Nedelja, 14.01.2018.

16:23

Arsenal razočarao – Bornmut pobedio "Tobdžije"

Fudbaleri Arsenala poraženi su na gostovanju od Bornumta sa 2:1, u 23. kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Arsenal razoèarao – Bornmut pobedio "Tobdžije" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Rocky

pre 6 godina

Sta ste napali vengera kao da je ovo jelen super liga pa kao kada blizanci izgube potop.U PL svako svakoga dobija .Gledajte sutra man un i videcete kako tesko izlazi na kraj sa stoukom.Druga je prica stoz arsenal ne uzima titulu toliko godina .To je vise uprava kluba kriva jer ne zele da uloze pare u jaka pojacanja.Venger samo raspolaze igracima i novcem koji mu odobre.Nikk od jacih trenera trenutno ne bih ni trenirao arsenal jer znaju pricu u klubu!!

Ivan

pre 6 godina

(Mikii, 14. januar 2018 21:55)

Pa nisi baš morao odmah da mi saopštiš da "nemaš dalji komentar", znam vrlo dobro da ga nemaš, pa si mogao sebe da poštediš dodatne blamaže! Gde sam ja "nepismen" u mom prethodnom komentaru kojim sam tebi dao repliku? Nigde naravno! Za razliku od tebe koji si izneo jednu totalno najblaže rečeno NEBULOZU "samo ne ume da selektira tim i da dovodi kvalitetne fudbalere inače je super trener" što je jedna TOTALNA nebuloza! Nemoj više da "braniš" gospodina Arsena Vengera na taj način molim te! On je vrhunski stručnjak a ti vrhunski analfabet! :-)

Ivan

pre 6 godina

Nova blamaža Arsenala koji ovim porazom gubi poprilično svoje šanse da sr domogne Lige Evrope sledeće sezone pošto je Liga Šampiona kroz bar četvrto mesto u Premijer Ligi gotovo totalno nedostižna posle ovog poraza danas! Za ovaj krah Arsenala nimalo nije kriv gospodin Arsen Venger već katastrofalna politika kluba koji škrtari na dovođenju kvalitetnih pojačanja i on čovek trenira tim koji mu je na raspolaganju i izvlači onoliko koliko je i limit tog kluba! Ovaj trenutni Arsenal se nalazi tu gde mu je i limit, kada budu doveli novog Anrija ili Bergkampa onda mogu da računaju na titulu a dotle ovo je realnost!

Ivan

pre 6 godina

(Mikii, 14. januar 2018 19:01)

Gospodin Arsen Venger zaista jeste dobar trener ali si ti ovim svojim najnovijim komentarom opet pokazao i dokazao kolika si neznalica! Ti izgleda baš voliš da se brukaš! Nedostatak škole koju nemaš je kriv! Kazao si "loše selektiranje i dovođenje klinaca sumnjivog fudbalskog kvaliteta, a inače je super stručnjak!" dakle "samo" to a ostalo je sve ok jelda? O čoveče koliki si ti ANALFABET!!:-)

Mikii

pre 6 godina

Gospodin Arsen Venger zaista jeste dobar trener ali si ti ovim svojim najnovijim komentarom opet pokazao i dokazao kolika si neznalica! Ti izgleda baš voliš da se brukaš! Nedostatak škole koju nemaš je kriv! Kazao si "loše selektiranje i dovođenje klinaca sumnjivog fudbalskog kvaliteta, a inače je super stručnjak!" dakle "samo" to a ostalo je sve ok jelda? O čoveče koliki si ti ANALFABET!!:-)
(Ivan, 14. januar 2018 21:13)

Kad ti neko nepismen prica o nedostatku skole, onda zaista ostanes bez teksta. Blago tebi, decko. Nemam dalji komentar.

Mikii

pre 6 godina

Prilicno su dosadne ove price da se Venger ne snalazi u modernom fudbalu, te da zato gubi utakmice. Venger se ne snalazi zato sto u modernom fudbalu njegova ekipa nema kvalitet. Onaj tim pocetkom 2000-ih sa Anrijem na celu bi pokidao sve timove u ligi 2-3 razlike. Sto, mozda bi ga Gvardiola zaustavio? Vengeru jedino treba zameriti selektiranje ekipe i dovodjenje klinaca sumnjivog kvaliteta. Kao i skrtarenje prilikom transfera. Uzgred, cini se da jedino Zvezda ne moze da dobije Arsenal. Cak ni njihov treci tim.

