Subota, 03.02.2018.

23:55

Klipersi rutinski, Teo solidan, Bobi bez debija

Los Anđeles Klipersi rutinski su savladali Čikago Bulse u Stejpls Centru – 113:103

Izvor:

Klipersi rutinski, Teo solidan, Bobi bez debija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

anfakbls

pre 6 godina

Ono što je Teo sinoc igrao nije dovoljno ni za Zvezdu. Odbranu je odigrao bolje nego napad, jer nisu cesto napadali preko njega. Tanko, blijedo, neuvjerljivo. Nadam se da ce u PO odigrati mnogo bolje, ali mi nekako djeluje kako sezona odmice da ce imati sve manju ulogu u timu.

Frank Castle

pre 6 godina

@barbadjole pa sta si ocekivao prijatelju? u CSKA je bio glavni igrac, ovdje je cetvrta-peta opcija u napadu, mozda sam cak i pretjerao.

vlado

pre 6 godina

Razlika u vecerasnjoj igri Klipersa sa Teom na parketu i bez njega je nebo i zemlja. Odnosno za kolege koji prate iskljucivo statistiku skoro 20 razlike. Kao sto sam do sada vise puta pisao Teo je za svaku kosarkasku ekipu ono sto je bio Piksi za nasu reprezentaciju. Oznojio se nije posteno a ekipa je bila u plusu 20 poena sa njim na parketu. Da li bi mi voleli da on malo vise puni glavne statisticke kolone? Naravno da bi. Ali mislim da je njemu kao i vecini evropskih igraca, pogotovo nasih, bitnije da ekipa pobedjuje. Tako i treba da bude jer je kosarka timski sport. Da li ce i koliko biti konkurentni za plej of necemo znati dok ne prodje prelazni rok. Jednostavno u ovom trenutku u Klipersima SVI mogu biti trejdovani, pa cak i igraci koji su tek stigli (npr. Bredliju istice ugovor. Ako ne planira odmah da ga produzi zasto Klipersi ne bi pokusali uzeti nesto za njega itd...) Za ove sto se pitaju "zasto su uzeli Bobija ako im ne treba?" Pa zbog para. Ako se trejd Grifina vrteo oko Herisa onda su tu Bobi i Bredli bili samo "pare da se popuni godisnja plata Grifina". Isto kao sto su dvojica igraca koji su otisli sa Grfinom u Det morali da odu da oslobode mesto u timu za ovu dvojicu. I odmah da vam kazem Bobi se nece naigrati ni u Klipersima (osim ako bi krenuli u tankovanje). Na zalost tako je.

Vasilije

pre 6 godina

U očajnom meču dva očajna tima, Teo se pogubio. Niti je njegovima trebalo razigravanje, niti je on mogao da pogodi koš. Sad znam šta vama znači 'solidan'.

Nowitzki

pre 6 godina

Da igra npr. u S.Antoniju imao bi minimum 10 asistencija po mecu. Ali kako mu igraju ovi saigraci dobro ih i 5 sakupi.Pa sinoc je bilo ko uhvati loptu taj ide do kraja ili suta.Teodosic uopste ne igra lose ali igra sa ljudima koji nit mu dodaju kad je sam nit pustaju njega da bude plejmejker. Jednostavno svako za sebe igra pa cak je i Galinari sinoc tako igrao..

Srpska Crna Gora

pre 6 godina

7 puta uputio loptu prema košu 3 pogodio sasvim solidno šta bi bilo da smije kao ovi ostali i on bi onda imao 15+ poena.

Goran

pre 6 godina

Ja sam mislio da je Teo doktor kosarke za Rubia i da ce u NBA imati bar 8-12 asistencija ako bude igrao. Izgleda da je Rubio doktor za Njega!Teo igra ali je to daleeeko od nekog zvjezdanog statusa u NBA. Ima srecu da su Beverly i Rivers povredjeni ali nije uspio do sada da to iskoristi. steeeta!

hroničar lige

pre 6 godina

Bobi definitivno jeste spor u odnosu na prosečnu NBA peticu ali ja kad gledam te njegove minute, očigledno je da se ubrzao za 100% u odnosu na vreme kad je bio MVP EL u dresu Zvezde. Ubrzao se nestvarno i opet nije dovoljno. Sa ovakvim kretnjama bio bi apsolutno najdominantniji igrač EL i to najbolje oslikava razliku u brzini između evropske i američke košarke. Dovoljno je pogledati kad onaj "kouč Majk" objašnjava defanzivne rotacije, to bi morao čovek da ima dodatna 2 para očiju i 150% mozga da isprati sve na terenu u realnom vremenu. Kad uračunaš faktor fizičkog napora, postaje nstvarno. Što nas dovodi do poente priče: NBA igrači su nadopingovani ko trkački konji. Dopingovani su i ovi u Evropi ali manje para jednako slabije droge. Naravno, i daleko veća zastupljenost svetloputih igrača čini svoje :)

bruno

pre 6 godina

Kada se pročitaju brojke ne izgleda da je Teo bio solidan, ali ustvari je bio vrlo dobar. Gledao sam utakmicu i primijetio da kad Teo uđe u igru klipersi idu na 10+, a kada izađe 5-8. Posle utakmice pogledam+- i vidim najbolji Galinari 25, za njim Teo19, a Heris -6, drugi novajlija -9, Lu 7 iako je imao očajno veče 0/7 za tri. U čemu je trik? Teo odlično koristi duge pasove i iako ima malo asistencija mnoge tuđe asistencije pola su njegove. Ne davi loptu kao što to radi npr. Ročesti već ubrzava igru i time eliminiše svoje nedostatke.

NNN

pre 6 godina

Najjači su ovi što komentarišu, a nisu gledali,
ili još gore ako su gledali, ali džabe, kad ne mogu skapiraju...

Teodosić je odigrao lagano (ovaj Čikago je na nivou Evroligaške ekipe) i kada je on bio u igri Klipersi su igrali tečno i prednost je rasla. Teodosić ne pumpa svoju statistiku, on je timski igrač.
Individualno u odbrani je najblaže rečeno ispod proseka, ali sve ukupno čini saigrače boljim!

bicuri

pre 6 godina

Bogami, mislim da ce Teodosic imati sve manji ucinak. Sad kad su tu Galo, Lu Vilijams, Tabajas Heris, nit ima kome da doda, nit ima priliku da sutne na kos pored ove trojice privatnika

miki

pre 6 godina

Čuj šteta, a za 3 godine ce uzeti 20 miliona. Da je mogao birati između igranja svake utakmice po 20-30min sa platom od milion i ovoga sad mislite da bi izabrao da igra više za mnogo manje para, kako da ne. Putuje, zeza se o za to plaćen toliko, posle neka dođe u Evropu i proba nešto uraditi za te jos 2-3 sezone

Gde ja živim

pre 6 godina

Prilično dosadna utakmica. Galinari i Heris odlični, Teo solidan. Moglo je više, moglo je bolje, ali ok. 2 lopte mu izađoše iz koša, malo je imao loptu u rukama na početku. Meni je interesantno kako on i Lu imaju ili isti broj asistencija ili Lu ima više, a čoveka ne vidiš kada je dodao loptu. Što se tiče Bobija, videćemo. Možda će igrati, rano je još.

kiki ns

pre 6 godina

Posle dugo vremena sam gledao direktno nba utakmicu i razočarao se. Još od Divca i Peđe....
A pogotovo što je Bobi presedeo ceo meč na klupi
Ova snagatorska košarka bez odbrane...
Nema više lepote.
Pasovi preko celog terena.

