne nešto značajno.

baron

pre 6 godina

I najsporiji...Volim kosarku i pratim je dugi niz godina i moram reci kako NBA liga nikada nije imala manje talentovanih centara. Srecom iz mora prosecnih isplivao je neverovatni Embid, koji ako prestane da tvituje i ponasa se kako se ponasa, moze biti mnogo dobar igrac. Kazins ima plitak kosarkaski IQ, Deandre i Drummond su drvosece, ima par solidnih centara tipa Gasol, Horford, Tauns ali nijedan nije klasa Olajuwona, Seka, Admirala, Jabara. Takvih igraca danas nema i nije kriv novi, brzi stil, nema jednostavno talentovanih visokih igraca. Igraju vecinom atlete koje jedino znaju da skacu i kucaju.
Jokic je jedinstven po stilu igranja ali po meni prespor igrac. U napadu se to i ne primecuje, medjutim, u odbrani on je rupa. Sreca pa ovo nisu 80-90-e inace ni jedan danasnji centar ne bi mogao igrati u NBA, jer ne bi bio u stanju postici 10p i odbraniti jednog Olajuwona, Seka.
Jokic ce biti All Star jer je na vreme dosao u NBA koja namice sa visokim igracima. Pocele su ga i sudije jako stititi, tako da bi sledecu sezonu mogao konacno preko 20p. Po meni, njegova komplentna igra nije nesto spektakularna, ali dobar osecaj za igru, pas, laku ruku sto je za ovo vreme dovoljno.

Pera

pre 6 godina

E kad bi jos Sek znao sta je kosarka... Ne secam se njegovog procenta u slobodnim bacanjima, negde jednocifreno? Oko 2-3%? Ako je neko bio balvan, to je bio on, ali nema veze, zezamo se, gledaoci srecni...

coki

pre 6 godina

Majk Meloun radi odlican posao?ima dobre igrace samo imaju nesrecu da nisu bolji od 3,4 top tima???Pa nije Denver 5 pa da imaju nesrecu sto nisu bolji od top 4 tima pa ne mogu pro vrhu da budu,oni su 8. trenutno(dakle poslednje mesto za plej of) a Klipersi su 9. sa dve pobede manje I dve utakmice manje,dakle njima visi I to 8. mesto koje vodi u plej of a oni izjavljuju ovo?Los posao trenera,odlican tim koji igra losu i neorganizovanu kosarku,jaci od Portlanda a ispod njih I prosle I ove sezone.

www

pre 6 godina

Nemojte ima sad opet hrvati da dodju ovde jer im krivo sto nikada nisu imali ovakvog igraca, nisu znali sta da rade kada je Stojakovic Predrag resetao ali ovo je previse...
(LOL, 04. februar 2018 16:38)

Koliko igraca imate u kuci slavnih

Pa mi smo dosli njih da gledamo

pre 6 godina

Ipak nije to to.Mora jos dosta da napreduje.Povremeno odigra fenomenalnu partiju,ali ga posle dugo nema.Jeste,ubaci on 20 poena ,ali mi se cini da moze vise i pored asistencija.Bar kada je neka vazna utakmica.Srecno u daljoj karijeri.

Kramer

pre 6 godina

Druze @Lol
Koliku količinu neznanja moraš imat da kažeš Hrvati nikad nisu imali takvog igrača?
Nisu.
Da je sklepat 17 Jokica još uvik ne bi imao ni pola Kukoča.
Stariji od 30 ce znat.

masterkg

pre 6 godina

Krameru pokri se usima, taj Kukoc Toni celu karijeru u NBA nije uradio ovo sto Jokic radi sa 20-22 godine, imao bi i Micic Vasilije 5 prstena da je igrao sa Dzordanom. Vi ste zaludjeni mnogo a nema vas nigde ali bitno je da kod nas stalno trazite nesto, mars!
(LOL, 04. februar 2018 20:48)

Mene je sad sramota u tvoje ime i u ime ovih što ti dadoše pluseve....
Sa ovih prostora Dražen najbolji ikada pa Kukoč nivo ispod, pa Divac, Stojaković i Rađa.... Jokić još puno mora da gura da bi mogao sa njima u društvo.... Na dobrom je putu, biće odličan....
Teodosić
Bogdanivić
Bjelica
Jokić
Marjanović
.
.
.

