Ponedeljak, 29.01.2018.

14:45

Gotova saga – Kanga ostaje u Zvezdi!

Gabonski fudbaler Gelor Kanga ostaće u Crvenoj zvezdi do kraja sezone, potvrdio je njegov menadžer Luj Denole.

Izvor: B92

Gotova saga – Kanga ostaje u Zvezdi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Kimi

pre 6 godina

Koliko nezahvalan možeš da budeš pa da igrača koji je u potpunosti odradio svoj ugovor profesionalno i koji je bio jedan od bitnijih igrača u ostvarivanju plana "Zvezda u Evropi i na proleće" pa da ga smestiš na klupu jer nije želeo da produži ugovor?
Čovek je u svakom trenutku bio pravi profesionalac, pružio Zvezdi mogućnost da zaradi od LE i da poveća vrednost ostalih igrača. On je došao da igra za novac, ali je i pružio ono što je trebalo za taj novac. Dakle, ne samo da ga ne treba zbog neprodužeka ugovora, prebaciti na klupu nego bi mu se trebalo zahvaliti jer je bio na vrhuncu svog zadatka kada je trebalo.
U kakav smo se narod to pretvorili...

maconii

pre 6 godina

citam komentare i ne verujem!!!svi su tipa staviti ih na tribine,razigravati mladje...sto nisu produzili ugovori i slicno...da su otisla ta 4 igraca koji su kicma crvene zvezde....zvezda ne bi imala sta da trazi protiv csk...ovako pojacano je tamo gde je skripelo,a to je napad i ostao je isti tim...pa kud cete bolje?kanga ,donald i le talek su mogli da odu sada i da zvezda zaradi na njima oko milion ipo do 2 za svu trojicu...to su bedne pare koje nas nece izvuci iz krize...oni su ostali da odrade ugovor do kraja i da urade nesto,i u evropi takodje...politika zvezde je izgleda da se zele rezultati u evropi i naravno osvojice se titula,i to podrzavam,a vec sada su mogli da primaju troduplo vecu platu u nekom drugom klubu...i zasto bi ih slali na tribine i ta prica da ce se oni cuvati i da nece igrati kako treba...to su besmislice,ali naravno i nasa narodska prica...ovi momci svi treba da zavrse ovu lepu pricu sto su zapoceli i zato puna podrska!!!

DS

pre 6 godina

Nista,staviti ga na klupu isto kao Donalda razigravati nase igrace (mada nemamo pravog plejmejkera kao Kanga,trebalo je dovesti nekoga).Racic je odlican ,on bi trebalo da zameni Donalda bez problema a veliki je talenat.Zvezda kao uvek mora da zaradjuje i forsira svoju skolu ,stranci su samo placenici i tvrde da vole Zvezdu nece da produze ugovor a nece ni da odu za obestecenje (Pricam o Donaldu koji je odbio ponudu Dinama ,a i odbio da produzi ugovor...)

vladimir

pre 6 godina

Za pljuvace i neznalice svi pa i sam kanga su dosli bez obestecenja nasa skola gde je adzicu ugovor drugo zamenu nismo doveli ni formacijski ni kvalitetno setite se crvenog za bugare pa posle penala za nas kao i kanginu crveni diskutabilan

Mare

pre 6 godina

Kanga, Donald, Le talek pa mozda i Boaci..sve zakucati na tribine posle CSKA-a, to jest ako ne prođemo jer ce se sva cetvoroca stedeti i paziti zbog povrede do kraja sezone...

želja

pre 6 godina

Taj čovek se već prodao u jači klub i mislim da ne bi pružao ni blizu dobre igre za zvezdu u nastavku, bolje je kombinovati drugog igrača koji ostaje u ekipi....

Milos

pre 6 godina

Kanga..svi smo odmah videli,kao sto je i Bozovic koji ga je doveo,rekao "malo divlji"igrac,takve treneri ne vole. Zvezdasi mu nece oprostiti Ludogorec a bio je samo deo tima,sad,jel su njegovi golovi vise vazni od Radonjicevih,Srnicevic,Boacijevic,zalaganja Savica? Prepotentan,nadobudan,Zvezda ga je vratila iz "mrtvih"i,zahvaljujuci homogenom timu,imao je i on svojih "pet minuta" i takav covek da li ce zalagati protiv Cska,rizikujuci povredu? Psovanje trenera pri zameni u Rusiji. Nema nezamenljivih,takav covek i polutan igrac ne bi vise imao mesta ni u Malom mokrom lugu..

Nebojsa

pre 6 godina

U koliko ne produzi ugovor sto se nece desiti obavezno ga udaljiti iz prvog tima
Ovo mora da bude skola ljudima iz uprave da igrac bez obzira da li radi o strancu ili domacem igracu , mora se prodati godinu dana pre isteka ugovora . Zato sto moze da se desi da igraci koji dodje na sest meseci od isteka ugovora ne zeli da napusti klub kako bi otisao slobodan i dobio veci ugovor a klub ostao bez obestecenja.

slickback

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba... 
(alen bez sertifikata najvernijih, 29. januar 2018 15:12) 

Kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup
(Batko, 29. januar 2018 15:30)

Batko opet si tu, potrazi svoje komentare koje ostavljas ovde od tipa 2012 pa onda pricaj o nekom!

ivan

pre 6 godina

Najgluplja osobina u Srba je "inat". Na klupu, gde svi gube. Klub placa igraca koji ne igra, uz to gubi mozda i najboljeg igraca, igrac ne igra i gubi formu. I sve to zato sto igrac postuje potpisani ugovor!? Naravno, oni koji vole da pakoste drugima najcesce na kraju to ucine sebi. Ovakav potez bi svakako bio u tom rangu.
(Dex, 29. januar 2018 16:27)

donekle si u pravu, ali ako ti igrac potpise predugovor i sigurno odlazi, onda bolje da uigravas tim bez njega, razigravas mladje igrace i vidis dali mozes na njih da racunas, ukoliko ispadnemo od cska, kanga sigurno ide na tribine, za donalda i letaleca videce se...

slaviša šmigič

pre 6 godina

fantastičan igrač trebaće nam do kraja godine barem dok ne pronađemo sredinu poput jankoviča iz partizana,tek ako dobijemo sredinu koja može,da ga menja mi možemo,da ga pustimo jer milijaš zbog sporosti nemože,da menja kangu koji mnogo trči.pronači sličan tip igrača na leto ali u našoj ligi nema igrača sa dobrim pregledom a odlično se gradi i teško oduzima lopta,meni se jedino jankovič iz partizana sviđa ako pronađete sličnog kvaliteta igrača tek onda.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@pedja

"Zvezda nema korist da Kanga igra", rece i ostade ziv. Jesi li svestan da je on nas najbolji igrac? Da je jedina korist upravo kada je na terenu. Jeste li vi ostali svesni da za igraca kome istice ugovor ne moze da se uzme vise od 500.000 ? Vi bi pre uzeli tu sicu i ostali bez najboljeg igraca pa time ugrozili borbu za titulu? Sta sve necu procitati. Pa taj covek nas je uveo u LE i doneo milione.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ kladžom do bola - Danas svešteniku slava, drugi put. Za vjeru nikad nije problem iako se carstvo nebesko ne kupuje parama. Odradiće Kanga još neki dobar potez pa da ga na ljeto ljudski ispratimo. Pozdrav od društva pored šanka 🍻

slaviša šmigič

pre 6 godina

meni se sviđa to što ostaje do kraja sezone zahvaljujuči njemu zvezda če više,da dobije za ostale igrače a teško je nači pleja poput njega malen brz odlično se gradi i ima najbolji prenos lopte od svih u zvezdi.treba tražiti zamenu za sledeču godinu čovek ove odradijo svoje a prođemo li ruse cena ostalih igrača se diže.trenutno uz jankoviča partzan najbolja 2. srednjaka u ligi milijaš nije alternativa zbog sporosti inače je korektno dobar igrač ali zbog sporosti bi trpela cela ekipa.dok je vreme tražiti veznjaka pleya.

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 6 godina

Mozes doci u FSA Prijedor, ali pod uslovom da platis jer na tvojoj poziciji igra Borislav Mikic koji je izmislio ovaj sport za tebe.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Kanga je sebe isplatio uvevsi nas u EL, tako da mu mozemo samo biti zahvalni sto ce ostati da uzmemo titulu. Mozda nekim cudom i produzi ugovor, ko zna. Svakako lepa vest za sve zvezdase.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Баш пролазим поред цркве док читам ову вијест. Нека га, нек игра 👍

podeliće pare

pre 6 godina

Znaci niko ga nije hteo!!
(Grobar, 29. januar 2018 14:59)

Vas "grobare" da vas nema trebalo bi izmisliti i postaviti za primer gluposti. Lepo pise u tekstu ko ga je trazio i koliko je nudjeno ali ne vredi, vama je samo bitno da lupite nesto i onda se sami na to smejete a niste svesni da sa ti lupetanjem srozavate klub za koji navijate. Ali kakav klub takvi i navijaci.
(Skorpion, 29. januar 2018 15:30)

Pa šta ako piše u tekstu? Pisali su i da nude milijarde za njega pa gde su sad te pare? Ovde je u pitanju jedna od sledeće dve stvari. Prva - niko nije ponudio novac. Po meni malo verovatna. Druga verovatnija - dogovorio se sa Terzom da ode bez obeštećenja.