Zile

pre 6 godina

”Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić pružio je solidnu partiju, pošto je za 23 minuta na parketu zabeležio osam poena (1/2 za dva, 2/5 za tri), po pet skokova i asistencija, kao i jednu ukradenu loptu”
Sta je ovde solidno? Meni ovo lici na losu partiju, ako se gleda da je igrao 23 minuta...

Boston

pre 6 godina

Anice legendo, IGRA se kosarke sa 8 poena? Apsolutno nije za NBA. Slab, prespor, nema ulaz, jako losa odbrana, nema nesto ni asistencije. Potpuno nebitan igrac.

Fljerond Jashari

pre 6 godina

"solidan" Teo ?! da si ti nama živ i zdrav Miloše dragi, za te pare koje si dobio, (a naročito sad kad "starlete" Grifina više nema), ništa ispod 15-18 poena i 8-10 asistencija u proseku po utakmici...se smatra da si podbacio i da ima ko to može bolje i redovnije od tebe. "Pokloni se i počni" da pakuješ i tovariš koševa...ili se pakuj polako nazad za Evropu

Bratko SRB

pre 6 godina

Budimo realni Boban kao rezervista i 15. igrac u Pistonsima nije mogao da ocekuje da igra utakmicu noc posle sletanja u LA. Pa da vam i centar iz Vranja koji je 4. centar dodje u Megi na primer i stigne noc pred utakmicu bil bi ga trener pustio da igra sutra? Ali u NBA se stvari krecu brzim ritmom tako da on bi trebao poceti sa malom minutazom uskoro...ali ako trejduju Jordana ( Zavisi za koga ) Bobi moze krenuti sa 15-20 min...mada onaj njihov drugi crnja sa repićem divlja u najboljoj formi sto nije bas dobro za Bobija. E sad ako trejduju Jordana za na primer Hasana Whiteside..ili Karl Anthony Townsa i tako te neke jace centre..ugasismo ga opet sa Bobijem.

Dragan Borca

pre 6 godina

Ovaj Cikago bez par igraca je verovatno najgori tim ikada koji sam gledao od kad gledam NBA, a to je preko 30 godina. Nisam optimista, kad vidim Galo i Tobias 33 suta a samo 3 asistencije znam da ce tu za Tea biti jako malo prostora da se pokaze. Onaj Tobias udvojen i srlja a Teo sam na trojci,Galo moze da puni jadni Cikago ali kad dodju jaci unakazice ih jer ce to biti verovatno najsebicniji tim u NBA( Galo, Rivers, Lu i Tobias), a Teo i Bobi treba da pobegnu odatle, previse je tu solista i nakrcano igracima a nasi imaju 30-ak godina i nece puno igrati, bolje da odu negde gde ce igrati. Onaj Rivers menja Tea posle 4 minute hehe, rodjace Galinari sa Italijom je najgora Italija u istoriji, nikakve rezultate nemaju,a Milos vodi pola tima Abaligasa do finala, i takvom sebicnjaku da sluzi kao posmatrac dok on sutira njegovih 4-13 ili 5-14 kako je vecinu sutirao protiv jacih, idi Teo negde igraj se godinu dana pa se vrati u Zvezdu :)

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Teo ne moze ni da cuva babu na terenu, on bez bloka ne moze nikoga da prodje. Sva sreca pa se i ne igra jos uvjek neka odbrana. Za 2 cetvrtine je palo 130 koseva ha ha ha.

milan010

pre 6 godina

Ne znam sta je problem sa Marjanovicem ali ocigledno nije za NBA. Neka se vrati u Zvezdu ili negde u EL i da igra a ne da bude rezerva losijim igracima od sebe. Isto vazi i za Bjelicu.

LFC

pre 6 godina

Polako,dok Bobi udje u sistem. Steta sto Tea nece sut malo vise,raduje povratak Galoa,Dzordan deluje nezainteresovano skroz. Mozda bi bilo dobro da pojure Hauarda i Kembu a da daju Dzordana i recimo Dekera ili Lua(mozda je i previse to jer je Lu dosta vukao). Krila tj Batum,Kid Gilkrist i Marvin im ne trebaju jer to pokrivaju Galo,Heris i Herel. Tad bi Teu oslabila minutaza al tim bi bio vrh-Kemba,Bredli,Galo,Heris,Hauard a klupa Teo,Lu ili Deker,Herel,Bobi,Beverli i Rivers.

Felipe

pre 6 godina

Anđušić je odigrao sjajno za Bulse. Bravo maestro, sjajan šut 3/5 za dva i 4/5 trojke. Baš čudi što je zapostavljen u našoj javnosti, 20 poena ukupno, a da se ne napomene to...

Aaa

pre 6 godina

Hteo da pogledam malo tekmu zbog Tea..prebacio kanal posle 5minuta
Na sta lici ona kosarka?Ono nema nikakvog smisla..nije ni cudo sto ovi sto idu na tekme idu tamo samo da se nazderu..
Trebalo bi da naprave kruzni teren sa 10 koseva i 5 lopti da ubace..to bi bio vrhunac njihovog shvatanja kosarke

Ja

pre 6 godina

Ima li smisla gledati ovakvu kosarku? Svako igra za sebe,napad traje 5 sekundi, maksimalno jedno dodavanje i ide se na sut ili ulaz. Teo kad je u igri, svaki peti napad pipne loptu, a plejmejker je. Ne gledam cesto NBA, gledao sam skoro Kingse i vcrs Kliperse, i vise ne gledam dok ne pocne plejoff.
Stoji da je NBA mnogo kvalitetnija od evropske kosarke, pojedinci neki bolji i za klasu, ali nikad ne bih mijenjao euroligu za NBA, nikad. Derbi Real- Barsa uzivanje,Pao- Oli, Fener- Cska, utakmice imaju takmicarski znacaj, naboj, igra se timski, publika aktivno ucestvuje u igri. Dok je NBA susta suprotnost. Zao mi je sto su Teo, Bogdan, a pogotovo Bjelica otisli u NBA ligu.

Oki

pre 6 godina

Ja stvarno ne kapiram što su oni Marjanovića doveli u Kliperse. Već imaju dva visoka centra koji rade Marjanovićev posao. Grifin je bio savršen krilni centar za ekipu ovako su završili sa centrom viška što je u ovom slučaju Boban. Čini mi se da će ovde još manje igrati. Detroitu se ja bih rekao baš posrećilo.

coki

pre 6 godina

Bobi vec kod treceg trenera u NBA ne dobija minute,sto nije sigurno slucajno,ocigledno je do njega sto ne igra jer ako ti ni jedan od tri trenera ne daje minute stvar je jasna.

damedolla0

pre 6 godina

Teo neće završavati nijednu utakmicu, nažalost. Bredli je starter, Lu Vilijams će sigurno igrati celu poslednju. Bredlija sigurno neće izbaciti zbog odbrane, a i opet je i više nego solidan igrač. Baš, šteta. Leglo bi po Tea da padne neki trejd gde bi Vilijams otišao. I, ovako previše siluje. Ja razumem, fantastičan si igrač, ali svaki napad da ti šutiraš, to je već bezobrazluk. Treba lopta da bude kod Teodosića u 90% napada, ono vode Bredli, Galinari, Vilijams. Ne može do izražaja da dođe Teodosićeva igra kada nije glavni vođa. Kada se ne kreću kao u CSKA, gde svi čekaju da Teodosić progirao nekog. Ovde pređeš pola, daš Vilijamsu on rešava, zaista cirkus.

