Sreda, 31.01.2018.

11:19

Falili Kanga i Boaći, Zvezda nerešeno s Amkarom

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno u trećoj pripremnoj utakmici u Antaliji sa Amkarom iz Perma 1:1.

Izvor: MLJ

Falili Kanga i Boaæi, Zvezda nerešeno s Amkarom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 6 godina

gotovo svaki dan šaljem komentar,da je kanga najbolji igrač u našoj ligi dugo vremena nisam video igrača sa tako dobrim prenosom igre,odlično drži loptu kad je primi nemoguče mu je uzeti bez faula,veoma je brz i ima odlične asistencije zbog kojih napadači dolaze u šanse,nevidim igrača sličnih kvaliteta u ligi kad ode podhitno negde nači igrača sličnih kvaliteta što,še biti gotovo nemoguče.bez kange bar 30-40 procenta klub je slabiji,jedini igrač dosta sličnih kvalitete je jankovič iz partizana.koga bi voleo u zvezdi ali to je nemoguča misija.ako ode kange titula je pod velikim pitanjem.

pismo

pre 6 godina

Hvalili, a ne "falili". 
Negujmo srpski jezik. 
(fudbalski ekspert, 31. januar 2018 14:27 

Odavno znamo da si fudbalski nepismen ali sada dokazuješ i da ti srpski jezik nije jača strana. 
Faliti znači nedostajati, pomanjkati, ne biti na raspolaganju 
Hvaliti znači pohvalno govoriti o nekome,nečemu, isticati nečije vrline
(Edukacija, 31. januar 2018 15:57)
sarkazam učiteljice, sarkazam

Ljubisa livac

pre 6 godina

Eto vidite kako to izgleda bez Kange. Niko da povuce loptu. Stoga nije li bolje da ostane do kraja i borimo se za titulu nego da ga damo sad za sicu i rizikujemo.

Edukacija

pre 6 godina

Hvalili, a ne "falili".
Negujmo srpski jezik.
(fudbalski ekspert, 31. januar 2018 14:27

Odavno znamo da si fudbalski nepismen ali sada dokazuješ i da ti srpski jezik nije jača strana.
Faliti znači nedostajati, pomanjkati, ne biti na raspolaganju
Hvaliti znači pohvalno govoriti o nekome,nečemu, isticati nečije vrline

Konstatacija

pre 6 godina

Posle 20 godina dodje igrac koji zna da vodi loptu i igra fudbal, i ode u Spartu Prag za kikiriki...
I to u trenutku kad se igraci prodaju za 150-200 miliona evra, mi necemo da damo coveku platu od 700 hiljada...
Kanga je bio mozak ove ekipe, upamtite... Prodali su njega, sad mogu i ostale...
CSKA ce da nas pobedi u BG, a i titula nam vise nije sigurna...
(Pedja J7, 31. januar 2018 12:10)

Taj igrač je mogao da ode i za DŽ,da je ostako još polusezonu a izvučen je maksimum u minut do 12,poslednjeg dana prelaznog roka. Što mu ti ne daš platu od 700 000e? Odakle klubu,koji je dužan 25 miliona,toliko para da plaća jednog igrača? Zašto bi prodavali ostale? I dalje imamo ubedljivo najkvalitetniju ekipu,doduše nedostajaće taj profil igrača ali Krstičić može da odigra na tom mestu i mnogo je odgovorniji od Kange a u taktičkom smislu,znatno iznad njega.Prvenstvo nema teorije da izgubimo jer smo najbolji a od CSKA nije strašno ako ispadnemo jer su ionako favoriti i imaju skuplji tim.To su bili i Sparta,Krasnodor,Keln pa smo ih prošli,nema predaje.

Dusan

pre 6 godina

Prodati Kangu za sicu, to moze samo onaj ko ne misli dobro Zvezdi. Bez njega mi smo prosecan tim sto se videlo danas protiv ovog slabasnog Amkara. Postali smo sterilna ekipa sa bezidejnim posedom lopte.

dex

pre 6 godina

Fali kreativac definitivno. Mislim da ce otici i Boaci za daleko manje para od onoga koliko je Terzic lozio ljude, a necemo imati vremena da nadjemo zamene. Nije Jevtovic toliko bitan, koliko je neki kreativac bitan.

Dejan CZ

pre 6 godina

Potrebno je na mesto Kange hitno delovati i dovesti zamenu jer ce nas posed lopte pasti na 30% po utakmici a bezidejnost na utakmici bice veliki problem...Bez centralnog veznog ekipa srlja u propast jer ta pozicija je kljucna u timu.Mi u trenutnom sastavu nemamo zamenu za takvog igraca i nasusno je potrebno hitno delovati ili smo pukli na terenu.

smešni ste

pre 6 godina

džaba vam ben kad ste sredinu izgubili sa kangom. generalno to je dobra vest za partizan, ne zaboravite prošlu godinu i kako ste bili blizu titule pa ipak...