Dusan kg

pre 6 godina

trebali su ga sutnut jos nakon onog debakla od 8-2 protiv uniteda (svaki drugi trener na svetu bi onda popio otkaz, zato je murinjo u pravu kad ga proziva).
(netko, 14. januar 2018 16:51)

Trebali su ga oterati posle ove bruke

07/03/17 Arsenal - FC Bayern München 1 : 5
15/02/17 FC Bayern München - Arsenal 5 : 1

sgdp

pre 6 godina

Venger je uspeo da od onog tima, punog karaktera, punog pobedničkog mentaliteta, punog strasti i želje da se samelje protivnik, korak po korak, napravi tim pun luzera. Da, luzera, dugo sam mislio da ljudi preteruju kad ih tako nazivaju, ali oni nisu ništa drugo do običnih luzera. Venger uspeva i igrača koji nije to, vrlo brzo po dolasku da utopi u sivilo ekipe. Podržavao sam bespogovorno Vengera jako dugo, ali očigledno nisam bio u pravu. Nadam se da će konačno da ode, već kasni sa tim nekoliko sezona, ali i dalje nije kasno da ostane u glavama navijača kao neko ko je podigao Arsenal na viši nivo, jedini trener koji je svoju ekipu vodio bez poraza u sezoni itd. Plašim se da ukoliko ne ode uskoro, da će ostati upamćen ne po tome, nego po tome u koliko je dubok kanal ubacio Arsenal u poslednje vreme.

darko

pre 6 godina

Nisam navijac arsenala ali meni je zao njihovih navijaca , mislim drzati trenera koji ti je prije 15 godina donio nekolike titule premier lige , a posle toga sluzi kao topovsko meso svima je potpuna besmislica.

Del Boy

pre 6 godina

Idealna prilika da Arsenal proda i Ozila i zahvali se na kraju sezone Vengeru za sve i krenu sa novim trenerom i novim igračima jer ovo što godinama rade ili ne rade je stvarno žalosno. Danas je Miki Pirs poznatiji kao Belerin odigrao dobro, ne treba se zamjeriti beku koji trči neumorno na nekoj grešci, više mi smeta statičnost igrača pogotovo veznih.Navijači vole Vilšira čak i kad griješi daju mu podršku, pjevaju mu što je lijepo za vidjeti. Ivobi solidan, Dzaka liči na Ronalda izgledom a podsjeća i igrom s obzirom da ove sezone niko od njih nema koristi a najgore kad ubaciš Ramzija i Volkota da nešto urade, preokrenu ali to se rijetko kad desi. Svaka čast domaćinu, meni simpatičan tim.

Miro

pre 6 godina

Klub se raspada kao i Jugoslavija a niko ne reaguje, najbolji igraci napustaju Arsenal a ovi sto su u klubu nivo od druge lige..Venger unistava klub pred ocima navijaca koji placaju najskuplje karte ali svojim prisustvom samo odmazu klubu puneci dzepove vremesnom Amerikancu koga samo dolari interesuju, rasulo u celom klubu,ovaj Profesor Venger kada ode postace toliko omrazen da se njegovih davnih uspeha vise niko nece secati Napolje Venger i povedi sa tobom tvoje ljubimce ...SRAMOTA OD KLUBA I NAVIJACA...

brufen_od_400

pre 6 godina

Poraz od Bornmuta, Aleksis kako stvari stoje ide u Junajted, Ozil neće da potpiše novi ugovor i on će verovatno na leto u Junajted, ispali iz FA kupa, ne igraju u LŠ, 6ti u premier ligi.

Wenger IN.

Kineske mice

pre 6 godina

Sad će Venger nakon isteka suspenzije da kaže da je njegov povratak na klupu kao pojačanje, i da mu ne trebaju novi igrači.

maxy

pre 6 godina

Razocarao, ali s trecim timom! Ne znate vi pravu jacinu ovog tima, pogledajte samo mec na Emirejtsu protiv Crvene Zvezde kad su igrali najbolji...To je pravi i prejaki Arsenal! Ili ipak ovo prethodno nije istina??

snupi

pre 6 godina

Kakva tuga od ekipe, trenera i kluba. Top4 ne da ne zasluzuju nego nece biti ni blizu ove sezone. 6.mesto najvise. Odlaze im najbolji igraci a ovo sto ostaje je zaista prosek. Malkom nece moci da zameni Alexisa ali to je pocetak reseta u Arsenalu. Nov trener, 5 novih prvotimaca pa da vidimo kako ce ici.

COYG

pre 6 godina

In Wenger we still trust! Kada si u ambisu prednost je sto možeš samo gore..
PS: Tužno je videti Man City prvi, bez i jednog poraza a siguran sam da imamo veći kvalitet, i mnogo smo jači..

lorenzo

pre 6 godina

jeste da sam navijač Totenhema i da ne mogu organski Arsenal...ali je stvarno žalosno šta se dešava sa njima i šta je sebi dozvolio Venger...Ferguson je naslutio šta bi mu se moglo dogoditi i otišao je sa stilom, uzeo ligu i danas ga se svi sjećaju kao legende...Venger sa druge strane umjesto da ode posle onog FA kupa prije 2-3 godine on je odlučio da ostane...to je bio pravi trenutak da se povuče, otišao bi sa kupom, šampionski i svi bi se sjećali kako je to onaj Arsen koji je od dosadnog Arsenala napravio tim koji je uzeo ligu bez poraza, napravio tim koji je bilo uživanje gledati sa sve Anrijem, Piresom, Lemanom, Vijerom i ostalom ekipom...ovako kada ode na kraju će navijači biti srećni što ga neće gledati više na klupi...šteta

WengerOut

pre 6 godina

Hocete reci Bornmut opravdao ulogu favorita. Sve je ovo odlicno, iako sam navijac Arsenal, raduju me ovakvi rezultati. Zato sto smo mozda konacno korak blize njegovom odlasku!