IS

pre 6 godina

Teo odigrao doktorski utakmicu. Da je pogodio i onu otvorenu trojku u cetvrtoj moglo bi se reci da je odigrao savrsen mec (mada to nije toliko ni bitno).

Statisticki nije njegova najbolja utakmica, a ni po odigranim minutima, ali je odigrao najbolje od kada ga gledam, a ogledao sam veliku vecinu utakmica u NBA.

Protok lopte sa njim i bez njega u timu ne može da se poredi. Vodio je perfektno napade, uključivao saigrače, brzo kretao u napade posle odbrane, vrteo loptu i pronalazio konstantno najbolja rešenja. Čak i kada to nisu bile asistencije, posle njegovih dodavanja išao je ekstra pas i koš. U odbrani isto odigrao iznad proseka, a u tome mu je na odličan način pomogao i Bredli koji izgleda kao stiker na napadačima.

I ostali takođe odigrali lepe utakmice, pogotovo Galinari i Herel. Haris isto lepo debitovao, a Bobi nažalost neće videti minute, jer Herel igra na zaista visokom nivou i koristi se sada isključivo kao petica. Čak me ne bi čudilo da pre uđe na račun Džordanovih minuta, nego Herelovih (mada se to naravno neće desiti).

Na kraju, da ponovim - Teo više nego dobar. Kao nebo i zemlja izgleda igra sa njim i bez njega na parketu, nebo i zemlja. A daleko sam od pristasnog gledaoca.

Millennium

pre 6 godina

Teo u ovoj utakmici ništa posebno. Epizodna uloga ovaj put. I to ne kažem u hejterskom smislu. Lagano su dobili, Teo imao neke promašaje, biće bolje. Ono što mi zapravo nije jasno je zašto timovi uzimaju Marjanovića ako ne žele da ga koriste? I zašto se Bobi zadovoljava time da bude moneta za podkusuravanje? Nemojte molim vas da mi kažete baš ga briga uzima pare. Svakom sportiski je cilj da igra, da se takmiči i daje sve od sebe.

Otac Makarije

pre 6 godina

Gde god da dodje ovaj covek nece igrati! Jedina je alternativa Jordanu u smislu pravog centra al prednost cak imaju i krilni igraci.. smesno

Afram Island

pre 6 godina

Za Tea i Bobija bi bilo najbolje kad bi se obistinile glasine da će Lu Vilijams i Diandre biti trejdovati. Bobanu zbog Diandrea jer će mu se tako možda otvoriti prostor za neke minute, a Teu zbog Lua, jer koliko god Lu dobar bio, teška je crna rupa, i Teo i bilo ko ko mu da loptu nek je ne očekuje nazad, te bi i Teo imao više lopte u rukama

akots - obrni

pre 6 godina

@ anica

Priznaj da si ovaj komentar odlučila napisati još i prije utakmice :)

Mani se jeftinih fluskula, odigrao je ništa posebno. Promašio je 2-3 otvorena šuta, asisti ništa posebno. Naravno da se ne igra kosarke, može on mnogo bolje.

satelit

pre 6 godina

Tobajas Heris pokazao kako se igra kad dodjes u novi klub,odmah se nametnuo ,nema stidljivosti.. Teo igra s pola snage i uopste nije los u odbrani. Bobi neka potrazi ulogu u Holivudu ,ali ozbiljno to mislim.. Kako neko rece od strucnjaka,Bobi je promasio VEK! Sada se traze centri kao Jokic ili oni koji mogu da sve preuzimaju!

kokoko

pre 6 godina

Poprilicno mucna utakmica za gledanje. Bullsi losi, a kod Clippersa se vidi neuigranost. No mislim da mogu sa ovim rosterom sklopit solidni tim, koji moze u Playoff. Teo bez puno mucenja solidan. Bobi ovde nece igrati ako Jordan i Hazel ostanu.

Jim Beam

pre 6 godina

Bobi je jednostavno previše spor. Ofanzivno je i više nego dobar, ali defanzivno u piku bekovi proleću pored njega i ostavljaju ga 2m iza sebe. Druga opcija je da se povuče korak u nazad, ali to je onda otvorena trojka, a u NBA gotovo svi šutiraju danas. Može da bude izuzetno koristan protiv ekipa gde centar ne šutira za tri (gde ne mora da brani pick and pop) i gde plejevi nisu izrazito brzi, a takvih ekipa je malo. Protiv ostalih jednostavno je igrač manje u odbrani. Uzeo je dobar ugovor kakav u Evropi može samo da sanja, ali realno neće se on naigrati tamo.

bicuri

pre 6 godina

Bogami, mislim da ce Teodosic imati sve manji ucinak. Sad kad su tu Galo, Lu Vilijams, Tabajas Heris, nit ima kome da doda, nit ima priliku da sutne na kos pored ove trojice privatnika

Jim Beam

pre 6 godina

Bobi je jednostavno previše spor. Ofanzivno je i više nego dobar, ali defanzivno u piku bekovi proleću pored njega i ostavljaju ga 2m iza sebe. Druga opcija je da se povuče korak u nazad, ali to je onda otvorena trojka, a u NBA gotovo svi šutiraju danas. Može da bude izuzetno koristan protiv ekipa gde centar ne šutira za tri (gde ne mora da brani pick and pop) i gde plejevi nisu izrazito brzi, a takvih ekipa je malo. Protiv ostalih jednostavno je igrač manje u odbrani. Uzeo je dobar ugovor kakav u Evropi može samo da sanja, ali realno neće se on naigrati tamo.

satelit

pre 6 godina

Tobajas Heris pokazao kako se igra kad dodjes u novi klub,odmah se nametnuo ,nema stidljivosti.. Teo igra s pola snage i uopste nije los u odbrani. Bobi neka potrazi ulogu u Holivudu ,ali ozbiljno to mislim.. Kako neko rece od strucnjaka,Bobi je promasio VEK! Sada se traze centri kao Jokic ili oni koji mogu da sve preuzimaju!

