Ponedeljak, 08.01.2018.

20:23

Alimpijević: Bili smo bez agresivnosti, želje...

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je njegov tim delovao demotivisano što je bilo kobno protiv podgoričke Budućnosti.

Izvor: MLJ

Alimpijeviæ: Bili smo bez agresivnosti, želje... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

И шта мислиш, ко је одговоран што су они такви били, ти или фолклорно друштво из Јапана? Још јавно говориш! Заврни рукаве човјече и гони их да раде! И зар није АБА лига приоритет? Зато си све требао подредити јучерашњој утакмици. Кад иде лоше понекад се на тајм-ауту изгалами на њих, баци ону плочу, повичи на судије по цијену техничке па можда то продрма екипу и крену боље играти. ПРЕВИШЕ СЕ ФИНО ПОНАШАШ! 👎👎👎

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ojsaprske, 8. januar 2018 23:01) # Link komentara


Pa gledaj covece Zvezda je protiv Zalgirisa pocela u 19h a zavrsila oko 9 sati.A utakmica je bila zahtevna onda sledi putovanje u Podgoricu i utakmica u pon u 5 tako da tehnicki nije ni 3 dana proslo od utakmice sa Zalgirisom.Da je bio plej of verujem da bi se igraci skupili i odigrali maksimalno ovako...Mozda upravu a mozda ja ne znam.Ovo je samo moje vidjenje situacije.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

sad kad vezu dva tri poraza opet ce im trener biti neznalica...smenjivace ga...pa posle dve pobede trenercina...najbolji....

dragan

pre 6 godina

Ovo je najbolja utakcima ABA ligde od kada postoji. Kosarku pratim od 69 kada smo postali prvaci sveta protiv Amera. Ova utakmica bila je ravna najboljim danima kosarke stare Jugosalavije kada su Split (Pop84), Zadar, Zvezda i Partizan harali Evropom. Poraz nista ne znaci, cak je za dalji razvoj kosarke na ovim prostorima i bolje. Sto vise ovakvih utakmica.

visibaba

pre 6 godina

Pustila Zvezda da se Djetici malo raduju, inace nebitna tekma u ovom periodu ABA lige. Kad bude trebalo odracemo ih ko saronja ogradu.

Ivan

pre 6 godina

Veoma opasna situacija nazalost. Danas je Zvezdi jasno stavljeno do znanja da liga zeli novog sampiona. Ukoliko Buducnost u eventualnom polufinalu ili finalu bude imala prednost domaceg terena, ovakvo vasarsko domacinsko sudjenje sigurno nece izostati u oba meca. Zvezda mora da bude spremna na sve, i da brani tron dozvoljenim, a boga mi i nedozvoljenim sredstvima ako treba.

ojsaprske

pre 6 godina

(Milan, 08. januar 2018 20:38)

Kada kazes pre dva dana mislis na prekjuce a prekjuce je bila subota. Vi ste utakmicu igrali u petak, dakle pre 3 dana. Na te price o umoru samo vi klinci mozete da se lozite. 30 minuta sa gomilom pauza u vidu tajmauta, slobodnih bacanja, izmena i ostalih stvari i onda ne mogu da igraju dva puta u 4 dana... sou program.

angry

pre 6 godina

Ali to se ponavlja iz tekme u tekmu. Dokle vise!? Jesu li ljudi ili deca!? 92 od prosecne ekipe i to u ABA! Ma daj i sad se kao nadamo da cemo osvojiti. A bez ABA nema ni EL sledece sezone! Alo bre dozovite se pameti vise!!!

hop la

pre 6 godina

Zašto se svi ovde nešto pale? Ne može Budućnost da pobedi Zvezdu tri puta i da uzme titulu nikako. Kada se bude odlučivalo o tituli Budućnost će proći protiv Zvezde kao protiv Mege. I jedna pobeda u plej ofu je ravna tituli.

Svitla

pre 6 godina

Jedan objektivan komentar od lika koji ima 29 a u kosarci je 20 godina.
Alal vera za sut za 3 poena Buducnosti, ono jos nisam video.
Sto se tice Zvezde izdvojio bih par gresaka:
-Forsiranje Enisa na kecu, decko je cistokrvna dvojka, bek suter, jasno je kao dan da ne moze da organizuje napad za ekipu. To se videlo i danas i pre par dana u EL.
-Forsiranje Feldina danas. Covek apsolutno ni jednu stvar nije uradio kako treba danas. Odbrana mu je bila katastrofa, u napadu je bio katastrofa.
-Tajmaut negde na pola 4. cetvrtine, Alimpijevic prica kako nas ubise iz centralnog pika, zavrsi se tajmaut, BAM trojka iz centralnog pika.
-Davidovac mu resio utakmicu u EL, danas na klupi.
-Lesort na preuzimanju izlazi da brani Gordica na 10 metara od kosa, pa rodjace na 10 metara ce te pretrcati i ostaviti 6 metara iza sebe.
Moje je misljenje da smo mogli da ih pobedimo i pored ovako nerealnog suta da smo bar neke stvari eliminisali od ovih sto sam nabrojao.
Uzdravlje

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Uvek neko drugi kriv a on nikad. Ja stvarno ne znam na čemu je ovaj lik?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 8. januar 2018 21:52)"

Brate,da znas koliko sam takvih i slicnih komentara citao svojevremeno za Radonjica.