Arsenalovac

pre 6 godina

Koliko Arsenal izgleda lose,bezvoljno,anemicno,mrtvi su skroz zbog svega sto im se desava iz nedelje u nedelju i umesto da se to zaustavi i stavi tacka na sve - nastavljaju da teraju po svom nadajuci se drukcijem rezultatu.Ovo je sve posledica katastrofalnog rada uprave kluba godinama unazad,to samo izlazi na videlo iz utakmice u utakmicu.Arsenal do 2010 - top 3.Arsenal do 2016 - top 4(osim te 2016 gde su ispustili sansu veka za titulu) a 2017.smo zavrsili peti a ove sezone idemo na poziciju 6.Necemo ni LE osvojiti,FA kup smo vec ispali,Liga kup gubimo u revansu od Celsija,samo lose stvari iz utakmice u utakmicu a kraja nema na vidiku.Bog nek je u pomoci Arsenalu.Pozdrav svoj napacenoj braci Tobdzijama iz Panceva :)

Boston

pre 6 godina

Pre 10 15 godina sam jedva cekao da zaigra Arsenal, a sada molim Boga da se sto pre zavrsi sezona. Kada se zavrsi sezona naravno Venger ce opet ostati, dovesce neke sklj igrace iz Francuske lige i to je to.

Obelix

pre 6 godina

Kakve crne Topdzije?! Navijam za njih 18 godina. Nikada jadnije Arsenal nije izgledao. Koliko god da volim Matorog i da ga uvek branim, vreme je za rastanak. Jedino sto me jos brine je to sta ce biti kada Matori ode.

Sizzle

pre 6 godina

Ne snalazi se Wenger u swavremenom fudbalu i to je veliki problem za Arsenal. Nema taktike, nema rezultata i tim nema samopouzdanja.
Cak i skauting mu je ocajan, a nekada je barem znao da pronadje Anrija, Viltora, Piresa, dok poslednjih godina ogroman novac odlazi na Mustafije, Dzake i slicne mucenike.

zajam

pre 6 godina

Ja mislim da ekipa iz 03/04 sad, u ovim godinama bi pobedila ove sadasnje "fudbalere"...bez zelje, igre, kreativnosti, niko da pokrene ekipu...plakace oni za Sancezom, nikad losiji Arsenal

netko

pre 6 godina

nisam gledao prvo poluvreme pa ne znam..
al drugo...razbijen arsenal skroz, nakon prvog gola su se totalno pogubili (a nije da su igrali dobro pre toga).

nego jel je sad sancez kriv za poraz? ili si izgubili zato sto ozil ne trci dovoljno? ili sto mozda ziru ne daje golove (100% bolji od lazaketa,cak i u reprezentaciji).

sancez je ranije bolje igrao?
pa naravno..koja budala ce se cimati ko blesava kad dunsteri i trener prave gluposti pa gube utakmica bez veze.
nakon onih 5-0 protiv bajerna i kad je izaso i smejao se (nije bio jedini) videlo se da je on sa arsenalom zavrsio.

eno gledam slike na netu, stavili arsenalovi navijaci veliki plakat sa sancezom i njegovim psima i natpis F@ck you and your dogs...

pa se posle pitaju sto im svi igraci beze a neki novi sto valjaju nece da dolaze.

nego wegneru da se ne ljubimo...dosta je bilo...i previse.
niko normalan ne trpi trenera koji gubi ovoliko utakmica.
trebali su ga sutnut jos nakon onog debakla od 8-2 protiv uniteda (svaki drugi trener na svetu bi onda popio otkaz, zato je murinjo u pravu kad ga proziva).

brufen_od_400

pre 6 godina

Poraz od Bornmuta, Aleksis kako stvari stoje ide u Junajted, Ozil neće da potpiše novi ugovor i on će verovatno na leto u Junajted, ispali iz FA kupa, ne igraju u LŠ, 6ti u premier ligi.

Wenger IN.

darko

pre 6 godina

Nisam navijac arsenala ali meni je zao njihovih navijaca , mislim drzati trenera koji ti je prije 15 godina donio nekolike titule premier lige , a posle toga sluzi kao topovsko meso svima je potpuna besmislica.

lorenzo

pre 6 godina

jeste da sam navijač Totenhema i da ne mogu organski Arsenal...ali je stvarno žalosno šta se dešava sa njima i šta je sebi dozvolio Venger...Ferguson je naslutio šta bi mu se moglo dogoditi i otišao je sa stilom, uzeo ligu i danas ga se svi sjećaju kao legende...Venger sa druge strane umjesto da ode posle onog FA kupa prije 2-3 godine on je odlučio da ostane...to je bio pravi trenutak da se povuče, otišao bi sa kupom, šampionski i svi bi se sjećali kako je to onaj Arsen koji je od dosadnog Arsenala napravio tim koji je uzeo ligu bez poraza, napravio tim koji je bilo uživanje gledati sa sve Anrijem, Piresom, Lemanom, Vijerom i ostalom ekipom...ovako kada ode na kraju će navijači biti srećni što ga neće gledati više na klupi...šteta

Boston

pre 6 godina

Pre 10 15 godina sam jedva cekao da zaigra Arsenal, a sada molim Boga da se sto pre zavrsi sezona. Kada se zavrsi sezona naravno Venger ce opet ostati, dovesce neke sklj igrace iz Francuske lige i to je to.