Aaa

pre 6 godina

Hteo da pogledam malo tekmu zbog Tea..prebacio kanal posle 5minuta
Na sta lici ona kosarka?Ono nema nikakvog smisla..nije ni cudo sto ovi sto idu na tekme idu tamo samo da se nazderu..
Trebalo bi da naprave kruzni teren sa 10 koseva i 5 lopti da ubace..to bi bio vrhunac njihovog shvatanja kosarke

Ja

pre 6 godina

Ima li smisla gledati ovakvu kosarku? Svako igra za sebe,napad traje 5 sekundi, maksimalno jedno dodavanje i ide se na sut ili ulaz. Teo kad je u igri, svaki peti napad pipne loptu, a plejmejker je. Ne gledam cesto NBA, gledao sam skoro Kingse i vcrs Kliperse, i vise ne gledam dok ne pocne plejoff.
Stoji da je NBA mnogo kvalitetnija od evropske kosarke, pojedinci neki bolji i za klasu, ali nikad ne bih mijenjao euroligu za NBA, nikad. Derbi Real- Barsa uzivanje,Pao- Oli, Fener- Cska, utakmice imaju takmicarski znacaj, naboj, igra se timski, publika aktivno ucestvuje u igri. Dok je NBA susta suprotnost. Zao mi je sto su Teo, Bogdan, a pogotovo Bjelica otisli u NBA ligu.

miki

pre 6 godina

Čuj šteta, a za 3 godine ce uzeti 20 miliona. Da je mogao birati između igranja svake utakmice po 20-30min sa platom od milion i ovoga sad mislite da bi izabrao da igra više za mnogo manje para, kako da ne. Putuje, zeza se o za to plaćen toliko, posle neka dođe u Evropu i proba nešto uraditi za te jos 2-3 sezone

Nowitzki

pre 6 godina

Da igra npr. u S.Antoniju imao bi minimum 10 asistencija po mecu. Ali kako mu igraju ovi saigraci dobro ih i 5 sakupi.Pa sinoc je bilo ko uhvati loptu taj ide do kraja ili suta.Teodosic uopste ne igra lose ali igra sa ljudima koji nit mu dodaju kad je sam nit pustaju njega da bude plejmejker. Jednostavno svako za sebe igra pa cak je i Galinari sinoc tako igrao..

bruno

pre 6 godina

Kada se pročitaju brojke ne izgleda da je Teo bio solidan, ali ustvari je bio vrlo dobar. Gledao sam utakmicu i primijetio da kad Teo uđe u igru klipersi idu na 10+, a kada izađe 5-8. Posle utakmice pogledam+- i vidim najbolji Galinari 25, za njim Teo19, a Heris -6, drugi novajlija -9, Lu 7 iako je imao očajno veče 0/7 za tri. U čemu je trik? Teo odlično koristi duge pasove i iako ima malo asistencija mnoge tuđe asistencije pola su njegove. Ne davi loptu kao što to radi npr. Ročesti već ubrzava igru i time eliminiše svoje nedostatke.

IS

pre 6 godina

Teo odigrao doktorski utakmicu. Da je pogodio i onu otvorenu trojku u cetvrtoj moglo bi se reci da je odigrao savrsen mec (mada to nije toliko ni bitno).

Statisticki nije njegova najbolja utakmica, a ni po odigranim minutima, ali je odigrao najbolje od kada ga gledam, a ogledao sam veliku vecinu utakmica u NBA.

Protok lopte sa njim i bez njega u timu ne može da se poredi. Vodio je perfektno napade, uključivao saigrače, brzo kretao u napade posle odbrane, vrteo loptu i pronalazio konstantno najbolja rešenja. Čak i kada to nisu bile asistencije, posle njegovih dodavanja išao je ekstra pas i koš. U odbrani isto odigrao iznad proseka, a u tome mu je na odličan način pomogao i Bredli koji izgleda kao stiker na napadačima.

I ostali takođe odigrali lepe utakmice, pogotovo Galinari i Herel. Haris isto lepo debitovao, a Bobi nažalost neće videti minute, jer Herel igra na zaista visokom nivou i koristi se sada isključivo kao petica. Čak me ne bi čudilo da pre uđe na račun Džordanovih minuta, nego Herelovih (mada se to naravno neće desiti).

Na kraju, da ponovim - Teo više nego dobar. Kao nebo i zemlja izgleda igra sa njim i bez njega na parketu, nebo i zemlja. A daleko sam od pristasnog gledaoca.

coki

pre 6 godina

Bobi vec kod treceg trenera u NBA ne dobija minute,sto nije sigurno slucajno,ocigledno je do njega sto ne igra jer ako ti ni jedan od tri trenera ne daje minute stvar je jasna.

NNN

pre 6 godina

Najjači su ovi što komentarišu, a nisu gledali,
ili još gore ako su gledali, ali džabe, kad ne mogu skapiraju...

Teodosić je odigrao lagano (ovaj Čikago je na nivou Evroligaške ekipe) i kada je on bio u igri Klipersi su igrali tečno i prednost je rasla. Teodosić ne pumpa svoju statistiku, on je timski igrač.
Individualno u odbrani je najblaže rečeno ispod proseka, ali sve ukupno čini saigrače boljim!

Zile

pre 6 godina

”Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić pružio je solidnu partiju, pošto je za 23 minuta na parketu zabeležio osam poena (1/2 za dva, 2/5 za tri), po pet skokova i asistencija, kao i jednu ukradenu loptu”
Sta je ovde solidno? Meni ovo lici na losu partiju, ako se gleda da je igrao 23 minuta...

vlado

pre 6 godina

Razlika u vecerasnjoj igri Klipersa sa Teom na parketu i bez njega je nebo i zemlja. Odnosno za kolege koji prate iskljucivo statistiku skoro 20 razlike. Kao sto sam do sada vise puta pisao Teo je za svaku kosarkasku ekipu ono sto je bio Piksi za nasu reprezentaciju. Oznojio se nije posteno a ekipa je bila u plusu 20 poena sa njim na parketu. Da li bi mi voleli da on malo vise puni glavne statisticke kolone? Naravno da bi. Ali mislim da je njemu kao i vecini evropskih igraca, pogotovo nasih, bitnije da ekipa pobedjuje. Tako i treba da bude jer je kosarka timski sport. Da li ce i koliko biti konkurentni za plej of necemo znati dok ne prodje prelazni rok. Jednostavno u ovom trenutku u Klipersima SVI mogu biti trejdovani, pa cak i igraci koji su tek stigli (npr. Bredliju istice ugovor. Ako ne planira odmah da ga produzi zasto Klipersi ne bi pokusali uzeti nesto za njega itd...) Za ove sto se pitaju "zasto su uzeli Bobija ako im ne treba?" Pa zbog para. Ako se trejd Grifina vrteo oko Herisa onda su tu Bobi i Bredli bili samo "pare da se popuni godisnja plata Grifina". Isto kao sto su dvojica igraca koji su otisli sa Grfinom u Det morali da odu da oslobode mesto u timu za ovu dvojicu. I odmah da vam kazem Bobi se nece naigrati ni u Klipersima (osim ako bi krenuli u tankovanje). Na zalost tako je.

damedolla0

pre 6 godina

Teo neće završavati nijednu utakmicu, nažalost. Bredli je starter, Lu Vilijams će sigurno igrati celu poslednju. Bredlija sigurno neće izbaciti zbog odbrane, a i opet je i više nego solidan igrač. Baš, šteta. Leglo bi po Tea da padne neki trejd gde bi Vilijams otišao. I, ovako previše siluje. Ja razumem, fantastičan si igrač, ali svaki napad da ti šutiraš, to je već bezobrazluk. Treba lopta da bude kod Teodosića u 90% napada, ono vode Bredli, Galinari, Vilijams. Ne može do izražaja da dođe Teodosićeva igra kada nije glavni vođa. Kada se ne kreću kao u CSKA, gde svi čekaju da Teodosić progirao nekog. Ovde pređeš pola, daš Vilijamsu on rešava, zaista cirkus.

kokoko

pre 6 godina

Poprilicno mucna utakmica za gledanje. Bullsi losi, a kod Clippersa se vidi neuigranost. No mislim da mogu sa ovim rosterom sklopit solidni tim, koji moze u Playoff. Teo bez puno mucenja solidan. Bobi ovde nece igrati ako Jordan i Hazel ostanu.