realno

pre 6 godina

Jeste malo podcenjen, ali radi neke stvari koje mi se ne svidjaju zato ga i hejtujem.
Gura loptu posle kosa, visoko dize laktove kad gradi loptu, raspravlja se sa sudijama...... Moj stav, sve pozitivno...!

anica

pre 6 godina

Jumko: Zavera protiv nebeskog naroda.
antiDebil: Dok je Bogdanovic bio u reprezentaciji on je prevrtao traktorske gume.
Anica: Zamislite koliki je kvalitet jednog igraca kada ga hvale Novicki i Sek!

Chilipepper

pre 6 godina

1. Kazins
2. Embid
3. Tauns
4. Jokic

To je objektivno trenutno stanje, za koje je verovatno najvise kriv Maloun. Ako Maloun ne bude forsirao tu ideju da Jokic i Plamli budu zajedno na parketu, bice on jos bolji, i sledece godine zagarantovan all star mec.

LOL

pre 6 godina

Nemojte ima sad opet hrvati da dodju ovde jer im krivo sto nikada nisu imali ovakvog igraca, nisu znali sta da rade kada je Stojakovic Predrag resetao ali ovo je previse...

Zvezdan

pre 6 godina

Jokić moj brat Somborac. Znam coveka, cela njegova familija voli Srbiju. To sto nije igrao za reprezentaciju je loše. Ali gledajte sa druge strane. Čovek je postao ime u NBA i sad on diktira kad i kako hoće da igra. Kao Pau Gasol. Ne brinite on će igrati za Srbiju, samo se pitam ko će mu biti podrška? Osim Bogdana, koji nije nikako igrač sa srcem, odnosno kad treba ne pogađa, nemamo mladog ograca da nesto vredi ni na radaru. Mali Musa iz Cedevite sa 18god. glavni igrac koji redovno postiže 20+ oa i 30+ koševa. O Dončiću da ne pričam. A nama gkavna nada onaj pecarski koji ne moze u smesnom Partizanu da bude u prvoj postavi.

antiDebil

pre 6 godina

Jeste. Toliko je evoluirala da Olajuwona, Seka ili Jabbara ne bi imao ko da zaustavi danas. Sek je bio pokretljiv kao bek dok je igrao za Orlando. Sta bi Jokic radio pored njega kad Duranta ne moze da odgurne nego flopuje?
Moze stil i kosarka da se menja koliko hoce, ko zna da igra snacice se u svakom vremenu. Ono sto je Olajuwon znao sa loptom svi najbolji danas da se okupe ne mogu da izvedu zajedno. Kakav je to kvalitet kada je panj Kazins najbolji centar lige?
(baron, 4. februar 2018 21:02)

Prica ti je suplja da nisi ni svestan koliko. Jabar je igrao do 40 i neke godine i nije stigao da zaigra protiv O Nila. O Nil je bio nekoliko godina mladji kada se penzionisao ali je stigao da igra protiv Kazinsa. Dakle mozes u grupu da stavis O Nila i Kazinsa a ne Jabara i O Nila, a cinjenica da uopste nisi pomenuo Cembrlena pokazuje koliko ti je prica suplja !!
Igra se promenila i manje je tih teskih centara. Ko bi od tih starijih centara cuvao Dejvisa koji se krece kao plejmejker, O Nil sa 150 kila bi ga sacuvao ??? Kvalitet lige je veci nego pre 20 godina, zato sto se kvalitet akumulira i umnozava, ne arci se i razbacuje kao sto je to slucaj u ovoj zemlji !

Kramer

pre 6 godina

@coki
Kad bi danas zivima Peđi i Bodibondu rekao da su bolji od Drazena i Kukoca budi siguran da bi im bilo jako jako neugodno.
A o Jokicu cemo za 10 god pričat.

ili jesi ili nisi

pre 6 godina

Manje price i vise akcije... Naci nacin da se ugura na ol star. Ne postoji opravdanje da se jedan makar malo losiji od njega nadje tamo. To je NBA. Zna se na kom nivou treba da budes da bi igrao u toj ligi... a svaka partija bolja od prethodne... izvinite gospodo ali zna se ko je najbolji!