Evo vam link,pa ko nije citao,neka procita.

https://www.vice.com/rs/article/bjyjdz/kako-se-kalio-crveno-beli-celik-dejan-radonjic-ekskluzivno-za-vice

biće bolje

pre 6 godina

Alimpijeviću, poraz je samo tvoj! Tvoj posao je bio da motivises igrace, tvoj posao je bio da postavis odbranu. TRI igraca Buducnosti (od toga 2 centra) sutiraju ti trojke 10/10, bez promasaja, a ti ne nalazis nacin da to zaustavis. (veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

A šta treba da uradi? Da utrči na teren da izađe na centra koji šutira trojke? On čovek na tajm autu objašnjava, dere se, priča, ali Lesor više puta spava prilikom izlaska na igrača. Antić ne može da pokrije jer je spor i u godinama. Lesora, Jankovića i Bjelicu ništa ne sprečava da izlaze ali oni spavaju.

Nemam nista protiv decka, mlad je, pespektivan, uci se i bice veliki trener, ali me nervira njegova nadmenost i cinjenica da nikad ne prihvata krivicu.Dobro je sto ima samopouzdanje, ali velicina trenera se ogleda i u tome sto nece kriviti igrace, vec ce krivicu prihvatiti na sebe (narocito kad je on odgovoran za poraz)
(veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

Za šta da prihvati krivicu, ako im on na te stvari ukazuje a oni to ne ispunjavaju, to je njihova krivica.

Nije problem bio samo u odbrani, vec i u forsiranju igraca koji su u kontraritmu, kao sto su Bjelica i Feldin.
(veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

Takvi igrači se čekaju. Doneli su mu već podosta pobeda, ali se slažem da su nas sahranili + Lesor sa ispadima na piku u odlučujućim momentima.

oberin martel

pre 6 godina

Mi smo pre svega bez trenera. Čak bi bolje igrali da trenera uopšte ni nemamo. Ovaj Alempije je teška štetočina. Okreni Radonju da ti u par rečenica objasni šta je odbrana i zašto mora da se igra.

trtyra

pre 6 godina

Do finalnog dela ima jos ohohoj...a obe ekipe ce biti tada van EL I EC.Cdvita isto nije bez sanse.Po trenutnim rosterima ove tri ekipe BUD je najduza - ako bude povreda...

Spale

pre 6 godina

Želim da Budućnost ovako igra do kraja Evrokupa, jer to znači da će ga osvojiti! Tada bi ABA liga imala dva evroligaša. U 36. minutu su imali 15/18 za tri poena!!! To nije imao nikad niko otkad ja pratim košarku, a u tom trenutku je bilo nerešeno.!

Igor Pg

pre 6 godina

Hahaha kakva zamjena teza! Cus bez agresivnosti!!!??? Kao sto rece Dzikic igralo se zestoko i agresivno u odbrani. Ko zna ista o kosarci, zna da je ovo svjesna odluka trenera (amatera Alimpija) da se igra agresivno u odbrani pa i po cijenu faula.. ovakvim pristupom ( i ako je ovaj nacin odbrane protiv odredjenih protivnika ispravan i ako donosi pobjedu u pojedinim utakmicama - Radonjic je uvijek znao kada treba pojacati agresivnost za razliku od ovog decka koji ocigledno pojma nema) u pogresnoj utakmici Zvezda je izlazila iz bonusa u drugom ili trecem minutu cetvrtine, sto znaci da je direktno Alimpijevic castio Buducnost sa najmanje 20 slobodnih bacanja odnosno da ih je castio pobjedu.. znam i ja kako Javor sudi protiv nas, medjutim to sto nas je unistavao u proslosti se odnosilo na pojedine kljucne odluke.. ne mislite valjda da je nocas svirao nepostojecih 15 faulova? Znaci potpuno pogresna taktika loseg trenera i nista drugo.. ova Zvezda bi se sa Dzikicem prosetala kroz Aba, da ne pominjem Radonjica i ostale ozbiljne trenere..

Valdemonij Valij Demon

pre 6 godina

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
(sick, 08. januar 2018 20:47)
Au brate, mnogo, ajde ne zanosi se...pali se masina kad je najbitnije.
Drzi se Alimpijevicu, saml hrabro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 8. januar 2018 20:58)

Sa ovim veteranima ekstremno tesko.

bice bolje neko vice

pre 6 godina

Ama ljudi, sve je pod kontrolom. Ovi negativni komentari me podsećaju na one "izgubićete", "pojma nemate" komentare koje razni šalju u petom minutu utakmice, a na kraju ih nigde nema. Zar neko zaista misli da je ova Budućnost kvalitetnija od ove Crvene Zvezde ? Možda nekom zvuči apsurdno, ali i večeras se videlo koliko je Zvezda bolja ekipa. Pratio sam i pratim Budućnost i u ABA i u evrokupu (kao Zvezdinog konkurenta) i tvrdim da im je ovo jedna od tri najbolje utakmice ove sezone. Zvezda je u petak (dakle pre samo 48 sati) odigrala bar 40% bolje nego večeras. Zar mislite da će Danilo Nikolić ponovo protiv Zvezde šutirati trojke bez promašaja, ili onaj Lendri. Pa to je neizvodljivo.
Pošto je Budućnost kvalitetna ekipa (nedovoljno za Zvezdu, ali dovoljno za sve ostale) u finalu ABA lige (na 3 pobede), ako ostvare 1 pobedu i ukupan skor ove sezone sa Zvezdom bude 3:3 treba da nakrive kapu i da pevaju.
Pozdrav

Slobodan

pre 6 godina

Opusteno ljudi, mora se nekada i izgubiti ... na porazima se uci, ovakve utakmice Alimpijevicu i igracima trebaju da vide gde grese i sta im je slaba strana ...
Nismo izgubili zbog trojki nego zbog lose postavke igre u Pick-and-roll i Pick-and-pop-u, uvek su im bekovi ostajali sa nasim visokim igracima koji su sporiji ... ovu utakmicu je izgubio Alimpije a to je dobro jer moze da vidi svoje greske i na njima da radi, ligaski je deo sezone a Zvezda igra i EL gde se uvek trazi pobeda vise i te se utakmice vise spremaju!
Vidi se da je Dzikic dobro spremio utakmicu a Zvezda je sa mislima bila u Turskoj i spremala utakmicu sa Efesom ...
Podrska ovim momcima i Alimpiju, mlad je trener i treba mu vremena ... bice ovo dobro, Zvezda ce pobediti kada bude trebalo!
Pozdrav mojim Zvezdasima.