Fljerond Jashari

pre 6 godina

"solidan" Teo ?! da si ti nama živ i zdrav Miloše dragi, za te pare koje si dobio, (a naročito sad kad "starlete" Grifina više nema), ništa ispod 15-18 poena i 8-10 asistencija u proseku po utakmici...se smatra da si podbacio i da ima ko to može bolje i redovnije od tebe. "Pokloni se i počni" da pakuješ i tovariš koševa...ili se pakuj polako nazad za Evropu

Bratko SRB

pre 6 godina

Budimo realni Boban kao rezervista i 15. igrac u Pistonsima nije mogao da ocekuje da igra utakmicu noc posle sletanja u LA. Pa da vam i centar iz Vranja koji je 4. centar dodje u Megi na primer i stigne noc pred utakmicu bil bi ga trener pustio da igra sutra? Ali u NBA se stvari krecu brzim ritmom tako da on bi trebao poceti sa malom minutazom uskoro...ali ako trejduju Jordana ( Zavisi za koga ) Bobi moze krenuti sa 15-20 min...mada onaj njihov drugi crnja sa repićem divlja u najboljoj formi sto nije bas dobro za Bobija. E sad ako trejduju Jordana za na primer Hasana Whiteside..ili Karl Anthony Townsa i tako te neke jace centre..ugasismo ga opet sa Bobijem.

Boston

pre 6 godina

Anice legendo, IGRA se kosarke sa 8 poena? Apsolutno nije za NBA. Slab, prespor, nema ulaz, jako losa odbrana, nema nesto ni asistencije. Potpuno nebitan igrac.

Srpska Crna Gora

pre 6 godina

7 puta uputio loptu prema košu 3 pogodio sasvim solidno šta bi bilo da smije kao ovi ostali i on bi onda imao 15+ poena.

Afram Island

pre 6 godina

Za Tea i Bobija bi bilo najbolje kad bi se obistinile glasine da će Lu Vilijams i Diandre biti trejdovati. Bobanu zbog Diandrea jer će mu se tako možda otvoriti prostor za neke minute, a Teu zbog Lua, jer koliko god Lu dobar bio, teška je crna rupa, i Teo i bilo ko ko mu da loptu nek je ne očekuje nazad, te bi i Teo imao više lopte u rukama

Oki

pre 6 godina

Ja stvarno ne kapiram što su oni Marjanovića doveli u Kliperse. Već imaju dva visoka centra koji rade Marjanovićev posao. Grifin je bio savršen krilni centar za ekipu ovako su završili sa centrom viška što je u ovom slučaju Boban. Čini mi se da će ovde još manje igrati. Detroitu se ja bih rekao baš posrećilo.

milan010

pre 6 godina

Ne znam sta je problem sa Marjanovicem ali ocigledno nije za NBA. Neka se vrati u Zvezdu ili negde u EL i da igra a ne da bude rezerva losijim igracima od sebe. Isto vazi i za Bjelicu.

kiki ns

pre 6 godina

Posle dugo vremena sam gledao direktno nba utakmicu i razočarao se. Još od Divca i Peđe....
A pogotovo što je Bobi presedeo ceo meč na klupi
Ova snagatorska košarka bez odbrane...
Nema više lepote.
Pasovi preko celog terena.

Dragan Borca

pre 6 godina

Ovaj Cikago bez par igraca je verovatno najgori tim ikada koji sam gledao od kad gledam NBA, a to je preko 30 godina. Nisam optimista, kad vidim Galo i Tobias 33 suta a samo 3 asistencije znam da ce tu za Tea biti jako malo prostora da se pokaze. Onaj Tobias udvojen i srlja a Teo sam na trojci,Galo moze da puni jadni Cikago ali kad dodju jaci unakazice ih jer ce to biti verovatno najsebicniji tim u NBA( Galo, Rivers, Lu i Tobias), a Teo i Bobi treba da pobegnu odatle, previse je tu solista i nakrcano igracima a nasi imaju 30-ak godina i nece puno igrati, bolje da odu negde gde ce igrati. Onaj Rivers menja Tea posle 4 minute hehe, rodjace Galinari sa Italijom je najgora Italija u istoriji, nikakve rezultate nemaju,a Milos vodi pola tima Abaligasa do finala, i takvom sebicnjaku da sluzi kao posmatrac dok on sutira njegovih 4-13 ili 5-14 kako je vecinu sutirao protiv jacih, idi Teo negde igraj se godinu dana pa se vrati u Zvezdu :)

Millennium

pre 6 godina

Teo u ovoj utakmici ništa posebno. Epizodna uloga ovaj put. I to ne kažem u hejterskom smislu. Lagano su dobili, Teo imao neke promašaje, biće bolje. Ono što mi zapravo nije jasno je zašto timovi uzimaju Marjanovića ako ne žele da ga koriste? I zašto se Bobi zadovoljava time da bude moneta za podkusuravanje? Nemojte molim vas da mi kažete baš ga briga uzima pare. Svakom sportiski je cilj da igra, da se takmiči i daje sve od sebe.

akots - obrni

pre 6 godina

@ anica

Priznaj da si ovaj komentar odlučila napisati još i prije utakmice :)

Mani se jeftinih fluskula, odigrao je ništa posebno. Promašio je 2-3 otvorena šuta, asisti ništa posebno. Naravno da se ne igra kosarke, može on mnogo bolje.

Felipe

pre 6 godina

Anđušić je odigrao sjajno za Bulse. Bravo maestro, sjajan šut 3/5 za dva i 4/5 trojke. Baš čudi što je zapostavljen u našoj javnosti, 20 poena ukupno, a da se ne napomene to...

Gde ja živim

pre 6 godina

Prilično dosadna utakmica. Galinari i Heris odlični, Teo solidan. Moglo je više, moglo je bolje, ali ok. 2 lopte mu izađoše iz koša, malo je imao loptu u rukama na početku. Meni je interesantno kako on i Lu imaju ili isti broj asistencija ili Lu ima više, a čoveka ne vidiš kada je dodao loptu. Što se tiče Bobija, videćemo. Možda će igrati, rano je još.

Otac Makarije

pre 6 godina

Gde god da dodje ovaj covek nece igrati! Jedina je alternativa Jordanu u smislu pravog centra al prednost cak imaju i krilni igraci.. smesno

hroničar lige

pre 6 godina

Bobi definitivno jeste spor u odnosu na prosečnu NBA peticu ali ja kad gledam te njegove minute, očigledno je da se ubrzao za 100% u odnosu na vreme kad je bio MVP EL u dresu Zvezde. Ubrzao se nestvarno i opet nije dovoljno. Sa ovakvim kretnjama bio bi apsolutno najdominantniji igrač EL i to najbolje oslikava razliku u brzini između evropske i američke košarke. Dovoljno je pogledati kad onaj "kouč Majk" objašnjava defanzivne rotacije, to bi morao čovek da ima dodatna 2 para očiju i 150% mozga da isprati sve na terenu u realnom vremenu. Kad uračunaš faktor fizičkog napora, postaje nstvarno. Što nas dovodi do poente priče: NBA igrači su nadopingovani ko trkački konji. Dopingovani su i ovi u Evropi ali manje para jednako slabije droge. Naravno, i daleko veća zastupljenost svetloputih igrača čini svoje :)

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Teo ne moze ni da cuva babu na terenu, on bez bloka ne moze nikoga da prodje. Sva sreca pa se i ne igra jos uvjek neka odbrana. Za 2 cetvrtine je palo 130 koseva ha ha ha.