LOL

pre 6 godina

Krameru pokri se usima, taj Kukoc Toni celu karijeru u NBA nije uradio ovo sto Jokic radi sa 20-22 godine, imao bi i Micic Vasilije 5 prstena da je igrao sa Dzordanom. Vi ste zaludjeni mnogo a nema vas nigde ali bitno je da kod nas stalno trazite nesto, mars!

Kastro@@

pre 6 godina

Kramer@
Imam 50 g i obozavao sam Pink Pantera ,ali brojke su na Jokicevoj strani Kukoc je igrao pored Pipena ,Dzordana ,Rodmana i osvojio nekoliko prstena.Da je Kukoc igrao u Denveru kao sada Jokic,niko nebi ni znao da je igrao u NBA.JOKIC je mnogi bolji od Kukoca.

Звездан

pre 6 godina

Тек ћете видети шта Јокић може, господо. Сада је,чини ми се, на 40% својих могућности.

CarloNS

pre 6 godina

Znam da je nemoguće, ali voleo bih da vidim Obrvu na četvorci pored Jokića. Barton na trojku, Mari i Haris na jedinicu i dvojku. Sve karte na napad, tukao bi Denver sa svih pozicija.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 6 godina

@Petar ZG, ako pobedom smatras kapitulaciju u Drugom Svetskom Ratu i kasapljenje civila na nacionalnoj, politickoj i rasnoj osnovi, vi ste uz Nemce i nekolicinu segrta bili bez premca. Pobednici ste nesumnjivo. A o ratu devedesetih godina ne vredi pisati, da nije bilo Jenki Zulua, ne bi opet nista ucinili. Ponosite se grudi moje sa pobedama na ledjima drugih. Petre, imas prelepo ime, pravo komsijsko. ;) Kada je u pitanju privreda, vi ste, skoro, dosegli zenit. Dok sa druge strane mi nismo ni na polovini svojih potencijala. Razmisli o tome. Napustice nas uskoro i ovaj "Veliki" vodja nadam se.

Boston

pre 6 godina

Kosarka jeste evoluirala ali i dalje najveci broj poena dolazi od suteva za dva. Vec deset i vise godina nema ni jednog pravog centra. Danasnji centri bolje sutiraju trojke nego stariji centri koji uopste i nisu sutirali trojke, ali ipak njihova igra se zasniva na dvojkama. Koliko to trojki da Kazins ili Porzingis? Pa oko 1,5 po utakmici, sto je 4,5 poena od 25 koliko daju po utakmici uz sut oko 35 posto. Jedan Shaq, Hakeem, Jabbar, Ewing bi bukvalno razneli Jokica i ostalu boraniju od danasnjih centara. Jedina ekipa koja uspeno igra run and gun je GSW, zato sto imaju najboljeg trojkasa i sutera svih vremena Currya, Thompsona, Duranta. Njih trojica cepaju trojke preko 40% i to sa mnogo ubacenih trojki. Ipak ne mogu svi tako da igraju jer bi se onda kosarka svela na sutiranje trojki. Jokic je intrlingentan, dobar suter, ali slab, ocajnog odraza i eksplozivnosti, sto mu umanjuje tehnicke mogucnosti.

fenomen

pre 6 godina

Jumko
Kupi manji frizider u koji Jokic ne moze da udje i iskace od njega. E sad ako si i ti visok to moze biti problem jer kad ti se sive celije od silnih visokoumnih komentara pregreju neces moci ulaziti u frizider da ih malo ohladis. Obzirom da znam da si admin znam da se ovo nece objaviti ali ces bar ti procitati.