Peca

pre 6 godina

Ne znam zasto svi kukaju sto ce otici bez obestecenja, a lepo nam je bilo kada su nam igraci dolazili bez obestecenja? Ok, normalno da bi najbolje za nas bilo da smo ga prodali ali sta sad, sta je tu je.Sa njim definitivno nismo na gubitku jer je bio pravi kada je to bilo najpotrebnije, a od starta se videlo i kakav je kao covek da ga zabole i za Zvezdu i za tim, vec da gleda samo sebe i svoje interese tako da se ovako nesto i ocekivalo.Zasto da sada potpise za platu od milion, kad vec za dve nedelje moze da uzme i taj milion plus pare preko samo za potpis.

mr.wolf

pre 6 godina

Pa nije lud da ide. Koga Terzić i njegov mentor prave budalom. Za jednog Gruića 7,5 miliona od čega jedan milion Liverpulu jer je pristao na sumnjivu transakciju. braća Ilić u Mančester Sitiju za 5,5 miliona i još jedna sumniva transkakcija, Boaći i VBA za 7 ili 8 miliona. A šta Kanga, za jedam milion. Ne, nego ćete i njega u Englesku gde niko ne sme da proverava odakle dolazi novac za kupovinu sumnjivih fudbalera iz Zvezde. A, tužilaštvo, ćuti li ćuti.
(Cinik, 29. januar 2018 16:00)

Jos kada bi se ti malo razumeo u fudbal i transfere pa i da ti covek nesto pametno kaze, ovako, covek koji misli da pare od obestecenja idu igracu u dzep ostavlja komentar i kao otvara nam oci.

mr.wolf

pre 6 godina

Nista ne razumen,a avioni,pa kamioni,pa nista ispod 10 miliona,ma pametno,bolje da osvojite ligu sampiona naredne godine!!! 
Dobro ste uradili i za Radonjica,Roma se vec uplasila da ce te prodati njihovog igraca,ali vi ste pametno odbili Romine milione!!!! 
Svaka cast!!! 
A vi penzioneri,pa sta da vam kazem,drzite se!!!
(Boj, 29. januar 2018 16:28)

Humor na nivou osnovca, ali sta od osnovca drugo ocekivati.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Bolje da ostane do kraja sezone, da uzmemo titulu, nego da sad ode za neku sicu, obzirom da mu na leto istice ugovor. Kako ne razmisilite malo pre nego prizivate klupu i td.

Powerslave

pre 6 godina

Bolje bi bilo da je otišao, ovo se predstavlja kao sjajna vest, u zapravo klub neće dobiti ni dinara od njegovog transfera, teško da će njegova igra do kraja sezone biti vrednija od toga

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Očekivano, sad čeka leto i keš na ruke za potpis. Zvezda je ipak dobila sa njim, ono najvažnije, rezultate. Ako još ode sa duplom krunom, molim lepo. Nisu svi totalne ljudeskare poput Ričmonda Boaćija, koji menadzera letos o`ladi na jedan-dva i kaže potpisujem sa Zvezdom na tri godine jer mi je ovaj klub dao šansu i afirmisao a navijači vole i poštuju.

Dex

pre 6 godina

Zakucati ga na klupu. Nezahvalnik jedan...
(Mars, 29. januar 2018 14:49)

Najgluplja osobina u Srba je "inat". Na klupu, gde svi gube. Klub placa igraca koji ne igra, uz to gubi mozda i najboljeg igraca, igrac ne igra i gubi formu. I sve to zato sto igrac postuje potpisani ugovor!? Naravno, oni koji vole da pakoste drugima najcesce na kraju to ucine sebi. Ovakav potez bi svakako bio u tom rangu.

Boj

pre 6 godina

Nista ne razumen,a avioni,pa kamioni,pa nista ispod 10 miliona,ma pametno,bolje da osvojite ligu sampiona naredne godine!!!
Dobro ste uradili i za Radonjica,Roma se vec uplasila da ce te prodati njihovog igraca,ali vi ste pametno odbili Romine milione!!!!
Svaka cast!!!
A vi penzioneri,pa sta da vam kazem,drzite se!!!

Nesa

pre 6 godina

Obestecenje od milion nije nista za Zvezdu, Kanga je Zvezdi zaradio 20x vise.Ako kojim cudom prodjemo CSKA i jos dalje ....bice mortadele i mesa u frizideru.Zvezda ce mnogo da zaradi.
Bolje je sto je ostao..... sad svi Daj goooo,daj goooooo....Zvezdo daj Gol!

Mare

pre 6 godina

Sta se fudbala tice nema sta, a sta se ljudskih osobina tice bi voleo da Kanga ode sto pre. isto onaj ''kapetan'' Donald kao nesto ljubi grb zateze tricu na svakoj utakmici a ucenjuje klub i isto ce otici bez odstete da bi sam zaradio mozda 100000€ vise da je takav kao sto glumi da jeste on bi produzio ili otiso u zimskom prelaznom roku da bih pomogo klubu ''kojeg voli''
Ako ispadnemo protiv CSKA-ja Kangu, Donalda i Le Taleka na tribine mozemo uzeti titulu i bez njih...nijedan igrac nije veci od kluba!

nista o nicemu

pre 6 godina

Povuče ih Kanga za nos!! Za 5 mes.slobodan igrač,obeštećenje=0
Sve pare njemu i menadzeru!!
(Dušan, 29. januar 2018 16:08)

Ili ako bude sedeo 6 meseci na klupi slobodan da igra rekreativno fudbal.

Cinik

pre 6 godina

Pa nije lud da ide. Koga Terzić i njegov mentor prave budalom. Za jednog Gruića 7,5 miliona od čega jedan milion Liverpulu jer je pristao na sumnjivu transakciju. braća Ilić u Mančester Sitiju za 5,5 miliona i još jedna sumniva transkakcija, Boaći i VBA za 7 ili 8 miliona. A šta Kanga, za jedam milion. Ne, nego ćete i njega u Englesku gde niko ne sme da proverava odakle dolazi novac za kupovinu sumnjivih fudbalera iz Zvezde. A, tužilaštvo, ćuti li ćuti.

deki

pre 6 godina

Ljudi nemojte spinovati, kakvi crni milioni za Kangu, ugovor mu istice za 6 meseci. Sparta je nudila Zvezdi oko 600 soma sto je sasvim OK ali se igrac nije dogovorio. Mislim da je mnogo poleteo, jeste on dao vazne golove ali nas i unistio protiv Ludogoreca, dosta tezak karakter, prznica, sebican. Odlucio je da ostane, OK ali Zvezda treba da misli o svojim interesima, ne u smislu da mu se sveti ali da razigrava Jovicica koji je tek skoro izasao iz povrede i Krsticica.A Boace je sasvim druga prica, on ima ugovor jos godinu i po i ako je pametan da ostane da osvoji titulu a protiv Rusa -sta nam Bog da

Dragan

pre 6 godina

Znači ništa od 5-6 miliona za Kangu, ostaje Boaći za 8 - 10 miliona.
Letos pričaše i uprava i ovde u komentarima da se čeka zimski rok i da poraste vrednost igračima. Šta bi? Kanga na leto postaje slobodan igrač!
Sve mi se čini da su svi silni milioni bili lepo mazanje očiju.
Kao navijač Partizana voleo bih da vam ostanu svi stranci ( ima da razbijate :)))))))))

Pedja

pre 6 godina

Niko od stranaca nije hteo da ode, zato sto svi ocekuju ako s eprodje CSKA da ce im cena jos vise skociti. DOnald i Le Talek su odradili svoje, Le Talek u sustini bio koristan samo kao stoper, pa ajde, ali na klupu za rezerve pa da uskacu ako zatreba, a ne da Zvezda njima odrzava formu za prodaju. A Kangu koji je nezahvalan u treci tim i da sam trenira, a na leto da vidim da li ce ga iko hteti bez utakmica. Zvezd apsolutno nema koristi da mu drzi formu, a on da ode n aleto. Jos je upropastio dolazak drugih koje bi uigravali. U veznom redu Jovicic i Krsticic, napred Radonjic i Ben, a centarfor Boaci ili Pesic. Za Kangu nema mesta tu.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Odlicno. Daj Boze da ostane i Boaci pa da napadnemo CSKA sa triom Kanga - Ben - Boaci. Zvezda bi imala ozbiljne sanse protiv CSKA.

M

pre 6 godina

(FM Fleetwood fan, 29. januar 2018 15:20)
Hvala za "prijatelju",čast mi je!Naveo sam ga samo za primjer a danas čitam da je Štutgart poslao Zvezdi ponudu!

Realno

pre 6 godina

Nikad mu necu zaboraviti one golcine protiv Krasnodara a i pre toga protiv Sparte. Jeste da odlazi dzabe ali budimo posteni, decko nam je doneo nam milione onom golcinom Rusima kad nas je uveo u LE tako da na kraju krajeva ja mu nista ne zameram cak vise
(Petar, 29. januar 2018 15:37)

Svaka mu cast na tim golovima ali ja mu nikada necu zaboraviti Ludogorec i onaj debilski crveni karton,kad nas je ostavio bez LS i 10-tak miliona evra,samo zbog svoje lude glave.Jako svojeglav i sebican igrac,nespornog fudbalskog znanja ali bih voleo da je otisao ove zime jer nas je opet kostao milon evra,koliko su nam nudili za njega a on nije prihvatio ponudu,koja je bila sasvim ok.

mare

pre 6 godina

Svi se otimali a on odlucio da ostane u zvezdi na svoju stetu. Ko ne prozire ovu vest, bit je u tome da ponuda nije ni bilo, vec se samo lupetalo naokolo. Izgleda da niko u Evropi ne veruje laznim golovima i statistikama zvezdinih igraca. Malo je zimskih 8m za boacija, hoce letnjih 18m

krajisnik

pre 6 godina

za dobrog igrača mi nije žao što ostaje.Mozda sa njim prodjemo Cska, uigrani smo prilično, vraća se Radonjic, došao Ben.Vjerovatno da će sad Boaci otići, ali ne možemo da zadržavamo sve najbolje igrače

Insajder

pre 6 godina

Raditi na tome da do leta potpise novi ugovor - bilo kakav
(Aleks, 29. januar 2018 15:00)

Da, da...inace on i njegov menadzer su blesavi da to urade. Tek sad ce da carini loptu, jer ce sigurno zeleti dobro da se proda. Da sam na mestu Milojevica stavio bih ga na klupu, da tu doceka leto i dovidjenja. U svakom slucaju, zavrnuo je klub za 1-2 miliona. I da, vidim da neki spominju da ce se zaraditi pare od Radonjica. Nazalost od toga nema nista. On je igrac Rome na pozajmici u Zvezdi, ali mu Roma placa celokupnu platu i vecina para od prodaje idu njoj. A da stvari budu jos zalosnije, pare od njegove sledece prodaje ce zaraditi Partizan jer je kao klinac proveo vise od 5 godina u tom klubu.