Peca

pre 6 godina

Jeste da je ovo bila samo prijateljska utakmica, ali vec u njoj se videlo koliko fali prisustvo Kange.Jednostavno nije imao ko da poveze sredinu i napad, nije bilo te lucidnosti i tih pasova.Sva tri igraca koja su igrala su defanzivno orijentisana i nemaju tu kreativnost za napad.Kanga je uvek zeleo loptu i imao petlju da pokusa, nekada je to uspevalo nekada ne, ali je uvek zeleo loptu i da on bude taj koji ce kreirati napad.

aleksandar.veliki

pre 6 godina

Svi pametni a nisu gledali utakmicu...
Igralo se “Viltorije” ispred njihovog gola non stop i tukli kao da se igra finale LŠ.
Mene vise brine kako duva promaja u odbrani kod njihovih nekoliko kontri...
Naravno da fali Kanga u nekom smislu ali da nam ode na pocetku kvalifikacija za LŠ a mi bemamo zamenu , to tek nema logike.

crni_redstar

pre 6 godina

to je neminosvnost za finansijski slab klub kakav je Zvezda. Bravo Kanga za lucidnost i lude golove, oprosten ti je ludogorec i srecno. Zvezda ukazi dosta slabija u drugi deo sezone, posebno plasi ostanak srnica.

Zvezdin Inijesta

pre 6 godina

Biće bolje, ovi su prilično jaki, koliko i mi.
Ne znači da nećemo dobiti Zenit sa npr. 5 0.
Zvezdaa :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VeljaCZV, 31. januar 2018 11:28)

Nadam se da šališ ako misliš da je ovaj Amkar jak. To je tim koji će se grčevito boriti za opstanak u ruskoj ligi. Takođe, neverovatni su mi ovi što se raduju odlasku Kange. Ko će da nam organizuje napade kada njega nema? Odgovor je jasan, moramo pronaći zamenu, kakvu takvu inače opet gubimo titulu.

Pedja J7

pre 6 godina

Posle 20 godina dodje igrac koji zna da vodi loptu i igra fudbal, i ode u Spartu Prag za kikiriki...
I to u trenutku kad se igraci prodaju za 150-200 miliona evra, mi necemo da damo coveku platu od 700 hiljada...
Kanga je bio mozak ove ekipe, upamtite... Prodali su njega, sad mogu i ostale...
CSKA ce da nas pobedi u BG, a i titula nam vise nije sigurna...

diabola

pre 6 godina

Nema potrebe da velicte Kangu, jeste dobar fudbaler ali samo u danima kad mu se igra fudbal, kad mu se ne igra nije u satnju da posalje tacan pas a o nerezonskim sutevima sa 30 metara u poslednjih par kola da i ne govorimo. Igra u odbrani katastrofa , covek trci samo u napred.Dobar je bio za nasu ligu ali to je to.Boaci je vec druga prica , definitnvno dobar napadac imao je problema jer je uvek igrao u ekipama koje se bore za opstanak pa tu i nema previse sansi u kojima moze da daje golove.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Fali nam jer na njegovoj poziciji nemamo iole ozbiljnog igraca,a ne zato sto je Kanga neki majstor.Ljudi nemoj te sad preterivati i dizati ga u nebesa,jeste,dao je gol Krasnodaru,hvala mu na tome,ali budimo realni,kod njega nema sredine,ili napravi dobar potez ili te upropasti,gol igrac nije,a sto se asistencija tice i tu nema konstantu,od 5 pasova 2 su dobra a ostala su kontra-polukontra za protivnika,malo mozda preterujem ali otprilike je tako.Boaci ce nam vise nedostajati pre svega zbog zadrzavanja lopte,pogotovo kod preskakanja sredine kad protivnik izvrsi presing,koliko je puta samo ove sezone Zule slao dugu loptu na njega i skoro sve ih je prihvatao.

skive

pre 6 godina

kako sad falila ova dvojica kad oni imaju na pripremama 2 od 2 i dominiraju i bez njih ? ah da, oni su dobili neke litvanske drugoligase a ovo je ozbiljna ekipa amkar