ElHombre

pre 6 godina

Ju-nostalgicari misle da su Divac i Drazen jos uvek relevantni dajte oni su imali mozda jednu dobru sezonu...udjite u 2018,Antetokounmpo i Jokic rade stvari koje niko sa Balkana nije pre njih radio i to sa 22-23 godine.

remax

pre 6 godina

A moze li da napusti moj frizider ili ce i dalje iskakati iz istog!?
(Jumko, 04. februar 2018 16:32)

Treba malo manje da otvaraš taj frižider.

lucho

pre 6 godina

Neka Jokera u Denveru bolje da je tu prvi nego u nekom jacem timu treci igrac. Dobio je sansu od Melouna da je kod onog Sten Van Gandija mozda bi i propao kao igrac.. Eto mozda bi legao Lejkersima na onaj jako talentovan tim, Ball, Caldwel p,Ingram, Kuzma, Jokic. Ali tu je i Randle, Nance jr.. svako bi tu hteo glavni da bude od tih mladih zvezdica.

aco

pre 6 godina

@baron
Kosarka je evoluirala. Dosta centara gotovo sigurno pogadjaju za tri ako su sami. Poringis bi se nadavao trojki preko nekog poput Onila. Marjanovic bi u tom periodu bio vrhunski centar. Jokic je se cesto poigravao sa sidrasima kao sto je Hauard.

Kuki

pre 6 godina

Jokic je verovatno nas najkompletniji igrac. Mozda nije cenjen kao sto zasluzuje, ali to ce se promeniti u buducnosti, jer njegovo vreme tek dolazi.

Neko pomenu da Hrvati nikad nisu imali dobre igrace u NBA, pa bih prokomentarisao i to.

Stojakovic impresivna NBA karijera, oko sesnaest poena prosek, u najboljim godinama preko dvadeset. Jedan od najboljih trojkasa u ligi, jos bolji izvodjac slobodnih bacanja.
Vlade Divac, jedan od nekolicine igraca koji su dali preko 12000 poena, ostvarili preko 9000 skokova, 3000 asistencija, 1500 blokada.
Bogdanovic i Teodosic imaju lepe sanse da naprave lepe karijere u NBA.
Ali reci da Hrvati nisu imali dobre igrace u NBA je potpuno pogresno.
Kukoca, Radju i Drazena Petrovica pamtim jos dok su igrali za Jugoslaviju.
Toni Kukoc, u vise navrata treci strelac u Bulsima, sa dvocifrenim ucinkom, a svi znamo kakav je tim imao Cikago. Jednom je cak bio i prvi strelac, doduse sa nesto oslabljenim Cikagom.
Radja za pet sest sezona, prosek 18 poena i 9 skokova.
Drazen Petrovic u prvoj sezoni nije dobijao mnogo sansi, ali zato sjajna druga, preko dvadeset poena prosecno. Nazalost nije stigao da napravi duzu NBA karijeru.

Od ovih danasnjih bih pomenuo Bojana Bogdanovica, koji igra odlicno. Cak je i izjednacio rekordod Drazena Petrovica od 42 poena na jednoj utakmici.

Komendija

pre 6 godina

A moze li da napusti moj frizider ili ce i dalje iskakati iz istog!?
(Jumko, 04. februar 2018 16:32)

Sa tim nadimkom Jumko i ovim komentarima, stvarno te zamisljam kao lika u nekoj maloj mračnoj sobi i bradom od 698 dana. Sa druge strane, znam da te svaki odgovor na tvoje vanserijske komentare hrani, tako da prijatno :-)

Navijač

pre 6 godina

Postoje neke mnogo ozbiljnije teme od Jokića u ovoj zemlji gde ljudi krvare za 200 evra i žive u beznadju!!
(Fcrs, 04. februar 2018 18:26)
Verovatno Zvezda??

Jaran

pre 6 godina

lucho
Problem je u navijacima u SAD, oni gledaju samo atrakciju. Porzingis igra u raspalim Niksima, a Dragic naknadno biva pozvan. Lejkersi i Niksi su uzasno popularni. To su ti najbolji primeri. Denver nije privlacan, grad nije zanimljiv. Jedino da je Jokic uspeo da predje granicu od 20ppg, tada bi bio atrakcija.