Toliko

pre 6 godina

@Milan

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 8. januar 2018 20:47)

Pa? Sve će doći na svome u plej ofu a ti nemaš potrebe da se sekiraš,rođače.Kad neko dobije jedva sa 70% šuta za tri poena,taj i sa prepolovljenim procentom,koji nije mali,nema šta da traži protiv istog protivnika,koji odbranu nije igrao ni na 50% nivou.

Savo

pre 6 godina

Koja masina da se pali kad vam glavni igraci listom imaju preko 30 godina, vasa masina radi punom parom i dalje moze samo da usporava. Sto se faulova i bacanja tice Zvezda je imala 20 a Buducnost 25 faulova sto uopste nije neka razlika. I da ne zaboravim, ako prodjete Cedevitu u polufinalu osvojicete drugo mjesto na kraju...mozda gazda shvati tad da je puno para ove godine otislo na Kosovo. Pozdrav iz Podgorice.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 8. januar 2018 20:47) # Link komentara


Pa sta?I Cedevita nas je pre 2 sezone dobila 2 puta pa u polufinalu pociscena(jeste da smo u 1 utakmici imali i malo srece) ali opet ove 2 utakmice ne moraju nista da znace.Samo da se nauci iz gresaka i eto.Sad ako nas pobede cestitacu im na tome kao sto im i sada cestitam.

Стара школа

pre 6 godina

Не треба заборавити да смо пре две сезоне са много бољим тимом такође били други, па се прошетали кроз плеј оф. Биће све у реду, само ме судије брину, и то не само ове године!

veliki strumf

pre 6 godina

Alimpijeviću, poraz je samo tvoj! Tvoj posao je bio da motivises igrace, tvoj posao je bio da postavis odbranu. TRI igraca Buducnosti (od toga 2 centra) sutiraju ti trojke 10/10, bez promasaja, a ti ne nalazis nacin da to zaustavis. Nemam nista protiv decka, mlad je, pespektivan, uci se i bice veliki trener, ali me nervira njegova nadmenost i cinjenica da nikad ne prihvata krivicu. Dobro je sto ima samopouzdanje, ali velicina trenera se ogleda i u tome sto nece kriviti igrace, vec ce krivicu prihvatiti na sebe (narocito kad je on odgovoran za poraz). Nije problem bio samo u odbrani, vec i u forsiranju igraca koji su u kontraritmu, kao sto su Bjelica i Feldin.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 8. januar 2018 21:30) # Link komentara


Ma ajde bezi bre.Komentarisi tako Canka.

anica

pre 6 godina

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
(sick, 08. januar 2018 20:47)
Au brate, mnogo, ajde ne zanosi se...pali se masina kad je najbitnije.
Drzi se Alimpijevicu, saml hrabro.

Milan

pre 6 godina

Zovite me ludim ali ja nisam obeshrabren ovim rezlutatom.Buducnost se kuci mucila sa 70% suta za 3 i 30 bacanja a mi izasli kako Alimpije kaze bez neke narocite agresivnosti(pre 2 dana tekma protiv Zalgirisa, da je ovo bio plej of bio bi verujem drugi pristup).

Bicu Slobodan

pre 6 godina

I ti si bio ovaj put bez pameti. Lomi se utakmica ti izvodis Peru i uvodis Lesora preko koga smo primili 80% poena i Buducnost rutinski privodi utakmicu kraju.

Milan

pre 6 godina

Zovite me ludim ali ja nisam obeshrabren ovim rezlutatom.Buducnost se kuci mucila sa 70% suta za 3 i 30 bacanja a mi izasli kako Alimpije kaze bez neke narocite agresivnosti(pre 2 dana tekma protiv Zalgirisa, da je ovo bio plej of bio bi verujem drugi pristup).

anica

pre 6 godina

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
(sick, 08. januar 2018 20:47)
Au brate, mnogo, ajde ne zanosi se...pali se masina kad je najbitnije.
Drzi se Alimpijevicu, saml hrabro.

Slobodan

pre 6 godina

Opusteno ljudi, mora se nekada i izgubiti ... na porazima se uci, ovakve utakmice Alimpijevicu i igracima trebaju da vide gde grese i sta im je slaba strana ...
Nismo izgubili zbog trojki nego zbog lose postavke igre u Pick-and-roll i Pick-and-pop-u, uvek su im bekovi ostajali sa nasim visokim igracima koji su sporiji ... ovu utakmicu je izgubio Alimpije a to je dobro jer moze da vidi svoje greske i na njima da radi, ligaski je deo sezone a Zvezda igra i EL gde se uvek trazi pobeda vise i te se utakmice vise spremaju!
Vidi se da je Dzikic dobro spremio utakmicu a Zvezda je sa mislima bila u Turskoj i spremala utakmicu sa Efesom ...
Podrska ovim momcima i Alimpiju, mlad je trener i treba mu vremena ... bice ovo dobro, Zvezda ce pobediti kada bude trebalo!
Pozdrav mojim Zvezdasima.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 8. januar 2018 20:47) # Link komentara


Pa sta?I Cedevita nas je pre 2 sezone dobila 2 puta pa u polufinalu pociscena(jeste da smo u 1 utakmici imali i malo srece) ali opet ove 2 utakmice ne moraju nista da znace.Samo da se nauci iz gresaka i eto.Sad ako nas pobede cestitacu im na tome kao sto im i sada cestitam.