Zvezda Sampion

pre 6 godina

Odlicna provera.Ruski timovi su cvrsti i oni najbolji iz te lige tesko pobeđuju ove slabije.Falio nam je zavrsni pas danas sto je Kanga radio pre i moramo dovesti zamenu

veliki strumf

pre 6 godina

U svim utakmicama u kojima Kanga nije igrao imali smo problema na sredini i u kreaciji. Tacno je da se zadnjih meseci ispucavao, ne bi li nekim evro golom sebi obezbedio jaci ugovor, da je dao mnogo pogresnih pasova, ali on je igrac koji je drzao celu sredinu i covek koji zna sa loptom. Znaju i Donald i Krsticic, ali su sasvim drugaciji tip igraca. Nama je neophodan igrac Kanginog profila (to je mogao biti Rikardinjo da nije guran na bok) i ako ga ne dovedemo u toku dana - bice problema u organizaciji igre. Izgleda da je to ovaj mec odmah pokazao - nema ko da zadrzi i podeli lopte.

Nebojsa

pre 6 godina

Dosta slabo u fazi odbrane pogotovo po desnoj strani koju pokrivaju Stojkovic , Savic . Prolaze ih ko na auto putu .
Sto se tice sredine terena vidi se da im nedodostaje Kanga , ali nadam se da Krsticic moze komontno da ga zameni Meni je najveci problem Pesic ???
Ako se bude prodao Boaci nemamo mi za ozbiljne utakmice napadaca. Koji ce da udje u sansu , da se ponudi , odlozi loptu , da istrci kontru itd.
Pesic je za JSL i tu sva prica zavrsava , ako su razmisljali o prodaji Boacija onda su morali da angazuju napadaca barem ako ne bolji onda priblizno Boaciju .
Licno ne bi ga prodavao u koliko je moguce pa bi ga ostavio do leta . Ben je odlican igrac i tu treba da igra umesto Srnica po desnoj strani .Trebace mu jos par utakmica da se uklopi , ali ovo sto sam video zadovoljio me .

Offensive Rebound

pre 6 godina

(ja, 31. januar 2018 11:30)

Hahahahahahaha Kanga drzi sredinu terena??? Druze samo cu reci Krstičić i Donald, Kanga je po mom misljenju bio najveca rupa na sredini terena, toliko izgubljenih lopti i povodom toga kontranapada protivnika, bio je dobar do Krasnodara, ali posle toga tuga i ocaj, kao da smo imali igraca manje na terenu.

ja

pre 6 godina

Jos jednom da napisem, setite se samo protiv Vozdovca prosle sezone, mec za titulu, a nema Kange zbog kartona, i mi naravno gubimo bez njega... Ne kazem da je nemoguce naci zamjenu za njega, ali tesko.. NAPRED ZVEZDO

ja

pre 6 godina

Ja vam kazemm... Boaci, a posebno Kanga veoma, veoma vazni igraci za nasu igru. Kanga koji je mozda budala, je najvazniji igrac u nasoj igri, on nam drzi sredinu terena i bez njega bar ofanzivno nema nikakvih akcija.. Pravicemo mi Kangu of blata.. A Boaci i kad ne postize golove je bolji od Pesica jer je izuzetno fizicki jak i moze da izdrzava duele sa jakim stoperima sto Pesic nece moci protiv Cska i bice veliki problem.. Bas steta sto Kanga nece da produzi ugovor, ali sta da se radi. Ne gubimo nadu za prolazak Cska. Napred ZVEZDO!

ja

pre 6 godina

Ja vam kazemm... Boaci, a posebno Kanga veoma, veoma vazni igraci za nasu igru. Kanga koji je mozda budala, je najvazniji igrac u nasoj igri, on nam drzi sredinu terena i bez njega bar ofanzivno nema nikakvih akcija.. Pravicemo mi Kangu of blata.. A Boaci i kad ne postize golove je bolji od Pesica jer je izuzetno fizicki jak i moze da izdrzava duele sa jakim stoperima sto Pesic nece moci protiv Cska i bice veliki problem.. Bas steta sto Kanga nece da produzi ugovor, ali sta da se radi. Ne gubimo nadu za prolazak Cska. Napred ZVEZDO!

aleksandar.veliki

pre 6 godina

Svi pametni a nisu gledali utakmicu...
Igralo se “Viltorije” ispred njihovog gola non stop i tukli kao da se igra finale LŠ.
Mene vise brine kako duva promaja u odbrani kod njihovih nekoliko kontri...
Naravno da fali Kanga u nekom smislu ali da nam ode na pocetku kvalifikacija za LŠ a mi bemamo zamenu , to tek nema logike.