Posle ove dve pobede se malo vise prica o Nagetsima, zamisli sta bi bilo da su pobedili protiv Seltiksa i Spursa...

coki

pre 6 godina

Kramer...Kukoc je vrhunski igrac bio,ali koliko godina ima Jokic?kakve brojke u NBA ima Jokic?bolje nego Kukoc ikada u NBA.To je kao da poredis Petrovica sa 15 poena prosecno,2 skoka I 2 asistencije,2.izgubljene po mecu sa Stojakovicevih 20 po mecu,5 skokova 3 asistencije,tri ol stara,dva puta sampion sutiranja trojki i NBA sampion sa Dalasom u 13 NBA sezona.

Nosorog iza tebe

pre 6 godina

Šta da kažem što se tiče Jokića, perfektan igrač! Zna da asistira, šutne kad treba, smiri kad treba. Ali NBA liga je takva, da bi te cenili moraš da budeš u nekom od TOP 4 tima što nije pravedno. Gomilu igrača poput Jokića zaslužuje da se nađe na Ol-staru ali ih nema tamo što takođe nije pravedno. Moraš da imaš "jaka leđa".

kole

pre 6 godina

Jokić moj brat Somborac. Znam coveka, cela njegova familija voli Srbiju. To sto nije igrao za reprezentaciju je loše. Ali gledajte sa druge strane. Čovek je postao ime u NBA i sad on diktira kad i kako hoće da igra. Kao Pau Gasol. Ne brinite on će igrati za Srbiju, samo se pitam ko će mu biti podrška? Osim Bogdana, koji nije nikako igrač sa srcem, odnosno kad treba ne pogađa, nemamo mladog ograca da nesto vredi ni na radaru. Mali Musa iz Cedevite sa 18god. glavni igrac koji redovno postiže 20+ oa i 30+ koševa. O Dončiću da ne pričam. A nama gkavna nada onaj pecarski koji ne moze u smesnom Partizanu da bude u prvoj postavi.
(Zvezdan, 4. februar 2018 20:40)

Nama je glavna nada Koprivica. Koji igra na istoj poziciji kao tvoj Jokic.
Voleli oni Srbiju ili ne, uopste nije bitno, ne moras da ih pravdas. I Stojakovic je ispaljivao repku kad god je hteo. Marijanovicu se brzo zaboravilo. Tako ce i Jokicu,ne brini.
A tacno je da nemamo NBA prospekata na radaru i to je veliki problem. Kojim se struka u Srbiji ocigledno ne bavi.

Vladimir

pre 6 godina

@coki

Ma šta znaju Šek i Barkli. Lepo im se javi u emisiju i objasni ljudima kolike su neznalice. Treba podržavati ovakve "pametnjakoviće" iz stolice koji se zadišu dok potrče za busom.

baron

pre 6 godina

Kosarka je evoluirala. Dosta centara gotovo sigurno pogadjaju za tri ako su sami. Poringis bi se nadavao trojki preko nekog poput Onila. Marjanovic bi u tom periodu bio vrhunski centar. Jokic je se cesto poigravao sa sidrasima kao sto je Hauard.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aco, 4. februar 2018 20:12)

Jeste. Toliko je evoluirala da Olajuwona, Seka ili Jabbara ne bi imao ko da zaustavi danas. Sek je bio pokretljiv kao bek dok je igrao za Orlando. Sta bi Jokic radio pored njega kad Duranta ne moze da odgurne nego flopuje?
Moze stil i kosarka da se menja koliko hoce, ko zna da igra snacice se u svakom vremenu. Ono sto je Olajuwon znao sa loptom svi najbolji danas da se okupe ne mogu da izvedu zajedno. Kakav je to kvalitet kada je panj Kazins najbolji centar lige?

Ivan

pre 6 godina

Dosadni ste ljudi, koga je briga uporedjivati kosarku od pre 100 godina i danasnju. I sta bi bilo kad bi bilo.
Jokic je dobio pohvale od 2 coveka koji se smatraju legendama ovog sporta i vi to hejteri ne mozete da promenite jer njihova rec vredi vise. Ako vam se moderni centri ne svidjaju, imate snimke pa gledajte Seka koliko hocete.