Svitla

pre 6 godina

Jedan objektivan komentar od lika koji ima 29 a u kosarci je 20 godina.
Alal vera za sut za 3 poena Buducnosti, ono jos nisam video.
Sto se tice Zvezde izdvojio bih par gresaka:
-Forsiranje Enisa na kecu, decko je cistokrvna dvojka, bek suter, jasno je kao dan da ne moze da organizuje napad za ekipu. To se videlo i danas i pre par dana u EL.
-Forsiranje Feldina danas. Covek apsolutno ni jednu stvar nije uradio kako treba danas. Odbrana mu je bila katastrofa, u napadu je bio katastrofa.
-Tajmaut negde na pola 4. cetvrtine, Alimpijevic prica kako nas ubise iz centralnog pika, zavrsi se tajmaut, BAM trojka iz centralnog pika.
-Davidovac mu resio utakmicu u EL, danas na klupi.
-Lesort na preuzimanju izlazi da brani Gordica na 10 metara od kosa, pa rodjace na 10 metara ce te pretrcati i ostaviti 6 metara iza sebe.
Moje je misljenje da smo mogli da ih pobedimo i pored ovako nerealnog suta da smo bar neke stvari eliminisali od ovih sto sam nabrojao.
Uzdravlje

Bicu Slobodan

pre 6 godina

I ti si bio ovaj put bez pameti. Lomi se utakmica ti izvodis Peru i uvodis Lesora preko koga smo primili 80% poena i Buducnost rutinski privodi utakmicu kraju.

Toliko

pre 6 godina

@Milan

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 8. januar 2018 20:47)

Pa? Sve će doći na svome u plej ofu a ti nemaš potrebe da se sekiraš,rođače.Kad neko dobije jedva sa 70% šuta za tri poena,taj i sa prepolovljenim procentom,koji nije mali,nema šta da traži protiv istog protivnika,koji odbranu nije igrao ni na 50% nivou.

Стара школа

pre 6 godina

Не треба заборавити да смо пре две сезоне са много бољим тимом такође били други, па се прошетали кроз плеј оф. Биће све у реду, само ме судије брину, и то не само ове године!

bice bolje neko vice

pre 6 godina

Ama ljudi, sve je pod kontrolom. Ovi negativni komentari me podsećaju na one "izgubićete", "pojma nemate" komentare koje razni šalju u petom minutu utakmice, a na kraju ih nigde nema. Zar neko zaista misli da je ova Budućnost kvalitetnija od ove Crvene Zvezde ? Možda nekom zvuči apsurdno, ali i večeras se videlo koliko je Zvezda bolja ekipa. Pratio sam i pratim Budućnost i u ABA i u evrokupu (kao Zvezdinog konkurenta) i tvrdim da im je ovo jedna od tri najbolje utakmice ove sezone. Zvezda je u petak (dakle pre samo 48 sati) odigrala bar 40% bolje nego večeras. Zar mislite da će Danilo Nikolić ponovo protiv Zvezde šutirati trojke bez promašaja, ili onaj Lendri. Pa to je neizvodljivo.
Pošto je Budućnost kvalitetna ekipa (nedovoljno za Zvezdu, ali dovoljno za sve ostale) u finalu ABA lige (na 3 pobede), ako ostvare 1 pobedu i ukupan skor ove sezone sa Zvezdom bude 3:3 treba da nakrive kapu i da pevaju.
Pozdrav

Spale

pre 6 godina

Želim da Budućnost ovako igra do kraja Evrokupa, jer to znači da će ga osvojiti! Tada bi ABA liga imala dva evroligaša. U 36. minutu su imali 15/18 za tri poena!!! To nije imao nikad niko otkad ja pratim košarku, a u tom trenutku je bilo nerešeno.!

Ivan

pre 6 godina

Veoma opasna situacija nazalost. Danas je Zvezdi jasno stavljeno do znanja da liga zeli novog sampiona. Ukoliko Buducnost u eventualnom polufinalu ili finalu bude imala prednost domaceg terena, ovakvo vasarsko domacinsko sudjenje sigurno nece izostati u oba meca. Zvezda mora da bude spremna na sve, i da brani tron dozvoljenim, a boga mi i nedozvoljenim sredstvima ako treba.

veliki strumf

pre 6 godina

Alimpijeviću, poraz je samo tvoj! Tvoj posao je bio da motivises igrace, tvoj posao je bio da postavis odbranu. TRI igraca Buducnosti (od toga 2 centra) sutiraju ti trojke 10/10, bez promasaja, a ti ne nalazis nacin da to zaustavis. Nemam nista protiv decka, mlad je, pespektivan, uci se i bice veliki trener, ali me nervira njegova nadmenost i cinjenica da nikad ne prihvata krivicu. Dobro je sto ima samopouzdanje, ali velicina trenera se ogleda i u tome sto nece kriviti igrace, vec ce krivicu prihvatiti na sebe (narocito kad je on odgovoran za poraz). Nije problem bio samo u odbrani, vec i u forsiranju igraca koji su u kontraritmu, kao sto su Bjelica i Feldin.

hop la

pre 6 godina

Zašto se svi ovde nešto pale? Ne može Budućnost da pobedi Zvezdu tri puta i da uzme titulu nikako. Kada se bude odlučivalo o tituli Budućnost će proći protiv Zvezde kao protiv Mege. I jedna pobeda u plej ofu je ravna tituli.

visibaba

pre 6 godina

Pustila Zvezda da se Djetici malo raduju, inace nebitna tekma u ovom periodu ABA lige. Kad bude trebalo odracemo ih ko saronja ogradu.