Zvezdin Inijesta

pre 6 godina

Biće bolje, ovi su prilično jaki, koliko i mi.
Ne znači da nećemo dobiti Zenit sa npr. 5 0.
Zvezdaa :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VeljaCZV, 31. januar 2018 11:28)

Nadam se da šališ ako misliš da je ovaj Amkar jak. To je tim koji će se grčevito boriti za opstanak u ruskoj ligi. Takođe, neverovatni su mi ovi što se raduju odlasku Kange. Ko će da nam organizuje napade kada njega nema? Odgovor je jasan, moramo pronaći zamenu, kakvu takvu inače opet gubimo titulu.

Peca

pre 6 godina

Jeste da je ovo bila samo prijateljska utakmica, ali vec u njoj se videlo koliko fali prisustvo Kange.Jednostavno nije imao ko da poveze sredinu i napad, nije bilo te lucidnosti i tih pasova.Sva tri igraca koja su igrala su defanzivno orijentisana i nemaju tu kreativnost za napad.Kanga je uvek zeleo loptu i imao petlju da pokusa, nekada je to uspevalo nekada ne, ali je uvek zeleo loptu i da on bude taj koji ce kreirati napad.

smešni ste

pre 6 godina

džaba vam ben kad ste sredinu izgubili sa kangom. generalno to je dobra vest za partizan, ne zaboravite prošlu godinu i kako ste bili blizu titule pa ipak...

Pedja J7

pre 6 godina

Posle 20 godina dodje igrac koji zna da vodi loptu i igra fudbal, i ode u Spartu Prag za kikiriki...
I to u trenutku kad se igraci prodaju za 150-200 miliona evra, mi necemo da damo coveku platu od 700 hiljada...
Kanga je bio mozak ove ekipe, upamtite... Prodali su njega, sad mogu i ostale...
CSKA ce da nas pobedi u BG, a i titula nam vise nije sigurna...

crni_redstar

pre 6 godina

to je neminosvnost za finansijski slab klub kakav je Zvezda. Bravo Kanga za lucidnost i lude golove, oprosten ti je ludogorec i srecno. Zvezda ukazi dosta slabija u drugi deo sezone, posebno plasi ostanak srnica.

veliki strumf

pre 6 godina

U svim utakmicama u kojima Kanga nije igrao imali smo problema na sredini i u kreaciji. Tacno je da se zadnjih meseci ispucavao, ne bi li nekim evro golom sebi obezbedio jaci ugovor, da je dao mnogo pogresnih pasova, ali on je igrac koji je drzao celu sredinu i covek koji zna sa loptom. Znaju i Donald i Krsticic, ali su sasvim drugaciji tip igraca. Nama je neophodan igrac Kanginog profila (to je mogao biti Rikardinjo da nije guran na bok) i ako ga ne dovedemo u toku dana - bice problema u organizaciji igre. Izgleda da je to ovaj mec odmah pokazao - nema ko da zadrzi i podeli lopte.

Dejan CZ

pre 6 godina

Potrebno je na mesto Kange hitno delovati i dovesti zamenu jer ce nas posed lopte pasti na 30% po utakmici a bezidejnost na utakmici bice veliki problem...Bez centralnog veznog ekipa srlja u propast jer ta pozicija je kljucna u timu.Mi u trenutnom sastavu nemamo zamenu za takvog igraca i nasusno je potrebno hitno delovati ili smo pukli na terenu.

Zvezda Sampion

pre 6 godina

Odlicna provera.Ruski timovi su cvrsti i oni najbolji iz te lige tesko pobeđuju ove slabije.Falio nam je zavrsni pas danas sto je Kanga radio pre i moramo dovesti zamenu

diabola

pre 6 godina

Nema potrebe da velicte Kangu, jeste dobar fudbaler ali samo u danima kad mu se igra fudbal, kad mu se ne igra nije u satnju da posalje tacan pas a o nerezonskim sutevima sa 30 metara u poslednjih par kola da i ne govorimo. Igra u odbrani katastrofa , covek trci samo u napred.Dobar je bio za nasu ligu ali to je to.Boaci je vec druga prica , definitnvno dobar napadac imao je problema jer je uvek igrao u ekipama koje se bore za opstanak pa tu i nema previse sansi u kojima moze da daje golove.

skive

pre 6 godina

kako sad falila ova dvojica kad oni imaju na pripremama 2 od 2 i dominiraju i bez njih ? ah da, oni su dobili neke litvanske drugoligase a ovo je ozbiljna ekipa amkar

ja

pre 6 godina

Jos jednom da napisem, setite se samo protiv Vozdovca prosle sezone, mec za titulu, a nema Kange zbog kartona, i mi naravno gubimo bez njega... Ne kazem da je nemoguce naci zamjenu za njega, ali tesko.. NAPRED ZVEZDO