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

Ja bih ovog psiha pustio odmah bez obestecenja. Bolje da mu isplatimo ceo ugovor do juna i da ga pustimo nego da nam upropasti drugi deo sezone i takmicarski i finansijiski,sto je velika verovatnoca da moze da se desi. Inace,njegovi kvaliteti su takvi da moze da bude preserecan ako posle Zvezde zavrsi u nekom Serifu,Paralija,Turska 2,sto se Evrope tice,inace ovako realno neki Singapur,Tajland,Nepal,Kambodza.
Najsmesnije od svega mi je sto je Sparti trazio milion evra platu,hahaha! Umislio decko da je klasa za Arsenal. A,tek ce da vidi da mu je Zvezda vrhunac karijere.

Petar

pre 6 godina

Nikad mu necu zaboraviti one golcine protiv Krasnodara a i pre toga protiv Sparte. Jeste da odlazi dzabe ali budimo posteni, decko nam je doneo nam milione onom golcinom Rusima kad nas je uveo u LE tako da na kraju krajeva ja mu nista ne zameram cak vise

Batko

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba...
(alen bez sertifikata najvernijih, 29. januar 2018 15:12)

Kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup

alen bez sertifikata najvernijih

pre 6 godina

Hahahahaha kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup (Batko, 29. januar 2018 15:30)

ako ti tako kazes...

Granota

pre 6 godina

Prosta računica: sada treba da plate Zvezdi, pa normalno njemu sleduje manja plata. Kao slobodan igrač dobiće veće pare. Pametno. A Zvezda neka izvuče od njega pare igrama, neka se plasiraju u 1/4 finale, pa će onda "milionče" od Sparte da bude ništavno.

Dare

pre 6 godina

Steta, na leto ode dzabe. To mu je taktik, ode dzabe, ali mozda dobije bolje uslove za svoj ugovor.Nista neka ga, neka igra neke bitnije utakmice, a na ostalima uigravati druge igrace na njegovoj poziciji.

M

pre 6 godina

Veća korist nego da je otišao za šaku dolara!Zaraditi se može na Radonji,Račiću i ostalim ispod 26-27 godina dok na starijima to teško ide u našoj ligi!Taman mu ostaje dobar razlog da zapne na proljeće!

Skorpion

pre 6 godina

Znaci niko ga nije hteo!!
(Grobar, 29. januar 2018 14:59)

Vas "grobare" da vas nema trebalo bi izmisliti i postaviti za primer gluposti. Lepo pise u tekstu ko ga je trazio i koliko je nudjeno ali ne vredi, vama je samo bitno da lupite nesto i onda se sami na to smejete a niste svesni da sa ti lupetanjem srozavate klub za koji navijate. Ali kakav klub takvi i navijaci.

alen bez sertifikata najvernijih

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba...

Milos

pre 6 godina

Koliko ovaj klub ima miliona kad im stranci ostaju godinama u klubu,oni stvarno imaju para da mogu da se takmice u budzetu sa vodecim klubovima Evrope!!!Srbijo a ti samo cuti i budi srecan sto imas mrvice!!

Vlada

pre 6 godina

Ne znam sto se nismo dogovorili, ako smo vec zeleli da ga prodamo..ako su nama milion nudili, a njemu 900 000 i on je trazio milion i 100...da su nama dai 800,a njemu milion i 100. Opet bismo nesto zaradili

Munja

pre 6 godina

Nakon igara letos tokom kvalifikacija sam mnogo ocekivao od njega u fazi grupnog nadmetanja, ali me je tada razocarao svojom sebicnom igrom. Umislio da je novi Safet Susic valjda. Veliki trosadzija sansi u pokusaju da ispadne igrac sa spektakularnim resenjima. Kada Milojevic u tom periodu nije uspeo da ga disciplinuje, pa sada jos uprava nije uspela da ga proda, ja ne gajim nadu da bi mogao da se isplati protiv CSKA. Tek tu bi monopolizovao igru. Koristio bih ga kao rezervu da ulazi ponekad u drugom poluvremenu u utakmicama domaceg prvenstva, pa neka se tu dokazuje tj. prodaje.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Odlicno ! Najbolji Zvezdin igrac i vise nam se isplati da ostane sada nego da ode za sicu.Sada imamo jos jednog brzog igraca koji voli da se ubacuje u prostor(Ben)a Kangi je specijalitet uputiti dobar pas u prostor.Bicemo dosta opasniji na prolece

Vlajko

pre 6 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram da kazem da me sramota citajuci komentare nekih koji se nazivaju navijacima.Pa sta ako necemo dobiti nista za Kangu?A nece biti tako,potpisace on novi ugovor na dve ili tri godine.Kangino pravo je da ostane,da ne potpise novi ugovor i da ne prihvati ponude koje mu se ne svidjaju.A neki od vas bi da ga se otera na tribine jel??A zaboravili ste golove protiv Krasnodara i Sparte,zaboravili ste da bez njega Zvezda ne bi dobila oko 5 milijona evra od UEFE,prodaje karata.. ni bez njega ni bez svih ostalih koji su igrali za Zvezdu ove sezone.Pokazite bar malo postovanja prema njima,u ovom slucaju prema Kangi.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Bolje da smo ga prodali pa makar i za neku sicu,takodje i Donalda i Le Taleka.Donald je dobar lik,dosta je dao Zvezdi ali ne vidim potrebu za njim kad imamo Jovicica i Krsticica,bilo bi neozbiljno da jedan od njih sedi na klupi.Sto se tice Kange za tu platu koju prima premali ucinak,mogli smo sigurno dovesti produktivnijeg igraca od njega,bar da pravi neku razliku u domacoj ligi bilo bi sasvim dovoljno.Sve u svemu,zasad,tanak prelazni rok,osim Bena nista posebno nismo uradili.

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Veća korist nego da je otišao za šaku dolara!Zaraditi se može na Radonji,Račiću i ostalim ispod 26-27 godina dok na starijima to teško ide u našoj ligi!Taman mu ostaje dobar razlog da zapne na proljeće!
 (M, 29. januar 2018 15:04)

Prijatelju, ne moze Zvezda nista da zaradi od Nemanje Radonjica, posto je on do 30.juna 2019 pod 100% vlasnistvom Rome, koja mu placa platu. Zvezda Radonjica ne placa ni dinar.

fani

pre 6 godina

ladno nije prihvatio milionče od Sparte, šteta, dobar je igrač i mnogo je uradio, ali dati mu šansu samo u LE i nekim jačim utakmicama, a uigravati mlađe i druge igrače

fani

pre 6 godina

ladno nije prihvatio milionče od Sparte, šteta, dobar je igrač i mnogo je uradio, ali dati mu šansu samo u LE i nekim jačim utakmicama, a uigravati mlađe i druge igrače

Vlajko

pre 6 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram da kazem da me sramota citajuci komentare nekih koji se nazivaju navijacima.Pa sta ako necemo dobiti nista za Kangu?A nece biti tako,potpisace on novi ugovor na dve ili tri godine.Kangino pravo je da ostane,da ne potpise novi ugovor i da ne prihvati ponude koje mu se ne svidjaju.A neki od vas bi da ga se otera na tribine jel??A zaboravili ste golove protiv Krasnodara i Sparte,zaboravili ste da bez njega Zvezda ne bi dobila oko 5 milijona evra od UEFE,prodaje karata.. ni bez njega ni bez svih ostalih koji su igrali za Zvezdu ove sezone.Pokazite bar malo postovanja prema njima,u ovom slucaju prema Kangi.

Batko

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba...
(alen bez sertifikata najvernijih, 29. januar 2018 15:12)

Kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup

Granota

pre 6 godina

Prosta računica: sada treba da plate Zvezdi, pa normalno njemu sleduje manja plata. Kao slobodan igrač dobiće veće pare. Pametno. A Zvezda neka izvuče od njega pare igrama, neka se plasiraju u 1/4 finale, pa će onda "milionče" od Sparte da bude ništavno.

Petar

pre 6 godina

Nikad mu necu zaboraviti one golcine protiv Krasnodara a i pre toga protiv Sparte. Jeste da odlazi dzabe ali budimo posteni, decko nam je doneo nam milione onom golcinom Rusima kad nas je uveo u LE tako da na kraju krajeva ja mu nista ne zameram cak vise

Dare

pre 6 godina

Steta, na leto ode dzabe. To mu je taktik, ode dzabe, ali mozda dobije bolje uslove za svoj ugovor.Nista neka ga, neka igra neke bitnije utakmice, a na ostalima uigravati druge igrace na njegovoj poziciji.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Odlicno. Daj Boze da ostane i Boaci pa da napadnemo CSKA sa triom Kanga - Ben - Boaci. Zvezda bi imala ozbiljne sanse protiv CSKA.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Očekivano, sad čeka leto i keš na ruke za potpis. Zvezda je ipak dobila sa njim, ono najvažnije, rezultate. Ako još ode sa duplom krunom, molim lepo. Nisu svi totalne ljudeskare poput Ričmonda Boaćija, koji menadzera letos o`ladi na jedan-dva i kaže potpisujem sa Zvezdom na tri godine jer mi je ovaj klub dao šansu i afirmisao a navijači vole i poštuju.