Frank Castle

pre 6 godina

@barbadjole pa sta si ocekivao prijatelju? u CSKA je bio glavni igrac, ovdje je cetvrta-peta opcija u napadu, mozda sam cak i pretjerao.

Vasilije

pre 6 godina

U očajnom meču dva očajna tima, Teo se pogubio. Niti je njegovima trebalo razigravanje, niti je on mogao da pogodi koš. Sad znam šta vama znači 'solidan'.

Goran

pre 6 godina

Ja sam mislio da je Teo doktor kosarke za Rubia i da ce u NBA imati bar 8-12 asistencija ako bude igrao. Izgleda da je Rubio doktor za Njega!Teo igra ali je to daleeeko od nekog zvjezdanog statusa u NBA. Ima srecu da su Beverly i Rivers povredjeni ali nije uspio do sada da to iskoristi. steeeta!

anfakbls

pre 6 godina

Ono što je Teo sinoc igrao nije dovoljno ni za Zvezdu. Odbranu je odigrao bolje nego napad, jer nisu cesto napadali preko njega. Tanko, blijedo, neuvjerljivo. Nadam se da ce u PO odigrati mnogo bolje, ali mi nekako djeluje kako sezona odmice da ce imati sve manju ulogu u timu.

LFC

pre 6 godina

Polako,dok Bobi udje u sistem. Steta sto Tea nece sut malo vise,raduje povratak Galoa,Dzordan deluje nezainteresovano skroz. Mozda bi bilo dobro da pojure Hauarda i Kembu a da daju Dzordana i recimo Dekera ili Lua(mozda je i previse to jer je Lu dosta vukao). Krila tj Batum,Kid Gilkrist i Marvin im ne trebaju jer to pokrivaju Galo,Heris i Herel. Tad bi Teu oslabila minutaza al tim bi bio vrh-Kemba,Bredli,Galo,Heris,Hauard a klupa Teo,Lu ili Deker,Herel,Bobi,Beverli i Rivers.

Zile

pre 6 godina

”Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić pružio je solidnu partiju, pošto je za 23 minuta na parketu zabeležio osam poena (1/2 za dva, 2/5 za tri), po pet skokova i asistencija, kao i jednu ukradenu loptu”
Sta je ovde solidno? Meni ovo lici na losu partiju, ako se gleda da je igrao 23 minuta...

Boston

pre 6 godina

Anice legendo, IGRA se kosarke sa 8 poena? Apsolutno nije za NBA. Slab, prespor, nema ulaz, jako losa odbrana, nema nesto ni asistencije. Potpuno nebitan igrac.

Goran

pre 6 godina

Ja sam mislio da je Teo doktor kosarke za Rubia i da ce u NBA imati bar 8-12 asistencija ako bude igrao. Izgleda da je Rubio doktor za Njega!Teo igra ali je to daleeeko od nekog zvjezdanog statusa u NBA. Ima srecu da su Beverly i Rivers povredjeni ali nije uspio do sada da to iskoristi. steeeta!

Ja

pre 6 godina

Ima li smisla gledati ovakvu kosarku? Svako igra za sebe,napad traje 5 sekundi, maksimalno jedno dodavanje i ide se na sut ili ulaz. Teo kad je u igri, svaki peti napad pipne loptu, a plejmejker je. Ne gledam cesto NBA, gledao sam skoro Kingse i vcrs Kliperse, i vise ne gledam dok ne pocne plejoff.
Stoji da je NBA mnogo kvalitetnija od evropske kosarke, pojedinci neki bolji i za klasu, ali nikad ne bih mijenjao euroligu za NBA, nikad. Derbi Real- Barsa uzivanje,Pao- Oli, Fener- Cska, utakmice imaju takmicarski znacaj, naboj, igra se timski, publika aktivno ucestvuje u igri. Dok je NBA susta suprotnost. Zao mi je sto su Teo, Bogdan, a pogotovo Bjelica otisli u NBA ligu.

Fljerond Jashari

pre 6 godina

"solidan" Teo ?! da si ti nama živ i zdrav Miloše dragi, za te pare koje si dobio, (a naročito sad kad "starlete" Grifina više nema), ništa ispod 15-18 poena i 8-10 asistencija u proseku po utakmici...se smatra da si podbacio i da ima ko to može bolje i redovnije od tebe. "Pokloni se i počni" da pakuješ i tovariš koševa...ili se pakuj polako nazad za Evropu

kiki ns

pre 6 godina

Posle dugo vremena sam gledao direktno nba utakmicu i razočarao se. Još od Divca i Peđe....
A pogotovo što je Bobi presedeo ceo meč na klupi
Ova snagatorska košarka bez odbrane...
Nema više lepote.
Pasovi preko celog terena.

Vasilije

pre 6 godina

U očajnom meču dva očajna tima, Teo se pogubio. Niti je njegovima trebalo razigravanje, niti je on mogao da pogodi koš. Sad znam šta vama znači 'solidan'.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Teo ne moze ni da cuva babu na terenu, on bez bloka ne moze nikoga da prodje. Sva sreca pa se i ne igra jos uvjek neka odbrana. Za 2 cetvrtine je palo 130 koseva ha ha ha.

Dragan Borca

pre 6 godina

Ovaj Cikago bez par igraca je verovatno najgori tim ikada koji sam gledao od kad gledam NBA, a to je preko 30 godina. Nisam optimista, kad vidim Galo i Tobias 33 suta a samo 3 asistencije znam da ce tu za Tea biti jako malo prostora da se pokaze. Onaj Tobias udvojen i srlja a Teo sam na trojci,Galo moze da puni jadni Cikago ali kad dodju jaci unakazice ih jer ce to biti verovatno najsebicniji tim u NBA( Galo, Rivers, Lu i Tobias), a Teo i Bobi treba da pobegnu odatle, previse je tu solista i nakrcano igracima a nasi imaju 30-ak godina i nece puno igrati, bolje da odu negde gde ce igrati. Onaj Rivers menja Tea posle 4 minute hehe, rodjace Galinari sa Italijom je najgora Italija u istoriji, nikakve rezultate nemaju,a Milos vodi pola tima Abaligasa do finala, i takvom sebicnjaku da sluzi kao posmatrac dok on sutira njegovih 4-13 ili 5-14 kako je vecinu sutirao protiv jacih, idi Teo negde igraj se godinu dana pa se vrati u Zvezdu :)