Savo

pre 6 godina

Koja masina da se pali kad vam glavni igraci listom imaju preko 30 godina, vasa masina radi punom parom i dalje moze samo da usporava. Sto se faulova i bacanja tice Zvezda je imala 20 a Buducnost 25 faulova sto uopste nije neka razlika. I da ne zaboravim, ako prodjete Cedevitu u polufinalu osvojicete drugo mjesto na kraju...mozda gazda shvati tad da je puno para ove godine otislo na Kosovo. Pozdrav iz Podgorice.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Uvek neko drugi kriv a on nikad. Ja stvarno ne znam na čemu je ovaj lik?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 8. januar 2018 21:52)"

Brate,da znas koliko sam takvih i slicnih komentara citao svojevremeno za Radonjica.

Evo vam link,pa ko nije citao,neka procita.

https://www.vice.com/rs/article/bjyjdz/kako-se-kalio-crveno-beli-celik-dejan-radonjic-ekskluzivno-za-vice

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 8. januar 2018 21:30) # Link komentara


Ma ajde bezi bre.Komentarisi tako Canka.

ojsaprske

pre 6 godina

(Milan, 08. januar 2018 20:38)

Kada kazes pre dva dana mislis na prekjuce a prekjuce je bila subota. Vi ste utakmicu igrali u petak, dakle pre 3 dana. Na te price o umoru samo vi klinci mozete da se lozite. 30 minuta sa gomilom pauza u vidu tajmauta, slobodnih bacanja, izmena i ostalih stvari i onda ne mogu da igraju dva puta u 4 dana... sou program.

biće bolje

pre 6 godina

Alimpijeviću, poraz je samo tvoj! Tvoj posao je bio da motivises igrace, tvoj posao je bio da postavis odbranu. TRI igraca Buducnosti (od toga 2 centra) sutiraju ti trojke 10/10, bez promasaja, a ti ne nalazis nacin da to zaustavis. (veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

A šta treba da uradi? Da utrči na teren da izađe na centra koji šutira trojke? On čovek na tajm autu objašnjava, dere se, priča, ali Lesor više puta spava prilikom izlaska na igrača. Antić ne može da pokrije jer je spor i u godinama. Lesora, Jankovića i Bjelicu ništa ne sprečava da izlaze ali oni spavaju.

Nemam nista protiv decka, mlad je, pespektivan, uci se i bice veliki trener, ali me nervira njegova nadmenost i cinjenica da nikad ne prihvata krivicu.Dobro je sto ima samopouzdanje, ali velicina trenera se ogleda i u tome sto nece kriviti igrace, vec ce krivicu prihvatiti na sebe (narocito kad je on odgovoran za poraz)
(veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

Za šta da prihvati krivicu, ako im on na te stvari ukazuje a oni to ne ispunjavaju, to je njihova krivica.

Nije problem bio samo u odbrani, vec i u forsiranju igraca koji su u kontraritmu, kao sto su Bjelica i Feldin.
(veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

Takvi igrači se čekaju. Doneli su mu već podosta pobeda, ali se slažem da su nas sahranili + Lesor sa ispadima na piku u odlučujućim momentima.

Valdemonij Valij Demon

pre 6 godina

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
(sick, 08. januar 2018 20:47)
Au brate, mnogo, ajde ne zanosi se...pali se masina kad je najbitnije.
Drzi se Alimpijevicu, saml hrabro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 8. januar 2018 20:58)

Sa ovim veteranima ekstremno tesko.

Igor Pg

pre 6 godina

Hahaha kakva zamjena teza! Cus bez agresivnosti!!!??? Kao sto rece Dzikic igralo se zestoko i agresivno u odbrani. Ko zna ista o kosarci, zna da je ovo svjesna odluka trenera (amatera Alimpija) da se igra agresivno u odbrani pa i po cijenu faula.. ovakvim pristupom ( i ako je ovaj nacin odbrane protiv odredjenih protivnika ispravan i ako donosi pobjedu u pojedinim utakmicama - Radonjic je uvijek znao kada treba pojacati agresivnost za razliku od ovog decka koji ocigledno pojma nema) u pogresnoj utakmici Zvezda je izlazila iz bonusa u drugom ili trecem minutu cetvrtine, sto znaci da je direktno Alimpijevic castio Buducnost sa najmanje 20 slobodnih bacanja odnosno da ih je castio pobjedu.. znam i ja kako Javor sudi protiv nas, medjutim to sto nas je unistavao u proslosti se odnosilo na pojedine kljucne odluke.. ne mislite valjda da je nocas svirao nepostojecih 15 faulova? Znaci potpuno pogresna taktika loseg trenera i nista drugo.. ova Zvezda bi se sa Dzikicem prosetala kroz Aba, da ne pominjem Radonjica i ostale ozbiljne trenere..

oberin martel

pre 6 godina

Mi smo pre svega bez trenera. Čak bi bolje igrali da trenera uopšte ni nemamo. Ovaj Alempije je teška štetočina. Okreni Radonju da ti u par rečenica objasni šta je odbrana i zašto mora da se igra.

angry

pre 6 godina

Ali to se ponavlja iz tekme u tekmu. Dokle vise!? Jesu li ljudi ili deca!? 92 od prosecne ekipe i to u ABA! Ma daj i sad se kao nadamo da cemo osvojiti. A bez ABA nema ni EL sledece sezone! Alo bre dozovite se pameti vise!!!

dragan

pre 6 godina

Ovo je najbolja utakcima ABA ligde od kada postoji. Kosarku pratim od 69 kada smo postali prvaci sveta protiv Amera. Ova utakmica bila je ravna najboljim danima kosarke stare Jugosalavije kada su Split (Pop84), Zadar, Zvezda i Partizan harali Evropom. Poraz nista ne znaci, cak je za dalji razvoj kosarke na ovim prostorima i bolje. Sto vise ovakvih utakmica.

trtyra

pre 6 godina

Do finalnog dela ima jos ohohoj...a obe ekipe ce biti tada van EL I EC.Cdvita isto nije bez sanse.Po trenutnim rosterima ove tri ekipe BUD je najduza - ako bude povreda...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

sad kad vezu dva tri poraza opet ce im trener biti neznalica...smenjivace ga...pa posle dve pobede trenercina...najbolji....