Munja

pre 6 godina

Nakon igara letos tokom kvalifikacija sam mnogo ocekivao od njega u fazi grupnog nadmetanja, ali me je tada razocarao svojom sebicnom igrom. Umislio da je novi Safet Susic valjda. Veliki trosadzija sansi u pokusaju da ispadne igrac sa spektakularnim resenjima. Kada Milojevic u tom periodu nije uspeo da ga disciplinuje, pa sada jos uprava nije uspela da ga proda, ja ne gajim nadu da bi mogao da se isplati protiv CSKA. Tek tu bi monopolizovao igru. Koristio bih ga kao rezervu da ulazi ponekad u drugom poluvremenu u utakmicama domaceg prvenstva, pa neka se tu dokazuje tj. prodaje.

deki

pre 6 godina

Ljudi nemojte spinovati, kakvi crni milioni za Kangu, ugovor mu istice za 6 meseci. Sparta je nudila Zvezdi oko 600 soma sto je sasvim OK ali se igrac nije dogovorio. Mislim da je mnogo poleteo, jeste on dao vazne golove ali nas i unistio protiv Ludogoreca, dosta tezak karakter, prznica, sebican. Odlucio je da ostane, OK ali Zvezda treba da misli o svojim interesima, ne u smislu da mu se sveti ali da razigrava Jovicica koji je tek skoro izasao iz povrede i Krsticica.A Boace je sasvim druga prica, on ima ugovor jos godinu i po i ako je pametan da ostane da osvoji titulu a protiv Rusa -sta nam Bog da

Boj

pre 6 godina

Nista ne razumen,a avioni,pa kamioni,pa nista ispod 10 miliona,ma pametno,bolje da osvojite ligu sampiona naredne godine!!!
Dobro ste uradili i za Radonjica,Roma se vec uplasila da ce te prodati njihovog igraca,ali vi ste pametno odbili Romine milione!!!!
Svaka cast!!!
A vi penzioneri,pa sta da vam kazem,drzite se!!!

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Veća korist nego da je otišao za šaku dolara!Zaraditi se može na Radonji,Račiću i ostalim ispod 26-27 godina dok na starijima to teško ide u našoj ligi!Taman mu ostaje dobar razlog da zapne na proljeće!
 (M, 29. januar 2018 15:04)

Prijatelju, ne moze Zvezda nista da zaradi od Nemanje Radonjica, posto je on do 30.juna 2019 pod 100% vlasnistvom Rome, koja mu placa platu. Zvezda Radonjica ne placa ni dinar.

alen bez sertifikata najvernijih

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba...

Vlada

pre 6 godina

Ne znam sto se nismo dogovorili, ako smo vec zeleli da ga prodamo..ako su nama milion nudili, a njemu 900 000 i on je trazio milion i 100...da su nama dai 800,a njemu milion i 100. Opet bismo nesto zaradili

Realno

pre 6 godina

Nikad mu necu zaboraviti one golcine protiv Krasnodara a i pre toga protiv Sparte. Jeste da odlazi dzabe ali budimo posteni, decko nam je doneo nam milione onom golcinom Rusima kad nas je uveo u LE tako da na kraju krajeva ja mu nista ne zameram cak vise
(Petar, 29. januar 2018 15:37)

Svaka mu cast na tim golovima ali ja mu nikada necu zaboraviti Ludogorec i onaj debilski crveni karton,kad nas je ostavio bez LS i 10-tak miliona evra,samo zbog svoje lude glave.Jako svojeglav i sebican igrac,nespornog fudbalskog znanja ali bih voleo da je otisao ove zime jer nas je opet kostao milon evra,koliko su nam nudili za njega a on nije prihvatio ponudu,koja je bila sasvim ok.

Milos

pre 6 godina

Koliko ovaj klub ima miliona kad im stranci ostaju godinama u klubu,oni stvarno imaju para da mogu da se takmice u budzetu sa vodecim klubovima Evrope!!!Srbijo a ti samo cuti i budi srecan sto imas mrvice!!

Pedja

pre 6 godina

Niko od stranaca nije hteo da ode, zato sto svi ocekuju ako s eprodje CSKA da ce im cena jos vise skociti. DOnald i Le Talek su odradili svoje, Le Talek u sustini bio koristan samo kao stoper, pa ajde, ali na klupu za rezerve pa da uskacu ako zatreba, a ne da Zvezda njima odrzava formu za prodaju. A Kangu koji je nezahvalan u treci tim i da sam trenira, a na leto da vidim da li ce ga iko hteti bez utakmica. Zvezd apsolutno nema koristi da mu drzi formu, a on da ode n aleto. Jos je upropastio dolazak drugih koje bi uigravali. U veznom redu Jovicic i Krsticic, napred Radonjic i Ben, a centarfor Boaci ili Pesic. Za Kangu nema mesta tu.

Dex

pre 6 godina

Zakucati ga na klupu. Nezahvalnik jedan...
(Mars, 29. januar 2018 14:49)

Najgluplja osobina u Srba je "inat". Na klupu, gde svi gube. Klub placa igraca koji ne igra, uz to gubi mozda i najboljeg igraca, igrac ne igra i gubi formu. I sve to zato sto igrac postuje potpisani ugovor!? Naravno, oni koji vole da pakoste drugima najcesce na kraju to ucine sebi. Ovakav potez bi svakako bio u tom rangu.

Mare

pre 6 godina

Sta se fudbala tice nema sta, a sta se ljudskih osobina tice bi voleo da Kanga ode sto pre. isto onaj ''kapetan'' Donald kao nesto ljubi grb zateze tricu na svakoj utakmici a ucenjuje klub i isto ce otici bez odstete da bi sam zaradio mozda 100000€ vise da je takav kao sto glumi da jeste on bi produzio ili otiso u zimskom prelaznom roku da bih pomogo klubu ''kojeg voli''
Ako ispadnemo protiv CSKA-ja Kangu, Donalda i Le Taleka na tribine mozemo uzeti titulu i bez njih...nijedan igrac nije veci od kluba!

M

pre 6 godina

Veća korist nego da je otišao za šaku dolara!Zaraditi se može na Radonji,Račiću i ostalim ispod 26-27 godina dok na starijima to teško ide u našoj ligi!Taman mu ostaje dobar razlog da zapne na proljeće!

Insajder

pre 6 godina

Raditi na tome da do leta potpise novi ugovor - bilo kakav
(Aleks, 29. januar 2018 15:00)

Da, da...inace on i njegov menadzer su blesavi da to urade. Tek sad ce da carini loptu, jer ce sigurno zeleti dobro da se proda. Da sam na mestu Milojevica stavio bih ga na klupu, da tu doceka leto i dovidjenja. U svakom slucaju, zavrnuo je klub za 1-2 miliona. I da, vidim da neki spominju da ce se zaraditi pare od Radonjica. Nazalost od toga nema nista. On je igrac Rome na pozajmici u Zvezdi, ali mu Roma placa celokupnu platu i vecina para od prodaje idu njoj. A da stvari budu jos zalosnije, pare od njegove sledece prodaje ce zaraditi Partizan jer je kao klinac proveo vise od 5 godina u tom klubu.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Odlicno ! Najbolji Zvezdin igrac i vise nam se isplati da ostane sada nego da ode za sicu.Sada imamo jos jednog brzog igraca koji voli da se ubacuje u prostor(Ben)a Kangi je specijalitet uputiti dobar pas u prostor.Bicemo dosta opasniji na prolece

mare

pre 6 godina

Svi se otimali a on odlucio da ostane u zvezdi na svoju stetu. Ko ne prozire ovu vest, bit je u tome da ponuda nije ni bilo, vec se samo lupetalo naokolo. Izgleda da niko u Evropi ne veruje laznim golovima i statistikama zvezdinih igraca. Malo je zimskih 8m za boacija, hoce letnjih 18m

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

Ja bih ovog psiha pustio odmah bez obestecenja. Bolje da mu isplatimo ceo ugovor do juna i da ga pustimo nego da nam upropasti drugi deo sezone i takmicarski i finansijiski,sto je velika verovatnoca da moze da se desi. Inace,njegovi kvaliteti su takvi da moze da bude preserecan ako posle Zvezde zavrsi u nekom Serifu,Paralija,Turska 2,sto se Evrope tice,inace ovako realno neki Singapur,Tajland,Nepal,Kambodza.
Najsmesnije od svega mi je sto je Sparti trazio milion evra platu,hahaha! Umislio decko da je klasa za Arsenal. A,tek ce da vidi da mu je Zvezda vrhunac karijere.

Skorpion

pre 6 godina

Znaci niko ga nije hteo!!
(Grobar, 29. januar 2018 14:59)

Vas "grobare" da vas nema trebalo bi izmisliti i postaviti za primer gluposti. Lepo pise u tekstu ko ga je trazio i koliko je nudjeno ali ne vredi, vama je samo bitno da lupite nesto i onda se sami na to smejete a niste svesni da sa ti lupetanjem srozavate klub za koji navijate. Ali kakav klub takvi i navijaci.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Bolje da ostane do kraja sezone, da uzmemo titulu, nego da sad ode za neku sicu, obzirom da mu na leto istice ugovor. Kako ne razmisilite malo pre nego prizivate klupu i td.

Powerslave

pre 6 godina

Bolje bi bilo da je otišao, ovo se predstavlja kao sjajna vest, u zapravo klub neće dobiti ni dinara od njegovog transfera, teško da će njegova igra do kraja sezone biti vrednija od toga

alen bez sertifikata najvernijih

pre 6 godina

Hahahahaha kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup (Batko, 29. januar 2018 15:30)

ako ti tako kazes...

Nesa

pre 6 godina

Obestecenje od milion nije nista za Zvezdu, Kanga je Zvezdi zaradio 20x vise.Ako kojim cudom prodjemo CSKA i jos dalje ....bice mortadele i mesa u frizideru.Zvezda ce mnogo da zaradi.
Bolje je sto je ostao..... sad svi Daj goooo,daj goooooo....Zvezdo daj Gol!

mr.wolf

pre 6 godina

Pa nije lud da ide. Koga Terzić i njegov mentor prave budalom. Za jednog Gruića 7,5 miliona od čega jedan milion Liverpulu jer je pristao na sumnjivu transakciju. braća Ilić u Mančester Sitiju za 5,5 miliona i još jedna sumniva transkakcija, Boaći i VBA za 7 ili 8 miliona. A šta Kanga, za jedam milion. Ne, nego ćete i njega u Englesku gde niko ne sme da proverava odakle dolazi novac za kupovinu sumnjivih fudbalera iz Zvezde. A, tužilaštvo, ćuti li ćuti.
(Cinik, 29. januar 2018 16:00)

Jos kada bi se ti malo razumeo u fudbal i transfere pa i da ti covek nesto pametno kaze, ovako, covek koji misli da pare od obestecenja idu igracu u dzep ostavlja komentar i kao otvara nam oci.