Obelix

pre 6 godina

Kakve crne Topdzije?! Navijam za njih 18 godina. Nikada jadnije Arsenal nije izgledao. Koliko god da volim Matorog i da ga uvek branim, vreme je za rastanak. Jedino sto me jos brine je to sta ce biti kada Matori ode.

Sizzle

pre 6 godina

Ne snalazi se Wenger u swavremenom fudbalu i to je veliki problem za Arsenal. Nema taktike, nema rezultata i tim nema samopouzdanja.
Cak i skauting mu je ocajan, a nekada je barem znao da pronadje Anrija, Viltora, Piresa, dok poslednjih godina ogroman novac odlazi na Mustafije, Dzake i slicne mucenike.

Miro

pre 6 godina

Klub se raspada kao i Jugoslavija a niko ne reaguje, najbolji igraci napustaju Arsenal a ovi sto su u klubu nivo od druge lige..Venger unistava klub pred ocima navijaca koji placaju najskuplje karte ali svojim prisustvom samo odmazu klubu puneci dzepove vremesnom Amerikancu koga samo dolari interesuju, rasulo u celom klubu,ovaj Profesor Venger kada ode postace toliko omrazen da se njegovih davnih uspeha vise niko nece secati Napolje Venger i povedi sa tobom tvoje ljubimce ...SRAMOTA OD KLUBA I NAVIJACA...

zajam

pre 6 godina

Ja mislim da ekipa iz 03/04 sad, u ovim godinama bi pobedila ove sadasnje "fudbalere"...bez zelje, igre, kreativnosti, niko da pokrene ekipu...plakace oni za Sancezom, nikad losiji Arsenal

Dusan kg

pre 6 godina

trebali su ga sutnut jos nakon onog debakla od 8-2 protiv uniteda (svaki drugi trener na svetu bi onda popio otkaz, zato je murinjo u pravu kad ga proziva).
(netko, 14. januar 2018 16:51)

Trebali su ga oterati posle ove bruke

07/03/17 Arsenal - FC Bayern München 1 : 5
15/02/17 FC Bayern München - Arsenal 5 : 1

WengerOut

pre 6 godina

Hocete reci Bornmut opravdao ulogu favorita. Sve je ovo odlicno, iako sam navijac Arsenal, raduju me ovakvi rezultati. Zato sto smo mozda konacno korak blize njegovom odlasku!

sgdp

pre 6 godina

Venger je uspeo da od onog tima, punog karaktera, punog pobedničkog mentaliteta, punog strasti i želje da se samelje protivnik, korak po korak, napravi tim pun luzera. Da, luzera, dugo sam mislio da ljudi preteruju kad ih tako nazivaju, ali oni nisu ništa drugo do običnih luzera. Venger uspeva i igrača koji nije to, vrlo brzo po dolasku da utopi u sivilo ekipe. Podržavao sam bespogovorno Vengera jako dugo, ali očigledno nisam bio u pravu. Nadam se da će konačno da ode, već kasni sa tim nekoliko sezona, ali i dalje nije kasno da ostane u glavama navijača kao neko ko je podigao Arsenal na viši nivo, jedini trener koji je svoju ekipu vodio bez poraza u sezoni itd. Plašim se da ukoliko ne ode uskoro, da će ostati upamćen ne po tome, nego po tome u koliko je dubok kanal ubacio Arsenal u poslednje vreme.

Arsenalovac

pre 6 godina

Koliko Arsenal izgleda lose,bezvoljno,anemicno,mrtvi su skroz zbog svega sto im se desava iz nedelje u nedelju i umesto da se to zaustavi i stavi tacka na sve - nastavljaju da teraju po svom nadajuci se drukcijem rezultatu.Ovo je sve posledica katastrofalnog rada uprave kluba godinama unazad,to samo izlazi na videlo iz utakmice u utakmicu.Arsenal do 2010 - top 3.Arsenal do 2016 - top 4(osim te 2016 gde su ispustili sansu veka za titulu) a 2017.smo zavrsili peti a ove sezone idemo na poziciju 6.Necemo ni LE osvojiti,FA kup smo vec ispali,Liga kup gubimo u revansu od Celsija,samo lose stvari iz utakmice u utakmicu a kraja nema na vidiku.Bog nek je u pomoci Arsenalu.Pozdrav svoj napacenoj braci Tobdzijama iz Panceva :)

Del Boy

pre 6 godina

Idealna prilika da Arsenal proda i Ozila i zahvali se na kraju sezone Vengeru za sve i krenu sa novim trenerom i novim igračima jer ovo što godinama rade ili ne rade je stvarno žalosno. Danas je Miki Pirs poznatiji kao Belerin odigrao dobro, ne treba se zamjeriti beku koji trči neumorno na nekoj grešci, više mi smeta statičnost igrača pogotovo veznih.Navijači vole Vilšira čak i kad griješi daju mu podršku, pjevaju mu što je lijepo za vidjeti. Ivobi solidan, Dzaka liči na Ronalda izgledom a podsjeća i igrom s obzirom da ove sezone niko od njih nema koristi a najgore kad ubaciš Ramzija i Volkota da nešto urade, preokrenu ali to se rijetko kad desi. Svaka čast domaćinu, meni simpatičan tim.