ElHombre

pre 6 godina

Shaq je malo neozbiljan koliko sam ja video, opet ne mora da kaze nista ali je rekao da ima slike Jokica ali Barkley je imao i hrabrosti da kritikuje Lebrona javno kada je ovaj plakao da nema dovoljno igraca a to uraditi na tvu gde 99.9% svih imaju kult Lebrona nije naivno tako da ovo pokazuje da gledaju Jokica kao jednog od najboljeg igraca, a ima samo 22 godine.

coki

pre 6 godina

Kramer....mi ovde procamo o NBA tako da ne vidim kako Drazen i Kukoc mogu da se porede sa Jokicem i Stojakovicem,to ne znaci da su bolji igraci,nego da imaju bolje NBA karijere,a Kukoc je kao sto sam rekao igracina,obozavao sam ga,na pripremama sa kadetskom reprezentacijom Jugoslavije je on jos zakucavao sa linije za bacanja,a ljudi se loze da je to izmisljeno I ostavreno prvi put u NBA.

Jim Beam

pre 6 godina

@coki
Zavisi kako gledaš. Na primer, Meloun po meni nije najbolji trener u vođenju utakmica. Mislim da bi neki drugi doneo još 3-4 pobede jer su dosta neizvesnih utakmica izgubili na gluposti koje su mogle da se spreče, a deo mu ide i na dušu gurajući Jokića na poziciju 4 što se nije pokazalo kao dobro rešenje. Sa druge strane, uradio je strašan posao jer su Heris-Marej-Jokić napredovali pakleno poslednje dve godine pod njim. U tome je očigledno dobar, jer je on faktički napravio i od Bugija igrača u Sakramentu. Gomila talentovanih klinaca propadne, a ovaj je od trojce u Denveru napravio odlične igrače i zalog za budućnost. Tako da, sveukupno, radi vrlo dobar posao, pogotovo u ovoj fazi razvoja Denvera, iako ima svoje limite. Verujem da će proći kao Mark Džekson u GSW, izbrusio je tim koji je kasnije Ker doveo do prstena. Tako to ide obično...

matori

pre 6 godina

@ Lepe pohvale...ali Joka moze jos bolje za bar 20-30%...a tad ce biti medju top 3 centara u NBA ! pozdrav
(SanSebastijan, 04. februar 2018 

koliko znam, po statistici ESPN, on je sada treći centar.

WillyWonka

pre 6 godina

Što se tiče Jokića, bez sumnje je jedinstven igrač u NBA, čak bio rekao da sličnog nema. Vjerujem da će slijedeće godine na Ol-Star.
Po pitanju ove priče oko Denvera kao ekipe i Melouna kao trenera, tu se nikako ne slažem, ekipa i trener su katastrofa i Jokić treba gledati kuda dalje ako hoće da u karijeri postigne nešto značajno.

Nikola

pre 6 godina

Postoje neke mnogo ozbiljnije teme od Jokića u ovoj zemlji gde ljudi krvare za 200 evra i žive u beznadju!!
(Fcrs, 4. februar 2018 18:26)

U pravu si, ali ovo je deo o sportu i tu zaista ne treba pricati o temama koje nemaju veze sa njim. Imas vesti o politici, imas demonstracije na ulicama pa iskazi revolt. Pozdrav

box

pre 6 godina

Brate Jumko, aj lozis masu na taj fazon da sve sto ima veze sa uspehom srpskog sporta i sportista ti nipodastavas i dobijas neku satisfakciju od toga sto se ljudi upecaju. Al opet dal je moguce da si tolko uporan i redovan, pa imas li ti zivot covece?! Kapiram ja i trolovoanje pa i hejt i sve to nekako al da si tolko disciplinovan mi ne ide u glavu bas. Na svakoj si vesti da omalovazis nekog "naseg" bilo da je tenis, kosarka, vaterpolo...previse je to fokusa za nesto sto su samo sportske vesti. Zapitaj se druze dal ti se isplati da ovako visis ovde, ode zivot na malicioznost i to neku bezveznu na internet portalu. Izadji napolje, druzi se...nije lako ako nemas socijalne vestine al veruj nije ni sramota da probas da se povezes sa ljudima, to je tvoj zivot, nemoj da ga trosis na gluposti. Bez zle namere, malo mi te je zao i zelim ti da budes hrabar i kusas istinski zivot.