Dragan

pre 6 godina

Znači ništa od 5-6 miliona za Kangu, ostaje Boaći za 8 - 10 miliona.
Letos pričaše i uprava i ovde u komentarima da se čeka zimski rok i da poraste vrednost igračima. Šta bi? Kanga na leto postaje slobodan igrač!
Sve mi se čini da su svi silni milioni bili lepo mazanje očiju.
Kao navijač Partizana voleo bih da vam ostanu svi stranci ( ima da razbijate :)))))))))

Ljubisa livac

pre 6 godina

@pedja

"Zvezda nema korist da Kanga igra", rece i ostade ziv. Jesi li svestan da je on nas najbolji igrac? Da je jedina korist upravo kada je na terenu. Jeste li vi ostali svesni da za igraca kome istice ugovor ne moze da se uzme vise od 500.000 ? Vi bi pre uzeli tu sicu i ostali bez najboljeg igraca pa time ugrozili borbu za titulu? Sta sve necu procitati. Pa taj covek nas je uveo u LE i doneo milione.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Bolje da smo ga prodali pa makar i za neku sicu,takodje i Donalda i Le Taleka.Donald je dobar lik,dosta je dao Zvezdi ali ne vidim potrebu za njim kad imamo Jovicica i Krsticica,bilo bi neozbiljno da jedan od njih sedi na klupi.Sto se tice Kange za tu platu koju prima premali ucinak,mogli smo sigurno dovesti produktivnijeg igraca od njega,bar da pravi neku razliku u domacoj ligi bilo bi sasvim dovoljno.Sve u svemu,zasad,tanak prelazni rok,osim Bena nista posebno nismo uradili.

krajisnik

pre 6 godina

za dobrog igrača mi nije žao što ostaje.Mozda sa njim prodjemo Cska, uigrani smo prilično, vraća se Radonjic, došao Ben.Vjerovatno da će sad Boaci otići, ali ne možemo da zadržavamo sve najbolje igrače

Cinik

pre 6 godina

Pa nije lud da ide. Koga Terzić i njegov mentor prave budalom. Za jednog Gruića 7,5 miliona od čega jedan milion Liverpulu jer je pristao na sumnjivu transakciju. braća Ilić u Mančester Sitiju za 5,5 miliona i još jedna sumniva transkakcija, Boaći i VBA za 7 ili 8 miliona. A šta Kanga, za jedam milion. Ne, nego ćete i njega u Englesku gde niko ne sme da proverava odakle dolazi novac za kupovinu sumnjivih fudbalera iz Zvezde. A, tužilaštvo, ćuti li ćuti.

nista o nicemu

pre 6 godina

Povuče ih Kanga za nos!! Za 5 mes.slobodan igrač,obeštećenje=0
Sve pare njemu i menadzeru!!
(Dušan, 29. januar 2018 16:08)

Ili ako bude sedeo 6 meseci na klupi slobodan da igra rekreativno fudbal.

mr.wolf

pre 6 godina

Nista ne razumen,a avioni,pa kamioni,pa nista ispod 10 miliona,ma pametno,bolje da osvojite ligu sampiona naredne godine!!! 
Dobro ste uradili i za Radonjica,Roma se vec uplasila da ce te prodati njihovog igraca,ali vi ste pametno odbili Romine milione!!!! 
Svaka cast!!! 
A vi penzioneri,pa sta da vam kazem,drzite se!!!
(Boj, 29. januar 2018 16:28)

Humor na nivou osnovca, ali sta od osnovca drugo ocekivati.

ivan

pre 6 godina

Najgluplja osobina u Srba je "inat". Na klupu, gde svi gube. Klub placa igraca koji ne igra, uz to gubi mozda i najboljeg igraca, igrac ne igra i gubi formu. I sve to zato sto igrac postuje potpisani ugovor!? Naravno, oni koji vole da pakoste drugima najcesce na kraju to ucine sebi. Ovakav potez bi svakako bio u tom rangu.
(Dex, 29. januar 2018 16:27)

donekle si u pravu, ali ako ti igrac potpise predugovor i sigurno odlazi, onda bolje da uigravas tim bez njega, razigravas mladje igrace i vidis dali mozes na njih da racunas, ukoliko ispadnemo od cska, kanga sigurno ide na tribine, za donalda i letaleca videce se...

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 6 godina

Mozes doci u FSA Prijedor, ali pod uslovom da platis jer na tvojoj poziciji igra Borislav Mikic koji je izmislio ovaj sport za tebe.

M

pre 6 godina

(FM Fleetwood fan, 29. januar 2018 15:20)
Hvala za "prijatelju",čast mi je!Naveo sam ga samo za primjer a danas čitam da je Štutgart poslao Zvezdi ponudu!

Peca

pre 6 godina

Ne znam zasto svi kukaju sto ce otici bez obestecenja, a lepo nam je bilo kada su nam igraci dolazili bez obestecenja? Ok, normalno da bi najbolje za nas bilo da smo ga prodali ali sta sad, sta je tu je.Sa njim definitivno nismo na gubitku jer je bio pravi kada je to bilo najpotrebnije, a od starta se videlo i kakav je kao covek da ga zabole i za Zvezdu i za tim, vec da gleda samo sebe i svoje interese tako da se ovako nesto i ocekivalo.Zasto da sada potpise za platu od milion, kad vec za dve nedelje moze da uzme i taj milion plus pare preko samo za potpis.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Kanga je sebe isplatio uvevsi nas u EL, tako da mu mozemo samo biti zahvalni sto ce ostati da uzmemo titulu. Mozda nekim cudom i produzi ugovor, ko zna. Svakako lepa vest za sve zvezdase.

slickback

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba... 
(alen bez sertifikata najvernijih, 29. januar 2018 15:12) 

Kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup
(Batko, 29. januar 2018 15:30)

Batko opet si tu, potrazi svoje komentare koje ostavljas ovde od tipa 2012 pa onda pricaj o nekom!

Mare

pre 6 godina

Kanga, Donald, Le talek pa mozda i Boaci..sve zakucati na tribine posle CSKA-a, to jest ako ne prođemo jer ce se sva cetvoroca stedeti i paziti zbog povrede do kraja sezone...

Nebojsa

pre 6 godina

U koliko ne produzi ugovor sto se nece desiti obavezno ga udaljiti iz prvog tima
Ovo mora da bude skola ljudima iz uprave da igrac bez obzira da li radi o strancu ili domacem igracu , mora se prodati godinu dana pre isteka ugovora . Zato sto moze da se desi da igraci koji dodje na sest meseci od isteka ugovora ne zeli da napusti klub kako bi otisao slobodan i dobio veci ugovor a klub ostao bez obestecenja.

podeliće pare

pre 6 godina

Znaci niko ga nije hteo!!
(Grobar, 29. januar 2018 14:59)

Vas "grobare" da vas nema trebalo bi izmisliti i postaviti za primer gluposti. Lepo pise u tekstu ko ga je trazio i koliko je nudjeno ali ne vredi, vama je samo bitno da lupite nesto i onda se sami na to smejete a niste svesni da sa ti lupetanjem srozavate klub za koji navijate. Ali kakav klub takvi i navijaci.
(Skorpion, 29. januar 2018 15:30)

Pa šta ako piše u tekstu? Pisali su i da nude milijarde za njega pa gde su sad te pare? Ovde je u pitanju jedna od sledeće dve stvari. Prva - niko nije ponudio novac. Po meni malo verovatna. Druga verovatnija - dogovorio se sa Terzom da ode bez obeštećenja.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Баш пролазим поред цркве док читам ову вијест. Нека га, нек игра 👍

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ kladžom do bola - Danas svešteniku slava, drugi put. Za vjeru nikad nije problem iako se carstvo nebesko ne kupuje parama. Odradiće Kanga još neki dobar potez pa da ga na ljeto ljudski ispratimo. Pozdrav od društva pored šanka 🍻

slaviša šmigič

pre 6 godina

meni se sviđa to što ostaje do kraja sezone zahvaljujuči njemu zvezda če više,da dobije za ostale igrače a teško je nači pleja poput njega malen brz odlično se gradi i ima najbolji prenos lopte od svih u zvezdi.treba tražiti zamenu za sledeču godinu čovek ove odradijo svoje a prođemo li ruse cena ostalih igrača se diže.trenutno uz jankoviča partzan najbolja 2. srednjaka u ligi milijaš nije alternativa zbog sporosti inače je korektno dobar igrač ali zbog sporosti bi trpela cela ekipa.dok je vreme tražiti veznjaka pleya.

Milos

pre 6 godina

Kanga..svi smo odmah videli,kao sto je i Bozovic koji ga je doveo,rekao "malo divlji"igrac,takve treneri ne vole. Zvezdasi mu nece oprostiti Ludogorec a bio je samo deo tima,sad,jel su njegovi golovi vise vazni od Radonjicevih,Srnicevic,Boacijevic,zalaganja Savica? Prepotentan,nadobudan,Zvezda ga je vratila iz "mrtvih"i,zahvaljujuci homogenom timu,imao je i on svojih "pet minuta" i takav covek da li ce zalagati protiv Cska,rizikujuci povredu? Psovanje trenera pri zameni u Rusiji. Nema nezamenljivih,takav covek i polutan igrac ne bi vise imao mesta ni u Malom mokrom lugu..

maconii

pre 6 godina

citam komentare i ne verujem!!!svi su tipa staviti ih na tribine,razigravati mladje...sto nisu produzili ugovori i slicno...da su otisla ta 4 igraca koji su kicma crvene zvezde....zvezda ne bi imala sta da trazi protiv csk...ovako pojacano je tamo gde je skripelo,a to je napad i ostao je isti tim...pa kud cete bolje?kanga ,donald i le talek su mogli da odu sada i da zvezda zaradi na njima oko milion ipo do 2 za svu trojicu...to su bedne pare koje nas nece izvuci iz krize...oni su ostali da odrade ugovor do kraja i da urade nesto,i u evropi takodje...politika zvezde je izgleda da se zele rezultati u evropi i naravno osvojice se titula,i to podrzavam,a vec sada su mogli da primaju troduplo vecu platu u nekom drugom klubu...i zasto bi ih slali na tribine i ta prica da ce se oni cuvati i da nece igrati kako treba...to su besmislice,ali naravno i nasa narodska prica...ovi momci svi treba da zavrse ovu lepu pricu sto su zapoceli i zato puna podrska!!!