Konstatacija

pre 6 godina

Posle 20 godina dodje igrac koji zna da vodi loptu i igra fudbal, i ode u Spartu Prag za kikiriki...
I to u trenutku kad se igraci prodaju za 150-200 miliona evra, mi necemo da damo coveku platu od 700 hiljada...
Kanga je bio mozak ove ekipe, upamtite... Prodali su njega, sad mogu i ostale...
CSKA ce da nas pobedi u BG, a i titula nam vise nije sigurna...
(Pedja J7, 31. januar 2018 12:10)

Taj igrač je mogao da ode i za DŽ,da je ostako još polusezonu a izvučen je maksimum u minut do 12,poslednjeg dana prelaznog roka. Što mu ti ne daš platu od 700 000e? Odakle klubu,koji je dužan 25 miliona,toliko para da plaća jednog igrača? Zašto bi prodavali ostale? I dalje imamo ubedljivo najkvalitetniju ekipu,doduše nedostajaće taj profil igrača ali Krstičić može da odigra na tom mestu i mnogo je odgovorniji od Kange a u taktičkom smislu,znatno iznad njega.Prvenstvo nema teorije da izgubimo jer smo najbolji a od CSKA nije strašno ako ispadnemo jer su ionako favoriti i imaju skuplji tim.To su bili i Sparta,Krasnodor,Keln pa smo ih prošli,nema predaje.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Fali nam jer na njegovoj poziciji nemamo iole ozbiljnog igraca,a ne zato sto je Kanga neki majstor.Ljudi nemoj te sad preterivati i dizati ga u nebesa,jeste,dao je gol Krasnodaru,hvala mu na tome,ali budimo realni,kod njega nema sredine,ili napravi dobar potez ili te upropasti,gol igrac nije,a sto se asistencija tice i tu nema konstantu,od 5 pasova 2 su dobra a ostala su kontra-polukontra za protivnika,malo mozda preterujem ali otprilike je tako.Boaci ce nam vise nedostajati pre svega zbog zadrzavanja lopte,pogotovo kod preskakanja sredine kad protivnik izvrsi presing,koliko je puta samo ove sezone Zule slao dugu loptu na njega i skoro sve ih je prihvatao.

dex

pre 6 godina

Fali kreativac definitivno. Mislim da ce otici i Boaci za daleko manje para od onoga koliko je Terzic lozio ljude, a necemo imati vremena da nadjemo zamene. Nije Jevtovic toliko bitan, koliko je neki kreativac bitan.

Nebojsa

pre 6 godina

Dosta slabo u fazi odbrane pogotovo po desnoj strani koju pokrivaju Stojkovic , Savic . Prolaze ih ko na auto putu .
Sto se tice sredine terena vidi se da im nedodostaje Kanga , ali nadam se da Krsticic moze komontno da ga zameni Meni je najveci problem Pesic ???
Ako se bude prodao Boaci nemamo mi za ozbiljne utakmice napadaca. Koji ce da udje u sansu , da se ponudi , odlozi loptu , da istrci kontru itd.
Pesic je za JSL i tu sva prica zavrsava , ako su razmisljali o prodaji Boacija onda su morali da angazuju napadaca barem ako ne bolji onda priblizno Boaciju .
Licno ne bi ga prodavao u koliko je moguce pa bi ga ostavio do leta . Ben je odlican igrac i tu treba da igra umesto Srnica po desnoj strani .Trebace mu jos par utakmica da se uklopi , ali ovo sto sam video zadovoljio me .

Ljubisa livac

pre 6 godina

Eto vidite kako to izgleda bez Kange. Niko da povuce loptu. Stoga nije li bolje da ostane do kraja i borimo se za titulu nego da ga damo sad za sicu i rizikujemo.

Offensive Rebound

pre 6 godina

(ja, 31. januar 2018 11:30)

Hahahahahahaha Kanga drzi sredinu terena??? Druze samo cu reci Krstičić i Donald, Kanga je po mom misljenju bio najveca rupa na sredini terena, toliko izgubljenih lopti i povodom toga kontranapada protivnika, bio je dobar do Krasnodara, ali posle toga tuga i ocaj, kao da smo imali igraca manje na terenu.

Dusan

pre 6 godina

Prodati Kangu za sicu, to moze samo onaj ko ne misli dobro Zvezdi. Bez njega mi smo prosecan tim sto se videlo danas protiv ovog slabasnog Amkara. Postali smo sterilna ekipa sa bezidejnim posedom lopte.