Gup

pre 6 godina

Koliko naprednih komentatora koji misle da kosarka pocinje sa Jokicem (koji ima top ostvarenja u svojim god i mozda samo jedan tripldabl manje u karijeri od Durenta koji igra znatno duze i sa vecom slobodom) ali i komentatora koji su u zabludi oko ucinka pre svih Drazena i Radje koji nemaju ni 250 meceva u nba tj ni tri pune sezone. Jeste Drazen dao 44 poena ali i Jokic kao centar 42!! Jeste Drazen tragicno stradao ali glupo bi bilo pisati sta bi bilo kad bi bilo i stvarati mitove, mozda bi kao Nole doziveo povredu lakta. Kukoc, Divac, Peja (naj poenterski prosek sa ovih prostora u jednoj sezoni tj u vise njih), Dragic, Vucevic, Jokic, Radmanovic... to je po zvanicnoj statistici i ostvarenjima sa nba.com

Car Dušan

pre 6 godina

Imam potrebu da u nekoliko riječi, napišem ono što mislim... Reći da je Jokić bolji od Kukoca je u najmanju ruku NAVIJAČKI! Zar treba ponavljati da je taj isti Kukoc, proglašen za najboljeg amaterskog igrača 1990? Dalje, reći za Dražena, da je najbolji IKAD sa ovih prostora - je diskutabilno! Sta je sa Kicanovicem, Cosicem, Dalipagicem i ostalim VELEMAJSTORIMA - koji su bili legende košarke, skoro dvije decenije?

Mirko

pre 6 godina

Jokić je pravo malo čudo, pre svega gledajući sve te čarobne asistencije, koje viđamo samo kod Tea, Kajrija, i par igrača u Nba trenutno, pritom on je CENTAR! Dalje,iako nema visinu Porzingisa ima jednako ili i više skokova po meču. Odlični procenti šuta u sve tri kategorije, u slobodnim bacanjima gotovo ne promašuje, popravio je odbranu i njegov tim grabi ka plejofu, razigrao je svoje igrače do nivoa neprepoznavanja, ruši GSW redovno, statistički rekordi su mu priča za sebe.
Pritom ima 22-23 godina!

Nije ni čudo što se dopada Šeku, Jokić ima sve ono što on nije imao, doduše i obratno.

Ne vidim svrhu upoređivanja sa igračima koji su igrali pre dvadeset-trideset godina, posebno onima koji nisu ni bili centri - koja svrha od toga?

Uživajmo u igri Jokića - takav igrač se ne rađa više. Možda za 50 godina ili ni tad.

Ostavimo mrtve i igrače u penziji njihovom mestu među legendama, a ovaj dečko se ozbiljno približava da to bude.

lucho

pre 6 godina

Nije potcenjen vec svi dobro znaju ko je Jokic, ima vremena za njega mlad je moze biti samo bolji a i Divac je bio veliki igrac a nije ga bilo na allstarr mecevima.. najobicnija predstava a i cinjenica je da ima toliko atraktivnih americkih igraca plus Janis i Porzingis recimo..

coki

pre 6 godina

antiDebil...Ali ta prica ima dva kraja...kazes Onil ne bi mogao da cuva Dejvisa koji je brz,sutira trojke...Dejvis sutira trojke 35%,Onil je sutirao za dva poena 60-65%!Zasto mislis da bi Dejvis sa svojih 110kg mogao pod kosem da cuva Onila?napunio bi se faula u tri napada i presedeo ceo mec na klupi,jer Dejvisovih 30-35% za tri ne mogu da pobede Sekovih 60-65% pod kosem.

Goran

pre 6 godina

E kad bi jos Sek znao sta je kosarka... Ne secam se njegovog procenta u slobodnim bacanjima, negde jednocifreno? Oko 2-3%? Ako je neko bio balvan, to je bio on, ali nema veze, zezamo se, gledaoci srecni...
(Pera, 4. februar 2018 18:48)

Ala, jeste bio loš sa slobodnim bacanjima, ali ga ti pretera