Kineske mice

pre 6 godina

Sad će Venger nakon isteka suspenzije da kaže da je njegov povratak na klupu kao pojačanje, i da mu ne trebaju novi igrači.

netko

pre 6 godina

nisam gledao prvo poluvreme pa ne znam..
al drugo...razbijen arsenal skroz, nakon prvog gola su se totalno pogubili (a nije da su igrali dobro pre toga).

nego jel je sad sancez kriv za poraz? ili si izgubili zato sto ozil ne trci dovoljno? ili sto mozda ziru ne daje golove (100% bolji od lazaketa,cak i u reprezentaciji).

sancez je ranije bolje igrao?
pa naravno..koja budala ce se cimati ko blesava kad dunsteri i trener prave gluposti pa gube utakmica bez veze.
nakon onih 5-0 protiv bajerna i kad je izaso i smejao se (nije bio jedini) videlo se da je on sa arsenalom zavrsio.

eno gledam slike na netu, stavili arsenalovi navijaci veliki plakat sa sancezom i njegovim psima i natpis F@ck you and your dogs...

pa se posle pitaju sto im svi igraci beze a neki novi sto valjaju nece da dolaze.

nego wegneru da se ne ljubimo...dosta je bilo...i previse.
niko normalan ne trpi trenera koji gubi ovoliko utakmica.
trebali su ga sutnut jos nakon onog debakla od 8-2 protiv uniteda (svaki drugi trener na svetu bi onda popio otkaz, zato je murinjo u pravu kad ga proziva).

snupi

pre 6 godina

Kakva tuga od ekipe, trenera i kluba. Top4 ne da ne zasluzuju nego nece biti ni blizu ove sezone. 6.mesto najvise. Odlaze im najbolji igraci a ovo sto ostaje je zaista prosek. Malkom nece moci da zameni Alexisa ali to je pocetak reseta u Arsenalu. Nov trener, 5 novih prvotimaca pa da vidimo kako ce ici.

Mikii

pre 6 godina

Prilicno su dosadne ove price da se Venger ne snalazi u modernom fudbalu, te da zato gubi utakmice. Venger se ne snalazi zato sto u modernom fudbalu njegova ekipa nema kvalitet. Onaj tim pocetkom 2000-ih sa Anrijem na celu bi pokidao sve timove u ligi 2-3 razlike. Sto, mozda bi ga Gvardiola zaustavio? Vengeru jedino treba zameriti selektiranje ekipe i dovodjenje klinaca sumnjivog kvaliteta. Kao i skrtarenje prilikom transfera. Uzgred, cini se da jedino Zvezda ne moze da dobije Arsenal. Cak ni njihov treci tim.

maxy

pre 6 godina

Razocarao, ali s trecim timom! Ne znate vi pravu jacinu ovog tima, pogledajte samo mec na Emirejtsu protiv Crvene Zvezde kad su igrali najbolji...To je pravi i prejaki Arsenal! Ili ipak ovo prethodno nije istina??

Ivan

pre 6 godina

Nova blamaža Arsenala koji ovim porazom gubi poprilično svoje šanse da sr domogne Lige Evrope sledeće sezone pošto je Liga Šampiona kroz bar četvrto mesto u Premijer Ligi gotovo totalno nedostižna posle ovog poraza danas! Za ovaj krah Arsenala nimalo nije kriv gospodin Arsen Venger već katastrofalna politika kluba koji škrtari na dovođenju kvalitetnih pojačanja i on čovek trenira tim koji mu je na raspolaganju i izvlači onoliko koliko je i limit tog kluba! Ovaj trenutni Arsenal se nalazi tu gde mu je i limit, kada budu doveli novog Anrija ili Bergkampa onda mogu da računaju na titulu a dotle ovo je realnost!

Ivan

pre 6 godina

(Mikii, 14. januar 2018 21:55)

Pa nisi baš morao odmah da mi saopštiš da "nemaš dalji komentar", znam vrlo dobro da ga nemaš, pa si mogao sebe da poštediš dodatne blamaže! Gde sam ja "nepismen" u mom prethodnom komentaru kojim sam tebi dao repliku? Nigde naravno! Za razliku od tebe koji si izneo jednu totalno najblaže rečeno NEBULOZU "samo ne ume da selektira tim i da dovodi kvalitetne fudbalere inače je super trener" što je jedna TOTALNA nebuloza! Nemoj više da "braniš" gospodina Arsena Vengera na taj način molim te! On je vrhunski stručnjak a ti vrhunski analfabet! :-)

COYG

pre 6 godina

In Wenger we still trust! Kada si u ambisu prednost je sto možeš samo gore..
PS: Tužno je videti Man City prvi, bez i jednog poraza a siguran sam da imamo veći kvalitet, i mnogo smo jači..