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ojsaprske, 8. januar 2018 23:01) # Link komentara


Pa gledaj covece Zvezda je protiv Zalgirisa pocela u 19h a zavrsila oko 9 sati.A utakmica je bila zahtevna onda sledi putovanje u Podgoricu i utakmica u pon u 5 tako da tehnicki nije ni 3 dana proslo od utakmice sa Zalgirisom.Da je bio plej of verujem da bi se igraci skupili i odigrali maksimalno ovako...Mozda upravu a mozda ja ne znam.Ovo je samo moje vidjenje situacije.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

И шта мислиш, ко је одговоран што су они такви били, ти или фолклорно друштво из Јапана? Још јавно говориш! Заврни рукаве човјече и гони их да раде! И зар није АБА лига приоритет? Зато си све требао подредити јучерашњој утакмици. Кад иде лоше понекад се на тајм-ауту изгалами на њих, баци ону плочу, повичи на судије по цијену техничке па можда то продрма екипу и крену боље играти. ПРЕВИШЕ СЕ ФИНО ПОНАШАШ! 👎👎👎

Savo

pre 6 godina

Koja masina da se pali kad vam glavni igraci listom imaju preko 30 godina, vasa masina radi punom parom i dalje moze samo da usporava. Sto se faulova i bacanja tice Zvezda je imala 20 a Buducnost 25 faulova sto uopste nije neka razlika. I da ne zaboravim, ako prodjete Cedevitu u polufinalu osvojicete drugo mjesto na kraju...mozda gazda shvati tad da je puno para ove godine otislo na Kosovo. Pozdrav iz Podgorice.

Igor Pg

pre 6 godina

Hahaha kakva zamjena teza! Cus bez agresivnosti!!!??? Kao sto rece Dzikic igralo se zestoko i agresivno u odbrani. Ko zna ista o kosarci, zna da je ovo svjesna odluka trenera (amatera Alimpija) da se igra agresivno u odbrani pa i po cijenu faula.. ovakvim pristupom ( i ako je ovaj nacin odbrane protiv odredjenih protivnika ispravan i ako donosi pobjedu u pojedinim utakmicama - Radonjic je uvijek znao kada treba pojacati agresivnost za razliku od ovog decka koji ocigledno pojma nema) u pogresnoj utakmici Zvezda je izlazila iz bonusa u drugom ili trecem minutu cetvrtine, sto znaci da je direktno Alimpijevic castio Buducnost sa najmanje 20 slobodnih bacanja odnosno da ih je castio pobjedu.. znam i ja kako Javor sudi protiv nas, medjutim to sto nas je unistavao u proslosti se odnosilo na pojedine kljucne odluke.. ne mislite valjda da je nocas svirao nepostojecih 15 faulova? Znaci potpuno pogresna taktika loseg trenera i nista drugo.. ova Zvezda bi se sa Dzikicem prosetala kroz Aba, da ne pominjem Radonjica i ostale ozbiljne trenere..

oberin martel

pre 6 godina

Mi smo pre svega bez trenera. Čak bi bolje igrali da trenera uopšte ni nemamo. Ovaj Alempije je teška štetočina. Okreni Radonju da ti u par rečenica objasni šta je odbrana i zašto mora da se igra.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

I ti si bio ovaj put bez pameti. Lomi se utakmica ti izvodis Peru i uvodis Lesora preko koga smo primili 80% poena i Buducnost rutinski privodi utakmicu kraju.

Milan

pre 6 godina

Zovite me ludim ali ja nisam obeshrabren ovim rezlutatom.Buducnost se kuci mucila sa 70% suta za 3 i 30 bacanja a mi izasli kako Alimpije kaze bez neke narocite agresivnosti(pre 2 dana tekma protiv Zalgirisa, da je ovo bio plej of bio bi verujem drugi pristup).

Valdemonij Valij Demon

pre 6 godina

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
(sick, 08. januar 2018 20:47)
Au brate, mnogo, ajde ne zanosi se...pali se masina kad je najbitnije.
Drzi se Alimpijevicu, saml hrabro.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 8. januar 2018 20:58)

Sa ovim veteranima ekstremno tesko.

anica

pre 6 godina

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
(sick, 08. januar 2018 20:47)
Au brate, mnogo, ajde ne zanosi se...pali se masina kad je najbitnije.
Drzi se Alimpijevicu, saml hrabro.

visibaba

pre 6 godina

Pustila Zvezda da se Djetici malo raduju, inace nebitna tekma u ovom periodu ABA lige. Kad bude trebalo odracemo ih ko saronja ogradu.

angry

pre 6 godina

Ali to se ponavlja iz tekme u tekmu. Dokle vise!? Jesu li ljudi ili deca!? 92 od prosecne ekipe i to u ABA! Ma daj i sad se kao nadamo da cemo osvojiti. A bez ABA nema ni EL sledece sezone! Alo bre dozovite se pameti vise!!!