Kimi

pre 6 godina

Koliko nezahvalan možeš da budeš pa da igrača koji je u potpunosti odradio svoj ugovor profesionalno i koji je bio jedan od bitnijih igrača u ostvarivanju plana "Zvezda u Evropi i na proleće" pa da ga smestiš na klupu jer nije želeo da produži ugovor?
Čovek je u svakom trenutku bio pravi profesionalac, pružio Zvezdi mogućnost da zaradi od LE i da poveća vrednost ostalih igrača. On je došao da igra za novac, ali je i pružio ono što je trebalo za taj novac. Dakle, ne samo da ga ne treba zbog neprodužeka ugovora, prebaciti na klupu nego bi mu se trebalo zahvaliti jer je bio na vrhuncu svog zadatka kada je trebalo.
U kakav smo se narod to pretvorili...

slaviša šmigič

pre 6 godina

fantastičan igrač trebaće nam do kraja godine barem dok ne pronađemo sredinu poput jankoviča iz partizana,tek ako dobijemo sredinu koja može,da ga menja mi možemo,da ga pustimo jer milijaš zbog sporosti nemože,da menja kangu koji mnogo trči.pronači sličan tip igrača na leto ali u našoj ligi nema igrača sa dobrim pregledom a odlično se gradi i teško oduzima lopta,meni se jedino jankovič iz partizana sviđa ako pronađete sličnog kvaliteta igrača tek onda.

želja

pre 6 godina

Taj čovek se već prodao u jači klub i mislim da ne bi pružao ni blizu dobre igre za zvezdu u nastavku, bolje je kombinovati drugog igrača koji ostaje u ekipi....

vladimir

pre 6 godina

Za pljuvace i neznalice svi pa i sam kanga su dosli bez obestecenja nasa skola gde je adzicu ugovor drugo zamenu nismo doveli ni formacijski ni kvalitetno setite se crvenog za bugare pa posle penala za nas kao i kanginu crveni diskutabilan

DS

pre 6 godina

Nista,staviti ga na klupu isto kao Donalda razigravati nase igrace (mada nemamo pravog plejmejkera kao Kanga,trebalo je dovesti nekoga).Racic je odlican ,on bi trebalo da zameni Donalda bez problema a veliki je talenat.Zvezda kao uvek mora da zaradjuje i forsira svoju skolu ,stranci su samo placenici i tvrde da vole Zvezdu nece da produze ugovor a nece ni da odu za obestecenje (Pricam o Donaldu koji je odbio ponudu Dinama ,a i odbio da produzi ugovor...)

Milos

pre 6 godina

Koliko ovaj klub ima miliona kad im stranci ostaju godinama u klubu,oni stvarno imaju para da mogu da se takmice u budzetu sa vodecim klubovima Evrope!!!Srbijo a ti samo cuti i budi srecan sto imas mrvice!!

alen bez sertifikata najvernijih

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba...

Cinik

pre 6 godina

Pa nije lud da ide. Koga Terzić i njegov mentor prave budalom. Za jednog Gruića 7,5 miliona od čega jedan milion Liverpulu jer je pristao na sumnjivu transakciju. braća Ilić u Mančester Sitiju za 5,5 miliona i još jedna sumniva transkakcija, Boaći i VBA za 7 ili 8 miliona. A šta Kanga, za jedam milion. Ne, nego ćete i njega u Englesku gde niko ne sme da proverava odakle dolazi novac za kupovinu sumnjivih fudbalera iz Zvezde. A, tužilaštvo, ćuti li ćuti.

Batko

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba...
(alen bez sertifikata najvernijih, 29. januar 2018 15:12)

Kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Odlicno. Daj Boze da ostane i Boaci pa da napadnemo CSKA sa triom Kanga - Ben - Boaci. Zvezda bi imala ozbiljne sanse protiv CSKA.

ProdigyCZ

pre 6 godina

Bolje da smo ga prodali pa makar i za neku sicu,takodje i Donalda i Le Taleka.Donald je dobar lik,dosta je dao Zvezdi ali ne vidim potrebu za njim kad imamo Jovicica i Krsticica,bilo bi neozbiljno da jedan od njih sedi na klupi.Sto se tice Kange za tu platu koju prima premali ucinak,mogli smo sigurno dovesti produktivnijeg igraca od njega,bar da pravi neku razliku u domacoj ligi bilo bi sasvim dovoljno.Sve u svemu,zasad,tanak prelazni rok,osim Bena nista posebno nismo uradili.

mare

pre 6 godina

Svi se otimali a on odlucio da ostane u zvezdi na svoju stetu. Ko ne prozire ovu vest, bit je u tome da ponuda nije ni bilo, vec se samo lupetalo naokolo. Izgleda da niko u Evropi ne veruje laznim golovima i statistikama zvezdinih igraca. Malo je zimskih 8m za boacija, hoce letnjih 18m

Vlajko

pre 6 godina

Kao navijac Crvene Zvezde moram da kazem da me sramota citajuci komentare nekih koji se nazivaju navijacima.Pa sta ako necemo dobiti nista za Kangu?A nece biti tako,potpisace on novi ugovor na dve ili tri godine.Kangino pravo je da ostane,da ne potpise novi ugovor i da ne prihvati ponude koje mu se ne svidjaju.A neki od vas bi da ga se otera na tribine jel??A zaboravili ste golove protiv Krasnodara i Sparte,zaboravili ste da bez njega Zvezda ne bi dobila oko 5 milijona evra od UEFE,prodaje karata.. ni bez njega ni bez svih ostalih koji su igrali za Zvezdu ove sezone.Pokazite bar malo postovanja prema njima,u ovom slucaju prema Kangi.

Boj

pre 6 godina

Nista ne razumen,a avioni,pa kamioni,pa nista ispod 10 miliona,ma pametno,bolje da osvojite ligu sampiona naredne godine!!!
Dobro ste uradili i za Radonjica,Roma se vec uplasila da ce te prodati njihovog igraca,ali vi ste pametno odbili Romine milione!!!!
Svaka cast!!!
A vi penzioneri,pa sta da vam kazem,drzite se!!!

Slobodni Klikeri

pre 6 godina

Ja bih ovog psiha pustio odmah bez obestecenja. Bolje da mu isplatimo ceo ugovor do juna i da ga pustimo nego da nam upropasti drugi deo sezone i takmicarski i finansijiski,sto je velika verovatnoca da moze da se desi. Inace,njegovi kvaliteti su takvi da moze da bude preserecan ako posle Zvezde zavrsi u nekom Serifu,Paralija,Turska 2,sto se Evrope tice,inace ovako realno neki Singapur,Tajland,Nepal,Kambodza.
Najsmesnije od svega mi je sto je Sparti trazio milion evra platu,hahaha! Umislio decko da je klasa za Arsenal. A,tek ce da vidi da mu je Zvezda vrhunac karijere.

Nesa

pre 6 godina

Obestecenje od milion nije nista za Zvezdu, Kanga je Zvezdi zaradio 20x vise.Ako kojim cudom prodjemo CSKA i jos dalje ....bice mortadele i mesa u frizideru.Zvezda ce mnogo da zaradi.
Bolje je sto je ostao..... sad svi Daj goooo,daj goooooo....Zvezdo daj Gol!

Skorpion

pre 6 godina

Znaci niko ga nije hteo!!
(Grobar, 29. januar 2018 14:59)

Vas "grobare" da vas nema trebalo bi izmisliti i postaviti za primer gluposti. Lepo pise u tekstu ko ga je trazio i koliko je nudjeno ali ne vredi, vama je samo bitno da lupite nesto i onda se sami na to smejete a niste svesni da sa ti lupetanjem srozavate klub za koji navijate. Ali kakav klub takvi i navijaci.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Odlicno ! Najbolji Zvezdin igrac i vise nam se isplati da ostane sada nego da ode za sicu.Sada imamo jos jednog brzog igraca koji voli da se ubacuje u prostor(Ben)a Kangi je specijalitet uputiti dobar pas u prostor.Bicemo dosta opasniji na prolece

Dragan

pre 6 godina

Znači ništa od 5-6 miliona za Kangu, ostaje Boaći za 8 - 10 miliona.
Letos pričaše i uprava i ovde u komentarima da se čeka zimski rok i da poraste vrednost igračima. Šta bi? Kanga na leto postaje slobodan igrač!
Sve mi se čini da su svi silni milioni bili lepo mazanje očiju.
Kao navijač Partizana voleo bih da vam ostanu svi stranci ( ima da razbijate :)))))))))

alen bez sertifikata najvernijih

pre 6 godina

Hahahahaha kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup (Batko, 29. januar 2018 15:30)

ako ti tako kazes...

mr.wolf

pre 6 godina

Nista ne razumen,a avioni,pa kamioni,pa nista ispod 10 miliona,ma pametno,bolje da osvojite ligu sampiona naredne godine!!! 
Dobro ste uradili i za Radonjica,Roma se vec uplasila da ce te prodati njihovog igraca,ali vi ste pametno odbili Romine milione!!!! 
Svaka cast!!! 
A vi penzioneri,pa sta da vam kazem,drzite se!!!
(Boj, 29. januar 2018 16:28)

Humor na nivou osnovca, ali sta od osnovca drugo ocekivati.