Rocky

pre 6 godina

Sta ste napali vengera kao da je ovo jelen super liga pa kao kada blizanci izgube potop.U PL svako svakoga dobija .Gledajte sutra man un i videcete kako tesko izlazi na kraj sa stoukom.Druga je prica stoz arsenal ne uzima titulu toliko godina .To je vise uprava kluba kriva jer ne zele da uloze pare u jaka pojacanja.Venger samo raspolaze igracima i novcem koji mu odobre.Nikk od jacih trenera trenutno ne bih ni trenirao arsenal jer znaju pricu u klubu!!

Ivan

pre 6 godina

(Mikii, 14. januar 2018 19:01)

Gospodin Arsen Venger zaista jeste dobar trener ali si ti ovim svojim najnovijim komentarom opet pokazao i dokazao kolika si neznalica! Ti izgleda baš voliš da se brukaš! Nedostatak škole koju nemaš je kriv! Kazao si "loše selektiranje i dovođenje klinaca sumnjivog fudbalskog kvaliteta, a inače je super stručnjak!" dakle "samo" to a ostalo je sve ok jelda? O čoveče koliki si ti ANALFABET!!:-)

Mikii

pre 6 godina

Gospodin Arsen Venger zaista jeste dobar trener ali si ti ovim svojim najnovijim komentarom opet pokazao i dokazao kolika si neznalica! Ti izgleda baš voliš da se brukaš! Nedostatak škole koju nemaš je kriv! Kazao si "loše selektiranje i dovođenje klinaca sumnjivog fudbalskog kvaliteta, a inače je super stručnjak!" dakle "samo" to a ostalo je sve ok jelda? O čoveče koliki si ti ANALFABET!!:-)
(Ivan, 14. januar 2018 21:13)

Kad ti neko nepismen prica o nedostatku skole, onda zaista ostanes bez teksta. Blago tebi, decko. Nemam dalji komentar.

COYG

pre 6 godina

In Wenger we still trust! Kada si u ambisu prednost je sto možeš samo gore..
PS: Tužno je videti Man City prvi, bez i jednog poraza a siguran sam da imamo veći kvalitet, i mnogo smo jači..

maxy

pre 6 godina

Razocarao, ali s trecim timom! Ne znate vi pravu jacinu ovog tima, pogledajte samo mec na Emirejtsu protiv Crvene Zvezde kad su igrali najbolji...To je pravi i prejaki Arsenal! Ili ipak ovo prethodno nije istina??

Mikii

pre 6 godina

Prilicno su dosadne ove price da se Venger ne snalazi u modernom fudbalu, te da zato gubi utakmice. Venger se ne snalazi zato sto u modernom fudbalu njegova ekipa nema kvalitet. Onaj tim pocetkom 2000-ih sa Anrijem na celu bi pokidao sve timove u ligi 2-3 razlike. Sto, mozda bi ga Gvardiola zaustavio? Vengeru jedino treba zameriti selektiranje ekipe i dovodjenje klinaca sumnjivog kvaliteta. Kao i skrtarenje prilikom transfera. Uzgred, cini se da jedino Zvezda ne moze da dobije Arsenal. Cak ni njihov treci tim.

Ivan

pre 6 godina

(Mikii, 14. januar 2018 19:01)

Gospodin Arsen Venger zaista jeste dobar trener ali si ti ovim svojim najnovijim komentarom opet pokazao i dokazao kolika si neznalica! Ti izgleda baš voliš da se brukaš! Nedostatak škole koju nemaš je kriv! Kazao si "loše selektiranje i dovođenje klinaca sumnjivog fudbalskog kvaliteta, a inače je super stručnjak!" dakle "samo" to a ostalo je sve ok jelda? O čoveče koliki si ti ANALFABET!!:-)

lorenzo

pre 6 godina

jeste da sam navijač Totenhema i da ne mogu organski Arsenal...ali je stvarno žalosno šta se dešava sa njima i šta je sebi dozvolio Venger...Ferguson je naslutio šta bi mu se moglo dogoditi i otišao je sa stilom, uzeo ligu i danas ga se svi sjećaju kao legende...Venger sa druge strane umjesto da ode posle onog FA kupa prije 2-3 godine on je odlučio da ostane...to je bio pravi trenutak da se povuče, otišao bi sa kupom, šampionski i svi bi se sjećali kako je to onaj Arsen koji je od dosadnog Arsenala napravio tim koji je uzeo ligu bez poraza, napravio tim koji je bilo uživanje gledati sa sve Anrijem, Piresom, Lemanom, Vijerom i ostalom ekipom...ovako kada ode na kraju će navijači biti srećni što ga neće gledati više na klupi...šteta

Dusan kg

pre 6 godina

trebali su ga sutnut jos nakon onog debakla od 8-2 protiv uniteda (svaki drugi trener na svetu bi onda popio otkaz, zato je murinjo u pravu kad ga proziva).
(netko, 14. januar 2018 16:51)

Trebali su ga oterati posle ove bruke

07/03/17 Arsenal - FC Bayern München 1 : 5
15/02/17 FC Bayern München - Arsenal 5 : 1

Mikii

pre 6 godina

Gospodin Arsen Venger zaista jeste dobar trener ali si ti ovim svojim najnovijim komentarom opet pokazao i dokazao kolika si neznalica! Ti izgleda baš voliš da se brukaš! Nedostatak škole koju nemaš je kriv! Kazao si "loše selektiranje i dovođenje klinaca sumnjivog fudbalskog kvaliteta, a inače je super stručnjak!" dakle "samo" to a ostalo je sve ok jelda? O čoveče koliki si ti ANALFABET!!:-)
(Ivan, 14. januar 2018 21:13)

Kad ti neko nepismen prica o nedostatku skole, onda zaista ostanes bez teksta. Blago tebi, decko. Nemam dalji komentar.