Ivan

pre 6 godina

Veoma opasna situacija nazalost. Danas je Zvezdi jasno stavljeno do znanja da liga zeli novog sampiona. Ukoliko Buducnost u eventualnom polufinalu ili finalu bude imala prednost domaceg terena, ovakvo vasarsko domacinsko sudjenje sigurno nece izostati u oba meca. Zvezda mora da bude spremna na sve, i da brani tron dozvoljenim, a boga mi i nedozvoljenim sredstvima ako treba.

veliki strumf

pre 6 godina

Alimpijeviću, poraz je samo tvoj! Tvoj posao je bio da motivises igrace, tvoj posao je bio da postavis odbranu. TRI igraca Buducnosti (od toga 2 centra) sutiraju ti trojke 10/10, bez promasaja, a ti ne nalazis nacin da to zaustavis. Nemam nista protiv decka, mlad je, pespektivan, uci se i bice veliki trener, ali me nervira njegova nadmenost i cinjenica da nikad ne prihvata krivicu. Dobro je sto ima samopouzdanje, ali velicina trenera se ogleda i u tome sto nece kriviti igrace, vec ce krivicu prihvatiti na sebe (narocito kad je on odgovoran za poraz). Nije problem bio samo u odbrani, vec i u forsiranju igraca koji su u kontraritmu, kao sto su Bjelica i Feldin.

ojsaprske

pre 6 godina

(Milan, 08. januar 2018 20:38)

Kada kazes pre dva dana mislis na prekjuce a prekjuce je bila subota. Vi ste utakmicu igrali u petak, dakle pre 3 dana. Na te price o umoru samo vi klinci mozete da se lozite. 30 minuta sa gomilom pauza u vidu tajmauta, slobodnih bacanja, izmena i ostalih stvari i onda ne mogu da igraju dva puta u 4 dana... sou program.

bice bolje neko vice

pre 6 godina

Ama ljudi, sve je pod kontrolom. Ovi negativni komentari me podsećaju na one "izgubićete", "pojma nemate" komentare koje razni šalju u petom minutu utakmice, a na kraju ih nigde nema. Zar neko zaista misli da je ova Budućnost kvalitetnija od ove Crvene Zvezde ? Možda nekom zvuči apsurdno, ali i večeras se videlo koliko je Zvezda bolja ekipa. Pratio sam i pratim Budućnost i u ABA i u evrokupu (kao Zvezdinog konkurenta) i tvrdim da im je ovo jedna od tri najbolje utakmice ove sezone. Zvezda je u petak (dakle pre samo 48 sati) odigrala bar 40% bolje nego večeras. Zar mislite da će Danilo Nikolić ponovo protiv Zvezde šutirati trojke bez promašaja, ili onaj Lendri. Pa to je neizvodljivo.
Pošto je Budućnost kvalitetna ekipa (nedovoljno za Zvezdu, ali dovoljno za sve ostale) u finalu ABA lige (na 3 pobede), ako ostvare 1 pobedu i ukupan skor ove sezone sa Zvezdom bude 3:3 treba da nakrive kapu i da pevaju.
Pozdrav

Стара школа

pre 6 godina

Не треба заборавити да смо пре две сезоне са много бољим тимом такође били други, па се прошетали кроз плеј оф. Биће све у реду, само ме судије брину, и то не само ове године!

Slobodan

pre 6 godina

Opusteno ljudi, mora se nekada i izgubiti ... na porazima se uci, ovakve utakmice Alimpijevicu i igracima trebaju da vide gde grese i sta im je slaba strana ...
Nismo izgubili zbog trojki nego zbog lose postavke igre u Pick-and-roll i Pick-and-pop-u, uvek su im bekovi ostajali sa nasim visokim igracima koji su sporiji ... ovu utakmicu je izgubio Alimpije a to je dobro jer moze da vidi svoje greske i na njima da radi, ligaski je deo sezone a Zvezda igra i EL gde se uvek trazi pobeda vise i te se utakmice vise spremaju!
Vidi se da je Dzikic dobro spremio utakmicu a Zvezda je sa mislima bila u Turskoj i spremala utakmicu sa Efesom ...
Podrska ovim momcima i Alimpiju, mlad je trener i treba mu vremena ... bice ovo dobro, Zvezda ce pobediti kada bude trebalo!
Pozdrav mojim Zvezdasima.

Toliko

pre 6 godina

@Milan

Rodjace, oni su vas dva puta pobedili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 8. januar 2018 20:47)

Pa? Sve će doći na svome u plej ofu a ti nemaš potrebe da se sekiraš,rođače.Kad neko dobije jedva sa 70% šuta za tri poena,taj i sa prepolovljenim procentom,koji nije mali,nema šta da traži protiv istog protivnika,koji odbranu nije igrao ni na 50% nivou.

trtyra

pre 6 godina

Do finalnog dela ima jos ohohoj...a obe ekipe ce biti tada van EL I EC.Cdvita isto nije bez sanse.Po trenutnim rosterima ove tri ekipe BUD je najduza - ako bude povreda...

hop la

pre 6 godina

Zašto se svi ovde nešto pale? Ne može Budućnost da pobedi Zvezdu tri puta i da uzme titulu nikako. Kada se bude odlučivalo o tituli Budućnost će proći protiv Zvezde kao protiv Mege. I jedna pobeda u plej ofu je ravna tituli.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sick, 8. januar 2018 20:47) # Link komentara


Pa sta?I Cedevita nas je pre 2 sezone dobila 2 puta pa u polufinalu pociscena(jeste da smo u 1 utakmici imali i malo srece) ali opet ove 2 utakmice ne moraju nista da znace.Samo da se nauci iz gresaka i eto.Sad ako nas pobede cestitacu im na tome kao sto im i sada cestitam.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 8. januar 2018 21:30) # Link komentara


Ma ajde bezi bre.Komentarisi tako Canka.