Bratko SRB

pre 6 godina

Budimo realni Boban kao rezervista i 15. igrac u Pistonsima nije mogao da ocekuje da igra utakmicu noc posle sletanja u LA. Pa da vam i centar iz Vranja koji je 4. centar dodje u Megi na primer i stigne noc pred utakmicu bil bi ga trener pustio da igra sutra? Ali u NBA se stvari krecu brzim ritmom tako da on bi trebao poceti sa malom minutazom uskoro...ali ako trejduju Jordana ( Zavisi za koga ) Bobi moze krenuti sa 15-20 min...mada onaj njihov drugi crnja sa repićem divlja u najboljoj formi sto nije bas dobro za Bobija. E sad ako trejduju Jordana za na primer Hasana Whiteside..ili Karl Anthony Townsa i tako te neke jace centre..ugasismo ga opet sa Bobijem.

hroničar lige

pre 6 godina

Bobi definitivno jeste spor u odnosu na prosečnu NBA peticu ali ja kad gledam te njegove minute, očigledno je da se ubrzao za 100% u odnosu na vreme kad je bio MVP EL u dresu Zvezde. Ubrzao se nestvarno i opet nije dovoljno. Sa ovakvim kretnjama bio bi apsolutno najdominantniji igrač EL i to najbolje oslikava razliku u brzini između evropske i američke košarke. Dovoljno je pogledati kad onaj "kouč Majk" objašnjava defanzivne rotacije, to bi morao čovek da ima dodatna 2 para očiju i 150% mozga da isprati sve na terenu u realnom vremenu. Kad uračunaš faktor fizičkog napora, postaje nstvarno. Što nas dovodi do poente priče: NBA igrači su nadopingovani ko trkački konji. Dopingovani su i ovi u Evropi ali manje para jednako slabije droge. Naravno, i daleko veća zastupljenost svetloputih igrača čini svoje :)

IS

pre 6 godina

Teo odigrao doktorski utakmicu. Da je pogodio i onu otvorenu trojku u cetvrtoj moglo bi se reci da je odigrao savrsen mec (mada to nije toliko ni bitno).

Statisticki nije njegova najbolja utakmica, a ni po odigranim minutima, ali je odigrao najbolje od kada ga gledam, a ogledao sam veliku vecinu utakmica u NBA.

Protok lopte sa njim i bez njega u timu ne može da se poredi. Vodio je perfektno napade, uključivao saigrače, brzo kretao u napade posle odbrane, vrteo loptu i pronalazio konstantno najbolja rešenja. Čak i kada to nisu bile asistencije, posle njegovih dodavanja išao je ekstra pas i koš. U odbrani isto odigrao iznad proseka, a u tome mu je na odličan način pomogao i Bredli koji izgleda kao stiker na napadačima.

I ostali takođe odigrali lepe utakmice, pogotovo Galinari i Herel. Haris isto lepo debitovao, a Bobi nažalost neće videti minute, jer Herel igra na zaista visokom nivou i koristi se sada isključivo kao petica. Čak me ne bi čudilo da pre uđe na račun Džordanovih minuta, nego Herelovih (mada se to naravno neće desiti).

Na kraju, da ponovim - Teo više nego dobar. Kao nebo i zemlja izgleda igra sa njim i bez njega na parketu, nebo i zemlja. A daleko sam od pristasnog gledaoca.

Felipe

pre 6 godina

Anđušić je odigrao sjajno za Bulse. Bravo maestro, sjajan šut 3/5 za dva i 4/5 trojke. Baš čudi što je zapostavljen u našoj javnosti, 20 poena ukupno, a da se ne napomene to...

LFC

pre 6 godina

Polako,dok Bobi udje u sistem. Steta sto Tea nece sut malo vise,raduje povratak Galoa,Dzordan deluje nezainteresovano skroz. Mozda bi bilo dobro da pojure Hauarda i Kembu a da daju Dzordana i recimo Dekera ili Lua(mozda je i previse to jer je Lu dosta vukao). Krila tj Batum,Kid Gilkrist i Marvin im ne trebaju jer to pokrivaju Galo,Heris i Herel. Tad bi Teu oslabila minutaza al tim bi bio vrh-Kemba,Bredli,Galo,Heris,Hauard a klupa Teo,Lu ili Deker,Herel,Bobi,Beverli i Rivers.

Aaa

pre 6 godina

Hteo da pogledam malo tekmu zbog Tea..prebacio kanal posle 5minuta
Na sta lici ona kosarka?Ono nema nikakvog smisla..nije ni cudo sto ovi sto idu na tekme idu tamo samo da se nazderu..
Trebalo bi da naprave kruzni teren sa 10 koseva i 5 lopti da ubace..to bi bio vrhunac njihovog shvatanja kosarke

damedolla0

pre 6 godina

Teo neće završavati nijednu utakmicu, nažalost. Bredli je starter, Lu Vilijams će sigurno igrati celu poslednju. Bredlija sigurno neće izbaciti zbog odbrane, a i opet je i više nego solidan igrač. Baš, šteta. Leglo bi po Tea da padne neki trejd gde bi Vilijams otišao. I, ovako previše siluje. Ja razumem, fantastičan si igrač, ali svaki napad da ti šutiraš, to je već bezobrazluk. Treba lopta da bude kod Teodosića u 90% napada, ono vode Bredli, Galinari, Vilijams. Ne može do izražaja da dođe Teodosićeva igra kada nije glavni vođa. Kada se ne kreću kao u CSKA, gde svi čekaju da Teodosić progirao nekog. Ovde pređeš pola, daš Vilijamsu on rešava, zaista cirkus.

anfakbls

pre 6 godina

Ono što je Teo sinoc igrao nije dovoljno ni za Zvezdu. Odbranu je odigrao bolje nego napad, jer nisu cesto napadali preko njega. Tanko, blijedo, neuvjerljivo. Nadam se da ce u PO odigrati mnogo bolje, ali mi nekako djeluje kako sezona odmice da ce imati sve manju ulogu u timu.

Nowitzki

pre 6 godina

Da igra npr. u S.Antoniju imao bi minimum 10 asistencija po mecu. Ali kako mu igraju ovi saigraci dobro ih i 5 sakupi.Pa sinoc je bilo ko uhvati loptu taj ide do kraja ili suta.Teodosic uopste ne igra lose ali igra sa ljudima koji nit mu dodaju kad je sam nit pustaju njega da bude plejmejker. Jednostavno svako za sebe igra pa cak je i Galinari sinoc tako igrao..

milan010

pre 6 godina

Ne znam sta je problem sa Marjanovicem ali ocigledno nije za NBA. Neka se vrati u Zvezdu ili negde u EL i da igra a ne da bude rezerva losijim igracima od sebe. Isto vazi i za Bjelicu.

NNN

pre 6 godina

Najjači su ovi što komentarišu, a nisu gledali,
ili još gore ako su gledali, ali džabe, kad ne mogu skapiraju...

Teodosić je odigrao lagano (ovaj Čikago je na nivou Evroligaške ekipe) i kada je on bio u igri Klipersi su igrali tečno i prednost je rasla. Teodosić ne pumpa svoju statistiku, on je timski igrač.
Individualno u odbrani je najblaže rečeno ispod proseka, ali sve ukupno čini saigrače boljim!

Oki

pre 6 godina

Ja stvarno ne kapiram što su oni Marjanovića doveli u Kliperse. Već imaju dva visoka centra koji rade Marjanovićev posao. Grifin je bio savršen krilni centar za ekipu ovako su završili sa centrom viška što je u ovom slučaju Boban. Čini mi se da će ovde još manje igrati. Detroitu se ja bih rekao baš posrećilo.

coki

pre 6 godina

Bobi vec kod treceg trenera u NBA ne dobija minute,sto nije sigurno slucajno,ocigledno je do njega sto ne igra jer ako ti ni jedan od tri trenera ne daje minute stvar je jasna.