Rocky

pre 6 godina

Sta ste napali vengera kao da je ovo jelen super liga pa kao kada blizanci izgube potop.U PL svako svakoga dobija .Gledajte sutra man un i videcete kako tesko izlazi na kraj sa stoukom.Druga je prica stoz arsenal ne uzima titulu toliko godina .To je vise uprava kluba kriva jer ne zele da uloze pare u jaka pojacanja.Venger samo raspolaze igracima i novcem koji mu odobre.Nikk od jacih trenera trenutno ne bih ni trenirao arsenal jer znaju pricu u klubu!!

netko

pre 6 godina

nisam gledao prvo poluvreme pa ne znam..
al drugo...razbijen arsenal skroz, nakon prvog gola su se totalno pogubili (a nije da su igrali dobro pre toga).

nego jel je sad sancez kriv za poraz? ili si izgubili zato sto ozil ne trci dovoljno? ili sto mozda ziru ne daje golove (100% bolji od lazaketa,cak i u reprezentaciji).

sancez je ranije bolje igrao?
pa naravno..koja budala ce se cimati ko blesava kad dunsteri i trener prave gluposti pa gube utakmica bez veze.
nakon onih 5-0 protiv bajerna i kad je izaso i smejao se (nije bio jedini) videlo se da je on sa arsenalom zavrsio.

eno gledam slike na netu, stavili arsenalovi navijaci veliki plakat sa sancezom i njegovim psima i natpis F@ck you and your dogs...

pa se posle pitaju sto im svi igraci beze a neki novi sto valjaju nece da dolaze.

nego wegneru da se ne ljubimo...dosta je bilo...i previse.
niko normalan ne trpi trenera koji gubi ovoliko utakmica.
trebali su ga sutnut jos nakon onog debakla od 8-2 protiv uniteda (svaki drugi trener na svetu bi onda popio otkaz, zato je murinjo u pravu kad ga proziva).

Ivan

pre 6 godina

(Mikii, 14. januar 2018 21:55)

Pa nisi baš morao odmah da mi saopštiš da "nemaš dalji komentar", znam vrlo dobro da ga nemaš, pa si mogao sebe da poštediš dodatne blamaže! Gde sam ja "nepismen" u mom prethodnom komentaru kojim sam tebi dao repliku? Nigde naravno! Za razliku od tebe koji si izneo jednu totalno najblaže rečeno NEBULOZU "samo ne ume da selektira tim i da dovodi kvalitetne fudbalere inače je super trener" što je jedna TOTALNA nebuloza! Nemoj više da "braniš" gospodina Arsena Vengera na taj način molim te! On je vrhunski stručnjak a ti vrhunski analfabet! :-)

darko

pre 6 godina

Nisam navijac arsenala ali meni je zao njihovih navijaca , mislim drzati trenera koji ti je prije 15 godina donio nekolike titule premier lige , a posle toga sluzi kao topovsko meso svima je potpuna besmislica.

Ivan

pre 6 godina

Nova blamaža Arsenala koji ovim porazom gubi poprilično svoje šanse da sr domogne Lige Evrope sledeće sezone pošto je Liga Šampiona kroz bar četvrto mesto u Premijer Ligi gotovo totalno nedostižna posle ovog poraza danas! Za ovaj krah Arsenala nimalo nije kriv gospodin Arsen Venger već katastrofalna politika kluba koji škrtari na dovođenju kvalitetnih pojačanja i on čovek trenira tim koji mu je na raspolaganju i izvlači onoliko koliko je i limit tog kluba! Ovaj trenutni Arsenal se nalazi tu gde mu je i limit, kada budu doveli novog Anrija ili Bergkampa onda mogu da računaju na titulu a dotle ovo je realnost!

snupi

pre 6 godina

Kakva tuga od ekipe, trenera i kluba. Top4 ne da ne zasluzuju nego nece biti ni blizu ove sezone. 6.mesto najvise. Odlaze im najbolji igraci a ovo sto ostaje je zaista prosek. Malkom nece moci da zameni Alexisa ali to je pocetak reseta u Arsenalu. Nov trener, 5 novih prvotimaca pa da vidimo kako ce ici.

Sizzle

pre 6 godina

Ne snalazi se Wenger u swavremenom fudbalu i to je veliki problem za Arsenal. Nema taktike, nema rezultata i tim nema samopouzdanja.
Cak i skauting mu je ocajan, a nekada je barem znao da pronadje Anrija, Viltora, Piresa, dok poslednjih godina ogroman novac odlazi na Mustafije, Dzake i slicne mucenike.