Svitla

pre 6 godina

Jedan objektivan komentar od lika koji ima 29 a u kosarci je 20 godina.
Alal vera za sut za 3 poena Buducnosti, ono jos nisam video.
Sto se tice Zvezde izdvojio bih par gresaka:
-Forsiranje Enisa na kecu, decko je cistokrvna dvojka, bek suter, jasno je kao dan da ne moze da organizuje napad za ekipu. To se videlo i danas i pre par dana u EL.
-Forsiranje Feldina danas. Covek apsolutno ni jednu stvar nije uradio kako treba danas. Odbrana mu je bila katastrofa, u napadu je bio katastrofa.
-Tajmaut negde na pola 4. cetvrtine, Alimpijevic prica kako nas ubise iz centralnog pika, zavrsi se tajmaut, BAM trojka iz centralnog pika.
-Davidovac mu resio utakmicu u EL, danas na klupi.
-Lesort na preuzimanju izlazi da brani Gordica na 10 metara od kosa, pa rodjace na 10 metara ce te pretrcati i ostaviti 6 metara iza sebe.
Moje je misljenje da smo mogli da ih pobedimo i pored ovako nerealnog suta da smo bar neke stvari eliminisali od ovih sto sam nabrojao.
Uzdravlje

biće bolje

pre 6 godina

Alimpijeviću, poraz je samo tvoj! Tvoj posao je bio da motivises igrace, tvoj posao je bio da postavis odbranu. TRI igraca Buducnosti (od toga 2 centra) sutiraju ti trojke 10/10, bez promasaja, a ti ne nalazis nacin da to zaustavis. (veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

A šta treba da uradi? Da utrči na teren da izađe na centra koji šutira trojke? On čovek na tajm autu objašnjava, dere se, priča, ali Lesor više puta spava prilikom izlaska na igrača. Antić ne može da pokrije jer je spor i u godinama. Lesora, Jankovića i Bjelicu ništa ne sprečava da izlaze ali oni spavaju.

Nemam nista protiv decka, mlad je, pespektivan, uci se i bice veliki trener, ali me nervira njegova nadmenost i cinjenica da nikad ne prihvata krivicu.Dobro je sto ima samopouzdanje, ali velicina trenera se ogleda i u tome sto nece kriviti igrace, vec ce krivicu prihvatiti na sebe (narocito kad je on odgovoran za poraz)
(veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

Za šta da prihvati krivicu, ako im on na te stvari ukazuje a oni to ne ispunjavaju, to je njihova krivica.

Nije problem bio samo u odbrani, vec i u forsiranju igraca koji su u kontraritmu, kao sto su Bjelica i Feldin.
(veliki strumf, 8. januar 2018 21:36)

Takvi igrači se čekaju. Doneli su mu već podosta pobeda, ali se slažem da su nas sahranili + Lesor sa ispadima na piku u odlučujućim momentima.

dragan

pre 6 godina

Ovo je najbolja utakcima ABA ligde od kada postoji. Kosarku pratim od 69 kada smo postali prvaci sveta protiv Amera. Ova utakmica bila je ravna najboljim danima kosarke stare Jugosalavije kada su Split (Pop84), Zadar, Zvezda i Partizan harali Evropom. Poraz nista ne znaci, cak je za dalji razvoj kosarke na ovim prostorima i bolje. Sto vise ovakvih utakmica.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Uvek neko drugi kriv a on nikad. Ja stvarno ne znam na čemu je ovaj lik?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alex, 8. januar 2018 21:52)"

Brate,da znas koliko sam takvih i slicnih komentara citao svojevremeno za Radonjica.

Evo vam link,pa ko nije citao,neka procita.

https://www.vice.com/rs/article/bjyjdz/kako-se-kalio-crveno-beli-celik-dejan-radonjic-ekskluzivno-za-vice

borivoje surdilovic

pre 6 godina

sad kad vezu dva tri poraza opet ce im trener biti neznalica...smenjivace ga...pa posle dve pobede trenercina...najbolji....

Spale

pre 6 godina

Želim da Budućnost ovako igra do kraja Evrokupa, jer to znači da će ga osvojiti! Tada bi ABA liga imala dva evroligaša. U 36. minutu su imali 15/18 za tri poena!!! To nije imao nikad niko otkad ja pratim košarku, a u tom trenutku je bilo nerešeno.!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ojsaprske, 8. januar 2018 23:01) # Link komentara


Pa gledaj covece Zvezda je protiv Zalgirisa pocela u 19h a zavrsila oko 9 sati.A utakmica je bila zahtevna onda sledi putovanje u Podgoricu i utakmica u pon u 5 tako da tehnicki nije ni 3 dana proslo od utakmice sa Zalgirisom.Da je bio plej of verujem da bi se igraci skupili i odigrali maksimalno ovako...Mozda upravu a mozda ja ne znam.Ovo je samo moje vidjenje situacije.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

И шта мислиш, ко је одговоран што су они такви били, ти или фолклорно друштво из Јапана? Још јавно говориш! Заврни рукаве човјече и гони их да раде! И зар није АБА лига приоритет? Зато си све требао подредити јучерашњој утакмици. Кад иде лоше понекад се на тајм-ауту изгалами на њих, баци ону плочу, повичи на судије по цијену техничке па можда то продрма екипу и крену боље играти. ПРЕВИШЕ СЕ ФИНО ПОНАШАШ! 👎👎👎