Edukacija

pre 6 godina

Hvalili, a ne "falili".
Negujmo srpski jezik.
(fudbalski ekspert, 31. januar 2018 14:27

Odavno znamo da si fudbalski nepismen ali sada dokazuješ i da ti srpski jezik nije jača strana.
Faliti znači nedostajati, pomanjkati, ne biti na raspolaganju
Hvaliti znači pohvalno govoriti o nekome,nečemu, isticati nečije vrline

pismo

pre 6 godina

Hvalili, a ne "falili". 
Negujmo srpski jezik. 
(fudbalski ekspert, 31. januar 2018 14:27 

Odavno znamo da si fudbalski nepismen ali sada dokazuješ i da ti srpski jezik nije jača strana. 
Faliti znači nedostajati, pomanjkati, ne biti na raspolaganju 
Hvaliti znači pohvalno govoriti o nekome,nečemu, isticati nečije vrline
(Edukacija, 31. januar 2018 15:57)
sarkazam učiteljice, sarkazam

slaviša šmigič

pre 6 godina

gotovo svaki dan šaljem komentar,da je kanga najbolji igrač u našoj ligi dugo vremena nisam video igrača sa tako dobrim prenosom igre,odlično drži loptu kad je primi nemoguče mu je uzeti bez faula,veoma je brz i ima odlične asistencije zbog kojih napadači dolaze u šanse,nevidim igrača sličnih kvaliteta u ligi kad ode podhitno negde nači igrača sličnih kvaliteta što,še biti gotovo nemoguče.bez kange bar 30-40 procenta klub je slabiji,jedini igrač dosta sličnih kvalitete je jankovič iz partizana.koga bi voleo u zvezdi ali to je nemoguča misija.ako ode kange titula je pod velikim pitanjem.

smešni ste

pre 6 godina

džaba vam ben kad ste sredinu izgubili sa kangom. generalno to je dobra vest za partizan, ne zaboravite prošlu godinu i kako ste bili blizu titule pa ipak...

skive

pre 6 godina

kako sad falila ova dvojica kad oni imaju na pripremama 2 od 2 i dominiraju i bez njih ? ah da, oni su dobili neke litvanske drugoligase a ovo je ozbiljna ekipa amkar

Pedja J7

pre 6 godina

Posle 20 godina dodje igrac koji zna da vodi loptu i igra fudbal, i ode u Spartu Prag za kikiriki...
I to u trenutku kad se igraci prodaju za 150-200 miliona evra, mi necemo da damo coveku platu od 700 hiljada...
Kanga je bio mozak ove ekipe, upamtite... Prodali su njega, sad mogu i ostale...
CSKA ce da nas pobedi u BG, a i titula nam vise nije sigurna...

Offensive Rebound

pre 6 godina

(ja, 31. januar 2018 11:30)

Hahahahahahaha Kanga drzi sredinu terena??? Druze samo cu reci Krstičić i Donald, Kanga je po mom misljenju bio najveca rupa na sredini terena, toliko izgubljenih lopti i povodom toga kontranapada protivnika, bio je dobar do Krasnodara, ali posle toga tuga i ocaj, kao da smo imali igraca manje na terenu.

ja

pre 6 godina

Ja vam kazemm... Boaci, a posebno Kanga veoma, veoma vazni igraci za nasu igru. Kanga koji je mozda budala, je najvazniji igrac u nasoj igri, on nam drzi sredinu terena i bez njega bar ofanzivno nema nikakvih akcija.. Pravicemo mi Kangu of blata.. A Boaci i kad ne postize golove je bolji od Pesica jer je izuzetno fizicki jak i moze da izdrzava duele sa jakim stoperima sto Pesic nece moci protiv Cska i bice veliki problem.. Bas steta sto Kanga nece da produzi ugovor, ali sta da se radi. Ne gubimo nadu za prolazak Cska. Napred ZVEZDO!

Zvezdin Inijesta

pre 6 godina

Biće bolje, ovi su prilično jaki, koliko i mi.
Ne znači da nećemo dobiti Zenit sa npr. 5 0.
Zvezdaa :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VeljaCZV, 31. januar 2018 11:28)

Nadam se da šališ ako misliš da je ovaj Amkar jak. To je tim koji će se grčevito boriti za opstanak u ruskoj ligi. Takođe, neverovatni su mi ovi što se raduju odlasku Kange. Ko će da nam organizuje napade kada njega nema? Odgovor je jasan, moramo pronaći zamenu, kakvu takvu inače opet gubimo titulu.

aleksandar.veliki

pre 6 godina

Svi pametni a nisu gledali utakmicu...
Igralo se “Viltorije” ispred njihovog gola non stop i tukli kao da se igra finale LŠ.
Mene vise brine kako duva promaja u odbrani kod njihovih nekoliko kontri...
Naravno da fali Kanga u nekom smislu ali da nam ode na pocetku kvalifikacija za LŠ a mi bemamo zamenu , to tek nema logike.