Srpska Crna Gora

pre 6 godina

7 puta uputio loptu prema košu 3 pogodio sasvim solidno šta bi bilo da smije kao ovi ostali i on bi onda imao 15+ poena.

vlado

pre 6 godina

Razlika u vecerasnjoj igri Klipersa sa Teom na parketu i bez njega je nebo i zemlja. Odnosno za kolege koji prate iskljucivo statistiku skoro 20 razlike. Kao sto sam do sada vise puta pisao Teo je za svaku kosarkasku ekipu ono sto je bio Piksi za nasu reprezentaciju. Oznojio se nije posteno a ekipa je bila u plusu 20 poena sa njim na parketu. Da li bi mi voleli da on malo vise puni glavne statisticke kolone? Naravno da bi. Ali mislim da je njemu kao i vecini evropskih igraca, pogotovo nasih, bitnije da ekipa pobedjuje. Tako i treba da bude jer je kosarka timski sport. Da li ce i koliko biti konkurentni za plej of necemo znati dok ne prodje prelazni rok. Jednostavno u ovom trenutku u Klipersima SVI mogu biti trejdovani, pa cak i igraci koji su tek stigli (npr. Bredliju istice ugovor. Ako ne planira odmah da ga produzi zasto Klipersi ne bi pokusali uzeti nesto za njega itd...) Za ove sto se pitaju "zasto su uzeli Bobija ako im ne treba?" Pa zbog para. Ako se trejd Grifina vrteo oko Herisa onda su tu Bobi i Bredli bili samo "pare da se popuni godisnja plata Grifina". Isto kao sto su dvojica igraca koji su otisli sa Grfinom u Det morali da odu da oslobode mesto u timu za ovu dvojicu. I odmah da vam kazem Bobi se nece naigrati ni u Klipersima (osim ako bi krenuli u tankovanje). Na zalost tako je.

Afram Island

pre 6 godina

Za Tea i Bobija bi bilo najbolje kad bi se obistinile glasine da će Lu Vilijams i Diandre biti trejdovati. Bobanu zbog Diandrea jer će mu se tako možda otvoriti prostor za neke minute, a Teu zbog Lua, jer koliko god Lu dobar bio, teška je crna rupa, i Teo i bilo ko ko mu da loptu nek je ne očekuje nazad, te bi i Teo imao više lopte u rukama

Otac Makarije

pre 6 godina

Gde god da dodje ovaj covek nece igrati! Jedina je alternativa Jordanu u smislu pravog centra al prednost cak imaju i krilni igraci.. smesno

miki

pre 6 godina

Čuj šteta, a za 3 godine ce uzeti 20 miliona. Da je mogao birati između igranja svake utakmice po 20-30min sa platom od milion i ovoga sad mislite da bi izabrao da igra više za mnogo manje para, kako da ne. Putuje, zeza se o za to plaćen toliko, posle neka dođe u Evropu i proba nešto uraditi za te jos 2-3 sezone

bicuri

pre 6 godina

Bogami, mislim da ce Teodosic imati sve manji ucinak. Sad kad su tu Galo, Lu Vilijams, Tabajas Heris, nit ima kome da doda, nit ima priliku da sutne na kos pored ove trojice privatnika

bruno

pre 6 godina

Kada se pročitaju brojke ne izgleda da je Teo bio solidan, ali ustvari je bio vrlo dobar. Gledao sam utakmicu i primijetio da kad Teo uđe u igru klipersi idu na 10+, a kada izađe 5-8. Posle utakmice pogledam+- i vidim najbolji Galinari 25, za njim Teo19, a Heris -6, drugi novajlija -9, Lu 7 iako je imao očajno veče 0/7 za tri. U čemu je trik? Teo odlično koristi duge pasove i iako ima malo asistencija mnoge tuđe asistencije pola su njegove. Ne davi loptu kao što to radi npr. Ročesti već ubrzava igru i time eliminiše svoje nedostatke.

Millennium

pre 6 godina

Teo u ovoj utakmici ništa posebno. Epizodna uloga ovaj put. I to ne kažem u hejterskom smislu. Lagano su dobili, Teo imao neke promašaje, biće bolje. Ono što mi zapravo nije jasno je zašto timovi uzimaju Marjanovića ako ne žele da ga koriste? I zašto se Bobi zadovoljava time da bude moneta za podkusuravanje? Nemojte molim vas da mi kažete baš ga briga uzima pare. Svakom sportiski je cilj da igra, da se takmiči i daje sve od sebe.

akots - obrni

pre 6 godina

@ anica

Priznaj da si ovaj komentar odlučila napisati još i prije utakmice :)

Mani se jeftinih fluskula, odigrao je ništa posebno. Promašio je 2-3 otvorena šuta, asisti ništa posebno. Naravno da se ne igra kosarke, može on mnogo bolje.

Jim Beam

pre 6 godina

Bobi je jednostavno previše spor. Ofanzivno je i više nego dobar, ali defanzivno u piku bekovi proleću pored njega i ostavljaju ga 2m iza sebe. Druga opcija je da se povuče korak u nazad, ali to je onda otvorena trojka, a u NBA gotovo svi šutiraju danas. Može da bude izuzetno koristan protiv ekipa gde centar ne šutira za tri (gde ne mora da brani pick and pop) i gde plejevi nisu izrazito brzi, a takvih ekipa je malo. Protiv ostalih jednostavno je igrač manje u odbrani. Uzeo je dobar ugovor kakav u Evropi može samo da sanja, ali realno neće se on naigrati tamo.

satelit

pre 6 godina

Tobajas Heris pokazao kako se igra kad dodjes u novi klub,odmah se nametnuo ,nema stidljivosti.. Teo igra s pola snage i uopste nije los u odbrani. Bobi neka potrazi ulogu u Holivudu ,ali ozbiljno to mislim.. Kako neko rece od strucnjaka,Bobi je promasio VEK! Sada se traze centri kao Jokic ili oni koji mogu da sve preuzimaju!

Gde ja živim

pre 6 godina

Prilično dosadna utakmica. Galinari i Heris odlični, Teo solidan. Moglo je više, moglo je bolje, ali ok. 2 lopte mu izađoše iz koša, malo je imao loptu u rukama na početku. Meni je interesantno kako on i Lu imaju ili isti broj asistencija ili Lu ima više, a čoveka ne vidiš kada je dodao loptu. Što se tiče Bobija, videćemo. Možda će igrati, rano je još.

Frank Castle

pre 6 godina

@barbadjole pa sta si ocekivao prijatelju? u CSKA je bio glavni igrac, ovdje je cetvrta-peta opcija u napadu, mozda sam cak i pretjerao.

kokoko

pre 6 godina

Poprilicno mucna utakmica za gledanje. Bullsi losi, a kod Clippersa se vidi neuigranost. No mislim da mogu sa ovim rosterom sklopit solidni tim, koji moze u Playoff. Teo bez puno mucenja solidan. Bobi ovde nece igrati ako Jordan i Hazel ostanu.