Dex

pre 6 godina

Zakucati ga na klupu. Nezahvalnik jedan...
(Mars, 29. januar 2018 14:49)

Najgluplja osobina u Srba je "inat". Na klupu, gde svi gube. Klub placa igraca koji ne igra, uz to gubi mozda i najboljeg igraca, igrac ne igra i gubi formu. I sve to zato sto igrac postuje potpisani ugovor!? Naravno, oni koji vole da pakoste drugima najcesce na kraju to ucine sebi. Ovakav potez bi svakako bio u tom rangu.

M

pre 6 godina

Veća korist nego da je otišao za šaku dolara!Zaraditi se može na Radonji,Račiću i ostalim ispod 26-27 godina dok na starijima to teško ide u našoj ligi!Taman mu ostaje dobar razlog da zapne na proljeće!

Granota

pre 6 godina

Prosta računica: sada treba da plate Zvezdi, pa normalno njemu sleduje manja plata. Kao slobodan igrač dobiće veće pare. Pametno. A Zvezda neka izvuče od njega pare igrama, neka se plasiraju u 1/4 finale, pa će onda "milionče" od Sparte da bude ništavno.

Mare

pre 6 godina

Sta se fudbala tice nema sta, a sta se ljudskih osobina tice bi voleo da Kanga ode sto pre. isto onaj ''kapetan'' Donald kao nesto ljubi grb zateze tricu na svakoj utakmici a ucenjuje klub i isto ce otici bez odstete da bi sam zaradio mozda 100000€ vise da je takav kao sto glumi da jeste on bi produzio ili otiso u zimskom prelaznom roku da bih pomogo klubu ''kojeg voli''
Ako ispadnemo protiv CSKA-ja Kangu, Donalda i Le Taleka na tribine mozemo uzeti titulu i bez njih...nijedan igrac nije veci od kluba!

Insajder

pre 6 godina

Raditi na tome da do leta potpise novi ugovor - bilo kakav
(Aleks, 29. januar 2018 15:00)

Da, da...inace on i njegov menadzer su blesavi da to urade. Tek sad ce da carini loptu, jer ce sigurno zeleti dobro da se proda. Da sam na mestu Milojevica stavio bih ga na klupu, da tu doceka leto i dovidjenja. U svakom slucaju, zavrnuo je klub za 1-2 miliona. I da, vidim da neki spominju da ce se zaraditi pare od Radonjica. Nazalost od toga nema nista. On je igrac Rome na pozajmici u Zvezdi, ali mu Roma placa celokupnu platu i vecina para od prodaje idu njoj. A da stvari budu jos zalosnije, pare od njegove sledece prodaje ce zaraditi Partizan jer je kao klinac proveo vise od 5 godina u tom klubu.

Realno

pre 6 godina

Nikad mu necu zaboraviti one golcine protiv Krasnodara a i pre toga protiv Sparte. Jeste da odlazi dzabe ali budimo posteni, decko nam je doneo nam milione onom golcinom Rusima kad nas je uveo u LE tako da na kraju krajeva ja mu nista ne zameram cak vise
(Petar, 29. januar 2018 15:37)

Svaka mu cast na tim golovima ali ja mu nikada necu zaboraviti Ludogorec i onaj debilski crveni karton,kad nas je ostavio bez LS i 10-tak miliona evra,samo zbog svoje lude glave.Jako svojeglav i sebican igrac,nespornog fudbalskog znanja ali bih voleo da je otisao ove zime jer nas je opet kostao milon evra,koliko su nam nudili za njega a on nije prihvatio ponudu,koja je bila sasvim ok.

Ljubisa livac

pre 6 godina

@pedja

"Zvezda nema korist da Kanga igra", rece i ostade ziv. Jesi li svestan da je on nas najbolji igrac? Da je jedina korist upravo kada je na terenu. Jeste li vi ostali svesni da za igraca kome istice ugovor ne moze da se uzme vise od 500.000 ? Vi bi pre uzeli tu sicu i ostali bez najboljeg igraca pa time ugrozili borbu za titulu? Sta sve necu procitati. Pa taj covek nas je uveo u LE i doneo milione.

slickback

pre 6 godina

ahahahahahahaha kangica zavrnuo terzica za milion evra...video od rikardinja da moze, pa sto ne bi i on...cirkus od kluba... 
(alen bez sertifikata najvernijih, 29. januar 2018 15:12) 

Kada neko pocne komentar sa "hahahaha" dovoljno govori o njemu koliko je glup
(Batko, 29. januar 2018 15:30)

Batko opet si tu, potrazi svoje komentare koje ostavljas ovde od tipa 2012 pa onda pricaj o nekom!

ivan

pre 6 godina

Najgluplja osobina u Srba je "inat". Na klupu, gde svi gube. Klub placa igraca koji ne igra, uz to gubi mozda i najboljeg igraca, igrac ne igra i gubi formu. I sve to zato sto igrac postuje potpisani ugovor!? Naravno, oni koji vole da pakoste drugima najcesce na kraju to ucine sebi. Ovakav potez bi svakako bio u tom rangu.
(Dex, 29. januar 2018 16:27)

donekle si u pravu, ali ako ti igrac potpise predugovor i sigurno odlazi, onda bolje da uigravas tim bez njega, razigravas mladje igrace i vidis dali mozes na njih da racunas, ukoliko ispadnemo od cska, kanga sigurno ide na tribine, za donalda i letaleca videce se...

DS

pre 6 godina

Nista,staviti ga na klupu isto kao Donalda razigravati nase igrace (mada nemamo pravog plejmejkera kao Kanga,trebalo je dovesti nekoga).Racic je odlican ,on bi trebalo da zameni Donalda bez problema a veliki je talenat.Zvezda kao uvek mora da zaradjuje i forsira svoju skolu ,stranci su samo placenici i tvrde da vole Zvezdu nece da produze ugovor a nece ni da odu za obestecenje (Pricam o Donaldu koji je odbio ponudu Dinama ,a i odbio da produzi ugovor...)

fani

pre 6 godina

ladno nije prihvatio milionče od Sparte, šteta, dobar je igrač i mnogo je uradio, ali dati mu šansu samo u LE i nekim jačim utakmicama, a uigravati mlađe i druge igrače

Dare

pre 6 godina

Steta, na leto ode dzabe. To mu je taktik, ode dzabe, ali mozda dobije bolje uslove za svoj ugovor.Nista neka ga, neka igra neke bitnije utakmice, a na ostalima uigravati druge igrace na njegovoj poziciji.

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Veća korist nego da je otišao za šaku dolara!Zaraditi se može na Radonji,Račiću i ostalim ispod 26-27 godina dok na starijima to teško ide u našoj ligi!Taman mu ostaje dobar razlog da zapne na proljeće!
 (M, 29. januar 2018 15:04)

Prijatelju, ne moze Zvezda nista da zaradi od Nemanje Radonjica, posto je on do 30.juna 2019 pod 100% vlasnistvom Rome, koja mu placa platu. Zvezda Radonjica ne placa ni dinar.

Petar

pre 6 godina

Nikad mu necu zaboraviti one golcine protiv Krasnodara a i pre toga protiv Sparte. Jeste da odlazi dzabe ali budimo posteni, decko nam je doneo nam milione onom golcinom Rusima kad nas je uveo u LE tako da na kraju krajeva ja mu nista ne zameram cak vise

Pedja

pre 6 godina

Niko od stranaca nije hteo da ode, zato sto svi ocekuju ako s eprodje CSKA da ce im cena jos vise skociti. DOnald i Le Talek su odradili svoje, Le Talek u sustini bio koristan samo kao stoper, pa ajde, ali na klupu za rezerve pa da uskacu ako zatreba, a ne da Zvezda njima odrzava formu za prodaju. A Kangu koji je nezahvalan u treci tim i da sam trenira, a na leto da vidim da li ce ga iko hteti bez utakmica. Zvezd apsolutno nema koristi da mu drzi formu, a on da ode n aleto. Jos je upropastio dolazak drugih koje bi uigravali. U veznom redu Jovicic i Krsticic, napred Radonjic i Ben, a centarfor Boaci ili Pesic. Za Kangu nema mesta tu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Povuče ih Kanga za nos!! Za 5 mes.slobodan igrač,obeštećenje=0
Sve pare njemu i menadzeru!!
(Dušan, 29. januar 2018 16:08)

Ili ako bude sedeo 6 meseci na klupi slobodan da igra rekreativno fudbal.

Powerslave

pre 6 godina

Bolje bi bilo da je otišao, ovo se predstavlja kao sjajna vest, u zapravo klub neće dobiti ni dinara od njegovog transfera, teško da će njegova igra do kraja sezone biti vrednija od toga

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ kladžom do bola - Danas svešteniku slava, drugi put. Za vjeru nikad nije problem iako se carstvo nebesko ne kupuje parama. Odradiće Kanga još neki dobar potez pa da ga na ljeto ljudski ispratimo. Pozdrav od društva pored šanka 🍻

Nebojsa

pre 6 godina

U koliko ne produzi ugovor sto se nece desiti obavezno ga udaljiti iz prvog tima
Ovo mora da bude skola ljudima iz uprave da igrac bez obzira da li radi o strancu ili domacem igracu , mora se prodati godinu dana pre isteka ugovora . Zato sto moze da se desi da igraci koji dodje na sest meseci od isteka ugovora ne zeli da napusti klub kako bi otisao slobodan i dobio veci ugovor a klub ostao bez obestecenja.

Milos

pre 6 godina

Kanga..svi smo odmah videli,kao sto je i Bozovic koji ga je doveo,rekao "malo divlji"igrac,takve treneri ne vole. Zvezdasi mu nece oprostiti Ludogorec a bio je samo deo tima,sad,jel su njegovi golovi vise vazni od Radonjicevih,Srnicevic,Boacijevic,zalaganja Savica? Prepotentan,nadobudan,Zvezda ga je vratila iz "mrtvih"i,zahvaljujuci homogenom timu,imao je i on svojih "pet minuta" i takav covek da li ce zalagati protiv Cska,rizikujuci povredu? Psovanje trenera pri zameni u Rusiji. Nema nezamenljivih,takav covek i polutan igrac ne bi vise imao mesta ni u Malom mokrom lugu..