Konstatacija

pre 6 godina

Posle 20 godina dodje igrac koji zna da vodi loptu i igra fudbal, i ode u Spartu Prag za kikiriki...
I to u trenutku kad se igraci prodaju za 150-200 miliona evra, mi necemo da damo coveku platu od 700 hiljada...
Kanga je bio mozak ove ekipe, upamtite... Prodali su njega, sad mogu i ostale...
CSKA ce da nas pobedi u BG, a i titula nam vise nije sigurna...
(Pedja J7, 31. januar 2018 12:10)

Taj igrač je mogao da ode i za DŽ,da je ostako još polusezonu a izvučen je maksimum u minut do 12,poslednjeg dana prelaznog roka. Što mu ti ne daš platu od 700 000e? Odakle klubu,koji je dužan 25 miliona,toliko para da plaća jednog igrača? Zašto bi prodavali ostale? I dalje imamo ubedljivo najkvalitetniju ekipu,doduše nedostajaće taj profil igrača ali Krstičić može da odigra na tom mestu i mnogo je odgovorniji od Kange a u taktičkom smislu,znatno iznad njega.Prvenstvo nema teorije da izgubimo jer smo najbolji a od CSKA nije strašno ako ispadnemo jer su ionako favoriti i imaju skuplji tim.To su bili i Sparta,Krasnodor,Keln pa smo ih prošli,nema predaje.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Fali nam jer na njegovoj poziciji nemamo iole ozbiljnog igraca,a ne zato sto je Kanga neki majstor.Ljudi nemoj te sad preterivati i dizati ga u nebesa,jeste,dao je gol Krasnodaru,hvala mu na tome,ali budimo realni,kod njega nema sredine,ili napravi dobar potez ili te upropasti,gol igrac nije,a sto se asistencija tice i tu nema konstantu,od 5 pasova 2 su dobra a ostala su kontra-polukontra za protivnika,malo mozda preterujem ali otprilike je tako.Boaci ce nam vise nedostajati pre svega zbog zadrzavanja lopte,pogotovo kod preskakanja sredine kad protivnik izvrsi presing,koliko je puta samo ove sezone Zule slao dugu loptu na njega i skoro sve ih je prihvatao.

crni_redstar

pre 6 godina

to je neminosvnost za finansijski slab klub kakav je Zvezda. Bravo Kanga za lucidnost i lude golove, oprosten ti je ludogorec i srecno. Zvezda ukazi dosta slabija u drugi deo sezone, posebno plasi ostanak srnica.

Peca

pre 6 godina

Jeste da je ovo bila samo prijateljska utakmica, ali vec u njoj se videlo koliko fali prisustvo Kange.Jednostavno nije imao ko da poveze sredinu i napad, nije bilo te lucidnosti i tih pasova.Sva tri igraca koja su igrala su defanzivno orijentisana i nemaju tu kreativnost za napad.Kanga je uvek zeleo loptu i imao petlju da pokusa, nekada je to uspevalo nekada ne, ali je uvek zeleo loptu i da on bude taj koji ce kreirati napad.

Dusan

pre 6 godina

Prodati Kangu za sicu, to moze samo onaj ko ne misli dobro Zvezdi. Bez njega mi smo prosecan tim sto se videlo danas protiv ovog slabasnog Amkara. Postali smo sterilna ekipa sa bezidejnim posedom lopte.

diabola

pre 6 godina

Nema potrebe da velicte Kangu, jeste dobar fudbaler ali samo u danima kad mu se igra fudbal, kad mu se ne igra nije u satnju da posalje tacan pas a o nerezonskim sutevima sa 30 metara u poslednjih par kola da i ne govorimo. Igra u odbrani katastrofa , covek trci samo u napred.Dobar je bio za nasu ligu ali to je to.Boaci je vec druga prica , definitnvno dobar napadac imao je problema jer je uvek igrao u ekipama koje se bore za opstanak pa tu i nema previse sansi u kojima moze da daje golove.

ja

pre 6 godina

Jos jednom da napisem, setite se samo protiv Vozdovca prosle sezone, mec za titulu, a nema Kange zbog kartona, i mi naravno gubimo bez njega... Ne kazem da je nemoguce naci zamjenu za njega, ali tesko.. NAPRED ZVEZDO

Dejan CZ

pre 6 godina

Potrebno je na mesto Kange hitno delovati i dovesti zamenu jer ce nas posed lopte pasti na 30% po utakmici a bezidejnost na utakmici bice veliki problem...Bez centralnog veznog ekipa srlja u propast jer ta pozicija je kljucna u timu.Mi u trenutnom sastavu nemamo zamenu za takvog igraca i nasusno je potrebno hitno delovati ili smo pukli na terenu.