Miro

pre 6 godina

Klub se raspada kao i Jugoslavija a niko ne reaguje, najbolji igraci napustaju Arsenal a ovi sto su u klubu nivo od druge lige..Venger unistava klub pred ocima navijaca koji placaju najskuplje karte ali svojim prisustvom samo odmazu klubu puneci dzepove vremesnom Amerikancu koga samo dolari interesuju, rasulo u celom klubu,ovaj Profesor Venger kada ode postace toliko omrazen da se njegovih davnih uspeha vise niko nece secati Napolje Venger i povedi sa tobom tvoje ljubimce ...SRAMOTA OD KLUBA I NAVIJACA...

brufen_od_400

pre 6 godina

Poraz od Bornmuta, Aleksis kako stvari stoje ide u Junajted, Ozil neće da potpiše novi ugovor i on će verovatno na leto u Junajted, ispali iz FA kupa, ne igraju u LŠ, 6ti u premier ligi.

Wenger IN.

sgdp

pre 6 godina

Venger je uspeo da od onog tima, punog karaktera, punog pobedničkog mentaliteta, punog strasti i želje da se samelje protivnik, korak po korak, napravi tim pun luzera. Da, luzera, dugo sam mislio da ljudi preteruju kad ih tako nazivaju, ali oni nisu ništa drugo do običnih luzera. Venger uspeva i igrača koji nije to, vrlo brzo po dolasku da utopi u sivilo ekipe. Podržavao sam bespogovorno Vengera jako dugo, ali očigledno nisam bio u pravu. Nadam se da će konačno da ode, već kasni sa tim nekoliko sezona, ali i dalje nije kasno da ostane u glavama navijača kao neko ko je podigao Arsenal na viši nivo, jedini trener koji je svoju ekipu vodio bez poraza u sezoni itd. Plašim se da ukoliko ne ode uskoro, da će ostati upamćen ne po tome, nego po tome u koliko je dubok kanal ubacio Arsenal u poslednje vreme.

WengerOut

pre 6 godina

Hocete reci Bornmut opravdao ulogu favorita. Sve je ovo odlicno, iako sam navijac Arsenal, raduju me ovakvi rezultati. Zato sto smo mozda konacno korak blize njegovom odlasku!

Del Boy

pre 6 godina

Idealna prilika da Arsenal proda i Ozila i zahvali se na kraju sezone Vengeru za sve i krenu sa novim trenerom i novim igračima jer ovo što godinama rade ili ne rade je stvarno žalosno. Danas je Miki Pirs poznatiji kao Belerin odigrao dobro, ne treba se zamjeriti beku koji trči neumorno na nekoj grešci, više mi smeta statičnost igrača pogotovo veznih.Navijači vole Vilšira čak i kad griješi daju mu podršku, pjevaju mu što je lijepo za vidjeti. Ivobi solidan, Dzaka liči na Ronalda izgledom a podsjeća i igrom s obzirom da ove sezone niko od njih nema koristi a najgore kad ubaciš Ramzija i Volkota da nešto urade, preokrenu ali to se rijetko kad desi. Svaka čast domaćinu, meni simpatičan tim.

Boston

pre 6 godina

Pre 10 15 godina sam jedva cekao da zaigra Arsenal, a sada molim Boga da se sto pre zavrsi sezona. Kada se zavrsi sezona naravno Venger ce opet ostati, dovesce neke sklj igrace iz Francuske lige i to je to.

zajam

pre 6 godina

Ja mislim da ekipa iz 03/04 sad, u ovim godinama bi pobedila ove sadasnje "fudbalere"...bez zelje, igre, kreativnosti, niko da pokrene ekipu...plakace oni za Sancezom, nikad losiji Arsenal

Obelix

pre 6 godina

Kakve crne Topdzije?! Navijam za njih 18 godina. Nikada jadnije Arsenal nije izgledao. Koliko god da volim Matorog i da ga uvek branim, vreme je za rastanak. Jedino sto me jos brine je to sta ce biti kada Matori ode.

Kineske mice

pre 6 godina

Sad će Venger nakon isteka suspenzije da kaže da je njegov povratak na klupu kao pojačanje, i da mu ne trebaju novi igrači.

Arsenalovac

pre 6 godina

Koliko Arsenal izgleda lose,bezvoljno,anemicno,mrtvi su skroz zbog svega sto im se desava iz nedelje u nedelju i umesto da se to zaustavi i stavi tacka na sve - nastavljaju da teraju po svom nadajuci se drukcijem rezultatu.Ovo je sve posledica katastrofalnog rada uprave kluba godinama unazad,to samo izlazi na videlo iz utakmice u utakmicu.Arsenal do 2010 - top 3.Arsenal do 2016 - top 4(osim te 2016 gde su ispustili sansu veka za titulu) a 2017.smo zavrsili peti a ove sezone idemo na poziciju 6.Necemo ni LE osvojiti,FA kup smo vec ispali,Liga kup gubimo u revansu od Celsija,samo lose stvari iz utakmice u utakmicu a kraja nema na vidiku.Bog nek je u pomoci Arsenalu.Pozdrav svoj napacenoj braci Tobdzijama iz Panceva :)