želja

pre 6 godina

Taj čovek se već prodao u jači klub i mislim da ne bi pružao ni blizu dobre igre za zvezdu u nastavku, bolje je kombinovati drugog igrača koji ostaje u ekipi....

krajisnik

pre 6 godina

za dobrog igrača mi nije žao što ostaje.Mozda sa njim prodjemo Cska, uigrani smo prilično, vraća se Radonjic, došao Ben.Vjerovatno da će sad Boaci otići, ali ne možemo da zadržavamo sve najbolje igrače

podeliće pare

pre 6 godina

Znaci niko ga nije hteo!!
(Grobar, 29. januar 2018 14:59)

Vas "grobare" da vas nema trebalo bi izmisliti i postaviti za primer gluposti. Lepo pise u tekstu ko ga je trazio i koliko je nudjeno ali ne vredi, vama je samo bitno da lupite nesto i onda se sami na to smejete a niste svesni da sa ti lupetanjem srozavate klub za koji navijate. Ali kakav klub takvi i navijaci.
(Skorpion, 29. januar 2018 15:30)

Pa šta ako piše u tekstu? Pisali su i da nude milijarde za njega pa gde su sad te pare? Ovde je u pitanju jedna od sledeće dve stvari. Prva - niko nije ponudio novac. Po meni malo verovatna. Druga verovatnija - dogovorio se sa Terzom da ode bez obeštećenja.

mr.wolf

pre 6 godina

Pa nije lud da ide. Koga Terzić i njegov mentor prave budalom. Za jednog Gruića 7,5 miliona od čega jedan milion Liverpulu jer je pristao na sumnjivu transakciju. braća Ilić u Mančester Sitiju za 5,5 miliona i još jedna sumniva transkakcija, Boaći i VBA za 7 ili 8 miliona. A šta Kanga, za jedam milion. Ne, nego ćete i njega u Englesku gde niko ne sme da proverava odakle dolazi novac za kupovinu sumnjivih fudbalera iz Zvezde. A, tužilaštvo, ćuti li ćuti.
(Cinik, 29. januar 2018 16:00)

Jos kada bi se ti malo razumeo u fudbal i transfere pa i da ti covek nesto pametno kaze, ovako, covek koji misli da pare od obestecenja idu igracu u dzep ostavlja komentar i kao otvara nam oci.

Mare

pre 6 godina

Kanga, Donald, Le talek pa mozda i Boaci..sve zakucati na tribine posle CSKA-a, to jest ako ne prođemo jer ce se sva cetvoroca stedeti i paziti zbog povrede do kraja sezone...

M

pre 6 godina

(FM Fleetwood fan, 29. januar 2018 15:20)
Hvala za "prijatelju",čast mi je!Naveo sam ga samo za primjer a danas čitam da je Štutgart poslao Zvezdi ponudu!

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 6 godina

Mozes doci u FSA Prijedor, ali pod uslovom da platis jer na tvojoj poziciji igra Borislav Mikic koji je izmislio ovaj sport za tebe.

Munja

pre 6 godina

Nakon igara letos tokom kvalifikacija sam mnogo ocekivao od njega u fazi grupnog nadmetanja, ali me je tada razocarao svojom sebicnom igrom. Umislio da je novi Safet Susic valjda. Veliki trosadzija sansi u pokusaju da ispadne igrac sa spektakularnim resenjima. Kada Milojevic u tom periodu nije uspeo da ga disciplinuje, pa sada jos uprava nije uspela da ga proda, ja ne gajim nadu da bi mogao da se isplati protiv CSKA. Tek tu bi monopolizovao igru. Koristio bih ga kao rezervu da ulazi ponekad u drugom poluvremenu u utakmicama domaceg prvenstva, pa neka se tu dokazuje tj. prodaje.

slaviša šmigič

pre 6 godina

fantastičan igrač trebaće nam do kraja godine barem dok ne pronađemo sredinu poput jankoviča iz partizana,tek ako dobijemo sredinu koja može,da ga menja mi možemo,da ga pustimo jer milijaš zbog sporosti nemože,da menja kangu koji mnogo trči.pronači sličan tip igrača na leto ali u našoj ligi nema igrača sa dobrim pregledom a odlično se gradi i teško oduzima lopta,meni se jedino jankovič iz partizana sviđa ako pronađete sličnog kvaliteta igrača tek onda.

slaviša šmigič

pre 6 godina

meni se sviđa to što ostaje do kraja sezone zahvaljujuči njemu zvezda če više,da dobije za ostale igrače a teško je nači pleja poput njega malen brz odlično se gradi i ima najbolji prenos lopte od svih u zvezdi.treba tražiti zamenu za sledeču godinu čovek ove odradijo svoje a prođemo li ruse cena ostalih igrača se diže.trenutno uz jankoviča partzan najbolja 2. srednjaka u ligi milijaš nije alternativa zbog sporosti inače je korektno dobar igrač ali zbog sporosti bi trpela cela ekipa.dok je vreme tražiti veznjaka pleya.

Vlada

pre 6 godina

Ne znam sto se nismo dogovorili, ako smo vec zeleli da ga prodamo..ako su nama milion nudili, a njemu 900 000 i on je trazio milion i 100...da su nama dai 800,a njemu milion i 100. Opet bismo nesto zaradili

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Očekivano, sad čeka leto i keš na ruke za potpis. Zvezda je ipak dobila sa njim, ono najvažnije, rezultate. Ako još ode sa duplom krunom, molim lepo. Nisu svi totalne ljudeskare poput Ričmonda Boaćija, koji menadzera letos o`ladi na jedan-dva i kaže potpisujem sa Zvezdom na tri godine jer mi je ovaj klub dao šansu i afirmisao a navijači vole i poštuju.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Баш пролазим поред цркве док читам ову вијест. Нека га, нек игра 👍

Ljubisa livac

pre 6 godina

Kanga je sebe isplatio uvevsi nas u EL, tako da mu mozemo samo biti zahvalni sto ce ostati da uzmemo titulu. Mozda nekim cudom i produzi ugovor, ko zna. Svakako lepa vest za sve zvezdase.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Bolje da ostane do kraja sezone, da uzmemo titulu, nego da sad ode za neku sicu, obzirom da mu na leto istice ugovor. Kako ne razmisilite malo pre nego prizivate klupu i td.

Peca

pre 6 godina

Ne znam zasto svi kukaju sto ce otici bez obestecenja, a lepo nam je bilo kada su nam igraci dolazili bez obestecenja? Ok, normalno da bi najbolje za nas bilo da smo ga prodali ali sta sad, sta je tu je.Sa njim definitivno nismo na gubitku jer je bio pravi kada je to bilo najpotrebnije, a od starta se videlo i kakav je kao covek da ga zabole i za Zvezdu i za tim, vec da gleda samo sebe i svoje interese tako da se ovako nesto i ocekivalo.Zasto da sada potpise za platu od milion, kad vec za dve nedelje moze da uzme i taj milion plus pare preko samo za potpis.

deki

pre 6 godina

Ljudi nemojte spinovati, kakvi crni milioni za Kangu, ugovor mu istice za 6 meseci. Sparta je nudila Zvezdi oko 600 soma sto je sasvim OK ali se igrac nije dogovorio. Mislim da je mnogo poleteo, jeste on dao vazne golove ali nas i unistio protiv Ludogoreca, dosta tezak karakter, prznica, sebican. Odlucio je da ostane, OK ali Zvezda treba da misli o svojim interesima, ne u smislu da mu se sveti ali da razigrava Jovicica koji je tek skoro izasao iz povrede i Krsticica.A Boace je sasvim druga prica, on ima ugovor jos godinu i po i ako je pametan da ostane da osvoji titulu a protiv Rusa -sta nam Bog da

maconii

pre 6 godina

citam komentare i ne verujem!!!svi su tipa staviti ih na tribine,razigravati mladje...sto nisu produzili ugovori i slicno...da su otisla ta 4 igraca koji su kicma crvene zvezde....zvezda ne bi imala sta da trazi protiv csk...ovako pojacano je tamo gde je skripelo,a to je napad i ostao je isti tim...pa kud cete bolje?kanga ,donald i le talek su mogli da odu sada i da zvezda zaradi na njima oko milion ipo do 2 za svu trojicu...to su bedne pare koje nas nece izvuci iz krize...oni su ostali da odrade ugovor do kraja i da urade nesto,i u evropi takodje...politika zvezde je izgleda da se zele rezultati u evropi i naravno osvojice se titula,i to podrzavam,a vec sada su mogli da primaju troduplo vecu platu u nekom drugom klubu...i zasto bi ih slali na tribine i ta prica da ce se oni cuvati i da nece igrati kako treba...to su besmislice,ali naravno i nasa narodska prica...ovi momci svi treba da zavrse ovu lepu pricu sto su zapoceli i zato puna podrska!!!

Kimi

pre 6 godina

Koliko nezahvalan možeš da budeš pa da igrača koji je u potpunosti odradio svoj ugovor profesionalno i koji je bio jedan od bitnijih igrača u ostvarivanju plana "Zvezda u Evropi i na proleće" pa da ga smestiš na klupu jer nije želeo da produži ugovor?
Čovek je u svakom trenutku bio pravi profesionalac, pružio Zvezdi mogućnost da zaradi od LE i da poveća vrednost ostalih igrača. On je došao da igra za novac, ali je i pružio ono što je trebalo za taj novac. Dakle, ne samo da ga ne treba zbog neprodužeka ugovora, prebaciti na klupu nego bi mu se trebalo zahvaliti jer je bio na vrhuncu svog zadatka kada je trebalo.
U kakav smo se narod to pretvorili...

vladimir

pre 6 godina

Za pljuvace i neznalice svi pa i sam kanga su dosli bez obestecenja nasa skola gde je adzicu ugovor drugo zamenu nismo doveli ni formacijski ni kvalitetno setite se crvenog za bugare pa posle penala za nas kao i kanginu crveni diskutabilan