Edukacija

pre 6 godina

Hvalili, a ne "falili".
Negujmo srpski jezik.
(fudbalski ekspert, 31. januar 2018 14:27

Odavno znamo da si fudbalski nepismen ali sada dokazuješ i da ti srpski jezik nije jača strana.
Faliti znači nedostajati, pomanjkati, ne biti na raspolaganju
Hvaliti znači pohvalno govoriti o nekome,nečemu, isticati nečije vrline

Zvezda Sampion

pre 6 godina

Odlicna provera.Ruski timovi su cvrsti i oni najbolji iz te lige tesko pobeđuju ove slabije.Falio nam je zavrsni pas danas sto je Kanga radio pre i moramo dovesti zamenu

veliki strumf

pre 6 godina

U svim utakmicama u kojima Kanga nije igrao imali smo problema na sredini i u kreaciji. Tacno je da se zadnjih meseci ispucavao, ne bi li nekim evro golom sebi obezbedio jaci ugovor, da je dao mnogo pogresnih pasova, ali on je igrac koji je drzao celu sredinu i covek koji zna sa loptom. Znaju i Donald i Krsticic, ali su sasvim drugaciji tip igraca. Nama je neophodan igrac Kanginog profila (to je mogao biti Rikardinjo da nije guran na bok) i ako ga ne dovedemo u toku dana - bice problema u organizaciji igre. Izgleda da je to ovaj mec odmah pokazao - nema ko da zadrzi i podeli lopte.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Eto vidite kako to izgleda bez Kange. Niko da povuce loptu. Stoga nije li bolje da ostane do kraja i borimo se za titulu nego da ga damo sad za sicu i rizikujemo.

Nebojsa

pre 6 godina

Dosta slabo u fazi odbrane pogotovo po desnoj strani koju pokrivaju Stojkovic , Savic . Prolaze ih ko na auto putu .
Sto se tice sredine terena vidi se da im nedodostaje Kanga , ali nadam se da Krsticic moze komontno da ga zameni Meni je najveci problem Pesic ???
Ako se bude prodao Boaci nemamo mi za ozbiljne utakmice napadaca. Koji ce da udje u sansu , da se ponudi , odlozi loptu , da istrci kontru itd.
Pesic je za JSL i tu sva prica zavrsava , ako su razmisljali o prodaji Boacija onda su morali da angazuju napadaca barem ako ne bolji onda priblizno Boaciju .
Licno ne bi ga prodavao u koliko je moguce pa bi ga ostavio do leta . Ben je odlican igrac i tu treba da igra umesto Srnica po desnoj strani .Trebace mu jos par utakmica da se uklopi , ali ovo sto sam video zadovoljio me .

dex

pre 6 godina

Fali kreativac definitivno. Mislim da ce otici i Boaci za daleko manje para od onoga koliko je Terzic lozio ljude, a necemo imati vremena da nadjemo zamene. Nije Jevtovic toliko bitan, koliko je neki kreativac bitan.

slaviša šmigič

pre 6 godina

gotovo svaki dan šaljem komentar,da je kanga najbolji igrač u našoj ligi dugo vremena nisam video igrača sa tako dobrim prenosom igre,odlično drži loptu kad je primi nemoguče mu je uzeti bez faula,veoma je brz i ima odlične asistencije zbog kojih napadači dolaze u šanse,nevidim igrača sličnih kvaliteta u ligi kad ode podhitno negde nači igrača sličnih kvaliteta što,še biti gotovo nemoguče.bez kange bar 30-40 procenta klub je slabiji,jedini igrač dosta sličnih kvalitete je jankovič iz partizana.koga bi voleo u zvezdi ali to je nemoguča misija.ako ode kange titula je pod velikim pitanjem.

pismo

pre 6 godina

Hvalili, a ne "falili". 
Negujmo srpski jezik. 
(fudbalski ekspert, 31. januar 2018 14:27 

Odavno znamo da si fudbalski nepismen ali sada dokazuješ i da ti srpski jezik nije jača strana. 
Faliti znači nedostajati, pomanjkati, ne biti na raspolaganju 
Hvaliti znači pohvalno govoriti o nekome,nečemu, isticati nečije vrline
(Edukacija, 31. januar 2018 15:57)
sarkazam učiteljice, sarkazam